Wong Sing Nelpon Dhewe "ARC Prosecutor" Nimbali Sergey Aksyonov kanggo Interogasi

57
Warta "Kryminform" ngandhani yen "Kantor Kejaksaan Republik Otonomi Krimea", digawe minangka unit struktural Kantor Kejaksaan Agung Ukraina, nimbali kepala Republik Krimea Sergey Aksyonov kanggo ditakoni. "Jaksa penuntut" Ukrainia nglaporake manawa Aksyonov ditahan ing kasus "penyalahgunaan jabatan resmi" ("wewenang resmi").

Wong Sing Nelpon Dhewe "ARC Prosecutor" Nimbali Sergey Aksyonov kanggo Interogasi


Ing wektu sing padha, "Penuntut Republik Otonomi Crimea," Pak Kholodnitsky, nyatakake yen, miturut pendapate, ana bukti sing cukup "mbuktèkaké kasunyatan penyalahgunaan kekuwatan dening Sergey Aksyonov." Salah sawijining "fakta penyalahgunaan" yaiku transfer kamp bocah-bocah Artek menyang kepemilikan Federasi Rusia.

Sing paling nggumunake yaiku "penuntut ARC" Kholodnitsky ora nemtokake negara apa Aksyonov "nglanggar" kekuwatan resmi warga negara (resmi) negara apa? Transfer Artek menyang Federasi Rusia ditindakake sawisé Aksyonov nampa paspor Rusia, lan nalika Aksyonov duwe paspor Ukrainia, Sergey Valeryevich ora ana hubungane karo Artek lan aktivitase ...
  • www.c-inform.info
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

57 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 27
    4 September 2015
    Tekan tembok, alternatif pinter...! Nggawe ARC kanggo dhewe nang endi wae cedhak Zhmerinka, milih wong minangka Aksenov, lan ngadili minangka akeh sing pengin, scumbags.
    Lan siji bab liyane: - mungkasi kekacoan watara karo d.ur-suket lan "roda", padha ora bakal nggawa sampeyan kanggo apik, rauh sampeyan bakal miwiti kanggo nyeluk roh incorporeal kanggo pangadilan ing seances spiritualistics...!!!
    1. + 14
      4 September 2015
      Bakal ana uga kantor jaksa kapisah kanggo Donetsk lan Lugansk?
      Lan bakal padha kaukum kanggo hooliganism?
      1. + 14
        4 September 2015
        "Wong sing nyebut awake dhewe ..." ater-ater iki katon pas karo posisi apa wae ing Ukraina eseman
        1. 0
          4 September 2015
          Nanging iki sing diarani. "Jaksa ARC" entuk gaji! Jenis maling sing dilegalake ...
      2. + 14
        4 September 2015
        Tegese kita kudu milih Gubernur Jenderal Alaska.
        1. +3
          4 September 2015
          Aku setuju lan nelpon obamka kanggo interogasi ...
      3. +3
        4 September 2015
        Kutipan: Cap-3 USSR
        Bakal ana uga kantor jaksa kapisah kanggo Donetsk lan Lugansk?
        Lan bakal padha kaukum kanggo hooliganism?

        Iki minangka pitakonan sing dakkarepake sawise maca artikel kasebut ...
      4. +1
        4 September 2015
        Ayo dheweke nelpon putra Khrushchev kanggo interogasi, amarga. bapake nyolong Crimea saka RSFSR dening patemon party ora sah! am
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      4 September 2015
      Iki "kabar" kanggo ngguyu? Ngguyu wong miskin iku salah. nangis
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        4 September 2015
        Wong-wong sing ala iki, enggal-enggal imam Kang Mahakwasa bakal ditimbali saka swarga menyang pengadilan Kuevsky) ngguyu
        Lan supaya dheweke nyoba ora teka, miturut agenda ngguyu
      3. 0
        4 September 2015
        Carane! Outskirts iku téater saka absurd!
    4. +8
      4 September 2015
      Kapethik saka: sever.56
      Tekan tembok, alternatif pinter...! Nggawe ARC kanggo dhewe nang endi wae cedhak Zhmerinka, milih wong minangka Aksenov, lan ngadili minangka akeh sing pengin, scumbags.
      Lan siji bab liyane: - mungkasi kekacoan watara karo d.ur-suket lan "roda", padha ora bakal nggawa sampeyan kanggo apik, rauh sampeyan bakal miwiti kanggo nyeluk roh incorporeal kanggo pangadilan ing seances spiritualistics...!!!

      carane nembangake lagu "sapa kowe? ayo pamit"
      soko ing Ukraina rampung confuses pesisir



    5. +4
      4 September 2015
      Kapethik saka: sever.56
      Gawe ARC kanggo sampeyan ing endi wae ing Zhmerinka,

      ngguyu Jaksa saka ARC - muni kaya aplikasi kanggo Android ... Jaringan sosial kanggo jaksa chtol utawa kanggo runaway nelpon istilah kanggo ndeleng?
      1. 0
        4 September 2015
        Penuntut iki dituku ing Google play lan diinstal ing aplikasi Kiev ngguyu
        1. 0
          4 September 2015
          Kutipan saka maximus
          nginstal ing aplikasi Kiev

          Mung versi bajakan.
    6. +5
      4 September 2015
      Wawasan apik Rudyard Kipling ing The Jungle Book babagan salah sawijining negara ing mangsa ngarep:"We are great! We are free! We are admirable! Admirable minangka ora ana wong ing alas! Kita kabeh ngomong mangkono - dadi bener!" ngguyu
      1. +4
        4 September 2015
        Dheweke ora duwe Hukum. Dheweke ora duwe basa dhewe, mung tembung-tembung sing dicolong sing dijupuk saka wong liya nalika nguping lan ngintip lan ngenteni ing wit-witan. Adatipun dudu adat kita. Dheweke urip tanpa pimpinan. Dheweke ora kelingan apa-apa. Padha ngomong lan gumunggung yen dheweke iku wong gedhe lan wis ngrancang prakara gedhe ing alas, nanging yen kacang tiba, dheweke wis ngguyu lan lali kabeh.
        (c) Kipling
  2. +6
    4 September 2015
    Badut terus.
    1. +4
      4 September 2015
      Sing tengen, Crimea kiwa, nanging badut tetep.
  3. +7
    4 September 2015
    ngrungokake, ora prayoga dadi bodho)) ora bisa digambarake bodho kasebut))
  4. +8
    4 September 2015
    Apa wae sing sampeyan lakoni kanggo mesthekake yen karya sampeyan diakoni yen perlu lan ora dikirim menyang ATO ngguyu .
  5. +3
    4 September 2015
    Apa ora dill, banjur jaksa. Lan kabeh karo pratelan.
  6. 0
    4 September 2015
    Apa dheweke ora butuh piranti?
  7. 0
    4 September 2015
    Ngalamun ora ala! Iku mbebayani kanggo nanggung omong kosong! ngguyu Aja ngenteni!!!
  8. + 10
    4 September 2015
    Ana akeh jaksa sing bodho ing negara kasebut, ora ana sing nelpon Kepala Staf Umum Federasi Rusia kanggo diinterogasi, Aksenov bakal teka karo saksine, wong sing sopan.
  9. +2
    4 September 2015
    Ayo dadi ... Putin bakal ngirim panggilan!
    ngguyu
  10. +3
    4 September 2015
    Teater saka absurd terus, sing bakal menang ing Ukraina ing kompetisi ing delirium? Nalika juara mangsa pungkasan bebarengan: Petro Parasia lan terwelu genital-sniffing! Nanging popularitas kompetisi kasebut pancen gedhe banget, mula saben dina saya akeh sing melu, lan wis dadi jelas yen juara taun-taun sadurunge ora bakal gampang menang. Maju menyang integrasi bugger !!!!!!
  11. +3
    4 September 2015
    Lan bisa karo pengacara sopan ijo?
    1. 0
      4 September 2015
      Mung supaya dheweke ora ndemek bajing Rusia, nanging baya kanggo Gusti Allah) ngguyu
  12. +2
    4 September 2015
    Kutipan saka: andrei332809
    Lan bisa karo pengacara sopan ijo?

    Saget. Nanging sedhela mengko.
  13. +1
    4 September 2015
    padha digawe departemen liyane sing bakal gobble munggah dhuwit saka budget wis meager negara, lan bakal melu lungguh ing kantor laying metu "kerchief" lan nggawe statements padha.
  14. +1
    4 September 2015
    Republik nduweni hak kanggo ngedol utawa nransfer barang menyang subyek liyane saka federasi. Kakang arep menehi permen marang kangmas, ora gelem.
  15. +2
    4 September 2015
    sepisanan...

    Kapindho. Ora ana ekstradisi saka Don! Lan minangka Shakespeare ngandika ing sonnet 12 .... lumaku Vasya!
  16. 0
    4 September 2015
    Kirimi menyang situs logging, supaya dheweke rally ana
  17. ZKB
    + 13
    4 September 2015
    Wong sing nyebut awake dhewe "Jaksa ARC" nimbali Sergei Aksyonov kanggo ditakoni, lan pepadhamu, sing nyebut awake Dantes, nantang Pushkin menyang tandhing. wonten ing pendhapa salajengipun dipun wastani arwahipun pandhapa Bandera, mantri saha 2 utusan nimbali sedaya ingkang kadhawuhaken ing nginggil supados pikantuk bageyan penenang salajengipun....babad griya desa.
  18. +1
    4 September 2015
    Wis ora lucu maneh, ya allah. wong bodho
  19. +2
    4 September 2015
    Njupuk sethitik, Pak Kholodnitsky. Iku menarik kanggo takon apa modus transportasi sampeyan bakal ngirim Aksyonov menyang kantor jaksa, utawa sampeyan arep kanggo interogasi wong telepathically? Ngundang Kasperovsky. Nanging sing paling penting, sampeyan narik kawigaten pemain, sanajan pelanggan lan panitia dikenal. Njaluk bungah dening Putin lan Shoigu, sing bakal gedhe, kabeh bangsal nomer 6 bakal applaud sampeyan, amarga sadurunge padha mung mirsani kasenengan salah siji saka patients saka stopkontak.
  20. 0
    4 September 2015
    Kutipan saka Taygerus
    Wis ora lucu maneh, ya allah. wong bodho

    Aku setuju banget, kadang aku menyang Sensor kanggo ngguyu, saiki ora lucu.
    SEDULURAN! Apa jenis "sedulur" sing ana! Serigala Tambov minangka sedulur, "sadulur" iki! Skizofrenia ing pinggiran ana ing tahap pungkasan.
  21. 0
    4 September 2015
    digawe minangka bagean struktural saka Kantor Jaksa Umum Ukraina "Kantor Jaksa Republik Otonomi Crimea"


    Ya, iku sarwa! Ana bagean struktural, dipimpin dening kabeh jaksa saka republik otonomi, nanging subdivisi kasebut nganggur, yaiku. Dheweke meh ora ngentekake kertas, ora nggunakake alat tulis, ora ngobong bensin kanggo bisnis, dheweke bisa duwe paling sethithik sapratelo saka komposisi normal, lan manajemen lan wong sing padu bisa uga entuk gaji lengkap, lan aku uga ngira nampa dana diparengake adhedhasar pitungan kanggo unit normal! Tse Europa, Tse Peramoga babagan Korupsi!
    1. +2
      4 September 2015
      Ostap Bender bakal iri. "Tanduk lan Hooves" dheweke ngaso.
  22. +1
    4 September 2015
    Lha, tribunal nangisi aktivis Bandera iki! Aku ora mandheg gumun karo kebodohane! ngguyu
  23. +1
    4 September 2015
    Kaya ing lelucon babagan terwelu sing nyatakake awake dhewe minangka iwak: "... Sapa sampeyan?, - Aku singa, raja kewan !!!... - Terus kenapa sampeyan clingking karo kita, IKAN. ?.."
    Lan diagnosa aktivis Ukrainia padha (sehat, ketoke ngadeg ing pinggir): Siji nelpon Kepala Staf Umum Federasi Rusia kanggo interogasi, liyane - kanthi pangkat sing luwih murah, lan nelpon pejabat Rusia. karo pangkat sing luwih murah kanggo interogasi ...
  24. 0
    4 September 2015
    Ya wassat lan malah "aib" kuwi diijini dening pimpinan DPR lan LPR - dheweke ngenalake mata uang "pendudukan" - rubel Rusia! Langsung nelpon Zakharchenko lan Plotnitsky kanggo pitakonan menyang Kantor Kejaksaan Umum Ukraina! Piye!! "Nglanggar" integritas wilayah alun-alun! Lan nyatane wong-wong biyasa ditinggal nasibe, kaya-kaya “ora nggatekake” wargane dhewe padha mati lan ngemis, ora peduli!
  25. +1
    4 September 2015
    Lan matématikawan perang - iki kasunyatan podo Nyuwun . Shiiiizaaaa wassat
    1. 0
      4 September 2015
      Ya, ora suwe ing 404 kelompok riset bakal diluncurake kanthi tingkat 1 ilmuwan X 4 pasukan khusus. Ing spacesuits saka pangayoman maksimum, karo oksigen dhewe, ing torsos baja kanggo sabuk, supaya ing cilik saka nggodhok saka otak saka apa padha weruh, winch urgently ditarik metu. Dheweke bakal ngethok bolongan ing stash, nyetel saperangan BMP supaya ora ana sing metu saka ANA, nginstal diafragma baja, miwiti robot kanthi kamera, banjur klompok. Lan kabeh peserta sawise total sasi ana kudu duwe sasi ing sanatoriums paling apik.

      Lan ing antarane wong Donetsk, klompok stalker dibentuk sing duwe kekebalan sing stabil kanggo Ukrainianisme, dheweke bakal bisa komunikasi karo pedunung zona kasebut tanpa risiko pecah otak.
  26. +1
    4 September 2015
    Tuan-tuan iki saingan sing bakal bungah. Siji ngomong aku bungah saka Gerasimov, liyane lan aku saka Aksenov. Poroshenko menang, bungah dening Gusti Allah kanggo korupsi ing Ukraina ..
  27. +3
    4 September 2015
    Endi jaksa kita?
    Ing kamar katelu, ngendi Napoleon digunakake kanggo ngapusi.
  28. +1
    4 September 2015
    pitakonan menarik kuwi, nanging sing wewenang iki "ARC jaksa"? Underpresident saka undercountry Ukraina?
  29. +1
    4 September 2015
    Kapethik saka: sever.56
    Tekan tembok, alternatif pinter...! Nggawe ARC kanggo dhewe nang endi wae cedhak Zhmerinka, milih wong minangka Aksenov, lan ngadili minangka akeh sing pengin, scumbags.
    Lan siji bab liyane: - mungkasi kekacoan watara karo d.ur-suket lan "roda", padha ora bakal nggawa sampeyan kanggo apik, rauh sampeyan bakal miwiti kanggo nyeluk roh incorporeal kanggo pangadilan ing seances spiritualistics...!!!


    Sing. Apa dheweke pengin ngukum Aksyonov amarga Artek sing rusak lan rusak? opo Ing ngendi ora ana bocah nganti 10 taun lan bangunan kasebut dibongkar? Iki? opo Utawa sing dibangun maneh? ora Ayo padha kenek tembok! Kita mbangun kemah ing negara kita, lan ana wong saka wilayah tetanggan sing njaluk apa-apa kanggo dheweke? Inggih lara! wong bodho
  30. 0
    4 September 2015
    Dheweke bakal ngundang Yarosh kanggo diinterogasi, dheweke bakal dadi jaksa kanthi huruf kapital, sanajan nganggo ater-ater Ex lan ing pigura mourning.
    Kanggo Artek, dheweke mesthi dadi kebanggaan Uni lan saiki Rusia.
  31. 0
    4 September 2015
    Ngumumake dhaptar kabeh, mangga!
    http://www.youtube.com/watch?v=GTo592cukhY
  32. +7
    4 September 2015
    Crimea duwe siji jaksa.
    Luwih tepaté - siji.
  33. 0
    4 September 2015
    Ayo padha lunga! Dheweke dadi jaksa. bolongan bagel.
    1. +2
      4 September 2015
      Kutipan: TOZ-34
      Dheweke dadi jaksa. bolongan bagel.

      iku Principal saka Crimea ing pengasingan.
      1. +1
        4 September 2015
        Bravo!
        Kutipan saka Das Boot
        Jaksa saka Crimea ing pengasingan
  34. +1
    4 September 2015
    Bisa dideleng yen Poroshenko pancen bener yen Ukraina wis ngatasi krisis lan adonan kasebut ditumpuk. Nggawe kursi kanggo pejabat tanpa portofolio. Bisa katon sanak sedulur, ora ana papan sing biasa, "Jaksa Ark" teka, nanging aku ngira ing ngisor dheweke dadi asisten, wakil ....
  35. +1
    4 September 2015
    ... Ing wektu sing padha, Pak Kholodnitsky, "Penuntut Ark" nyatakake yen, miturut pendapate, ana bukti sing cukup "mbuktèkaké kasunyatan penyalahgunaan kekuwatan resmi ...".
    - ora ketompo carane bocah amuses dhéwé, dheweke ora nangis! Sampeyan katon lanngira, izv.) pit...
  36. -1
    4 September 2015
    Lan Kantor Jaksa Agung utawa Komite Investigasi kita ora pengin nelpon Pak S. Aksenov kanggo menehi katrangan babagan masalah korupsi ing jajaran pejabat administrasi Republik Crimea utawa saka Kremlin, komando "Fas". durung diwenehi?!
  37. 0
    4 September 2015
    Bisa diarani Warta saka Kaca Pandang, utawa saka jagad paralel.
  38. +1
    4 September 2015
    Ingkang utama yaiku nggawe tampilan karya. Ing Ruin dhewe, tanpa idin saka Duta Besar Amerika, ora bisa nelpon wong ing ngendi wae, bisa dikirim lan disalahake, minangka asil sing dibusak. Nanging "nulis ing meja", iku gampang. Cetha yen ora ana ekstradisi saka Rusia, nanging sampeyan nindakake tugas sampeyan, nggawe coretan sing nggegirisi, lambene nyenyet, lan alis kanthi mbebayani.
  39. +1
    4 September 2015
    Ditelpon. Kabeh wong bakal teka ing droves. Ing endi sampeyan bakal ndhelikake ...
  40. 0
    4 September 2015
    Cukup nangis) Kita kabeh ing kene, SIPARATIS, nangis lan ora bisa turu ing pikirane jaksa Ukro) ngguyu
  41. 0
    4 September 2015
    Lan kenapa jaksa iki mlumpat kerja? Papan kerja jaksa ARC mung bisa ana ing ARC, tegese bolos.
  42. 0
    4 September 2015
    Aku dhaptar wong sing kantor jaksa saka Ukraina wis claims sawise Crimea piyambak bakal duwe saperangan saka volume bobot apik saka 2 saben kg. Lan ana mung siji jaksa ing Republik Otonomi Crimea.
  43. 0
    4 September 2015
    Lan iki jawaban Aksenov: eseman
    "Panguwasa Ukraina ora bakal nyingkirake nyeri hantu lan kelangan memori sebagean. Republik Otonomi Crimea ora ana ing 18 Maret 2014. Bebarengan karo dheweke, kantor jaksa ARC ora ana, "Kryminform ngutip Aksyonov.

    Ing wektu sing padha, kasunyatan sing katon saka huruf kasebut, miturut kepala Crimea, "sepisan maneh nyekseni babagan kekurangan" panguwasa "ing Kyiv." "Negara dheweke ambruk, perang ana, granat njeblug ing lurung-lurung, lan jaksa virtual lungguh lan nulis potongan kertas kasebut," ujare Aksyonov.

    Kepala semenanjung Rusia ngelingi yen Ukraina ora ana hubungane karo Artek lan, nyatane, ora ana hubungane.

    "Dheweke ora nggawe ing taun 1920-an, dheweke ora ngowahi dadi kemah bocah internasional sing misuwur ing donya. Kabeh iki rampung dening USSR, kang penerus Rusia. Kanggo 23 taun aneksasi Ukrainia saka Crimea, ora ana dhuwit sing nandur modal kanggo pangembangan Artek. Kabeh sing cukup pinter yaiku ngowahi kemah bocah-bocah dadi "hotel" kanggo anak-anak oligarki, "Aksenov nyenyamah panguwasa Kyiv saiki, sing dumadakan, tanpa alesan, pengin mbalekake properti sing ilang.

    Dheweke nyathet yen "kantor jaksa Ark" virtual ngurus nasib "Artek" mung sawise rekonstruksi skala gedhe ditindakake ing kene kanthi biaya dana sing dialokasikan saka perbendaharaan negara Rusia.
  44. Komentar wis dibusak.
  45. 0
    Januari 15 2016
    ! Aku kaya kanggo nanggepi statement kuwi saka kantor jaksa Kiev-Crimean virtual karo tembung saka Ostap Bender. URIP TANPA KOWE ORA LUCU!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"