Ing Federasi Rusia, ekranoplan abot dikembangake

213
TsKB im. Alekseeva ngrampungake karya nggawe rancangan rancangan lan wiwit ngembangake desain teknis kanggo ekranoplan abot A-050, laporan. kompleks industri militer karo referensi kanggo kepala perusahaan Georgy Antsev.



"Nggarap WIG A-050 kanthi bobot lepas landas udakara 50 ton ditindakake ing kerangka anggaran pangembangan perusahaan," ujare Antsev.

Dheweke nyathet yen "tingkat persiapan proyek saiki kaya ngono supaya perusahaan wis siyap miwiti mbangun prototipe." Ing podo karo, rembugan ditindakake karo pelanggan potensial mesin kasebut.

"Paling kamungkinan, bakal dadi pelanggan manca," ujare Antsev. - Ekranoplan A-050 becik kanggo Layanan Border Federal, kanggo Kementerian Darurat, kanggo Layanan Keamanan Federal, kanggo patroli zona cedhak kanggo kepentingan Angkatan Laut. armada".

"A-050 bakal dilengkapi avionik Rusia kanthi lengkap lan sistem navigasi lan penerbangan modern sing dikembangake bebarengan karo Institut Riset Peralatan Penerbangan," ujare. - Ekranoplan nduweni ciri aerodinamis sing apik banget. Wis kasil lulus tes ing trowongan angin lan ing saluran hidro.

Miturut Antsev, ing taun-taun pungkasan, Biro Desain Pusat "wis munggah: akeh tingkat riset lan pangembangan sing beda-beda wis rampung ing armada kacepetan dhuwur, ing swiwi, ing rongga lan ing ekranoplans. , kalebu kanggo kepentingan Kementerian Pertahanan." "TsKB aku. Alekseeva entuk maneh bekas laboratorium lan peralatan bangku, meh rampung mulihake riset laboratorium lan, sebagian, potensial produksi, "ujare.

Bantuan CCB: "Ekranoplan laut A-050 bakal bobote take-off 54 ton, kapasitas mbeta 9 ton utawa 100 penumpang. Kacepetan jelajah bakal 350-450 km / jam. Seaworthiness nalika lepas landas / kebangkrutan - 1,5 m. (kaya ing pesawat Il-195). Jarak penerbangan bakal 4500 km.

  • bastion-karpenko.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

213 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    5 September 2015 08:25
    Dheweke duwe tampilan jahat ... sad Utawa mung katon sawise pesta korporasi wingi ing acara Hari Buruh NGP? opo
    1. + 36
      5 September 2015 08:31
      Quote: partisan jahat
      sakwise pesta korporasi wingi ing pengetan Hari Buruh NGP

      Sawisé iku, bojoné katon ora apik. nglirik
      1. + 23
        5 September 2015 08:43
        Kutipan: Vladimirets
        bojone wis katon ala.

        Utamane 30 taun kepungkur. ya
        1. +8
          6 September 2015 03:52
          ahli marang kula: Sing paling angel kanggo ekranoplanes kanggo njupuk mati, nyusup metu saka banyu. Aku maca nang endi wae sing paling gedhe njupuk 18 ton kerosene kanggo misahake saka banyu. Lan yen sampeyan ngompa udhara ing sisih ngisor, sing ana ing banyu, supaya ana lapisan gelembung, iki kudu nyuda resistensi banget, mula bakal geser, kaya ing bantal udara, bisa uga luwih gampang. metu saka banyu lan motor kurang bakal dibutuhake kanggo njupuk mati?
          1. +8
            6 September 2015 13:33
            Kutipan saka crazyrom
            ahli marang kula: Sing paling angel kanggo ekranoplanes kanggo njupuk mati, nyusup metu saka banyu. Aku maca nang endi wae sing paling gedhe njupuk 18 ton kerosene kanggo misahake saka banyu. Lan yen sampeyan ngompa udhara ing sisih ngisor, sing ana ing banyu, supaya ana lapisan gelembung, iki kudu nyuda resistensi banget, mula bakal geser, kaya ing bantal udara, bisa uga luwih gampang. metu saka banyu lan motor kurang bakal dibutuhake kanggo njupuk mati?

            Cara klasik yaiku nggunakake redan ing sisih ngisor, digunakake kanggo ngalih menyang mode gliding ing prau kanthi kacepetan dhuwur, digunakake ing sawijining pesawat laut, kanggo nggampangake pamisahan saka banyu, lan kaya ing kasus ekranoplan, pitakonan ...
            1. 0
              7 September 2015 08:01
              Uga pressurization saka gas exhaust lan jet saka baling-baling ing swiwi.
          2. +1
            6 September 2015 19:32
            Crazyrom, iki dipun ginakaken ing Sato disebut EKIP, dening cara, iku ngluwihi progenitor ing dhuwur pesawat lan take-off lan landing Kapabilitas.
          3. 0
            7 September 2015 09:56
            Iku ngandika bab miwiti engine. Padha ora katon ing model, nanging yen kita ngelingi desain saka "Caspian Monster", mesin turbojet gandhewo sawijining (telu saurutan ing saben sisih) nalika lepas landas gas jotosan ("cairan kerja") liwat swiwi, nggawe. angkat supaya wektu metu ora mode jadwal kurang. Mesthi padha mangan jumlah gedhe saka bahan bakar. Iki katon sampurna ing "Eaglet". Ing kacepetan jelajah, wiwitan ora dibutuhake, lan yen perlu kanggo mabur kanthi kacepetan kurang, ing ngisor kritis, diluncurake maneh. Lan kita nemoni efek "layar" sajrone tes TU-144. Nalika ndharat, swiwine sing gedhe banget nggawe layar ing landasan pacu lan ora gelem ndharat kanthi normal. Penguji kudu "remet" menyang strip. Para perancang kudu mikir babagan carane nyingkirake.
            1. +1
              7 September 2015 21:01
              Apa iki ora katon? Ing ndhuwur irung, "bolongan irung" saka asupan udara, lan ing sisih, ing mburi kokpit, "insang" knalpot katon kanthi jelas! Ing tradhisi paling apik saka Biro Desain Alekseev - blower layar sing dipasang kanthi obliquely, sing nggampangake akses menyang. Iki minangka skema sing digunakake ing landing ekranoplan "Eaglet": loro wiwitan-inflatable, kanthi cepet digawa menyang mode "layar" (yen gagal Maret, bisa njamin penerbangan ing layar, nanging kanthi akeh. luwih gedhe "voracity") lan siji turboprop marching ing keel dikembangaké ing mburi (nyedhiyakake pesawat utama ing "layar").

              Eaglet
    2. + 12
      5 September 2015 08:33

      Dheweke nyathet yen "tingkat persiapan proyek saiki kaya ngono supaya perusahaan wis siyap miwiti mbangun prototipe."
      Iku tansah apik kanggo maca kabar apik. Uplifting ing esuk. eseman
      1. +3
        5 September 2015 10:53
        Diwenehi sawetara 5000kv, iku steeper saka mistrals.
        1. +6
          5 September 2015 13:55
          sampeyan bisa nyelinep tanpa digatekake ing papan sing dhuwur lan mbukak CD
        2. +4
          6 September 2015 12:05
          Kutipan: EGOrkka
          Diwenehi sawetara 5000kv, iku steeper saka mistrals.

          - Apa sing luwih keren?
          - Luwih saka Mistrals ... ngguyu
      2. +8
        5 September 2015 11:03
        Kanggoku, luwih becik yen bojoku tangi esuk Lan kabeh wong ing unit masyarakat bakal duwe swasana ati sing apik.
    3. +8
      5 September 2015 08:34
      Eh, paling ora saperangan amer kanggo drive ing Segara Ireng .... inconspicuous lan kacepetan apik, sawetara 5000 km!
      1. + 16
        5 September 2015 08:55
        Elinga yen pelanggan manca. Iki babar pisan ora nyenengake.
        1. -1
          6 September 2015 21:23
          Aja kuwatir, kemungkinan bakal tetep dadi proyek. kajaba sing China isih bakal tuku sethitik kanggo ndeleng, aran.
      2. 0
        8 September 2015 09:34
        Quote: MIKHAN
        drive amers ing Segara Ireng ....

        Wis ana)).
    4. +7
      5 September 2015 08:39
      Pemandangan iki disiapake kanggo ndharat ing ngarep Los Angeles ...
    5. +5
      5 September 2015 08:42
      Paling kamungkinan, iku bakal customer manca, - Antsev ngandika.


      pesawat kuwi dibutuhake kanggo negara karo wates maritim lengkap, kayata China utawa India ...
      1. +2
        5 September 2015 08:46
        Quote: perang lan tentrem
        pesawat kuwi dibutuhake kanggo negara karo wates maritim lengkap, kayata China utawa India ...

        Ing mratelakake panemume iki mung waé - for sale
        1. +8
          5 September 2015 09:04
          Nek 54 ton abot ya Lun ??? Bobot abot?

          Apa sing dakelingake, desain awal wiwit dikembangake sadurunge 2013?
          Yen ing jangkah kaya ngono, impenku yaiku numpak ekranoplan normal ... cendhak, aku ora bakal urip (((
          1. +3
            5 September 2015 20:42
            Kutipan: 17085
            Yen kanthi jangkah kaya ngono, impenku yaiku numpak ekranoplan normal ...

            Karo gendéramu? Sing mesthi - ora mungkin. nglirik
            Pangembangan ditindakake ing USSR ing pungkasan taun 60-an - awal 70-an. Ing taun 70-an, uga dibatasi. Dadi sampel iki minangka karya 2-3 taun kepungkur, ora luwih!
            1. 0
              8 September 2015 07:03
              Kutipan saka: avia1991
              Pangembangan ditindakake ing USSR ing pungkasan taun 60-an - awal 70-an. Ing taun 70-an, uga dibatasi. Dadi sampel iki minangka karya 2-3 taun kepungkur, ora luwih!


              Foto taun 13, dadi luwih.
              Nanging aja ndeleng gendéraku, aku ora ndhelik ing mburi Soviet, aku ora duwe apa-apa sing didhelikake, dina iki aku ana ing kene, lan sesuk ana ...
              nglirik
          2. +5
            6 September 2015 02:59
            Yen ing jangkah kaya ngono, impenku yaiku numpak ekranoplan normal ... cendhak, aku ora bakal urip (((


            Ana tulisan: "basis tes dibalekake ... laboratorium lan peralatan bali ...".

            sing. lagi wae mbalekake saka jotosan diangkah. kudu luwih gampang. Bakal ana pesenan ...
            1. +4
              7 September 2015 11:32
              Quote: Aljavad
              Ana tulisan: "basis tes dibalekake ... laboratorium lan peralatan bali ...".

              sing. lagi wae mbalekake saka jotosan diangkah. kudu luwih gampang. Bakal ana pesenan ...

              Padha nuduhake ing TV. Ana sawetara wong sing duwe dhuwit - penggemar, ngimpi kanak-kanak dheweke duwe kabeh hydrofoils iki, lan liya-liyane. Bocah kasebut tuwuh, nyuda adonan lan miwiti hobi - dheweke tuku basis produksi lan uji coba R.E. Alekseev, dibalekake, saiki ngasilake. cilik 2 for sale -3-kursi ekranoplans miturut teknologi lan ing wilayah glethakaken mudhun dening R.E. Alekseev. Inggih, mratelakake panemume, ora ana panjaluk cepet-cepet - "manajer sukses" kita mbokmenawa durung teka menyang fashion karo bab iki. Nanging - nyimpen basis unik saka karusakan lan suket - lan matur nuwun kanggo iku. Pesenan, ujare, eksklusif pribadi, Kementerian Pertahanan ora kasengsem ing ekranoplanes (aku bakal nambahake atas jenenge dhewe - nganti pirang-pirang taun mung kasengsem ing Mistrals kanggo kita - oke, paling ora saiki kemajuan wis diwiwiti) . Lan "pedagang pribadi" durung ngrasakake dolanan apa, mula ora ana dhuwit kanggo mobil serius.

              Aku ora ngelingi yen G. Antsev, sing ana ing artikel kasebut utawa ora, nanging amarga dhasare yaiku R.E. Alekseeva, mula obrolan babagan dheweke.

              Yen kabeh hucksters kita duwe hobi kuwi, kita bakal manggon ing cara temen beda. Banjur padha liyane lan liyane klub bal-balan lan endhog Faberge tuku munggah. Ora, iki, mesthi, uga prakara perlu lan penting, nanging karo ekranoplanes - uga rampung wong. Contone, aku ora nate ngimpi dhuwit gedhe, nanging yen dheweke tiba, aku mikir babagan hobi kasebut. Lan kita duwe ...

              Vaughn, Potanin, ing 2002 kanggo Hermitage tuku kanggo dolar lam (banjur 28 lyam rubles) "Black Square" dening Malevich. Kanggo lam kasebut, kolam renang ing Biro Desain Pusat Alekseev bakal luwih apik dipulihake - bakal luwih migunani. Lan saiki scarecrow iki abot ing Hermitage - ing gendheng padha karo Walanda lan Impresionis ...
              1. +2
                7 September 2015 21:39
                Lan "Black Square" minangka masterpiece, utawa apa?! Aku panginten - daub saka wong bodho kanggo wong bodho liyane padha ..
                Kanggo kula, Shishkin minangka bakat!
                Lan iki namalevich, ing mratelakake panemume, salah siji sing - Fima Malevich, Odessa "tapa" saka Deribasovskaya, sing kasil didol daub kanggo dandy London, lan siji, supaya ora katon kaya "nyedhot" ing ngarep. dhewe, digawe iklan ing gaya: "carane seger iku!". Singkate, wong ngisep ndeleng wong sing ngisep saka kadohan..
                1. +1
                  8 September 2015 01:02
                  Kutipan: Wasiliy1985
                  "Black Square" minangka mahakarya, ta?!

                  Ora ana sejarawan seni sing nerangake apa regane "Alun-alun Ireng", mula aku, sing ora ngerti, ora ngerti manawa iki minangka karya. Kajaba iku, kabeh 4 "Squares" disimpen ing Rusia - loro ing Galeri Tretyakov, siji ing Museum Rusia lan siji ing Hermitage. Aku bakal drive kabeh papat mau kanggo dhuwit amba ing padha "Christie". Kanthi asil, kabeh Aivazovsky bisa dituku, sing nglangi ing luar negeri.

                  Lan malah luwih - iku bisa kanggo paman kuwi sing ora mung njarah-rayah, nanging uga nyoba kanggo revive soko - uga, yen ora dhuwit, uga, paling padha bakal bantuan karo soko. Ana sawetara keuntungan utawa liya ... Ora, kita duwe keuntungan pajak kanggo oligarki sing tuku endhog ing luar negeri lan "Kotak" ...
            2. 0
              8 September 2015 07:07
              Quote: Aljavad
              Ana tulisan: "basis tes dibalekake ... laboratorium lan peralatan bali ...".

              sing. lagi wae mbalekake saka jotosan diangkah. kudu luwih gampang. Bakal ana pesenan ...


              Aku pracaya! Aku setuju ... nanging ora mung numpak ... aku ngaku. Aku ngimpi dadi kapten ekranoplan nyata kanggo 25 ewu lan drive saka Vladik kanggo Murmansk ing Februari ing 72 jam karo satus kontaner.
              1. 0
                30 Januari 2017 19:50
                Omonganmu wis keprungu. Dheweke ngrancang siji mung kanggo tugas kasebut.
      2. +7
        5 September 2015 09:53
        Quote: perang lan tentrem
        pesawat kuwi dibutuhake kanggo negara karo wates maritim lengkap, kayata China utawa India ...



        Wates maritim kita luwih cilik, utawa apa?
      3. +7
        5 September 2015 11:44
        pesawat kuwi dibutuhake kanggo negara karo wates maritim lengkap, kayata China utawa India ...

        belay opo uh, iku ing Saka Rusia ... "dawa wates maritim" kurang saka total Indo-Cina ?! Nyuwun nangis
      4. 0
        30 Januari 2017 19:48
        Rusia minangka negara kanthi wates maritim paling dawa ing donya.
    6. +7
      5 September 2015 09:03
      Iku medeni yen tembung muni -: "Paling kamungkinan iku bakal customer manca ...". Nanging apa sing kadhaptar: Kamentrian Situasi Darurat, layanan tapel wates FSB, Angkatan Laut. Apa sing ora dibutuhake? Katon aneh.
      1. -19
        5 September 2015 09:27
        Kutipan saka starshina78
        Iku medeni yen tembung muni -: "Paling kamungkinan iku bakal customer manca ...". Nanging apa sing kadhaptar: Kamentrian Situasi Darurat, layanan tapel wates FSB, Angkatan Laut. Apa sing ora dibutuhake? Katon aneh.

        carane akeh artikel wis ana bab ekranoplans
        Miturut pendapatku, iki minangka cabang pembangunan sing buntu. Ora ana gunane, larang, aplikasi kasebut ora ana gunane - iki carane adonan dipotong, kayata proposal Gazprom kanggo ngowahi kapal selam nuklir Akula dadi operator gas cair.
        1. +5
          5 September 2015 09:50
          Lah, kok ana cabang buntu?Bayangake: Angkatan Laut Israel ing bab-bab kaya ngono cepet-cepet ngliwati pesisir Siria, murub ing Damaskus, lan bali maneh! Banjur aku dudu aku, lan sapi dudu duwekku! nglirik
          1. 0
            5 September 2015 09:55
            Kutipan: dr.star75
            Ya, kenapa cabang buntu? Bayangake: Angkatan Laut Israel babagan perkara kasebut kanthi cepet ngliwati pesisir Suriah, bali menyang Damaskus

            Smezh ya lan mung.
            Saka ekranoplanes - dijupuk bali belay
            Ing Damaskus, sampeyan bisa kanthi tenang bali kanthi artileri saka Golan, ing dina sing apik sampeyan bisa ndeleng, mung 60 km.
            Ya, umume, ana sing bakal nerangake babagan panggunaan aparat iki.
            Aku piye wae mlebu
            Kutipan: dr.star75
            Banjur aku dudu aku, lan sapi dudu duwekku!

            Banjur apa ora karo airships - sapi padha lan dudu tambang nglirik
            1. + 11
              5 September 2015 11:07
              Atalef, nyatane, "Nyamuk" ana ing "Lun". Apa ora sijine rudal segara-menyang-darat?
              1. +2
                5 September 2015 11:23
                Amarga "Lun", minangka operator rudal anti-kapal, kalah karo kapal lan MRA.
                1. +7
                  5 September 2015 20:47
                  Kutipan saka: strannik1985
                  ilang kanggo loro kapal lan MRA.

                  Apa sampeyan bisa luwih spesifik? Nalika, ing ngendi, karo sapa padha dibandhingake, lan senjata apa sing digunakake?
                  Ora lara kanggo nggambar analogi karo dina iki..?
                  1. -1
                    6 September 2015 07:20
                    Apa angel kanggo mbandhingake fitur?
                    1. +7
                      6 September 2015 21:31
                      Kutipan saka: strannik1985
                      Apa angel kanggo mbandhingake fitur?

                      Ana mung ora kangelan! Iku mung sing mbuwang statements unfounded, nyoba kanggo pass mati sikap dhewe menyang ekranoplan minangka sabdho dening tes komparatif! Sampeyan ora seneng konsep - demi Gusti! Nanging banjur wangsulana atas jenenge YOUR.
                      Bandingake pengalaman - ora serial, pikiran sampeyan! - sampel sing durung rampung tes negara ora duwe makna praktis. Lan diwenehi pangembangan teknologi, kualitas senjata anti-kapal, ekranoplan pertempuran dibangun dina bisa dadi nyata "pembunuh operator pesawat", lan malah AUG saka ov padha! Saiki ngomong apa sing luwih njanjeni: mbangun operator pesawat, mbuwang dana lan pasukan CRAZY - utawa nggawe senjata sing paling mungkin bisa ngrusak operator pesawat kasebut?
                      1. -2
                        7 September 2015 01:23
                        Kanggo ngurmati rasa sajian, sampeyan kudu dadi juru masak, nanging kualitas nulis buku minangka panulis?
                        1. Paling ora maca dhewe kanthi teliti. Yen EP, berkembang saka 50s pungkasan, ora metu saka celonone cendhak (Apa padha ora arep kanggo mbangun 8 Lunas? Apa iki ora seri, ing mratelakake panemume?), Dadi apa kita bisa ngomong bab nggawe mesin normal. njupuk menyang akun pangembangan teknologi (sing gedhe-gedhe, dening cara?), banjur apa jenis comparison bisa kita ngomong bab?
                        2. Kapal induk minangka sarana kanggo entuk dominasi ing segara, kanggo nutupi pasukan anti-pesawat (sanajan minangka EP serangan hipotetis kanthi jarak sing bisa ditampa lan layak laut), sampeyan isih butuh grup udara operator pesawat. Yen sampeyan wis ngomong babagan EP anti-pesawat, banjur mbandhingake karo MRA utawa SSGN.
                      2. 0
                        8 September 2015 20:28
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Yen EP, berkembang wiwit pungkasan 50s, ora metu saka celonone cendhak

                        Apa sampeyan kanca karo sejarah?
                        Elinga kahanan ing ngendi ekranoplans dikembangake, ing kompetisi apa, lan konsep apa sing dirasakake pimpinan negara kasebut? Yen ora kanggo Ustinov, umume ora dingerteni manawa paling ora ana sing dibangun!
                        Miturut cara, kanggo kapentingan, maca apa masalah ana karo An-12s ing awal "layanan" ing pasukan. Ekranoplanes lan setengah saka sores kuwi ora duwe! Nanging, An tindak menyang seri gedhe-gedhe, lan EP iki disusupi pati, tanpa utamané delving menyang rincian.
                        Dadi sarcasm sampeyan babagan "konstruksi jangka panjang" ekranoplans ora cocog ing prinsip hi
                      3. 0
                        8 September 2015 20:38
                        Njupuk pribadi minangka tandha kekalahan.
                        Yen ora kanggo pilihan pribadi D.F. Ustinov. kanggo jawaban asimetris, armada, tinimbang akeh proyek sing gagal, bakal entuk dana normal. Sa adoh aku ngelingi, R&D ing topik EP nganti 1985 biaya negara 500 yuta rubles.
                        Bentenane cilik - masalah AN-12 dirampungake, nanging EP ora.
                      4. Komentar wis dibusak.
                      5. 0
                        9 September 2015 08:01
                        Mbales komentar sing wis dibusak.
                        Majalah AVI 06.
                        Wawancara karo desainer umum ekranoplanes Sokolov 26 November 1993. Moscow.
                        Wangsulan: Nganti 1985, ing rega pra-inflasi, kira-kira 500 yuta rubel ngginakaken kabeh. rubel.

                        Tanduran jagung iki dibusak ing 1964, karya riset "Order" - studi kelayakan militèr-ekonomi kanggo construction saka pr operator pesawat, arrester lan alangi darurat. Luwih saka 1160 dokumen wis ditanggepi ing proyek awal, interaksi karo subkontraktor wis digarap.
                        Tentara, Mungkin (sanajan telung MBT beda karo ciri padha isih edan), nanging armada ora, duwe pengalaman manca sukses sadurunge mata, sabdhoning ngelmu lan kesempatan ngginakaken dhuwit lan wektu, asil ing nul.

                        Lun dibangun ing 1983-1986, ing Maret 1987 - tes desain, ing Juli 1989 - pabrik, operasi nyoba ing 1990-1991. Apa Ustinov saka "donya" ndhukung proyek kasebut?

                        Akeh model pesawat laut uga duwe peralatan pendaratan, NK bisa diwenehake saka kapal ibu, pesawat ndharat ing dalan umum sing cocog - apa iki ngilangi kebutuhan kanggo mbangun infrastruktur standar?
                  2. +4
                    6 September 2015 14:37
                    Kutipan saka: avia1991
                    Nalika, ing ngendi, karo sapa mbandhingake,

                    Ora ana siji, mesthi, ora mbandhingaké. Mung ekranoplanes duwe kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang kapal, luwih angel dideteksi, lan sanajan sampeyan nemokake, luwih angel nyirnakake (sawise kabeh, target obah saka 300 - 500 km / h). Yen ekranoplan tempur kita digawe, mula kabeh sistem kudu digawe utawa dibaleni maneh: navigasi, sebutan target, senjata. Banjur, ing tes skala lengkap, siji bisa ngomong apa sing luwih apik ing ngendi lan kanggo apa.
                    1. +2
                      6 September 2015 21:07
                      Quote: starley saka kidul
                      Yen ekranoplan tempur kita digawe, kabeh sistem kudu digawe utawa dibaleni maneh

                      Dadi, sawise kabeh, kudu nggawe, lan ora ngilangke celonone ing Kremlin, ndhelikake tembung "pinter" lan janji sing apik ...
                2. +8
                  5 September 2015 23:16
                  "Lun" duwe tugas dhewe, sadurunge "obsera" kenal karo karakteristik kinerja lan tujuane.
                  Iki mobil unik lan ora perlu la-la babagan "Caspian Dragon"
                  1. +1
                    6 September 2015 15:34
                    Ora "Caspian Dragon" nanging "Caspian Monster" utawa KM. KM iku singkatan saka "layout ship". KM minangka desain murni eksperimen, lan dheweke dadi "monster" mung ing prentah saka wartawan.
            2. +2
              5 September 2015 12:52
              "Nanging dumadakan ISRAELIANS ing DAMASKUS mutusaké,"Ing Damaskus, sampeyan bisa kanthi aman njupuk bali karo tentara meriem saka Golan, ing dina apik sampeyan bisa ndeleng iku, mung 60 km "mundur? Apa Damaskus ngumumake perang ing Israel?
            3. +5
              5 September 2015 23:12
              Tugas utama ekranoplanes (paling ora ing USSR) yaiku kanggo ngirim pasukan bersenjata kanthi cepet lan wicaksana menyang pesisir mungsuh.
              Lan yen ora amarga "titik", banjur "LOON" ora bakal dipasrahake menyang Angkatan Udara lan karir ekranoplan ing tentara ora bakal diselani.
              Pengkhianat wis lan bakal dadi; iku medeni nalika pengkhianat negara "njaluk" kanggo eselon paling dhuwur saka kuwasa.
              1. +1
                6 September 2015 07:35
                Kepiye carane ora bisa dingerteni yen dheweke isih nyerang karo pasukan Angkatan Udara lan Angkatan Laut, yen ekranoplan amfibi isih kudu dilindhungi dening Angkatan Udara? Landing EPs padha ngaco munggah maneh ing 1984, sawise Ustinov.
                "Lun" umume minangka operator rudal anti-kapal kanthi jarak 2 km, sing dimaksudake kanggo nglawan operator pesawat.
            4. +4
              6 September 2015 14:28
              Kutipan saka atalef
              Ya, umume, ana sing bakal nerangake babagan panggunaan aparat iki.

              Sampeyan kudu luwih kerep maca review peralatan militer utawa liyane, contone, ing VO - bakal ana pitakonan luwih sithik. Ing cendhak, ekranoplan duwe telung kaluwihan utama: efisiensi (lan luwih jarak (ora antarbenua), gain sing luwih dhuwur dibandhingake karo pesawat), ora mbutuhake lapangan udara lan berth sing disiapake khusus, bisa nyedhaki target kanthi cepet lan rahasia. lan yen perlu nyirnakake dheweke. Nuwun sewu yen aku kudu nerangake kabeh iki kaya bocah kelas siji. hi
              1. -6
                6 September 2015 16:02
                Keuntungan? An-12 nggawa 20 ton kanggo 3200 km, lan Eaglet nggawa 20 ton sing padha kanggo 1500 km. Apa sing bakal metu saka tata letak ing kana, lan apa sing bakal dibandingake karo penerbangan transportasi ora dingerteni.
                Sing, carane ora perlu? Hangar, slip, peluncuran banyu, hangar, prau layanan, peralatan anti korosi, dermaga ngambang (Lun duwe dermaga ngambang 500 ton).
                EPR ing tingkat kapal sing bisa dibandhingake (utawa ukuran sing luwih gedhe) kanthi kecepatan sing luwih dhuwur, mung ana nuansa, saiki ing pertempuran modern kanthi nggunakake senjata sing dipandu lan penerbangan, kauntungan iki meh ora bisa diarani nemtokake, utamane ing ora ana pertahanan diri. Asil punika omong kosong larang karo stabilitas pertempuran kurang lan watesan serius digunakake.
                1. +7
                  6 September 2015 22:13
                  Kutipan saka: strannik1985
                  Eaglet padha 20 ton saben 1500 km

                  Ora 20, nanging 28 ton. Miturut cara, beban NORMAL saka An-12go mung 12 ton, maksimal 20, lan kanthi bobot 3200 km, ora bakal mabur kanthi cara apa wae! Lan aja lali yen ekranoplan obah cedhak lemah, ing dhuwur 10 meter, ing endi seret luwih dhuwur tinimbang An-5 arep 7-12 km. Dadi aku mbaleni: mungkasi maringake sikap pribadi sampeyan menyang ekranoplan minangka "basis ilmiah" wassat
                  1. -2
                    7 September 2015 01:09
                    Airwar.ru menehi kapasitas mbukak 20 ton.
                    Yaiku, kanthi beban maksimal, sawetara An-12 bakal padha karo utawa rada luwih saka "Eaglet"? Lan iki pesawat dikembangaké ing 50s, ngendi iku ora mabur lan karo Bunch saka modifikasi?
                    1. 0
                      8 September 2015 20:22
                      Kutipan saka: strannik1985
                      Airwar.ru menehi kapasitas mbukak 20 ton.

                      Dadi saka ngendi sampeyan entuk informasi!
                      Aku, kanthi cara dosa, ngira yen PENGALAMAN PRAKTIS PRIBADI luwih penting.. nanging yen sumber sampeyan situs.. mesthi sampeyan pancen bener. wassat
                      1. 0
                        8 September 2015 20:39
                        Sing. pokoke kowe pak minus gak onok opo-opo? Matur nuwun kawigatosanipun.
                      2. 0
                        8 September 2015 23:40
                        Kutipan saka: strannik1985
                        sampeyan, Pak minusator, duwe apa-apa kanggo ngomong?

                        Kaping pisanan, wong sing pinter nulis "sampeyan" nganggo huruf kapital. Kapindho, aku cukup ngomong, yen sampeyan ora ngerti, iku babagan pengalaman layananku dhewe (minangka karakteristik An-12), lan pranala menyang data situs ... Sampeyan nyenengake aku - ora liya.
                        Katelu, sampeyan nampa minus saka kula ONE wektu nalika sampeyan miwiti nyebut data padha ditulis mati "nang endi wae" - Aku ora tahan iku nalika padha categorically wiwit negesake soko, referring kanggo "maca nang endi wae" informasi! Lan yen sampeyan kaget karo jumlah total "minus" - mula aku dudu asisten: takon wong kenapa dheweke ora seneng karo pernyataan sampeyan Nyuwun . Sapa sing pengin - bakal mangsuli.
                        "Intine" Aku mbaleni ing ngisor iki: sakperangan alesan sampeyan dhewe, sampeyan mesthi ora nampa ide nggunakake ekranoplans. Latihan teknis sampeyan, kaya sing dakkira, ora cukup - nanging ana akeh aplomb. Lan mulane, aku ora weruh gunane menehi argumentasi "KAnggo" EP: sampeyan ora bakal nampa wong-wong mau, tugas sampeyan ora kanggo nemokake bebener, nanging kanggo mbuktekaken "bener", malah nalisir logika lan akal sehat. Ora wonder sampeyan riveted supaya akeh komentar ing kene.
                        Aku dudu sapa-sapa - lan luwih-luwih, wong sing nutup kupinge! - Aku ora bakal mbuktekaken apa-apa - Aku ora perlu iku.
                        Aku lan sujud metu. Bakal ana kepinginan kanggo ngrembug soko - hubungi. Lan karo piwulang arrogantly condescending - iki ora Panggonan tengen.
                      3. -1
                        9 September 2015 06:34
                        Dear, yen sampeyan ora bisa mbantah sudut pandang sampeyan adhedhasar sumber sing ditulis, banjur sapa dhokter sampeyan? Yagene ana wong sing njupuk tembung sampeyan? Kelakuane bocah enom nalika bali, dudu wong diwasa.
            5. +2
              6 September 2015 21:04
              Kutipan saka atalef
              Ya, umume, ana sing bakal nerangake babagan panggunaan aparat iki.
              Aku piye wae mlebu

              Kanggo nggunakake pertempuran: Kanthi kapasitas 9 ton, bisa digunakake, contone, minangka bom torpedo kacepetan dhuwur, pembunuh kapal induk, umpamane. 100 penumpang - transportasi kebangkrutan kanthi kacepetan dhuwur sing apik, lan kanthi siji ngisi bahan bakar - lan ing pesisir Amerika, lan ing sawetara jam 15-20 ...
              Ekranoplans minangka jinis transportasi anyar sing janjeni, lan, luwih-luwih, luwih murah tinimbang penerbangan, kanthi kecepatan penerbangan. Nalika pesawat pisanan njupuk (luwih tepat, pesawat), padha takon ora mung pedunung, nanging uga wong pisanan saka negara ...
          2. 0
            6 September 2015 01:02
            Mulane Suriah duwe kompleks BAL. Saiki dheweke ora lunga
        2. +1
          5 September 2015 11:10
          Malah kelangan banget: saka Sochi menyang Tel Aviv sajrone 5 jam musim panas. Mistral bakal mlaku sajrone 3 dina .....
          1. +4
            5 September 2015 11:46
            Paling ora nenun, paling ora nenun, lan kaslametané DESO bakal gumantung ing Kapadhetan nutupi karo payung Angkatan Udara / Pertahanan Udara, supaya Mistrals duwe radar lengkap, sistem pertahanan udara lan senapan mesin abot. kanggo nimbali udhara jarak cendhak, nalika seaworthiness saka Eaglet lan Lun winates 2-3 TCTerms, Aku ora ngomong bab kapasitas akeh kurang lan keluwesan nggunakake.
            1. 0
              5 September 2015 12:39
              .... apa kowe?, apa kowe? 100 penumpang-050, 200 penumpang-080. Kembang api perayaan lan dhukungan sing ramah bisa uga diatur dening frigat proyek 22350 lan proyek 11356.
              1. +2
                5 September 2015 13:21
                Kutipan: EGOrkka
                .... apa kowe?, apa kowe? 100 penumpang-050, 200 penumpang-080. Kembang api perayaan lan dhukungan sing ramah bisa uga diatur dening frigat proyek 22350 lan proyek 11356.


                Apa banjur titik kacepetan (mung kauntungan kanggo ngrugekake kabeh liya), yen biasa "alon" kapal bakal nutupi?
                Oke, yen kacepetan penting banget, apa kaluwihan ekranovlans minangka operator rudal liwat skuadron Tu22, Su34 / 35 utawa liya-liyane?
                Malah ora pantes ngimpi babagan kebangkrutan, amarga wis jelas manawa kontraindikasi kanggo nyedhaki papan sing ditembak lan bisa tekan pejuang mungsuh.
                1. -3
                  5 September 2015 13:38
                  apa gunane nyeret pejuang khusus kanggo 7-15 dina kanggo nggunakake ..... utawa ora kanggo nggunakake ?????? sak iki wektu padha bisa ing 7-10 panggonan! Lan babagan frigat pertahanan udara ing endi wae? Ya, dheweke uga duwe hangar kanggo helikopter !!!! Endi sing luwih apik?! Lan klompok 4-8 ​​kapal bisa ing ngendi wae ....

                  Inggih, aviation ing +
              2. +2
                5 September 2015 14:07
                Ya, nglawan 450-900 pejuang, nganti 70 kendaraan tempur, 16 helikopter, pusat komando, rumah sakit, pasokan logistik, gaman lan amunisi. Sampeyan isih kudu mbangun EP gedhe khusus kanggo peralatan transportasi utawa duwe pendaratan tradisional kapal minangka bagéan saka tatanan.
                Yen tutup isih bakal disedhiyakake kanthi kacepetan sing luwih dhuwur (pesawat) utawa luwih murah (kapal), mula kenapa kebon kebon? Helikopter Frigate bakal dadi rudal anti-pesawat, padha duwe cukup tugas dhewe.
                1. -3
                  5 September 2015 14:49
                  uga, seret MTO lan rumah sakit kanggo ro-ro kanggo paling sasi landing banjur kok ??? kaya tukang jaga? Lan yen perlu, dheweke bakal teka utawa ora teka ....

                  Kok kabeh wong alon-alon.
                  1. +1
                    5 September 2015 18:19
                    Sing, kabeh liyane padha, bakal ana loro DESO, mungguh, kaping pindho minangka akeh pasukan perlu kanggo nutupi. nggumunake.
                    Menapa malih, kebangkrutan tanpa dhukungan saka peralatan abot, helikopter DVKD bakal luwih gampang kanggo dipatèni, mungsuh bakal bisa kanggo mencet kita Piece dening Piece.
            2. +5
              5 September 2015 23:34
              Sampeyan mbokmenawa ora ngerti? tanah, mesthi, kurang saka 30 meter (amarga terrain heterogen); oh ya, bab "rembulan" sampeyan wong becik overdone karo ngremehake kaluwihan sawijining, seaworthiness saka "Lunya" yaiku 1-5 poin, jarak 10 km, bobot take-off maksimal yaiku 5 ton, bisa mindhah batalyon bedhil bermotor sing bersenjata lengkap, yaiku udakara 6 wong ditambah "set" kendaraan tempur infanteri biasa, operator personel wojo lan "nishtyaks" liyane, ing kacepetan 2000 km saben jam utawa dening segara "standar" 380 knots.
              1. +2
                6 September 2015 07:13
                Celana utawa salib?
                "Lun" - mesin kejut, digawa rudal anti-kapal Nyamuk, kru 10 wong, apa pasukan landing liyane?
                Landing kasebut "Eaglet", mung nggawa 20 ton (AN-12 (wiwit operasi ing taun 1959) nduweni kapasitas angkut sing padha, yaiku 90 prajurit utawa 60 pasukan terjun payung, kanthi jarak 3200 km).
            3. 0
              6 September 2015 20:29
              Bab sing menarik, umume para spesialis nuduhake keamanan Mistral sing ora cukup kanthi senjata dhewe, lan kanthi cara kasebut, babagan "fleksibilitas panggunaan", "kacepetan" lan bahan sing digunakake, padha wis suwe dikenal, dadi babagan. patrap iki mantan Menteri "Pertahanan" Serdyuk lan clique kang luwih apik ora kanggo ngomong. Ngomong-ngomong, sawayah-wayah aku kelingan, salah sijine alasan kanggo mlebu pakta isin iki yaiku akuisisi peralatan tartamtu sing teka, yen aku ngelingi kanthi bener, iki babagan pencitraan termal lan sawetara peralatan liyane, nanging sampeyan ora nulis apa-apa. .
              1. -2
                7 September 2015 01:57
                Sampeyan ndeleng apa prakara, panggunaan Mistral DVKD dianggep minangka bagéan saka formasi sing bakal nyedhiyani pertahanan udara / anti-pesawat pertahanan. speed landing craft lan helikopter kena. DEP ora bisa ditutupi dening pasukan angkatan laut, kecepatan beda banget, penerbangan tetep, nanging panggunaane ing jarak sing adoh diwatesi (tinimbang bagean muatan, sampeyan kudu nggawa PTB, aja cepet nguatake (wektu penerbangan)) lan yen DVKD mung bisa nyerang rudal anti-kapal, jumlah sing diwatesi, mula DEP langsung teka ing pesisir, ing geni saka kabeh, nganti mortir lan ATGM (mesthi, pra-proses BO, nanging sing bakal menehi 100% njamin?).
                Alternatif kanggo Mistral-0, nul, ora ana, kosong. Biro Desain Nevsky, sawise kenalan karo gambar kasebut, janji bakal mbangun analog ing 7 taun, nanging sadurunge sanksi, yaiku, wektu kasebut bakal luwih suwe. Kapal kebangkrutan sing ana, isih dibangun Soviet, dioperasikake kanthi intensif minangka bagéan saka Siria Express, cepet utawa mengko bakal ambruk. Akibaté, armada kasebut bisa uga ora ana DC utawa jumlah sing winates banget.
                1. +1
                  7 September 2015 02:29
                  Lan apa babagan kasunyatan manawa materi saka sing digawe digunakake ing urip sipil, banjur ing teater operasi trough iki bisa digunakake, amarga ora cocog kanggo umume wilayah banyu kita, banjur ana omong kosong sing pas karo helikopter kita. kanggo desain sing, uga, lan apa iku .. ... kabeh liyane supaya wiwit, nyatane, saka awal banget padha nuduhake yen padha njupuk amarga saka instruments, nanging ora amarga saka nggunakake. Banjur, apa sanksi kudu dilakoni, amarga akeh perkara sing dipasang ing wong-wong sing ora teka menyang kita, banjur, utawa luwih dhisik, Pusat Ilmiah Negara Krylov kita lan sawetara liyane paling ora. salah siji saka pusat World anjog sing padha dhewe ora bisa kanggo nggawe, ing mratelakake panemume, Aku umume bisu bab bahan. Kajaba iku, kanthi wedi apa kita butuh analog saka entogo, sanajan doktrin militer kita ora duwe tugas sing digawe. Ngomong-ngomong, kenapa penerbangan, nalika mburu bak iki, mung gumantung ing PTB, lan ora kanggo ngisi bahan bakar ing udara.
                  Miturut cara, yen ana alternatif, EP mung nduweni siji Alternatif, iki minangka penerus langsung menyang EKIP, kanggo kabeh sikap sampeyan kanggo topik pesawat kasebut, aja kanthi jelas nuduhake panggantos, amarga mung ora ana. ing alam.
                  1. 0
                    7 September 2015 04:14
                    Njupuk menyang akun owah-owahan ing awak, ing sembarang, kalebu Armada Utara.
                    Ana akeh artikel babagan kesepakatan iki, kalebu babagan pengkhianatan kabeh wong lan kabeh, saiki percaya kabeh?
                    Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing ing USSR / RF kapal kuwi (DVKD) ora ngembangaken proyèk luwih, iku kanggo kesempatan kanggo njaluk kenalan karo model saiki, lan dudu buklet iklan, lan iki, ing bagean, dipun ginakaken, padha. mbayar dhuwit.
                    Mesthine, dheweke bakal mbangun ing 7-9 taun (mung pangembangan proyek kasebut 2,5 taun), ngisi kerucut sing bisa digunakake, kanthi nganggep operasi serial DVKD.
                    Sing, carane ora? Lan kok padha mbangun loro BDK pr.11711?
                    Nyatane, saka analog serial DEP ana pesawat transportasi lan kapal kebangkrutan, sing wis suwe ana ing logam lan wis sukses dioperasikake.
                    Aku ora bakal nuduhake, amarga EKIP dhewe ora ana ing alam.
                    1. 0
                      7 September 2015 16:31
                      Nuwun sewu EKIP-ah, oh ya, mbok menawa wong manca nuduhake kapentingan ing "kastil ing udhara", lan ing cara, mock-up, nanging sayangé nganti saiki padha mabur periodik. Strannik1985 Nuwun sewu kok sampeyan duwe sikap bias menyang mesin sing nggunakake efek layar.
                      Kanthi interchangeability, sampeyan menehi dhaptar kabeh sing bisa ngganti siji jinis pesawat
                      1 Kendaraan pangiriman apa sing bisa dioperasikake saka "lapangan udara" sing beda-beda, ya, mesthine sampeyan bisa nuding menyang WUA, nanging masalahe isih ana ing permukaan.
                      2 Gabungke kapasitas kapal kanthi kacepetan dhuwur
                      3 Target mabur sing kurang

                      Kanthi gati kanggo pracaya kabeh, supaya ngapura kula, nanging sing, saliyane kanggo pelvis iki, pimpinan banjur durung tuku 2 Agustus kanggo numpuk (siji saiki misale jek dadi perdana menteri, lan liyane wis kadhaptar ing wilayah Moscow. ), Iveco lan liya-liyane, uga ora nyekel Bumi Wilayah Moskow, nyebar lan mindhah bagean VU lan luwih akeh ing teks kasebut, kepiye carane ora bisa dipercaya?

                      Miturut proyek kasebut, logika aneh, yaiku, apa sing ora duwe prospek diwujudake ing logam, nanging sing dibutuhake mandheg ing tahap proyek ....... ora persis wong bodho + Manilovs + hama ing wektu sing padha, nanging saiki mripate wis mbukak lan padha wiwit tuku soko sing, uga, kita ora bisa mbangun dhewe, utawa Mungkin kosok balene Banjur padha mikir kanggo Perspektif, lan saiki ...... Miturut cara, operator pesawat padha ora dibangun amarga kasunyatan sing padha bisa adhedhasar kabeh babak taun mung ing TF, kang luwih saka menehi ganti rugi dening jinis kapal liyane, kalebu armada kapal selam paling gedhe. Banjur kita lan dheweke duwe strategi sing beda kanggo nggunakake Angkatan Bersenjata, sing uga menehi tandha babagan jinis senjata.

                      PS Aku kaya pracaya yen wektu nalika Padha panginten kanggo bali, lan nalika wis rampung kanggo gesheft ends, iku malah luwih apik yen karo tembok lan confiscation minangka kanggo mungsuh saka Rakyat.
                      1. +1
                        7 September 2015 18:17
                        Aku ora duwe apa-apa apa karo EKIP, amarga aku ora duwe pengalaman ing bangunan, operasi, Pros lan cons ora dingerteni (ing laku) comparison karo analog.
                        Contone, Il-76 sing padha ditrapake kanggo operasi saka lapangan udara beton lan ora diaspal kanthi karakteristik kekuatan paling sethithik 0,6 MPa lan bisa ngirim kargo kanthi massa maksimal 28-60 ton ing jarak 3600-4200 km ing jarak 770-800 km. kacepetan jelajah 76–167 km/jam (bobot maksimal kargo sing diangkut lan jarak penerbangan gumantung saka modifikasi). Kabeh kabin Il-245 wis pressurized, kang ndadekake iku bisa kanggo ngeterake 126 (ing versi loro-deck - 24,5) prajurit karo senjata pribadi utawa kanggo mesthekake release saka 4,5 wong saka klompok kebangkrutan. Pesawat kasebut bisa ngeterake kabeh peralatan militer saka unit udara lan umume peralatan divisi bedhil bermotor. Kompartemen kargo dawane 3,45 m (sing 3,4 ana ing ramp), ambane 109500 m lan dhuwure 6700 m. Pesawat kasebut bisa nampung bahan bakar nganti 9 liter lan jarak tempuh nganti 1500 km kanthi konsumsi bahan bakar rata-rata 2000 ton saben jam. Lari lepas landas yaiku 930–1000 m, lan landing run XNUMX–XNUMX m.
                        Lan sing paling menarik yaiku sampeyan ora bisa nyuwek buntut kanthi maneuver sing ora sopan.
                        Kanggo paraphrase sampeyan, kenapa sampeyan bias menyang penerbangan (loro transportasi lan mogok) lan kapal (amarga dhuwit saka tatanan pertahanan negara bakal pindhah saka cara tradisional menyang ekranoplans, ora bakal cukup kanggo kabeh wong, sanajan ing Uni ana. ora cukup)?
                        Kanggo individu, customer manca, kanggo niche cocok (ora DEP lan dudu operator rudal anti-kapal), please, nanging ora mbaleni trip rake kapindho.

                        Ana langkah-langkah positif lan negatif ing tumindak kepemimpinan apa wae.Ing kahanan karo tuku Mistrals, Serdyukov ora luwih saka tambahan, keputusan final digawe dening PDB.

                        TAVKr "Admiral Armada Uni Soviet Kuznetsov" adhedhasar ing Armada Lor.
                        Sampeyan ndeleng, apa prakara, digawa adoh dening Prospects, kita ngginakaken 1,5 kaping luwih dhuwit saka Amerika Serikat, nalika ora nggawe sarana kanggo Angkatan Laut kanggo gain dominasi ing segara.
                        Contone, Ustinov padha ngubur loro proyèk AB nuklir, tinimbang armada nampa 4 non-pesawat operator re-cruisers, ing kaping lima, pangerten perlu kanggo AB normal teka. Banjur, ing panjalukan saka Ustinov, padha nilar AB gedhe, kanggo armada padha dhawuh loro operator non-pesawat liyane, pr kapitu dhawuh AB normal (ATAVKr pr.1143.5 "Ulyanovsk"), nanging Uni ambruk. .
                        Kahanan karo SSBN ana ing pirang-pirang cara sing padha, duwe akeh RPL (86 taun 1982) ora bisa nyedhiyakake KOH sing bisa dibandhingake karo kapal Amerika.
                      2. 0
                        7 September 2015 18:52
                        Nyuwun pangapunten, nanging apa tegese analog saka EP?
                        Miturut 1.5 kaping biaya gedhe, saka ngendi informasi iki teka, banjur oh, padha ora nggawe bab peduli .... Sing apa kita duwe kene, ing humpback lan Eltsin lan kanca-kancane, aktif sniffed metu mutiara. nanging kanthi cara, njupuk kapentingan ing sing teka munggah karo Red Glue lan sing saiki njedulake income, padha bakal bener kanggo akeh teknologi lan bahan liyane. Miturut cara, aku mbaleni maneh Kita wis karo sing lan aku ngarep-arep sing bakal ana konsep beda pembangunan ora mung saka VO nanging uga akeh iku, amarga saliyane schizoids individu lan provokator, kita ora weruh sing halusinasi babagan dominasi donya. lan gagasan paranoid babagan eksklusivitas kita, lan uga kabeh sing ana ing saubengé, lan apa sing ana ing jagad iki, ngrusak benteng iki, banget.
                        Saiki, miturut Ustinov, Putin lan liya-liyane: piye wae menarik manawa tanggung jawab kasebut mung ana ing Menteri Pertahanan, banjur wewenang pungkasan yaiku Wong Pertama, mungkin isih ana sawetara hierarki pengambilan keputusan.
                        Ing babagan Angkatan Laut lan Penerbangan, sampeyan wis cukup, aku ora bisa nambani wong-wong mau, yen mung amarga bapakku lulusan VVMU Kaliningrad (lulus ing taun 1954, lan sadurunge iku, sekolah dasar lan menengah ing Vladivostok. lan Engels), banjur, sanadyan, dheweke kerja ing organisasi sing ana hubungane karo Aviation and Space, ibuku lulusan Institut Penerbangan Moskow, banjur aku dhewe duwe akeh kenalan saka antarane sing ana hubungane karo penerbangan, dadi .......
                        Kanggo dhuwit sing tansah kurang, iki minangka lagu favorit kabeh "komunitas", banjur Cosmos mangan kabeh, banjur Tentara mangan pensiun lan tunjangan, lan liya-liyane, lan liya-liyane, kayane wis mabuk karo iki. verbiage. Kurang dana subversif kamanungsan, asosiasi anti-sosial umum lan liya-liyane ....... kudu disubsidi, lan ing wektu sing padha ora ngasilake kemanusiaan sing badan kerja mung basa.
                      3. 0
                        8 September 2015 11:06
                        Analog kanggo tugas sing kudu ditanggulangi.
                        Kuzin V.P., Nikolsky V.I. "Angkatan Laut USSR 1945-1991". P. 458-460.
                        Spionase industri ana, saiki lan bakal, nanging ing wektu sing padha, ora ana wong ing donya sing mbangun EP gedhe, sanajan ana backlog gedhe sing digawe ing USSR.
                        Nganti taun 1976, Dmitry Fedorovich Ustinov dadi sekretaris Komite Pusat CPSU lan calon anggota PB Komite Pusat CPSU sing ngawasi industri pertahanan, lan ing dina-dina iku program pambangunan kapal disetujoni kanthi keputusane. Komite Pusat lan Dewan Menteri. Negara sing beda, struktur manajemen sing beda, hak lan kewajiban wong sing tanggung jawab, lan solusi sing beda - program gawe kapal ing USSR / ATS utawa pesenan gedhe ing negara Kulon.
                        posisi Ustinov ing operator pesawat gedhe-pamindahan softened mung ing awal 80s, nalika dadi cetha sing TAVKR karo KVVP ora bisa nindakake kabeh tugas madhep operator pesawat, lan operator pesawat cilik-pamindahan padha dicacat, sadurunge proyek AV. 1160 lan pr.1153 padha disusupi pati ing ROOT.
                        Luwih saka 1961 milyar rubel digunakake kanggo nggawe komponen kapal saka pasukan anti-pesawat ing 1990-10 (16 DPLRK, 5 AB lan AVK, 14 KR dibangun), sing saka segi keuangan padha karo 20 AB pr. .11435 karo 1 pesawat utawa 000 AV.pr .14 tanpa kelompok udara.
                        Apa tegese dadi apik utawa ala? Apa hubungane emosi karo analisis sejarah? Tanpa penilaian objektif babagan masa lalu, ora bakal ana masa depan (ekranoplan sing padha minangka conto).
                        Ora ana LSM ing USSR, lobi pro-Kulon sing kuat, elit ora ana hubungane banget karo Kulon, ora mbantu.
                      4. 0
                        8 September 2015 17:18
                        Ing kene, kanthi sengaja, aku ringkes babagan topik kasebut lan ternyata dheweke terus mbangun
                        Korea Kidul:
                        kapal Aron, ana informasi sing Indonesia arep tuku mau. Banjur ana proyek ing taun 2007 kanggo mbangun pembangkit listrik 300 ton, ing tahap sing durung dakgoleki.
                        Ora perlu nulis babagan upaya periodik Amerika Serikat kanggo nglairake jembatan

                        Kanggo RF:
                        Paling ora rong sumber khusus
                        1 NPP Association of Experimental Aviation
                        2 Prau lan Yacht (Aku bisa takon ana carane aku mlebu dhewe). Topik iki diwiwiti ing taun 2004 lan kanthi irah-irahan - We are building a ekranoplan, post pungkasan tanggal 25 Agustus taun iki.
                        Topik kasebut aktif.
                        Banjur apa buku lan penulis kayata:
                        P.P. Belavin, ndeleng bukune "Ekranoplanes" 2nd edition 1977, kanthi cara, ditulis miturut data pers asing
                        seri buku kanthi judhul umum "Ekranoplanes of the world"
                        lan sawetara liyane, luwih-luwih, asring dikirim ing sumber sing kondhang kayata, contone, AIRSPOT.Ru
                        Lan sawise kabeh iki, sampeyan wani mbuktekake manawa piranti kasebut ora duwe Masa Depan?
                        Miturut cara, aku ora ngomong babagan spionase, nanging babagan nyolong gagasan tanpa resiko lan gawe piala kanggo kesehatan, mula precedent karo tuku mesin kanggo rudal saka Kita minangka konfirmasi sing jelas yen dheweke ora bisa nindakake kabeh dhewe. Cukup, iku ora perlu kanggo pass mati "impotensi" minangka unwillingness.
                        Miturut nko, iki dudu crita anyar, mung lungguh ing pojok-pojok. Babagan sambungan karo West kita "elit", uga, ngapura kula, nanging sing nggawa sembarang produk kanggo wong diwasa, sandhangan, etc kene, sing aktif melu ing farce, sing anak saka manungsa mung, plus sing wanted kanggo njaga negara. property ing wangun dachas departemen, Apartemen lan liyane ing nggunakake terus-terusan, kang maneh mung manungsa. Banjur bisa ngelingake sapa wong kaya Khodorkovsky lan liya-liyane padha ing USSR, supaya ora perlu.

                        PS Aku wani ngarep-arep, kaya akeh liyane, yen Kita, kaya sadurunge, bakal mbuktekake manawa para Pemimpin, utamane amarga kita duwe kewajiban marang Wong-wong kaya Alekseev, Shchukin lan liya-liyane, yen karya sing didedikasikan kanggo uripe yaiku ora muspra!!!
                      5. -1
                        8 September 2015 17:50
                        Apa topik kene? Napa sampeyan mutusake yen aku nolak ekranoplanes ing urip umume?
                        Kita ngomong babagan pembangunan lan pambangunan ekranoplanes amfibi lan mogok kanggo Angkatan Laut.
                        Yen butuh mesin kanggo kendaraan peluncuran, dheweke tuku, apa masalahe tuku lisensi, nggawe usaha patungan, mbayar kanggo pangembangan biro desain khusus?
                        Sing nggawe keputusan babagan konstruksi militer ora ana hubungane karo dhuwit, sawise Brezhnev, contone, ana sawetara mobil manca bekas sing isih ana. ing aplikasi sing bener.
                      6. 0
                        8 September 2015 19:12
                        Ayo dadi kaya iki, kanggo menehi utawa nolak ora mung ing urip ing umum, nanging uga ing pangembangan topik kanggo iki, padha ora menehi wewenang, paling aku ora mikir, lan umume warga ora. duwe kuwi.
                        Aja lali babagan topik lisensi lan usaha patungan:
                        Nuwun sewu, sak ngertine, ora tau didol menyang produksi mesin, dadi .......
                        Miturut joint venture, ana rong aspek
                        1 Ing kahanan apa Biro Desain Alekseev ing taun-taun kasebut
                        2 Pengalaman negatif saka joint ventures sing padha karo wong-wong mau, ing forum iki, wong-wong mau kanthi terang-terangan diarani crooks kanggo alasan nyata - pisanan dheweke nggawe, banjur nutupi topik kasebut, banjur ........ awake dhewe
                        Ora ana gunane kanggo mbantah babagan kesucian, amarga sakperangan alesan sampeyan nimbang Pribadi lan lingkungane, kalebu kulawargane.
                        Miturut panggunaan sing salah: bisa uga transfer lan pangembangan potensial Ilmiah lan Teknis menyang Republik Uni, ditambah karo penempatan pesenan lan pilihan (asring imposing) subkontraktor, iki, miturut pendapat sampeyan, bisa digandhengake karo definisi " panggunaan sing ora bener". Miturut cara, yen ora kanggo kudeta ing sawetara, banjur malah saiki We disubsidi ekonomi kanggo ngrugekake pembangunan basis ngelmu lan industri kita, malih, padha uga diwenehi pembangunan sing ing mripat biru nimbang sing. properti karo hak kanggo mbuwang ing discretion dhewe.
                      7. 0
                        8 September 2015 20:58
                        Aku ora tanggung jawab resmi kanggo mbiayai proyek kasebut lan ora bisa nolak utawa ngidini proyek tartamtu kanthi cara apa wae, nanging aku duwe hak kanggo duwe lan nyatakake pendapat pribadi ing situs profil.
                        Sing. China lan Iran wis nguwasani EP, sanajan cilik, nanging negara liya ora?
                        Ora ana gunane, amarga aku ora ngerti kasus nalika keputusan kasebut ditindakake kanthi niat jahat babagan kemampuan pertahanan negara (kapentingan paroki, kayadene pangembangan paralel saka telung, meh padha, MBT, sing, nanging, kena pengaruh negatif. tingkat kesiapan pertempuran lan tingkat ekonomi - ya, nanging aku ora bisa ngomong sing Ustinov padha sengaja, karo maksud angkoro, di-push liwat VTOL lan proyèk liyane).
                        Ekonomi negara-negara sekutu ing ATS dibiayai, amarga. padha serius nyepakaké kanggo perang panas ing Eropah, contone, 47 warheads pertempuran nuklir disimpen ing Uni kanggo tentara Bulgaria. Apa Angkatan Bersenjata Bulgaria bisa duwe telung brigade rudal lan 13 divisi OTR sing kapisah tanpa bantuan organisasi, finansial, teknis saka USSR? Pitakonan iku retorika.
                        Lan game iki adoh saka siji-sisi, contone, saka 1946 kanggo 1990, 16 ton bijih uranium ditambang ing Bulgaria, guess ngendi iku?
                        Ya, dhuwit pinunjul kanggo sekutu, ing negara liya, nanging iki dudu alesan ambruk USSR lan aku ndemek masalah panggunaan dana sing ora rasional sing wis diparengake kanggo Angkatan Laut.
                      8. 0
                        8 September 2015 22:30
                        Sampeyan khusus ngerti babagan mbuwang dana sing ora rasional, yen ya, banjur persis apa sing ditulis, utawa maneh referensi menyang ngendi sampeyan maca.
                        Sing paling penting, Stannik1985, mangga wangsulana pitakon tartamtu, lan aja seret menyang topik pihak katelu:
                        Ekonomi negara-negara sekutu ing ATS dibiayai, amarga. padha serius nyepakaké kanggo perang panas ing Eropah, contone, 47 warheads pertempuran nuklir disimpen ing Uni kanggo tentara Bulgaria. Apa Angkatan Bersenjata Bulgaria duwe telung
                        lan liya-liyane
                        Aku kanthi cetha nuding Republik Uni, kanggo luwih spesifik, transfer, nggawe lan pangembangan basis ilmiah lan teknis ing wilayah sing saiki dadi Ukraina.
                        dhaftar singkat:
                        Biro Desain Antonov
                        Biro desain, digawe lan dumunung ing Moskow, ditransfer menyang Ural nalika Perang Donya II, nanging kanggo sawetara alasan, jelas apa alasan dheweke pindhah menyang USSR.
                        Transfer menyang produksi mesin dikembangaké dening Biro Desain dijenengi sawise Klimov Zaporozhye Motor Sich
                        Transfer dokumentasi kanggo ZUBR, saiki
                        daftar "prestasi" saka independen bisa terus
                        Iki minangka conto sing dakkandhakake.
                        Banjur saka ngendi dheweke nyeret China lan Iran.

                        PS Strannik1985, waca kanthi teliti lan wangsulana mung apa sing dijaluk.
                      9. 0
                        9 September 2015 06:43
                        Apa conto sing diwenehake karo pambangunan AV / AVK ora cukup kanggo sampeyan? Iki dudu conto "konkret"?
                        Stunned! Ukrainia SSR-republik ing USSR! Para pendiri, ing prinsip, ora nganggep SSR Ukrainia minangka republik independen de facto, kepiye carane ngerti masa depan? Yen saiki ana produksi apa wae ing Republik Tyva, Republik Dagestan, lan liya-liyane, apa iki minangka pangembangan "ora wajar" saka basis ilmiah lan industri negara manca miturut pendapat sampeyan?

                        Kita duwe obrolan babagan EP, elinga? China lan Iran minangka conto negara sing wis nguwasani produksi mesin kasebut.
                      10. 0
                        9 September 2015 14:38
                        Uh-huh, nanging babagan "pembiayaan" wiwit taun 1991 nganti saiki (ndeleng squeals spesialis penerbangan, lan saiki dadi editor-in-chief "argumen minggu" Ugolanov, kepiye dheweke nerusake advokasi kanggo beban gedhe. saka sich sing padha, lan liya-liyane, lan ora suwe sadurunge kudeta) kanggo ndeleng kita isih manggon ing siji, dadi ....... Banjur kualitas produk siji nomenclature beda-beda banget, soko kualitas kurang. produk sing diprodhuksi ing BSSR, lan saiki ing Republik Belarus aku wis tau krungu, nanging unflattering reviews bab Ukrprom, lan ambruk saiki produksi ngelmu lan industri sing bukti cetha iki - wong mati lair ora saged sawijining. orane. Aku iku ora perlu kanggo sebutno Wilayah lan Human Resources ing kabeh. Banjur, nyoba kanggo manggon ing harmoni karo Entimi luwih saka sapisan mbuktekaken sing "matur nuwun", lan mulane, ing agregat, iki pembangunan khayal, uga, loro saka kapentingan parochial (pinten ana ing ndhuwur).
                        Ing bab mung aku matur nuwun kanggo ambruk saka USSR kanggo ninggalake wong-wong mau, iku tega sing padha ora rampung break hubungan, bebarengan karo, mesthi, mundhakaken masalah bali wilayah, plus salah siji pembatalan utawa panjaluk kanggo mbayar ing prices Real kanggo dokumentasi technical lan ing, malih, ing Bumi utang ora mung kanggo kita, nanging uga kanggo Polandia, Hongaria, lan carane akeh Romania elinga, dening cara, aku ora bakal kaget sing bagean kudu isih pindhah menyang Belarus.
                        Ing Dagestan, mesthi ana pengrajin sing apik, Kubachi, Kizlyar lan liya-liyane.
                        Nyuwun pangapunten babagan topik EP, nanging apa sing ora kasebut Korea Selatan ing seri manufaktur EP. iku wong-wong sing ngancam bakal mbangun aparat 300-ton.
                      11. 0
                        9 September 2015 19:28
                        Iku saka wilayah lan sumber daya manungsa, volume produksi, panggonan ing rencana militèr (ekselon strategis kapindho Angkatan Bersenjata ing acara saka Perang Agung ing Eropah) iku worth miwiti, SSR Ukrainia ora bisa dibandhingake karo liyane. republik.
                        Lan matur nuwun kanthi sia-sia, sing saiki kita duweni yaiku penyebaran unsur sistem pertahanan rudal Amerika ing negara-negara Eropa Timur, blokade proyek Rusia, nggawe hotbeds ketegangan cedhak tapel wates Rusia minangka woh-wohan saka USSR. mundur saka negara-negara Eropa Timur, negara-negara CIS Politik, kaya alam, ora ngidinke kekosongan, apa sing ditinggalake dening Amerika yaiku urip, sawetara negara sing duwe kedaulatan lengkap lan bisa nindakake kabijakan sing mandiri.
                        Lan ing SSR Ukrainia ana akeh industri (sanajan sadurunge industrialisasi), tambang, tanah, kabeh prabédan iku Dagestan saiki dadi bagéan saka Federasi Rusia, lan Ukraina ora.
                        Ora obyektif banget kanggo ngadili tumindak pimpinan setengah abad kepungkur saka posisi modern, apa sampeyan mikir?
                        Amarga status proyek ora dingerteni kanggo kula, ayunan ora count.
        3. +7
          5 September 2015 11:50
          Nek menurutku iki wes buntu pembangunane, ora ono gunane, larang, aplikasi ora ono gunane.

          cabang mati-mburi iku kanggo wong-wong sing ora bisa nggawa kuwi kanggo atine.Target dhuwur-kacepetan "laut" kanggo misil mungsuh mock punika sirah sing ndadekake pangertèn kanggo keganggu.
          Israel, yen duwe teknologi kanggo nggawe ekranoplan sing abot, mesthi wis suwe nggawe.
          1. -2
            5 September 2015 11:53
            Biro Desain Alekseev wis ngembangake topik iki wiwit pungkasan taun 50-an, wektune asil normal katon, apa ora? Target kacepetan dhuwur iki luwih cendhek tinimbang pesawat, apa maneh misil anti-kapal supersonik.
            1. +4
              5 September 2015 23:49
              "Target" kanthi kacepetan dhuwur iki, kaya sing dikarepake, duwe kaluwihan tinimbang pesawat transportasi (sing, kanthi cara, uga mbutuhake tutup) amarga bener-bener obah ing permukaan banyu utawa tanah (yaiku amba "smut" kanggo radar mungsuh, lan kacepetan dhuwur lan banget "ora ala" maneuverability menehi luwih kasempatan kanggo njaluk adoh saka "supersonic elek" pluru anti-kapal saka kapal paling cepet.
              Lan sing ngomong sing padha "Lunya" ora duwe apa-apa kanggo njawab?
              1. -1
                6 September 2015 06:56
                EPR ing tingkat kapal saka ukuran iso dibandhingke (utawa luwih gedhe, njupuk menyang akun dhuwur pesawat).
                Kacepetan EP kurang saka pesawat transportasi (AN-12-530-670 km / h, Il-76-750-850 km / h), maneuverability, paling apik, ing tingkat kendaraan, nanging luwih kurang. Ing wektu sing padha, keluwesan panggunaan luwih sithik, amarga mung bisa mabur ing segara, jarak praktis kurang, kanggo operasi (medium) sampeyan butuh saluran beton, hangar, peralatan anti karat utawa dermaga pribadi (berat). kanggo saben EP, lan kabeh iki kanggo siji jinis peralatan (lapangan udara dibutuhake kanggo kendaraan, nanging wis dibangun, kendaraan sipil lan militer bisa dioperasikake).
                Apa sampeyan duwe peralatan pertahanan diri ing Lun EP?
        4. +6
          5 September 2015 15:30
          Kutipan saka atalef
          Miturut pendapatku, iki minangka cabang pembangunan sing buntu.

          Ya Ya! Ekranoplan minangka cabang buntu, PAK FA ajur, Armata ajur, S-300 wingi, nanging Merkava minangka super duper kanggo kabeh umur!
          1. +1
            5 September 2015 23:50
            Humor (sanajan "ireng") dihargai.
        5. +4
          5 September 2015 15:39
          Kanggo Afef. Sawise muncule ekranoplan amfibi lan ekranoplan ing Angkatan Laut Soviet, bersenjata karo rudal anti-kapal lan kemungkinan nggunakake rudal laut menyang lemah, anggota NATO narik kabeh rambut ing kursi. Ora ana radar sing weruh, kacepetan kira-kira limang atus kilometer. Wektu kanggo tekan pesisir Jerman diitung ing menit. Iku ora kanggo apa-apa padha nuntut sing "Caspian Monster" dibusak, lan kita, ing guise saka inexpediency, sawed menyang jarum.
          1. +3
            5 September 2015 18:21
            CM tabrakan, pilot nyelehake buntut ing banyu lan buritan tiba, lan bali ing taun 1980.
            Apa EP adhedhasar ing Baltik?
            1. +1
              5 September 2015 18:45
              Kutipan saka: strannik1985
              Apa EP adhedhasar ing Baltik?

              nanging titik iku, kabeh ana tho, lan sak USSR, ZGV isih
              1. +1
                5 September 2015 18:50
                Lan ing ngendi sampeyan bisa nyelehake kanthi seaworthiness 2-3 poin? Lan jarake 1500-2000 km.
                1. +2
                  5 September 2015 23:57
                  Aku wis ngomong babagan seaworthiness, ora 2-3, nanging 5-6 TCTerms (dhuwur saka "Lun" meh 20 meter) iki nyata "flying fregat". Ya, iku banget "gluttonous", ampun , nanging kapan digawe lan ing basis teknologi apa?
                  1. 0
                    6 September 2015 16:14
                    Sa adoh aku ngerti, kaloro "Lun" wiwit rampung minangka lifeguard a, kanggo padha nyatakake seaworthiness saka 5-6 TCTerms. Ing wektu sing padha, seaworthiness KM maksimal 3 poin, "Eaglet" - 2-3 poin. Menapa malih, sanajan kanthi kasenengan kasebut, operasi kasebut angel banget (kalebu amarga kesulitan manajemen). KM dhewe, salah siji saka "Eaglets", setengah saka model padha Smashed minangka asil saka kasalahan ing kontrol sak kasenengan Moderate.
            2. +6
              5 September 2015 23:53
              Lan pilot Angkatan Udhara "gouged" dheweke, amarga dheweke ora ngerti spesifik ngontrol mesin iki.
              1. -2
                6 September 2015 06:58
                Apa sampeyan bisa ngomong kapal utawa pesawat sing bisa nyuwek buritan kanthi maneuver sing ora sopan?
          2. +3
            6 September 2015 14:51
            Kutipan saka starshina78
            Sawise muncule ekranoplan lan ekranoplan amfibi ing Angkatan Laut Soviet, bersenjata karo rudal anti-kapal lan kemungkinan nggunakake rudal laut menyang lemah, anggota NATO narik kabeh rambute ing kursi.

            Kita bisa ngira apa kita butuh EP utawa ora ... Nanging kanggo "mitra" kita, mesthine, kemungkinan munculé senjata kasebut ing negara kita nyebabake gumeter ing dhengkul lan ing papan liya. Liyane bab apa bakal luwih murah kanggo entuk tugas nglindhungi garis segara lan cooling kepala mungsuh potensial: sawetara kapal, destroyers lan frigates, utawa sawetara EPs specialized. Pitakonan mbukak.
        6. +1
          5 September 2015 20:46
          Kutipan saka atalef
          Miturut pendapatku, iki minangka cabang pembangunan sing buntu.

          Dadi ayo dadi dalanmu! Kita dhewe, piye wae, bakal nemtokake apa sing bakal dibangun ing Rusia - lan apa sing ora. nggih? Lan supaya konjektur lan ramalan sampeyan ora ana gunane piranti kasebut minangka pandhuan kanggo tumindak: yen wis tekan wektune, bakal luwih gampang lan luwih gampang kanggo kita. hi
        7. +1
          6 September 2015 21:24
          Kutipan saka atalef
          Miturut pendapatku, iki minangka cabang pembangunan sing buntu

          Miturut pendapat sampeyan, lan hovercraft minangka cabang buntu? Ya, lan penerbangan uga bisa dianggep ana, nanging ...
          Ing sawijining wektu, ana hidrofoil, ora diprodhuksi massal ing ngendi wae ing donya, amarga argumen sing padha diwenehake. Lan ing USSR, sawetara saka sudhut prau kuwi diprodhuksi massal, loro kali lan segara. Lan dheweke wis sukses banget.
      2. 0
        5 September 2015 18:57
        Kutipan saka starshina78
        Nanging apa sing kadhaptar: Kamentrian Situasi Darurat, layanan tapel wates FSB, Angkatan Laut. Apa sing ora dibutuhake? Katon aneh.

        Lan kita ora ngerti apa sing kudu ditindakake! Minangka ngandika: "Ora pikiran, ora fantasi!"
    7. +8
      5 September 2015 09:28
      Aku ngerti yen dirancang kanggo ngangkut barang lan penumpang. Lan apa babagan layanan tapel wates? Nah, dheweke kejiret karo penyusup, banjur apa?
      1. +1
        5 September 2015 09:36
        Dadi trireme karo galley muncul sawise prau nelayan lan kapal penumpang ...
      2. +7
        5 September 2015 09:42
        nyusul dheweke))))
        1. +1
          5 September 2015 09:55
          Kutipan saka alexdovgal
          nyusul dheweke))))

          ngguyu ngguyu
          Lan bakal ngetokake papan ing tembok dermaga ???!!!! sedulur ngguyu
        2. 0
          5 September 2015 14:51
          Kutipan saka alexdovgal
          nyusul dheweke))))

          Ora ana liyane sing isih ana, utamane babagan kemampuan maneuvere eseman
      3. 0
        5 September 2015 09:56
        Quote: siberalt
        Aku ngerti yen dirancang kanggo ngangkut barang lan penumpang. Lan apa babagan layanan tapel wates? Nah, dheweke kejiret karo penyusup, banjur apa?

        Lan mbuwang topi.
        1. +3
          5 September 2015 10:32
          kapasitas 9 ton utawa 100 penumpang.


          Pira bahan bakar?
          Cuaca sing rada ala lan ing endi?
          Kanggo saperangan ewu kilometer padha bakal dikirim karo penumpang nganti ombak laut tekan sethitik luwih saka diijini lan ....?
          Apa keuntungan komersial?
          1. +1
            5 September 2015 16:01
            Temples
            Apa keuntungan komersial?


            entuk manfaat komersial mung ing kapasitas mbeta luwih saka pesawat lan kacepetan luwih saka kapal.
            1. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        5 September 2015 10:46
        sijine turret karo 23 mm mriem utawa ATGMs, kejiret munggah, wedi, splashed mudhun jejere lan kasengsem - purun, lan sing sampeyan? ngendi kita lelayaran?
        1. +5
          5 September 2015 11:42
          Kutipan saka wasjasibirjac
          sijine turret karo 23 mm mriem utawa ATGMs, kejiret munggah, wedi, splashed mudhun jejere lan kasengsem - purun, lan sing sampeyan? ngendi kita lelayaran

          ing kene ana sing padha
          PATROL lan POLISI "SMERCH"
          Ing basis saka kendaraan penumpang Ekran-30, sinau luwih rinci babagan patroli lan prau polisi, kang dimaksudaké kanggo patroli lan nglindhungi zona ekonomi ing wilayah gisik saka negara ing wilayah kidul-wétan.
          Ing antarane tugas sing kudu dirampungake yaiku:
          1) Nindakake patroli lan layanan polisi nalika pindhah lan nalika mabur ing wilayah sing ditemtokake, njaga rezim pabean sing wis ditetepake, nyegah pelanggaran aturan adat, nglawan penyelundupan lan perompakan, nindakake pemeriksaan pabean kapal.
          2) Nglumpukake data babagan kahanan ing wilayah patroli nggunakake peralatan pengawasan on-board lan sumber informasi eksternal, kabar babagan gerakan kapal ing wilayah sing dipatroli.
          3) Pemenuhan tugas kanthi kerjasama karo pasukan perbatasan maritim kanggo njaga rezim operasional ing wilayah tartamtu.
          4) Penahanan para pelanggar rezim pabean
          5) Penyitaan barang lan narkoba sing diselundupake

          unit iki mestine kanggo nindakake, saliyane otomatis 30-mm mriem URs, NARs lan macem-macem bedhil mesin lan nguripake grenade.
          project tetep ing kertas

          dijupuk saka http://andriuha077.narod.ru/sea/tornado.html
    8. 0
      5 September 2015 15:57
      Katon kaya hiu
    9. +1
      5 September 2015 16:18
      Quote: partisan jahat
      Dheweke duwe sawetara jinis katon ora sopan ... Utawa mung katon kanggo kula sawise pesta perusahaan wingi ing wusana Dina buruh NGP?

      ya Soko kaya hiu hi
    10. +3
      7 September 2015 07:44
      "Ing Federasi Rusia, ekranoplan abot kanthi bobot lepas landas 50 ton lagi dikembangake."

      Lan ing USSR, ekranoplan Eaglet kanthi bobot take-off 120 ton diarani cahya. Ing kene sampeyan duwe perbandingan ukuran USSR lan Rusia. Dadi kita tangi saka dhengkul, nanging sakperangan alesan kita dadi kurcaci ing wektu sing padha.
  2. + 13
    5 September 2015 08:27
    apik apik apik
    Utamané seneng-
    "TsKB aku. Alekseev mbalekake bekas laboratorium lan peralatan bangku, meh rampung mulihake riset laboratorium lan, sebagian, potensial produksi "

    Wektu kanggo mbalekake juara ing bidang ekranoplans !!!
    Good luck ing kabeh!!!!!!
    1. +9
      5 September 2015 08:55
      Pira akhir-akhir iki "wektu bali", ta? Gegayutan karo apa? "Gegandhengan karo kawicaksanan agresif saka Western" partners ", sampeyan bakal ngomong lan sampeyan bakal bener. Nanging aku mikir sing iku wektu kanggo bisa hard kanggo kabecikan saka fatherland, supaya ora ilang mengko kanggo negara" wektune bali. ”Kepiye pait lan isin yen "wis wayahe bali" sing diidini ing taun 80-an, disanjung dening "nilai Barat" sing murah.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +8
      5 September 2015 09:04
      Kutipan saka Voha_krim
      Wektu kanggo mbalekake juara ing bidang ekranoplans !!!

      Lan nganti saiki kita dadi sing pertama ing masalah ekranoplanes. Perkembangane wis dilestarekake, lan spesialis durung bubar. kita, amarga karya ditindakake ing pirang-pirang negara maju. hi
      1. 0
        5 September 2015 14:54
        Kutipan: NEXUS
        , amarga karya ditindakake ing pirang-pirang negara maju.

        Ing negara maju, dheweke banget mamang, lan yen dibangun, manuk cilik. eseman hi
  3. +4
    5 September 2015 08:30
    Quote: partisan jahat
    Dheweke duwe tampilan jahat ... sad Utawa mung katon sawise pesta korporasi wingi ing acara Hari Buruh NGP? opo


    Aku ragu yen dheweke bakal nggawa penumpang kanthi massal. Nanging ana akeh titik penundaan, lan mulane katon ora sopan, janjeni.
    1. +3
      5 September 2015 08:31
      Kutipan saka iliitchitch
      Nanging ana akeh titik penundaan

      Ing ekranoplan? Lan apa sing bisa digantung ing kono?
      1. +8
        5 September 2015 08:39
        Sawise pesta? KABEH.
  4. + 15
    5 September 2015 08:39
    Kuwi sing ditindakake sadurunge! Apa daya lan kaendahan ...
    1. -2
      5 September 2015 14:58
      Quote: MIKHAN
      Kuwi sing ditindakake sadurunge! Apa daya lan kaendahan ...

      Inggih, ngujo, sing ora menehi eseman Nanging kanggo kasus serius - ora bakal bisa, lan operasi nyoba wis nuduhake iki! Dadi aja goyangake hawa kanthi sia-sia hi
    2. wk
      -7
      5 September 2015 23:23
      Quote: MIKHAN
      Kuwi sing ditindakake sadurunge! Apa daya lan kaendahan ...

      lan uselessness agung sing mabur Penny cantik malah kanggo negara kayata USSR .... malah kaetung artikel ora ing topik bab Ukraina ing VO ora dadi ngganggu minangka bab EVERYTHING kita! pembunuh operator pesawat lan rover rembulan .... "LUN" lan "GRUN" ... utawa "Eaglet" .... umume, "NEDOSOK"!
    3. Komentar wis dibusak.
  5. +7
    5 September 2015 08:40
    50 ton bobot take-off - lan iki wis kelas ekranoplanes abot Nanging apa bab "harrier", "elang", "monster Caspian" - banjur padha super-heavy, utawa apa?
    1. +1
      5 September 2015 08:43
      Iki dibandhingake karo dolanan 0.5-1t
    2. +4
      5 September 2015 08:47
      Kutipan saka: sv68
      50 ton bobot take-off - lan iki wis kelas ekranoplanes abot Nanging apa bab "harrier", "elang", "monster Caspian" - banjur padha super-heavy, utawa apa?

      Ya, ing ruang angkasa, perkara sing padha yaiku 80 ton, saiki bobote abot :-) Piye wae wong saya tambah cilik utawa apa.
    3. +2
      5 September 2015 09:09
      Kutipan saka: sv68
      50 ton bobot take-off - lan iki wis kelas ekranoplanes abot Nanging apa bab "harrier", "elang", "monster Caspian" - banjur padha super-heavy, utawa apa?


      Ya, dheweke rada nyusut ... Nyuwun lan rasio 54t inlet kanggo 9t pertempuran opo Aku panginten kanggo ekranoplans, tokoh iki kudu luwih dhuwur Nyuwun Inggih, babagan KITU sedulur (sing padha "monster")

      Jembar swiwi: 37,60 m
      Jembar buntut: 37,00 m
      Dawane: 92,00m
      Dhuwur: 21,80 m
      Area sayap: 662,50 m²
      Bobot saka ekranoplan kosong: 240 kg
      Bobot lepas landas maksimal: 544 kg
      Tipe mesin: 10 mesin turbojet VD-7
      Dorong: 10 x 13000 kgf
      Kacepetan maksimal: 500 km / jam
      Kacepetan cruise: 430 km / h
      Jarak praktis: 1500 km
      Dhuwur pesawat layar: 4-14m
      Kelayakan laut: 3 poin
      Kapasitas beban: 304 kg

      Ana uga tautan / perbandingan sing menarik
      https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%83%D0%BD%D1%8C_(%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0
      %D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD)#.D0.A1.D1.80.D0.B0.D0.B2.D0.BD.D0.B5.D0.BD
      .D0.B8.D0.B5_.D1.81_.D0.B0.D0.BD.D0.B0.D0.BB.D0.BE.D0.B3.D0.B0.D0.BC.D0.B8
      1. +2
        5 September 2015 09:18
        Kutipan saka setan1978
        Ya, dheweke dadi luwih cilik ..... lan rasio inlet 54t nganti pertempuran 9t aku mikir kanggo ekranoplan, angka iki kudu luwih dhuwur.


        Ya, "hubungan" iku dudu ... Utawa typo?
        1. 0
          5 September 2015 09:32
          Kutipan: Tanais
          Kutipan saka setan1978
          Ya, dheweke dadi luwih cilik ..... lan rasio inlet 54t nganti pertempuran 9t aku mikir kanggo ekranoplan, angka iki kudu luwih dhuwur.


          Ya, "hubungan" iku dudu ... Utawa typo?

          Ing situs web resmi, nomer kasebut ditulis
          http://www.ckbspk.ru/?p=1211525479

          mbok menawa ing versi penumpang massa owahan dikuwasani dening interior lan tambah sumber bahan bakar
        2. 0
          5 September 2015 09:33
          Kutipan: Tanais
          Ya, "hubungan" iku dudu ... Utawa typo?


          Mungkin salah ketik, nanging katon kaya ing mesin (rasio thrust-to-weight) Nyuwun Sanajan efek layar kudu menehi "bonus" sing padhet Nyuwun
        3. 0
          5 September 2015 13:38
          Paling kamungkinan, 50 ton ora massa saka ekranoplan, nanging kapasitas mbeta, lan massa total luwih saka 100 ton, kang menehi kritik dening tata letak, iku luwih gedhe tinimbang Eaglet.
    4. -1
      5 September 2015 09:21
      Kutipan saka: sv68
      50 ton bobot take-off - lan iki wis kelas ekranoplanes abot Nanging apa bab "harrier", "elang", "monster Caspian" - banjur padha super-heavy, utawa apa?

      Ayo kula paling ora njupuk menyang layanan lan miwiti produksi. Banjur kita bakal nambah akeh sing perlu, lan yen perlu, kita bakal ngluwihi Lun!
  6. +6
    5 September 2015 08:43
    Wis wektune kanggo miwiti kerja ing arah iki. Minangka sarana kanggo ngirim rudal jelajah, iku pilihan sing cukup apik. Ekranoplan bisa mindhah ing papan sing paling dhuwur lan angel dideteksi dening radar, teknik kasebut.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. -4
    5 September 2015 08:45
    Quote: MIKHAN
    Oh, paling ora saperangan saka amer kuwi kanggo drive ing Segara Ireng .... inconspicuous

    Ora ketok? Aku mangu-mangu... Aku sangsi banget. Ya, lan pesawat kasebut minangka senjata sing luwih efektif tinimbang ekranoplan, luwih serbaguna. Ora, supaya dheweke nggawa kargo sipil lan penumpang, sanajan ora jelas ing ngendi ...

    Kutipan saka Voha_krim
    Wektu kanggo mbalekake juara ing bidang ekranoplans !!!

    Inggih, kita bakal bali. Apa sabanjure? Apa kelayakan ekonomi produk kasebut? Oke, ekranoplans kanthi kapasitas penumpang 6-10 wong lan kapasitas mawa setengah ton, lan ora "murni" ekranoplans, nanging mesin universal sing bisa digunakake ing mode pamindahan, lan ing mode gliding, lan ing mode layar lan ing pesawat. modus. Paling ora ana sawetara kelayakan ekonomi. Lan ing iki?

    Kutipan: Vladimirets
    Kutipan saka iliitchitch
    Nanging ana akeh titik penundaan

    Ing ekranoplan? Lan apa sing bisa digantung ing kono?

    melu pitakonan
    1. -1
      5 September 2015 08:55
      Sampeyan bisa nyumerepi peralatan perang elektronik, contone.
      1. +2
        5 September 2015 09:41
        Kutipan saka iliitchitch
        Sampeyan bisa nyumerepi peralatan perang elektronik, contone.

        Ing apparatus sing mabur ing ndhuwur lumahing ing 5m? Kepiye babagan efisiensi?
        1. 0
          6 September 2015 00:26
          Inggih, aku bakal nggodha sampeyan liyane, sampeyan gambling kita. Sampeyan bisa nggawe sistem panuntun dhumateng seluler saka 5-6-7 piranti kasebut, bebas saka ANYTHING (Aku nandheske!), Kajaba kanggo ekranoplanes dhewe. Kanthi basis radio-elektronik modern, akurasi bakal apik tenan ing sawetara NE (!) (Segara Ireng bakal ditutup, miturut prakiraan). Sampeyan bisa pervert lan nggawe DV (biaya energi bakal nambah) Lan ora gampang kanggo "harpoon" target kuwi minangka ekranoplan, ah, karo sawetara support. Mesthine, sumber daya ora saka baterei, nanging efisiensi, oh, ya,% 10, nanging cukup kanggo mungsuh. Ing kahanan permusuhan nyata, bisa dadi rada gedhe. Lan kanggo efektifitas perang elektronik ... Iku kabeh gumantung ing kekuatan saka saiki ing Papan, lan 100% efficiency ora kelakon, iku.
    2. +2
      5 September 2015 08:59
      pesawat iku luwih apik ing kabeh cara, liyane maneuverable, luwih cepet lan barang liyane, nanging pesawat wis siji minus, iku perlu airfield, sumur, utawa operator pesawat. xs bisa uga ora bener, nanging misale jek kula sing bakal dadi masalah kanggo harpoon kanggo njaluk menyang ekranoplan. sanajan bahan peledak UR bisa uga kena, nanging pecahan saka bahan peledak UR luwih murah amarga akibat saka hulu ledak RCC sing nembus.
      Ancaman nyata, ekranoplanes mung duwe siji minus, dheweke ora seneng karo segara sing ora tenang. lan ing samodra iki kedadeyan umum.
      1. +2
        5 September 2015 15:10
        Quote: mung eksploitasi
        nanging pesawat wis siji minus, iku perlu lapangan udara, sumur, utawa operator pesawat

        Apa ekranoplan bakal mabur kabeh utawa nongkrong ing segara biru? Dheweke uga butuh dermaga (kanggo sing abot) utawa situs khusus kanggo panyimpenan, pangopènan lan ndandani hi
      2. 0
        6 September 2015 01:08
        sawetara pesawat saka 1500 km, banjur sampeyan kudu ngisi bahan bakar. Pranyata dheweke ndharat tentara lan ngenteni bensin digawa munggah? Apa jenis pertahanan udara sing bakal dilebokake, amarga yen ora, bakal dibongkar nalika nyedhaki target.
        9 ton banget sethitik kanggo ekranoplan impact, sampeyan kudu nang endi wae watara 90-100 ton, digunakake ora ana pangertèn kanggo pager Taman.
    3. +1
      5 September 2015 15:06
      Quote: lawas26
      Inggih, kita bakal bali. Apa sabanjure?

      Inggih, mesthi - kita bakal ngalahake dhéwé ing dhadha, sawise kabeh, "ora duwe analog"!
      Napa dheweke miwiti program lunar - dadi sing pertama! Lan kepiye Amerika maju - dheweke ngidoni lan lali. Analog saka "Shuttle" dibangun lan .... Akeh proyek kita digawe kanthi tepat kanggo iki - dadi sing pertama! eseman
  10. Komentar wis dibusak.
  11. 0
    5 September 2015 08:50
    Bab sing ekonomis lan semangat pelaut!Nanging kenapa kabeh? Ya, kajaba kanggo ngemot kapasitas produksi.
    1. 0
      5 September 2015 09:25
      Kutipan saka Yarik
      Bab sing ekonomis lan semangat pelaut!Nanging kenapa kabeh? Ya, kajaba kanggo ngemot kapasitas produksi.

      Ora perlu ngubur ekranoplanes mandheg Korolev uga diguyu ing taun 1930-an nalika mimpin pangembangan roket lan pesawat ruang angkasa. Kaya karo pangembang roket lan Katyusha, sing wis ing awal perang nuduhake Jerman "ing ngendi crayfish hibernate." Ana pirang-pirang kasus ing sejarah nalika sawetara pangembangan diumumake ora perlu, lan banjur dikritik kanthi sia-sia.
      1. 0
        5 September 2015 10:08
        Menara Eiffel ana
      2. 0
        5 September 2015 11:55
        sing ngguyu ing pangembang saka PC? Stalin utawa apa?
        1. 0
          5 September 2015 14:39
          Kutipan: tlauicol
          sing ngguyu ing pangembang saka PC? Stalin utawa apa?

          Aku maca ing buku "Weapons of Victory" saka edisi Soviet liyane sing padha ngguyu ing pangembang PC. Aku ora ngelingi sing persis, nanging mesthi ora Stalin.
      3. +1
        5 September 2015 15:11
        Kutipan: 0255
        Dheweke uga ngguyu karo Korolev ing taun 1930-an,

        Elinga carane herring kebungkus ing karya Tsiolkovsky! Argumentasi kasebut mateni! eseman
  12. 0
    5 September 2015 08:52
    Pelanggan liyane lan luwih kuwat ngadeg ing sikilmu.
  13. 0
    5 September 2015 09:04
    Kutipan saka: uzer 13
    Minangka sarana kanggo ngirim rudal jelajah, iku cukup pilihan apik.

    Minangka sarana kanggo ngirim rudal jelajah, ora ana sing luwih apik tinimbang pesawat sing durung diciptakake.

    Kutipan saka: uzer 13
    Ekranoplan bisa mindhah kanthi dhuwur minimal lan angel dideteksi dening radar.

    Pancen angel ngomong babagan sing durung nate dites. EPR luwih gedhe tinimbang pesawat amarga kord sayap (AWACS bakal katon saka ndhuwur nganti ngisor)

    Kutipan saka: uzer 13
    Dheweke bisa mlebu ing wilayah mungsuh, uga tetep ora katon

    Kanggo wong Papua? Ya mbok.

    Kutipan saka: uzer 13
    Sampeyan bisa ngetung cukup akeh titik sing dikarepake duwe teknik kasebut.

    "ayo ngumumke daftar kabeh"
    1. 0
      5 September 2015 14:34
      Sampeyan mikir babagan wektu tentrem. (Kontra dudu aku) Apa Avaks sajrone perang? Kabeh bakal ditembak ing jam pisanan. Mung radar lemah lan kapal sing bakal tetep ora bisa ndeleng target ing cedhak permukaan bumi lan banyu. Coba liwat sistem pertahanan udara ing pesawat, ora akeh wong sing pengin nindakake iki. Ora sia-sia yen misil anti-kapal mabur ing lintasan sing rumit. (EPR ora ngganggu karo wong-wong mau ing kabeh). Panggonan. Iku ora worth ngomong bab kabeh panggonan panggonan, sampeyan bisa ndeleng ing pesisir segara lor. Ana sethitik transportasi lan pasukan.
      1. +4
        5 September 2015 15:16
        Kutipan saka: uzer 13
        rudal anti-kapal mabur ing sadawane lintasan ruwet.

        Sing masalah karo ekranoplanes - padha ora bisa mabur ing sadawane "lintasan ruwet"! Dheweke ora duwe kemampuan maneuver! Dheweke ora bisa lay giliran! hi
        1. +4
          5 September 2015 15:22
          Quote: Bayonet
          Dheweke ora bisa lay giliran!

          Oalah .. ora tau mikir - kepiye carane topi iki bisa nguripake?

          - kanthi cara pesawat - dhuwure cilik banget, sampeyan ora bisa ngobahake swiwine ..
          - kanthi cara tank - dadi dheweke ora duwe trek ..
          - ???

          belay
          1. +2
            5 September 2015 19:20
            Kutipan saka Cat Man Null
            Oh, kanthi cara. Aku ora tau mikir - kepiye topi iki dadi?

            Oh-oh-alus banget - kaya pancake, gulungan bisa cilik banget, lan radius ngowahi gedhe banget. Yen sampeyan lay giliran, utawa bakal nyekel ing banyu utawa layar bakal ilang. hi
  14. +5
    5 September 2015 09:05
    Seaworthiness nalika lepas landas / kebangkrutan - 1,5 m.
    frasa sing narik kawigaten wassat Dhuwur gelombang, utawa soko sing ditetepake opo Wis 9-titik lan Beaufort wis dibatalake? belay
    1. +3
      5 September 2015 09:48
      Kutipan saka: perepilka
      Wis 9-titik lan Beaufort wis dibatalake?

      Dadi iki penerbangan. ngguyu
      1. +2
        5 September 2015 09:55
        Kutipan: Vladimirets
        Dadi iki penerbangan. ngguyu

        Tada bisa dimangerteni, tegese mlaku lepas landas, mlayu nalika lepas landas, landing, siji setengah meter, hormat! wassat
  15. +6
    5 September 2015 09:12
    Ekranoplan A-050 becik kanggo Layanan Border Federal

    FPS Rusia wis ilang luwih saka 10 taun, tinimbang PS FSB RUSIA. Lan dheweke ora butuh ekranoplan sing abot, ora ana tugas kanggo dheweke. Inggih, perlu kanggo mesin kuwi kanggo FSO (perlindhungan saka wong pisanan saka negara - sing ora ngerti) iku umume bingung. Salah siji iki ngandika kanggo tembung abang kanggo ngematake pirsawan unprepared, utawa piyambak ora ngerti apa sing singing.
  16. -1
    5 September 2015 09:17
    Ekranoplanes bakal tansah mbenerake awake dhewe, diwenehi
    ukuran lan jaringan transportasi negara kita.
  17. +2
    5 September 2015 09:23
    Kabar kasebut nyenengake lan ora bebarengan. Aku rumangsa wis diwiwiti, nanging ternyata maneh kanggo kepentingan pelanggan asing. Nanging biro desain isih urip, ana pangembangan, pengalaman, proyek sing isih ana, mung konyol. Dhiskusi babagan sukses produk kasebut. Bisa uga kaya akeh panemuan Rusia - kita bakal tuku. ........ saiki bebener ora ana maneh ing Eropa, nanging ing China!
  18. +2
    5 September 2015 09:24
    Quote: mung eksploitasi
    pesawat iku luwih apik ing kabeh cara, liyane maneuverable, luwih cepet lan barang liyane, nanging pesawat wis siji minus, iku perlu airfield, sumur, utawa operator pesawat.

    Bisa ditambahake manawa jangkauan pesawat kasebut kaping pirang-pirang luwih gedhe. Ya, pesawat butuh lapangan udara. Lan ekranoplane? Kanggo pangopènan, ing kasus apa wae, slipway beton dibutuhake, ing ngendi ekranoplan bisa mlaku. Nongkrong ing mode pamindahan ing dermaga? Ya, aku ora ngerti, nang endi wae ing segara sing sepi, kayata Kaspia, bisa uga sawetara wektu, nanging sakperangan alesan kabeh ekranoplanes sing ana ing kono mesthi ana ing pesisir sawise "penerbangan"

    Quote: mung eksploitasi
    xs bisa uga ora bener, nanging misale jek kula sing bakal dadi masalah kanggo harpoon kanggo njaluk menyang ekranoplan. sanajan bahan peledak UR bisa uga kena, nanging pecahan saka bahan peledak UR luwih murah amarga akibat saka hulu ledak RCC sing nembus.

    Mesthi, impact saka URVV ora bisa dibandhingake karo impact saka rudal anti-kapal, nanging hit saka URVV iki ing mesin umume mimpin kanggo jalaran bilai. Ya, lan "Harpoon" bisa ing pesawat.

    Quote: mung eksploitasi
    Ancaman nyata, ekranoplanes mung duwe siji minus, dheweke ora seneng karo segara sing ora tenang. lan ing samodra iki kedadeyan umum.

    Ya, iki minangka kerugian paling gedhe. Kapindho, kaya sing dikandhakake, "ora iwak, dudu daging."

    Minangka gegaman tempur, iku rodok olo kanggo kapal pamindahan ing sawetara, seaworthiness, otonomi, nomer rudal cruise padha, menang mung ing kacepetan.

    Dheweke kalah karo pesawat ing jarak sing padha, ing jumlah CR, ing kacepetan, ing maneuverability.
    Apa kaluwihan saka ekranoplan tempur?
    1. +1
      5 September 2015 09:33
      Oh, lan dheweke bakal nyuda kita ...))


      Aku setuju banget yen EP iku buntu, lan kajaba fungsi ngluwari, tujuane ora jelas.
      Ayo ngomong, luwih ora perlu tinimbang perlu. Stiletto banget tipis kanggo serangan sing tepat banget.
      nanging yen customer manca mbayar, banjur supaya biro desain bisa
      1. +1
        5 September 2015 10:26
        Kutipan: stas57
        ... kajaba kanggo fungsi ngluwari, tujuane ora jelas

        Mulane, pasukan keamanan kita ora cepet-cepet menehi pesenan. Lan wong manca bakal numpak turis
    2. 0
      5 September 2015 09:40
      Kauntungan paling gedhe saka ekranoplan yaiku mabur 5-10 meter ing sadhuwure banyu kanthi kacepetan 400-600 km / jam, meh ora bisa numpes saka pesawat, lan uga angel banget nabrak kapal ing ngisor iki. waterline, saliyane iku entheng wojo.
      1. +1
        5 September 2015 10:05
        Sampeyan ndeleng apa prakara, modern udhara, darat lan segara sarana ngancurake kapal mungsuh mblokir kabeh Baltik, Kaspia lan Piala Donya meh rampung, iki kaya "segara tenang"
        lan AG ora bakal ana.

        Minangka kanggo EP adhedhasar segara, wis seaworthiness shitty lan wates cilik saka "musim panas", getaran kuwat lan abot ing kontrol. Ing wektu sing padha, RER lan sistem deteksi wis maju akeh lan "negara wates" ora ana maneh masalah gedhe kaya sadurunge, lan malah sadurungé iku ora masalah banget elek.

        Mulane, duwe kapal selam nuklir lan angkatan udara kanggo numpes AG, aku wong ora weruh titik ing dolanan larang ing wangun EP, nanging banjur maneh, yen customer manca mbayar, banjur paling Pati Star bisa. lan kudu dikembangake kanggo dhuwite) Nanging luwih apik yaiku rudal jelajah hipersonik sing ana ing dhuwur sing padha, kanthi kacepetan sing luwih gedhe, 1000 kaping luwih maneuver, nindakake tugas sing padha kanthi asil sing luwih apik.

        Aku ngomong bab apik tenan, stiletto panah sing bisa Pierce sembarang waja mungsuh, nanging mung yen mungsuh ngadeg strictly ing siji posisi, ing sak panggonan, lan ing. Lan iki ora kelakon.
      2. +2
        5 September 2015 10:31
        Quote: pemotong sekrup
        saka pesawat iku meh mokal kanggo numpes

        Inggih, carane sampeyan mikir pesawat ngrusak rudal jelajah? Ketinggian penerbangan kasebut meh padha, nanging kacepetan luwih gedhe lan dimensi luwih cilik.
      3. +2
        5 September 2015 10:41
        lan apa masalah nembak ekranoplan saka pesawat ?, kapal kasebut uga bakal rusak nalika rapat, pesenan apa sing bisa diomongake?
        1. +2
          5 September 2015 11:36
          Kutipan: kote119
          lan apa masalah nembak ekranoplan saka pesawat ?, kapal kasebut uga bakal rusak nalika rapat, pesenan apa sing bisa diomongake?

          Sampeyan ngomong kaya "Lun", contone, bakal dadi "prajurit piyambak ing lapangan"! Sembarang pasukan serangan mbutuhake dhukungan, saka segara, saka udhara, saka lemah, saka angkasa ing pungkasan, utawa, uga, jangkar ing tenggorokan ...
      4. 0
        5 September 2015 15:21
        Quote: pemotong sekrup
        , meh ora bisa numpes saka pesawat

        Ora ana sing luwih gampang! Pesawat kasebut nduweni kecepatan dhuwur lan kemampuan maneuver sing apik, ekranoplan meh maju, tanpa kemungkinan maneuver sing cetha. Iku cukup kanggo ekranoplan sing kena pengaruh kanggo mencet banyu ing kacepetan njelajah lan bakal rampung dhewe. Dadi apa kangelan kanggo ngalahake dheweke? eseman
      5. -1
        5 September 2015 19:42
        Quote: pemotong sekrup
        Kauntungan paling gedhe saka ekranoplan yaiku mabur 5-10 meter ing ndhuwur banyu kanthi kacepetan 400-600 km / jam, s.

        Iku ora malah worth ngomong bab operator rudal - iku bebaya mung kanggo kru dhewe (dhuwur pesawat saka sawetara meter ora menehi pilot hak kanggo nggawe kesalahan) Miturut cara, KM tilar donya amarga kesalahan fatal. Kajaba iku, Tu-22M minangka pembawa Nyamuk sing luwih kuat ...
    3. +4
      5 September 2015 10:38
      Quote: lawas26
      Bisa ditambahake manawa jangkauan pesawat kasebut kaping pirang-pirang luwih gedhe.

      Quote: lawas26
      Minangka gegaman tempur, iku rodok olo kanggo kapal pamindahan ing sawetara, seaworthiness, otonomi, nomer rudal cruise padha, menang mung ing kacepetan.

      Nalika sampeyan nulis iki, sampeyan mbandhingake karo apa?
      Dibandhingake babagan massa, pesawat SU-34, 45 ton, nduweni jarak praktis 4500 km. Ing wektu sing padha, radius pertempuran maksimal. 1130 km. Muatan tempur 8 ton (6 rudal X-31 ing versi anti-kapal).
      Kapal sing bisa dibandhingake, rudal lan kapal artileri "Katran", pamindahan 290 ton, jarak jelajah 2200 mil (4000 km) 10 knot, persenjataan 8 X-35 rudal anti-kapal.
      Nah, ngendi sampeyan ngomong kaunggulan kapal lan pesawat faktor saka?
  19. +1
    5 September 2015 09:48
    Kutipan saka setan1978
    Ya, dheweke dadi luwih cilik ..... lan rasio inlet 54t kanggo pertempuran 9t ...

    Pancen, luwih becik mbangun pesawat amfibi. Won Be-200 kanthi bobote dhewe 28 ton bisa njupuk nganti 12 ton banyu ing kapal.
  20. Thor5
    0
    5 September 2015 09:48
    Sayange yen "Lun" lan "Eaglet" ditutup ... bakal luwih gampang.
    1. wk
      0
      5 September 2015 23:34
      Kutipan: Thor5
      iku bakal luwih gampang.

      apa bakal luwih gampang?
  21. +1
    5 September 2015 10:12
    Kutipan: Vladimirets
    Dadi iki penerbangan.

    Ekranoplans minangka kapal, dudu penerbangan

    Kutipan saka atamankko
    Ekranoplanes mesthi mbenerake awake dhewe, amarga ukuran lan jaringan transportasi negara kita.

    ngendi? Sampeyan ndeleng, tembung bakal mbenerake, diwenehi ukuran negara lan liya-liyane - iki mung tembung. Sampeyan. contone, saka titik tampilan, sampeyan bisa njlèntrèhaké panggonan ngendi padha bakal mbecikake piyambak, "fungsi" lan ing.

    Kutipan: Thor5
    Sayange yen "Lun" lan "Eaglet" ditutup ... bakal luwih gampang.

    Mung minangka asil saka operasi, dadi cetha sing soko. apa padha mbadek iku mokal. Mulane, padha manggon ing Kaspia nganti pungkasan urip cendhak, lan ing operasi nyoba. "Lun" isih ngadeg ing slipway ing pabrik Dagdiesel ing Kaspiysk. Decommissioned. Alon-alon karat.

    Quote: pemotong sekrup
    saka pesawat iku meh mokal kanggo numpes

    Kepiye carane? Apa, pesawat ora bisa nyerang ekranoplan saka ndhuwur? Apa tegese ora bisa rusak? Sawetara misil karo IKGSN ing mesin lan mung - iku target stasioner, ora bisa mbela awake dhewe

    Kutipan: stas57
    Aku setuju banget yen EP iku buntu, lan kajaba fungsi ngluwari, tujuane ora jelas.

    Malah minangka penyelamat, dheweke bisa nemokake awake dhewe ing kahanan sing ora bisa digunakake. Euforia nggunakake minangka rescuer - sawise tragedi karo "Komsomolets". Nanging ora ana sing miwiti takon dhewe, nanging apa dheweke bakal bisa ndharat ing cuaca kasebut, lan nalika dheweke lungguh, apa maneh? Bakal njupuk mati? Kanthi sawetara kasenengan? A lifeguard dibutuhake nalika kapal ing kahanan kang ora ngepenakke, nanging asring ora ing tenang, cuaca tenang.
  22. +2
    5 September 2015 10:16
    Seaworthiness 1.5m Kaya sing dikandhakake, ngenteni cuaca ing pinggir segara.
  23. 0
    5 September 2015 10:54
    bobot 54 ton, GP 9 ton / 100 penumpang, sawetara 5 km. Penasaran carane katon dibandhingake karo pesawat sing padha. MiG-000 langsung kelingan :-)
  24. +1
    5 September 2015 10:54
    Quote: wong awam
    Inggih, ngendi sampeyan bisa ngomong kaunggulan saka kapal lan pesawat ing kaping?

    Sampeyan perlu kanggo ngrembug apa ana lan apa, lan dudu pesawat nyata / kapal karo non-ana, ekranoplan virtual. Kajaba iku, nggunakake paramèter pilihan penumpang-lan-kargo minangka argumentasi.

    Obrolan babagan kaunggulan ana hubungane karo "Lun" lan pesawat / kapal.

    Ing asas, iku bisa kanggo ngetung carane realistis paramèter sawetara, ngerti efficiency bahan bakar saka mesin.
    Kajaba iku, X-31 minangka rudal pesawat. Modifikasi AD nduweni jarak sekitar 150 km nalika diluncurake saka dhuwur 15 km. Ing wektu sing padha, bobot wiwitane yaiku 700 kg. Tambah akselerator liyane, wadhah TPK. Apa sing bakal dadi sawetara peluncuran nyata ing kasus iki ora dingerteni. Nggawe ekranoplan kanthi rudal subsonik uga dudu pilihan sing paling apik.
    1. 0
      5 September 2015 12:00
      Dadi, aku mbandhingake karo model paling anyar lan dudu model pra-revolusioner. SU-34 minangka model pengebom ekstrem. Ana mung sawetara wong ing tentara. "Katran" padha. Ora wareg karo X-31, njupuk X-35. Iku loro aviation lan kapal basis lan "ground-based. Yen A-050 ing versi pertempuran, jangkoan lan mbukak ora bakal ngganti. Iku ora bener kanggo mbandhingaké Lun telung puluh taun kepungkur. Banjur, ing Alekseevsky ekranoplans. wis siji minus. Padha dibangun miturut standar lan teknologi gawe kapal. Akibaté, Tambah serius ing massa. Iku ora fault Alekseev sing sistem kuwi. Saiki iki bisa nyingkiri.
    2. +1
      5 September 2015 13:19
      > Obrolan babagan kaunggulan ana hubungane karo "Lunya" lan pesawat / kapal.

      Lan minangka asil, sampeyan mung mbandhingake karo pesawat, lan ora entuk keuntungan saka Su-34 ing babagan jarak penerbangan kanthi beban maksimal. Yen mbandhingake karo RTO, banjur karo GP / VI sing padha, sawetara, lan beban tempur sing padha, kita duwe rega tikel kaping pindho lan kacepetan tambah 8-10 kaping.

      Sing, kita duwe Tambah radikal ing mobilitas kanggo rega pindho. Saka sudut pandangku, bayarane ora gedhe.
      1. 0
        5 September 2015 18:37
        1. Apa perbandingan rampung karo kritéria kasebut?
        Maneuverability sing luwih apik, kacepetan sing luwih dhuwur, mobilitas operasional sing luwih apik, kemampuan kanggo nindakake homing kanthi presisi dhuwur lan misil lan bom sing dipandu, rudal udara-ke-udara jarak menengah RVV-AE lan rudal jarak cendhak R-73, gun GSh dibangun ing -301, ora ana watesan cuaca sing angel ing aplikasi kasebut, pungkasane.
        2. Apa sing nyegah panggunaan ngisi bahan bakar (jarak praktis mundhak dadi 7 km)?
        3. Pesawat "anyar" pisanan mabur ing taun 1994, luwih saka rong puluh taun kepungkur, nglawan tata letak sing durung mabur. Perbandingan sing apik.

        Diwenehi dermaga pribadi kanggo EP abot, iku ora kaya triple.
        RTO, sayang, bisa digunakake ora mung ing segara sing ditutup, nanging uga ing zona segara cedhak (seaworthiness nganti 5 poin, otonomi nganti 10-15 dina), nduweni sistem pertahanan udara jarak pendek.
        Apa gunane mobilitas sing luwih gedhe yen penerbangan bakal nutupi?
    3. 0
      5 September 2015 13:28
      > Ing asas, sampeyan bisa ngetung carane realistis paramèter sawetara, ngerti efficiency bahan bakar saka mesin.

      ya, lan carane nindakake tanpa ngerti resistance online nyata kanggo EP tartamtu? Yaiku, sampeyan menehi saran supaya percaya perkiraan sampeyan vs perkiraan pangembang, amarga jumlahe ngilangi stereotip sampeyan?
  25. 0
    5 September 2015 10:58
    Inggih, apa babagan ekranoplan kanthi kapasitas 300-400 ton kanggo armada, pembangunan sing diumumake dening MO kita?
    1. +2
      5 September 2015 11:22
      Kayane informasi mung dibuwang. Ora suwe, Angkatan Laut nyatakake yen tema ekranoplan ora bakal dikembangake ing armada.
  26. +2
    5 September 2015 11:37
    PR liyane supaya bisa ngalahake potongan gedhe saka anggaran. Ya, lan nelpon apa sing ditampilake ing foto minangka ekranoplan abot mung bisa ditindakake kanthi imajinasi sing sugih, utamane sawise Lun, Eaglet lan Monster Kaspia.
  27. 0
    5 September 2015 12:15
    Aku ora ngerti yen ekranoplanes duwe masa depan, nanging muga-muga ana. Puji para insinyur lan ilmuwan kita :) Mung maju)
  28. +1
    5 September 2015 12:20
    Ekranoplan impact wis dibangun lan dites, gedhe lan cilik. Senadyan upaya titanic, dheweke ora tau ditampa ing layanan, jelas militer ora seneng. Kita isih duwe sektor sipil ing negara kita, ing ngendi ekranoplans bakal saingan karo helikopter, ketoke ora kasil, utawa mbok menawa pilihan landing, ing mangsa ngarep. Kanggo pelanggan manca, mesthine bakal dadi kapentingan kanggo negara-negara Nusantara, nanging operasi pesawat kanthi rong pembangkit listrik lan mode gerakan sing beda-beda ora gampang. We kudu personel Highly qualified, sing uga menowo karo teknologi kita. Vietnam, Malaysia teka ing pikiran.
  29. +1
    5 September 2015 12:33
    Quote: wong awam
    Dadi, aku mbandhingake karo model paling anyar lan dudu model pra-revolusioner. SU-34 minangka model pengebom ekstrem. Ana mung sawetara wong ing tentara. "Katran" padha. Ora wareg karo X-31, njupuk X-35.

    Lan aku uga ora mbandhingake karo pra-revolusioner. TU-22M3, TU-160 ing layanan, "Lun" minangka siji-sijine ekranoplan tempur (rudal) nyata, uga bubar dibubarake. malih, gadhah bobot kosong 243 ton lan maksimum 380 wis sawetara 2000 km, i.e. radius tempur 800 km kanthi rudal anti-kapal sing luwih serius. Carane realistis sawetara iki dikembangaké A-050 ing 5000 km - siji kudu nimbang, nanging isih njupuk mangu bab kasunyatan saka tokoh kuwi. Lan iki kanthi muatan 9 ton kargo (utawa 100 penumpang karo bagasi)
    Kanggo nglengkapi ekranoplan tempur kanthi kacepetan dhuwur kanthi rudal subsonik Kh-35 umume ora bisa dingerteni. Yaiku, mabur kanthi kacepetan dhuwur, saka jarak 100-150 km ngluncurake roket subsonik, sing bakal mabur jarak iki sajrone 10-15 menit. Artine?

    Quote: wong awam
    Ekranoplanes "Alekseevsky" duwe siji minus. Padha dibangun miturut standar lan teknologi gawe kapal. Akibaté, bobot mundhut sing signifikan. Ora amarga kesalahan Alekseev, sistem kasebut ana. Saiki iki bisa nyingkiri.

    Lan saiki bakal dibangun miturut standar penerbangan? Aja guyon kaya ngono maneh ... Karakteristik kekuatan awak sing dirancang kanggo lepas landas lan ndharat ing ombak tartamtu lan mabur ing zona kanthi beban angin sing cukup kuwat - lan miturut standar pesawat?

    Quote: wong awam
    Yen A-050 ana ing versi pertempuran, jangkoan lan muatane ora bakal owah. Ora bener kanggo mbandhingake "Lun" telung puluh taun kepungkur.

    Dene jangkoan, aku mbaleni, kudu digatekake, sanajan data ora cukup. Minangka perbandingan, luwih tepat utawa ora bener, salah sawijining aturan kanggo nganalisa informasi ujar manawa produk sing padha dibandhingake, sing wis ana lan sing wis diuji dibandhingake. Perbandingan versi kertas saka ekranoplan karo conto pesawat nyata ora bener lan pincang ing sikil loro. Perbandingan iki luwih virtual tinimbang nyata. Iku kaya njupuk contone roket generasi sabanjuré, padha Amérika Trident E-6, lan mbandhingaké karo ana Trident D-5, ngandika iku unggul kanggo kaloro ing kabeh babagan. Perbandhingan kasebut virtual lan ora duwe fakta, kajaba data TTZ
    1. 0
      5 September 2015 13:45
      > Lan aku uga ora mbandhingake karo sing sadurunge revolusioner. TU-22M3, Tu-160...



      Massa Lun luwih cedhak karo Tu-160, sanajan uga ngluwihi massa kanthi 100 ton, yaiku, miturut kritéria sing diumumake - kanggo mbandhingake perkara sing padha, loro perbandingan kasebut ora lulus.

      Nanging pungkasane dadi tema saka liyane mbandhingake. Dina iki, EP liyane lagi dirancang, kanggo tugas liyane lan nggunakake teknologi liyane. Mulane, iku kudu dibandhingake karo Su-34, minangka paling cedhak ing wektu, tugas lan ciri
    2. 0
      5 September 2015 14:04
      Quote: lawas26
      Lan saiki bakal dibangun miturut standar penerbangan? Aja guyon kaya ngono maneh ... Karakteristik kekuatan awak sing dirancang kanggo lepas landas lan ndharat ing ombak tartamtu lan mabur ing zona kanthi beban angin sing cukup kuwat - lan miturut standar pesawat?

      Yaiku, ALL pesawat laut, kalebu BE-200, dirancang lan dibangun miturut standar pembuatan kapal, lan saka bahan gawe kapal?
      Quote: lawas26
      Aja guyon kaya ngono maneh ...
  30. 0
    5 September 2015 13:23
    Lan carane dheweke nindakake ing badai menarik. Carane akeh TCTerms bakal njupuk.
  31. 0
    5 September 2015 14:12
    Kutipan saka atalef
    Quote: siberalt
    Aku ngerti yen dirancang kanggo ngangkut barang lan penumpang. Lan apa babagan layanan tapel wates? Nah, dheweke kejiret karo penyusup, banjur apa?

    Lan mbuwang topi.

    +100500! ngguyu
  32. 0
    5 September 2015 14:25
    Minangka pilihan patroli, iku malah boten. Nanging sing angel ...
    Jujur, aku ora bisa mbayangno apa tujuane versi abot.
    sanadyan. yen akeh pulo cilik, mesin kuwi bisa cepet nyelehake / mbusak kargo / wong.
    Mulane, mbokmenawa, pelanggan manca.
  33. +1
    5 September 2015 17:49
    Ekranoplanes - super-duper "vesch".

    Ing kene, dina liyane, ana artikel, ujare, wong sing ora sopan - dheweke nggawe "superdreadnought" supaya ora katon ing radar kanthi bentuk semi-submerged. Bener, kabeh game iki kanthi "setengah kecemplung" minangka resistensi banyu tambahan lan mundhut kacepetan.

    Lan, kanggo ekranoplan, kacepetan kaya pesawat! Lan - ora katon ing radar (lan - thanks kanggo Copernicus kanggo kasunyatan sing bumi bunder!)

    "manuk" kuwi bakal nyusup, bakal ngirim voli "ngluwihi cakrawala visibilitas", lan, nimbang, amers - kanthi siji palung pesawat - kurang ...
  34. +1
    5 September 2015 18:11
    Ing bidang militer, ekranoplan mbokmenawa paling cocok minangka senjata anti-kapal selam. Ayo ngontrol wilayah sing mbebayani. Utawa nggawa sawetara UAV saka jinis Chirok, contone, bisa njupuk lan landing saka banyu, menyang wilayah tartamtu.
  35. 0
    5 September 2015 19:32
    mung aku weruh yen, miturut karakteristik kinerja, tata letak iki minangka analog praktis saka landing ekranoplan "Eaglet" ing reinkarnasi anyar? lan lawang kargo (dadakan!) - ing mburi taksi, sing condong ing sisih ... ngguyu
  36. +1
    5 September 2015 19:50
    Prestasi Alekseev wis ilang, dilalekake, sekolah ilmiah lawas (dheweke) wis suwe. "Manajer efektif" luwih mikir babagan popok lan sepatu olahraga tinimbang babagan ekranoplan pertempuran (s). Mulane, ora perlu ngomong babagan EP gedhe saiki, ora gedhe (sedheng lan cilik) bakal mbenerake awake dhewe - kaya perwira transportasi lan intelijen. "Kanca-kanca sing disumpah" duwe perkembangan, lan bisa uga China. Ora mungkin ngembangake ekranoplan impact ing Rusia saiki (perkembangan ilmiah, kanthi gampang, wis ilang, mung ora ana kapasitas gawe kapal!), Nanging, topik kasebut menarik banget, mbok menawa mbangun kanggo pelanggan manca sing bakal kita lakoni. sinau akeh perkara anyar kanggo awake dhewe, banjur kita bakal weruh.
  37. 0
    5 September 2015 20:54
    Kutipan saka: uzer 13
    Kabeh mau bakal ditembak ing jam pisanan.

    Dadi dheweke bakal ditembak? Apa sampeyan bisa ngerteni apa?

    Kutipan saka xtur
    ya, lan carane nindakake tanpa ngerti resistance online nyata kanggo EP tartamtu? Yaiku, sampeyan menehi saran supaya percaya perkiraan sampeyan vs perkiraan pangembang, amarga jumlahe ngilangi stereotip sampeyan?

    Aku ora nyaranake apa-apa marang sapa wae. Kanggo miwiti, Aku propose kanggo kalebu ing paling sirah. Kajaba iku, cukup kanggo ngerti paling sethithik parameter kasebut, pinten bahan bakar bakal tahan kanthi biaya kasebut. Ing kira-kira, iki Sejatine cukup kanggo ngomong apa iku omong kosong utawa ora. Lan sampeyan yakin manawa nomer sing diumumake ing artikel kasebut minangka nomer pangembang?

    Quote: wong awam
    Yaiku, ALL pesawat laut, kalebu BE-200, dirancang lan dibangun miturut standar pembuatan kapal, lan saka bahan gawe kapal?

    Ora perlu kakehan. Ekranoplanes ora kalebu penerbangan, kapal, mula kabeh standar pambangunan kapal dipatuhi
  38. +2
    6 September 2015 09:03
    Inggih, pungkasanipun Alekseev eling.
  39. +1
    6 September 2015 09:09
    Ide apik, nanging bakal kelakon???!!!
  40. 0
    6 September 2015 11:10
    xtur
    Babagan obrolan wingi babagan kasunyatan saka kisaran sing dituduhake saka ekranoplan A-050.
    Aku mbatalake pitakonan babagan kasunyatan data, amarga Aku mung lunga menyang situs web pabrikan lan mriksa - ya, jarak kasebut dituduhake ing 5000 km.
    Saiki babagan konsumsi bahan bakar
    mesthi aku ora ngerti resistance, nanging aliran net tanpa referensi
    - ing mode lepas landas (kanthi akselerasi ing 3 menit)
    • kanggo R-195 - ora kurang saka 400 kg
    • kanggo TV7-117SM - ora kurang saka 60 kg
    Kanggo pesawat ing mode njelajah mung kanggo mesin TV-7-117 (kanthi daya 1800-2000 ing mode jelajah) = saka 10700 nganti 11800 kg.
    Wektu penerbangan ing mode pelayaran kanthi jarak 5000 km kanthi kacepetan 350 km / jam = 14,3 jam.
    Massa kosong XZ, nanging sanajan kita njupuk saka sing lawas (Lun) ing 0,75 saka take-off, banjur dadi 0,6 saiki, banjur kabeh ing watesan. Aku ora nggatekake pasokan bahan bakar navigasi, kemungkinan nguripake marching, lsp. Biaya murni. Dadi, ing kompartemen penumpang isih bisa tahan paramèter kasebut. Ing militèr, iki minangka kegilaan lengkap. Ora mung ana panggonan kanggo nyelehake kontaner karo pluru sing bakal menehi resistance apik, nanging isih ora ana panggonan kanggo radar, kang uga bakal menehi bagean resistance. Kajaba iku, rasio dorong-kanggo-bobot saka piranti kasebut ora cukup. Ing cendhak, ing lemah babagan nggunakake militèr A-050, sampeyan bisa sijine salib amba lan kandel
    1. 0
      8 September 2015 10:03
      > babagan kasunyatan saka sawetara sing dituduhake saka ekranoplan A-050

      ana prabédan amba antarane prakiraan, karakteristik kinerja saiki lan apa mengkono minangka asil. Mulane, aku ora weruh alesan kanggo mbantah babagan apa sing bakal ditindakake.

      Iku mung ana intrik ing crita ekranoplans - ana longkangan antarane teori, kang nuduhake prospek ing comparison karo pesawat kargo, lan prestasi nyata. Lan ing wektu sing padha, ana pitakonan sing mung nggumunake, sing ana akeh jawaban - nanging pluralitas jawaban sing ngomong babagan ambiguitas sing isih ana.

      Ayo dadi ngomong apa Lun dadi kabotan, lan ing wektu sing padha biaya konstruksi ora cilik kaya sing dikarepake. Lan maneh - ing rega construction iso dibandhingke karo rega Tu-160, KM catastrophe mung digatèkaké (mbandhingaké karo apa mengkono sak bilai pesawat iso dibandhingke ing rega), kang tabet menawa ana resistance banget kuat kanggo arah iki ing. ndhuwur pangembangan teknologi negara
  41. 0
    6 September 2015 11:19
    Pilihan liyane, minangka ngiringan kanggo AUG mungsuh potensial))) Kanggo ndeteksi lan numpes kapal selam.
  42. 0
    6 September 2015 11:31
    Kita wis duwe akeh ekranoplanes lan ora ana sing isih ana! Alasanipun prasaja lan banal. Eksploitasi dheweke nuduhake yen ora ana pangertèn saka wong-wong mau ing ngendi wae lan ora ana apa-apa. Nanging larang, lan operasi luwih larang tinimbang pesawat.
    Dadi ing ekranoplan sing diusulake ana papat mesin tinimbang loro. Loro kanggo miwiti, loro kanggo Maret. Pranyata bobot wiwitan sawise "pesawat" njupuk menyang swiwi bakal tumindak minangka bobot abot ing sikil pelari. Lan padha nimbang kathah!
    Sawetara penulis lokal ngirim ora nyebar dongeng sing ekranoplan ora katon dening radar. Yen digawe nggunakake teknologi siluman, iku ora bakal katon, lan pesawat AWACS ndeteksi ing kadohan saka 500 km. Lan yen sampeyan nggunakake teknologi siluman, pesawat kasebut bakal regane emas, kaya F-35 Amerika. kang regane kaya gunung emas kang padha bobote.
    Nanging ing Rusia ora ana mesin cetak Amerika sing menehi prangko dolar kanthi jumlah tanpa wates.
    Aku pengin para panyengkuyung "water strider" iki mbayangno ngendi keajaiban iki bisa digunakake ing operasi pertempuran. Proteksi wilayah banyu - ora. Ora bisa suwe ing segara. Operasi anti-kapal selam, luwih-luwih ora ana kontak karo banyu. Perang nglawan KUG ngguyu! Kanggo iki, ana penerbangan sing luwih bisa maneuver! Perang nglawan AUG wis ngguyu Homeric! AUG ora mlaku ing pesisir mungsuh. Dheweke luwih milih jalur peluncuran pesawat kasebut. Lan iki tegese ekranoplan ora bakal mabur ing kene. adoh banget. Lan dheweke ora bisa patroli ing giliran kanggo dangu. Maneh, IL-38 luwih apik lan luwih trep. Dina tetep ing udhara! Cekakipun, pitik dudu manuk!
  43. +1
    6 September 2015 12:20
    Pungkasan, karya wis dilanjutake! Hore!
  44. 0
    6 September 2015 13:30
    Kutipan saka Krona
    Pilihan liyane, minangka ngiringan kanggo AUG mungsuh potensial))) Kanggo ndeteksi lan numpes kapal selam.

    Kanggo ndeteksi AUG utawa kapal selam, ing kasus sing sepisanan kudu duwe radar - sing ora ana ing mesin iki lan ora ana papan kanggo nyelehake. Lan yen sampeyan nindakake, pinten resistance bakal mundhak lan sawetara tiba?
    Kanggo ndeteksi kapal selam, sampeyan kudu duwe GAS sing dicelupake ing banyu, utawa antena lengkap (ing wangun kabel) saka stasiun kasebut. Apa sampeyan yakin manawa ing kacepetan 350-450 km antena iki ora bakal mabur?

    Kutipan saka nnz226
    Kita wis duwe akeh ekranoplanes lan ora ana sing isih ana!

    Inggih, kanthi tepat, "awan" kapérang saka mung limang mobil. Papat landing lan siji rudal

    Quote: Ora peduli
    Eksploitasi dheweke nuduhake yen ora ana pangertèn saka wong-wong mau ing ngendi wae lan ora ana apa-apa. Nanging larang, lan operasi luwih larang tinimbang pesawat.

    Ya

    Quote: Ora peduli
    Dadi ing ekranoplan sing diusulake ana papat mesin tinimbang loro. Loro kanggo miwiti, loro kanggo Maret. Pranyata bobot wiwitan sawise "pesawat" njupuk menyang swiwi bakal tumindak minangka bobot abot ing sikil pelari. Lan padha nimbang kathah!

    pancen bener. Balast. Bobot garing saben 860 kg, total 1720.
  45. +1
    6 September 2015 14:36
    KB Alekseev tegese isih urip ????!!!!! iki kabar apik - ing sawijining wektu ing taun kaping 4 padha prakteke - Volga ekranoplan - 2 digawe .......... lan-oh, mesin kasebut - malah bisa numpak ....
  46. 0
    6 September 2015 15:37
    Panggonan aplikasi ekranoplanes abot yaiku Samudra Arktik.
  47. 0
    6 September 2015 16:06
    Kutipan saka DiViZ
    Panggonan aplikasi ekranoplanes abot yaiku Samudra Arktik.

    Lan apa sing kudu ditindakake ing kana?
  48. 0
    6 September 2015 19:11
    Kanggo pangembangan Kutub Lor lan bisa uga Kidul. Sinau babagan kutub kudu luwih cepet.
  49. 0
    6 September 2015 19:54
    Kutipan saka DiViZ
    Kanggo pangembangan Kutub Lor lan bisa uga Kidul. Sinau babagan kutub kudu luwih cepet.

    Ora, iku bisa dingerteni. Kepiye sampeyan ngusulake nindakake iki? Eksklusif ing mangsa panas? Utawa kapan?
  50. 0
    6 September 2015 20:49
    Padha stubbornly nggunakake skema karo mesin wiwitan, kang Rostislav Alekseev digunakake ing model paling anyar lan Orlyonok. Ing awal taun 1990-an, sawetara modifikasi pembangunan aktif digawa metu ing basis saka Orlyonok:
    Kapal penumpang, sing dikenal ing Kulon minangka A.90.150. Jarak lan kacepetan tambah akeh nganti 700 km / jam. 450 diumumake ing model iki! , kanggo ngirit tabungan, nanging bisa ndharat lan miwiti saka sembarang warata. lumahing (luwih alus, sanajan fuselage digawe saka logam). Iku misale jek sing padha bali ing bunder. Kaya ing Stalin, ana pesenan kanggo nyalin bom strategis US.
  51. 0
    6 September 2015 22:39
    Kutipan saka leon1204id
    Kapal penumpang, dikenal ing Kulon minangka A.90.150. Jangkauan lan kacepetan tambah akeh nganti 700 km / jam.

    Omong kosong. A90-150, uga dikenal minangka "Orlyonok-P" nduweni kacepetan 350-400 km/jam, versi kargo - "Orlyonok-Gr" - 375-425
  52. 0
    6 September 2015 22:56
    Cuaca ora ana hubungane yen ana satelit lan peralatan pemetaan. Yen pesawat mabur ana, mula bakal luwih gampang lan luwih aman kanggo ekranoplan ngrampungake tugas kasebut.
  53. -1
    7 September 2015 07:43
    "Ing Federasi Rusia, ekranoplan abot kanthi bobot lepas landas 50 ton lagi dikembangake."

    Lan ing USSR, ekranoplan Eaglet kanthi bobot take-off 120 ton diarani cahya. Ing kene sampeyan duwe perbandingan ukuran USSR lan Rusia. Dadi kita tangi saka dhengkul, nanging sakperangan alesan kita dadi kurcaci ing wektu sing padha.
  54. 0
    7 September 2015 11:30
    Kutipan saka leon1204id
    Padha stubbornly nggunakake skema karo mesin wiwitan, kang Rostislav Alekseev digunakake ing model paling anyar lan Orlyonok. Ing awal taun 1990-an, sawetara modifikasi pembangunan aktif digawa metu ing basis saka Orlyonok:


    Kutipan saka unclevad
    Iku ngandika bab miwiti engine. Model kasebut ora katon, nanging yen sampeyan ngelingi desain "Monster Caspian", mesin turbojet busur (telu saurutan ing saben sisih) nalika gas jotosan lepas landas ("cairan kerja") menyang swiwi, nggawe. angkat ing supaya wektu ana kurang metu saka mode planning. Mesthi, dheweke nggunakake bahan bakar sing akeh banget. Iki katon kanthi jelas ing "Eaglet". Lan efek "layar" ditemoni sajrone tes TU-144. Nalika ndharat, swiwine sing gedhe banget nggawe layar ing landasan pacu lan ora gelem ndharat kanthi normal.


    CM ora duwe telu, nanging papat.
    Lan mung ing KM padha ora jotosan apa metu ngendi wae, mung katon ing diagram kanggo mesthekake carane dhuwur "chandelier" dumunung.
    Ing Eaglet - ya, padha jotosan.
    Lan efek layar gawan ing kabeh pesawat swiwi kurang lan dikenal dawa sadurunge Tu-144, meh wiwit jaman pra-perang.


    Aku saranake sampeyan mbayar manungsa waé ing swiwi ekranolet janjeni. Ateges A-050 minangka biplane. Sisih ngisor swiwi minangka klasik saka desain Alekseev - rasio aspek sing kurang lan area sing ageng. Lan swiwi ndhuwur iku khas saka pesawat.
    Aku nganggep yen swiwi ndhuwur ditambahake kanthi tepat kanggo nyingkirake "candelier" lan ing wiwitan bakal diunekake dening aliran udara saka teater, nyedhiyakake luwih gampang angkat saka banyu. Bisa uga iki ngidini A-050 njupuk saka layar, yaiku, dudu ekranoplane, nanging ekranoplane.
    Rendering ndhuwur nuduhake yen ana 2 mesin turbojet dumunung ing busur. Aku ora ngerti carane kabeh bakal bisa bebarengan, nanging yen kemampuan saka rencana wis temen maujud, Biro Desain Alekseev bakal nggawe pesawat karo kamungkinan lepas landas cendhak saka sembarang lumahing warata lan landing ing kacepetan cedhak-nol. . Ing teori, piranti kasebut bakal bisa mindhah ing layar lan ing papan sing dhuwur. Karakteristik penerbangan ora mungkin luar biasa, nanging "Ekranoplan A-050 cocog kanggo Layanan Border Federal, kanggo Kamentrian Situasi Darurat, kanggo Layanan Keamanan Federal, kanggo patroli zona cedhak kanggo kepentingan Angkatan Laut" dadi bener.
  55. 0
    7 September 2015 14:36
    Ing kene dheweke ngadeg ngenteni patangen
  56. 0
    7 September 2015 15:58
    wong nggantheng futuristik, kaya pangembang
  57. 0
    7 September 2015 16:33
    Kutipan saka qwert
    "Ing Federasi Rusia, ekranoplan abot kanthi bobot lepas landas 50 ton lagi dikembangake."

    Lan ing USSR, ekranoplan Eaglet kanthi bobot take-off 120 ton diarani cahya. Ing kene sampeyan duwe perbandingan ukuran USSR lan Rusia. Dadi kita tangi saka dhengkul, nanging sakperangan alesan kita dadi kurcaci ing wektu sing padha.

    Iku isin padha ora nglarang sampeyan kanggo spamming karo pesen padha ...
    Utawa admin mung turu?
  58. 0
    7 September 2015 20:34
    Kutipan: Dedyshka_moroz
    Ing kene dheweke ngadeg ngenteni patangen

    Ora ngenteni. Ngadeg lan rusts
  59. 0
    7 September 2015 20:59
    Iku apik yen karya ing arah sing muga-muga bisa ditindakake. Sing utama yaiku duwe asil.
  60. 0
    8 September 2015 06:51
    ...Antara langit lan banyu
    Kanthi pesawat, kapal
    Dheweke dadi perantara emas
    Aja ketemu karo geni

    Prajanjian kaya papan
    Hello everyone saka pisanan
    Tindakake tanpa mangu-mangu
    Raja Samudra...

    Rincian lan babagan topik
    http://ekranoplan-ru.narod.ru/

    A idea banget janjeni kanggo nggunakake
    kanggo dorong utama baling-baling ekranoplanes
    ing motor listrik, padha karo hibrida
    E-Fun pesawat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"