Review militèr

Rotasi liyane kapal Rusia ing klompok Mediterania

49
Angkatan Laut Rusia wis nganakake rotasi kapal pendaratan gedhe minangka bagean saka formasi operasional ing Segara Mediterania, laporan. kompleks industri militer karo referensi kanggo Interfax-AVN.



"Ing Kamis, Novocherkassk gedhe landing kapal saka Segara Ireng armada lan BDK "Korolev" saka Armada Baltik," sumber informed marang agensi.

"Ing dina Jumuah esuk, kapal latihan Smolny saka Armada Baltik nerusake arah sing padha," tambah sumber kasebut.

Miturut dheweke, "BDKs saka pasukan tugas permanen Angkatan Laut Rusia ing Segara Mediterania ajeg nelpon kanggo replenishment saka Penyetor ing pelabuhan Segara Ireng Rusia, lan utamané ing Novorossiysk."

Sadurungé, publikasi manca kacarita sing kapal Rusia melu ing operasi tentatively disebut "Syrian Express", intine kanggo "ngirim amunisi kanggo tentara pamaréntah Siria nglawan Negara Islam lan kelompok jihadist liyane."

Taun iki, Novocherkassk mlebu ing Segara Mediterania paling ora kaping pitu, Korolev kaping papat.
Foto sing digunakake:
img-fotki.yandex.ru/wrk.ru
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. O100 3.14 zdol
    O100 3.14 zdol 5 September 2015 10:51
    + 21
    Sampeyan perlu kanggo ngganti kapal landing gedhe kita kanggo transportasi migran menyang Eropah wassat
    Lan luwih becik langsung digawa menyang Amerika, kaya sing dibom ... Dadi entuk nglirik

    Amarga, miturut para pengungsi, saben wong mbuwang luwih saka 10 euro kanggo tekan Eropa, gesheft sing apik bisa ditindakake. wassat
    1. marlin1203
      marlin1203 5 September 2015 11:03
      -1
      Apa kapal kargo garing ora luwih apik kanggo tujuan kasebut? Lan njupuk luwih akeh lan sumber daya ora dikonsumsi saka kapal perang. Yen ora, "Kutub" kita bakal ditutup kanthi cepet, sanajan ulet prajurit
      1. dvina71
        dvina71 5 September 2015 11:21
        + 14
        Kutipan saka: marlin1203
        Apa kapal kargo garing ora luwih apik kanggo tujuan kasebut?


        Luwih apik, nanging bisa mandheg kanggo mriksa.. Ora ana sing ngalangi BDK.. yen ora ana perang.
        1. shans2
          shans2 5 September 2015 15:55
          +1
          ora ana sing bakal mandheg dikawal kapal perang .... mungkin operator massal lagi berlayar, mung ora nulis babagan iki, pungkasane kita tuku woh saka Suriah, utawa liya-liyane)
          1. gridasov
            gridasov 5 September 2015 16:22
            +2
            Rusia minangka negara adidaya. Sejarah wis mbuktekake, mbuktekake kemampuan kanggo pulih nalika kabeh wong nyerang sampeyan. Nanging status dhewe ndadekake tumindak kaya negara adidaya. Wiwit kapan sawetara satelit utawa negara sing duwe kabijakan gumantung marang majikan bisa nyetel kahanan? Lan iki minangka proses sajarah sing wektune saben wong kudu ngelingi sapa sing. Lan ngerti panggonan ing baris kanggo meow soko. Nanging, kanggo iki sampeyan kudu kuwat ora mung ing senjata, nanging uga ing total potensial kabeh. kang nemtokake kita minangka superpower.
        2. marlin1203
          marlin1203 6 September 2015 15:13
          0
          Iku mung masalah gedhe - kanggo ngenalake sawetara kapal kargo garing menyang pasukan armada tambahan, ngunggahake bendera St. Andrew kanthi guis lan dicet nganggo warna "bal". prajurit
    2. SRC P-15
      SRC P-15 5 September 2015 11:07
      + 10
      Taun iki, Novocherkassk mlebu ing Segara Mediterania paling ora kaping pitu, Korolev kaping papat.

      Iku angel kanggo Rusia kanggo perang ing loro ngarep, nanging apa kita lan Rusia kanggo, lan ora sawetara jenis US sing mbukak ngarep kapindho mung yen cocog karo wong-wong mau. Lan malah banjur ngarep pisanan ora duweke, nanging USSR.
      1. vorobey
        vorobey 5 September 2015 11:13
        +5
        Kutipan: SRTs P-15
        Taun iki, Novocherkassk mlebu ing Segara Mediterania paling ora kaping pitu, Korolev kaping papat.

        Iku angel kanggo Rusia kanggo perang ing loro ngarep, nanging apa kita lan Rusia kanggo, lan ora sawetara jenis US sing mbukak ngarep kapindho mung yen cocog karo wong-wong mau. Lan malah banjur ngarep pisanan ora duweke, nanging USSR.


        Aku iku ora tanpa alesan ... wis disabetake ing Suriah, kita nggawe amers nyebar metu malah luwih lan Ukraina dipakani ISIS prioritas kanggo wong-wong mau, nanging padha ora narik ing wektu sing padha ... kita disambi saka Ukraina, kita paksa kita fokus ke BV...
      2. Talgat
        Talgat 5 September 2015 12:55
        +6
        Kutipan: SRTs P-15
        Iku angel kanggo Rusia perang ing loro ngarep


        Ing kasunyatan, Rusia ora piyambak

        Iran lan Hizbullah sing paling aktif ing Suriah

        Ing Timur Jauh, Jepang lan Amerika Serikat dikendhaleni dening China

        Ing Eropah, Belarus nentang NATO bebarengan karo Federasi Rusia

        Ing Asia Tengah, Rusia uga ora piyambak - ana sekutu Kazakhstan lan plus kabeh republik Asia Tengah njupuk bagéyan ing ngemot Taliban Wahabi, etc.
  2. Vladimirets
    Vladimirets 5 September 2015 10:52
    +6
    "Ing dina Jumuah esuk, kapal latihan Smolny saka Armada Baltik nerusake arah sing padha"

    Apa spek wis ilang?
    1. O100 3.14 zdol
      O100 3.14 zdol 5 September 2015 10:54
      +7
      Kutipan: Vladimirets
      "Ing dina Jumuah esuk, kapal latihan Smolny saka Armada Baltik nerusake arah sing padha"

      Apa spek wis ilang?

      Aja ngobong kantor aran
    2. avt
      avt 5 September 2015 10:57
      +9
      Kutipan: Vladimirets
      Apa spek wis ilang?

      Kutipan: VohaAhov
      Kita ngenteni serangan liyane sing sukses dening pasukan pemerintah Siria nglawan pasukan oposisi lan ISIS.

      Inggih, sadurunge "nglangi" dijupuk mati kanggo kredit. ngguyu
      1. vorobey
        vorobey 5 September 2015 11:00
        +6
        Kutipan saka avt
        sadurungé "nglangi" dijupuk mati kanggo kredit.


        Ing iki padha ngandika souvenir liyane lunga ...
        1. Vladimirets
          Vladimirets 5 September 2015 11:05
          +5
          Kutipan saka vorobey
          jare oleh-oleh liyane ayo

          - Sapa sing ngomong?
          - Kabeh ngomong. eseman
          1. vorobey
            vorobey 5 September 2015 11:10
            + 21
            Kutipan: Vladimirets
            Kutipan saka vorobey
            jare oleh-oleh liyane ayo

            - Sapa sing ngomong?
            - Kabeh ngomong. eseman


            kabeh wong ngomong lan kita ngomong .. kapal teka, Ceko mriksa, Departemen Luar Negeri nyatakake, Peskov nolak, tentara Siria udan ... Kabeh ana ing bisnis ... ngguyu
          2. DMB87
            DMB87 5 September 2015 11:10
            +5
            Kutipan: Vladimirets
            - Sapa sing ngomong?
            - Kabeh ngomong.

            Wong Turki nggaruk-garuk sirahe babagan apa sing ana ing Ratu ...



            1. Boa constrictor KAA
              Boa constrictor KAA 5 September 2015 15:53
              +2
              Kutipan: DMB87
              Wong Turki nggaruk-garuk sirahe babagan apa sing ana ing Ratu ...

              Nggedhekake foto. Sampeyan bakal weruh kothak. Nanging apa sing ana ing dheweke minangka rahasia gedhe!
              Siji bab bisa ngandika: dimuat menyang eyeballs. Lan apa sing ora cocog karo tank terus dipaku saka ndhuwur. Untunge cuaca ngidini.
              Mesthi wae, sampeyan bisa njupuk tongkang cilik. Nanging iki, aku, bakal dadi langkah sabanjure: "Express karo trailer!" keprungu
        2. O100 3.14 zdol
          O100 3.14 zdol 5 September 2015 11:08
          +2
          Kutipan saka vorobey
          Kutipan saka avt
          sadurungé "nglangi" dijupuk mati kanggo kredit.


          Ing iki padha ngandika souvenir liyane lunga ...

          Sasha, halo hi
          Aku ndeleng sampeyan maneh "ngresiki" tali Pundhak wassat
          Sirkulasi marshals ing situs ombenan
          1. vorobey
            vorobey 5 September 2015 11:16
            +4
            Kutipan: O100 3.14 Zdol
            Aku ndeleng sampeyan "ngresiki" epaulettes maneh. Siklus marshals ing situs


            ana kang.. sugeng siang.. keprungu
            1. O100 3.14 zdol
              O100 3.14 zdol 5 September 2015 11:22
              +2
              Kutipan saka vorobey
              Kutipan: O100 3.14 Zdol
              Aku ndeleng sampeyan "ngresiki" epaulettes maneh. Siklus marshals ing situs


              ana kang.. sugeng siang.. keprungu

              apik tenan ombenan
              Saiki Smirnov bakal tangi lan nglarang wassat
              1. Komentar wis dibusak.
        3. w3554152
          w3554152 5 September 2015 13:00
          +1
          Chatterbox minangka anugerah kanggo mata-mata.
          1. mike_z
            mike_z 6 September 2015 10:16
            0
            Kutipan saka: w3554152
            Chatterbox minangka anugerah kanggo mata-mata.

            Bener! Lan wong lanang, paratroopers kita ora ngomong. Nalika "Kondopoga" lan "Pobedonosets" bali menyang Severomorsk, aku secara harfiah takon liwat kaca saka teh: "Apa padha nggawa?" Ora ana sing nguping, kabeh dhewe ... Wangsulan: "Kargo". Lan eseman sing kaya ngono. Unloaded mung ing peteng. Lan apa sing digawa? Sapa sing kudu ngerti. Mbokmenawa... kargo kamanungsan! :)
  3. VohaAhov
    VohaAhov 5 September 2015 10:54
    +7
    Kita ngenteni serangan liyane sing sukses dening pasukan pemerintah Siria nglawan pasukan oposisi lan ISIS.
  4. vovanpain
    vovanpain 5 September 2015 10:59
    + 12
    Toppers kasur bakal kuwatir maneh. Kita butuh alasan liyane kanggo nggawe toppers kasur goyang amarga tic gugup.
  5. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 5 September 2015 11:01
    +3
    "Smolny" saka Sevastopol mulih menyang Kronstadt kanthi mandheg ing Las Palmas lan Luanda. Kampanye pandhu arah rampung, luwih saka 15500 nm dilewati kadet saka macem-macem universitas angkatan laut.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 5 September 2015 11:02
    +4
    Anane gendéra Rusia ing kabeh segara lan segara nuduhake kekuwatan Rusia sing saya tambah. Mulane, Amerika Serikat wis spawning ing malah ora banget wujud kawujudan saka Angkatan Bersenjata lan Angkatan Laut Rusia.
  7. gridasov
    gridasov 5 September 2015 11:02
    +2
    Nyatane, kahanan kasebut nuduhake manawa saiki kudu nindakake rotasi personel, dudu kapal. Lan kanthi cara iki, topik kasebut rapet karo topik nggawe operator pesawat sing cukup gedhe ing Rusia minangka pangkalan ngambang seluler sing nyedhiyakake kabeh unit sing ana ing wilayah kasebut. Aku percaya yen Amerika wis entuk pengalaman sing cukup babagan perkara iki supaya bisa ndhisiki kabeh wong. Logistik banget saka proses kabeh wis duwe teknologi, sing ora bisa disepelekake.
  8. kekel 31
    kekel 31 5 September 2015 11:02
    0
    Taun iki, Novocherkassk mlebu ing Segara Mediterania paling ora kaping pitu, Korolev kaping papat.Aku uga weruh yen ing taun iki dheweke kerep kelip-kelip ing kono. Padha nyopir wong miskin, isih ora enom. Ing endi operator akeh lan liya-liyane? Nyuwun
    1. gridasov
      gridasov 5 September 2015 11:28
      +2
      Umumé, aku mikir yen strategi kasebut kudu dibangun kanthi cara sing nggawa pangkalan militer luwih cedhak karo tapel wates Rusia, perlu kanggo nggawa ngarep menyang tingkat supaya dheweke tansah rumangsa diubengi dening pasukan sing dipasang ing pangkalan ing njero. papan sing dianggep duweke. Ing tembung liyane, dheweke dhewe ngrangsang nggawe pasukan strategis seluler. Mulane, masalah nggawe armada transportasi sing bakal nyedhiyakake komunikasi penting banget. Iki kabeh sing dimaksud. Iku mokal kanggo ora nindakake iki. Kaya hyena, dheweke bakal nyusup potongan demi potongan saka awak sing urip.
    2. w3554152
      w3554152 5 September 2015 13:03
      0
      Saiki dheweke bakal nglaporake sampeyan kanthi pribadi - sapa lan ing ngendi lan kenapa?
  9. dr.star75
    dr.star75 5 September 2015 11:05
    +4
    Lan kabeh wong ngomong: "Napa ing Mistral? Nanging kanggo bab iki banget. Frocks nandur babi gedhe kanggo kita. Nanging ing Staff Umum, padha ora slurp Gobis sup uga bakal teka karo soko. Lan miturut kabar, dheweke nggawa kabecikan, mesthine, kabecikan iki bakal ngalahake ala.
    1. avt
      avt 5 September 2015 11:30
      +3
      Kutipan: dr.star75
      Lan kabeh wong ngomong: kenapa ing Mistral?

      Kutipan: kel 31
      J. Aku uga ngeweruhi sing sak taun iki padha kerep kelip-kelip ana. Padha nyopir wong miskin, isih ora enom. Ing endi operator akeh lan liya-liyane?

      Eh! Saiki bakal dadi operator sing luwih entheng kaya "Alexey Kosygin", ya, repaint werna abu-abu kanggo pesenan, ya, sijine lan ngunggahake gendera Angkatan Laut ing pondasi meriam, lan dikirim menyang kono kanggo mriksa kahanan es. wassat . Nanging ora ana wassat Siji ditangkep ing endi wae, sing liyane isih dadi pembantu ing Angkatan Laut AS .... Nyuwun
      1. vorobey
        vorobey 5 September 2015 15:08
        +3
        Kutipan saka avt
        operator korek saka jinis "Aleksey Kosygin",


        aja ndemek huruf ing njaba jadwal ... ngguyu
    2. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 5 September 2015 16:34
      +2
      Kutipan: dr.star75
      Ing Staff Umum, padha uga slurp kubis sup ora nganggo sepatu bast. Chent mikir.
      Dheweke wis mikir babagan iki: dheweke pungkasane nyedhiyakake dana kanggo ngrampungake Gren. Lan ing 2015, sing kapindho dilebokake. Ketoke, saiki, cukup * kanggo entuk *, banjur bakal nggawe sing padha karo DKVD. Kajaba iku, turntable wis ana.
  10. donavi49
    donavi49 5 September 2015 11:12
    +5
    Maneh, kabeh sing ana ing njero ora cocog, aku kudu nyepetake ing njaba kanggo nyenengake mata-mata Turki.
    1. Vladimirets
      Vladimirets 5 September 2015 11:17
      +2
      Kutipan saka donavi49
      kanggo nyenengake mata-mata Turki.

      Iki kanggo mbenerake orane. ya
      1. vorobey
        vorobey 5 September 2015 11:23
        +6
        Kutipan: Vladimirets
        Kutipan saka donavi49
        kanggo nyenengake mata-mata Turki.

        Iki kanggo mbenerake orane. ya


        Surat jero ... ora ana rahasia..
        1. Vladimirets
          Vladimirets 5 September 2015 11:35
          +4
          Kutipan saka vorobey
          Surat jero ... ora ana rahasia..

          Masalah seger "Pravda", acar saka sanak keluarga lan kaos kaki anget. ya
          1. Inok10
            Inok10 5 September 2015 11:57
            +7
            Kutipan: Vladimirets
            Masalah seger "Pravda", acar saka sanak keluarga lan kaos kaki anget.

            .. roti ireng, Putih lan salsa .. mmm .. ing bagean iku delicacy. ngguyu
        2. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 5 September 2015 16:39
          +3
          Kutipan saka vorobey
          Surat jero ... ora ana rahasia..

          Sashka, sampeyan ora kudu duwe pendapat babagan email jero! Iki dijaga kanthi biaya urip para kurir diplomatik.
          Dadi iki paling mungkin "paket kanggo bocah lanang kita" (uga, ing pangertèn B. Assad!)
  11. kostya-petrov
    kostya-petrov 5 September 2015 11:15
    +8
    panas tenan ing mediterania saiki!
    BDK mbukak ana, Smolny ing Mediterania. Inquisitive ing Mediterania. Novorossiysk ana. Uhhh! Iki aku ngerti penggerak!
    Ora suwe admiral anyar bakal teka, loro Buyan wis ana ing pangkalan angkatan laut Novorossiysk, prau anyar uga ana ing dalan. Ayo nguatake kekuwatan Armada Laut Ireng kanthi sak tenane!
    1. donavi49
      donavi49 5 September 2015 11:31
      +6
      Inggih, pasukan kebangkrutan wis tegang. Kabeh BDK ing wilayah utawa ing pesawat, utawa sijine piyambak ing urutan sawise pesawat, utawa nyiapake kanggo pesawat. Ing 30 dina, 10 penerbangan BDK dikirim menyang Suriah.
  12. Karasev70
    Karasev70 5 September 2015 11:32
    0
    Enak, elek yen ora cukup pikiran, nanging sampeyan pengin mbantu !!!...
  13. roskot
    roskot 5 September 2015 11:50
    +3
    Iku wektu kanggo nguripake armada kaping 5 ing Mediterania. Banjur kabeh bakal tenang kanthi cepet. Pemilik dibutuhake.
    1. alicante11
      alicante11 5 September 2015 14:11
      +3
      Skuadron Mediterania 5. Nanging iki mbutuhake Angkatan Laut Soviet.
    2. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 5 September 2015 16:42
      +2
      Kutipan saka roskot
      Iku wektu kanggo nguripake armada kaping 5 ing Mediterania.

      Dadi langkah pisanan wis ditindakake: nggawe OS permanen. Markas lagi diproses. Ana balung. Saiki ayo mbangun daging. Utawa luwih, otot!
  14. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 5 September 2015 11:53
    +3
    kepala administrasi presiden, Sergei Ivanov, nerangake penguatan klompok kapal perang ing Mediterania. Miturut dheweke, prau kasebut dimaksudake kanggo evakuasi warga Rusia saka Suriah.

    Sadurungé dadi dikenal sing kapal landing gedhe saka Segara Ireng lan armada Baltik "Novocherkassk" lan "Minsk" tindak menyang segara saka titik dhasar. Dheweke bakal teka ing wilayah sing ditunjuk ing Segara Mediterania lan bakal diselehake ing pembuangan komando operasional, sing dipasang ing kapal Admiral Panteleev. Ing kapal kasebut ana unit marinir.

    Kita mesthi ora bakal mlayu saka Suriah ... Obamych ora bakal bisa ngatur ontran-ontran liyane! Kita bakal bang yen ana apa-apa ....
    1. gridasov
      gridasov 5 September 2015 12:05
      +3
      Ing kene perlu kanggo meneng-meneng kabeh wong ing panggonane kanthi cara sing paling angel, nanging supaya ora ana sing nyusup, supaya ora ngobrol mengko. Lan banjur ngumumake pangayoman lengkap kanggo wong-wong sing kita anggep perlu. Kahanan wis nyeret, mula, ngluwihi wates wilayah sing ditunjuk, supaya paling ora ana, nanging ing njero, nerusake proses urip lan pangembangan normal. Yen ora, kabeh wong bakal rusak lan melu tuntutan hukum sing dawa. Amerika, mesthi, entuk manfaat saka kahanan "ngayun-ayun" lan iki ora dadi cacad kanggo wong-wong mau, mesthi ana ing ngendi wae. Sampeyan mung kudu antisipasi lan tansah siyap kanggo ngadhepi kahanan kaya mengkono.
  15. atamankko
    atamankko 5 September 2015 12:18
    +1
    Lan iku bakal tansah dadi, supaya mungsuh njaluk digunakake kanggo iku.
  16. Zomanus
    Zomanus 5 September 2015 13:16
    +3
    Eh, kita bakal duwe kapal pasokan kaya ing AS.
    Banjur nyopir BDK kanggo tujuan kasebut kaya-kaya boros, mung sawetara sing isih ana ...
  17. tundra
    tundra 5 September 2015 14:30
    +3
    Taun iki, Novocherkassk mlebu ing Segara Mediterania paling ora kaping pitu, Korolev kaping papat.///
    Aku ora kelingan nanging
    Ing taun 90, salah sawijining BDK iki ngadeg ing wilayah TEMRYUK
    Tanggaku, kapten-brigadir EMERCOM, tuku sawetara spare parts saka wong-wong mau
    Drunkenness ngandika rampant ana uga, maneh, nanging nanging
    Sawise kabeh, kita ora ngombe kabeh lan ora ngremehake armada
    Lan hodyut nyatane, kanggo pati saka mungsuh, Inggih rampung siji tembung RUSSIA.
    Aku ngormati perwira Angkatan Laut (Lan ora mung)
    Nagari sampun gonjang-ganjing, lan srengéngé, ingkang rêmbag ing ngriki, ing baris, putra sundel baris.
    Kabeh podo!!!
  18. ALEA IACTA EST
    ALEA IACTA EST 5 September 2015 15:39
    +2
    Maneh, Kulon bakal nguwuh yen Rusia nyedhiyakake Assad sing ala lan ngelak getih kanthi pertempuran Buryats lan jet Cheburashkas. lol ya
  19. Dangasa
    Dangasa 5 September 2015 18:03
    +5
    Mistrals ora diwenehake ora amarga Ukraina, nanging amarga Suriah, yen ora kabeh militan wis suwe ana ing pasir ing kono. am
  20. Kolonel Manuk
    Kolonel Manuk 5 September 2015 21:57
    0
    Kabeh sing ora ditindakake, muga-muga bisa luwih apik.
  21. krona
    krona 6 September 2015 11:44
    0
    Liyane bakal nyambungake VTA