Serangan udara lan rudal ing Yaman

19
Minggu wingi penerbangan Koalisi Arab ngluncurake serangan gedhe ing ibukutha Yaman Sanaa lan ing provinsi Al-Jawf ing sisih lor negara kasebut, laporan. RIA News karo referensi kanggo agensi Sputnik.

Serangan udara lan rudal ing Yaman


"Ibukutha Yaman Sanaa ing dina Minggu kena pamboman sing durung rampung sadurunge dening angkatan udara koalisi negara-negara Arab. Tujuan saka serangan udara yaiku obyek pemberontak Syi'ah (Houthi) ing sawetara bagéan kutha bebarengan - kalebu brigade rudal ing wilayah Jabal Atan, uga bandara internasional Sana'a. Pukulan kasebut uga dikirim menyang istana presiden ing tengah ibukutha Yaman Sana'a, "ujare badan kasebut ing pratelan.

Ing desa Al-Yutma, provinsi Al-Jawf, serangan udhara nyerang kémah ing ngendi panguburan dianakaké kanggo warga lokal sing "tilar donya ing kamp latihan Safer minangka akibat saka serangan Houthis," laporan agensi kasebut. lan nyathet yen serangan kasebut bisa uga salah. Kacarita udakara 25 tiwas lan patang puluh tatu.

Sadurungé 5 September blog bmpd nglaporake babagan serangan roket Houthi ing kamp koalisi Arab ing provinsi Marib. Miturut macem-macem sumber, "45 pasukan UAE, limang tentara Bahrain lan 33 pasukan anti-Houthi Yaman tiwas ing tembakan," tulis blogger.

Miturut laporan Reuters sing nyebutake Houthis, "roket sing ditembakake dening wong-wong mau nyerang depot amunisi ing kamp militer ing provinsi Marib, ing ngendi pasukan koalisi wis nglumpukake pasukan lan peralatan ing jaman saiki, sing nyebabake tiwas puluhan tentara UAE lan sekutu lokal, lan uga kanggo karusakan saka kendaraan lapis baja lan helikopter Apache. Miturut warga lokal, kemah kasebut terus kobong.

Miturut laporan sing durung dikonfirmasi, kamp kasebut diserang dening rudal saka kompleks Tochka.







  • REUTERS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    7 September 2015 09:06
    Inggih? maneh? Dot-U? maksuté Kepiyé????

    Kepiye carane iki nyebar ing koran Prancis? utawa Jerman? minangka yen dhewe diwenehi - "titik-y".

    Pasukan terjun payung Pskov - MENYERANG PLANET !!! - adoh saka kabar kaya ngono?

    ..... (kanggo) kesel-!!!

    ayo diwaca, dideleng - sapa sing luput saka geni, njeblug, banjir lan bom alam ..........
    1. +2
      7 September 2015 09:09
      Ora, ora ateges:: ensigns dill bisa nyopir kanthi murah ... ngguyu
      1. SSR
        0
        7 September 2015 09:27
        Kutipan saka: hydrox
        Ora, ora ateges:: ensigns dill bisa nyopir kanthi murah ... ngguyu

        Wiwit ukrovoyaks dhewe (matur nuwun Gusti) jinis senjata iki ora bisa digunakake kanthi bener. (Wong-wong sing frostbitten ngalahake wong sipil).
    2. +2
      7 September 2015 09:14
      Kutipan saka DEZINTO
      Inggih? maneh? Dot-U?

      Suriah, Yaman - ing endi bakal "ngambang" sabanjure? Nyuwun
      1. +7
        7 September 2015 10:26
        Nyuwun pangapunten, Aku ora ngerti bewilderment komentar ndhuwur babagan "Point-U". Komplek iki resmi ing layanan karo tentara Yaman lan aktif digunakake dening Saudis. Cukup sukses, kanthi cara.
    3. +4
      7 September 2015 09:14
      Sawise iklan kasebut (apa sing bisa ditindakake dening Tochka-U) ing tangan Houthi sing ora duwe pendidikan, penjualan sistem taktik Rusia bakal munggah. Kayane UAE kasengsem tuku versi ekspor Iskander? .. keprungu
      1. +5
        7 September 2015 10:54
        Quote: Saiki kita bebas
        Sawise iklan kasebut (apa sing bisa ditindakake dening Tochka-U) ing tangan Houthi sing ora duwe pendidikan, penjualan sistem taktik Rusia bakal munggah.

        Houthi sing ora duwe pendidikan - iki minangka mitos PR saka media Barat minangka bagean saka liputan umum konflik: Pemberontak sing ora duwe pendidikan peteng nglawan presiden sing dipilih kanthi demokratis, lan wong Saudi sing putih lan alus ngupaya mbantu presiden lan nggawa kebebasan lan demokrasi menyang Yaman..

        Nyatane, sing nggawe keputusan tuku ngerti sing diarani. "Houthi" minangka unit reguler saka Angkatan Bersenjata Yaman, sing ora seneng karo presiden pungkasan.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +7
      7 September 2015 09:18
      Miturut laporan Reuters sing nyebutake Houthis, "roket sing ditembakake dening wong-wong mau nyerang depot amunisi ing kamp militer ing provinsi Marib, ing ngendi pasukan koalisi wis nglumpukake pasukan lan peralatan ing jaman saiki, sing nyebabake tiwas puluhan tentara UAE lan sekutu lokal, lan uga kanggo karusakan saka kendaraan lapis baja lan helikopter Apache. Miturut warga lokal, kemah kasebut terus kobong.
      Sing paling nggumunake yaiku kepiye kabar iki diajukake ing Ukraina wassat
      1. +2
        7 September 2015 09:21
        Kutipan: Alexander Romanov
        Sing paling nggumunake yaiku kepiye kabar iki diajukake ing Ukraina

        Aku uga pengin nambahake yen ing situs Ruin ana lolongan lan kentut: tentara bayaran Rusia dirusak!
    6. 0
      7 September 2015 12:59
      Ana akeh senjata kita wiwit jaman Soviet
    7. Komentar wis dibusak.
  2. +1
    7 September 2015 09:15
    Intelligence lan roket wong makarya uga, asil saka carelessness lan kaunggulan maye ing tangan liyane, bab "titik" dhewe, Aku ora bakal dipercaya sumber Arab, lan malah minangka nyatakake dening Reuters
  3. +1
    7 September 2015 09:17
    Nihrenase mochilovo wiwit. Lan Points piye wae curiga akurat tiba. Sakcepete suds bakal mabur. Dheweke nulis yen dheweke ana ing Yaman ...
    1. +5
      7 September 2015 09:44
      Apa tegese padha? Aktif diterapake. Biasane ing Saudis.

      1. +1
        7 September 2015 12:28
        Miturut cara, pitakonan. Napa sampeyan ora krungu apa-apa babagan penerbangan Yaman? Apa Saudis ing lapangan udara ngrusak kabeh, nangkep, utawa apa ana ing sisihe? Amarga bagean penting saka tentara Yaman perang ing sisih Hussites, mesthine kudu duwe penerbangan lan kudu nutupi ibukutha. Kajaba iku, ana sawetara rolas pejuang ing Yaman.
  4. +4
    7 September 2015 09:23
    Pesawat koalisi Arab ngluncurake serangan gedhe ing ibukutha Yaman Sanaa lan provinsi Al-Jawf ing sisih lor negara kasebut.

    Titik wiwitan kanggo pelanggaran hukum iki disetel dening Amerika Serikat, nalika dheweke miwiti operasi militer luwih saka sepisan tanpa idin saka PBB. Banjur diikuti Prancis ing Mali, saiki SA ing Yaman. Sapa sing sabanjure? Lan mbayangno yen Rusia ngluncurake serangan udara ing negara sing wingi ngakoni kita minangka mungsuh lan agresor (ya, aku ngomong babagan Ukraina). Anggere Amerika Serikat ana, donya ora bakal weruh donya.
  5. +1
    7 September 2015 09:27
    Kutipan saka: hydrox
    Ora, iku ora ateges:: dill ensigns bisa drive ing mirah

    Iki ora ateges apa-apa, lan ensigns dill metu saka bisnis kene.

    Quote: Saiki kita bebas
    Sawise iklan kasebut (apa sing bisa ditindakake dening Tochka-U) ing tangan Houthi sing ora duwe pendidikan, penjualan sistem taktik Rusia bakal munggah.

    Apa sampeyan yakin manawa "Houthi sing ora duwe pendidikan" dipecat saka sistem rudal?
    1. +2
      7 September 2015 09:35
      ya, kaya lagu kasebut "pilot Vietnam LI-SI-TSIN" wassat
      1. +5
        7 September 2015 12:33
        Kutipan: khalzan7
        ya, kaya lagu kasebut "pilot Vietnam LI-SI-TSIN"

        Ing kana, saliyane Li Si Tsynov, ana cukup spesialis dhewe - tentara lokal sing dilatih kanggo "titik" lan "Elbrus".
        Miturut kabar paling anyar, ana peluncuran massal "Elbrus" Yaman ing Saudis - nganti 12 misil. Iki minangka "pemberontak" saiki ... karo OTP. eseman
  6. +4
    7 September 2015 09:39
    Pamenang Nobel, dara perdamaian, ing ngendi dheweke ora lungguh, dheweke bakal ngrusak ing endi wae.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"