Media: Kamentrian Pertahanan India bisa nambah pesenan kanggo helikopter Ka-226

24
Kontrak kanggo produksi gabungan Ka-226 Rusia bisa tikel kaping pindho - saka 2 nganti 200 unit, laporan Ngarsane kanthi referensi kanggo TASS.



"Pesenan sing sadurunge diselehake kanggo produksi gabungan 200 helikopter ringan Ka-226 Rusia ing India bisa tikel kaping pindho, amarga kabutuhan angkatan bersenjata India saiki luwih saka 400 helikopter saka kategori iki," ujare sumber ing departemen militer India. agensi.

Publikasi kasebut ngelingake yen kontrak karo perusahaan swasta India Reliance Defense babagan produksi gabungan Ka-226 ditandatangani ing Agustus 2015.

Miturut koran kasebut, "Reliance Helicopters, usaha patungan sing digawe dening para pihak, ing ngendi Reliance Group bakal nampa 51% saham, 49% sing isih ana ing sisih Rusia, wis diidentifikasi minangka integrator utama sing dilisensi. produksi kanthi transfer teknologi saka Rusia.

Miturut syarat kontrak, "kabeh teknologi manufaktur kanggo Ka-226" bakal ditransfer menyang sisih India, uga "produksi paling sethithik setengah (satus unit) helikopter saka bagean digawe ing India."

Produksi usaha patungan kasebut bakal ana ing negara bagian India Maharashtra cedhak kutha Nagpur ing lahan 117 hektar.
  • ru.wikipedia.org
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    8 September 2015 10:28
    Lan kenapa perakitan kasebut ora ana ing Rusia utawa apa kita ora duwe kapasitas produksi sing cukup?
    1. +6
      8 September 2015 10:30
      kebanggaan nasional.
      Padha bisa saged.
    2. + 17
      8 September 2015 10:36
      Kutipan: 79807420129
      Apa kita duwe kapasitas produksi sing cukup?

      Kita ora duwe mesin, ana sing Prancis. Lan ing India kayane diprodhuksi kanthi lisensi.
      Maneh, perluasan kerjasama militer-teknis.
      1. +4
        8 September 2015 10:38
        kita ora cukup kabeh, kanggo 20 taun mbangun demokrasi, kabeh sing bisa lan mokal wis numpes, utamané industri pertahanan.
        1. +1
          8 September 2015 12:05
          Quote: Artyom
          kita ora cukup kabeh, kanggo 20 taun mbangun demokrasi, kabeh sing bisa lan mokal wis numpes, utamané industri pertahanan.

          Utamane industri polimer.
        2. +1
          8 September 2015 18:13
          Nalika Ford mbangun pabrik ing Rusia, iku dudu duweke. Nalika mbangun pabrik, ing India, maneh dudu duweke. Apa sampeyan duweke utawa dudu duweke? mutusake...
    3. AVG
      +4
      8 September 2015 10:38
      Kutipan: 79807420129
      Lan kenapa perakitan kasebut ora ana ing Rusia utawa apa kita ora duwe kapasitas produksi sing cukup?

      Lan ora mung perakitan:... uga "produksi paling ora setengah (satus unit) helikopter saka bagean sing digawe ing India."
      Lan yen kita nganggep manawa mesin lan setengah saka avionik ing Ka-226 iku Prancis, mula kita duwe sethithik banget.
      Deripaska bakal nampa paling kanggo aluminium.
    4. vex
      0
      8 September 2015 11:08
      Mbok menawa fasilitas perakitan sing wis ana ora cukup kanggo kabutuhan loro negara, lan ana akeh macem-macem kit kanggo ngrakit helikopter. Ing kene didol marang wong India.
      1. +2
        8 September 2015 11:32
        Tanduran ing Kumertau paling ora dimuat ing Holding, malah padha ndandani kanggo njaga wong. Kanggo Ka-32 (roti utama) saiki meh ora didol.

        Pangarep-arep perusahaan disambungake karo:
        - pesenan angkatan laut gedhe kanggo Ka-27M
        - karya ing Ka-29, kang curtailed kanggo alasan dikenal
        - pemenuhan pesenan kanggo Ka-226 kanggo Angkatan Udara, Kamentrian Situasi Darurat lan FSB, nanging pesenan ana cilik.

        Rata-rata, Kumertau ngasilake udakara 15 helikopter saka kabeh kelas saben taun, minangka perbandingan, Kazan lan Ulan-Ude kurang saka 100.
    5. +7
      8 September 2015 11:12
      Umat ​​Hindu tansah ngeyel ngrakit lan nransfer teknologi marang dheweke. Mundhakake tingkat industri dhewe. Cukup dibenerake. Liyane bab iki ateges "majelis obeng". Motors, gearboxes, i.e. padha isih kudu nampa komponen dhuwur-tech utama siap-digawe.
    6. sag
      +2
      8 September 2015 12:32
      Lan kenapa perakitan kasebut ora ana ing Rusia utawa apa kita ora duwe kapasitas produksi sing cukup?

      Aku bakal mangsuli mung: "Yen ora, kita ora bakal duwe kontrak kanggo 200 (400) mobil." hi
    7. +1
      8 September 2015 13:43
      Umat ​​Hindu tansah ngupaya ngumpulake ing wilayahe.
  2. 0
    8 September 2015 10:31
    Mugi bagean saka bathi bakal menyang pangembangan mesin malah luwih maju.
  3. +4
    8 September 2015 10:33
    Hindu nyeret kabeh produksi kanggo awake dhewe. Aku mikir yen teknologi helikopter entheng ora kritis kanggo kemampuan pertahanan Rusia, lan kontrak kasebut migunani kanggo Rusia. Umat ​​Hindu ngembangake produksi, lan kita ngembangake produksi kita. Inggih, ora akeh wong ing Rusia kaya ing China. Utawa ing India.
  4. +2
    8 September 2015 10:33
    Wong India wis njupuk helikopter kanthi serius. Bisa dideleng tangise dibuwang - saben gajah duwe helikopter.
  5. 0
    8 September 2015 10:36
    Sisih India bakal diwenehi "kabeh Teknologi produksi Ka-226

    Isin piye wae. Ora kakehan?
    1. VP
      +2
      8 September 2015 11:10
      Lan apa sing unik kanggo gelo?
      Angkutan udara biasa.
    2. +3
      8 September 2015 11:34
      Ya, yen ora, dheweke bakal njupuk Eurocopter. Dheweke duwe syarat kritis - teknologi lan rilis ing India. Masalah babagan kecepatan lokalisasi bisa didebat, nanging kasunyatane transfer produksi ora dibahas.
  6. 0
    8 September 2015 10:37
    Punika ingkang narik kawigatosan kula: nyatakake yen dheweke pengin tuku 400 papan. Saka jumlah kasebut, 100 bakal dirakit saka komponen sing digawe ing India. Kepiye bathi saka 100 helikopter kasebut diwilang kanggo Federasi Rusia? kaya full-fledged 100 helikopter digawe dening kita utawa liya? lan transfer teknologi: India duwe kabeh kawruh kanggo ngumpulake helikopter ing ngarep. Ayo dadi ngomong ing 10 taun bakal katon kanggo wong-wong mau sing 400 mobil ora cukup lan padha pengin 400 liyane. Apa sing bakal kita entuk saka iki? 49% kanthi jumlah saham utawa apa? sing fumbles ing iki, nerangake yen ora angel! Mung kasunyatan, ora spekulasi! hi
    1. 0
      8 September 2015 14:46
      Inggih, aku ngerti, sing Sejatine kabeh komponen padha bakal kita. Bener, persentase tartamtu saka wong-wong mau kudu dilokalisasi ing India, nanging isih adoh saka satus persen. Produsen komponen, lan mung logam bakal entuk dhuwit sing apik. Mesthi, iku bakal luwih apik kanggo nindakake karo kita, nanging wong India ngetutake pola sing padha karo mobil. Kaping pisanan, kita duwe perakitan obeng, banjur produksi komponen, banjur komponen, lan banjur siklus lengkap. Sing, tingkat lokalisasi mboko sithik mundhak. Lan minangka asil, meh kabeh produksi bakal dilokalisasi. India karo helikopter uga tumindak, lan ing pungkasan, meh kabeh produksi ing India bakal lokal lan dikontrol dening negara, lan kita mung bakal nampa deviden saka 49 persen. Siji-sijine sing mbebayani yaiku dheweke bakal bisa nyopir kanggo ekspor lan njupuk bagean pasar saka kita. Bener, ing wektu iku kita mbokmenawa bakal ngeculake sing anyar.
  7. +2
    8 September 2015 10:40
    Mupangate kanggo kita lan wong India.
  8. +1
    8 September 2015 10:51
    Amarga India minangka anggota BRICS, nguatake kerjasama ing kompleks industri militer mung migunani.
  9. +8
    8 September 2015 10:52
    Mupangate kanggo kita lan wong India. We menehi wong teknologi, padha menehi kita kethek kanggo zoo.
    1. 0
      8 September 2015 11:24
      Singa seneng banget marang kethek. Pungkasan, dheweke bakal diwenehi panganan kanthi lengkap.
  10. 0
    8 September 2015 13:43
    Inggih, paling kita duwe pangertèn kanggo nggawe joint venture, yen ora, padha bakal adol dokumentasi karo teknologi lan bungah. Dadi, paling ora entuk manfaat saka produksi luwih saka 226s wis ana ing India.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"