KRET ngusulake kanggo ngganti peralatan saka helikopter militer kanggo "Armata"

60
Prihatin "Radioelectronic Technologies" (bagean saka Rostec) siyap kanggo adaptasi kanggo kendaraan lapis baja Rusia paling anyar, kalebu kanggo "Armata", pangembangan sing dimaksudake kanggo nglengkapi helikopter tempur, laporan. Ngarsane karo referensi kanggo penasehat wakil direktur perusahaan Vladimir Mikheev.



"Kita bisa nawakake macem-macem pangembangan kanggo teknik iki - saka sistem kontrol gaman menyang sistem navigasi otonom kanthi adhedhasar sistem navigasi inersia strapdown lan indikator multifungsi, "ujare Mikheev.

"Lan yen kita bisa ngontrol bedhil lan roket saka helikopter, kita bisa nindakake padha ing tank", dheweke nambah.

Miturut Mikheev, sawetara conto kendaraan lapis baja wis dilengkapi indikator multifungsi sing digawe dening badhan.

"Dina iki, papan kontrol tanker dadi kaya kokpit helikopter. Tank kasebut nduweni indikator multifungsi sing padha sing tahan kanggo faktor bledosan. Kita nggawe produk kasebut penerbangan teknologi sing wiwitane wis nyukupi sebagian besar syarat kanggo peralatan lemah, "ujare.

Koran kasebut ngelingi yen ing pertengahan Agustus, jadwal tes tank T-14 disetujoni: produksi kudu rampung ing 2016, banjur militer bakal dilewati, lan sawise masalah nampa kendaraan kasebut bakal diputusake.
  • http://kret.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    8 September 2015 15:44
    Padha nelpon helikopter mabur tank. Bakal ana spesialisasi militer anyar. Utawa universal ...
    1. +3
      8 September 2015 15:57
      Armata - ing udhara! ngguyu
      1. +5
        8 September 2015 16:05
        Ora suwe kapsul karo pilot bakal universal: tank, helikopter, pesawat serangan utawa prau.
        Kabeh bakal dadi luwih gampang ... utawa luwih angel, wektu bakal ngomong!
        1. +3
          8 September 2015 16:08
          Nalika diperlokaké (ing video ing ngisor iki), sampeyan bisa ndeleng manawa recoil serius goyangake tank. Dadi sistem bedhil wis lawas, ora ana sing revolusioner. Iki nguciwani. Iku menarik apa wis rampung kanggo stabil shooting ing pamindhahan. Kabar apik yaiku tes lan "rampung nganggo file" wis rampung. Aku kanthi tulus lan ngarep-arep supaya program kanggo rearmament karo platform universal Armata uga bakal digawe cepet. Lan ora carane kedaden karo T-90 - saka sepuluh mobil, sangang kanggo ekspor, siji kanggo pasukan ...
          1. +1
            8 September 2015 17:38
            Lan apa iki idu ing foto? Ora, jenis kasebut mesthi katon, nanging apa nomer alfanumerik proyek kasebut?
          2. 0
            8 September 2015 18:27
            Kutipan saka Haettenschweiler
            Nalika diperlokaké (ing video ing ngisor iki), sampeyan bisa ndeleng manawa recoil serius goyangake tank. Dadi sistem bedhil wis lawas, ora ana sing revolusioner. Iki nguciwani.

            Iku luwih kamungkinan ora bab bedhil, nanging bab penundaan alus - masalah, ketoke, wis wadi wiwit wektu Object195 - Umum Maev ngandika bab iki ing Interview - amarga recoil kuat meriam 195, kang secara harfiah. jongkok. Kene, ketoke, kasus sing padha.
          3. +1
            8 September 2015 18:50
            Maksudmu shakes? Apa sampeyan mikir yen pancene bisa nggawe bedhil 120 mm sing ora ana recoil? Apa sampeyan ngguyu?
            Ing sisih liya, sanajan iki ditindakake kanggo apa?
      2. AVG
        +4
        8 September 2015 16:22
        Mangkono uga, nanging ana perwira sing paling sethithik 5 taun latihan lungguh ing helikopter, lan ing Armata ana pejuang bocah sekolah wingi. Yen sampeyan lali babagan iki, banjur ing perang "misfire" bisa kedadeyan, kaya ing parade.
        Akeh mbokmenawa ngelingi carane asil shooting saka tanker ambruk nalika T-55 lan T-62 diganti dadi T-72 lan T-64, nganti padha sinau carane nangani peralatan anyar. Malah nganti saiki, akeh gunner sing luwih apik kanggo njupuk amunisi konvensional tinimbang TUR, sing mung wedi. Mesthine kudu mikir babagan kontraktor.
    2. +6
      8 September 2015 16:29
      Kutipan saka: oleg-gr
      Padha nelpon helikopter mabur tank.

      Helikopter minangka jiwa tank mati. (karo)
    3. +1
      8 September 2015 16:37
      Kutipan saka: oleg-gr
      Padha nelpon helikopter mabur tank.

      Helikopter minangka jiwa tank mati.
      1. +2
        8 September 2015 18:24
        neobranet
        Helikopter minangka jiwa tank mati.



        .... rodo angels of death tank ...
        1. 0
          8 September 2015 19:17
          Aku ora ngerti siji titik. KRET saiki nawakake Komplek elektronik dhewe kanggo Almaty. Nuwun sewu, nanging ana apa saiki ing kasus iki? Nalika aku ngerti, desain wesi ing produk kasebut ditindakake kanggo elektronik tartamtu kanthi fungsi tartamtu. Pancen, ing kahanan modern, kabeh terobosan lan solusi liyane sing ora ana analog ing jagad iki kabeh 90% elektronik. Ing kasus iki, ana alternatif:
          1) apa ndamel watara Red Square ing arakan ora luwih saka kothak wojo karo mesin diesel lan mriem, sanajan ing menara ora dienggoni. Lan apa banjur ngliwati tes militer - mung wesi? Ora serius...
          2) Armata wis duwe kompleks elektronik dhewe (tankonik, analogi karo avionik), lan KRET ora ana ing endi wae suwene, nikah, lah - Armata! Nah, aku mutusake kanggo nawakake pembangunan, dumadakan bakal bisa.
          1. 0
            9 September 2015 04:04
            Spesialis KRET EW. + kanggo kesempatan sing kasedhiya ing Armata, amarga kasedhiyan persediaan peralatan listrik, nawakake lan nginstal peralatan perang elektronik ing kendaraan lapis baja iki. Kajaba iku, ora minangka pengganti ...
  2. +5
    8 September 2015 15:45
    Koran kasebut ngelingake yen ing pertengahan Agustus, jadwal tes tank T-14 disetujoni: produksi kudu rampung ing 2016, banjur militèr bakal liwati, lan sawise wong-wong mau masalah ngadopsi kendaraan menyang layanan bakal diputusake Aku ora bakal urip kanggo ndeleng mendaki lan carane ayu iku kabeh diwiwiti.
    1. +2
      8 September 2015 16:12
      Kutipan: kel 31
      Lan carane apik iku kabeh diwiwiti.


      Bener, iku cukup lunyu.
      Yen sampeyan ora ngandel, deleng sejarah T-90.
      Iki digawe ing taun 89, ing 89 liwat GSI, ing 91 dianjurake kanggo Adoption, produksi serial dibukak ing 92nd.
  3. + 17
    8 September 2015 15:46
    Gambar pisanan saka Armata! boten khusus (kabeh wong iku rahasia) lan durung katon wong lanang hi
    1. +1
      8 September 2015 15:51
      Quote: MIKHAN
      ora istimewa

      Ing kasus apa wae, swara ora nresep, sing nuduhake energi sing kurang, kayane lagi njupuk kanthi daya suda.
      1. +2
        8 September 2015 16:03
        Kutipan saka: svp67
        apa tegese energi dhuwur?

        ))) ya, aku ora ngerti, aku ora ngerti)) swara "ora biting" lan laras / bedhil beda ... pumps kuwi colossus multi-ton. ngguyu
        (Meehan, matur nuwun kanggo video).

        Ha! Boom ngenteni tanggal 13!
        Liyane saka prestasi T-14 mung bakal dingerteni para pamirsa Zvezda ing dina Minggu, 13 September, jam 09:55.
        1. +2
          8 September 2015 18:40
          Kutipan saka Scone
          nanging sampeyan mbayar manungsa waé kanggo apa jenis bali sawise dijupuk)) apa pumps kuwi colossus multi-ton.

          T45 72 ton, nalika murub saka standstill, muter maneh saperangan trek nalika murub, yen ora ing rem gunung, lan energi muzzle saka Armata kasebut ing ndhuwur. Lan apa pumps amarga saka dhuwur saka garis recoil. Iku luwih dhuwur tinimbang model tank sadurunge
          Dadi kanggo comparison
          Lan meriam Sprut, padha karo energi moncong

      2. +9
        8 September 2015 16:08
        1) mikropon ngrekam swara ngrusak swara
        2) sak instalasi, padha mbenerake trek swara
        3) mulih...
        1. +2
          8 September 2015 17:09
          Quote: Prokletyi Pirat
          swara rekaman mikropon ngrusak swara

          Lan sampeyan ora bisa mbuktekaken apa-apa kanggo wong-wong mau! :) Swara ora biting lan kabeh wis ilang. Lan tank uga deploys recoil, kang tegese kabeh iku ajur, maneh, kabeh wis ilang.
          Yen sampeyan pinter banget, apa sampeyan ora kerja ing intelijen?
          1. 0
            8 September 2015 18:24
            Kutipan: Oleg147741
            Quote: Prokletyi Pirat
            swara rekaman mikropon ngrusak swara

            Lan sampeyan ora bisa mbuktekaken apa-apa kanggo wong-wong mau! :) Swara ora biting lan kabeh wis ilang. Lan tank uga deploys recoil, kang tegese kabeh iku ajur, maneh, kabeh wis ilang.
            Yen sampeyan pinter banget, apa sampeyan ora kerja ing intelijen?

            Supaya sampeyan bisa ndeleng lan krungu, saka sudhut sing beda swara beda. Lumrahe, sadurunge acara ing TV ing kamar editing, sound engineer nggawe kaendahan.
          2. 0
            8 September 2015 18:50
            Kutipan: Oleg147741
            Swara ora biting lan truncated wis ilang.

            Nah, yen sampeyan wedi banget, sampeyan bisa uga wedi. Lan sing dakkarepake yaiku tahap tes sing biasa, bisa uga ana mekanisme loading.
            1. 0
              8 September 2015 22:32
              Kutipan saka: svp67
              Nah, yen sampeyan wedi banget,

              Ya, dudu swara sing medeni aku! :) Lan tembung-tembung babagan swara kasebut dudu aku, aku ngutip!
      3. Komentar wis dibusak.
    2. + 19
      8 September 2015 15:59
      Armata durung duwe wektu kanggo njupuk, nanging komedian wis ngirim gambar ing net! ngguyu
    3. +4
      8 September 2015 16:13
      suspensi apik - cepet mateni getaran saka dijupuk.
  4. +2
    8 September 2015 15:47
    Apik banget! Ngapa ora? Mungkin wektune pindhah saka traktor nganggo bedhil menyang unit taktik multifungsi sing kuat!
  5. +9
    8 September 2015 15:47
    http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201509081350-ws0o.htm Tank paling rahasia lan paling anyar saka tentara Rusia T-14 "Armata" pisanan ditampilake kanggo wartawan ing papan latihan. Aleksey Egorov, inang saka saluran TV Zvezda, entuk kesempatan unik kanggo ndeleng carane anyar tumindak ing dalan, njagong ing "Armata", sinau babagan rahasia waja tank, mesin, lan sing paling penting - ndeleng karo sampeyan. mripat dhewe carane T-14 murub!

    Kru "Armata" - wong telu, sampeyan bisa ngatur tank lan loro. Panglima bisa murub kanthi kabeh cara sing kasedhiya ing kapal tanpa bantuan gunner. Lan iki uga rekaman liyane "Armata". Liyane saka prestasi T-14 mung bakal dingerteni para pamirsa Zvezda ing dina Minggu, 13 September, jam 09:55.

    "Modifikasi paling anyar saka bedhil 125 milimeter dipasang ing Armata. Iki dirancang khusus kanggo kompartemen gelut sing ora dienggoni. Kekuwatan meriam iki saya tambah akeh. Bahan anyar wis ditrapake, tekanan sing kedadeyan nalika dipecat wis tambah ... Ana rencana kanggo nyelehake bedhil kaliber sing luwih gedhe. Modularitas desain lan antarmuka gabungan saka modul pertempuran ndadekake bisa ngatur langkah-langkah modernisasi iki kanthi cepet lan gampang, "ujare Andrey Terlikov, Direktur Umum - Kepala Desainer Biro Desain Ural Teknik Transportasi.

    Nanging, meriam standar "Armata" minangka senjata sing nggegirisi. Tembak persis ing target limang kilometer ing sembarang cuaca lan wektu. Tuan rumah program Penerimaan Militer minangka salah sawijining sing pertama ndeleng tembakan Armata. Wartawan nonton tembakan pisanan saka njaba, sing kapindho dipecat ing ngarsane pimpinan Zvezda, sing diidini ing njero tank.

    Salah sawijining episode paling sensasional saka program Penerimaan Militer khusus kanggo Armata, "terra incognita" senjata Rusia. Sanadyan kacepetan, utawa tingkat geni saka senjata, utawa materi saka kang waja digawe, utawa ciri taktik lan technical liyane ora dikenal. Pemirsa saluran TV "Zvezda" pisanan sinau babagan sawetara rahasia "Armata". Nonton program "Penerimaan Militer" tanggal 13 September jam 09:55 - mung ing saluran TV Zvezda!
    1. 3vs
      +1
      8 September 2015 15:56
      Ngendi asil shooting?
      1. +3
        8 September 2015 16:02
        Kutipan: 3vs
        Ngendi asil shooting?

        saka kadohan?

        Perlu? Ana 200 meter paling akeh
        -------------------------
        Kita nggarap loader otomatis utawa suspensi, utawa tali bahu, utawa platform kanthi sakabehe
        1. +1
          8 September 2015 16:11
          1) suspensi ilang, padha bakal njupuk ing pamindhahan
          2) tali Pundhak ilang, padha njupuk ing sudhut lan tambah daya
          1. +4
            8 September 2015 16:29
            Quote: Prokletyi Pirat
            1) suspensi ilang, padha bakal njupuk ing pamindhahan

            apa sampeyan mikir momentum (recoil) wis rampung digunakke dening platform, dissipated ing Os?

            (mripat lan sensasiku ngomong liya)
            Quote: Prokletyi Pirat
            2) tali Pundhak ilang, padha njupuk ing sudhut lan tambah daya

            - Inggih, dikiataken banget awal.
            kok angle?
            tearing (pasukan cilaka) ing support tali Pundhak banjur bakal dosa lan cos saka amba elevasi, loro kang (sing ngerti kurang saka 1), mungguh, njupuk karo elevasi mesthi ora njamin mriksa kekuatan kanggo maksimum.
            bantalan punika roller utawa tapered ana (werni ora digunakake maneh), mungguh
            1. + 19
              8 September 2015 16:43
              Apa sampeyan entuk video??? Kaya biasane kedadeyan:
              "-Petrovich! TV wis teka - njupuk tes!
              - Apa ing ... tes FIG !?
              - Kanthi shooting!
              - Ngerti! Ivanych! Menyang ngendi wae, aja mateni wartawan!
              - Wis! Kanggo istirahat..."
              Lan sampeyan "apa sing lagi ditembak?", "Apa sing lagi dites?", Kita ora bakal weruh video tes nyata sing ditembak banget! nglirik
              1. +2
                8 September 2015 17:32
                Kutipan: engineer74
                Apa sampeyan entuk video???

                Aku ora "tekan ngisor" sapa utawa apa wae ...
                belay
                1. +3
                  8 September 2015 17:42
                  Aku ora maksud sampeyan pribadi, nuwun sewu yen aku gawe lara sampeyan! hi
                  Iku mung dadi lucu saka diskusi serius saka video ostentatious.
      2. +3
        8 September 2015 20:40
        Kutipan: 3vs
        Ngendi asil shooting?

        kene. ngguyu
  6. 0
    8 September 2015 15:48
    ya wis. Iku bakal menarik kanggo ndeleng apa padha teka munggah karo.
  7. +1
    8 September 2015 15:48
    Yen kapsul tank diisolasi saka lingkungan njaba lan gaman, mula bakal logis nggunakake kontrol sing padha sing wis dikembangake lan ditindakake ing peralatan militer sing ana. Yen linuwih sistem kontrol gegaman ditrima kanggo tank, banjur iki kudu rampung.
  8. +3
    8 September 2015 16:00
    Punika pilihan manunggalaken, lan tank lan pesawat karo pesawat padha peralatan, seri looms lan, minangka asil, abang rega. Dadi dadi.
    1. +3
      8 September 2015 16:20
      Kutipan saka Maxom75
      pilihan unifikasi, lan tank

      Ora bakal ana penyatuan kaya ngono, teknologi mung bakal ditrapake, statement pop liyane saka KRET.
  9. -12
    8 September 2015 16:05
    Sing - imperfection iki uga ora duwe peralatan normal!?
    1. +3
      8 September 2015 16:15
      .... lan saka karton .... lan shoots ??? .... ngendi sampeyan ngandika target waja? ngguyu
    2. +3
      8 September 2015 16:16
      Kutipan saka satelit24
      Sing - imperfection iki uga ora duwe peralatan normal!?

      Apa jenis hangover kesimpulan iki?
      1. 0
        8 September 2015 17:28
        Amarga, cangkang kanggo meriam lagi wae dikembangake! Lan saiki, babagan peralatan kasebut, dheweke menehi tawaran kanggo ngganti.

        Ya, lan T-95 (elang ireng), thanks kanggo Serdyukov, padha ndhelikake ing kothong! Lan saiki fitting kulit mentah lagi dipromosikan!
        1. +1
          8 September 2015 18:15
          satelit24
          Amarga, cangkang kanggo meriam lagi wae dikembangake!


          Sing anyar lagi dikembangake, nanging sing lawas ora suda .... "tembak, aku ora gelem."
          1. 0
            9 September 2015 16:48
            EGOrkka macan tutul ora njaluk liwat lawas!
        2. 0
          8 September 2015 18:40
          Kutipan saka satelit24
          Amarga, cangkang kanggo meriam lagi wae dikembangake!

          "Mung" iki uga dikandhakake - wis ana artikel ing Vo babagan nggawe baris cangkang anyar 900mm dawa nglawan 700mm lawas kanggo bedhil 2A82 - yaiku, cangkang wis ana lan dites.
          Minangka kanggo "panggantos" - kabeh iku prasaja - kompetisi banal saka kategori - kita duwe pengalaman, kita bakal nindakake luwih apik.
    3. +1
      8 September 2015 19:15
      malah ana sing apik banget
    4. 0
      8 September 2015 23:05
      Kutipan saka satelit24
      Sing - imperfection iki uga ora duwe peralatan normal!?

      Ya ampun, lintang apa sing bakal sampeyan munggah
      1. 0
        9 September 2015 17:22
        Karo kaca tingal mawar-colored ora nganggo!
  10. +1
    8 September 2015 16:15
    Kabeh bakal rampung lan dadi gaman super, sing utama ditampilake ing saindenging jagad nalika parade!
  11. +1
    8 September 2015 16:38
    Kutipan: WUA 518
    Ora bakal ana penyatuan kaya ngono, teknologi mung bakal ditrapake, statement pop liyane saka KRET.

    A statement rampung normal dening pangembang saka Komplek lan sistem kontrol. Apa "pop statement"? Sampeyan suggest sing KRET lagi digambar, nanging iki ora organisasi sing, kabeh bener ngajokaken kanggo instalasi EXISTING, ora peralatan dikembangaké. wong bodho !
    1. +3
      8 September 2015 16:52
      Kutipan saka gladysheff2010
      piranti!

      Aku ora perlu kanggo muter driji ing kuil lan nuthuk ing sirah. Unifikasi: Unifikasi (saka Uni ... lan lat. facio - I do)
      nggawa menyang uniformity, kanggo wangun siji utawa sistem. Iku nganggep sing njupuk pesawat saka peralatan saka helikopter lan sijine ing tank, ing kasus iki kita ora ngomong bab bobot lan ukuran karakteristik. Kanthi cara sing gampang, koreksi balistik nalika nembak saka bedhil pesawat: target obah ing garis lurus, target obah ing bunder, manuver target, ngedhunake projectile ing bidang tong minyak, koreksi kanggo basa paralaks, kanggo senjata torpedo bom lan tambang: sikap tenang, kacepetan karakteristik, wektu karakteristik. Aku ora ngomong babagan senjata rudal sing dipandu, amarga aku kudu nulis risalah kabeh.
      1. +2
        8 September 2015 17:46
        Kutipan: WUA 518
        .Iku nganggep sing njupuk pesawat saka peralatan saka helikopter lan sijine ing tank, ing kasus iki kita ora ngomong bab bobot lan ukuran karakteristik.

        Good evening! nglirik Ketoke, iki tegese prinsip banget kanggo ngontrol tank, sing bakal padha karo ngontrol helikopter tempur, contone, helm sing ngidini sampeyan ngarahake bedhil kanthi ngowahi sirah, lsp.
        Yen ora, iku pancene ora bisa dimangerteni carane nyawiji bab temen beda, sawetara duwe bom, roket, bedhil udhara, liyane duwe turret karo bedhil lan tampilan.
        Ikhlas. hi
        1. +3
          8 September 2015 17:54
          Kutipan: NEXUS
          Contone, helm sing ngidini sampeyan ngarahake bedhil kanthi ngowahi sirah, lan liya-liyane ...

          Sugeng rawuh. Ing Israel, padha experimented karo sistem modeling visual sing ngidini kru tank kanggo ndeleng liwat waja, iku ora bisa, lan mimpin kanggo kasunyatan sing kru nandhang saka mabuk segara, apparatus vestibular ora tahan.
          1. +3
            8 September 2015 18:06
            Kutipan: WUA 518
            Sugeng rawuh.

            Sugeng sonten, Sasha. nglirik
            Kutipan: WUA 518
            Ing Israel, padha eksperimen karo sistem simulasi visual sing ngidini kru tank kanggo ndeleng liwat waja, ora bisa metu, lan mimpin kanggo kasunyatan sing kru nandhang lara laut,

            Mungkin helm mirip karo helm pilot f-35. Dadi kaya helm nganggo kacamata 3d?... Nyuwun
            Salam ombenan
            1. +1
              8 September 2015 18:12
              Andryush, kene sampeyan kudu mikir, karo mode 3D, carane kanggo gabungke sesanti external saka kahanan lan ora kelangan kontrol peralatan nang tank, lan carane ora overload kru karo kabeh informasi iki.
              1. +2
                8 September 2015 18:18
                Kutipan: WUA 518
                Andryush, kene sampeyan kudu mikir, karo mode 3D, carane kanggo gabungke sesanti external saka kahanan lan ora kelangan kontrol peralatan nang tank, lan carane ora overload kru karo kabeh informasi iki.

                Ing wangun simulator ... carane sampeyan flyers banjur ... nanging ngendi kanggo masang layar? Nanging idea menarik ...
        2. +3
          8 September 2015 18:03
          Kutipan: NEXUS
          prinsip banget saka kontrol tank

          Andryush paling ora nggunakake rangefinder optik basis njaba kita, mesthine wis kakehan takon wong tank kita pitakonan, kabeh wong ngandika: Ya, bab iku perlu, nanging kok padha ora nggunakake, ora ana. wangsulan.
          1. +3
            8 September 2015 18:15
            Kutipan: WUA 518
            Andryush paling ora nggunakake rangefinder optik basis njaba kita, mesthine wis kakehan takon wong tank kita pitakonan, kabeh wong ngandika: Ya, bab iku perlu, nanging kok padha ora nggunakake, ora ana. wangsulan.

            Aku setuju, Sash ... nanging aku mikir sing kaya iki bakal diinstal luwih cepet lan luwih gampang ora ing tank utama, nanging ing kendaraan support kaya "terminator". waja ... nanging carane ngirim kabeh iki menyang pilot tank mengko dadi pitakonan gedhe.
            Mungkin ing wangun simulator, kaya pilot ... setan ngerti. Nyuwun
            1. +3
              8 September 2015 18:21
              Sampeyan kudu takon wong tank apa sing paling apik kanggo dheweke. Lan saiki kita sculpting lintang pati karo sampeyan ngguyu
              1. +2
                8 September 2015 18:28
                Kutipan: WUA 518
                Sampeyan kudu takon wong tank apa sing paling apik kanggo dheweke. Lan saiki kita sculpting lintang pati karo sampeyan

                Ya, Armata dhewe dipanggonke dudu tank, nanging robot tempur. Kajaba iku, aja lali yen kita sing pertama mlaku ing dalan iki wiwit T-95 ... trek kanggo kita. nglirik Mulane, luwih angel kanggo kita ...
  12. +1
    8 September 2015 17:06
    pangembang uga rampung.
    pesawat lan helikopter uga ateges tank mabur.
    Mesthi, aku bisa salah, lan malah google kanggo kethokan, nanging pesawat abot bab 30 ton, kang cukup iso dibandhingke karo massa saka tank (medium).
  13. +2
    8 September 2015 17:26
    (Dheweke nelpon helikopter mabur tank.) Nah, tank bakal disebut crawling helikopter ngguyu
  14. +1
    8 September 2015 18:21
    Soko, aku mikir, wis ana sistem elektronik sing bisa digunakake ing Armata. SLA iki rembugan
    rong taun kepungkur, militer sambat babagan biaya dhuwur ... Saiki, ketoke, padha mutusaké ing rega. Apa bisa
    suggest KRET, wis diinstal ing mesin iki! Lan sistem navigasi, lan komunikasi, lan sistem kontrol
    sasis, lan sistem medan perang interaktif, lan liya-liyane...
  15. 0
    9 September 2015 07:13
    Sing pisanan dipikirake yaiku sistem visibilitas lan pelacakan target, bisa uga sistem perang elektronik kanggo nutul proyektil lan misil sing cerdas.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"