Vladimir Markin ngelingake Arsen Avakov babagan pengadilan internasional

38
Perwakilan resmi Komite Investigasi (IC) Federasi Rusia Vladimir Markin ngelingake Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov babagan ancaman pengadilan internasional kanggo keterlibatan ing kejahatan perang ing wilayah Donbass, laporan RIA. "Kabar".



Sadurungé, Markin nglapurake yen Komite Investigasi Federasi Rusia arep nuntut gubernur wilayah Dnipropetrovsk, Igor Kolomoisky lan akting. kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov kanggo Kadurjanan marang keamanan lan tentrem lan bakal sijine wong ing dhaftar wanted internasional. Penyidik ​​Rusia mbukak kasus pidana marang wong-wong mau miturut artikel ing ngisor iki: "Organisasi pembunuhan; nggunakake sarana lan cara perang sing dilarang; nyulik; ngalang-alangi kegiatan sah wartawan”.

Sadurungé, Avakov nggawe komentar ngina ing statement saka kepala Komite Investigatif Rusia, Alexander Bastrykin, sing Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk perang ing Chechnya nglawan militèr Rusia minangka bagéan saka salah siji batalyon punitive ing pertengahan 1990-an.

Saiki, Komite Investigatif RF nimbang 54 kasus pidana babagan kejahatan perang sing ditindakake marang warga sipil Donbass. 30 wong ngliwati dheweke, kalebu pimpinan militer lan politik paling dhuwur ing Ukraina. Penyidik ​​​​Rusia wis ngupayakake kanthi rinci kabeh nuansa sing ana hubungane karo yurisdiksi Rusia sing ana hubungane karo penyelidikan kategori kasus iki, lan wis netepake manawa ana kabeh alasan.

Komite Investigasi Federasi Rusia nyathet yen pengadilan kejahatan perang ing Donbass ora bisa dihindari lan bukti-bukti sing diklumpukake dening Rusia bakal dadi dhasar ukuman sing atos.
  • http://focus.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

38 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 49
    10 September 2015
    Nyatane, Markin bakal luwih mbuktekaken carane kelangan dheweke! Yen ora, Saakashvili dadi gubernur kanggo kejahatan perang, Vasilyeva mbokmenawa wis ing Maladewa, appeasing Tolik, iki stuffing saka Inggris bab Yatsenyuk, iku ora cetha apa jenis clowning . .. Kaya aku ora dadi kagungane pin ... m, nanging padha ora uncalan tembung menyang angin - Gaddafi tiwas, Hussein digantung, bin Laden mati, Milosevic tilar donya ing pakunjaran saka pengadilan internasional! Kita mung ngobrol ... Sampeyan ora perlu dadi pahlawan ing Facebook - prekara sing dibutuhake!
    1. + 15
      10 September 2015
      Pengadilan sing paling apik kanggo sing kaya ngono ..... NANGING BISA (kemungkinan dheweke bakal ngresiki dhewe)
      1. +4
        10 September 2015
        Apa iku panitera pengadilan? ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
    2. +8
      10 September 2015
      Kutipan: Zyablitsev
      Vasilyev mbokmenawa wis ana ing Maladewa, Tolik nyenengake,

      Tolik ngerti banget, amarga dheweke mung kudu ngimpi babagan Maladewa, sapa sing bakal nglilani dheweke metu saka negara kasebut.
      Kutipan: Zyablitsev
      Kados pangandikanipun Ingkang Maha Agung: "Ana papan dharatan?"

      Aku ora ngerti maneh
      1. +2
        10 September 2015
        Alexander! Ya, ing atine ing ngendi dheweke seneng! Sanajan ing resort Wilayah Krasnodar - papan kasebut yaiku loro-lorone ana ing Mordovia ....

        GDP takon pitakonan iki kanggo Nurgaliyev, bali ing 2009! Verbatim:"Asil saka perjuangan kudu "dipenjara". Ing ngendi landing?" Bener, banjur pitakonan babagan perang nglawan penyelundupan: http://www.interfax.ru/business/82872
      2. 0
        10 September 2015
        """ Jancok wong sing bakal nglilani dheweke metu saka negara """
        kaya Vasya...
      3. +1
        10 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Aku ora ngerti maneh

        Bener: Aku malah ora ngerti! :)
    3. +9
      10 September 2015
      Kutipan: Zyablitsev
      Nyatane, Markin bakal luwih mbuktekaken carane kelangan dheweke! Yen ora, Saakashvili dadi gubernur kanggo kejahatan perang, Vasilyeva mbokmenawa wis ing Maladewa, appeasing Tolik, iki stuffing saka Inggris bab Yatsenyuk, iku ora cetha apa jenis clowning . .. Kaya aku ora dadi kagungane pin ... m, nanging padha ora uncalan tembung menyang angin - Gaddafi tiwas, Hussein digantung, bin Laden mati, Milosevic tilar donya ing pakunjaran saka pengadilan internasional! Kita mung ngobrol ... Sampeyan ora perlu dadi pahlawan ing Facebook - prekara sing dibutuhake!


      Sugeng Eugene! Komentator pinter.
      Umumé, cenderung saka SCRF kanggo geser menyang "Throwing Championship" karo Maydanut patients kaya Yaytsenyukh utawa Avakyan depressing ... Wiwit a priori, Maydanuts bakal menang juara iki dening kabecikan saka ora dadi luwih pikiran, nanging skills. sing kasedhiya alamiah lan Pak ..lan padha duwe liyane (ora otak) Nanging bakal angel banget kanggo mulihake jeneng kanggo SCRF (ora kaya iku, Maidanists mung ora ana panggonan kanggo tiba, lan supaya padha nyusup ing ngisor) .
      Yen SCRF nyoba ngalihake perhatian umum saka UDOVASILIEVA kanthi mbuwang g ... m ing Maydanuts, mula iki tikel kaping pindho ... Iku luwih apik (Miturut filosofi Klitschko) - Tuduh Zhenechka melu perang ing Chechnya lan Yatsenyuk nyolong milyaran saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ...
      Dadi paling ora jinis Rubik's Cube kanggo logika bakal menarik ...

      P.S. Ing acara "Voicing KiViN" sing mentas dianakake, ana lelucon sing keren lan cetha:
      -Njupuk utangan saiki, bodho. Njupuk utangan kanggo Lada Priora minangka bodho kaping pindho ing siji tumindak ...
      SCRF kudu mikir babagan lelucon iki.
      1. +1
        10 September 2015
        Good day! hi
        Iku misale jek kula sing wong kudu narik munggah SC saka Rolling mudhun lan, malih, narik munggah banget akeh!
      2. 0
        10 September 2015
        Quote: Saiki kita bebas
        Umumé, kecenderungan SCRF kanggo geser menyang "juaraan Throwing ... m" karo pasien maidan kaya Yaytsenyukh utawa Avakyan nandhang sungkowo ...

        Aku ketemu jeneng akrab Yaytsenyukh ing komentar, lan saliyane tembung Bastrykin babagan partisipasi Senya ing perang Chechnya, ing ngisor iki informasi kasebut:
        Para accomplices nyritakake babagan kejahatan Yatsenyuk ing Chechnya
        Anggota pimpinan partai Ukrainia "UNA-UNSO" sing ditangkep nggawe kesepakatan karo investigasi lan nyritakake kepiye Perdana Menteri Ukraina saiki Arseniy Yatsenyuk nalika perang Chechen pisanan melu nyiksa lan ngeksekusi prajurit Rusia sing ditawan.
        Crita kasebut muncul nalika diselidiki babagan kekejaman sing ditindakake ing taun 1994 dening anggota pimpinan partai UNA-UNSO, Mykola Karpyuk lan Stanislav Klykh. Ing 15 September, dheweke ditunggu-tunggu dening pengadilan - pangrungon pambuka bakal dianakake ing Pengadilan Tinggi Chechnya. Miturut ICR, ing Desember 1994-Januari 1995, sajrone pertempuran ing Grozny, para tersangka mateni paling ora 30 prajurit Rusia, lan paling ora 13 tatu. Karpyuk lan Klykh ngadhepi nganti 20 taun ing pakunjaran kanggo "mimpin geng lan sengaja matèni wong loro utawa luwih sing ana hubungane karo kinerja tugas resmi, sing dileksanakake dening klompok wong dening persetujuan sadurunge."
        Saiki ternyata ing jejere wong-wong mau ing Grozny yaiku Yatsenyuk. Miturut sumber kasebut, ngerti yen dheweke ora duwe apa-apa, Karpyuk lan Klykh mutusake kanggo menehi hasil karo penyelidikan lan "nyerah" mantan accomplice, lan saiki dadi Perdana Menteri Ukraina. Dheweke uga bakal ditahan ing kasus pidana sing diwiwiti ing taun 2000. Perlu dicathet yen ing taun 1994, Yatsenyuk, 20 taun, dadi mahasiswa hukum ing Universitas Nasional Chernivtsi.
        Minangka kacarita EADaily, ing wawancara karo Rossiyskaya Gazeta, kepala Komite Investigasi Rusia, Alexander Bastrykin, ujar manawa Perdana Menteri Ukraina saiki, Arseniy Yatsenyuk, miturut TFR, ora mung melu perang ing Chechnya, nanging uga uga katon ing torture lan eksekusi tahanan. Miturut dheweke, Arseniy Yatsenyuk melu paling ora rong bentrokan bersenjata sing kedadeyan ing 31 Desember 1994 ing Minutka Square ing kutha Grozny lan ing Februari 1995 ing wilayah rumah sakit kutha No. 9 ing kutha Grozny. .
        Alamat warta permanen: eadaily.com/news/2015/09/09/o-prestupleniyah-yacenyuka-v-chechne-rasskazali-ego-
        podelniki
        Diterbitake ing 09.09.2015 ing 16:05
        "TVNZ"

        Dadi ora katon kaya "IC Federasi Rusia nganakake kejuaraan ing mbuwang Pak ... n"
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +5
      10 September 2015
      Kutipan: Zyablitsev
      Vasilyev mbokmenawa wis ana ing Maladewa, Tolik nyenengake,

      Ayo Vasilyeva lan Tolika, kita wong tani, dudu pedagang ing pasar, menek menyang amben wong liya dudu urusan kita. Fak-Krym duweke kita lan tentara ing kono apik banget.
      Durung wayahe saaka lan endhog wangi.
      Gaddafi lan Hussein impunitas?! Dadi ora ana apa-apa yen dibandhingake karo bungkuk.
      Dadi ayo ngenteni lan ora kena demam.
      1. +3
        10 September 2015
        Kita ora ngalahake mriyang - kita mratelakake panemume kita, sanajan subyektif, nanging nduweni hak kanggo ana! ora turu ing bunk ... .Lan aku uga ora seneng Markin bravado pancet ing jaringan sosial - kaya-kaya dudu jenderal Inggris, nanging wanita enom glamor!"Taganka, bengi-bengi kebak geni...!" ngguyu
    6. +1
      10 September 2015
      Apa kita mung ngobrol? Oh nggih....
    7. 0
      10 September 2015
      Mekaten. Apa sing kudu dielingake? Nuthuk kanthi ati-ati kanthi bokong ing lawang lan tangani panggilan menyang sidang pengadilan. ngguyu
    8. +3
      10 September 2015
      Ing Panglima Agung, pengkhianat ditemokake ing endi-endi. Kanthi swarane Sang Maha Agung kaya saiki, ora ana sing wani ngomong karo kita. Ing sangisore maling Agung ana ing pakunjaran. Lan ing sangisore Sang Maha Agung, saben wong padha karo hukum lan ing masyarakat. Nalika elit Supreme masyarakat padha ilmuwan lan akademisi, Doctors, guru, militèr amarga apa wong nyoba kanggo sinau liyane, kanggo maca. Supreme lan sistem dheweke nuduhake apa sing bisa ditindakake dening wong Soviet.
    9. Tur
      +1
      10 September 2015
      Banjur!
      Sanajan aku ngurmati Markin, ora serius kanggo ngumumake apa sing ora lan ora diramalake.
      Setaun kepungkur, aku nulis yen perlu nggawe Pengadilan Internasional.
      Rusia, Belarus, Kazakhstan lan ngomong Armenia.
      Kabeh negara kasebut minangka anggota PBB.
      Lan ing praktik hubungan internasional ana preseden kaya iki.
      Nanging Sang Maha Agung ora kersa ngowahi apa-apa.
      Dadi, aku panginten, antarane Yo ... mi bakal klelep.
      Ora bakal luntur.
      Yen ora ditandur, mesthi bakal ditandur.
      Mulane, mung cracking ilat Markin ora kanggo pasuryan.
    10. 0
      10 September 2015
      Kutipan: Zyablitsev
      padha ora mbuwang tembung menyang angin - Gaddafi tiwas, Hussein digantung, bin Laden mati, Milosevic tilar donya ing pakunjaran pengadilan internasional


      Fidel isih urip, Kim Jong-un urip, bapak lan mbah kakunge tilar donya sacara alami...
      Kanthi wong sing luwih adhem, dheweke ora bisa ngatasi!
      1. +1
        10 September 2015
        Tuladha kasebut ora sakabehe bener! hi
        Fidel isih urip amarga USSR ngadeg ing mburi lan njamin keamanan pribadi sawise budhal pasukan kita! Ing Korea Lor, sing wewatesan karo kita, Amerika wis ketemu karo kita lan ora duwe kepinginan maneh kanggo mlebu, ditambah karo perjanjian sing padha! Kita lan China ora mlebu.
        Carey Kidul, Amerika - menyang Lor!
        1. 0
          10 September 2015
          Kutipan: Zyablitsev
          Fidel urip amarga USSR ana ing mburi


          Lan ing taun 90-an, nalika EBN adol kabeh wong lan kabeh sing ngadeg ing mburine, kajaba wong Kuba?
          1. 0
            10 September 2015
            Kita duwe pasukan nganti awal 2000-an!
        2. Komentar wis dibusak.
  2. +1
    10 September 2015
    Apa terwelu perang tenan perang ing Chechnya? Kolega, apa sampeyan mikir babagan iki?
    1. +1
      10 September 2015
      Kutipan saka Abbra.
      Apa terwelu perang tenan perang ing Chechnya? Kolega, apa sampeyan mikir babagan iki?

      Ing naif, aku bisa pracaya ing akeh bab, nanging sing terwelu perang, matur nuwun.
      1. +8
        10 September 2015
        Kutipan saka ImperialColorad
        Ing naif, aku bisa pracaya ing akeh bab, nanging sing terwelu perang, matur nuwun.


        Wong-wong kaya ngono ora nyerang ... Wong-wong kuwi beda-beda algojo sadis, petugas keamanan ... Dadi sing nyusup dudu pertempuran, sing crawl, kemungkinan besar, yaiku tumpahan Gestapo ...
        Psikotipe kaya ngono mung seneng ngolok-olok wong sing ora duwe pertahanan ... Nanging ora nglawan perang sing mbukak ...
      2. +4
        10 September 2015
        Kutipan saka ImperialColorad
        Ing naif, aku bisa pracaya ing akeh bab, nanging sing terwelu perang, matur nuwun.

        Dadi kanggo nyiksa lan mateni, nalika tangane tahanan ditaleni, ora perlu perang. Lan ora mung terwelu sing gelut, nanging uga p ...!
    2. +6
      10 September 2015
      Kutipan saka Abbra.
      Apa terwelu perang tenan perang ing Chechnya? Kolega, apa sampeyan mikir babagan iki?

      Iku mung sadis lusuh sing angel kanggo ngerteni ...
    3. +1
      10 September 2015
      Kutipan saka Abbra.
      Apa terwelu perang tenan perang ing Chechnya?

      Paling kamungkinan aku sing namesake. Wiwit, miturut biografi Arseniy Yatsenyuk iki, ing wektu iku dheweke sinau lan aktif "squeezing metu" bisnis. Setuju, iku angel kanggo perang ing Grozny lan "dumunung" karo bisnis, pisanan ing Chernivtsi, lan banjur ing Kyiv.
      1. +1
        10 September 2015
        Kutipan saka: Meh-forester
        miturut biografi Arseniy Yatsenyuk iki, ing wektu iku dheweke sinau lan aktif "squeezing metu" bisnis.

        Nah, sing sampeyan nulis! Miturut biografi, sampeyan bisa nulis apa wae sing dikarepake! Utamane kanggo manuk sing penting.
        1. 0
          10 September 2015
          Kutipan: Oleg147741
          Nah, sing sampeyan nulis! Miturut biografi, sampeyan bisa nulis apa wae sing dikarepake! Utamane kanggo manuk sing penting.

          Ana rong titik ing kene:
          1. Biografi ditulis sadurunge kabeh kedadeyan kasebut. Yen ana titik "kepahlawanan" dheweke, ing jaman Maidan iki mesthi dieling-eling ing kasus apa wae, supaya bisa nggawe "gambar padhang" "pejuang kamardikan".
          2. Miturut sumber Ukrainia, nalika iku "enem" putra walikota Chernivtsi - Valentin Hnatyshyn, makarya minangka kepala firma hukum YurEl Ltd.
          Iki minangka periode Chechen pisanan ...
          Sajrone Perang Chechen II, dheweke ana ing Kiev. Ing kana dheweke entuk posisi konsultan saka departemen kredit ing Joint Stock Pos-Pension Bank "Aval". Wis ing Desember 1998, dheweke dadi penasehat ketua dewan bank iki, lan sawise iku wakil, lan iki nganti 2001.
          Piye carane aku angel mbayangno.
  3. +1
    10 September 2015
    Kapak es saka Comrade Siqueiros sing perlu, dudu pengadilan internasional ...
    1. +1
      10 September 2015
      Kutipan saka Altona
      Kapak es saka Comrade Siqueiros sing perlu, dudu pengadilan internasional ...

      #kanggo kabeh
    2. +1
      10 September 2015
      Kutipan saka Altona
      Kapak es saka Comrade Siqueiros

      Makhluk Mercader?
      Siqueiros comrades, misale jek sing Tommy-gans uga digunakake bonbu?
      1. 0
        10 September 2015
        Kutipan saka Das Boot
        Makhluk Mercader?
        Siqueiros comrades, misale jek sing Tommy-gans uga digunakake bonbu?

        ----------------------
        Ora masalah yen metode Pavel Sudoplatov dimaksudake ...
  4. 0
    10 September 2015
    ICC minangka perkara sing bisa nglawan para inisiator. Ora mung iku, banding menyang ICC mung ngomong babagan ora bisa strukture dhewe kanggo ngatasi kasus pidana. Dadi sawise kabeh, TFR ora njagong, padha nyimpen bahan. Liyane plus apa surfaced antarane Ukrainians piyambak. Swara bakal padha. Lan dheweke kudu nyedhaki pendekatan iki. Nanging ora, maneh kita mutusaké sing iku luwih gampang lan luwih efisien kanggo mlumpat.
  5. 0
    10 September 2015
    Kabeh mau kudu diadili. Lan ora mung sapisan.
  6. dk
    +1
    10 September 2015
    sijine kabeh junta marang tembok, sing kabeh pengadilan.
  7. +5
    10 September 2015
    Ayo padha nandur! Yen "dheweke" ora dipateni!
    1. +4
      10 September 2015
      Napa ora ana rong baris pungkasan? Ana:
      - Alon-alon rampung lan, keplok ing f ...,
      karo grin ngandika: "Saiki sampeyan ana ing Eropah!"
  8. +3
    10 September 2015
    Arsen Avakov babagan ancaman pengadilan internasional amarga keterlibatan ing kejahatan perang ing wilayah Donbass

    Kabeh mau terus-terusan kudu dieling-eling marang pengadilan supaya saben dinane kedutan. Lan banjur Klimkin laporan babagan rawuh saka wakil saka Pengadilan Pidana Internasional, sing, ing mratelakake panemume, bakal miwiti trials marang individu ing Donbass lan ing Rusia. Dheweke ngindari sabisane, ngalih saka sirah sing lara menyang sing sehat.
  9. +2
    10 September 2015
    Ya, dheweke ora peduli karo pengadilan iki. AS ora nyerah dhewe. Salah siji rampung kanthi cepet, tanpa nggawa kasus kasebut menyang pengadilan. Dadi ora ana gunane Kelinci wedi karo Markov. Dheweke ora bakal nindakake apa-apa utawa ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa.
  10. 0
    10 September 2015
    Kutipan saka roskot
    Kabeh mau kudu diadili. Lan ora mung sapisan.

    Kutipan saka roskot
    Kabeh mau kudu diadili. Lan ora mung sapisan.

    Kutipan saka roskot
    Kabeh mau kudu diadili. Lan ora mung sapisan.

    bener. kok buyar pasukan, tegese Sampeyan kudu njupuk gubug kabèh.
    Sing rover lunar ora bakal nyopir kosong. Minangka profesional, aku konfirmasi.
  11. +2
    10 September 2015
    Igor Kolomoisky lan akting kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov kanggo Kadurjanan marang keamanan lan tentrem lan bakal sijine wong ing dhaftar wanted internasional.

    Iku misale jek sing pisanan kudu dilebokake ing dhaftar wanted Federal, banjur ora nemokake ing tlatah Federasi Rusia, njaluk data irrefutable bab departure njaba Federasi Rusia, nransfer kabeh omong kosong iki kanggo NCB saka Interpol, etc. , lsp. Lan ing umum - bisa Komite Investigatif Federasi Rusia nuntut warga negara manca yen padha ora nindakake angkara ing tlatah Federasi Rusia? Aku ora ngerti, mbok menawa ana sing ngerti bakal nerangake, kenapa xoxlam sing kasebut ing ndhuwur bakal diwiwiti saka pratelan Markin?
    1. dmb
      +2
      10 September 2015
      Ya, dheweke ora bakal nindakake iki (titik). Umume ora pantes ngevaluasi omong kosong sing ditindakake dening pimpinan Inggris saka sudut pandang hukum. Nyatane, angger-anggering Toret menehi kesempatan kasebut yen ana tindak pidana, sanajan ora ana ing wilayah kita, nanging marang warga negara kita (kasus Savchenko). Nanging warga Donetsk ora warga kita, lan malah yen padha dadi, hukum ing kasus iki ora duwe efek surut. Dadi, kajaba promosi diri sing sinis ing getih, ora ana apa-apa ing kene.
      1. 0
        10 September 2015
        dmb

        Aku setuju.
  12. +9
    10 September 2015
    Kakehan tembung, Pak Markin. Kasus nglawan Kalomoisha, Avakov, dibukak maneh ing Mei 2014. Markin sumpah bakal nemokake dheweke lan dilebokake ing kunjara.
    1. 0
      10 September 2015
      Kutipan: 79807420129
      Kakehan tembung, Pak Markin. Kasus nglawan Kalomoisha, Avakov, dibukak maneh ing Mei 2014. Markin sumpah bakal nemokake dheweke lan dilebokake ing kunjara.

      Dheweke ora bisa nemokake, dheweke nggoleki, nanging ora bisa nemokake, yen ana ing endi-endi, banjur nganggo kapak es.
  13. +2
    10 September 2015
    kita mung pi-dit lan bisa
    1. +1
      10 September 2015
      Kutipan saka bubla5
      kita mung pi-dit lan bisa

      Ya, ping pong biasa. Dheweke MT ing Boeing, kita MT ing kejahatan perang. Padha Hawk babagan 50 ewu RA ing Donbass, kita Bastrykin babagan Mujahideen Rabbit. Lapangan informasi ora ngidini vakum, perlu kanggo ngisi sawetara thread kanthi omong kosong ... Nah, kaya fasilitas UGS, contone ....
  14. +1
    10 September 2015
    Saben uwong ngelingi momen-momen sing nyenengake nalika kita ngerti yen panguwasa Ukraina wis nggawa Kepala Staf Umum Federasi Rusia menyang pengadilan. Avakov mbokmenawa ngalami perkara sing padha nalika sinau babagan kasus Yatsenyuk, sing dicritakake marang publik kanthi spontanitas Ukrainia. Inggih, gesang sosial Ukrainia njupuk Panggonan miturut hukum kutha provinsi cilik Ukraina: karo sumpah ing pasar, proses liwat nyolong geese pepadhamu lan bab carane babi aneh menek menyang Taman lan mangan soko, kaya ing kasus. saka Crimea, sawise tanggi dadi mungsuh irreconcilable, nanging uga wedi marang tekane boss kanggo mulihake urutan. Napa kita kudu kaya wong-wong mau, luwih-luwih dheweke nyalin omong kosong ing omah miturut prinsip "wong bodho dhewe." Yen ana sing duwe skenario logis sing bisa ditindakake kanggo nyoba tokoh Ukrainia, supaya dheweke nulis, aku ora weruh, paling ora kanggo masa depan sing bisa diramal. GDP kabeh nods kanggo wong Ukrainia, padha ngomong, nalika, nalika. Ya ora tau, pancen ora bisa dimangerteni. Ukraina minangka negara sing sugih kanthi iklim sing subur. Kanca lan mitra Eropa lan Amerika bakal ndandani kabeh, nanging bakal tetep sengit marang Federasi Rusia. Dadi bakal luwih apik kanggo njaluk mudhun kanggo bisnis, purun saka TFR, yen ora ana nyolong kabeh watara, lan sampeyan nindakake omong kosong.
    1. 0
      10 September 2015
      Quote: mikh-korsakov
      Saben uwong ngelingi apa momen lucu sing kita alami nalika ngerti yen panguwasa Ukraina wis nggawa Kepala Staf Umum Federasi Rusia menyang pengadilan. Avakov mbokmenawa ngalami perkara sing padha nalika sinau babagan kasus nglawan Yatsenyuk, sing dicritakake marang publik kanthi spontanitas Ukrainia.


      Ana bedane: wong Ukrainia ora bakal bisa nangkep Kepala Staf Umum Federasi Rusia, nanging bisa dikunjara Yatsenyuk - sapa ngerti ... Sahak, umpamane, jelas gemeter sawise tembung kondhang Putin. bab kang Faberge!
      1. 0
        10 September 2015
        Kabeh iku "piye carane ngerti", carane iku? Aja mikir yen aku ora bakal seneng yen terwelu dikirim menyang kunjara. Nanging aku pengin njaluk pangarep-arep, lan pangarep-arep menehi prospek.
    2. Komentar wis dibusak.
  15. 0
    10 September 2015
    Kutipan: Oleg147741
    Kutipan: Alexander Romanov
    Aku ora ngerti maneh

    Bener: Aku malah ora ngerti! :)

    Luwih pinter - "bener"
  16. +1
    10 September 2015
    Zuboskaly!!! Iku kudu rampung, ora PR ing kabeh situs. Jancok, dheweke nutupi kasus pidana sampeyan, kapan jenderal bakal sinau tanggung jawab kanggo mancing ???
  17. +1
    10 September 2015
    lan nyatane, apa jenis bela dhiri iki, nalika sampeyan nandur, banjur ngomong. keprungu
  18. 0
    10 September 2015
    Nanging ing umum, apa pratelan kanggo Markin Nyuwun ?
    Dheweke ora nandur. Dheweke mung nyelidiki. Lan liyane ora ana hubungane karo dheweke. Empu statement kandel kuwi!
    Sampeyan bisa tansah ngrujuk marang hakim, menyang PBB........ marang sapa wae. Kaya umume, hakim tansah ngrujuk marang kelemahane penuntut.
  19. 0
    10 September 2015
    Secara pribadi, aku ora ngerti kabeh konvensi iki babagan miwiti proses pidana marang sapa wae, ditahan, ditahan lan banjur ngomong. Pranyata kantor investigasi serius mbuwang statement banter lan asile nol, mbok menawa sampeyan ora kudu nyepelekake dhewe kaya iku.
    1. 0
      10 September 2015
      Kutipan: Vladimir 
      nahan, ditahan lan banjur ngomong.


      Apa sampeyan ngerti yen sampeyan butuh surat perintah penahanan? Maneh, kanggo junta, sampeyan ora mung kudu ngetokake surat perintah, nanging uga ngirim panjaluk menyang Interpol, lsp. lan sapanunggalane...
      1. 0
        10 September 2015
        Apa sampeyan mikir Interpol bakal nyerahake Yatsenyuk? Ya, ing Ukraina, panguwasa bakal ngatur akeh saksi kanthi alibi kanggo Yatsenyuk, mula kasus kasebut bakal rampung, paling ora, nanging kemungkinan Interpol bakal ujar manawa kasus Yatsenyuk minangka provokasi politik.
    2. 0
      10 September 2015
      Kutipan: Vladimir 
      nahan, ditahan lan banjur ngomong.


      Apa sampeyan ngerti yen sampeyan butuh surat perintah penahanan? Maneh, kanggo junta, sampeyan ora mung kudu ngetokake surat perintah, nanging uga ngirim panjaluk menyang Interpol, lsp. lan sapanunggalane...
  20. +3
    10 September 2015
    bla bla bla bla bla....
    1. +1
      10 September 2015
      Quote: provinsi
      bla bla bla bla bla....

      tandha)
  21. Komentar wis dibusak.
  22. +1
    10 September 2015
    Tembung-tembung iku kabeh tembung, ora ana sing bakal nyelehake Avakov utawa Yatsenyuk ing pakunjaran, kabeh iki mung obrolan gallim. Begal kita ora njagong ing negara kita, nanging manggoni posisi dhuwur, contone. Sing ing negara kita tanggung jawab kanggo nano-teknologi bener abang rambute, nanging kabeh wong wis wiwit lali bab Vasya lan Tolya, amarga sanalika kene ing tampilan, ora, ora, wong bakal ngelingi bab mau.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"