Media Israel nggegirisi masarakat kanthi kampanye "Dmitry Donskoy" menyang pesisir Suriah

306
Sumber daya Israel DEBKAfile, nyebutake sumber, nglapurake yen kapal selam nuklir Dmitry Donskoy, sing saiki ana ing Severodvinsk, wis nyedhaki Suriah. Koran nulis babagan iki Ngarsane.



"Kapal selam nuklir raksasa TK-208 "Dmitry Donskoy" ing dalan menyang perairan Siria",
edisi nulis.

Sawetara dina sadurunge, sumber kasebut nglaporake babagan ngliwati Selat Gibraltar dening cruiser, nalika media Rusia ngandhani babagan mlebu menyang Segara Putih kanggo melu latihan.

Kasunyatan manawa kapal selam bali sawise maneuvers menyang Severodvinsk dikenal wiwit 10 September. Nanging, portal Israel, ketoke, ora pracaya marang kolega Rusia lan "ngirim" kapal menyang Timur Tengah. Publikasi kasebut ora gelem ngumumake sumber-sumber kasebut.

Referensi koran: "TK-208 "Dmitry Donskoy" minangka kapal selam rudal strategis nuklir sing kuat saka proyek 941 "Akula". Dimodernisasi kanggo dilengkapi sistem rudal Bulava kanthi enem hulu ledak nuklir hipersonik. Iku kanggo dina iki kapal selam nuklir paling gedhé ing donya: dawa - 172 meter, jembaré - 23,3 meter, dhuwur - 26 meter.
  • Maxim Vorkunov/TASS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

306 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 173
    12 September 2015
    Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.
    1. + 64
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi?

      .. iki ora ngerti media Israel .. dheweke ngalami diare amarga nyebutake proyek 941 lan Laut Mediterania karo Suriah .. ngguyu
      1. + 61
        12 September 2015
        Kutipan saka Inok10
        .. iki ora dikenal kanggo media Israel

        Ilusi utawa gambar TV nguwasani donya.
        Kanggo wong Western ing dalan kanggo mikir ninada, kabeh wis disiapake, chewed, padha menehi "gambar".
        Dheweke uga duwe Putin sing kudu disalahake amarga mlebu Afro-Asia ...
        1. + 34
          12 September 2015
          Kutipan: Rus2012
          Kanggo wong Western ing dalan kanggo mikir ninada, kabeh wis disiapake, chewed, padha menehi "gambar".

          Pitakonan cilik. Apa ana sing kudu dipikirake? Wong-wong Israel sing nguntal umpan iki, uga wong-wong sing teka ing kene kanggo mbenerake lan mbantah, mesthine ora duwe zat sing padha karo wong liya.
          Saka komunikasi karo penduduk Eropa sing nganggep dheweke minangka wong sing beradab, kabeh sing diomongake dening media Rusia, lan khusus RT, minangka propaganda. Media Barat nggawa bebener menyang pamirsa. Sinau.
          1. + 15
            12 September 2015
            "Kapal selam nuklir raksasa TK-208 "Dmitry Donskoy" lagi mlaku menyang perairan Siria"

            Sapa wae kajaba penulis artikel iki ndeleng kene WEJEN?
            Apa prau sehat? ya wis. judhul? Ayo ngomong ... Nanging apa hubungane wedi? Aja kaya UkroSMI.
            1. + 29
              12 September 2015
              Apa ana wong liya kajaba penulis artikel iki sing ndeleng SCARING ing kene?

              Lan apa - ora? Aku weruh - sejatine sifate intimidasi dening media Israel wong Yahudi dhewe!
              Eskalasi Russophobia sing padha kaya ing AS: "Rusia teka!" Pancen pangilon!
              1. AVG
                + 18
                12 September 2015
                Quote: Baikonur
                Eskalasi Russophobia sing padha kaya ing AS: "Rusia teka!" Pancen pangilon!

                Pancen bener. Ora mung iku, media Eropa bakal njupuk, lan malah njlèntrèhaké carane bruwang Rusia njupuk adus uap ing prau iki lan banjur ngombe vodka karo samovars ... Horror! belay
                Lan ora ana sing bakal takon pitakonan prasaja, tombol, nanging banget unfavorable kanggo wong-wong mau: "Yagene dheweke kudu pindhah menyang Suriah"? Nyuwun
                1. + 29
                  12 September 2015
                  mergo wis dadi pikiran...
              2. + 13
                12 September 2015
                Ketoke, Israel ora ngerti yen ICBM iku singkatan saka rudal balistik antarbenua lan nyebabake jarak penerbangan nganti pirang-pirang ewu kilometer ... Apa wong Israel pancen naif ?????????? Utawa media Israel nyritakake bebek iki kanggo memanasake penonton liyane, yaiku macan Baltik, Polandia lan goyim liyane ....
                1. +6
                  12 September 2015
                  Apa wong Israel pancen naif????? Utawa media Israel nyritakake bebek iki kanggo memanasake penonton liyane, yaiku macan Baltik, Polandia lan goyim liyane ....
                  Ayo elinga kepiye histeria ing media wiwit babagan pasokan senjata dening Rusia menyang Suriah: saka informasi ing koran Israel babagan penerbangan 6 MiG-31, diiringi tanker menyang Suriah, sampeyan ora perlu ngilangi, kabeh wis dites ing Ukraina, sampeyan malah ora perlu kanggo nulis ulang manual.
                  1. +4
                    13 September 2015
                    Kutipan: svd-73
                    histeria wiwit ing media .......... kanthi informasi ing koran Israel babagan penerbangan 6 MIG-31

                    Mekaten ingkang kula pingin ngengetaken. Dheweke teka karo "kabar" babagan MiG-31 (Pesawat pertahanan udara, interceptor lapangan adoh. Apa tujuane ing Suriah?) Saiki dheweke ngarepake bisa ndeleng ahli strategi ing cedhak pesisir! Apa sabanjure? Apa divisi Pasukan Rudal Strategis bakal ditemokake ing dalan utawa bakal katon makutha Voyevoda ing antarane superstruktur BDK?
            2. +6
              12 September 2015
              Kutipan: Baikal
              Apa ana wong liya kajaba penulis artikel iki sing ndeleng SCARING ing kene?
              Apa prau sehat? ya wis. judhul? Ayo dadi ngakeni ... Nanging ing kene frights? Aja kaya UkroSMI


              Lan yen ing sawetara selat (ora Matter kang siji, padha teka karo) bakal macet ???!!! belay Kirdyk setengah saka perdagangan donya???!!! belay wassat
            3. +4
              12 September 2015
              Perlu dimangerteni yen ing koran "Hare Courage", pesen tiba-tiba muncul: "A bear grizzly wis nyedhak ing Grand Hare Principality kita ... bear grizzly raksasa, supaya saben wong siap-siap kanggo mbuwang kotoran ing!" Medeni utawa lucu? Beruang kasebut lucu, nanging terwelu wedi, amarga terwelu ngerti yen "Dmitry Donskoy" ora alon-alon ing wektu, banjur Kepangeranan Hare Agung bakal dipérang dadi rong bagéan.
          2. +8
            12 September 2015
            Quote: Hedgehog
            Pitakonan cilik. Apa ana sing kudu dipikirake? Wong-wong Israel sing nguntal umpan iki, uga wong-wong sing teka ing kene kanggo mbenerake lan mbantah.

            Pancen ora ana sing kudu dipikirake. Kanthi biaya wong Israel, aku mikir Oleg (Profesor) lan Alexander (Atalef), ora ngerti kabar iki, utawa mlebu, mung ngguyu. ngguyu
            1. 0
              12 September 2015
              Kutipan saka: perepilka
              Pancen ora ana sing kudu dipikirake.

              Nanging ditulis rada beda.
              Pitakonan cilik. Apa ana sing kudu dipikirake?
              Jawaban, kaya biasane, ora ana apa-apa lan ing steppe sing salah!
              1. 0
                12 September 2015
                Quote: Hedgehog
                Nanging ditulis beda.

                Telpon, kedadeyan, dilebokake ing subkorteks.
                Quote: Hedgehog
                Pitakonan cilik. Apa ana sing kudu dipikirake?

                Piye wae aku wis biasa, amarga dheweke mulang ing sekolah yen saben wong duwe otak opo
                Dadi, gangguan, kancaku, dheweke nundhung aku saka sekolah kanthi telung dowo ing matematika, sawise sekolah kejuruan ing tentara aku entuk pangguna tablet, ana sethithik ing DSLR, ing rong taun aku sinau ngitung luwih cepet. tinimbang kalkulator ing pikiranku.
                Bakal padha mlayu menyang akun, supaya wong-wong sing kaya-kaya ora duwe apa-apa, langka lan ora suwe, utawa ora ana sing nggatekake, paling ora bakal kecanthol ing pinggir, kabodhoan, kedadeyan. diwiwiti saka pusher opo
                Nuwun sewu.
            2. +1
              12 September 2015
              Kutipan saka: perepilka
              Kanthi biaya saka Israel, aku mikir Oleg (Profesor) lan Alexander (Atalef), utawa padha ora bakal nyatet ing kabeh warta iki,

              ... lan Inna?
              dheweke ora bakal dibayar ... ing "manual" ora ana cara kanggo nanggepi ngguyu
              Nalika "rekomendasi" katon, kita bakal krungu saka lambene, mesthi maca ... ngguyu ngguyu ngguyu
              1. +9
                12 September 2015
                Kutipan: Rus2012
                Nalika "rekomendasi" katon, kita bakal krungu saka lambene, maca kanthi yakin ..

                Dadi ya. Kabeh iku prasaja, ana tato, banjur, nyaring lan mriksa, punika Sanya Atalef, iku insinyur daya, sawetara frase ing spesifik, ngiring dening verifikasi lan konfirmasi. opo
                Oleg, nanging ara ngerti dheweke, aku ora ngrembug, luwih akeh didhaptar kanthi moderat. Prajurit Wow dilarang, misale jek, sanajan ana larangan sing luwih pantes ing kene. Yurka-pensiun, kanggo apa? Pènget lan mbusak kabeh obrolan babagan kesehatan lan safety ing safety listrik lan bangunan dhuwur? Internet, sarana komunikasi lan nggawa panemu marang wong liya, lan ing kene. Aku ngujo Oleg Kaptsov, ngadeg ing lemah, nerbitake, plus saka wong bodho ing wangun minuses. Sadurunge, informasi ana ing saben komentar, saiki, golek artikel, tulisan tangan, saka AlexaTV, utawa saka Profesor sing padha. Malah kanthi teknologi anyar, komentar saka wong tuwa luwih menarik kanggo diwaca tinimbang artikel, mung ana sawetara, lan ora suwe bakal ana. Dadi, piye wae, ternyata. Aku grundel, mbok menawa opo
                Gandhi wis mati, ora ana sing bisa diajak ngobrol
                Nyuwun ngguyu
                1. +3
                  14 September 2015
                  .... Warrior Wow dilarang, ...

                  .... belay .... Lan kanggo apa dheweke ????? .... Cukup interlocutor sing bener, sanajan ora kabeh ora bisa dibantah .... Nanging iki dhiskusi, ora nglambai saber .... belay
          3. +5
            12 September 2015
            Saiki, Israel bakal miwiti ngobong ati marang wong kutha. Pangiriman S-300 menyang Iran ora menehi perdamaian marang Zionis.
          4. +1
            12 September 2015
            Quote: Hedgehog
            Media Barat nggawa bebener menyang pamirsa. Sinau.


            Nanging arang banget kacarita, amarga. nang endi wae ing tengah dalan, ing kantor suci (kanggo sawetara) Departemen Luar Negeri, ana "barter" sing saling migunani kanggo siji bebener liyane. ya Dadi kita duwe apa sing kita duwe Nyuwun
          5. +2
            12 September 2015
            Kita butuh akeh "scarecrows" iki keprungu
        2. + 29
          12 September 2015
          punika gambar liyane ing subyek
          1. -31
            12 September 2015
            Kutipan saka: remy
            punika gambar liyane ing subyek

            Ora, ora tau ana ing foto subyek! Pante kasebut ora katon kaya wong Israel lan cedhak - ora ana omah manuk telanjang ing pesisir kita. lol
            1. + 34
              12 September 2015
              ora ana omah manuk telanjang ing pesisir kita
              Iki pantai Severodvinsk, tampilan saka tanggul Yagry Island. Metu saka prau selam nuklir saka Nikolsky Estuary menyang Segara Putih iku kahanan biasa kanggo pribumi lokal.
              1. -30
                12 September 2015
                Kutipan saka killganoff
                Iki pantai Severodvinsk, tampilan saka tanggul Yagry Island.

                Lan apa, ing Severodvinsk sampeyan kadhangkala bisa nglangi ing segara? Aku ora ngerti, serius. Aku panginten ing kono, sanajan ing tengah mangsa panas, suhu banyu kanggo nglangi kurang banget.
                Kutipan saka setan1978
                Dadi iki SELEKSI serangan termonuklir ya ora jelas request lol

                Ing Severodvinsk? Bengi iki kita duwe sore humor ... ngguyu
                1. + 12
                  12 September 2015
                  Kutipan saka Arrestant
                  Ing Severodvinsk? Dina iki kita duwe sore humor ..

                  Ing tangan siji, Armada Lor murni ngeluh marang para putrane Sang Prabu Dawud nganti padha nyediakake serangan ing pesisir Segara Abang. Iki minangka armada paling elek ing donya. Kanggo wong-wong mau, AUG kanggo Candy wrappers
                  1. -27
                    12 September 2015
                    Kutipan saka Tusv
                    para putrane Sang Prabu Dawud, Armada Lor padha ngguyu-ngguyu nganti padha nganakake serbuan ing pesisir Segara Teberau.

                    Aku salah, dina iki ana kumpulan penulis sing nggarap genre "Sejarah Alternatif". Tulis, wong lanang, sukses kreatif kanggo sampeyan! apik Lan kita bakal terus ngupayakake ningkatake proyek sing njanjeni ing bidang senjata - kita ora duwe wektu kanggo fantasi. hi
                    1. +5
                      12 September 2015
                      upgrade Patriot? Aja nggawe bear ngguyu ... utawa luwih "Hiu", sampeyan negara pesisir.
                    2. +4
                      12 September 2015
                      Ora Pak Arestant, sampeyan mung ilang! Kanggo sampeyan ing "Echo of Moscow" kanggo Shenderovich karo Venediktov utawa ing "Rain" kanggo Pashka Lobkov!
                    3. +4
                      12 September 2015
                      Sampeyan wis "ngapikake" prajurit Georgia - kita weruh, sanajan kita ora duwe wektu kanggo ndeleng kabeh, biasane mung saka mburi.
                2. +3
                  12 September 2015
                  Kutipan saka Arrestant
                  Lan apa, ing Severodvinsk sampeyan kadhangkala bisa nglangi ing segara?

                  Eh, saiki aku ana ing Severodvinsk, 800 km ing sisih kidul. Kula badhe nyilem.
                  1. +1
                    12 September 2015
                    Kutipan saka: shasherin.pavel
                    Eh, saiki aku ana ing Severodvinsk, 800 km ing sisih kidul. Kula badhe nyilem.

                    Ing Belushka, al ing Rogachi, sadulur? Dadi katon luwih akeh, meh siji setengah ewu opo Lan ngendi kanggo 800 ton? Mdya, provinsi Arkhangelsk iku gedhe, nanging ora ana ngendi kanggo mundur, serangan sing mungsuh klelep ing rawa
                    Aja ngadeg, Brichkina! Aja ngadeg! Kene, ing sawetara panggonan, kanggo bab iki banget, uga, sampeyan bakal bangkekan-jero
                3. 0
                  12 September 2015
                  Kutipan saka Arrestant
                  Lan apa, ing Severodvinsk sampeyan kadhangkala bisa nglangi ing segara? Aku ora ngerti, serius.

                  Sampeyan bisa, nyilem ing Jagry, nganti tekan ambane, sampeyan bakal ditutupi "kulit angsa" luwih saka sepisan, kabeh nganti sedheng. ngguyu , kaya segara, malah Mati. Ora, aku ora mateni, kabeh iku Putin wassat
              2. +9
                12 September 2015
                Bener .... Aku duwe kesempatan kanggo ndeleng "pribumi" lokal saka sisih kapal selam nuklir)))))
                1. +1
                  12 September 2015
                  Quote: FREGATENKAPITAN
                  Bener .... Aku duwe kesempatan kanggo ndeleng "pribumi" lokal saka sisih kapal selam nuklir)))))

                  Igor, sebutno mungsuh sing sampeyan jawab, yen ora jelas karo sapa sing sampeyan "pagar" ... Nyuwun Inggih kula mangertos karo "remy". hi
              3. 0
                12 September 2015
                Lan ing prau ana poster: "Aja nglangi ngluwihi pelampung iki!". Lan kabeh wong ing pantai ngerti yen pelampung iki dudu Israel x ... sampeyan ora bisa nglangi, amarga ana Severodvinsk ing buritan, lan Tel Aviv ing busur.
            2. +2
              12 September 2015
              Kutipan saka Arrestant
              Ora, ora tau ana ing foto subyek! Pante kasebut ora katon kaya wong Israel lan cedhak - ora ana omah manuk telanjang ing pesisir kita.


              Dadi iki sawise serangan termonuklir ya apa ora cetha Nyuwun lol
            3. +2
              12 September 2015
              Kutipan saka Arrestant
              Ora, ora tau ana ing foto subyek! Pante kasebut ora katon kaya wong Israel lan cedhak - ora ana omah manuk telanjang ing pesisir kita. lol

              Lan kenapa sampeyan butuh wong-wong mau, sampeyan ora duwe beda antarane lanang lan wadon, supaya sampeyan ora bisa langsung nemtokake sapa sing ana ing ngendi? Sampeyan ndeleng jenggot, sampeyan mikir wong lanang, nanging katon luwih cedhak karo wong wadon, apa isih lanang? Ora, misale jek ana ing pantyhose, dadi mbokmenawa wong wadon, utawa iku ...? Yah kowe. ngguyu
            4. +2
              12 September 2015
              Kutipan saka Arrestant
              ora ana omah manuk telanjang ing pesisir kita.

              Ya, sampeyan duwe omah manuk liyane.
            5. +2
              12 September 2015
              Kutipan saka Arrestant
              Kutipan saka: remy
              punika gambar liyane ing subyek

              Ora, ora tau ana ing foto subyek! Pante kasebut ora katon kaya wong Israel lan cedhak - ora ana omah manuk telanjang ing pesisir kita. lol

              Apa sampeyan minus? Biasa wae! Utamane kanggo saben wong sing luwih waras, lan populasi Israel sing nganggo basa Rusia isih ana ing subyek, jelas yen ing ngendi prau kasebut ora ana, ora peduli! Rudal bakal nemokake target, nanging Israel ora dadi target pasukan strategis kita! Umume
          2. +4
            12 September 2015
            Kutipan saka: remy
            punika gambar liyane ing subyek



            Mdaaa ... Pancen yen dideleng saka media Israel, iki segara sing bisa dadi Mati ...
          3. 0
            13 September 2015
            Gambar sing futuristik banget.
        3. +2
          12 September 2015
          Kutipan: Rus2012
          mlebu Afro-Asia - Putin sing kudu disalahake ..

          Lan sapa maneh saliyane dheweke?
          Husseinovich utawa apa, wis ngatur hiburan iki kanggo Geyrope, kang ngakoni?
        4. 0
          12 September 2015
          Ketoke, jagad Barat nganggep kita kanthi cara sing padha karo wong Chechen. Akeh stereotype.
      2. + 50
        12 September 2015
        Conto ala iku nular. Lan wong Yahudi pinter njupuk conto saka, kanggo sijine iku mildly, media Ukrainia panah-minded. Sing terakhir katon ing zona sing diarani. ATO ing Donbass, aku dhaptar: FSB, GRU, pasukan payung Rusia (aku ora nemtokake sawetara, media dhewe bingung), tank T-90, T-72B3 lan malah "Armata", Polisi lapis baja Altai (sing wis dadi tembung) lan liya-liyane sing ora bisa dideleng saka hallucinogen. Dadi media Negara Israel, kanthi memungsuhan terbuka marang wong Siria lan pimpinan Bashar al-Assad (Gusti Allah mberkahi dheweke kanthi kesehatan lan umur dawa), siyap "ndeleng" jejak Rusia ing Suriah (MiG-31). pejuang, sistem pertahanan udara S-300, saiki SSBN saka kelas "Hiu", apa sabanjuré - "Pskov payung terjun" utawa isih mabur saucers.
        Aku duwe pakurmatan.
        PS Aku wonder apa ganja padha ngrokok (maksudku media Ukrainia lan saiki Israel). Maksudku, mung amarga penasaran. Aku ora nindakake obatan lan ora mbagekke. wassat
        1. +7
          12 September 2015
          Ya, dheweke ora ngrokok suket, dheweke ngurmati hukum Bear cub babagan bahaya udud. Khokhols wis nguwasani produksi fly agaric tincture ing Gorilka. Saiki dheweke mbayar, lan dheweke dhewe ditrapake. Dadi padha nyopir glitches menyang jagad kabeh.
        2. +2
          12 September 2015
          Kutipan: Alexander72
          PS Aku wonder apa ganja padha ngrokok (maksudku media Ukrainia lan saiki Israel). Maksudku, mung amarga penasaran. Aku ora nindakake obatan lan ora mbagekke. wassat

          Banjur sampeyan kasengsem ing offset? nglirik
          1. +4
            12 September 2015
            Dadi, aku dadi kasengsem, tanpa nggayuh tujuan dagang utawa tujuan pribadi liyane. "Ayo aku takon, supaya bisa ngomong, kanggo nambah pendidikan" ("Musim dingin ing Prostokvashino", tukang pos Pechkin (c)). Aku kasengsem ing kok Moscow wis rampung diunekake lan misale jek sing ora cukup bodho wong. Apa yen nular? nglirik belay
            1. +1
              12 September 2015
              Kutipan: Alexander72
              Dadi, aku dadi kasengsem, tanpa nggayuh tujuan dagang utawa tujuan pribadi liyane. "Ayo aku takon, supaya bisa ngomong, kanggo nambah pendidikan" ("Musim dingin ing Prostokvashino", tukang pos Pechkin (c)). Aku kasengsem ing kok Moscow wis rampung diunekake lan misale jek sing ora cukup bodho wong. Apa yen nular?
              Apa sebabé awaké dhéwé kudu kasengsem? Kita duwe lembah dhewe ing Kazakhstan lol
              1. +1
                12 September 2015
                Quote: tuwa
                kenapa kita kudu peduli? Kita duwe lembah dhewe ing Kazakhstan

                Inggih, nalika ana Rusia. Omong kosong iku nganti saiki, kanggo kabeh wong, sinau basa Rusia lan Cina. Aku ora ngerti carane sampeyan bakal dibagi, nanging aku elinga 316th lan 8th Guards Rifle
                1. +3
                  13 September 2015
                  Punika klasik. Gulyaev, sing ngelingi dheweke, ing wong tuwa ombenan Ing mbah kakunge, wong mortir, nalika dheweke ngrasa, ing Komet lawas, apa ana sing ngelingi unit iki? Kabeh wektu aku nyanyi bebarengan karo Gulyaev
        3. + 18
          12 September 2015
          Kutipan: Alexander72
          Conto ala iku nular. Lan wong Yahudi pinter njupuk conto saka, kanggo sijine iku mildly, media Ukrainia panah-minded. Sing terakhir katon ing zona sing diarani. ATO ing Donbass, aku dhaptar: FSB, GRU, pasukan payung Rusia (aku ora nemtokake sawetara, media dhewe bingung), tank T-90, T-72B3 lan malah "Armata", Polisi lapis baja Altai (sing wis dadi tembung) lan liya-liyane sing ora bisa dideleng saka hallucinogen. Dadi media Negara Israel, kanthi memungsuhan terbuka marang wong Siria lan pimpinan Bashar al-Assad (Gusti Allah mberkahi dheweke kanthi kesehatan lan umur dawa), siyap "ndeleng" jejak Rusia ing Suriah (MiG-31). pejuang, sistem pertahanan udara S-300, saiki SSBN saka kelas "Hiu", apa sabanjuré - "Pskov payung terjun" utawa isih mabur saucers.
          Aku duwe pakurmatan.
          PS Aku wonder apa ganja padha ngrokok (maksudku media Ukrainia lan saiki Israel). Maksudku, mung amarga penasaran. Aku ora nindakake obatan lan ora mbagekke. wassat


          Ing thread diskusi iki, "sedulur-sedulur Israel" rada andhap asor, nanging ing thread iki:
          http://topwar.ru/82373-reuters-rossiya-postavila-sirii-zrpk-pancir-s1.html

          Padha mlayu kanthi shobla wutuh lan omong kosong karo kabeh pasukan sunat senjata sing diwenehake Rusia menyang Suriah.
          Pancen padha kecanthol.
          Lan carane ora sopan kabeh wong nindakake ana ...
          Deleng, iku banget mbukak, nanging bakal katon yen dheweke lair, gedhe, nampa pendidikan ing Rusia.
          P. og-ganey, nyuwun pangapunten ...
        4. +3
          12 September 2015
          Kutipan: Alexander72
          . Aku wonder apa ganja padha ngrokok

          Kang siji padha tuwuh ing kitsuba, padha ngrokok sing siji, nanging kasunyatan sing glitches saka iku ora mboseni ngguyu
        5. 0
          12 September 2015
          Kutipan: Alexander72
          Aku wonder apa ganja padha ngrokok (maksudku media Ukrainia lan saiki Israel).
          Kampanye, padha ora ngrokok ganja, nanging mana. Program infowar lagi mlaku.
        6. 0
          14 September 2015
          Dheweke uga lali 2000 Marinir Rusia belay
      3. + 30
        12 September 2015
        Kutipan saka Inok10
        iki ora dingerteni dening media Israel .. dheweke ngalami diare amarga nyebutake 941 proyek lan Laut Mediterania karo Suriah ..

        ya
        1. +2
          12 September 2015
          Aku wong awam lengkap babagan masalah sing ana gandhengane karo armada, mula matur nuwun kanggo video kasebut.
      4. + 12
        12 September 2015
        Kutipan saka Inok10
        dheweke ngalami diare amarga nyebutake 941 proyek lan Segara Mediterania karo Suriah ..

        Ya, iki dudu diare, jeritan saka Yerusalem iki nuduhake yen Israel wis melu perang informasi nglawan Rusia.
        Mbok menawa padha menehi printah ngarep, lan motif liyane bisa, karo nyuwek Siria ing mangsa, ketoke padha ma tangan kanggo ngitung bathi mangsa, lan pemain anyar muncul ing téater, kaya balung ing tenggorokan. saka kono kabeh rame-rame. Putih))))
        1. +7
          12 September 2015
          Iki nuduhake yen ora ana sing bakal nglawan ISIS, nanging dheweke bakal ndhukung ISIS kanggo ngilangi rezim Assad ... Paman Vova mutusake kanggo ngrusak skenario iki lan lengen Assad menyang eyeballs + instruktur + "penjaga" Tartus + sukarelawan Iran. + Cina (didhelikake) mbiayai operasi kanggo ngilangi ISIS (oh, medeni, sing bakal medeni masyarakat mengko, miturut apa pesenan militer kudu diselehake, Sapa sing bakal ndhukung kekacauan ??? shmogla sadurunge, isin, medeni !!!)
        2. +2
          12 September 2015
          Ya, iki dudu diare, jeritan saka Yerusalem iki nuduhake yen Israel wis melu perang informasi nglawan Rusia.
          dear, iki mung taktik buktiaken - misinformation dibukak saka sawetara, malah ora dingerteni situs. nglirik makarya iki metu, sing apa padha nggunakake.
      5. + 17
        12 September 2015
        Sumber daya Debka dikenal ing Israel amarga ora bisa dipercaya lan ora dianggep serius. Sanadyan ing warta televisi, utawa ing koran, utawa ing situs warta Israel warta kuwi ora pass. Kita ngomong babagan MiG-31, nanging ora ana sing ngganggu babagan iki
        1. +9
          12 September 2015
          Kutipan saka anokem
          Debka dikenal ing Israel amarga ora bisa dipercaya lan ora dianggep serius.

          Nanging, dheweke digunakake, kanggo tumindak kotor, sing sukses rampung. Nalika kita duwe saluran Lie, lan Echo
        2. +1
          12 September 2015
          Apa agensi "OBS"? Aku bakal decipher, agensi One Baba Said.
          1. +3
            12 September 2015
            Semono uga
        3. -2
          12 September 2015
          Utawa Mungkin iki sumber "Simbah" utawa "Mbah" marang?
      6. +2
        12 September 2015
        Media Israel ngalami diare saka kabeh sing ana hubungane karo Rusia
      7. +1
        12 September 2015
        Kutipan saka Inok10
        bab ora dikenal kanggo media Israel

        Kapal selam nuklir raksasa TK-208 Dmitry Donskoy lagi mlaku menyang perairan Siria.
        -------------
        Soko bubar, wong Yahudi wis banget painfully nanggepi kabeh sing ana hubungane karo Rusia. Aku wonder apa iku disambungake karo?
        Apa padha kelip-kelip makna ngirim colossus kuwi menyang Segara Mediterania? Utawa padha ing gelombang gupuh anti-Arab muntahake otak pungkasan liwat bolongan mburi saka squeal a?
        ngguyu
      8. +2
        12 September 2015
        Iku katon kaya iklan komersial. Apa sampeyan wis adol tiket kanggo ngunjungi kapal selam ing Israel?
      9. 0
        12 September 2015
        .. iki ora dikenal kanggo media Israel
        Iki minangka isi informasi sing meksa kahanan Rusia-Suriah. Ora preduli apa jenis prau lan apa dheweke pancen tangi ing kono.
      10. 0
        12 September 2015
        Kepiye carane wong-wong mau ngomong ing kono? Dadi ya, siji peluncuran lan ing panggonan Israel ana siji kawah "bulan", uga, carane ora "omong kosong" ing kene.
        1. -1
          12 September 2015
          [quote = proletarian] Apa sing diomongake? Dadi ya, siji peluncuran lan ing panggonan Israel ana siji kawah "bulan"; [/ kutipan]
          Lha, sapa sing bakal kalah?
          Degen Ion Izrailevich, tanker, T-34 [kutipan] Kancaku, ing sangsara pati
          Aja ngundang kanca ...
          Ayo kula anget telapak tangan
          Ndhuwur getih udud.

          Aja nangis, aja njerit, sampeyan ora cilik ...
          Sampeyan ora lara, sampeyan mung mati ...
          Aku bakal nyopot boots felt sampeyan minangka kenang-kenangan -
          Kita isih kudu teka ...
          [/ kutipan
          Polisi, saka Yerusalem[quote]

          Feb. Rebo 3, 2013 ing 3:06

          Trijicon
          Ora ana Gusti Allah ing Stalingrad.
          Kita wis teka kene suwene.
          Volga setan iki
          Dheweke nggawa kita akeh masalah.
          Kita nggoleki ing antarane reruntuhan
          Ing antarane untu bosok saka reruntuhan,
          Mung kutha, kabeh tatu,
          Kita diwenehi jawaban siji.

          Ora ana Gusti Allah ing Stalingrad.
          Mung geni lan bedhil mesin
          Mung infantri Rusia
          Lan peluncur roket surem cahya.
          Gesper ing sabuk ngapusi.
          Bebener iku pati lan tatu
          Gemuruh "organ Stalin"
          Lan rasa wedi sing ora kendhat.

          Ora ana Gusti Allah ing Stalingrad
          Aja mlebu balene.
          kaki frostbitten
          Aja nggawa balung sing tipis.
          Nanging ora ana.
          Mung keluwen, rereget lan bosok,
          Mung pati lan mung panangkaran.
          Ora ana dalan bali.

          Saiki kita duwe jawaban.
          Kanggo nyembelèh marang nabi palsu,
          Padha lunga lan mati sadurunge wektu.
          Ora ana dewa ing Stalingrad [/ kutipan]
          1. 0
            12 September 2015
            Goleki werna Yahudi ing Yulia Drunina, mbok menawa sampeyan bakal kasengsem ing biografi dheweke
            Aku mung ndeleng gegeran sepisan,
            Sawise - ing kasunyatan. Lan atusan kaping - ing ngimpi ...
            Sapa sing ngomong yen perang ora medeni,
            Dheweke ora ngerti apa-apa bab perang.
      11. 0
        13 September 2015
        Kutipan saka Inok10
        Kutipan: Nevsky_ZU

        .. iki ora ngerti media Israel .. dheweke ngalami diare amarga nyebutake proyek 941 lan Laut Mediterania karo Suriah .. ngguyu

        Aku iki caliper kompas.. wassat
      12. 0
        14 September 2015
        Kutipan saka Inok10
        . padha kena diare amarga nyebutake 941 proyek



        Ya, mungkin dheweke pengin nandur modal "5 sekel"
        Utawa minangka pilihan sing nyebabake kebencian ...
    2. +5
      12 September 2015
      Kibubrah......
      1. 0
        12 September 2015
        Kutipan: hrych
        wong Kibbutz ......



        Ora ana cara kanggo ngomong manungsa: "Petani" ... "Desa" ... "Dyarevnya"...
        1. 0
          14 September 2015
          Kutipan saka: veksha50
          Ora ana cara kanggo ngomong manungsa: "Petani" ... "Desa" ... "Dyarevnya" ...

          Luwih cedhak karo bebener petani kolektif .
      2. -5
        12 September 2015
        Kutipan: hrych
        Kibubrah......

        Lan apa sing lucu banget babagan tembung kasebut? Rusia tuku pangan kanggo 4 lard saka kibbutzans iki
        1. +1
          12 September 2015
          Lan apa sing lucu banget babagan tembung kasebut? Rusia tuku panganan kanggo 4 lards saka kibbutzans iki,
          supaya sampeyan kudu bungah, lan ora nulis sampah sembarang.
          1. -7
            12 September 2015
            Kutipan saka: kotvov
            Lan apa sing lucu banget babagan tembung kasebut? Rusia tuku panganan kanggo 4 lards saka kibbutzans iki,
            supaya sampeyan kudu bungah, lan ora nulis sampah sembarang.

            Omong kosong? Lan ngrembug omong kosong? Debka? Aku malah ora ngerti apa iku? Wong sing nganggo basa Rusia sing aku kenal maca liyane http://www.newsru.co.il/mideast, wong sing nganggo basa Ibrani umume duwe situs web dhewe lan luwih seneng karo negara asale
        2. +1
          12 September 2015
          Rusia tuku pangan kanggo 4 lard saka kibbutzans iki


          Inggih, kita bisa mbukak topik iki luwih wiyar ... nanging apa, tenan kanggo papat? Ijo?
    3. + 14
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

      PPC, aku nganggep wong Yahudi dadi wong sing luwih pinter, sanajan dheweke mikir babagan apa sing kudu ditindakake kapal selam nuklir kanthi rudal balistik ing kana, umume uga bisa njupuk saka dermaga.
      1. + 10
        12 September 2015
        Lan kenapa Israel wedi banget ...? Ing kupluk maling murub ....? eseman Utawa wedi karo tetenger..?

        Inggih, ayo ngadeg lan maneh ing samodra ... hi
        1. +3
          12 September 2015
          Mbok menawa salah siji saka vacationers iki pisanan weruh segara, lan banjur ana raksasa ing appendage kanggo ndeleng keajaiban kuwi urip ... wis goosebumps.
        2. +1
          12 September 2015
          ayu!!!! Malah tuts raid ora katon ing cedhak
      2. +2
        12 September 2015
        Kutipan saka: fox21h
        apa kapal selam nuklir karo rudal balistik apa ana

        Wong-wong Yahudi apes, unsuspecting lan rinsing ing segara anget kanggo drown lan crush. Ing wektu sing padha, racun karo emisi saka jamban.
      3. -26
        12 September 2015
        Kutipan saka: fox21h
        PPC, aku nganggep wong Yahudi dadi wong sing luwih pinter, sanajan dheweke mikir babagan apa sing kudu ditindakake kapal selam nuklir kanthi rudal balistik ing kana, umume uga bisa njupuk saka dermaga.

        Aku uga mikir yen moderator kadhangkala mung mriksa artikel.
        Aku ora tau krungu ing warta - warta iki sing nggawe wedi kabeh.
        Mbokmenawa maneh Vatnik comrades - latihan, minangka tansah ora ana teken ngguyu
        1. + 29
          12 September 2015
          Kutipan saka atalef
          Aku uga mikir yen moderator kadhangkala mung mriksa artikel.
          Aku ora tau krungu ing warta - warta iki sing nggawe wedi kabeh.
          Mbokmenawa maneh Vatnik comrades - latihan, minangka tansah ora ana teken

          Kepiye sampeyan ora seneng karo jaket quilted sing sampeyan ngowahi kabeh. Artikel kasebut ngemot pranala menyang situs Israel "file DEBKA", ing ngendi artikel babagan iki ana ing 12 September 2015.
          Aja nganggep sing maca Review Militer minangka bajingan. Miturut cara, ing artikel ing situs Israel, penulis ora persis dituduhake. Lan ing konfirmasi - foto:
          1. +2
            12 September 2015
            Kutipan: Alexey_K
            Kutipan saka atalef
            Aku uga mikir yen moderator kadhangkala mung mriksa artikel.
            Aku ora tau krungu ing warta - warta iki sing nggawe wedi kabeh.
            Mbokmenawa maneh Vatnik comrades - latihan, minangka tansah ora ana teken

            Kepiye sampeyan ora seneng karo jaket quilted sing sampeyan ngowahi kabeh. Artikel kasebut ngemot pranala menyang situs Israel "file DEBKA", ing ngendi artikel babagan iki ana ing 12 September 2015.
            Aja nganggep sing maca Review Militer minangka bajingan. Miturut cara, ing artikel ing situs Israel, penulis ora persis dituduhake. Lan ing konfirmasi - foto:

            mung lara banget ing sirah, bisa ngubungake Debka menyang media, lan luwih-luwih babagan sing resmi, semi-resmi, utawa malah posisi apa wae ing Israel.
            debka OBS biasa utawa malah Samsaya Awon, sampeyan bisa ngomong kula. Gambar iki ora makili, sampeyan ngutip situs iki lan maca luwih saka kita - takon pitakonan lan alamat
          2. -16
            12 September 2015
            Vatniki minangka salah sawijining suku goy ....
          3. +1
            12 September 2015
            Kutipan: Alexey_K
            Aja nganggep sing maca Review Militer minangka bajingan. Miturut cara, ing artikel ing situs Israel, penulis ora persis dituduhake. Lan ing konfirmasi - foto:

            Aja ngganggu awake dhewe, malah nguyuh ing mripate "tuan" Israel iki, nanging ebune Gusti Allah kabeh kanggo dheweke.
            1. 0
              12 September 2015
              ora perlu gupuh, kapal selam nuklir DMITRY DONSKOY ing Mediterania bakal kaya kuda nil ing blumbang bocah. segara mediterania ora jero kaya segara pasifik
      4. +2
        12 September 2015
        Bebek iki ora kanggo panggunaan internal, kanggo panggunaan eksternal. Utamane kanggo Balts, Poles, Ukrainians, sing ujar apa sing dipikirake babagan intelijen bangsa sing kadhaptar ...
    4. gjv
      + 11
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kaya-kaya kapal selam kelas 941 Shark penting ana ing ngendi

      Ana ing Severodvinsk, ora katon ing Tel Aviv keprungu wewayangan kang katon gada.
      1. + 12
        12 September 2015
        sumber daya Israel DEBKAfile

        Lan kita bakal pracaya sawetara GIRL? eseman
      2. +1
        12 September 2015
        "Kapal selam nuklir raksasa TK-208 "Dmitry Donskoy" ing dalan menyang perairan Siria",

        Ngendi "Dimka" durung katon akhir-akhir iki! Wektu pungkasan - aku adem ing Baltik, saiki digambar menyang Segara Mediterania, luwih cedhak karo panas ... keprungu
        1. +3
          12 September 2015
          Wong tuwa mau arep anget!
    5. +5
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

      Media Israel, kaya wong-wong Kulon, nganggep wargane dadi bodho lengkap amarga sampeyan kudu dadi bodho kanggo percaya yen wong sing waras bakal ngirim prau kanthi rudal strategis menyang Mediterania. Sumber daya kayata MDEBKAfile gumantung ing anané lengkap saka pikiran kritis antarane maca - kok nyeret menyang puddle iki (Segara Mediterania) prau sing nyedhiyani deterrence nuklir, kang pluru duwe sawetara 9300 km? Sapa sing kudu ditargetake sistem sing larang banget iki ing Mediterania?
    6. -19
      12 September 2015
      Media Israel nggegirisi masarakat kanthi kampanye "Dmitry Donskoy" menyang pesisir Suriah

      penulis - apa media, sampeyan bisa sebutno?
      Aku pisanan krungu kabar iki saka sampeyan. ngguyu
    7. +3
      12 September 2015
      Hmm... Ya wis, pancake dadi WEDI...!!!
    8. -6
      12 September 2015
      Iku mung ngandika saka yellowness saka sumber, ora luwih. "Dmitry Donskoy", sing wis suwe dadi ngadeg ngambang, nyatane, ora ketompo ing ngendi.
    9. +4
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

      "Wahyu" sensasional halal iki dirancang kanggo wong awam sing prasaja sing ora ngerti fitur teknik kasebut. Tembung kunci ing kene yaiku gigantic. Analog - bolongan ireng raksasa nyedhaki bumi, lsp.
    10. -6
      12 September 2015
      Kapal selam dhewe proyek iki, isih kethokan ngambang, iku mung basis test eksperimen, ora luwih. Lan mesthi, kapal kargo jero banyu ageng, kang bisa diangkut akèh iku, lan ketoke dina iki tugas utama ing wilayah iki.
      1. +2
        12 September 2015
        Tugas utama lan mung yaiku nggawa tambang kanggo ngluncurake rudal lan peralatan uji anyar.
        1. 0
          12 September 2015
          Kutipan saka clidon
          Tugas utama lan mung yaiku nggawa tambang kanggo ngluncurake rudal lan peralatan uji anyar.

          Kasunyatane, dheweke duwe tambang kanggo ngluncurake Mace, mula dheweke bakal bisa ngetokake roket, mesthi ora ing Israel, minangka pratelan ing papan latihan Kura.
          1. 0
            12 September 2015
            Apa sampeyan mikir yen stand ngambang bakal dikirim menyang database paling ora ing sawetara wangun?
    11. + 11
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

      Aku nulis kaping satus. Nalika nyebutake Debka, wong kudu tumindak kaya kucing ireng nyabrang dalan. Iki omong kosong kuning langka. Apa sih sampeyan ngirim iki kabeh?
      1. +9
        12 September 2015
        Quote: Aron Zaavi
        Nalika nyebutake Debka, wong kudu tumindak kaya kucing ireng nyabrang dalan. Iki omong kosong kuning langka. Napa sampeyan ngirim iki kabeh?

        Ayo, Aron, meh kabeh sumber daya Israel, kanggo sijine iku entheng, ora beda-beda ing truthfulness, nanging mung sijine, padha meh tansah ngapusi. lol
        1. +3
          12 September 2015
          Quote: jaket empuk
          Quote: Aron Zaavi
          Nalika nyebutake Debka, wong kudu tumindak kaya kucing ireng nyabrang dalan. Iki omong kosong kuning langka. Napa sampeyan ngirim iki kabeh?

          Ayo, Aron, meh kabeh sumber daya Israel, kanggo sijine iku entheng, ora beda-beda ing truthfulness, nanging mung sijine, padha meh tansah ngapusi. lol

          Dheweke ngapusi utawa meneng wae ...!))))
          1. +2
            12 September 2015
            Quote: MIKHAN
            Dheweke ngapusi utawa meneng wae ...!))))

            Cangkir isih melu ngapusi lan misinformasi.
      2. 0
        12 September 2015
        Iki omong kosong kuning langka. Napa sampeyan ngirim iki kabeh?


        Dadi ngirim soko sing bermanfaat. Lan pranyata yen kanca-kanca Israel padha mlayu kanggo ngilangi mung pelanggaran. Yen perlu kanggo gotong royong, ora liwat gotong royong.
      3. 0
        13 September 2015
        Quote: Aron Zaavi
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

        Aku nulis kaping satus. Nalika nyebutake Debka, wong kudu tumindak kaya kucing ireng nyabrang dalan. Iki omong kosong kuning langka. Apa sih sampeyan ngirim iki kabeh?

        Apa sampeyan isih duwe kuning kaya ngono? Menarik kanggo masa depan ...
    12. +4
      12 September 2015
      Apa sampeyan wedi banget yen kapal selam Rusia bakal nguripake Segara Mati? ngguyu
      1. 0
        12 September 2015
        Padha wedi yen tinimbang ICBM, atusan ton senjata lan amunisi kanggo pasukan Assad dimuat menyang peluncur kapal selam iki.
    13. +1
      12 September 2015
      Lelucone "datar" ... kaya "Mesir lincah".
    14. 0
      12 September 2015
      Kenging punapa piyambakipun badhe tindak mrana? Cruiser saka dermaga iki bisa isin adoh ing belahan bumi kita ing sembarang arah. Omong kosong.
    15. +1
      12 September 2015
      Panggedhe kita ing Moskow wis diganti. Siji karyawan menehi definisi sing tepat - petani kolektif. Kaya saka rembulan - padha ora ngerti apa-apa lan padha ora ngerti carane. Lan apa, pilihan personel iku siji nepotisme utawa wong dhewe (accomplices, iku). Lan proses stupefaction iki kedadeyan ing saindenging jagad.
    16. avt
      0
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi?

      Lan ora Matter ngendi - "Donskoy" katon ing wilayah Waters ing Baltik, iku ora liyo. ngguyu
    17. +1
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

      Apa sampeyan mikir kabeh wong buta huruf manggon ing desa? Gromyko Andrei Andreevich, salah sawijining pendiri PBB, lair lan digedhekake ing desa kasebut.
    18. 0
      12 September 2015
      Ayo padha ngelingi apa skuadron operasional 5 !!! Wis wayahe kita bali!!!
    19. +2
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi?

      Media Israel mikir manawa kapal selam iki mbutuhake garis langsung saka target, kaya prau torpedo nalika Perang Patriotik Agung? Lan, yen Rusia pancene pengin pengaruhe wong sing ana Hiu, apa ora luwih efisien kanggo nyelehake ing pesisir Suriah, nanging ing Atlantik, padha karo Berlin lan New York?

      Donya wis gila...
    20. 0
      12 September 2015
      Lan wong Israel, nuwun sewu, ora ungu, menyang ngendi "Hiu" kita? Federasi Rusia kaya-kaya dudu Palestina utawa Suriah, lan rada adoh saka Israel, lan ora ana perselisihan tartamtu. Utawa sampeyan pancene pengin dilat bolongan tartamtu kanggo kanca garang?
      1. +4
        12 September 2015
        Kutipan saka: ssn18
        Lan wong Israel, nuwun sewu, ora ungu, menyang ngendi "Hiu" kita? Federasi Rusia kaya-kaya dudu Palestina utawa Suriah, lan rada adoh saka Israel, lan ora ana perselisihan tartamtu. Utawa sampeyan pancene pengin dilat bolongan tartamtu kanggo kanca garang?

        Aku wong pancen ungu, Aku paling Israel, banget. Aku krungu bab sumber sing nggawa warta iki dina kanggo pisanan, Aku iki ngandika saka sawijining "penting". Umume jaundice
    21. Komentar wis dibusak.
    22. +1
      12 September 2015
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.

      Ya akeh omong kosong sing nyamar dadi kasunyatan sing nyata............. kabeh pancen kudune, ora ana sing bakal mbuktekake.
      Miturut ghoul iki, musim gugur ing Suriah katon kaya iki
      Cuaca ing Damaskus
      12 september
      Setu Clear

      +40 °C ing wayah awan, +27 °C ing wayah wengi
      13 september
      Minggu Clear

      +38 °C ing wayah awan, +22 °C ing wayah wengi
      14 september
      Senin Mendhung

      +37 °C ing wayah awan, +23 °C ing wayah wengi
      15 september
      Selasa Clear

      +36 °C ing wayah awan, +26 °C ing wayah wengi
      16 september
      Rebo Clear

      +36 °C ing wayah awan, +24 °C ing wayah wengi
      17 september
      Kemis Mendhung

      +35 °C ing wayah awan, +25 °C ing wayah wengi
    23. +2
      12 September 2015
      muspra sampeyan ngomong babagan desa ... bakal ana luwih akeh sapi ing kutha. Lan wong-wong Yahudi bisa uga bener babagan kapal selam ... Ayo padha njupuk lan kita bakal ngeterake Igilovites "apes" menyang pesisir wong-wong sing dibuang. .Kanthi hormat, warga tegalan Kuban.
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kayane kelas 941 Shark ora peduli ing ngendi? Petani ngrebut jagad !! Apa medeni ... nang endi wae buta huruf lan desa.
    24. 0
      12 September 2015
      Sampeyan bener nggatekake babagan prau, ora ana ing ngendi papan, nanging babagan petani ........... Kelingan nalika isih enom, kita, desa, boors kutha, sing teka kanggo panen, ngalahake. Dheweke ora seneng karo pager piket lan totoan, lan amarga wedi, ana sing nindakake kanthi bener ing celonone. Nanging iki dadi, digression lyrical. Lan kapal kita sing paling apik. paling apik ing donya. duka
      1. +4
        12 September 2015
        Quote: Semenych
        Sampeyan bener nggatekake babagan prau, ora ana ing ngendi papan, nanging babagan petani ........... Kelingan nalika isih enom, kita, desa, boors kutha, sing teka kanggo panen, ngalahake. Dheweke ora seneng karo pager piket lan totoan, lan amarga wedi, ana sing nindakake kanthi bener ing celonone. Nanging iki dadi, digression lyrical. Lan kapal kita sing paling apik. paling apik ing donya.

        Profesional bisa katon ing tulisan tangan apik
        Marshal liyane ing sasi ing VO ngguyu
        1. +1
          13 September 2015
          Profesional bisa katon ing tulisan tangan
          Marshal liyane ing sasi ing VO

          sampeyan salah Pak atalef , Aku arang nulis, nanging sampeyan wis "tangekake" kaping sanga. Sampeyan pengin dadi marshal ketoke kuwat saka kula. ngguyu
          Dene ejaan .......... iya, aku iki murid kelas C, nanging aku nyawang publikasimu lan mesem, kowe uga ora luput saka dosa ing bab iki. ya
    25. 0
      12 September 2015
      ing ndandani cruiser kita
    26. 0
      14 September 2015
      uga, bener wis. Dheweke bakal kandas ing pesisir Siria wassat
    27. 0
      14 September 2015
      Mesthi wae prau dumunung ing ngendi. Wektu pangiriman ICBM menyang target lan kemungkinan bisa dicegat dening mungsuh gumantung iki, uga sapa lan kepiye bakal dadi "bata" sajrone gerakane.
      1. 0
        14 September 2015
        "Hiu" - cruiser, sawise kabeh, iku ndadekake ora pangertèn kanggo dheweke melu ing genangan Mediterania, amarga. ing cilik padha bakal drown langsung, cethek ana kanggo dheweke.
        1. 0
          14 September 2015
          Kutipan: Hort
          "Hiu" - cruiser sawise kabeh

          Inggih, punika bab ing jero banyu, ukurane narik LINCOR ing jero banyu.
          Riwayat _
  2. + 14
    12 September 2015
    Aku duwe pitakonan: "kenapa Israel ngeculake misinformasi iki?! Pisanan, iku ngirim pesawat kita ana, saiki kapal selam nuklir, iku pour banyu ing pabrik Departemen Luar Negeri?"
    1. + 36
      12 September 2015
      Kutipan: B.T.V.
      Aku duwe pitakonan: "kenapa Israel ngeculake misinformasi iki?! Pisanan, iku ngirim pesawat kita ana, saiki kapal selam nuklir, iku pour banyu ing pabrik Departemen Luar Negeri?"


      Saka sudut pandang" donya buku teks pink lan warta", - pengawasan biasa para wartawan. Apa jawaban kaya ngono bakal cocog karo sampeyan?

      Sugeng rawuh ing jagad "tutorial lan warta"
      1. 0
        12 September 2015
        Kutipan: Nevsky_ZU
        pengawasan biasa saka wartawan.


        Saka kategori: "dheweke uga nulis akeh perkara ing pager" ?!
    2. +3
      12 September 2015
      Kutipan: B.T.V.
      Aku duwe pitakonan: "Napa Israel ngeculake informasi sing salah iki?!

      Pesenan lagi ditindakake, rame-rame nyedhot ember slop. Yen dadi omong kosong, kanthi tenang njaluk ngapura, ujar manawa ana kesalahan. Lan slops diwutahake metu lan banter banget.
      1. +3
        12 September 2015
        Sedimen tetep ..... Iki minangka inti utama teknologi iki ...
  3. +4
    12 September 2015
    Haa, media Israel terus panik)) Dheweke wedi nyerang ana 1 rudal saka Ya. Cukup kanggo nyapu negara menyang kethokan.
    Dheweke wedi yen Rusia entuk pengaruh akeh ing kana))
    1. -46
      12 September 2015
      Kutipan saka REXSTORZ
      Haa, media Israel terus panik)) Dheweke wedi nyerang ana 1 rudal saka Ya. Cukup kanggo nyapu negara menyang kethokan.
      Dheweke wedi yen Rusia entuk pengaruh akeh ing kana))


      Sajrone SSR sing luwih kuat, sampeyan ditumpuk ing kene, aja kuwatir. lan ora mung kene, nanging ing kahanan saiki, isine weteng banget lancip kanggo sampeyan "nyapu wong metu ana." Lungguh ing rel ... kanthi rata lan nyebul partikel bledug saka Jerapah Siria sing dikasihi nganti ora sengaja remuk))

      Lan tarian babak sampeyan babagan "Debka-Israeli Media" umume 5 menit ngguyu sehat ngguyu
      1. +8
        12 September 2015
        Kesan yen sampeyan pancene pengin cokotan wong.
        1. +1
          12 September 2015
          Kanggo Ramses, Nebukadnezar, kaisar Romawi, Persia, Mohammed, Elizabeth Petrovna, Catherine Agung, raja pogrom Eropa ..... etc.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. + 12
        12 September 2015
        Apa sampeyan ngaco soko munggah.
      3. + 12
        12 September 2015
        Oh, kepiye wong-wong Yahudi mlumpat tanpa wong-wong mau)) amarga wong-wong Yahudi mringis, mula kita nindakake kabeh kanthi bener))
        sampeyan nonton roket, aja kantun, yen ora, sampeyan bakal dadi bledug) lan nyiyapake bunker))

        ngendi USA sampeyan ngalahake sampeyan)) lan malah F-35 ora bakal nulungi sampeyan)) Aja grundel!)
        Bocah cilik Yahudi mikir yen kita percaya karo isi iki)))
        1. -38
          12 September 2015
          Sampeyan sing lungguh ing kene ing leladen jaket quilted, mringis, ing kapercayan lengkap sing srengenge muter watara sampeyan)) Kabeh iku apik karo amers, aja padha sumelang kaya sing, lan F-35s bakal, padha. ngomong ing Desember wis.
          Lan sampeyan ora kudu grumpy, yen ora, sampeyan dhewe bakal dadi bledug utawa shawarma saka sawetara cah Arab edan karo Kalash ...
          1. + 17
            12 September 2015
            Kutipan saka Fantastic_D
            yen srengenge ngubengi sampeyan))

            Kanggo kawicaksanan larut ing wong,
            kanggo plastisitas saka beluk urip
            wong Yahudi mbayar ibu - alam
            turah mbrawah saka total bodho.
            I. Huberman.
          2. + 13
            12 September 2015
            Kutipan saka Fantastic_D
            Kabeh apik karo kita

            Lan tanpa Amerika? Apa yen Amerika Serikat dumadakan gabung menyang Yellowstone Cardillera? Apa sing bakal kelakon karo sampeyan?
            Kutipan saka Fantastic_D
            Yen ora, sampeyan dhewe bakal dadi bledug utawa shawarma saka bocah wadon Arab sing gila karo Kalash ...

            Babagan bledug. Pilihan iki bisa, TAPI! Mung bebarengan karo liyane saka negara planet dosa iki.
            Babagan shawarma. Pilihan iki ora bisa! Amarga Arbchenka duwe pitakonan luwih akeh kanggo sampeyan tinimbang kanggo wong Rusia. Iki pisanan.
            Lan sing nomer loro, kita numpes wong Wackhabite lan kita bakal terus ngremuk ... ing omah. Kita mbantu Assad lan Asia Tengah - kita uga bakal numpes ulkus iki ing awak Islam.
            Allah Akbar, dear!
            1. +2
              12 September 2015
              Quote: Boa constrictor KAA
              tanpa Amerika? Apa yen Amerika Serikat dumadakan gabung menyang Yellowstone Cardillera? Apa sing bakal kelakon karo sampeyan?

              halo Sasha.
              Aku bakal dadi ala kanggo kabeh wong yen Yellowstone bakal bajingan, nanging umume.
              Kita ora duwe mungsuh ing BV, utamane saiki.
              Pitakonan iku siji, karo apa jumlah korban (ing bagean kita) bakal kamenangan menang. amarga pilihan liyane malah ora nggawe pangertèn kanggo nimbang
              Quote: Boa constrictor KAA
              Iki pisanan

              uga, sing ora munggah kanggo diskusi.
              Quote: Boa constrictor KAA
              Lan sing nomer loro, kita numpes wong Wackhabite lan kita bakal terus ngremuk ... ing omah

              lan kita ing omah
              Quote: Boa constrictor KAA
              Kita mbantu Assad lan Asia Tengah - kita uga bakal numpes ulkus iki ing awak Islam.

              Sash, ngurangi masalah Assad kanggo perang nglawan Wahhabism (kang, kang dadi metu, iku prakteke ora ana, ana sapunika liyane sing aturan - persuasi Salafi) - iki banget cethek.
              Ngerti Suriah ora ana maneh lan ora bakal ana, mung ana siji pitakonan. apa Assad bakal tetep warisane wong Alawites (Latakia, Tartus lan saubengé) utawa ora.
              1. +5
                12 September 2015
                Suriah ora ana maneh lan ora bakal ana, mung pitakonan


                Dear! Ora ana Siria lan ora bakal ana. Libya ora lan ora bakal ana. Ora ana Irak lan ora bakal ana. Apa negara liya ing wilayah kasebut sing ora ana? Lan apa saiki tinimbang wong-wong mau .... Apa sing goal? Sampeyan bisa bungah ing Bibi Rosa sing tomat diantemi karo udan es, nanging sampeyan ora kudu mbungkus ing lodhong .... katentreman Israel gumantung ing kemampuan kanggo rembugan karo pemimpin Muslim, apa sing bakal kelakon nalika ora ana pemimpin. ?
                1. +1
                  12 September 2015
                  Quote: Asadullah
                  Dear! Ora ana Siria lan ora bakal ana. Libya ora lan ora bakal ana. Ora ana Irak lan ora bakal ana. Apa negara liya ing wilayah kasebut sing ora ana?

                  Libanon cukup masalah saka sudut pandang pengakuan, sanajan yen Hizbullah entuk lan mbuwang kabeh wong Kristen (Maronites), mula bisa nyebar dadi 2 negara ing garis Sidon.
                  Quote: Asadullah
                  Lan apa saiki tinimbang wong-wong mau .... Apa sing goal?

                  Iku bom wektu, wong Inggris misahake negara-negara kasebut kanthi tujuan - saiki lagi ngilangi kabeh.
                  Quote: Asadullah
                  Sampeyan bisa bungah ing Bibi Rosa sing tomat diantemi karo udan es, nanging sampeyan ora kudu corak menyang lodhong.

                  Lha aku ngerti kowe, masalahe dudu sapimu mati, masalahe. yen pepadhane urip
                  Quote: Asadullah
                  ..Katenangan Israel gumantung banget marang kemampuan kanggo rembugan karo para pemimpin Muslim,

                  Nah, karo sapa sing kita setuju? dadi conto.
                  Quote: Asadullah
                  Apa sing bakal kelakon nalika ora ana pimpinan?

                  Panggonan suci ora tau kosong, lan kontrak kita karo dheweke padha - buket ing pasuryan.
                  1. +5
                    12 September 2015
                    Panggonan suci ora bakal kosong, lan prajanjian kita karo dheweke padha - bouquet ing pasuryan.


                    Iki kedadeyan nalika garis pandang dibutuhake kanggo warga. Saka iku, miturut sumber sing sampeyan kenal lan mbok menawa, media lan pidato umum para politisi ora adoh. Nyatane, hubungan lan persetujuan iki luwih kaya tarian sing gerakane tetep. Senajan ora tanpa trampling ing driji saben liyane. Masalah obrolan tansah banget spesifik, iki minangka kapentingan negara. Apa sampeyan mikir kesempatan kanggo ngobrol karo Assad luwih elek tinimbang nyoba golek landasan umum karo 162 kelompok Islam?

                    Apa sampeyan mikir yen Saudis lan Qataris mung minangka gateway sing bakal nylametake Israel saka perjanjian apa wae karo 162 geng kasebut? Aku ngerti sing dina iki, Israel luwih penting saka squabble Muslim ing antarane piyambak, minangka abang ancaman. Nanging ing kene, negara sampeyan wis cukup sukses nangani ancaman kasebut sanajan ing tahap paling aktif. Aku ora yakin manawa Israel bakal siyap kanggo ancaman anyar sing ora dingerteni. Nalika Timur Tengah kira-kira mbagi kepentingan. Aku bisa njamin yen ora bakal ana perang global antarane Sunni lan Syiah. Bakal padha nyebar miturut panggonane. Nanging inti saka IS, bisa njupuk wangun rampung menarik.
              2. 0
                13 September 2015
                Kutipan saka atalef
                ... Suriah ora ana maneh lan ora bakal ana, mung ana siji pitakonan. apa Assad bakal tetep warisane wong Alawites (Latakia, Tartus lan saubengé) utawa ora.

                carane, nanging apa bab departure Assad loro kaping telu? Pranyata ora mung aku sing ilang cacahe, wis ping pira wae dheweke lunga. Pitakonan kasebut rada beda, yen Amerika Serikat meksa bagean saka ISIS kanggo nyebut awake dhewe minangka SSA, dheweke bakal tetep dadi ISIS, lan fanatik luwih nyenengake tinimbang Iran.
          3. +2
            12 September 2015
            Inggih, oke! Sawise kabeh, Amerika minangka negara Yahudi utama ing planet iki ... dheweke mesthi bakal nulungi adhine karo f-kami lan dolanan liyane ... Karate adhine keren ...
          4. +5
            12 September 2015
            Kutipan saka Fantastic_D
            Sampeyan kene ing reservasi jaket quilted lungguh grinning,

            Kuwi leladen apik, kanggo 1/6 saka tanah. ngguyu
          5. +1
            12 September 2015
            Bajingan fasis! Kita ora bisa ndandani apa-apa. Malah karo f-42 ya
            Ngomong-ngomong, apa ana sing nyoba ngetung pirang-pirang wong Israel sing cocog karo leladen kita? ngguyu
          6. +1
            12 September 2015
            F-35 ya, mesthi, ngimpi, lan liyane, F-35 ora malah mabur karo amers, supaya padha nyusul, link saka F-35s dijupuk bakal katon ing Suriah, ing asas, senjata bisa dibusak. saka wong-wong mau, bakal migunani ...
          7. +2
            12 September 2015
            Kutipan saka Fantastic_D
            Sampeyan sing lungguh ing kene ing leladen jaket quilted, mringis, kanthi yakin yen srengenge wis muter ngubengi sampeyan))

            Mesthi, sampeyan ngerti luwih apik babagan srengenge, nanging ngomong apa istilah leladen luwih cocok kanggo - negara sing manggoni 1/6 saka tanah utawa entitas teritorial, diubengi ing kabeh pihak dening negara pancen musuhan, kang wilayah digunakake tanpa. ana hak legal?
          8. +4
            12 September 2015
            Nanging, sampeyan ora perlu fantasi, dudu komik sing nggambar babagan panangkepan Mars.
            Kutipan saka Fantastic_D
            Yen ora, sampeyan dhewe bakal dadi lebu
          9. +3
            12 September 2015
            Lan sampeyan ora grumble


            Kowe dudu wong Yahudi..... jebule iki sing dadi lara utamamu urip....
          10. 0
            12 September 2015
            Apa julukan sampeyan tegese wong bodho sing fantastis?
      4. +9
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        sampeyan ditumpuk paling ora kuwatir

        Ayo, marang kita carane akeh MIG-25s ditembak mudhun sak flights liwat tengah vigorous ing Dimona. Nuduhake nomer karo wong.
        1. -29
          12 September 2015
          Aku ora ahli ing dongeng Soviet lan epos rakyat. Golek nomermu dhewe...
          1. + 16
            12 September 2015
            Kutipan saka Fantastic_D
            Aku dudu spesialis ing dongeng Soviet

            Apa aku njaluk dongeng Soviet? Menehi kula wong Yahudi lan liyane, kenthel, lemu.
            Pranyata kita ora ngerti nomer, nanging kita mbukak cangkeme luwih amba kaya baya. Iku ora sopan kanggo nendhang tanpa ngerti topik. Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia, nanging ora kanggo sapa wae. Ora ana wong. Usus cilik iku wong Yahudi. Lan meh kabeh Mirage Yahudi ditembak mudhun.
            1. -20
              12 September 2015
              Inggih, ya, pacangan saka dongeng Soviet flashed tutuk. Inggih, uga))) Kabeh "mirages" ditembak mudhun, lan tendhangan saka wong Mesir, diantemi ing perang, kaya sing malah ing Moskow dirungokake ing biro palet. ngguyu
              1. +9
                12 September 2015
                Kutipan saka Fantastic_D
                kick saka Mesir, diantemi ing perang, ditampa kuwi

                Lan apa maneh sing bisa dikarepake saka wong sing korupsi? Timur Tengah kabeh didol. Lan wong Israel ora istiméwa.
          2. 0
            12 September 2015
            Nanging muspra))) Akeh sing bakal thaw ing musim semi ......
          3. +2
            12 September 2015
            Kita wis ngerti apa spesialis, kanthi yapping.
      5. + 20
        12 September 2015
        Ngrungokake, sampeyan Fantastic, yen Rusia kentut, ora kanggo sebutno mantan USSR, banjur Israel bakal diunekake saka planet bumi.
        1. -29
          12 September 2015
          Kentut mbokmenawa kabeh sing isih ana ing arsenal sampeyan. Sampeyan ora bakal bisa nindakake luwih akeh, mula mudhunake tingkat arogansi kekaisaran ...
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +8
              12 September 2015
              Kutipan: mik-51
              mbah Stalin maringi sampeyan kesempatan kanggo chop mati Piece saka tanah saka Arab.

              Iosif Vissarionovich menehi kesempatan kanggo wong liya sing pengin bisa. Lan iki teka siap. Rasakna bedane. ngguyu
            2. -27
              12 September 2015
              Saking wedi utawa metu saka ngguyu ing sampeyan dolts jaringan? Coba pikirake maneh, yen otak sampeyan durung rampung klelep ing alkohol)) "Simbah" sampeyan ngidini sampeyan dadi daging cincang ing puluhan ewu, dheweke kurang prihatin karo kita ..
              1. +4
                12 September 2015
                Nalika Iran rampung karo sampeyan, aku bakal duwe preian gedhe watara 7 dina.
                1. -8
                  12 September 2015
                  Quote: Ugra
                  Nalika Iran rampung karo sampeyan, aku bakal duwe preian gedhe watara 7 dina.

                  Aku pengin sampeyan urip nganti 120. Kajaba iku, pangarep-arep sing ora bisa ditindakake minangka siksa sing paling gedhe.
                  1. +4
                    12 September 2015
                    Quote: Aron Zaavi

                    Aku pengin sampeyan urip nganti 120. Kajaba iku, pangarep-arep sing ora bisa ditindakake minangka siksa sing paling gedhe.

                    Sehat terus ya Aaron.
                    Soko saben wong dina iki jenis agresif.
                    Pranyata ana pers sing nyenengake ing Israel.
                2. -7
                  12 September 2015
                  Nevzlin tau ngandika: "Kapentingan Israel iku ndhuwur kabeh ... Rusia mung coven saka Ka ..."
                3. +2
                  12 September 2015
                  Lho, kok dadi - amarga sawetara telek cilik ...
              2. +6
                12 September 2015
                Kutipan saka Fantastic_D
                Saking wedi utawa metu saka ngguyu ing sampeyan dolts jaringan? Coba pikirake maneh, yen otak sampeyan durung rampung klelep ing alkohol)) "Simbah" sampeyan ngidini sampeyan dadi daging cincang ing puluhan ewu, dheweke kurang prihatin karo kita ..



                Ing kene aku wis nulis ing cabang sadurunge - p.g_any wakil, umume, saka wong normal.
                Utamane sing ilang saka kita.
                Negara kasebut nggedhekake dheweke, menehi panganan, menehi pendhidhikan sing apik, lan potongan-potongan kasebut saka mburi omong kosong sing paling apik.
                Sifat sing njijiki, najis ...
                1. 0
                  12 September 2015
                  Simbah kakunge ora diijini ngliwati Amperator Rusia .... nganti pirang-pirang abad .... Aku ngelingi iki luwih cetha ...
            3. +2
              12 September 2015
              Iki dudu saka rasa wedi ... Saka gething, saka Pale of Settlement ing Kakaisaran Rusia ...
          2. 0
            12 September 2015
            Kowé bakal nangani wong Arab ing kana, banjur kentut ing negara sing pasukané luwih unggul tinimbang negaramu.
      6. +9
        12 September 2015
        Kowe ngerti badut, Moshe Dayanmu, lagi perang, dadi tank-tankne mandeg punggawa GRU 2 lusin kita, ing ara-ara samun, ora blather ing kono, tanpa dukungan kalam marang manuk hantu, sira dudu sapa-sapa, wong Arab sira. ..... Ut kanggo rong tagihan, makhluk ora apik compang-camping !!! Saben uwong ing Rusia nyoba golek dhuwit, nanging kepiye kita !!! Blyadskie Yahudi, lan ngulungaké Kristus!!!
      7. +6
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Sajrone SSR sing luwih kuat, sampeyan ditumpuk ing kene, aja kuwatir.

        Pak! Kanggo ngapusi (aku ora ngomong - * ngapusi *, amarga sadurunge iki * produk intelektual luwih sampurna saka kegiatan manungsa * sampeyan durung thukul munggah) ing masyarakat prayoga padha ngalahake karo candelabra. Yen sampeyan bisa, jeneng: ngendi lan nalika USSR (yaiku Uni, lan ora seconded ahli militèr!) Perang ing Timur Tengah (kene !?). Lan sapa pahlawan sing apik banget (Nuwun sewu, "fantastis") sing *KINI* numpuk kita? Lan sing paling "aja kuwatir" (kudu dianggep - nganti nyerah?)
        Kutipan saka Fantastic_D
        lan ing kahanan saiki, isine weteng banget tipis kanggo sampeyan "nyapu wong metu ana."
        Malah ing taun 90-an sing paling awon, Rusia, tanpa ngepenakke, bisa kanthi gampang nyapu ANY negara ing donya saka planet Bumi. Kanggo siji alesan prasaja: senjata nuklir kasedhiya, lan ing wektu iku, umume, kita ora bakal kelangan apa-apa ... Lan trifle kaya negara Israel, siji RPKSN bakal Cut * kanggo nul * karo seri pisanan saka 4, lan sisa 12 item sing bakal dicekel para pelanggan sampeyan karo kabeh sistem pertahanan rudal. Lan dudu kasunyatan manawa 50% wortel ora bisa nggayuh tujuane ...
        Dadi, tindakake conto PROFESOR: Oleg, sadurunge mbukak cangkeme, mikir kanthi becik, lan banjur nulis komentar kanthi alasan.
      8. +2
        12 September 2015
        Apa yapping saka ing Star of David..? Kelalen gurun sapa sing sampeyan injak-injak? Lan umume, sapa sing diwajibake sampeyan ngidak-idak? Sampeyan kudu ati-ati, padha njupuk sampeyan luwih serius tinimbang negara Baltik utawa Ukraina, mungguh, lan padha bisa tenan rerumput saka peta. meneng lan ngrungokake..! Punika tugas sampeyan. Ing kene wong-wong dudu Palestina, level kasebut dudu siji-sijine.
      9. +2
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Sajrone SSR sing luwih kuat, sampeyan ditumpuk ing kene, aja kuwatir. lan ora mung kene, nanging ing kahanan saiki, isine weteng banget lancip kanggo sampeyan "nyapu wong metu ana."

        Ayo))) Iku aneh kanggo krungu saka halal bab carane padha numpuk ing US nalika jaman Soviet. Sinau sejarah lan temokake manawa Israel duwe utang marang USSR lan Stalin kanthi pribadi. Kasunyatan manawa, kanggo ngrayakake, Israel dadi sekutu paling setya ing Amerika Serikat lan ngupayakake kabijakan ing wilayah kasebut sing ora cocog karo nangis babagan wong "Yahudi sing ditindhes" ing salawas-lawase, luwih-luwih, kanthi terang-terangan nglawan kepentingane. Uni Soviet, sing nemtokake sekutu kita ing Timur Tengah. Dadi, babagan "KAMU WIS DIADAKAN" sampeyan dadi bungah. Yen mungsuh (mungsuh nyata) Israel yaiku USSR, mula entitas teritorial kasebut meh ora ana saiki. Aku dudu anti-Semit, sanajan aku cenderung percaya yen anane "Yahudi donya" ing sektor perbankan minangka fait accompli sing mbutuhake perhatian sing serius, dene Israel wis berkembang dadi negara lan sayang banget yen wis tetep dadi wayang Amerika Serikat.
        1. 0
          12 September 2015
          Nah, iki ... lengkungan ing ekonomi kita, korupsi total lan ketergantungan impor teknologi sing mboseni kanggo dibahas, nanging ing kene ana Warta sing kaya ngono --- salah sawijining nenek Yahudi ujar manawa ana sing ngambang ing endi wae. Sensasi !!! agensi telegraf donya froze ing medeni , uga, warta kuwi))) PS operator rudal kita lelayaran ing ngendi wae padha arep, nanging tactically bodho kanggo nyelehake ing Mediterania. Operator rudal iki bakal njupuk saka ngendi wae, nanging ora saka Segara Mediterania, kang Inggris wis dadi genangan karo Gibraltar lan pangkalan angkatan laut ing Siprus. Apa sing bakal dibahas ... Wilayah segara iki minangka TABOO kanggo operator rudal.
      10. +2
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Lan tarian babak sampeyan babagan "Debka-Israeli Media" umume 5 menit ngguyu sehat

        Ya, pungkasane ngguyu
        Yen USSR ngupayakake perang karo sampeyan, sampeyan bakal nyilem luwih cepet tinimbang kadal menyang pasir ing ara-ara samun, mula urip selagi sampeyan bisa, kanthi bau sampeyan. negatif am
  4. + 17
    12 September 2015
    Apa, "sing dipilih dening Gusti Allah," ora numpuk celonone ing sembarang cara? Banjur siji poz wedi kita kaya kapal selam 5th karo rudal jelajah, banjur mung ana siji, lolong ing kabeh Israel, aja dadi wedi marang wong miskin lan wong-wong Borea bakal nyusul.
    1. +5
      12 September 2015
      Bab punika ing Inggris, ing sambungan karo rawuh saka Netanyahi ing kono, ana badai nuntut pamaréntah kanggo nyekel Bibishka kanggo matèni Palestina. Sampeyan perlu kanggo ngganggu wong saka seneng-seneng kuwi, supaya padha ngapusi
  5. + 11
    12 September 2015
    Ketoke Rusia ngirim tank menyang Suriah nganggo kapal selam)))
    1. +2
      12 September 2015
      Quote: figwam
      Ketoke Rusia ngirim tank menyang Suriah nganggo kapal selam)))

      Tank landing kapal selam?! wassat Napa sampeyan mbukak rahasia militer, Sergey! ngguyu
      1. +2
        12 September 2015
        Oh! Aku salah, aku ngaku, aku blabbed ...
  6. +2
    12 September 2015
    "Wedi duwe mripat gedhe"!
  7. +1
    12 September 2015
    wong Israel (maca pro-Amerika)Media...

    Lan, miturut pendapatku, mung wiwitan judhul sing nerangake kabeh.
  8. +2
    12 September 2015
    Media Barat bakal nyebabake serangan jantung. Lan ora mung sadurunge serangan jantung.
  9. +7
    12 September 2015
    Misinformasi iki diluncurake dening produsen popok. Sawisé iku rencana dodolan taunan rampung ing siji dina. wassat
    1. +2
      12 September 2015
      Kutipan saka igor1981
      Misinformasi iki diluncurake dening produsen popok. Sawisé iku rencana dodolan taunan rampung ing siji dina. wassat

      Sampeyan ora bisa promosi wong Yahudi kanggo popok ...! Iku wong-wong sing bakal ningkataké Amerika Serikat ing setengah budget))))) Rusia ing Suriah sing mbangun tanduran pipe-rolling ..!
      Putin duka lan nuntut dhuwit kanggo gas .. saka Valtsman lan perusahaan!

  10. +8
    12 September 2015
    Edan tansaya kuwat. Apa sing kudu ditindakake "Hiu" ing pesisir Siria? Inggih, paling sampeyan kudu nggunakake akal sehat. Monster kasebut lan Segara Mediterania bakal rada sempit. Lan "Bulava" bakal mabur menyang mitra saka ngendi wae, nanging luwih trep saka Atlantik.
    1. +2
      12 September 2015
      Quote: penembak gunung
      Inggih, paling sampeyan kudu nggunakake akal sehat

      Kanggo ngaktifake, tegese, sampeyan kudu ngerti lokasi saklar kasebut. Apa yen ora ana babar pisan?
      1. +1
        12 September 2015
        Quote: Hedgehog
        Kanggo ngaktifake, tegese, sampeyan kudu ngerti lokasi saklar kasebut. Apa yen ora ana babar pisan?



        Pikiran opo ganti???

        Kayane aku Amerika Serikat lan pacare Israel ora duwe siji utawa liyane ...
        1. +1
          12 September 2015
          Kutipan saka: veksha50
          Iku misale jek kula sing Amerika Serikat lan gendakan Israel ora duwe siji utawa liyane.

          Mulane aku sijine "plus" ing kanthong. Nanging ora katon kanggo kula. Luwih yakin. lol
  11. +6
    12 September 2015
    Apa sebabe Israel dadi twitched? Apa sing dirasakake?
    1. +1
      12 September 2015
      Yen kekacauan ing Timur Tengah diilangi lan katentreman ..... wong Arab wusanane manunggal ...... Babagan ranting lan sapu, kabeh padha ngerti ing dalan ...
      1. 0
        12 September 2015
        Kutipan saka Karlovar
        Yen kekacauan ing Timur Tengah diilangi lan katentreman ..... wong Arab wusanane manunggal ...... Babagan ranting lan sapu, kabeh padha ngerti ing dalan ...

        Wong Arab iki ora bisa manunggal nganti pirang-pirang milenium lan ora ana pungkasan.
        1. 0
          13 September 2015
          Lan Khilafah dudu negara bersatu ???
  12. +2
    12 September 2015
    Wedi duwe mripat gedhe.Utawa mung wong-wong iki ora kanca karo sirah.
  13. -4
    12 September 2015
    Bodho ngancam mungsuh nalika awake dhewe nggawe kapal peringkat 2, 1 potong sajrone 8-10 taun.
    1. +2
      12 September 2015
      Kutipan saka: onix757
      Bodho ngancam mungsuh nalika awake dhewe nggawe kapal peringkat 2, 1 potong sajrone 8-10 taun.



      Kapal peringkat 2 ora kaancam, ora dimaksudake kanggo ...

      Nanging Hiu, Boreas lan Awu - padha ngelingake ... lan cukup bobot ...
    2. +4
      12 September 2015
      Kutipan saka: onix757
      Bodho ngancam mungsuh nalika awake dhewe nggawe kapal peringkat 2, 1 potong sajrone 8-10 taun.
      Aja nganti kesel banget! Kapal-kapal sing kita "ngancam mungsuh" dibangun luwih cepet, sanajan ora cukup cepet, kaya sing dikarepake!
  14. + 14
    12 September 2015
    media israel...
    1. -2
      12 September 2015
      Taurus saiki beda warna - ijo ...
  15. +3
    12 September 2015
    Dipuntepangaken minangka "Hiu", "imperceptibly" belay liwat Gibraltar lan sneaks ing genangan Mediterania. Salah siji ing "ngomong sirah" VO kanggo maca, utawa paste liwat Furnitur saka ngisor karo 100 karet umpluk mm. Banjur, ora suwe sadurunge geger otak opo
    1. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        12 September 2015
        Kutipan saka atalef
        dadi dheweke wis diangkut menyang Crimea dening railway wassat

        woo belay
        Hey San!
        Kejahatan saka moderator ora tundhuk rembugan wassat
        Malah misale jek kula padha ngetung ing kabeh lan supaya iku pindhah dhewe opo , punika jaundice lan cepet-cepet. Aku bakal ngirim sampeyan petualangan pungkasan ing pesen pribadi, ing wayah sore, aku arep menyang garasi saiki, sampeyan bakal ngguyu ya
      2. 0
        12 September 2015
        Kutipan saka atalef
        Modery ketoke lara karo jaundice

        Aku bakal nuduhake Oleg, Profesor, uncalan, sampeyan kabeh ana, aku ing, kanggo wiwitan provinsi Arkhangelsk, banjur Vologda, banjur Yaroslavl opo , lan malah sadurunge Romanov, ing Vladik, nimbang carane China recourse
        Ing sawetoro wektu, sampeyan ora bakal ngomong ing pasuryan, padha ora pracaya Nyuwun
    2. +4
      12 September 2015
      Kutipan saka: perepilka
      Mbayangno carane "Hiu", "imperceptibly" liwat Gibraltar

      Lan mesthi mung ing lumahing!
      1. +1
        12 September 2015
        Quote: Sinis
        Lan mesthi mung ing lumahing!

        Asmane iku, ing ngalor, ing sangisoring es, bisa aling-aling, ing samudra Atlantik, ora ana kang akselerasi, ing Samudra Pasifik, kajaba yen durung tau ana, kayane, kaliru, bener. .
        Lan Gibraltar lan Mediterania opo Aku bakal ngomong siji bab saiki, gajah ing toko cina, ngerti? belay
  16. +3
    12 September 2015
    Dheweke wedi yen pedhang Damocles bisa digantung ing sarang tanduk. lol
    1. +1
      12 September 2015
      Oh, mungkasi omong kosong iki. Kita mung ana ing jagad iki lan kita bakal mlayu utawa bakal remuk.
  17. + 20
    12 September 2015
    Iki dheweke sayang ...! Damn ayu ... Israel ajrih? Kakehan pakurmatan... hi
    1. +8
      12 September 2015
      Kayane Tregubov katon ing video kasebut? Aku lunga karo dheweke menyang kendaraan otonom ing mangsa 1989. Dhèwèké dadi komandhan punggawa Tula kaping 2, sanajan ing wektu iku prau-prauné durung ana jeneng, mung nomer. Awake grapyak banget. Dadi pirang-pirang taun kepungkur, lan kita komunikasi.

      Dear, kita kudu nampa manawa ora ana unit tempur kaya Project 941. Inggih, padha ora kabeh. Ora ana amunisi kanggo wong-wong mau. Remodeling kanggo mergo bener nggawe kapal anew. Tetep "Dmitry Donskoy" karo siji tambang ing "Bulava". Liyane iku sajarah. Apa bisa luwih suwe? Bisa. Nanging mung kedadeyan yen misil kanggo dheweke digawe ing Ukraina.
  18. +4
    12 September 2015
    Sawetara jenis "omong bayi". Umumé, sawetara rudal Bulava ngluwihi 9 ewu kilometer. Malah yen kita nganggep ing delirium edan sing Rusia mutusaké kanggo nggawe wong gemblung metu saka "Dmitry Donskoy" ing Suriah, apa sing kudu nindakake ing cedhak?
    Kajaba iku, kok sepisan maneh sumunar ing Gibraltal - ing tlatah jaban rangkah Great Britain, supaya kabeh paramèter technical sing bisa dibusak saka iku. Cruisers kuwi ply inconspicuously lan adoh saka pesisir, lan ora ana kang ngerti bab mau.
    1. 0
      12 September 2015
      Iku mung ora bisa smack saka Mediterania tengen Suriah karo maces, iku nglanggar hukum fisika ... Patut, sampeyan kudu dadi bodho kanggo gerakan kuwi.
  19. +4
    12 September 2015
    "Lan banjur gosip iki bakal dikalahake dening Angkatan Udara ..." V. Vysotsky.
    1. 0
      12 September 2015
      Nanging, dheweke bakal ndhaptar "surut lan mili" ing Segara Mediterania, uga "peringatan badai" kanggo kabeh wektu ...!
  20. +2
    12 September 2015
    siji gada lan negara "siji serangan" - bye-bye
  21. +1
    12 September 2015
    Wong Israel ora kedutan tanpa guna! - Kucing ngerti daging sapa sing dipangan!
    Khrushchev sadurunge wis ngrancang kanggo ngilangke Israel saka lumahing bumi, kanthi bantuan kapal selam lan misil.
    Sing dadi alangan yaiku ana Makam Suci.
    1. +3
      12 September 2015
      Quote: Bison
      Sing dadi alangan yaiku ana Makam Suci.

      Kanggo Khrushchev? 8)
      1. 0
        13 September 2015
        Khrushchev wis suwe mati. Apa sampeyan ora krungu? Dheweke ngimpi nuduhake imam pungkasan marang warga Soviet, nanging dheweke ora weruh dhewe ...
        Lan présidhèn Rusia saiki menyang gereja, ziarah menyang Tanah Suci, menyang Valaam, menyang Athos.
    2. 0
      12 September 2015
      ISIS bakal ditanggulangi, wong Arab ora bakal duwe masalah, kajaba siji ...
      1. 0
        13 September 2015
        Kutipan saka Karlovar
        ISIS bakal ditanggulangi, wong Arab ora bakal duwe masalah, kajaba siji ...

        - Ing masalah sing ana China.
  22. +1
    12 September 2015
    Kutipan saka REXSTORZ
    Haa, media Israel terus panik)) Dheweke wedi nyerang ana 1 rudal saka Ya. Cukup kanggo nyapu negara menyang kethokan.
    Dheweke wedi yen Rusia entuk pengaruh akeh ing kana))


    Lan kita ora bakal nyerahke Bashar! Tangisan lan isian iki kaya-kaya kaya asu sing bau, sing entuk pendal ing ngisor buntut amarga pengin nglebokake sosis wong liya ing bal menyang grumbulan, banjur dadi bummer ... Dadi wong-wong mau njerit. Aku kira produksi wis dikurangi, diowahi dadi sekel lan dolar, studi kelayakan dikirim "munggah" ...
  23. +2
    12 September 2015
    DEBKA tansah DEBKA. Segara sensasi - lan paling ora siji dikonfirmasi
    1. SSR
      +2
      12 September 2015
      Quote: Pimply
      DEBKA tansah DEBKA. Segara sensasi - lan paling ora siji dikonfirmasi

      Nanging minangka sumber editor, mbantu nggambar gambar "mungsuh" saka Rusia,
      Imha
      Yen pimpinan Federasi Rusia saiki pancen nganggep Tel Aviv minangka mungsuh, mula akeh masalah ora bakal ketemu Netanyahu, mula Federasi Rusia nemoni Bibi lan Bibi ing ngendi dheweke bisa nyakot, sanajan dheweke nggigit cilik nanging njijiki. Umumé, wektu bakal ngomong, nanging aku wedi ing mangsa ngarep kabeh bakal kleru kaya menara kembar.
      Serangan teroris ing tanggal 11 September ditindakake dening para elit AS, B. Laden nggosok dunduk ing kabeh wong.
      1. -5
        12 September 2015
        Kutipan saka S.S.R.
        Nanging minangka sumber editor, mbantu nggambar gambar "mungsuh" saka Rusia,
        Imha
        Yen pimpinan Federasi Rusia saiki pancen nganggep Tel Aviv minangka mungsuh, mula akeh masalah ora bakal ketemu Netanyahu, mula Federasi Rusia nemoni Bibi lan Bibi ing ngendi dheweke bisa nyakot, sanajan dheweke nggigit cilik nanging njijiki. Umumé, wektu bakal ngomong, nanging aku wedi ing mangsa ngarep kabeh bakal kleru kaya menara kembar.
        Serangan teroris ing tanggal 11 September ditindakake dening para elit AS, B. Laden nggosok dunduk ing kabeh wong.

        Kancaku, ojo omong kosong yen ana sing ora ngerti. Omong kosong cilik, bisa mati
      2. 0
        12 September 2015
        Kutipan saka S.S.R.
        Nanging minangka sumber editor, mbantu nggambar gambar "mungsuh" saka Rusia,

        ing umum, misale jek sing Debka diwaca mung ing Rusia, awit aku ora ngerti wong siji kene (sanajan aku ora ngilangi sing padha ana) sing ora mung maca wong, nanging umume dianggep minangka sawetara jenis sumber. informasi.
        1. SSR
          0
          12 September 2015
          Kutipan saka atalef
          Kutipan saka S.S.R.
          Nanging minangka sumber editor, mbantu nggambar gambar "mungsuh" saka Rusia,

          ing umum, misale jek sing Debka diwaca mung ing Rusia, awit aku ora ngerti wong siji kene (sanajan aku ora ngilangi sing padha ana) sing ora mung maca wong, nanging umume dianggep minangka sawetara jenis sumber. informasi.

          )))) Inggih, dina iki aku lunga menyang gema kanggo "wawasan"))) lan ana statement "bareng" saka Gudkov kanthi akeh kesalahan hukum lan nyedhot wong))) supaya apa wae bisa kedadeyan)) )
    2. 0
      12 September 2015
      Lan konfirmasi kanggo pemilih "demokratis" iku sing kaping lima, ora ana sing ngganggu konfirmasi ... Utawa ???
  24. +3
    12 September 2015
    Kutipan: Nevsky_ZU
    Kutipan: B.T.V.
    Aku duwe pitakonan: "kenapa Israel ngeculake misinformasi iki?! Pisanan, iku ngirim pesawat kita ana, saiki kapal selam nuklir, iku pour banyu ing pabrik Departemen Luar Negeri?"


    Saka sudut pandang" donya buku teks pink lan warta", - pengawasan biasa para wartawan. Apa jawaban kaya ngono bakal cocog karo sampeyan?

    Sugeng rawuh ing jagad "tutorial lan warta"


    Dikenal yen bangunan dhuwur kasebut digawe kanthi basis balok logam saka macem-macem sing dikarepake. Ana paling ora 30% saka kabeh struktur. Ing ngendi logam kasebut lunga karo Gemini?
    Yen pesawat nabrak menara ngrusak sawetara pilar balung bangunan, mula ing teori mesthine ana pamblokiran ing arah karusakan, miturut bobote lantai ing ndhuwur lan minangka struktur sing wis ilang kaku. . Inconsistencies ing endi wae ing "serangan teror" iki Nanging nyatane padha kawangun kaya omah kertu kaya padha digunakake.
    spesialis demolition kanggo demolition saka bobrok bangunan lan struktur ... Nalika biaya sing glethakaken ing panggonan tengen lan karo tartamtu. wektu tundha ing chain saka bledosan cilik mrodhuksi undermining.
    1. -3
      12 September 2015
      Kutipan saka Vladimir
      Dikenal yen bangunan dhuwur kasebut digawe kanthi basis balok logam saka macem-macem sing dikarepake. Ana paling ora 30% saka kabeh struktur. Ing ngendi logam kasebut lunga karo Gemini?

      Utamane kanggo ahli teori konspirasi - banjur daur ulang sawise ngresiki reruntuhan
      1. SSR
        +1
        12 September 2015
        Quote: Pimply
        Kutipan saka Vladimir
        Dikenal yen bangunan dhuwur kasebut digawe kanthi basis balok logam saka macem-macem sing dikarepake. Ana paling ora 30% saka kabeh struktur. Ing ngendi logam kasebut lunga karo Gemini?

        Utamane kanggo ahli teori konspirasi - banjur daur ulang sawise ngresiki reruntuhan

        Dheweke lunga menyang proses ing China kanthi cepet ... Dadi para ahli ora mriksa dheweke))) ujare A lan B)))
  25. 0
    12 September 2015
    Mbokmenawa wartawan Israel ngerti kabeh lokasi kapal selam lan kapal selam nuklir kita ngguyu wong bodho Apa sing ditulis, dheweke dhewe ora ngerti. Nah, yen sampeyan ora ngerti, banjur aja njupuk! duka
  26. -15
    12 September 2015
    Umumé, ana panemu yen isi "sensasi" kiwa iki saka cah wadon kuning serves kanggo nggawe katun-wol umum ngeculake uap gething beracun. Ora ana rahasia manawa tembung "Israel" kanthi otomatis nambah jumlah komentar kanthi kaping 3.
    1. + 14
      12 September 2015
      Sampeyan ngerti paribasan: "Nalika crest lair, wong Yahudi sesambat ..." Dadi, mung wong-wong Yahudi sing banget tormented dening taek babagan kabeh sing ana gegayutane karo Israel, kaya crests, pracaya yen donya kabeh peduli babagan loro crests lan Israel. .. Aku bakal pitutur marang kowe rahasia elek - kabeh donya mung bakal sijine iku ing sampeyan lan crests, lan yen sampeyan ora nggawe shit seething, banjur kabeh bakal tenang ...
      1. -17
        12 September 2015
        Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia sing luwih elek, kita uga ora peduli karo sampeyan. Sampeyan sing menek ing endi wae kanthi ambisi sing ora ana guna lan dadi pusat peradaban ....
        1. + 20
          12 September 2015
          Mark ana kanggo dhewe, kanggo saiki: 1. sampeyan menek menyang situs Russian, lan ora kita kanggo sampeyan. 2. Sampeyan ambisi kanggo kita kene bab sapa lan apa. 3. Sampeyan ora mbukak rahasia kanggo sapa wae, amarga saben wong duwe masalah dhewe-dhewe lan saben wong bakal ngrampungake kanthi nyelehake wong liya.

          Mula kesimpulane: kita bakal nindakake apa sing kita butuhake, lan kita bakal menehi pendapat saka mungsuh yen ora ana gunane kanggo kita ing wangun apa wae. Aku mikir sampeyan bakal duwe kawicaksanan Yahudi sing cukup kanggo nyadari lelucon bandara anekdotal: "Wong-wong Yahudi, wis teka ing Israel, sampeyan ora ana maneh sing paling pinter ing kene!", Lan ora ana maneh nindakake omong kosong sing ora ana sing peduli ...
          1. -1
            12 September 2015
            Iki salah siji proyek utawa panggilan (sawise saka jambs saka kaisar Rusia marang mbah buyut ...) ....
        2. +7
          12 September 2015
          Kutipan saka Fantastic_D
          Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia sing luwih elek, kita uga ora peduli karo sampeyan. Sampeyan sing menek ing endi wae kanthi ambisi sing ora ana guna lan dadi pusat peradaban ....


          Kanggo pitakonan: "Sampeyan kerja ing endi?!", Ginekolog Syoma Kats kanthi sopan mangsuli: "Aku kerja ing organ."
          1. -10
            12 September 2015
            Apa sampeyan nulis lelucon menyang Petrosyan?
          2. +2
            12 September 2015
            Kutipan: B.T.V.
            Kanggo pitakonan: "Sampeyan kerja ing endi?!", Ginekolog Syoma Kats kanthi sopan mangsuli: "Aku kerja ing organ."



            Tatyan ... Ya, wong bisa ngomong luwih wicaksana ... proctologist Sema Katz ... lan ora ana siji-sijine - ora wadon utawa lanang sing gelo ...
    2. 0
      12 September 2015
      Kutipan saka Fantastic_D
      Umumé, ana panemu yen isi "sensasi" kiwa iki saka cah wadon kuning serves kanggo nggawe katun-wol umum ngeculake uap gething beracun. Ora ana rahasia manawa tembung "Israel" kanthi otomatis nambah jumlah komentar kanthi kaping 3.

      lalu lintas wis akeh, Penny ekstra kanggo situs wassat
    3. +4
      12 September 2015
      Kutipan saka Fantastic_D
      Umumé, ana mratelakake panemume sing stuffing iki "sensasi" kiwa saka cah wadon kuning serves kanggo pirsawan kapas ngetokaké uwab gething. Ora ana rahasia manawa tembung "Israel" kanthi otomatis nambah jumlah komentar kanthi kaping 3.

      Sawetara jinis komentar cair (. ngguyu
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +1
      12 September 2015
      Joseph (Joseph) Goebbels (ing proses kasebut, kanca sebangsamu, sanajan ora ditresnani, sing ngedol awake marang wong Aryan): luwih gedhe goroh, luwih cepet dheweke bakal percaya ... Utawa ora ???
  27. +3
    12 September 2015
    Fastinton ngirim utusan menyang Israel. Dmitry Donskoy ing Gibraltar. Kabeh padha wedi. Ya, Israel mangsuli lan wedi.
  28. +5
    12 September 2015
    Kita ora medeni sapa wae. Geirope lan sekutu liyane saka kera Fashington, kalebu. lan srail, sampeyan kudu mikir bab apa apa karo pengungsi saka Afrika lan Asia. Minangka kanggo ngarsane Angkatan Laut, Angkatan Udara, wong ijo sopan ing njaba Federasi Rusia: "... Apa Rusia pengin perang? Sampeyan bisa takon kasepen ..."
  29. +7
    12 September 2015
    Lagu iku kelas lan aku topik.. wong Yahudi nyanyi kaya waltzman)))! Rungokake wae...lan aja langsung nggawe kesimpulan, Rungokna wae! hi Kita kabeh ngerti!
    1. +3
      12 September 2015
      Banderlogs kudu diijini ngrungokake wong-wong sing dicekel milisi watara jam.
      1. +3
        12 September 2015
        Quote: Baloo
        Banderlogs kudu diijini ngrungokake wong-wong sing dicekel milisi watara jam.

        Ya padha ngerti kabeh ... wangkal lan srakah wae! hi
    2. +3
      12 September 2015
      Quote: MIKHAN
      Rungokna wae! Kita kabeh ngerti!



      Mung saben esuk kanggo wong-wong mau, tinimbang "Ukraina durung mati", lagu iki bakal dirungokake ...
  30. +2
    12 September 2015
    Lan apa ora iki kelas padha kapal selam nalika propin * osky jenderal saka Bori-mabuk kanggo bonus saka Departemen Negara nggolèki rudal ing warehouses kanggo wong-wong mau lan numpes wong-wong mau, lan banjur kanggo hadiah kaloro saka Departemen Negara. karo umpluk seneng ing tutuk, padha mbuwang kapal selam dhewe, bengok-bengok babagan ora ana gunane tanpa rudal sing dirusak dening dheweke???
    1. 0
      12 September 2015
      bener. lan kabeh jenderal iki lungguh ing dhingklik, shrugged mati lan mblokir tuku teknologi modern. Lan banjur ana pitakonan saka carane, kok lan carane padha ora tekan Dnieper
    2. 0
      12 September 2015
      Kutipan saka IAlex
      Apa ora iki kelas kapal selam padha



      Sing, sing...
  31. +4
    12 September 2015
    Kutipan saka Fantastic_D
    Kutipan saka REXSTORZ
    Haa, media Israel terus panik)) Dheweke wedi nyerang ana 1 rudal saka Ya. Cukup kanggo nyapu negara menyang kethokan.
    Dheweke wedi yen Rusia entuk pengaruh akeh ing kana))


    Sajrone SSR sing luwih kuat, sampeyan ditumpuk ing kene, aja kuwatir. lan ora mung kene, nanging ing kahanan saiki, isine weteng banget lancip kanggo sampeyan "nyapu wong metu ana." Lungguh ing rel ... kanthi rata lan nyebul partikel bledug saka Jerapah Siria sing dikasihi nganti ora sengaja remuk))

    Lan tarian babak sampeyan babagan "Debka-Israeli Media" umume 5 menit ngguyu sehat ngguyu

    Pug nguwak gajah. Padha numpuk ing USSR, mesthi. Sampeyan isi celonone.
    1. -25
      12 September 2015
      Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu
      1. +9
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu

        Lha gendéra ana ing tanganmu...! Sampeyan wedi dhewe lan nuntut keuangan ...)))) Kabeh maling kita wis holed munggah karo sampeyan .. Sampeyan kudu menehi dhuwit adoh! Utang ... gedhe! keprungu

        ngenteni... keprungu
      2. +6
        12 September 2015
        Kowé, turuné Hérodès, nalika prajurit Palestina numpes prajuritmu sing ora ana gunane, Aku ngunggahake gelas kanggo wong Palestina sing ora luwes ...
        1. -12
          12 September 2015
          Quote: Ugra
          Kowé, turuné Hérodès, nalika prajurit Palestina numpes prajuritmu sing ora ana gunane, Aku ngunggahake gelas kanggo wong Palestina sing ora luwes ...

          Inggih, ketoke, sampeyan aktivis - Russian tegese sober. Sampeyan isih sumpah ing dina kamenangan Assad kanggo mabuk - sampeyan bakal mati sober
        2. -2
          12 September 2015
          Masalahe yaiku Herodes iku wong Arab (goy), oh, medeni lan isin ... Alkitab ...
          1. 0
            16 September 2015
            Goyim sing pinter kuwi ujar manawa wong Semit lan Arab duwe klompok getih sing padha ...
            1. 0
              16 September 2015
              Kutipan saka Mister22408
              Goyim sing pinter kuwi ujar manawa wong Semit lan Arab duwe klompok getih sing padha ...

              Ya, lan pramama kabeh manungsa iku SATU!
      3. +8
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu

        Sampeyan isih ketoke cukup enom lan sampeyan ora ngerti carane wong Yahudi dibuwang metu saka wong wadon Eropah ing gauno, luwih saka rong atus taun kepungkur, lan Rusia, jiwa apik, nampa putra lan putri Sion. Dadi aja bungah banget ing retret wilayah kita, utawa luwih apik, paspor mriksa amerskaya sampeyan, dumadakan ilang, utawa ana kesempatan liyane. hi
      4. +2
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu


        Apa sampeyan ora ngerti, cah ayu, yen ora ana prajurit Rusia biasa, mula kabeh rakyat sampeyan, kajaba bagean cilik ing p_indosia, bakal diobong ing krematoria, sadurunge dicelupake ing kamar gas. .
        Kabeh iki aneh kanggo kula - apa wong Rusia mung disimpen saka punah lan timelessness, padha ngrusak iku luwih saka wong liya.
        Kesimpulan: aja tumindak becik, ora bakal ala.
        A raos njijiki saka sampeyan.ser saka scraps kuwi saka wong, minangka sawetara wakil saka "wong-wong sing dipilih Gusti Allah" kene, utamané - kayata Fantastic_D. Purulent rot, dudu wakil saka pilihan Gusti Allah.
        1. +3
          12 September 2015
          Kutipan: mik-51
          Kutipan saka Fantastic_D
          Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu


          Apa sampeyan ora ngerti, cah ayu, yen ora ana prajurit Rusia biasa, mula kabeh rakyat sampeyan, kajaba bagean cilik ing p_indosia, bakal diobong ing krematoria, sadurunge dicelupake ing kamar gas. .
          Kabeh iki aneh kanggo kula - apa wong Rusia mung disimpen saka punah lan timelessness, padha ngrusak iku luwih saka wong liya.
          Kesimpulan: aja tumindak becik, ora bakal ala.
          A raos njijiki saka sampeyan.ser saka scraps kuwi saka wong, minangka sawetara wakil saka "wong-wong sing dipilih Gusti Allah" kene, utamané - kayata Fantastic_D. Purulent rot, dudu wakil saka pilihan Gusti Allah.

          Yen memoriku bener, iki minangka prajurit biasa Uni Soviet lan negara-negara Sekutu, lan ing antarane wong-wong Yahudi uga perang. Ngomong-ngomong, kita ora bakal lali karo prestasi kabeh prajurit sing nyuwil mburi Hitler, nanging apa hubungane karo kasar sampeyan?
          1. +1
            12 September 2015
            Quote: Hello
            Yen memoriku bener, iki minangka prajurit biasa Uni Soviet lan negara-negara Sekutu, lan ing antarane wong-wong Yahudi uga perang. Ngomong-ngomong, kita ora bakal lali karo prestasi kabeh prajurit sing nyuwil mburi Hitler, nanging apa hubungane karo kasar sampeyan?


            Sampeyan diijini melu perang. Nemtokake ana ing Google - pira ing persentase istilah ana Rusia ing antarane prajurit Soviet. Iki siji.
            Kapindho, wakil gedhe saka wong Armenia, Marshal Baghramyan, ing ringkesan kanggo Markas Komando Tinggi, nglapurake yen ana kurang saka 50% prajurit Rusia ing unit kasebut, mula PART kasebut ora nyenengake.
            Iki kanggo sampeyan babagan prajurit Rusia.

            Sampeyan deigned kanggo nyumurupi kasar kula, lan kasar iku arrogant lan tanpa isin, ora ana kanca-kanca suku.
            Kaya kabeh rot Western.
            Dadi kanggo kula, komentar sampeyan - aku ora bakal ngomong persis, nanging yen alus - print metu, gulung menyang tabung lan menyang bokong.
            1. -1
              12 September 2015
              Aku pengin ngelingake sampeyan yen aku dudu pengacara kanggo sapa wae, aku pribadi ora sopan karo sampeyan, nanging sampeyan ngidini sampeyan ora sopan karo aku, mbok menawa sampeyan kudu katon ing pangilon? Oalah, apa sampeyan mikir yen ana wong sing ora sopan karo sampeyan, sampeyan bisa uga ora sopan kanggo kabeh wong?
        2. +2
          12 September 2015
          Kutipan: mik-51
          Kutipan saka Fantastic_D
          Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu


          Apa sampeyan ora ngerti, cah ayu, yen ora ana prajurit Rusia biasa, mula kabeh rakyat sampeyan, kajaba bagean cilik ing p_indosia, bakal diobong ing krematoria, sadurunge dicelupake ing kamar gas. .
          Kabeh iki aneh kanggo kula - apa wong Rusia mung disimpen saka punah lan timelessness, padha ngrusak iku luwih saka wong liya.
          Kesimpulan: aja tumindak becik, ora bakal ala.
          A raos njijiki saka sampeyan.ser saka scraps kuwi saka wong, minangka sawetara wakil saka "wong-wong sing dipilih Gusti Allah" kene, utamané - kayata Fantastic_D. Purulent rot, dudu wakil saka pilihan Gusti Allah.

          Aku tansah mikir yen prajurit Soviet perang kanggo Motherland, nanging padha ora malah mikir bab nylametake wong Yahudi, amarga goal kuwi ora tau voiced ing kaputusan pamaréntah. Banjur wong-wong Yahudi bakal tansah ngucapke matur nuwun marang wong-wong Soviet kanggo pengorbanan sing ditindakake ing perang nglawan Nazisme, nanging kita uga kudu ora lali yen USSR minangka sponsor utama negara-negara Arab lan teroris sing terus-terusan perang nglawan. Israel wiwit dina pisanan ana. Dados lampahipun rakyat punika pisah, saha kawicaksanan nagari.
          1. +3
            12 September 2015
            Quote: Aron Zaavi
            Aku tansah mikir yen prajurit Soviet perang kanggo Motherland, nanging padha ora malah mikir bab nylametake wong Yahudi, amarga goal kuwi ora tau voiced ing kaputusan pamaréntah. Banjur wong-wong Yahudi bakal tansah ngucapke matur nuwun marang wong Soviet

            Wong-wong Yahudi ing USSR uga dadi wong Soviet lan perang kanggo tanah air nglawan Nazi, ing wektu iku ora ana Israel minangka negara.
          2. 0
            12 September 2015
            Quote: Aron Zaavi
            nanging uga kita ora kudu lali yen USSR minangka sponsor utama negara-negara Arab lan teroris sing nindakake perang terus-terusan nglawan Israel wiwit dina pisanan ana.



            Nah, sampeyan dhewe ngerti yen iki kerusuhan, sing nyata ... Yen sampeyan narik konteks saka crita sing padha, sampeyan bisa ngomong akeh ...

            Nanging, nyoba kanggo mbuktekaken ngelawan, iku ora USSR sing nyumbang ing akeh cara kanggo loro nitahaken saka Perserikatan Bangsa-Bangsa tinimbang Liga mati lan nggawe negara Israel, antarane liyane ...

            Apa sing kedadeyan sabanjure, banjur - iki minangka bagean liyane saka crita ... Lan maneh, sampeyan utawa kita ora ngerti isi crita iki ...

            Lan saiki - sampeyan lunga menyang Israel, manggon ing kono - uga, manggon ... Utawa apa sampeyan dadi pegel ing USSR - Rusia sing gething menang liwat alesan ???

            Kayane tujuan urip sampeyan yaiku mbales dendam saka USSR-Rusia ... Pitakonan - kanggo apa ??? Utawa wong-wong Yahudi padha ditindhes sadurunge lan saiki??? Utawa padha duwe urip ala???
            Saora-orane, wong Yahudi ora nyambut gawe ing piranti mesin lan ing lapangan, kabeh wong duwe pendhidhikan utawa spesialisasi sing bergengsi ... Lha, apa masalahe ???

            Ngiwa - manggon kaya sing dikarepake ... Ngomong yen USSR-Rusia ndhukung wong Arab??? Ya, Israel malah ora duwe hubungan diplomatik karo USSR kaya ngono ... Kabijakan sampeyan pro-Amerika, ora pro-Rusia, sanajan paling seprapat saka sampeyan saka USSR-Rusia ...

            Soko aku bubar ... Ya, aku mung kesel maca kabeh sundel iki ... Sampeyan pancene, kaya wong Ukrainia - maca kabeh komentar sampeyan (maksudku ora mung sampeyan pribadi, nanging kabeh brigade sampeyan) ...
            1. 0
              12 September 2015
              Kutipan saka: veksha50
              Nanging, nyoba kanggo mbuktekaken ngelawan, iku ora USSR sing nyumbang ing akeh cara kanggo loro nitahaken saka Perserikatan Bangsa-Bangsa tinimbang Liga mati lan nggawe negara Israel, antarane liyane ...

              Ora ana gunane kanggo nolak sing jelas. Keuntungan saka USSR ing nggawe negara Israel ora cilik. Nanging ora luwih saka AS utawa Inggris. (Lan kita kabeh matur nuwun kanggo iki)
              Saiki, sawise kabeh sing ditindakake USSR marang kita, bakal dadi bodho yen Rusia terus njaluk wong Israel sujud ing lemah menyang arah watu putih.
              Lan, apa bedane (saiki) mbantu USSR utawa ora
              Pernyataan sampeyan kaya mangkene, saiki Breivik sing padha bakal ujar
              Rusia umume duwe utang marang Norwegia, bisa uga. Rurik minangka wong Norwegia lan tanpa dheweke ora ana Rusia

              Kutipan saka: veksha50
              Apa sing kedadeyan, banjur - iku bagean liyane saka crita

              Inggih, USSR perang ing Perang Donya II bebarengan karo Amerika Serikat, nanging banjur apa? -- iku bagean liyane saka crita, ta?
              Kutipan saka: veksha50
              Saora-orane, wong Yahudi ora nyambut gawe ing piranti mesin lan ing lapangan, kabeh wong duwe pendhidhikan utawa spesialisasi sing bergengsi ... Lha, apa masalahe ???

              Dheweke kerja, dheweke kerja ing endi wae.
              Ngomong-ngomong, Putin ora milih pilihan sing padha, dadi apa? Apa profesine kurang diajeni?
              Kutipan saka: veksha50
              Ya, Israel ora duwe hubungan diplomatik karo USSR kaya ngono.

              belay , pedunung liyane saka alam semesta alternatif
              Kutipan saka: veksha50
              Kabijakan sampeyan pro-Amerika, dudu pro-Rusia, sanajan paling ora seprapat saka sampeyan saka USSR-Rusia.

              Lan apa sing wis sampeyan lakoni kanggo nggawe kabijakan kita pro-Rusia? Utawa kudu tresna marang Ibu Waca kanggo mripat sing ayu?
              Kutipan saka: veksha50
              Mergo aku adol ... Ya, aku mung kesel maca kabeh sundel iki ... Sampeyan pancene kaya wong Ukraina -

              Ora, sampeyan maca.
              Apa kapercayan obsesif sing kabeh kaadilan donya klempakan ing Rusia, lan saben wong kudu tresna lan ngormati sampeyan mung kanggo apa sing. belay
      5. +4
        12 September 2015
        Fantastic_D IL Dheweke ora nyebutake jeneng kasebut. Apa dheweke ana hubungane karo Israel kabeh? Nanging kasunyatan manawa dheweke lan Amer lan ing F-35 bakal ngalahake kabeh wong, yaiku Napoleon langsung. Diobati, mungkin durung kasep wong bodho
      6. +1
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        lan sampeyan SSR seda



        Matur nuwun kanggo OUR USSR negara sing diarani Israel dibentuk ...

        Thanks kanggo kita USSR Sampeyan lan wong tuwamu entuk urip lan pendidikan ...

        Thanks kanggo USSR, sampeyan lan wong tuwa sampeyan bisa nganggo basa Rusia kanthi sampurna, mula sampeyan saiki wis teka ing wilayah kita lan mbuwang lendhut ing kabeh sing bisa ...

        Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa - padha nyekel rong tengkorak, nanging sesuk utawa sesuk sampeyan bakal katon ing jeneng celukan anyar, kanthi IP anyar ... Nanging, amarga ora ana sing ilang - njawab pitakonan siji: kenapa sampeyan pribadi duwe sengit banget marang Rusia lan rakyate ??? Ya, dheweke lunga - lan demi Gusti ...

        Lan aneh, nanging kayane sampeyan isih enom, sanajan sampeyan bisa nggunakake basa kasebut kanthi apik ... Saka endi iki teka saka sampeyan ???
        1. -2
          12 September 2015
          Kutipan saka: veksha50
          Thanks kanggo USSR, negara sing diarani Israel dibentuk ..

          belay
          Kutipan saka: veksha50
          Thanks kanggo USSR, sampeyan lan wong tuwa sampeyan nampa urip lan pendidikan ...

          Inggih, aku mung fertilized lan sinau ngguyu
          Kutipan saka: veksha50
          Thanks kanggo USSR kita, sampeyan lan wong tuwa sampeyan fasih nganggo basa Rusia,

          Aku ngerti yen ora ana sing ngomong Rusia sadurunge USSR, lan apa sing kudu ditindakake dening wong Yahudi liyane sing ora nganggo basa Rusia ing umum?
          Kutipan saka: veksha50
          : ngendi sampeyan pribadi duwe gething banget kanggo Rusia lan wong

          Ya, Fantast rada overdo ing emosine, nanging dheweke adoh banget saka kontingen utama VO.
          7 saka 10 pengin kita mati ngguyu , katon ing mburi sampeyan - standar kaadilan lan kabecikan manungsa.
          1. 0
            13 September 2015
            Kutipan saka atalef
            katon ing mburi sampeyan - standar kaadilan lan kabecikan manungsa.



            Paling ora aku ora nyinggung sapa-sapa lan ora pengin mati ...

            Lan, omong-omong, aku ora melu regejegan karo sampeyan ... Mung kanggo sampeyan, sanajan sampeyan lagi raking akeh minus, aku ora sijine minus - aku nanggapi dhewe ... Aku ora sijine iku ora mung kanggo sampeyan - Aku mung duwe quirk kuwi ...

            Lan karo penulis fiksi ilmiah aku melu cabul, lan dheweke ora mangsuli aku ... Sing sepisan maneh ngonfirmasi ide lawasku yen sampeyan kerja kaya tim ...

            Atalef, saiki ora perlu cling, aku ngerti saiki sampeyan bakal nemokake akeh bantahan anti-bantahan, nanging aku mbaleni maneh: Aku takon khusus marang wong sing sengit ...

            Mbokmenawa, sampeyan bakal setuju karo aku yen ing antarane sampeyan lan kita ana sing pinter lan ora pinter banget, ana sing militan lan moderat, lsp. lsp. ?

            Dadi aku mbaleni maneh: Aku takon marang wong tartamtu ... Dheweke dudu bocah cilik, supaya Atalef (lali - Sasha lan Oleg?) menek kanggo intercede ....

            Utawa kaya ing gapura: sing cilik dadi ora becik marang wong sing liwat, lan wong tuwa metu kanggo intercede saka sudhut ??? Iku wis katon kaya basa Spanyol krama ...
      7. -2
        12 September 2015
        Kutipan saka Fantastic_D
        Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu


        Ahahaha, terinspirasi....
  32. + 12
    12 September 2015
    Ya, neraka karo dheweke, karo Israel iki, mongrel lolong angin nyandhang, ora nggatekake.
  33. 0
    12 September 2015
    Lha, apa sing diomongake "Gadis" iki? SAIKI YEN DIBERITAHU DMITRY DONSKOY "nyawiji" liwat "Belomorkanal" lan ing sadawane Volga menyang Don, banjur liwat Segara Ireng menyang Suriah, iku bakal dadi karya agung! Lan banjur kuwi trifle, uga, padha nyampur ing ngendi Dmitry Donskoy, lan sing ora salah, saiki yen padha uga bakal laporan sing sawise modernisasi Kuzya, padha teka ing Suriah liwat dalan jero banyu, lan banjur liwat Afrika ( ing sadawane Kali Nil lan ngluwihi) menyang pesisir Amerika Serikat Saiki sing bakal menarik (kanggo psikiater)!
  34. 0
    12 September 2015
    "Media Israel wedi marang publik kanthi kampanye" Dmitry Donskoy "ing pesisir Suriah" ...

    Soko sing padha wiwit ditemokake ing media Amerika Serikat, Polandia, Ukraina, Israel lan "sadulur" Baltik ...

    Asap fly agarics padha ...
    1. +1
      12 September 2015
      Intine yaiku Israel minangka negara Yahudi sing paling enom, negara Yahudi paling tuwa (utama) ing planet iki yaiku Amerika Serikat ... Lan saiki ana perang donya, kaya sing dipikirake dening akeh wong, antarane Amerika Serikat lan Rusia, nyatane. , antarane Yahudi donya lan China donya ("Yahudi saka Asia", sing duwe mentality padha Yahudi klasik, cara kanggo nggayuh gol, karo, Nanging, beda motivasi tipis lan karo populasi ing wilayah 200 kaping luwih gedhe). Rusia, kang wis kasugihan nyata untold donya, ing wong Putin nguripake adoh saka "kemitraan" karo negara Yahudi utama-Amerika Serikat ing sih saka kemitraan karo negara "Asia Yahudi"-China .... fault of Russia, Putin... before the "progressive world" community !!!! Intine opo? Russia will take side, that side will win in the end (deleng peta geologi lan politik donya) .. ..
      1. 0
        12 September 2015
        Kutipan saka Karlovar
        Intine yaiku Israel minangka negara Yahudi sing paling enom, negara Yahudi paling tuwa (utama) ing planet iki yaiku Amerika Serikat ... Lan saiki ana perang donya, kaya sing dipikirake dening akeh wong, antarane Amerika Serikat lan Rusia, nyatane. , antarane Yahudi donya lan China donya ("Yahudi saka Asia", sing duwe mentality padha Yahudi klasik, cara kanggo nggayuh gol, karo, Nanging, beda motivasi tipis lan karo populasi ing wilayah 200 kaping luwih gedhe). Rusia, kang wis kasugihan nyata untold donya, ing wong Putin nguripake adoh saka "kemitraan" karo negara Yahudi utama-Amerika Serikat ing sih saka kemitraan karo negara "Asia Yahudi"-China .... fault of Russia, Putin... before the "progressive world" community !!!! Intine opo? Russia will take side, that side will win in the end (deleng peta geologi lan politik donya) .. ..

        Duh Gusti, wah, bid'ah iku apik, sampeyan ora ngarani penguin ing Antartika Yahudi kuno, nanging asli Australia Yahudi sejati.
        1. 0
          12 September 2015
          Quote: Hello
          Yahudi, wong-wong Yahudi watara mung wong Yahudi

          [media=http://my.mail.ru/mail/grach-1964/video/609/558.html]
        2. +1
          12 September 2015
          Quote: Hello
          uga, sampeyan ora nelpon penguin ing Antartika Yahudi kuna, nanging pribumi Australia bener Yahudi

          Kene sampeyan meh mencet tandha: yen salah siji saka reguler Israel ing VO disebutake yen wong Israel ortodoks ing Israel dhewe disebut "penguin" - kanggo sandhangan dikenali.
          Dadi wong-wong Yahudi sing sejati bakal dadi penduduk Antartika, dudu Australia ... keprungu hi
        3. -1
          15 September 2015
          lan kanggo negara kang ing donya, mugi kula dadi penasaran, senat negara menehi loot taunan kanggo militèr, kajaba Israel?
      2. +1
        12 September 2015
        Kanggo penambang: Utawa wong Tionghoa minangka saingan saka Anglo-Saxon, sing biasane ana ing conveyor Ford, lsp. kerja??? Utawa wong Tionghoa kasengsem ing gunung emas Wall Street (bank, ijol-ijolan ...) ???Utawa wong Tionghoa ora ngelingi sapa sing dadi pendiri East India Company ???Sapa sing dadi pemicu Perang Candu ? ?? Aku ngerti banget karo mentalitas Tionghoa (wiwit cilik aku tuwuh ing antarane wong-wong mau, uga ing antarane wong Persia (Iran lan Tajik), Jerman, Turki, Yunani, Asyur, Armenia, Rusia-kekaisaran ....) .. .
  35. +1
    12 September 2015
    Miturut cara, IG nampa penghasilan utama saka adol lenga. Dadi iki tugas kanggo penerbangan kita ing Suriah. Dikenal ing endi sumur lan pira. Carane akeh sorties sampeyan kudu nyabut ISIS saka bathi lenga, lan supaya nomer sumur operasi iku nul?
    1. 0
      12 September 2015
      Iki minangka salah siji saka akeh motif kanggo "intervensi" Rusia ing konflik Siria, sing logis banget lan pragmatis, umume, Putin ora ...
  36. +1
    12 September 2015
    Pitakonan kanggo media iki kanggo logika: kenapa cruiser karo pluru nuklir balistik malah ana ing banyu wong?)
  37. +2
    12 September 2015
    Media Israel nggegirisi masarakat kanthi kampanye "Dmitry Donskoy" menyang pesisir Suriah
    Mulane aja padha wedi, nanging padha bungah-bungah. Yen Siria ora tahan, banjur tanpa gangguan lan kanthi kesenengan sing luwih gedhe, kabeh militan Israel bakal teka kanggo ngethok. Ana ing dalan. Miturut cara, iku isih ora cetha banget kanggo kula kok Israel meneng? Sawise kabeh, garis ngarep ing Suriah cedhak banget karo dheweke. Lan yen miturut tradhisi, dheweke pengin setuju, ora bakal bisa. Padha digunakake pravosekov ing dill, saiki padha ora ngerti ngendi kanggo uwal saka wong-wong mau! Apa sampeyan mikir ing Israel, yen ana, bakal beda? Wah...
    1. +1
      12 September 2015
      Yen kekacauan permanen tetep ing BV, wong Arab ora bakal duwe wektu kanggo Israel ... ISIS diarani ndhukung kekacauan iki ... Apa sampeyan ngelingi dongeng carane rubah dibagi keju antarane rong hamster (utawa ferrets, utawa aku? ga inget)?
  38. +5
    12 September 2015
    Alamiah, ana apa-apa saka jenis ing "media Israel", lan "debka" iku loro pensiun freaks (bojo lan bojo) lungguh ing negara lan duwe wektu lan dhuwit kanggo hobi. 99.9% wong Israel ora ngerti tembung "debka" lan umume - "shana tova ve matuka!" "Rosh Hashanah" (Taun Anyar) teka ing Israel lan kabeh wong sibuk karo iki, sing ana ing omah, sing ana ing luar negeri - preian ...
    1. 0
      12 September 2015
      Kutipan: Oleg7700
      "Rosh Hashanah" (Taun Anyar) teka ing Israel lan kabeh wong sibuk karo iki, sing ana ing omah, sing ana ing luar negeri - preian ...

      Lan apa jenis taun Yahudi 5000 sampeyan wis duwe?
    2. +2
      12 September 2015
      iku hobi??? Lan ora bisa, iku (kanggo awis hard, anget nyawa) ???
  39. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        12 September 2015
        Yagene, nalika ana wong sing ngerti yen rekan-rekan agama sampeyan wis nganggo celana utawa ora resik ing tangane, utawa ngapusi kanthi inspirasi, sampeyan langsung nyoba nyurung wong menyang Nazi? Tse ora peduli. ora
      2. +3
        12 September 2015
        Quote: Aron Zaavi
        Ziganut sawise iku ora lali?

        Iku dipercaya sing wong wis apa-apa apa karo fascists, propaganda wis rampung sawijining proyek "miskin apes Palestina katindhes dening wong Yahudi" iki mantep nandur ing atine akeh.
      3. +1
        13 September 2015
        sisih Kolomoisky zigging ing Ruin
  40. + 11
    12 September 2015
    ... "desa" histeris apa? Napa "ahli strategi" mlebu ing segara sing ditutup? Ana sing njerit, liyane, amarga bodho, percaya lan malah njerit ...
  41. +9
    12 September 2015
    wong Yerusalem bakal nutup cangkeme lan paling ora nindakake apa wae kanggo nglawan ISIS ...
    1. -10
      12 September 2015
      Quote: Ugra
      wong Yerusalem bakal nutup cangkeme lan paling ora nindakake apa wae kanggo nglawan ISIS ...

      apa sing sampeyan tindakake?
      1. +5
        12 September 2015
        Kutipan saka atalef
        apa sing sampeyan tindakake?

        Krama alus iku nular?
    2. +2
      12 September 2015
      IG minangka sekutu Israel, sanajan (IS) paling ora digunakake ing peteng, minangka maksimal, perjanjian rahasia ing antarane ...
  42. Komentar wis dibusak.
  43. +4
    12 September 2015
    lan suwene ngenteni ...? Rusia, aja wedi, wektune udan ...
    1. 0
      12 September 2015
      Quote: MIKHAN
      Rusia, aja wedi, wayahe udan ...

      Ngendi udan?
      1. 0
        13 September 2015
        Axis saka ala - USA-Inggris-Israel.
  44. 0
    12 September 2015
    Ya, dheweke beku, supaya dheweke dadi panas lan ngguyu wong bodho, kabeh luwih nyenengake!
  45. +6
    12 September 2015
    Ya, amarga dongeng kanggo bocah-bocah, kabeh wong padu, wong asli saka tilas USSR ngerti manawa pesen iki omong kosong.
    1. 0
      12 September 2015
      Kabeh masalah gedhe ing sejarah wong kedadeyan amarga omong kosong .... Elingi Perang Troya kanthi alasan Yelenin ....
  46. gdv
    +5
    12 September 2015
    Apa sampeyan pengin mbukak rahasia sing nggegirisi? Apa jenis paprika Israel ing kene kanggo mbela kepentingan Tanah Prajanjian?
    Aku nganggep Mosad le-modiin u-l-tafkidim meyukhadim ing wong, salah siji saka unit keamanan cyber.
    Miturut welcome partners saka camp ngelawan.
    1. +3
      12 September 2015
      Kutipan: gdv
      Aku nganggep Mosad le-modiin u-l-tafkidim meyukhadim ing wong, salah siji saka unit keamanan cyber.

      Iku banget mangu sing tingkat banget kurang, paling kamungkinan biasa "trolls" saka Israel.
      1. +6
        12 September 2015
        Komunis Libanon, bebarengan karo Hizbullah lan tentara Siria, perang nglawan antek Amerika Serikat lan rezim Israel dening teroris IS, Al-Nusra.
        1. +8
          12 September 2015

          Rusia wis ngluncurake serangan balik geopolitik ing Suriah. Peperangan kanggo Suriah minangka salah sawijining perang utama ing Timur Tengah ing perang donya
          Rusia, miturut intelijen AS, bakal nyebarake pesawat MiG-31 lan Su-25 ing Latakia Siria. Kemungkinan sing bisa ditindakake nggumunake Gedung Putih.
          Pamrentahan Obama lan komunitas intelijen AS prihatin babagan kemungkinan rencana Rusia nggunakake pangkalan udara anyar ing Suriah kanggo miwiti sorties pertempuran, nyerat The Bloomberg View.
          https://so-l.ru/news/show/ishenko_rossiya_v_sirii_pereshla_v_geopoliticheskoe_k
          Iku perlu kanggo nyirnakake teroris sing disponsori dening Amerika Serikat lan Israel sing digawa munggah lan dilengkapi kanthi cetha supaya, sawise ngrebut arsenals tentara Siria, pindhah menyang kampanye nglawan Moskow lan numpes Rusia, yaiku. ngimpi lawas saka CIA lan Mossad.
    2. +2
      12 September 2015
      Kutipan: gdv
      Aku kira Mosad le-modiin u-l-tafkidim meyuhadim

      Mmm, aku mikir sampeyan mung ngenyek unit iki, hmm, utawa kosok balene, apa sampeyan memuji?!
      Ora, paling mungkin penghinaan !!!
  47. +1
    12 September 2015
    Ora perlu tantrums, ora Rusia sing nyebabake kekacauan iki,
    lan kita wis nguatake kemampuan pertahanan lan bakal terus nguatake.
  48. +1
    12 September 2015
    Iku perlu kanggo ngirim, amarga wong Israel pengin !!!! ngguyu
  49. gdv
    +2
    12 September 2015
    jaket quilted (6) RU Dina iki, 17:17 ↑ Anyar
    Kutipan: gdv
    Aku nganggep Mosad le-modiin u-l-tafkidim meyukhadim ing wong, salah siji saka unit keamanan cyber.
    Iku banget mangu sing tingkat banget kurang, paling kamungkinan biasa "trolls" saka Israel.

    Iki minangka jotosan kanggo bangga - aku mikir ing sisih liya kabeh monitor ana ing saliva lan kotoran.
    1. +3
      12 September 2015
      Kutipan: gdv
      Iki jotosan kanggo bangga sing, Aku ing sisih liyane kabeh monitor ing saliva lan excrement

      Aku sangsi banget yen wong-wong kuwi duwe ajining dhiri kanggo wong-wong mau, sing paling penting kanggo wong-wong mau yaiku dolar, euro, sekel, lan dheweke bakal nyumerepi awake dhewe lan ngedol kabeh, lan mesthine, hobi sing paling disenengi yaiku " ngapusi" negara sing nggedhekake lan nglatih dheweke nanging ora ngajari amarga ora mungkin.
  50. +3
    12 September 2015
    Lan sampeyan uga kudu takon ibu enom saka psaki apa dheweke ngerti babagan kapal selam iki lan ing ngendi panggonane. Ayo dheweke narik minat ing jaringan sosial ...
  51. +4
    12 September 2015
    Kapal selam Inggris meh narik trough fishing menyang ngisor, nyekel trawl. Kabeh pers "gratis" wiwit nguwuh-uwuh yen iku kapal selam Rusia. Enem sasi sabanjure, wong Inggris ngakoni, "Nuwun sewu, bapak-bapak, kula mboten ngresiki bak sampeyan." "Gratis" kanthi tenang, kanthi cetakan cilik, "oh, oh, oh, ora nyenengake." Nanging ampas tetep. nangis Bakal padha karo prau iki. Wong Israel bakal diumumake lara mental utawa bakal ngrujuk manawa ana anomali optik.
  52. +1
    12 September 2015
    Wedi duwe mripat gedhe. Nanging kanggo wong Yahudi, kurang informasi sing salah, kaya massad sing ana ing telung ndhuwur.
  53. +6
    12 September 2015
    Kutipan saka: botsman80
    ... "desa" histeris apa? Napa "ahli strategi" mlebu ing segara sing ditutup? Ana sing njerit, liyane, amarga bodho, percaya lan malah njerit ...

    Ya ... Siji, "kuning" koran shitted metu sawetara edan "kabar", lan perang pecah ing meh 200 kiriman. Aku wis suwe ora maca njerit sing banter ...
    1. +1
      12 September 2015
      Quote: lawas26
      lan perang wiwit ing meh 200 kiriman.

      Iki informasi saka gelombang kapindho, wis njlentrehake ngendi Shark bener, kene komentar kanggo warta pisanan, iku murni reprint, iku YES_A_A!
  54. +1
    12 September 2015
    Ya, omong kosong! Segara Putih... Mediterania... rong asta ing peta!
  55. 0
    12 September 2015
    Kutipan: Temer
    Ya, omong kosong! Segara Putih... Mediterania... rong asta ing peta!

    "Dmitry Donskoy" - prau eksperimen. Lan dheweke ora melu patroli tempur. Nalika dheweke metu menyang segara lan yen dheweke ora duwe rencana kanggo murub misil, dheweke metu TANPA ROKET. Lan roket sing diobong digawa dening BB GVM. Lan carane bener aku takon pitakonan tukang bot80 kenapa kapal iki, monster iki, menyang segara sing dikubur (ing SZM)
  56. +5
    12 September 2015
    Lha, oke, padha ngguyu ...)))))) Ora ana kapal selam nuklir, uga pejuang sing ambruk ....)))) Kabeh lali! keprungu
  57. +1
    12 September 2015
    Kutipan: Temer
    Ya, omong kosong! Segara Putih... Mediterania... rong asta ing peta!

    Apa bedane, mung pindhah saka dermaga, miwiti rudal siji, tanpa hulu ledak, setengah saka Israel bakal langsung mati wedi, liyane bakal crap piyambak lan ndhelikake, kok sampah reaktor kabeh cara kanggo pesisir Suriah.
  58. +1
    12 September 2015
    Kanggo wong Yahudi, ngapusi iku gampang kaya kedhip. Wis 70 taun saiki, wong-wong mau ngusir saben wong kanggo njaluk ganti rugi babagan mateni 6 yuta ”wong pilihané Gusti Allah”. Apa ana sing mriksa apa iki bener utawa ana "kesalahan" 5,5 yuta? Wong sing ora pretyaya dikaniaya. Yen sampeyan ora ngandel, maca pojok ing topik "kritik Holocaust"
  59. 0
    12 September 2015
    Lan apa sampeyan gugup? "Dmitry Donskoy" mbebayani sanajan saka Severodvinsk, ora perlu nyeret menyang pesisir Suriah.
  60. 0
    12 September 2015
    Ora ana sing aneh, Dmitry Donskoy duwe pilihan - "teleportasi", lan uga gerakan darat menyang ngendi wae ing donya.
  61. +1
    12 September 2015
    Kutipan: B.T.V.
    Kesan yen sampeyan pancene pengin cokotan wong.

    Mula dheweke nyebut awake dhewe Rex ngguyu
  62. +5
    12 September 2015
    Kutipan: KadetXXX
    Apa bedane, mung pindhah saka dermaga, miwiti rudal siji, tanpa hulu ledak, setengah saka Israel bakal langsung mati wedi, liyane bakal crap piyambak lan ndhelikake, kok sampah reaktor kabeh cara kanggo pesisir Suriah.

    Ya, aku wis mangertos saka akeh statements sing hobi favorit saka anggota forum kanggo pracaya tumindak apa wae dening Rusia - lan kabeh wong wiwit telek piyambak. Mesthi, iku becik kanggo nimbang dhéwé d'Artagnans, lan everyone liya pengecut lan serons. Iki carane dheweke negesake ajining dhiri. Lan mboko sithik, sumber daya sing umume apik dadi cesspool, mbucal sampah, ing ngendi pendhudhukan utama mayoritas yaiku nganggep kabeh wong bodho, pengecut lan scum. Lan mboko sithik sumber daya militèr dadi cesspool, ngendi padha ngrembug ora rincian technical, nanging ngrembug kang pesaing njupuk liyane telek lan ngganti popok luwih kerep. Lan kita dadi putih, alus, menacing lan tenang, kaya watu.

    Nanging kepiye tumindak kita ing kasus kaya ngono?
    Apa ora Presiden Rusia omong kosong nalika ngaktifake Cheget nalika ngluncurake roket meteorologi konvensional?
    Lan kepiye media kita, sing wong liya langsung digandhengake karo wong (karo kita, mesthine, ora kaya ngono. Media kanthi kapisah - wong kanthi kapisah), nanggepi peluncuran rong target balistik ing SMZ ?? Minangka adoh aku elinga saka reaksi lan durasi, aku ora pengin telek ing media. Lan diare iki terus nganti pirang-pirang dina.
    1. +2
      12 September 2015
      Quote: lawas26
      Ya, aku wis mangertos saka akeh statements sing hobi favorit saka anggota forum kanggo pracaya tumindak apa wae dening Rusia - lan kabeh wong wiwit telek piyambak.

      Aku ndhukung saben tembung ing komentar sampeyan.
      Surat sing terus-terusan saka Cossacks menyang Sultan Turki.
  63. 0
    12 September 2015
    Media Israel ora dianugerahi intelektual
  64. 0
    12 September 2015
    Bakal klelep, ora bakal klelep, ora klelep, kok.. Lha kowe nongkrong neng kene??!!
  65. 0
    12 September 2015
    kita duwe VOICE dhewe, ana asu, lan bibi, lan europs, lan newsies lan omong kosong liyane, ora karo pranala menyang Internet, nanging karo pranala sajarah lan Departemen Kehakiman sing ora ana sing cepet-cepet mbantah Zakharova bakal ngurmati Swara iki!! Dadi, dheweke ngguyu siji iki Swara!!
  66. +2
    12 September 2015
    Apa jenis sumber daya iki? Iki pisanan aku ketemu sampeyan.
  67. 0
    12 September 2015
    Nostradamus menehi kunci: prasyarat kanggo wiwitan Golden Age, sing bakal ripen persis 33 taun - wektu antarane Lair Kristus lan Wunguné.
    Prasyarat kanggo Golden Age muncul ing Rusia nalika taun 2002 lan 2003. Bakal ripen persis 33 taun - umur Kristus), lan pungkasanipun Golden Age ing Rusia bakal teka ing 2035:
    A Line Living bledosan saka PAST, Nanging kabeh atmosfer Bumi ora gampang, acara gedhe sedih saindhenging kabeh mesthi, Nanging rasa seneng saka Prajanjian bakal teka taun iki. Slavs dadi luwih apik lan ngerti asile, lan akeh sing negesake uripe kaya dewa, nanging isih ana sing ora ngerti apa wae, yen wong sing njupuk pedhang bakal mati ing pedhang. Sabda saka Gusti Allah kaparingake marang bumi; Iku bakal ngandhani Slavs Agung kabeh. Sing didhelikake bakal digawa menyang kaadilan, Loro Ladies - allies bakal nggawa tentrem. Kehancuran mung nganti kabar pratelan, meh setengah saka Pesen kanggo Slav.
    Ing Rusia bakal ana dinasti liyane, negara bakal bangkit kanggo kamardikan, wong-wong sing wis dadi siji Mesias saka kasusahan, bakal mimpin kabeh karajan menyang kamakmuran lan kamulyan. Aku ngarepake reformasi lan persahabatan sing jujur, Pedhang sing disarung ora ngapusi awake dhewe. Pategalan lan kebon bakal dadi katentreman, Toret bakal dadi kanca tatu sing wis mari. (Nostradamus, ts.9, k. 26: 66).
  68. +2
    13 September 2015
    Kutipan saka Fantastic_D
    Fantastic_D Dina iki, 16:06 ↑ Anyar
    Inggih, ya, pacangan saka dongeng Soviet flashed tutuk. Inggih, uga))) Kabeh "mirages" ditembak mudhun, lan tendhangan saka wong Mesir, diantemi ing perang, kaya sing malah ing Moskow dirungokake ing biro palet.

    Heh..Heh..Nu.Nu.Ojo dilebokake kabeh ing tong sampah siji.Ya wong Arab isih dadi prajurit.Nanging piye maneh 2 divisi S-75 kita nitih Mesir, kanthi divisi tutup (awul + panah) . .. padha nggawe ambush apik. 14 pesawat Israel ora bali saka penerbangan ing siji perang siji. Esuke Israel miwiti rembugan karo Mesir, lan sadurunge iku, ora ana cara ... Umumé, iku banget reged kanggo ngrungokake lan maca saka sedulur sing lengkap (luwih saka 30% saka populasi asal saka pasca USSR) akeh penyalahgunaan sing ditujokake menyang Rusia Pitakonan: apa sing ditindakake tutup kasur kanggo sampeyan supaya sampeyan ngambung cupang ing bokong? sifat sampeyan kanggo adaptasi lan urip. Kasur ana ing posisi sing dominan - mulane sampeyan karo dheweke. Kita bakal ing posisi sing dominan - Apa sampeyan bakal tresna karo kita? nglirik
  69. +1
    13 September 2015
    Ya, para putrane Sang Prabu Dawud padha agresor karo tukang gawe kasur. Kanggo wong-wong Palestina iku nonhumans, lan umume kabeh Arab. Wong-wong Yahudi ora kurang saka Holocaust marang wong Arab, lan saiki bakal isin ngelingi Holocaust Hitler marang wong Yahudi 70 taun kepungkur.
  70. 0
    13 September 2015
    Lan ana uga ing Izrailovka. Utamane, sing nulis kabeh omong kosong babagan MiG-31 lan kapal selam. Kita uga duwe cukup wong bodho kaya iki.

    Ing dina liyane wong bali saka ing kono. Kita kelingan kanca sing wis lunga.
  71. 0
    13 September 2015
    Kutipan saka Fantastic_D
    Aha, kita numpuk celonone, lan sampeyan diusir saka ngendi wae, kalebu saka wates kita, lan SSR sampeyan mati. ngguyu

    Ya, kita cepet-cepet nulis tiket menyang jagad sabanjure kanggo Azailich. Aku kudu ninggalake sethitik liyane.
  72. 0
    13 September 2015
    Media Israel nggegirisi masarakat kanthi kampanye "Dmitry Donskoy" menyang pesisir Suriah


    Kanggo paraphrase Mikhail Yuryevich:
    "Wong Yahudi sing wani ngapusi ..."
  73. 0
    13 September 2015
    Uga, bangsa persaudaraan liyane wis melu perang informasi nglawan Rusia.
  74. 0
    13 September 2015
    Yen sampeyan ngumpulake tentara saka wong bodho, iku bakal dadi tentara paling gedhe ing planet ing sangisore Lintang lan Belang...
  75. 0
    13 September 2015
    Omong kosong...Kanggo nepuk bokong ireng Obama, "Dmitry Donskoy" malah ora kudu ninggalake dermaga ... Ora kaya wong ing Suriah utawa Israel ...
  76. 0
    13 September 2015
    Inggih, Euges guyon, nanging kita berjuang ing kene, lan Donskoy ora perlu ninggalake pangkalan kanggo target ing Mediterania dadi uap.
  77. 0
    13 September 2015
    Mung wae media Israel mbantu Rusia ngganggu wong Amerika, lan dheweke nindakake pakaryan sing apik.
    1. 0
      13 September 2015
      Kutipan: Michael - 235
      ngganggu wong Amerika

      Apa Amrekan? Iki sho, pacangan jaringan sosial
      1. 0
        13 September 2015
        Psaki lan liya-liyane kaya dheweke minangka swara swara, lan pikiran analitis sing nyiapake keputusan mesthi tetep ana ing mburi layar, lan kesimpulane sing nggawe kabeh mekanisme hubungan antar negara bagian. kaya psaki, mulane "isi" dadi efektif lan diangkah.
  78. YA
    0
    13 September 2015
    Wektu kanggo ora nanggepi "kabar kasebut"
  79. 0
    13 September 2015
    Pancen aneh kanggo nyebut raksasa ing jero banyu kasebut minangka BOTO...
    1. 0
      13 September 2015
      Kutipan: Bor
      Raksasa ing jero banyu kuwi

      Echo saka USSR, ora bakal ana kedadeyan kasebut ing mangsa ngarep. Carane wong iki urip, padha ora bisa ing Langley?
  80. 0
    13 September 2015
    Video sing dikirim wingi dening MIKHAN (6) kanthi jelas nggambarake karakteristik kinerja sing apik banget saka kapal jinis iki.
    Pancen, "eksekutor senegara" tartamtu nyedhiyakake layanan sing ora bisa ditemokake ing Amerika Serikat kanthi nyatane karusakan saka limang kapal SIMILAR.
    1. 0
      13 September 2015
      Kutipan: Michael - 235
      Layanan invaluable diwenehake kanggo Amerika Serikat.

      Yen mung wong-wong mau.
      Kanthi kacepetan lengkap, dheweke dadi koloni, nanging mandheg ing pinggir.

      Ya, kabeh bahan bakar lenga _
  81. -1
    13 September 2015
    Aku seneng situs iki. Aku seneng artikel sing apik banget sing ditulis ing kene. Aku teka kene kabeh wektu.
    nanging aku ora kaya sikap situs iki menyang Israel. Iki dudu sepisanan aku maca omong kosong ing kene.
    administrasi - dadi luwih pinter.
    1. +1
      14 September 2015
      Kutipan: Rooner8
      Iki dudu sepisanan aku maca omong kosong ing kene.

      Diwiwiti dening sapa?
      Dadi ngomong _ Kaya sing kedadeyan, mula bakal nanggapi.
      Kutipan: Rooner8
      administrasi - dadi luwih pinter.

      Sampeyan bisa ngomong iki kanthi pribadi, nanging ora kaya ngono.
      Apa ora jelas_
  82. 0
    13 September 2015
    Kutipan: Michael - 235
    Pancen, "eksekutor senegara" tartamtu nyedhiyakake layanan sing ora bisa ditemokake ing Amerika Serikat kanthi nyatane karusakan saka limang kapal SIMILAR.

    Ambruk Uni mungkasi prau kasebut. Banjur iku mung masalah wektu
  83. 0
    13 September 2015
    Yen prau saka kelas iki mlebu ing Mediterania, wong-wong Yahudi bakal ngrasakake sanajan tanpa media! )))
  84. 0
    13 September 2015
    Kutipan saka Dan Slav
    Yen prau saka kelas iki mlebu ing Mediterania,

    Ora perlu fantasi sing ora perlu. Prau iki ora bakal ngluwihi sawetara latihan tempur Armada Utara.
  85. 0
    14 September 2015
    Ya, miturut media kasebut, kapal selam Rusia apa wae sing menyang segara mung bisa dikirim menyang Mediterania Wétan))
  86. 0
    14 September 2015
    Oh nggih. Dheweke uga bakal nulis yen Arkhangelsk lan Severstal njupuk posisi ing pesisir Amerika Serikat. nglirik
  87. 0
    14 September 2015
    Apa sampeyan telek dhewe saka prau Rusia???!!! Dadi wedi...
  88. +1
    14 September 2015
    Sajrone pirang-pirang taun, aku ana ing kapal kelas iki, "Steamboat" sing apik tenan, dimensi sawise 671 RTMku mung mateni.
  89. 0
    14 September 2015
    Kutipan saka atalef
    mung lara babar pisan ing sirah

    Iki sampeyan ngomong babagan sampeyan dhewe, mula aku setuju banget.
  90. 0
    14 September 2015
    ngelingake aku saka kapal selam ing steppes sepi, lan ing kene media Israel menehi mutiara
  91. 0
    14 September 2015
    -Lho, Pak, sampeyan ora seneng??? hi
  92. 0
    15 September 2015
    Profesor kayane wis ngemas tas...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"