Putin sing dikasihi kanggo utawa nglawan oligarki sing disengiti?

317
Prestasi reformis utama Putin dianggep minangka jarak saka oligarki Rusia. Saking andharanipun piyambak-piyambak, bilih para oligarki punika sanès-sanèsipun ingkang awon, kados lara, lan raket kaliyan tiyang-tiyang wau, boten kados raketipun kaliyan rakyat, punika nistha.

Putin sing dikasihi kanggo utawa nglawan oligarki sing disengiti?


Pitakonan: kenapa dheweke mundur saka gerombolan iki, ora sopan marang kabeh wong, lan ora nyingkirake saka tanah kelairane?

Apa ana mambu sing ora enak, nanging perlu, kaya mangkuk jamban ing apartemen, pilar industri kita, mbantu kita, sanajan regane dhuwur, supaya bisa urip? Ora, iki parasit, bloodsuckers, ngganggu urip. Kanggo kabeh wektu dominasi, produksi kita mung ana ing tepuk tangan saka wong lanang sing langgeng - kayata:

"Alisher Usmanov mengeti ulang tahun kaping 62 dina iki. Salah sawijining pengusaha paling maju ing Rusia, sing duwe dhuwit proyek Runet paling gedhe ana lan berkembang: Mail.ru, VKontakte, Odnoklassniki ...

Aku seneng karo wong iki, sing pisanan dadi pengusaha gedhe, lan banjur jaringan sosial Rusia dadi platform serius kanggo bisnis, ngembangake proyek pendidikan lan hiburan. Yen kabeh oligarki nandur modal ing Runet kaya Usmanov, kita bakal kejiret karo Amerika Serikat babagan teknologi sajrone 5 taun, lan Lembah Silikon bakal pindhah menyang Sochi ... "


Uzbek sing mulya iki uga menehi sumbangan kanggo olahraga, budaya ... Nanging saka ngendi dheweke entuk? Saka rembulan? Saka Mars? Ora, dheweke njupuk kabeh saka sing diarani bisnis - yaiku, saka ngetokake dhuwit sing digayuh saka kanthong dhewe. Contone, saka tanduran metalurgi Stary Oskol, sing digunakake kanggo Feed kabeh Stary Oskol lan wilayah Belgorod, pendidikan, ilmu, pembangunan industri lan sosial. Lan saiki dheweke mangan siji cangkeme, meh ora ngerti apa sing diprodhuksi ing kana - kaya wong-wong lokal ora ngerti carane Usmanov dirudopekso raksasa industri, sing dibangun dening tenaga kerja kabeh negara bekas.

Dheweke ngethok potongan kasebut, dadi sehat - lan ngerti yen dheweke mangan. Dheweke entuk jet pribadi paling gedhe ing donya A340 kanthi 375 kursi, dijenengi miturut bapake Burhan; superyacht "Dilbara", dijenengi ibune; kraton, bolo ... Lan kabeh amal kang, penake kanggo pribumi, mung saperangan saka persen lemak: kene, lagi ngomong, menehi bali lan aja dosa! Lan gol kita bungah: apa Basmach sing apik, dheweke njupuk satus rubel, menehi loro. Breadwinner! Benefactor! Nanging ora ana Silicon Valleys karo Basmachi kaya sing padha ora mluku, ora nyebar lan ora mbangun, nanging mung ngebom wong liya, kita ora bisa ndeleng kupinge dhewe.

Ora bakal nggegirisi yen dheweke nandur modal bathi kanggo mbangun fasilitas industri - kaya sing ditindakake dening USSR, kaya sing ditindakake para kapitalis ing saindenging jagad saiki. Nanging oligarki kita tumindak kaya pembersih vakum, sacara eksklusif: nyedhot bathi lan nyopir ing pesisir. Mulane, ora ana sing padha karo boom industri Soviet utawa Barat sing diamati ing negara kita lan cedhak.

Mbalik ing taun 2004, kepala Kamar Akun, Stepashin, ing bukune "Analisis Proses Privatisasi ..." mbuktekake kaping pindho yen privatisasi kita dadi predator lan ngrugekake ekonomi. Lan kesimpulan: ya, privatisasi iki ora bisa dibatalake kanthi politik, nanging miturut hukum pidana, kabeh sing dicolong dening oligarki saka negara bisa bali menyang pemilik sing sah. Nanging, Putin ora menehi buku iki, nanging mung padha karo perampok, sing weruh ing ijin kanggo rampokan luwih ing wangun raiding lan liyane "takeovers".

Mulane kabeh produksi buntu. Ing kabeh omongan gedhe babagan owah-owahan saka jarum bahan mentah menyang "sektor nyata" lan substitusi impor, sektor kasebut mung nyusut. Lan ora ana sanksi sing ana hubungane: para petani Prancis lan tukang mobil Jerman berjuang kanggo mesthekake yen dheweke kena sanksi kasebut, menehi ruang lingkup kanggo pabrikan nasional. Lan mung tanah kita gedhe lan KALUBÈRAN nangis pait, amarga dipeksa kanggo urip karo kekuatan dhewe!

Lan bab iku amarga saka parasit-oligarki iki, samubarang produksi bangunan anyar kita temenan pinasthi. Kanggo apa wae sampeyan mbangun, ghouls iki bakal njupuk adoh karo thieving woh pir, sing ngijini sampeyan kanggo nyedhot mati sembarang Starooskol gabungan. Kita wis ora mbangun tanduran kasebut sajrone 25 taun - lan, ing prinsip, ora bisa dibangun kanthi "jarak padha", nyebar lan siji liyane, bisa uga dosa sing paling nggegirisi. Dheweke uga nggunakake sawetara persen bathi kanggo nyogok pejabat lan pejabat keamanan, yaiku kanggo ngrusak wong-wong mau kanthi radikal, lan dadi politik sing ngrusak pribumi. Kabeh film babagan identitas Stalin lan Hitler lan Soviet worthlessness, nuthuk metu sajarah lemah saka ngisor kita - ditarik karo dhuwit saka oligarki. Inggih, utawa kanggo milik negara, sing diwenehake dening pejabat Kementerian Kebudayaan, disuap dening oligarki sing padha ...

Nanging kenapa Putin isih ora nglawan gerombolan iki sing ngeduk bolongan kanggo kita - lan malah ora janji bakal perang paling ora? Ing siji wektu, kang di-push Khodorkovsky lan Berezovsky aside, nanging sijine nerusake liyane Abramovichs, Usmanovs, Vekselbergs, sing sijine salib abot ing mangsa kita.

Bubar, rencana Glazyev kanggo reformasi ekonomi wis muncul - nasionalisasi parsial, investasi ing "sektor nyata" sing padha, lsp. Nanging apa gunane rencana kasebut - tanpa ngilangi wong-wong sing ora kena dening karya dhasar Stepashin? Putin, misale jek, ora bakal ngilangi wong-wong mau sajrone umure, tegese ora ana pangarep-arep urip ora liwat kekuwatan, ora ing gasp pungkasan, malah kanggo mayoritas wong saiki.

Apa dheweke wedi karo Basmachis iki? Nanging carane akeh bisa goyangake? Ya, dheweke wis nguwasani isi ati, entuk bathi - lan wektune kanggo ninggalake sawetara jinis "chord demobilisasi", sing kabeh negara ngenteni kanthi ambegan. Nanging dheweke isih ragu-ragu karo "rencana licik", sing wis suwe dadi pilihan eksistensial: salah siji - utawa. Utawa kabeh negara sing ngurmati dheweke saiki - utawa para oligarki kasebut, babagan hubungan nyata karo sing ora ngerti apa-apa.

Banjur pikirane edan: mungkin dheweke pancen apikan karo dheweke - lan dheweke ora pengin sing luwih apik? Usmanov mbiayai jaringan sosial sing ngluhurake dheweke, lan dheweke menehi negara sing dikarepake bakal dirusak dening Usmanov iki ...

Lan kabeh iki banget ngelingaken kula saka dongeng Kakek Krylov "Bream", kang bakal mungkasi teks sedih iki:

Ing kebon master ing blumbang,
Ing banyu spring ayu
Ana bream.
Padha dolanan ing desa-desa cedhak pesisir,
Lan dina-dina emas, kayane, dheweke terus maju.
Dumadakan
Master dhawuh supaya wong-wong mau mlebu karo seket pikes.
“Kasihan! - ngandika dheweke, banjur krungu, kanca, -
Nyuwun pangapunten, apa sing sampeyan tindakake?
Apa sing dikarepake saka pike goodness:
Sawise kabeh, ora ana pena sing bakal tetep Bream ing kene.
Utawa sampeyan ora ngerti pikes rakus? -
"Aja mbuwang pidato sampeyan, -
Boyar mangsuli karo mesem, "Aku ngerti kabeh;
Ya, aku mung pengin ngerti
Apa sampeyan mikir yen aku iki pemburu Bream?"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

317 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -45
    14 September 2015
    Sawise kabeh, ora ana pena sing bakal tetep Bream ing kene.

    Bream nganggo wulu?? belay Originally ... Krylov nulis dongeng iki kanthi weteng kosong ing dalan ...
    1. + 13
      14 September 2015
      Ya, ana tembung liya ing asline.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 71
      14 September 2015
      Sistem kasebut kudu diganti. Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator hi
      1. + 41
        14 September 2015
        Quote: siberalt
        Sistem kasebut kudu diganti. Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator



        Aku ora ngerti apa Putin ndhukung utawa nglawan oligarki, nanging mesthi ora ana oligarki sing sopan, ora preduli lagu apa sing dinyanyikake para penguasa, pejabat, deputi ...
        Para oligarki entuk properti kanthi ora jujur ​​lan kabeh crita babagan endhog Fabergier sing bali menyang negara kasebut kabeh sampah sing ora pantes digatekake.
        Nganti industri bali menyang negara, pabrik ora bakal maju kanggo ningkatake ekonomi.
        Lan kasunyatan sing grabbers sepisan maneh ngrebut property liyane ing final sabanjuré "privatisasi" punika, maneh, ing kanthong wong, nanging ora wong, malah ora ngarep-arep ...
        1. +5
          14 September 2015
          Kutipan saka: sherp2015
          Nganti industri bali menyang negara, pabrik ora bakal maju kanggo ningkatake ekonomi.


          "Oligarki (Yunani kuna ὀλῐγ-αρχία - kekuwatan sawetara; saka basa Yunani liyane ὀλίγος - cilik, cilik + ἀρχή - wiwitan, kekuwatan) - rezim politik ing ngendi kekuwatan dikonsentrasi ing tangan sekelompok warga sing relatif cilik ( contone, wakil saka ibukutha monopoli gedhe) lan rodo serves kapentingan pribadi lan kelompok, tinimbang kapentingan kabeh warga. Ing tembung liyane, daya lan ibukutha klempakan ing tangan sing padha. Oligarki - anggota saka oligarki, bisa uga dhewe. dadi anggota pamaréntahan, utawa duwe pengaruh sing nemtokake ing pambentukan lan nggawe keputusan kanggo kepentingan pribadi lan kelompok.

          Ing kene, ing Rusia, oligarki njupuk dhewe, wangun Rusia sawise "equidistance" ...

          Pitakonan ora kanggo numpes wong-wong mau - ing Kulon, saben oligarki billionaire duwe skeletons ing lemari, iku ora banjur, milyar, entuk karo jagung ...

          Masalahe nggawe miliaran iki kanggo kabecikan negara, negara, ekonomi, lan ora mung kanggo kanthong pribadi wong sugih ...

          Dadi ... artikel kasebut nelpon, nelpon lan nelpon ora akeh kanggo nggulingake oligarki, nanging kanggo nggulingake Putin ...

          Lha terus piye??? ... Kabeh bakal dadi ayu lan kamakmuran bakal teka kanggo kabeh ??? WIS.....
          1. + 18
            14 September 2015
            Kutipan saka: veksha50
            Masalahe nggawe miliaran iki kanggo kabecikan negara, negara, ekonomi, lan ora mung kanggo kanthong pribadi wong sugih ...


            Nyuwun pangapunten, nanging oligarki lan pengusaha gedhe-maling ora bakal kanthi sukarela mbalekake keuangan menyang kemah, ora preduli carane kita flutter ...
            Mung dipeksa! Lan njupuk saben dening yi dening udder.
            1. +7
              14 September 2015
              Kutipan saka: sherp2015
              Mung dipeksa! Lan njupuk saben dening yi dening udder.



              Aku mung arep ngomong babagan apa sing kudu dijupuk dening udder - pilih - nuduhake - kabeh iki wis liwati dening Rusia ...

              Lan pracaya kula sing pisanan, ing kampanye kanggo nelukake udder iki, bakal ana "pemadam kebakaran" lan pemimpin ideologi ahead - kayata Robin Hoods modern, nanging banjur wong temen beda bakal nuduhake woh-wohan saka conquests, lan uga bakal sijine. rakyate dhewe sing bisa ngladeni dheweke ...

              Lan wong-wong ... lan wong-wong bakal padha bungah-bungah dhisik nganti euforia liwati, lan banjur kanthi gumun, ndeleng watara, padha bakal ngomong: Damn, iku mung dadi luwih elek ... Apa sing padha perang ???
              1. 0
                16 September 2015
                Iku misale jek sing pawulangan saka Ukraina wis lali kabeh. Ing kono uga ana Maidan nglawan oligarki kaya
          2. +1
            15 September 2015
            Bener, iku PUTUS ora kanggo nggulingaké Putin, nanging kanggo push wong kanggo "PRIVATIZE THE OLIGARCHS" - takon marang pitakonan iki luwih kerep - ing kabeh tingkat, ing saben kesempatan. Aja nganti sosialisme durung, nanging paling ora nggawe wong bisa. kanggo negara.
        2. +2
          14 September 2015
          Ngapunten, nanging ora endhog f. lan ora bali. dheweke tuku kanggo awake dhewe lan kadhangkala nuduhake wong-wong mau kanggo nyenengake mripat.
      2. zzz
        zzz
        + 11
        14 September 2015
        Quote: siberalt
        Sistem kasebut kudu diganti. Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator hi


        Sanalika liberal ana ing kuwasa, ora ana sing bakal owah. Tingkat kunci saka Bank Sentral. Kebocoran informasi njero? Komentar dening E.A. Fedorov 11.09.15

        https://www.youtube.com/watch?v=qkpBhI_OQDc
        1. zzz
          zzz
          +2
          14 September 2015
          malah video ora dilebokake, mung aku?
          1. +3
            14 September 2015
            Kutipan saka zzz
            malah video ora dilebokake, mung aku?

            Coba iki:
            pilih link karo tombol mouse kiwa, mindhah kursor liwat sing dipilih, klik-tengen, jendhela katon, klik ing "tindakake link. Mekaten.
            Seneng ndeleng! hi
          2. +8
            14 September 2015
            Kutipan saka zzz
            malah video ora dilebokake, mung aku?

            Resep saka Romanov.
            Mbusak cookie. Ing Yandex. Yen ora mbantu, hubungi Romanov. Dheweke bakal ngubungi FSB lan ngrampungake masalah iki. lol
      3. + 31
        14 September 2015
        Lan ora ana kapitalisme liyane kajaba kapitalisme predator.
        Tahap paling dhuwur saka kapitalisme - oligarkisme - sing paling predator lan anti-rakyat.
        1. -3
          14 September 2015
          Kutipan: ARS56
          Lan ora ana kapitalisme liyane kajaba kapitalisme predator.
          Tahap paling dhuwur saka kapitalisme - oligarkisme - sing paling predator lan anti-rakyat.

          Lan ing pakunjaran saiki padha menehi pasta ... Oh, apa aku ngomong bab? Ahhh, shleba lan tontonan kanggo warga Roma !!!

        2. +3
          14 September 2015
          Kutipan: ARS56
          Tahap paling dhuwur saka kapitalisme yaiku oligarki

          padha nulis "Imperialisme minangka tahap paling dhuwur ing perkembangan kapitalisme ..."
          1. +5
            14 September 2015
            padha nulis "Imperialisme minangka tahap paling dhuwur ing perkembangan kapitalisme ..."


            Inggih, ing wektu iku paling dhuwur, nanging dina iki kita wis tekan sing luwih dhuwur. Miturut cara, saben sabanjure bakal dadi luwih elek.
          2. +1
            15 September 2015
            Nuwun sewu, nanging "oligarki" lan "imperialisme" pancen beda. Steamer "gedhe" lan ing wektu sing padha "putih". Sadurunge ngomong babagan tahapan kapitalisme, gunane kanggo mriksa kamus akademik.
            Kapitalisme oligarki ing Federasi Rusia nuduhake ora mung tingkat hubungan kapitalis sing sithik banget, nanging minangka akibat saka kolonisasi USSR dening oligarki finansial donya. Ing wektu sing padha, amarga kasunyatane yen sistem kapitalisme yaiku sistem donya, hubungan kapitalis ing Federasi Rusia ora bisa "berkembang". Ing sistem utawa matriks iki, "negara berkembang" ora bakal bisa nggayuh "negara maju", amarga saben segmen pasar donya duwe niche dhewe. Proyek USSR ora "nyekel", nanging langsung pindhah menyang tingkat kualitatif sing luwih dhuwur. Minangka desainer pesawat Soviet, Rudolfo Bartini, "sampeyan kudu mlayu ngliwati dalan."
        3. 0
          14 September 2015
          "Apa? Aku setuju. Njupuk lan nuduhake kabeh!" (c) P.P. Sharikov ....
          1. +4
            14 September 2015
            Cukup aja dibagi-bagi kabeh, sapa sing ora kerja ora mangan, kajaba, mesthine, dheweke ora cacat, ibune akeh anak, lan sapa wae sing nampa pensiun ing kana, kaya sing ana ing USSR.
          2. + 11
            14 September 2015
            Quote: DanSabaka
            "Apa? Aku setuju. Njupuk lan nuduhake kabeh!" (c) P.P. Sharikov ....

            -------------------
            Dadi oligarki njupuk kabeh lan dibagi antarane "sing dipilih" ...
          3. + 14
            14 September 2015
            Njupuk lan nuduhake kabeh!" (c) P.P. Sharikov ....
            Dadi, padha njupuk lan dibagi ing 1991.
            1. +4
              14 September 2015
              Kutipan: Gardamir
              Dadi, padha njupuk lan dibagi ing 1991.


              "ATI ASU", Sharikov:
              - Aku ora setuju.
              - Kalih sinten? Engels utawa Kautsky?
              "Loro-lorone," wangsulane Sharikov.
              “Apik tenan, sumpah. Apa sampeyan bakal menehi saran saka sisih sampeyan?
              "Nanging apa sing ditawakake? .. Banjur dheweke nulis, dheweke nulis ... Kongres, sawetara wong Jerman ... Sirahku abuh. Njupuk kabeh lan nuduhake ...
      4. + 13
        14 September 2015
        Quote: siberalt
        Sistem kasebut kudu diganti. Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator

        ------------------------
        Kapitalis saiki, mromosiaken piyambak minangka "pemilik efektif", padha nesu marang komunis, nalika ing esuke tekane saka daya Soviet, Bolsheviks "nyopot lan dibagi", lan padha nindakake persis padha - padha squeezed iku. metu lan cocog ...
        1. +6
          14 September 2015
          Kutipan saka Altona
          Kapitalis saiki, mromosiaken piyambak minangka "pemilik efektif", padha nesu marang komunis, nalika ing esuke tekane saka daya Soviet, Bolsheviks "nyopot lan dibagi", lan padha nindakake persis padha - padha squeezed iku. metu lan cocog ...

          Inggih, sepisanan, karo pangecualian langka, iki kabeh padha "komunis" lan anggota kulawargané, lan kapindho, aparat administratif karo keuntungan lan hak istimewa amarga posisi, uga ganti rugi sing keuntungan ora langsung muter, uga. ora lunga menyang ngendi-endi. Kaping pisanan lan kaloro nyebut awake dhewe "elit". Penggabungan modal lan manajemen minangka oligarki.
          Sampeyan bisa ngomong karo sawetara lan pracaya marang wong liya babagan demokrasi lan kapitalisme kanthi "wajah manungsa", sampeyan bisa ngomong babagan negara kesejahteraan, nanging "Yen ana sing katon kaya bebek, nglangi kaya bebek lan quacks kaya bebek, banjur bisa uga. iku bebek."
          1. +5
            14 September 2015
            Kutipan saka andrejwz
            Inggih, sepisanan, karo pangecualian langka, iki kabeh padha "komunis" lan anggota kulawargané, lan kapindho, aparat administratif karo keuntungan lan hak istimewa amarga posisi, uga ganti rugi sing keuntungan ora langsung muter, uga. ora lunga menyang endi wae.

            -----------------
            Dadi ora ana sing mbantah iki ... Wong "ing langkah karo jaman" - komunis, pemasar liberal, United Russia, patriot ... Ganti werna ing wektu ..
          2. 0
            15 September 2015
            "Yen ana sing katon kaya bebek, nglangi kaya bebek, lan quacks kaya bebek, mesthine iku bebek."


            Bisa dadi drake ... nglirik

            Ing babak anyar ing spiral sajarah, mbok menawa ora kabeh wong pengin terjun sirah menyang kekacoan getih. Alesan menang, (minangka gantos kanggo edan) iki sing disebut gabung njupuk Panggonan. Lan saiki kita nimbang prasyarat kanggo dibagi "kembar Siam" (negara - kanthi kapisah, oligarki - kanthi kapisah) kanthi ora bisa digunakake. Susah...

            Minangka kanggo rencana GDP kanggo oligarki. Iku angel kanggo wong sing dijupuk (digawa) menyang bunder ing siji perusahaan kanggo "ngganti kabeh jaran ing nyebrang", ana sawetara penunggang nyata. Dheweke uga ora ngarepake "wajah manungsa" saka modal. Paling kamungkinan, iki posisi nunggu, akumulasi pasukan. Kajaba iku, iku kudu nyatet sing Rusia wis partners kuwat ing allies, nanging uga mungsuh - ora flabby lawas lan wanita, nanging rodo uga-panganan individu panganan saka uga-groomed tangan.
      5. +5
        14 September 2015
        Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator


        Lan ora mung ing kene, kapitalisme apa wae sing predator. Kanggo entuk bathi, 99% wong bisnis bakal ngedol jiwane.
        1. +2
          14 September 2015
          Kutipan saka alicante11
          Kanggo entuk bathi, 99% wong bisnis bakal ngedol jiwane.



          Kok ora 100%??? Sing ninggalake siji persen - romantis??? Dheweke ora bisa urip ing bisnis ...
          1. 0
            14 September 2015
            Kok ora 100%??? Sing ninggalake siji persen - romantis??? Dheweke ora bisa urip ing bisnis ...


            Aku setuju, nanging padha terus-terusan :).
      6. +2
        14 September 2015
        Quote:*
        ambune ora enak, nanging perlu, kaya jamban ing apartemen,


        ... liberal wis tekan titik sing nolak Rusia dhewe, yaiku, sengit lan ngalahake ibune. Saben kasunyatan Rusia apes lan apes arouses ngguyu lan meh remen ing wong. Dheweke sengit karo adat istiadat rakyat, sejarah Rusia, kabeh. Yen ana alesan kanggo wong, iku mung ing kasunyatan sing ora ngerti apa kang dilakoni, lan njupuk gething saka Rusia kanggo liberalisme paling produktif ...

        F. M. Dostoevsky

        Kutipan: **
        Sistem kasebut kudu diganti. Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator hi


        Lan apa sing kedadeyan liyane, "kanthi pasuryan manungsa"? Kaya slogan murah "Sosialisme Skandinavia"?

        Dadi Ukraina 20 taun kepungkur bakal nyopot, kapitalisasi lan misuwur nyusul Prancis ...

        Mung "proyek abang" ing dalan, nanging sampeyan ora bisa masak bubur karo Zyuganov.

        Kutipan: ***
        Usmanov mbiayai jaringan sosial sing ngluhurake dheweke


        Apa dheweke kudu mbuwang lendhut ing awake dhewe? Iki sawetara omong kosong. Iki nggawe soko. Ya, lan bojone (Wiener) narik olahraga.
        Vaughn Prokhorov - dheweke uga ora bisa ngetrapake "moths", yo-mobilist wis akeh banget ...
        Abramovich, minangka peternak reindeer turun temurun, apa luwih apik?
        Lan Persaudaraan London? Mung salah siji diobong liwat loot, utawa katon kaya Chichvarkin.


        Artikel punika campuran childish saka meri bilious. Yen sampeyan ora seneng karo nasionalis, buktiake kanthi nyata yen Uzbek iki maling.
        Lan ing kene mung snot ing keyboard.
        1. +8
          14 September 2015
          Kutipan saka Cherdak
          Lan ing kene mung snot ing keyboard.

          Atos, nanging mbok menawa ing inti - bener! Sijine sapa wae ing "trough", lan ing setahun utawa rong taun bakal ana metamorfosis kesadaran sing aneh.
          Kanthi gati kanggo Putin, carane apik dheweke ing arena manca, kaya ala ing arena domestik, amarga dheweke tumindak ing prinsip "bakal mutusake masalah dhewe" Nanging, aku ora mikir sing iki mung keuntungan pribadi saka GDP. Presiden mung pucuk gunung es. Lan raja, kaya sing sampeyan ngerti, dimainake dening retinue. Lan kanggo ngganti retinue buktiaken, kok? Ana pengaruh tekanan ing lingkungan iki, lan raja ora bakal dimangsa. Lan sing anyar isih ora ngerti ngendi bakal digawa metu, bisa uga ing blok chopping. Lenggah sedhela ing kursi utama negara, pikirake apa sing bakal sampeyan lakoni? Dadi, sedhih, nanging "langkah sing ditunggu-tunggu kabeh negara kanthi ambegan" - sayang, ora bakal kelakon. (oh naminus aran )
          1. +2
            15 September 2015
            Kutipan: fennekRUS
            Lan sing anyar isih ora ngerti ngendi bakal digawa metu, bisa uga ing blok chopping.

            Sing saiki arep menyang ngendi? Dheweke bakal ngrusak negara, ngatur Maidan, sing bakal diwenehi Putin, lan dheweke bakal numpak pesawat lan mabur menyang kastil. Sapa sing durung weruh gambar kastil, diduweni dening wakil ketua pertama pamarentah, Pak Shuvalov? Sing padha ...
            1. 0
              17 September 2015
              Kutipan saka ksenya
              Sing saiki arep menyang ngendi? Dheweke bakal ngrusak negara, ngatur Maidan, sing bakal menehi Putin

              Sampeyan ketoke ora maca kirimanku kanthi teliti. Kanggo lingkungan saiki - mesthi, uga kanggo Khodorkovsky lan liyane indicatively kaukum, ana daddies ing aman ing jaksa umum, utawa ana nggetak kanggo lying. Mesthi, ora bisa ngilangi versi acara sampeyan, amarga sing paling dodgy menang ing balapan tikus iki. Nanging sing saiki, ketoke, ana sing bisa pengaruh, menehi bali menyang wong akeh minangka piranti kaping pindho. Ing endi jaminan manawa Putin ora bakal nyerahake wong sing ora setia marang pembalasan?
      7. +1
        15 September 2015
        Mung ngganti sistem ora cukup. Liyane bakal ngukum maling lan njaluk kekacauan ing negara lan mlarat wong. Yeltsin lan Sobchak ora ana ing kene, mula mikir sapa sing kudu takon?
    4. + 28
      14 September 2015
      Sirip sing ana ing endhas iwak diarani wulu. Bodho nalika padha moyoki tanpa mangerteni masalah
    5. + 27
      14 September 2015
      artikel sing aneh, sadurungé, nalika nyebutake jeneng Putin ing negatif, ana satus minus bebarengan, nanging ing kene ana obrolan sing aneh, sing diijini?
      Kanggo oligarki Putin utawa nglawan? Sampeyan mung kudu ngelingi crita sabanjure nalika ana 20 oligarki, dene Putin wis duwe luwih saka 130 milyar dolar. Inggih, iku kabeh jawaban. FOR utawa AGAINST, ora ana rong panemu. Sawise kabeh, kanthi tenaga kerja sing bener, sampeyan ora bakal nggawe kamar watu. Lan dheweke dadi miliarder kaya iki, MUTUS SEpotong EKONOMI NEGARA lan menehi wong tartamtu kanthi alasan sing ora bisa dingerteni wong liya. diarani wong Yahudi - dheweke sing paling setya marang pamrentahan iki ...
      1. -3
        14 September 2015
        Quote: perang lan tentrem
        Sampeyan mung kudu ngelingi crita sabanjure nalika ana 20 oligarki, dene Putin wis duwe luwih saka 130 milyar dolar.

        Sampeyan mung kudu ngelingi wong miskin sing urip setengah taun tanpa gaji.
        Quote: perang lan tentrem
        Inggih, iku kabeh jawaban.


        Quote: perang lan tentrem
        Lan dheweke dadi miliarder kaya iki, dheweke ngethok bagean ekonomi negara lan, amarga ora bisa dingerteni wong liya, menehi wong tartamtu.

        Lan kanthi sinis khusus lagi nglengkapi tentara Rusia kanthi "dhuwit sing dicolong". apik
        Ahhh, aku ngerti, dheweke miwiti program persenjataan maneh kanggo nyuda rampasan anggaran !!! wassat
        1. + 16
          14 September 2015
          Kutipan: VseDoFeNi
          Sampeyan mung kudu ngelingi wong miskin sing urip setengah taun tanpa gaji.


          lha kok kowe dewean saiki cah, kapan liyane putinoide nyusul?
          ya, kita kudu ngelingi wong tanpa gaji, karo gaji beggarly - desainer ing KUZNETSOV, sing arep urip maneh - 20 ewu. lan mesthi oligarki, lan resmi nutup karo rawuh saka 5-6 MIL / DAY


          Kutipan: VseDoFeNi
          Lan kanthi sinis khusus lagi nglengkapi tentara Rusia kanthi "dhuwit sing dicolong". apik
          Ahhh, aku ngerti, dheweke miwiti program persenjataan maneh kanggo nyuda rampokan anggaran!


          sing "rearming" Abramovich?, Vekselberg, Sechinov, Eprokhorov?
          1. +3
            14 September 2015
            ya, kita kudu ngelingi wong sing ora duwe gaji, kanthi gaji sing ngemis - desainer ing KUZNETSOV, sing bakal diuripake maneh-20 ewu


            Ayo misahake lalat saka cutlet. Ing taun 90-an, akeh sing ora entuk gaji babar pisan. Ora sia-sia yen anekdot kasebut diubengi dening para pengusaha supaya mlebu kerja dibayar. PDB wis nindakake akeh kanggo Rusia, nanging saiki nyabrang kabeh sing wis ditindakake.

            sing "rearming" Abramovich?, Vekselberg, Sechinov, Eprokhorov?


            Re-arms negara. Bab liyane yaiku yen Vekselbergs lan liya-liyane dibuwang, mula bisa uga ora nglengkapi tentara kanthi 70%, nanging 170%.
            1. +1
              14 September 2015
              Kutipan saka alicante11
              Ayo misahake lalat saka cutlet. Ing taun 90-an, akeh sing ora entuk gaji babar pisan. Ora sia-sia yen anekdot kasebut diubengi dening para pengusaha supaya mlebu kerja dibayar. PDB wis nindakake akeh kanggo Rusia, nanging saiki nyabrang kabeh sing wis ditindakake.


              ayo, wis wiwit taun 90-an 15 taun, jinis "argumen" sampeyan wis ora digunakake...
              1. +1
                14 September 2015
                Apa iku ketinggalan jaman? Kasunyatan manawa kita urip luwih apik tinimbang ing taun 90an? Nganti ketinggalan jaman. Tren kasebut saya mundhak, sanajan ora ana ing kabeh industri.
                1. +6
                  14 September 2015
                  Kutipan saka alicante11
                  Apa iku ketinggalan jaman? Kasunyatan manawa kita urip luwih apik tinimbang ing taun 90an?

                  Aku, banget, kaget, akeh kene ngomong Putin iku wong ala karo wong mlarat kawicaksanan ora bener, iku perlu kanggo mbusak wong lan ing, nanging apa kita njaluk ing bali? Revolusi? Kurang upah lan perang pensiun lan karusakan lan boikot sing luwih gedhe saka kabeh KAPITALIS? Siji-sijine proyek sing bakal kasedhiya yaiku pejuang ing macem-macem regu sing bakal perang ing antarane awake dhewe lan anak-anak kita bakal keluwen ing wektu iki?
                  Skenario iki sing ditunggu-tunggu mungsuh kita ing Amerika Serikat lan Israel, dadi impen kanggo narik kita menyang perang, ngrusak lan pungkasane ngrusak kita. Lan iki persis sing dihindari Putin saiki, apik utawa ala.
                2. +5
                  14 September 2015
                  Kutipan saka alicante11
                  Apa iku ketinggalan jaman? Kasunyatan manawa kita urip luwih apik tinimbang ing taun 90an? Nganti ketinggalan jaman. Tren kasebut saya mundhak, sanajan ora ana ing kabeh industri.


                  nanging ing kasunyatan sing kabeh generasi wis liwati, nanging wong-wong, nalika padha dietung dhuwit lan golek karya, padha mikir, lan padha nggoleki, ora ana owah-owahan. KONTROL FINANCIAL supaya wong-wong, Gusti Allah, ora dadi sugih, kaya biyen lan tetep ...
        2. + 22
          14 September 2015
          Aku nerangake marang kabeh wong - yen ing Kulon ing taun 2011 dheweke setuju kanggo nampa "burbot lemak" kita minangka padha lan ora ngupayakake dhuwite liwat pengadilan, amarga dituku kanthi ilegal, mula ora ana patriotisme lan kapentingan ing Angkatan Darat. dibutuhake. Nanging wiwit pangenalan ora kelakon, padha sarujuk sing ngarsane saka negara relatif kuat karo tentara nyengsemaken konco wong bisa njamin sing (dhuwit lan burbots piyambak) kakebalan. Iku kabeh "rahasia".
          1. -4
            14 September 2015
            Kutipan: KBR109
            Aku nerangake kabeh kanggo kabeh wong - yen ing Kulon ing 2011 padha setuju kanggo nampa "burbots lemak" kita padha lan ora ngupaya kanggo remet dhuwit liwat pengadilan, minangka ilegal angsal.

            Mokal!!! Kulon wis ngrampok lan terus ngrampok. Copot omong kosong iki saka sirahmu.
            Kabèh Kulon, lan ora mung wong Saxon sing sombong, njamin kesejahteraané kanthi ngrampok bangsa liya.
            Kutipan: KBR109
            Iku kabeh "rahasia".

            Kanggo iki, USSR uga dismembered kanggo njupuk sumber daya, nanging ora cukup kanggo dangu.

            Dadi, panjelasan sampeyan kalebu saka kategori fiksi non-ilmu.
          2. 0
            15 September 2015
            Aha! Aku pracaya! Kulon mung kudu ngetokake "burbots" lan narik kulit ing jagad Rusia ...
            Siji bug cilik! Ing ndonya, 140 "ora burbot" urip. Apa sampeyan duwe kesehatan lan kekuwatan kanggo "meremet" uga? Kesehatan ora cukup! ya

            Antarane liyane, ana keraguan babagan asal-usul murni Rusia (Rusia) lan habitat "burbot lemak". Lha, ayo ngenteni lan ndeleng ...
        3. +9
          14 September 2015
          Kutipan: VseDoFeNi
          Lan kanthi sinis khusus lagi nglengkapi tentara Rusia kanthi "dhuwit sing dicolong".

          Yen ora, "kabeh sing dipikolehi kanthi kerja keras" bakal dicopot saka dheweke.
          Kutipan: VseDoFeNi
          Ahhh, aku ngerti, dheweke miwiti program persenjataan maneh kanggo nyuda rampasan anggaran !!!

          Lan iki uga, nanging uga kanggo nglindhungi "prestasi" saka demokratisasi Kulon ... lan ora bakal nglarani rakyat.
          1. -7
            14 September 2015
            Kutipan saka revnagan
            Yen ora, dheweke bakal dirampas saka "kabeh sing dipikolehi kanthi kerja keras." Lan wong-wong mau ora dirampok.

            Bener, Putin wis ngelingake babagan iki kanggo wektu sing suwe. apik

            Kutipan saka revnagan
            Lan supaya ora teka njupuk adoh, sampeyan kudu lengen tentara luwih apik.

            Kang kanthi konsisten karo Rusia lan sawijining wong. nglirik

            Kutipan saka revnagan
            Lan iki uga, nanging uga kanggo nglindhungi "prestasi" saka demokratisasi Kulon ... lan ora bakal nglarani rakyat.

            Luwih saka bayangan sampeyan ora cukup. ngguyu
        4. 0
          14 September 2015
          Kutipan: VseDoFeNi
          Sampeyan mung perlu kelingan wong mlarat sing urip setengah taun tanpa gaji.



          Nyuwun pangapunten - iki ngendi saiki wong ora nampa gaji setengah taun ???

          Khusus, monggo, kanthi link lan fakta ...

          Yaiku, yen wong kerja - lan ora entuk gaji ... nem sasi ...
          1. +1
            14 September 2015
            Kutipan saka: veksha50
            Khusus, mangga, kanthi referensi lan fakta.



            Vooot, loro wis jelas nerangake minus ...

            Sawise kabeh, kanggo mangsuli - sampeyan kudu ketegangan, malah njupuk fakta lan link ...
            1. 0
              14 September 2015
              Kutipan saka: veksha50
              Vooot, loro wis jelas nerangake minus ...

              Supaya sampeyan ora malah delve menyang minuses iki.
              Bener, ing kene, ora perlu kanggo nambah pikiran sing apik - nyudo pundhak Putin lan marshal bakal diwenehake sajrone sasi.
              Nanging iki fraught karo Maidan wis ing Rusia. Lan Ibu Rusia bisa uga ora bisa urip katelu ing 100 taun.
              1. +1
                14 September 2015
                Kutipan: VseDoFeNi
                Supaya sampeyan ora malah delve menyang minuses iki.



                Supaya sampeyan ngerti - Aku ora sijine minuses ... Salah siji aku liwat, utawa aku "kesandung" menyang kontroversi ...

                Sampeyan saiki mung nesu marang kabeh wong amarga kontra iki ...

                PS Sampeyan ora malah nesu, apa sing dakkandhakake babagan minus sing ditampa dening ME ... Dadi tenang ... Sampeyan bisa muter segelas utawa loro teh karo cognac ...
                1. -2
                  15 September 2015
                  Kutipan saka: veksha50
                  Sampeyan saiki mung nesu marang kabeh wong amarga kontra iki ...

                  Iku ora babagan minus, nanging babagan tirani bodho. Sampeyan ora wiwit ngerti, sampeyan langsung nempelake label kasebut. Ing kene lagi aktif goyangake kahanan, anjog menyang Bolotnaya utawa Maidan kaloro, yen sampeyan seneng. Sampeyan mbantu iki, paling ing kasus iki mbantu.
                  Akeh wong sing percaya yen Putin kudu disalahake kanggo kabeh, lan dudu komunis sing ngrusak USSR.
                  Aku bakal menehi analogi.
                  Pedhot-pedhot negara iku padha karo pedhot-pedhot wong. Yen ana wong sing sikile dipotong nganggo trem utawa dipisahake. Iki bakal mengaruhi sisa uripe.
                  Begja, negara bisa mari, ora kaya wong sing ora bisa nggedhekake sikil utawa tangane.
                  Yen sampeyan ngerti tanpa prejudis, sampeyan bakal entuk kesimpulan sing padha. lan aku uga.

                  Aku ora ngombe alkohol ing wangun apa wae.

                  Dene tirani bodho, ana buku kaya mangkono anggitane Yu.Mukhin.
                  Anotasi:
                  Saka kabeh wujud tirani, sing paling nggegirisi yaiku tirani bodho. Kaping pisanan, amarga kita tetep ing awake dhewe, lan kaping pindho, amarga iku dhasar saka kabeh tirani liyane. Kita nyiksa ora mung wong-wong sing ana ing sekitar kita, nanging uga awake dhewe. Apa sebabe kaya ngono diterangake ing buku iki.Adhedhasar kasunyatan, pranyata manungsa dadi bodho banget, nanging kepiye carane ngerti perkembangan teknologi lan teknologi sing cepet? Ora ana kontradiksi, amarga kemajuan iki didhukung dening spesialisasi sing sempit saka kegiatan profesional, lan tirani kabodhoan yaiku kemampuan nyuda wong kanggo nanggapi owah-owahan sing ora ana ing urip, nanging mung ing urip umum. Kita ngomong babagan tingkat budaya umum manungsa - babagan kemampuan wong nggunakake ora mung kawruh babagan spesialisasi sing sempit, nanging kabeh akumulasi kawruh manungsa, paling ora ing wangun dhasar. Penulis nawakake cara sing gampang banget. kanggo nggulingake tirani kabodhoan tanpa revolusioner lan perang sipil.
                  1. +3
                    15 September 2015
                    Kutipan: VseDoFeNi
                    Aku ora ngombe alkohol ing wangun apa wae.


                    Utawa kadang-kadang worth iku ing dosis normal ... Kanggo ngredhakaké nesu lan kaku ...

                    "Sampeyan ora wiwit ngerti, sampeyan langsung nempelake label kasebut"...

                    Kanggo sapa lan kapan??? Fakta ing studio ...

                    "Akeh wong sing percaya yen Putin kudu disalahake kanggo kabeh, lan dudu komunis sing ngrusak USSR."...

                    Kayane sampeyan isih enom, ora manggon ing wektu tartamtu pembangunan Soviet-Rusia, lan mbingungake endhog scrambled karo manure ...

                    Lan umume, wong lanang, saiki sampeyan bakal entuk mung siji: Aku nganggep sampeyan minangka wong sing nyukupi sing tresna marang Tanah Air lan presiden ... kanggo putih, bunder kanggo lilac ... Nanging, "katresnan" iki uga bisa ngrusak sampeyan, nanging uga presiden sing sampeyan lindungi ...

                    Lan dheweke grappled karo kula kanggo siji alesan prasaja - sing aku ora njaluk ala, nanging mung nyoba kanggo nerangake soko, lan nemokake soko ... Nanggepi, sampeyan wiwit ora sopan, reproaching kula kanggo sawetara minuses, label, etc .P.

                    Sampeyan saiki wis entuk siji perkara: saiki aku ora bakal nggatekake komentar sampeyan ...
                    Sampeyan bisa ngomong yen sampeyan ora peduli ... Banjur aku bakal takon: kenapa sampeyan nulis komentar yen sampeyan ora peduli babagan reaksi anggota forum kasebut? ...
                    1. -1
                      15 September 2015
                      Kutipan saka: veksha50
                      kok nulis komentar sampeyan yen sampeyan nganggep reaksi anggota forum kasebut?...

                      Iku aneh yen iki ora dingerteni.

                      Kutipan: VseDoFeNi
                      Nanging iki fraught karo Maidan wis ing Rusia. Lan Ibu Rusia bisa uga ora bisa urip katelu ing 100 taun.


                      Kanggo sim - amin.
            2. +3
              14 September 2015
              Kabeh menehi peduli babagan Gutar 90s.
            3. 0
              14 September 2015
              Kutipan saka: veksha50
              Nyuwun pangapunten - iki ngendi saiki wong ora nampa gaji setengah taun ???

              Aku menehi link
              HARGA, UJI LAN PROTES ING RUSIA
              Boris Ikhlov [ikhlov] 13.9.2015
              http://worldcrisis.ru/crisis/2056422
              1. +1
                14 September 2015
                Kutipan: mrARK
                Aku menehi link
                HARGA, UJI LAN PROTES ING RUSIA



                Aku lunga ... Aku maca ... Informasi, mesthi, ora apik, Nanging, ing kutha kita, uga, ora kabeh matur nuwun marang Gusti Allah ...

                Nanging, VseDoFeni banget nguwuh-uwuh yen wong ora entuk gaji nem sasi ...

                Sepisanan, ing informasi sing dikirim kula kanggo, uga ora ngandika ngendi wae babagan setengah taun ... Ya, padha ngurangi jumlah dina kerja saben minggu utawa jam saben shift, ya, padha ora menehi metu upah ing lengkap, nanging cicilan ... Ya, akeh pelanggaran, ya, akeh d.er.m.a, ya, aku setuju - akeh manajer lan pemilik bisnis sing dibutuhake ... apa sing dibutuhake - aku ora bakal ngomong, sampeyan dhewe bakal ngerti ...

                Nanging, Vsedofeni nesu banget amarga nesu, mula aku takon - Endi Rusia ora mbayar gaji nem sasi ???

                PS Umumé, aku teka ing kesimpulan iki dangu kepungkur ... Aku ora bakal mbela Putin, nanging akeh perkara negatif sing kedadeyan lokal dening princelings lokal ... Lan ora ana pemerintah kanggo wong-wong mau ... Lan Putin ora duwe tim gedhe lan monolitik saka wong-wong sing padha-padha , amarga iki, negara ana ing mode kontrol manual ... Pamrentah ora nindakake siji-sijine rol, kayane lagi sabotase lan ngisi kanthong. ... DAM banget ceria kabeh wektu, pancen ora masalah goyangake dheweke ... lan aparat dheweke padha ...
                Aku ora ngomong babagan gubernur lan walikota (iku kudu - ketua dewan desa nyebut dhewe walikota !!!) Aku ora ngomong babagan ...
                1. 0
                  14 September 2015
                  Kutipan saka: veksha50
                  Aku lunga ... Aku maca ... Informasi, mesthi, ora apik, Nanging, ing kutha kita, uga, ora kabeh matur nuwun marang Gusti Allah ...

                  Inggih, banjur link liyane.
                  Ing PHK massal buruh ing perusahaan Transmashholding
                  https://work-way.com/o-massovyx-sokrashheniyax-rabochix-na-predpriyatiyax-transm
                  ashholdinga/
                  1. +1
                    15 September 2015
                    Kutipan: mrARK
                    Inggih, banjur link liyane.
                    Ing PHK massal buruh ing perusahaan Transmashholding



                    Gusti... Delengen jawabanku ing ndhuwur... Aku nulis yen kita duwe gambar sing padha ing kutha kaya ing negara ... Apa sing dakkandhakake ora jelas ing kono ??? Apa sampeyan nyoba kanggo mbuktekaken kula???
                    Apa aku ora weruh apa-apa??? Informasi sing aku duwe liwat atap, lan asring dipercaya lan ora saka klub OBS ... lan ora tyrnet uga ...

                    Nanging aku ora ngerti - kenapa nangis kosong ???
                    Ora seneng daya??? Banjur apa sing sampeyan usulake, lan apa (sapa) kanggo ngganti karo ???
                    Apa sampeyan dhewe percaya yen ing endi wae ing jagad iki, ing negara sing ora dingerteni, wong-wong sing turu lan ndeleng kepiye carane nggawe rakyat negarane seneng dadi kuwasa ???

                    Obrolan kosong ... ora ngiket apa-apa, mung nambah kahanan ...
                    lan pepeteng ora nyebar ing wayah wengi, kanthi gelombang tangan ... yen disperse kabeh bisa ...
                    1. +2
                      15 September 2015
                      kondom sing dikembangake, kanthi definisi, dudu blimp ....
                      ora ketompo carane wong kepengin
                2. -2
                  15 September 2015
                  Kutipan saka: veksha50
                  Nanging, VseDoFeni banget odiously sesambat metu sing wong ora nampa gaji kanggo setengah taun.

                  Ya, panas banget!!! Aku ngomong babagan NINETEES !!! Kabeh negara miskin.
                  Napa kita bodho?
                  1. +1
                    15 September 2015
                    Kutipan: VseDoFeNi
                    Ya, panas banget!!! Aku ngomong babagan NINETEES !!! Kabeh negara miskin.
                    Napa kita bodho?


                    GET!!!

                    Yen aku mbiyen nggawe kontras sampeyan, nganggep sampeyan wong sing padha, saiki aku ora bakal nindakake iki ...

                    Lan umume - kabeh uripku nyoba nyingkirake wanita histeris ...

                    KABEH!!!

                    PS Sampeyan bakal kelangan kabeh wong sing apik kanggo sampeyan ing forum ...
                    Lan Putin kanthi proteksi KAYA - sampeyan mung bakal gawe piala ...
                    Iku kaya carane Duma mutusaké kanggo mbangun tugu Grand Duke Vladimir dening "ora bisa dibandhingake" Tsereteli cedhak Menara Borovitskaya ...
                    Wong bisa ngerteni INI mung kanthi negatif, lan ora kaya sing dipikirake Duma, sing ora mikir kanthi bodho ...
                    1. +1
                      15 September 2015
                      Kutipan saka: veksha50
                      weksha50

                      wong wiwit tangi!
                      nglirik
                      vsedofeni isih nuduhake titik wiwitan ngguyu
          2. -2
            14 September 2015
            Kutipan saka: veksha50
            Nyuwun pangapunten - iki ngendi saiki wong ora nampa gaji setengah taun ???

            Apa sampeyan lali carane sampeyan ora nampa setengah taun ing nineties ???

            Aku terus nulis yen "Dina iki, ing Putin, wong-wong ing Rusia urip kanthi sugih amarga ora nate urip ing jaman kepungkur. Bukti sing padhang iki yaiku plataran kutha-kutha Rusia, sing ditutupi mobil, akeh sing dituku kanthi overpayment ing kredit. Iki nuduhake yen wong duwe dhuwit kanggo mbayar luwih lan dheweke ora cukup pinter yen ora mbayar.
            Lan aku bakal mbaleni iki anggere ana sing ora ngerti iki. © VseDoFeNi
            1. +7
              14 September 2015
              Kutipan: VseDoFeNi
              Bukti sing padhang iki yaiku plataran kutha-kutha Rusia, sing ditutupi mobil, akeh sing dituku kanthi overpayment ing kredit. Iku tegese wong duwe dhuwit.


              Sapa sing nganggep bot. Iki nuduhake yen 20% saka populasi duwe dhuwit. Apa sampeyan ora kelingan 23 yuta warga Rusia sing urip ing ngisor garis kemiskinan. Sing ngrusak pendidikan menengah lan luwih dhuwur. Kanggo putu wadon lan kabeh kanca kelas, guru (aku ora bisa ngomong liyane) ing basa Inggris ngandika: nyewa tutor. Miturut program kasebut, sampeyan ora bakal sinau basa ing pelajaran lan sampeyan ora bakal lulus ujian.
              Чbanjur ana akeh omah sing dibangun, ndeleng iklan, nanging 22% luwih murah tinimbang ing RSFSR.
              Sing mung 11% saka populasi negara bisa melu ing hipotek.

              Aku bocah saka pinggiran kutha regional cilik dadi dhokter saka ilmu technical, profesor. Saiki, wong kaya aku ora bisa dadi loader ing pasar ing kutha iki. Ya, aku iki. Dina iki, desainer M. Kalashnikov ora bakal nggawe mesin otomatis, nanging bakal dadi loader ing pasar. Lan iku dudu kasunyatan.
              Lan sing siji iki, sing menehi peduli, sing utama yaiku tuku mobil manca lawas, botol bir lan sijine loro utawa telu sapi ing mobil. Hore!!! Aku sugih.
              Mung kewan sing durung berkembang nganti tingkat manungsa sing bisa ngevaluasi negara kanthi jumlah jins merek, permen karet, Coca-Cola, lan mobil manca bekas. PIYE KASIHAN
              Ora ana kapinteran lan kalbu, lan ora bakal ana. Kaya troll wae.
              1. -2
                14 September 2015
                Kutipan: mrARK
                Apa sampeyan ora kelingan 23 yuta warga Rusia sing urip ing ngisor garis kemiskinan. Sing pendidikan menengah lan sing luwih dhuwur wis numpes

                Aku mbaleni maneh - matur nuwun marang komunis sing ora duwe otak sing korupsi sing ngrusak USSR ing taun 1991.

                Muga-muga profesor bisa nggawe kronologis acara 25 taun kepungkur ing selembar kertas nganggo potlot lan ngerti apa sebabe pratelan sampeyan lan sapa? Aku bakal ngelingake sampeyan titik wiwitan - 8 Desember 1991.
                1. +5
                  15 September 2015
                  Kutipan: VseDoFeNi
                  Aku mbaleni maneh - matur nuwun marang komunis sing ora duwe otak sing korupsi sing ngrusak USSR ing taun 1991.

                  Aku nyaranake buku kancaku, ing ngendi kabeh ditata tanpa potlot. Punika kutipan:
                  Kanthi tekane Khrushchev wiwit degenerasi komunis.
                  Sajrone jaman Brezhnev, kabeh iki smoldered ... karo tekane saka Gorbachev, lemah paling sarujuk digawe kanggo bosok - kabeh pondasi partai lan masyarakat wiwit decompose lan ambruk.
                  Minangka S. Kurginyan kanthi akurat banget, kabeh meriam propaganda Soviet diisi karo telek dissident lan ditembak menyang otak rakyat. Mesthi, rotting dirangsang ing kabeh cara sing bisa ditindakake dening layanan khusus saka Kulon. Ing siji, bosok diterangake dening kasunyatan sing, pisanan, ing siji wektu EVERYONE dibuwang menyang partai. Iku kasusun saka setengah saka rampung acak lan malah musuhan.

                  Iku ngina lan nglarani kanggo nonton carane wakil saka Dewan Tertinggi, biasane wong Rusia, milih kanggo karusakan saka daya ewu taun-lawas - Great Rusia - USSR.
                  Khasbulatov kanthi cekatan ngatur Dewan Tertinggi, ora ngidini diskusi serius babagan masalah iki, lan Pak V. Sheinis, demokrat lan mungsuh USSR, nyuwun ratifikasi perjanjian Belovezhskaya sanalika bisa. Wakil saka grup wakil "Komunis Rusia" kaping pindho Pahlawan Uni Soviet, pilot-kosmonot saka USSR V. I. Sevastyanov uga ndhukung ratifikasi. Lan banjur kabeh anggota grup wakil "Komunis Rusia" milih kanggo ratifikasi.
                  Iki sawetara jinis teater khayal nalika komunis ing 1991 milih kanggo karusakan saka negara gedhe digawe dening rama lan mbah kakungipun ing 1922!

                  [Kurlyandchik A. - "OTORITAS SOVIET DIBUAT" ... ing Proza.ru]
                  1. +4
                    15 September 2015
                    Ing kana, buku kasebut ora nyatakake yen komunis lan pamaréntahan Soviet dipérang dadi institusi kayata: Panitia Partai Kota и Panitia Pelaksana Kota... Lan dekomposisi pisanan dumadi nalika wong acak (tanpa tiket minangka anggota CPSU ing USSR ora mungkin dadi pimpinan sing luwih penting), wong sing mlebu rangking CPSU "karo tujuan" wiwit mimpin ing komite eksekutif lan sektor ekonomi nasional liyane ...
                  2. -2
                    15 September 2015
                    Kutipan: mrARK
                    Kanthi tekane Khrushchev wiwit degenerasi komunis.

                    Apik banget nalika kancamu nulis babagan komunis lair maneh, apik lan bener. Nalika aku nulis babagan wong sing ora duwe otak sing korup, mula aku kudu ditembak lan ditusuk. Endi logikane, profesor?

                    Kutipan: mrARK
                    Iki sawetara jinis teater khayal nalika komunis ing 1991 milih kanggo karusakan saka negara gedhe digawe dening rama lan mbah kakungipun ing 1922!

                    Nah, kepiye iki beda karo tembungku? ORA ORA! Aku nyebataken ora "theater saka absurd", nanging venality lan brainlessness. Lan padha ora beda karo mbah kakunge, sing numpes negara gedhe ing taun 1917.
                    Simbah ngrusak siji gedhe, putu liyane, dibangun dening simbah.
                    Iki katon kanthi jelas ing conto kulawarga Gaidar - Arkady numpes Kakaisaran Rusia lan mbangun USSR, Timur Arkadyevich ngusapi celonone ing laurels bapake, Yegor Timurovich numpes USSR, lan Maria Yegorovna minangka mungsuh mbukak kanggo Rusia.

                    Dina iki Barat wis ngumumake perang ekonomi marang Rusia. Sampeyan ngrusak kekuwatan ing Rusia sajrone perang. Kelangan kekuwatan ing negara apa wae nalika perang dadi pukulan abot kanggo negara kasebut. Nggawe kesimpulan dhewe yen sampeyan bisa.
                  3. +1
                    15 September 2015
                    Kutipan: mrARK
                    ing siji wektu, kabeh wong dibuwang menyang partai lan ora kesed. Iku kasusun saka setengah saka rampung acak lan malah musuhan.


                    Sing bener ... Karir ambruk, tanpa gagasan, nanging kanggo tujuan karir, sing tegese, minangka asil, kekuwatan lan bathi ...
          3. +5
            15 September 2015
            Kutipan saka: veksha50
            neng kene saiki wong nem sasi ora oleh gaji???

            Contone, ing pabrik kita.
            http://nesekretno.ru/eco/31256/Aleksandrovskii_mahzavod_nacal_viplacivat_dolgi
            Mangga link. Nyatane, kabeh luwih elek. Saka kutha sing dadi kutha, dadi ora bisa dingerteni. Saka 6000 buruh, udakara udakara 1000 tetep (sing setengah ana ing manajemen, sawetara direktur udakara rolas), ngelingake manawa ana PHK gedhe-gedhe. Semono uga kita urip ing kapitalisme, sial.
            1. +1
              15 September 2015
              Kutipan saka EvgNik
              Mangga link. Nyatane, kabeh luwih elek. Saka kutha sing dadi kutha, dadi ora bisa dingerteni. Saka 6000 buruh, udakara udakara 1000 tetep (sing setengah ana ing manajemen, sawetara direktur udakara rolas), ngelingake manawa ana PHK gedhe-gedhe.



              Aku setuju ... Kabeh padha persis kaya ing kutha kita lan tanduran kita ...

              Ayo dadi titik: iki babagan kasunyatan manawa wong ora entuk gaji setengah taun, lan dudu babagan potongan ...
              Banjur pitakonan: "Apa sing kita padudon babagan???"...

              PS Lan ana kutha industri tunggal sing ora ana kerja, lan ora ana kutha gedhe ing sacedhake ... Nanging iki - ora ana kerja - ora ateges dheweke ora mbayar gaji setengah taun ???
              Aku takon marang, maca komentarku: ngendi - wong - tindak - kanggo - bisa - lan - dheweke - nem sasi - ora - mbayar - gaji?
      2. + 24
        14 September 2015
        Quote: perang lan tentrem
        nalika oligarki ebne ana 20 bêsik, ing Putin wis luwih saka 130 dollar billionaires.


        Kanca-kanca Putin, sederek, tanggi dacha lan mitra sparring kabeh dadi miliarder.
        http://www.inopressa.ru/article/15feb2011/diepresse/putin1.html
        Sawetara conto:
        Sergei Chemezov minangka kepala keprihatinan Avtovaz, elinga crita subsidi kanggo tanduran ember sing mati? Yuri Kovalchuk - Bank Rusia, Dmitry Medvedev - Gazprom, nanopremier part-time, Vladimir Yakunin - mantan Railways Rusia, Sergey Pugachev - Mezhprombank, Alexey Miller - Gazprom >, Vladimir Kogan - Biro Desain Sukhoi, MIG.
        Bisnis Rusia dikontrol dening kanca-kanca:
        http://www.rupor.info/news-v-mire/2010/09/20/platnie-dorogi-v-rossii-strojat-dru
        zja-putina/
        Putin kanca karo kabeh billionaires utawa mung kanca dadi billionaires?
        http://obzor.westsib.ru/news/292
        Aura Putin kuwat banget, mula kabeh kanca-kancane, kanca sekelas lan kanca-kancane padha mapan kaya mangkene:
        http://www.lenpravda.ru/today/272714.html
        Lan liyane babagan kanca Putin: http://protiv-putina.ru/forum/txt/index.php/t3930.html
        Babagan bunder kanca: http://navalny.livejournal.com/485080.html?nc=731
        Kajaba iku, milyarder St. Petersburg: http://www.gazeta.spb.ru/337000-0/
        lan http://navalny.livejournal.com/485080.html?nc=731
        Putin dhewe minangka wong sing menarik - kita ngerti manawa geng maling miliarder wis kumpul ing sekitar Putin (mung maling sing bisa dadi miliarder ing negara miskin), nanging link sing nyambungake maling kasebut pancen resik. Putin ora duwe pabrik, ora ana ril sepur, ora ana saham kontrol ing bank Swiss, apik tenan, ta?
        Mungkin Putin minangka wong sing jujur?
        Ana akeh sing ora bakal kita ngerti babagan Putin, nanging iki sing kita ngerti babagan dheweke:
        Salah sawijining yacht Putin regane $ 4 yuta. http://compromat.ru/page_13124.htm
        50.000.000 dolar liyane, dudu sing paling larang, nanging katon: http://compromat.ru/page_26455.htm
        Dachas Putin: Istana Pribadi sing Modest ing Segara Ireng: http://ruleaks.net/1901#more-1901
        Tur Virtual Istana Milyar Dolar:
        http://www.youtube.com/watch?v=HF41GTcIcMg&NR=1
        Lan siji liyane dacha: http://community.livejournal.com/gp_russia/1212580.html
        Lan siji liyane dacha ing Altai: http://www.novayagazeta.ru/data/2011/099/00.html
        Dalan menyang dacha iki dibangun saka anggaran distrik lan biaya patang milyar rubel. Iku 200 yuta saben kilometer!
        Kajaba iku, ana rong puluh omah liyane.
        http://mycityua.com/articles/world/2011/01/17/012714.html
        Mung Kim Jong Il sing duwe liyane. Lan kabeh iki kagungane individu. Dadi akeh dachas, sampeyan disiksa kanggo ngaso, kapan wektune kerja?
        Inventarisasi properti pribadi saka Comrade Stalin I.V. sawise mati:
        1. Notepad kanggo cathetan; 2. Notebook, kulit, abang;
        3. Cathetan pribadi, cathetan; 4. Notebook umum kanthi cathetan, tutup abang;
        5. Pipa udud - 5 pcs. Kanggo wong-wong mau: 4 kothak lan khusus. piranti, rokok. Ing kantor Comrade Stalin: buku, aksesoris meja, souvenir ora kalebu ing dhaftar. Kamar turu lan lemari klambi; 6. Tunik putih - 2 pcs. (Lintang Pahlawan Buruh Sosialis dipasang ing loro); 7. Tunik abu-abu, n / dina - 2 pcs.; 8. Tunik ijo peteng - 2 pcs.; 9. Celana - 10; 10. Barang-barang sanès-sanèsipun kagunganipun Kawan Stalin botên kalêbêtakên ing inventarisasi, wontên ing salêbêting buku tabungan, wontên 900 rubel.
        Properti liyane kalebu jam weker meja kanthi bentuk rubah (kanthi kuping rusak) lan patung meja sing disumbang dening Roosevelt.
        Kajaba iku, sawise awake dhewe, Joseph Vissarionovich ninggalake superpower ing puncak kekuwatane.

        Apa sing bakal ditinggalake Putin? Lan marang sapa?
        1. +7
          14 September 2015
          Apa sing bakal ditinggalake Putin? Lan marang sapa?


          Inggih, padha ngandika - 130 oligarki. Mesthi, yen Kulon ora gobble munggah tanpa support populer.
        2. +4
          14 September 2015
          Dadi Putin dhewe kandha yen dheweke duwe kanca telu. Loro Ukrainia lan siji Yahudi, Timchenko lan Rotenberg, aku ora ngelingi sing nomer telu .. Liyane iku kanca.
        3. 0
          14 September 2015
          Kutipan saka nils
          Apa sing bakal ditinggalake Putin?


          Aku seneng ringkesan "bebener saka Boruch".
          Apa wis diterjemahake menyang Ukrainia?
          Utawa ana sing nyritakake langsung saka basa "penyerang"?
          1. 0
            15 September 2015
            Cathetan saka donya liyane? ora
        4. Svd
          +1
          14 September 2015
          kowe ngomong opo? Sampeyan urip ala, sampeyan ora dibayar, bisnis sampeyan gagal? Aku ora seneng maling oligarki, nanging sanajan tanpa wong-wong mau, dheweke ora entuk lemak ing USSR ... Lan yen sampeyan pengin sing paling apik, aja njagong ing Internet nganti pirang-pirang dina sinau kabeh sing ditulis - 99% iku omong kosong. , nanging nindakake soko migunani kanggo sampeyan dhewe. Yen ora, sampeyan bakal cepet mlumpat ...
          1. 0
            14 September 2015
            Kutipan saka svd
            kowe ngomong opo?

            Sarkasme - salah sawijining jinis paparan satir, ejekan caustic, tingkat ironi sing paling dhuwur, ora mung adhedhasar kontras sing ditambahake lan sing diungkapake, nanging uga ing eksposur sing disengaja langsung saka sing tersirat.
      3. 0
        15 September 2015
        sing paling setia karo pemerintah iki...


        Banjur, kanthi kendel lan kepastian sing padha, terus mikir, takon pitakon:
        Apa ana kepastian manawa kekuwatan Putin mimpin Rusia menyang jurang? Utawa iku rencana licik? opo
        1. 0
          15 September 2015
          Kutipan saka: yuriy55
          Utawa iku rencana licik?

          Dheweke mimpin Rusia menyang jurang. Iki kabeh rencana licik.
    6. +3
      14 September 2015
      KrasnoPYORKA ... wis krungu? Ya, jeneng Rusia kuna kanggo sirip iwak. Yen sampeyan ora ngerti, ora ana alesan kanggo bangga.
      1. -6
        14 September 2015
        Kutipan saka revnagan
        KrasnoPYORKA ... wis krungu? Ya, jeneng Rusia lawas kanggo sirip iwak

        Ichthyos muluk! Tampilake bream sing sampeyan kejiret abang sirip, mangga!
        Sawise kabeh, ora bakal ana brem ora pena kene.
      2. 0
        14 September 2015
        Rudd iku iwak, nanging dudu bream, jeneng resmi sungu
        1. +1
          15 September 2015
          A rudd iku rudd, sungu iku roach ...
  2. + 31
    14 September 2015
    Penjamin konstitusi sing dihormati, sing ditresnani, oligarki sing padha karo kabeh wong liya sing nyolong nalika privatisasi Chubais, mung posisi sing meksa kita tetep adoh saka wong-wong mau, supaya ing mripate wong dadi putih lan alus, lan satemene ora ndemek wong iku kaya manuk gagak ora peck ing mripat.
    1. +8
      14 September 2015
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Penjamin konstitusi sing dihormati, sing ditresnani, oligarki sing padha karo wong liya sing nyolong sajrone

      Agen-agen intelijen AS wis suwene 20 taun nggolek milyaran Putin lan ora ditemokake. Mungkin sampeyan bisa mbantu dheweke nemokake milyaran kasebut.
      1. + 12
        14 September 2015
        Apa sampeyan nggoleki?
        1. +3
          14 September 2015
          Kutipan saka Greenwood.
          Apa sampeyan nggoleki?

          Kanggo bisa narik strings? Mesthi digoleki. nglirik
          1. +5
            14 September 2015
            Kutipan: VseDoFeNi
            Kanggo bisa narik strings?

            Inggih, padha ditarik, 11 Mei
            1. -2
              14 September 2015
              Kutipan saka rosarioagro
              Inggih, padha ditarik, 11 Mei

              Yaiku?
              1. +8
                14 September 2015
                Kutipan: VseDoFeNi
                Yaiku?

                uga, rapat karo Didier Burkhalter, sadurunge dheweke ora ana tembung babagan referendum ing Donbass, nanging sawise "uga, referendum iki" (conditionally, mesthi)
                1. -3
                  14 September 2015
                  Kutipan saka rosarioagro
                  (tentu wae)

                  Ketentuan ora ditrapake ing kene. Aku pengin spesifik. Sampeyan ngeyel yen kegiatan Putin ngrusak Rusia. Buktine.
                  1. + 29
                    14 September 2015
                    Kutipan: VseDoFeNi
                    Sampeyan ngeyel yen kegiatan Putin ngrusak Rusia.

                    Lan dheweke nawakake masyarakat vektor pembangunan, mbangun sistem pamaréntahan utawa "kontrol manual liyane dibutuhake", ora, dheweke "padha" lan ngidini oligarki nggawe gesheft ing ijol-ijolan kanggo kasetyan, bisa uga menehi kesempatan kanggo pembangunan kanggo bisnis cilik kanthi mundhakaken pembayaran insurance, utawa silihan dumadakan dadi kasedhiya ing pasar domestik supaya produksi bisa dikembangaké, ora, iku penting kanggo wong sing lingkungan setya marang, malah Brazil ing wektu krisis ketemu. kesempatan kanggo berkembang produksi, supaya saiki Embraier nawakake liners sawijining kabeh ndonya, lan sakperangan alesan ora Tu utawa Il ..., Aku malah ora sebutno sistem kaadilan menarik, ing hubungan kanggo warga individu sing duwe dhuwit lan sambungan.
                    1. -14
                      14 September 2015
                      Kutipan saka rosarioagro
                      ngidini para oligarki nggawe gesheft minangka ijol-ijolan kanggo kesetiaan

                      Ya, umpamane dudu Putin sing nggawe oligarki.
                      Kutipan: VseDoFeNi
                      Lan oligarki ing negara kita digawe dening penasehat privatisasi Amerika sawise dismemberment saka USSR dening komunis brainless korup ing 1991.
                      Dadi Yoligarh Mikhail Prokhorov nasional kita cukup asli saka kulawarga komunis.

                      Putin nyingkirake pitung bankir, ngidini warga kita, kalebu sampeyan, urip kanthi sugih kaya sing durung nate urip ing jaman kepungkur.

                      Kutipan saka rosarioagro
                      Mungkin dheweke nggawe usaha cilik bisa berkembang kanthi nambah premi asuransi

                      Lan apa sing MB ora karo kita, kajaba carane baryzhyt karo apa?

                      Kutipan saka rosarioagro
                      utawa silihan dumadakan kasedhiya ing pasar domestik,

                      Maneh kita mbukak menyang 1991, nalika sistem diganti dadi kapitalisme ...
                      Sanajan sampeyan ora seneng.

                      Kutipan saka rosarioagro
                      Aku malah ora sebutno sistem kaadilan menarik, ing hubungan kanggo warga individu sing duwe dhuwit lan sambungan

                      Lan sampeyan lulus saka sekolah hukum, dadi hakim lan hakim kanthi adil, sing cocog karo hukum.
                      1. + 24
                        14 September 2015
                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Ya, umpamane dudu Putin sing nggawe oligarki.

                        Inggih, apa gosip ing Yeltsin Usmanov, Vekselberg, Deripaska, lan liya-liyane sing saiki? Ora, ana Gusinsky, Potanin, Berezovsky, Khodorkovsky, Prokhorov lan saperangan liyane, aku lali jenenge, ora, iku suku sing ping pingan nalika Putin.

                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Putin nyingkirake pitung bankir, ngidini warga kita, kalebu sampeyan, urip kanthi sugih kaya sing durung nate urip ing jaman kepungkur.

                        Dheweke nyurung sawetara supaya wong-wong sing setya marang dheweke teka, "sugih" kuwat, utamane amarga devaluasi rubel :-)

                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Lan apa sing MB ora karo kita, kajaba carane baryzhyt karo apa?

                        Ora saben wong bisa kerja ing Gazprom, saéngga ngidini bisnis cilik berkembang, negara nyumbang kanggo lapangan kerja, stabilitas pendapatan, paningkatan basis pajak, paningkatan permintaan barang konsumen, lan paningkatan standar urip.

                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Maneh kita mbukak menyang 1991, nalika sistem diganti dadi kapitalisme ...
                        Sanajan sampeyan ora seneng.

                        Ya, aku ora seneng kapitalisme amarga tujuane kanggo entuk bathi saka klompok individu, lan ora kanggo ningkatake kesejahteraan saben anggota masyarakat sing dadi negara, mula kapitalisme ora ngarahake kesejahteraan kabeh negara. , nanging mung ing bagean kasebut, ketidakadilan kasebut ora bisa nyebabake muncule rasa ora puas ing masyarakat, stratifikasi, kerentanan marang pengaruh gagasan liyane kajaba gagasan kapitalisme.

                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Lan sampeyan lulus saka sekolah hukum, dadi hakim lan hakim kanthi adil, sing cocog karo hukum.

                        Aku kerja ing pengadilan, aku weruh kabeh saka njero, nalika nerangake dhuwit gedhe banget, iki amarga politik gedhe lan keputusan bakal ditindakake kanggo sapa wae sing duwe dhuwit luwih akeh.
                      2. +8
                        14 September 2015
                        Aku setuju karo hakim, nanging aku mikir akeh sing bisa nggawa luwih akeh keuntungan kanggo rakyat kanthi keputusane, nanging sayang! Aku bakal ngomong iki: timelessness saka akumulasi utami ibukutha wis mimpin kanggo lack saka kualitas dhuwur saka modal manungsa. Lan iki ora kanggo sampeyan mbangun tanduran anyar. Butuh wektu luwih akeh. Aku supaya ngomong - pakurmatan! Hak iki kudu digayuh.
                      3. -18
                        14 September 2015
                        Kutipan saka rosarioagro
                        lan keputusane bakal digawe kanggo sapa wae sing duwe dhuwit luwih akeh

                        Ya, ya ... kucing nilar anak kucing, iku salah Putin. nglirik
                      4. + 14
                        14 September 2015
                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Lan sampeyan lulus saka sekolah hukum, dadi hakim lan hakim kanthi adil, sing cocog karo hukum.


                        Supaya wong sing prasaja saka wong sing ora duwe dhuwit bisa entuk kerja dadi hakim?
                        Sampeyan ora ngerti carane kita ngatur hakim?
                      5. -12
                        14 September 2015
                        Kutipan saka: sherp2015
                        Sampeyan ora ngerti carane kita ngatur hakim?

                        Ora pas, aku ora ngerti. Nanging aku ora kepéngin percaya karo tulisan ing pager.
                      6. +3
                        14 September 2015
                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Ora pas, aku ora ngerti. Nanging aku ora kepéngin percaya karo tulisan ing pager.


                        Apa sampeyan ora njupuk drive ing pager?
                      7. +1
                        14 September 2015
                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Nanging aku ora kepéngin percaya karo tulisan ing pager.
                      8. + 16
                        14 September 2015
                        Dheweke lulus saka Fakultas Hukum (antarane Putin lan Medvedev), dadi ... lan ninggalake ing 2002, supaya ora nindakake apa sing nalisir karo kalbu. Penjamin kita sawise Crimea, mesthi, ora ana maneh kanggo nyalahke kanggo apa-apa lan tau! Lan dheweke nggawe oligarki bisa digunakake kanggo kepentingan rakyat lan negara, lan malah nguatake pertahanan. Lan kanggo wong-wong sing "nguatake", kaya Serdyukov lan kanca-kancane, pranks cilik diapura. Hukum menang! Lan nalika kita miwiti urip sugih? Sapa sing ngandhani iki - salah sawijining oligarki?
                      9. -2
                        14 September 2015
                        Kutipan saka victor50
                        Sapa sing ngandhani iki - salah sawijining oligarki?

                        Sampeyan ora bakal pracaya, nanging Bank Donya ing 2012 sing ndadekake Rusia ing posisi kaping lima ing donya.
                      10. +2
                        15 September 2015
                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Sampeyan ora bakal pracaya, nanging Bank Donya ing 2012 sing ndadekake Rusia ing posisi kaping lima ing donya.

                        Lan nganti umur 91 iku nomer loro.
                        Kowe isih kelingan Kudrin. Dheweke uga dadi menteri keuangan paling apik, saka sudut pandang Barat.
                        Nanging I. V. Stalin ngendika: "Yen mungsuh kita ngukum kita, mula kita nindakake kabeh kanthi bener"
                        Miturut cara. Ing babagan obat, kita wis nomer loro. (Soloviev nuduhake lan mbuktekaken ing program).Lan GDP - reformasi perawatan kesehatan - kita bakal terus
                      11. +7
                        14 September 2015
                        Putin nyingkirake pitung bankir, ngidini warga kita, kalebu sampeyan, urip kanthi sugih kaya sing durung nate urip ing jaman kepungkur.


                        Aku setuju babagan bagean pisanan saka kutipan. Bener, dheweke nyurung para oligarki mung saka kekuwatan "eksekutif". Nanging padha tetep "legislator fashion ekonomi lan politik." Nanging ing akun kasunyatan sing kita "urip sugih" - nuwun sewu, bab persentasi cilik banget. Mesthi, iku ora bisa dibandhingake karo 90s, sanajan kulawarga kita ora manggon ing mlarat malah ing 90s, nanging hard, nanging iku luwih apik ora kanggo mbandhingaké karo kaping Soviet. Kanthi mung siji apartemen, pamrentah Soviet ngganggu kabeh penghasilan modern "kelas menengah" modern. Kajaba iku, sawise 2008, urip mayoritas terus-terusan rusak.

                        Lan apa sing MB ora karo kita, kajaba carane baryzhyt karo apa?


                        Ya, sawetara wong bodho nyoba kerja ing sektor nyata. Dheweke, mesthi, katon kanthi getun nalika, nalika ndhaptar perusahaan utawa wirausaha individu, dheweke nyatakake yen dheweke ora butuh kegiatan ing bidang perdagangan. Nanging paling, mesthi, baryzhat. Nanging apa sing luwih apik tinimbang bisnis gedhe? Padha kelet kanggo remnants saka industri Soviet lan industri pertambangan lan Cut kupon, nanging wong wis eksploitasi kanggo apa-apa.

                        Lan sampeyan lulus saka sekolah hukum, dadi hakim lan hakim kanthi adil, sing cocog karo hukum.


                        Muga-muga sampeyan ora serius? Apa iki minangka banter subtle babagan kasunyatan sing saiki bisa ana hakim hukum sing ora rusak lan subordinatif?
                      12. +9
                        14 September 2015
                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Putin nyingkirake pitung bankir, ngidini warga kita, kalebu sampeyan, urip kanthi sugih kaya sing durung nate urip ing jaman kepungkur.

                        Apa iku tegese, di-push aside "pitu bankir"? Ngendi dheweke ngirim wong? Kabeh sing duwe bathi ing Yeltsin tetep ing kapentingan dhewe.
                        Nanging dudu kuwi. Putin ora duwe kekuwatan mutlak. Lan dheweke ora bisa nindakake apa-apa global. Negara iki dipimpin dening sistem perbankan internasional, lan oligarki kita minangka manajer ing sistem iki. Putin dipeksa main kanthi aturan sing ora ditulis. Lan yen dheweke nindakake apa-apa sing ora miturut aturan kasebut, mula dheweke nindakake kanthi resiko dhewe. Ora serius kanggo nyalahake Putin amarga ora bisa nindakake apa-apa karo oligarki. Perlu kanggo ngilangi sistem oligarki supaya bisa nindakake apa-apa karo oligarki. Lan ngganti sistem ora masalah siji utawa loro pancasan kuwat. Iki masalah urip lan pati kanggo akeh wong.
                      13. -2
                        14 September 2015
                        Kutipan: Svetlana
                        Ora serius kanggo nyalahake Putin amarga ora bisa nindakake apa-apa karo oligarki.

                        Sampeyan ngomong iki kanggo wong-wong sing nemoni Putin, jenenge legiun.

                        Kutipan: Svetlana
                        Perlu kanggo ngilangi sistem oligarki supaya bisa nindakake apa-apa karo oligarki.

                        Kutipan: VseDoFeNi
                        Tugas kita yaiku nasionalisasi sistem perbankan, diwiwiti saka Bank Sentral, subsoil, industri strategis, kalebu energi lan transportasi. Mbalikake monopoli negara ing perdagangan manca, nglarang gerakan bebas ibukutha ngliwati tapel wates. Mbalikake monopoli negara babagan produksi lan perdagangan alkohol lan tembakau kanthi nyuda turnover dadi nol.
                        Sugeng rawuh http://referendumrusnod.ru/


                        Kutipan: Svetlana
                        Lan ngganti sistem ora masalah siji utawa loro pancasan kuwat. Iki masalah urip lan pati kanggo akeh wong.

                        pancen bener. Nanging swasana masyarakat lokal luwih cedhak karo Maidan, sing nggumunake.
                      14. +5
                        14 September 2015
                        Kutipan: Svetlana
                        Putin ora duwe kekuwatan mutlak. Lan dheweke ora bisa nindakake apa-apa global. Negara iki dipimpin dening sistem perbankan internasional, lan oligarki kita minangka manajer ing sistem iki. Putin dipeksa main kanthi aturan sing ora ditulis. Lan yen dheweke nindakake apa-apa sing ora miturut aturan kasebut, mula dheweke nindakake kanthi resiko dhewe. Ora serius kanggo nyalahake Putin amarga ora bisa nindakake apa-apa karo oligarki.

                        Inggih, tengen ing Pushkin
                        Panguwasa iku ringkih lan licik,
                        Botak dandy, mungsuh tenaga kerja,
                        Ora sengaja digawe panas dening kamulyan,
                        Dhèwèké ngwasani awaké déwé.
                  2. 0
                    14 September 2015
                    Kutipan: VseDoFeNi
                    Buktine.

                    Wacan ing ndhuwur.
            2. 0
              14 September 2015
              Kutipan saka rosarioagro
              Inggih, padha ditarik, 11 Mei


              Apa iki jinis giveaway?
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +4
          14 September 2015
          Kutipan saka Greenwood.
          Apa sampeyan nggoleki?

          Aku mikir ya. Iki kaya pancing sing njaluk mati saka iku. Dadi insentif kanggo panelusuran ora banget, amarga dhuwit mung disita ing kasunyatan, lan ukuran ibukutha sing dideleng-kira-kira saka PDB dadi gedhe banget malah kanggo ekonomi AS mesthi dadi jackpot sing apik banget.
          1. +7
            14 September 2015
            Iku kaya pancing
            Pungkasan pernyataan presiden, "Rusia ora kudu mutusake nasib Donbass."
            1. -10
              14 September 2015
              Kutipan: Gardamir
              Pungkasan pernyataan presiden, "Rusia ora kudu mutusake nasib Donbass."

              Yaiku, sampeyan ora seneng yen nasib Rusia bakal diputusake dening wong liya, Ukraina, umpamane?
              Apa sampeyan pengin mutusake nasib Donbass? Sampeyan nyoba kanggo nemtokake nasibe pepadhamu.
              1. + 10
                14 September 2015
                Kutipan: VseDoFeNi
                Yaiku, sampeyan ora seneng yen nasib Rusia bakal diputusake dening wong liya, Ukraina, umpamane?
                Apa sampeyan pengin mutusake nasib Donbass? Sampeyan nyoba kanggo nemtokake nasibe pepadhamu.

                Mergane Amerika ora sungkan-sungkan arep mutusake nasibe akeh negara, malah padha gumunggung. Apa kita isin?
                1. 0
                  14 September 2015
                  Mergane Amerika ora sungkan-sungkan arep mutusake nasibe akeh negara, malah padha gumunggung. Apa kita isin?


                  Inggih, paling ora kaya wong-wong mau. Kajaba iku, kanthi keputusan ing Donbass, kabeh wis jelas, kenapa nduduhake maneh?
                  1. +4
                    14 September 2015
                    Hi Alik! hi
                    Kutipan saka alicante11
                    Inggih, paling padha ora katon kaya wong-wong mau.
                    Inggih, yen kita tindakake logika iki, kita bakal pungkasan ngadeg ing kabeh antrian, lan kabeh habal bakal maju. Ing sawetara panggonan sampeyan kudu chop wong insolent.
                    Kutipan saka alicante11
                    . Kajaba iku, kabeh wis jelas karo keputusan ing Donbass,

                    Aku ora weruh apa-apa sing jelas ing kana akhir-akhir iki. Sawetara misunderstandings, lan saka sisih kita kabeh uga mendhung. hi
                    1. +2
                      14 September 2015
                      Hi Alik! hi


                      salam. Oh, seneng ngerti :)

                      Inggih, yen kita tindakake logika iki, kita bakal pungkasan ngadeg ing kabeh antrian, lan kabeh habal bakal maju. Ing sawetara panggonan sampeyan kudu chop wong insolent.


                      Iki nasib kita. Mungkin iki sebabe Rusia isih urip? Senajan, ya, amarga iki, bear kita tansah kejiret "menyang den" ing wiwitan.

                      Aku ora weruh apa-apa sing jelas ing kana akhir-akhir iki. Sawetara misunderstandings, lan saka sisih kita kabeh uga mendhung. hi


                      Salah paham, nanging ... arep menyang ngendi? Pira dhuwit wis nandur modhal? Properti, maneh, diperes metu. Lan ing ngendi sampeyan bisa njaluk akeh wong bersenjata? Mungkin sing bener amarga Suriah mandheg eskalasi.
                      1. +1
                        14 September 2015
                        Kutipan saka alicante11
                        Oh, seneng ngerti :)

                        Jaman ndhisik. Pikiran converge ing paling kasus. ombenan
                2. 0
                  14 September 2015
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Mergane Amerika ora sungkan-sungkan arep mutusake nasibe akeh negara, malah padha gumunggung.

                  Dadi ing sisih kulon, iki minangka negara sing menang Satanisme lan Rusia ngirim ora njupuk conto saka wong-wong mau dadi intervensi militer utawa parade gay.
              2. +6
                14 September 2015
                bakal arep liyane, Ukraina, contone,?
                Mungkin Ukraina bakal mutusake nasib Crimea? Nerangake logika pesen sampeyan.
            2. +1
              14 September 2015
              Kutipan: Gardamir
              Sing pungkasan saka statement Presiden "Rusia ora kudu mutusake nasib Donbass".



              Aku pengin tembung iki tegese wong Donbass, lan ora liya ...
          2. + 10
            14 September 2015
            Kutipan saka: inkass_98
            Iki kaya pancing sing njaluk mati saka iku.

            Kuciwa ing Boris Mironov sawise ring politik karo Strelkov, nanging isih. Maca bukune "The Yoke of the Jews", kebak fakta sing Putin bisa dilebokake ing pancing, kaya sing sampeyan lakoni. Mung ing politik gedhe, pancing iki ora bisa digunakake yen kabeh wong ngerti kabeh babagan kabeh. Apa Kabaev, utawa blok saham gedhe ing MegaFon, sanak sedulur VVP. Pancing informasi unadvertised, lan punika house lengkap.
      2. + 13
        14 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Badan intelijen AS ngentekake 20 taun kanggo nggoleki milyaran Putin

        Lan apa. Apa Putin wis duwe milyaran 20 taun kepungkur?
        1. -9
          14 September 2015
          Kutipan saka tomket
          Lan apa. Apa Putin wis duwe milyaran 20 taun kepungkur?

          Mesthi wae, miturut akeh wong, dheweke wiwit nyolong sanajan ing Sobchak ing St.
      3. dmb
        + 15
        14 September 2015
        Bapak Romanov ingkang minulya. Lan aku seneng percaya yen layanan intelijen AS, saliyane presiden dhewe, uga nglaporake marang sampeyan, nanging ana sing mandheg, salah sawijining laporan Salye babagan "kegiatan kreatif" saka Pemimpin saiki kanthi tuntunan ketat saka Sobchak sing ora seneng. , utawa wutah karir, kang padha karo wutah karir Stepashka padha fireman. Sawise kabeh, dina iki Stepashka nyerat babagan privatisasi ala, lan nalika dheweke, lan sawise Vova, njabat ing "prajurit-perwira keamanan", privatisasi ketoke pancen jujur ​​kanggo wong-wong mau. Aku dhewe ora seneng nuduh tanpa alesan sing cukup, nanging ing pamrentah saiki sampeyan ora bakal entuk. Yen sampeyan nggunakake logika, banjur kok pejuang kanggo jeneng padhang Putin nyerang Borya dear karo kulawarga utawa leluhure Misha. Sawise kabeh, wong-wong sing paling jujur, lan Putinists mbanyoni ing kabeh cara.
      4. + 10
        14 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Badan intelijen AS ngentekake 20 taun kanggo nggoleki milyaran Putin lan ora nemokake.


        Apa dheweke butuh?
        Wahyu saka mungsuh kita:
        Kita wis ngentekake akeh hibah kanggo nggawe undang-undang domestik sampeyan.
        Kita nyoba nulis undang-undang sampeyan kanthi cara supaya sapa wae sing manggon ing Rusia lan nindakake karya produktif sing migunani ora bakal miskin jujur. Lan kita sukses!
        Siji-sijine perkara sing bisa ditindakake ing Rusia ing kerangka undang-undang sing kita tulis yaiku ngekstrak sumber daya alam kanggo ijol-ijolan sabanjure kanggo barang-barang kita. Tegese, miturut hukum kita-sampeyan, ana bathi ing Rusia kanggo nindakake apa sing kita butuhake. Iku ora duwe bathi kanggo kita yen sampeyan duwe akeh barang ing pasar ngarep. Lan luwih-luwih, ora ana bathi yen sawetara barang sampeyan didol ing pasar, nggawe kompetisi kanggo produk produsen kita.
        Ana sing wis owah banget sajrone 15 taun kepungkur?
      5. +7
        14 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Dheweke ora nemokake milyaran Putin. Mungkin sampeyan bisa mbantu dheweke nemokake milyaran kasebut.

        Kanca = kasugihane (tegese "karo kanca").
      6. +3
        14 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Badan intelijen AS ngentekake 20 taun kanggo nggoleki milyaran Putin lan ora nemokake.

        Utawa mungkin ketemu?
      7. -2
        14 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        .Apa sampeyan bisa mbantu dheweke nemokake milyaran kasebut.



        Yen ditemokake, dheweke mesthi nari kanthi nada sing suwe, kaya EBN ...
      8. +2
        15 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Badan intelijen AS ngentekake 20 taun kanggo nggoleki milyaran Putin lan ora nemokake.

        Uh-huh, dheweke ora nemokake ...
        Nanging, nalika taun kepungkur riko presiden Swiss, Putin twitching sikil sooo nervously.
        Kenging punapa? belay
        Dadi, ya, lan semangat sing ana hubungane karo Reruntuhan langsung mudhun kanthi sawetara urutan gedhene ... hmm ...
    2. 0
      15 September 2015
      Endi buktine?
    3. 0
      15 September 2015
      Mesthi wae, iki minangka game konspirator sing licik saka mantan pekerja layanan, mung ana keraguan yen kanthi "tresna-tresna" saka Kulon kanggo Rusia lan sikape marang crita-crita skandal, milyaran Putin ditinggal tanpa perhatian pers ( film, foto lan dokumen) ...
  3. + 14
    14 September 2015
    Salam kanggo kabeh! Artikel-artikel lagi ditulis, lan ora mung oligarki sing "obah". Sampeyan bisa ngritik tumindak PDB kaya sing dikarepake, nanging sawetara partai "paling dhuwur" saka partai kasebut bakal nolak pondokan lan dhukungan saka oligarki "disengiti", nanging ...
  4. +4
    14 September 2015
    Pitakonan: kenapa dheweke mundur saka gerombolan iki, ora sopan marang kabeh wong, lan ora nyingkirake saka tanah kelairane?

    Apa ana mambu sing ora enak, nanging perlu, kaya mangkuk jamban ing apartemen, pilar industri kita, mbantu kita, sanajan regane dhuwur, supaya bisa urip? Ora, iki parasit, bloodsuckers, ngganggu urip. Kanggo kabeh wektu dominasi, produksi kita mung ambruk

    Wiwit Rusia, kaya Putin, dudu "jaran bunder ing vakum", ayo ngerteni saka endi para oligarki ing negara kita?
    Lan oligarki ing negara kita digawe dening penasehat privatisasi Amerika sawise dismemberment saka USSR dening komunis brainless korup ing 1991.
    Dadi Yoligarh Mikhail Prokhorov nasional kita cukup asli saka kulawarga komunis.
    Quote: Waduh...
    Lair ing kulawarga Kepala Departemen Hubungan Internasional Komite Negara Olahraga USSR Dmitry Ionovich Prokhorov (asline saka Barnaul [9]) lan pegawe Departemen Polimer Institut Teknik Kimia Moscow Tamara Mikhailovna Kumaritova.


    Lan ing ngisor dhaptar.

    Dadi, artikel kasebut pancen provokatif lan manipulatif kanthi semangat "media liberal independen", sing bener-bener korupsi lan mesthi ora merdika.
    «Ora ana pers independen ing Amerika saiki. Sampeyan ngerti, lan aku ngerti! Ora ana sing wani nulis apa sing sampeyan pikirake. Lan yen dheweke wani, banjur ngerti ing advance sing ora bakal njaluk menyang print.
    Aku dibayar kanggo nutup cangkeme. Sampeyan dibayar kanggo padha. Lan sapa wae sing bodho nulis artikel sing jujur ​​bakal dibuwang menyang dalan. Yen aku wani nerbitake pendapat sing jujur, aku bakal ora kerja ing 24 jam. Tugas wartawan yaiku nyirnakake bebener; creep, nyimpang, ngremehake; rumiyin liwat Mamon lan adol negara lan bangsamu kanggo roti saben dina! Sampeyan ngerti lan aku ngerti, mula omong kosong apa kanggo ngunggahake roti panggang menyang pers independen? Kita minangka piranti lan abdine wong sugih ing mburi layar. Kita wayang; padha narik senar lan kita nari. Bakat, kabisan lan urip kita dadi kagungane. We are perek cerdas!»
    1880 John "Dekan Jurnalisme" Swinton
    editor New York Times (1860-1870),
    editor New York Sun, penerbit koran dhewe.
    1. +8
      14 September 2015
      Nalika kita ngomong oligarki, kita nampilake pasuryan sing njijiki, nanging siji.
      Nanging iki ora kaya ngono.
      Ana taler, lan padha padudon.
      Aku kelingan pangandikane Jendral Petrov, ing ngendi dheweke ngendika (Zionis padha mlaku bebarengan menyang tujuan sing dituju, nanging nalika tujuane wis tercapai, dheweke padha rebutan).
      Ing ngisor iki aku bakal menehi artikel ing ngendi klan kasebut dicet dening Khazin, Dzhemal lan Devyatov.
      Kabeh telung panemu beda-beda mung ing trifles.
      Tanpa ngerti iki, ora bisa ngerti apa sing kedadeyan ing kana.
      VO ora bakal menehi kawruh iki.
      http://mayoripatiev.ru/1427017344
  5. + 19
    14 September 2015
    Posisi sing trep kanggo pamrentah kita - "jarak padha"! Maling kudu dikunjara! Kabeh ing urip iki disambungake - yen ana sing mabur ing airbus, mula akeh wong liya sing nyukupi. Matur nuwun Vova! hi
    1. -24
      14 September 2015
      Kutipan: fa2998
      Matur nuwun Vova!

      Lan maneh, sampeyan menehi aku kesempatan kanggo ngelingake sampeyan yen "komunis sing ora duwe otak sing rusak ngrusak USSR ing taun 1991, ngubungake RUBLE menyang DOLLAR, nyuda perusahaan lan pendanaan ...
      Putin kepeksa mbenerake akibat saka karusakan iki. Saiki, ing Putin, wong-wong ing Rusia urip kaya kaya sing durung nate urip ing jaman kepungkur. Bukti sing padhang iki yaiku plataran kutha-kutha Rusia, sing ditutupi mobil, akeh sing dituku kanthi overpayment ing kredit. Iki nuduhake yen wong duwe dhuwit kanggo mbayar luwih lan dheweke ora cukup pinter yen ora mbayar.
      Lan aku bakal mbaleni iki anggere ana sing ora ngerti iki. © VseDoFeNi
      1. + 29
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        komunis korup tanpa otak
        Teka karo sing anyar, aku ndeleng ukara iki ing saben kiriman. Kaya manuk beo ngaco.
        Perang komunis komunis. Sembarang idea bisa bajingan munggah nalika careerists sing mung mikir bab piyambak tetep. Ngomong-ngomong, Putin uga mantan komunis, ta?!
        Kutipan: VseDoFeNi
        Lan aku bakal mbaleni iki anggere ana sing ora ngerti iki. © VseDoFeNi
        Wah, mesthi manuk beo.
        1. -9
          14 September 2015
          Ambalan, ibu sinau. Guru ing sekolah ora nindakake apa-apa kajaba mbaleni perkara sing padha nganti pirang-pirang taun lan dekade. Dadi siyap!!! ngguyu

          Lan ing prakara integritas negara lan urip mayuta-yuta warga kita, iku ora dosa malah manuk beo. nglirik
        2. dmb
          + 10
          14 September 2015
          Ya, sampeyan ora mbayar manungsa waé, maca biasanipun. Ing ngisor iki dheweke menehi "resep-resep" kanggo mbangun masa depan sing luwih cerah, pancen ora beda karo gagasan "komunis sing ora duwe otak lan korupsi". Kanthi logika priya iki, ora ana apa-apa, amarga kanthi nyebut resep-resep iki, dheweke ujar manawa dina iki, matur nuwun marang Pimpinan sing dikasihi, kabeh apik banget ing negara kita, sing mung ngrampungake bajingan, agen Departemen Luar Negeri. , etc. bisa pengin digunakake. Wong lanang sing kaya ngono kudu dianggep kanthi humor, tanpa dheweke urip mung mboseni.
      2. +7
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        komunis korup tanpa otak

        Ya, yen sampeyan kerep mbaleni sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bakal nggandhengake dhewe karo -
        Kutipan: VseDoFeNi
        komunis korup tanpa otak
        1. -6
          14 September 2015
          Kutipan saka rosarioagro
          Ya, yen sampeyan kerep mbaleni sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bakal nggandhengake dhewe karo -

          Ayo luwih apik ngrembug alasan sing ngidini komunis sing ora duwe otak sing korup ngrusak USSR, mungkasi pambangunan komunisme ing sawijining negara. eseman
        2. + 14
          14 September 2015
          Saben maca, aku kaget nganti aku kaget, kepiye pikiran sing bener lan kesalahpahaman sing mutlak cocog karo wong.
          Apa komunis? Komunis Stalin? Komunis Trotsky? Utawa komunis Tagged?
          Tembung iku siji, nanging makna lan tujuane beda.
          Ora perlu umum lan golek pangerten bebarengan
          1. 0
            15 September 2015
            Quote: Babr
            Apa komunis? Komunis Stalin? Komunis Trotsky? Utawa komunis Tagged?

            Ya, apa sing ora jelas ing kene? Ana wong Kristen. Ana rolas repes mau. Lan Baptists, lan Anglikan, lan Protestan, lan Katulik, lan Ortodoks / ortodoks, lan Amish, lan Seksi-Seksi Yéhuwah, lan Adventist ... Dadi kabeh wong Kristen.
            Iku cukup ketok sing Stalin mulihake negara sing rusak dening revolusi. Nanging karo dheweke ana uga Trotskyists sing ngganggu dheweke lan cilaka wong kita. Kabeh padha ngucapake tembung revolusioner sing bener, lan liya-liyane. Lan apa, aku kudu nerangake kabeh iki saben wektu?

            Quote: Babr
            Tembung iku siji, nanging makna lan tujuane beda.

            Ora dadi pitakonan, ayo mutusake carane mbedakake komunis siji saka liyane ing ngarsane atribut sing padha - kertu partai. Ora ana kertu partai - ora ana komunis. Ditampa menyang partai, ngetokake kertu partai - komunis lair.

            Kaya Kristen - sijine ing salib, tindak liwat prosedur baptis - Kristen, senajan nyatane bisa dadi Satanist.
      3. +6
        14 September 2015
        Lan aku bakal mbaleni iki anggere ana sing ora ngerti iki.
        lan apa sampeyan mikir iki bakal mbantu? Apa iki sawetara jenis propaganda - sampeyan ora pracaya apa sing ndeleng, sampeyan pracaya apa aku ngomong. mung nerangake sing Bank Sentral dianggo kanggo? Aku iki serves kapentingan oligarki padha. Nanging, sawetara ngandika padha ndhukung karya kang.
        1. +7
          14 September 2015
          Kutipan saka: kotvov
          mung nerangake sing Bank Sentral dianggo kanggo?

          Aku pisanan nemoni pitakonan iki ing salah sawijining pidato E. Fedorov.
          Iku ketoke omong kosong. Piye? Ana tsar, ana negara, nanging perbendaharaan ora dadi kagungane. Ora ana iman ing siji wong, mula aku nggolèki Internet lan teka menyang kesimpulan yen Bank Sentral, salah siji cabang saka FRS. Biyen biyen, saiki rekrut VO mbokmenawa ngerti.
          Bakal luwih gampang ditindakake kanthi maca Konstitusi Federasi Rusia lan piagam Bank Sentral.
          Nanging sayangé kita mikir pisanan karo "hindsight", lan banjur karo sirah.
          Nanging iki carane, ing cara roundabround, aku teka iki.
          1. +2
            14 September 2015
            Quote: Babr
            Bakal luwih gampang ditindakake kanthi maca Konstitusi Federasi Rusia lan piagam Bank Sentral.


            Yaiku ... Aku disiksa, aku nggoleki, nanging ana ing ngarep mata ...

            Ing sawijining wektu, aku dadi kasengsem karo artikel-artikel fad iki, lan maca kanthi cara iki lan kaya ngono ... Aku mikir yen aku salah paham: kepiye carane bisa ditulis, disetujoni lan dileksanakake ???

            Saiki aku kasengsem ing pitakonan sing beda: Lan suwene INI (ngolok-olok kantor tambahan Federal Reserve AS babagan ekonomi lan sistem finansial Rusia) terus ???...

            Durung nemu jawabane... Viktor, apa sampeyan ora bisa nulungi aku, utawa ora jelas dhewe???
            1. +2
              15 September 2015
              Ayo dadi edan. Ayo ngomong Fed iku AS. Bank Sentral iku Fed. AS karo kabeh NATO, musuh potensial Rusia.
              lepen lan njupuk mungsuh anget. Nanging ora, sawetara jenis nyamuk ing wangun sanksi. Nanging banjur Fed dudu USA, iku mung pion ing game wong.
              Nanging Rusia dadi pion sing padha. Ana sing kudu dipikirake. Akeh sing kudu ditambahake kanggo ndeleng mozaik (kayekten). Dadi, kaleidoskop. Aku bengkong ing kene, siji gambar, bengkong ing kene, liyane.
              1. +1
                15 September 2015
                Quote: Babr
                Ya, kaleidoskop.Aku bengkong kene, siji gambar, bengkong kene, liyane.


                Minangka bocah, aku seneng banget karo kaleidoskop ... Nanging ing umur tuwa, lan malah ing conto negara sing sampeyan manggon - uga, iku banget unnerving ...

                Utamane yen sampeyan ora ngerti teknologi lempitan teka-teki iki ...
        2. 0
          15 September 2015
          Kutipan saka: kotvov
          Aku nglayani kepentingan oligarki sing padha, nanging ana sing ujar manawa dheweke ndhukung kanthi lengkap.

          Quote: Omar Khayyam
          Kabeh sing kita deleng mung siji penampilan.
          Adoh saka lumahing segara kanggo dhasar.
          Coba deleng sing ora penting ing jagad iki,
          Kanggo inti rahasia saka samubarang iku ora katon.


          Sampeyan kudu langsung nyoba kanggo assimilate kasunyatan dhasar kang: "Kabeh diatur ora kaya sing kita pikirake biyen. Luwih tepate, ora kaya ngono, kadhangkala malah ngelawan karo panemu lan pandangan sing biasa.".
      4. +7
        14 September 2015
        "ngrusak USSR ing taun 1991 komunis sing ora duwe otak sing korupsi


        Padha komunis kaya sampeyan ballerina.
      5. +4
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
         Saiki, ing Putin, wong-wong ing Rusia urip kaya kaya sing durung nate urip ing jaman kepungkur. Bukti sing padhang iki yaiku plataran kutha-kutha Rusia, sing ditutupi mobil, akeh sing dituku kanthi overpayment ing kredit. Iku tegese wong duwe dhuwit.


        Lan nenek-nenek ing desa-desa Rusia sing panas kayu lan nggawa banyu ing ember kanggo neraka ngerti carane akeh meter, apa padha ora pantes urip luwih?
      6. +4
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        Lan aku bakal mbaleni iki anggere ana sing ora ngerti iki.

        Lan aku bakal mbaleni maneh. Sapa sing nganggep bot. Iki nuduhake yen 20% saka populasi duwe dhuwit. Apa sampeyan ora kelingan 23 yuta warga Rusia sing urip ing ngisor garis kemiskinan. Sing ngrusak pendidikan menengah lan luwih dhuwur. Kanggo putu wadon lan kabeh kanca kelas, guru (aku ora bisa ngomong liyane) ing basa Inggris ngandika: nyewa tutor. Miturut program kasebut, sampeyan ora bakal sinau basa ing pelajaran lan sampeyan ora bakal lulus ujian.
        Sing ana katon akeh omah sing dibangun, ndeleng iklan, nanging 22% kurang saka ing RSFSR.
        Sing mung 11% saka populasi negara bisa melu ing hipotek.
    2. 0
      14 September 2015
      A maling kudu njagong ing kunjara!


      Sing apik ngandika. Vysotsky pinter. Ayo padha ngakoni dhewe. pinten "taun" kita "nyolong" ing urip. Kaping pirang-pirang sogokan diwenehake marang polisi lalu lintas? Carane kakehan padha mung "nyabrang baris terus", utawa ndamel sawise kaca utawa loro, Aku ora tahap, sawise kabeh, aku mung ngombe. Kaping pinten dheweke menehi "nyogok" marang guru nalika sinau. Lan apa sampeyan ora tau "nekani" pejabat kanthi amplop utawa "saka kenalan"? Lan iki mung rong wilayah "kegiatan anti-legal."
      Dadi sampeyan kudu ngerti relativitas konsep "maling".
      1. +2
        14 September 2015
        Kutipan saka alicante11
        Dadi sampeyan kudu ngerti relativitas konsep "maling".

        Saben uwong bisa ngelingi yen dheweke duwe stigma ing meriam. Lan dheweke bakal meneng.
        Pranyata tanggung jawab bebarengan? Lan ngendi metu?
        Sijine ing posisi kepemimpinan ideologis (ing pangertèn iki) wong?
        Lan ideologi Konstitusi dilarang. opo
        1. +3
          14 September 2015
          Pranyata tanggung jawab bebarengan? Lan ngendi metu?


          Nyilikake karusakan saka pelanggaran, nullify kamungkinan dhewe.
          Lan sing "ideologis" angel ditemokake. Lan padha duwe kerugian liyane. Padha ora bisa njupuk kauntungan saka kahanan malah ing sih saka sabab. Iku ora etika.
          1. +2
            14 September 2015
            Kutipan saka alicante11
            Lan sing "ideologis" angel ditemokake.

            Malah yen ana panggonan ora bakal diwenehi.


            Kutipan saka alicante11
            Nyilikake karusakan saka pelanggaran, nullify kamungkinan banget

            Pitakonan liyane. Sapa sing bakal nindakake?
            Panguwasa? Lan apa padha mbutuhake? Dheweke dhewe saka klompok iki.
            Mung ana siji cara metu. Ganti konsep. Saka ora adil dadi adil.
            kepriye? Nanging iki pitakonan liyane.
        2. +9
          14 September 2015
          Quote: Babr
          Pranyata tanggung jawab bebarengan? Lan ngendi metu?
          Sijine ing posisi kepemimpinan ideologis (ing pangertèn iki) wong?
          Lan ideologi Konstitusi dilarang.

          Sampeyan mangsuli pitakonan sampeyan dhewe. Bab pisanan sing kudu kita ganti yaiku Konstitusi. Mesthine sing populer, ora anti-populer, kaya saiki. Ingkang kaping kalih inggih menika pengadopsian ideologi ingkang gadhah ancas kangge nyiptakaken gesang ingkang langkung sae kangge masarakat. Lan sing nomer telu yaiku nyelehake wong sing setya marang ideologi iki ing posisi penting.
          1. +1
            14 September 2015
            Lha mbok menawa sing paling utama yaiku ngeling-eling ideologi, liyane bakal ngetutake dhewe.
      2. +5
        14 September 2015
        Kutipan saka alicante11
        Kaping pinten dheweke menehi "nyogok" marang guru nalika sinau. Lan apa sampeyan ora tau "nekani" pejabat kanthi amplop utawa "saka kenalan"?

        Miturut sampeyan, sing menehi sogokan lan ngidini maling nyolong, iku salah sawijining nyolong, nyolong lan nyogok? Dadi, wong-wong sing dirampok nalika lagi liburan kudu disalahake dhewe, apa dheweke nggawe sistem keamanan sing ala? Utawa padha sijine bar wesi wrought banget ayu lan larang ing jendhela kanggo narik kawigaten manungsa waé saka perampok? Aku ora setuju karo cara iki sijine pitakonan. Sistem maling sing digawe maling meksa kabeh wong nyolong. Sistem iki kudu diganti, lan maling kudu dilebokake ing kunjara. Sistem kasebut kudu dibangun ing prinsip liyane, adhedhasar kekuwatan moralitas wong sing jujur ​​​​lan prayoga. Lan ora tanggung jawab bebarengan karo maling.
    3. +3
      14 September 2015
      Kutipan: fa2998
      Matur nuwun Vova!

      Lungguh Andryusha. nglirik
  6. -22
    14 September 2015
    Aku ora mikir yen Usmanov kudu dikritik kaya ngono, dheweke minangka salah sawijining oligarki sing paling efektif, ora kaya Sechins, Prokhorov lan Abramovich.
    1. +9
      14 September 2015
      Apa sing dibangun?
      1. +5
        14 September 2015
        Senam artistik. ngguyu
        1. +4
          14 September 2015
          Kutipan: KBR109
          Senam artistik.

          Ora. Dheweke nikah karo dheweke.
  7. -11
    14 September 2015
    Putin apik, Putin ala. Tema punika tanpa wates.
    Lan jawaban banget prasaja - kahanan ing negara ing 90s, lan kahanan sadurunge imposition saka sanksi.
    Yen sampeyan mbandhingake kanthi ora adil, mula kesimpulane ora jelas.
    Putin minangka wong sing pancen patriotik, sing paling pinter, sing bisa ngontrol kahanan kasebut, ngandelake sawetara klompok analitis sing kuwat sing mbantu dheweke ngembangake solusi sing ana sawetara langkah sadurunge mungsuh Rusia.
    Nanging sing paling penting, dheweke gumantung marang wong. Rakyat ndhukung banget, yen saiki PDB mrentahake kolom kaping lima lan pejabat korupsi dipenjara tanpa diadili utawa diselidiki, rakyat ora bakal mbantah.
    Apa ana "rencana sarwa Putin"? Ya ana! Lan bukti iki yaiku climbing konsisten metu saka negara saka bokong menyang kang liberal wis digawa mudhun.
    Elinga wawancara Deripaska sing diarani "Penggunaan Rusia" ing taun 2006 lan Deripaska sing padha ing Pikalevo ing taun 2009.
    Oligarki dipeksa dadi patriot. Iki proses sing dawa lan angel, nanging isih ana.
    Lan wong-wong sing mbaleni kaya manuk beo chatter saka mungsuh bab kasugihan untold Putin dietung, Aku arep takon - apa sampeyan ngerti carane akeh dhuwit bojomu ing stash dheweke? Lan yen Putin luwih elek tinimbang dheweke ngerti carane njaga rahasia?
    Ya, oligarki minangka bagean integral saka formasi kapitalis. Liyane iku kudu diwatesi.
    1. -13
      14 September 2015
      Quote: Optimis waja
      Oligarki dipeksa dadi patriot. Iki proses sing dawa lan angel, nanging isih ana.

      Lan dadi tanpa getih lan revolusi karo perang sipil.
      1. +5
        14 September 2015
        Lan dadi tanpa getih lan revolusi karo perang sipil.


        Ing Donbass - GV? Utawa Maidan dudu revolusi? Utawa ora ana kita, dudu wong Rusia?
      2. +4
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        Lan dadi tanpa getih lan revolusi karo perang sipil.

        Lan 12 yuta nom-noman Rusia sing tilar donya amarga ora duwe pangarep-arep saka 95 nganti 2005 ora diitung?
    2. + 19
      14 September 2015
      Putin ora ngandelake wong. Dheweke ora peduli karo dheweke. Putin, minangka wong saka "organ", tansah tundhuk karo commonality saka soko sempit, klan, rahasia, soko cilik lan bisa diatur. Kanggo dheweke, massa sing wiyar saka rakyat ora dadi daya nyopir lan dhukungan kanggo tumindak ing transformasi negara, nanging mung massa abu-abu, ing antarane dheweke bisa "ndhelikake" sing dibutuhake.
      1. +7
        14 September 2015
        Sampeyan bisa kanthi ati-ati takon Monster: "Lan ing negara apa elit sing ngatur dipandu dening" kapentingan wong ", huh? Inggih, sing ing diwasa pracaya dongeng kuwi? Lan kabeh crita bab paman apik sing perang. kanggo daya lan teka kanggo iku, supaya "wong umum" urip luwih apik, kudu ditinggalake ing kanak-kanak. saka masyarakat, siji bangsa, kang, kanggo sawetara alesan, ora adat jeneng banter.Lan kabeh slogan mung goyangake udhara kanggo naif.
        1. + 13
          14 September 2015
          Kutipan saka samuel60
          . Ora ana sistem sosial (babar pisan tanpa pengecualian) sing digawe kanggo kabegjan lan kamakmuran wong akeh, digawe kanggo kamakmuran siji lan lapisan masyarakat sing padha, siji bangsa, sing, amarga sawetara alasan, ora umum disebutake. TAPI

          Ya, sampeyan bisa ngelingi demi Libya Muammar Gaddafi, ana negara liya
        2. +4
          14 September 2015
          Lan, aku ora "nyenyamah" Presiden, aku mung nerangake marang "patriot populis" kok, Presiden ora "ngandelake rakyat".
          1. +1
            15 September 2015
            Kutipan saka Monster_Fat
            Lan ing negara apa elit sing ngatur dipandu dening "kepentingan rakyat", ya?

            Aku bakal mangsuli - ing USSR sadurunge Khrushchev dadi kuwasa.
    3. + 16
      14 September 2015
      Apa "rencana" dheweke? PR apik, ora luwih. Kabeh ditindakake kanthi cara kanggo nggawe tiron kegiatan kekerasan. Kucing Vaska ngrungokake lan mangan. Mangan warisan nasional, digawe lan dikuasai dening generasi, lan ora bakal keselak. Saben uwong saiki disalahake ing EBNa-pira sektor nyata ekonomi wis mbanting. GDP wis suwe maju. Kabeh wilayah entuk rejeki sengsara. Wong-wong padha lunga kanggo bungahe wong Tionghoa lan liya-liyane.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. -4
      14 September 2015
      Sing ora setuju karo tetimbangan iki, aku dibagi dadi rong bagéan.
      1. Mungsuh eling sing kudu njeblug negara lan isi getih. Ora ana sing bisa diajak ngobrol karo dheweke.
      2. Wong apik, apikan, patriotik, ortodoks, sing, kanthi niat sing paling apik: "maling kudu dikunjara" kanthi biaya apa wae, duwe kekuwatan, mesthi entuk asil sing padha.
      Iki carane aku arep ngomong - Putin wis nindakake kabeh lancar, langkah-langkah sing ora tansah ketok lan dingerteni kanggo kita dening pedunung, lan kanggo miwiti total plantings - kanggo provoke kerusuhan ing negara nganti perang sipil. Apa iki sing sampeyan nelpon? Gusti Allah mboten sare! Senjata nuklir, kimia, bakteriologis bakal digunakake. Kita banjur isih meri "perdamaian lan kamakmuran" Ukraina. Nanging sing utama yaiku, minangka asil, wong-wong sing luwih sombong lan kejam bakal kuwasa, kaya kaklov.
      1. -3
        14 September 2015
        Quote: Optimis waja
        1. Mungsuh eling sing kudu njeblug negara lan isi getih. Ora ana sing bisa diajak ngobrol karo dheweke.

        Sampeyan isih kudu ngomong, katon lan gawe uwong yakin.

        Quote: Optimis waja
        2. Wong apik, apikan, patriotik, ortodoks, sing, kanthi niat sing paling apik: "maling kudu dikunjara" kanthi biaya apa wae, duwe kekuwatan, mesthi entuk asil sing padha.

        Padha uga kudu diterangake yen ana sabab lan jalaran, yen USSR wis ora dismembered ing 1991, padha ora duwe alesan kanggo nesu karo pimpinan saiki Rusia.

        Quote: Optimis waja
        Apa iki sing sampeyan nelpon?

        Ya, dheweke ora ngerti ... dheweke bakal duwe saber wuda, nanging ing jaran sing mlayu ing peluru mungsuh.
    6. +6
      14 September 2015
      apa yen dina iki PDB dhawuh kanggo transplantasi
      dheweke ora bakal pesen.
      Kelingan critane mbah sing diduga nyolong mentega. sapa sing diukum?
      Apa ana sing bakal diukum amarga iki? ora, ora mung sing nabrak mbah. nanging uga polisi sing ora gelem miwiti proses.
    7. + 10
      14 September 2015
      Rakyat ndhukung banget, yen saiki PDB mrentahake kolom kaping lima lan pejabat korupsi dipenjara tanpa diadili utawa diselidiki, rakyat ora bakal mbantah.
      lan apa sampeyan mikir dheweke bakal menehi prentah kaya ngono?
      1. 0
        15 September 2015
        Kutipan saka: kotvov
        lan sampeyan mikir dheweke bakal menehi pesenan kaya ngono?

        Aku setuju. Sawise kabeh, wong-wong sing nguwasani dheweke lan kanca-kancane kudu dikunjara. Banjur, mbok menawa, materi kompromi kasebut bakal metu supaya ibu ora sedhih.
    8. 0
      14 September 2015
      Punika bab. Aku wis suwe urip. Kalebu ditemokake sawetara sekretaris jenderal. Yen ditambahake panguwasa lokal, aku weruh mesthi ana sing ora nindakake apa-apa ing uripe, nanging tansah ngerti yen wong sing duwe kuwasa iku wong sing ora duwe apa-apa, mesthine wong bodho lan maling. Menapa malih, sapa wae sabanjure uga bakal dadi penjahat lan maling. Lan kabeh sing sadurunge iku scoundrels lan maling. Lan "analis" iki ngrungokake pembicara liyane sing digawe khusus "kanthi fakta" lan nganggep awake dhewe, paling ora, ora luwih bodho. Lan luwih ora ana gunane wong cilik, luwih dhuwur statuse dhewe karo awake dhewe. Aku bakal nambah - Aku ora kasengsem ing rating sandi. Sakabehe.
    9. +4
      14 September 2015
      Quote: Optimis waja
      Oligarki dipeksa dadi patriot.

      Oh, ora seneng. Aku melas kanggo wong-wong mau piye wae. Mbokmenawa, iku minangka hard minangka kucing diwasa sing digunakake kanggo nulis ing dalan lan nindakake kabeh liyane ana, accustoming kanggo urip ing apartemen, lan kanggo tray karo ngisi.
    10. -1
      14 September 2015
      Quote: Optimis waja
      Putin apik, Putin ala. Tema punika tanpa wates.


      Artikel populisme murah. permen karet . Tujuane kanggo nyenengake. Sing ora ngerti iki bisa nyempurnakake dhewe ing komentar, saling pukul +/-, ngeruk bathuk sing lara. Aku ora duwe suhu.

      Inggih, nggegirisi kula ngguyu hi !
  8. + 14
    14 September 2015
    Aku pengin ngarep-arep laporan Glazyev bakal urip!
    1. +3
      14 September 2015
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Aku pengin ngarep-arep laporan Glazyev bakal urip!

      Ngapunten, sampeyan wis maca laporan dhewe?
      1. +7
        14 September 2015
        lagi maca. Apa sampeyan ketoke saka Alligarchs?
        1. +4
          14 September 2015
          Ora, ora alligarh. Alligarchs ora maca VO.
          Luwih, saka cheburashka padha mbayar.
          Lan kanggo dhuwit, dheweke siap nerangake apa rencana Glazyev dadi ala. Pungkasane, iki karyane, Cheburashka.
        2. 0
          16 September 2015
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          lagi maca.

          Lan sampeyan ndhukung paragraf 5?
  9. +1
    14 September 2015
    Penciptaan oligarki, proses alamiah pangembangan kapitalisme. Iki minangka kawicaksanan pimpinan Rusia - kanggo nggawe lan Feed lapisan "Rockefellers" lan "Rothschilds". Lan kita ora arep ngendi wae saka iki.
  10. +7
    14 September 2015
    Ngakak. Kampanye, penulis ora ngerti yen Putin nyoba ndemek oligarki, lan sesuk mung bakal kesapu bebarengan karo Kremlin. Amerika dikuwasani dening oligarki sing padha sing luwih seneng mindhah produksi menyang Asia lan ninggalake buruh tanpa kerja. Coba ngatur taun 37th, supaya oligarki iki dhewe bakal ngajak pasukan NATO menyang Moskow kanggo njupuk negara ing kontrol kanggo bagean cilik. Dadi durung bisa, nalika kita kudu nyiapake perang.
    1. +8
      14 September 2015
      sesuk mung bakal kesapu bebarengan karo Kremlin.

      Ayo kula takon sampeyan sing persis bakal nyapu, lan malah bebarengan karo Kremlin. Sawetara pengkhianat liberal bakal nglumpukake pirang-pirang ewu wong. lan pindhah menyang Kremlin? Dadi revolusioner mung ing jaringan sosial. Mung tentara sing bisa nindakake iki, lan dipercaya PDB.
      1. + 10
        14 September 2015
        Kutipan: rotmistr60
        Ayo kula takon sampeyan sing persis bakal nyapu, lan malah bebarengan karo Kremlin.

        Ukraina ora conto kanggo sampeyan? Utawa ngomong yen oligarki lokal ora ana hubungane karo Maidan?
      2. +3
        14 September 2015
        Ayo kula takon sampeyan sing persis bakal nyapu, lan malah bebarengan karo Kremlin.


        Ya, sampeyan bakal. Dheweke bakal nerangake marang sampeyan ing Web yen VVP minangka "lobak", wiwit jaman Sobchak dheweke wis nyolong dhuwit akeh kanggo awake dhewe, lan saiki dheweke kepenginan sing suci - "ing hukum", dheweke wiwit dikunjara tanpa nyoba lan diselidiki lan ing biaya invented. Lan supaya "geng metu." Inggih, kanthi cara, sanajan sampeyan ora bisa tangi saka kursi, bakal ana cukup pita putih, lan banderlogs karo dill, nalika polisi huru-hara wis rampung malih dadi Berkut.
    2. +8
      14 September 2015
      Kutipan saka Zomanus
      Kampanye, penulis ora ngerti yen Putin nyoba ndemek oligarki, lan sesuk mung bakal kesapu bebarengan karo Kremlin.

      Sampeyan sektarian bakal ngerti. Salah siji Putin minangka politisi kuat No. 1, utawa pejabat cilik sing bisa mbuwang dhuwit saka Kremlin.
      Kutipan saka Zomanus
      Dadi durung

      Apa sampeyan ngenteni Putin dadi rusak?
  11. +4
    14 September 2015
    Apa "owah-owahan-kanggo-paling-paling??!
    Nalika ing panggedhe saka akèh-akèhé - rot wis sown.
  12. +2
    14 September 2015
    tanduran metalurgi, sing digunakake kanggo Feed kabeh Stary Oskol lan wilayah Belgorod

    Iku ora kasunyatan sing ing jaman Soviet kutha-kutha padha panganan dening sembarang jenis nggabungke, etc. perusahaan. Banjur kabeh wong diwenehi panganan saka negara. Lan saka ngendi sing dijupuk saka ing treasury, sawetara wong ngerti. Sawetara perusahaan ing Timur Jauh Rusia wiwitane direncanakake dadi kompetitif. Kanggo ombone luwih, padha duwe teges sosial.
    1. + 17
      14 September 2015
      Kutipan saka prostorabochiy
      Iku ora kasunyatan sing ing jaman Soviet kutha-kutha padha panganan dening sembarang jenis nggabungke, etc. perusahaan.

      Iki minangka kasunyatan, dudu pariwara, perusahaan pembentuk kutha ngemot bagean tartamtu saka jaringan sosial kutha, kayata taman kanak-kanak, dispensaries, dadi koki ing sekolah, yaiku, nyedhiyakake sekolah kanthi peralatan sing dibutuhake, mesin kanggo bengkel, lsp.
  13. + 16
    14 September 2015
    Kutipan: VseDoFeNi
    ing Putin, wong-wong ing Rusia urip minangka RICH minangka padha ora tau urip ing past foreseeable. Bukti sing padhang iki yaiku plataran kutha-kutha Rusia, sing ditutupi mobil, akeh sing dituku kanthi overpayment ing kredit. Iki nuduhake yen wong duwe dhuwit kanggo overpay.

    Kanthi tembung sampeyan dhewe, sampeyan ngina aku lan ewonan wong ing kutha kita. Kita ora duwe pikiran supaya ora overpay! Kita (lan meh kabeh kanca) duwe kabeh sing ana ing omah sing dituku kanthi kredit. Anak-anak saya akeh, lan gaji ing kutha pr. hi
    1. +1
      14 September 2015
      Ya, dheweke kaya anggota EdRa utawa ONF utawa sawetara kantor pro-pemerintah liyane.
    2. -8
      14 September 2015
      Kutipan: fa2998
      Kita ora duwe pikiran, supaya ora mbayar luwih! Kita (lan meh kabeh kanca-kanca) duwe kabeh sing ana ing omah sing dituku kanthi kredit.

      Ya, sepisan maneh.
      Yen sampeyan duwe CUKUP dhuwit kanggo tuku Kanthi PE-PE-PLA-TOY, yaiku larang!!!berarti wis ORA PIKIRsupaya urip sak karepmu lan sampeyan DHEWE DHEWE UTANG.

      Kajaba iku. Utangan nyuda panjaluk efektif kanthi jumlah bunga sing ditampa kanggo utangan. Yaiku, mobil regane 500 tyr, sampeyan tuku utangan 750 tyr, sampeyan mbayar 250 tyr menyang bank amarga sampeyan "iku pancene banget unbearable, sing bener, urgently urgent tuku". 250 tyrov, iki jumlah sing tanpo pekso menehi kanggo bank, deprive dhewe kulkas, vakum luwih resik "lan liyane, liyane, liyane, mergo."
      Dadi ternyata sampeyan dhewe, wis dipimpin dening trik pariwara, sampeyan nggawe dhewe ... sapa? nglirik

      Ing kene wis ditampilake kanthi jelas babagan sampeyan.


      Miturut cara, ing AS, utang kluwarga ngluwihi income dening 25-30%. Sampeyan ora piyambak ing alam semesta. nglirik ngguyu
      1. +7
        14 September 2015
        Miturut cara, ing AS, utang kluwarga ngluwihi income dening 25-30%. Sampeyan ora piyambak ing alam semesta.

        Dadi nalika padha nyithak dolar, dheweke nransfer utang kasebut menyang ekonomi donya.Nalika, contone, sampeyan ngganti rubel kanggo dolar ing bank, sampeyan ngalihake bagean saka beban utang rumah tangga Amerika menyang dhewe.
      2. +3
        14 September 2015
        Yen sampeyan duwe dhuwit sing CUKUP kanggo tuku PE-PE-PL-TOY, yaiku, LUWIH larang !!!, sampeyan ora duwe PIKIR kanggo urip miturut kemampuan sampeyan lan nyopir dhewe dadi UTANG.


        Ing tangan siji, sampeyan bener. Lan ing dasare aku sumpah arep utang. Nanging ing tangan liyane, tuku gedhe kayata mobil utawa apartemen kasedhiya kanggo akeh ONLY ing kredit. Amarga ing 20 taun, nyewa apartemen ora bakal nyimpen munggah. Ya, lan sampeyan bakal nyimpen kanggo mobil kanggo luwih saka setahun. Lan saiki dheweke nawakake sandhangan lan sepatu kanthi kredit. Lan malah bocah menyang sekolah kanggo ngumpulake. Nganti saiki, kita ngumpulake siji - kita bisa ngatasi, nanging aku ora ngerti carane ngumpulake sekolah menengah kanggo taun ngarep lan "ora ngganti prinsip". Aku malah ora pengin mikir babagan sinau kanggo katelu.
    3. +1
      14 September 2015
      Kutipan: fa2998
      Pikiran cukup ora kanggo njaluk menyang charades kaya "dhuwit langsung", nanging akeh menek ing Ana akeh kantor kuwi ing kutha!



      Miturut cara, saiki sawetara pedagang huckster pinter, utamané Furnitur utawa elektronik konsumen, wis rampung, kaya ing jaman Soviet lawas, cicilan saka 3 kanggo 6 sasi, tanpa kapentingan ... Senajan aku ngerti sing kabeh wis klebu ing rega. Nanging, isih luwih gampang lan luwih gampang ...
  14. +4
    14 September 2015
    Putin ora bisa dipungkiri minangka wong non-ardenarian, kuwat, nanging sayangé gumantung lan iki ora bisa didandani, mung pemilihan presiden liyane (malah ora mungkin independen), pasukan liyane dibutuhake sing bisa mbalikke (luwih becik kanthi tentrem) kahanan, mung padha ora katon ing cakrawala
    1. 0
      14 September 2015
      Kutipan: 31 rus
      , nanging sayange gumantung

      Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia, mung Mowgli sing mandiri, nanging ora bisa ngomong. ing kono kangelan.
      Sampeyan uga 100% gumantung ing masyarakat. Kita kabeh gumantung ing saben liyane, ora ketompo carane liberal nyoba kanggo gawe uwong yakin kita digunakake.
      Lan tugas kita, yen ora mbantu pimpinan Rusia, banjur paling ora ngganggu dheweke makarya kanggo kabecikan negara kita.
      1. +7
        14 September 2015
        kaya wong liberal
        mbantu pimpinan Rusia
        Apa sampeyan yakin iku ora padha?
      2. 0
        14 September 2015
        Banjur, kanthi tepat - ing wiwitan dheweke gumantung karo asu ajag, banjur ing Bagheera lan Baloo. Lan tanpa Kaa, dheweke mesthi dadi banderlog umume. Aku ndhukung kanthi lengkap posisi sampeyan!
      3. 0
        15 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        Lan tugas kita, yen ora mbantu pimpinan Rusia, mula paling ora ngganggu karyane kanggo kabecikan negara kita.

        Lan aja ngganggu karusakane dheweke luwih lanjut.
        Rusia mati alon-alon lan tanpa lara, ing anestesi televisi, tanpa eling maneh - ngandika, mabuk kanggo negara babi, siji penasehat presiden Federasi Rusia (dheweke wis sangsoro saka pass kanggo Kremlin kanggo iki)
  15. + 13
    14 September 2015
    Sosialisme kudu bali, ora ana pilihan liyane.
    1. -7
      14 September 2015
      Kutipan saka horoh
      Sosialisme kudu bali, ora ana pilihan liyane.

      Asil saka sosialisme nguciwani. Kapitalisme wis rampung. Model anyar kanggo pangembangan masyarakat durung ditemokake.
      Negara kita duwe pengalaman zemstvos sing apik banget.



      Masalahe yaiku nyetel gol.
      1. + 10
        14 September 2015
        Kapitalisme ora mungkasi - mutasi, nanging ora ngganti inti ....
    2. +5
      14 September 2015
      Kutipan saka horoh
      Sosialisme kudu bali, ora ana pilihan liyane.



      Kita urip, urip suwene seprapat abad, lan pungkasane ngerti: Para sedulur, apik banget ing USSR !!!

      Hmm, nalika aku ngelingi carane padha nyoba kanggo nelpon kaping Brezhnev rawa lan stagnasi ... Ya, aku bakal seneng bali ana ing paling menit iki saka kanggo manggon ing demokrasi free saka kabeh, lan ndhuwur kabeh - free saka kewajiban rakyat!!!
      1. +4
        15 September 2015
        Matur nuwun veksha50. Aku setuju banget. Nanging aku bakal nambah baris saka Kurlyandchik (buku iki saiki kondhang):
        Iku wis cetha yen sistem sosial-ekonomi saiki kudu diganti, apa ana kanggo dissemble, kanggo sosialis. Mesthi, kanthi mikir maneh pengalaman sosialisme nyata sing wis ana, kanthi nganggep plus lan minus sing wis ana. Lan, mesthi, ora kanggo KOMUNISME EQUALIZING Khrushchev lan Brezhnev. Sawise kabeh, kabeh "nilai demokrasi" Barat mung nguntungake, kanggo wong sing sempit, bisnis kanthi dividen.
        Bantahan yen sosialisme wis ana lan kalah karo kapitalisme ora ditampa. Amarga, sing sepisanan, KITA URIP dudu SOSIALisme, NANGING SAMARA KOMUNISME. Lan sareh, yen jaran nyusul mobil, lan lokomotif uap nyusul pesawat, nanging kabeh wong ngerti carane kompetisi iki rampung.
        Mobil lan montor mabur duweni potensi kanggo dikembangake, dene jaran lan lokomotif uap wis kesel. Kahanan saiki padha: kapitalisme wis kesel potensial, nalika sosialisme, aku yakin babagan iki, durung.
        Para sedherek, mangertos bab prasaja - kanggo eksistensi kapitalisme modern, pancen perlu wong tuku barang, sanajan dheweke ora butuh. Yen ora, ekonomi bakal mandheg.
        Kapitalisme wis entuk momentum sing bisa nyepetake siklus buy-throw-buught-throw maneh. Mulane, kapitalisme wis rampung.
        Yen ekonomi wis direncanakake, ora perlu overconsumption.
        Akeh banget barang lan layanan sing diciptakake kanggo nyukupi kabutuhan khayalan bakal dadi ora perlu. Bakal dadi ora perlu kanggo terus-terusan ngganti sing isih apik kanggo sing anyar. Kabeh bakal ditindakake kaya ing jaman biyen - dipercaya lan tahan lama. Pancen, ing ekonomi sing direncanakake, barang diprodhuksi dudu kanggo UNDANG-UNDANG, nanging kanggo nyukupi kabutuhan manungsa.
  16. + 16
    14 September 2015
    Kutipan: VseDoFeNi
    Ya, sepisan maneh.
    Nek wes CUKUP DUIT KANGGO PE-PE-PL-TOY, LUWIH larang!!!

    Dadi sepisan maneh, yen ing situs konstruksi kita mbayar 20 ewu, aku bakal tuku tablet kanggo bocah-bocah 8 ewu, aku bakal langsung tuku. income saka populasi, kemampuan kanggo entuk dhuwit kanggo bank! Matur nuwun Vova! hi RS-lan sampeyan ora bakal bisa kanggo gawe uwong yakin kula, apa sampeyan bisa nindakake iku "edan".
    1. -5
      14 September 2015
      Kutipan: fa2998
      Aku bakal tuku tablet kanggo anak kanggo 8 ewu, aku bakal langsung

      Mung njupuk tembungku, komputer iku nggumunke, ora ketompo carane sampeyan mikir liyane.
      Kutipan: http://kpe.com.ua/9-glavnyj-razdel/2221-chto-pobuzhdaet-sotrudnikov-silikonovoj-
      %20doliny-vybirat-dlya-svoikh-detej-shkoly-bez-kompyuterov.html
      Karyawan raksasa Silicon Valley: eBay, Apple, Hewlett-Packard, Google mulang anak-anake ing sekolah sing ora ana komputer.

      Tablet lan smartphone liyane minangka PONTS ing akeh kasus.

      Kutipan: fa2998
      Penghasilan sing ora penting saka populasi - kemampuan kanggo entuk bank!

      Tugas kita nasionalisasi sistem perbankan, wiwit saka Bank Sentral, dhadha, industri strategiskalebu energi lan transportasi. Mbalikake monopoli negara ing perdagangan manca, nglarang gerakan bebas ibukutha ngliwati tapel wates. Mbalikake monopoli negara babagan produksi lan perdagangan alkohol lan tembakau kanthi nyuda turnover dadi nol..
      Sugeng rawuh http://referendumrusnod.ru/

      Kutipan: fa2998
      Lan sapa sing nyetujoni hukum kita?! Thanks Vova!

      Miturut hukum, Presiden Federasi Rusia WAJIB mlebu ing sepuluh dina utawa ngirim penolakan kanthi alesan menyang Duma. Yen Duma nolak penolakan saka Presiden, kang kapekso kanggo mlebu Hukum tanpa syarat.

      Kutipan: fa2998
      RS-lan sampeyan ora bakal bisa kanggo gawe uwong yakin kula, apa sampeyan bisa nindakake iku "edan".

      Ana matématikawan kaya Lobachevsky lan Riemann, mula dheweke nggawe geometri liyane saka Euclidean tanpa PC ... Tanpa PC, dheweke mabur menyang angkasa, tanpa GPS nggawe panemuan geografis sing apik.

      PS Lan "99 francs" isih katon.
      1. +6
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        Tugas kita yaiku nasionalisasi sistem perbankan, diwiwiti saka Bank Sentral, subsoil, industri strategis, kalebu energi lan transportasi. Mbalikake monopoli negara ing perdagangan manca, nglarang gerakan bebas ibukutha ngliwati tapel wates. Mbalikake monopoli negara babagan produksi lan perdagangan alkohol lan tembakau kanthi nyuda turnover dadi nol.



        Lan kenapa sampeyan durung nasionalisasi, yen iki tugas sampeyan?
        Apa sampeyan wis menehi tandha wektu kanggo dasawarsa kaping pindho lan isih durung dipenjara oligarki sampeyan lan ora bali sing dicekel kanthi ilegal menyang negara kasebut?
        1. -4
          14 September 2015
          Kutipan saka: sherp2015
          Apa sampeyan wis menehi tandha wektu kanggo dasawarsa kaping pindho lan isih durung dipenjara oligarki sampeyan lan ora bali sing dicekel kanthi ilegal menyang negara kasebut?

          Takon Zyuganov kenapa kanca-kancane ngrusak USSR ing taun 1991. Ora perlu ana obrolan kaya ngono.
          1. +7
            14 September 2015
            Takon Zyuganov kenapa kanca-kancane ngrusak USSR ing taun 1991. Ora perlu ana obrolan kaya ngono.


            "Pakdhe Zyu" minangka pimpinan borjuis cilik saka partai borjuis cilik.
            1. +3
              14 September 2015
              Kutipan saka alicante11
              "Pakdhe Zyu" minangka pimpinan borjuis cilik saka partai borjuis cilik.



              Iki malah banter banget...
              Dadi ... nyamuk sing diduga macet ing gagasan ...

              PS Kabeh wektu aku arep takon iki "komunis" pitakonan: apa jenis dhuwit sampeyan manggon banget ???
          2. +3
            14 September 2015
            Kutipan: VseDoFeNi
            Takon Zyuganov kenapa kanca-kancane ngrusak USSR ing taun 1991.

            Oh, sampeyan lali "komunis korupsi sing ora duwe otak"! Sampeyan menehi soko.
      2. +2
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        Mung njupuk tembungku, komputer iku nggumunke, ora ketompo carane sampeyan mikir liyane.



        Aku maca komentar sampeyan, lan aku kaget ... Kaping pisanan, katon ana pikiran sing apik ... Banjur padha dadi panas ing regejegan lan ... Lan Ostap nandhang sangsara ...

        Comps bodho???
        Aku, mbah tuwa sing duwe rong pendhidhikan sing luwih dhuwur (Soviet !!!), biyen uga nggarap aturan geser lan nggambar gambar ing kertas whatman nggunakake set gambar dhewe ... Banjur ora ana kalkulator ... Lan saiki Aku nggunakake PC karo kesenengan , Aku maca saka e-buku, sanajan aku wis kanggo njaluk digunakake kanggo iku ... Lan - pracaya kula - Aku ora dumber ... Utawa mung katon kanggo kula, ora kaya sampeyan ? ??

        Comps bodho??? Internet iku nistha???

        Dakkandhani dhisik marang anakmu...
        Lan kepiye mahasiswa modern, uga mahasiswa, bisa ngatur tanpa PC saiki ???
        Internet iku nistha??? Dadi dheweke, kaya tongkat, duwe rong ujung ... Sing pinter bakal golek menyang ngendi lan informasi apa ... Sing edan lan tanpa PC utawa Internet bakal nemokake kotoran dhewe kanggo gabung ...

        Banjur piso meja, lan garpu, lan potlot-pen, lan liya-liyane bisa dianggep ora cutlery lan alat tulis, nanging senjata mateni ... Sampeyan bisa kanthi gampang mateni wong-wong mau ing detik ... Mungkin padha ora bisa digunakake ? ??

        Ojo kebacut ora butuh... Kowe dhewe wis kelangan benang sing dicekel, nyoba kanggo mbuktekake... Terus apa sing kudu dibuktekake??? Wes lali durung???

        PS Ngomong-ngomong, aku ora menehi minus siji, dadi ora ana sing kudu nesu ... Cukup njupuk informasi kanggo pertimbangan ...
    2. +2
      14 September 2015
      Kutipan: fa2998
      Matur nuwun Vova!


      Apa ora Misha lan Borya?!
      1. -9
        14 September 2015
        Kutipan: B.T.V.
        Apa ora Misha lan Borya?!

        Quote: Aku kira iku sebabe:
        Puisi babagan Putin.

        Ing njaba jendhela udan lan udan es.
        Iku salah Putin!
        Kucing ninggal anak kucing -
        Iku salah Putin
        Nyonya rumah mbuwang kelinci -
        Tebak sapa sing kudu disalahake!
        Kene ends Papan
        Ing bantheng apes
        Tanya kita nangis banter -
        Cedhak Putin, ora liya!
        Lampu mati, pager ambruk,
        Mesine montor macet
        Waos sing sehat dicopot
        Utawa maling mlebu ing apartemen,
        Ora seneng film
        Sampeyan mlebu ing telek ...
        Sembarang bencana
        Penjelasan siji...
        Saben demokrat ngerti
        Iku salah Putin!
        Sing wingi neng terasku
        Angkat menyang langit-langit?
        Percaya aku, kanca-kanca,
        Iki tangane Putin!
        Aku nyekel "bajing" sing mabuk -
        Iki antics Putin!
        Tumpukan telek ing ngisor meja.
        Iku salah Putin!
        Toilet macet -
        Iki pesenan Putin
        Aku mbuwang banteng ing kana,
        Dheweke ngeculake banyu - lan iki!
        Ing wayah wengi, linen dicolong,
        Kaca ing omah kita pecah.
        Mabuk ing plataran njoged.
        Iku Putin - wong bodho!
        Ora ana uwal saka wong jahat!
        Math nulis ing tembok
        Rusak grumbul ing gang.
        Iki Putin - oh lan ah!
        Udan Liberal udan -
        Putin ngguyu riang.
        Apa omahmu banjir? -
        Iki Putin, ora liya!
        Apa badai nyekel sampeyan ing dalan? -
        Tangan Kremlin sing entuk.
        Dingin, angin, salju -
        Maneh, Putin sing kudu disalahake.
        Nyebul gendheng karo angin topan? -
        Iki Putin mbales dendam marang wedhus.
        Badai, tsunami, banjir? -
        Iki Putin, tanpa mangu!
        Badai, longsor, badai -
        Mesthi wae salahe
        Mudflow, longsor, rockfall? -
        Cetha: Putin sing kudu disalahake!
        Tornado, topan, lindhu -
        Ora ana kawilujengan saka Putin!
        Apa gagak ngetok-ngetok makutha? -
        Iki kanca enom polisi huru-hara.
        Apa tawon, tawon nyengat sampeyan? -
        Iki minangka Pasukan Khusus Putin.
        Apa sampeyan ndeleng bumblebee iki? -
        Dheweke ana ing layanan Kremlin!
        Yen sampeyan pracaya iki -
        Iku mung paranoia!
        1. +5
          14 September 2015
          Srengenge njedhul saka mburi mega
          Iki Putin, dheweke kuat.
      2. +4
        14 September 2015
        Apa ora Misha lan Borya?!
        lan sampeyan mung ngetung taun taxiing bear karo bolongan, lan wow.
        1. 0
          14 September 2015
          Kutipan saka: kotvov
          lan sampeyan mung ngetung taun taxiing bear karo bolongan, lan wow.


          Ana paribasan ing antarane wong-wong: "mbusak, ora mbangun." Count carane akeh padha numpes ing Misha lan Borey. "Enggal-enggal mung dongeng, lan dudu tumindak sing ditindakake." Aku dudu "zaputinets", amarga saiki wis modis kanggo nggantung label, nanging nyalahake siji wong kanggo kabeh dosa, iki pancen jujur ​​​​lan manungsa.
          1. +6
            14 September 2015
            Kutipan: B.T.V.
            "Enggal-enggal mung dongeng sing dicritakake, lan dudu tumindak sing ditindakake"

            Kadhangkala ing 15 taun negara kasebut dadi kekuwatan industri sing kuat. Lan iki dudu dongeng.
            1. 0
              14 September 2015
              Kutipan: Svetlana
              Kadhangkala ing 15 taun negara kasebut dadi kekuwatan industri sing kuat. Lan iki dudu dongeng.


              Kasunyatan sing saiki "ora wektu iku" fault dumunung tanggung karo Putin?!
              1. +2
                15 September 2015
                Kutipan: B.T.V.
                Kasunyatan sing saiki "ora wektu iku" fault dumunung tanggung karo Putin?!

                Lan marang sapa?
          2. +1
            15 September 2015
            Kutipan: B.T.V.
            kanggo nyalahke kabeh dosa siji wong, iku dadi jujur ​​lan manungsa.

            Iku misale jek kula sing cukup prasaja kanggo ndeleng karya saka pimpinan sembarang - saka idea praktis cukup - entuk manfaat. Ana keuntungan saka komunis, gunakake! Ora luwih - utawa sawetara - ayo padha lunga! Mangkono uga karo Putin.
      3. +1
        14 September 2015
        Kutipan: B.T.V.

        Apa ora Misha lan Borya?!



        Ya, kaya ing obrolan - frasa utawa tembung pungkasan sing dieling-eling ...

        Ya, ing seri presiden - Putin isih ekstrem ... ing kabeh pangertèn ...
  17. +6
    14 September 2015
    Pitakonan: kenapa dheweke mundur saka gerombolan iki, ora sopan marang kabeh wong, lan ora nyingkirake saka tanah kelairane?

    Sapa sing ngomong yen dheweke lunga? Dheweke dhewe minangka oligarki, raja oligarki.
    1. + 10
      14 September 2015
      Aku bakal menehi conto kanggo para penambang.Saora-orane ayo njupuk Wikipedia: "Oligarki minangka rezim politik sing kekuwatane dikonsentrasi ing tangane sekelompok warga sing relatif cilik (contone, wakil saka ibukutha monopoli gedhe) lan malah nglayani. kapentingan pribadi lan kelompok, tinimbang kapentingan kabeh warga.
      Pitakonan manungsa waé! Sapa sing nduweni kekuwatan politik paling akeh ing Rusia?
      1. +5
        14 September 2015
        Kutipan saka GogaRu
        Sapa sing nduweni kekuwatan politik paling akeh ing Rusia?

        Grup lenga lan gas
        1. +4
          14 September 2015
          Grup lenga lan gas

          Ya, yen kita njupuk wong individu, aku mikir yen bakal dadi Presiden Federasi Rusia.
  18. -1
    14 September 2015
    Kutipan saka Monster_Fat
    Putin ora ngandelake wong. Dheweke ora peduli karo dheweke. Putin, minangka wong saka "organ", tansah tundhuk karo commonality saka soko sempit, klan, rahasia, soko cilik lan bisa diatur. Kanggo dheweke, massa sing wiyar saka rakyat ora dadi daya nyopir lan dhukungan kanggo tumindak ing transformasi negara, nanging mung massa abu-abu, ing antarane dheweke bisa "ndhelikake" sing dibutuhake.

    Aku ngormati pendapat sampeyan nanging ora nampa. Categorically. Putin punika Chekist lan kabeh sandi
    kulawarga Chekist. Unas ing kantor pengeboran jero saka mantan ora kelakon.
    Ana pengkhianat ing ngendi tanpa dheweke. Nanging ana patriot sejati sing gelo karo negara. Yen sampeyan ora weruh asile, iki ora ateges proses kasebut ora mlaku.: layanan kita mbebayani lan angel. lan ing kawitan marketing misale jek
    ora ketok....
    kesehatan kanggo sampeyan.
    1. + 10
      14 September 2015
      layanan kita loro mbebayani lan angel, lan ing kawitan marketing misale jek
      ora ketok....

      Mung katon: kita muter mudhun.
      P.S. Chekist saka AS .... Iki keren ngguyu
      1. -8
        14 September 2015
        Kutipan saka GogaRu
        Mung katon: kita muter mudhun.

        Sing, kabeh mobil tuku saka urip ala? ngguyu
        1. + 12
          14 September 2015
          Kutipan: VseDoFeNi
          Sing, kabeh mobil tuku saka urip ala?


          Urip ora padha karo konsumerisme.
          1. -8
            14 September 2015
            Quote: Doctor Savage
            Urip ora padha karo konsumerisme.

            Dideleng saka silihan konsumen, iki ora bisa dikandhakake. nglirik
            Lan ora mung karo kita. Lan ora dadi luwih karo kita. Vaughn, Khazin ujar manawa ing forum internasional ing Astana ujar manawa ing Amerika Serikat, penghasilan rumah tangga kurang saka utang nganti 25-30%. Lan yen AS ngenteni ekonomi mudhun 50-60%.
            Lan sampeyan ngomong ...
            1. + 11
              14 September 2015
              Kutipan: VseDoFeNi
              Kang menehi kritik dening silihan konsumen, sampeyan ora bisa ngomong

              Mentalitas sanadyan. Aku ngerti akeh wong sing manggon ing apartemen disewa, nanging mobil manca ing kredit. Lan sampeyan ngadili kabeh kanthi mobil.
              1. 0
                14 September 2015
                Kutipan: Ingvar 72
                Lan sampeyan ngadili kabeh kanthi mobil.

                Ya, ya ... Anakku lan bojone manggon kanthi sewa, nanging kita duwe mobil lan lunga menyang Turki lan Mesir kanggo ngaso. Lan dheweke ora pengin ngerti yen ing njaba kutha bisa tuku / mbangun omah kanthi biaya mobil.
                Lan ing mobil ... sampeyan ora bisa ndhelikake kaya ngono.
            2. 0
              16 September 2015
              Kene, mesthi, semantik ....

              Akeh sing ora ngerti yen URIP iku luwih saka penghasilan lan biaya.
              Lan kabeh jinis omong kosong.
              Lan tickles. Lan twitches.
        2. 0
          14 September 2015
          Sing, kabeh mobil tuku saka urip ala?

          ya wis. Saben dina stres, ana sing mangan, ana sing ngombe, lan ana sing tuku kredit.
        3. +3
          14 September 2015
          Kutipan: VseDoFeNi
          Sing, kabeh mobil tuku saka urip ala?

          Mbayangno, sampeyan kudu nandur modal dhuwit nang endi wae supaya ora depreciate, supaya padha nandur modhal ing mobil, sawetara ing real estate, lan wong sadurunge ambruk njupuk silihan saka bank, banjur bali, lan tuku Lexus kanggo setengah isih. , banjur didol kanthi rega rada murah tinimbang ing salon :-)
      2. +2
        14 September 2015
        Kutipan saka GogaRu
        P.S.Chekist saka USA .... Iki keren



        Sing utama ora kanggo Jenderal Kalugin ...
    2. +6
      14 September 2015
      Kutipan: B-3ACADE
      Yen sampeyan ora ndeleng asil, ora ateges proses kasebut ora bakal ditindakake.: layanan kita mbebayani lan angel.


      Apa sampeyan isih ing ambush? Iki wektu kanggo metu saka grumbulan lan narik kabeh maling oligarki iki metu saka kuping, goyangake dhuwit kanggo pembangunan negara, lan sawetara wong malah nyawa ...
      Miturut cara, "ora weruh" lan "ora ateges" ditulis kanthi kapisah. )) Ora salah...
    3. +1
      14 September 2015
      Kutipan: B-3ACADE
      layanan kita loro mbebayani lan angel, lan ing kawitan marketing misale jek
      ora ketok....

      sampeyan ngutip soko kanca-kanca sing sumpah, amarga aneh :-)
    4. Platon Mironov
      +2
      14 September 2015
      Kaya Putin: "Implementasine mlaku kanthi apik!"
  19. +8
    14 September 2015
    Kutipan saka horoh
    Sosialisme kudu bali, ora ana pilihan liyane.

    Aku setuju. Nanging. Cukup lan tanpa fanatisme.
  20. Platon Mironov
    +5
    14 September 2015
    "Salah sawijining wong sing misuwur ngandika mangkene:" Kabeh iku duweke kita, wong manca - miturut hukum. Aku pengin tesis kaya ngono, slogan ora resmi bisa digunakake ing negara kita, "ujare Perdana Menteri Vladimir Putin sajrone rapat dewan Dewan Perdagangan lan Industri, Direktur Umum CJSC Russkaya Kozha, Alexander Rolgeyser.

    “Aku setuju banget karo skripsi iki. Pracayaa, akeh sing ana ing aula ngerti yen aku nyoba ngetrapake," wangsulane Putin. Nanging, perdana menteri langsung nggawe leladen: "Nanging pitakonan, mesthine, sapa sing kudu dianggep duweke dhewe."
  21. +4
    14 September 2015
    Artikel kasebut topikal lan nuwuhake pitakon sing cetha.
    Aku dhewe disiksa dening keraguan sing ora jelas babagan tujuan lan tujuane presiden kita.
    Nanging kasunyatan manawa umume, kaya aku, ora percaya karo dheweke, iku kasunyatan.
  22. + 10
    14 September 2015
    Ing lope a, aku ngerti Putin FOR oligarki lan FOR liberal, awit piyambakipun piyambak punika liberal, nanging wiwit ing negara tembung liberal nang endi wae antarane taek lan pengkhianat, liberal ing negara kita publicly milih wong-wong sing kabuka nentang Putin ... Lan kita Amerika lan kulon dituduh standar ganda ...
    1. -2
      14 September 2015
      Quote: Shurale
      amarga dheweke liberal

      Lan supaya?


      SS Standartenführer uga ora ngandhakake yen dheweke dadi kolonel ing intelijen Soviet. nglirik
      1. +9
        14 September 2015
        Kutipan: VseDoFeNi
        SS Standartenführer uga ora ngandhakake yen dheweke dadi kolonel ing intelijen Soviet.

        nuansa cilik - ing SS Standartenführer ana ing luar negeri, lan kang ing setir saka daya ing ngarep, sampeyan aran prabédan?
  23. + 10
    14 September 2015
    Sejatine, penulis ing wektu sing tepat kanggo nggawe rejeki kuwi mung ora nyata, ing 90s, ing sungkowo, getih lan nangis wong, scumbags iki entuk mbah iki. Lan ing wayahe, kabeh liberality urip ing beyo, konfirmasi urip iki Kudrin. Sayange, liberal sing wis dikumbah lungguh ing kuwasa, saenipun kanggo nemtokke pajak progresif ing shobla iki. Nanging maneh, dheweke bakal wiwit ngrampok wong biasa utawa pejabat nyogok nganggo giblet, umume kahanan dadi buntu, siji-sijine cara metu yaiku ngenalake penyitaan lengkap kanggo nyolong, nyolong lan nyogok, ana sing bisa owah. , nanging miturut pendapatku, pemerintah saiki duwe tujuan lan tujuan liyane. Mesakaké.
  24. +7
    14 September 2015
    [Kutipan = Platon Mironov] "Salah sawijining wong sing misuwur ujar iki: "Kabeh duweke kita, wong manca - miturut hukum." Aku pengin tesis kaya ngono, slogan ora resmi bisa digunakake ing negara kita, "ujare Perdana Menteri Vladimir Putin sajrone rapat dewan Dewan Perdagangan lan Industri, Direktur Umum CJSC Russkaya Kozha, Alexander Rolgeyser.

    “Aku setuju banget karo skripsi iki. Pracayaa, akeh sing ana ing aula ngerti yen aku nyoba ngetrapake," wangsulane Putin. Nanging, perdana menteri langsung nggawe slip: "Nanging pitakonan, mesthi, sapa sing kudu dianggep minangka duweke kita."[/qu
    Sapa sing kudu dianggep duweke sampeyan? Nanging tenan, sapa? Lan wangsulane: "Lan sing butuh!" Equidistant wis dadi equidistant sing baris munggah equidistant. Lan penjamin sidekick dibutuhake, yen apa, sapa sing bakal nulungi? Bener, iki sidekicks kaya .... Lan pitakonan: yen kabeh iku duweke, banjur apa wong liyo miturut hukum? sawise kabeh wis nichrome ora kiwa? Sing ngomong pinter banget? Yen iki lelucon, ora apa-apa ...
    Saiki, miturut hukum, sampeyan bisa duwe wong biasa, lan sanajan tanpa hukum sampeyan bisa. Nanging kita dhewe ... "Kita krungu akeh conto iki, mula kita ngomong babagan ...". Iki aku, contone, dongeng Ivan Andreevich .... Lan, kanthi cara, Krylov isih bisa diseret menyang akeh situevins kita. Apik banget Aesop lan Andreevich!
    1. -7
      14 September 2015
      Kutipan: Ozloy
      Lan penjamin butuh sidekick

      Dudu sidekick, nanging MITRA.

      Sampeyan bakal kanggo setengah taun lan ing 90s, supaya padha ndarbeni landmark. Elinga carane wong miskin ing taun 90-an nglampahi setengah taun tanpa gaji lan ora tweet? Kepiye carane "sedulur" numpak jip ireng karo senjata api siap? ..
      1. +7
        14 September 2015
        kanggo njaluk landmark
        Apa sampeyan wedi mbandhingake karo jaman Soviet?
        1. 0
          14 September 2015
          Aku ora wedi. Ngomong babagan jaman Soviet. Iku bakal menarik.
  25. +2
    14 September 2015
    Umume komentar kasebut ditujokake marang Putin, nanging kabeh klaim dibangun ing pasir. Mung emosi. Putin minangka pemasar liberal. Dheweke ora ndhelikake. Dheweke ngalih para oligarki saka campur tangan langsung ing urip politik negara. Lan, kanthi naif, dheweke ngarep-arep supaya bisa rukun karo rakyat. Dheweke luwih milih personel, ora mesthi profesional, nanging nuduhake kesetiaan marang dheweke, lan mula menyang negara. Lan mulane ngapura kesalahane, dudu kemampuan kanggo kerja - kanthi cara aneh sing percaya yen dheweke bakal sinau. Adoh saka kasunyatan. Nanging sanajan padha sinau, apa rega sing bakal dibayar dening masyarakat. Aku ora seneng iki, nanging ora ana sing luwih apik ing dalan. Putin minangka produk jaman kanthi kekuwatan lan kelemahane dhewe. Lan aja gawe reca, nanging aja nganti dadi mungsuh.
    1. +2
      14 September 2015
      Wektu kanggo Vladimir Vladimirovich ngaso. Ing jamane, dheweke nindakake akeh kanggo negara. Nanging ing saiki wis slipping ing panggonan lan luwih saka setahun.
      1. +1
        14 September 2015
        Kutipan saka GogaRu
        Wektu kanggo Vladimir Vladimirovich ngaso. Ing jamane, dheweke nindakake akeh kanggo negara. Nanging ing saiki wis slipping ing panggonan lan luwih saka setahun.


        - Diganti jaran gipsi. Isih sithik - siji kekang bekas tetep! Sing paling apik yaiku mungsuh sing apik. Lan ing nyebrang, jaran ora owah. Elinga wiwitan konflik karo Georgia, ing Ossetia Kidul.
        Sanalika Putin budhal menyang Beijing, wiwit. Nanging Medvedev terus terang kalah, yen ora menehi saran - dheweke sabotase.
        1. +3
          15 September 2015
          Quote: Bison
          Lan ing nyebrang, jaran ora owah.

          Nanging kuldi diganti ing nyebrang.
      2. +1
        14 September 2015
        Kutipan saka GogaRu
        Wektu kanggo Vladimir Vladimirovich ngaso.

        Jaran ora owah ing nyebrang!
    2. Platon Mironov
      +4
      14 September 2015
      "Putin minangka pemasar liberal." Kanggo sawetara alasan, aku tansah percaya yen ekonomi pasar minangka ekonomi adhedhasar kompetisi ing kabeh bidang masyarakat. Ing masyarakat kita, aku, sayangé, mung ndeleng estates lan nepotisme ing kabeh bidang gesang masyarakat modern, anané kompetisi (kalebu ing politik), anjog ora kanggo bisnis lan regejegan konstruktif ing sembarang masalah saka organisasi ekonomi lan sosial-politik. urip, nanging mung konsolidasi status estate lan pangopènan lan akumulasi kasugihan saka estates elit ... Aku ora minus sampeyan, amarga aku mikir sing saben kita kudu duwe sudut pandang dhewe, lan iki. kompetisi...
    3. 0
      15 September 2015
      Matur nuwun kanthi sanget oracle. 100+. Praktis sehat.
  26. +1
    14 September 2015
    Putin mung ora bisa nindakake apa-apa. Kita butuh tim. Lan ana ing bentuk oligarki, liberal, lsp. Dheweke ora bisa lolos saka dheweke.
    1. +4
      14 September 2015
      Bisa pitakonan? Sapa sing tanggung jawab ing tim kasebut? Aku dhewe bakal mangsuli - temenan ora Pu.
      Lan liberal lan hedgehogs karo wong-wong mau. Tim, jancok....
  27. +6
    14 September 2015
    Quote: Optimis waja
    Elinga wawancara Deripaska sing diarani "Penggunaan Rusia" ing taun 2006 lan Deripaska sing padha ing Pikalevo ing taun 2009.
    Oligarki dipeksa dadi patriot. Iki proses sing dawa lan angel, nanging isih ana.

    Apa sampeyan ngomong babagan iki?
    "WAWANCARA OLEG DERIPASKA marang Nikolai Asmolov // 2006
    Oleg Deripaska Russian Aluminium minangka perusahaan sing paling dinamis berkembang ing Rusia ...
    ...O. D. - Pamrentahan Rusia pungkasane dibentuk, mung setaun utawa rong taun. Iki wektu nalika wong ora nyukupi, sing nggawe ibukutha ing "game roulette", lan ora ing pendekatan sistematis, mandegake crawling menyang struktur daya. Saiki kabeh wis dibuwang - ana sing ora ana maneh, ana sing ana ing kemah, nanging akeh sing manggon ing sisa dhuwit ing luar negeri. Wong, mesthi, nostalgia.
    NA - Ngapunten, iki babagan Berezovsky, Khodorkovsky, Gusinsky, Zhivilo lan liya-liyane?
    O. D. - Ya, bab wong-wong mau lan bab akeh liyane kaya wong-wong mau. Dadi saiki panguwasa Rusia, yaiku, wong sing bisa nggawe keputusan, nggawe cara kanggo mbangun sistem kanggo ngatur aparat negara, media, lan unsur liyane kanggo ngatur massa. Ora ana sing ngalangi kita saiki. Lan ana manajer sing apik kanggo iki.
    N.A. - Ngapunten, apa Putin dadi manajer? Utawa dheweke nggawe keputusan dhewe?
    OD - Présidhèn Rusia minangka manajer paling dhuwur sing ngurusi negara. Dheweke iku wong sing pinter, nyukupi, ora nate ngluwihi wates panguwasae. Apa sampeyan wis ngeweruhi carane aparat negara ing Gedung Putih wis diwiwiti, carane kantor jaksa, pengadilan, layanan khusus, carane saluran TV Rusia lan koran? Cukup sarwa! Kabeh mbantu ekonomi, bisnis, lan ora ngalangi kita, kaya nganti saiki. Ing ngisor iki, sampeyan bisa menehi dhuwit, sing ditindakake.
    N. A. - "We" - apa bisnis gedhe?
    "Kita" minangka kekuwatan nyata Rusia. Bisnis gedhe minangka bagean saka teknologi kita.
    NA - Yen ora rahasia, sing ana ing bunder sampeyan?
    O. D. - Apa rahasia? Kabeh wong sing terus-terusan nyawiji ing presiden pisanan Rusia, Boris Nikolaevich Yeltsin, sing njupuk dhewe kanggo nggawe pancasan ekonomi lan sosial angel. Senadyan sing nyoba kanggo muter ing populisme wektu, kang ana nomer ageng - loro ing politik lan ekonomi Rusia. Paling asring, ana langkah-langkah sing buta huruf lan mung bodho ... "
    http://professionali.ru/Soobschestva/rossiya/proekt-utilizatsija-rossii-intervju
    -olega/
    1. +6
      14 September 2015
      Apa rahasiane? Kabeh wong sing terus-terusan nyawiji ing Presiden pisanan Rusia, Boris Nikolayevich Yeltsin, sing njupuk dhewe kanggo nggawe pancasan ekonomi lan sosial angel.
      lan kabijakan Putin-Medvedev iki wis suwene 15 taun, lan ora mung politik, nanging uga wong sing padha.
      1. +3
        15 September 2015
        Kutipan saka: kotvov
        NA - Yen ora rahasia, sing ana ing bunder sampeyan?
        O. D. - Apa rahasia? Kabeh wong sing terus-terusan nyawiji ing presiden pisanan Rusia, Boris Nikolaevich Yeltsin, sing njupuk dhewe kanggo nggawe pancasan ekonomi lan sosial angel.

        Lan iki Jerman Gref: “Sampeyan ngomong sing elek. Sampeyan ngusulake kanggo nransfer kekuwatan menyang tangane populasi ... Sanalika wong ngerti dhasar "Aku" lan ngenali diri, bakal angel banget kanggo ngapusi dheweke. Wong ora gelem diapusi nalika duwe ilmu. Carane ngatur masyarakat kuwi ngendi saben wong duwe akses witjaksono kanggo informasi, saben wong duwe kesempatan kanggo nampa informasi unprepared liwat analis pemerintah-dilatih, ilmuwan politik lan mesin media ageng sibuk mbangun lan njaga (sosial) strata? Aku wedi karo alesan sampeyan, jujur, kayane sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan ucapake.

        Cathetan. Tembung-tembung kasebut ora diucapake ing pesta rahasia, nanging ing Forum Ekonomi Kabeh-Rusia ing 2014. Semono uga kudu SENENG UMAT LAN SING SINIS KANG UMUM, TERBUKA, NYATAKE HATI FASISME LIBERAL. Nanging kaya sing dikandhakake - sing luwih dhuwur monyet menek wit, luwih apik sampeyan bisa ndeleng bokong LIBERASTIS NUDE.
        [Kurlyandchik A. - "OTORITAS SOVIET DIBUAT" ... ing Proza.ru]
        1. 0
          15 September 2015
          Kutipan: mrARK
          WONG DHEWE

          wong dhewe? opoMiturut cara, sampeyan kudu ngrungokake tembung saka mungsuh potensial.
          Kawruh ora diwenehi! Njupuk kanthi paksa.
    2. +5
      14 September 2015
      Iku nderek saka iki sing Putin, sanajan patriot Rusia, mung manager ndhuwur nyewo dening "panguwasa nyata", i.e. alligarchs (tembung verifikasi minangka allgator utawa, ing basa jagading jagad, mung dadi penonton sing tugase kanggo nyegah "pelanggaran hukum", yaiku squabbles antarane alligarchs lan nggawe kahanan kanggo pengayaan luwih lanjut, nanging ora ngilangi. equidistance" "Nanging yen mangkono, banjur sawetara perbaikan ing urip wong mung minangka cara kanggo nyegah revolusi liyane sing bakal nyapu kabeh alligarchs iki. Nanging, iki ora bisa terus kanggo dangu yen ora ana pembangunan nyata saka produksi, teknologi lan ilmu pengetahuan. Cepet utawa mengko, lenga lan gas bakal ditemokake pengganti, nanging mung bisa entek utawa nyusut, kaya saiki. bakal kelakon banjur bisa dingerteni. Luwih becik ora ngenteni. buaya sing padha, kudu langsung diilangi. Apa Putin ngerti iki? Aku yakin dheweke ngerti. tansaya munggah Apa wong ngerti iki? Kanggo sisih paling ya. Lan wong bakal pindhah kanggo ngganti tatanan? Ana sing mbandhingake karo taun 90-an, sepira alane jaman biyen lan apike saiki. Nanging apa sing apik saiki bisa dadi ala sing nggegirisi mengko, nalika kita mabur nganggo bahan mentah iki. Masa depan apa sing bakal kita pilih kanggo anak putu? Carane bakal padha manggon? Kanggo sapa sing bakal kerja, kanggo sing duwe Alligarchs utawa kanggo negarane dhewe?
  28. +6
    14 September 2015
    Pangarep-arep muspra. Ora masalah karo sapa sing luwih apik. Dheweke luwih apik karo wong-wong mau tinimbang karo wong. Dheweke dhewe minangka salah sawijining.

    Lan babagan penghubung demobilisasi - kita kudu ngenteni 15-20 taun maneh. Utawa nalika kanker wissot ing gunung.
    1. +5
      14 September 2015
      Singsot sadurunge. Luwih sadurungé.
      Hot spot sak keliling wates kita. Ditambah krisis ekonomi sing paling akut, kosmopolitanisme elit, kemerosotan lan bosok masyarakat. Lan sateruse...
      Negara kasebut ora duwe 20 utawa 15 taun.
  29. +3
    14 September 2015
    Kutipan: VseDoFeNi
    Kutipan: Ozloy
    Lan penjamin butuh sidekick

    Dudu sidekick, nanging MITRA.

    Sampeyan bakal kanggo setengah taun lan ing 90s, supaya padha ndarbeni landmark. Elinga carane wong miskin ing taun 90-an nglampahi setengah taun tanpa gaji lan ora tweet? Kepiye carane "sedulur" numpak jip ireng karo senjata api siap? ..

    Nanging apa-apa sing aku lair ing 55th? Lan ing taun 90-an dheweke lungguh karo gaji, amarga dheweke tweeted lan blathered. Lan, sing mbutuhake, ngalahake moncong.
    1. +2
      14 September 2015
      Kutipan: Ozloy
      Lan ing taun 90-an dheweke lungguh karo gaji, amarga dheweke tweeted lan blathered. Lan, sing mbutuhake, ngalahake moncong.

      Lan luwih khusus? Soko aku wis ora ketemu karo wong gagah ngalahake pasuryan racketeers ing jeeps. keprungu
  30. +6
    14 September 2015
    "Kekasih Putin"? Aku isin malah mikir apa sing aku pikirake saiki ...
  31. +5
    14 September 2015
    Artikel kasebut ana ing "YABLOCHKO"!
  32. -5
    14 September 2015
    Kesimpulan: - Pemilu wis rampung, liberal ilang maneh, menehi kritik dening komentar, maneh Putin kanggo nyalahke.
    1. +5
      14 September 2015
      liberal ilang maneh, kang menehi kritik dening komentar, maneh Putin kanggo nyalahke.
      Dear, apa Putin ora nyatakake dheweke liberal, Gusti mberkahi pernyataan kasebut, nanging meh kabeh pamrentah liberal.
  33. +6
    14 September 2015
    Ora, Putin lan oligarki bakal urip kanthi tentrem nalika kuwasa, ngidini rampokan luwih akeh. Yen ora, ing seprapat abad, Rusia bisa diunggahake nganti dhuwur. Dadi, kabeh mili, ora ana owah-owahan: juru tulis nyolong, oligarki ngusir kasugihan negara liwat gunung (kaya milyar dolar ora cukup kanggo urip). Kabeh cadangan USSR wis dipangan, karusakan omah lan layanan komunal, industri, pertanian, pendidikan, obat-obatan isih bakal teka kanthi banter.
  34. -9
    14 September 2015
    Mesthi, njupuk adoh lan nuduhake, apa bisa luwih gampang? Ana dhuwit sing digawa, ora ana dhuwit kanggo nyengkuyung, penulis ora asli, apa maneh wis lulus - ora kerja, ora menehi, nolak, sing anyar diganti malah. luwih maling, bodho lan congkak. Sapa sing bakal ngembangake kiterium oligarki dudu oligarki? Sapa sing bakal ngatur sing dicekel? Sapa sing bakal tanggung jawab marang para kreditur lan mitra saka perusahaan sing dicekel?
    Negara iku pengusaha sing ala, mula kudu nggawe kahanan lan ora ngatur lan mbagekke properti, lan nggawe kahanan luwih angel tinimbang nggergaji lan nyenyet, sing saiki diidam-idam dening kiwa lan tengen, bisnis ing negara kita kerja. , lan ing kabeh copes, nanging nitahake kondisi ora apik banget, lan mulane sing duwe dhuwit ndhelikake saka wong-wong sing semangat kanggo "cukup" mbatalake dhuwit iki. Privatisasi ora adil? ya wis! Nanging iku legal, apa adil yen kita mbuwang hukum? Aku wedi yen kita bakal mandheg dadi masyarakat, lan penulis ngusulake supaya undang-undang kasebut dibuwang amarga ora ana gunane kanggo wong sing pengin entuk manfaat.
    Ing conto Khodorkovsky, padha digawe adhem sirahe lan njlentrehake pangerten, sawetara ora, iki carane kudu terus, nanging ora kudu diresmikake dening dekrit, dening pesenan, dening kepinginan, nanging dening hukum, lan nalika saben wong mikir. sing saiki kita bakal njupuk adoh saka sawetara lan ora saka liyane, iku ora bakal bisa, ngembangaken swara wong kritéria, menehi wektu kanggo nyetel kanggo wong-wong sing pengin, ing wektu sing padha complicate gerakane kanggo mbatalake apa sing wis angsal kanggo wong-wong mau. sing ora pengin lan nyimpulake, lan njupuk hysteria kaya wong Uzbek dirampok lan menehi kula lan Belgorod, yen pesawat larang lan aku ora seneng yacht ora nesu mursid nanging bodho meri
    1. +7
      14 September 2015
      Negara iku ala pengusaha

      lan sapa sing ngandhani yen "pengusaha" umume apik utawa ala?
      Apa sing ditindakake "pengusaha" nalika karyawan ora entuk penghasilan? Ngilangi.
      Apa sing kudu ditindakake "negara" yen kepala negara. perusahaan ora nggawa income kanggo negara? Mbucal!
      Lan yen kanggo para panguwasa negara ana kanca lan kanca sing ora bisa disentuh (aku bakal nambah - ora kompeten, maling lan biasa-biasa wae) - mula iki dudu "usaha" maneh ing pasuryan negara, nanging geng maling sing lungguh ing gulu wong.
      1. -6
        14 September 2015
        Kutipan saka kunstkammer
        lan sapa sing ngandhani yen "pengusaha" umume apik utawa ala?

        pengusaha apik entuk pengusaha ala bangkrut
        Kutipan saka kunstkammer
        Apa sing ditindakake "pengusaha" nalika karyawan ora entuk penghasilan? Ngilangi.

        mangertos alasan pisanan, mbok menawa tugas sing ora nyata wis disetel utawa sumber daya sing ora cukup wis dialokasikan kanggo ngatasi, pemecatan minangka langkah sing ekstrem, yen karyawan sing duwe pengalaman kerja, bisa uga dheweke ora ana ing panggonane lan kudu dipindhah menyang papan liyane. panggonan sing cocok
        Kutipan saka kunstkammer
        Apa sing kudu ditindakake "negara" yen kepala negara. perusahaan ora nggawa income kanggo negara? Mbucal!

        mangertos, ing kahanan pasar saiki kanggo produk diprodhuksi, ing mbukak ing perusahaan, soko bisa narik mudhun keuangan nanging ora duwe nilai produksi (marang kula carane akeh perusahaan-diduweni negara duwe iki?) utawa Mungkin iku pancene perlu diganti, nanging bunder saka Managers tingkat lan kualitas kuwi winates lan ora mirah
        Kutipan saka kunstkammer
        Lan yen kanggo para panguwasa negara ana kanca lan kanca sing ora bisa disentuh (aku bakal nambah - ora kompeten, maling lan biasa-biasa wae) - mula iki dudu "usaha" maneh ing pasuryan negara, nanging geng maling sing lungguh ing gulu wong.

        Lan yen dheweke lungguh ing papan gandum lan akeh sing nyoba ngremehake dheweke liwat pers Departemen Dalam Negeri lan badan liyane supaya bisa munggah menyang papan kasebut? lan marang sapa kowe masrahake perusahaan minangka pimpinan marang wong sing kondhang utawa sing dipercaya? lan sing dipercaya biasane kanca, kolega, kolega, utawa mung wong dihormati sing wis mbuktekaken piyambak, contone, Usmanov, ora kaya, contone, Berezovsky
    2. +7
      14 September 2015
      Privatisasi ora adil? ya wis! Lha opo legale??Lha kene jelaske piye carane sah didol 3 kopecks sing regane jutaan.
      1. -7
        14 September 2015
        Kutipan saka: kotvov
        Privatisasi ora adil? ya wis! Lha opo legale??Lha kene jelaske piye carane sah didol 3 kopecks sing regane jutaan.

        saiki biaya mayuta-yuta, ing wektu privatisasi ora biaya mayuta-yuta, lan ora ana siji yuta kuwi ing 93, pilihan iku salah siji sing kanggo dhuwit apa padha duwe, utawa manca, saru rampung, mesthi, nanging sawetara wis wis didol maneh, sawetara wis apik dening pasukan saka sudagar pribadi kanggo dhuwit diselang bagean wis numpes.
        Miturut Kementerian Pertahanan, dheweke ora ngedol barang-barang sing larang regane ing kana, mung nyuda akeh feeder, mula dheweke manggon ing Tolik, lan tentara wiwit katon luwih apik ing sangisore dheweke.
        Ora ketompo carane maca, ing USSR ing 1992 ana Siemens ngalangi lan BMW, kok USSR ora bisa ngedol apa-apa yen kabeh iku apik banget? Apa sampeyan bisa ngalembana perusahaan? ana kaluwihan tartamtu, saiki, padha nggawe akeh kesalahane, nanging siji kudu piye wae terus manggon lan ora rummage liwat manure sing, liyane, minangka laku wis ditampilake, iku ora dadi unrealistic kanggo negara kanggo bali soko ing sawijining. kontrol yen perlu.
    3. +3
      14 September 2015
      "Negara iku pengusaha ala" Iki minangka khayalan sing sacara intensif didorong menyang pikirane para pemuda sing durung dewasa. Ora ketompo carane ala negara ngatur, kabeh luwih apik tinimbang alligarchs. Conto pepeteng lan sakabeheng adoh visual USA.
      1. 0
        14 September 2015
        Kutipan saka: vovan50
        Conto pepeteng lan sakabeheng adoh visual USA.


        Dhuh Vladimir, dudu ing babagan padu karo sampeyan, kanggo bebener sing daktresnani, menehi komentar babagan frasa sing sampeyan ucapake ing ndhuwur kanthi alesan. Mangga, yen sampeyan ora keberatan.
      2. -3
        14 September 2015
        Kutipan saka: vovan50
        Conto pepeteng lan sakabeheng adoh visual USA.

        Amerika Serikat dudu contone, kabeh sing ana ing kono, kajaba adonan sing disebarake, mung diduweni negara lan disebarake kanthi syarat sing bisa diduweni dhewe.
        Nanging dheweke narik dhuwit sing dikarepake ing endi wae, lan kita ora duwe sumber daya kaya ngono. Kita luwih cedhak karo conto Eropa, ing ngendi rampokan diwatesi lan manajemen ana ing tangan pribadi lan sampeyan kudu saingan kanggo rampokan, iki sing dibutuhake. kanggo diadopsi, angel ing tahap iki kanggo ngontrol panggunaan dana sing dituju lan mesthine kudu kabeh rantai dalane ora ngluwihi yurisdiksi Rusia, nanging saiki jendhela kesempatan kanggo netepake proses iki mung mbukak, kajaba, mesthi, wong frantically wiwit njerit sing kabeh kudu dijupuk maneh, lan cook bakal maneh kemudi negara.
        1. +2
          14 September 2015
          Roman, ing meh kabeh, setuju karo sampeyan, kajaba

          Kutipan: Kyrgyz
          saliyane kanggo adonan kanggo disebarake, iku mung negara


          Kasunyatane sistem keuangan AS asli lan unik, ora ana negara liya sing duwe sistem kasebut (luwih tepate, aku ora ngerti negara liya), yaiku negara (USA) ora duwe monopoli. Jeksa Agung bisa ngetokake saka dhuwit sumber, hak iki belongs kanggo klompok tartamtu saka institusi financial pribadi sing arupi sistem cadangan Federal, kang ing umum nemtokake perlu kanggo jumlah dhuwit sumber.

          Kaya ngene iki.
    4. +3
      14 September 2015
      Njupuk adoh, iki yen oligarki saiki dhewe digawe saka ngeruk sing Enterprises sing padha njupuk liwat sak "bencana", nggunakake cara pidana, minangka aturan, karo dhuwit diwenehake dening investor manca.
      Mulane, babagan "milih lan dibagi", ati-ati!
      Padha njupuk! Lan mulane, nasionalisasi-kamenangan keadilan, ing kasus iki.
      1. -4
        14 September 2015
        Quote: Bison
        Njupuk adoh, iki yen oligarki saiki dhewe digawe saka ngeruk sing Enterprises sing padha njupuk liwat sak "bencana", nggunakake cara pidana, minangka aturan, karo dhuwit diwenehake dening investor manca.
        Mulane, babagan "milih lan dibagi", ati-ati!
        Padha njupuk! Lan mulane, nasionalisasi-kamenangan keadilan, ing kasus iki.

        Lan ing ngendi bisnis gedhe digawe tanpa partisipasi negara? ing AS karo grojogan emas ing gunsmiths lan financiers? Dheweke ora njupuk, nanging tuku kanthi rega sing dijenengi negara kanthi syarat sing ditetepake dening negara, lan yen sampeyan ora pengin ngganti kabeh nalika sampeyan ora pengin utawa ora duwe bathi, sapa sing bakal urusan karo sampeyan kajaba ing paksa? lan sanalika dhuwit katon saka sampeyan, padha bakal ndhelikake lan mlayu, xs apa maneh bakal katon ora adil kanggo sampeyan sesuk?
        Ing Kulon, ana elit bisnis gedhe, nanging kita duwe wong sing dibuang, lan kenapa sampeyan kaget yen dheweke lunga menyang kana? Lan sapa sing entuk manfaat saka tetep kaya ngono? Pamilik BMW, kulawarga Porsche Krupp, lan liya-liyane, dheweke mbiayai tenaga kerja ing kamp konsentrasi kanggo Hitler, nanging nganti saiki dheweke tetep duwe properti lan ora ngungsi lan ora ngungsi ing ngendi wae saka Jerman, lan Jerman nindakake kabeh supaya ora bisa. 't arep menyang ngendi wae, supaya apa ing Rusia iku perlu sing tansah tetep tanggung pengemis nanging adil? lan sapa sing butuh? Undhang-undhang iku ala, nanging iki minangka undang-undang, wis diadopsi dening negara lan ditindakake sadurunge negara, tegese sogokan lancar, sabanjure kita bakal mikir babagan hukum kasebut kanthi teliti.
  35. +2
    14 September 2015
    Aku seneng artikel kasebut, aku ora setuju karo penulis ing kabeh, lan rada emosional, nanging nyatakake kanthi cekap, cukup lan cukup diakses.
    Alexander, matur nuwun, menarik. Iku panemuku.
  36. +6
    14 September 2015
    kabeh wong ngerti kabeh ... nanging kahanan ora owah. Lan misale jek wong sing pengin ngganti ora diajeni dening panguwasa Rusia.
    1. +2
      14 September 2015
      ora kanggo pakurmatan saka panguwasa Rusia.
      iku sabenere, senadyan kasunyatan sing "saiki dudu kaping 37", nampa sentences dawa.
  37. +2
    14 September 2015
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka: A1L9E4K9S
    Penjamin konstitusi sing dihormati, sing ditresnani, oligarki sing padha karo wong liya sing nyolong sajrone

    Agen-agen intelijen AS wis suwene 20 taun nggolek milyaran Putin lan ora ditemokake. Mungkin sampeyan bisa mbantu dheweke nemokake milyaran kasebut.


    Apa goleki wong-wong mau? Kabeh padha katon. Luwih gampang nemokake apa sing didhelikake, lan dudu apa sing ana ing ngarepe mripatmu!
    1. +9
      14 September 2015
      Utawa mungkin iki asale saka kasunyatan manawa akeh oligarki duwe hubungan sing adoh banget karo Rusia.
      Punika conto data kanggo 2011:
      Ing daftar 100 wong paling sugih ing Rusia, 47 wong Yahudi, 35 wong Rusia, 4 wong Ukraina, 3 wong Azerbaijan, 2 wong Uzbek, 2 wong Ingush, 2 wong Tatar, 1 wong Lezgin, Bashkir, Yunani, Armenia, Ossetian. Kajaba iku, sawetara oligarki Rusia ing foto ora katon kaya wong sing katon Slavic.(Inggih, ing kene faktor masking diputer, amarga kita ngerti ing Rusia, wong-wong Yahudi ing mayoritas duwe jeneng "kita" lan surnames.
      Mimik ngerti lol )
      1. +1
        14 September 2015
        Quote: jaket empuk
        Utawa mungkin iki asale saka kasunyatan manawa akeh oligarki duwe hubungan sing adoh banget karo Rusia.
        Punika conto data kanggo 2011:
        Ing daftar 100 wong paling sugih ing Rusia, 47 wong Yahudi, 35 wong Rusia, 4 wong Ukraina, 3 wong Azerbaijan, 2 wong Uzbek, 2 wong Ingush, 2 wong Tatar, 1 wong Lezgin, Bashkir, Yunani, Armenia, Ossetian. Kajaba iku, sawetara oligarki Rusia ing foto ora katon kaya wong sing katon Slavic.(Inggih, ing kene faktor masking diputer, amarga kita ngerti ing Rusia, wong-wong Yahudi ing mayoritas duwe jeneng "kita" lan surnames.
        Mimik ngerti lol )

        Nuwun sewu, sapa jenengmu?
        1. +4
          14 September 2015
          Quote: Hello
          Nuwun sewu, sapa jenengmu?

          Semyonovs, Kuznetsovs lan liya-liyane, malah ing kene wong Israel kanthi julukan profesor dudu Moisha Trachtenberg nanging Oleg Sokolov. Wong-wong Yahudi ing sembarang negara panggonan (kajaba mbokmenawa Israel) "nyamar" minangka bangsa titular, iki laku donya.
          1. -1
            14 September 2015
            Quote: jaket empuk
            Quote: Hello
            Nuwun sewu, sapa jenengmu?

            Semyonovs, Kuznetsovs lan liya-liyane, malah ing kene wong Israel kanthi julukan profesor dudu Moisha Trachtenberg nanging Oleg Sokolov. Wong-wong Yahudi ing sembarang negara panggonan (kajaba mbokmenawa Israel) "nyamar" minangka bangsa titular, iki laku donya.

            Pinten sesat ing sirah sampeyan, Oleg, supaya sampeyan ngerti jeneng asal Skandinavia, utawa sampeyan isih Viking. Utawa sampeyan wong Yahudi?
            1. +1
              14 September 2015
              Quote: Hello
              Semenov asale saka jeneng gereja Semeon, sing asale saka jeneng Ibrani Shimon

              Mesthi wae, kabeh sing ana ing jagad iki asale saka wong Yahudi, mung aja gugup lol
              Aku malah krungu omong kosong kaya ngono saka sedulurmu saka Israèl, yèn Gusti Allah kuwi wong Yahudi. Mungkasi, sampeyan mung ngapusi, yen ora ana keraguan babagan "kesehatan" sampeyan.
              1. 0
                14 September 2015
                Quote: jaket empuk
                Quote: Hello
                Semenov asale saka jeneng gereja Semeon, sing asale saka jeneng Ibrani Shimon

                Mesthi wae, kabeh sing ana ing jagad iki asale saka wong Yahudi, mung aja gugup lol
                Aku malah krungu omong kosong kaya ngono saka sedulurmu saka Israèl, yèn Gusti Allah kuwi wong Yahudi. Mungkasi, sampeyan mung ngapusi, yen ora ana keraguan babagan "kesehatan" sampeyan.

                Waca http://www.ufolog.ru/names/order/Semenov
                http://www.analizfamilii.ru/Semenov/proishozhdenie.html
                Lan supaya bebener bakal dicethakaké kanggo sampeyan ing kabeh kamulyan
                1. 0
                  14 September 2015
                  Quote: Hello
                  Lan supaya bebener bakal dicethakaké kanggo sampeyan ing kabeh kamulyan

                  "Kabeneran" sampeyan iki diarani - megalomania, sawetara pancen nduweni kualifikasi minangka salah sawijining jinis skizofrenia. lol
  38. -2
    14 September 2015
    Prestasi reformis utama Putin dianggep minangka jarak saka oligarki Rusia.
    Dianggep dening sapa?
    Saka tembung kasebut dhewe, oligarki iku ala, kaya penyakit, lan cedhak karo dheweke,
    Jancok hubungan sabab lan akibat
    Beda karo cedhak karo wong, dicela.
    Bisa uga kanthi luwih rinci sapa sing dianggep wong sing dianggep penulis. Sapa sing disambungake. Nyingkirake artikel kasebut. Siji liyane itching kanggo mbagekke kabeh ing slogan saka sawetara jenis kaadilan. Ora ana kaadilan kanggo saben wong. Utamane, amarga saben wong ngerti keadilan kanthi cara dhewe lan, minangka aturan, ing sih. Nanging, sanajan wong-wong mau nganggo tembung kasebut, tegese, pisanan, kekasihe.
  39. 0
    14 September 2015
    lan sapa maneh sing kudu diandelake Putin? marang wong? wong ora nindakake apa-apa ing 91 lan 93, lan nalika jaman EBN! meneng slamet kanggo awake dhewe tanpa ngomong tenan ... iku cetha sing bakal gumantung ing kekuatan, i.e. ing jaman modern, ing dhuwit - oligarki, lan ing mungsuh - oligarki, utawa rodo bagéan saka oligarki. Apa sampeyan mikir yen Putin bakal nggawe aturan anyar babagan game kasebut? Yen ana 3 utawa 4 kekuwatan, bisa uga dheweke nyandhak dheweke, nanging ing ngendi dheweke?
    1. +3
      14 September 2015
      Yen ing dina iku sampeyan isih mlaku ing ngisor meja, lan mulane sampeyan ora ngelingi apa-apa, utawa amarga kegilaan senile sampeyan lali, banjur iki ora ateges ora ana apa-apa! - Iku! Sinau sejarah, lan dudu saka publikasi liberal. Lan nimbali saka Gedhung Putih ana, lan storming saka Ostankino, lan rapat umum massa lan demonstrasi, clashes karo polisi huru-hara, lan korban, bab 500 wong cedhak Gedhung Putih.
  40. +4
    14 September 2015
    Ora malah oligarki ngilangi bathi gedhe saka bathi perusahaan - nimbang saka kanthong karyawan.
    Kasunyatan iku kabeh mau bisa ngiyanati Rusia ing sembarang wektu. Akeh sing duwe pangkalan manca sing bisa mapan kapan wae. Kabeh perusahaan gedhe duwe yurisdiksi manca. Sederek manggon karo akeh ing Kulon, anak sinau.
    Mulane, ing konteks aggravation cetha saka kahanan politik (kita ana ing Kawa perang karo Amerika Serikat lan sekutu NATO sawijining), iki langkah banget efektif lan pas wektune - nasionalisasi Enterprises gedhe wigati strategis. Langkah iki bakal nambah penghasilan karyawan, tanpa investasi tambahan saka negara - mung amarga distribusi sing luwih adil saka asil tenaga kerja, sing bakal nggawe kapentingan tambahan, lan nylametake kabeh negara saka sabotase ekonomi.
    Cukup kanggo ndeleng pengalaman Ukraina kanggo mangerteni yen yen ana destabilisasi kahanan, oligarki ora bakal ana ing sisih negara. Lan iki minangka argumen sing paling serius kanggo nasionalisasi.
    1. -4
      14 September 2015
      Quote: Bison
      Ora malah oligarki ngilangi bathi gedhe saka bathi perusahaan - nimbang saka kanthong karyawan.
      Kasunyatan iku kabeh mau bisa ngiyanati Rusia ing sembarang wektu. Akeh sing duwe pangkalan manca sing bisa mapan kapan wae. Kabeh perusahaan gedhe duwe yurisdiksi manca. Sederek manggon karo akeh ing Kulon, anak sinau.

      Oligarki iku bisnis ndhikte tumindake para panguwasa, yen oligarki ora ndhikte tumindake panguwasa, mula dheweke dadi bisnis gedhe lan ora liya, uga cukup akeh.
      Margin asring woh saka karya pengusaha, iku kabeh, kang nggawe merek kanggo nambah, iklan dodges sabisa stimulates dikarepake karo kickbacks lan ancaman sih, lan kanthong buruh dudu keuntungan saka perusahaan, nanging biaya, kang, minangka biasanipun, kudu suda kanggo nambah wates, nanging ora saben buruh bakal bisa kanggo mirah, ora saben wong bakal nindakake uga kanggo larang, ora saben wong bakal worth lan mbayar apa sing kudu mbayar.
      Yurisdiksi manca menehi akses menyang sumber daya kredit lan njamin modal kerja saka kabeh jinis "kayekten-tearers" sing kudu "cukup njupuk kabeh adoh" bocah-bocah ing kana amarga ana sawetara alasan sing dianggep minangka guilty lan njaluk sawetara jenis mratobat lan sih. sadurunge katindhes lan unearned - sampeyan uga alesan iki ora? Sampeyan uga kudu melu nggawe kahanan kanggo njaga dhuwit ing negara, paling ora kanthi ngajeni marang sing nggawe, nyedhiyakake dhuwit saka perbendaharaan kanthi jaminan kanggo njaga properti ing kabeh biaya, lan ora nganti putusan pisanan. . Miturut pendapat sampeyan, pengusaha minangka pengkhianat, ora patriot, ora tresna marang tanah air lan umume luput kabeh, kayata "kasus sampah" lan ora masalah yen ana pahlawan lan ideologis lan sederhana. wong jujur, nanging siji wektu kancaku, kenalan, iki kicked ing ginjel lan saiki kaya iki.
  41. +3
    14 September 2015
    Kutipan: VseDoFeNi
    ...Dadi, sepisan maneh.
    Yen sampeyan duwe CUKUP dhuwit kanggo tuku Kanthi PE-PE-PLA-TOY, yaiku larang!!!berarti wis ORA PIKIRsupaya urip sak karepmu lan sampeyan DHEWE DHEWE UTANG.

    Kajaba iku. Utangan nyuda panjaluk efektif kanthi jumlah bunga sing ditampa kanggo utangan. Yaiku, mobil regane 500 tyr, sampeyan tuku utangan 750 tyr, sampeyan mbayar 250 tyr menyang bank amarga sampeyan "iku pancene banget unbearable, sing bener, urgently urgent tuku". 250 tyrov, iki jumlah sing tanpo pekso menehi kanggo bank, deprive dhewe kulkas, vakum luwih resik "lan liyane, liyane, liyane, mergo."
    Dadi ternyata sampeyan dhewe, wis dipimpin dening trik pariwara, sampeyan nggawe dhewe ... sapa? nglirik

    Yen sampeyan ora duwe cukup dhuwit, banjur ... lan ora ana sing bisa nambah pikiran. Biaya mobil 750. Sampeyan kudu mbayar maneh ing limang taun. Cukup trep. Nanging sampeyan bisa tuku kanggo 000 tanpa perantara, nanging dhuwit langsung. Iku trep, mung trep ing cara sing beda, kanggo wong liya sing gaya urip beda. Lan ora gumantung ing pikirane sing tuku. Nanging ana efek samping ing wangun panjaluk stimulasi, nambah dodolan lan layanan, nambah PDB lan istilah omong kosong liyane lan ora perlu. Nanging sampeyan ora ngerti iki - sampeyan ora peduli babagan kabeh, kajaba kanggo kapercayan ing kabeneran infallible Panjenengan. Nalika ngajari bocah yatim piatu babagan ekonomi, aja nganti irung, oke? Banjur sampeyan bakal kesandhung ing ambang lan ngumbar kabeh pikiran.
  42. +2
    14 September 2015
    We ndeleng ROOT. Jawaban kanggo akeh pitakonan lan acara bisa dadi pitakonan: Sapa sing duwe kepemilikan pribadi kanggo alat produksi? Ing tsar - kanggo kapitalis dhewe lan Western, ing kakuwasan Soviet - kanggo CPSU, dina iki wis dadi oligarki. Impasse model komoditas saiki ing 90s ora mung katon dening Tuzik. Dheweke lagi sibuk nyekel kutu. Tanpa industrialisasi kapindho ing basis digital anyar, kita ora bakal metu saka rawa iki. Tanah lan hidrokarbon ora kudu dadi milik individu. Sarana produksi bisa dikelola dening kolektif tenaga kerja.
  43. +5
    14 September 2015
    Wong lanang!!!

    Aku maca, maca komentar lan kesel karo perjuangan sampeyan ...

    Delengen ... wong Ukraina nyebut kita vatnik lan moskal ... Kita ora seneng ...

    Ing kono, ing VO, definisi "Putinoids" wis ana ing ayunan ... Kayane ora nyenengake ... Ana uga "liberal" umum sing padha ... Miturut akeh, loro-lorone iku ala. , dadi ngomong ...

    Sanalika, akeh sing ujar manawa Putin dhewe yaiku ... liberal ...

    Nanging, wong liberal mung ngeduk ing ngisor iki ... Logika endi sedulur ???

    Wong-wong sing nyalahake Putin wis nglumpukake kabeh ... mungsuh-mungsuhe nindakake perkara sing padha ...

    Ayo kula mratelakake panemume ... Ora ana pemimpin sing ideal, ing tingkat apa wae ... iki mung ...
    Sawise Humpbacked lan Forever Drunk, Putin lan aku luwih utawa kurang begja ... bisa uga luwih elek ...

    Ngoceh, ngipat-ipati Putin saiki, apa sampeyan nelpon ??? Apa ana pemimpin sing bisa ngowahi negara dadi pesisir jeli kanthi cepet??? Ora, lan ora bakal dadi ... Amarga wong-wong ngupayakake kekuwatan lan kepemimpinan kanthi alasan, sanajan dheweke ngubengi kabeh iki kanthi slogan sing apik ...

    Putin ana ing panggonane, lan ora preduli sapa wae sing nentang, dheweke minangka pimpinan lan wong sing wicaksana ...
    Yen ora, kita wis suwe utawa rampung ing staf, utawa wis ana ing perang ing Ukraina, wong-wong kita dipateni ...

    Aku uga ora seneng akeh perkara ing negara kita ... dadi aku ora seneng akeh perkara ing USSR, lan aku ora pengin ngomong babagan taun 90an ...

    Nanging, aku mikir, goyang prau sing saiki kita lelayaran bebarengan tegese dadi provokator ...

    Ayo saling ngormati nang forum... Ojo saling label lan ojo nesu...
    Argue kanthi cara normal, tanpa gelut ... lan tanpa perang sipil ing VO ...
    1. +2
      14 September 2015
      Kutipan saka: veksha50
      Wong lanang!!!
      Sawise Humpbacked lan Forever Drunk, Putin lan aku luwih utawa kurang begja ... bisa uga luwih elek ...
      Putin ana ing panggonane, lan ora preduli sapa wae sing nentang, dheweke minangka pimpinan lan wong sing wicaksana ...
      Aku uga ora seneng akeh perkara ing negara kita ... dadi aku ora seneng akeh perkara ing USSR, lan aku ora pengin ngomong babagan taun 90an ...
      Argue kanthi cara normal, tanpa gelut ... lan tanpa perang sipil ing VO ...
      Aku ndhukung. Masalah karo akeh "pembantah" yaiku infallibility lan kapercayan dhewe ing idiocy mungsuh. Kanggoku, perasaanku dhewe luwih penting tinimbang label sing digantungake wong sing ora jujur. Lan ora ana sing bisa ngyakinake yen aku urip luwih apik karo kapribaden sing wis kasebut ing ndhuwur. Kanthi kabeh pratelan pribadi marang Putin, sing bakal dakkarepake, aku nganggep dheweke paling apik ing memoriku.
      1. +4
        14 September 2015
        Dear, kenapa sampeyan mbandhingake cara urip sampeyan karo jaman sing paling peteng ing negara kita? Coba bandingake 85. Lan aku yakin yen sampeyan urip kanthi apik ing latar mburi umum.
    2. +4
      14 September 2015
      Ya, ora ana sing bakal "nggulingake" Putin. Wong-wong wis nuntut supaya dheweke mbubarake kabeh rombongan liberal, sing wis dikepengini banget. Sawise kabeh, wis jelas sanajan sampeyan ora bisa mbangun normal. ekonomi karo wong kuwi, nanging karo confrontation saiki karo Kulon, nanging Mungkin ing mangsa cedhak lan perang. Sawise kabeh, negara ora mungkasi karo Medvedevs lan Nabiullins lan liya-liyane. Kados pundi lepatipun kabisan negari ingkang gegayutan kaliyan perang? Mung "kontrol manual". Lan kudu ana tuning otomatis tanpa bisa digunakake ing "mode manual". Iki nalika ana perang utawa cataclysm, sampeyan isih bisa manggon ing mode manual kanggo wektu cendhak, nanging ora kabeh wektu. Iku isin nalika kepala negara menehi prentah kanggo mbangun omah, utawa kanggo pakan kewan, utawa ngganti direktur tanduran. wilayah? Apa iku nyolong? Ayo dheweke njupuk sing anyar yen dheweke ora bisa nindakake apa-apa. Nanging banjur dadi pitakonan, kenapa dheweke ora ngganti? Kayane kabeh jawaban wis diwenehake dening warga liyane ing forum ing komentar.
  44. +1
    14 September 2015
    Quote: Bison
    Yen ing dina iku sampeyan isih mlaku ing ngisor meja, lan mulane sampeyan ora ngelingi apa-apa, utawa amarga kegilaan senile sampeyan lali, banjur iki ora ateges ora ana apa-apa! - Iku! Sinau sejarah, lan dudu saka publikasi liberal. Lan nimbali saka Gedhung Putih ana, lan storming saka Ostankino, lan rapat umum massa lan demonstrasi, clashes karo polisi huru-hara, lan korban, bab 500 wong cedhak Gedhung Putih.

    Apa aku ngomong ora ana apa-apa? Aku ngomong yen - ora ana sing khusus, ora ana sing kaya Maidan ing Ukraina, lan ora ana sing apik. Lan kanggo kula, Veksha 50 nulis kanthi bener.
  45. 0
    14 September 2015
    Kutipan saka: veksha50
    Kutipan saka: sherp2015
    Nganti industri bali menyang negara, pabrik ora bakal maju kanggo ningkatake ekonomi.


    "Oligarki (Yunani kuna ὀλῐγ-αρχία - kekuwatan sawetara; saka basa Yunani liyane ὀλίγος - cilik, cilik + ἀρχή - wiwitan, kekuwatan) - rezim politik ing ngendi kekuwatan dikonsentrasi ing tangan sekelompok warga sing relatif cilik ( contone, wakil saka ibukutha monopoli gedhe) lan rodo serves kapentingan pribadi lan kelompok, tinimbang kapentingan kabeh warga. Ing tembung liyane, daya lan ibukutha klempakan ing tangan sing padha. Oligarki - anggota saka oligarki, bisa uga dhewe. dadi anggota pamaréntahan, utawa duwe pengaruh sing nemtokake ing pambentukan lan nggawe keputusan kanggo kepentingan pribadi lan kelompok.

    Ing kene, ing Rusia, oligarki njupuk dhewe, wangun Rusia sawise "equidistance" ...

    Pitakonan ora kanggo numpes wong-wong mau - ing Kulon, saben oligarki billionaire duwe skeletons ing lemari, iku ora banjur, milyar, entuk karo jagung ...

    Masalahe nggawe miliaran iki kanggo kabecikan negara, negara, ekonomi, lan ora mung kanggo kanthong pribadi wong sugih ...

    Dadi ... artikel kasebut nelpon, nelpon lan nelpon ora akeh kanggo nggulingake oligarki, nanging kanggo nggulingake Putin ...

    Lha terus piye??? ... Kabeh bakal dadi ayu lan kamakmuran bakal teka kanggo kabeh ??? WIS.....

    Kaya apa? Kita bisa menyang Lapangan Merah, kanthi teori bisa nggulingake pamrentah ing negara kasebut maneh. Lan Russo Parashenko kita bakal teka, utawa mabur, sing bakal langsung ngusir kabeh oligarki saiki menyang Eropah supaya padha sosialis ing kana. jaringan padha dibiayai, Zuckenberg iki Cut mati ing beyo. Lan Russo Parashenko bakal nandur oligarki anyar, ngunggahake tingkat bunga kanthi 30-50%, ngajak wong manca saka Kulon menyang kabeh posisi kunci, lan njupuk silihan saka IMF. Lan dheweke bakal ngirim kabeh kanca-kanca supaya bisa ngatasi masalah karo Amerika Serikat. Lan turune kita, kaya sing kedadeyan, bakal luwih saka sepisan ngecakake wong tuwa lan simbah (yaiku kita) babagan apa sing dadi cahya. Lan kita, mbokmenawa, ora kudu urip nganti pensiun. Nalika aku ngerti, iki sing dikarepake penulis artikel.
  46. +8
    14 September 2015
    Putin wis nggawe nistha saka lawlessness ing negara. Rusia disimpen mung dening kasunyatan sing negara sugih banget. Kasugihan kasebut ngidini sampeyan njaga negara kasebut, sanajan kabeh upaya saka kanca-kanca Putin, lan malah Putin dhewe. Nanging nistha saka duraka tansah ndadékaké kanggo nistha saka sepi. Oligarki ora duwe dhuwit sing cukup lan kanthi terang-terangan wiwit ngedol tanah-tanah Timur Jauh lan Siberia menyang China. Oligarki pitted loro bangsa fraternal, lan, ing asas, siji wong - Slavic ing sipil, perang fratricidal. KITA SATU UMAT - SLAVIC. Dadi 40 yuta Slavia ing Ukraina sengit marang Putin lan oligarki. Dadi apa, nuwun sewu, apa dheweke dadi pimpinan nasional Slavia?! Dheweke, mesthi, pimpinan nasional ... nanging sampeyan dhewe ngerti kabeh. Kanggo kula pribadi, titik pungkasan kanggo netepake pribadine Putin yaiku perlindungan Vasilyeva. Saiki iki pungkasan. Tanpa samaran.
    Foto iki minangka ciri khas pemerintah kita.
  47. 0
    14 September 2015
    Wektu kanggo nutup thread.

    Topik ora ana gunane lan kabeh dibangun ing spekulasi.

    Yen sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong, banjur kene:

    Komite Investigasi Federasi Rusia

    http://sledcom.ru

    Ing bagean "Resepsi Internet" (bagean "Bandhing Warga"), pengunjung situs bisa ngetokake pesen elektronik sing diproses dening karyawan sing sah saka Departemen Pertimbangan Bandhing lan Dokumentasi Warga kanthi cara sing ditetepake dening Hukum Federal No. aplikasi saka warga Federasi Rusia" lan tumindak hukum peraturan sing relevan saka IC Rusia.
  48. +3
    14 September 2015
    Quote: KuburanTanpa Salib
    Putin wis nggawe nistha saka lawlessness ing negara. Rusia disimpen mung dening kasunyatan sing negara sugih banget. Kasugihan kasebut ngidini sampeyan njaga negara kasebut, sanajan kabeh upaya saka kanca-kanca Putin, lan malah Putin dhewe. Nanging nistha saka duraka tansah ndadékaké kanggo nistha saka sepi. Oligarki ora duwe dhuwit sing cukup lan kanthi terang-terangan wiwit ngedol tanah-tanah Timur Jauh lan Siberia menyang China. Oligarki pitted loro bangsa fraternal, lan, ing asas, siji wong - Slavic ing sipil, perang fratricidal. KITA SATU UMAT - SLAVIC. Dadi 40 yuta Slavia ing Ukraina sengit marang Putin lan oligarki. Dadi apa, nuwun sewu, apa dheweke dadi pimpinan nasional Slavia?! Dheweke, mesthi, pimpinan nasional ... nanging sampeyan dhewe ngerti kabeh. Kanggo kula pribadi, titik pungkasan kanggo netepake pribadine Putin yaiku perlindungan Vasilyeva. Saiki iki pungkasan. Tanpa samaran.
    Foto iki minangka ciri khas pemerintah kita.

    Apa pasuryan sing mbukak lan jujur!Mripat bungah nyawang! Lan pira maneh para pamimpin lan pahlawan sing padha!
    Sayange, akeh ...
  49. +2
    14 September 2015
    Intine dadi nesu, dheweke banjur milih partai Putin-Medvedev.
  50. +5
    14 September 2015
    Cherdak
    Topik ora ana gunane lan kabeh dibangun ing spekulasi.
    Yen sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong, banjur kene:
    Komite Investigasi Federasi Rusia
    http://sledcom.ru
    Ing bagean "Resepsi Internet" (bagean "Bandhing Warga"), pengunjung situs bisa ngetokake pesen elektronik sing diproses dening karyawan sing sah saka Departemen Pertimbangan Bandhing lan Dokumentasi Warga kanthi cara sing ditetepake dening Hukum Federal No. aplikasi saka warga Federasi Rusia" lan tumindak hukum peraturan sing relevan saka IC Rusia.


    Saka sudut pandang logistik, wong bisa dipérang dadi penyelenggara, spesialis, pemain, lan ora ana. Slogan kaya: kabeh padha maling, kabeh dijupuk saka wong-wong mau lan dibagi - logika khas lumpen, sing ora pengin terus-terusan sinau lan ningkatake awake dhewe, puas karo sing penting.
    Kita mbangun negara hukum sosial, ing ngendi saben wong dadi konsumen layanan lan barang, utawa nyedhiyakake layanan lan ngasilake barang.
    Ora gampang nggawe bisnis dhewe saka awal, mbutuhake upaya saka pikiran lan kekarepan, lan ora mung dhuwit.
    Ing USSR, sadurunge "perestroika" ana diskusi aktif babagan buruh toko. Kepiye carane bisa mbantu dheweke ngerteni awake dhewe, bakat organisasi. Kita miwiti karo koperasi. Pancake pertama ternyata kental. Elinga crita sumber koperasi A. Tarasov. Saka apa sing bocor menyang pers, aku ngelingi yen sepur tank tekan Novorossiysk lan ana skandal. Dadi isih ora dingerteni sapa koperasi iki (miturut dhaptar kabeh saka perwira KGB saka jenderal nganti ensign) nggawa tank iki kanggo tuku barang-barang konsumen. Tarasov uga meneng. Dheweke dhewe munggah, miturut dheweke, babagan pasokan sepatu. Diumumake ing media yen KGB nggarap skema koperasi kanggo kegiatan ekonomi manca.
    Cetha yen USSR dirusak dening pasukan njaba kanthi tangan nomenklatur korup saka pasukan keamanan lan gumantung marang para penjahat. Saiki meh ora ana sing ngelingi lapuran barang-barang sing ana ing jaket kulit sing dibuwang nganggo dhuwit utawa ancaman lan dibongkar kanthi cepet.
    Mangkono digawe defisit dhuwit-komoditas, tataran pisanan saka revolusi apa wae.
    Oligarki? Padha luwih begja tinimbang liyane, nanging takon dhewe, bisnis apa sampeyan ngerti carane miwiti lan nggawe makmur? hi
    Minangka kanggo Pinocchio karo Malvina, iki ngidoni hukum, isin nasional.
    Aku tau ndeleng topik: suap. Kasus sing nggumunake diterangake: pasien, ninggalake dhokter, mbuwang amplop ing sangisore meja, banjur topeng pertunjukan. Amplop karo 150 rubel dibuwang ing mburi perawat - topeng pertunjukan.
    Ora ana maneh sing kudu diomongake, kuciwa. hi
  51. 0
    14 September 2015
    Amarga keterbelakangan hubungan produksi ing Federasi Rusia siji, rezim kasebut mung bisa dadi oligarki. Sapa sing ora setuju, bali ing 300 taun lan kita bakal ngomong. Inggih, mungkin ing 100 taun (kita kanthi cepet ngembangake kapitalisme "nasional" kita).
  52. 0
    14 September 2015
    Kutipan saka GogaRu
    layanan kita loro mbebayani lan angel, lan ing kawitan marketing misale jek
    ora ketok....

    Mung katon: kita muter mudhun.
    P.S. Chekist saka AS .... Iki keren ngguyu

    Wangsulane pitakon sing salah, yen sampeyan pensiun, sampeyan bakal ngerti.
  53. +4
    14 September 2015
    Aku setuju karo penulis artikel babagan aktivitas oligarki kita, sing ora apik kanggo wong Rusia. Meh kabeh sektor strategis ekonomi klempakan ing tangan pribadi, lan patut, multi-milyar dollar income mungkasi munggah ing kanthong saka "kasta khusus". Iku bakal oke yen ing paling sawetara bagéan saka dhuwit iki kanggo pangembangan kapasitas produksi, kanggo modernisasi peralatan, kanggo nambah status sosial buruh tengah lan biasa. Kaya sing kacathet ing artikel ing ndhuwur, oligarki kita, kaya "pembersih vakum," mung bisa ngompa sumber daya lan nyepetake peralatan Soviet sing meh ora ambegan. Ing wektu sing padha, dheweke luwih seneng nyimpen dhuwit ing bank-bank manca, banjur para ahli kaget amarga metu saka ibukutha saka Rusia. Oligarki minangka fenomena mbebayani kanggo negara. Ing upaya kanggo nggedhekake pengaruhe, para oligarki nyoba nyelehake rakyate ing posisi kepemimpinan, iki minangka salah sawijining sebab korupsi, nepotisme, lan pungkasane ora ana hukum ing babagan struktur kekuwatan. Kabeh iki nyebabake ketimpangan sosial, sing dadi sabab saka kelemahane negara, amarga kedadean iki bisa nyebabake luwih akeh gawe piala tinimbang agresi eksternal. Miturut pendapatku, kabeh sektor strategis ekonomi (sektor minyak lan gas, energi, metalurgi, kompleks militer-industri, teknik berat, lan liya-liyane) kudu dikonsentrasi ing tangan negara, lan prioritas ing pasar Rusia kudu dituju. perusahaan domestik.
  54. +5
    14 September 2015
    "Nanging, Putin ora menehi buku iki - dheweke mung nyingkirake para perampok, sing ndeleng iki minangka ijin kanggo rampokan luwih akeh ing wangun raiding lan "pengambilalihan".
    Iki mung katon saka equidistance, nanging thanks kanggo West kanggo sanksi - padha, kaya test lakmus, nuduhake kabeh daya didhelikake kanggo wong-wong sing pracaya yen kita konco-the-layar panguwasa, i.e. oligarki dipandu mung dening kabutuhan negara lan wong. Dadi kahanan ing Donbass nuduhake kolusi oligarki Ukraina lan Rusia, yen ora, asil database ing Donbass mesthi beda-beda. Mulane ing DPR padha ngilangi wong sing duwe orientasi politik liyane (padha mbusak Purgin lan ngganti karo Pushilin, pedagang cilik sing ana ing sangisore Akhmetov, sing real estate sing diduweni sacara ilegal ora bali menyang kepemilikan Crimea sanajan ing Crimea; ing Sevastopol padha dicekel. Plot ing zona alam sing dilindhungi Putik lan Co dadi kuwasa kanthi kawruh lan dhukungan saka oligarki Rusia, lan mulane pamrentah Rusia ora bisa ngupayakake kabijakan liyane tanpa kawruh lan idin, lan padha entuk manfaat saka kontrol "manual" iki. Negara. Sampeyan bisa nyoba ngganti kekuwatan wakil oligarki karo wong liya mung kanthi pemilihan, nanging ora Maidans! Sampeyan kudu milih wakil partai lan gerakan sing bener-bener ngupayakake kabijakan ndhukung rakyat - sanajan kanggo saiki ing lokal, panguwasa regional. United Russia wis dadi partai kanthong saka oligarki, lan m. lan nggawe iku karya tangan. Ing ayu slogan-slogan padha dituku dening wong, nanging saiki epiphany kedados. Mbok kanthi nuthuk setir saka tangan para pecinta kapitalisme liberal (oligarki) lan PDB, kanthi pamaréntahan anyar, pamaréntah anyar bakal bisa menehi kursus kanggo pembangunan negara, rakyat - negara. bakal duwe masa depan, lan banjur wutah populasi ora amarga migran buta huruf Timur. hi
  55. +1
    14 September 2015
    Boyar, pemilik tanah, pimpinan partai, oligarki ...
    Jaman ganti, inti tetep padha.lol
    1. +3
      14 September 2015
      Boyars pemilik tanah ninggalake kita negara gedhe - Kakaisaran Rusia. Dheweke ngembangake tanah, nggawe industri, mbangun candhi lan rumah sakit. Oligarki, ing intine, yoke asing. Ing kene dheweke ngrusak kabeh, nggawe zombi, lan njupuk dhuwit ing luar negeri. Dheweke ora mbangun candhi, rumah sakit, utawa desa ing kene. Padha wong manca mental kanggo negara. Mbandhingake, contone, Stolypin lan Medvedev. Oh, nuwun sewu, dheweke dudu Medvedev, nanging Mendel. Dadi, kenapa dheweke ndhelikake jeneng mburi? Ing negara kita, kabeh bangsa padha miturut konstitusi, ta? Lan Mendel ndhelikake jeneng mburi. Oligarki kudu dideleng minangka yoke ... Mongol-Tatar, Polandia, saiki oligarki. Aku ora nulis Yahudi - Aku mikir ing wiwitan bisa uga Yahudi, nanging saiki wis dadi internasional, ing ngendi Rusia, Yahudi, Tatar, Uzbek lan liya-liyane melu ... Kabeh sing kebak gagasan oligarki.
  56. +4
    14 September 2015
    Kabeh wong ing kene seneng "ngandelake rakyat", para oligarki lan pamrentah, nanging rakyat ora ana sing bisa diandelake. Yen pamrentah lan oligarki ora "luwih wicaksana" lan miwiti kerja kanggo RUSIA, kita bakal ' ora bisa entuk apa-apa sing migunani, isin: negara sing sugih, akeh cadangan, sayang banget yen ora ana kapinteran sing cukup kanggo ngatur kabeh kanggo entuk manfaat kanggo kabeh wong.
  57. +3
    14 September 2015
    Kutipan saka: sherp2015
    Quote: siberalt
    Sistem kasebut kudu diganti. Ya, kita ora duwe kapitalisme, kajaba predator



    Aku ora ngerti apa Putin ndhukung utawa nglawan oligarki, nanging mesthi ora ana oligarki sing sopan, ora preduli lagu apa sing dinyanyikake para penguasa, pejabat, deputi ...
    Para oligarki entuk properti kanthi ora jujur ​​lan kabeh crita babagan endhog Fabergier sing bali menyang negara kasebut kabeh sampah sing ora pantes digatekake.
    Nganti industri bali menyang negara, pabrik ora bakal maju kanggo ningkatake ekonomi.
    Lan kasunyatan sing grabbers sepisan maneh ngrebut property liyane ing final sabanjuré "privatisasi" punika, maneh, ing kanthong wong, nanging ora wong, malah ora ngarep-arep ...


    Obrolan antarane rong oligarki timbalan

    Dakkandhani kanca, kenapa kita butuh kekuwatan?
    Aku mung mangsuli, nyolong dhuwit!
    Kenging punapa malih? Lan sampeyan siap?
    Kanggo duwe budak sapi.
    Lan kenapa jancok iku ora jelas?
    supaya sapi bisa dikendhaleni.
    Iku tanpa setir
    bakal ngombe kabeh dhuwit mudhun kanggo ruble
    lan ing kene masalahe
    ora bakal ngluku!
    Sawise kabeh, wong kita kesed lan bodho
    ora seneng nyuwek puser
    Saben uwong ngerti wong kita Rusia
    Aku wis biasa karo gratis.
    Lan kita kudu pindhah menyang kuwasa
    kanggo nuduhake dalane
    apa sing kudu dilakoni lan carane terus urip
    nyambut gawe, ora ngombe.
    Ya, kita duwe salib sing abot karo sampeyan
    kanggo nuntun abdi ing dalan
    wis ditemtokake dening nasib kita
    nguwasani babu.
  58. +1
    14 September 2015
    Bodho mbusak oligarki lawas, amarga gerakane wis dikenal lan bisa ditebak. Sampeyan bisa paling piye wae pengaruhe, amarga padha duwe soko kanggo ilang.

    Ayo anggep - Putin mbusak oligarki lawas, ora ngganggu, ing sawijining wengi, kabeh. Apa sabanjure?
    Nah, aku wis nginstal manajer pemerintah, kaya sadurunge. Apa sampeyan mikir yen ana sing bakal owah kanggo masarakat umum? Kenapa lan kanggo apa? MediaWiki ora bakal mlebu ing kanthong individu, nanging, ayo ngomong, menyang cadangan negara, kanggo tuku obligasi pemerintah AS. Kita bakal njupuk dhuwit sing kita entuk menyang bank-bank Barat kanthi persen 3. Apa sing bakal diganti? Ora ana sing janji bakal nandur modal ing infrastruktur Rusia.

    Pilihan liyane yaiku ngganti sing lawas karo sing anyar, jujur ​​lan sopan ... ha ha ping telu. Sing anyar bakal langsung pengin sing padha karo sing lawas lan bakal nyopot kathok pungkasan saka wong. Ayo padha ngganti

    Kanggo sing prakara, ROOT saka ala ora ing oligarki individu, nanging ing aturan saka game. Aturan anyar lan oligarki lawas wis main kanthi cara anyar, lan kanthi kemampuan sing paling apik.
  59. +2
    14 September 2015
    Salam kanggo kabeh! (bagean 1)

    Kanggo penulis artikel, Alexander, "+" gedhe saka aku!

    Diskusi lan ijol-ijolan tampilan menarik banget. Aku dhewe mikir yen ora ana perang sipil / perang sipil antarane anggota forum VO.

    Miturut pendapatku, umume kita, utamane sing ngelingi USSR kanthi kabeh pro lan kontra, isih mbandhingake "masalah USSR lan wong miskin / sadurunge 1985" karo "warga Rusia sing sugih saiki / ing 2015" (miturut kanggo statements bodho saka anggota forum-troll, "Saben uwong menehi peduli" (Aku uga "mbayar" kanggo wong-wong mau) duwe pendapat dhewe ing sih saka SOSIALISME.

    Lan aku dhewe isih tetep ana ing sisih USSR lan dudu "Rusia demokratis-liberal anyar".

    Inggih, pitakonan utawa trik sing 20 yuta anggota CPSU (ala, ora ana 20 yuta komunis ideologis utawa Bolsheviks ing USSR ing taun 1985) lan 270 yuta warga Soviet diijini, ing guise saka "perestroika, glasnost lan akselerasi. "slogan-slogan ing ngendi pengkhianat sing ora ana gunane Gorbachev karo garwane Raika sing luwe kondhang, ditutupi karo tokoh Sekretariat Jenderal, "puncak busuk KGB", sing mutusake utawa ngidini COMMON EV, negara sosialis, ambruk (1989). ), saengga ing taun 1991. miturut prosedur "beludru lan revolusi liyane" sing wis diuji kanthi apik ing negara-negara tilas sosialis, kanggo nindakake COUP sing dikontrol sing padha ing USSR dhewe.

    Inggih, wong Soviet piyambak, rampung mati ing proses defisit long-term, intensification saka gething etnis lan crah, akeh taun pour telek ing sajarah USSR, bangunan sosialisme lan popularization saka gagasan pasar, privatisasi. lan gagasan liyane kanggo ngrusak hakekat sosialis negara lan PLOOTING sakteruse saka properti wong, weteng negara, mung ora aku langsung nyadari yen penandatanganan persetujuan ing Belovezhskaya Pushcha dening para pamimpin nasional anyar saka negara anyar ( Yeltsin, Kravchuk lan Shushkevich) babagan njupuk kekuwatan saka Gorbachev sejatine minangka tulisan RUNTUH NEGARA USSR, ing ngendi mungsuh-mungsuh kita Barat, liwat pengkhianat ing ndhuwur KGB, ngetutake sawetara sumber Barat saka pertengahan 70-an ...

    Ya, saiki mayoritas wong ing negara-negara CIS (kajaba Ukraina, ing ngendi mratelakake panemume, mayoritas isih ana ing Banderaisme nasional lan eksklusivitas Ukrainia anyar), sajrone 25 taun mbangun masyarakat demokratis anyar, wis nampa bagean saka vaksin immunizing marang dongeng babagan kapitalisme lan pasar sing Kahanan kanggo bali sosialisme mboko sithik, ing mratelakake panemume, alon nanging mesthi maturing antarane massa sing godhongé amba saka wong.
  60. +3
    14 September 2015
    (Lanjutan. Part 2)

    Kita ora duwe IDEOLOGI UMUM kanggo mbangun negara Rusia, wis disiram karo omong kosong wiwit taun 1985, sosialisme minangka konspirasi wong Yahudi lan agen utama Staf Umum Jerman V.I.. Ulyanov-Lenin.

    Kanggo paling ora nyoba nyawiji masyarakat, pamrentah kita nggunakake memori populer babagan kamenangan RAKYAT SOVIET lan TENTERA MERAH ing Perang Donya II ing acara ulang tahun kaping 70 tanggal 9 Mei ...
    Kita ora duwe tanggal umum liyane kanggo UMAT!
    25 Oktober / 7 November dudu tanggal Revolusi kita, amarga preian wis BATAL, minangka "peninggalan sosialisme sing durung rampung" ...

    Semono uga, piwulang sejarah lan cara kanggo ngowahi sistem sosial, miturut pendapat pribadi, kudu dingerteni kanggo kita kabeh, amarga sesuk utawa sesuk, miturut tembung lan slogan sing nyenengake NEW sing padha, kaya ing taun 1985 ana. yaiku tembung "Perestroika, Glasnost, Acceleration."

    Sawise ngapusi pahit lan epiphany saka tembung, cara lan asil ambruk negara kita, USSR, "kaya tokoh utama" Gorbachev, kanggo sisa gesang kawula ngembangaken rasa ora percaya terus-terusan saka tembung, slogan lan chatter liyane saka presiden, sekretaris pers, partai pimpinan politik lan pelacur politik liyane, kalebu "analis obyektif", "jurnalis prinsip" lan pelacur liyane saka ngarep fooling massa jembar lan fooling rakyat umum.

    Ya, dina iki aku pribadi (sawise 50 taun) percaya MUNG KANG lan TINDAKAN dudu omongan lan PR sing murahan.

    Ya, Presiden Rusia kita Putin, ing 62 taun, ing wangun fisik apik, pinter, bakat, gagah, akal, lan malah dendam (sipat terakhir, Nanging, gawan ing kabeh kita), dheweke nyilem, mabur, submerses lan wis rampung akeh sing kita mung wong mung ngimpi.

    Lan yen kabijakan luar negeri sing bakat banget, diwilang pirang-pirang taun umume, minangka kabijakan luar negeri sing SUKSES (sing umume, kaya kabijakan domestik, dibangun lan didhukung dening MANY karyawan sing duwe bakat ing Kementerian Luar Negeri lan liyane sing kondhang utawa departemen "sethithik" lan agensi pemerintah / layanan), ana Yen didhukung dening kawicaksanan internal PEOPLE lan wutah saka "nyata" lan ora kertas "kesejahteraan" saka Rusia, Belarusian, Kazakh lan warga liyane, banjur aku wong. bakal manteb ing ati sing mangsa kita bakal padhang lan beban saka NEW VICTORIES ora perlu abundantly watered karo getih warga biasa lan heroism prajurit Rusia lan perwira ing paprangan anyar!

    Aku dudu alarmis lan aku yakin yen ana perang anyar, mula wong Rusia bakal menang, nanging bisa uga kudu sinau babagan carane menang kanthi RED BLOOD lan ngurus warga kita ...

    Senajan, mesthi, iku gampang kanggo kita ngerti-kabeh kanggo daydream utawa ngukum Panglima lan Guarantor.
    Nanging ing sisih liya, kita wong biasa ora ngerti kabeh subtleties lan rincian sing dikawruhi kepala negara lan bakal dingerteni mung sawise pirang-pirang taun lan dekade acara kasebut dhewe.

    Nanging kok aku tambah mangu-mangu "rencana khusus Putin" babagan giliran saka kesejahteraan pirang-pirang atus "super-sugih" Rusia menyang KESEJAHTERAAN WARGA BIASA, VETERAN, PENSIUN...

    Nanging wayahe iki, nalika taun-taun kepungkur, miturut pendapatku, bakal saya kuwatir kabeh warga Rusia biasa.

    Mikhail, Smolensk.
  61. +3
    14 September 2015
    Yen maling-oligarki, kaya sadurunge, gobbling munggah balung gula saka Soviet, mantan property nasional, lan Putin pretends ora sok dong mirsani iki, banjur iku wektu kanggo ngerti sing karo. Kacilakan kita, kacilakan negara lan rakyat, yaiku kita ora bisa ndeleng pimpinan, utawa klompok pimpinan, sing, kaya Stalin lan komisaris rakyate, bisa mbalekake negara kasebut menyang dalan pangembangan ilmiah, teknis lan industri.
    Lan, luwih-luwih, kanthi sistem sosial sing normal. Nanging pemilu sing bubar nuduhake yen kita ora duwe wong kaya ngono. Lan dheweke mung nuduhake manawa kita, umume, digoda maneh dening pimpinan sing apik lan wicaksana. Lan ing babagan iki, dheweke, Putin, lan "Rusia bersatu" banget dibantu dening "oposisi rawa" sing reged, mula sampeyan mikir, proyek sapa iki - wong pita putih?
    Wis wayahe kita mikir, yen ora anak-putu bakal ngipat-ipati kita,
  62. Komentar wis dibusak.
  63. +4
    15 September 2015
    Aku biyen seneng banget yen Rusia duwe pimpinan kaya Putin. Nanging suwe-suwe, ndeleng perkara sing nyata, aku mulai ngerti yen ora kabeh gampang banget ... Yen sampeyan ngukur wektu kanthi periode 5 taun, istilah jabatan lan istilah presiden, mula sampeyan bisa uga ora weruh proses global. Lan kabeh diwiwiti sadurunge Perang Dunia I, lan bisa uga luwih awal. Nalika monarki diilangi, sing ora peduli babagan cara urip ing "karajaan" liyane, nalika kabeh digawa menyang denominator sing padha, ngresiki dalan kanggo Ibukutha. Aku ora janji kanggo nunjukaké sing konco Capital: Yahudi, Freemason, Illuminati utawa sawetara pesenan, nanging iku tartamtu sing lagi planning tumindak kanggo puluh (yen ora luwih). Kanthi ambruk Kakaisaran Rusia, utawa luwih tepat, kanthi kekuwatan perusahaan Lenin-Trotsky, Ibukutha entuk akses langsung menyang sumber daya negara kita. Nanging sing ora dikarepke kedaden - Stalin ngrebut daya lan bingung kabeh plans. Iku gagal. Dheweke nyoba ngrusak dheweke kanthi ngatur "Holodomor" (dagang gandum), ngatur konspirasi, promosi "Napoleons" ing omah lan, ing pungkasan, ngatur Perang Donya II, nggawa Hitler dadi kuwasa, nglebokake kabeh Eropa ing sangisore dheweke. kontrol. Kabeh iki rampung karo siji goal - kanggo njaluk menyang sumber daya Russian. Stalin ninggalaken negara kuat kanthi potensial gedhe, sing dadi ancaman nyata kanggo tatanan donya kapitalis. Nanging sawise mati Pemimpin Agung, Capital wiwit ngrusak pimpinan partai. Banjur "woh" wis mateng - partai lan pimpinan liyane (ora kabeh, nanging cukup) duwe sumber daya sing gedhe banget ing tangane, sing dadi panganan sing enak kanggo kapitalis apa wae, mung Sosialis sing ngganggu. Sistem Banjur Gorbachev digawa menyang kuwasa, sing main peran Lenin lan perusahaan. Gorbachev ngrusak, Yeltsin diijini kanggo "sah" dijarah, lan supaya loot ora dijupuk, perlu kanggo ngiyataken daya. Nanging angel njaga kekuwatan sing ora disenengi wong! Ing kene "Tsar", sing ditunjuk dening Yeltsin, teka ing adegan. "Raja" iki beda banget karo panguwasa pungkasan lan anehe dianugerahi kuwalitas sing disenengi wong akeh! Wong-wong percaya marang dheweke, wong-wong padha ngetutake dheweke, wong-wong siap tahan ... lan ing sauntara kuwi, pamarentah anyar nguatake jabatane, njaga awake dhewe (dudu rakyat) nganggo tentara anyar lan wis dadi polisi... Oligarki minangka kapitalis lan main kanthi aturan sing ditetepake Ibukutha! Lan kabeh kasugihane, umume, ana ing tangan Modal (utawa sapa wae sing ana ing mburi). Oligarki ora wedi kanggo kesejahteraan negarane - dheweke ora peduli, dheweke bisa menyang ngendi wae! Oligarki peduli karo ibukutha, lan ibukutha, uga sumber daya sing diduweni, ana ing tangan para pemegang sistem dolar. Dadi pranyata sumber daya kita direbut tanpa perang. Saiki sampeyan bisa kanthi aman ngobong sistem dolar, kanthi utang lan spekulasi saka awal, ing geni Perang Donya 3, sawise ngungsi nang endi wae ing sawijining kutha sing apik ing pegunungan Altai (salah sawijining papan sing paling aman, dilindhungi saka kabeh pihak. kabeh jinis bencana alam dening gunung). Lan ing tlatah negara kita mbangun Kekaisaran anyar sing padha karo Amerika (ing wektu sing apik) - Ibukutha + sistem, sanajan mbingungake, nanging ngidini sampeyan urip kanthi apik (relatif karo wong liya), tentara sing kuwat sing wedi kabeh. saka, wong patriotik nanging ora banget pinter (yen yen ora kanggo karusakan saka pendidikan, Aku wis dipercaya Putin). Saiki Kawruh dilarang - mung spesialisasi sing sempit sing ora ngidini sampeyan ndeleng - nonton TV, dheweke bakal ngandhani kabeh! Negara-negara, ing perang anyar, bakal gabung kaya USSR - kabeh wong bakal seneng nesu marang wong Amerika biasa, padha bungah-bungah nalika tiba saka "Kakaisaran Jahat" lan bakal dadi gilirane bangsa kita supaya bisa entuk manfaat. sing isih konco States. Kita bakal kanthi bungah nggedhekake wates Kekaisaran anyar lan ningkatake kapentingane, kaya sing ditindakake dening Negara-negara ... Mugi sing ana soko ing kita sing ora ngidini iki kelakon! Mugi-mugi bangsa kita sepisan malih nggagalaken rancanganipun Ala. Nganti...
  64. +2
    15 September 2015
    Kaca kapindho diskusi artikel kasebut kanthi harfiah "mateni" aku, aku ora bisa ngomong yen ing 42 aku wuta minangka mole, nanging THANK YOU SO MUCH kanggo pungkasan 3-4 komentar wong!
  65. +2
    15 September 2015
    Kutipan saka michailo
    ...sosialisme minangka konspirasi saka wong Yahudi lan agen utama Staf Umum Jerman V.I. Ulyanov-Lenin.


    Mesthi ora...Sawise seket (mbok menawa luwih dhisik) aku ngerti (ngerti) yen:
    SOSIALISME - KERJA GRATIS saka wong-wong sing ngumpul kanthi bebas

    Masa depan dumunung karo dheweke, amarga sampeyan ora bisa urip suwe ing kapitalisme - jagad virus sing kuwat lan lemah ... Kanggo apa?
  66. 0
    15 September 2015
    Kutipan saka: sherp2015
    Kutipan: B-3ACADE
    Yen sampeyan ora ndeleng asil, ora ateges proses kasebut ora bakal ditindakake.: layanan kita mbebayani lan angel.


    Apa sampeyan isih ing ambush? Iki wektu kanggo metu saka grumbulan lan narik kabeh maling oligarki iki metu saka kuping, goyangake dhuwit kanggo pembangunan negara, lan sawetara wong malah nyawa ...
    Miturut cara, "ora weruh" lan "ora ateges" ditulis kanthi kapisah. )) Ora salah...

    ditampa.diwujudake. Keyboard krasan iku jerking soko.
    ing topik iki; Aku ora saka Rusia, nanging aku simpatik. Aku bakal bantuan sabisa.
  67. +3
    15 September 2015
    Aku ora wani ngadili apa Putin "apik" utawa "ala"; sampeyan ora bakal becik kanggo kabeh wong. Secara pribadi, aku ora seneng karo dheweke minangka negarawan lan pimpinan negara. Nanging kasunyatan manawa dheweke sengaja nggawe kahanan "Putin ora bisa diganti" kudu diakoni. Lan rating kasebut dhuwur banget amarga ana iwak tanpa iwak lan kanker. Babagan EBN, kemajuan ketok, nanging entuk manfaat nyata kanggo akeh saka populasi 0. Cars, Apartemen lan omong kosong liyane ing kredit ora prestasi, nanging mung pakan liyane pakan kanggo saltpeters kaya Gref, etc. Kapabilitas pertahanan negara saya mundhak, nanging kanggo tujuan apa? Njaga kepentingan rakyat? Omong kosong. Iki kabeh geng sing cedhak karo awak bisa parasitize karo impunity mung ing organisme relatif daulat, yen ora, padha mung bakal keracunan piperazine, lan padha ngerti iki, lan malah ngatur kanggo nggawe dhuwit. Perusahaan sing nindakake pesenan pertahanan negara, produser tetanèn lan teknik mesin (iki ana sanksi) dikreditake kanthi kapentingan komersial, aku bisa takon, ing kapentingan lan biaya sing pungkasan? Umumé, mung ana siji kesimpulan: Sampeyan ora bisa nyuwek kabeh geng iki sing wis nempel ing Motherland saka dada nganti pecah, nanging PDB ora pengin nindakake iki, utawa ora bisa.
  68. +1
    15 September 2015
    Kaya sing dikandhakake salah sawijining koresponden televisi nalika siaran saka Singapura, bisa uga ana wong miskin ing Singapura, nanging aku ora weruh wong sing ngemis. Iki wangsulane kabeh pitakonan sampeyan, negara sing duwe 40% saka sumber daya alam donya, tingkat paling dhuwur saka wong sing pendidikan sing luwih dhuwur, 23 yuta warga ing ngisor garis kemiskinan, kene profesionalisme saka panguwasa, kene. standar moralitas lan etika lan kabeh gagasan Glazyev , bakal tetep gagasan, daya paling dhuwur digawe KOMUNISME kanggo klompok sempit wong, ing politik, ekonomi, pidana prosedural bal, lan ora wong paling apik morally, ethically, hukum-abidingly, conto STOOL lan kita ngarep-arep sing iki bakal ngganti, iki tegese pisanan nguripake kanggo mbubarake kabèh camp iki, komplotan tenan - NO. Iki tegese Presiden, Panglima Tertinggi, penjamin Konstitusi ora bakal nggawe owah-owahan, kaya sing dikandhakake Peskov babagan keputusan pengadilan babagan Vasilyeva, kita ora ngganggu karya pengadilan, sing tegese YOU lan aku minangka RAKYAT ora duwe jaminan hak lan kabebasan sing padha miturut Konstitusi, nanging kita duwe komplotan iki sing macet ing kuwasa, iku kabeh aspirasi sing ana ing sak panggonan.
  69. +1
    15 September 2015
    Putin minangka anak didik saka sistem kapitalis-oligarki lan dheweke mbela. Kanthi kabeh babagan individu (Aku ora bakal njupuk menyang akun ganda lan produsen gambar), dheweke ora tumindak ing kapentingan wong. Kaya sing wis kasebut ing kene, versi kepresidenan non-alternatif wis digawe, ing ngendi kabeh kekuwatan kekuwatan dikonsentrasi ing tangan siji (sanajan diwakili dening sawetara pihak, nggawe tampilan alternatif) - bank, oligarki , "kapentingan bisnis", "global". Aku ora pengin luwih akeh revolusi lan pergolakan ing kepala bangsa kita, nanging bakal dadi masalah banget kanggo nyingkirake wong-wong kasebut saka pakan sing sugih kaya sumber daya Rusia. Sembarang upaya bakal ditindhes, didiskreditake utawa dipimpin (kanthi pembalikan sabanjure). Cara sing paling ora ana getih saka kahanan sing dakdeleng yaiku nggawe "negara sajrone negara", yaiku. nggawe perusahaan negara sing bakal kerja miturut prinsip Soviet tanpa pompa ideologi partai. Ora ana perantara, spekulator, bank utawa parasit liyane. Njamin kualitas, pembangunan, tanggung jawab lan kapentingan rakyat / negara, lan dudu "bisnis". Ayo pemilik pribadi ngasilake "barang mewah" utawa produk sing luwih cerah lan luwih variatif, nanging perusahaan negara bakal ngasilake produk sing berkualitas, sehat (ekologis), murah (ora ana lapisan saka bank lan lintah liyane). Ayo bisnis pribadi mbok menawa kurban gaji luwih (sanajan kanggo project, banjur goleki project liyane), lan negara bakal kurban stabilitas gaji, njamin wutah lan jaminan sosial. Lan ora perlu meksa wong menyang "peternakan kolektif" - kanthi kerja sing tepat, wong-wong sing pengin stabilitas dhewe pengin kerja kanggo negara. Conto yaiku carane Beria ngatur peternakan kolektif ing Transcaucasia. Negara kudu njamin keamanan strategis, ekonomi, bahan mentah, lan liya-liyane (minimal produksi, njamin), lan sektor swasta, amarga kemampuane, bisa nambah kanthi menehi macem-macem lan nyetel kecepatan (ing sawetara industri). Sajrone wektu, bisa uga ana analog saka negara Soviet kanthi kemungkinan wirausaha pribadi. Eh, ngimpi....)))
  70. +1
    15 September 2015
    Kanggo otakku sing durung berkembang lan mulane ora duwe orientasi - oligarki, iki minangka ekspresi saru sing luwih elek tinimbang konsep pelacur, pelacur. Para oligarki, ing memoriku, dudu mantan, nanging gangster sing ana ing taun 1990-an, sing ngganti jaket layung kanggo mandat ing macem-macem tingkat kekuwatan vertikal lan horisontal (legislatif lan eksekutif). Lan nalika Penjamin ujar manawa ora ana sing bakal owah, aku ngerti yen ing negara kita kekuwatan para bandit wis dilegalake! Mulane wong bodho ing mantan jaket layung iki pissing kanggo menehi ijin kanggo populasi duwe hak kanggo nindakake senjata lan digunakake kanggo matèni ing ancaman slightest, ora kanggo urip, nanging mung kanggo kesehatan. Kita bakal ngalahake Tentara para penjahat, kanthi bantuan sing terus-terusan tetep suspense lan ngalihake perhatian saka awake dhewe menyang para pejuang kriminal kabeh garis - enem lan psychos. (Ana sawetara madhouses, lan sing ana, sampeyan ora bisa ngisi moron). Mulane, Pemerintah modern ing Rusia, smeared ing getih saka Pembela Gedung Putih ing 1993, ing conscripts mati lan perwira ing perang Chechnya (nanging durung mbales dendam kanggo sederek mati ing Chechnya durung ical) iku bosok, anti. - manungsa ing hakekatipun. Dheweke mambu. Dheweke mateni kita kanthi apik - ngrusak pendidikan lan obat-obatan.
    We lagi thinned metu. Iki visiku. Kamulyan kanggo Rusia!
  71. 0
    15 September 2015
    Dheweke dhewe pengin kapitalisme - pengayaan pribadi, properti pribadi, keuntungan materi tambahan. Tiba kanggo gambar manis saka Kulon, padha ngandika, padha duwe vakum luwih resik, nanging kita duwe sawetara jinis, ana 20 macem-macem jinis sosis, lan kita duwe 3!! Mulane USSR ambruk. Kulon seneng karo proses iki lan nyumbang kanthi cara apa wae, nanging alasan utama yaiku mati ideologi lan korupsi wong. Partai Komunis ora ngganggu dheweke, lan, ketoke, ora bisa maneh, amarga dhewe wis ilang iman lan sesanti kanggo pangembangan luwih saka sistem.

    Mulane, nganti wong luwih maju lan siap kanggo sing luwih maju tinimbang kapitalisme grabby, iku bakal ana. Amarga ing tingkat saben dinten refleks padha: luh, nyekel, baris, liyane. Apa sing arep dibangun karo sentimen kaya ngono? Yen mung ngimpi lan nandhang sangsara marga saka Manilovism.

    Saiki kita butuh program pendidikan lan pendidikan kualitas nganti pirang-pirang dekade, mung kanggo nggawa kita menyang ide yen kita bisa urip kanthi beda.

    Ing Kulon, kapitalisme "mantep" kanthi pasuryane Pak Sam sing nggantheng (lan usus rakus sing padha) wis dibangun ing pirang-pirang abad.
    Mula, ing tataran iki, mung bisa nyepetake mapan kapitalisme, nyepetake oligarki nganti wates waras, ora luwih.
  72. 0
    15 September 2015
    Kutipan: VseDoFeNi
    Sampeyan mung kudu ngelingi wong miskin sing urip setengah taun tanpa gaji.

    Persis, persis! Ora ana gaji lan ora jatah - luwih saka nem sasi!
  73. +2
    15 September 2015
    Sistem sosial oligarki kaya ora Kristen. Ing endi katresnan? Mung siji egois lan ora ana sing suci. Iki jelas dudu dalan kita lan kita mesthi bakal njupuk dalan sing beda, ora bisa uga.
  74. 0
    19 May 2017
    Nah, sapa Usmanov... Dheweke bubar nanggapi ing pesen video kanggo Lesha Ovalny babagan film babagan DAM kanthi semangat yen ya, dheweke njabat kanthi nyata ing pakunjaran Soviet, nanging kasus pidana kasebut diduga digawe. Umumé, korban saka totalitarian daya Soviet. Kepiye carane dheweke nggawe ibukutha ing Rusia anyar, apa pancene liwat tenaga kerja sing jujur? Aku mangu-mangu banget. Aku banget mangu-mangu manawa mayoritas populasi Rusia ndhukung stabilitas "donya budak lan tuan" Rusia saiki. Mayoritas populasi nyatakake dhukungan kanggo langkah-langkah kabijakan manca sing umume kanggo nguatake posisi Rusia ing arena internasional. Lan sanajan mangkono, kanthi akeh cara, dhukungan kasebut digawe dening kothak zombie lan media liyane; kesadaran umum dimanipulasi, kaya ing papan liya. Kita ora ngerti kabeh nuansa. Mbokmenawa borjuasi kita nyadari yen sedulur-sedulur Barat ora bakal nampa dheweke menyang klub elit sing duwe budak neo lan, kadhangkala, bakal njupuk kabeh sing dipikolehi liwat tenaga kerja sing mundur. Dadi kita kudu nguatake kemampuan pertahanan. Mesthine, dheweke ngandhani babagan liya, nggawe gambar ancaman eksternal kanggo nggabungake kabeh populasi, miskin lan sugih. Mesthi ana ancaman, ora ana sing mbantah, nanging ora mung masalah kasebut. Intine yaiku sikap khusus wong Rusia lan Soviet kanggo kategori kaya bebener lan kaadilan, sing wis dirusak ing tingkat negara wiwit taun 1991. Ing masyarakat kapitalis Rusia "anyar", kanthi pengecualian langka, ora ana panggonan kanggo kategori kasebut.
    Padha nyolong nang endi wae lan tansah, sing ing Kakaisaran Rusia, sing ing USSR, ora kanggo sebutno "anyar" borjuis Rusia. Mbokmenawa, salawasé manungsa isih ana, rasa senengé wong liya uga bakal tetep. Malah ana sing ngomong: yen sampeyan pengin ngerti wong, menehi daya utawa dhuwit. Pitakonan kabeh yaiku ukuran nyolong lan gegayutan karo fenomena negara kasebut. Ing USSR, penolakan nyolong ana ing tingkat moralitas utawa ideologi negara, yen sampeyan seneng, lan ing Kakaisaran Rusia, lan luwih-luwih ing Rusia "anyar", nyolong katon sacara resmi dikutuk, nanging paling ora diam-diam. diijini. Kabeh media ing Rusia diasah kanggo iki. Negara kasebut duwe kultus dhuwit lan bathi. Nanging ing USSR iki ora cilik. Alesan utama ambruk USSR yaiku sing ndhuwur CPSU lan Komsomol pengin luwih akeh, yaiku. urip kaya ing kulon. Iki shifters pengkhianat saka CPSU lan Komsomol, sing wis mrentah kita ing macem-macem tingkat wiwit taun 1991, minangka pembawa ideologi pidana keuntungan iki, nalika bebarengan ngandhani populasi sing nyolong iku ora apik. Endi sing pesta lan tiket Komsomol? Iku mbokmenawa ora apik kanggo nyolong saka borjuis, nanging sampeyan bisa nyolong saka borjuis piyambak, lan ing ukuran utamané gedhe. Lan wong-wong weruh kabeh kebohongan iki, populasi ora ana maneh banget sukses ing distracting karo tumindak politik dhuwur-profil lan ancaman external supaya rally wong mlarat lan sugih, perampok lan rampokan sak pamaréntahan saiki. Nanging isih akeh wong sing duwe memori "Soviet" lan digawa munggah ing USSR. Mulane ing kabeh tingkat kekuwatan padha nyoba kanggo mbusak memori saka kaadilan sosial nyata lan elevators sosial tenan fungsi saka wong dening sembarang cara. Padha njupuk kabeh limo film pseudo-sajarah, idealize wektu "thaw", demonize V.I. Lenin, I.V. Stalin, L.P. Beria, lsp. Sepiro akehe wong sabar... Sapa sing marem karo stabilitas kasugihan lan mlarat? Ing endi negara kanthi "stabilitas" kasebut tumuju ing Masalah sabanjure? Ing negara kita, sistem kekuwatan borjuis dhewe, miturut sistem kapitalis sing ana lan hubungan sosial-ekonomi sing cocog, ora bisa ngatasi modernisasi negara, lan kita dikandhani dening zombie yen ana masalah, nanging bisa diatasi lan lagi ditanggulangi kanthi manunggal saka kabeh populasi (miskin lan sugih, dirampok lan rampog) ing saubengé pamaréntahan saiki. Yen ora, NATO bakal teka, para oposisi sing dipimpin dening Ovalny lan mungsuh liyane, banjur bakal dadi luwih elek. Iku bakal luwih elek yen negara ora bali menyang sosialisme, njupuk menyang akun kesalahane USSR. Wis suwe diomongake dening I.V. Stalin: "Kita kudu mbangun ekonomi kita kanthi cara supaya negara kita ora dadi tambahan saka sistem kapitalis donya, supaya ora kalebu ing sistem umum pembangunan kapitalis minangka perusahaan tambahan, supaya ekonomi kita ora berkembang. minangka perusahaan tambahan kapitalisme donya, nanging minangka unit ekonomi independen adhedhasar pasar domestik, adhedhasar ikatan antara industri kita lan ekonomi petani negara kita. (saka laporan Stalin ing Kongres XIV CPSU (b). Kaya ndeleng ing banyu. Kita terus nyalin Amerika Serikat lan Eropa kanthi wuta kanthi pirang-pirang cara, lan saiki kita bakal njupuk China minangka model kanthi kabeh jambs. Dhuwit ing Rusia dikelola dening hucksters, kalebu. wong manca, lan antek-anteke sing kuwasa. Lan Garant lan iPhone, main peran beda ing téater domestik saka absurdity politik, iku anggota saka tim oligarki liberal padha.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"