Militer Siria ngusir pejuang IS saka pangkalan militer ing wilayah barat laut negara kasebut

35
Juru bicara angkatan bersenjata Siria ngandhakake yen militèr lan milisi Siria bisa nyurung militan organisasi teroris Negara Islam menyang jarak sing aman saka lapangan terbang militer sing ana ing provinsi Deir ez-Zor.



"Tentara lan detasemen saka suku lokal ngluncurake serangan balik ing wilayah lapangan terbang ing wayah esuk. Teroris uga kepeksa mundur sawetara kilometer saka wilayah pemukiman, "ujare RIA. "Kabar".

Sumber kasebut nyathet yen helikopter sing teka saka Qamishli, sing nggawa wartawan militer pusat Siria. warta Jaafar Ahmad, "nyingkirake propaganda saluran Al Jazeera lan Al Arabiya sing dicekel teroris lan isih ngontrol barak batalyon pertahanan udara lan bagean saka pangkalan angkatan udara."

Miturut dheweke, iki nuduhake yen ora ana militan sing isih ana ing radius 7 kilometer, yen ora, dheweke bakal nembak transportasi militer.

Upaya liya kanggo nyekel pangkalan udara Angkatan Udara Suriah ditindakake ing wayah sore tanggal 10 September. Sadurunge wiwitan operasi, rong kendaraan tempur infanteri sing dikontrol dening bom bunuh diri njeblug saka sisih wétan lapangan udara. Militer Siria nolak serangan militan kasebut, nanging loro-lorone kalah.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

35 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 30
    14 September 2015
    Muga-muga para pejuang Assad luwih menang ing urusan militer.
    1. +7
      14 September 2015
      Ya, iki duweke kita, saka serangan udhara kapindho! Mung ing topeng ing wong Siria. Satus kilogram mungsuh bakal ngomong yen pasukan Rusia sing nulungi.
      1. +6
        14 September 2015
        Inggih, vooot ... Padha mbuwang idea ... Lan sing narik sampeyan dening ilat? Deleng, aja ngomong manawa sing nomer loro saka kiwa ing baris katelu yaiku Strelkov
      2. 0
        14 September 2015
        Kutipan saka klaus16
        lan iki duweke kita, saka serangan udhara kapindho! Mung ing topeng ing wong Siria.

        Ya, lan sing paling kiwa ora nganggo topeng, mung disamak sithik))))
    2. +3
      14 September 2015
      Malah keprigelan tugas kanca-kanca sing belang lintang ora katon.
      1. 0
        14 September 2015
        Kutipan saka ImperialColorad
        Malah keprigelan tugas kanca-kanca sing belang lintang ora katon.


        mangan! Dheweke uga kuwatir yen Rusia didakwa nyebarake 6 (enem) tank T-90 ing Suriah.
    3. +2
      14 September 2015
      Sapa sing mbuwang sapa? Ora ana garis ngarep sing solid. Mulane, ora bisa ngomong babagan "penolakan". Ing kana, klompok seluler ing loro-lorone pindhah kanthi bebas lan nyekel simpul kunci (pemukiman, dalan). Umumé, "wedding ing Malinovka" - padha swooped ing, ngrampok lan luh yen "Reds" dipencet.
      1. +6
        14 September 2015
        Ora, iku rada beda.

        Ing tangan siji, kutha lan pangkalan dianakaké dening tentara, karo artileri lan tank stasioner posisi, trenches, omah-omahé diowahi dadi bèntèng, etc.

        Ing sisih liya, ora ana mungsuh. Nanging, padha mobile, sanalika kahanan sarujuk, gelombang raiders kanggo daging wis akumulasi, utawa mung amarga saka sukses Nusryat lan SSA, padha panas - padha pindhah menyang badai DeZa. Saben wektu saka sisih beda, biasane karo serangan massive saka shahidmobiles, lan banjur daging karo support saka kreto.

        Saiki dheweke nyerang pangkalan maju lan bandara. Sukses ora pati penting (kita mlebu ing bandara, lan ngluwihi keliling pangkalan - nanging padha crumbled ing sawetara dina). Ing pungkasan, kabeh mbalek maneh kaya biasane.

        Nanging, kabeh angel banget ing kana, amarga nalika tim tentara nyoba mbusak sepotong kutha ireng ing musim panas, uga ora ana prospek lan mati kanthi serangan balik ISIS ing sadawane kali.
        1. 0
          14 September 2015
          Cepet utawa mengko, ISIS bakal menehi tekanan marang dheweke. Ing mratelakake panemume, iku luwih apik kanggo evakuasi kabeh sing bisa dening udhara saka ing kono, lan njeblug liyane. Nggawe brigade saka wong sing dikubengi lan gunakake kanggo ngilangi macem-macem enclave militan ing sisih kulon negara kasebut. Ing mratelakake panemume bakal luwih pinter.
    4. 0
      14 September 2015
      Yen ISIS kita ana mung ngiwa kanggo mbukak lan cepet banget, amarga padha bakal mulai udan, minangka GDP kita ngandika lan ing jamban!
    5. -1
      14 September 2015
      Lan kurang losses!
  2. + 11
    14 September 2015
    Anggere Assad ora ditinggal nganti kamenangan, IS ora bakal dikalahake. Dheweke kudu mbuwang "Pinocchio" lan kabeh bakal luwih nyenengake.
  3. +3
    14 September 2015
    Topik Suriah wis digembar-gemborake ing warta kita akhir-akhir iki. Iki tegese dheweke pancen tambah, paling ora, pitulungan.
  4. +5
    14 September 2015
    Bubar, tentara Siria dadi luwih aktif lan efisien. Mbok menawa persediaan senjata lan peralatan bisa mbantu. Aku pengin ora mung kanggo terus, nanging uga kanggo terus smash ISIS.
    1. +4
      14 September 2015
      bener. Amarga ing perang nglawan piala sampeyan kudu nglawan, lan ora nggawe penampilan. Lan ora ana sing didhelikake. Iki bener.
    2. +2
      14 September 2015
      Ora bantuan tekan 100% kanggo DeZa. Dheweke jero ing mburi ISIS lan diwenehake sacara eksklusif dening udhara, lan ana kabeh slot kapenuhan keju lan tambang 82 mm.
      1. 0
        14 September 2015
        Kok ngerti??
  5. +2
    14 September 2015
    Kabar apik. Nanging, wong-wong sing ujar manawa Kulon wiwit nesu banget, mula kita nindakake langkah sing bener. Bantuan militer-teknis kanggo Suriah lan intensifikasi parsial ing taun-taun pungkasan nindakake tugase. Kulon kudu kompromi. Assad bakal dadi presiden. paling nganti pemilu sabanjure. Lan ora dingerteni sapa sing bakal menang. Bashar al-Assad duwe kesempatan.
  6. + 12
    14 September 2015
    Ya ... piye wae wong Siria wis dadi luwih cedhak karo kita tinimbang wong Bulgaria, "sedulur". Assad ulang tahun - 50 taun kaya sing isih ana ing ngarepe
  7. +4
    14 September 2015
    "Pinocchio" utawa "Solntsepeki" ing Suriah saiki bakal migunani banget kanggo Assad. Lan uga kanggo ndhukung pasukan karo "Terminator" lan nyoba "Pemburu wengi" karo "Alligators" ing laku.
  8. +5
    14 September 2015
    Lha iki hasile bantuane... Mugo-mugo sukses cilik-cilikan, tapi menurutku iki mung wiwitan! Lapangan udara iku fasilitas sing penting strategis! Tetep Assad!
    1. +3
      14 September 2015
      Iki dudu asil saka bantuan, iki minangka rutinitas.

      Saben sasi, IS ngrekrut 100-150 raiders lan dikirim menyang DeZ kanggo disembelih. Saben sasi padha crumble karo jalaran beda. Iki wis kedadeyan 5-6 sasi saiki. IG mung kesel. Amarga padha duwe akeh daging, lan DeZ ora duwe bala wong lan ora direncanakake, lan ora ana papan kanggo mundur, mung menyang Raqqa kanggo dieksekusi. Iki minangka akibat saka kasunyatan sing nalika ana serangan umum ing DeZa ing spring, padha ulig banget kuat, lan ora raiders, sawise kang nilar serangan umum. Nanging nyuda menyang Hassakah (nalika loro-lorone nggambarake perang ing pembangkit listrik) ora menehi jarak menyang Raqqa lan, sing paling penting, rute transfer menyang lan saka Irak.
  9. +5
    14 September 2015
    Quote: Grits
    "Pinocchio" utawa "Solntsepeki" ing Suriah saiki bakal migunani banget kanggo Assad. Lan uga kanggo ndhukung pasukan karo "Terminator" lan nyoba "Pemburu wengi" karo "Alligators" ing laku.

    Mdya!Lan iku, kamenangan?
    Taktik biasa "pejuang Timur" ditutupi dening penduduk lokal.
    Kita kanthi kendel nyabrang "Pinocchio lan sunburns" (yen kita ora meksa ISIS menyang wilayah sing mbukak utawa menyang gunung). Lan nggunakake "Pemburu wengi" karo "Alligator" nglawan apa? Nglawan senapan serbu lan peluncur granat Kalashnikov?
    Pasukan Assad ditentang dening semi-partisan!!!!!Nanging ing kene, sayange. Sampeyan kudu nggunakake senjata sing beda banget. Lan sing paling penting, sumber daya manungsa.
    Susah!! Kabeh, wah, angel banget. Pangarep-arep kanggo "instruktur" !!!!
    (pengalaman acara Kaukasia)
    1. +3
      14 September 2015
      "Sun" ninggalake, sampeyan ora njupuk menyang akun demoralisasi mungsuh. Weruh carane sawetara "bejo" diobong metu saka "srengenge", liyane wiwit gupuh nalika pungkasan nyedhaki posisi, kang bakal nylametake nyawa para prajurit SA. Minangka kanggo Mi-28, apa kita uga ninggalake utawa ing Kaukasus mung infanteri nembak militan? Assad kudu luwih angel, dheweke ora nyekel lan dikunjara para militan, nanging digantung supaya ora ana keraguan.
  10. +2
    14 September 2015
    luwih becik nempelake peta menyang artikel kasebut, yen ora kabeh bingung ana ing kono ...
  11. 0
    14 September 2015
    Katon yen polisi lapis baja Buryat melu
    1. +3
      14 September 2015
      Ora, sampeyan kudu perang adoh banget kanggo tekan kono. Ing tangan siji, terus kanggo setahun lan iku apik. Ing tangan liyane, mbok menawa perlu kanggo narik metu pasukan sak karusakan saka ngarep? Tinimbang nyekeli saben pangkalan lan kutha.

      DeZ dumunung ing komandhane, salah siji sing paling apik lan paling pengalaman ing CAA. Nanging apa sing bisa ditindakake ing sektor ngarep liyane sing penting banget kanthi taktik lan strategis, lan ora ana ing enclave sing dipotong? Nanging apa yen helikopter ora nyeret wadhah karo Keju lan gaman, kanthi resiko dhuwur ditembak mudhun, nanging nyeret bom laras menyang sektor liyane ing ngarep?
  12. -3
    14 September 2015
    Kutipan saka ImperialColorad
    Malah keprigelan tugas kanca-kanca sing belang lintang ora katon.

    Lha aku durung sepuh, sok-sok kesibukan.
    delengen panyerangku ing gubug.
    1. +4
      14 September 2015
      Miturut pendapatku, sampeyan nggawe kesalahan karo situs kasebut ...
    2. Komentar wis dibusak.
  13. 0
    14 September 2015
    Iki Psaki?
    Assad wis nahan patang taun saiki. Lan dheweke ora bakal nyerah. Ingkang utama yaiku pitulungan tepat wektu.
  14. +2
    14 September 2015
    Kutipan saka Wiruz
    Miturut pendapatku, sampeyan nggawe kesalahan karo situs kasebut ...

    Ojo digatekake
    lan ing perang ana papan kanggo banyolan.
  15. +1
    14 September 2015
    Perang nganggo gaman abot nglawan formasi semi-gerilya ISIS? Alas, perlu kanggo nglatih pasukan khusus, penembak jitu kanthi jumlah gedhe, lan drone.
    Lan sing paling penting - kanggo ngrebut inisiatif, lan menehi tekanan, supaya ora ngerti.
    1. 0
      14 September 2015
      Quote: penembak gunung
      Perang nganggo gaman abot nglawan formasi semi-gerilya ISIS? Alas, perlu kanggo nglatih pasukan khusus, penembak jitu kanthi jumlah gedhe, lan drone.
      Lan sing paling penting - kanggo ngrebut inisiatif, lan menehi tekanan, supaya ora ngerti.


      Inisiatif kanggo nyegat drone lan penembak jitu? Iki dicegat kanthi gaman abot, sing diselehake ing papan sing paling mupangati kanggo ngontrol komunikasi lan pemukiman, lan pasukan khusus lan drone mung nindakake pengintaian lan sebutan target kanggo senjata api.
  16. +2
    14 September 2015
    Enclave iki wis dikubengi lengkap sajrone setaun, nanging ora kaya liyane, ana 3 faktor positif ing kana:
    - salah sawijining komandan SAA sing paling kompeten (sanajan iki minangka minus, ing wilayah liyane, dheweke bakal luwih migunani tinimbang ing ring).
    - ana banyu dhewe, produksi pranata diatur. Mulane, meh mung amunisi lan keju sing dikirim kanthi udhara.
    - jumlah pasukan sing cukup akeh, nganti 800 wong.
  17. 0
    14 September 2015
    Ya, tegese hadiah kanggo Assad kanggo ulang tahun kaping 50 wis disenengi. Apik!
  18. +1
    14 September 2015
    Ayo diramalake dening Vanga. Kabeh wong ngerti yen dheweke bakal mati ing sawijining dina. Nanging kita ora turu ing peti mati nalika kita lair. Suriah nglawan monster kaya ngono! Presiden sing bener yaiku Assad! Rusia ndhukung kanthi bener.
  19. 0
    14 September 2015
    Pengebom bunuh diri ing BMP? Ora bisa nemokake nggunakake liyane? Wong galak...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"