Review militèr

Senapan mesin anyar dipasang ing tank T-90MS

24
Ing RAE-2015 ing Nizhny Tagil, bebarengan karo barang anyar saka industri pertahanan domestik, tank T-90MS dipamerake, sing, miturut ahli manca sing teka ing pameran kasebut, minangka salah sawijining sing paling apik ing donya, laporan. Buletin Mordovia.

Senapan mesin anyar dipasang ing tank T-90MS


T-90MS dipamerake karo remot kontrol gunung anyar dilengkapi 12,7 mm Kord machine gun. Sadurunge, tank kasebut duwe senapan mesin 7,62 mm 6P7K PKTM. Dipercaya manawa kaliber iki cukup kanggo pertahanan diri lan ngrusak infanteri mungsuh. Nanging, pangembang nyatakake yen padha tansah siap kanggo ngganti senapan mesin ing panjalukan saka customer. Saiki dheweke wis nuduhake.



Akibaté, sawetara ngarahake tambah kanggo 2 km, ing Kajaba iku, iku bisa kanggo ngalahake target entheng wojo.



"Kontrol senapan mesin remot bisa uga saka papan kerja komandan lan saka panel operator gunner, kalebu nggunakake saluran pencitraan termal sing ana kanggo ngarahake. Sistem iki stabil ing rong bidang lan duwe sudhut pumping vertikal gedhe.
Foto sing digunakake:
http://vestnik-rm.ru/
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Prajurit DIVAN
    Prajurit DIVAN 14 September 2015 11:49
    + 10
    Lha, mulane ora disedhiyakake kanggo pasukan, tinimbang sing 72s lawas.
    1. waterdolaz
      waterdolaz 14 September 2015 11:53
      +7
      Kutipan saka DIVAN SOLDIER
      Lha, mulane ora disedhiyakake kanggo pasukan, tinimbang sing 72s lawas.

      Kabeh teka menyang dhuwit.
      1. Stalker.1977
        Stalker.1977 14 September 2015 12:04
        + 10
        Aku Jeksa Agung bisa ngetokake iki Luwih tuwa tinimbang mung dhuwit, lan armada 72 ageng + basis kanggo modernisasi iku adoh saka liwat.
    2. tombok
      tombok 14 September 2015 12:10
      -6
      Kutipan saka DIVAN SOLDIER
      Lha, mulane ora disedhiyakake kanggo pasukan, tinimbang sing 72s lawas.

      Serdyukov ora pesen.
    3. Insinyur
      Insinyur 14 September 2015 12:30
      +3
      Apa perlu ing pasukan yen ana T-72 lan T-14 lagi disiapake? Ayo tuku T-90 kanthi biaya tuku T-14? Sawise kabeh, pabrik ora bakal bisa langsung ngetokake atusan utawa ewu T-90s, sing tegese pangiriman bakal ditundha sawetara taun lan kanthi otomatis bakal mengaruhi urutan lan produksi T-14. Lan T-72 wis ing jumlah gedhe - upgrade lan mboko sithik ngganti karo T-14.
      1. Bison
        Bison 14 September 2015 12:49
        +6
        Aja mikir sing Kepemimpinan tentara -.
        Ana wong pinter sing akeh pengalamane. Lan padha ndeleng luwih apik.
    4. AlexG83
      AlexG83 14 September 2015 20:28
      +1
      Kutipan saka DIVAN SOLDIER
      Lha, mulane ora disedhiyakake kanggo pasukan, tinimbang sing 72s lawas.


      Iki ora rasional, ana T-14 ing dalan. Ayo T-90 diekspor, sampeyan kudu njaluk dhuwit kanggo produksi Armata nang endi wae, sampeyan ngerti? Lan upgrade lawas T-72s.
    5. Mitek
      Mitek 15 September 2015 09:28
      +1
      Kutipan saka DIVAN SOLDIER
      Lha, mulane ora disedhiyakake kanggo pasukan, tinimbang sing 72s lawas.

      Kabeh iku prasaja ing kene. Kanthi upgrade apik, T-72 ora akeh beda saka T-90, lan biaya upgrade 10 kaping luwih murah. Lan kanggo rega T-90, iku luwih gampang lan luwih migunani kanggo njupuk dipikir nyedhaki Almaty. Sing ditindakake saiki.
  2. KBR109
    KBR109 14 September 2015 11:52
    -2
    A tape saka 50 babak lan - metu tanker lan ngganti kothak.
    1. Kolonel Ireng
      Kolonel Ireng 14 September 2015 11:56
      +5
      Paling kamungkinan ana tape kanggo 200 babak.
    2. manguest
      manguest 14 September 2015 11:59
      +5
      tank - 150 babak, kanggo pertempuran normal minangka bagéan saka unit, diwenehi sing iki alat tambahan kanggo tugas pribadi, ing paling kahanan, iku luwih kamungkinan cukup.
      1. KBR109
        KBR109 14 September 2015 12:23
        0
        Apa sampeyan tau ndeleng kothak kanggo 150-200 babak 12.7mm? Foto kasebut kanthi jelas nuduhake kothak standar.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. gjv
          gjv 14 September 2015 19:35
          0
          Kutipan: KBR109
          Foto kasebut kanthi jelas nuduhake kothak standar.

          Punika 56-ZhL-542M - kothak standar kanggo sabuk kanggo bedhil mesin 56-P-542M, 6P11, 6P17, 6P49, 6P50, 6P51 kanggo 50 babak.

          IMHO, ing foto tank, kothak luwih dawa lan luwih dhuwur, ketoke luwih saka 50 butir amunisi bakal mlebu ing kono.
        3. gjv
          gjv 14 September 2015 20:06
          0
          Kutipan: KBR109
          Apa sampeyan tau ndeleng kothak kanggo 150-200 babak 12.7mm?

          Punika kothak iki kanggo 150 babak ing Vladimir T-90A.

          Kothak kapindho (spare, uga kanggo 150 babak) meh ora katon, dipasang ing modul peluncuran AG KAZ "Shtora" ing sisih tengen menara.
  3. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 14 September 2015 11:58
    +2
    Ing mesin iki, paling sethithik DZ dipasang kanthi rapet, ora kaya ing T-72M3. Bener, sawetara unsur penginderaan jauh akeh. Pasokan bakal dadi masalah.
  4. Corsair0304
    Corsair0304 14 September 2015 12:17
    +2
    Kabeh iki apik, nanging pira siluet tank tambah dhuwur? Sadurunge, T-90 dipanggonke minangka "kodhok lapis baja" kanthi siluet kurang sing bisa ndhelikake ing ladang jagung, nanging saiki? Iki utamané katon ing foto katelu saka buritan. Senajan ... pelanggan ngerti luwih, bisa uga bakal njupuk unta ana ing ara-ara samun amarga saka dunes. Banjur - ya, mung ngadeg sing luwih dhuwur bakal migunani.
    1. inkass_98
      inkass_98 14 September 2015 12:32
      0
      Kutipan: Corsair0304
      amarga saka dunes, unta bakal ditembak.

      Iki minangka jinis over-bushing sighting lan kompleks radar ing helikopter ngguyu
  5. Sochi
    Sochi 14 September 2015 12:40
    0
    Aku wis tau dadi tanker, nanging tansah ketoke kanggo kula sing 7,62 cilik banget kanggo turret ... wah, kok meriam sampah yen target wojo entheng bisa numpes saka bedhil mesin abot. Ya, lan tape 50 babak ... iku ora kanggo nindakake dhewe.
    1. KBR109
      KBR109 14 September 2015 15:36
      -1
      Ing menara 12.7. Kanggo wong kothak standar kanggo 50 babak.
  6. Petugas cadangan
    Petugas cadangan 14 September 2015 12:52
    +5
    Quote: Insinyur
    Apa perlu ing pasukan yen ana T-72 lan T-14 lagi disiapake? Ayo tuku T-90 kanthi biaya tuku T-14? Sawise kabeh, pabrik ora bakal bisa langsung ngetokake atusan utawa ewu T-90s, sing tegese pangiriman bakal ditundha sawetara taun lan kanthi otomatis bakal mengaruhi urutan lan produksi T-14. Lan T-72 wis ing jumlah gedhe - upgrade lan mboko sithik ngganti karo T-14.


    Aku uga bakal mratelakake panemume. Aku ora nyamar dadi bebener sing mutlak, iki pitakonan sing angel banget.
    Kanggo macem-macem jinis gaman, kita duwe sawetara opsi, sing ora bisa nanging bungah. Duplikasi desain sing apik mung nambah kemampuan tempur. Kajaba iku, aku durung krungu pernyataan kategoris sing T-14 luwih unggul tinimbang T-90 ing kabeh babagan. Lan ana akeh omongan babagan iki - lan dudu amatir. Aku kerja minangka direktur produksi khusus ing Pabrik Kirov lan aku ngerti pendapat saka desainer lan spesialis St. Petersburg saka Nizhny Tagil.
    Banjur kita ora nate ngalami kaya ngono - mung siji jinis tank, mung siji jinis tempur, mung siji jinis bedhil mesin. Malah ing taun-taun perang sing paling angel, ana sawetara desain ing salah sawijining bagean senjata - ing senjata cilik, ing penerbangan, ing pasukan tank.
  7. Zlat070
    Zlat070 14 September 2015 13:38
    +3
    Ana ing RAE-2015. Punika foto tank kanthi instalasi langsung!
    1. Vadim237
      Vadim237 14 September 2015 19:02
      0
      Dheweke ora nindakake apa-apa kanggo ndeleng cangkang anyar kanggo T 90 MS.
  8. BERTRAN
    BERTRAN 14 September 2015 14:13
    0
    ... Mungkin padha duwe ing ara-ara samun amarga saka dunes ...



    Nanging apa, ing wilayah liyane, kemampuan kanggo nempel periskop metu saka tutup, lan malah karo tong minyak, ora bakal migunani?
  9. Zomanus
    Zomanus 14 September 2015 15:29
    0
    Iki lagi digarap ing T-90. Lan ing ngendi dheweke bakal tetep, sapa ngerti ...
  10. slaw14
    slaw14 14 September 2015 17:18
    +1
    Senapan mesin "Kord" wis dipasang ing tank lan kendaraan mandhiri liyane wiwit taun 1998 lan ngganti Utyos lan DShK, utamane kanggo nglindhungi peralatan saka helikopter musuh. versi tank 6p49 beda karo versi infanteri ing ngarsane el. drive, kothak dawa lan lengkap kanggo 150 babak. Rate of fire 10 babak per detik Marang infantri, tape ora bakal tahan suwe, Aku sing 7, 62 uga kudu ing narik.