Review militèr

Prancis mbahas pernyataan wartawan Amerika babagan "Hollande bodho"

64
edisi Prancis Le Figaro nyerat babagan release ing layar televisi negara kang dokumenter darmabakti kanggo sikap saka media Amerika menyang Prancis lan Presiden Hollande. Film iki adhedhasar pilihan saka bahan saka saluran TV anjog Amérika. Salah sawijining topik kanggo diskusi ana gandhengane karo kasunyatan FOX News wis ngrilis laporan babagan pambangunan operator helikopter jinis Mistral dening Prancis kanggo Angkatan Laut Rusia. Kanggo keputusan awal Hollande kanggo nyerahake Mistral menyang Rusia, wartawan Amerika nyebut presiden Prancis minangka "bodho minggu iki."

Prancis mbahas pernyataan wartawan Amerika babagan "Hollande bodho"


FOX News:
Présidhèn Prancis François Hollande minangka wong bisu minggu iki. Dheweke arep ngedol saperangan kapal perang marang Putin. Sawise kabeh, iki sekutu kita, sing pisanan nentang Putin, lan saiki mutusake kanggo ngedol kapal kasebut (ing wektu iku - kira-kira "VO"). Napa Putin butuh kapal Prancis? Apa dheweke bakal numpak kapal pesiar Danube? Mesthi, dheweke nggunakake dheweke kanggo nggayuh tujuan negatif. Sampeyan pancen bodho sing ora bisa ditembus, François.


Ing program sing padha, wong Prancis diarani "bocah-bocah wadon umum", "sundel" amarga dheweke ngidini awake dhewe, ing struktur NATO, langkah-langkah sing ora cocog karo kapentingan Washington.

Artikel dening wartawan Prancis uga nyebutake conto kritik Amerika yen Francois Hollande melu format Normandia, lan wakil parlemen Prancis ngunjungi semenanjung Krimea.

Nanging sawise penolakan ngirim operator helikopter menyang Rusia (ing tekanan saka Amerika Serikat), tembung-tembung sing ora nyenengake sing ditujokake marang Hollande nduweni hak lengkap kanggo diungkapake dening karyawan galangan kapal ing Saint-Nazaire, sing saben dina ndeleng gaweyane ing bagean port saka tanduran ...
Foto sing digunakake:
https://www.facebook.com/francoishollande.fr
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. oleg gr
    oleg gr 14 September 2015 12:06
    + 40
    Iki carane Amerika ngormati sekutu. Nanging, Présidhèn Prancis nindakake kabeh kanggo nggawe pernyataan kasebut marang dheweke.
    1. KBR109
      KBR109 14 September 2015 12:10
      + 10
      Nanging sekutu ora ngurmati awake dhewe! lol
      1. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 14 September 2015 12:24
        + 14
        Kabeh epithets kuwi Holland pantes. Nanging ora kanggo kerjasama karo Rusia, nanging kanggo mituhu wuta kanggo Washington lan ngiyanati kapentingan nasional.
        Nanging umume, penghinaan saka sekutu sing paling cedhak bakal njlentrehake otak sawetara wong ing kana. Isih, turune kulawarga bangsawan, soko saka rasa pakurmatan kudu tetep.
        1. Tur
          Tur 14 September 2015 12:46
          +9
          Utamane saka sapa - saka sapi, maling, penjahat, narapidana, murtad, sadomites lan liya-liyane, luwih-luwih saka negara Amerika.
          Oh ya, aku lali - ireng.
        2. landak
          landak 14 September 2015 14:45
          0
          Quote: Petugas cadangan
          Kabeh epithets kuwi Holland pantes
          Quote: artikel
          karyawan galangan kapal ing Saint-Nazaire, sing saben dina ndeleng gaweyane ing bagean pelabuhan pabrik, duwe hak kanggo ngucapake tembung sing ora nyenengake babagan Hollande ...
          Informasi kanggo pamikiran. Wis luwih saka seminggu, salah sawijining "Mistral" wis ilang saka teluk pabrik pabrikan. Tilas "Vladivostok" isih ngadeg ing tembok. Lokasi kapal kasebut ditandhani kanthi berlian abu-abu. Sing nomer loro, jam 14:40, ora ana ing cedhake.
        3. TVM - 75
          TVM - 75 14 September 2015 17:32
          0
          Naif! Apa pakurmatan, apa martabat? Saiki dudu abad ka-19 lan adoh saka bangsawan. Wrappers karo mantan presiden AS - iku pakurmatan lan bangsawan.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 14 September 2015 12:34
        +7
        Kutipan: KBR109
        Nanging sekutu ora ngurmati awake dhewe!

        Minangka kanggo "prawan umum" - iku wong, Fox News, uga rampung - kanggo titik! Aku uga bakal nambah Jerman ana. Inggih, pak liyane, luwih cilik - dadi, bruises stasiun.

        Mung alesan iku persis ngelawan - kanggo kasunyatan sing
        apa padha Ora ngidini piyambak, kang ing struktur NATO, langkah sing ora pas karo kapentingan Washington.
        Washington, minangka penyelenggara lan kurator sanksi-shmanksi, mung siji-sijine sing ngidini awake dhewe nglangi babagan sanksi kasebut. Lan ing lapangan "nggunakake dual", lan senjata khusus.
        Laporan komisi khusus Pentagon, sing nyathet yen tanpa RD-180, peluncuran satelit militer sawise 2016, bakal diganggu dening media Amerika. Nransfer peluncuran saka roket Atlas V nggunakake mesin Rusia menyang roket Delta IV (padha dilengkapi mesin roket cair RS-68) isih bakal nyebabake telat sing signifikan lan bisa uga kerugian, sing bisa nganti $ 5 milyar. Kanggo ngganti RD -180 bakal regane US $ 1,5 milyar, miturut SpaceNews, mesin anyar ora bakal siap diluncurake nganti 2022. Akibaté, kontrak lawas "urip". Watesan sing ditindakake dening Kongres AS babagan panggunaan minangka bagéan saka roket Atlas V mung ditrapake kanggo muatan militer. Akibaté, ULA bakal terus tuku RD-180 kanggo program "non-militer". Kontrak kasebut kalebu pasokan 36 mesin roket RD-180 menyang Amerika Serikat. "Wong Amerika banget enterprising nalika nerangake kapentingan," Vadim Kozyulin, profesor ing Akademi Ilmu Militer, mratelakake panemume menyang saluran TV ZVEZDA. - Prancis dilarang nyedhiyakake kita karo operator helikopter Mistral, perusahaan Jerman Rheinmetall ora diidini ngrampungake pambangunan lapangan latihan militer ing Mulino cedhak Nizhny Novgorod. Nanging nalika nerangake kepentingan nasional AS, mesthi ana celah.

        http://politikus.ru/articles/40443-pochemu-amerika-zabyla-pro-sankcii-i-pokupaet

        -nashi-rocketnye-dvigateli.html
      3. Tur
        Tur 14 September 2015 12:44
        +2
        Dakkandhani sapa sekutu sampeyan lan aku bakal ngandhani sapa sampeyan!
        Yen kaputusan kanggo ngedol senjata menyang Rusia mimpin kanggo katon artikel kuwi, banjur ing ngendi artikel sing memuji Hollande padha ora ngedol?

        Iki bakal dadi guyon yen Amerika nyatakake posisi kasebut kanggo kabeh wong.
        Sing. apa sampeyan pengin, nanging mung apa kita ngidini sampeyan nindakake.
        1. sgazeev
          sgazeev 14 September 2015 14:58
          +1
          Iki bakal dadi guyon yen Amerika nyatakake posisi kasebut kanggo kabeh wong. wassat
      4. Geisenberg
        Geisenberg 14 September 2015 20:31
        +1
        Kutipan: KBR109
        Nanging sekutu ora ngurmati awake dhewe! lol


        Boneka ora duwe otak kanthi definisi.
    2. ImperialColorad
      ImperialColorad 14 September 2015 12:12
      +6
      Kutipan saka: oleg-gr
      Iki carane Amerika ngormati sekutu. Nanging, Présidhèn Prancis nindakake kabeh kanggo nggawe pernyataan kasebut marang dheweke.

      More statements kuwi. Kanggo luwih nguatake NATO.
      1. herruvim
        herruvim 14 September 2015 12:20
        + 34
        Saka buku harian Obama.
        20 Juni. Nawakake Putin kanggo bali menyang Crimea. Ditembak Hollande ing sikil. Putin ngguyu lan muter driji ing candhi.
        25 Juli. Nawakake Putin kanggo bali menyang Crimea. Ditembak Cameron ing sikil. Putin ngguyu lan muter driji ing candhi.
        30 Agustus. Nawakake Putin kanggo bali menyang Crimea. Ditembak ing sikil dening Merkel. Putin ngguyu lan muter driji ing candhi. kekejeman Rusia ora ngerti wates.
      2. maxcor1974
        maxcor1974 14 September 2015 16:01
        +1
        Kanggo pisanan aku setuju karo kasur ...
    3. Erg
      Erg 14 September 2015 12:12
      +2
      Saben uwong pantes saben liyane ...
    4. ROD VDVshny
      ROD VDVshny 14 September 2015 12:13
      + 10
      У них демократия и свобода слова. Каждый может совершенно спокойно сказать с Эйфелевой башни, или на лужайке перед белым домом, что Олланд и Обама - ка-злы вааанючие. У нас тоже никто никому рты не затыкает, совершенно спокойно можно сказать на Красной площади - и Обама, и Олланд - ка-злы ngguyu
    5. finch
      finch 14 September 2015 12:14
      +4
      Iki dudu sekutu, nanging vassal AS! Iku rada beda! Aku sing nalika Obama takon sekretariat kanggo sijine piyambak ing telpon, ayo kang ngomong karo Angela Merkel, nguwuh: "Ayo sing sundel Hamburg lawas metu ing kula!", Lan nalika perlu Hollande, banjur: " Ayo dheweke nelpon aku, kodhok Rouen iki!" ngguyu
      Sing akèh batur iku kudu manut lan manut, nguntal sembarang moyoki lan cuffs karo reverence!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. maxcor1974
        maxcor1974 14 September 2015 16:05
        +2
        Lan nalika Rockefeller ngandhani sekretaris kanggo nyambungake dheweke karo obama, dheweke kandha, "Sambungake aku karo monyet Amerika sing bokong ireng ..."
    6. milan
      milan 14 September 2015 12:16
      +3
      Kutipan saka: oleg-gr
      Présidhèn Prancis Francois Hollande iku wong goblok

      Apa, kaya kabeh sekutune, kalebu Amerika.
    7. Lukas
      Lukas 14 September 2015 12:25
      +1
      Nanging, Présidhèn Prancis nindakake kabeh kanggo nggawe pernyataan kasebut marang dheweke.
      Mundhut pasuryan ing Prancis wis suwe sadurunge Perang Dunia I. Banjur mung konfirmasi ajining diri saka pelacur pompous lan kikir, lan kabeh ing siji botol, lunga. Lan minangka sekutu militer, Prancis luwih ala tinimbang mungsuh.
    8. inkass_98
      inkass_98 14 September 2015 12:25
      +4
      Kutipan saka: oleg-gr
      Iki carane Amerika ngormati sekutu

      Kabeh wis jelas sawise tembung epik saka Bibi Vika Nudelman-Nuland "Fuck the EU". Liyane ora masalah.
    9. waterdolaz
      waterdolaz 14 September 2015 12:27
      +1
      Ya, Hollande dudu iwak utawa daging.
    10. sasha 19871987
      sasha 19871987 14 September 2015 12:30
      0
      lan apa padha wanted sikap kanggo serf ing? budak iku budak, dheweke nggawe peran iki ...
    11. kode3001
      kode3001 14 September 2015 12:46
      0
      Apa sing kudu diomongake, sampeyan mung ndeleng pasuryane, lan kabeh bakal dadi jelas kanggo kabeh wong!
    12. 17085
      17085 14 September 2015 13:34
      +3
      Kutipan saka: oleg-gr
      oleg-gr Сегодня, 12:06 Новый
      Iki carane Amerika ngormati sekutu. Nanging, Présidhèn Prancis nindakake kabeh kanggo nggawe pernyataan kasebut marang dheweke.


      Aku ngomong, aku ngomong, aku bakal ngomong ... Kanggo Anglo-Saxon, mitra nalika siji ana ing ndhuwur, liyane ana ing ngisor. Kita teka karo - mitra sing padha, nanging ing kene ana misfire, dheweke ngerti yen iki nalika mitra ngganti papan ...
      Nah, apa, gabung karo NATO - siyap ...
    13. Vovochka cilik15
      Vovochka cilik15 14 September 2015 13:47
      +1
      За что боролись,на-то и напоролись!Не имея собственного "Я",даже среди союзников будеш шлюхой.И обижатся г.Оланду даже и ненакого,сам виноват.Вот такая толерантная политика...
    14. IAlex
      IAlex 14 September 2015 16:46
      0
      Dheweke ora duwe sekutu, dheweke duwe mitra ...
  2. Imyarek
    Imyarek 14 September 2015 12:07
    +2
    "Masyarakat Demokratis", tolerantnenko supaya. Garis bali menyang semi-rubiroid bakal dibuwang utawa "ditelan", lan ... ngguyu
  3. Prajurit DIVAN
    Prajurit DIVAN 14 September 2015 12:07
    +1
    Inggih, ora ana sing bisa ngluwihi Walikota Kyiv.
  4. KBR109
    KBR109 14 September 2015 12:07
    +1
    Anatoly Chubais ujar manawa pamrentah Rusia saiki ora sah, mula Ukrainia ora kudu "memotong kabeh wong Rusia kanthi sikat sing padha" lan wektune kanggo ngerti manawa ana sudut pandang sing beda ing Rusia.

    Miturut dheweke, ana akeh Rusia sing ora ndhukung "perang fratricidal." Chubais dianugerahi konflik ing Donbass kanthi julukan kasebut amarga dheweke solidaritas karo media Ukrainia ing propaganda yen tentara Rusia biasa mateni Ukrainia ing Donbass. Chubais uga ujar manawa dheweke medharake kekalahan Rusia ing Donbass. Lan sawise Ukraina ngalahake Rusia, pilihan becik yaiku integrasi Rusia menyang Ukraina lan kebangkitan Kievan Rus.

    Ing wektu sing padha, Chubais mratelakake tulus, ing tembung, dhukungan lan admiration kanggo wong Ukrainia, amarga Ukrainians "kaping pindho ngatur Maidan." Chubais ora nemtokake manawa owah-owahan positif loro Maidan iki diprodhuksi ing negara kasebut, nyerat RosInfo. Kene sawetara pai karo anak kucing. Nanging Kvachkov lungguh lan Vasilyeva mlaku. Sampeyan ngerti trik "hukum" kaya ngono. Nanging rikma abang ana ing hukum kita - kabeh apik.
    1. weksha50
      weksha50 14 September 2015 12:17
      +7
      Kutipan: KBR109
      Chubais ora nemtokake, nyerat RosInfo.



      Aku ora ngajeni Chubais ...

      Nanging saka ngendi asale omong kosong iki??? Lan yen dheweke ujar IT, mula, dheweke ora duwe hak kanggo nyekel posisi kaya RUSNANO, amarga IT minangka organisasi kanthi partisipasi negara ...
      1. vitaliy.rnd
        vitaliy.rnd 14 September 2015 12:20
        +2
        Saka Censor, ngendi liyane.
        1. provinsi
          provinsi 14 September 2015 12:38
          +2
          kabeh wong mikir sapa sing sensor lan ngapa sawetara komentator ngrujuk marang dheweke. Akhire ketemu - "Kabar politik Ukraina, anekdot, lelucon foto, aphorisms, crita, artikel."
      2. KBR109
        KBR109 14 September 2015 12:38
        +1
        Internet - buku harian Wilayah Krasnodar Live Kuban.
      3. TVM - 75
        TVM - 75 14 September 2015 17:40
        +1
        Chubais duwe karyawan CIA full-time sing kerja ing NANO. Kabeh wong ngerti iki. Lan kaget, isih gratis.
    2. Azitral
      Azitral 14 September 2015 12:44
      +1
      Ora Anatoly. Kang kakung. Wong abang padha, nanging kurang licik.
    3. samen
      samen 14 September 2015 13:49
      +1
      Kenapa Chubais dielingi ing kene? Ngatur uncalan liyane? Minus: offtopic!
  5. Stalker.1977
    Stalker.1977 14 September 2015 12:09
    +2
    Aku setuju karo pendapat Landos, mung ing nalisir, amarga bodho ing ngisor iki swara saka Washington, Comrade Oland sing diterangake wong.
  6. ovod84
    ovod84 14 September 2015 12:11
    +2
    ayo ndeleng reaksi Hollande, tahan utawa nesu, utawa bisa uga nyatakake keprihatinan babagan media Amerika.
    1. gudgeon
      gudgeon 14 September 2015 12:22
      +4
      Kutipan saka: ovod84
      ayo dideleng reaksi Hollande bakal tahan utawa nesu

      Pemberontakan sundel?! Aku ora yakin. Kesasar, kaya biasane. Iki dudu De Gaulle.
  7. morpogr
    morpogr 14 September 2015 12:15
    0
    Punika leres politik Amerika. eseman Inggih, saiki wong Prancis wis ndeleng maneh sekutu AS apa, vassal lan ora liya, abdine master saka seberang samodra.
    1. vitaliy.rnd
      vitaliy.rnd 14 September 2015 12:22
      +3
      Padha duwe bener politik mung ing hubungan kanggo ireng lan geishoblams.
  8. Ribald
    Ribald 14 September 2015 12:16
    +1
    Nanging alon-alon, wong-wong mau padha nyenyet.
    1. vitaliy.rnd
      vitaliy.rnd 14 September 2015 12:24
      0
      Ora vasal, nanging enem.
  9. Amuret
    Amuret 14 September 2015 12:16
    +1
    Wah, pranyata Prancis minangka sundel sing dipageri, amarga dheweke nindakake kabijakan dhewe lan ora dilat ing buntut negara.
  10. vicdoc63
    vicdoc63 14 September 2015 12:19
    +2
    Lan apa sing bisa gelo ing kene? Padha ora nyinggung ing bebener.
  11. weksha50
    weksha50 14 September 2015 12:19
    0
    Hollande ngaco karo Mistral ...

    Hollande entuk salah pangerten saka perjanjian Minsk, lan ora nggawe upaya sing cukup kanggo ngrampungake ...

    Asil: kanggo AS lan Rusia, dheweke dadi ... sapa dheweke, nyatane ... ora ana ... pah !!!
  12. Komentar wis dibusak.
  13. Umnichka
    Umnichka 14 September 2015 12:22
    +1
    Topik kasebut ora pantes diterbitake babagan sumber iki lan dibahas. Babagan apa-apa.
  14. perm23
    perm23 14 September 2015 12:25
    0
    Pelacur Prancis biasa lan iku. Kaya ing taun 1940 Prancis tiba ing Jerman, mula saiki. Wong-wong mau mung mumbul-mumbul lan nganggo dandanan supaya bisa didol kanthi rega sing luwih dhuwur.
  15. Jahat 55
    Jahat 55 14 September 2015 12:25
    0
    Sajarah luwih lanjut bakal nuduhake sapa sing Bodho ... Ing Eropa, ing patang taun ...
  16. Corsair0304
    Corsair0304 14 September 2015 12:29
    +8
    Inggih, ora apa-apa. Aku kanthi setuju karo statements iki bab Hollande, mung ing prabédan sing legalized padha-jinis kekawin lan diijini homoseksual (pido..sam) kanggo njupuk anak diadopsi menyang kulawargané. Aku ora rasis, nanging aku padha kudu mimpin kanggo leladen, supaya padha ngadeg ing bunder lan menehi saben liyane kesenengan. Mungkin dheweke bakal mati, amarga reproduksi ora diwenehake dening alam. Lan ing KUHP kita bali artikel kanggo sodomi.
  17. Mercenary
    Mercenary 14 September 2015 12:30
    0
    Inggih tukang kasur matur nuwun sekutu. Umumé, sampeyan ora bisa gelo karo bebener, utamane amarga wektune Hollande dadi paling ora dadi presiden Prancis, lan dudu sepatu hak ireng ..
  18. asu jaga
    asu jaga 14 September 2015 12:31
    0
    Inggih, ana sing kudu ngandhani dheweke. Sawise kabeh, dheweke duwe hak kanggo ngerti. Lan kasunyatan sing Prancis prostitusi iku kasunyatan. Ngrusak wong. Tanah Prancis ora bakal nglairake de Gaulle. Kabeh wong bodho dipikolehi kaya Hollande utawa Sarkozy ... Umumé, ora bakal ana Prancis minangka bangsa. Wong gay bakal ditinggal. Nelangsa...
    1. voronbel53
      voronbel53 14 September 2015 15:23
      +1
      Kutipan: Barbos
      Wong gay bakal ditinggal. Sumelang...mudhun

      Yen iki terus, mula ora bakal ana wong Eropa gay sing isih ana - mung ana Afro-Prancis lan Arab-Prancis, mula ora perlu nangis babagan sapa wae - kabeh mlaku kaya biasane, evolusi ora ngapura campur tangan politik ing proses nya...
  19. roskot
    roskot 14 September 2015 12:32
    +1
    Pernyataan kasebut luwih akeh, luwih kuwat kekancan karo sekutu ing NATO.
  20. Baloo
    Baloo 14 September 2015 12:32
    +5
    Dheweke ora dadi bodho minangka pengecut lan ngapusi, politisi ing tembung.
  21. rotmistr60
    rotmistr60 14 September 2015 12:41
    0
    bodho minggu

    Не захотел Олланд быть тупицей недели, а решил стать "другом" недели. Поэтому и заволокитил эти кораблики. Но осадочек наверное все же остался.
  22. saturnus.mmm
    saturnus.mmm 14 September 2015 12:59
    0
    Fox News:
    Présidhèn Prancis François Hollande minangka wong bisu minggu iki.

    Mbokmenawa Jane Psaki nyedhiyakake informasi iki kanggo FOX News.
  23. pvv113
    pvv113 14 September 2015 13:41
    +2
    Kanggo keputusan awal Hollande kanggo nyerahake Mistral menyang Rusia, wartawan Amerika nyebut presiden Prancis minangka "bodho minggu iki."

    Lan kanggo nolak kanggo menehi munggah kapal kanggo Rusia - bisa disebut bisu saka dasawarsa hi
  24. Nyrobsky
    Nyrobsky 14 September 2015 13:49
    +4
    Ora ana sangsi sing Oland punika dumbass, nanging kuwi poultice umum saka "sekutu", sing, malih, sudo Prancis minangka bangsa kanggo tingkat sundel, mesthi "kuwat". Amerika wis kena pengaruh karo eksklusivitas.
    Nanging kaya sing dikandhakake, ora ana ala tanpa kabecikan. Assessment kuwi saka "sekutu" Ngartekno ngiyataken posisi Marie Le Pen, sing, ing cilik saka kamenangan, bakal menehi toppers kasur serius "sopan-luley".
  25. grigorii
    grigorii 14 September 2015 14:17
    +1
    Kutipan: KBR109
    Nanging sekutu ora ngurmati awake dhewe! lol

    Ora ngajeni sapa-sapa, demi dhuwit lan kepentingane sing dikutuk, padha siyap-siyap nguber mayit.
  26. KRIG55
    KRIG55 14 September 2015 14:32
    +1
    Lan Francois ngira yen dheweke minangka wong sing padha karo sing padha?????
  27. tahanan
    tahanan 14 September 2015 15:01
    0
    Mula para master sing-along Françoisik matur nuwun. Pantes "pembuat kapal".
  28. Ham
    Ham 14 September 2015 15:11
    0
    Présidhèn Prancis François Hollande minangka wong bisu minggu iki.


    Para pengawal kasebut gelo amarga Holland wis pirang-pirang dekade, lan dheweke diturunake dadi seminggu.
  29. Zomanus
    Zomanus 14 September 2015 15:21
    +1
    Ya, sejatine Prancis, saiki ora mutusake apa-apa. Dheweke ngurusi masalah kutha cilik, kadhangkala diundang perusahaan kanggo njagong ing acara penting. Lan ora ana maneh. Iki Medvedev kita tanpa Putin, sing paling cedhak.
  30. anti-Semit
    anti-Semit 14 September 2015 15:52
    +2
    Charles de Gaulle ngowahi ing kuburan babagan apa sing wis dadi Prancis
  31. las alam bébas
    las alam bébas 14 September 2015 16:32
    0
    iki carane sarwa dumadi saka kloso french
  32. AdekvatNICK
    AdekvatNICK 14 September 2015 17:05
    +1
    jujur, dheweke isih ngomong babagan dheweke. Lan apa sing dikarepake?) yen salah sawijining prestasi utama ing kepresidenan yaiku legalisasi perkawinan sejenis.
  33. panah kenek
    panah kenek 14 September 2015 19:47
    0
    Ora ana apa-apa, ditelan lan bakal matur nuwun maneh !!
  34. Reptiloid
    Reptiloid 14 September 2015 20:40
    0
    Kutipan saka AdekvatNICK
    jujur, dheweke isih ngomong babagan dheweke. Lan apa sing dikarepake?) yen salah sawijining prestasi utama ing kepresidenan yaiku legalisasi perkawinan sejenis.

    Ing kene dheweke ngidini perkawinan sing padha karo jinis, dheweke ora menehi "mistral", nalisir karo Prancis, nanging kabeh wong ngejar dheweke. Ana sawetara denda, .. Apa sing kudu ditindakake? munggah kartun maneh?ANA sing ngguyu.
  35. Weyland
    Weyland 15 September 2015 00:09
    0
    Ing program sing padha, wong Prancis dijenengi "prawan umum", "sundel" kanggo kasunyatan sing padha ngidini piyambak, kang ing struktur NATO, langkah, ora melu karo kapentingan Washington.

    Aku wonder apa padha nelpon allies sing ora ngidini piyambak langkah-langkah sing ora cocog karo kapentingan Washington? Pemberi sing jujur?

    Mengingatkanku tentang lelucon:
    2 wong mlaku-mlaku, dheweke weruh kanca fapable mlaku ing ngarep. Dialog:
    - Apa dheweke menehi sampeyan?
    - Ora!
    - Lan aku uga - ora!
    Loro-lorone ing siji swara:
    - Sing sundel!!!