Turis Meksiko salah dipecat dening pasukan keamanan ing Mesir

34
Pasukan keamanan Mesir salah murub ing mobil sing nggawa turis Meksiko. Akibaté, 12 wong tiwas lan 10 tatu. Lenta.ru pesen Reuters.



Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 13 September ing Gurun Kulon (wilayah Al Ahram). Pasukan keamanan ing wektu iku nggoleki "kelompok ekstremis sing ana hubungane karo Negara Islam."

4 jeeps teka ing geni ngarahke, kang, saliyane kanggo turis, ana Panuntun Mesir. Sing slamet saka tembakan kasebut digawa menyang fasilitas medis.

Kamentrian Dalam Negeri njlentrehake yen "para turis ana ing zona sing ditutup kanggo warga sipil, investigasi saiki lagi ditindakake."

Rumah sakit ing ngendi wong-wong sing tatu dilebokake dibukak dening duta besar Meksiko ing Kairo.

Kedadeyan iki, miturut Maya Lomidze, direktur eksekutif Asosiasi Operator Tur Rusia, ora kena mengaruhi wong Rusia sing ngunjungi Mesir.

"Turis sing diserang dening pasukan keamanan ing Mesir lelungan menyang wilayah negara sing dilarang ngunjungi tanpa ijin khusus lan ing mobil tanpa tandha identifikasi khusus. Turis Rusia ora lunga menyang papan kasebut kanthi ijin utawa tanpa ijin., dheweke nerangake.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    14 September 2015 14:47
    Gosha!!! gugup! Apa padha kanca karo sirah ing kabeh?

    Inggih, panuntun, mesthi, lan.dio.ty ...-kok digawa menyang zona iki !?
    1. jj
      +6
      14 September 2015 14:50
      Turis Meksiko ing jip ing wilayah sing diwatesi? Apa padha nggawa kokain? Lan paring piwales marang wong Mesir amarga padha waspada
    2. +9
      14 September 2015 14:53
      Ya, umume. Dheweke ana karo ISIS iki goyang kaya godhong. Banjur ana 4 jip ing wilayah sing diwatesi ... Mesthi ora mangsuli kertu identifikasi utawa ora mandheg ing panjaluk ... dadi muchachos padha raked. Ana liyane kasengsem kula: ing foto, ketoke, komando Mesir ing buggy. Pitakonan iki, apa wong iki nganggo rasukan ireng oke ing srengenge Mesir? Ora kringet? Lan banjur +42/+44 piye wae ing tengah dina ...
      1. 0
        14 September 2015 15:42
        42-44 - iki ing Krasnodar ing mangsa panas. Ing kono bakal luwih kuwat. wassat
      2. 0
        14 September 2015 16:08
        Kutipan: Corsair0304
        Pitakonan iki, apa wong iki nganggo rasukan ireng oke ing srengenge Mesir?

        Iki kanggo nduduhake kadhemen dhewe - nuduhake yen dheweke ora peduli karo panas. Aku ngerti yen wong Arab asring duwe pasukan khusus, kanthi alasan sing padha, dheweke nyopir mobil ireng.
    3. +2
      14 September 2015 14:55
      Lha iki sing kurang gugup. Ana perang, sanajan padha nyoba kanggo ndalang yen kabeh iku ok.
    4. sag
      0
      14 September 2015 15:19
      Omong kosong kuwi! Dheweke nembak awake dhewe lan isih pengin ngenteni !!!!
    5. +9
      14 September 2015 15:30
      Kanggo pindhah minangka turis kanggo bv - kanggo nggoleki petualangan ing bokong. Yen sampeyan menyang Israel - disiapake kanggo kemungkinan serangan roket, menyang Turki lan Mesir - kanggo serangan teroris. Sampeyan pindhah ing resiko dhewe kanggo thrills. Yen ana kedadeyan mengko, ora ana gunane kanggo mindhah tanggung jawab marang wong liya - dheweke nggawe keputusan dhewe. Ing Federasi Rusia ana ngendi kanggo ngendhokke, ana panggonan liyane kanggo ngendhokke - padha Siprus utawa Kuba, contone, yen layanan mburu ing luar negeri. Nanging kasunyatane luwih aman kanggo ngaso ing omah - Wilayah Krasnodar, Crimea, St Petersburg, Kaliningrad, Baikal, lan liya-liyane. Aku sing wong lanang liyane isih bisa jeneng panggonan ing Federasi Rusia ngendi sampeyan bisa ngendhokke . Aku ora ngomong babagan mancing utawa mburu utawa hiking ing alas, taiga ing alam. Lan aja lali yen istirahat ing omah minangka bantuan nyata kanggo negara - dhuwit menyang wilayah negara kita. Dhuwit iki digunakake kanggo mbangun infrastruktur, wong nampa gaji, lan dadi bisa kanggo tarik dhuwit kurang saka budget Federal ana. Yen luwih gampang, aku wis ngaso nang endi wae ing Federasi Rusia, nanging minangka asil, dalan ing kutha asalmu dadi luwih apik, amarga dhuwit saka budget menyang dalan ora ing sisih kidul, nanging ing panggonan sampeyan.
    6. +1
      14 September 2015 15:52
      Aku maca nang endi wae sing anggota saka alcaeda utawa igil padha looking for partners ing kartel tamba Mexican kanggo bantuan introduce militan menyang Amerika Serikat, mbok menawa iki salah siji saka kontak saka loro organisasi, utawa mung kacilakan, nanging ing iki. kasus iku pancen ridiculous, amarga sampeyan ora bisa njaluk peluru ing wilayah pertempuran, sampeyan pancene kudu nyoba, nyoba kanggo njupuk mate, kaya iki, ing ngarep antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan milisi ing jip tanpa tandha.
    7. Tur
      +2
      14 September 2015 16:07
      Aku kelingan.
      "Inggih, aku ora golek roti kanggo awakku dhewe," ujare kepala, gulung metu saka ngisor trem.

      Wong, mesthi, nuwun.
      Ora kanggo sniff saka rokok.
    8. +2
      14 September 2015 16:58
      Kutipan saka DEZINTO
      Gosha!!! gugup! Apa padha kanca karo sirah ing kabeh?

      Inggih, panuntun, mesthi, lan.dio.ty ...-kok digawa menyang zona iki !?


      Kuchma mesthi ngomong kaya "we are not the first, we are not the rest" ... Wong Mesir uga nandhang sampah kaya ngono ... 12 turis ... balin ...
    9. +1
      14 September 2015 18:33
      Kutipan saka DEZINTO
      Inggih, panuntun, mesthi, lan.dio.ty ...-kok digawa menyang zona iki !?

      Ya, zvizdyat militèr kaya biasane. Dheweke teka, ngerti apa sing wis ditindakake lan njaluk ngapura ...
    10. 0
      15 September 2015 00:44
      Hmm ... wong Mesir isih dadi prajurit. Dheweke kudu nyewa crests ing pertahanan udara lan kabeh bakal dadi "apik" ing umum. Iku tega kanggo wong, kabeh-klebu ept. sad
  2. 0
    14 September 2015 14:50
    Lan sampeyan ora butuh jarum. Paling sampeyan ngerti apa sing bakal dikarepake saka wong-wong mau.
  3. +3
    14 September 2015 14:53
    "Turis sing diserang dening pasukan keamanan ing Mesir lelungan menyang wilayah negara sing dilarang ngunjungi tanpa ijin khusus lan ing mobil tanpa tandha identifikasi khusus. Turis Rusia ora lunga menyang papan kasebut kanthi ijin utawa tanpa ijin, "ujare.

    wah, ya, ya ... iku mung wong meksiko, ora preduli padha pundung, padha banjir ..
  4. +4
    14 September 2015 14:54
    Aku umume ngira yen turis kita sing paling sembrono. Nanging ora, ana sing luwih cepet))
    1. +1
      14 September 2015 15:20
      Kutipan: Corsair0304
      Aku umume ngira yen turis kita sing paling sembrono. Nanging ora, ana sing luwih cepet))

      mburu khusus kita saiki arep ing ... Padha mung ora ngerti, lan padha ndamel ing jeeps kiwa .. Punika asil!
  5. +3
    14 September 2015 14:55
    Kutipan saka jjj
    Turis Meksiko ing jip ing wilayah sing diwatesi? Apa padha nggawa kokain? Lan paring piwales marang wong Mesir amarga padha waspada


    Sing bener - padha murub kanthi akurat, ora kantun lan ora mlayu. Yen ana tandha ing cagak "aja menek, bakal mateni sampeyan!" - neh menek cagak, cek.
  6. +8
    14 September 2015 14:56
    Crita bodho karo pungkasan tragis. Yen sampeyan ngubengi zona perang tanpa tandha identifikasi, mesthine sampeyan bakal nemoni. Ing kana, dheweke uga kognitif, pisanan bakal murub, banjur bakal ngurutake.
    Militer ora kena disalahake, panuntun sing disalahake.
    1. +1
      15 September 2015 04:24
      Quote: penembak gunung
      Militer ora kena disalahake, panuntun sing disalahake.

      Militer lan wadya-bala iku dudu klub prawan mulya, padha dilatih kanggo perang, lan kanthi jelas nindakake tugase. Ora perlu ngenalake liberalisme lan demokrasi ing tentara. Tentara lan negara iki bakal rampung kanthi ala.
  7. 0
    14 September 2015 15:06
    Kabar kasebut nyurung, kaya, ... menyang Crimea!
    1. +1
      14 September 2015 15:24
      Kutipan saka alkur
      Kabar kasebut nyurung, kaya, ... menyang Crimea!

      Paling kamungkinan, pindhah karo bedhil mesin .... lan ing operator personel wojo! Saperangan lelungan lan kasepen ing ara-ara samun .. Padha durung diijini! keprungu
  8. +2
    14 September 2015 15:07
    Pitakonan langsung muncul: apa sing ditindakake para turis ing wilayah sing diwatesi? Yen zona kasebut dilarang, mula ora ana papan wisata lan ora ana sing bisa ditindakake ing kana ... amarga ora ana turis. Maksudku, dheweke mung ndhelik ing mburi turis.
    1. +1
      14 September 2015 15:59
      Ceritane kaya karo Boeing MH 17, mung ukurane luwih cilik. Kebetulan, utawa mungkin niat ala wong liya.
    2. +1
      14 September 2015 18:14
      Quote: Insinyur
      Pitakonan langsung muncul: apa sing ditindakake para turis ing wilayah sing diwatesi? Yen zona kasebut dilarang, mula ora ana papan wisata lan ora ana sing bisa ditindakake ing kana ... amarga ora ana turis. Maksudku, dheweke mung ndhelik ing mburi turis.


      Kanthi idin, aku bakal mangsuli. Mexicans apes padha seduced dening biaya murah "eksklusif" demo saka ara-ara samun, karo riko sawetara thread saka "desa Bedouin". Pandhuan, amarga faux-zma nasional, bisa uga ora ngerti babagan zona tertutup. Lan, mesthine, wong-wong sing ana ing pos pemeriksaan kasebut nanggapi. Turis kita bakal diakoni saka kadohan. (miturut pasuryan sing diilhami dening barang saka Bebas Bea lan ekspresi bungah saka kedadeyan sing bisa dingerteni ing basa apa wae). Lan ing kene ana wong Meksiko: wong non-Eropah ing jihad-mobiles ing zona terlarang mlebu ing kolom saka sisih ara-ara samun. Yen panuntun slamet, kudu digawa menyang tanggung jawab sing paling ketat. Dheweke ora nambah popularitas ing pariwisata Mesir.
  9. 0
    14 September 2015 15:08
    Kepunjulen. Senadyan kasunyatan sing blunder iki wis dadi tragedi rasah, pemain nindakake peran sing bener tanpa blunders, lan ora pantes reprimands (hektar kalbu, mesthi). + Pengalaman minangka barang sing paling berharga.

    PS Karma ngerti sapa, ngendi, kepiye lan kapan.
  10. +1
    14 September 2015 15:12
    Sing paling menarik yaiku yen wong Turki dadi warga Israel, sampeyan ndeleng ing wayah sore ing dina sing padha, Kairo dibom dening pesawat kanthi lintang enem. ngguyu
  11. +1
    14 September 2015 15:17
    Aku krungu nang endi wae yen ing Rusia populasi minangka salah siji sing paling pinter ing donya, ing geopolitik lan kahanan internasional. nglirik . Lan wong-wong Meksiko sing apes bisa uga ora ngerti yen ana perang ing negara tetangga. Tuntunan ... lan tuntunan apa, dibayar, diusir, kadhangkala dhuwit ngliputi kawicaksanan.
  12. 0
    14 September 2015 15:20
    Pemuat gratis sing rakus, amarga diskon, lunga menyang negara sing perang, banjur kabeh wong kaget apa sing ana ing kono ...
    1. +1
      14 September 2015 15:40
      Ya, Mesir minangka negara sing sugih sejarah. Ana soko kanggo ndeleng tanpa Freebies, etc.. Kajaba iku, dolan menyang wilayah galak kuwi meh ora worth Penny.
  13. +1
    14 September 2015 15:41
    Kabeh wis ana siap kanggo pindhah. Departure saka bandara ing foto. Ing kutha, bank lan toko duwe polisi luwih gedhe ing mburi tameng sing padha, ing saben persimpangan polisi lan militer. Kanthi bungah aku nliti AKM nganggo bokong kayu. Kanca-kanca padha dolan menyang Luxor. Ing bis, wong militer karo bedhil mesin (ngandika kompak). Kabeh wong diitung ing saben checkpoint. Kaping wolu bis nyetop kanggo mriksa ngisor. Kita nyopir telung jam. We ndamel maneh dening dalan cendhak sing ora ana checkpoint wis ing peteng. Bisa uga mabur ing.
  14. +1
    14 September 2015 15:44
    Kutipan saka alkur
    Kabar kasebut nyurung, kaya, ... menyang Crimea!

    Aku wis ngaso ana rong taun, cedhak Sevastopol. Kabeh apik.
  15. +1
    14 September 2015 15:57
    Miturut Menteri Pariwisata Mesir kanggo pers, turis ora ndhaptar rute kasebut ing endi wae, ora nyetujoni lan nggunakake layanan warga lokal sing ora duwe lisensi kanggo kegiatan kasebut lan lelungan ing jip tanpa plat sing pengin nggawe. dhuwit kanggo turis lan turis mutusaké kanggo nyimpen dhuwit
  16. 0
    14 September 2015 16:11
    Salah dadi salah...
  17. 0
    14 September 2015 16:15
    Mexicans ketoke kaya bandos, lan Mesir tangi lan murub tanpa pangerten
  18. 0
    14 September 2015 16:16
    Kaya judhul: DIPETIKAN. APA sing ora bisa ditulis kanthi gampang lan jujur ​​- 12 wong wis direndhem. Mitra kita, kanca kita ...
  19. 0
    14 September 2015 16:19
    "Turis Meksiko" dadi TsERushniks sawise operasi gagal.
    Lan desas-desus babagan ISIS ora bisa dikendhaleni, miturut pendapatku, akeh banget. Dheweke ora lunga menyang endi wae, kabeh mlaku miturut rencana! Oh, aku krungu.
  20. 0
    14 September 2015 16:23
    Ing jeep? Ing wilayah Aljazair? Ya, padha tindak safari. Nanging dheweke dhewe dadi korban.
  21. -1
    14 September 2015 16:43
    Quote: Insinyur
    Pitakonan langsung muncul: apa sing ditindakake para turis ing wilayah sing diwatesi? Yen zona kasebut dilarang, mula ora ana papan wisata lan ora ana sing bisa ditindakake ing kana ... amarga ora ana turis. Maksudku, dheweke mung ndhelik ing mburi turis.

    Mungkin ana papan "wisata", nanging mung ngerti babagan permusuhan, mung wong edan sing bisa nyabrang.
  22. 0
    14 September 2015 18:01
    Sejatine, sing lelungan menyang wilayah kasebut ora bisa dianggep turis lan ora kudu ngetung pembayaran asuransi.
  23. 0
    14 September 2015 18:38
    Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 13 September

    Dadi, ora ana..... mung kedadeyan!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"