Latihan "Pusat-2015" bakal nggunakake titik kontrol seluler "Andromeda-D"

11
Sajrone latihan Center-2015, kontrol grup kanggo nggunakake langsung Angkatan Udara bakal ditindakake kanthi nggunakake 4 pos komando otomatis seluler saka sistem kontrol otomatis Andromeda-D, laporan. kompleks industri militer kanthi referensi kanggo layanan pers Kementerian Pertahanan.

Latihan "Pusat-2015" bakal nggunakake titik kontrol seluler "Andromeda-D"


"Ing wengi pesawat Angkutan Militer penerbangan saka lapangan udara Dyagilevo ing wilayah Ryazan menyang situs latihan kanthi jarak luwih saka 1 ewu kilometer, bebarengan karo pasukan tugas, peralatan khusus dipasang kanggo pos komando tambahan komando Angkatan Udara, sing bakal disebar ing wilayah Astrakhan. ing papan latihan Ashuluk, "ujare rilis kasebut.

Pos kontrol seluler tambahan uga dipasang ing cedhak Orenburg ing papan latihan Donguzsky.

Sadurungé, komandan pasukan, Vladimir Shamanov, nyathet linuwih lan keamanan sistem kasebut. Miturut dheweke, "Andromeda-D, disebarake ing kiriman kontrol seluler, nyedhiyakake macem-macem layanan multimedia: faksimili, konferensi video, transmisi data, komunikasi telpon sing aman, sing sadurunge mung kasedhiya ing kiriman kontrol stasioner."

Minangka bagéan saka latihan Center-2015, Shamanov bakal dadi wakil kepala Angkatan Udara.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    15 September 2015
    Kayane ana sing nyemak seri sing apik banget ... Dadi, kabar kasebut apik.
    1. +7
      15 September 2015
      Sadurungé, komandan pasukan, Vladimir Shamanov, nyathet linuwih lan keamanan sistem kasebut.

      Inggih, yen Shamanov ngandika .... Aku pracaya! hi
    2. +1
      15 September 2015
      Quote: Peacemaker
      Kayane ana sing nyemak seri sing apik banget ... Dadi, kabar kasebut apik.

      Materi sing apik banget ana ing sistem kontrol otomatis Andromeda-D tanggal 29 Agustus 2013 http://topwar.ru/32527-avtomatizirovannaya-sistema-upravleniya-voyskami-andromed
      ad.html
      1. 0
        16 September 2015
        Aku wonder apa jenis komputer ana, kita utawa ora!
      2. Komentar wis dibusak.
  2. +7
    15 September 2015
    Komunikasi minangka pondasi. Ora ana komunikasi - iki partisanisme, nanging kanthi komunikasi pasukan getih lengkap.
    Kita pindhah menyang arah sing bener, sing utama yaiku ora mung ing kertas.
    1. 0
      15 September 2015
      Kutipan saka Irokez
      Komunikasi minangka pondasi. Ora ana komunikasi - iki partisanisme, nanging kanthi komunikasi pasukan getih lengkap.
      Kita pindhah menyang arah sing bener, sing utama yaiku ora mung ing kertas.

      Bener, aku mung nambah, ora mung komunikasi, nanging uga informasi babagan lokasi nyata mungsuh lan pasukan grapyak, lan kontrol seluler (target designation) nggunakake sarana komunikasi iki.
  3. +1
    15 September 2015
    Ana sing nggumunake imajinasi. Lan linuwih lan keamanan.
  4. +5
    15 September 2015
    Aku nyawang "Andromeda", maca. Dheweke kaget banget. Mung positif. Saiki, luwih becik ora mung kanggo nguji efektifitas latihan ... Miturut cara, aku ana ing Kostroma minggu kepungkur. Aku ngetung paling ora 15 penerbangan buruh transportasi, ing dalan gedhe lan ing kutha - peralatan. Anakku kandha yen dheweke "nyiksa" pesawat kasebut. Intensitas latihan kasebut, kaya sing dikandhakake, wong tuwa ora ngelingi. Iku mung bisa please.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. +1
    15 September 2015
    Simbol Amer saka angkatan bersenjata kasebut, ditulis ing monitor gubernur sing ditampilake ing foto, apa sing dilambangake ing tentara KITA ??? Tugas dening pemenang simbol sing dikalahake, kaya Turki, bulan sabit Bizantium, utawa saka kabodhoan lan ora bisa nggawe apa-apa dhewe?
    1. Svd
      -1
      15 September 2015
      Padha mbokmenawa ora mikir akeh - siji Strip dibusak saka Amerovsky lan ngudani diangkat saka tengah.
      1. -1
        15 September 2015
        Kutipan saka svd
        Padha mbokmenawa ora mikir akeh - siji Strip dibusak saka Amerovsky lan ngudani diangkat saka tengah.

        Ya, ana sethitik resemblance, aku menehi gambar saka US Army Air Force Star. Gendéra kita tricolor, uga padha karo Prancis, mung duwe garis vertikal, lan apa? Liyane bab, kok ngganti iku perlu? Sawise kabeh, kabeh kekuwatan Rusia modern dibangun ing kekuwatan tentara USSR.
        1. RUS
          0
          16 September 2015
          Kutipan: Alexey_K
          Kutipan saka svd
          Padha mbokmenawa ora mikir akeh - siji Strip dibusak saka Amerovsky lan ngudani diangkat saka tengah.

          Ya, ana sethitik resemblance, aku menehi gambar saka US Army Air Force Star. Gendéra kita tricolor, uga padha karo Prancis, mung duwe garis vertikal, lan apa? Liyane bab, kok ngganti iku perlu? Sawise kabeh, kabeh kekuwatan Rusia modern dibangun ing kekuwatan tentara USSR.

          Lintang tricolor ditinggal, simbol anyar katon kaya iki
      2. RUS
        0
        16 September 2015
        Kutipan saka svd
        Padha mbokmenawa ora mikir akeh - siji Strip dibusak saka Amerovsky lan ngudani diangkat saka tengah.


        Ora, dudu babagan nyalin apa sing ditampilake ing laptop militer kita, iki minangka simbol tentara anyar, bintang burik ing latar mburi pita St. George, mung gambar ireng lan putih, lan warnane. katon kaya ing parade ing peralatan.
    2. +1
      15 September 2015
      Nggih mboten! Kukryniksy homegrown kita wis entek, lan para pemuda sing saiki kerja ing wilayah iki wis digawa munggah ing kabeh jinis Rambo lan Kamando, lan ing game komputer manca, sayangé! !
  7. 0
    15 September 2015
    Elbrus katon pancake jantung shemiit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"