Kamentrian Pertahanan Jepang: Pesawat Rusia ditemokake ing cedhak Semenanjung Nemuro

50
Kamentrian Pertahanan Jepang ngusulake manawa dina Selasa ana pesawat Rusia sing katon ing wilayah udara negara cedhak pulo Hokkaido sisih lor, lapor RIA. "Kabar".



Departemen pertahanan ngandika ing statement sing "mbokmenawa, pesawat Rusia katon ing cedhak Semenanjung Nemuro watara 14:00" wektu lokal (8.00:16 wektu Moscow). Sawisé mabur ing antarane pulo Kuril Kidul Kunashir lan Semenanjung Nemuro saka lor menyang kidul, iku nguripake lan nerusake ing arah ngelawan. Secara total, pesawat kasebut tetep ana ing wilayah udara negara sajrone XNUMX detik. Pejuang Angkatan Udara Jepang mabur kanggo nyegat dheweke.

Sadurunge, Jepang nuduh Angkatan Udara Rusia nglanggar wilayah udara negara kasebut ing wulan Agustus 2013. Banjur dilapurake yen rong pembom strategis Tu-95 mabur ing prefektur kidul Fukuoka. Sabanjure, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia mbantah tuduhan kasebut.
  • http://globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    16 September 2015 09:15
    Kamentrian Pertahanan Jepang ngusulake manawa dina Selasa ana pesawat Rusia sing katon ing wilayah udara negara cedhak pulo Hokkaido sisih lor.


    Lha yo gawe hara-kiri....kene kabare.

    Sing nggumunake....wong-wong mung nganggep...tegese kasunyatane durung bisa dibuktekake...wah, omong kosong.
    1. + 15
      16 September 2015 09:17
      Samurai padha remuk! Endi sing kalem sing sombong? Dheweke entuk sing ala saka Amerika, rada njerit lan histeria. Lali tradisi, ora ana tradhisi, ora ana bangsa, siji pengganti sub-Amerika.
      1. +7
        16 September 2015 10:18
        Dadi apa? Uga katon? Lan luwih? Ing ngendi prajanjèn perdamaian? Sing nalika iku bakal, sing nalika claims ditampa. Nanging ora ana perjanjian perdamaian ... kita pengin-fly-control. Ujug-ujug Japs mikir apa tho???!!!
        1. +6
          16 September 2015 10:52
          Apa perjanjian perdamaian? apa sih???, wong Jepang capitulated, i.e. pasrah marang pangaksama sing menang! Kaya wong Jerman, kanthi cara. soko Merkel ora kaya tantrums karo wringing tangan bab Kaliningrad lan prajanjèn perdamaian (mlebu ing 1955) amarga kabeh iku cetha kanggo everyone tho. Prajanjian tentrem karo pihak sing kalah iku fiksi, kertas kanggo formalitas, ora ngemot isi semantik.
    2. zzz
      zzz
      +3
      16 September 2015 09:17
      Quote: LYOKHA padha
      Lha yo gawe hara-kiri....kene kabare.


      Samurai - padha)))
    3. +7
      16 September 2015 09:18
      Kamentrian Pertahanan Jepang ngusulake manawa dina Selasa ana pesawat Rusia sing katon ing wilayah udara negara cedhak pulo Hokkaido sisih lor.
      .
      Kamentrian Luar Negeri Jepang kudu ngrasakake beban ing pundhake, amarga aku wis ngetrapake asumsi kasebut! duka
    4. +6
      16 September 2015 09:21
      Jepang iki aneh, padha kaya sprei kanggo Amerika, padha ora mlebu prajanjèn perdamaian karo kita, nanging ndhikte syarat-syarat kaya menang perang.....?! Lan liya sing bakal kaget!
    5. +3
      16 September 2015 10:31
      Wong Jepang pancen nggumunake! Nanging yen dideleng kanthi ati-ati ing peta, dheweke bakal weruh manawa dheweke ana ing cedhak tapel wates Rusia ... Lan kadhangkala kita mirsani kanthi cedhak! Ngomong-ngomong, iki uga bisa dadi alesan kanggo kita. protes - apa jenis bêsik tanah karo apa sing banjur langgeng ora marem warga nglangi ing sadawane wates kita!? Ah! ngguyu
    6. +1
      16 September 2015 12:25
      Bener, bener, yen ora padha santai)
  2. +1
    16 September 2015 09:15
    ora kanggo ngendhokke.
  3. +1
    16 September 2015 09:15
    Wedi duwe mripat gedhe!
    1. 0
      16 September 2015 15:23
      Kutipan saka: azbukin77
      Wedi duwe mripat gedhe!

      Wong Mongol ora wedi! -_-
      o_o
  4. +1
    16 September 2015 09:17
    16 detik .... Iki jenis penghinaan ....
    1. +4
      16 September 2015 09:18
      Kok dadi penghinaan? Kunjungan hormat, padha ngacungake swiwi: hello epons ... keprungu
      1. +3
        16 September 2015 10:05
        Quote: Baloo
        Baloo (6) Dina iki, 09:18 ↑ Anyar
        Kok dadi penghinaan? Kunjungan hormat, padha ngacungake swiwi: hello epons ...


        Ora ana montor mabur ... Bocah-bocah sekolah ing Kunashir sing mabur layangan ... gedhe ... jujur)))))
        1. 0
          20 September 2015 23:06
          Aku percaya, ngormati bocah sekolah kanggo ula kasebut. Eh, akeh banget tradhisi apik sing ilang: dolanan gorodki, utawa layangan sing padha. Layang-layang kita munggah dhuwur banget nganti kadhangkala benang 10-th suwèk. Kita uga ngirim layang ula karo layang, nanging iki karo angin anteng apik.
          Kunashir schoolgirls sepisan maneh ngormati, lan ... ing umum, pindhah kanggo iku, sinau mung apik lan tengen. keprungu
  5. 0
    16 September 2015 09:19
    ilang adnaka recourse
  6. +2
    16 September 2015 09:19
    Ing Kamentrian Pertahanan Jepang ngarani

    Panyangka dudu bebener. Pesawat kasebut ora dingerteni, lan pernyataan kasebut cepet-cepet digawe. Iku Jepang karo overtones Amérika.
  7. +2
    16 September 2015 09:22
    Dadi, mesthine ana, mesthine pesawat, mesthine Rusia?! Sampeyan wis mutusake ing kana, wong aneh ...
  8. +9
    16 September 2015 09:23
    Wedi duwe mata gedhe
    1. +6
      16 September 2015 09:51
      Wedi duwe mata gedhe

      Nanging menarik: apa mata wedi Jepang, miturut definisi? wassat
  9. +3
    16 September 2015 09:28
    Ing pesen departemen pertahanan dicathet menawa "mungkin, pesawat Rusia katon ing cedhak Semenanjung Nemuro watara jam 14:00" wektu lokal (8.00:XNUMX wektu Moskow).

    Mbokmenawa - APA?
    Dianggep pesawat? Mesthi Rusia? Dianggep weruh? Dianggep cedhak pulo Nemuro?
    Utawa mbok menawa kabeh?
    Apa sampeyan ndeleng gopher? ora? Lan dheweke ana! (karo) wassat
    1. +1
      16 September 2015 13:22
      Ing ngendi padha ndeleng dheweke? Apa sistem identifikasi nanggapi? Lan umume, supaya ora ana masalah kasebut 1) Langsung mlebu persetujuan babagan nyerahake lengkap lan tanpa syarat.
      2) Nyedhiyani kabeh Angkatan Udhara Rusia karo sistem identifikasi kanca-musuh lan banjur lapor yen ana wong, nang endi wae, nang endi wae wis mabur. Mungkin menyang rumah sakit bersalin.
  10. +2
    16 September 2015 09:32
    Iku aneh yen pesawat Rusia tetep ing langit Jepang mung 16 detik, lan pejuang wis "miber metu kanggo nyegat". Apa padha njupuk saka slingshot dimuat?
  11. +1
    16 September 2015 09:33
    "Mungkin, pesawat Rusia katon ing cedhak Semenanjung Nemuro sekitar jam 14:00"
    Dianggep RUSIA, utawa wis digatekake?
  12. +2
    16 September 2015 09:35
    Mbokmenawa, pesawat, bisa uga Rusia, ditemokake ing ruang udara planet Bumi.
  13. +2
    16 September 2015 09:35
    Apa tegese nganggep yen dheweke ora katon, sampeyan duwe radar kanggo kaendahan sing ngadeg ing mburi tumpukan dhuwit
  14. +2
    16 September 2015 09:36
    Kayane saben bangsa duwe fobia dhewe-dhewe, Swedia duwe kapal selam Rusia, Jepang duwe montor mabur Rusia, Amerika duwe peretas Rusia, skenario kasebut bisa dilacak kaya sing ditulis Washington. "Ing ancaman Rusia" utawa mbales dendam kanggo Kapuloan Kuril. Iki ditrapake kanggo Jepang ...
  15. +2
    16 September 2015 09:38
    Sawetara jinis omongan bayi (Endi radar modern?).
    Mung kanggo blurt metu, supaya padha ora bakal lali bab wong-wong mau "ing donya".
  16. +5
    16 September 2015 09:39
    Lan ing cedhak Kapuloan Rusia, Jepang katon, sing wis lara histeria.
  17. +1
    16 September 2015 09:42
    Rusia nggodha lan nindakake perkara sing bener! Ayo padha biasa ... Kita ngembangake refleks Pavlovian saka dheweke! keprungu
  18. Ham
    +4
    16 September 2015 09:45
    Wong Cina mowing mudhun kaya Rusia, nanging serius, aku ora yakin, aja ngomong.
  19. +2
    16 September 2015 09:45
    Gak usah ngrusak mood. - Padha bakal sakabeheng adoh! Inggih, yen "pemilik" ngandika - iku bakal rampung - Ayo padha yelp! Ing mangsa ngarep, dheweke bakal njaluk bantuan saka Rusia!
  20. +1
    16 September 2015 09:49
    supaya ora ana mandela babagan Kapuloan Kuril .... samurai kudu dilebokake sacara periodik lan ora kena lali sejarah
  21. +1
    16 September 2015 09:50
    Kutipan saka Lecha57
    Ing mangsa ngarep, dheweke bakal njaluk bantuan saka Rusia!

    Ing apa? Apa sing bakal kelakon ing kana supaya negara sing durung nggawe perjanjian perdamaian njaluk bantuan?
  22. +1
    16 September 2015 09:51
    Bokmanawi Jêpan pinanggih wontên utusan saking nagari-nagari Baltik, sami nyumêrêpi pengalamanipun.
  23. 0
    16 September 2015 09:52
    Norwegia ndeleng kapal selam, lan pesawat kasebut, Yankees, duwe perang nuklir.
    Urip karo pikiran lan impen bakal nyenengake! hi
  24. +1
    16 September 2015 09:53
    Wektu sepi godhong tiba.
    Geese shoals pungkasan.
    Ora perlu wedi:
    Wedi duwe mripat gedhe.

    https://youtu.be/XZYV9ZhqbfM?t=20s
  25. +3
    16 September 2015 09:53
    Maneh, dheweke ora njaluk visa.
  26. +2
    16 September 2015 09:59
    jaga tapel wates Jepang mangan sega karo iwak, dumadakan weruh montor mabur, enggal lapuran, kandha mangkono, ana montor mabur Rusia katon. Dheweke: - Kepiye sampeyan ngerti Rusia?
    nyawang mripate pilot.
    Apa, padha bunder?
    - ora, kita tansah wedi, lan Rusia tansah mesem ...
  27. +1
    16 September 2015 10:13
    Yen pancene pesawat Rusia, banjur menehi bukti lan ngirim cathetan protes, lan yen mung bisa, aja anjir lan goyangake hawa kanthi omong kosong.
  28. +1
    16 September 2015 10:26
    Kayane wong Jepang mesthi edan karo "Wilayah Lor".
  29. 0
    16 September 2015 10:38
    Apa dheweke katon kanthi mripat sing sempit utawa apa wae - "mungkin", "16 detik"?
    1. +2
      16 September 2015 11:05
      Kutipan saka Wedmak
      Apa dheweke katon kanthi mripat sing sempit utawa apa wae - "mungkin", "16 detik"?


      Ing wektu iku, aku mikir, mripate rada dicelupake. belay Nilai pas interval wektu ing kahanan iki ora duwe peran khusus. 16 sek. wektu iki cukup cukup kanggo yapi nanggepi lan ngangkat paling saperangan menyang udhara. Banjur kita, sampeyan ngerti, diobong kerosene, rada kesel sumber daya mesin, iku perlu kanggo introduce mungsuh menyang expenses.
      Nanging umume, aku bakal seneng banget maca kabar yen saka Sakhalin wilayah udara Jepang nyabrang tanpa digatekake dening pesawat sing ngisi bahan bakar ing Samudra Pasifik saka pesawat tanker Cina lan bali. Nanging para pejuang Jepang ora nglurug ing udara, amarga. sisih Jepang sinau babagan kasunyatan nyabrang tapel wates saka laporan RIA Novosti
  30. 0
    16 September 2015 11:00
    Dadi dheweke mabur menyang wilayah kita. Jarake kurang saka 6 km menyang wilayahe. Lan Jap ora bisa nyedhaki
  31. +3
    16 September 2015 11:18
    dadine dhewe-dhewe ora ngidentifikasi papan kasebut, apa sing dadi tangisane, Amerika sing mabur.
  32. +3
    16 September 2015 11:56
    Wis ngelingake aku karo puisi:
    Guntur gumuruh, grumbul gumuruh.
    Apa sing ditindakake ing kana? E.....?
    Sampeyan ora ngrusak lelucon iki - ana bear mangan raspberries ngguyu

    Inggih, bebener iku, padha bakal rauh isin adoh saka sembarang cahya ing radar lan tiba ing swasana ati suicidal.
  33. 0
    16 September 2015 12:06
    Iki minangka tandha manawa banyu pesisir Kunashir kita wis "meh" dipaku dening Jepang ...
  34. 0
    16 September 2015 12:15
    Ing 16 detik, malah mesin ora bisa urip, ngendi lan ngapa pesawat Jepang mabur?
  35. 0
    16 September 2015 12:29
    Departemen pertahanan ngandika ing statement sing "mbokmenawa, pesawat Rusia katon ing cedhak Semenanjung Nemuro watara 14:00" wektu lokal (8.00:XNUMX wektu Moscow). Sawisé mabur ing antarane pulo Kuril Kidul Kunashir lan Semenanjung Nemuro saka lor menyang kidul, iku nguripake lan nerusake ing arah ngelawan. Secara total, pesawat kasebut tetep ana ing wilayah udara negara sajrone 16 detik. Pejuang Angkatan Udara Jepang mabur kanggo nyegat dheweke..

    Nanging, wong Jepang iku wong sing cepet, duwe wektu kanggo ngunggahake pejuang dhewe kanggo nyegat ing 16 detik, nanging aku pengin njlentrehake karo wong-wong mau, apa pesawat Rusia rampung mabur menyang wilayahe utawa sebagian, apa obah utawa nglayang? Mungkin dheweke mung skidded ing giliran, amarga ana apa-apa kanggo nyekel ing udhara? Yen ora, tetep 16 detik iki ora bisa diterangake. opo ngguyu
  36. 0
    16 September 2015 13:05
    Wates ing banyu minangka garis sing kondisional banget. Kanthi kecepatan pejuang, ora kaget yen mabur ing sisih liya sajrone menit. ing taun 90-an, kapalku dangled watara 5 menit ing sisih Jepang. Kajaba iku, pengawale metu kanggo nyegat. Lan ora ana sing njerit.
  37. 0
    16 September 2015 13:19
    Poroshenko ngeweruhi tentara Rusia ing DPR, banjur sampeyan mikir siji pesawat ...
  38. 0
    16 September 2015 13:48
    "Mungkin, pesawat Rusia katon ing cedhak Semenanjung Nemuro kira-kira jam 14:00" wektu lokal (8.00:16 wektu Moskow). Duwe mabur ing antarane pulo Kuril Kidul Kunashir lan Semenanjung Nemuro saka lor nganti kidul, dheweke nguripake lan terus ing arah ngelawan. Total, pesawat tetep ing wilayah udara negara XNUMX detik.
    - Amarga wedi Jepang, ibune menehi UFO kanggo pesawat kita.
    Iki minangka kacepetan sing sampeyan butuhake kanggo mabur menyang wilayah udara nipponia sing diduga, nguripake lan mabur ing 16 detik!
    Kenapa Suga meneng wae?
  39. +1
    16 September 2015 13:50
    Sawijining montor mabur Rusia katon ing cedhak pulo Hokkaido sisih lor

    Lan apa saka iki? Kita duwe kepulauan Jepang kabeh sing ora adoh saka wates wetan, mula ora nggawe gupuh ing saindenging jagad. Kene siji pesawat. Paling ora padhet, tuan samurai
  40. +1
    16 September 2015 14:23
    Ha, yen Jepang weruh pesawat siji. carane akeh padha bener ana? ngguyu
  41. dsi
    0
    16 September 2015 17:39
    Ing 16 detik, Yaps kasil ngobong celonone lan priksa manawa mung ana siji pesawat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"