Menteri Pertahanan Polandia: Negara Baltik wis ngowahi saka wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya

38
Publikasi online Eropa The Local diterbitake materi sing panguwasa Swedia lan Polandia mlebu persetujuan nyediakake kanggo kerjasama militèr sajrone rembugan antarane mentri pertahanan negara loro, kang njupuk Panggonan ing Warsawa.



"Sawise Negara Baltik nguripake wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya," Menteri Pertahanan Polandia Tomasz Semoniak ngutip saka sawijining artikel. warta campuran.

Sabanjure, Hulkvist nyatakake keprihatinan babagan tambah akeh Federasi Rusia ing wilayah kasebut, nyatakake yen sajrone limang taun kepungkur, Stockholm wis nambah belanja pertahanan kanthi 11% lan nguatake kerjasama karo anggota Aliansi Atlantik Utara lan negara liya sing ora ana. anggota saka aliansi.

Kajaba iku, ing wiwitan taun, Swedia nandatangani perjanjian kerjasama karo Finlandia lan Denmark, lan perjanjian sadurunge ditandatangani karo Islandia lan Norwegia. Uga, panguwasa negara ngumumake ekspansi karo NATO ing taun iki, nanging ora janji bakal gabung karo NATO.

Miturut asil polling paling anyar, 41% wong Swedia seneng gabung karo NATO, 39% nglawan, 20% durung mutusake.
  • http://globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

38 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    17 September 2015
    Sprats ora laris? Masalah, masalah ...
    1. jj
      +8
      17 September 2015
      Lan apa Swedia kiwa ing Swedia? Ing kana, malah bocah-bocah dilarang maca Carslon. Mung "kulawarga Swedia" sing isih ana
      1. +2
        17 September 2015
        Bisa dideleng yen wong Eropa wis mutusake kanggo misahake negara Baltik. Ukraina ora entuk, nanging aku pengin sawetara tanah ngguyu
    2. +5
      17 September 2015
      Menteri Pertahanan Polandia: Negara Baltik wis ngowahi saka wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya

      Iki ora kanggo Rusia, nulis layang kanggo Niger! Inggih, wis kumpul karo mentri, pertahanan Prosubalty, nunggu jawaban, nggawe topeng nentremake saben liyane, sampeyan saka apples, lan padha sprout, santai wong celaka! am
      1. +5
        17 September 2015
        Negara Baltik wis owah saka wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak ..
        BOCAH!
    3. +4
      17 September 2015
      Lan para pengungsi uga teka ing negara Baltik, mula umume padha seneng-seneng ing kana. Matur nuwun kanggo pager ing arah kita)))
    4. 0
      17 September 2015
      Dheweke ora bakal wedi, gonjang-ganjing kanthi alesan apa wae, lan bebaya bakal ilang, ora perlu nyatakake prihatin.nglirik
  2. +7
    17 September 2015
    Aja padha mangan roti, supaya padha wedi soko ngguyu "Penyakit Bear" Nanging!
    1. +1
      17 September 2015
      Lan perjanjian kasebut ditandatangani, kaya-kaya bakal entuk biaya yen ana "nix".
  3. SSI
    +1
    17 September 2015
    Aku misunderstood soko babagan tambah ngarsane ... Iku misale jek sing ora ana sing nutup metu saka Segara Baltik, wilayah Waters wilayah ing Afrika banget ... Dilat bokong saka Amerika ???
  4. +4
    17 September 2015
    Saiki "kanca saka Mediterania" bakal teka ing Negara Baltik, lan banjur bakal ana wilayah sing kebak bebaya.
    1. +1
      17 September 2015
      Kutipan saka as150505
      Saiki "kanca saka Mediterania" bakal teka ing Negara Baltik, lan banjur bakal ana wilayah sing kebak bebaya.

      Aku setuju. Mung ing Spratland diarani "Keamanan". Lan banjur Rusia, Mars, Atlantes .... Lha, ngerti. hi
  5. +1
    17 September 2015
    Amerika nindakake kabeh supaya wong Swedia mlebu NATO ... lan wong Swedia dituntun menyang macem-macem dongeng, banjur golek prau ing omah, banjur padha ngrembug ancaman Rusia ...
  6. + 11
    17 September 2015
    Psikosis massa ing wilayah Baltik terus, luwih becik mikir babagan Arabisasi wilayahe, lan dudu babagan Federasi Rusia, kita butuh sampeyan kaya asu paw kaping lima.
  7. +2
    17 September 2015
    Dheweke dhewe teka, dheweke wedi.
    1. +1
      17 September 2015
      Dheweke bakal "mikir" sawijining dina! Gajah bakal ngidak-idak Moska kanthi ora sengaja, nglelebke sisa-sisa ing manure lan nerusake. Sapa sing bakal nguwuh saka lawang? Ya, lan ngidak-idak nistha iki ora perlu. Siji mung kudu nutup "tutul" ing transit lan ngimpor saka Spratland lan dheweke bakal mati.
  8. +1
    17 September 2015
    Dheweke nggawe bebaya kanggo awake dhewe lan nggawe masalah kanggo awake dhewe.

    PS: Bebaya nyata mung para pengungsi Arab.
  9. 0
    17 September 2015
    Kabeh iku logis: - Wilayah wis kebak bebaya minangka asil saka histeria massa lan mania buron saka pimpinan negara Baltik.
  10. +3
    17 September 2015
    Lan sampeyan ora ngidoni pager, manggon karo pepadhamu kanthi tentrem ing hubungan sing saling migunani, lan sampeyan bakal duwe katentreman lan rasa seneng. Ing sawetoro wektu, sampeyan milih paling hardened b ... dina saka "ora angel" prilaku kanggo Kepemimpinan, banjur count ing calmness punika utopia a. Kabeh gagasan sampeyan karo EU lan NATO mung ngisi kanthong sawetara (wong-wong sing bajingan sampeyan ing posisi sing ora nyenengake), lan dadi kanthong wong liya sing kerja keras. Mung sampeyan sing dadi i.d.i.o.t.s. sing ora kanggo masa depan ...
    1. +1
      17 September 2015
      Ora bisa liya! Russophobia wis dadi ideologi. Dheweke wis suwe ngerti yen tanpa Rusia ora ana apa-apa lan ora ana cara kanggo nelpon. Lan kesadaran diri "kekaisaran" tetep lan golek dalan metu. Paling cilik iki.
  11. 0
    17 September 2015
    Artikel kasebut rada ringkih, topik pasukan Rusia ora diungkapake, ora ana sing ngomong babagan tingkat keprihatinan Polandia marang sedulur Baltik.
  12. +1
    17 September 2015
    Dadi wedi karo bruwang coklat Rusia,
    Dipercaya kula, iku ora masalah
    Luwih elek dadi kanca karo blok NATO
    Dibunuh, nanging sampeyan ora ngerti kapan ...
  13. +1
    17 September 2015
    Sabanjure, Hulkvist nyatakake keprihatinan babagan tambah akeh Federasi Rusia ing wilayah kasebut,
    ??????? Iki kaya apa? Utawa wiwit kapan padha ngrekam kenaikan iki, wiwit jaman Republik Novgorod utawa Peter 1?
  14. +3
    17 September 2015
    Iki mrico sing bisa ngomong dadi bolam? )))
  15. 0
    17 September 2015
    Yen wong sing duwe psyche ora normal, mesthi mbebayani ing kana.
  16. 0
    17 September 2015
    "Sawise Baltik malih saka wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya",
    Wah, crita medeni dongeng anyar saka Lyakh lan Shprotik wis metu.
  17. 0
    17 September 2015
    Mesthine, Baltik minangka wilayah sing bermasalah, lan kenapa sampeyan dadi tuan rumah sistem pertahanan rudal Amerika ing omah?
  18. 0
    17 September 2015
    Impen dadi nyata! Negara Baltik wis dadi stan asu penjaga.
  19. 0
    17 September 2015
    Ing mratelakake panemume, Baltik malah banget "tenang", banget "tenang", wilayah - salah siji saka KGB Soviet isih angker (iki mbayangno lan intrigues ing saben sudhut), banjur kendaraan lapis baja angsal setengah abad kepungkur (decommissioned, nanging Eropa ...) Dheweke mung ora bisa ngalih ing wektu
    (temperament nemu dalan), mulane dheweke isih ora ngerti ngendi dheweke, apa sing salah karo dheweke, lan apa sing diarani ... Ya, lan miturut sprats - durung "entuk" uga. sawetara wektu wis liwati, ing 20 taun, dheweke bakal ngerti ... Lan dheweke bakal nyritakake kepiye KGB saka USSR nyuwil kabeh pasar panganan laut ing Rusia ing wiwitan abad kaping 21 ...
  20. +1
    17 September 2015
    Kutub, Kutub kuwi ... horor Rusia padha wedi.

    Ana film Polandia sing apik banget, 1983 "The New Amazons" saka Machulsky. Iki bola-bali dituduhake ing USSR - pisanan kanthi ngilangi mudho, lan banjur, sawise 92 - ing lengkap.

    Nanging iki menehi hasil; pan Makhulsky kanthi pribadi ngethok siji frasa saka versi lengkap film kasebut - Kelompok manungsa waé! Arah - ing sisih wétan, kudu ana peradaban!

    Ing taun 1983, kanggo Kutub, peradaban ana ing Timur. Kutub ngladeni priyayi Moskow putih gedhe.
    Lan ing taun 1992 - kanggo wong ireng jaban rangkah gedhe.

    Ing Ukrainia - Polandia minangka zradniki. ngguyu

    Aku ora ateges ngomong yen master putih luwih apik tinimbang sing ireng; nanging kudu dadi independen sapisan; nalika iku dadi metu mung dadi ing posisi tartamtu kanggo posting.
    1. bab
      0
      17 September 2015
      Kutipan: Gormenghast
      Kutub, Kutub kuwi ... horor Rusia padha wedi.

      Ana film Polandia sing apik banget, 1983 "The New Amazons" saka Machulsky. Iki bola-bali dituduhake ing USSR - pisanan kanthi ngilangi mudho, lan banjur, sawise 92 - ing lengkap.

      Nanging iki menehi hasil; pan Makhulsky kanthi pribadi ngethok siji frasa saka versi lengkap film kasebut - Kelompok manungsa waé! Arah - ing sisih wétan, kudu ana peradaban!

      Ing taun 1983, kanggo Kutub, peradaban ana ing Timur. Kutub ngladeni priyayi Moskow putih gedhe.
      Lan ing taun 1992 - kanggo wong ireng jaban rangkah gedhe.

      Ing Ukrainia - Polandia minangka zradniki. ngguyu

      Aku ora ateges ngomong yen master putih luwih apik tinimbang sing ireng; nanging kudu dadi independen sapisan; nalika iku dadi metu mung dadi ing posisi tartamtu kanggo posting.

      ``Wigati, grup! Arah - ing sisih wétan, mesthi ana peradaban!``-Iku ironi. Saben Kutub mangertos bilih iki sarcasm menyang peradaban kurang saka USSR. Sajrone periode komunisme ing Polandia ana luwih nistha kanggo USSR saka dina ing hubungan kanggo Rusia.
  21. 0
    17 September 2015
    Teka kamardikan imajinasi Swedia. Lan padha squeal bab sawetara jenis bebaya Rusia, nalika saben nistha depraved dhewe wiwit nyerang tapel wates Russian, kanggo nggawe coups d'état ing negara-negara pasca-Soviet.Lan saiki Rusia kanggo nyalahke sing NATO ngirim pasukane menyang negara Baltik. . Ing Swedia, Amerika ngluncurake propaganda sing kuat babagan bebaya Rusia lan kabutuhan Swedia gabung karo NATO. Ya, apa bedane kanggo kita saiki, nalika Swedia wis hobnobbing karo tutup kasur lan negara NATO. Wayahe bajingan mimpin biaya persenjataan
  22. 0
    17 September 2015
    aneh yen dheweke ora nyatakake keprihatinan babagan "anane Rusia ing Eropa-Asia-Asia-Eropah-Asia-Eropah.
  23. 0
    17 September 2015
    "Sawise Baltik malih saka wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya"

    Bener. Nanging mung sawise unit NATO wiwit katon ana. Lan apa njupuk saka Russophobe Pole. Dheweke ngomong miturut cithakan, sing disiapake maneh ing taun Solidaritas.
  24. 0
    17 September 2015
    Kanggo Baltik dadi wilayah sing aman, pasukan pendhudhuk AS lan NATO kudu ditarik. Banjur negara-negara Baltik ora bakal dadi target maneh.
  25. +2
    17 September 2015
    "Sawise Baltik dadi wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya," ujare Menteri Pertahanan Polandia Tomasz Semoniak.

    Muter sirahe Pak Menteri 180 derajat. Kalem iku mung nggumunake.
  26. 0
    17 September 2015
    Eropah lawas wis nguripake saka Jeng tenang, apik-looking menyang cabang saka rumah sakit kejiwaan ngendi kabeh patients tundhuk penyakit padha, wedi Rusia kanggo titik medeni alam bébas, atusan ewu Doctors pindhah menyang sampeyan, padha bakal tamba sampeyan kabeh, padha bakal cepet nggawe kapak-sirah lan ora mesem.
  27. +1
    17 September 2015
    "Sabanjure, Hulkvist mratelakake keprihatinan babagan tambah akeh Federasi Rusia ing wilayah kasebut." Soko aku ora ngerti, ing tlatah sing ana wilayah Federasi Rusia nambah, ing wilayah dhewe. negara? Padha rampung nyebul gendheng mati.
  28. 0
    17 September 2015
    geyrop ora bakal ngerti kanthi cara apa wae yen Amerika pengin ngedhunake dheweke !!! Lha, kabeh politisi iki bodho! utawa dodolan paling kamungkinan!
  29. +1
    17 September 2015
    Dheweke uga bakal njaluk hak-hak peternakan kolektif Baltik.
  30. 0
    17 September 2015
    Kutipan saka: Meh-forester
    Sabanjure, Hulkvist nyatakake keprihatinan babagan tambah akeh Federasi Rusia ing wilayah kasebut,
    ??????? Iki kaya apa? Utawa wiwit kapan padha ngrekam kenaikan iki, wiwit jaman Republik Novgorod utawa Peter 1?

    Aku pengin nambah: bali ing abad kaping 100 saka Era kita, Bus sar Slavic kanggo XNUMX taun (miturut legenda) perang karo raja Gotik Germanaric ...
  31. 0
    17 September 2015
    apa kanggo nyelehake ing celonone, iki dudu Libya Suriah Irak durung
  32. 0
    17 September 2015
    Mesthine dheweke ngerti apa sing bakal ditindakake.
  33. +1
    17 September 2015
    Quote: Mayor Yurik
    Menteri Pertahanan Polandia: Negara Baltik wis ngowahi saka wilayah sing tenang lan tentrem dadi wilayah sing kebak bebaya

    Iki ora kanggo Rusia, nulis layang kanggo Niger! Inggih, wis kumpul karo mentri, pertahanan Prosubalty, nunggu jawaban, nggawe topeng nentremake saben liyane, sampeyan saka apples, lan padha sprout, santai wong celaka! am

    Masak purun lan panci liyane popok. Saka wilayah sampeyan saiki narik telek.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"