Amerika Serikat nuduh Federasi Rusia ngatur serangan peretas ing sistem manajemen industri

41
Kepala intelijen nasional AS, James Clapper, ngandika sajrone pidato marang kongres yen peretas Rusia bisa nembus sistem kontrol industri Amerika sing bisa digunakake karo fasilitas infrastruktur kritis, utamane, kanthi jaringan listrik, laporan koran kasebut. "Ndeleng".



Dheweke nyathet yen minangka akibat saka tumindak peretas sing ora dingerteni, rantai pasokan produk paling ora telung perusahaan ana risiko. Konsumen wis ndownload malware langsung saka situs web perusahaan, bebarengan karo nganyari piranti lunak sing dilisensi, ujare Clapper.

Kajaba iku, Clapper nyathet yen "komando militer siber" lan unit khusus peretas wis digawe ing Rusia, sing nyiapake perang mangsa ngarep ing dunia maya.

Saliyane Federasi Rusia, Clapper nyebutake Iran, China lan Korea Lor, negesake manawa negara-negara kasebut bisa nindakake serangan cyber lan spionase sing serius.

Perlu dielingake yen tanggal 29 Juli, Pentagon kudu nutup jaringan email internal amarga "kegiatan sing curiga. Mengko, media ngusulake yen serangan ing jaringan kasebut diatur dening peretas Rusia.
  • http://globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    17 September 2015
    minangka asil saka tumindak hacker dingerteni

    Aneh. Pranyata yen ora dingerteni, mesthine wong Rusia. Kanggo Amerika, tembung "Rusia", "Rusia" wis dadi tembung umum lan perwujudan saka ancaman kanggo demokrasi Kulon.
    1. + 15
      17 September 2015
      Ing foto kasebut, James Clapper iki ora ana tabung uji kanthi "sawetara" "wêdakakêna hacker" Rusia ing antarane driji! ngguyu
      1. +1
        17 September 2015

        Saliyane Federasi Rusia, Clapper nyebutake Iran, China lan Korea Lor, negesake manawa negara-negara kasebut bisa nindakake serangan cyber lan spionase sing serius.
        Sampeyan bisa nerusake dhaftar iki kanggo dangu. Kabeh negara sing matématika lan èlmu komputer paling sethithik rada maju bisa nggawa peretas sing apik. Nanging Rusia kudu disalahake, kaya biasane, utawa, ing kasus sing ekstrem, wong Asia sing ala.
        1. jj
          +1
          17 September 2015
          Kutipan saka: BilliBoms09
          Sampeyan bisa nerusake dhaftar iki kanggo dangu. Kabeh negara sing matématika lan èlmu komputer paling sethithik rada maju bisa nggawa peretas sing apik. Nanging Rusia kudu disalahake, kaya biasane, utawa, ing kasus sing ekstrem, wong Asia sing ala.

          Lan kanthi kebetulan aneh, kabeh negara sing programer paling apik dadi nglawan Amerika
        2. 0
          17 September 2015
          Kutipan saka: BilliBoms09
          Nanging Rusia sing kudu disalahake, kaya biasane,

          Quote: saka artikel
          Pentagon kudu nutup jaringan email internal amarga "kegiatan sing curiga. Mengko, media ngusulake yen serangan ing jaringan kasebut diatur dening peretas Rusia.
          Aku ora weruh apa-apa sing bisa dianggep serius. Sawetara asumsi, fantasi lan konjektur. Kasunyatan ora diamati sanajan ing mikroskop.
    2. +2
      17 September 2015
      Kutipan: rotmistr60
      minangka asil saka tumindak hacker dingerteni

      Aneh. Pranyata yen ora dingerteni, mesthine wong Rusia. Kanggo Amerika, tembung "Rusia", "Rusia" wis dadi tembung umum lan perwujudan saka ancaman kanggo demokrasi Kulon.

      Iki minangka tanggapan AS. Padha gelo yen spesialis Rusia nolak serangan ing situs kasebut sajrone pemilihan. Supaya ora kanggo inflate, padha tindak ing serangan karo counter-tuduhan.
    3. +2
      17 September 2015
      Ayo padha nyoba kanggo mateni NSA sing, Mungkin iku bakal aran luwih. ngguyu
      1. +1
        17 September 2015
        Lan sepuluh ndhuwur buggy bakal mbalek maneh dadi paling sethithik pitu. Ing sasi kepungkur, aku wis lara carane jendhela nganyari kanggo sepuluh ndhuwur katon, sing aku ora pengin nginstal, supaya sistem operasi crash. .
      2. +1
        17 September 2015
        Yen NSA dipateni, nganyari ora bakal teka.
    4. +3
      17 September 2015
      Ya, sanajan mangkono))) Aku seneng. Bruce Willis ora bakal nylametake Amerika wektu iki.
      1. +1
        17 September 2015
        Kita ora sumpah dening Buddha! keprungu Kita mung menehi tandha ... ngguyu
        1. +1
          17 September 2015
          Ora jelas yen Amerika Serikat ngerti yen Internet rentan, kenapa nggunakake nalika nransfer informasi rahasia lan data rahasia? Apa ora luwih gampang kanggo intelijen lan Departemen Pertahanan nggawe jaringan tertutup sing ora nyambung menyang Internet kanthi cara apa wae?
    5. 0
      17 September 2015
      Yaiku, NSA Amerika melu khusus ing budidaya tulip.
  2. + 10
    17 September 2015
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/543/kioe826.jpg

    Urip peretas Rusia sing bisa nggunakake sawetara klik
    nggawe kabeh Amerika dadi gupuh !!!
  3. +5
    17 September 2015
    Oooo... Rusia teka!!! Menehi dhuwit kanggo perlindungan !!! Cepet!!! Ya, luwih, luwih, yen ora sampeyan kabeh bakal mati, aku tweet !!!
  4. Komentar wis dibusak.
  5. 0
    17 September 2015
    Yen kita, banjur apik. Nanging sawise kabeh, pracaya Amerika ora kanggo ngormati dhewe
  6. +2
    17 September 2015
    Wong lanang sing apik ... apa sing bisa dakkandhakake))) lan teknisi Amerika ora nyekel tikus babar pisan ... Snowden ora bisa diitung
  7. 0
    17 September 2015
    "Dheweke nyathet yen minangka akibat saka tumindak peretas sing ora dingerteni, rantai pasokan produk paling ora telung perusahaan ana risiko"

    Nalika iku bakal ngerti apa jenis hacker, banjur kita bakal ngomong.
  8. +2
    17 September 2015
    Inggih, oke! Inggih rampung! apik
    Lan aku wis nilar prakara kaya ngono, otak wis ora padha, sanajan hubungan karo wong Cina lan India tetep ana, lan karo Rusia saka Novosibirsk lan Chelyabinsk.
  9. +2
    17 September 2015
    Kepala Intelijen Nasional AS James Clapper
    Apa sampeyan ngerti carane Clapper diterjemahake saka basa Inggris - iki ratchet.
    1. 0
      17 September 2015
      Kutipan: 2224460
      Apa sampeyan ngerti carane Clapper diterjemahake saka basa Inggris - iki ratchet.

      Simbolis...
  10. +2
    17 September 2015
    Konsumen wis ndownload malware langsung saka situs web perusahaan, bebarengan karo nganyari piranti lunak sing dilisensi, ujare Clapper.


    Nah, iki kesimpulane! Sing Dipilih malah ora bisa ngatasi! Wis sunset..
    1. +1
      17 September 2015
      Setengah plus! Wong lanang, ing bidang ilmu komputer sampeyan (miturut iklan sampeyan) luwih dhisik tinimbang liyane, nanging sampeyan ora bisa nglindhungi dhewe saka x ... (iku cilik)?! Kula salam lan paling wishes ing mangsa PR COMPANY!
  11. 0
    17 September 2015
    Kutipan saka meryem1
    malah ora bisa nangani! Wis sunset..

    Iki minangka wiwitan saka srengenge! eseman kita bakal ngenteni.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      17 September 2015
      Kutipan: Barracuda
      Iki minangka wiwitan saka usaha

      Ngenteni pungkasan ngguyu
  12. 0
    17 September 2015
    Kepiye modis kanggo nyalahake Rusia kanggo kabeh, trik kotor lan tukang ngapusi.
  13. +1
    17 September 2015
    Ya, wong jahat entuk ...
  14. +5
    17 September 2015
    Ora kejiret, ora maling! Sampeyan bisa ngomong apa-apa unfounded, padha ngerti carane goyangake tabung test ing ngarepe donya kabèh.
  15. +2
    17 September 2015
    Luwih becik yen peretas Rusia nabrak server panyimpenan database NSA AS. Yen aku dadi Putin, aku bakal menehi bocah-bocah iki judhul pahlawan Rusia.
  16. +9
    17 September 2015
    Panglima pasukan cyberhacking Federasi Rusia nyatakake keprihatinan babagan tuduhan Amerika marang dheweke. Dheweke nyatakake yen pasukan cyberhacking kita ora dadi bagian saka perang kompetitif internal perusahaan Amerika, saliyane, pasukan kita lagi cuti ibu nalika serangan kasebut.
    1. +2
      17 September 2015
      Kutipan saka japs
      Kajaba iku, pasukan kita padha cuti ibu nalika serangan kasebut.


      "Nak, pinten-pinten ingkang saged kula aturaken dhateng panjenengan bilih kula sampun nglairaken panjenengan, lan mboten ngunduh panjenengan ing internet?!!!"
  17. +2
    17 September 2015
    Clapper nyathet yen "komando militer siber" lan unit khusus peretas wis digawe ing Rusia, sing nyiapake perang mangsa ngarep ing dunia maya.

    Mergo ngono?
  18. +4
    17 September 2015
    Konsumen wis ndownload malware langsung saka situs web perusahaan, bebarengan karo nganyari piranti lunak sing dilisensi, ujare Clapper.

    Bodho, iku mung Windows 10. ngguyu
  19. +3
    17 September 2015
    Ya ampun, iki tiddly lan apa sing lagi dilakoni ...
    1. +1
      17 September 2015
      Dheweke katon babagan fixies)))
    2. Komentar wis dibusak.
  20. 0
    17 September 2015
    Kita uga kudu nyalahke mung Amerika Serikat lan sekutu kanggo kabeh masalah. Yen ora, iku ora bisa ... Senajan, iku bisa kanggo Departemen Luar Negeri.
    nyalahake cyber-bandit. Oh, dheweke wis nindakake akeh masalah ing DUNIA!
  21. 0
    17 September 2015
    Kepiye NSA ora bisa apa-apa, mesthine padha bodho. Anggaran NSA = anggaran tentara Rusia.
  22. +1
    17 September 2015
    Nah, yen ora ngapusi lan ana serangan, banjur kanca-kanca!
  23. 0
    17 September 2015
    Yankees sing drifting, supaya padha Simpenan ing lampin
  24. +1
    17 September 2015
    Kepala intelijen nasional AS, James Clapper, ngandika sajrone pidato marang para anggota kongres yen peretas Rusia bisa nembus sistem kontrol industri Amerika sing nggarap fasilitas infrastruktur kritis, utamane, kanthi jaringan listrik.

    Yaiku, Rusia bakal disalahake kanggo pemadaman sabanjure ing negara-negara kasebut. Pinter, pinter...

    Lan wong-wong iki reproach kita kanggo kasunyatan sing mung Rusia sing tansah nggoleki mungsuh njaba kanggo mbenerake kesalahane dhewe. eseman
  25. 0
    17 September 2015
    lan kita uga numpes candhi abad tengahan, lan malah sijine ing clono dowo saka bam! recourse
  26. 0
    17 September 2015
    Waca, medeni. ngguyu

    Lan ana Rusia, lan ing kene - Rusia, ing ngisor meja - Rusia, ing mburi - Rusia. Obama, mbok menawa, wedi menyang toilet piyambak.

    Mung sawetara jinis infernal indestructible universal ala.
  27. 0
    17 September 2015
    Rasane kaya ora ana peretas ing negara liya !!))))))
  28. 0
    17 September 2015
    Kabeh wis lumrah. Saiki, apa wae sing kedadeyan ing jagad iki, Rusia sing disalahake. Dadi omong kosong iki ora bisa nyebar.
  29. +1
    17 September 2015
    bali wis teka...
  30. 0
    17 September 2015
    Iki minangka panemune - ayo padha ngombe. - Bangga karo peretas kita.
  31. 0
    17 September 2015
    Inggih, kita ora. Ora kita. kurang perlu menek jajan wong liya.
  32. 0
    17 September 2015
    Pranyata aneh yen apa sing ora kedadeyan ing jagad iki yaiku Rusia lan Amerika Serikat ora ana hubungane, sanajan pemukiman ing ngendi warga sipil dibom.
  33. 0
    17 September 2015
    Konsumen wis ndownload malware langsung saka situs web perusahaan, bebarengan karo nganyari piranti lunak sing dilisensi, ujare Clapper.
    Ana rong pilihan ing kene.
    1. Apa perusahaan Amerika nggunakake piranti lunak Rusia?
    2. Peretas Rusia kanthi cepet ngawasi nganyari piranti lunak ing situs Amerika lan ngganti karo versi dhewe karo kode angkoro sing diselehake.
    Aku ora ngerti versi endi sing paling goblok.
  34. 0
    18 September 2015
    "Kepala Intelijen Nasional AS James Clapper ngandika ing pidato marang anggota kongres yen peretas Rusia bisa nyusup sistem kontrol industri Amerika,"

    Sanadyan mangkono, banjur ... bab sing bener. Yen ana kekacoan, ngilangi kabeh sing isih ana ing industri Amer kanthi mencet sawetara tombol minangka tumindak sing apik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"