Passion kanggo Matilda

102
Passion kanggo MatildaSyuting film epik Matilda, disutradarai dening Alexei Uchitel, wis meh rampung. We are nunggu cranberry liyane lan moyoki saka sejarah Rusia. Kepiye carane bisa ngadili film kasebut tanpa ndeleng, utamane amarga syuting "Matilda" ditindakake ing swasana rahasia sing durung ana sadurunge? Alas, kritikus film lan Guru piyambak njamin kita sing "sajarah negara kita bisa berkembang ing arah temen beda yen ing 1894 Nikolai tumindak ing telpon saka atine." Mesthine, penulis nduweni hak kanggo fantasi. Nanging iki kakehan ...

Putri Outback

Mbalik ing taun 1884, Tsarevich Nicholas, nalika pisanan ndeleng Alice saka Hesse, tresna karo dheweke. Dheweke nulis ing buku harian: "Aku sedhih banget yen Darmstadtsky bakal lunga sesuk, lan luwih-luwih yen Alix sing dikasihi bakal ninggalake aku."

Saka wayahe, Tsarevich wiwit ngimpi nikah karo Alice. Kaisar Alexander III lan Permaisuri Maria Feodorovna nentang banget.

Alix minangka putri miskin saka kadipaten sing wis suwe dadi latar mburi Kakaisaran Jerman. Ibune nandhang gangguan saraf, nanging sing paling elek, dheweke dadi pembawa penyakit turun temurun - hemofilia, sing ditularake liwat garis wadon menyang putrane, nanging operator kasebut ora lara. Alamiah, ora Alexander III utawa Permaisuri Maria Feodorovna pisanan wanted kanggo krungu bab marriage iki.

Sederek Darmstadt saka Alix nyoba kanthi kuat lan utama, nanging, sayang, kesempatan dheweke ora apik. Biola pisanan ing perjuangan kanggo makutha kekaisaran kanggo Alix diputer dening mbah putri Ratu Victoria. Lan kabeh layanan saka kerajaan makarya kanggo dheweke, saka diplomat kanggo perwira intelijen karir.

Ana "kolom kalima" ing St. Dipimpin déning Adipati Agung Sergei Alexandrovich (saduluré tsar) lan garwané Elizaveta (adhine Alix), uga Adipati Agung Xenia Alexandrovna (putri saka tsar) lan Adipati Agung Alexander Mikhailovich. Menapa malih, konco terakhir ana telu liyane sadulur Mikhailovich - putu Nicholas I.

Ora perlu dikandhakake, para adipati lan putri agung njupuk pengaturan perkawinan putra mahkota ora kabeh saka altruisme lan kepinginan kanggo nulungi pasangan sing tresna. Ing pungkasan abad kaping XNUMX, sawetara rolas adipati agung lan putri ngubengi dhampar, sing terus-terusan bersaing lan nyenengake saben liyane - ana perjuangan kanggo pangkat, dhuwit, kraton, lan malah kanggo kebebasan pribadi nalika milih penganten lanang utawa putri. .

Nanging iki salah siji sisih duwit receh. Lan liyane iku posisi sosial Matilda. Iki saiki aktris buta huruf, puffing metu pipi, climbing menyang politik. Banjur aktris ... carane sijine iku mildly ... dianggep Ladies saka demi-monde.

SAKA REGED TEKAN KARTON

Dina iki guru sekolah, sayangé, asring maca teks klasik kanggo siswa tanpa arep menyang inti. Ayo elinga:

Sarung Phaedra, Cleopatra,

nelpon Moina (supaya

Cukup dirungokake).

Utawa carane Tolstoy Pierre tindak menyang aktris karo perwira mabuk, ya, aku elinga, padha uga njupuk bear.

Ing XVIII - awal abad XX, ing masyarakat perwira penjaga, iku banget bergengsi kanggo aktris populer minangka mistresses. Kanggo ombone tartamtu, iki nyumbang kanggo wutah karir. Nanging nikah karo aktris, sanajan paling misuwur, mesthi mungkasi karir pejabat utawa PNS. Perwira sing paling dihormati kudu ninggalake resimen kasebut.

Minangka kanggo pangeran gedhe saka Dinasti Romanov, padha bisa omah-omah mung karo ijin saka kaisar lan mung karo wong kang daulat. Ing kasus iki, wong wis bisa ilang kerajaan utawa kadipaten. Siji judhul wis cukup.

Contone, ing wiwitan taun 1891, ing kutha Italia Saint-Remy, Adipati Agung Mikhail Mikhailovich nikah karo Countess Sophia Nikolaevna Merenberg. Sophia minangka putri Pangeran Nicholas Wilhelm saka Nassau lan Natalya Alexandrovna Pushkina. Putri saka "srengenge puisi kita" pegatan bojone lan nikah maneh Pangeran Nicholas Wilhelm saka Nassau. Perkawinan kasebut diakoni minangka ora padha, lan Natalia lan anak-anake ora dilarang nganggo jenenge bojone. Minangka imbalan, maratuwane Adipati Nassau diwenehi gelar Countess Merenberg.

Alexander III ora ngakoni marriage iki, lan Mikhail Mikhailovich sangsoro saka kabeh rangking lan gelar lan dekrit khusus nglarang wong kanggo ngetik kekaisaran.

Mish-Mish nanggapi kanthi tenang marang keputusan kraton. Penganten anyar milih Inggris minangka panggonan utama. Ratu Victoria maringi gelar Comte de Torby marang dheweke. Counts de Torby ora tau ngunjungi Rusia.

Kados ingkang sampun katingal, Adipati Agung malah boten saged nggarwa putrinipun sang pangeran namung amargi ibunipun sampun pegatan. Inggih, nalika Adipati Agung mratelakake kepinginan kanggo omah-omah putri sudagar, banjur dheweke karo kulawargané, tanpa nyoba utawa diselidiki, dikirim menyang panggonan sing ora adoh banget. Lan kanggo sing kasengsem ing episode tartamtu, aku deleng bukuku The Fate of a Dynasty.

Mesthi wae, ora ana Adipati Agung sing mikir babagan nikah karo aktris. Lan iki senadyan kasunyatan sing ing pungkasan abad kaping XNUMX - awal abad kaping XNUMX, meh kabeh adipati agung (karo orientasi seksual normal) wis metres antarane aktris.

Dadi, Grand Duke Konstantin Nikolaevich lan ballerina Anna Kuznetsova duwe anak lima sing nampa jeneng Knyazev. Grand Duke Nikolai Nikolaevich Sr duwe anak papat saka ballerina Ekaterina Chislovaya, sing nampa jeneng Nikolaev. Adipati Agung Nikolai Nikolaevich Sr. minangka panglima tentara Rusia ing Balkan nalika perang Rusia-Turki taun 1877-1878. Komandan biasa-biasa wae, dheweke dadi pahlawan lelucon perwira kaya: "Prophetic Oleg njupuk Konstantinopel lan nempelake tameng ing gapurane, lan Nikolai Nikolaevich pengin nancepake pantaloon Chislovy menyang gerbang Istanbul, nanging wong Turki ora menehi," lsp .

Putrane Nikolai Nikolaevich uga Nikolai lan uga, kanggo wiwitan, ana ing pangisian daya saka kavaleri, lan banjur dadi komandan ing pangareping tentara Rusia. Patut, Nikolai Nikolaevich Jr wis aktris dhewe - Maria Alexandrovna Pototskaya, primadona saka Alexander Theater.

Malah Adipati Agung Mikhail Nikolayevich tuwa, ing taun-taun sing mudhun, miwiti hubungan karo penyanyi Nina Friede.

Inggih, apa aktris duwe hubungan karo Grand Dukes?

Kaping pisanan, patronase paling dhuwur ing teater. Direktur teater kekaisaran, Privy Councilor Vladimir Arkadyevich Teleyakovsky, nulis: "Penasihat sing sejati iku privy, lan direktur eksplisit sing tanggung jawab, nanging dheweke, minangka wanita, ora kacathet ing dhaptar administrasi, amarga ana salah paham.”

Mulane, editor koran sing nerbitake feuilleton babagan aktris kasebut diarani polisi, ing ngendi dheweke dielingake, utawa malah diusir saka ibukutha.

Sajrone hubungan dawa karo aktris, Grand Dukes biasane tuku omah kelas menengah lan menehi perhiasan. Akibaté, nyonya Adipati Agung urip ing tingkat bojo pedagang saka guild kapindho.

Iku ora adat lan malah mbebayani kanggo menehi hadiah utamané terkenal kanggo metresses. Dadi, ing taun 1874, Grand Duke Nikolai Konstantinovich, putu Kaisar Nicholas I, duwe imprudence kanggo menehi bagean cilik saka perhiasan kulawarga marang Jeng, aktris Amérika Fanny Lear, lan malah nuduhake karakter wangkal: dheweke ora pengin. mratobat lan ngasorake awake dhewe. Nikolai Konstantinovich dicopot gelar lan dikirim menyang pakunjaran lan pengasingan.

Ing panggonan sing ora adoh, Nikolai Konstantinovich tetep luwih suwe tinimbang Decembrists utawa Narodnaya Volya, lan mung ing Maret 1917 dirilis kanthi keputusan Menteri Kehakiman Kerensky.

URUSAN KEPENTINGAN NASIONAL

Matilda Kshesinskaya ora ana sing istiméwa. Dheweke ora tau dianggep dening Tsarevich minangka garwane. Nikolai ora tau ngrembug urusan pemerintah karo balerina. Menapa malih, jujur, padha ora utamané Occupy Tsarevich.

Dadi, sambungan karo Kshesinskaya ana urusan biasa. Akibaté, dheweke nampa omah lan sawetara dekorasi saka Nikolai. Nalika istirahat ing taun 1894, Matilda luwih murah tinimbang kasugihane tinimbang puluhan ballerina lan aktris liyane sing duwe patron sugih. Sing, nyatane, kabeh film, ditambah karo puluhan dialog sentimental lan adegan alcove.

Lan amarga iki, Kshesinskaya mlebu ing sajarah Rusia? Kasunyatane yaiku 20 taun sawise putus karo Nikolai, sing nikah karo Alexandra Fedorovna, aktris miskin dadi wanita paling sugih ing Rusia. Kajaba iku, Kaisar Nicholas ora ana hubungane karo iki.

Sajrone 20 taun iki Matilda diganti akeh penyayang, nanging padha ora kabeh sugih. Pangecualian diwakili dening rong adipati agung - Sergei Mikhailovich lan Andrei Vladimirovich. Nanging sanajan dheweke ora bisa nggawe kahanan sing apik kanggo dheweke.

Ing Februari 1917, Matilda janji bagean saka perhiasan ing bank-bank, entuk 4 yuta rubles. Dheweke nulis manawa para bankir wis ngrampok dheweke. Nanging kanggo entuk dhuwit akeh, dheweke kudu nari ing panggung teater kekaisaran ... 200 taun!

Matilda dadi pemilik papat kraton mewah - ing St. Petersburg ing Embankment Kronverkskaya, loro kraton ing Cote d'Azur ing Prancis lan komplek kraton ing Strelna saka kraton loro-tingkat, dermaga beton karo yacht lan malah loro. - pembangkit listrik crita. Paling ora sewu tamu padha kumpul ing dina jeneng Matilda ing Strelna. Kanggo iki, malah jadwal sepur saka St. Petersburg diganti.

Saka ngendi balerina entuk dana kuwi? Dheweke ora ana ing bisnis, kaya bintang pop modern. Kasunyatan sing Feldzeugmeister Jenderal Grand Duke Mikhail Nikolaevich (tilar donya ing 1909) lan putrane, Inspektur Jenderal Artileri Sergei, uncontrollably dibuwang kabeh tumbas peralatan militer, lan utamané artileri.

Kanca BENDER ORA NGIMPI

Sergey, bebarengan karo Matilda lan manajemen perusahaan Schneider lan pabrik Putilov, ngatur klompok kejahatan terorganisir - klompok kriminal terorganisir. Miturut hukum, supaya sistem artileri anyar kanggo tentara Rusia, iku perlu kanggo ngatur kompetisi karo testing conto paling apik saka pabrik manca lan Rusia.

Nganti 1894 - wiwitan hubungan antarane Matilda lan Sergei - bedhil Schneider ora kadhaptar ing tentara Rusia. Dheweke luwih milih bedhil Krupp lan pabrik Obukhov. Inggih, banjur perusahaan Schneider wiwit mimpin. Aku dhewe sinau ing arsip laporan test bedhil Krupp, Skoda, Schneider lan Vickers. Lan ing endi wae ana akeh tambahan lan palsu. Contone, gun Schneider 152 mm nuduhake balistik sing luwih elek tinimbang sistem Krupp sing padha. Nanging, mesthi, padha nampa gun Schneider, amarga iku dadi sawetara kilogram korek. Sing lucu yaiku ing dokumen sing padha, jenderal kita ngusulake supaya sistem Schneider nambah bobote luwih saka 300 kg, yaiku, dadi luwih abot tinimbang sistem Krupp.

Ana anekdot. Ing taun 1906-1909, GAU ngembangake syarat taktis lan teknis kanggo mortir pengepungan 9 inci (229 mm). Ing taun 1912, tes mortir Krupp 9-inch diwiwiti ing lapangan latihan Okhtensky, sing kaget para jenderal kita, dipecat saka roda. Inggih, Schneider mung gagal nggawe mortir kuwi. Banjur, ing arah Sergei, GAU mutusake yen mortir 9-inch saka tentara Rusia ora dibutuhake.

Lan kanthi wabah Perang Donya I, Sergei padha dhawuh supaya 44 "ora perlu" mortir 9,2-inch ing Inggris.

Ing taun 1907, Schneider ora duwe wektu kanggo ngirim howitzer 122-mm kanggo kompetisi. Ora mungkin kanggo nyatakake "ora perlu", amarga artileri lapangan ora dipasang senjata. Aku kudu nganggo howitzer Krupp, sing dilebokake ing produksi massal kanthi jeneng "mod howitzer 48-linear (122-mm). 1909". Setaun sabanjure, Schneider pungkasane nggawa howitzer menyang St. Petersburg, sing paling ora duwe kaluwihan tinimbang howitzer Krupp. Nanging Sergei dhawuh kanggo ngadopsi dheweke. Mangkono, loro howitzers saka desain dhasar beda, rampung podho rupo ing karakteristik, muncul ing tentara meriem Russian. Ing pasukan, howitzer model 1910, tanpa ragu-ragu, diarani "howitzer sistem Kshesinskaya."

Aku nyathet yen Krupp ora tau kasengsem ing pabrik Rusia sing bakal nggawe bedhil. Dheweke kerja bareng karo tanduran Obukhov lan Perm. Nanging Schneider nandatangani kontrak kanthi syarat wajib yen sistem artileri bakal diprodhuksi sacara eksklusif ing Pabrik Putilov, siji-sijine pabrik artileri pribadi ing Rusia.

Kajaba iku, Sergei lan Matilda mutusake kanggo bangkrut pemasok artileri darat paling gedhe - pabrik artileri Motovilikha (Perm). Saka 1905 nganti 1914, ora ana bedhil siji-sijia sing dipesen saka pabrik kasebut! Pabrik mau ambruk lan para buruh mbrontak. Nanging, tanduran iki diubengi dening desa-desa ing ngendi proletar sadurunge urip. Lan buruh hard mung dadi petani.

Ya, malah ing kene Sergey Mikhailovich nyetel sikil ing sadulure dhewe. Dheweke urip ing Inggris lan main golf karo raja meriam Albert Vickers. Aku bakal nambah sing loro padha Freemason saka jurusan dhuwure. Vickers uga ndelok tanduran Motovilikha. Perang titans wis diwiwiti. Nanging banjur, kanthi ora cocog, tembakan ditembak ing Sarajevo.

Perang wis diwiwiti. Pabrik Putilov gagal sebagian besar pesenan lan dinasionalisasi. Ing sisih liya, saben meriam katelu ing ngarep ing taun 1914-1917 digawe ing pabrik Motovilikha.

Dhumateng prajurit pungkasan

Wiwit awal abad kaping 1911, pamaréntah Prancis ngrancang perang kanggo prajurit pungkasan, mesthi Rusia lan Jerman. Tentara Rusia mung maju. Akibaté, Sergei pisanan ing sajarah Rusia ing taun 1917 ngilangi artileri abot (pengepungan), janji bakal nggawe maneh ing taun XNUMX.

Wiwit taun 1894, tentara meriem bèntèng Rusia ora nampa bedhil abot anyar lan puas karo sistem 1877, 1876 lan 1838. Sergei janji marang tsar kanggo nyedhiyakake bedhil anyar ing benteng ing ... 1930.

Sauntara kuwi, ing Jerman, Austria-Hongaria, Prancis lan negara liya digawe senapan pengepungan kaliber 305, 380 lan 420 mm. Lan ing negara kita, ing taun 1915, kaliber maksimum artileri benteng ana 152 mm kanggo meriam lan 203 mm kanggo mortir.

Nanging ing benteng penting ora mung kaliber bedhil lan jarak tembak, nanging uga keamanan instalasi. Wiwit taun 1863 ing Belgia, banjur ing Inggris, Jerman, Austria-Hongaria, Rumania, Denmark, lsp. bedhil medium-kaliber ing bètèng darat dipasang ing menara puteran wesi. Dadi, ing taun 1908, pabrik Krupp ing Jerman ngasilake 1903 menara, pabrik Skoda - 485 menara, pabrik Cockerill Belgia - sekitar 400 menara, lsp. Ing Rusia, ing bètèng-bètèng darat ing taun 1915 ana siji menara, lan sing Prancis, amarga salah paham, tiba ing bètèng Osovets.

Sampeyan bisa nyelehake bedhil kaliber medium lan gedhe ing casemates konkrit utawa kubus beton, kayata, contone, wong Jerman. Panginstalan kasebut ora kena kena cangkang lan bom saka kaliber apa wae.

Ing Rusia, ing awal 90-an abad kaping 57, padha mutusaké kanggo mbusak bedhil medium-kaliber saka bètèng-bètèng lan manggonake ing jero bètèng kanggo "ngurangi beban ing benteng." Mangkono, mung bedhil anti-serangan entheng kaliber 76-107 mm tetep ing benteng, lan kabeh bedhil gedhe saka kaliber 203-XNUMX mm diselehake ing baterei konco baris saka benteng. Menapa malih, bedhil Rusian diselehake kanthi mbukak, dilindhungi mung dening parapet earthen utawa beton sing kurang.

Sayange, artileri abot dadi pasukan penentu ing posisional Perang Donya I. Lan telung baris saka bètèng-bètèng Rusia kulon, kang ing 1894 dianggep paling kuat ing donya, padha nyerah marang Jerman karo sethitik utawa ora resistance.

Juggling kasunyatan

Russophobes modern, nggunakake conto Kshesinskaya, mbuktekaken kanggo kita sing kabeh Imperial Ballet mlayu saka kekejeman saka Bolsheviks. Alas, iku padha beda.

Diaghilev ngatur rombongan ing taun 1908 lan wiwit ngatur Musim Rusia ing Paris, lan nalika perang ing taun 1914, dheweke ninggalake Prancis menyang Amerika Serikat karo rombongan kasebut.

Anna Pavlova mangkat menyang Inggris ing taun 1914 lan ora nate bali menyang Rusia saka kana. Vaslav Nijinsky wiwit taun 1910 - ing Paris ing rombongan Diaghilev.

Lifar sinau, nari lan nganakake balet ing Rusia Soviet. Ing taun 1923, dheweke duwe kenalan (romance?) karo Bronislava Nijinska (adhine Vaclav), lan dheweke ngajak dheweke menyang rombongan Ballet Rusia ing Paris.

Georgy Balanchin sinau ing Sekolah Teater Petrograd ing taun 1914-1921. Banjur ditampa ing corps de ballet State Opera lan Ballet Theater lan ing wektu sing padha sinau ing kelas ballet saka Petrograd Conservatory. Ing taun 1923 dheweke nikah karo penari 15 taun (!) Tamara Zheverzheeva. Ing Rusia modern, dheweke bakal dikirim menyang zona pedofilia, lan karir Balanchine bakal rampung. Ing taun 1923 piyambakipun lulus saking konservatori, lan ing taun candhakipun tindak tur karo rombongan menyang Jerman. Ing kana, Balanchine nampa undhangan saka Diaghilev kanggo njupuk posisi koreografer ing Ballet Rusia. George setuju lan langsung ngganti jeneng dadi George. Kaya sing sampeyan ngerteni, karir khas Rusia ing abad kaping XNUMX yaiku seniman, matématikawan, kimiawan, lsp. entuk pendhidhikan lan kerja ing AS utawa Eropa Kulon.

Balerina sing misuwur Tamara Karsavina uga ana ing Kulon. Ing taun 1917 dheweke nikah karo diplomat Inggris Henry Bruce lan lunga menyang London karo dheweke. Mung wong sing, kanthi gampang, duwe imajinasi sing sugih, bisa ndhaptar Tamara lan kabeh seniman ing ndhuwur minangka imigran politik.

Miturut cara, sadulur Matilda kang Joseph Kshesinsky terus kasil nindakake ing tataran Leningrad lan malah digawa metu ballet piyambak. Ing taun 1922, pamrentah Polandia nawarake dheweke lunga menyang Warsawa. Mengko, Matilda njaluk adhine visa menyang Prancis. Nanging ing loro kasus kasebut, Yusuf ora gelem.

Ing fragmen memoar Kshesinsky sing isih urip, ana rong perkara sing aku kaget. Kaping pisanan, tinimbang USSR, dheweke kerep nulis "Rus Soviet". Yen dheweke nulis memoar kanggo panguwasa, dheweke bakal nggunakake jeneng resmi negara kasebut, lan "Soviet Rus'" - aku mikir saka ati. Jozef dadi wong Rusia asal Polandia. Inggih, lan kaloro, Joseph ora tau nyebut Matilda ing memoar. Kenging punapa? Aku ora ngerti lan ora pengin spekulasi.

Nanging kita lali bab Grand Adipati kapindho - Andrei Vladimirovich. Dheweke isih enom, sregep lan mlarat. Mulane, Matilda marang putrane Vova, ngandhut ing cohabitation karo loro grand Dukes, patronymic Sergeevich. Lan Sergei Mikhailovich bangga banget karo bapake.

Ing pengasingan, hukum Kakaisaran Rusia ora ditrapake maneh, lan Andrei miskin ing 1921 nikah Matilda sugih ing Cannes. Inggih, Vova ditransfer saka Sergeevich menyang Andreevichi.

Rauh Matilda ilang rejeki ing roulette. Andrei lan Vova dadi tokoh penting ing partai fasis Rusia "Mladorosy". Nganggo klambi ijo, dheweke muncul ing kongres partai lan, ngucapake salam Nazi, nguwuh: "Kamulyaning Kepala!" Lan Kepala ana Alexander Kazem-Bek, mantan kapten tentara tsarist. Kanthi pecah Perang Donya II, Prancis nyebarake partai fasis, lan Vova malah nginep sawetara sasi ing kamp Compiègne. Kazem-Bek mlayu menyang Amerika Serikat, ing taun 1955 dheweke diekspos dening FBI minangka agen Soviet. Dheweke mlayu liwat Kuba lan Cekoslowakia menyang USSR lan ngomong ing radio ana sing nyalahake imperialisme Amerika.

Mathilde tilar donya ing Paris tanggal 6 Desember 1971, sangang sasi sadurunge umur seratus taun.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

102 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 100
    20 September 2015
    Wong nunggu "28 Panfilov kang", lan ora beda proshmandovki "Matilda".
    1. + 18
      20 September 2015
      Kutipan saka tomket
      Wong nunggu "28 Panfilov kang", lan ora beda proshmandovki "Matilda".

      Kita ora sabar ngenteni film iki ... am
      Lan iki bakal didorong ing kabeh saluran lan ngrembug luwih akeh ...
      Andrei lan Vova dadi tokoh penting ing partai fasis Rusia "Mladorosy". Nganggo klambi ijo, dheweke muncul ing kongres partai lan, ngucapake salam Nazi, nguwuh: "Kamulyaning Kepala!" Lan Kepala ana Alexander Kazem-Bek, mantan kapten tentara tsarist.

      ugh peduli .. boots ing tutuk kanggo kabeh wong! am
      1. + 29
        20 September 2015
        Quote: MIKHAN
        Kita ora sabar ngenteni film iki ...

        Aku mbuwang dicokot ing wong. Lan WAR THUNDER, aku weruh, disambungake. Ana kemungkinan.
        1. +1
          20 September 2015
          Aku uga mbuwang))) ... Wayang rakyat nyata metu ... Praktek apik direncanakake ...
      2. +1
        21 September 2015
        Nanging menarik: sapa, ing tingkat negara, ngembangake topik film sing direncanakake kanggo njupuk? Sawise kabeh, iku ora kanggo dhuwit dhewe sing Guru mbusak iku?
      3. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 17
      20 September 2015
      Iku gratifying sing ora mung kritikus film wiwit nemtokake falsity ing bioskop. Menehi ideologi lan bakal crumble kaya sekam bebarengan karo "guru" iki. Mikhalkov padha, dening karakteristik asal saka servility kanggo panguwasa, ngatur kanggo cling, malah ing televisi, kanggo mobil pungkasan saka Sepur ninggalake wong saka stasiun squeezing wong, lan liyane kaya wong, propaganda liberal.
      Mung "Badan Ortodoks" Rusia bakal ngresiki kabeh setan. Dheweke iku kawicaksanan wong. hi
      1. +7
        20 September 2015
        "Aku ora maca, nanging aku ngukum" Coba deleng dhisik, yen sampeyan ora seneng, kita bakal telek bebarengan. Piye tawarane?
        1. +6
          20 September 2015
          Kutipan: Dr. Bormenthal
          "Aku ora maca, nanging aku ngukum" Coba deleng dhisik, yen sampeyan ora seneng, kita bakal telek bebarengan. Piye tawarane?

          1. Iku misale jek sing aku kudu setuju, yen ora, aku bakal nemokake dhewe ing perusahaan karo Sharikovs lan Shvonders. Nanging ana sing salah ing kene. Aku ora setuju.
          2. Iku luwih apik kanggo dadi kanca karo Shvonder lan sijine urip kanggo bantuan saka Sharikovs saka kanggo fooled bebarengan karo duped dening opus White Guard liyane. Ing jeneng Motherland, siji kudu ati-ati banget nalika nempatake emphasis ing acara sajarah. Lan kita kudu jujur ​​- sejarah minangka proses alami pangembangan komunitas gedhe. Lan ing kene ora ana remake, lan alternatif ora ilmiah.
    4. + 13
      20 September 2015
      Kesel banget karo film-film liberal iki, saka sing kaya Lungin!
      1. +3
        20 September 2015
        Nanging, isih awal banget kanggo ngrembug babagan sing durung katon. Guru iku direktur sing apik, apa wae sing bisa diomongake - "The Walk" - miturut pendapatku - mung karya agung, amarga aku manggon ing St. Gegayutan karo film iki, ayo padha ndeleng, kok langsung negatif?
        1. +6
          20 September 2015
          Kutipan: Dr. Bormenthal
          Gegayutan karo film iki, ayo padha ndeleng, kok langsung negatif?

          Film apik! Njupuk ambegan adoh!
          1. +2
            20 September 2015
            Ngapunten, aku ora ngerti, apa hubungane Vasiliev?
            1. + 22
              20 September 2015
              Kutipan: Dr. Bormenthal
              Ngapunten, aku ora ngerti, apa hubungane Vasiliev?

              Ora angel ditebak. Sumber kasugihan kanggo Kshesinskaya lan Vasilyeva yaiku anggaran militer Rusia. Kompret?
            2. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +4
            20 September 2015
            Aku diare langsung diwiwiti nalika ndeleng pasuryan iki nuwun "pasuryan"
        2. Komentar wis dibusak.
    5. +1
      20 September 2015
      [Kutipan = tomket] Wong nunggu "28 wong Panfilov", lan ora beda proshmandovki "Matilda" --- Lan sing mesthi !!! Sapa sing nonton sampah iki? nglirik Sapa sing njupuk sing padha? Sing utama yaiku mungkasi njupuk kanthi biaya dhewe, kabeh sampah !!! Mung ing beyo saka customer, lan rental uga ing beyo !!!! nglirik
      1. +2
        20 September 2015
        datur
        Sapa sing nonton sampah iki? wink padha sing njupuk iku? Sing utama yaiku mungkasi njupuk kanthi biaya dhewe, kabeh sampah !!! Mung ing beyo saka customer, lan rental uga ing beyo !!!!

        Kayane ana sing nonton.(aku ora nonton).
        Malah ing beyo saka customer, iku mokal kanggo njupuk lan muter film sing distort sajarah Rusia. Sampeyan kudu nampa naskah lan film rampung ing plot sajarah mung liwat komisi negara khusus.
        Dheweke bakal nyithak akeh bungkus ijo sing dikarepake lan ditarik metu saka ngendi wae.
    6. 0
      21 September 2015
      Ing kene crita teroris Rusia pisanan Popil Otkatov sajrone tatanan pertahanan negara sing menarik ...
    7. 0
      21 September 2015
      Sing siji ndherek liyane: kepahlawanan iku perlu yen sing paling dhuwur nglirwakake tugas.
  2. + 26
    20 September 2015
    Langsung kanthi judhul artikel, aku ngira yen film kasebut ditembak babagan pelacur full-time saka omah Romanov Kseshchinskaya. Alami, omong kosong iki ora bakal dadi kapentingan. Nambah dhaptar proyek "sensasional" sing diiklanake lan gagal banget selaras karo "bebener" sejarah. ORA PERCAYA! Lan aku njamin sampeyan, aja katon, sampeyan bakal terjun menyang vulgar liyane.
    1. +7
      20 September 2015
      Apa ana "komponen" sajarah ing "bioskop" iki? Utawa mung "swasanane crita sutradara"?
    2. + 19
      20 September 2015
      Lan saiki sampeyan bisa nindakake tanpa vulgaritas mung yen sampeyan nonton fiksi ilmiah ing bioskop lan omah seni, meh kabeh liyane medeni sepi!
      Lan kanggo penipuan sajarah, sawise nonton film "sajarah" tartamtu, aku teka menyang kesimpulan sing iki masalah donya.
      "Highly spiritual" direktur ora mirsani hukum dhasar fisika ing film, apa kita bisa ngomong bab sawetara jenis "mboseni" bebener sajarah!
      1. +3
        20 September 2015
        Lan kanggo penipuan sajarah, sawise nonton film "sajarah" tartamtu, aku teka menyang kesimpulan sing iki masalah donya.

        Aku mikir akeh sing bakal setuju karo iki, distorsi lengkap fakta, juggling, sampah ...
        1. + 12
          20 September 2015
          Kutipan: smersh24
          misrepresentation lengkap saka kasunyatan

          Ora perlu nggoleki kucing ireng ing kamar ireng, utamane yen ora ana.
          Mulane, aku wong mikir sing iku ora dadi luwih distorsi, nanging rodo nggatekke banal lan misunderstanding saka crita padha, direktur modern-produser-penonton "ing jantung pujangga" karo pendhidhikan Bologna - kang wis "sugih batin. donya" lan sirah kosong! sedulur
        2. + 16
          20 September 2015
          Kutipan: smersh24
          Aku mikir akeh sing bakal setuju karo iki, distorsi lengkap fakta, juggling, sampah ...

          Liyane "Seda", temtunipun gagal ing wektu sing padha.
        3. +1
          20 September 2015
          Sampeyan nonton film "Sepur Armored" - fiksi "ora ilmiah" kanthi tema perang ...
          Nanging ing wektu sing padha, nonton film liyane "Glass of Water". Ana bebener bab perang, lan malah banjur padha mung pirembagan bab warisan Spanyol, nanging carane uga wis gelaran, apa rasukan ... Nalika kita pengin, kita bisa!
          1. +3
            20 September 2015
            Kutipan saka kaliber
            Sampeyan nonton film "Sepur Armored" - fiksi "ora ilmiah" kanthi tema perang ...

            Ya, Aku bakal ngomong liyane, Aku pancene ora kaya Brest Brest, sanajan wis akeh pembuangan kene. Dibandhingake karo "Garrison Abadi", upaya saiki direktur muter ing upaya penyanyi bar kanggo nyanyi ing swara Magomayev. Aku ora ngomong babagan "Stalingrad". Yen mung sutradara saiki sing milih jeneng kanggo film kasebut ora saka paralel sejarah, nanging saka makna adegan kasebut, mula dheweke mutusake nggawe film sing apik banget. Ya, bisa uga "Pulo sing dipengini" (salah sawijining buku kanak-kanak sing paling disenengi) ora diidini ngrusak.
          2. +1
            21 September 2015
            Ya, "Glass of Water" apik banget. Iki minangka pagelaran drama nyata, dudu film.
    3. + 14
      20 September 2015
      Kutipan saka Moscow
      Langsung kanthi judhul artikel, aku ngira yen film kasebut ditembak babagan pelacur full-time saka omah Romanov Kseshchinskaya. Alami, omong kosong iki ora bakal dadi kapentingan. Nambah dhaptar proyek "sensasional" sing diiklanake lan gagal banget selaras karo "bebener" sejarah. ORA PERCAYA! Lan aku njamin sampeyan, aja katon, sampeyan bakal terjun menyang vulgar liyane.


      Malah sawise "kosmos, minangka firasat" aku ora bisa wisuh tangan saka reged kang wis diwenehi! Sampeyan bener, tuwane kita mulang kita ing kanak-kanak iku ora perlu kanggo nyoba telek kanggo mesthekake yen iku! Wong yahudi iki, sing ora duwe tanah air, seneng banget babagan iki, tanah kelairane dhuwite, lan iki ora langka pandangane wong-wong sing kaya dheweke. nesu dheweke uga tresna marang dheweke. A goy sangsoro saka nyawa, Gusti Allah iku hakim, senajan ora pracaya marang! hi
    4. +1
      20 September 2015
      Kutipan saka Moscow
      Langsung kanthi judhul artikel, aku ngira yen film kasebut ditembak babagan pelacur full-time saka omah Romanov Kseshchinskaya. Alami, omong kosong iki ora bakal dadi kapentingan.

      --------------------
      Luwih becik nonton parodi saru langsung ... Tresna sing solid lan "happy ending" ...
  3. +9
    20 September 2015
    Kita nunggu cranberry liyane lan moyoki sajarah Rusia.

    Mbok iki, nanging aku ora weruh ing artikel. Nyuwun

    Nanging aku setuju karo iki: Kepiye carane bisa ngadili film kasebut tanpa ndeleng, utamane amarga syuting "Matilda" ditindakake ing swasana rahasia sing durung ana sadurunge? ya
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      20 September 2015
      Kepiye carane bisa ngadili film kasebut tanpa ndeleng, utamane amarga syuting "Matilda" ditindakake ing swasana rahasia sing durung ana sadurunge? ,,
      Nyatane, sampeyan bisa, yen sampeyan diwenehi panganan dening direktur gedhe iki, saben wektu ora bisa dicerna, apa sampeyan ora pengin nyoba guano maneh?
      1. +1
        20 September 2015
        Kutipan saka: kotvov
        yen sampeyan diwenehi panganan dening direktur gedhe iki, saben wektu ora bisa dicerna, apa sampeyan ora pengin nyoba guano maneh?

        Aku ngira film sing dirembug, dudu sutradara.
  4. +3
    20 September 2015
    Sawetara jenis Santa Barbara, eh... Kanthi bias komersial-korupsi...
  5. +6
    20 September 2015
    Ya .... Nanging kepiye kita, wong sing urip ing abad kaping 21, ngrembug babagan pangeran gedhe lan cilik sing umure luwih saka seabad? ... Ing wektu liyane. ternyata apa kedaden .. Beda wong ana ing pengadilan - lan petualang, lan patriot lan embezzlers dana umum .. Lan saiki apa, ndhuwur Kremlin (lan cedhak-Kremlin) luwih apik utawa apa? supaya negara kita bakal duwe masa depan sing apik ...
    1. +3
      20 September 2015
      Nanging kepiye carane kita, wong sing urip ing abad 21, bisa ngrembug babagan pangeran gedhe lan cilik luwih saka abad kepungkur?
      mesthi, iku plus kanggo sampeyan, Nanging, lan banjur ngerti apa revolusi njupuk Panggonan ing 17. lan ora kanggo ngrungokake pseudo-sajarawan bab dhuwit Jerman.
  6. +7
    20 September 2015
    Ya, sampeyan maca kaya iki babagan getih biru, carane mbingungake kabeh, lan sampeyan ngelingi tembung saka Pakdhe Pushkin, jurusan artileri: "Sampeyan kudu miwiti ngombe ing wayah esuk, lan aja nganti diganggu dening tindakan liya ... ". Mung bae, ing panganggepku, kok kabeh para pangeran-prabu-nata iki nganti sawetara atus taun, marga saka omah-omah, ora sirna babar pisan, mulane iki urusan sanjabane (ora kacekel) para putri lan ratu. Pohon kulawarga kadhangkala bali menyang tukang kebon ...
    1. +5
      20 September 2015
      Kutipan saka iliitchitch
      ora degenerate rampung

      Ya, gumantung saka cara sampeyan ndeleng, wakil individu "aneh" lan lara supaya kabeh pratandha "degenerasi" katon!
  7. + 12
    20 September 2015
    Kita ora duwe ngendi wae kanggo nyelehake dhuwit ing Rusia, kajaba sanalika kita njupuk seri bab sundel saka house Romanovs, Kamentrian Kebudayaan, bioskop negara ing umum wis musna perkakas, iki disebut educating generasi enom. .
  8. +7
    20 September 2015
    Sawise aku maca buku, kang ngandika sing antarane wong (lan Mungkin ora mung antarane wong) Alex disebut "Daromstadskaya". Nanging, yen Nicholas II wis nyerahke pamaréntahan marang adhine Mikhail sawise mayoritas, minangka Alexander III bequeathed, sing ngerti carane sajarah bakal musna ...
    1. +2
      20 September 2015
      Daromshmatskoy
    2. +3
      20 September 2015
      Nicholas II bakal nyerahake pamrentahan marang adhine Mikhail nalika umure mayoritas, kaya sing diwarisake Alexander III, sing ngerti kepiye sejarah ...,,
      Ya, ora ana sing kedadeyan, sistem kasebut kudu diganti, sing bosok terus-terusan.
      1. +1
        20 September 2015
        Aku setuju karo sampeyan. Nanging, bisa uga ora biaya getih sing akeh banget? Wis ora mikir bab iku? Sanadyan aku, sampeyan lan Mikhail ora ngombe, lan kita ora ngerti apa jenis wong iku ...
        P.S. Yen mangkono, aku kanggo internasional ...
  9. +3
    20 September 2015
    Aku maca artikel lan review, uga, apa sing bisa dakkandhakake - ngguyu lan dosa. negatif Matilda entuk paling aku ora bisa ("... film lagi dijupuk bab pelacur full-time saka Romanov house"), minangka tansah padha ngipat-ipati everyone lan kabeh. Menehi wong free rein - film fitur bakal rampung begalan! Buku uga! Mbok menawa dheweke bakal ninggalake sirkus - kabeh prasaja ing kene lan sampeyan ora perlu mikir kanthi sirah! ngguyu Ya, kita isih butuh dongeng babagan pahlawan pahlawan - iki migunani! eseman hi
    1. +2
      20 September 2015
      Quote: Bayonet
      minangka tansah, padha ipat-ipat everyone lan kabeh.

      Sing paling menarik yaiku ora ana sing ndeleng film kasebut, siji wong ujar manawa film kasebut ala. ngguyu Banjur kita takon marang awake dhewe, kepiye otak sampah.
    2. +2
      20 September 2015
      Menehi wong free rein - film fitur bakal rampung begalan! Buku uga! Mbok sirkus
      Dear, ya, supaya padha njupuk, nanging kanggo dhewe utawa sponsor, lan padha njupuk kanggo negara kita.
      1. 0
        20 September 2015
        Kutipan saka: kotvov
        Ya, ayo padha njupuk, nanging dhewe utawa sponsor.

        Apa sampeyan yakin babagan iki, saka ngendi informasi kasebut?
    3. 0
      20 September 2015
      Iku tansah migunani kanggo ngevaluasi carane kabeh kedaden banjur.
      Sejarah mbaleni dhewe ing spiral - carane kita nggulingake sistem bosok (karo kabeh korupsi, nepotisme, ora nggatekake rakyat, lan sapiturute) kita liwati ing abad 20 lan 21 (conto negara 404).
      Mulane, sampeyan kudu nonton film kasebut, mungkin saiki luwih relevan lan "28 Panfilov" (aneh!) - lan kita bakal weruh ...
  10. -2
    20 September 2015
    Ana sing pengin madhangi VO. Kanggo apa?
    1. +2
      20 September 2015
      Kutipan: TVM - 75
      Ana sing pengin madhangi VO. Kanggo apa?

      Iku misale jek kula: Lan kanggo sing kasengsem ing episode tartamtu, aku waca sawijining Buku The Fate of a Dynasty eseman
  11. +1
    20 September 2015
    Apa sing kedadeyan - minggu kasebut ing St. Ing endi para regulator nggoleki? Dheweke dhewe nuwuhake propaganda mungsuh.
  12. +6
    20 September 2015
    Ora ana film buatan Rusia sing normal, mula aku nyoba ora nonton, utamane militer lan sejarah.
    1. + 10
      20 September 2015
      Kutipan saka phoenix
      Ora ana film buatan Rusia sing normal, mula aku nyoba ora nonton, utamane militer lan sejarah.

      Aku bakal ngomong sing genre film sajarah lan militèr-historis bakal liwat kaping hard ora mung ing Rusia, nanging ing saindhenging donya. Tinimbang syuting crita kasebut, utawa paling ora nransfer karya sastra klasik donya menyang layar, para sutradara nglirwakake fantasi (ing kasus paling edan) minangka kasunyatan. Ing kene wong-wong sing beda-beda bakal nonton film kasebut: sawetara bakal sumpah, getun wektu sing ditindakake lan lali sampah iki, wong liya bakal mbantah manawa film kasebut ora ala (tampilan seger / efek khusus / cast), lan liyane bakal njupuk iki. fantasi kanggo bebener (lan iki paling medeni)!
      Ps Umume, Zadornov pancen bener yen sampeyan mung bisa nonton ing TV saiki yaiku f * r * ha! Mung ana kabeh tansah kanggo katresnan lan ends karo "positif"! ngguyu
      1. 0
        20 September 2015
        Kanggo nggawe film sajarah nyata, sampeyan kudu ngerti lan mikir. Lan seniman kita ora pengin iki, lan Fantasi ing tema sajarah mlaku-mlaku. Kaya tawanan nylametake jagad utawa serangan kanthi potongan saka shovel. Mulane, luwih aman miturut Zadornov
    2. +1
      20 September 2015
      Nanging ana sing apik Soviet. Contone "Black Arrow" dening Stevenson. Mung siji regangan dibandhingake karo buku (mung regangan), dadi cetha yen buku kasebut dipotong. Nanging akeh perkara cilik sing apik banget ing jaman kasebut!
  13. +7
    20 September 2015
    Kutipan saka: A1L9E4K9S
    Kita ora duwe ngendi wae kanggo nyelehake dhuwit ing Rusia, kajaba sanalika kita njupuk seri bab sundel saka house Romanovs, Kamentrian Kebudayaan, bioskop negara ing umum wis musna perkakas, iki disebut educating generasi enom. .


    Ora, IKI format, wong iki bakal hawal, miturut konsep, Dheweke wis mikir, mesthi, ing Inggris. Bakal butuh wektu suwe kanggo mulihake pendidikan (ngelingake babagan EGE?), Kultur-multur luwih suwe, lan anggaran wis dikuasai. Agen pengaruh kudu ditarik metu saka ngisor manhole kalen kanggo dangu. Lan yen sampeyan narik metu, bakal ana njerit kanggo kabeh donya: "Hei, ing ngendi demokrasi? Aku ngedol negara kanthi tarif - telung puluh, lan aku kondisine sepuluh, iki kekejaman!" . Lan Babuinich bakal miwiti kanggo siaran bab soko, mung ora ing subyek, mung kanggo ngrusak. Apa ora wektu kanggo ngidoni kabeh wong lan mikir babagan awake dhewe, wong sing ditresnani?
  14. +5
    20 September 2015
    Kutipan saka tomket
    Wong nunggu "28 Panfilov kang", lan ora beda proshmandovki "Matilda".

    Utawa mungkin Che Guevara? duka Banjur kita mung duwe Volochkovs - njupuk barang-barang berharga lan berlian nganggo brankas, nanging ora sedhih - dheweke isih duwe! negatif hi
  15. + 12
    20 September 2015
    Alas, kritikus film lan Guru piyambak njamin kita sing "sajarah negara kita bisa berkembang ing arah temen beda yen ing 1894 Nikolai tumindak ing telpon saka atine." Mesthine, penulis nduweni hak kanggo fantasi. Nanging iki kakehan ...
    Iku kabeh gumantung ing individu. Bandingake loro ratu (Jerman) kita - Anna Ioannovna lan Catherine II. Ya, lan mbandhingake raja-raja - Nikolashka menehi polisi Jepang saber ing sirah, lan kulo, nanging Alexander III, ing kahanan kaya mengkono, bisa rampung flatten sing policeman CAM karo saber parade, lan Jepang isih njaluk ngapura .. Dadi, mung pribadi. Lan kanthi biaya palsu, Bondarchuk "Stalingrad" digawe khusus kanggo Oscar (miturut standar kasebut). Aku kepingin weruh kanggo dangu sing ing sajarah Peperangan Stalingrad ora ana wayahe sajarah liyane pantes manungsa waé saka direktur? "Mungsuh ing gapura", difilmkan dening Amers, luwih cedhak karo bebener sejarah, sanajan ing kene dheweke dadi penyayang sejarah kanggo menehi interpretasi kanggo nyenengake pedhet ...
    1. +4
      20 September 2015
      ya wis! "Sasha-Telu" - dheweke bisa !!! Lan dheweke bakal njaluk ngapura - uga tochnyak !!!
  16. 0
    20 September 2015
    Alexander Shirokorad misuwur amarga tresna marang fakta panas. Senajan, minangka Juruwilujeng ngandika: - Sapa sing tanpa dosa, supaya wong sing pisanan kanggo uncalan watu ing kula.

    Kabeh wong, kabeh wong. Lan "Clean Blinton" ora tanpa dosa. Lan Putri Diana katon ing laku jina. Ya, lan kita duwe nasib sing angel kanggo GDP, babagan iki. Iki urip manungsa. Lan sampeyan ora kudu mbilas sandhangan sing reged.
    1. +1
      20 September 2015
      Aku setuju banget. Rusia pra-revolusioner ora katon luwih elek ing kene.
      Lan Bolsheviks matèni mayuta-yuta wong ing kémah, lan nalika Jerman nyerang, padha mundur ora kaya tentara tsarist, nanging adoh luwih wétan, Moscow lan Volga, apa iki luwih apik?
      1. +1
        20 September 2015
        Ha ha! Apa sing sampeyan sijine minus? Ora seneng, ya? Amarga iku bener.
      2. +3
        20 September 2015
        Ngapunten, dok, nanging aku ora ngomong babagan Bolshevik. Aku ngomong babagan wong. Lan miturut pendapat sampeyan, luwih becik ing Echo of Moscow ...
      3. +7
        20 September 2015
        Lan Bolsheviks matèni mayuta-yuta wong ing kémah, lan nalika Jerman nyerang, padha mundur ora kaya tentara tsarist, nanging adoh luwih wétan, Moscow lan Volga, apa iki luwih apik?
        Nanging Kutuzov nyerah Moscow ing umum ... Ya? Dadi dheweke luwih elek tinimbang Bolshevik? Kok edan logikamu!
        Lan tentara tsarist bener-bener ambruk. Lan wong Jerman lungguh ing Kyiv lan Petliura ing kana ...
    2. +2
      20 September 2015
      Bener! Wis mesthi wis cukup (lan cukup saiki) "wong golek moral" kanggo nemokake "titik peteng ing srengenge"! Nanging ora kelakon mung - putih, lan mung ireng! Siji abu-abu duwe "sèket warna" .... ngguyu ngguyu ngguyu
  17. +5
    20 September 2015
    Kabeh aktris ing wektu iku wanita saka demi-monde, lan saiki, minangka wanita pisanan saka negara, heroines lurus.
  18. +3
    20 September 2015
    Quote: Down House
    Kutipan saka iliitchitch
    ora degenerate rampung

    Ya, gumantung saka cara sampeyan ndeleng, wakil individu "aneh" lan lara supaya kabeh pratandha "degenerasi" katon!


    Lan ing donya, kolega, tansah ana lan bakal tansah dadi imbangan - kanggo saben nikolashka bodho sing perdagangan Kakaisaran kanggo kulawarga (lan sampeyan makutha dhewe kanggo anggota, ing umum?), Ana jawaban dumbest - Ilyich karo Trotsky lan Felix trailer. Naruli ayu, TAPI! Kita duwe sing kudu dibanggakake. Mungsuh ora kedutan, kita meh siyap nyerang kita. Dadi . Pay manungsa waé - kanggo serangan ing kita! Lan supaya iki squeal, sengsara.
  19. +3
    20 September 2015
    Aku malah ora maca, raja ora kasengsem ing gauno turu iki
  20. +2
    20 September 2015
    Quote: Down House
    Kutipan saka iliitchitch
    ora degenerate rampung

    Ya, gumantung saka cara sampeyan ndeleng, wakil individu "aneh" lan lara supaya kabeh pratandha "degenerasi" katon!


    Dadi iki, ternyata, purebred.
    1. 0
      20 September 2015
      "Dadi pranyata, wong asli."


      Ya, "bangsa murni" mesthi ana, saiki, lan bakal ana. Sapa, contone, Ksyusha lan Andryusha, yen ora "murni"? Ora Andryusha, Li nulis garis abadi, kita kabeh ngerti yen dheweke minangka spesialis ing babagan usus:
      - Aku katon menyang jamban, ngguyu.
      Aku duwe urin biru.
      Lan bangkuku biru.
      Aku seneng karo awakku dhewe dina iki.
  21. +2
    20 September 2015
    Nasibe wong-wong cerdik kuwi ngabdi marang kepentingane golongan sing mrentah! am
  22. +1
    20 September 2015
    Artikel gedhe. THANK YOU kanggo penulis!
  23. +3
    20 September 2015
    Kutipan saka Dok133
    Aku setuju banget. Rusia pra-revolusioner ora katon luwih elek ing kene.
    Lan Bolsheviks matèni mayuta-yuta wong ing kémah, lan nalika Jerman nyerang, padha mundur ora kaya tentara tsarist, nanging adoh luwih wétan, Moscow lan Volga, apa iki luwih apik?


    Ngenteni, sampeyan wis sinau sejarah, kanca? Apa sing kedadeyan, kedadeyan, asile wis dingerteni kabeh. "Bolsheviks, kemah ...". "The White Guard, utang kolosal, manggoni pasukan, kemah padha, perang kanggo daya antarane jenderal mirah ...". Ing swasana ati subjunctive, aku ora bakal ngrembug nangis - iku bodho.
  24. +1
    20 September 2015
    Mesthi, yen kita ngomong babagan sejarah, luwih apik kanggo nyisihake emosi. Aku mbandhingake Bolshevik karo Rusia Tsarist, lan ora karo Pengawal Putih. Iku nyatane. Lan Kepulauan Gulag lan mundur menyang Volga ana ing kasunyatan.
  25. +3
    20 September 2015
    Iku naif nyana film "non-budgetary" saka bioskop Rusia ing jumlah gedhe. Sawetara remake (versi anyar saka film sadurunge dirilis) worth soko!!! Lan, wis, gambar sing dijupuk miturut kawicaksanan lan visi sampeyan babagan masa lalu (masa lalu sing durung ana) iku omong kosong. Padhet roso karo pemandangan erotis, savoring ora fitur paling pribadi lan tata krama saka wong, kebak panemuan lan Gadgets saka periode sajarah mengko, iki "vysery" direktur (Aku ora jeneng jeneng), dirancang ing paling apik kanggo manca, ing paling awon - kanggo wong enom sing sesanti saka kepungkur digandhengake karo artikel ing Internet lan film Hollywood, bisa nimbulaké jijik lan mual.
    Aleksey Uchitel minangka direktur sing wis biasa nggawe urip kanthi kawicaksanan dhewe (mania saka Gusti?) Siji "Edge" karo balapan lokomotif lan mlumpat liwat jembatan iku worth soko ...
    Ora perlu ngenteni karya saka Passion for Matilda. Sejarah ora ngerti swasana subjunctive, lan mung kesed ora nyoba nulis ulang masa lalu ... ya
  26. + 16
    20 September 2015
    Aku elinga, ing USSR, aku ngadeg ing baris kanggo 2-3 jam kanggo tiket kanggo film "Pirates of the 20th Century" ...
    Ibu nonton ing TV polisi, gangster, gangster, polisi ... Ugh, kurang ajar!
    Lan kita elinga ...
  27. +9
    20 September 2015
    Kutipan saka: A1L9E4K9S
    Kita ora duwe ngendi wae kanggo nyelehake dhuwit ing Rusia, kajaba sanalika kita njupuk seri bab sundel saka house Romanovs, Kamentrian Kebudayaan, bioskop negara ing umum wis musna perkakas, iki disebut educating generasi enom. .

    Ora kaya --- ing Rusia --- iku dhuwit anggaran! Kayane wis akeh janji kanggo nguatake kontrol babagan pengeluaran dana anggaran! Aku ora pengin mbaleni jeneng-jeneng jahat film-film jahat akhir-akhir iki. Ing film ilmu paling populer digawe babagan kewan!
  28. +1
    20 September 2015
    Mulane, aku uga nglawan monarki.
    Parasit minangka tiran.
  29. +7
    20 September 2015
    Inggih, apa sing kudu dirembug, Shirokorad minangka penulis sing misuwur banget kanggo mbantah babagan manfaat, babagan fakta.
    Ojo kakehan, ojo kakehan...

    Skema kaya iki.

    Ana siji direktur, Uchitel, sing terus nyumerepi cranberries lan telek ing sajarah Rusia liwat bioskop. Ya, malah ing beyo saka negara, ngendi sampeyan, patriot Medinsky?

    Aku teka munggah karo titik bifurcation ing script ing format titik G saka ballerina Kshesinskaya, lan iku sethitik ora cukup kanggo Nikolay-2, sing tiba kanggo dheweke, kanggo ngganti tahta kanggo titik iki. Iki kabeh film, sing ora nggumunake.

    Kanthi imajinasi kreatif lan umume, kanthi bakat film, wis dadi nyenyet banget, dheweke ora bisa nggawe karya sing ora bisa rusak tanpa nari ing balung Kakaisaran Rusia utawa USSR. Kaya Nikita super-patriot, karo suns kesel.

    Ya, lan ing Rusia modern, uga, wong lanang sing wani kasebut ora ragu-ragu ngliwati, nyenyet tangan menteri sing menehi, ngidak-idak kaya kabeh Leviathans ...

    Lan titik mung sing enom lan petualang mangsa Master Tanah Rusia ketemu sawetara petualangan karo ballerina lan frolicked uga, wiwit dana diijini.

    Tinimbang bungah amarga ora ana manungsa sing asing kanggo dheweke (kaya tsar saiki, wong sing ringkih), Guru wiwit saka intrik biasa iki kanggo nyipta lan muter acara, nyata lan fiksi, kanggo nggawe film sing malah Tsar. tangan direktur - master dadi banget, banget seksual preoccupied ...

    Lan iki wis menarik, wong-wong sing nyekel, lan iku bakal bisa kanggo nggawa film kanggo Eropah!

    Nanging Shirokorad uga ora gampang, nggawe transisi saka titik G menyang bedhil benteng gedhe-kaliber Matilda ora gampang banget, ora kabeh wong bisa sukses, nanging kene sampeyan! Lan ora mung kanggo bedhil, banjur kanggo perang, banjur kanggo revolusi, lan pungkasanipun, Trail ndadékaké kanggo emigrasi. Super!
    Lan kabeh amarga ora ana substitusi impor ing tsarist Rusia. Nanging ana akeh G-titik.

    Artikel kasebut menarik lan informatif ing kabeh babagan!

    Lan sutradara bakal terus ngrusak, terus nggantung cranberry lan distorsi, nanging penulis ora kudu disalahake ing kene.
    1. 0
      20 September 2015
      Andrey Khodov ing buku "The Game of Survival" (fiction, mesthi), nanging ana wacana apik ing beyo saka intelligentsia Creative. Saiki ora ana wektu kanggo nggoleki kutipan kasebut, nanging maknane kaya ing ngisor iki: menehi kebebasan lan quintessence kreatifitas bakal dadi bokong sing diadhepi sing nonton.
  30. 0
    20 September 2015
    .........
    - tanpa ngalem
    - mung kasunyatan
    - miturut USSR - mung dhaptar konsultan direktur film / peserta ing permusuhan /
    - ora kurang saka dhaptar karakter utama ......
  31. +2
    20 September 2015
    sawise maca judhul, aku mutusaké sing penulis bakal mbukak "rahasia" saka sawetara Jerman "mriem reged", Deutsches seneng nelpon bedhil karo jeneng beda, lan kene panjelasan saka kawicaksanan dinasti kraton, lan iku ora jelas yen Nicholas 2 dadi kaya ngono, kalebu panyebab penyakit putrane sing ora bisa ditambani? yen artikel kasebut dikirim ing bagean sejarah, mesthine ora ana ing papan, nanging dadi ...
    1. +1
      20 September 2015
      Iki amarga ing foto kanggo artikel kasebut, potongan "Maginot Line" ing wilayah Calais, sing dilestarekake minangka museum, dilestarekake.
  32. +3
    20 September 2015
    Aku ngerti babagan Matilda Kshesinskaya saka "The Caucasian Prince" dening Velichko.
    http://samlib.ru/w/welichko_a_f/a-0.shtml
    Dheweke bisa nglairake anak, dadi nyonya loro Grand Dukes bebarengan, lan nggawe percoyo saben wong yen iki anake.
    ngguyu
  33. 0
    20 September 2015
    Aku maca komentar kasebut kanthi teliti, lan ora weruh kapentingan kanggo mangerteni sing mbayar, Aku ora bakal ngomong film, ing umum, masterpiece mangsa.
  34. +2
    20 September 2015
    Kutipan saka Dok133
    Mesthi, yen kita ngomong babagan sejarah, luwih apik kanggo nyisihake emosi. Aku mbandhingake Bolshevik karo Rusia Tsarist, lan ora karo Pengawal Putih. Iku nyatane. Lan Kepulauan Gulag lan mundur menyang Volga ana ing kasunyatan.


    Ora, Pengawal Putih minangka turunan saka tsarisme sing bosok, mula tanggung jawab kanggo dheweke uga tiba. Bodhone para pembuat keputusan sing nduwe peran sing penting. Iki cetha malah ing Rusia-Jepang. Ilyich muncul, kaya dheweke dhewe nulis, "amarga kekuwatane ana ing ngisor sikil, mung perlu kanggo njupuk." Tegese ukara kasebut yaiku. Lan yen ora ana Gulag, kita ora bakal weruh Kamenangan. Kejem? ya wis. Nanging Stalin ora mlayu saka Moskow - dheweke tansah ing panggonan. Apa jenis colossus sing diunggahake wong kasebut?
    1. Lenivets
      +2
      20 September 2015
      "iki turunan saka tsarisme busuk"

      Mungkin kita ora kudu mbuwang label bodho ing semangat Marxisme-Leninisme?
      Kanggo nyumerepi label primitif lan bodho iki ing sajarah negara sing wis pirang-pirang abad, rada njijiki. hi
      1. +1
        21 September 2015
        Kutipan saka Lenivets
        Kanggo nyumerepi label primitif lan bodho iki ing sajarah negara sing wis pirang-pirang abad, rada njijiki.

        "Label digantung" ing wong sing urip ing siji utawa wektu sajarah liyane. Lan iki utawa taksiran kegiatan wong tartamtu iki ora detract saka sajarah kita. Iku detracts saka sajarah nalika wong sing extolled, inti lan asil kang aktivitas dikenal. Wong wadon biasa, sing seneng banget karo dhuwit, ora bisa makili negara kita ing historiografi.
  35. +3
    20 September 2015
    Aku wonder sing mbiayai syuting lan miturut pesenan music
  36. +1
    20 September 2015
    Aku 99% yakin manawa dicopot kanthi biaya negara ...
  37. +1
    20 September 2015
    Kutipan saka: sabakina
    Aku elinga, ing USSR, aku ngadeg ing baris kanggo 2-3 jam kanggo tiket kanggo film "Pirates of the 20th Century" ...
    Ibu nonton ing TV polisi, gangster, gangster, polisi ... Ugh, kurang ajar!
    Lan kita elinga ...


    Inggih, ana uga seri babagan plankton kantor, utawa babagan anak lan bapak, utawa babagan dompet sing ditinggal karo bocah, ora dingerteni saka sapa - dheweke ora ngerti awake dhewe, nanging sampeyan kudu tetep karo wong liya kanthi cepet ... pengin menehi saran scriptwriters - mbusak prequels kanggo kabeh SAGAMs iki - uga, ngendi cuttings iki entuk omah kuwi, mobil kuwi, padha bisa karo otak (ora ngomong bab tangan) kanggo ing paling menit saka urip larang regane? Lan rakyat permen karet iki mangan. Aku wis pindhah menyang kamar liyane - bojoku lungguh, ora bisa turu. Luwih becik ngrungokake radio.
  38. +2
    20 September 2015
    Lan apa sing kudu ditebak, sampeyan mung kudu ngerti sapa sing menehi dhuwit kanggo film kasebut lan saluran pendanaan swara.
    Yen dhuwit saka LSM, banjur film kanggo kapentingan. Sing mbayar siji lan pesen musik.
    Yen dhuwit saka budget - pitakonan kanggo Livanov, kok padha syuting, apa gol padha ngoyak.
  39. 0
    20 September 2015
    Kutipan saka iliitchitch
    Kutipan saka: sabakina
    Aku elinga, ing USSR, aku ngadeg ing baris kanggo 2-3 jam kanggo tiket kanggo film "Pirates of the 20th Century" ...
    Ibu nonton ing TV polisi, gangster, gangster, polisi ... Ugh, kurang ajar!
    Lan kita elinga ...


    Inggih, ana uga seri babagan plankton kantor, utawa babagan anak lan bapak, utawa babagan dompet sing ditinggal karo bocah, ora dingerteni saka sapa - dheweke ora ngerti awake dhewe, nanging sampeyan kudu tetep karo wong liya kanthi cepet ... pengin menehi saran scriptwriters - mbusak prequels kanggo kabeh SAGAMs iki - uga, ngendi cuttings iki entuk omah kuwi, mobil kuwi, padha bisa karo otak (ora ngomong bab tangan) kanggo ing paling menit saka urip larang regane? Lan rakyat permen karet iki mangan. Aku wis pindhah menyang kamar liyane - bojoku lungguh, ora bisa turu. Luwih becik ngrungokake radio.

    metu saka TV !!!
    1. +2
      20 September 2015
      Dilarang! Mama tua...
  40. XYZ
    0
    20 September 2015
    Minangka kanggo pangeran gedhe saka Dinasti Romanov, padha bisa omah-omah mung karo ijin saka kaisar lan mung karo wong kang daulat. Ing kasus iki, wong wis bisa ilang kerajaan utawa kadipaten. Siji judhul wis cukup.


    Aku katon ing penulis lan wiwit maca karo akeh kurang kapentingan. Inggih, punika misrepresentation jelas. Garwane Adipati Agung meh ora bisa dadi wong sing berdaulat, tinimbang saka kulawarga wong sing berdaulat. Iku milik, malah Piece saka tanah, sing nemtokake ing pilihan saka mantu lan putri ing kulawarga kraton. Sing kelangan duweke wis dadi produk kelas loro lan ora dikutip. Aku kudu ujar manawa ing jaman semana akeh sing duwe gelar amarga ana ing Eropa kerajaan, kerajaan, kadipaten, kabupaten, lsp. Nanging mung saka kulawarga sing nduweni tanah tartamtu, bebarengan karo judhul, penganten lanang lan putri dipilih kanggo kulawarga kerajaan.
  41. 0
    20 September 2015
    Monarki iku ala kanggo wong sing kerja. Novgorod Veche punika paling kita wis. Muga-muga ing sawijining dina kita bisa bali menyang dalan.
  42. +1
    20 September 2015
    Film kudu digawe bab wong gedhe lan tumindak gedhe, lan ora bab sundel pengadilan lan tumindak reged sing! Ora d.b. wong kuwi obyek utama film lan kudu presented ing guise negatif, lan ora nemokke "snot pink"! Film kudu kasurung wong kanggo nambah, lan ora inflate sexomania lan savagery saka wong! The chanting kabeh negativitas iki ono gunane kanggo oligarki saiki, kang mangkono nutup dalan kanggo daya kanggo saingan potensial kanggo anak utama lan ndadekake wong b-lo alam, kang kudu kasengsem mung korupsi lan grub, lan padha bisa ngapusi wong ing kapentingan dhewe! Lan padha ora nyisakke dhuwit kanggo film kuwi - ing ngendi iki seri telas bab carane apik iku kanggo manggon ing pimpinan saka siro teka saka, sing "sikil" saka prospek kanggo muda saiki tuwuh! am
  43. 0
    20 September 2015
    Kutipan saka: sabakina
    Sawise aku maca buku, kang ngandika sing antarane wong (lan Mungkin ora mung antarane wong) Alex disebut "Daromstadskaya". Nanging, yen Nicholas II wis nyerahke pamaréntahan marang adhine Mikhail sawise mayoritas, minangka Alexander III bequeathed, sing ngerti carane sajarah bakal musna ...


    Hessian fly, ta Alix. Deleng - wanita Jerman, mangsa Catherine II, teka ing negara kita, ora ngerti basa, ngenteni 15 taun (aku ora ngelingi persis), dadi EMPRESS, lan ing kasus kasebut, ora ana wong lanang nalika iku. , para perwira Pengawal Urip mbantu - lan sing SAIKI ngukum dheweke? Keturunan bakal tansah ngelingi "umur Catherine emas" ... Nanging nyatane, Peter the Great ninggalake warisan kasebut - para permaisuri mung ora kudu poop. Aku bakal ngomong iki, ing cara petani - saben wong iku pantes kanggo wong wadon karo kang urip, uga, apa ora, utawa apa? Dadi Nicholas II kenek - iku weakling, lan wong wadon iku padha ... Aku ora gloating, nanging misale jek sing nasib bertepatan ... Nanging ngrasa kaya wong wadon iku Presiden Rusia - kok ora? Yen mung ketemu kritéria - bend mudhun Amerika, wicaksana ngomong karo liyane. Banjur Putin banget medeni kanggo dheweke - mung sethithik - "mriksa dadakan"! Aku mung ngguyu saka kabodhoan "mitra" - sajrone mriksa, dheweke wiwit ngalami hiccups ora sengaja. Ya, ayo diterusake.
    1. +2
      20 September 2015
      Aku setuju banget!
  44. +1
    20 September 2015
    Wong seni manggon sawetara urip liyane, kajaba saka wong (nanging kudu diakoni minangka luwih makmur. Lan ing biaya saka wong iki). Mulane, padha duwe masalah temen beda ing sirahe. Siji bab Kotov njupuk gambar, liyane. babagan Matilda - apa sing peduli karo masalah kita ....
  45. +4
    20 September 2015
    Kanthi kabeh medeni lan sci-fi sing aku nonton maneh ing 90s, Aku ora bakal maneh nonton 3 film.
    - Putih Bim Kuping Ireng. 2 seri.
    - Go lan katon.
    - Lan esuke sepi ana.
    Minangka kanggo film katelu. Aku isih bocah nalika pisanan ndeleng dheweke. Nanging luh mili ing mripatku, ndeleng carane bocah-bocah wadon mati sing bisa tresna lan nglairake ...
    P.S. Nanging iki ora ateges film-film kasebut ora kudu ditonton dening generasi mudha.
  46. 0
    20 September 2015
    Kutipan saka: sabakina
    Aku setuju karo sampeyan. Nanging, bisa uga ora biaya getih sing akeh banget? Wis ora mikir bab iku? Sanadyan aku, sampeyan lan Mikhail ora ngombe, lan kita ora ngerti apa jenis wong iku ...
    P.S. Yen mangkono, aku kanggo internasional ...

    Sabakina, nanging sampeyan ora mikir - sesuk Aldebarans utawa BetelgeyTZYs bisa mabur, uga gampang. Lan padha bakal ngomong: "Apa jenis bolt sampeyan sharpening sumbu ing saben liyane kene, punika asteroid tartamtu ing pendekatan, S-400s arep perang maneh, utawa apa?". Lan kita bakal dadi JUNIOR LANGGENG, sawise HELP ... Ora, aku ora mikir iku perlu kanggo njaluk iku. Apa kita, wong goroh, utawa apa? Kita bakal nyusup kabeh papat menyang Pluto, kira-kira 200 taun, nanging kita ora perlu nyetel vaksin flu gratis, yen ora, kita bakal mati amarga freebie. Lha kowe ngerti opo sing tak omongke iki...aku arep ngomong maneh soal jembare pikire.
  47. -1
    20 September 2015
    Liberal khas, mung awal abad pungkasan. Kita weruh yen sejarah bajingan iki saka kadohan.
  48. -1
    20 September 2015
    Kutipan: KRIG55
    Wong seni manggon sawetara urip liyane, kajaba saka wong (nanging kudu diakoni minangka luwih makmur. Lan ing biaya saka wong iki). Mulane, padha duwe masalah temen beda ing sirahe. Siji bab Kotov njupuk gambar, liyane. babagan Matilda - apa sing peduli karo masalah kita ....


    Temenan, sampeyan kudu dadi "wong seni" - lan tampilan donya bakal dipérang ing parameter kaping papat, ing ambang radius gravitasi, "bolongan ireng" - sing nyedot kabeh menyang awake dhewe, lan nanggepi - dudu a foton. Lan wong ilmu lan seni ... Aku ngerti siji "akademisi" sawetara "akademi". A ram punika ram, Aku mrentah bukune, sanajan aku dhewe ora monster ing Rusian. Dadi wong iki mlaku-mlaku, ombak buku, sprinkles liyane. Pikiran kasebut ora cocog karo kertas sing ditulis. Nanging "ksiva" kasedhiya! Massaraksh, apa iku? Maneh, biaya kanggo dheweke, lan kanggo aku: "Tulung, mangga" - mesthine, kita sedulur ...
  49. 0
    21 September 2015
    Kutipan saka akudr48
    Inggih, apa sing kudu dirembug, Shirokorad minangka penulis sing misuwur banget kanggo mbantah babagan manfaat, babagan fakta.
    Ojo kakehan, ojo kakehan...

    Skema kaya iki.

    Ana siji direktur, Uchitel, sing terus nyumerepi cranberries lan telek ing sajarah Rusia liwat bioskop. Ya, malah ing beyo saka negara, ngendi sampeyan, patriot Medinsky?

    Aku teka munggah karo titik bifurcation ing script ing format titik G saka ballerina Kshesinskaya, lan iku sethitik ora cukup kanggo Nikolay-2, sing tiba kanggo dheweke, kanggo ngganti tahta kanggo titik iki. Iki kabeh film, sing ora nggumunake.

    Kanthi imajinasi kreatif lan umume, kanthi bakat film, wis dadi nyenyet banget, dheweke ora bisa nggawe karya sing ora bisa rusak tanpa nari ing balung Kakaisaran Rusia utawa USSR. Kaya Nikita super-patriot, karo suns kesel.

    Ya, lan ing Rusia modern, uga, wong lanang sing wani kasebut ora ragu-ragu ngliwati, nyenyet tangan menteri sing menehi, ngidak-idak kaya kabeh Leviathans ...

    Lan titik mung sing enom lan petualang mangsa Master Tanah Rusia ketemu sawetara petualangan karo ballerina lan frolicked uga, wiwit dana diijini.

    Tinimbang bungah amarga ora ana manungsa sing asing kanggo dheweke (kaya tsar saiki, wong sing ringkih), Guru wiwit saka intrik biasa iki kanggo nyipta lan muter acara, nyata lan fiksi, kanggo nggawe film sing malah Tsar. tangan direktur - master dadi banget, banget seksual preoccupied ...

    Lan iki wis menarik, wong-wong sing nyekel, lan iku bakal bisa kanggo nggawa film kanggo Eropah!

    Nanging Shirokorad uga ora gampang, nggawe transisi saka titik G menyang bedhil benteng gedhe-kaliber Matilda ora gampang banget, ora kabeh wong bisa sukses, nanging kene sampeyan! Lan ora mung kanggo bedhil, banjur kanggo perang, banjur kanggo revolusi, lan pungkasanipun, Trail ndadékaké kanggo emigrasi. Super!
    Lan kabeh amarga ora ana substitusi impor ing tsarist Rusia. Nanging ana akeh G-titik.

    Artikel kasebut menarik lan informatif ing kabeh babagan!

    Lan sutradara bakal terus ngrusak, terus nggantung cranberry lan distorsi, nanging penulis ora kudu disalahake ing kene.



    Dadi ARTIS! Mbayangno - wong wadon wuda ing gambar - lan ora susu. Iki minangka gabungan. Nah, yen pancene ora ana susu, banjur kanggo apa fantasi?
  50. 0
    21 September 2015
    Dheweke wis bosen narik popok sing mambu mothballs saka macem-macem shmars lan Nicholas getih, sing, saliyane, ngaco kabeh sing bisa, kalebu uripe dhewe ....
  51. 0
    21 September 2015
    ing 1917, Lenin tampil saka loteng omah gedhong balerina Kshesinskaya - acara iki ninggalake tandha Matilda ing sajarah. lan kabeh trik lan novel moldy iki karo Romanov mung inspirasi direktur kaliber Guru.
  52. 0
    21 September 2015
    Kayane kanggo "pembuat film" kita ora ana apa-apa saka sejarah negara sing bisa dicritakake lan bakal narik minat masyarakat! Lan ing kene ana kebebasan, "Aku ora pengin nggawe film," kita kudu? Sing ora ana sing luwih menarik lan relevan tinimbang sawetara "romance" lan petualangan petualang karo "wong kraton"! Lan ngguyu lan dosa ...!
  53. +3
    21 September 2015
    Kanthi master "enenal", kita nunggu vysers "Kreakel" sabanjuré. Cannes lan Oscar dijamin!
  54. -1
    21 September 2015
    "Crita sing nglarani ati liyane babagan wanita sing duwe nasib sing malang sing menehi urip menyang teater lan..." Sial. Crita liya sing ndudohake kekirangan, hawa nepsu, lan ciyut pikirane para elit sing njalari perpecahan negara lan ambruk kekuwatane dinasti Romanov. Ing crita bab carane penyanyi saka corps de ballet rampung ngrusak kabeh potensial militèr saka tentara Rusia. Ceritane opo?!!! Endi paraga utama sing ora mung mati ing perang karo mungsuh, nanging uga perang ing lomba.
  55. +2
    21 September 2015
    Iki minangka omong kosong, aku ora bakal nonton.
  56. 0
    22 September 2015
    Aku wonder, saka sisih endi foto iki ing judhul artikel?
    Benteng Montecchio ing Colico minangka benteng Perang Donya I sing paling dijaga ing Eropa.
  57. 0
    28 September 2017
    Kepiye carane bisa nggawe film babagan Passion-Bearer, dikanonisasi minangka Saint, Alexei Efimovich, sing Ortodoks lan wong Rusia mung minangka tembung kosong?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"