Yatsenyuk ngarep-arep, bebarengan karo Eropa, kanggo nyegah implementasi Nord Stream 2

126
Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2, lan ngarep-arep Komisi Eropa bakal gabung karo pendapat kasebut, laporan koran kasebut. Ngarsane.



"Muga-muga posisi mitra Barat sing jelas banget, utamane negara-negara anggota EC lan EU, kanggo nyegah Federasi Rusia ngleksanakake rencana kanggo nyuda potensial transit Ukraina lan nyingkirake Ukraina milyaran dolar," ujare Perdana Menteri Ukraina. menteri ngandika.

Sadurungé, dheweke nyatakake yen pambangunan cabang kapindho Nord Stream, sing bakal ngliwati Ukraina, bakal ngilangi kemampuan negara kanggo ngeterake gas menyang Uni Eropa lan nyebabake mundhut penghasilan kanthi jumlah $ 2 milyar. .

Referensi koran: "Ing September 4, perusahaan Rusia Gazprom nandatangani persetujuan pemegang saham ing pipa gas Nord Stream 2, sing nyedhiyakake paningkatan pasokan gas alam menyang EU. Dokumen kasebut ditandatangani dening CEO Gazprom Alexei Miller, CEO BASF Kurt Bock, Anggota Dewan E.ON Klaus Schaefer, Wakil CEO ENGIE Pierre Shareir, CEO OMV AG Rainer Seele lan Direktur Ngatur Royal Dutch Shell Ben van Beurden.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

126 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 80
    19 September 2015
    Dheweke bengok-bengok - "Arep menyang endi?" Durung mbagekake, nanging wis tambah parah. langsung)
    1. + 24
      19 September 2015
      Quote: sanyajan
      Dheweke mbengok - "arep menyang ngendi"

      Dodolbilsya. Wis tekan. Mesti seneng...
      1. + 37
        19 September 2015
        Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2

        Rot mambu pati cedhak, sekelompok oligarki wis macet ing pipa.
        1. + 18
          19 September 2015
          Kutipan saka INVESTOR
          Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2

          Rot mambu pati cedhak, sekelompok oligarki wis macet ing pipa.



          Aku tansah mikir apa jenis unsur tilak ing komposisi lenga! Sanalika dilebokake ing pipa, "polip" langsung wiwit dibentuk, nempel ing pipa iki lan wiwit nyedhot dhuwit, sing diwujudake saka lenga iki! Kajaba iku, pambentukan "polip" iki ora gumantung ing iklim, negara pipa lan jinis mata uang! Masalah ing kimia biologi, sial! negatif
          1. +6
            19 September 2015
            Quote: Mayor Yurik
            Kajaba iku, pambentukan "polip" iki ora gumantung ing iklim, negara pipa lan jinis mata uang!

            Polip nular.
            Quote: Mayor Yurik
            Masalah ing kimia biologi, sial!

            Mungkin DEBU?
            1. + 41
              19 September 2015
              Pungkasan, pitakonan sing ora sopan muncul sadurunge kelinci sombong sing sombong ing kabeh alane:



              Lan ora ana wortel - siji ndhuwur. nggih...
              1. +4
                19 September 2015
                Inggih, yen sampeyan ngerti yen terwelu iku Scientologist lan adoh saka tataran pisanan, banjur ngendi kang mangan bakal cetha banget.
            2. +1
              19 September 2015
              Lha kok bledug? Banget mambu lan ketinggalan jaman. Ing julukan "Nika" Yoshkar-Ola ngasilake macem-macem disinfektan. Contone "Nika Extra M Profi". Ora ana mambu, nanging mateni tuberkolosis, jaundice lan AIDS.
              1. +3
                21 September 2015
                Bareng operator!!
          2. 0
            20 September 2015
            Ya, plak kolesterol ing saluran pipa, nyegah - ngalih kanthi lengkap menyang padang rumput, lan tambahake aspirin menyang pipa supaya tipis ....
        2. +7
          19 September 2015
          bab wong kaya Arsenchik, Makarych ngandika apik ing film "Only Old Men Go to Battle": - "Saben uwong ing markas Hitler iku ora apik!".
        3. +4
          19 September 2015
          Tambah. Sing paling nengsemake yaiku pas bensin keprungu lan nyabrang ing pinggir kali lor, wong-wong desa langsung ngethok pipa dadi wesi, ojo marani mbah putri. Ukrainia karo tembok.
      2. +3
        20 September 2015
        Siji bab sing ora bisa dingerteni - "Moscow" - "Moscow @ Lsky" gas ora bakal kompromi maneh! Apa sing ora disenengi dheweke saiki?
    2. + 66
      19 September 2015
      Kanthi kabeh antipati pribadi marang Pak Miller, aku pancene ngarep-arep yen perusahaan negara Gazprom bakal ngleksanakake kabeh proyek sing diumumake! Nord Stream-2, Power of Siberia, Turkish Stream, lsp., ing wektu lan ing wektu. Yatsenyuk wis semi-mayit politik busuk-mambu, twitching menyang convulsions mung ing beckoning saka dalang saka Washington!Nanging, padha bisa ngandika bab kabèh Ukraina!
      1. +7
        19 September 2015
        Aku uga mikir yen ora mung kelinci sing wis mati kanggo wong Eropa, nanging kabeh Banderlogia wis entuk wong-wong mau kanthi whining sing langgeng, lan saiki dheweke wis mulai mangu-mangu linuwih lan kemampuan pemerintah saiki kanggo tumindak minangka mitra sing bisa dipercaya. lan mulane padha ora kamungkinan kanggo nyerah Nord Stream.
        1. + 55
          19 September 2015
          Tantrum Yaytsenyukh cukup dingerteni, Ukraina kalah sing nggawe Ukraina :)
          Nanging rada ora jelas - apa hubungane karo EU, miturut terwelu?
          Jerman mung bakal entuk manfaat kanthi dadi hub gas anyar. Lan dhuwit transit sing ilang dening Ukraina bakal disebarake maneh menyang Berlin.
          Ing sisih siji saka timbangan punika transiter-hohland, karo frills sawijining, ancaman, perang sipil lan pre-default.
          Ing sisih liya - negara transit - Jerman, kanthi stabilitas internal, peran utama ing EU lan surplus anggaran.
          Yaytsenyukh gumun kok timbangane luwih gedhe? Inggih ... banjur iku ekonomi lan politikus ala banget.
          1. +7
            19 September 2015
            Dheweke ujar manawa iki ora kanggo Eropa. Iki minangka pidato kanggo amers, dheweke bakal krungu lan menehi tekanan marang Eropa. Lan kita wis ngerti kepiye Eropa bisa manut.
            1. +2
              19 September 2015
              Lan kita wis ngerti kepiye Eropa bisa manut.

              Eropah manut nalika bokong anget, nanging kene ana kesempatan nyata kanggo beku liwat kakelov. Lan iki klambimu ... kaya sing diomongake
          2. + 25
            19 September 2015
            Sampeyan kelalen nambah sing GTS Ukrainia wis worn metu kanggo nemen lan digunakake ing verge saka gawe salah. Kanggo stabilitas pasokan gas liwat Ukraina, perlu kanggo nggawe investasi sing signifikan ing GTS. Khokhols suwene 23 taun terus-terusan nampa pembayaran kanggo transit, nanging ora ana sepeserpun kanggo rekonstruksi pipa. Nanging kanggo bengok-bengok sing Ukraina iku negara transit stabil Yatsenyuk ngerti carane.
            1. +6
              19 September 2015
              Lan ing ngendi wong-wong sayap tengen kanthi janji bakal njeblug sawetara stasiun ing GTS? Sampeyan kudu nggunakake. Utawa janjine nglirik
            2. 0
              19 September 2015
              "Sampeyan kelalen nambahake yen GTS Ukrainia wis lungse banget lan bisa digunakake ing ambang gawe salah."

              Dadi yen sampeyan duwe pikiran, sampeyan bisa nggunakake banget, kajaba, mesthine, nggawe bathi ing ngarep.
          3. 0
            19 September 2015
            nanging dheweke isih ngarep-arep ... wah, ngarep-arep lan ngenteni. pangarep-arep feed wong enom.
          4. 0
            21 September 2015
            "Banjur dheweke iku ahli ekonomi lan politikus sing ora ana gunane ..." Nanging dheweke minangka freeloader sing apik banget lan kompeten ... nanging bodho lan sempit.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 15
        19 September 2015
        Kutipan: Zyablitsev
        Yatsenyuk wis dadi setengah mayit politik sing mambu busuk, kejang-kejang amarga kejang-kejang mung ana ing beckoning dalang saka Washington!

        Kelinci minangka hama bangkrut! Dadi anak didik Ams, dheweke nuduhake kapentingane. Yen ana garis 2nd saka Nord Stream, Amerika ora bakal bisa narik Eropopa lawas saka jarum lenga lan gas kita. Pengungkit tekanan ing EU bakal mudhun drastis. Jerman bakal nguatake posisi minangka pusat kekuwatan.
        Mulane, Kelinci nggarap roti jahe Nuland.
      4. + 12
        19 September 2015
        Yatsenyuk lan wong-wong Ukraina pancen ora bisa dibandhingake.
        1. + 22
          19 September 2015
          Wong Ukraina sing tresna marang kamardikan! Sampeyan wis kaping pirang-pirang nggulingake pamrentah sing ora disenengi sampeyan, mula nggulingake badut getih iki maneh - maneh "Iki minangka perbandingan sing ora ana tandhingane"
          Salam hi
          1. +7
            19 September 2015
            Ngrusak politisi iku kaya proyek kanggo wong-wong mau, mung kanggo dhuwit, padha wis digunakake kanggo iku sawetara wong bakal metu kanggo idea.
        2. +7
          19 September 2015
          Kutipan: Michael - 235
          Yatsenyuk lan wong-wong Ukraina pancen ora bisa dibandhingake.

          Sampeyan ora butuh lagu-lagu kasebut. Deleng ing jajak pendapat umum, sing dianggep mungsuh lan guilty saka kabeh masalah Ukraina, apa iku perlu kanggo terus remet Donbass - kabeh padha cedhak. Ora bakal padha, wis suwe Yaytsenyuk wis dikunjara ing Maidane.
        3. +2
          19 September 2015
          Oh carane! Aku ora setuju karo sampeyan, amarga rakyat duwe pamrentah sing duwe.
        4. 0
          21 September 2015
          Lan aku padha banget iso dibandhingke. Paling ora bagean penting saka wong iki. Mentalitas nyolong, omong kosong ing kabeh pojok lan ngelak gratis, oh, ora asing karo "wong" iki!
        5. 0
          21 September 2015
          Apa wong malah luwih elek?
    3. +1
      19 September 2015
      dheweke ngusapi Shlyukhin ... ing umum! Aku uga bakal nesu ...
      1. +4
        19 September 2015
        Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2
        Ha ha ha! Mungkin malah Baba Yaga nglawan?!
      2. +5
        19 September 2015
        Yatsenyuk ngarep-arep, bebarengan karo Eropa, kanggo nyegah implementasi Nord Stream 2

        Paling kamungkinan ora karo Eropah, nanging karo AS. Samar-samar mamang babagan Nord Stream 2 nggegirisi aku kabeh. Apa iki dudu dolanan wong Eropa bebarengan karo Amerika kanggo nyegah pambangunan Aliran Turki? Aku ora kaget yen ngono. Aku mikir Eropa bakal nundha konstruksi iki kanthi cara apa wae lan Rusia bakal dadi limbo: ora ana Aliran Turki utawa Lor. Ketoke, Gazprom kudu nindakake liya kanggo nyepetake pambangunan pipa gas menyang Jerman.
        1. +3
          19 September 2015
          = Ketoke, Gazprom kudu nindakake liya kanggo nyepetake pambangunan pipa gas menyang Jerman.=
          Nyepetake pambangunan pipa gas menyang China.
    4. + 10
      19 September 2015
      Bebarengan karo Eropah? Oh ya! Iki minangka "gelo" Polandia, Outskirts, lan Slovakia. Tilas kélangan freebies saka transit, lan terakhir saka gas mbalikke. Lan apa? Bisnis iku bisnis. Ora ana barang kanggo roaming lan nyolong. Freebie rampung ngguyu
      1. +2
        19 September 2015
        Quote: siberalt
        Bebarengan karo Eropah? Oh ya! Iki minangka "gelo" Polandia, Outskirts, lan Slovakia. Tilas kélangan freebies saka transit, lan terakhir saka gas mbalikke. Lan apa? Bisnis iku bisnis. Ora ana barang kanggo roaming lan nyolong. Freebie rampung ngguyu

        Iki statement sing paling disenengi. hi Mbokmenawa amarga dheweke pengin ngungkapake awake dhewe kanthi semangat sing padha.
    5. 0
      19 September 2015
      Quote: sanyajan
      Dheweke bengok-bengok - "Arep menyang endi?"
      Nalika Senya bakal mudhun saka swarga menyang bumi? Katon kaya ora tau!
      1. +2
        19 September 2015
        ora bakal bisa mudhun menyang lemah, amarga. tuku tiket kanggo mudhun menyang lemah tanpa mandeg penengah
        Kelinci wis rampung tugase, terwelu bisa lunga.
      2. +4
        19 September 2015
        Kutipan saka fif21
        Nalika Senya bakal mudhun saka swarga menyang bumi? Katon kaya ora tau!

        Dheweke ora bisa "mudhun menyang bumi" amarga rong alasan:
        1. "Lingklik" kang ngadeg ngganggu.
        2. Lan yen "stool" dibusak, daur ulang bakal tightened ing gulu, lan isih ora tekan "lemah", sanajan sethitik, nanging isih.
        Dadi Senya "ngadeg" karo "noose" ing gulu lan ora ana pilihan, nanging kanggo njupuk "langkah" dhewe iku usus tipis. Lan ora ana sing bakal ngidini, kajaba "kanca" ngalahake bangku. Lan iki gampang kanggo wong-wong mau.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +4
      19 September 2015
      sanyajan
      Dheweke bengok-bengok - "Arep menyang endi?" Durung mbagekake, nanging wis tambah parah. langsung)

      Kanggo "freebie" aku entuk pipa gas sing regane kurang saka 10 milyar dolar ... luwih saka 20 taun, saben taun dheweke "dipompa gratis" 1,5-2 milyar dolar menyang treasury lan menyang kanthong wong liya, lan ing kene sampeyan ... mbah, dina St George ... tinimbang dolar - "kuping saka kuldi mati!"
      Ing kahanan kaya mengkono, sampeyan ora mung nguwuh kaya asu gila ... nanging sampeyan uga bakal ngupayakake supaya "Dollar Stream" ora ngliwati Yaytsenyuk lan Dill!
    8. 0
      19 September 2015
      Ya! .. saiki wong Jerman bakal "njupuk visor" lan cepet-cepet netepi instruksi Senya. ngguyu
      1. 0
        19 September 2015
        Sing ngrokok bakal ngomong lan dheweke bakal nindakake nganti merkelsha digawe stirrer miturut m-de.
    9. + 24
      19 September 2015
      Eropa nglawan South Stream ....
      1. 0
        20 September 2015
        Aku wonder apa dheweke pancene mikir sing Jerman bakal bend ing Hlamina?
      2. 0
        20 September 2015
        Aku wonder apa dheweke pancene mikir sing Jerman bakal bend ing Hlamina?
  2. +7
    19 September 2015
    Saben uwong arep takon - carane iku karo "Great Wall" saka endhog-prewangan, mustache mbokmenawa disusun ..; Muga-muga, thanks kanggo terwelu, para pengungsi ora bakal mudhun ing Rusia ... keprungu
    1. +5
      19 September 2015
      Ana ora cukup netting saka rowanberry lan vincol. wassat
      1. + 24
        19 September 2015
        Ing USSR, ana adat kanggo mbangun kabeh ing Republik Uni ing beyo saka Rusia, Tatar, Yakuts lan bangsa liyane saka Federasi Rusia. Dheweke ngajari Negara Baltik, Ukraina ... lan republik liyane dadi gratis. Akeh perusahaan lan biro desain dibangun utawa ditransfer menyang Ukraina, diwiwiti karo Biro Desain Antonov. Saiki ternyata kabeh muspra lan Federasi Rusia kepeksa mbukak maneh perusahaan kasebut ing omah. Sayange yen Uni Soviet dipimpin dening wong sing dudu saka Rusia.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +9
            19 September 2015
            Kutipan: Petrof
            yen kita dipandu dening Marxisme-Leninisme, kita bakal teka ...
            Sampeyan pancen bener: ora bakal ana oligarki, maling sing dikuwasani negara ing hukum, negara bakal dadi nomer 2 ing jagad babagan kekuwatan ekonomi, obat-obatan, pendidikan, ilmu pengetahuan, budaya bakal saya mundhak maneh, ibu-ibu ora bakal. maneh wedi yen anak-anake metu ... lan liya-liyane. China minangka conto utama babagan iki. Sampeyan ora pengin?
            Delengen Israel. Ing kana, ing negara tutup, prinsip-prinsip sing ana ing doktrin iki diwujudake ing praktik. Swedia wis dibangun masyarakat ing prinsip iki.
            Lan kasunyatan manawa para dogmatis kita ora bisa mbangun sosialisme kanthi pasuryan manungsa ing negara kasebut minangka kacilakan umum, lan dudu biaya piwulang.
    2. +4
      19 September 2015
      Warga desa mbongkar 100 kilogram kanggo pager. Grid-chain-link saiki regane.
    3. Komentar wis dibusak.
  3. + 11
    19 September 2015
    Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2

    Lan iki ngendi padha pindhah. Sampeyan bisa uga mikir yen Jerman bakal ngrungokake pernyataan "ukrov gedhe".
    Ing kahanan iki, ekonomi sampeyan dhewe lan kehangatan sampeyan luwih penting. Wektu wis entek, sanajan miturut pratelan paling bodho ing Ukraina, Eropa bakal ketemu.
    1. +9
      19 September 2015
      Kutipan: rotmistr60
      Lan iki ngendi padha pindhah.

      Kelinci nesu, saiki ora bakal nggawa wortel liwat bolongan. eseman
    2. +4
      19 September 2015
      Kutipan: rotmistr60
      Sampeyan bisa uga mikir yen Jerman bakal ngrungokake pernyataan "ukrov gedhe".

      Jawaban Jerman kanggo wong sing pinter - Telpon Senya! Ora ana pribadi, mung bisnis ngguyu am
      1. 0
        21 September 2015
        Senya! Apa sampeyan? gelo?
    3. 0
      19 September 2015
      [quote = rotmistr60] [quote] Sampeyan bisa uga mikir sing Jerman bakal ngrungokake statements saka "ukrov gedhe".
      Ing kahanan iki, ekonomi sampeyan dhewe lan kehangatan sampeyan luwih penting. [/quote]
      Pakdhe saka Washington bakal nelpon lan Jerman ora mung ngrungokake, nanging uga tundhuk. Lan aku mlaku.
    4. 0
      19 September 2015
      Kutipan: rotmistr60
      Sampeyan bisa uga mikir yen Jerman bakal ngrungokake pernyataan "ukrov gedhe".

      masalahe yaiku "nyiarake ukr gedhe" mung gulungan kertas jamban bekas sing digulung menyang cangkeme sing Nuland bisik: "F..ck EU! Mungkasi NS-2, mangga "
      saiki sampeyan kudu nonton, amarga sing paling menarik diwiwiti:
      langkah-langkah unprecedented dijupuk dening Amerika Serikat kanggo meksa Eropah (waca Jerman) ing tentrem:
      saka pengungsi kanggo blackmail full-fledged saka Kepemimpinan politik Jerman
      kabeh ngarep-arep kanggo pragmatisme bisnis Jerman lan kemampuan kanggo nggawe pengaruh politik dhewe, paling ing wates Eropah.
  4. +7
    19 September 2015
    Senya nyeret lan goggles ..... Eropah bakal mikir dhewe pisanan kabeh .... apa multibillions kanggo Ukraina !?
  5. + 14
    19 September 2015
    "Muga-muga posisi mitra Barat sing jelas banget, utamane negara-negara anggota EC lan EU, kanggo nyegah Federasi Rusia ngleksanakake rencana kanggo nyuda potensial transit Ukraina lan nyingkirake Ukraina milyaran dolar," ujare Perdana Menteri Ukraina. menteri ngandika.
    Aku kelalen nambah sing kelangan kemampuan kanggo blackmail lan nyolong. Lan iki bisa uga ora kanggo rasa saben wong.
  6. +7
    19 September 2015
    kelas. Tinimbang gas, ireng bakal dibuwang marang dheweke
    1. +3
      19 September 2015
      Kayane wong ireng bakal menehi gas akeh banget .... ngguyu
    2. +1
      19 September 2015
      Ya, wong-wong Negro kuwi bodho pindhah saka Zimbabwe sing anget menyang Zimbabwe sing adhem ...
    3. 2C5
      0
      19 September 2015
      ... padha njaluk gas
  7. +3
    19 September 2015
    Lan sing mbayar manungsa waé kanggo badut iki ing kabeh? Ojo dumeh, sejatine ambune..
  8. +2
    19 September 2015
    Senya, tampanana wae mesthi ana alirane.Lakukan luwih becik apa sing mbok lakoni.Njarah-rayah lan janji ora ditepati.
  9. +7
    19 September 2015
    "Mbayangno keajaiban kedadeyan" ...

  10. +4
    19 September 2015
    Kelinci ora mung kiloton bau, telek, perang, karusakan lan kekacoan, nanging uga mundhut 2-3 lards tugriks transit saben taun.
  11. +2
    19 September 2015
    Ukrofasis --- ing pesawat !!! Lan Jerman bakal nampa keuntungan tambahan sing bakal digunakake kanggo pengungsi Muslim. Dheweke bakal lali babagan Ukraina, kanggo penampilan, dheweke bakal simpati, bisa uga.
  12. + 13
    19 September 2015
    Yatsenyuk ngarep-arep, bebarengan karo Eropa, kanggo nyegah implementasi Nord Stream 2
    Apa sing kudu dijupuk saka pasien!
  13. +6
    19 September 2015
    "Muga-muga posisi mitra Barat sing jelas banget, utamane negara-negara anggota EC lan EU, kanggo nyegah Federasi Rusia ngleksanakake rencana kanggo nyuda potensial transit Ukraina lan nyingkirake Ukraina milyaran dolar," ujare Perdana Menteri Ukraina. menteri ngandika.

    Tari terwelu ing wajan panas! Sing luwih panas luwih seneng! "Mommy Merkel" ora bakal beku amarga terwelu rabid, ora preduli apa grumbulan lan bleats iki!
  14. +3
    19 September 2015
    "Muga-muga posisi sing jelas banget saka mitra Barat ...". Mitra Barat kudu seneng karo nyolong gas sing terus-terusan saka pipa transit, gelut karo Rusia babagan masalah iki lan ora ngidini apa-apa! Apa dheweke krungu dhewe? Utawa crest-arrogance malah mateni sisa-sisa otak!?
  15. + 12
    19 September 2015
    Iku meh padha karo histeria: "Eropa, aja nganti kita nyabut kita saka freebies!!!".
  16. +4
    19 September 2015
    Katon kaya Jerman, uga, wis kesel karo seri Meksiko musim dingin iki karo Ukrainia lan gas. Wong Jerman kudu nggawa wong saka bisnis gedhe menyang kanselir, aku weruh dheweke luwih cekap tinimbang politisi Jerman. Lha nek ngono maneh, ora ana sing gelem nyambut gawe ngrugekake awake dhewe, dadi krololo ngliwati alas eseman
  17. +6
    19 September 2015
    "Great Yatsik", Nanging, kelalen sing pesen musik ing Eropah, nanging mesthi ora lan ora Svidomo Ukraina karo maling, nanging Jerman karo Reich (EU) mesthi ora bakal kantun kasempatan kanggo dasi negara Eropah kanggo dhewe malah luwih. kenceng amarga jarum gas, uga dadi hub gas ing gas Rusia ...
  18. +7
    19 September 2015
    Kapan Kondraty bakal ngunjungi sampeyan, cangkir kaca mata? Punika freak sumelang, wis mratelakake panemume dhewe ing kabeh, climbs nang endi wae karo Rekomendasi lan saran.
  19. +3
    19 September 2015
    Muga-muga Yaytsenyukh kudu diwenehi ukuman seumur hidup, ora ditembak, utawa kosok balene. Kelinci iki akeh banget getih! ! !
    1. +1
      19 September 2015
      Lan aja ngimpi! Sanajan dheweke entuk tomat, psikiater sing duwe kalbu sing resik bakal menehi sertifikat yen dheweke bodho. Amarga dheweke bodho. Iki minangka kasus klinis. Pitakonan liyane yaiku sapa sing ngidini wong bodho entuk kekuwatan? ...
    2. Komentar wis dibusak.
  20. +4
    19 September 2015
    Ya, Senya. Ana kurang lan kurang pai ing negara, lan liyane lan liyane saingan narik iku. Dadi cookie transit dijupuk. Ora suwe para perdana menteri bakal ditakoni. Aja kuwatir, Senya, iki menang. Iku bakal yen sampeyan bisa mlumpat.
  21. +4
    19 September 2015
    Yatsenyuk mung bisa ngaktifake rekaman pidato dhewe ing Maidan babagan urip swarga karo EU lan ngrungokake, ngrungokake, lan ngrungokake ...
  22. +8
    19 September 2015
    2020 Sistem pipa gas produksi lan pangiriman menyang konsumen Ukraina, siklus tertutup karya.
  23. +4
    19 September 2015
    Ana desas-desus yen lemah ireng diekspor saka Ukraina, aku ora ngerti apa bener utawa ora.
    1. +2
      19 September 2015
      Ora bener. Nanging wilayah-wilayah aktif ambruk mudhun. Ing guise saka lokal, darlings Western tartamtu. sad
    2. +3
      19 September 2015
      Kutipan saka AdekvatNICK
      Ana desas-desus yen lemah ireng diekspor saka Ukraina, aku ora ngerti apa bener utawa ora.

      Kasunyatan manawa sawetara perusahaan Eropa (Swedia?) nawakake Ukraina kanggo ngedol nganti satus ewu ton lemah ireng minangka kasunyatan. Nanging iki implementasine ... dadi sapa sing ngomong babagan iki? wassat
    3. 0
      19 September 2015
      Apa njupuk metu? Ora suwe dheweke bakal tuku kabeh, bebarengan karo tenaga kerja sing murah.
  24. +1
    19 September 2015
    Hmm...
    Padha galloped lan galloped, lan "mlumpat" - Rusia excommunicated salah siji saka favorit "dolanan" - kanggo nguripake tutup bali lan kasebut, saéngga nyenengake loro Rusia lan Eropah. Lan saiki ora bakal ana sing "main" ... nangis
    Ya, lan jumlah gas tartamtu ora bakal bisa "shove"! Nyuwun nangis
  25. +2
    19 September 2015
    Pati pati Jatsenik lan kabeh sistem gas kuning-biru. Padha nesu saka pipa, kaya sing kudune. Saiki kuning-biru bakal duwe pipa liyane sing bakal dikumbah dening mitra lol .
  26. +2
    19 September 2015
    Jerman, pisanan kabeh, njupuk care saka ekonomi, lan kuwi naleni Ukraina ing mbalikke banget ono gunane kanggo tumindak, banjur ing enem sasi Ukraina bakal lali.
  27. +4
    19 September 2015
    Inggih, wiwit Yaytsenyuk ngandika, banjur proyek iki kudu curtailed .... ngguyu
    1. 0
      19 September 2015
      Utawa Mungkin sijine Owl ing Globe kang? Lha, aku ora ngelak, ta? Lan supaya GDP istirahat kanggo saiki.. nglirik
  28. +4
    19 September 2015
    "kanggo nyegah implementasine dening Federasi Rusia saka rencana kanggo nyuda potensial transit Ukraina lan kanggo nyuda Ukraina saka milyar dolar»"...

    Rusia... Agresif banget... Apa isih ana, Senya... Lafa budhal, 3,14... ora ana bensin saka ngendi wae...

    PS Sa adoh aku ngerti, ing obrolan karo Merkel babagan SP-2, Putin ora takon, nanging partai ngusulake, lan Merkel positif perceived project iki tanpa quibbles khusus ... Saben uwong wis kesel Ukraina, mung Senya ora bakal ngerti iki kanthi cara apa wae ...

    Dheweke nimbali Komisi Eropa ... Dadi, nalika garis Turki lan Bulgaria disusupi nganti mati, proyek kasebut dibenerake kanthi ora tundhuk karo syarat EC iki ... Lan saiki kabeh bakal tundhuk ...

    Ing kene, wartawan lan Senya rada kleru informasi kasebut ... SP-2 ana, lan saiki obrolan babagan pambangunan cabang 3 lan 4, sing bakal nyukupi syarat EC ...
  29. +1
    19 September 2015
    Iku nesu yen Gazprom ora nepaki impenku.
  30. +4
    19 September 2015
    Jerman saiki duwe akeh warga anyar sing seneng panas. Sampeyan kudu tuku gas luwih akeh saka kita supaya bisa nglebur awak lan jiwa sing beku)))
  31. +1
    19 September 2015
    Lan Eropa misale jek wis kesel karo tarian musim gugur ritual taunan ing tutup gas. Ya, lan menehi dhuwit menyang negara kanthi negara pra-standar pancen medeni. Ukraina lagi panen "woh-wohan" saka aturan Senin.
  32. +1
    19 September 2015
    Jerman dudu akeh negara Eropa tenggara kanggo sampeyan ... lan dheweke pengin ngidoni kabeh babagan kepentingan Jerman ...
  33. +4
    19 September 2015
    Ora suwe bakal dadi.
  34. +2
    19 September 2015
    Ora ana sing ngalangi Yatsenyuk saka nuntut ganti rugi taunan $ 3 milyar saka Jerman, amarga Jerman utang Ukraina. Umumé, kabeh wong utang Ukraina.
  35. +3
    19 September 2015
    Kaya ing kartun: "Nanging Baba Yaga nglawan!" Ya, kabeh, kalebu Eropa, duwe pangarep-arep - dhuwit luwih penting. Lan pangarep-arep bakal mati karo dheweke.
  36. +3
    19 September 2015
    "ABIDELI! ABIDELI! LAN BARANGMU ,,,,"
    Eropa ora pengin menehi utangan sing ora bisa dibatalake menyang Ukraina.
    Iki nuduhake yen Uni Eropa ora nganggep Ukraina dhewe lan ora bisa mutusake manawa bakal dadi anggota utawa ora.
    Lan iki beda karo Polandia sing padha, ing ngendi Uni Eropa wis ngompa 1989 milyar euro wiwit taun 100.
    Iki diumumake ing udara UkrLife dening pakar Ukrainia Oleksiy Arestovich.
    "Polandia wis nglumpukake udakara 100 milyar euro dana sing ora bisa dibalekake sajrone kabeh reformasi. Eropa mbayar Polandia, dheweke ora kudu mbayar utang kasebut.
    Dheweke ora menehi dhuwit sing ora kudu bali.
    Apa sing diomongake?
    Eropa lawas nganggep Polandia dadi Eropa lan kuwatir babagan nasibe, siap mbayar. Lan dheweke ora nganggep Ukraina dadi Eropa.
    Kita njupuk silihan lan mbayar ilusi Eropa, "ujare Arestovich.
    Kasunyatan yen bali saka silihan iku pakewuh malah ora kelakon kanggo ahli ing Ukraina. Miturut logika, kanca yaiku wong sing menehi dhuwit ora perlu dibalekake.

    Lan saiki wis encroached ing pipa! Pengawal! rampog! ngguyu
  37. +2
    19 September 2015
    rencana kanggo nyabut Ukraina saka potensial transit lan kanggo nyabut Ukraina saka milyar dolar, "ujare perdana menteri Ukraina.

    Lan susu iku kita. Lan sampeyan abang ing sudhut.
  38. +4
    19 September 2015
    Apa Yatsyenyukh ngarep-arep, bebarengan karo Eropah, kanggo nyegah implementasine saka Nord Stream 2? Iku mung ridiculous, song saka terwelu Senya wis rampung. hi "Banana" republik disebut "Dill" ing nunggu Ajaib? Aja ngimpi ... basa
  39. +1
    19 September 2015
    Eh, "Semyon Semyonych", kaya-kaya kekancan karo Rusia bakal migunani saiki!
  40. +3
    19 September 2015
    Sing Senya, freebies rampung! Ya, Eropah bakal karo tangan loro kanggo Northern-2, yen mung ora kanggo komunikasi karo sampeyan, ora nyukupi, lan ora mbayar sampeyan!
    Saiki, saliyane nglereni silihan, sampeyan bakal duwe bisnis anyar - nglereni pipa gas dadi logam besi. A menang sanadyan! ngguyu
  41. +6
    19 September 2015
    Weruh pipa Senya, isih biaya sawetara dhuwit ing titik daur ulang. Jerman kanggo quirks Panjenengan, ora bakal nolak Nord Stream
    1. +4
      19 September 2015
      Iki mengko, nanging pisanan kaya iki ....))))) keprungu
  42. +2
    19 September 2015
    iku bakal ala tanpa feeder
  43. +3
    19 September 2015
    Ya, iki ora apik kanggo Tymoshenkina, dheweke dadi putri gas! Lan kenapa kita seneng banget? Amarga kita bakal ninggalake Ukraina tanpa dhuwit, kepiye Donbass? Ya, sampeyan uga bisa ...
    1. +4
      19 September 2015
      Quote: Maca pawarta
      Ayo dadi ninggalake Ukrainians tanpa dhuwit - carane padha Donbass

      Ojo gawe bingunge rakyat karo pemerintah.
      1. +2
        19 September 2015
        Dadi bagean singa saka wong-wong iki nalika "balapan" bengok-bengok: - "M_lyaku menyang Gilyak", lan nyanyiane wong-wong iki nyemprotake racun marang Rusia lan kabeh Rusia. Aku ora melas marang dheweke babar pisan... Nyuwun
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +7
      19 September 2015
      Yagene kita kudu tansah apikan? Ora kesel? Kita terus-terusan nulungi kabeh wong - ing ngendi wae ing jagad iki ana kahanan darurat, mesthi Kamentrian Situasi Darurat kita wis ana kanthi bantuan kamanungsan lan spesialis. Nulis utang? - Mangga! Nanging padha matur nuwun bebarengan - karo sanksi. Lan sapa sing nulungi kita? Apa ana akeh bantuan nalika banjir ing Timur Jauh saka "mitra lan kanca"? "Rusia minangka jiwa sing loman"? Iku wektu kanggo nolak loman.
      1. 0
        19 September 2015
        Kutipan: Dr. Bormenthal
        Yagene kita kudu tansah apikan? Ora kesel? Kita terus-terusan nulungi kabeh wong - ing ngendi wae ing jagad iki ana kahanan darurat, mesthi Kamentrian Situasi Darurat kita wis ana kanthi bantuan kamanungsan lan spesialis. Nulis utang? - Mangga! Nanging padha matur nuwun bebarengan - karo sanksi. Lan sapa sing nulungi kita? Apa ana akeh bantuan nalika banjir ing Timur Jauh saka "mitra lan kanca"? "Rusia minangka jiwa sing loman"? Iku wektu kanggo nolak loman.

        Aku dhewe durung krungu babagan paling ora siji negara asisten ing kahanan darurat ing Rusia. Mungkin aku mung ora ngrungokake?
      2. 0
        22 September 2015
        Aku setuju karo sampeyan! Iku uga wektu kanggo mungkasi dadi apik kanggo Ukraina - terus-terusan nggawe diskon ing gas, ngapura utang. Gazprom kudu mandheg ngompa gas liwat Ukraina biyen, ana kesempatan kanggo nindakake iki liwat jalur gas Belarusia. Umumé, nggawa Nord Stream 2 nganti pungkasan, ngalih pasokan gas menyang lan garis Belarusia - lan pamit Ukraina!
    4. Komentar wis dibusak.
  44. +1
    19 September 2015
    "bakal nyebabake mundhut penghasilan kanthi jumlah $ 2 milyar" dening Ukraina .... lan dheweke bakal entuk BASF E.ON, KENGIE OMV, AG Royal Dutch Shell ..... lan Senya? .. Senya bakal lunga kerja minangka terwelu tanpa wulu sing penting ing sirahe ...
  45. +1
    19 September 2015
    Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2, lan ngarep-arep supaya Komisi Eropa gabung karo pendapate.

    Carane andhap asor, Pan Yaytsenyuk mung ngarep-arep.

    Nanging dheweke bisa nyebutake kapercayan babagan perkara iki utawa menehi prentah marang Eropa supaya gabung karo pendapate. Nanging dheweke nolak, sanajan ana kesempatan kanggo sambat karo bapake utawa mbah Biden.

    Mula, dheweke terus ngupayakake lan ngemis, ngethok dhuwit reguler saka Eropa lan Amerika kanggo dipotong.

    Dheweke uga kepengin nampa saka Rusia, paling ora liwat utang sing ora dibayar.

    Wis wayahe Rusia karo Yaytsenyuks lan valtsman liyane mandheg dadi jiwa sing apik lan mandheg mbantu junta Kyiv, ora muter tangan loro, siji kanggo Donbass, liyane kanggo junta.
  46. +1
    19 September 2015
    Yatsenyuk ngarep-arep, nanging sapa sing bakal takon marang wong miskin!
  47. Ham
    +1
    19 September 2015
    "Zyst no zim, dadi sampeyan seneng njagong"
  48. +5
    19 September 2015
    kanggo nyegah Federasi Rusia saka ngleksanakake rencana kanggo nyabut Ukraina saka potensial transit lan nyuda Ukraina saka milyar dolar.

    Senya, kita karo bocah wadon cilik sampeyan ing taun 1991. pegatan? pegatan! Alimony mbayar kanthi bener? Bener? Apa sampeyan wis diwasa? dadi! KABEH! Ping dhewe luwih!
  49. +2
    19 September 2015
    Quote: Boa constrictor KAA
    nyatane yen dogmatis kita ora bisa mbangun sosialisme kanthi pasuryan manungsa ing negara kasebut minangka musibah umum, lan dudu biaya piwulang.

    Sampeyan bener, kanca, nalika sampeyan ngomong yen iki musibah kita, nanging musibah kita ora amarga KITA ora mbangun sosialisme, nanging KAPITALISME diturunake ing sirah kita karo manungsa (minangka para ideologi runtuh Uni. ) WAJAH. Wektu kuwi aku percaya tenanan bakal luwih apik. Nanging wong mendem kondhang, bebarengan karo turunane revolusioner sing murub, akeh banget tumindake, nganti negara isih ngresiki. kapitalisme (saka urip ibu tunggal).Dheweke duwe anak loro, mula dheweke ora bisa kerja .Negara *nyengkuyung* dheweke kanthi bayaran: 650 rubel saben wulan kanggo bocah loro lan 9000 rubel saben nem wulan. , negara? Lan ora salah dheweke dadi wong sing nyepelekake. Saiki kita urip maneh kanthi pangarep-arep kanggo masa depan sing luwih cerah. Kabeh urip kita kanthi pangarep-arep. Pisanan bapak-bapak prajanji, banjur Bolshevik, banjur demokrat liberal, tansah angel ing Rusia. Lan, cukup aneh, aku manggon ing pangarep-arep ing Putin. Aku pracaya marang dheweke. Suwene? Ing Ukraina, iku bakal dadi luwih elek.
  50. +3
    19 September 2015
    Wakil Presiden AS Joe Biden nerbitake peringatan "angel lan spesifik" marang Presiden Ukraina Petro Poroshenko lan Perdana Menteri Arseniy Yatsenyuk, miturut edisi Ukraina Novoye Vremya, nyebutake pratelan saka penasihat Biden Michael Carpenter.
  51. +2
    19 September 2015
    Kanthi transit mabur lan Biden ngancam ... mlayu, Senya, mlayu ...
  52. +3
    19 September 2015
    Nampa kamardikan lengkap saka "m, o.s, k, a, l.iv," Kelinci kanggo sawetara alasan ora mlumpat kanthi seneng. Yagene kedadeyan kasebut? - Oh, ya, milyar! - Ya, ana milyaran, sial!
  53. +3
    19 September 2015
    ........
    - "lan nyabut Ukraina milyar dolar"
    - dadi kanggo sing
    - lan Kyiv bakal digulung dadi aspal../kanggo bathi/
  54. +2
    19 September 2015
    sing ing EU bakal bodho nglarang iku kanggo ngrusak samubarang lan banjur padha wonder apa ora ana gas ing mangsa .. lan Ukrainians bodho nyolong ing tapel wates .. iku ora bisa kanggo awake dhewe utawa kanggo wong nglirik
  55. +2
    19 September 2015
    Endhog kasebut bener-bener alamat pemilik asline, yaiku Amerika Serikat.
    Lan ora ana gunane kanggo Amerika Serikat yen Jerman nampa langsung kabeh gas Eropa saka Rusia.
    Iku misale jek wektu kanggo lali babagan Aliran Turki, amarga ana migran, ana perang.
    Lan ing transit gas liwat Ukraina. Aku ora mikir yen rampung konstruksi SP-2 kita bakal mandheg transit.
    Mung wae kahanan bakal beda lan Eropa bakal luwih bebas tumindak ing Ukraina.
  56. +1
    19 September 2015
    Quote: Yura
    Mungkin DEBU?

    Apa sampeyan pengin ngganggu setengah saka pimpinan negara kita? nglirik
  57. GX1
    -2
    19 September 2015
    Kulon wis kasil diblokir South lan Aliran Turki, uga bakal ngubur iki, lan Gazprom bakal dipeksa kanggo nggunakake sistem transportasi gas Ukraina.
  58. +2
    19 September 2015
    Carane Yaytsenyukh twitched ngguyu Nanging yakin, terwelu, EU ora bakal ndhukung sampeyan. Hukum bisnis ora ngidini iki. Sampeyan wis njaluk kabeh sing bisa! wong bodho
  59. +2
    19 September 2015
    Kutipan saka INVESTOR
    Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2

    A Bunch saka dill parasit marang. Dheweke wedi yen transit liwat ukrovors bakal rampung sadurunge 2019. Kepiye carane bakal ngetrapake rencana kanggo mungkasi tuku gas saka "agresor" supaya bisa ambruk ekonomi? Yaytsenyukh duwe kepribadian pamisah, dheweke pancen ngaco! Mungkin wis wektune dheweke mandheg ngudud kabeh jinis sampah, yen ora, dheweke ngomong omong kosong lan ora ngerti! ngguyu ngguyu ngguyu
  60. +2
    19 September 2015
    Quote: unsinkable
    .Lan, cukup aneh, aku manggon ing pangarep-arep ing Putin. Aku pracaya marang dheweke. Suwene suwene? Iku bakal malah Samsaya Awon ing Ukraina. Ora ana siji kanggo dipercaya unequivocally.

    Aja ngandel sapa wae! Percaya karo tumindak, ora nganggo tembung, banjur kita bakal seneng! tresna ya
  61. +2
    19 September 2015
    Pangarep-arep mati pungkasan, lan sadurunge fagot bakal mati akeh liyane urip.
  62. +1
    19 September 2015
    Apa Eropa sing diomongake kelinci? Babagan sing kasusun saka Polandia, Slovakia, Bulgaria, Lithuania? Utawa sing nggawe Inggris, Jerman, Austria, Prancis?
  63. +1
    19 September 2015
    Iki babagan masalah kamardikan energi Kulon lan kamardikan Ukraina saka Rusia.
  64. +1
    19 September 2015
    diputer metu...
  65. +1
    20 September 2015
    katon kaya kura-kura tanpa cangkang
  66. +1
    20 September 2015
    Bengok, Kelinci?
  67. 0
    20 September 2015
    Yatsenyuk ngarep-arep, bebarengan karo Eropa, kanggo nyegah implementasi Nord Stream 2


    Dheweke mesthi bakal munggah menyang pipa bebarengan karo Eurocodla ... nglirik Tinimbang plug ... ngguyu

    Dumadakan riffraff wiwit rewel,
    Ngrasakake hawa adhem mangsa sing nyedhak.
    Sawetara bayangan sumunar ing cedhak pipa:
    Banjur wong Eropa nutup bunder,
    Dheweke mutusake kanggo nutup Nord Stream.
    Dheweke dipimpin dening Arseny!
    wassat
  68. 0
    20 September 2015
    "Muga-muga posisi sing jelas banget saka mitra Barat, utamane negara-negara anggota EC lan EU, kanggo nyegah Federasi Rusia ngleksanakake rencana kanggo nyuda potensial transit Ukraina lan nyuda milyaran dolar Ukraina" - rega gas kanggo Eropah bakal mudhun ...
  69. 0
    20 September 2015
    Rams dhewe ngerti kenapa dheweke dianggep kaya ngono, nanging Rusia kudu nindakake sing paling apik, tanpa ndeleng sapa wae utawa apa-apa.
  70. 0
    20 September 2015
    Siji-sijine sing ora jelas ing kahanan iki yaiku masalah karo bagian tanah pipa gas. Sampeyan bisa kanggo mbangun paling 33 cabang saka Nord Stream, nanging
    Saiki, Jerman lan Rusia nyoba mbusak pipa gas OPAL saka Paket Energi Katelu, miturut 50% pipa gas kudu dadi pihak katelu, sing ora bisa disetujoni Rusia kanthi dhasar amarga Gazprom minangka siji-sijine alam. pemasok pipa gas Nord Stream, sing ngisi OPAL.
  71. +1
    20 September 2015
    Mugi kanggo ... EU kanggo nyegah ... deprivation saka Ukraina

    Ya, kenapa ing bumi kudu peduli karo EU babagan Ukraina?
    Miturut pesenan Obama, dheweke ngurus politisi sing ngrusak Ukraina.
    Ora ana tatanan kasebut kanggo ndhukung ekonomi.
    Lan politisi ... Ekonomi rusak, tujuane wis tercapai. Ora perlu kuwatir maneh, wong-wong Bandera dhewe bakal ngrusak lan ngedol apa sing bisa.
  72. 0
    20 September 2015
    Ora ana prinsip ... Pisanan padha babi, banjur ...
  73. 0
    20 September 2015
    Yaitsenyukh entuk salah karo kampanye - apa hubungane dhuwit - akses stabil menyang pasokan gas saka Federasi Rusia penting kanggo Eropa, lan 404ya ing kasus iki tumindak minangka transiter sing ora bisa dipercaya, utamane amarga sistem transmisi gas mbutuhake. investasi gedhe kanggo ndandani lan pangopènan supaya bisa digunakake. Dhuwit iku penting mung kanggo kanopi, amarga dheweke nggawe dhuwit ing pipa, kaya wong liya sing lungguh lan sing dadi kekuwatan.
    Dadi Nord Stream 2 minangka keamanan strategis kanggo Eropa babagan pasokan gas. Amarga saiki gas banget larang kanggo Eropah lan padha isih kudu mbayar kanggo Ukraina tranche pungkasan kanggo gas kanggo mults 500. Iki bukti iki - blackmail langsung saka Eropah - sing seneng sing wong terus blackmailing wong - mulane, negara maju ing Uni Eropa kanthi alami bakal nindakake kabeh kanggo nyingkiri transitor kasebut - sawise kabeh, dheweke kudu mbayar menyang negara sing ora duwe gas - aku ngerti yen dheweke ngomong babagan liya karo Federasi Rusia, nanging lagi adol. gas iki lan ana apa-apa ing kabeh lan ing wektu sing padha blackmail blatant kuwi.
  74. 0
    20 September 2015
    Dadi terus mlumpat, kancaku.
  75. 0
    20 September 2015
    Lurah, wis entek kabeh! Plester dicopot, klien lunga!
  76. 0
    20 September 2015
    Tanduran lawan!...bgg. Wektu kanggo "politisi" Ukrainia iki mbukak pasokan gas langsung.
  77. 0
    21 September 2015
    Iku dosa kanggo gloat, nanging aku pengin.
  78. 0
    21 September 2015
    Sampeyan kudu ditambahake yen Nord Stream lagi dibangun ing njaba Paket Energi EU Kapindho, Aku ora malah ngomong bab katelu.
    Amarga Jerman mbutuhake iki luwih dhisik.
  79. 0
    21 September 2015
    Ora bakal ana sing nyolong!!!
  80. +1
    21 September 2015
    Kelinci sing mlarat, sing nyenyet endhog, pathetic lan bodho. Kewan sing pancen ora nyukupi.
  81. 0
    21 September 2015
    Kutipan saka INVESTOR
    Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2



    Inggih, minangka imbalan bakal ana jalur bebas visa liwat pipa kosong menyang Eropa! Pipa Schengen duweni, supaya bisa digunakake kanggo "integrasi Eropa"! apik
  82. 0
    21 September 2015
    Where Ukrainia wis liwati, wong Yahudi ora ana apa-apa. Lan ing kene ana freebie sing ngliwati kasir.
  83. 0
    21 September 2015
    Ora ana gunane cipratan idu, kene kertu liyane diputer) Freebie wis rampung.
  84. 0
    21 September 2015
    freeloaders iki panginten sing padha bakal tansah manggon free wiwit padha urip kanggo 25 taun, nalika padha ora sopan, padha sijine spokes ing gembong, lan padha mung moyoki tangan menehi, padha nuntut "rega padha kanggo gas,"Saiki supaya wong-wong mau. nyiapake kanggo kabeh, saiki bakal ana rega luwih saka padha kanggo kabeh, bungah-bungah lan download hochlosaurs
  85. +1
    21 September 2015
    Volodya lan Turki nyuwil, Turki nguripake Ukraina, bathi wis wiwit count kanggo diskon ing gas kanggo transit, minangka asil, "Prestasi paling dhuwur saka kabijakan luar negeri kita," nalika padha bengok-bengok ing TV, mati mudhun. , lan ora ana sing krungu babagan iki, nanging NORD STREAM minangka keputusan sing bener, menehi Gusti Allah otak marang politisi kita, transit kasebut ora ana maneh liwat luwih saka siji negara, lan Belarus kudu dicabut transit, aku mbaleni, kita ora duwe. allies, padha rampung ing 91, ana We lan hangers-ing liyane!
  86. +1
    21 September 2015
    Quote: Mayor Yurik
    Kutipan saka INVESTOR
    Arseniy Yatsenyuk nentang pambangunan pipa gas Nord Stream 2

    Rot mambu pati cedhak, sekelompok oligarki wis macet ing pipa.



    Aku tansah mikir apa jenis unsur tilak ing komposisi lenga! Sanalika dilebokake ing pipa, "polip" langsung wiwit dibentuk, nempel ing pipa iki lan wiwit nyedhot dhuwit, sing diwujudake saka lenga iki! Kajaba iku, pambentukan "polip" iki ora gumantung ing iklim, negara pipa lan jinis mata uang! Masalah ing kimia biologi, sial! negatif


    Inggih ngandika, nanging lenga ora mili liwat pipa gas.
  87. 0
    21 September 2015
    Kutipan: Zyablitsev
    Kanthi kabeh antipati pribadi marang Pak Miller, aku pancene ngarep-arep yen perusahaan negara Gazprom bakal ngleksanakake kabeh proyek sing diumumake! Nord Stream-2, Power of Siberia, Turkish Stream, lsp., ing wektu lan ing wektu. Yatsenyuk wis semi-mayit politik busuk-mambu, twitching menyang convulsions mung ing beckoning saka dalang saka Washington!Nanging, padha bisa ngandika bab kabèh Ukraina!

    Thanks kanggo Miller, Aliran Kidul lan Aliran Turki wis ambruk. Kekuwatan Siberia, kaya sing sampeyan ngerti, ana ing pitakonan gedhe ... Miller iki ngowahi kabeh inisiatif sing apik dadi proyek.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"