Media: Pentagon bakal ngganti strategi lan wiwit nyiapake bali menyang wilayah Eropa sing bisa direbut Rusia

73
Pentagon duwe niat kanggo ngowahi rencana aksi yen ana konflik karo Rusia, laporan RIA News karo referensi kanggo Foreign Policy.



"Amarga kahanan keamanan lan tumindak Rusia, jelas yen kita kudu nganyari rencana aksi sing wis ana kanggo nanggepi potensi agresi marang sekutu NATO," ujare sumber senior Departemen Pertahanan AS marang publikasi kasebut.

Miturut majalah kasebut, "Pentagon ngupayakake tumindak ing NATO lan ing njaba aliansi, lan ing loro kasus kasebut, invasi Rusia hipotetis ing negara-negara Baltik dianggep." Ing wektu sing padha, militèr njupuk sawetara skenario - "saka reaksi kanggo serangan cyber kanggo tumindak nalika nggunakake nuklir. gaman".

Wiwit pungkasan Perang Dingin, perhatian AS utamane fokus ing China lan ancaman teroris. "Prioritas diganti sawise aneksasi Crimea menyang Rusia, sing kaget karo Kulon," publikasi kasebut ngutip tembung mantan Wakil Asisten Sekretaris Pertahanan David Ochmanek, saiki dadi karyawan RAND Research Center.

Kacathet yen Pentagon njupuk rekomendasi saka analis saka RAND Corporation, sing teka menyang kesimpulan yen pasukan NATO ing Eropah Wétan ora cukup nalika ana konflik karo Federasi Rusia. Temuan kasebut nyebabake pangembangan rencana anyar kanggo nglindhungi sekutu.

"Ing interlocutor nerangake manawa ing kabeh skenario, kahanan dianggep nalika NATO kudu ngrebut maneh wilayah sing dikuwasani saka Rusia. Ing babagan iki, aliansi kasebut nganggep ngemot Moskow minangka tugas utama, "tulis majalah kasebut.

Ing wektu sing padha, publikasi nyathet yen "Pentagon ora seneng karo konfrontasi karo Rusia, percaya yen iki ngganggu Amerika Serikat saka" ancaman nyata "saka China." Ing wektu sing padha, "Pentagon ora katon ing donya liwat kaca tingal mawar-colored," sumber nandheske.

"Kita kudu siyap yen ana salah babagan Rusia, lan kita kudu nggawe rencana yen Rusia dadi mungsuh langsung. Aku ora prédhiksi iki lan, mesthi, ora pengin, nanging yen iki kedaden, kita kudu siap, "rampung wakil saka departemen militèr.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

73 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    19 September 2015 11:51
    Dianggep minangka ancaman.
    1. + 26
      19 September 2015 12:01
      Bocah-bocah kudu nguwasani anggaran militer sing gedhe, sing kanggo warga kutha bisa dibenerake kanthi mung siji slogan - "Rusia teka!" babagan kabijakan independen lan umume dheweke rumangsa sapa sing dadi bos ing omah!
      1. +2
        19 September 2015 13:27
        Aku bakal ngomong iki: dolanan NATO ora bisa medeni kita kanthi cara apa wae. Pasukan, sing Coca-Cola ora digawa ing wektu lan mulane ora gelem maju, ora cocog karo kita. Lan iku kasunyatan, tho.
        1. +5
          19 September 2015 14:12
          Kutipan: emba-5
          Aku bakal ngomong iki: dolanan NATO ora bisa medeni kita kanthi cara apa wae. Pasukan, sing Coca-Cola ora digawa ing wektu lan mulane ora gelem maju, ora cocog karo kita. Lan iku kasunyatan, tho.

          -------------------
          Strategi utama Pentagon saiki yaiku perang karo tangan pederast tempur lokal, lan nyambungake tentara Amerika utawa Korps Marinir minangka pilihan pungkasan ...
          1. +2
            19 September 2015 18:44
            Saka teks kasebut, aku ngerti yen dheweke ngirim sinyal menyang sekutu. sing arep nggabung dhisik. lan mung banjur padha bakal dirilis. Iki apik!
        2. + 14
          19 September 2015 15:01
          Aja ngece utawa ngremehake mungsuh. Utamane kaya iki. Ing jaman biyen, ngremehake Nazi Jerman larang regane. Ora pengin kaya iki saiki.
        3. +6
          19 September 2015 15:56
          Emba, nggatekake kanthi rasa jijik lan jijik sing "wani" ranger katon ing rereget kang stomps! Gopher Amersky iki durung weruh rawa nyata sing bakal keselak.
        4. 0
          19 September 2015 18:09
          Kutipan: emba-5
          padha ora bisa medeni kita ing sembarang cara, pasukan sing ora njaluk Coca-Cola ing wektu



          Sampeyan lali yen dheweke uga ora bisa perang tanpa kabin-toilet sing anget ...

          Gnomesek, siji tembung ...
    2. +3
      19 September 2015 12:03
      Pentagon bakal ngganti strategi lan wiwit nyiapake kanggo bali menyang wilayah Eropah


      Nanging apa wilayah kasebut sadurunge dadi SGA? Saiki wis rata. eseman

      Lan yen kabeh mantan USSR mutusake bali, lan tanggal karo psheks. nglirik
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        19 September 2015 16:20
        Phoenix - Aku ora ngerti Nyuwun yen mung padha takon, lan Pshekov kaya Bandera ..... negatif uga, sampeyan ngerti ngendi
        1. 0
          19 September 2015 18:18
          Kutipan: Shishiga
          Tanggal - ya, aku ora ngerti, yen mung dheweke takon,



          Sawise kabeh, wong Rusia bakal nyanyi ... recourse
      3. 0
        19 September 2015 18:17
        Kutipan saka Geny
        Lan yen kabeh mantan USSR mutusake bali, lan tanggal karo psheks.



        Ora perlu mbuwang wektu kanggo perkara sepele lan lali Alaska lan California ...
    3. +9
      19 September 2015 12:09
      "Prioritas diganti sawise aneksasi Crimea menyang Rusia, sing ndadekake Kulon kaget,"

      Dadi dheweke bakal ujar manawa sampeyan ora bisa ngerti babagan bali Crimea menyang tanah air! Lan banjur padha teka munggah karo sawetara jenis "invasi Rusia hypothetical saka negara Baltik"! Ora ana impen sampeyan kanggo ngrebut maneh Crimea sing bisa ditindakake - potong irungmu!
      1. +2
        19 September 2015 12:28
        Kutipan: SRTs P-15
        Banjur padha teka karo sawetara jenis "invasi Rusia hipotetis ing negara Baltik"

        "Pentagon ora seneng karo konfrontasi karo Rusia, percaya yen iki ngganggu Amerika Serikat saka" ancaman nyata "saka China" iku diarani paranoia. Ora jelas apa, nanging ana sing tansah kuwatir. ya
    4. +2
      19 September 2015 12:28
      svp67
      Dianggep minangka ancaman.

      Iku mesthi katon kaya sinyal -- bebaya kanggo kita! Lan serangan mental iki ing Rusia dening Yankees bisa dimangerteni. Alesan kanggo iki yaiku ing AS
      teka menyang kesimpulan babagan kekurangan pasukan NATO ing Eropah Wétan nalika ana konflik karo Federasi Rusia.

      Lan kabeh iki minangka akibat saka kasunyatan sing ... yen wong AMERIKA NDELENG Dhewe, wis dadi mungsuh lan mungsuh sing luwih gedhe tinimbang RUSIA yaiku CHINA! MENEMBONG CHINA SAMBIL BANGET NGEMBAK POTENSI MILITER-STRATEGIS.
      Kanggo loro terwelu, dheweke ngerti banget, sampeyan ora bisa ngetutake ... mulane dheweke ngancam kita kanthi ati-ati ... ujug-ujug KITA bakal wedi! Kanggo ndhukung psychoattack ing kita, padha mutusaké kanggo ngatur Bunch saka gudang, markas ... kang aku bakal versed ing peta (malah bakal nyekel TANPA RECORD MINOR ... utamané sawise kaca katelu saka teh!) .. . lan unit tempur nyata mundur kanthi tenang saka wilayah tetanggan...
      1. 0
        19 September 2015 18:21
        Kutipan saka KazaK Bo
        lan unit tempur nyata kanthi tenang ditarik saka wilayah sing cedhak karo kita...


        Aku ora ngerti ... Kabeh wektu aku rumangsa konsentrasi peralatan militer sithik-sithik, sithik-sithik, luwih cedhak karo wates kita ...

        Lan padha arep bali tank kanggo Jerman, lan ora 10-20, nanging liyane - apa iku ???
      2. 0
        20 September 2015 09:17
        Apa sampeyan ngerti apa serangan psikologis? Iki minangka serangan para pelaut nganggo rompi zebra. wassat
      3. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      19 September 2015 14:59
      Puser bakal mbukak ... ngguyu
    6. 0
      19 September 2015 19:51
      Media: Pentagon bakal ngganti strategi lan wiwit nyiapake bali saka Eropah wilayah sing bisa dijupuk dening Rusia

      Sing. yen Rusia bakal nangkep mbebasake Alaska, Pentagon ora bakal bali. ngguyu
    7. 0
      19 September 2015 20:16
      Wektu kanggo njawab pembantaian wong India!
    8. 0
      20 September 2015 09:29
      "Nalika mungsuh ndudohke maps nyerang, kita ngganti mujur nengen, lan kanthi manual. Nalika wektu teka kanggo serangan, mungsuh wis ilang ing terrain ora pati ngerti lan teka kanggo kesiapan langit lengkap. Sing titik. Sing strategi kita ". (c) Panji Liar. DMB.
    9. Komentar wis dibusak.
    10. 0
      20 September 2015 21:46
      [quote = svp67] Dianggep minangka ancaman --- ya, kaya - medan perang - EROPA !!!! wong Amerika sing ayu - ngganti "sekutu", lan ora wedi apa-apa !!!! nglirik BORZOMETER, Mangan hamburger iki rusak !!!! nglirik NANGING KITA NGERTI YEN KEMENANGAN YAKIN !!!! RUSIA STANDED lan bakal ngadeg ing iki!!!!! duka apik ombenan tresna nglirik
  2. Komentar wis dibusak.
    1. +7
      19 September 2015 11:55
      "Yen sampeyan pengin nggawe Gusti ngguyu, critakna babagan rencana sampeyan." Nanging, ora ana rencana ora Sampeyan perlu kanggo manggoni markas karo soko, supaya padha tarik endhog ing peta.
      1. +3
        19 September 2015 14:00
        Pitakonan? Lan endhog sing bakal digambar?
        1. +2
          19 September 2015 15:15
          Quote: Amur
          Pitakonan? Lan endhog sing bakal digambar?

          Eeeeee.... kancaku, kowe "ora ngladeni ing markas", utawa malah dadi tentara? ngguyu
          Muga-muga, iki minangka ciri "endhog" ing peta. Istilah tentara "tarik endhog" cocog karo KShU (latihan komando lan staf). "Endhog" minangka ciri saka rencana apa wae sing ditampilake ing peta, lan nemtokake, utamane, wilayah konsentrasi pasukan. Werna endhog gumantung sapa sing nggambar. wassat
          1. +1
            19 September 2015 18:24
            Kutipan: ROD VDVshny
            Werna endhog gumantung sapa sing nggambar.


            Saka tingkat kompresi ... Ing peta kita endhoge tansah biru ... Petunjuk ???
        2. +1
          19 September 2015 16:25
          Pitakonan? Lan endhog sing bakal digambar?


          Iku endhog kuwi, kancaku - beda-beda, iki conto endhog saka Komandan Platoon Tank ing pertahanan.

          Inggih, dheweke bakal nggambar luwih akeh dhewe.
        3. 0
          19 September 2015 18:22
          Quote: Amur
          Pitakonan? Lan endhog sing bakal digambar?



          Pitakonan kasebut bisa diucapake kanthi beda: UNTUK SIAPA???
    2. +4
      19 September 2015 11:56
      Quote: Gusti saka Sith
      Pentagon wis wiwit nglukis maneh tank


      Ing werna pelangi? "Obama nyalonake wong homo kanthi terang-terangan kanggo jabatan kepala salah sawijining unit tentara AS."
      1. +6
        19 September 2015 12:01
        Kutipan: B.T.V.
        Obama nyalonake gay kanthi terang-terangan

        ngguyu

        "Eric duwe pengalaman sukses pirang-pirang taun lan kualitas kepemimpinan sing luar biasa, sing ndadekake dheweke dadi calon sing cocog kanggo posisi iki," ujare Barack Obama.
        1. +5
          19 September 2015 12:05
          Kutipan: Drunya2
          Eric wis pirang-pirang taun pengalaman sukses lan katrampilan kepemimpinan sing luar biasa.

          Iku piye wae wikan ambiguously ing cahya saka orientasi.
          1. +1
            19 September 2015 12:26
            Kutipan saka udincev
            Iku piye wae wikan ambiguously ing cahya saka orientasi.

            Ketoke aktif. Nyuwun
            1. +2
              19 September 2015 14:04
              Luwih pasif! Delengen carane mripate mbledhos? Kaya-kaya stalk BSL didorong menyang bokong.
    3. +1
      19 September 2015 11:56
      Quote: Gusti saka Sith
      Pentagon wis wiwit nglukis maneh tank


      Ing biru???? Negara rusak moral. Sampeyan bisa ngapusi ing njaba, nanging sampeyan ora bisa ngapusi dhewe. Kabeh omongan iki mung kanggo ngedol senjata liyane menyang satelite. Dheweke mung tumindak aneh. Ngancurake Eropa, sampeyan ora kudu nyana yen bakal dadi pelarut ... kanggo tuku senjata.
  3. +7
    19 September 2015 11:53
    nganggep kahanan ing ngendi NATO kudu ngrebut maneh wilayah sing dikuwasani saka Rusia

    Dicekel dening sapa, NATO? Federasi Rusia ora ngupayakake kabijakan agresif kanggo nyekel tanggi.
    1. 0
      19 September 2015 11:56
      Kutipan saka bronik
      Ditangkep dening sapa, NATO? Federasi Rusia ora ngupayakake kabijakan sing agresif.

      Dadi sawise kabeh, iki minangka setengah langkah sing perlu kanggo langkah sabanjure: kanggo ngrebut wilayah kasebut kanggo nyegah panangkepan Rusia. Bening minangka dina kanggo nyegah panangkepan ...
  4. +2
    19 September 2015 11:54
    "Pentagon bakal ngganti strategi lan wiwit nyiapake bali menyang wilayah Eropa sing bisa direbut Rusia"
    Iki, miturut artikel "reconquest", tegese mung siji. Perang nuklir. HA uga, mitra Euro-Amérika kita.
    1. Thor5
      +2
      19 September 2015 12:51
      Ya, kaya aku ngerti, kita durung nangkep (lan ora bakal ditindakake!), Lan dheweke wis siyap menang maneh!
      kuwat ngandika.
    2. Komentar wis dibusak.
  5. +2
    19 September 2015 11:57
    sawise aneksasi Crimea menyang Rusia, sing ndadekake Kulon kaget",
    uga, bebek, padha wis direkam ing aset, lan kene, oppa, outpost saka Rusia ing Segara Ireng.
  6. +1
    19 September 2015 11:57
    Nanging yen ing sawijining dina dheweke nyekel, mula kita bakal nemokake apa wae ... Dheweke mlarat, ora ngerti apa sing kudu dipikirake kanggo nambah belanja pertahanan)))
  7. +5
    19 September 2015 11:59
    Apa padha arep nyerang RUSIA, wong sengsara? Kanthi logistik ngliwati Atlantik, tanpa sekutu nyata ing Eropa? Mung ana siji panjelasan. Potongan anggaran sing nyata lagi disiapake ing kasur, lan Pentagon nyiapake papan loncatan luwih dhisik kanggo ngrebut bagean saka kue "nyusut". Kaya sing dikandhakake - ora ana sing pribadi, mung bisnis.
    1. +2
      19 September 2015 12:16
      sekutu nyata Jerman lan Prancis, padha tansah gloriously didilat kulon, lan sajarah, minangka biasanipun, iku cyclical, mung pasuryan owah-owahan.
      1. 0
        19 September 2015 18:27
        Kutipan saka AdekvatNICK
        sekutu nyata Jerman lan Prancis.



        Kutub ... Lan dheweke, kaya jembatan, bakal luwih cedhak karo kita ...
  8. jan
    +2
    19 September 2015 12:00
    Miturut majalah kasebut, "Pentagon ngupayakake tumindak ing NATO lan ing njaba aliansi, lan ing loro kasus kasebut, invasi Rusia hipotetis ing negara-negara Baltik dianggep." Ing wektu sing padha, militèr njupuk sawetara skenario - "saka reaksi kanggo serangan cyber kanggo tumindak ing acara saka nggunakake senjata nuklir." Mesthi wae, kepiye Rusia bisa ngalahake "kekuatan gedhe" Baltik kajaba nganggo senjata nuklir.))))
  9. +1
    19 September 2015 12:04
    Kita bakal ngembangake rencana dhewe kanggo bali wilayah sing dikuwasani NATO menyang Rusia. duka Lan omong-omong, apa wae sing bakal ditindakake bocah kasebut, yen dheweke ora nangis! wassat
    1. +1
      19 September 2015 14:09
      Apa aku bisa ngucapake maneh? Apa wae sing nyenengake bocah kasebut, yen mung dheweke ora ngandhut, yen ora ana orientasine.
  10. 0
    19 September 2015 12:04
    Kaping pisanan, sampeyan kudu nyedhiyakake popok lan peti mati.
  11. +1
    19 September 2015 12:07
    Staf Umum sing normal kudu duwe rencana kasebut. Emosi kaya kanca utawa ora kanca ora bisa ditampa ing perencanaan militer.
  12. +1
    19 September 2015 12:11
    Artikel kasebut kompak, informatif, warta kasebut spesifik.
    Apa kekurangane?
    Sejatine artikel punika plus. lan kanggo Amerika - minus.

    Ing istilah dhasar, ana akeh kontradiksi, yaiku, ora ana bebener.
    Rusia ora tau njupuk wong liya, nanging wis nyedhiyakake lan bakal terus menehi perlindungan kanggo wong Rusia lan wong liya ing Tanah Air.
    Lan yen wong Rusia ing negara manca ora kepenak, dheweke kudu ngatur awake dhewe dadi milisi rakyat, ngumumake otonomi, kamardikan ....
    Lan Rusia wis nggawe rencana aksi kanggo macem-macem skenario.

    Dadi, supaya Amerika mikir babagan carane ngatur supaya para vassal, banjur duwe kesempatan kanggo urip sejarah, mesthi. yen obamka kelingan gay saka pimpinan negara lan tentara.
  13. 0
    19 September 2015 12:12
    dhuwit ora ngidini sampeyan kudu invent mungsuh lan risiko.
    Dheweke bakal mbukak markas lan ngrampungake, uga, dheweke bakal ngirim rolas pesawat liyane menyang kabeh Baltik. Iki medeni banget.
  14. 0
    19 September 2015 12:15
    Pernyataan kasebut bisa dingerteni, Pentagon ngganti strategi, kita ngenteni panyebaran pangkalan Amerika ing negara: ing Polandia, ing Romania, ing Ukraina, misil wis wiwit disebarake, ing Uzbekistan wis ana pangkalan, ing Georgia, lan polypolises dhewe ing negara Baltik lan kabeh Rusia ana ing ring.
  15. +7
    19 September 2015 12:15
    Kita durung sesambungan karo Amerika kaya ngono ... adhep-adhepan ..! Aku bakal cepet nemokake topik umum ....
    1. 0
      19 September 2015 20:37
      Salah kanca. Kita ngomong karo wong-wong mau nalika iku. Lan dheweke lan kita sinau akeh saka saben liyane. Lan kudu dicathet yen dheweke komunikasi tanpa ketegangan, kanthi tentrem, kanthi ikhlas. Beda karo saiki sing diarani. master saka Amerika Utara. Sayange saiki kita wis jarang kontak karo wong asli asli.
  16. +1
    19 September 2015 12:17
    Nalika mayoritas pasif ing Baltik nyadari yen pendhudhukan nyata ing Amerika Serikat luwih mbebayani tinimbang "pendhudhukan" imajiner saka USSR, kabeh drooling lan nendhang "sekutu" anyar kasebut bakal dadi bluff kosong. Lan Hawks saka "pertahanan" Amerika Serikat, sanajan ing kahanan iki, nganggo kaca tingal mawar-colored, amarga padha ora ngerti - saiki kudu mikir sing 50 negara tetep ing Amerika Serikat, lan ora nomer cilik. saka wong-wong mau. Lan umume, supaya singkatan "USA" ora klelep menyang lalen.
    1. +1
      19 September 2015 13:05
      Kutipan saka: ava09
      Nalika mayoritas pasif ing Baltik nyadari yen pendhudhukan nyata ing Amerika Serikat luwih mbebayani tinimbang "pendhudhukan" imajiner saka USSR, kabeh drooling lan nendhang "sekutu" anyar kasebut bakal dadi bluff kosong.

      Ora bakal ngerti apa-apa - mesthine bakal luwih gampang - nanging deleng mayoritas Ukrainia - apa dheweke ngerti akeh? Senadyan kasunyatan sing ora ana siji shoots ing Baltik.
  17. 0
    19 September 2015 12:18
    Interlocutor kasebut nerangake manawa ing kabeh skenario, kahanan dianggep nalika NATO kudu ngrebut maneh wilayah sing dikuwasani saka Rusia.

    Nuhun. Alaska lan California goyang? Maca sajarah negara Rusia. Sanalika, mesthine, Rusia bakal ngombe bir ing Capitol Hill
  18. +1
    19 September 2015 12:21
    Penyitaan negara-negara Eropa kanthi kasur diwiwiti, ngilangi politisi sing ora sopan saka pimpinan lan mbentuk mung anak didik. Demokrasi miturut prinsip belang lintang, "Sapa sing ora karo kita iku nglawan kita."
  19. +3
    19 September 2015 12:26
    NATO kudu menang maneh wilayah sing dikuwasani saka Rusia, aku kepengin weruh carane lan apa?
    Kabeh bumi langka ing AS lan Eropa ana ing China, tegese ora bakal bisa nggawe peralatan canggih sajrone perang)
    Bubar, ing taun 2011, pabrik tank pungkasan ing Amerika Serikat dibongkar, mung ninggalake pabrik perbaikan tanpa conveyor lan pengecoran ing ngendi abroms dimodernisasi kanthi potongan.
    Lan ing kabeh, titanium dibutuhake kanggo penerbangan sing luwih kenceng, nanging ora.

    Saiki kahanan wis berkembang manawa produksi massal peralatan ora bisa ditindakake saiki, lan luwih-luwih nalika jaman perang)
    Bab sing padha karo armada tetep 1 galangan kapal ing ngendi operator pesawat saiki dibangun.

    Sampeyan ora bisa nglukis maneh, nanging ana uga sing menarik)

    Aku mikir yen ora kanggo senjata nuklir, malah Korea Lor bakal bisa nyekel Amerika Serikat kanthi ndharat divisi 2-3)
    1. +2
      19 September 2015 12:39
      Oh, carane salah sampeyan, iku Komplek militèr-industri US sing paling kuat dina lan, yen dikarepake utawa perang, conveyors bakal bisa kanggo potensial lengkap, aku ora bakal nulis bab armada, kabeh dina iki "hot spot" lan statements "Rusia teka" teka saka ing kono
      1. 0
        19 September 2015 14:05
        Iki ngendi sampeyan katon salah: Komplek-kompleks (MIC), nanging saka apa padha mbangun pesawat modern yen Rusia mandheg nyediakke titanium, lan China mandheg nyediakke bahan mentah kanggo elektronik? Lan minangka salah siji ora tanpa karakter kondhang ngandika: "... lan ora ono sing manis utawa Denissi ..."! Kabeh sing ngelingake kita saka siklus "... kepungkur lan pikirane ...", lan hotstsa lan dering, nanging ibuku ora supaya! Ora bakal angel kanggo kita praktis mungkasi industri aerospace kanthi mandheg pasokan mesin roket Rusia )! Lan ing meh wae arah ana "bolongan" gedhe ing "kompleks industri militer Amerika sing kuwat"! Yen beda, kita ora bakal ngrembug artikel iki saiki, nanging nindakake perkara liya ing sangisore pandhuane wong lanang nganggo helm pith. bank-bank ing Potomac!
    2. Komentar wis dibusak.
  20. 0
    19 September 2015 12:36
    Sapa bab apa, lan ala bab adus.
  21. +3
    19 September 2015 12:37
    Anggota Kongres, menehi adonan luwih akeh kanggo pertahanan nglawan Rusia sing jahat !!!...
    Padha dadi agresif, bersenjata lan liyane - GREEN!
    Ngeri, ngeri!
    1. +2
      19 September 2015 12:42
      Kutipan: Oman 47
      Padha dadi agresif, bersenjata lan liyane - GREEN!
      Ngeri, ngeri!

      Aku ora bakal kaget yen wong Amerika sipil normal wis ndudhuk papan perlindungan bom ing latar mburi lan tuku arsenal senjata cilik. Krisis Rudal Kuba Wis Nylametake Amerika
  22. 0
    19 September 2015 12:48
    Lan sapa sing padha mikir sing bisa kita tangkep? Kutub utawa apa? Banjur kenapa? Ngunggahake ekonomi lan mbayar utange menyang IMF, lan apa sing larang regane? Batu bara, mula kita duwe. Balt uga kuwatir tanpa guna. yen ing USSR padha duwe industri lan produksi, saiki kabeh wis numpes ana, lan padha manggon ing handouts saka Brussels, supaya sampeyan ora kudu menang apa-apa, mesthi, Amerika ngerti iki, lan mulane padha nyoba kanggo push. basis sing luwih cedhak tapel wates kita, utamané amarga kabeh negara iki mung kanggo.
    Siji-sijine sing dikarepake yaiku nyuda retorika agresif menyang Rusia.
  23. +1
    19 September 2015 13:05
    kabeh bakal kaya ing Arktik, sampeyan bakal nyedhot paw.
  24. 0
    19 September 2015 13:18
    Kanggo neraka karo kita Baltik iki karo sprats. Menehi kita bali Alaska kita karo emas, caviar lan lenga. Napa kita butuh sen iki yen rubel emas kita ana ing kana.
    1. +1
      19 September 2015 13:57
      Kepriye sih iku.. Tanah iku duweke. Peter1 tuku tanah iki saka Swedia kanggo efimki. Lan apa sing ditindakake fragmen-fragmen Teuton ing kono ora jelas?
  25. 0
    19 September 2015 13:24
    Kekurangan haloperidol disetel lan ana ...
  26. +1
    19 September 2015 13:44
    Miturut logika, pratelan iki kudu dadi rahasia militer, lan dheweke nggawe informasi kasebut umum, tegese dheweke duwe rencana liyane sing ora dingerteni sapa wae. Miturut pendapatku, iki mung serangan rudal nuklir global saka kabeh batang. Nanging, dheweke lagi nyiapake perang lan langsung ngomong babagan iki.
  27. +2
    19 September 2015 14:16
    Kita ora butuh wong liya ... nglirik
    Kita ora bakal menehi kita marang sapa wae! am
  28. +1
    19 September 2015 14:23
    kabeh skenario nganggep kahanan sing NATO kudu menang maneh wilayah sing dikuwasani saka Rusia.

    .... ngulu bledug. Wis padha nyoba kanggo bali Crimea lan Rusia cepet nuduhake kapal sing giliran saka gapura.
  29. +1
    19 September 2015 15:03
    Bener, iki wektu kanggo ngatasi sampah iki.
  30. +2
    19 September 2015 15:06
    "Prioritas wis diganti sawise aneksasi Crimea menyang Rusia, sing ndadekake Kulon kaget"
    Lan kabeh iki kedadeyan tanpa bom "tentrem" lan akeh korban, nanging kanthi prentah saka populasi Crimean. Ruwet, salah, ora Fashigtonian ...
  31. 0
    19 September 2015 15:35
    "Miturut kahanan keamanan lan tumindak Rusia, jelas yen kita kudu nganyari rencana aksi sing wis ana kanggo nanggepi potensi agresi marang sekutu NATO"


    Wong bodho, wong bodho lan maneh wong bodho.
  32. 0
    19 September 2015 15:39
    Mesthi, aku mbaleni apa sing dakkandhakake luwih saka sepisan. Kashchenko nangis amarga para prajurit kasebut.
  33. 0
    19 September 2015 15:58
    miturut senjata nuklir Baltik? opo artine??
    invasi cyber ing negara Baltik? tt piye??
    misale jek edan tambah kuwat ing kasur saben dina lan jam ...
  34. 0
    19 September 2015 16:10
    Ya, iki minangka penipuan Amerika lengkap. Punika sluts sing rampung intimidated kabeh Geyropa. Sing nggumunake, tinimbang otak, wong Eropa bisa uga duwe lem "Momen" wong bodho
  35. 0
    19 September 2015 16:17
    apa sing kudu disiapake? supaya wakil saka Departemen Luar Negeri njupuk uyah roti ing andhuk lan kabeh bakal rapi)
  36. 0
    19 September 2015 16:32
    Pentagon saka tembung kanggo drive show-off! Dheweke mung melu siji - verbiage!
  37. 0
    19 September 2015 18:07
    "nganggep invasi Rusia hipotetis ing negara Baltik"...

    Sawetara logika lan strategi aneh ...

    Mesthine, lokasi lan pamisahan wilayah Kaliningrad saka wilayah utama Rusia ngganggu ... Iku misale jek aku iki kudu nggawa rasa ora nyaman kanggo wong sing manggon ing kono ...

    Nanging, umume, misale jek sing paling penting kanggo Rusia saiki bakal entuk akses langsung menyang wilayah Crimea ... Lan ahli strategi NATO uga kudu ngerti ...

    Utawa aku bakal menehi alesan apa sing kudu digoleki supaya bisa nambah kahanan, utawa tenang para pelacur Baltik ...
  38. 0
    19 September 2015 18:34
    Fufly isian juggling informasi kanggo wong-wong sing succumbed kanggo sweatshirts pemain ski iku pemain ski biasa, nanging nganggo kaos).
    Total: Napa kita kudu nanggapi telek? Wangsulane ora perlu, sing wis teka padha ngilangke dhewe.
    Mula - reaksi kudu padha karo respon.
    "tenang, tenang wae.."
  39. 0
    19 September 2015 19:03
    Mergo aku ora ngerti, wong-wong sing mlarat iki arep bali apa lan marang sapa? Kita durung nangkep apa-apa, nanging kasunyatan sing bali iku dudu urusan babi sampeyan.
  40. 0
    19 September 2015 19:18
    USA LAN RUSIA. PEDARAN REAL diwiwiti SAIKI.

    http://vashmnenie.ru/blog/43678415713/SSHA-i-Rossiya.-Nastoyaschaya-shvatka-nach



    inayetsya-seychas.?

    Dandelion Rusia.
    http://oppps.ru/nhk-novye-russkie-rakety-oduvanchi...lya-evropy-ssha-i-yaponii.h


    tml

    SIX T-90 tank ngreset GAME AMERICAN IN SYRIA.
    http://argumenti.ru/
  41. 0
    19 September 2015 20:45
    Ayo padha siyap-siyap, kudu nindakake apa-apa. Wong sing lara mental ora bisa diganggu kanthi cara apa wae.
  42. 0
    19 September 2015 22:04
    Apa bali soko? Ora sabar ngenteni dijupuk. eseman
  43. Komentar wis dibusak.
  44. 0
    20 September 2015 09:51
    Dadi dheweke duwe pesen resmi: Yen sampeyan diancam nganggo gaman, mula sampeyan kudu tumungkul, nyopot bokong lan seneng-seneng ...
    Nanging iki ana ing terjemahan "gratis", mesthine, sanajan ing intine tegese padha ...)))
    Eh, Amerika, sampeyan ora ngerti apa pitchfork Rusia ing iga saka sawetara jinis wanita tuwa Rusia. Lope saka mungsuh wis ketemu karo pitchforks iki, nanging padha ora bakal ngomong apa-apa bab iku.)
  45. 0
    20 September 2015 11:40
    Ayo padha siyap-siyap. Nalika lagi nyiapake, kita njupuk Crimea, tanpa gangguan lan bledug. Lan gonggongan sing galak ora ngowahi apa-apa.
  46. 0
    20 September 2015 19:20
    Kutipan saka Greenwood.
    Aja ngece utawa ngremehake mungsuh. Utamane kaya iki. Ing jaman biyen, ngremehake Nazi Jerman larang regane. Ora pengin kaya iki saiki.

    Aku setuju. Minangka pelatih kita dear ngandika: - "Underestimating mungsuh, uga overestimating wong, minangka aturan, ndadékaké kanggo asor. Ing kasus pisanan, dening underestimating mungsuh, sampeyan bisa kantun jotosan saka pasukan kuwi sing mesthi bakal mimpin kanggo asor Kanthi overestimating mungsuh, sampeyan psychologically kalah marang ing advance lan ora Sampeyan bakal bisa kanggo kebak éling potensial, Kuwi pai karo anak kucing!
  47. 0
    20 September 2015 21:22
    Ora ana sing anyar. Baba Yaga nglawan pemugaran kekaisaran. Jawaban kudu teknologi dhuwur lan asimetris.
  48. 0
    22 September 2015 11:53
    "Pentagon bakal ngganti strategi lan wiwit nyiapake bali menyang wilayah Eropa"

    Dheweke kudu ngrebut maneh wilayah kasebut ora saka Rusia, nanging saka pejuang IS ing Eropa.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"