Review militèr

Perang ing sangisore karpet Bank Sentral

41
Dideleng saka "swara" sing teka saka lawang tertutup Bank Sentral, sing wis bocor malah menyang media internasional, proses perjuangan aparat antarane "liberal lawas" lan "liberal anyar" wis tekan garis finish. . Iki ora bisa nanging bungah. Lan ing kene titik kasebut ora ana ing Bank Sentral, nanging ing arah ekonomi umum.

Para pamaca sing wis suwe bisa uga ngelingi yen aku duwe sikap positif banget marang tumindak lan pernyataan "anyar" (wiwit Januari 2015) Wakil Ketua Bank Sentral Dmitry Tulin.

Senadyan kasunyatan sing Tulin tanggung jawab kanggo kabijakan babakan dhuwit ing Bank Sentral, ruble, hubungan karo bank-bank lan politik ambruk menyang lingkungan kapentingan (kanthi persetujuan eksplisit karo Kremlin, kang, miturut media liberal, bener mekso ing penampilan ing. Bank Sentral).

Apa aku seneng Tulin:

- Dheweke nuntut supaya perdagangan mata uang ing bursa saham Moskow digawa menyang negara sing beradab, supaya bursa saham bakal mandheg dadi papan kanggo overclocking nilai tukar murni spekulatif. Contone, Tulin nuntut introduksi "lelang mata uang diskrit": http://top.rbc.ru/finances/16/03/2015/5506e8ce9a79472c5d7ec84a. Ora ana gunane babagan rincian teknis, cukup kanggo ujar manawa saka sudut pandang praktis, iki bakal nyepetake upaya kanggo "nyepetake" tingkat ing pasar sing ora cair. Penting yen Kementerian Keuangan, Bursa Saham Moskow lan peserta pasar nglawan inovasi iki.

- Tulin nuntut saka bank-bank supaya padha ngurangi suku bunga ing silihan sawise abang saka tingkat Bank Central, lan ora nyoba kanggo "mangan saka wates sing" ing beyo saka sektor ekonomi liyane. Gampang ditebak yen dheweke ora entuk simpati saka komunitas perbankan kanthi cara iki: http://ria.ru/economy/20150316/1052848402.html.

Saiki, miturut informasi yen "liberal lawas" sing disalahake bocor menyang Bloomberg, konflik kasebut wis pindhah menyang tingkat dhasar anyar: http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-08-13/fractures-form -ing -russia-s-central-bank-minangka-resesi-jero. Posisi partai (interpretasi saya rada beda karo Bloomberg):

- Nabiullina, Siluanov, sektor perbankan lan bagéan saka oligarki sing ora tau ninggalake perusahaan lepas pantai, ing asas, ora pengin ngganti apa-apa. Status quo lan kabeh. Sampeyan uga bisa nyuda belanja anggaran, nindakake reformasi, lan liya-liyane.

- Tulin, Kamentrian Pembangunan Ekonomi lan sawetara warga pengaruh saka Old Square lan Dewan Keamanan ndhukung pilihan liyane:
1. Ngurangi tingkat lan ngatur diangkah kredit kanggo industri (Tulin, ing pangertèn iki, bankir saka abad ka-19 - kang pracaya sing bank-bank kudu nandur modal ing pabrik).
2. Kanggo nyegah dhuwit sing dipompa menyang industri langsung mili menyang mata uang lan ing luar negeri, diusulake kanggo ngenalake (bali) watesan babagan gerakan modal (manungsa waé! sawetara "watesan).

Akeh sing kedadeyan ing urip politik sing cedhak karo Rusia bisa dimangerteni ing kerangka kompetisi antarane 4 kelompok utama elit Rusia (mung aja nganggep minangka partai kanthi hierarki lan disiplin. Ing kene kahanane padha karo para penggemar bal-balan: ana penggemar Spartak ing umum, lan ana "perusahaan" tartamtu. Dadi, contone, "liberal lawas" kaya penggemar tim tartamtu, lan, contone, "kulawarga Gref" minangka "firm" tartamtu).

Pangeling-eling kelompok:
1. Komprador liberal.
Gambar sing diusulake ing mangsa ngarep: Rusia terintegrasi menyang peradaban Kulon.
Nyatane: Rusia, digabungake menyang peradaban Barat minangka koloni bahan mentah ing Amerika Serikat.

2. "Konservatif Anyar".
Gambar sing Diusulake ing Masa Depan: Kakaisaran Rusia 2.0.
Nyatane: "Iran Ortodoks" (tegese Iran nyata kanthi plus lan minus, lan dudu karikatur ing media Kulon).

3. "Liberal Anyar".
Gambar sing diusulake kanggo masa depan: negara kapitalisme patriotik sing menang.
Nyatane: 2007 kaya "Groundhog Day" - upaya tanpa wates kanggo ngasilake rasa kenyang ing taun XNUMX-an kanthi ngowahi sistem sing ana.

4. "Abang" patriot.
Gambar sing diusulake kanggo masa depan: USSR 2.0.
Nyatane: China taun 2000-an (maneh, iki nuduhake China nyata taun 2000-an, kanthi pertumbuhan ekonomi kanthi cepet, peran gedhe negara ing ekonomi, nanging uga bali saka stratifikasi sosial tartamtu, ing ngendi dheweke nulis babagan konsumsi status elit partai ora ing Tatler), nanging ing pager, nanging iki ndadekake ora kurang nyata).

Apa sing kedadeyan saiki ing Bank Sentral lan pemerintah yaiku garis finish saka konflik aparat "liberal anyar" nglawan komprador liberal lan kanca-kancane.

Siji bisa kanthi gampang nyathet argumentasi marang posisi Thulin:

1. Introduksi watesan babagan gerakan ibukutha (lan tuku mata uang asing) mesthi bakal nyebabake kejut psikologis sing abot kanggo bisnis lan populasi. (Wangyu: kabeh LiveJournal ndhuwur lan kabeh media liberal bakal kapenuhan artikel lan kiriman karo leitmotif "uga, ffffse! hello, Juche! kita kabeh bakal mati ").
2. Skema korup kanggo penarikan ibukutha bakal langsung katon (kaya ing China), bisa uga "pasar mata uang ireng" (kene, kanggo diskusi tartamtu, sampeyan kudu ngerti proposal tartamtu, nanging informasi iki durung kasedhiya).
3. Kanggo nyepetake inflasi, malah ora perlu dhuwit mili ing luar negeri kanthi tingkat sing murah, bisa uga mung mili menyang sektor ekonomi liyane kanthi nyalahi panggunaan dana. Skema: nampa silihan kanggo tanduran - nyolong 50% liwat subkontraktor, yen skala menyang negara kanthi sakabehe, bakal njeblug karo bom inflasi sing ora bakal katon kanggo sapa wae.
4. Iku bakal bisa kanggo lali bab bali saka ibukutha saka perusahaan lepas pantai (bisnis dijanjekake deadline nganti Desember lan ora ndemek aturan game nganti Desember).

Nanging, senadyan kabeh risiko (padha kudu dimangerteni lan ditangani), perlu kanggo ngalih menyang kredit preferensial kanggo industri, kanggo jiwitake wates bank-bank lan operasi spekulatif - iku perlu. Loro pitakonan tetep: bakal Tulin lan Co bisa gawe uwong yakin Putin sing iku worth njupuk resiko kanggo wutah ekonomi, lan apa padha bakal bisa kanggo bener ngurangi risiko iki mengko. Resiko utama dumunung ing kasunyatan sing silihan kurang-bunga ora nguripake menyang "pakan pakan kanggo dhewe", amarga banjur ekonomi tenan bakal teka kanggo karachun.

Agustus minangka sasi sing ora becik kanggo owah-owahan radikal, lan miturut kasunyatan manawa informasi babagan konflik kasebut wis wiwit bocor menyang media, ana 3-6 sasi sadurunge denouement. Kajaba iku, ultimatum deoffshorization kadaluwarsa ing Desember. Bakal ana wayahe sing apik kanggo ngencengi sekrup. Ing sisih liya, kahanan bisa berkembang kanthi cara sing kudu diganti sadurunge.
Pengarang:
Sumber asli:
http://crimsonalter.livejournal.com/72288.html
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. penembake gunung
    penembake gunung 23 September 2015 05:26
    + 17
    Kabar apik. Nabiullina lan Siluanov terus terang "njaluk". Wektu kanggo nglarang bank-bank saka spekulasi ing bursa saham. Sampeyan kudu duwe kalbu.
    1. andrey
      andrey 23 September 2015 05:35
      + 10
      Quote: penembak gunung
      . Sampeyan kudu duwe kalbu.

      nganti saiki, wong "wis" ...
      1. sibee
        sibee 23 September 2015 08:44
        +5
        Ing endi kalbu, penis wis tuwuh ...
    2. Roda
      Roda 23 September 2015 05:40
      + 10
      Quote: penembak gunung
      Sampeyan kudu duwe kalbu.

      Nurani lan bisnis minangka konsep sing ora cocog.
    3. Prokop
      Prokop 23 September 2015 05:42
      + 19
      Quote: penembak gunung
      Kabar apik. Nabiullina lan Siluanov terus terang "njaluk". Wektu kanggo nglarang bank-bank saka spekulasi ing bursa saham. Sampeyan kudu duwe kalbu.

      Nabiullina lan Siluanov mung karakter sing katon ing umum, wayang, malah sing dibusak saka lapangan ora bakal ngganti kahanan ing asas. Ora ana cara kanggo nindakake tanpa pembantaian langsung saka dalang sing sepi ing mburi karakter kasebut. Mbok menawa aku bakal dituduh Stalinisme, nanging aku yakin yen Iosif Vissarionovich bakal nggawe kahanan ekonomi Rusia ing wektu sing cendhak.
      1. andrey
        andrey 23 September 2015 05:57
        + 10
        Quote: Prokop
        Mbok menawa aku bakal dituduh Stalinisme, nanging aku yakin yen Iosif Vissarionovich bakal nggawe kahanan ekonomi Rusia ing wektu sing cendhak.

        Lan dheweke ora bakal nindakake ...
        1. user
          user 23 September 2015 13:40
          +3
          Skema: nampa silihan kanggo tanduran - nyolong 50% liwat subkontraktor, yen skala menyang negara kanthi sakabehe, bakal njeblug karo bom inflasi sing ora bakal katon kanggo sapa wae.


          Supaya iki ora kelakon, malah Joseph Vissarionovich ora perlu, sampeyan mung perlu kanggo njamin silihan kuwi (ana akeh struktur insurance internasional karo sajarah financial abad-lawas) lan netepake kontrol lan pidana tanggung jawab kanggo nyalahi panggunaan saka silihan. Saben panggunaan kasebut mesthi duwe posisi lan jeneng. Pangopènan siji wong sing ngawasi iki bisa kalebu% saka insurance, lan perusahaan insurance kudu duwe hak kanggo milih wong kanggo posisi iki, mirah lan nyenengake, ora Gulags lan dhaftar eksekusi, mung karsane politik saka Power.
      2. rosarioagro
        rosarioagro 23 September 2015 07:20
        +1
        Quote: Prokop
        Iosif Vissarionovich bakal nggawe kahanan ing ekonomi Rusia ing wektu sing cendhak.

        Lan sapa sing bakal diandelake?
        1. bajak
          bajak 23 September 2015 12:15
          +1
          Kanggo Beria, kanggo Zhukov. Saben panguwasa kuwat Rusia duwe Malyuta Skuratov dhewe, Fedor Yuryevich Romodanovsky, kanselir Gorchakov dhewe. Putin duwe Lavrov. Dadi Beria bakal ditemokake yen dheweke pengin.
      3. bajak
        bajak 23 September 2015 12:10
        +2
        Lan kenapa sampeyan wedi karo tuduhan Stalinisme? Iku wektu kanggo miwiti proses rehabilitasi saka Rama Bangsa-Bangsa, supaya wong jujur ​​ora ragu-ragu kanggo nyebut simpati kanggo genius saka negara Rusia.
    4. slizhov
      slizhov 23 September 2015 06:02
      +2
      penembake...
      supaya ... Nabiullina diakoni minangka sing paling apik maneh dening Amerika?
      1. Dembel77
        Dembel77 23 September 2015 06:57
        +3
        Kutipan saka slizhov
        penembake...
        supaya ... Nabiullina diakoni minangka sing paling apik maneh dening Amerika?

        Kanggo paraphrase paribasan kondhang, kita bisa ngomong sing apik kanggo Amerika - banjur pati kanggo Rusia! Lan iki, sing sampeyan ngerti, ora bisa ditampa, ana sing kudu ditindakake.
      2. go21zd45 sawetara
        go21zd45 sawetara 23 September 2015 08:15
        +8
        Kasyanov, Kiriyenko, Nemtsov, Kozyrev, Chubais, Gaidar lan Yeltsin, tokoh-tokoh kasebut ing Kulon minangka sing pisanan ing daftar wong-wong sing ngrusak Rusia. Wektu kanggo Putin njupuk tindakan tegas kanggo ngganti lingkungane, Rusia sugih bakat, nanging yen pesta dek terus
        banjur ora ana gunane lan bisa nuwuhake amarah massal saka rakyat.Sakabehing rating sing ditindakake dening macem-macem dana iku omong kosong kanggo partai sing ngatur.
        1. Paman Joe
          Paman Joe 23 September 2015 17:42
          0
          Kutipan saka: go21zd45few
          Iki wektu kanggo Putin njupuk tindakan tegas kanggo ngganti rombongane
          Iki wektu kanggo nom-noman Chukchi naif kanggo mungkasi ngarep-arep sing maniac bakal tanpo pekso matèni.
          1. Manungsa Kucing Null
            23 September 2015 18:01
            0
            Kutipan saka Pakdhe Joe
            kanggo mungkasi ngarep-arep sing maniac bakal tanpo pekso nyerah matèni

            Persis. lan

            Kutipan saka Pakdhe Joe
            kanggo mungkasi melu ngapusi awake dhewe, nggawe alesan kanggo tumindak manajemen

            Pakdhe Joe, wis aja medeni wong! Banjur - maniacs .. sawetara jenis toxoplasmosis .. lan sampeyan wis ngilangke "maniac" menyang bolongan - wektune kanggo nggawe sing luwih seger ngguyu

            Kutipan saka Pakdhe Joe
            Yen sampeyan pengin jawaban tartamtu, takon pitakonan tartamtu.

            Aku takon: ayo ngomong kabeh sing disaranake "mandheg", kita "mandheg".

            Banjur - apa sing kudu kita lakoni, bocah yatim piatu lan cilaka?

            Pitakonan sing cukup spesifik, ora? nglirik
            1. Paman Joe
              Paman Joe 23 September 2015 20:05
              0
              Kutipan saka Cat Man Null
              mungkasi medeni wong!
              Lan aja wedi eseman

              lan sampeyan wis ngilangke "maniac" menyang bolongan
              Aja ngapusi, aku ora ndemek sampeyan.

              Banjur - apa sing kudu kita lakoni, bocah yatim piatu lan cilaka?
              Lan banjur perlu kanggo pitakonan kaya "Lan banjur - apa kita, yatim piatu lan celaka, kanggo nindakake soko?" rampung ilang, amarga sawise pangujan kondisi pisanan, wawasan ana.
              Lan nalika kedadeyan kasebut, sampeyan bakal dadi cetha banget - kapan, ing ngendi lan karo sapa sampeyan kudu mlaku-mlaku, ing kasus apa kanggo melu parasitisme kolektif, lan apa syarat sing kudu diterusake.
              1. Manungsa Kucing Null
                23 September 2015 20:23
                +1
                Kutipan saka Pakdhe Joe
                dadi cukup jelas - kapan, ing ngendi lan karo sapa sampeyan kudu mlaku-mlaku, ing kasus apa kanggo melu parasitisme kolektif, lan apa syarat sing kudu diterusake ing kasus iki.

                Ahhh ... "bebas mogok" lan liya-liyane.. opo

                Aku ora weruh nggunakake kabeh iki .. sampah .. ing kasunyatan kita ora
      3. nikolaev
        nikolaev 23 September 2015 08:58
        +2
        Kleptopatra Naibulina paling apik ing kelas. Simulants minangka crutch paling apik kanggo dheweke.
        1. nikolaev
          nikolaev 23 September 2015 09:25
          +1
          kanggo iki lan liya-liyane kaya wong-wong mau sing saiki tanggung jawab babagan keuangan, lagu kabangsan dudu lagu kabangsaan Rusia, nanging misuwur kanthi tembung "apa langit biru, kita dudu penggemar rampokan: wong bodho ora butuh. piso - sampeyan nyanyi sethithik kanggo dheweke lan nindakake apa wae sing dikarepake karo dheweke ...."
    5. vovanpain
      vovanpain 23 September 2015 07:37
      + 14
      Siluanov, Nabiullina lan nurani? Nurani diganti karo dhuwit kertas.
    6. Horn
      Horn 23 September 2015 10:44
      +2
      Quote: penembak gunung
      Kabar apik. Nabiullina lan Siluanov terus terang "njaluk". Wektu kanggo nglarang bank-bank saka spekulasi ing bursa saham. Sampeyan kudu duwe kalbu.

      Nurani kuwatir marang sing duwe. Makhluk-makhluk sing nyusup liwat mayit lan tumuju menyang palung kekuwatan mung ora duwe kalbu kanthi definisi. Dheweke mati karo wong-wong mau, ora bisa metokake pancet "estates" - rudo pekso ing wangun perverted. Padha mung mutant. Ora wong. Inhumans.
  2. Reptiloid
    Reptiloid 23 September 2015 05:59
    +4
    Aku rumangsa isih dini kanggo bungah. Dheweke mung ngira ...
    Paragraf penultimate babagan risiko. Akeh pitakonan sing bisa dijaluk babagan topik iki.
    4 opsi sing bisa ditindakake: ora bisa ditampa utawa ora dingerteni (babagan Iran kanggo aku) Utawa fantastis banget. China duwe sumber daya manusia sing akeh banget.
  3. Pdt.
    Pdt. 23 September 2015 06:16
    +3
    Tulin, mesthi, minangka kepala lan nawakake praktis kanggo nindakake ... Nanging ngerti negara iki, sampeyan bisa kanthi yakin nano-nandhang sangsara: kabeh, minangka tansah, bakal rampung liwat sak panggonan. Sampeyan ngerti sing endi.
  4. Moscow
    Moscow 23 September 2015 06:43
    +4
    Kita uga kudu nyambungake Glazyev. Menehi dheweke proyek ing sektor nyata ekonomi. Ana pilihan Recovery. Mungkasi ekspor ibukutha menyang luar negeri! Investasi ing pangembangan produksi.
    1. Amuret
      Amuret 23 September 2015 09:25
      +2
      Sampeyan kudu nyambungake saben wong sing peduli karo nasib Rusia.
  5. nikon159
    nikon159 23 September 2015 06:54
    -3
    Negara kita mbutuhake Stolypin anyar. Banjur mungkin Stalin anyar ora bakal migunani.
  6. kartalovkolya
    kartalovkolya 23 September 2015 08:24
    +3
    Negara kita saiki ora duwe siji bab - kepinginan politik kanggo mbatalake sistem perbankan kita saka kontrol nyata saka US Federal Reserve, uga, kasunyatan sing salah siji saka pemegang saham utama saka Bank Sentral Federasi Rusia iku pengusaha saka Washington "ora. menek menyang gerbang apa wae"! Lan kepiye carane bisa ngomong babagan "deoffshorization" kabeh ekonomi kita yen kita isih gumantung ing Federal Reserve AS! Iki minangka "kuk" sing ditindakake para liberal ing taun 90-an! Iku bakal bener kanggo pisanan kabeh nasionalisasi Bank Sentral Federasi Rusia, lan banjur njupuk akeh liyane! Sawise kabeh, ora rahasia manawa akeh undang-undang, lan ing prinsip Konstitusi kita, ditulis dening wong-wong saka Gaidar-Chubais-Yeltsin, korup, liberal Caudle miturut dikte "instruktur" saka seberang samodra, mula kenapa undang-undang kasebut. durung direvisi lan dicabut???!
    1. Amuret
      Amuret 23 September 2015 09:37
      +4
      Aku setuju lan setuju banget. Sampeyan bisa uga ora perlu kanggo nulis ulang konstitusi Rusia, nanging sing perlu kanggo mbenake lan resmi resmi, mbatalake artikel lungse saka Konstitusi, iki kudu rampung. Amarga kanthi nulis ulang lengkap saka Konstitusi, ana sing bakal njedhul kanggo mbenerake lan nambah artikel anyar dhewe. Ing babagan iki, kita kudu njupuk conto saka Amerika Serikat. Lan aja ngidoni. Apa ora njupuk barang sing apik sanajan saka mungsuh.
    2. Paman Joe
      Paman Joe 23 September 2015 17:44
      +1
      Kutipan saka: kartalovkolya
      salah sijine pemegang saham utama Bank Sentral Federasi Rusia yaiku pengusaha saka Washington
      Iku bakal bener kanggo nasionalisasi Bank Sentral Federasi Rusia pisanan kabeh
      wong bodho
  7. kareta
    kareta 23 September 2015 08:39
    +1
    Nalika posisi kunci ing pamaréntahan lan Bank Sentral dikuwasani dening liberal, angel nyana owah-owahan sing luwih apik.
  8. akudr48
    akudr48 23 September 2015 08:42
    +2
    Dideleng saka "swara" saka mburi lawang ditutup Bank Sentral

    Miturut wiwitan artikel iki, penulis fokus ing "swara", nyoba nggawe kesimpulan babagan apa sing kedadeyan ing Bank Sentral, lan ing saindhenging Rusia, kanthi squeaks individu saka pain, nggero nggegirisi, sobs plaintive utawa rumbling puas.

    Dadi ing sistem nemokake arah swara lan kapal selam, swara paus, wedhus paus pembunuh, shoals herring, kapal transportasi lan kapal selam mungsuh dipisahake. Ing wektu sing padha, hidroakustik gumantung ing potret swara khas sing direkam ing basis data kanggo saben sumber swara, sing ndadekake bisa ngisolasi gangguan saka kapal selam tartamtu saka cacophony umum.

    Nanging ing kana, ing mburi lawang Bank Sentral, uga ing mburi pager pamrentah utawa ing mburi tembok menara, lan bisa uga ing pesisir biru, uga ing lapangan golf Londongrad, swara sing beda-beda keprungu. kalebu gangguan palsu ing turah mbrawah lan kabèh arias bab carane peserta ing prayaan urip panggangan bab Rusia.

    Sanajan ora ana potret referensi swara sing tepat saka anggota quasi-ensemble iki ing basis data, nanging penulis mbagi dadi komprador, konservatif, liberal lan patriot, mbentuk matriks sing prasaja nanging ngyakinake ing ngendi saben jangkrik diparengake kothak dhewe. kanthi anggepan babagan apa sing bakal ditindakake yen pamrentah negara diwenehake marang siji utawa liyane peserta.

    Nanging, dheweke ora kalebu konservatif lan patriot saka pertimbangan, kaya-kaya wis ora ana maneh (lan manawa ana, ora dingerteni kanthi pasti), lan pratelan.

    Apa sing kedadeyan saiki ing Bank Sentral lan pemerintah yaiku garis finish saka konflik aparat "liberal anyar" nglawan komprador liberal lan kanca-kancane.

    Banjur dheweke nambahake 3-6 sasi sadurunge denouement. Nanging mbok menawa, owah-owahan dibutuhake luwih cepet.

    Mangkono, ing 3-6 sasi utawa sadurungé, ana sing bakal kelakon lan bakal dadi luwih elek utawa luwih apik.

    Kapercayan kasebut ing mangsa ngarep nyemangati, utamane yen sampeyan lali babagan rega lan pajak.

    Plus artikel lan apik luck kanggo penulis, luwih positif ing gesang kita!
    1. gomunkul
      gomunkul 23 September 2015 14:16
      0
      Mangkono, ing 3-6 sasi utawa sadurungé, ana sing bakal kelakon lan bakal dadi luwih elek utawa luwih apik.
      Mungkin kita kabeh ngenteni hadiah Taun Anyar:
      Menteri Keuangan Rusia Anton Siluanov sajrone "jam pamrentahan" ing Duma Negara ujar manawa panguwasa Rusia kudu cepet-cepet ngrampungake masalah kenaikan umur pensiun, sing bakal ngimbangi sistem pensiun lan ora nambah beban pajak ing perusahaan.

      РИА Новости http://ria.ru/society/20150923/1276308277.html#ixzz3mYjw5X7Q
      sanajan padha ora setuju karo dheweke:
      Rusia ora siap kanggo ngunggahake umur pensiun, lan pitungan tabungan saka ukuran kasebut, sing diarani Kementerian Keuangan, salah, ujare Wakil Speaker Duma Negara Andrey Isaev (United Russia), sing ngawasi lingkungan sosial.

      RIA Novosti http://ria.ru/society/20150923/1276308277.html#ixzz3mYk5ZufV

      PS Kaya biasane, ora ana sing kepengin weruh pendapat warga Federasi Rusia, Demokrasi minangka pancake. hi
    2. Komentar wis dibusak.
  9. Volzhanin
    Volzhanin 23 September 2015 10:59
    0
    Iku njijiki kanggo ndeleng antics sengsara lan sadurunge nyeret ridiculous saka liberal rot!
    Dheweke ora bisa nindakake apa-apa sing migunani, amarga dheweke ora ngerti carane lan ora pengin. Lan yen mangkono, ora ana papan kanggo makhluk-makhluk kasebut ing pucuking ekonomi Kuasa Agung!
  10. Manungsa Kucing Null
    23 September 2015 12:01
    0
    Kutipan saka: kartalovkolya
    Negara kita saiki ora duwe siji bab - kekarepan politik kanggo mbatalake sistem perbankan kita saka kontrol nyata Federal Reserve AS

    Kutipan: Volzhanin
    ora ana papan kanggo makhluk kasebut ing setir ekonomi Kuasa Agung!

    Quote: giring
    Nalika posisi penting ing pamaréntahan lan Bank Sentral dikuwasani dening liberal, angel nyana owah-owahan sing luwih apik.

    Kutipan: nikon159
    Negara kita mbutuhake Stolypin anyar

    Kutipan saka Moscow
    Kita uga kudu nyambungake Glazyev

    TK, celonone nganggo tali.. wis maca artikel paling ora? Komentator..

    Pangeling-eling kelompok:

    1. Komprador liberal.
    Gambar sing diusulake ing mangsa ngarep: Rusia terintegrasi menyang peradaban Kulon.
    Nyatane: Rusia, digabungake menyang peradaban Barat minangka koloni bahan mentah ing Amerika Serikat.

    3. "Liberal Anyar".
    Gambar sing diusulake kanggo masa depan: negara kapitalisme patriotik sing menang.
    Nyatane: 2007 kaya "Groundhog Day" - upaya tanpa wates kanggo ngasilake rasa kenyang ing taun XNUMX-an kanthi ngowahi sistem sing ana.

    Apa sing kedadeyan saiki ing Bank Sentral lan pemerintah yaiku garis finish saka konflik aparat "liberal anyar" nglawan komprador liberal lan kanca-kancane.

    Sing utama, apa artikel iki (lan liberal - padha dadi beda .. ABOUT HOW) belay ).

    Lan dheweke duwe visi sing beda babagan masa depan negara.

    Kabeh liyane rincian ya
    1. Kapten45
      Kapten45 23 September 2015 17:17
      +1
      Kutipan saka Cat Man Null
      TK, celonone nganggo tali.. wis maca artikel paling ora? Komentator..

      Mesthine ora, amarga yen sampeyan maca kanthi tliti, sampeyan bakal weruh manawa artikel kasebut langsung nuduhake wektu nulis:Agustus minangka sasi sing ora becik kanggo owah-owahan radikal, lan miturut kasunyatan manawa informasi babagan konflik wis wiwit bocor menyang media, ana 3-6 sasi sadurunge denouement.yaiku artikel ditulis sadurunge wulan Agustus, aku maca ing situs liya ing awal Agustus, lan saiki wis September, yen ana sing lali. lol
  11. Tektor
    Tektor 23 September 2015 13:00
    0
    Kanggo nggawe kemajuan, ilmu dibutuhake. Lan supaya duwe ilmu, produksi dibutuhake: tanpa produksi, ilmu ora dibutuhake. Lan kanggo entuk produksi, sampeyan butuh utangan sing terjangkau. Lan supaya bisa duwe kredit sing terjangkau, kita butuh inflasi lan bank budaya sing murah.
    1. Manungsa Kucing Null
      23 September 2015 14:50
      0
      Kutipan saka Tektor
      ilmu ora dibutuhake tanpa produksi

      Pendekatan Amerika, buntu. Mulane dheweke ora duwe ilmu dhasar.

      Ing Federasi Rusia, iku uga praktis ora ana. Amarga kabeh sing ana ing USSR kasil dirusak.

      Laboratorium cabang (malah institusi) - padha generate gagasan revolusioner .. nanging mung ora bisa, lagi melu ing tartamtu, "carane push idea menyang produksi."

      wah..
  12. 1964
    1964 23 September 2015 13:50
    +1
    Artikel menarik, penulis Originally diterangake cedhak-pemerintah "ngemas", ora tanpa banyolan lan cukup akurat. Siji mung bisa ngarep-arep yen kasunyatan "introduksi" Tulin menyang cadangan sing diarani Bank Sentral ditindakake saka Kremlin. Amarga aku dhewe minangka panyengkuyung kabijakan finansial sing diusulake dening Tulin, aku seneng percaya yen masalah sing diterangake ing ngisor iki dening penulis artikel kasebut dirampungake kanthi milih negara lan dudu aligator, Grefov lan liya-liyane.

    Loro pitakonan tetep: bakal Tulin lan Co bisa gawe uwong yakin Putin sing iku worth njupuk resiko kanggo wutah ekonomi, lan apa padha bakal bisa kanggo bener ngurangi risiko iki mengko. Resiko utama dumunung ing kasunyatan sing silihan kurang-bunga ora nguripake menyang "pakan pakan kanggo dhewe", amarga banjur ekonomi tenan bakal teka kanggo karachun.


    Sing kaya pengarep-arep. ya
  13. rkrp-vat
    rkrp-vat 23 September 2015 18:45
    0
    Kita ngerti manawa kahanan politik bakal owah sanajan tanpa Delyagin. Pitakonan yaiku kepiye carane ngowahi dadi luwih apik kanggo masarakat umum.
    Kanggo metu ing dalan dhewe, kudu luwih dhisik wong ora mbangun dalan iki dhewe. Bodho nendhang komunis amarga didakwa pengin mbangun pangkalan dhisik, banjur ngatasi wong. kosok baline.
    Mbalik ing taun 1894, Vladimir Ulyanov enom nyatakake esensi moral saka tugas komunis ing tembung ing ngisor iki: "... awakening wong" ing jaran "minangka awakening sing nduweni teges gedhe, sajarah donya sing kabeh kurban iku sah kanggo dheweke." Dadi, komunis ora mung ngungkapake lan mbela kepentingane wong buruh, ora mung merjuangake wong-wong mau, luwih dhisik pengin mbudidaya wong-wong sing nyambut gawe kanggo berjuang kanggo kepentingane, kanggo martabate manungsa, kanggo masa depan sing seneng. saka anak-anake. Ora ana gunane ngarep-arep marang dewa, raja, utawa pahlawan. Mung awake dhewe.
    Ora bakal ana perjuangan sing diatur, lan apa sing kita duwe saiki bakal dicopot.

    Sapa sing kandha nèk kuwi masalah kalbu lan karep? Kabeh diputusake kanthi keseimbangan kepentingan lan kekuwatan. Tingkat bathi nemtokake patriotisme. Patriotisme Putin lan timnya cukup kanggo ngoperasikake pipa minyak lan gas dhewe, nanging ora cukup kanggo ngembangake industri teknologi tinggi. Nanging ing kene, sing ora maju, dheweke ketinggalan, lan bisa uga ora bisa maju. Rusia wis ketinggalan ing Putin sing padha sajrone 15 taun, kalebu. ninggalake pangarep-arep kosong.
    Kabeh wis dicritakake ing karya cilik klasik "The Threatening Catastrophe and How To Fight It": "Sampeyan ora bisa maju ... tanpa menyang sosialisme." Lan kabeh publik iki, bebarengan karo penjamin, ora pengin pindhah menyang sosialisme. Kita kudu meksa, nanging iki crita liyane.
  14. afrikanez
    afrikanez 23 September 2015 23:01
    0
    Aku dhewe ora ngerti apa-apa ing babagan ekonomi, nanging aku ngerti manawa ana sing ora bisa dibayangake ing sektor perbankan kita. Maling bakal enggal narik negara kasebut. Nah, apa pancene ora ana siji-sijine patriot-financier ing negara sing bisa mbenerake kahanan ing kahanan kita saiki? Pejabat wis ngerti, sampeyan amers lan punggawane ora perlu neraka .... malah karo dhuwit sing dicolong saka Rusia.
  15. Komentar wis dibusak.
  16. yuriy55
    yuriy55 24 September 2015 04:56
    -1
    Akeh sing kedadeyan ing urip politik sing cedhak karo Rusia bisa dimangerteni babagan kompetisi antarane 4 klompok utama elit Rusia.


    Apa jelas sing ora dingerteni? Ora ketompo apa sing ditindakake dening Bank Sentral Federasi Rusia ing kegiatane, kapitalis Rusia (4 klompok utama elit Rusia) ora bakal ditinggalake. Kabeh bakal dibuwang ing buruh keras Rusia sing:
    Bakal tahan kabeh - lan amba, cetha
    Dheweke bakal mbukak dalan kanggo awake dhewe kanthi dodo.
    Sayange mung urip ing wektu sing apik iki
    Sampeyan ora kudu, aku utawa sampeyan.


    Wong-wong mau nganakake tawuran sing didhelikake. Siji bisa uga mikir yen Nabiullina utawa Siluanov ora ngerti carane prudently nggunakake dana kasedhiya kanggo Federasi Rusia kanggo pangembangan ekonomi. Apa dheweke butuh? Apa padha sijine ing Panggonan kanggo? Nglestarekake lan nambahake kabecikan wong liya. Lan, kanggo liyane ... Apa sampeyan duwe "apik" ing Keuangan? ora? Inggih nguyuh tahan meneng. Lan supaya padha ora bledosan saka overvoltage, aja njupuk menyang sirah kanggo mbukak lan nglawan aib iki, punika artikel kanggo sampeyan !!! Tutul ing keyboard, laku jotosan agawe nganggo driji. ngguyu

    Bank Sentral minangka cabang "cilik" dudu saka sistem kita, sing ora duwe sikap positif marang pembangunan negara. Apa sampeyan pengin conto?
    kene! Sampeyan bisa ndeleng ing endi lan sepira akehe njupuk macem-macem barang lan golek bagean sampeyan ... lol
    1. Manungsa Kucing Null
      24 September 2015 08:36
      0
      Kutipan saka: yuriy55
      Bank Sentral minangka cabang "cilik" dudu saka sistem kita

      Maneh omong kosong babagan "cabang Fed"? Sing nggumunake yaiku ora ana sing nguwuh babagan perkara iki sing menehi bukti. Kaya, "dianggep cetha kanthi intuisi" nglirik

      Kutipan saka: yuriy55
      Sampeyan bisa ndeleng ngendi lan carane akeh padha njupuk kabeh limo beda lan golek bagean sampeyan

      Inggih, bagean kula mesthi ora ana, lan gambar kasebut nyenengake mripat, yen sampeyan ngerti carane katon, mesthi: ing Federasi Rusia:

      - utang saka "negara" dhewe - kira-kira 51.5 milyar dolar, 7.3% saka total utang njaba
      - rasio utang umum kanggo PDB yaiku 25%, sing cilik banget (100% - misale jek "normal", Inggris - nganti 406%)
      - kabeh liya - utang struktur pribadi (bank, etc.), sing negara, umume ngandika, ora tanggung jawab. Sapienti lungguh lol

      Mergo ngono.. ya
      1. AwaZ
        AwaZ 24 September 2015 21:19
        0
        kabeh masalah iku utang utamané saka perusahaan negara, kang negara oh tanggung jawab.
        Dadi, yen iki kabeh kaya sing kaserat ing artikel kasebut, mula aku tansah ngelingake, kajaba kabeh Nabibulin lan Siluyanov, sing saben dina cemlorot lan ngomong omong kosong ing TV, ana "jaran" sing padha. sabisa-bisa lan ora ngidini negara kasebut tiba ing tingkat sawetara Nigeria utawa paling ora Ukraina.
  17. Wayna Qhapaq
    Wayna Qhapaq 28 September 2015 13:19
    0
    Maneh, plankton kantor nyurung artikel khusus. Ora apik.