Media: UAE nampa kapal torpedo sing nyamar dadi kapal tambahan

26
Angkatan Laut UAE nampa 2 kapal dhukungan sing ora biasa, sing, miturut Jane's Defense Weekly, minangka operator camouflaged saka torpedo jarak jauh SeaHake Mod 4 ER Jerman paling anyar, laporan blog. bmpd.

Media: UAE nampa kapal torpedo sing nyamar dadi kapal tambahan


Miturut publikasi kasebut, "torpedo listrik SeaHake Mod 4 ER minangka versi ekspor modern saka torpedo listrik DM2A4 sing kondhang, sing ana ing layanan karo kapal selam Angkatan Laut Jerman lan sawetara negara liyane, lan beda karo versi dhasar. ing awak maneh, kang ndadekake iku bisa kanggo nambah jumlah baterei lan kanthi mangkono nambah drastis sawetara.

Kacarita torpedo "nduweni mast periodik wungu ing bagean marching mesthi karo panrima peralatan GPS sing nyedhiyani koreksi saka output torpedo kanggo wilayah target, kalebu kamungkinan obah bebarengan rute Komplek."



Miturut majalah kasebut, "ing bagean pungkasan, torpedo nggunakake sistem bimbingan sonar pasif." SeaHake Mod 4 ER bisa digunakake saka tabung torpedo lan saka instalasi pesisir seluler ing sasis mobil.

Pamrentah Jerman, ing laporan resmi babagan ekspor senjata ing 2014, ngonfirmasi penjualan "loro platform ngambang karo peluncur torpedo" lan "alat deteksi hidroakustik" menyang UAE.

Platform kasebut, miturut laporan kasebut, yaiku rong "kapal dhukungan multi-tujuan A 58 Rmah lan A 61 Afaq" 62 meter, dibangun dening Nobiskrug Werft ing Rendsburg kanggo UAE.



Ing njaba, prau kasebut meh padha karo kapal tunda segara, ing sisih mburi ana papan kanggo nampung wadhah standar. Kapal loro kasebut dikirim menyang pelanggan ing Oktober 2014 dening kapal transportasi Richards Bay.



  • Wolfgang Barnitzke / www.shipspotting.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

26 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    21 September 2015
    Dheweke bakal ngrusak kanthi persetujuan Amerika Serikat lan nyalahake Iran lan Suriah.
    1. +9
      21 September 2015
      Torpedo nyetel rekor jangkoan kanggo sing kasengsem:
      http://topwar.ru/16004-nemeckiy-podvodnyy-rekord-dalnosti-torpeda-seahake-mod-4-
      er.html
      1. +4
        21 September 2015
        kanggo nyedhiyakake GANG ARMS TO AGAMA FANATICS Jerman umume metu saka atine!
        1. +4
          21 September 2015
          Ya, ing asas, sampeyan bisa nempel tabung torpedo ing steamer sembarang ... lan nyamar yen perlu. Bakal ana udara tekan lan pasokan listrik. Lan iku ora masalah.
          1. +3
            21 September 2015
            Pancen bener. Nanging ing kene kita ngomong babagan nggawe armada kabeh kanggo nglelebke kapal "ing sly", nalika tugas nyata katon minangka perang nglawan ISIS "tanah".
          2. 0
            21 September 2015
            Pasang ora dadi masalah, golek prau dadi masalah, wong Swedia ora bakal nglilani sampeyan ngapusi :)))
        2. +2
          21 September 2015
          Kutipan saka vyinemeynen
          kanggo nyedhiyakake GANG ARMS TO AGAMA FANATICS Jerman umume metu saka atine!

          Apa jenis fanatik? Ing wulan Juli, UAE ngliwati undang-undang anyar sing nyedhiyakake hukuman penjara sing dawa lan paukuman pati kanggo kejahatan sing didorong dening gething agama lan ekstremisme Islam. hi
      2. +2
        21 September 2015
        .... Torpedo nyetel rekor jangkoan kanggo sing kasengsem: ....

        .... Minangka adoh aku ngelingi, torpedo peroksida 650mm kita duwe jarak kira-kira 25 km ing 100 knot, lan 50 km ing 50 knot ... Ya, hulu ledak luwih kuat .... Ngelingi "kuna". , nanging uga bebaya potensial ing operasi, "Dagdiesel "Koyone dheweke wis wiwit modernisasi piranti iki .... Akki wis katon apik, apik banget akhir-akhir iki .... Nunggu ... hi
        1. +2
          21 September 2015
          Torpedo apik, jujur:
          Jarak: 140 km, kacepetan 92 km / h, hulu ledak
          460 kg ing TNT.
    2. +1
      21 September 2015
      Kutipan saka morpogr
      Dheweke bakal ngrusak kanthi persetujuan Amerika Serikat lan nyalahake Iran lan Suriah.


      nah ... dheweke bakal ngisi maneh koleksi peralatan NATO: D: D: D
  2. +7
    21 September 2015
    Iku misale jek kaya profesor ngandika sing iki ora diijini nalika ngomong bab Komplek Club ing wadhah. Apa sing bakal dikandhakake saiki?
    1. +5
      21 September 2015
      Dheweke mung "mulia" ora bakal katon ing thread iki, supaya ora mangsuli pitakonan lunyu.
    2. +1
      21 September 2015
      Kutipan saka bmv04636
      Iku misale jek kaya profesor ngandika sing iki ora diijini nalika ngomong bab Komplek Club ing wadhah. Apa sing bakal dikandhakake saiki?

      Inggih, apa bisa ngomong. Saka Teluk Persia nganti Segara Mediterania - chapat lan chapat. Dadi dheweke ora kasengsem ing topik iki.
      Dadi ya! hi
  3. +1
    21 September 2015
    Ora ana pribadi, mung bisnis.
  4. Thor5
    0
    21 September 2015
    Ya, iku bodho ing sisih Jerman, miturut prinsip: "ora ana pribadi, mung bisnis."
  5. PPD
    +1
    21 September 2015
    Napa UAE mbutuhake iki? Sapa sing bakal ditembaki torpedo kanthi rahasia? Ing ISIS? Utawa apa dheweke yakin yen ora ana sing ngerti babagan iki? Ide iki ora anyar, jenis Zamvolt kanggo wong miskin. Nanging bodho. Iki bakal nyebabake kasunyatan manawa mungsuh bakal kanthi otomatis nransfer kapal sipil menyang kategori target.
    1. +2
      21 September 2015
      Lha kok kudu CLUB-K sing nyamar dadi wadah? nglirik Kanggo unpleasantly surprise mungsuh karo hello anget saka "sipil" kapal wadhah utawa truk ing dalan. Nanging kapal-kapal Arab wis padhang, lan endi saka puluhan kapal kontainer ing sangisore panji kita duwe beban sing ora biasa, tutup kasur kudu ditebak.
      1. PPD
        0
        21 September 2015
        Iki wilayah sing panas banget.
        Kutipan saka: g1v2
        Nanging kapal Arab wis padhang

        Sabenere, lan makna kapal rahasia sing kabeh wong ngerti? Utamane sing padha ora weruh kabutuhan khusus?
        Kutipan saka: g1v2
        Lha kok kudu CLUB-K sing nyamar dadi wadah?

        Yen ana ing ngendi wae, mula ora dingerteni. Mangkono kudune!
        Yen kita wis akeh kabeh, malah banjur idea punika dubious. Komplek kamuflase ing kapal kargo ing gendéra Panama? Utawa ing icebreaker 50 Taun Kamenangan?
      2. 0
        21 September 2015
        Kutipan saka: g1v2
        Lha kok kudu CLUB-K sing nyamar dadi wadah?

        "Apa sing diidini Jupiter ora diidini banteng!" Pranyata kaya iki.eseman
  6. +2
    21 September 2015
    Lan ing sambungan iki, pitakonan langsung muncul. Lan umume, sampeyan bakal perang karo sapa, tuan-tuan sing apik. Sing. Apa sing kedadeyan ing Timur Tengah ora menarik kanggo sampeyan? Nanging kepiye para pengungsi ing Jerman, apa sampeyan ora peduli kepiye? Apa durung wayahe mikir kanthi ati-ati babagan kahanan saiki? wah, kayu bakarmu ngaco, wis wayahe sadar! wong bodho
    1. 0
      21 September 2015
      Kutipan saka afrikanez
      Lan ing sambungan iki, pitakonan langsung muncul. Lan umume, sampeyan bakal perang karo sapa, tuan-tuan sing apik.

      Lan kenapa langsung gelut karo wong, kanggo pertahanan diri uga ora mungkin?hi
  7. +2
    21 September 2015
    Iku tetep kanggo ngaco kapal-kapal kasebut kanggo milih ISIS utawa Houthi. Lan rute segara liwat Suez bakal dadi lotre sing nyenengake .....
  8. 0
    21 September 2015
    Dadi apa sabanjure? Dheweke nggawe kabeh kapal kanthi risiko tenggelam, iki minangka terobosan, sing bakal menehi jaminan manawa torpedo iki ora ana ing perdagangan, mula aku bakal nglelebke kabeh wong lan kanthi bener, kanggo bolt sing angel ana " Kaliber"
  9. 0
    21 September 2015
    Mesakake wong Eropa bodho. Padha ndhudhuk kuburan kanggo rakyate nganggo tangane dhewe. Ora sopan ki.
  10. +1
    21 September 2015
    Sistem sing menarik banget, miturut pendapatku. Tambahan apik kanggo RCC. Kanggo pertahanan pesisir. Lan kasunyatan manawa "kapal padhang" ora masalah. Iki minangka kapal latihan. Yen perlu, gampang kanggo nglengkapi prau sing cocog karo torpedo kasebut. Banjur ana pikiran: "Apa reinkarnasi prau torpedo teka?" .Ing tingkat anyar.
    1. 0
      21 September 2015
      Iku misale jek sing pelvis iki wis sethitik banget kacepetan kanggo nemtokake minangka "torpedo boat".
    2. Komentar wis dibusak.
  11. 0
    21 September 2015
    Ing kene kapal Rusia bakal mbingungake kapal kasebut karo trawlers lan supaya menyang ngisor. Banjur skandal bakal karo mayit para pelaut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"