Review militèr

Iku angel dadi tambahan bahan mentah

304
Sawetara minggu kepungkur, Menteri Ulyukaev lan bawahan saka Kementerian Pembangunan Ekonomi "luwih elek" skenario pembangunan sosio-ekonomi Rusia nganti 2018. MED prédhiksi biaya rata-rata tong minyak ing kuartal kaping papat 2015 ing $38,7. Nyadari ketergantungan ekonomi negara marang "jarum" minyak, sawise Kementerian Pembangunan Ekonomi, ramalan kasebut diterbitake dening Kementerian Keuangan. Menteri Siluanov uga ngomong babagan minyak. Miturut ramalan makro "stres", ing 2016 tong minyak "emas ireng" bakal regane 30-35 dolar. Katon yen pakulinan ala lungguh ing tong minyak wis mimpin panguwasa Rusia menyang pesimisme sing paling surem.

Iku angel dadi tambahan bahan mentah


Elinga yen tanggal 10 September, dadi dikenal babagan revisi skenario kanggo pangembangan sosio-ekonomi Federasi Rusia nganti 2018. "Kamentrian Pembangunan Ekonomi wis nliti skenario pangembangan sosio-ekonomi negara nganti 2018 luwih elek," dheweke nulis ing dina kasebut. "Koran Rusia". "Versi pungkasan Parameter Utama Prakiraan Pembangunan Sosio-Ekonomi Federasi Rusia kanggo 2016-2018 wis dikirim menyang pamrentah."

Materi "RG" nuduhake yen PDB Federasi Rusia ing 2016 bakal tuwuh mung 0,9% tinimbang 1,8% sing direncanakake sadurunge. Alesan kanggo iki bakal rega lenga murah.

Nyatane, ramalan iki ngakoni katergantungan ekonomi Rusia sing kuat babagan perdagangan bahan mentah lan rega donya kanggo bahan mentah iki. Miturut ramalan MED, rega rata-rata tong minyak ing kuartal kaping papat 2015 bakal dadi $38,7.

"RG" nyathet yen rega minyak sing mudhun nggawe risiko utama kanggo ekonomi Rusia. Belanja anggaran bakal dikurangi.

Yagene Pak Ulyukaev lan para bawahane mutusake kanggo mbenakake ramalan kasebut? Padha mbokmenawa njupuk menyang akun siji hukum kondhang saka teori ekonomi - hukum penawaran lan dikarepake. Sawise sinau analytics pasar, para ahli nyekel sirah sing padhang: nanging pasokan minyak ing saindenging jagad meh ping telu ngluwihi panjaluk! Lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing pedagang uga ngarepake lenga Iran ing pasar.

21 September muncul warta saka "paralel" pelayanan ekonomi - Departemen Keuangan. Dheweke uga nggawe ramalan.

Pamrentah saiki ngrembug skenario negatif babagan penurunan rega minyak ing 2016. Miturut ramalan makro iki, rega kanggo "barel" lenga bakal $ 30-35. Ternyata ing 11 September, Menteri Keuangan Anton Siluanov, ing rapat karo Dmitry Medvedev, ngusulake nyiapake skenario stres kanggo ramalan kanggo 2016 adhedhasar angka kasebut. bab iku RBC ngandika loro pejabat pemerintah senior, kang jeneng ora dirilis.

Ing patemon sing padha, sumber ngandika, prakiraan liyane padha voiced: Mentri Ekonomi Alexei Ulyukaev bilih skenario negatif nompo rega paling $40 saben tong minyak, wakil Bank Central voiced ramalan saka $35 saben tong minyak. Ing rapat sing padha, Perdhana Mentri sarujuk babagan perlu kanggo ngembangake skenario stres adhedhasar $ 35-40 saben tong minyak.

Lan siji maneh, sing diarani skenario dhasar, miturut anggaran sing kudu diwilang. Bentenane antarane rong kementerian kasebut: Kamentrian Pembangunan Ekonomi percaya yen ing 2016 rata-rata rega minyak taunan bakal dadi $ 50 saben tong minyak, Departemen Keuangan - $ 45 saben tong minyak.

Ing rapat karo Perdhana Mentri, ngandika interlocutor saka RBC, Siluanov disebut loro prioritas saka kabijakan budget: iki pengawetan paling 2018 triliun rubles ing dana cadangan ing pungkasan 2. nggosok. lan ngurangi defisit anggaran kanthi 1 p.p. GDP saben taun. Prioritas wis diganti: dana cadangan mesthine ora kena. Nanging saka ngendi dhuwit kasebut bakal teka? Kamentrian Keuangan nawakake kanggo njupuk wong-wong mau saka oilmen. "Aturan anggaran sing nyegah iki (pisanan sampeyan kudu nglampahi cadangan) kanggo 2016 bakal dibatalake," RBC ngelingi, "minggu kepungkur pemerintah ngirim tagihan sing cocog menyang Duma Negara. Disaranake ngganti rumus kanggo ngitung MET kanggo negara supaya bathi anggaran tambahan ing 2016 udakara 609 milyar rubel. Kutipan saka RBC:

"Ing sistem pitungan pajak saiki, negara njupuk ing wangun MET lan tugas ekspor saka 35% ing rega lenga kurang (ing ngisor $ 40 saben tong) kanggo 48% (ndhuwur $ 110) saka revenue, nderek saka bahan saka Kementerian. Keuangan. Yen rumus kasebut disetel, pambebasan pajak bakal dadi 45-47% saka revenue ing rega minyak apa wae.


Rega lenga sing bakal teka ("sedhela") uga diramalake dening pejabat pemerintah liyane.

Wakil Perdana Menteri Federasi Rusia Arkady Dvorkovich "Argumen lan Fakta", diijini prices lenga tiba kanggo tandha 30-35 dolar saben barel. "Rega bisa mudhun nganti $ 30- $ 35 saben tong kanggo wektu sing cendhak. Kanthi cara sing padha, bisa munggah nganti $ 100 saben tong - kemungkinan padha. Nanging, adhedhasar kabeh faktor, rega lenga bakal tetep ana ing kisaran 50 nganti 70 dolar saben tong lan fluktuasi kanthi tepat ing wates kasebut, kadhangkala ngluwihi, yen kita ngomong babagan telung taun sabanjure, "ujare. saluran TV "Rusia 24".

Iku misale jek mung wong-wong sing mikir yen ekonomi Rusia lan perdagangan "emas ireng" ora duwe hubungan ora ngomong babagan lenga saiki.

Umur dawa Rusia minangka "tambahan bahan mentah" saka Kulon wis nyebabake kasunyatan manawa anggaran kasebut terus-terusan digambar kanthi nggatekake rega minyak donya. Minyak dadi luwih murah - anggaran luwih tipis, lenga dadi luwih larang - ana keluwihan anggaran, lan dhuwit menyang dana cadangan.

Ora nggumunake yen ing kahanan saiki, Menteri Siluanov wiwit ngomong babagan utang negara gedhe.

"Taun ngarep, kita duwe jumlah utangan sing diwenehake dening anggaran federal - 1 triliun rubel," ujare majalah kasebut. "Pakar". Pejabat kasebut uga nerangake yen tabungan pensiun "mung bisa digunakake minangka sumber investasi ing kertas sing bakal diterbitake dening pemerintah." Miturut dheweke, "iki minangka investasi sing bisa dipercaya, nggawa bali sing apik ing ndhuwur inflasi, ing endi wae ditambah 1,5-2%."

Siluanov ngumumake iki ing papan latihan Donguzsky ing wilayah Orenburg, ing ngendi rapat komisi militer-industri dianakake. Menteri kasebut nyathet yen keputusan pungkasan babagan tabungan pensiun ing 2016 bisa ditindakake sadurunge akhir September. Iki tabungan, ing mratelakake panemume, "bisa nggawa nganti 350 milyar rubles kanggo budget taun sabanjuré," kang bakal "bantuan apik ing Financing defisit budget."

Kita uga ngerti babagan statement liyane Siluanov, sing digawe sawetara dina sadurunge, ngandika ing Duma Negara.

Menteri ngritik kebijakan nggawe cadangan finansial ing taun-taun sadurunge. Mratelakake panemume, potongan kanggo cadangan nalika rega minyak dhuwur ora cukup. Miturut pejabat kasebut, iki minangka salah sawijining alasan kanggo fluktuasi sing cetha ing pasar valuta asing saiki.

"Temenan, jumlah tabungan [ing Dana Cadangan lan Dana Kekayaan Nasional] luwih murah tinimbang sing dibutuhake, kita bisa mbuwang jumlah tabungan iki sajrone siji setengah nganti rong taun. Kurang kita ngirim dana menyang Dana Cadangan, luwih akeh kena pengaruh kekuatan ruble ing "taun-taun gemuk", iki nyebabake kasunyatan manawa ekonomi dadi kurang kompetitif, "ujare dheweke. "Lenta.ru".

Kabijakan sing padha kanggo nggawe cadangan bener, ujare menteri. Iki ngidini sampeyan ngliwati taun-taun krisis kanthi kurang lara saiki.

Salajengipun, Pak Siluanov ngetokake kritik marang para wakil sing, sajrone rapat kasebut, ngomong kanthi negatif babagan Alexei Kudrin, sing ing sawijining wektu mbela gagasan kanggo nglumpukake dana ing dana kasebut. "Yen kita ora nindakake iki, kita bakal kepeksa ngethok belanja anggaran federal taun iki, supaya bisa cepet," ujare Siluanov.

Ing wektu sing padha, krisis kasebut nyebabake industri minyak Rusia dhewe.

Ngandika ing konferensi babagan pangembangan Arktik, Wakil Direktur Departemen Energi Alexander Yerkov ujar manawa ing taun 2025 para pangembang rak Rusia bisa ngalami kekurangan sekitar rong puluh rig pengeboran ngambang. Dheweke nerangake tugas ngilangi defisit minangka "tantangan gedhe" sing diadhepi industri galangan kapal domestik. Salajengipun, piyambakipun nyathet RIA News "sing nganti saiki ora ana rig pengeboran ngambang sing dibangun ing Rusia.

Mungkin Rusia bakal disimpen kanthi substitusi impor, sing diomongake akeh ing pamrentah? Para ahli mamang. Paling ora ing wektu cendhak, kawilujengan ora samesthine.

Ing materi saka Departemen Energi, kang kuotasi "koran mandiri", dilapurake yen ing taun 2020 kekurangan suku cadang kanggo platform pengeboran bisa luwih saka 150 ewu unit saben taun. Analog saka peralatan manca sacoro prakteke ora diprodhuksi ing Rusia, Kamentrian Energi nyathet. Conto: ing platform Prirazlomnaya Arktik, bagean peralatan Rusia kurang saka 10%. Lan miturut data sing kasebut dening Yerkov, bagean peralatan Rusia ing eksplorasi lepas pantai saiki kurang saka 1%! Miturut ahli, mokal kanggo ngatur substitusi ngimpor lengkap peralatan lepas pantai ing wektu sing bisa ditampa. Ing babagan iki, perlu kanggo mbenakake rencana pangembangan rak kasebut lan ngerteni kemungkinan gedhe penurunan produksi hidrokarbon ing Rusia ing jangka menengah.

Banjur ana beban pajak tambahan sing direncanakake ing industri minyak (ndeleng ndhuwur).

Nanging ing kene, bakal migunani kanggo ngelingi yen rubel wis devalued banget ing Rusia, sing nyedhiyakake para ahli minyak kanthi kondisi bisnis sing nyaman. Nanging amarga rega lenga murah, tarif pajake saya mudhun. MediaWiki apik. Paling ora, ahli ora ngomong babagan kerugian. Pranyata Kementerian Keuangan ora njupuk gagasan pajak saka hawa tipis. Ing sisih liya, kita kudu ngenteni tangisan manajer ndhuwur bahan mentah. Ana uga sisih "katelu": industri minyak bakal nandur modal luwih sithik kanggo pangembangan industri kasebut, sing bakal nyebabake nyuda produksi hidrokarbon. Kajaba iku, sanksi kasebut wis ngilangi kesempatan saka industri minyak kanggo nampa utangan sing nguntungake ing Kulon.

"Beban pajak perusahaan minyak pancen wis suda amarga lemahe ruble," ujare "Free Press" Presiden Pusat Komunikasi Strategis Dmitry Abzalov. - Oilmen nampa revenue ing dolar, lan mbayar produksi ing rubles. Nanging, aku ora bakal exaggerate efek saka "devaluasi bathi". Yen mung amarga perusahaan lenga tuku bagean pinunjul saka peralatan layanan kanggo itungan manca. Kajaba iku, kahanan ing industri sacara sakabèhané saya tambah parah: sanksi anti-Rusia wis dadi angel kanggo perusahaan minyak kanggo ngakses pendanaan eksternal, mula kudu nandur modal ing umume proyek saka dana dhewe. Ing kahanan iki, mesthine ora ana sing akeh banget.

Nanging, miturut pakar kasebut, kahanan kasebut mbutuhake bathi minyak kanggo nandur modal ing kewajiban sosial. Yen negara "ambruk lingkungan sosial", Kabinet Menteri "ora bakal bisa nylametake perusahaan minyak maneh." Kajaba iku, pengawetan dana Dana Cadangan lan NWF "uga dadi prioritas sing tepat."

"Mulane," ujare ahli kasebut, "Aku percaya yen kenaikan pajak ing industri minyak isih bakal kedadeyan. Pitakonan mung ing format apa sing bakal ditindakake.

Nalika para ahli nggawe ramalan surem lan ngira-ira babagan kopi, kita bakal nggambar sawetara kesimpulan jurnalistik sing paling gampang. Dheweke uga ora bakal nyenengake.

Kaping pisanan, ana katergantungan ekonomi Rusia marang rega minyak donya. Lan iki kasunyatan paling sedih. Kasunyatan lawas.

Kapindho, ana katergantungan liyane: Rusia, sedhih amarga bisa ngakoni, wis dadi tambahan bahan mentah saka Kulon, lan gumantung banget marang Kulon. Impor substitusi mung tembung kosong. Negara kasebut wis pirang-pirang taun lungguh ing tong minyak, tuku peralatan lan teknologi "ing bukit" lan utangan ing kana. Lan saiki wektune kanggo sanksi, lan langsung ana masalah ing endi wae. Padha mengaruhi dina; padha bakal dibayangke ing mangsa.

Katelu, ing taun-taun sing bakal teka, kanggo ngrampungake "program sosial", pamrentah bakal nggunakake silihan gedhe (jumlah kasebut wis diumumake - triliun rubel). Anggaran kasebut, paling mungkin, bakal "dikurangi" dadi defisit kronis, kaya ing taun Yeltsin sing ora bisa dilalekake.

Kaping papat, ing jangka menengah, krisis bakal nyerang industri minyak, sing paling ora ngisi anggaran. Yen sanksi terus ing taun-taun sing bakal teka, industri minyak bakal nandhang sangsara tambahan amarga gagal peralatan: bakal ana kekurangan komponen asing sing akut.

Akibaté, sawetara taun sawisé, sawetara taun sawisé 2020, pamaréntahan setengah wuta kita pungkasane bakal weruh kerugian model "pembangunan" ekonomi adhedhasar komoditas, sing terus difokusake dening pejabat keuangan Rusia lan manajer puncak minyak lan gas. ing dina iki.
Pengarang:
304 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. slizhov
    slizhov 23 September 2015 05:40
    + 16
    Ulyukaev mapan cukup apik.
    Jeneng mburi minangka korespondensi langsung karo pernyataan kasebut. Ing wayah esuk, dheweke ujar, sajrone 2 jam ana owah-owahan ing bursa saham, dheweke nyatakake, kaya Zhirinovsky, sebaliknya ... :)
    Aku isih ora ngerti kenapa presiden kita butuh prediktor kasebut?
    Ah... aku kira!
    Apa suwene kanggo ngapusi mungsuh kita, nanging ...!
    1. mirag2
      mirag2 23 September 2015 06:03
      + 27
      Ulyukaev, padha karo Channel 1, embellishes kahanan, ora ngomong bab ala, lan nalika iku katon kanggo saben wong, pasuryan iku bata, lan bab liyane, nanging ing cara sing padha: embellishing, ora ngandhani .. .
      ps
      Aku isih ora ngerti kenapa presiden kita butuh prediktor kasebut?
      -Dheweke ora prediktor kanggo presiden, nanging SEDIATOR kanggo populasi.
      1. mirag2
        mirag2 23 September 2015 06:15
        + 33
        Ya, siji maneh: ora angel dadi tambahan bahan mentah, nanging gampang banget, kangelan dumunung ing embel-embel iki, nanging kepengin lan nuntut, malah tumindak kaya negara sing industri lan industri maju.
        1. SibSlavRus
          SibSlavRus 23 September 2015 08:37
          + 19
          "..." RG" nyathet yen lenga sing luwih murah nggawe risiko utama kanggo ekonomi Rusia."

          Resiko utama kanggo ekonomi Rusia wis lan lagi digawe dening eksistensi "kita" (?) blok ekonomi Pemerintah.
          Ing wangun, padha koyone padha karo wong Rusia, nanging ing isi .., setan ngerti! Nanging incompetence lan mediocrity ing pasuryan. Iku ora malah worth ngomong bab adoh-sightedness - ora ana melek kuwi, nanging wong pancene pantes lan pinter wedi supaya padha menyang daya, amarga akeh pitakonan kudu mangsuli.
          Apa pancen (wis miturut tradisi, utawa apa?) Biasane ora bisa ngganti pejabat sing ora kompeten? Utawa iku fun nasional kanggo meksa samubarang lan "mateni geni"?

          Iku arang banget karu nalika bisnis nutupi biaya ing beyo saka populasi, minangka karo prices bensin lan operator energi (kang kabeh drags bebarengan karo wong-wong mau). Pancen, nganti bener-bener mulai ngetung, dheweke ora bakal tenang. Nanging, pakulinan impunity lan permissiveness.
          1. anip
            anip 23 September 2015 09:14
            +9
            Kutipan: SibSlavRus
            Apa pancen (wis miturut tradisi, utawa apa?) Biasane ora bisa ngganti pejabat sing ora kompeten?

            Banjur kudu diwiwiti karo penjamin, kudu diganti.
            1. BMW
              BMW 23 September 2015 09:46
              + 14
              Kutipan saka anip
              Banjur kudu diwiwiti karo penjamin, kudu diganti.


              Iku wektu dhuwur, istilah katelu superfluous, lan kaping papat ngirim ora.
              Ing dina katelu sawise Pemilu, kabeh wiwit munggah ing rega. Bensin AI-92 kanggo 1,9 rubel, roti kanggo 4 rubel, aku durung ndeleng liyane, nanging ing sasi aku mikir yen pancen kabeh bakal munggah ing rega.
              Matur nuwun kanthi sanget UNITED RUSSIA kanggo "seneng" kanak-kanak kita. Omo njaba ora dibutuhake, ana cukup dhewe. Sampeyan pengin ngekspor menyang endi?
              "Respect lan ngormati" kanggo kabeh sing milih kanggo felts edros, felts ov, sing bakal Ngurutake metu ana.
              1. Saka PDB
                Saka PDB 23 September 2015 10:30
                -1
                iku perlu kanggo miwiti karo guarantor, iku kudu diganti

                Bensin AI-92 kanggo 1,9 rubel, roti kanggo 4 rubel, aku durung ndeleng liyane, nanging ing sasi aku mikir yen pancen kabeh bakal munggah ing rega. Matur nuwun kanthi sanget UNITED RUSSIA


                Lan apa sing dikarepake? Bali maneh Crimea, lan ngidoni saka menara lonceng dhuwur ing kanca-kanca sing sumpah saka sisih kulon?
                Iki minangka pambayaran kanggo kabijakan independen, lan apa sing dakkarepake ora amba.
                Wanted Crimea bali? Bayar ... Utawa langsung ngganti punuk kanggo wong Kulon ...

                Secara pribadi, aku luwih seneng mbayar. Yen mung pamrentah bakal nggawe kesimpulan sing bener, yen ora, wis 25 taun sampeyan pengin ndeleng industrialisasi ora kanthi tembung, nanging ing tumindak ...
                1. alex_29296
                  alex_29296 23 September 2015 10:48
                  + 15
                  Secara pribadi, aku uga luwih seneng mbayar, nanging aku pengin saben wong mbayar sesuai karo penghasilan. Ana kedadeyan aneh ing negara - lenga ing pasar donya wis mudhun regane, lan kanggo wong-wong sing mati, bensin mung saya larang.
                2. anip
                  anip 23 September 2015 11:14
                  +9
                  Kutipan: GDP
                  Secara pribadi, aku luwih seneng mbayar.

                  Trik kasebut yaiku yen dhuwit kasebut ora nandur modal ing dana stabilisasi debility, nanging ing industri, mula dheweke ora kudu mbayar, uga, utawa luwih murah.

                  Kutipan: GDP
                  Yen mung pemerintah nggawe kesimpulan sing bener

                  Apa nggawe kesimpulan sing bener? Dadi, mesthine, kesimpulan digawe: "sampeyan menehi lenga luwih akeh." Ing sawetoro wektu, "sampeyan ora menehi lenga maneh," banjur sampeyan kudu ngunggahake prices kanggo kabeh.
                  1. Donga
                    Donga 23 September 2015 15:25
                    -1
                    Kutipan saka anip
                    Intine yaiku yen dhuwit ora nandur modal ing dana stabilisasi debility, nanging ing industri,

                    Apa maksudmu iki? Lan dana stabilisasi mung minangka barang sing apik lan perlu.
                  2. Tambov Wolf
                    Tambov Wolf 23 September 2015 18:16
                    +5
                    muspra sampeyan dadi ing dana stabil. Lan carane kita bakal ndhukung Amerika, yen ora wong. Sawise kabeh, carane iku rampung - wong lanang saka Amerika Serikat teka spekulator, "kita" Bank Sentral miwiti "multi-pindhah", mbuwang dana stabilisasi ing konter, para spekulan tuku lan mulih menyang USA, liyane tuku perbendaharaan, banjur njupuk kredit, ora ana apa-apa kanggo mbayar "pensiun patam". Dadi kita kerja. mungsuh kita kanthi berkah sing paling dhuwur (muji saben wektu lan ngetokake pesenan).
                    1. gladcu2
                      gladcu2 23 September 2015 22:12
                      +1
                      asu ajag Tambov.

                      Ya, katon global.

                      Ayo kula nerangake guess sandi.

                      Apa sing ala donya? Sistem perbankan. Kenging punapa? Iki dirancang kanthi cara sing mateni produksi kanthi ngompa keuangan konsumen menyang awake dhewe lan ing wektu sing padha ora dadi konsumen. Kanthi frekuensi 20-30 taun, perlu nol utang lan nerusake produksi.

                      Carane nindakake. Wis ana rong perang donya utama. Iku wektu kanggo nggawe anyar. Proses wis dibukak, iku proyek liberal. Apa asile? Degradasi kabeh negara ing kabeh masalah. Nggih? ala.

                      Apa sing kudu ditindakake yen ora nggawe perang? Setuju. kepriye?

                      1. Sampeyan kudu dadi wong sing dianggep padha.
                      2. Sampeyan perlu kanggo nemtokake sing karo kang masalah kuwi ditanggulangi.
                      3. Sampeyan kudu golek dhasar umum lan nimbang kahanan lan setuju.
                      4. Sampeyan kudu nggawa kahanan kanggo Recovery lengkap. Mbusak sistem perbankan lawas lan nginstal sing anyar. Sing. nul persen. Larangan perdagangan derivatif. Inggih, saperangan liyane iku.

                      Kanthi cara sing aneh, wong sing ora duwe getih kraton katon ing adegan kasebut. Ora kalebu struktur klan planet. Dadi ngomong. Muga-muga iki dadi rejeki kita.

                      GDP, mulihake negara? dibalekake. Item 1. Rampung. Temenan.
                      Item 2. Ditemokake. mitra. Rampung.
                      Titik 3. Meh rampung. Meh sarujuk. Ana tandha cilik sing isih ana. Ana karya. China mbantu ing kabeh cara.
                      Pakaryan ditindakake kanthi prinsip sampeyan ora ngerti - kita bakal mulang, yen ora bisa, kita bakal meksa.

                      Tandha njaba. Titik 3. Yuan nuntut supaya mlebu ing peredaran donya. Pengungsi Siria ing Eropah. Eropah nuntut cadangan emas sawijining.

                      Item 4. Bakal digandhengake karo penurunan umum ing standar urip. Dheweke bakal dibagi lan njupuk. Bisa uga ana konflik sing ringkes nanging kekerasan.

                      Kenapa GDP?

                      Amarga potensial gedhe kanggo kapercayan sing diklumpukake nganti saiki durung dadi pimpinan tunggal ing sejarah. Mungkin I. Stalin wis. Nanging GDP duwe kesempatan kanggo mbantah karo Stalin.

                      Apa ora nguripake GDP Federasi Rusia menyang tingkat urip sing dhuwur, kaya sing ditindakake dening I. Stalin?

                      Amarga wektune durung teka. Yen titik 3 lan 4 ora kawujud, banjur minangka asil nasionalisasi bank Federasi Rusia, PDB bakal kelangan bagean gedhe saka potensial kepercayaan lan, minangka asil, perang global bisa dadi pungkasan.
                      Sistem perbankan kudu diganti lan kudu diganti sacara global, lan ora ing skala lokal, kaya sing ditindakake dening I. Stalin.

                      Mekaten ingkang kedah kula aturaken.

                      Percaya karo aku, aja percaya karo sapa wae.
                      1. Paman Joe
                        Paman Joe 23 September 2015 23:06
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        Apa sing ala donya? Sistem perbankan
                        Kapitalisme.

                        Kenapa?
                        Amarga syarat sing perlu kanggo hubungan kapitalis (pasar) yaiku ekspansi pasar sing terus-terusan. Lan amarga iki ora mungkin, siji-sijine cara kanggo ngatasi masalah kasebut yaiku perang.

                        Proses kasebut wis diluncurake, iki minangka proyek liberal
                        Saiki, ing mburi sing wis dadi tembung reged, "liberalisme", yaiku kapitalisme, sing nggunakake liberalisme sing ora lestari minangka topeng.

                        Apa sing kudu ditindakake yen ora nggawe perang?
                        Aja ngidini negara-negara sing ketinggalan nggawe produksi dhewe, saengga pasar domestik dadi pasar dodolan dhewe (ing kasus iki, puncak krisis bisa ditundha sawetara wektu), utawa pindhah saka hubungan kapitalis menyang sosialis.

                        Kanthi cara sing aneh, wong sing ora duwe getih kraton katon ing adegan kasebut. Struktur klan non-planet
                        Lan umume, saka alam semesta liyane - saka sing ana struktur klan planet (sanajan dheweke dadi pengikut setia Sobchak, kolega lan protégé Chubais lan anak didik Yeltsin, nanging kita bakal ngilangi iki).

                        Ayo iki dadi rejeki kita
                        Abramovich, sampeyan?! Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan bakal dadi sugih ...

                        GDP, mulihake negara?
                        Ora - ora dirusak (omong kosong liyane padha karo struktur klan planet)

                        Kenapa GDP?
                        Amarga tanpa tokoh sing diumumake iki, wong buta saka populasi bisa tiba saka mripate, lan oligarki bisa mlebu neraka.
                        Ing sawetoro wektu, ana potensial gedhe kanggo kapercayan adhedhasar PR prestasi sing ora ana.

                        Nanging GDP duwe kesempatan kanggo mbantah karo Stalin
                        Wis mbantah:
                        Stalin - "Kanggo numpes krisis, perlu kanggo numpes kapitalisme"
                        Putin: "Rusia bakal tetep ekonomi pasar liberal"

                        Apa ora nguripake GDP Federasi Rusia menyang tingkat urip sing dhuwur, kaya sing ditindakake dening I. Stalin?
                        Amarga ora ana tujuan kasebut, lan kelas penguasa dudu proletariat (kaya ing jaman Stalin), nanging borjuis.

                        Yen sampeyan ora nepaki titik 3 lan 4. Banjur minangka asil nasionalisasi Bank Federasi Rusia
                        Bank Federasi Rusia bakal tetep Bank Sentral Negara Federasi Rusia - lembaga negara kanthi status khusus, sing padha karo badan federal saka kekuwatan negara.

                        Percaya aku ora percaya karo sapa wae
                        Pencet tembok kanthi wiwitan mlaku eseman
                      2. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 00:54
                        +2
                        Paman Joe

                        Apa sampeyan trolling?

                        Ora ana sing mbantah yen kapitalisme dudu sistem sing sampurna. Kajaba iku, iki wis dadi tonggak sejarah. Sejarah wis suwe nuduhake kauntungan sosialisme. Sosialisme bisa digayuh kanthi bantuan kapitalisme negara, kabeh alat produksi dadi milik negara, rakyat. Sampeyan uga bisa nggawe langkah-langkah kanggo nguatake kontrol negara babagan wirausaha pribadi, liwat modal pribadi. Ora ana redistribusi properti.

                        Nanging ing sirah lan ing pucuk tatanan donya modern ana sistem perbankan sing ora sampurna. Kanthi periodicity bandel, karusakan dumadi.

                        Pitakonan ana ing imbuhan utawa urip maneh sistem donya global.

                        Sampeyan duwe sawetara conto negara sing diumumake minangka teroris lan teka kanggo demokratisasi.

                        Saiki kabeh pimpinan, pancen kabeh negara nggarap masalah iki. Ana sing kudu ditindakake babagan iki. Suwene perang iki bisa ditoleransi.
                      3. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 01:58
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        Apa sampeyan trolling?
                        Ora eseman

                        Ora ana sing mbantah yen kapitalisme dudu sistem sing sampurna.
                        Ora sampurna kanggo tujuan apa?

                        Sosialisme bisa digayuh kanthi bantuan kapitalisme negara
                        Mung tundhuk penghapusan kepemilikan pribadi dana pr-va.

                        Sampeyan uga bisa nggawe langkah-langkah kanggo nguatake kontrol negara babagan wirausaha pribadi, liwat modal pribadi. Ora ana redistribusi properti
                        Ora mungkin - kelas penguasa bakal tetep padha, lan negara bakal terus kerja kanggo kepentingane.
                        Ing output, kita entuk korporatisme, padha karo Jerman, saka periode 30-40 taun.

                        Nanging ing sirah lan ing pucuk tatanan donya modern ana sistem perbankan sing ora sampurna. Pemusnahan dumadi ing interval biasa
                        Apa karakteristik kapitalisme kaya ngono - ora preduli sapa sing paling dhuwur.

                        Pitakonan ana ing imbuhan utawa urip maneh sistem donya global
                        Ing karusakane.

                        Sampeyan ora duwe cukup conto negara sing diumumake minangka teroris lan teka kanggo demokratisasi
                        Apa sampeyan mikir iki minangka conto?

                        Saiki kabeh pimpinan, pancen kabeh negara kerja
                        Kanggo kanthong sampeyan.

                        Suwene perang iki bisa tahan
                        Kita kudu sabar nganti bisa ngrusak sistem kapitalis.
                      4. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 14:52
                        +1
                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        nganti sistem kapitalis dirusak.
                        hi
                      5. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 14:48
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        kabeh sarana produksi duweke negara, kanggo rakyat.
                        apa sampeyan lara ing sirah? negara apa? borjuis. tegese kabeh mung ana ing lapisan sing sempit - borjuis.
                      6. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 14:46
                        0
                        Sampeyan ana ing dalan sing bener kanca!
                      7. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 14:31
                        0
                        Kutipan saka gladcu2
                        Nanging GDP duwe kesempatan kanggo mbantah karo Stalin.
                        ngguyu rzhunimag. Apa sampeyan serius?
                      8. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 14:33
                        +2
                        Kutipan saka Azzwer
                        Apa sing ala donya?
                        Kapitalisme sing ala ing jagad iki. Sistem perbankan mung minangka komponen pribadi saka sistem iki.
                3. weksha50
                  weksha50 23 September 2015 11:42
                  +4
                  Kutipan: GDP
                  Yen mung pamrentah nggawe kesimpulan sing bener,



                  "Kita" - pamrentah - ora bakal - nggawe - bener - kanggo - negara lan rakyat - kesimpulan ...

                  Paling saiki ...
                  1. Kuzyakin15
                    Kuzyakin15 23 September 2015 19:45
                    +2
                    Kutipan saka: veksha50
                    Kutipan: GDP
                    Yen mung pamrentah nggawe kesimpulan sing bener,



                    "Kita" - pamrentah - ora bakal - nggawe - bener - kanggo - negara lan rakyat - kesimpulan ...

                    Paling saiki ...

                    Swami kanca setuju kanggo kabeh stasiun layanan!
                    Utamane babagan sing saiki.
                    Ing negara liya, kanthi kahanan kaya ngono, dheweke bakal ganti luwih saka sepisan. Lan kita duwe karo ... ing mripat, lan padha kabeh ebun Gusti Allah.
                4. Sling cutter
                  Sling cutter 23 September 2015 12:39
                  +2
                  Kutipan: GDP
                  Wanted Crimea bali? Bayar ... Utawa langsung ngganti punuk kanggo wong Kulon ...

                  Apa hubungane?
                  Sing. Sampeyan ngomong yen Piala Donya utawa ngganti punuk, sampeyan minangka woh propaganda.
                  Lan sampeyan malah kesed kanggo mikir babagan kasunyatan sing populasi dirampok ing 91st, banjur sak privatisasi, banjur nalika padha diadopsi hukum ing subsoil, ing alas lan banyu, ing taxation, ing monetization, etc. lan terus nyolong.
                  Kutipan: GDP
                  Secara pribadi, aku luwih seneng mbayar.

                  kaya, "ngidinke imperials krymzhenyash."
                  Aja ngapusi, wiwit mikir nganggo sirah lan ora nganggo duroskop, yen ora, pamrentahan iki bakal "langgeng"
                  1. Saka PDB
                    Saka PDB 23 September 2015 13:38
                    -1
                    Nalika negara dirampok ing taun 91, aku ora njerit karo euforia kaya sawetara sing pungkasane dadi Eropa, nanging diarani spade spade lan ora tau milih Yeltsin, utawa Putin, utawa United Russia.

                    Nalika Putin lan Medvedev menehi Piece ageng saka Segara Barents karo kothak gas kanggo Norwegians, Piece saka Dagestan kanggo Azerbaijan, pulo strategis kanggo wong Tionghoa. Aku uga bengok-bengok ing saindenging negara babagan ketidakadilan ....

                    Nanging saiki kabeh wis owah, Putin pancen wis nindakake perkara sing penting kanggo negara, ngrusak kepentingan ekonomi dhewe, lan liya-liyane.
                    Lan mulane aku bakal ndhukung dheweke wektu iki ... Nanging aku ora bakal bengok-bengok carane aku nyedhot urip karo loro pendidikan lan PhD kanggo 16000 rubles ...

                    Putin mbalekake Krimea Kita! lan kanggo iki iku worth kasangsaran.
                    1. Sling cutter
                      Sling cutter 23 September 2015 14:43
                      +9
                      GDP.
                      Umumé, obrolan babagan kabijakan finansial lan ekonomi Federasi Rusia sing gagal, lan aneh banget yen sampeyan, minangka wong sing wis sinau, wiwit ngulang lan mbaleni mantra Krimea.
                      Aku takon sampeyan apa hubungane karo kebijakan ekonomi Naibalina, Ulyukaev, Dama lan liya-liyane karo Crimea.
                      Lan apa sing bakal sampeyan tahan? Penggelapan kas?
                      Sabar yen sampeyan pengin, nanging apa sing kudu ditindakake Crimea.
                      Nanging sampeyan nyoba ngrusak, nyatakake "Crimea iku Kita" lan kanthi mangkono mbenerake pamrentah lan blok ekonomi. ing politik elek sing.
                      Lan kanggo Crimea, dadi, lan bakal dadi Kita!!! kanthi utawa tanpa GDP.
                      1. Saka PDB
                        Saka PDB 23 September 2015 17:29
                        -4
                        Yen sampeyan lan aku manggon ing donya becik, banjur aku uga bakal ngomong sawise sampeyan - kanggo suwene?!
                        Nanging pamrentah lan pejabat minangka wong sing beda-beda kanthi sudut pandang sing beda, lan negara kita minangka wilayah sing kompleks banget ing aspek ekonomi, politik lan internasional. Iki minangka mesin kikuk sing gedhe banget kanthi biaya lan kerumitan sing ora diduweni ing negara liya - nalika uga berorientasi sosial, sing nyuda manuver kanthi drastis. Kabeh aspek kasebut saling nyambungake ...

                        Nalika USSR ambruk, kita ditinggal tanpa tangan lan tanpa sikil. Lan pamrentah sing ora kompeten ing wektu kasebut wiwit goleki anggota awak buatan ing luar negeri, nggabungake negara kita menyang ekonomi donya. Pengasingan saiki minangka akibat saka kabijakan independen kita lan narik tangan lan sikil anyar. Lan owah-owahan radikal ing kahanan kasebut mbutuhake langkah-langkah radikal, sing ora bisa ditampa dening populasi kita. Ing situs web kita, 90% minangka patriot ultra, lan wong-wong wis mulai grumble ...

                        Mulane, Stalin anyar sing bakal nyumerepi maling lan nyuda penghasilan kanthi drastis kanthi jeneng industrialisasi, keadilan lan masa depan sing luwih cerah, ing asas, ora mungkin. Wong-wong ora bakal nampa dheweke. Putin kepeksa ngandelake kawicaksanane marang wong-wong sing, kalebu maling, bajingan lan birokrat sing ciyut, kadhangkala kanthi sengaja, kadhangkala ora sengaja. Presiden, dheweke ora bisa ngerti kabeh, dheweke mung bisa nyetel vektor ...

                        Saiki kita ngilangi macem-macem jinis hubungan, nanging pungkasane jelas manawa, umume, vektor kasebut bener, sayangé ora cocog, umpamane, utang menyang bank lan perusahaan gedhe kanthi biaya penghasilan kita, nanging katon ana. durung ana dalan liyane. Oligarki kabeh iki wis dadi bagian saka negara, lan tanpa mateni pasien, penyakit iki durung bisa ditambani.
                      2. Kuzyakin15
                        Kuzyakin15 23 September 2015 20:02
                        +2
                        GDP:
                        Lan kenapa sampeyan ngaku kanggo kabeh wong sing ora nampa Stalin anyar? Yagene sampeyan mratelakake panemune kanggo kabeh wong. Umume, bisa uga. Nanging sebagian saka populasi ngimpi mung "penguasa sing tegas." Mangkono.
                      3. Andrey NM
                        Andrey NM 24 September 2015 07:50
                        +1
                        Tanggung jawab angel kanggo kegagalan ing karya apik banget. Nanging ana sisih liya saka koin model "Stalinis". Enem yuta denunciations marang pepadhamu, kolega, etc. sing nulis? Ya, dheweke nulis dhewe. Sawetara amarga bodho, sawetara amarga meri. Elinga carane Khrushchev takon kanggo nambah rencana kanggo mata-mata lan mungsuh saka wong? Carane ora adoh banget ing perkara iki lan ora tiba ing tingkat "Hail, Kay!!!" (elinga, "Men in Black", nalika booth dibukak lan wong cilik padha bengok-bengok slogan). Nanging ora ana sing bisa dituju karo wong-wong iki, wektune kanggo menehi dhengkul ing sak panggonan yen kita pengin ngembangake produksi.
                      4. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 15:01
                        -1
                        Kutipan: Andrey NM
                        yen kita pengin ngembangake produksi

                        Produksi bisa dikembangake mung ing sosialisme. Borjuis ora kasengsem ing iki. Yen ora, ora bakal ana bathi
                      5. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 25 September 2015 15:06
                        0
                        Kutipan saka Azzwer
                        Produksi bisa dikembangake mung ing sosialisme. Borjuis ora kasengsem ing iki. Yen ora dheweke ora bakal entuk bathi.

                        Terangna iki pikirane jeronggih.

                        Ing wektu sing padha, njupuk menyang akun sing, contone, ing Jerman padha (Jepang, ...) - ana kapitalisme ing urip.

                        Kita mbandhingake "produksi" Jerman lan Federasi Rusia, kita mikir .. banjur kita nulis soko ..
                      6. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 12:02
                        +1
                        Lan kenapa sampeyan ngaku kanggo kabeh wong sing ora nampa Stalin anyar?


                        Ya, ndeleng dhewe ...
                        setahun kepungkur padha bengok-bengok menehi Crimea, menehi Donbass lan uga rampung Putin!
                        Lan saiki, sanalika rega ambruk, padha nguwuh bebarengan karo Putin ...
                        Sampeyan pengin njaluk roti jahe, nanging sampeyan ora kudu mbayar.

                        Kawicaksanan Putin sing relatif alus ora bisa tahan, lan apa sing bisa kita ucapake babagan kebijakan keras Stalin?

                        Aku mung bakal ngadeg, minangka wong sing digedhekake ing USSR lan ora bisa adaptasi karo masyarakat anyar, nanging sampeyan ora ...
                      7. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 15:02
                        +1
                        Kutipan: GDP
                        Ya, ndeleng dhewe ...
                        setahun kepungkur padha bengok-bengok menehi Crimea, menehi Donbass lan uga rampung Putin!

                        kontreno nuding driji sapa sing bengok?
                      8. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 14:59
                        +1
                        Kutipan: GDP
                        Presiden, dheweke ora bisa ngerti kabeh, dheweke mung bisa nyetel vektor.
                        vektor kanggo kesejahteraan borjuis lan oligarki !!!
                    2. Komentar wis dibusak.
                    3. Paman Joe
                      Paman Joe 23 September 2015 14:54
                      +5
                      Kutipan: GDP
                      Nanging saiki kabeh wis owah
                      Maling nyumbang kanggo candhi, tegese dheweke wis ora maling maneh, nanging wong sing diajeni ngguyu

                      Putin mbalekake Krimea Kita!
                      Kita iku sapa?

                      Umumé, komentar karo algoritma "Aku biyen nglawan Putin, nanging saiki dheweke (mung katon) bali Crimea (minangka pilihan - ngirim pidato Munich, ngganti kepala Bank Sentral, nyuwil PSA budak wassat, lsp.) Aku berubah pikiran lan aku bakal ndhukung" Aku wis online kanggo 5 taun saiki.

                      Akhire ngganti manual latihan - siji iki wis mboseni.
                      1. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 12:55
                        +1
                        Akhire ngganti manual

                        Aku ndeleng kira-kira satus komentar sampeyan lan ngerti yen sampeyan nggarap manual ...
                        Apa sing arep digayuh Pak Paman Joe?
                        Pisah masyarakat, mundhakaken revolusi? Push Partai Komunis lan kaping EP karo partai oposisi ora bisa?. Sampeyan manggon ing negara apa?
                        Sampeyan, komunis lan Stalinis sing sregep ing sangisore Stalin, pisanan bakal diidentifikasi ing endi sing kudune lan 100% bener.
                      2. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 13:08
                        0
                        Kutipan: GDP
                        Masyarakat pamisah
                        Masyarakat wis suwe dipérang dadi maling lan dirampok, lan maling terus-terusan nyanyi babagan sawetara kesatuan, lan sampeyan nyanyi bareng karo dheweke.

                        miwiti revolusi?
                        ngguyu Apa sampeyan ngerti artine istilah "revolusi", utawa ing pikirane revolusi = perang sipil?

                        ing Stalin, bab pisanan sing bakal ditemtokake ing ngendi dheweke kudu lan bakal bener 100%.
                        Yen aku tumindak ing sisih lan kanggo kapentingan maling, kaya sing sampeyan lakoni saiki, sampeyan mesthi bakal bener.
                      3. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 14:15
                        +1
                        Apa sampeyan ngerti makna "revolusi"?

                        Aku ngerti. Revolusi ing basa Latin tegese revolusi.
                        Apa sampeyan krungu bab kudeta kekuwatan tanpa getih? Aku ora, paling ora ing negara kita ...
                        Lan muspra sampeyan ngarep-arep supaya wong-wong kita mikir kaya ngono, dheweke wis ngombe pirang-pirang revolusi kasebut, mula sampeyan ora bakal ngapusi kita nganti pirang-pirang generasi ...
                        Masyarakat wis suwe dipérang dadi maling lan dirampok, lan maling terus-terusan nyanyi babagan sawetara kesatuan, lan sampeyan nyanyi bareng karo dheweke.

                        Yen maling ngucapake pikiran sing cerdas, aku ora setuju. Persatuan iku perlu negara kita...
                        Yen aku tumindak ing sisih lan kanggo kapentingan maling, kaya sing sampeyan lakoni saiki, sampeyan mesthi bakal bener.

                        sepisanan, Aku ora njupuk sisih maling, Aku ing sisih negara lan marang lam. Unsur propaganda Goebels ora bisa digunakake maneh karo kita - aneh yen sampeyan krungu saka sampeyan amarga sampeyan jinis anyar - troll sing luwih pinter, deleng carane akeh minus sing dilebokake ing aku - sampeyan nindakake kabeh kanthi bener, nanging ing kene ana tusukan .. . kok ngalih saka manual latihan?
                        sareh, karo kabeh pakurmatan kanggo Comrade Stalin, telpon kanggo nggulingaké pamaréntahan sah bakal mungkasi banget ala, malah yen sampeyan nuding metu shortcomings nyata saka pimpinan.
                      4. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 15:14
                        +1
                        Kutipan: GDP
                        tegese revolusi.
                        Iki minangka salah sawijining terjemahan tembung, dudu makna istilah kasebut.
                        Revolusi - (saka pungkasan Latin revolutio - turn - coup), jero owah-owahan kualitatif ing pembangunan sembarang fenomena alam, masyarakat utawa kawruh (contone, revolusi sosial, uga geologi, industri, ilmiah, teknologi, revolusi budaya, revolusi ing fisika, filsafat, etc.)

                        Apa sampeyan krungu bab kudeta kekuwatan tanpa getih?
                        Februari lan Oktober ing Rusia (getih wiwit mili nalika nyoba nglawan revolusi), ing Libya ing taun 1969, ing Islandia ing taun 2010.

                        wis ngombe revolusi iki
                        Sampeyan wis diapusi lan malih dadi pasien.

                        Umumé, lucu krungu saka wong sing diduga siap nandhang sangsara kanggo negara, yen dheweke ngombe apa-apa ing kana - kontradiksi kasebut kanthi jelas nuduhake yen "penandhang" iku goroh, paling kabeh goyang kanggo kesejahteraan pribadine, lan yen dheweke kepengin ngidoni wong liya.

                        Yen maling ngucapake pikiran sing cerdas, aku ora setuju
                        Tenan ngguyu
                        Iku tetep mung kanggo mangerteni - carane tingkat intelijen wis ditemtokake, kanggo mujudake kapentingan sing pikirane iki ditulis, lan apa ana "maaaaaaaaaaaaaaaaaaly" distorsi kuwi ing setengah karo substitusi konsep ...

                        Manunggaling kawulo punika ingkang dipun betahaken negara kita
                        Kesatuan dimangerteni minangka non-resistance kanggo ala, lan kamanunggalan kuwi mung perlu dening maling.

                        sepisanan, Aku ora ing sisih maling, Aku ing sisih negara lan marang lam
                        Negara minangka sistem politik, Federasi Rusia minangka negara kapitalis, kapitalisme minangka nyolong sing sah.



                        Unsur propaganda Goebels ora bisa digunakake maneh karo kita
                        Mulane, comrades, ngandika ing sisih negara, ing sawetara titik wiwit antusias mbaleni sawise Putin tembung "pengkhianat nasional", kang pisanan ditemoni ing Hitler "Mein Kampf" ...
                        Ora, iku ora muspra sing Vladimir Vladimirovich disebut Goebbels wong bakat - Kepemimpinan saiki saka Federasi Rusia nggunakake akeh prestasi.

                        aneh yen krungu saka sampeyan amarga sampeyan jinis anyar - troll sing luwih pinter
                        Nanging ora aneh yen aku krungu tuduhan trolling marang aku, nanging panrima wis hackneyed lan ora muter.

                        njaluk nggulingake pamaréntahan sing sah
                        Siji-sijine banding sing bisa ditemokake ing komentarku yaiku panggilan kanggo legalitas, panggilan kanggo netepi konstitusi kanthi lengkap.

                        Nanging sampeyan pancene ngidoni hukum, nyoba ngindari lan mbenerake angkara.
                      5. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 15:53
                        0
                        Aku wis ndeleng gambar iki, sing terus ditiru ing komentar sampeyan. Iki bab pisanan sing nggawe aku mikir.

                        Paling ora ngganti metodologi sampeyan. Aku wis maca komentar sampeyan kanthi teliti. Lan bab pisanan sing dakweruhi - pengulangan ...

                        Ngomong kanthi jujur, kepiye sampeyan bisa nulis komentar luwih akeh sajrone 4 wulan tinimbang aku sajrone 6 taun? Sanajan aku ing situs iki saben dina ....

                        Cara sampeyan asli, jelas yen wong kasebut ora bodho, nanging ora mlebu dialog, nanging kanthi bodho nulis slogan saka manual latihan ... Mung ana siji panjelasan - troll.

                        + carane nindakaken - misale jek ing jeneng kaadilan lan aku setuju karo sampeyan ing meh kabeh TCTerms, nanging apa asil? Akibaté, sampeyan nyebar gupuh, nyoba kanggo goyangake wong, nyetel wong marang pamaréntah saiki, ndhelikake konco slogan komunis "menyang lemah, lan banjur" "menehi bourgeoisie", "menehi revolusi."

                        Lan sing paling Jahwéh, carane pas wektune slogan kuwi muncul, mung ing jaman konfrontasi total antarane Rusia lan Kulon, kaya ing taun 17. Nanging banjur katon yen Lenin dibayar dening Jerman, nanging saiki sapa?
                      6. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 19:30
                        0
                        Kutipan: GDP
                        Aku wis weruh gambar iki
                        Nanging padha ora bisa mbantah pesen, amarga iku bener.

                        Aku wis maca komentar sampeyan kanthi teliti. Lan bab pisanan aku weruh - repetitions
                        Posisiku ora owah, kaya conto sing nggambarake (kaya sampeyan narik manuk hantu ing ndonya kanggo nyoba nampilake sing ora normal kaya biasane)

                        Ngomong kanthi jujur, kepiye sampeyan bisa nulis komentar luwih akeh sajrone 4 wulan tinimbang aku sajrone 6 taun?
                        Tangan. Komentar sing daktulis saiki yaiku tanggal 23 ing thread iki (aku durung mbatalake thread liyane dina iki, amarga aku durung maca artikel utawa komentar)

                        stupidly scribbling slogan saka manual latihan
                        Tuladha slogan mangga.

                        Mung ana siji panjelasan - troll
                        Telusuri web kanggo makna konsep iki.

                        misale jek ing jeneng kaadilan lan aku setuju karo sampeyan ing meh kabeh TCTerms, nanging apa asil? Akibaté, sampeyan nyebar gupuh, nyoba ngocok wong-wong, nglawan pamaréntahan saiki
                        Lan maneh sampeyan mbantah dhewe.
                        Ing tangan siji, sampeyan koyone ngakoni yen aku bener (lan angel ora ngakoni - pira jenderal sing nandhang kanker, elinga, nglalu sajrone 2 taun kepungkur. ing negara kesejahteraan Federasi Rusia amarga ora bisa njupuk obat penghilang rasa sakit?), Lan ing sisih liya, sampeyan kuwatir babagan kesejahteraan pamrentah saiki, sing tumindak minangka panyebab pati sing ora ana gunane sing dakkandhakake.

                        Apa sampeyan pengin ngomong karo emphasis ing situevina karo Crimea (sing ora akeh Rusia utawa mayoritas Crimeans entuk manfaat)? Sing maniac sing mateni bocah-bocah, nanging sing nylametake bocah sing tiba ing bolongan (kanggo sing duwe rencana sing adoh) saka tangga-tanggane, sing hubungane apik karo dheweke, kudu dibenerake ing kabeh babagan, amarga siji tumindak sing curiga. motivasi bisa ngganggu tren umum?

                        "kanggo dhasar, banjur" "menehi borjuis", "menehi revolusi."
                        Persis. Menapa malih, "sadurunge madegé" sabenere donya panganiaya - sistem kapitalis, negara, lan ora negara. Apa sampeyan nglawan?

                        Lan sing paling penting, kepiye slogan kasebut katon ing wektu, mung ing jaman konfrontasi total antarane Rusia lan Kulon.
                        Italia wis dadi anggota NATO wiwit taun 1949, anggota EU.

                        24.07.2014/XNUMX/XNUMX Italia ngusulake paket sanksi tambahan marang Rusia, sing bakal diwenehake menyang duta besar negara-negara Uni Eropa.
                        http://www.ntv.ru/novosti/1157216

                        17.08.2015/XNUMX/XNUMX Sekretaris Pers Presiden Dmitry Peskov marang RBC yen dheweke ngaso ing Sisilia (Italia) lan ora nyewa yacht ing kana. "Aku nyewa hotel," ujare.
                        http://top.rbc.ru/politics/17/08/2015/55d20b229a7947ef6074e1b6

                        Iki sing diarani konfrontasi antarane kapitalis Rusia lan kapitalis Kulon? ngguyu

                        Nanging banjur katon yen Lenin dibayar dening Jerman
                        Yen Jerman mbayar Lenin, sing langsung ngumumake gol ing wangun revolusi sosialis donya, banjur Jerman iku imbeciles.
                        Apa padha imbeciles?
                      7. Saka PDB
                        Saka PDB 25 September 2015 09:35
                        +1
                        "kekuwatan sing tumindak nyebabake pati sing ora ana gunane,"

                        "ing kahanan karo Crimea (sing ora akeh wong Rusia utawa mayoritas Crimeans entuk manfaat.

                        "maniak sing mateni bocah"

                        "Italia wis dadi anggota NATO wiwit 1949, anggota EU.
                        24.07.2014/XNUMX/XNUMX Italia ngusulake paket sanksi tambahan marang Rusia, sing bakal diwenehake menyang duta besar negara-negara Uni Eropa.

                        woy woy woy!!! Scho ambune ridny krajina! ngguyu
                        Kok bisa ngaco kaya ngono?
                        Luwih becik nulis komentar kasebut menyang sensor ora - asring ana wong kaya sampeyan sing nglawan Putin sing ala, sing mangan bocah-bocah lan ngisi peti mati Rusia sing bosok ...

                        Ngusapake luh saka mripatmu, putri saka perwira Krimea ...

                        Umumé, sampeyan kudu pindhah menyang Echo of Moscow - ana serpentarium khusus kanggo wong kaya sing digawe ...
                      8. Paman Joe
                        Paman Joe 25 September 2015 10:02
                        -2
                        Kutipan: GDP
                        iku mambu kaya tanah alam bébas!
                        Saluran diitung.

                        Umumé, sampeyan kudu pindhah menyang Ekho Moskvy
                        Kang diduweni dening Gazprom ngguyu

                        Iki wis diagnosa.

                        Putin: "Boris Nikolayevich Yeltsin, bebarengan karo Rusia anyar, ngliwati transformasi sing paling angel nanging perlu. Dheweke mimpin proses owah-owahan kardinal sing nggawa Rusia metu saka impasse. Rusia nampa lair kaping pindho. Wis dadi negara terbuka sing beradab , lan peran presiden pisanan ing pambentukan negara iki gedhe banget.
                        Ing wektu iki Rusia lair mbukak lan mikir babagan wong, institusi demokratis dibentuk, Konstitusi Rusia diadopsi, sing nyatakake nilai paling dhuwur saka hak asasi manungsa lan kebebasan.
                        http://top.rbc.ru/society/01/02/2011/536637.shtml

                        Putin: "Pati Yegor Timurovich Gaidar minangka kerugian gedhe kanggo Rusia, kanggo kita kabeh. Warga negara lan patriot sejati, wong sing kuwat, ilmuwan sing bakat, penulis lan praktisi, wis tilar donya."
                        http://www.vesti.ru/doc.html?id=331463&tid=75735

                        Putin: "Chubais lan kanca-kancane nggawe akeh kesalahan ing taun 90-an, nanging bisa ngowahi struktur ekonomi kanthi radikal. Aku percaya yen dheweke lan sawetara wong sing kerja bareng karo dheweke, mesthi nggawe akeh kesalahan. Lan gambar tartamtu dibentuk, nanging ana sing kudu nindakake apa sing ditindakake. Dheweke ngganti kabeh struktur ekonomi Rusia lan sejatine ngganti jangkah pembangunan.
                        http://vz.ru/news/2013/4/25/630312.html

                        Lan ing kene karo mitra sing mimpin junta sing ora junta maneh
                      9. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 15:23
                        0
                        Kutipan: GDP
                        Lan sing paling penting, kepiye slogan kasebut katon ing wektu, mung ing jaman konfrontasi total antarane Rusia lan Kulon.

                        jujur, aku njaluk kita ... kanggo ngadhepi "Panjenengan" Rusia lan Kulon. Kanggo kula, sing utama yaiku sawetara jinis "sukanehera" tanpa nindakake apa-apa, urip saka tenagaku, lan kanggo sawetara alasan aku nyambut gawe kanggo dheweke sajrone 12 jam 6 dina seminggu.
                      10. Saka PDB
                        Saka PDB 25 September 2015 15:41
                        0
                        jujur, aku njaluk kita ... kanggo ngadhepi "Panjenengan" Rusia lan Kulon. Kanggo kula, sing utama yaiku sawetara jinis "sukanehera" tanpa nindakake apa-apa, urip saka tenagaku, lan kanggo sawetara alasan aku nyambut gawe kanggo dheweke sajrone 12 jam 6 dina seminggu.

                        Wektu kanggo njaga omah ing Mars. Saiki ora ana negara sing kaya ngono ing bumi.

                        Kajaba iku, wong sing ora nindakake apa-apa ora entuk akeh, ing kene efisiensi lan kepinteran lan srakah lan licik kudu bebarengan.

                        Aku weruh kanca-kanca kuwi sing dhuwite wong tuwa tiba ing sirahe. sawise rong utawa telung taun, dheweke bisa mbuwang kabeh - toko, pom bensin, restoran, blok saham ...

                        Liyane bab iku negara bisa ngleksanani kontrol liwat rasio income saka warga lan bathi saka Enterprises - pajak progresif, contone, utawa nampa persentasi saka bathi. Nanging banjur kita bakal duwe sosialisme - bab sing apik, aku wong iku, nanging ibukutha manca bakal mili saka Rusia. China minangka negara sosialis, nanging ngunggahake ekonomi amarga eksploitasi massal wargane dening borjuis asing. Iki minangka eksploitasi buruh kanggo dhuwit sing narik investasi lan modal asing.
                        Lan saiki Rusia ora bakal bisa nggawe ekonomi otonom tertutup, kita ora duwe kekuwatan sing diduweni USSR - banjur ana kesempatan ...
                      11. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 25 September 2015 16:32
                        -1
                        Kutipan saka Azzwer
                        Aku bisa kanggo dheweke apik sakperangan alesan aku kudu 12 jam 6 dina minggu

                        ngendi iki? belay
                      12. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 15:15
                        -1
                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Nanging sampeyan pancene ngidoni hukum, nyoba ngindari lan mbenerake angkara.

                        Sing bener kanca! Remuk counter borjuis cilik iki!
                      13. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 15:10
                        0
                        Kutipan: GDP
                        sepisanan, Aku ora ing sisih maling, Aku ing sisih negara lan marang lam
                        umume, kaya sing dikandhakake, mung ana rong kelas - borjuis lan proletariat. Lan yen sampeyan ora kanggo kelas siji, banjur kanggo kelas liyane. Ora ana liyane!
                      14. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 25 September 2015 15:19
                        0
                        Kutipan saka Azzwer
                        mung ana rong kelas - borjuis lan proletariat

                        Um .. nanging aku duwe kanca - programmer, kanthi gaji 4 colobax .. sapa iku - borjuis, utawa proletar? nglirik

                        Kutipan saka Azzwer
                        yen sampeyan ora kanggo siji kelas, banjur iku kanggo liyane

                        Sampeyan ngerti, aku ora kanggo sapa .. Aku kanggo kasunyatan sing ora ana kekacoan gedhe. Amarga aku wis cukup weruh apa kabeh beda "gagasan" mimpin kanggo, ing alam, ora ing buku.

                        Lan sing nyoba ngatur kekacoan iki, aku bakal remuk - karo kabeh pasukan cilik.

                        Dadi borjuis, proletariat utawa Anunakh saka Nibiru.

                        wah.. ya
                      15. Saka PDB
                        Saka PDB 25 September 2015 15:20
                        0
                        Ilmuwan, guru, dokter, pengacara, panulis - apa kelas sing padha?
                        Kanggo proletariat utawa borjuis?
                      16. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 25 September 2015 16:30
                        0
                        Kutipan: GDP
                        Ilmuwan, guru, dokter, pengacara, panulis - apa kelas sing padha?

                        Saiki, dheweke bakal mangsuli kita, persis miturut buku teks, yen iki dudu kelas, nanging "lapisan" ..

                        Rzhunimagu ing nunggu ngguyu
                      17. Saka PDB
                        Saka PDB 25 September 2015 16:54
                        0
                        Yen aku ngelingi Karl Marx kanthi bener (aku maca nalika isih enom), banjur milih sawetara kelas:
                        2 antagonis (borjuis lan proletariat) lan kelas menengah - tukang lan pedagang cilik, inteligensia, lsp ...

                        Iku luwih saka loro ...
                      18. Azzzwer
                        Azzzwer 25 September 2015 15:03
                        0
                        Kutipan: GDP
                        komunis sregep

                        Aku wonder yen ana komunis mangsa? ngguyu
                      19. Saka PDB
                        Saka PDB 25 September 2015 15:22
                        +1
                        Ana - iki komunis sing anak-anake mabur menyang negara-negara anget ing mangsa ...
                    4. Gardamir
                      Gardamir 23 September 2015 15:06
                      +7
                      Putin mbalekake Krimea Kita! lan kanggo iki iku worth kasangsaran.
                      Apa sampeyan ngerti sejarah lan geografi negara asal sampeyan? Apa bungah-bungah mung ing Crimea? Banjur supaya wong bali Kharkov kanggo Odessa. Lan apa periode sajarah kudu dijupuk minangka basis? Ayo dheweke bali Mensk, Erivan, Tiflis, Kulyab ...
                      1. Saka PDB
                        Saka PDB 23 September 2015 17:35
                        -3
                        Aku kudu matur nuwun yen paling ora ana kekarepan politik sing cukup kanggo bali menyang Crimea ...
                        Lan kanggo Kharkov lan Odessa - kekuatan ora cukup.
                        Kita ora piyambak ing kothak wedhi iki....
                    5. Kuzyakin15
                      Kuzyakin15 23 September 2015 19:55
                      +5
                      GDP:
                      Lan kene Crimeanash? Yen perdana menteri, kepala Bank Sentral lan Kamentrian Pembangunan Ekonomi cair babagan ... (Nyuwun pangapunten babagan kasar anggota forum) Sampeyan ora mung patriot ing situs kasebut. Kita kabeh wis siyap nandhang sanksi, nanging ora bodho lan ora profesionalisme pejabat saka ekonomi. Gaidar ora bakal cukup wong?
                      Yen martabat malah mudhun, dheweke dhewe bakal mundur sadurunge taun anyar 15, bebarengan karo perdana menteri. Sawise kabeh, perdana menteri sing tanggung jawab kanggo ekonomi lan kabijakan domestik negara. Utawa salah?
                    6. Azzzwer
                      Azzzwer 25 September 2015 14:56
                      0
                      Kutipan: GDP
                      Putin mbalekake Krimea Kita!

                      Apa dheweke bali Crimea iki kanggo sampeyan, bodho? Crimea bakal dadi milik kita nalika Soviet!
                      1. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 25 September 2015 15:11
                        0
                        Kutipan saka Azzwer
                        Crimea bakal dadi milik kita nalika Soviet!

                        Sampeyan mung ujar manawa miturut sistem Soviet (USSR), Crimea "luwih duweke sampeyan" tinimbang saiki.

                        Apa sampeyan bisa nerangake apa "liyane sampeyan" iki ditulis?

                        Спасибо.
                5. Komentar wis dibusak.
                6. Robinzon57
                  Robinzon57 23 September 2015 13:36
                  +2
                  Kutipan: GDP
                  Wanted Crimea bali? Bayar ... Utawa langsung ngganti punuk kanggo wong Kulon ...

                  Mbokmenawa, nalika kita siyap kanggo mbayar, nanging "DOKOLI" katon ing prakiraan sing ora ana guna tinimbang rencana nyata kanggo modernisasi, nyoba ngunggahake umur pensiun tinimbang ngenalake skala pajak progresif, lsp. Mundhakaken prices kanggo gas, bensin, listrik tinimbang ngenalke hemat energi lan sijine iku supaya ing sistem sales. Pemerintah kita kardus. Lan aku wis kesel tahan teater absurd iki. Lan sampeyan bisa tahan yen ana pangarep-arep.
                  1. Dimitar
                    Dimitar 23 September 2015 14:35
                    +1
                    [kutipan = Robinzon57] [kutipan = PDB] Pamrentah kita kardus. Lan aku wis kesel tahan teater absurd iki. Lan sampeyan bisa tahan yen ana pangarep-arep. [/ Quote]
                    Saranake bab sing migunani, kepiye carane metu saka kahanan iki! Ora sabar maneh - apa sabanjure? Marang kita carane sampeyan bakal ngleksanakake plans nyata kanggo modernisasi, introduce hemat energi lan sijine iku supaya ing lapangan dodolan, aku bakal nambah dhewe - kanggo netepake taxation, sijine supaya framework legislatif, mulihake tetanèn lan industri. Lan please, rencana kanggo mangsa cedhak, kita ora bakal ngenteni 15-20 taun! am
                    1. Donga
                      Donga 23 September 2015 15:29
                      -5
                      Kutipan saka Dimitar
                      Marang kita carane sampeyan bakal ngleksanakake plans nyata kanggo modernisasi, introduce hemat energi lan sijine iku supaya ing lapangan dodolan, aku bakal nambah dhewe - kanggo netepake taxation, sijine supaya framework legislatif, mulihake tetanèn lan industri. Lan please, rencana kanggo mangsa cedhak, kita ora ngenteni 15-20 taun

                      pancen bener. Ana cukup kritikus, nanging ora ana sing duwe rencana nyata.
                      1. Kuzyakin15
                        Kuzyakin15 23 September 2015 20:10
                        +1
                        Nganggo:
                        Kaping pisanan, korupsi lan nyolong. Perang ing tumindak lan ora ing tembung. Numpes nepotisme lan mbusak kanca-kanca saka kuwasa, ngirim pejabat sing ora kompeten supaya mundur.
                        Cukup kanggo miwiti?
                        Sampeyan njaluk tawaran.
                      2. Donga
                        Donga 24 September 2015 08:42
                        +1
                        Quote: Kuzyakin15
                        Kaping pisanan, korupsi lan nyolong. Perang ing tumindak lan ora ing tembung. Numpes nepotisme lan mbusak kanca-kanca saka kuwasa, ngirim pejabat sing ora kompeten supaya mundur.
                        Cukup kanggo miwiti?
                        Sampeyan njaluk tawaran.

                        nggih. Ing tembung.
                        1. Korupsi durung tuntas ditumpes dening luwih saka siji negara, sanajan kanthi bantuan eksekusi.
                        2.Nepotisme apik kanggo numpes nalika sampeyan ora pejabat dhuwur. Aku meh yakin sampeyan bakal dadi pejabat dhuwur, ing cara sing padha bakal sijine kanca, sedulur lan matchmakers ing panggonan fishing. Utawa ngendi kanggo nemokake wong sing ora bakal nang?
                        3. Kepiye carane nemtokake kompetensi pejabat? Lan ngendi kanggo njupuk siji wewenang ing panggonan kang?
                    2. Robinzon57
                      Robinzon57 23 September 2015 16:28
                      +7
                      Kutipan saka Dimitar
                      Saranake bab sing migunani, kepiye carane metu saka kahanan iki!

                      Meh kabeh insinyur lan sawetara ahli ekonomi (lan dudu pengacara) bisa nggawe rencana pangembangan produksi (waca Glazyev). Conto - Great Britain ing Thatcher - nalika ngadhepi masalah sing padha ing 80s, negara wiwit mbangun Enterprises perlu, nggawa menyang untung, lan banjur ngedol menyang pemilik pribadi. Kanthi asil, sing anyar dibukak. Sanajan, yen sampeyan mikir kanthi ati-ati, sampeyan bakal ngerti manawa DUNIA, lan khususe kita, mung bisa duwe masa depan sosialis - lan ora ana sing kudu isin karo liberal.
                  2. Saka PDB
                    Saka PDB 23 September 2015 17:47
                    -8
                    Aku setuju
                    Ana rencana - ora ana modernisasi. Ing Skolkovo padha pinten dhuwit dicolong

                    Ya, dheweke bakal ngunggahake dana pensiun ing ndhuwur tingkat kematian kanggo wong lanang - Omong kosong!

                    Ya, kita duwe dhuwit luwih akeh saka populasi kanggo minyak lan gas tinimbang saka wong manca. Dadi, kita duwe biaya luwih akeh tinimbang ing Jerman utawa Inggris. Rusia tansah dadi gedhe ing mburi wong - elinga iki ... Iki kasunyatan karo wong, sampeyan bisa salah siji ngukur utawa golek negara liyane.
                    Nanging negara uga menehi kita akeh, contone, mbayangno pinten biaya perawatan lan pendidikan ing Jerman padha ...

                    Pamrentah minangka daging daging - masyarakat kita kanthi wektu tundha 10-20 taun, bocah-bocah sing saiki sampeyan tuwuh ing kulawarga lan sing digedhekake dening wong tuwa.

                    Kita kudu miwiti karo kulawarga, lan banjur ndeleng mata anak-anak sampeyan, sampeyan bisa takon - apa kita duwe pangarep-arep.
                    Lan ing siji swoop, sampeyan ora bakal ngganti donya, ora ketompo sing kuwasa, padha ora bakal bisa, lan padha ora bakal menehi ....
                    1. Robinzon57
                      Robinzon57 23 September 2015 18:23
                      +3
                      Kutipan: GDP
                      PDB (1)

                      Nah, posisi masokis banget! Dadi sampeyan kudu njagong mudhun ing titik kalima lan ngenteni iPhone kanggo esuke ing sampeyan? Posisi warga kudu aktif. Iku ora bab Maidan, nanging bab karsane wong! Sampeyan bisa, kaya ing Moskow, manggon ing kandang babi, nelpon lan ngenteni perusahaan sarana teka lan ndandani. Utawa sampeyan bisa ndandani dhewe. Aku kanggo cara kapindho. Lan ing kulawargaku kabeh apik, "iku isin kanggo negara."
                      1. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 12:09
                        0
                        Aku ora nggusah lungguh ing titik kaping lima, kritik kudu mbangun. Kritik - menehi solusi kanggo masalah kasebut.

                        Nanging bengok-bengok
                        "Kabeh wis ilang karo Putin, ayo menyang Maidan"
                        - Aku pribadi marang lan marang wong-wong sing njaluk iku. Aku durung weruh alternatif nyata.
                    2. Kuzyakin15
                      Kuzyakin15 23 September 2015 20:15
                      +1
                      GDP:
                      Suwene sampeyan wis dirawat ing klinik gratis? Mung ora ing Moscow, EU-nanging?
                      Kanthi perawatan kesehatan saiki, sampeyan ora ngerti apa luwih becik diobati utawa mati langsung. Lan sing outrageously larang.
                      1. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 12:11
                        0
                        Aku wong saka provinsi lan aku lan kabeh sedulurku padha diobati ing klinik lan rumah sakit gratis lan tansah sukses. Aku matur nuwun kanggo para dokter sing nambani aku lan wong sing ditresnani ...
                  3. Azzzwer
                    Azzzwer 25 September 2015 15:42
                    0
                    Kutipan saka Robinzon57
                    "DOKOLI"

                    anggere ana kapitalisme ing negara
                7. Paman Joe
                  Paman Joe 23 September 2015 14:35
                  +6
                  Kutipan: GDP
                  Lan apa sing dikarepake? Bali maneh Crimea, lan ngidoni saka menara lonceng dhuwur ing kanca-kanca sing sumpah saka sisih kulon?
                  Mesthi wae. Lan ora mung ngidoni, nanging uga nimbang kanthi periodik kanthi jiwit.

                  Lan iki bakal bisa ditindakake yen sistem wis digawe ing negara sajrone 15 taun kepungkur sing makarya kanggo kepentingan masyarakat (tegese, ing kasus iki, Crimea ora kudu bali, amarga Ukraina ora bakal lunga menyang ngendi wae. , nanging bakal nindakake persis ngelawan, tegese ora perlu kanggo South Stream)

                  Iki regane politik independen kita
                  Kanggo kabijakan bebas saka masyarakat Rusia, kapentingan mayoritas lan konstitusi.

                  Kanggo kabijakan, inti sing paling apik diungkapake dening tembung Putin - "... Aku pengin nandheske sepisan maneh lan ngomong: ora bakal ana bali menyang kepungkur. Rusia bakal tetep ekonomi liberal pasar. Dina iki aku arep mbaleni maneh: kita bakal terus-terusan nerusake kawicaksanan nyengkuyung inisiatif pribadi, saka integrasi menyang ekonomi donya ... "
                  http://www.vesti.ru/doc.html?id=317679

                  Wanted Crimea bali?
                  Ndhelikake konco Crimea kaya ndhelikake konco wong wadon. negatif

                  Yen mung pamrentah bakal nggawe kesimpulan sing bener, yen ora, wis 25 taun sampeyan pengin ndeleng industrialisasi ora kanthi tembung, nanging ing tumindak ...
                  Pancen - yen mung vmaniac sing duwe pengalaman ngerti yen mateni iku ala ... wassat
                  1. Saka PDB
                    Saka PDB 23 September 2015 17:52
                    -6
                    Apa sampeyan bisa menehi saran presiden liyane?
                    Apa sampeyan bisa nemokake wong sing bisa ngganti sistem kasebut?
                    Aku ora ... Amarga ora duwe sing luwih apik, aku marem karo apa sing aku duwe ...

                    Utawa kita bisa ngatur Maidan anyar lan nggawa sawetara jaran peteng dingerteni kanggo daya? Jujur aku ora ngobong kanthi kepinginan kanggo ngganti awl kanggo sabun ...

                    Nanging kanthi biaya kritik, aku setuju - kudu menehi kritik, ora bakal ala kanggo nambah proposal kanggo ngrampungake masalah kanggo kritik ...
                    1. Tambov Wolf
                      Tambov Wolf 23 September 2015 18:29
                      +6
                      Sing nggumunake, sampeyan mbantah kaya menteri utawa sapa Mutko, ing ngendi kita bakal rekrut pemain kanggo sampeyan? Kita bakal tuku cemeng. Apa kita ora duwe luwih akeh wong ing negara? Ayo padha sijine Shoigu padha lan ndeleng apa kedaden. Ya, yen kita sijine Kadyrov (Aku sijine iku supaya, ora kaya ing Dagestan), banjur kabeh liberal Magadan Ya, ana akeh wong gedhe, nanging padha ngandhani yen kita bakal mati, yen, apa.
                    2. Paman Joe
                      Paman Joe 23 September 2015 20:50
                      +3
                      Kutipan: GDP
                      Apa sampeyan bisa menehi saran presiden liyane?
                      Mesthi wae aku bisa - Ivanov Ivan Ivanovich, paling sethithik 35 taun, manggon kanthi permanen ing Federasi Rusia paling sethithik 10 taun.

                      Nanging, apa kemampuanku kanggo ngusulake calon kanggo posisi, kabutuhan sing paling ora bisa didebat, ana hubungane karo limalas taun tumindak ora konstitusional pimpinan saiki, nglanggar kepentingan mayoritas, ngrusak kahanan. mayoritas iki, lan mimpin negara mudhun dalan degradasi?

                      Apa sampeyan bisa nemokake wong sing bisa ngganti sistem kasebut?
                      Mesthi bisa. Wong-wong iki bakal dadi warga negara Federasi Rusia, sing ora gelem ngidinke pelanggaran hukum, lan wiwit mbela hak-hak.
                      Yen sampeyan kasengsem ing partai parlementer sing bisa ngganti sistem kasebut, mula partai kasebut (ora nyukupi aspirasi masyarakat, nanging paling ora bisa ningkatake kahanan sing ana) saiki minangka Partai Komunis oportunistik.

                      Amarga kekurangan sing luwih apik, aku puas karo apa sing dakkarepake ...
                      Posisi oportunis sing ora duwe prinsip - sampeyan kudu bangga ngguyu

                      Lenin ngandika apik babagan posisi kasebut: "Ora ana wong sing kudu disalahake yen dheweke lair dadi batur, nanging budak sing ora mung nyingkiri saka ngupayakake kamardikan, nanging mbenerake lan nghias perbudakan, budak sing kaya ngono iku wong sing ora sopan lan boor sing nuwuhake rasa nesu sing sah, nistha lan nistha."

                      Utawa kita bisa ngatur Maidan anyar lan nggawa sawetara jaran peteng dingerteni kanggo daya? Jujur aku ora ngobong kanthi kepinginan kanggo ngganti awl kanggo sabun ...
                      Lan iku normal kanggo fitter.
                      Nanging, dudu warna jaran sing penting, nanging anane kerah lan kendhali ing tangan masyarakat.

                      Miturut cara - lan jaran peteng saiki, kang miraculously bypassed Pemilu 2000, Urut kaya Primakov, sing ditarik negara metu saka standar, lan kang wis plowing kanggo 15 taun pungkasan ing kapentingan saka ibukutha gedhe, ora ' ora ngganggu sampeyan?

                      ora bakal ala kanggo nambah mung saran kanggo ngrampungake masalah kanggo kritik ...
                      Dadi dheweke menehi sampeyan - nyingkirake ilusi, nanging sampeyan ora cepet-cepet ngetrapake proposal iki.
                      Nanging, sampeyan nggawe alesan kanggo kejahatan.
                      1. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 11:56
                        0
                        Partai Komunis? Gusti nunggil karo sampeyan ... Partai iki wis suwe ora mutusake apa-apa ...
                        Utamane kasusun saka rong kategori wong:
                        1 bigwigs kalebu bisnis bayangan
                        2 politisi korup, padha karo wong-wong sing fault USSR ambruk

                        Saiki meh ora ana wong ideologis, paling ora ana sing mutusake. Dheweke ngganti warna kanthi rutin, pindhah saka siji batch menyang liyane.

                        Aku luwih seneng ndeleng komunis kuwi ing Duma - panggonan sing ana (supaya padha nggawe hukum oriented sosial. Padha ora nindakaken malah saiki!), Lan ora kaya reins pamaréntah.
                      2. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 12:30
                        +1
                        Apa sampeyan bisa menehi saran presiden liyane?

                        Mesthi wae aku bisa - Ivanov Ivan Ivanovich, paling sethithik 35 taun, manggon kanthi permanen ing Federasi Rusia paling sethithik 10 taun.

                        Iki wangsulane wong sing ora tanggung jawab marang omongane ... Sapa wae wong ing dalan ora bakal teka - bakal dipangan ...
                        Posisi oportunis sing ora duwe prinsip - sampeyan kudu bangga

                        Oportunis yaiku wong sing entuk manfaat kanggo awake dhewe kanthi ngrugekake wong liya, nanging kosok balene, aku siap nandhang kasusahan kanggo negara ...
                        Miturut cara - lan jaran peteng saiki, kang miraculously bypassed Pemilu 2000, Urut kaya Primakov, sing ditarik negara metu saka standar, lan kang wis plowing kanggo 15 taun pungkasan ing kapentingan saka ibukutha gedhe, ora ' ora ngganggu sampeyan?

                        Aku tansah isin - mulane aku tansah milih marang dheweke kanggo Partai Komunis Federasi Rusia lan ndesek kabeh wong kanggo nindakake, nanging ing taun iki aku bakal nindakake ngelawan.
                        Ora mung amarga Krimea, nanging uga amarga kabijakan Partai Komunis dhewe, sing ing taun-taun pungkasan aku sinau luwih apik. Paling ora aku ngerti apa sing bakal diarepake saka PDB, nanging aku ora yakin babagan Partai Komunis Federasi Rusia ...
                        nyingkirake khayalan

                        Aku ora tau duwe khayalan, aku ora nate percaya marang Putin sing apik lan adil, apa maneh presiden, lingkungane nggawe kebijakan, lan ing antarane dheweke kebak maling lan tukang ngapusi. Nanging, bubar aku ndeleng owah-owahan ing kawicaksanan negara kita - langkah-langkah independen pisanan sing durung mesthi - kanggo kula iki sinyal lan ing pemilihan presiden (yen padha mutusaké soko, mesthi) aku bakal ngomong presiden - comrades, sampeyan lagi ing dalan sing bener, lan ing pemilihan Duma - aku bakal ngomong yen hukum lan eksekusi sampeyan ora cocog karo aku ...
                        Umumé, mbandhingake Yeltsin karo Putin - berry saka lapangan sing padha, mung rasa sing beda ...
                      3. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 13:51
                        0
                        Kutipan: GDP
                        Partai iki wis suwe ora ngrampungake apa-apa
                        Ya - thanks kanggo TV lan kanca kaya sampeyan, nonton TV iki.

                        Utamane kasusun saka rong kategori wong
                        Ing tanggal 2 Mei 07.05.10, XNUMX kategori kasebut milih pitakonan babagan banding marang Perdana Menteri Vladimir Putin, sing resmi dadi kepala United Russia nalika iku, babagan kemungkinan nundha adopsi bocah-bocah Rusia dening warga AS.
                        Nanging fraksi sing dipimpin Putin United Russia gagal milih.
                        http://vote.duma.gov.ru/vote/69025

                        Lan mung banjur, ing pungkasan taun kaping 12, kanggo nanggepi "tumindak Magnitsky", inisiatif iki dileksanakake, lan oportunis kaya sampeyan sepisan maneh seneng nyanyi babagan Putin apik, sing mungkasi Advertisement saka anak Rusia ing Amerika Serikat. lan 2 wong kategori ala saka Partai Komunis.

                        supaya hukum sosial-oriented nggawe. Dheweke ora nindakake saiki!
                        Sampeyan wis rampung wong bodho?
                        Ora cukup kanggo nggawe undang-undang - kudu ditindakake liwat Duma Negara lan Dewan Federasi, lan ing kana, thanks kanggo wong-wong kaya sampeyan, United Russia duwe mayoritas mutlak, sing proyèk anti-sosial yaiku Putin. nglambai.
                      4. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 14:16
                        -1
                        Kutipan: GDP
                        Sapa wae wong saka dalan ora cocog - bakal mangan dheweke
                        Ninggalake abstraksi sing ora apik iki kanggo panggunaan pribadi.

                        Sembarang warga negara Federasi Rusia, luwih saka 35 taun, manggon permanen ing wilayah Federasi Rusia paling sethithik 10 taun, bisa dadi Presiden.
                        Présidhèn kudu dadi warga negara sing mumpuni lan netepi preskripsi saka bab 4 konstitusi.

                        Oportunis yaiku wong sing entuk manfaat kanggo awake dhewe kanthi ngrugekake wong liya, nanging kosok balene, aku siap nandhang kasusahan kanggo negara.
                        Ora - sampeyan adaptasi karo kahanan sing ana, sanajan ing pikirane wedi ngakoni kelainan lan mbebayani kahanan iki.
                        Lan sampeyan adaptasi kanthi biaya wong liya - kanthi biaya wong sing luwih ala tinimbang sampeyan, lan kanthi biaya generasi sabanjure sing bakal luwih ala tinimbang sampeyan.

                        Ora perlu ndhelik ing mburi negara - negara ora butuh kesabaran sampeyan.
                        Negara minangka wilayah ing wates alam lan politik, kanthi populasi sing manggon ing wilayah iki, lan sistem politik tartamtu (negara) sing tansah makarya kanggo kepentingan kelas penguasa (ing Federasi Rusia, kelas penguasa yaiku borjuis). .

                        Nanging ing taun iki aku bakal nindakake sebaliknya.
                        Lagu lawas kanthi cara anyar.

                        Nanging, bubar aku ndeleng owah-owahan ing kabijakan negara kita - langkah-langkah independen pisanan sing durung mesthi
                        Disebabake ora dening kaputusan independen kanggo pindhah, nanging dening kick ing bokong ngguyu

                        Aku bakal ngandhani presiden - kanca ana ing dalan sing bener
                        Ngomong - maling bakal ngucapke matur nuwun marang sampeyan lol

                        Putin: "Ing kahanan krisis akut, akeh perusahaan wungu pitakonan saka rampung nransfer bisnis menyang negara, padha siyap lan malah kurban piyambak. ora njupuk dalan nasionalisasi ekonomi. Iki minangka pilihan utama. saka pemerintah"
                        http://archive.government.ru/special/docs/14934/

                        Putin: "Kita kudu mikir babagan apa sing kudu dilakoni, carane mbangun kabijakan kita. Mesthi, kita bakal tumindak ing logika ekonomi pasar "
                        http://www.rg.ru/2015/01/21/putin-ekonomika-site.html


                        Umumé, mbandhingake Yeltsin karo Putin - berry saka lapangan sing padha, mung rasa sing beda
                        Putin punika Yeltsin sober hyped.

                        Putin: "Boris Nikolayevich Yeltsin, bebarengan karo Rusia anyar, ngliwati transformasi sing paling angel nanging perlu. Dheweke mimpin proses owah-owahan kardinal sing nggawa Rusia metu saka impasse. Rusia nampa lair kaping pindho. Wis dadi negara terbuka sing beradab , lan peran presiden pisanan ing pambentukan negara iki gedhe banget.
                        Ing wektu iki Rusia lair mbukak lan mikir babagan wong, institusi demokratis dibentuk, Konstitusi Rusia diadopsi, sing nyatakake nilai paling dhuwur saka hak asasi manungsa lan kebebasan.
                        http://top.rbc.ru/society/01/02/2011/536637.shtml
                      5. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 24 September 2015 14:54
                        +1
                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Sapa wae warga Federasi Rusia sing nduweni kemampuan, luwih saka 35 taun, manggon kanthi permanen ing wilayah Federasi Rusia paling sethithik 10 taun bisa dadi Presiden.

                        Pakdhe Joe, apa sampeyan manggon ing Federasi Rusia? nglirik Lan sampeyan temenan liwat 35?

                        Lha nek wis kepilih dadi Presiden .. ora duwe tim dhewe, ora duwe apa-apa, umume.. mung saiki dadi Presiden Federasi Rusia.

                        Coba tebak suwene sampeyan bakal urip sawise iku? Iki kasedhiya yen sampeyan ngalami wayahe nalika sampeyan dipilih. ya

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Putin punika Yeltsin sober hyped

                        Ahaha! ngguyu

                        "Author, bakar escho" ngguyu
                      6. Saka PDB
                        Saka PDB 24 September 2015 15:33
                        +1
                        Umumé, aku kanggo transfer sawetara industri kanggo negara, iki bakal bener lan adil, utamané wiwit bagean pinunjul saka aset oligarki dicolong saka wong.
                        Nanging, kaya biasane, sampeyan mikir banget, kanthi ora sengaja utawa kanthi sengaja, tinimbang sing nomer loro tinimbang sing pertama ...

                        Apa sing bakal daklakoni yen aku dadi presiden 5-10 taun kepungkur?
                        - bakal nindakake mriksa kebersihan nampa ibukutha lan satus persen 9 saka 10 oligarki bakal dikutuk, lan kabeh properti bakal bali menyang negara.

                        Nanging, saiki bagean gedhe saka perusahaan kita ing Rusia lan ing luar negeri, kalebu sing dianggep minangka milik negara, ora dadi milik negara kita ....

                        Ana blok kontrol saham negara, blok saham investor domestik lan blok saham investor asing.
                        Perusahaan kasebut fokus utamane ing pasar manca lan ora mung ana ing negara kita nanging uga ing luar negeri. Ayo bayangake apa sing kedadeyan yen kita nindakake kaya sing dakkarepake sadurunge:

                        1 Negara bakal mandheg nampa investasi
                        2 Ibukutha saka Rusia bakal mili ing sisih kulon kaya kali liar
                        3 Ibukutha sing ana ing luar negeri lan usaha patungan bakal ilang ing salawas-lawase
                        4 pasar manca bakal ilang karo kita ora ana wong liya sing pengin nindakake bisnis.

                        apa akibate? Kemiskinan populasi, ambruk produksi. Sapa sing bakal disalahake? - Aku....

                        Banjur sawetara kanca kaya Yeltsin pengin urip miturut sing lawas sing anyar, lan wong bakal ndhukung dheweke, bakal ana kudeta, banjur reformasi junta anyar, mesthi kikuk lan korupsi, lan urip ing taun 90-an anyar. !
                      7. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 24 September 2015 15:39
                        0
                        Kutipan: GDP
                        ...

                        Mandheg mandheg

                        Pitakone Pakdhe Joe pancen bener nglirik
                      8. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 15:41
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Lha nek wis kepilih dadi Presiden .. ora duwe tim dhewe, ora duwe apa-apa, umume.. mung saiki dadi Presiden Federasi Rusia.

                        Tebak suwene sampeyan bakal urip sawise iku
                        Kaping pisanan - luwih suwe tinimbang pejuang ing garis ngarep, lan kanthi kasempatan sing luwih gedhe kanggo slamet.
                        Nanging sakperangan alesan, urip pejuang ora kapentingan sampeyan, nanging urip Putin, biaya kang posisi punika tartamtu, resiko luwih murah dibandhingake trip mobil, malah banget (kok?)

                        Kapindho - saka ngendi sampeyan entuk ide yen ora ana tim? Paling ora aku duwe sampeyan lan primitiveness purposeful ing statements, kang ora beda karo Zyuganov.

                        Dadi, aku bakal ngladeni istilah biologis sing luwih lengkap tinimbang tukang pipa abstrak Vasya, sing manggon ing Rusia modern, dhewe.

                        Lan kaping telune, yen kita ngetutake logika sing apik yen presiden sing nglawan kelas penguasa ora bakal urip suwe, pungkasane kita bakal kesandhung kesimpulan sing kanthi tegas ujar manawa Putin kerjane khusus kanggo kepentingan borjuis lan oligarki, sing ing Yen ora, dheweke wis suwe mati eseman

                        Sampeyan bisa terus ndhukung urip lan makarya kanggo kepentingan para maling Putin - sampeyan wis nemokake alesan kanggo dheweke ngguyu
                      9. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 24 September 2015 15:52
                        +1
                        keplokku

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Kaping pisanan - luwih suwe tinimbang pejuang ing garis ngarep, lan kanthi kemungkinan urip sing luwih gedhe

                        Bukan fakta..

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Kanggo sawetara alasan, sampeyan ora kasengsem ing urip pejuang, nanging urip Putin

                        Pejuang opo? Putin kang?? Pakdhe Joe, aku kasengsem karo sampeyan, ora liya ..

                        Apa sampeyan ora apa-apa? Banjur aku mulai kuwatir .. interlocutor kaya ngono .. menyang awake dhewe, praktis .. sad

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Aku duwe paling sampeyan

                        Ya, sampeyan entuk saka ngendi? Aku kucing mlaku dhewe..

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        ing pungkasan, kita bakal kesandhung maneh ing kesimpulan yen Putin makarya sacara eksklusif kanggo kepentingan borjuis lan oligarki, yen ora, dheweke mesthi wis mati biyen.

                        Ora mesthi kanthi cara kasebut. negatif

                        Putin makarya ing sawetara liyane, IMHO, kapentingan. Nanging ing wektu sing padha, aku kudu nggatekake anane lapisan masyarakat sing sampeyan sebutake.

                        Tembung "eksklusif" iku adoh-adoh, ayo, lara.. wingi wingi ditarik manuk hantu - isih sambat..

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Bisa terus tetep urip lan nyambut gawe kanggo kepentingan maling Lebokno

                        Mdya.. tim mulai gagal.. utawa panyemak ejaan ngguyu

                        Cepet nyewa pasangan ganda liyane kanggo Pakdhe Joe nglirik
                      10. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 20:11
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Iku ora kasunyatan
                        http://pikabu.ru/story/anekdot_950486

                        Aku kasengsem ing sampeyan, ora luwih
                        Aku nulis babagan aku ing ngisor iki.

                        Banjur aku wiwit kuwatir
                        Iku toxoplasmosis.

                        Ya, sampeyan entuk saka ngendi? Aku kucing mlaku dhewe
                        Malah senam sing fleksibel banget ora bisa mlaku dhewe - paling akeh ngeruk kuping kanthi sikil.

                        Apa sampeyan ngomong sampeyan bakal milih aku? Padha ngandika, lan padha entuk.
                        Lan yen padha kenek, banjur - partai ngandika "iku perlu", Cat Man Null mangsuli "ya" (langkah ngiwa, langkah ing sisih tengen padha karo nyoba kanggo uwal lan kaukum kanggo ombone kebekan)

                        Ora mesthi ing cara sing
                        Sakabehe.

                        Umumé (ayo nambah sinisme sing tepat), bakal dadi menarik kanggo ndeleng sampeyan ing kahanan sing padha karo Beslan utawa Nord Ost, nalika wong lanang saka unit anti-teroris, sing teka ing proyek iki kanthi sukarela, ora gelem nindakake tugas kasebut. fungsi nylametake wong sing ditresnani, njelasake Iki amarga ing kinerja tugas resmi dheweke bisa nandhang sangsara.

                        Putin makarya ing sawetara liyane, IMHO, kapentingan. Nanging ing wektu sing padha, aku kudu nggatekake anane lapisan masyarakat sing sampeyan sebutake
                        Aku ketoke sampeyan luwih pinter, primitivisme lan distorsi iku banter.
                        Aku salah?

                        sampeyan narik manuk hantu wingi - isih sambat
                        Sampeyan koyone kena infeksi karo giliranku - njupuk antibiotik (mungkin bisa mbantu)
                      11. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 24 September 2015 20:40
                        0
                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Bla bla bla..

                        Mdya .. kejaba saperangan serangan lan distorsi - ora ana .. getun .. Nyuwun
                      12. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 20:52
                        -1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        getun
                        Nuwun sewu.
                8. gladcu2
                  gladcu2 23 September 2015 15:39
                  -6
                  Saka PDB

                  Ya, dheweke mandiri.

                  Rubel digandhengake karo dolar. Aja miwiti emisi ruble. Wiwit wong njaba ora ngidini. Mulane, sampeyan kudu ngedol soko kanggo dolar.
                  Yen sampeyan duwe bank negara. Persentase nol. Setel likuiditas kanggo bank nganti 100%. Mbusak komponen liberal saka badan peraturan negara liwat rotasi ngrancang lan tambah tanggung jawab. Larangan dagang ing sekuritase ing kewajiban. Lan ora perlu kanggo ngatur redistribusi properti. Lan produksi bakal munggah karo nambah ing tingkat lair.

                  Nanging masalahe yaiku sistem perbankan global, sing ngontrol ekonomi donya, masalah banget kanggo diwiwiti maneh, kudu ana idin langsung saka kabeh pihak sing kasengsem lan distribusi kerugian sing bener. Lan kanggo kabeh, sistem iki isih duwe inersia gedhe. Malah yen kabeh pasukan teka menyang kaputusan bebarengan kanggo netepake maneh tatanan, iku bakal njupuk akèh taun.

                  Yen sesuk GDP unilaterally wiwit mulihake Rusia. Banjur sistem donya bakal nyatakake dheweke minangka mungsuh lan tinimbang ngganggu Eropa, ngarahake kabeh nesu menyang Rusia.

                  Kudu ngenteni. GDP wis rembugan. Proses wis diwiwiti. Yen dheweke nindakake. Sing jenenge bakal worth sepuluh Makedonia lan sepuluh Genghis Khans.

                  Senajan aku bisa uga salah ing kesimpulanku.

                  Lan artikel iku omong kosong. Mripat kabur.
                  1. Robinzon57
                    Robinzon57 23 September 2015 17:10
                    +2
                    Kutipan saka gladcu2
                    gladcu2 (1)

                    Ing cendhak, ora ana sing kudu ditindakake, kabeh bakal rampung dhewe, pasar bakal ngatur produksi, lan lenga bakal munggah ing rega lan kabeh bakal ditutupi coklat? Ana akeh optimistis kaya ngono! Apa sampeyan nyoba kerja?
                    1. gladcu2
                      gladcu2 23 September 2015 17:23
                      -8
                      Robinson

                      sinau. Ekonomi lan politik. Dibutuhake dening negara, kulawarga, nyonya lan, sing paling penting, tepat wektu.

                      Saiki mung bisa lan perlu kanggo ndhukung PDB. Kita bakal numpes kabeh. Ora bakal ngrusak. Planet Kranty.
                      1. Robinzon57
                        Robinzon57 23 September 2015 18:49
                        +7
                        Kutipan saka gladcu2
                        gladcu2

                        Mesthi, sampeyan minangka ilmuwan luwih ngerti, supaya nuduhake apa sing sampeyan ngerti karo sing peteng - apa pemukiman, lan kenapa bisa ngganggu mulihake tatanan ekonomi "sipil"? Sampeyan bisa uga pindhah ing papan sing dhuwur banget supaya sampeyan ngerti babagan sing penting. Lan kita plebeians ora ngerti yen ing kahanan iki, ora mung kanggo nindakake, nanging uga ora mikir.
                  2. Tambov Wolf
                    Tambov Wolf 23 September 2015 18:38
                    +5
                    Putin adoh saka Genghis Khan. kita ora ninggalake), Crimea ambruk saka langit, lan mlayu saka Donbass. Lan kita isih mbayar pajeg kanggo Amerika lan Eropah lan mratobat saka kabeh. , Kvachkova, ngerti sapa.
                    1. gladcu2
                      gladcu2 24 September 2015 01:02
                      0
                      asu ajag Tambov.

                      Ya, aku nggawe perbandingan. Mung PDB duwe tugas kanthi skala sing beda.

                      Kabeh jagad kanthi periodisitas wangkal, ana wong sing tikel nol. Kita kudu ngerti, setuju lan ngarahake upaya kasebut kanggo nggawe. Saiki, yen PDB mutusake iki, banjur ngurmati lan memuji. Lan kanggo iki, Federasi Rusia wis menehi PDB alat politik sing cukup.

                      Glazyev umume melu setengah langkah. Dheweke nambani akibat. Sampeyan kudu mbusak sababe.
                9. Azzzwer
                  Azzzwer 25 September 2015 14:26
                  0
                  Kutipan: GDP
                  babagan industrialisasi sajrone 25 taun, aku pengin ndeleng ora kanthi tembung, nanging ing tumindak ...

                  Apa tenan sing bodho?
              2. okknyay82
                okknyay82 23 September 2015 11:15
                +8
                Kayane PDB lan pamrentah iPhone manggon ing pesawat sing beda-beda sing ora intersect siji liyane. Ora krungu wong iku cara sing bener kanggo 1917. Sabar iku ora winates
                1. anip
                  anip 23 September 2015 11:17
                  +9
                  Kutipan: okknyay82
                  Iku misale jek sing GDP lan pamaréntah iPhone manggon ing pesawat beda, kang ora intersect karo saben liyane.

                  Ya, iku mung soko penjamin lan DAM manggon ing pesawat padha.

                  Kutipan: okknyay82
                  Ora krungu wong iku cara sing bener kanggo 1917. Sabar iku ora winates.

                  Nanging karo wong padha manggon ing alam semesta podo.
                2. gladcu2
                  gladcu2 23 September 2015 17:17
                  -7
                  okknyay82

                  Ya, GDP lan Dimon, kabeh wong ngerti kanthi sampurna. Dheweke bakal ngunggahake negara kasebut, kaya sing ditindakake Stalin. Nanging wektune durung teka.

                  Kene, elinga crita.

                  Stalin urip maneh Rusia, entuk perang.
                  Apa ora bisa urip maneh? Ora, dheweke ora bisa. Paceklik ing Ukraina, paceklik ing wilayah Volga. Iku kudu rampung, lan cepet. Nanging kudu ditindakake supaya bisa ngrusak Eropa. Dheweke ngerti manawa bakal ana perang lan dheweke kudu pas wektune, yen ora negara bakal mati ing salawas-lawase. Dheweke nindakake. Negara kasebut menang kanthi rega sing larang nanging slamet.

                  Sabanjure yaiku Perang Dingin. Virus liberalisme mlebu ing struktur kekuwatan. Ambruk USSR. Sistem perbankan anyar ing negara kasebut. Redistribusi properti. Sistem perbankan donya wis nampa bagean ageng saka udhara seger ing wangun saka kamungkinan kanggo utang kanggo property anyar. Donya entuk liyane 20 30 taun tentrem.

                  Saiki sistem perbankan donya lagi lara. Maneh seri perang cilik. Kang vseravno ora cukup kanggo sistem urip. Ya, lan ora ana sing menehi utangan. Amarga sistem kasebut ora ngidini ekonomi pulih lan ora bisa ngganti dhewe. Kaya kanker sing mateni korbane dhewe.

                  Ana sing nyelehake GDP ing dhampar. Utawa akibat saka perang ing mburi layar. Dheweke mundhakaken negara menyang tingkat sing bisa ditampa. Nguripake tentara. Nampa panguwasa internasional sing diakoni. Saka tengen tangané, ageng China karo industri lan sumber daya manungsa.

                  GDP ora nate ngapusi, ora nate ngiyanati sapa wae. Kanthi kabeh tumindake dheweke nuduhake wong sing ujar. Sapa dheweke miturut sampeyan?

                  Dheweke dadi perantara kanggo ngrampungake masalah perbankan global. Dheweke dadi hakim jagad. Sing saiki ditindakake. Lan standar urip ing Rusia ora gumantung ing struktur internal, nanging ing kahanan njaba.

                  Mula, kita ngenteni kanggo mirsani lan nyuwun pitulungan marang Gusti Allah.
                  1. Tambov Wolf
                    Tambov Wolf 23 September 2015 18:46
                    +5
                    "Nanging wektune durung teka." Elingi Nasreddin. Utawa padishah bakal mati utawa kuldi bakal mati. Lan babagan goroh, ing ngendi Donya Rusia lan ing ngendi perlindungan populasi Rusia ing Ukraina Wétan (penjamin dhewe ngandika, ora ana siji ditarik wong dening ilat), banjur ana akèh kanggo nulis Sampeyan bisa, nanging aku njupuk apa ing lambé everyone.
                  2. Robinzon57
                    Robinzon57 23 September 2015 18:58
                    0
                    Percaya marang Gusti, aja nganti diapusi!
                  3. Kuzyakin15
                    Kuzyakin15 23 September 2015 20:23
                    +1
                    gladcu2:
                    Kanthi nalar panjenengan, panjenengan ngélingké para abdiné Yéhuwah sing mlaku-mlaku ing dalan lan nyekel ”wong sing ilang”.
                    1. gladcu2
                      gladcu2 23 September 2015 22:19
                      -2
                      Ya, aku ora menyang gereja, nanging urip wis nggawe aku dadi fatalis. Mula, aku percaya karo Gusti Allah kanthi caraku dhewe.
                  4. Paman Joe
                    Paman Joe 23 September 2015 21:00
                    +3
                    Kutipan saka gladcu2
                    GDP ora nate ngapusi, ora nate ngiyanati sapa wae. Kanthi kabeh tumindake dheweke nuduhake wong sing ujar
                    ngguyu

                    Pasal 82.1. Sawise njupuk jabatan, Presiden Federasi Rusia njupuk sumpah ing ngisor iki kanggo wong:

                    "Sumpah nalika nggunakake kekuwatan Presiden Federasi Rusia ngurmati lan nglindhungi hak lan kebebasan manungsa lan warga negara, njunjung lan njaga konstitusi Federasi Rusia, kanggo nglindhungi kadhaulatan lan kamardikan, keamanan lan integritas negara, setya ngabdi marang rakyat".

                    Artikel 2 Manungsa, hak lan kabebasan-kabebasan kasebut minangka nilai sing paling dhuwur. Ngakoni, netepi lan nglindhungi hak-hak lan kabebasan-kabebasan manungsa lan warga negara minangka tugas negara.

                    Artikel 7.1. Federasi Rusia minangka negara sosial sing kawicaksanane ngarahake nggawe kahanan sing njamin urip sing layak lan pangembangan bebas saka wong.

                    Artikel 18 Hak-hak lan kabebasan-kabebasan manungsa lan warga negara langsung ditrapake. Padha nemtokake makna, isi lan aplikasi saka hukum, aktivitas saka legislatif lan eksekutif panguwasa, lokal swa-pamaréntah lan diwenehake karo kaadilan.

                    Artikel 19.1. Saben uwong padha karo hukum lan pengadilan.

                    Pasal 55.1. Enumerasi ing Konstitusi Federasi Rusia hak-hak lan kabebasan-kabebasan dhasar ora kudu diinterpretasikake minangka penolakan utawa derogasi hak lan kabebasan liyane sing diakoni sacara universal kanggo manungsa lan warga negara.
                    2. Ing Federasi Rusia undang-undang ora kudu ditanggepi sing ngilangi utawa nyuda hak lan kabebasan manungsa lan warga negara.
                    1. gladcu2
                      gladcu2 23 September 2015 22:23
                      0
                      Paman Joe

                      Yen Gusti Allah iku maha kuwasa, kok ora bisa nggawe watu sing ora bisa diangkat dhewe.

                      Dadi sampeyan njaluk sing ora mungkin saka PDB. Apa sing wis ditulis ana prakara sepuluh wigati. Pisanan, sirah kudu diobati, lan banjur dipotong cilik.
                      1. Robinzon57
                        Robinzon57 23 September 2015 22:53
                        0
                        Kutipan saka gladcu2
                        gladcu2 (1

                        Keuntungan saka PDB nyata ora diragukan, nanging ora ana gunane kanggo dilat tanpa dipikir. Dheweke nggawe salah kalkulasi ing ekonomi - kita weruh, kita ngomong, bebarengan kita golek cara sing cukup. Nalika sirah diobati, gangren bakal diwiwiti kanthi sepsis.
                      2. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 00:26
                        0
                        Robinson

                        Ora ana sing njilat GDP apa wae.

                        Luwih angel nerangake karyane marang wong akeh. Mung ing tingkat tartamtu ndhuwur rata-rata, mbok menawa. Contone, pamirsa VO wis cukup disiapake.
                      3. Robinzon57
                        Robinzon57 24 September 2015 00:52
                        0
                        Kutipan saka gladcu2
                        gladcu2 (1)

                        Aku setuju karo sampeyan! Pakaryaning ALLAH ora bisa diterangake kanthi logis - mulane agama ana. Iku wektu kanggo mbukak pasamuwan kanggo wong-wong mau. Vladimir - miturut logika sampeyan. Lan pamirsa VO kabeh penganut gereja iki!
                        Ora ana sing bisa dicritakake babagan "rusak" sampeyan lan Putin - kok goyangake hawa. Dadi ora ana sing bakal percaya.
                      4. Paman Joe
                        Paman Joe 23 September 2015 23:21
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        Yen Gusti Allah iku maha kuwasa, kenapa ora bisa nggawe watu sing ora bisa diangkat dhewe?
                        Mbokmenawa amarga wis digawe.

                        Dadi sampeyan njaluk saka PDB
                        Ngrampungake kuwajibane Presiden.

                        Apa sing ditulis ing kono
                        Iki minangka pranata norma hukum dhasar negara, sing ora dituruti minangka pelanggaran pidana.

                        Ndandani sirahmu dhisik
                        Kasunyatan - Aku nyaranake haloperidol.
                      5. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 23 September 2015 23:54
                        -1
                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Kutipan saka gladcu2
                        Dadi sampeyan njaluk saka PDB
                        Nglaksanakaken tugas Presiden

                        Njaluk gampang.. mbok menawa bisa nyoba dhewe?

                        Aku bakal milih sampeyan .. murni kanggo seneng-seneng ngguyu

                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Kutipan saka gladcu2
                        Apa sing ditulis ing kono
                        Iki minangka pranata norma hukum dhasar negara, sing ora dituruti minangka pelanggaran pidana

                        Apa bener kriminal? belay

                        Ngomong-ngomong, aku bakal nyathet yen "norma" iki ora nate kerjane ... historis, sampeyan ngerti.

                        Yagene dheweke bakal njupuk langsung - lan entuk dhuwit?
                      6. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 00:14
                        0
                        Catmannull

                        Kepiye sampeyan mbayangno kemungkinan ngetrapake hukum iki?

                        Kene kanggo njupuk teka lan njupuk setengah saka violators? Saget. Ngapa ora. Iku ora asil ala.

                        Nanging iki kabeh setengah langkah. Lan sampeyan kudu miwiti saka ndhuwur. Saka apa sing disebut donya konco layar. Lan supaya wong-wong iki menehi kapercayan, sampeyan kudu kaya wong-wong mau. Amarga sampeyan mung bisa rembugan karo wong-wong mau. Lan sampeyan bisa rembugan karo wong-wong mau ing syarat-syarat konsesi lan countermeasures. Dadi sampeyan kudu kuwat lan kuwat ing wektu sing padha.

                        Sampeyan ngerti kanthi bener. Sampeyan bisa miwiti industrialisasi miturut proyek Stalinis, nanging iki tegese mlaku ing rake sing padha.

                        GDP nindakake tugase. Dheweke lagi nggarap alternatif.
                      7. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 00:56
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        GDP nindakake tugase. Dheweke lagi nggarap alternatif.
                        Lan dheweke kanthi pribadi ngandhani sampeyan, katon ing impen ngguyu
                      8. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 01:10
                        +1
                        Paman Joe

                        Aku ndelok TV. Aku maca analytics. Lan aku teka ing kesimpulan iki.

                        Yen kita ngomong babagan iki menyang pamirsa umum, ora bakal ana pangerten. Sampeyan isih ora bisa mlebu. Senajan padha nggawa Bunch saka kuotasi saka klasik. Dadi wong iku ora biasa.
                      9. Sling cutter
                        Sling cutter 24 September 2015 01:43
                        0
                        Kutipan saka gladcu2
                        Aku ndelok TV.

                        yen sampeyan terus nindakake iki, kabeh proses pamikiran ing sampeyan bakal mandheg ya
                      10. wong
                        wong 24 September 2015 06:49
                        0
                        Quote: Sling cutter
                        Kutipan saka gladcu2
                        Aku ndelok TV.

                        yen sampeyan terus nindakake iki, kabeh proses pamikiran ing sampeyan bakal mandheg ya

                        zombification diarani.
                        ya
                        Aku kasengsem ing pitakonan liyane.
                        suwene wong sing rusak hubungan sebab-akibat ana ing masyarakat kapitalis kejem?
                        angel uwal saka cengkeraman "dewa-kuzi", macem-macem "saksi", lsp.
                        nanging ana conto ... diisolasi.
                        Lan apa bisa, mengko, pemugaran lengkap psyche?
                        recourse
                        (ora maksud nyinggung sapa wae)
                        hi
                      11. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 02:25
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        Aku ndelok TV. Aku maca analytics. Lan teka ing kesimpulan iki
                        Lan kasunyatan manawa sampeyan, kanggo entuk kesimpulan iki, narik manuk hantu ing jagad sing sehat lan nggawe asumsi sing ora wajar - sampeyan, tunggul sing jelas, ora ngganggu sampeyan.

                        Sampeyan isih ora bisa mlebu.
                        Aku mlebu ing wayahe nalika maca babagan piala donya, aku ngerti yen aku mlebu kanthi bener sawise maca babagan struktur klan planet, lan aku konfirmasi yen aku mlebu kanthi bener sawise maca babagan nasionalisasi Bank Sentral. ngguyu
                      12. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 00:18
                        +1
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Klaim iku gampang
                        Coba gunakake argumentasi iki ing pengadilan.

                        Aku bakal milih sampeyan
                        Aku ngerti.

                        Apa bener
                        Ya.

                        Ngomong-ngomong, aku nyathet yen "norma" kasebut ora bisa ditindakake
                        Ing RF.

                        Secara historis
                        Penari nakal...

                        Yagene dheweke bakal njupuk langsung - lan entuk dhuwit?
                        Neschego-iku ora kanggo kepentingan kelas penguasa lan oligarki.
                      13. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 24 September 2015 06:09
                        -1
                        Kutipan saka Pakdhe Joe
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Klaim iku gampang
                        Coba gunakake argumentasi iki ing pengadilan.

                        Aku bakal milih sampeyan
                        Aku ngerti.

                        Apa bener
                        Ya.

                        Ngomong-ngomong, aku nyathet yen "norma" kasebut ora bisa ditindakake
                        Ing RF.

                        Secara historis
                        Penari nakal...

                        Yagene dheweke bakal njupuk langsung - lan entuk dhuwit?
                        Neschego-iku ora kanggo kepentingan kelas penguasa lan oligarki.

                        Apa sampeyan ngomong dhewe?

                        Oh inggih nglirik
                      14. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 00:21
                        0
                        Paman Joe

                        Nalika aku ngomong bab sirah, Aku temenan sing iku perlu kanggo nambani sabab, lan ora ngilangke jalaran.

                        Undhang-undhang kasebut bisa diganti utawa dibaleni maneh. Sampeyan bisa mbajak kabeh pamrentah lan numpes para liberal. Nanging ora bisa.
                        Iki tahap sing wis liwati. Sawise kabeh iki lan bali menyang bokong.

                        GDP nindakake tugas ing tingkat sing luwih dhuwur. Nganti karya kasebut rampung, apa sing sampeyan ucapake kudu ngenteni. Tembung kunci iku kudu.
                      15. Paman Joe
                        Paman Joe 24 September 2015 01:16
                        +1
                        Kutipan saka gladcu2
                        Maksudku
                        Ora masalah.

                        Sampeyan mati minangka nyata-urip ora konjektur unsubstantiated - sampeyan mati minangka nyata-urip khayalan khayalan saka urutan padha Hubbard kang "Dianetics".

                        Lan yen sampeyan nindakake kanthi ikhlas, mula sirah sing kudu dirawat. Lan yen ora tulus, banjur kalbu.


                        Undhang-undhang kasebut bisa diganti utawa dibaleni maneh. Sampeyan bisa mbajak kabeh pamrentah lan numpes para liberal. Nanging ora bisa.
                        Kerjane - sawise kabeh "Sawise Iku Kabeh", lan bali menyang bokong amarga kapitalisme ora dirusak ing saindenging jagad.

                        Ing kene, antara liya, supaya ora bali maneh, revolusi sosialis donya mung sing dibutuhake.

                        GDP nindakake tugas ing tingkat sing luwih dhuwur
                        Iki minangka mantra sing kosong, ora didhukung, dirancang kanggo wong sing ringkih ing sirah, lan ditembangake kanggo kepentingan borjuis ing umum lan khusus oligarki Rusia.
                  5. gladcu2
                    gladcu2 23 September 2015 22:52
                    -1
                    Eh minus. Paling ora maca nganti pungkasan apa sing daktulis. Banjur padha maca telung baris ing liberal lan nulis kula mudhun.

                    Aku ora nggawe karir sadurunge jurusan muspra.
              3. weksha50
                weksha50 23 September 2015 11:41
                +3
                Kutipan: BMW
                Sampeyan pengin ngekspor menyang endi?



                Ing Ukraina, kabeh dikuwasani dening "pekerja tamu" saka negara USA-Georgia-Baltik ...

                Kajaba kanggo nanging rama, lan ngarep-arep sing bakal mimpin wong-wong mau ana menyang denominator nul ...
              4. afdjhbn67
                afdjhbn67 23 September 2015 12:07
                +3
                Aku siyap kanggo nang karo sampeyan sing edro bakal gain 72 persen ..
              5. fif21
                fif21 23 September 2015 13:42
                -2
                Kutipan: BMW
                Iku wektu dhuwur, istilah katelu superfluous, lan kaping papat ngirim ora.
                Raskahtalis-ibumu! Mungkin sampeyan duwe Hotabich lawas ing atine?!Kita kabeh nunggu wong kanggo berkembang industri lan tetanèn ing Rusia, nanging iki ora bakal kelakon nganti ana BENEFIT saka pembangunan. Catastrophic sawetara wong sing bisa melu bisnis industri, tetanèn. Kanggo ngusir kanca lan kanca sing lungguh ing monopoli alam lan ing struktur negara saka papan gandum? Dheweke ora bakal mbangun pabrik lan bajak sawah! Dheweke ora ngerti carane nindakake. Saben uwong ngenteni negara kanggo mbangun barang kanthi dhuwit negara, ngatur logistik, nanging banjur bakal ngresiki "sapi susu" kanthi tangan cilik! Ora mungkin supaya mbangun pabrik lan pabrik, lan ora ana siji, kita duwe manajer, nanging ora ana sing duwe! Sing paling nggegirisi, ora ana wong sing pengin dadi master minangka asil kerjane! Ana dalan metu, aku mikir ana dalan metu! Nganggo kapsul, negara gawe tanduran lan pabrik, wujude duwe saham gabungan, bagean negara 50% +1 saham, dibangun, didol, hasile dikirim menyang pabrik anyar.
                1. kot28.ru
                  kot28.ru 23 September 2015 14:41
                  +5
                  Yagene mokal, PRAKTIS kabeh bisa! , tumindak sing migunani, kanggo nyengkuyung, nanging mung kanggo transfer panah lan owah-owahan pratandha, kanggo nandur, Stalin bisa ngunggahake negara saka reruntuhan, lan PDB, bakal bisa. mbengkongaken kancane?demi negara??
                  1. gladcu2
                    gladcu2 24 September 2015 00:33
                    0
                    kot28

                    Iku kabeh sing sampeyan tulis, supaya luwih gampang tinimbang sadurunge. Lan entuk perang ing pungkasan. Baleni kabeh tahapan Stalinis. Maneh, sistem bakal teka ing posisi sing ora stabil.

                    Yen pasukan ing kutub beda, banjur mung konflik pasukan mimpin kanggo imbangan. Nanging yen sampeyan nggunakake vektor siji arah menyang siji titik, sampeyan bakal entuk resonansi positif. Konfrontasi bakal dadi tambahan.

                    Iki sing lagi digarap. Lan misale jek ana kemajuan.
                    1. kot28.ru
                      kot28.ru 25 September 2015 13:48
                      0
                      Matur nuwun kanggo mratelakake panemume, mung bab perang, sing nglawan sapa, nemtokake! hi
                2. Paman Joe
                  Paman Joe 23 September 2015 15:04
                  +8
                  Kutipan saka fif21
                  Ana dalan metu, aku mikir ana dalan metu! Nganggo kapsul, negara gawe tanduran lan pabrik, wujude duwe saham gabungan, bagean negara 50% +1 saham, dibangun, didol, hasile dikirim menyang pabrik anyar.
                  Ing tembung liya, kanggo ngembangake perusahaan negara sing makarya kanggo kepentingan negara, ora mung ing kompleks bahan bakar lan energi, nanging umume ing endi wae. ngguyu

                  Pamindahan lan karusakan saka peternakan cilik lan medium luwih cepet. Konsentrasi lan internasionalisasi ibukutha saya tambah akeh. Kapitalisme monopoli dadi kapitalisme monopoli negara, regulasi sosial produksi lan distribusi, amarga meksa kahanan, ditepungake ing sawetara negara, sawetara sing pindhah menyang layanan tenaga kerja universal.
                  Nalika njaga kepemilikan pribadi kanggo alat produksi, kabeh langkah iki kanggo monopoli sing luwih gedhe lan nasionalisasi produksi sing luwih gedhe mesthi diiringi eksploitasi massa kerja, tambah penindasan, perlawanan sing luwih angel marang para eksploitasi, tambah reaksi lan despotisme militer, lan ing wektu sing padha mesthi mimpin kanggo nambah luar biasa ing bathi saka kapitalis gedhe ing beyo kabeh strata liyane saka populasi, kanggo enslavement saka massa makarya kanggo akèh puluh taun dening upeti kanggo kapitalis ing wangun mbayar milyaran kapentingan ing. utangan. Nanging kahanan sing padha, kanthi ngilangi kepemilikan pribadi alat produksi, kanthi transfer kekuwatan negara kanthi lengkap menyang tangan proletariat, minangka kunci sukses transformasi masyarakat sing bakal ngilangi eksploitasi manungsa. dening manungsa lan njamin kesejahteraan kabeh wong.
                  V. Lenin v.31 p.449-450
                  1. gladcu2
                    gladcu2 23 September 2015 22:35
                    -2
                    Paman Joe

                    Ya, Lenin nggambarake kahanan kasebut kanthi bener.
                    Apa solusi sing diusulake? Diktator global saka proletariat. Heh, aku bisa uga. Gampang. Lan wiwit iku ora ana apa-apa. Lan kenapa? Ya, amarga sistem kudu diimbangi. Sampeyan perlu kanggo nindakake supaya asu ajag dipakani lan wedhus aman.

                    Apa sing diarani klasik babagan iki? ora ana apa-apa. Nah, apa sing kudu ditindakake?

                    Sistem kanthi kesempatan sing padha. Lan saben wong miturut kabisan kanggo saben wong miturut pakaryane.

                    Upamane tanggaku wis sugih. Dheweke nyopir mobil sing larang, mlaku nganggo sandhangan kantor. Aku iki pekerja keras. Aku nganggo sandhangan kerja, aku ora duwe mobil sing ala nanging ora duwe status mobil.
                    Apa aku kudu iri marang dheweke?
                    Ayo kula dadi tentara kita. Amarga aku duwe kabeh sing perlu kanggo urip.

                    Iki tegese sistem ana ing keseimbangan.
                    1. BMW
                      BMW 24 September 2015 05:47
                      0
                      Kutipan saka gladcu2
                      Iku perlu kanggo nindakake supaya asu ajag dipakani lan wedhus aman.


                      Bodho, kelingan pelajaran fisika sekolah. Sampeyan salah siji idealis lengkap utawa demagogue paling umum. Iki ora bisa ing alam, wong kudu nandhang sangsara. Ora bisa setuju karo asu ajag, sampeyan ngomong omong kosong.
                3. Kuzyakin15
                  Kuzyakin15 23 September 2015 20:27
                  0
                  fif21:
                  Respect kanggo sampeyan. Persis!
                  Kanggo miwiti, iki carane pro bakal katon ing kono. Sing utama ora wedi ngusir wong sing ora pengin kerja
              6. Komentar wis dibusak.
            2. weksha50
              weksha50 23 September 2015 11:39
              -1
              Kutipan saka anip
              Banjur sampeyan kudu miwiti karo penjamin, sampeyan kudu ngganti



              Ayo kula takon kanggo kapentingan: kanggo sapa ???

              Kaya sing sampeyan ngerteni, rombongan kasebut dadi raja ... Ya, lan dheweke mrentah ing dhampar ora gampang, nanging kanthi bantuan pasukan sing ora katon ...

              Lan sapa sing sampeyan weruh ing "pendirian" kita, wali lan aspirant, eksponen saka pangarepan populer ???
              1. Kuzyakin15
                Kuzyakin15 23 September 2015 20:33
                +2
                weksha50
                Lha, ayo diterusake milih VVPiDAM, yen ora ujug-ujug tambah parah!
                Apa sampeyan ora mikir Rusia wis mlebu ing rawa, kaya sing dikandhakake para demokrat babagan pamrentahan Brezhnev.
                Mung rawa-rawa saiki luwih rawa lan mambu
                1. weksha50
                  weksha50 23 September 2015 22:08
                  0
                  Quote: Kuzyakin15
                  Lha, ayo diterusake milih VVPiDAM, yen ora ujug-ujug tambah parah!
                  Apa sampeyan ora mikir Rusia wis mlebu ing rawa, kaya sing dikandhakake para demokrat babagan pamrentahan Brezhnev.
                  Mung rawa-rawa saiki luwih rawa lan mambu



                  STOP!!!

                  Aku takon pitakonan: sing kita weruh ing dhampar ??? Ing mangsa ngarep??? Dheweke takon kanthi minat - wah, aku tertarik karo panemune wong sing ngomong: wis wayahe ngganti penjamin ... Lha ??? Sepisan maneh aku takon - SAPA??? Aku dudu wong enom, nanging paningalku durung gagal - mula, aku ora weruh titik kosong !!!

                  Sing nggawe aku nesu: ana pirang-pirang yuta wong, lan ora ana wong sing cukup normal kanggo pamrentah ...
                  1. gladcu2
                    gladcu2 23 September 2015 22:39
                    -2
                    Veksha

                    Wong tuwa ora ala. Nanging GDP durung rampung. Dheweke duwe 15 taun maneh kanggo kerja.
                    1. Sling cutter
                      Sling cutter 23 September 2015 22:51
                      -1
                      Kutipan saka gladcu2
                      . Dheweke duwe 15 taun maneh kanggo kerja.

                      Dhuh Yehuwah, mugi Paduka welasi!
                      1. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 02:12
                        0
                        Sling cutter

                        Aku ngerti ironi sampeyan. Nanging aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo njlentrehake panemuku, sanajan aku wis cukup ngomong. Nanging ora kurang.

                        Ayo njupuk bocah sing luwes sing lungguh ing omah lan, sanajan wong tuwane, palu ing pangilon nganggo palu. Pethel asring lan hard, lan saben-saben dadi medeni yen pangilon bakal pecah.

                        Apa sing ditindakake bapak? Ngalahake bokong lan njupuk palu. I. Stalin figuratively nindakake iki. Dheweke nindakake perkara sing bener.

                        Nanging bocah cilik nakal nemokake palu lan wiwit ngethok sing anyar. Ibu teka lan stroked lan getun lan ngandika. Iki gombal kanggo sampeyan, wiwiti gosok kaca. Lan samubarang kabeh.

                        Ing kasus kita, ibu mung nggoleki pendekatan. Dheweke njupuk tega ing bocah njupuk menyang posisi kang. Sampeyan ora bisa njupuk dolanan saka dheweke.

                        Nanging katon bapak saka mburi mburi ibu ...

                        Dadi PDB wis ana perkembangan. Wektu liyane dibutuhake.

                        Bayi, iki sistem perbankan global. Rama, iki kapitalisme negara. Stalinis klasik. Ibu punika liberal Putin kang Rusia.

                        Sampeyan perlu kanggo nenangake bocah lan ngarahake energi menyang penciptaan.
                      2. Sling cutter
                        Sling cutter 24 September 2015 02:38
                        -1
                        Kutipan saka gladcu2
                        Dadi PDB wis ana perkembangan. Wektu liyane dibutuhake.

                        Minangka Marxis, kita kudu nyedhaki krisis kekuwatan ora mung karo
                        sudut pandang formal, nanging, ing ndhuwur kabeh, saka sudut pandang kelas. A krisis
                        daya punika tegang, perjuangan kelas mbukak kanggo daya.
                        ("Pidato ing konferensi darurat organisasi Petrograd" v.3
                        kaca 115.)

                        Yen krisis minangka perjuangan kelas kanggo kekuwatan, mula kita, minangka Marxis, kudu
                        mundhakaken pitakonan: apa kelas saiki bakal munggah kanggo daya?
                        ("Pidato ing konferensi darurat organisasi Petrograd" v.3
                        kaca 117.)

                        Kanca-kanca padha kesusu karo pitakonan babagan organisasi kekuwatan. Nanging panguwasa
                        sampeyan durung duwe!
                        Tugas utama yaiku ningkatake kabutuhan kanggo nggulingake sing wis ana
                        panguwasa. Kita durung cukup disiapake kanggo iki. Nanging kita kudu nyiapake.
                        Para buruh, petani lan prajurit kudu ngerti yen ora bisa nggulingake
                        padha ora bakal nampa wasiat utawa tanah saka pamaréntah saiki!
                        Dadi, pitakonan ora babagan organisasi kekuwatan, nanging babagan penggulingan, lan kapan
                        kita bakal ngrebut kekuwatan ing tangan kita, kita bakal bisa ngatur.
                        (Pidato ing Kongres VI RSDLP (b) jilid 3 p. 184.)
                      3. gladcu2
                        gladcu2 24 September 2015 17:07
                        -1
                        Sling cutter

                        Mulai karo Amerika Serikat.

                        Aja lali tas popok sampeyan. Ing tembung Marx, dheweke njupuk tanpa peringatan. Mulai saka adoh.
                2. weksha50
                  weksha50 23 September 2015 22:09
                  +3
                  Quote: Kuzyakin15
                  Rusia wis mlumpat menyang rawa, kaya sing dikandhakake para demokrat babagan pamrentahan Brezhnev.
                  Mung rawa-rawa saiki luwih rawa lan mambu


                  Kanggo informasi sampeyan, aku seneng banget ana ing rawa jaman Brezhnev ... Sayange ora ana mesin wektu ...
            3. Ingvar 72
              Ingvar 72 23 September 2015 11:52
              +4
              Kutipan saka anip
              Banjur kudu diwiwiti karo penjamin, kudu diganti.

              marang sapa? Lan Piye? Dheweke dhewe ora bakal ninggalake, lan pambrontakan populer bakal nggawa kekuwatan ora sing paling apik, nanging sing paling ilat.
              1. Sling cutter
                Sling cutter 23 September 2015 12:46
                +1
                Kutipan saka: veksha50
                Ayo kula takon kanggo kapentingan: kanggo sapa ???

                Kutipan: Ingvar 72
                marang sapa?

                Apa sampeyan pancene mikir yen ing negara 140 yuta ora ana rong lusin wong sing sopan lan melek? Utawa apa jagad iki kaya bledosan babagan tokoh PR "iki"?
                ing kasus sing paling ekstrim, kita bakal ngundang Wong Tua nglirik
                1. Ingvar 72
                  Ingvar 72 23 September 2015 13:15
                  +4
                  Quote: Sling cutter
                  rong rolas wong prayoga lan melek?
                  Lemah ing paling saperangan kanggo dhaftar?
                  Quote: Sling cutter
                  ing kasus sing paling ekstrim, kita bakal ngundang Wong Tua
                  Apa kita bisa miwiti karo? Aku setuju.
                  1. Sling cutter
                    Sling cutter 23 September 2015 13:38
                    -1
                    Kutipan: Ingvar 72
                    Lemah ing paling saperangan kanggo dhaftar?

                    Lha awake dewe kaya TK, lemah ora ringkih..
                    Sampeyan ora bisa nyerahke aset partai.
                    Kutipan: Ingvar 72
                    Apa kita bisa miwiti karo? Aku setuju.

                    Aku uga setuju. ya ombenan
                  2. Komentar wis dibusak.
                  3. fif21
                    fif21 23 September 2015 13:53
                    +2
                    Kutipan: Ingvar 72
                    Apa kita bisa miwiti karo? Aku setuju.
                    Apa sampeyan ngajak Rurik dadi raja? ngguyu Oh, esensi kita servile nangis
                  4. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Paman Joe
                Paman Joe 23 September 2015 15:13
                +4
                Kutipan saka: veksha50
                Ayo kula takon kanggo kapentingan: kanggo sapa ???

                Kutipan: Ingvar 72
                marang sapa?
                Nanging wong diwasa ...

                Sapa wae sing bisa nindakake fungsi lan kekuwatan sing diwenehake dening bab kaping papat saka konstitusi.

                Lan Piye?
                Mungkasi sabar eseman
            4. Azzzwer
              Azzzwer 25 September 2015 14:24
              0
              Kutipan saka anip
              Banjur kudu diwiwiti karo penjamin, kudu diganti.

              kita ora kudu miwiti karo penjamin, nanging kanthi kepemilikan pribadi saka sarana produksi! Penjamin yaiku akibat, dudu sabab
          2. valokordin
            valokordin 23 September 2015 10:57
            +7
            Kutipan: SibSlavRus
            iku arang banget karu nalika commerce isine biaya ing beyo saka populasi, minangka karo prices bensin lan operator energi (kang kabeh drags bebarengan karo wong-wong mau). Pancen, nganti bener-bener mulai ngetung, dheweke ora bakal tenang. Nanging, pakulinan impunity lan permissiveness.

            Lan miliarder Melnichenko mbangun yacht paling gedhe ing donya kanthi rega $ 400 yuta lan saiki, miturut hukum anyar, bakal moor gratis ing Crimea. Wong mlarat lan rating saya mundhak. Dhuwite kanggo anggaran iku, nanging coba njupuk, padha cokotan.
            1. saturnus.mmm
              saturnus.mmm 23 September 2015 11:44
              +2
              Kutipan saka valokordin
              Dhuwite kanggo anggaran iku, nanging coba njupuk, padha cokotan.

              Ya, perlu kanggo njupuk dhuwit saka Melnichenko, Rusia malah bisa roaming kanggo rong dina.
          3. bir yowes
            bir yowes 23 September 2015 14:23
            +5
            Ngelingake kula saka lelucon lawas.
            Dheweke urip maneh Stalin. Dijaluk mbantu ngatasi krisis. Sawise mriksa kahanan kasebut, dheweke nggawe rong rekomendasi:
            1. Tembak pemerintah.
            2. Cat tembok Kremlin kuning.
            Sajrone diskusi nasional, pitakonan utama yaiku: "Kenapa kuning?". Ora ana bantahan utawa diskusi babagan proposal pisanan!
          4. Tambov Wolf
            Tambov Wolf 23 September 2015 18:08
            +4
            Ora ana wong Rusia ing kana, umume ana koper sing duwe dhuwit, pesawat, Israel.
        2. VEKT
          VEKT 23 September 2015 09:06
          +1
          Tembung emas, ora kuwat, sawetara pamer.
        3. weksha50
          weksha50 23 September 2015 11:34
          +8
          Kutipan saka mirag2
          Kangelan dumunung ing panggenan liya - dadi appendage iki, nanging pengin lan dikarepake, lan malah tumindak kaya negara karo industri maju lan industri.



          Ayo kula nambah: ing wektu sing padha, tanpa ngembangake industri iki, nanging mung balabol babagan sawetara substitusi impor ... sing, nyatane, ora ana ...
          1. Komentar wis dibusak.
        4. Andrey NM
          Andrey NM 23 September 2015 19:29
          +7
          Lan ora ana tembung babagan produksi industri. Apa padha ora ngasilake analog saka peralatan pengeboran ing Rusia? Wis ana sing nyoba? Anggere anak overgrown lungguh minangka perdana menteri, salivating ing ngarsane gadget liyane, lan paling apik pimpinan Bank Central ing donya, kabeh bakal dadi. Babagan substitusi impor, ana sing saya sepi lan sepi, perhatian kita dialihake menyang "rangsangan eksternal". Wigati dimangerteni manawa cara liya kanggo nggawe dhuwit ing negara kita padha: dheweke ngrusak dalan, nggawe alangi lan ngumpulake tol, masang pratandha, meter parkir lan ngumpulake parkir. Kenapa repot produksi? Siji-sijine yaiku kabeh pipa lan bolongan ing lemah kudu dilindhungi, mula kompleks industri militer bisa kerja (rada beda). Sampeyan perlu kanggo ngalahake tong minyak saka ngisor mburi, utawa malah luwih apik - kanggo mbusak backsides saka kursi iki kabeh ...
          1. Robinzon57
            Robinzon57 24 September 2015 00:31
            0
            Kutipan: Andrey NM
            Andrey NM

            Inggih Andrei, sampeyan katon ing ROOT. Gandum, kayu, bijih kanggo ekspor - iki jarum sing padha. Kita mbangun pusat blanja lan hiburan tinimbang perusahaan kanggo ngolah bahan mentah sing jero. Sampeyan mung kudu ngetrapake bea ekspor sing dhuwur kanggo bahan mentah.
      2. samarin1969
        samarin1969 23 September 2015 06:35
        0
        Kaya sukses minangka PACIFIER minangka FORECASTER
        1. ZU-23
          ZU-23 23 September 2015 07:11
          -6
          Ekonomi global kabeh ora bakal tahan rega minyak sing murah ing jangka panjang, mula aja kuwatir, rega bakal mundhak.
          1. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 07:48
            +3
            Kutipan: ZU-23
            Kabeh ekonomi global ora bakal tahan rega minyak sing murah ing jangka panjang,

            Sing menarik - miturut ahli, cadangan lenga donya kudu tahan saka 30 (ramalan paling surem) nganti 55 - 60 taun, lan dadi luwih MURAH! Nyuwun
            1. 1964
              1964 23 September 2015 10:39
              +3
              Quote: Bayonet
              Sing menarik - miturut ahli, cadangan lenga donya kudu tahan saka 30 (ramalan paling surem) nganti 55 - 60 taun, lan dadi luwih MURAH!


              Alexander, nanging ora tau mikir bab kasunyatan sing prices lenga dhuwur padha artificially inflated. Lan salah sawijining alesan yaiku argumentasi sing ditiru (sampeyan uga bisa nggunakake tembung mitos babagan pertumbuhan ekonomi China), nanging krisis global 2008 wiwit nyuda pertumbuhan ekonomi donya, kalebu China. Nah, ing wektu iki, krisis sing terus-terusan pungkasane ngrampungake rega minyak, bebarengan karo wutah ekonomi. Lan yen ora ana pertumbuhan ekonomi, ora ana pertumbuhan konsumsi hidrokarbon. Miturut cara, Oleg bener ngeweruhi ing artikel kang alesan liyane kanggo abang rega
              Sawise sinau analytics pasar, para ahli nyekel sirah sing padhang: kenapa, sawise kabeh, pasokan minyak ing donya meh kaping telu luwih dhuwur tinimbang dikarepake! Lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing pedagang uga ngarepake lenga Iran ing pasar.


              Nah, kaya ngene iki. duka
              1. Kubus123
                Kubus123 23 September 2015 13:05
                +5
                Kutipan: Vladimir 1964
                Miturut cara, Oleg bener ngeweruhi ing artikel kang alesan liyane kanggo abang rega
                Sawise sinau analytics pasar, para ahli nyekel sirah sing padhang: kenapa, sawise kabeh, pasokan minyak ing donya meh kaping telu luwih dhuwur tinimbang dikarepake! Lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing pedagang uga ngarepake lenga Iran ing pasar.


                Nah, kaya ngene iki. duka

                Saka ngendi asale tembung iki? Ra cetho. Nyatane, pasokan ngluwihi panjaluk 3,3 yuta barel saben dina, kanthi total konsumsi 93 yuta barel saben dina, kira-kira 3,5%, ora kabeh telu.
                http://www.gazeta.ru/business/2015/08/12/7683871.shtml
                1. Kubus123
                  Kubus123 23 September 2015 13:38
                  +2
                  Artikel ing "Geopolitica" tanggal 04.09.2015/XNUMX/XNUMX "Rega lenga saiki ora ana hubungane karo pasokan lan permintaan" http://geo-politica.info/tekuschaya-tsena-na-neft-nikak-ne-svyazana- dadi-sprosom- i
                  -offer.html .
                  "Awas koreksi sing signifikan ing dolar AS ing sasi sing bakal teka, sing bakal menehi tandha turnaround ing komoditas ing umum. Nganti saiki, kita ana ing tengah-tengah badai sing sampurna, kanthi rega mudhun, ora menehi perhatian marang fundamental, " amarga kabijakan Fed lan mung murni keserakahan dana sing bisa ngedhunake kontrak berjangka minyak kanggo ngoptimalake pengembalian saham jangka pendek utawa tuku aset kanthi murah.
              2. fif21
                fif21 23 September 2015 14:00
                -3
                Kutipan: Vladimir 1964
                Sawise sinau analytics pasar, para ahli nyekel sirah sing padhang: kenapa, sawise kabeh, pasokan minyak ing donya meh kaping telu luwih dhuwur tinimbang dikarepake! Lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing pedagang uga ngarepake lenga Iran ing pasar.

                Jeneng ahli? Petungan! Sampeyan iki provokator utawa talker! Lan sing nulis artikel kayane sedulurmu.
                1. 1964
                  1964 23 September 2015 15:26
                  +5
                  Kutipan saka fif21
                  Jeneng ahli? Petungan! Sampeyan iki provokator utawa talker! Lan sing nulis artikel kayane sedulurmu.


                  Ora, Alexander, dheweke dudu sadulurku, nanging isih menarik, saiki aku ngerti yen mratelakake panemume minangka provokasi lan verbiage.

                  opo
                  1. fif21
                    fif21 23 September 2015 15:59
                    0
                    Kutipan: Vladimir 1964
                    saiki aku ngerti yen presentasi pendapatku minangka provokasi lan verbiage.
                    Apa pasokan lenga mentah 3 kali permintaan? Iku pendapat sampeyan? Iku adhedhasar apa? Ing artikel iki? Panganggone informasi sing ora diverifikasi (utawa kanthi sengaja distorsi) minangka provokasi! Lan wong sing ora keganggu ing obyektivitas komentar, mung kanggo blurt metu soko, chatterbox a. Mergo iki. Ngapunten menawi tersinggung. hi
                  2. Komentar wis dibusak.
              3. Bayonet
                Bayonet 23 September 2015 14:12
                +1
                Kutipan: Vladimir 1964
                (sampeyan uga bisa nggunakake tembung - mitos, babagan wutah ekonomi Cina

                Nuwun sewu, nanging nyebataken tuwuhing ekonomi Cina minangka mitos .... Aku ora setuju. hi
                1. 1964
                  1964 23 September 2015 15:23
                  -1
                  Quote: Bayonet
                  Nuwun sewu, nanging nyebataken tuwuhing ekonomi Cina minangka mitos .... Aku ora setuju.

                  Alexander, mesthi, aku ora nyatakake pikirane kanthi bener. Miturut frasa iki, maksudku rencana kanggo pertumbuhan ekonomi, nanging ora ana definisi kasebut.
                  1. vidmid
                    vidmid 23 September 2015 15:28
                    +1
                    Kutipan: Vladimir 1964
                    Quote: Bayonet
                    Nuwun sewu, nanging nyebataken tuwuhing ekonomi Cina minangka mitos .... Aku ora setuju.

                    Alexander, mesthi, aku ora nyatakake pikirane kanthi bener. Miturut frasa iki, maksudku rencana kanggo pertumbuhan ekonomi, nanging ora ana definisi kasebut.

                    ing taun anyar, wutah ngumumaké saka ekonomi Cina (9-13%) saben taun wis ditakokake dening akeh ahli.
                    padha (ing China) ora bisa mriksa apa-apa
                    Laporan keuangan - diklasifikasikake, yuan - ora bisa diowahi
                    Sing padha pracaya.
        2. Komentar wis dibusak.
      3. vladim.gorbunow
        vladim.gorbunow 23 September 2015 07:19
        0
        Luwih kaya pemicu lan iritasi.
      4. go21zd45 sawetara
        go21zd45 sawetara 24 September 2015 08:24
        0
        Lan sapa ing pamrentahan Medvedev bisa diarani profesional, ora ana wong sing kaya ngono, mula padha ngomong macem-macem, pikirane sing padha, mung ana sing ngobrol.
    2. yushh
      yushh 23 September 2015 07:44
      +1
      Yen Ulyukaev ujar manawa kabeh ala karo kita lan oppa sing lengkap bakal teka, mula ora ana sing bakal nindakake bisnis karo kita, mula Ulyukaev ora dadi tokoh penting sing dirungokake pasar donya, mula ramalane ora mesthi kelakon. Lan pungkasan, kita dadi bahan mentahan appendage cukup bubar, bab 25 taun kepungkur Thanks kanggo bantuan sensitif saka Kulon ing mbangun kapitalisme ing Rusia, mulane, aku nimbang reproaches marang pemimpin saiki ora tanggung bener, lagi raking munggah jalaran saka Yeltsin Sabat, sawetara karo sukses, lan sawetara ora.
      1. VEKT
        VEKT 23 September 2015 09:17
        +5
        Yen Ulyukaev ujar manawa kabeh ala karo kita lan oppa sing lengkap bakal teka, mula ora ana sing bakal nindakake bisnis karo kita, mula Ulyukaev ora dadi tokoh penting sing dirungokake pasar donya, mula ramalane ora mesthi kelakon. Lan pungkasan, kita dadi bahan mentahan appendage cukup bubar, bab 25 taun kepungkur Thanks kanggo bantuan sensitif saka Kulon ing mbangun kapitalisme ing Rusia, mulane, aku nimbang reproaches marang pemimpin saiki ora tanggung bener, lagi raking munggah jalaran saka Yeltsin Sabat, sawetara karo sukses, lan sawetara ora.

        Lagi raking dening cara malah luwih jero landing ing jarum bahan mentahan, katon carane akeh lenga lan gas pipelines wis dibangun liwat 15 taun pamaréntahan Putin.
        1. yushh
          yushh 23 September 2015 09:30
          +4
          Lan sampeyan bisa uga mikir yen mbangun pipa minyak lan gas gampang banget? Ya, akeh lembaga riset sing nggarap bangunan iki, teknologi sing ana ora kurang kompleks tinimbang ilmu roket. Aku uga weruh carane akeh wis dibangun lan dibalèkaké liwat 15 taun sampeyan ngomong bab. Akeh sing nyalahake GDP dadi alus lan mung ora ngerti yen, tumindak kanthi cara kejut ing jamane Stalin, kabeh wong bakal mulai nguwuh-uwuh saka apa sing kudu ditindakake. Iku mung sing akeh wong mikir sing cara atos mung bakal mengaruhi elit, lan wong biasa bakal urip tanpa straining, nanging sampeyan lan aku ngerti sampurna uga sing bakal tiba kabeh kangelan lan kasusahan saka project construction kejut.
          1. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 09:51
            +3
            Kutipan saka yush
            Iku mung sing akeh wong mikir sing cara atos mung bakal mengaruhi elit, lan wong biasa bakal urip tanpa straining, nanging sampeyan lan aku ngerti sampurna uga sing bakal tiba kabeh kangelan lan kasusahan saka project construction kejut.
            +++ Ing kene, kaya ngono saben wong mbayangake manawa dheweke bakal tetep ing pinggir! hi
          2. mikh-korsakov
            mikh-korsakov 23 September 2015 11:01
            0
            Bener! Kesel iki whining babagan backwardness kita. Lan apa: kita mbangun pipa gas kanthi ngeduk nganggo sekop, lan ngrancang kanthi dipandu dening kompas, lan satelit kita diluncurake saka slingshot.
          3. anip
            anip 23 September 2015 12:34
            +8
            Kutipan saka yush
            Lan sampeyan bisa uga mikir yen mbangun pipa minyak lan gas gampang banget? Ya, akeh lembaga riset sing nggarap bangunan iki, teknologi sing ana ora kurang kompleks tinimbang ilmu roket.

            Bener, ora gampang. Ya, nanging kepiye iki ora mbantah ekonomi adhedhasar sumber daya? Pipa digawe lan digawa metu ing mesin impor lan mesin, iku uga ngandika bab platform lenga ing artikel, carane akeh Russian ana.

            Kutipan saka yush
            Aku uga weruh carane akeh wis dibangun lan dibalèkaké liwat 15 taun sampeyan ngomong bab.

            Aku uga ndeleng kanthi jelas carane akeh pabrik ing kutha kita sing mung dirusak lan rampung ing 15 taun, ing antarane yaiku pertahanan lan ruang angkasa.
            1. yushh
              yushh 23 September 2015 13:11
              -1
              Sampeyan ora koyone dadi wong bodho, sampeyan ngerti yen ora gelem ngekspor hidrokarbon iku padha karo njupuk dhewe ing sirah. Ora kabeh rampung bebarengan, nanging babagan penutupan perusahaan, banjur khusus ing Stavropol, kabeh pabrik pertahanan, lan akeh sing diisi pesenan sing paling aku ora pengin. Lan kasunyatan sing ditutup minangka asil saka nggedhekake perusahaan negara, ora bodho njagong ing ndhuwur lan ngetung apa iku ndadekake pangertèn kanggo revive Enterprises mati utawa iku ndadekake pangertèn kanggo nggedhekake liyane utawa kurang wadi. Lan babagan jarum lenga, aku bakal pitutur marang kowe iki: goleki aku paling ora siji negara ing donya sing bakal nolak ketergantungan minyak. Malah Norwegia ora pengin. Kita kudu tenanan ndeleng samubarang, lan kanggo pitenah apa wong liya nggawe, iki apa kita ngerti carane nindakake.
              1. Robinzon57
                Robinzon57 23 September 2015 15:57
                +4
                Kutipan saka yush
                yowis (6)

                Dear Yuchi! Ora perlu brainwash wong! Aku dhewe saka Wilayah Stavropol lan aku ndeleng apa sing kedadeyan ing kene. Ora akeh perusahaan ing wilayah pertanian, lan saiki kabeh ditutup. Saben puskesmas mbiyen duwe industri pengolahan bahan baku tetanen dhewe-dhewe - saiki sebutno papan sing dilestarekake saka 20 kabupaten? Pengangguran sing didhelikake mundhak! Iki diarani jarum lenga.
                1. yushh
                  yushh 23 September 2015 16:23
                  -1
                  Sampeyan saka wilayah, lan aku saka Stavropol. Apa sampeyan bisa nggawe dhaptar pabrik sing ana gandhengane karo industri pertahanan? Soar otak kene sampeyan, Aku ora sebutno produksi produk Processing saka sektor tetanèn, utamané pengangguran didhelikake. Lan kombinasi -shch- ing basa Rusia kaya swara "Sch".
                  PS Yen sampeyan pengin nggawe aku katon kaya wong ngapusi, ayo ketemu lan ngobrol amarga kita manggon ing cedhak.
                  1. Robinzon57
                    Robinzon57 23 September 2015 16:48
                    +1
                    Nuwun sewu - bedo antarane wangun lan isi Malvin sing kudu disalahake - dheweke. Tulis ing Rusia ing Rusia, lan ora ana sing bakal salah. Contone, aku ora isin babagan basa Rusia, lan aku cocok dadi penutur asline.
                    Ateges. Stavropol "microdefense" ora ana apa-apa. Lan sampeyan menyang Izobilny, Novopavlovsk, Minvody. Senajan ana Nevinomyssky Azot. Kabèh wilayah - pasar lan toko - kudu bangga lan ngimpor substitusi. Aku ora nyoba kanggo nyinggung sampeyan, mung kanggo negesake soko, sampeyan kudu familiarize dhewe karo subyek - contone, lelungan sak pinggiran.
                    1. yushh
                      yushh 23 September 2015 17:52
                      -2
                      Aneh, julukan sampeyan uga ora ditulis nganggo basa Rusia, nanging sampeyan menehi saran supaya nulis nganggo basa Rusia. Kepiye sampeyan ngerti basa asliku? Sampeyan Robinson ora banget enten, miwiti karo ava lan pungkasan karo kirim, kang ngandika bab industri pertahanan lan angkasa. Aku ora ngomong apa-apa bab tetanèn, amarga. Aku ora duwe informasi babagan kahanane ing Inggris. Sampeyan nganggep aku ora ngerti babagan topik sing ora dakdemek, banjur sampeyan nuduhake basa sing kudu daktulis, aku entuk kesan yen sampeyan wong sing ora sopan.
          4. VEKT
            VEKT 23 September 2015 12:46
            +2
            Nanging nalika sampeyan ngomong, generasi sabanjure sawise kita kudu "getaran," yen ing wektu iku bakal ana wong, lan aja ngomong babagan inovasi ing produksi minyak, kita isih ora mbangun platform pengeboran. Saiki ora ana syarat kanggo tumindak kanthi cara Stalin, nanging ora ana pangembangan lan tatanan banal. Ing kene, gubernur anyar teka ing wilayah kita, lan sing sepisanan ditindakake yaiku nyepetake para pengusaha, dheweke bakal nggawa wong-wong mau ing wektu sing dibutuhake lan, sampeyan ndeleng, petugas FSB ora bakal teka. Sing kabeh stabilitas.
          5. sherp2015
            sherp2015 23 September 2015 13:18
            +2
            Kutipan saka yush
            Apa sampeyan mikir yen mbangun pipa minyak lan gas gampang banget? Ya, akeh lembaga riset sing nggarap bangunan iki, teknologi sing ana ora kurang kompleks tinimbang ilmu roket.


            Utawa luwih becik mbangun pabrik, pabrik kanggo produksi barang umum? Ing wektu sing padha, wong bakal bisnis lan entuk gaji.
            Pipa gas ora perlu dibangun akeh pikiran - teknologi sing wis kabukten ...
            1. yushh
              yushh 23 September 2015 14:28
              -3
              Mesthi luwih apik, mung pitakonan, apa sampeyan bakal mbangun ??? Cukup ora mimpin lan lay bata utawa ngadeg ing shovel ??? Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan teknologi buktiaken, utamané bab laying pipo ing sadawane segara.
              1. VEKT
                VEKT 23 September 2015 16:23
                +5
                Mesthi luwih apik, mung pitakonan, apa sampeyan bakal mbangun ??? Cukup ora mimpin lan lay bata utawa ngadeg ing shovel ??? Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan teknologi buktiaken, utamané bab laying pipo ing sadawane segara.

                Oh, TK apa iki? Apa sampeyan mikir ora ana sing nyelehake bata lan tuang beton? Pracayaa, ana cukup wong sing kaya mengkono, nanging minangka pengalaman saka Timur nuduhake, "manajer efektif" ngisi kanthong lan pengin wong bisa kanggo thanks. Aku dhewe kerja ing tim tukang batu, lan ana manajer sing padha kanggo lima.
                1. yushh
                  yushh 23 September 2015 17:38
                  -1
                  Inggih, yen taman kanak-kanak, mbok menawa sampeyan bisa nerangake apa "pabrik kanggo produksi barang umum" utawa babagan "teknologi pemasangan pipa sing wis bukti". Apa sampeyan ora bisa ndeleng manawa kanca kasebut nulis lan ora mikir babagan apa. Mulane, pitakonan ngetutake babagan konstruksi. Aja njupuk kabeh sing ditulis kanthi harfiah. Aku sing paling anggota forum makarya ing situs construction ing suwé beda urip, lan aku ora istiméwa. Aku ora mikir babagan kasunyatan manawa ora ana negara siji, kajaba China, sing duwe produksi loop tertutup.
    3. siberalt
      siberalt 23 September 2015 08:18
      +3
      Saben uwong ing Rusia mangerténi sing mung deterioration awaits kita, nalika, karo Kurangé populasi global ing prices energi, mung ing Rusia bensin lan listrik dadi luwih larang, karo kabeh jalaran biasanipun ing chain. Supaya Ulyukaev ora bisa nemokake Amerika. ngguyu
    4. VEKT
      VEKT 23 September 2015 09:07
      +2
      Ah... aku kira!
      Apa suwene kanggo ngapusi mungsuh kita, nanging ...!

      Iki carane sampeyan saiki nulis kabeh wong Rusia minangka mungsuh)))
    5. anip
      anip 23 September 2015 09:13
      + 10
      Kutipan saka slizhov
      Ah... aku kira!
      Apa suwene kanggo ngapusi mungsuh kita, nanging ...!

      Kenapa repot karo mungsuh? Dheweke wis ngerti kabeh. Nanging kanggo ngapusi kepala populasi dhewe ...
    6. weksha50
      weksha50 23 September 2015 11:32
      +4
      Kutipan saka slizhov
      Apa suwene kanggo ngapusi mungsuh kita, nanging ...!


      Salah siji komponen saka "rencana licik" ???

      Lan supaya ora ana sing ngira ??? Apa sing bakal kita lakoni kanthi beda???
  2. Tatar 174
    Tatar 174 23 September 2015 05:48
    -12
    Rusia biyen ora gumantung marang ekspor lenga lan gas, nanging luwih maju nganti Bolshevik nganakake revolusi. Mungkin mentri kita kudu bali menyang lemah sing padhet lan kita kudu sinau saka dheweke!
    1. Pdt.
      Pdt. 23 September 2015 05:52
      +9
      Lan sampeyan bisa uga ing wektu luang kanggo maca sajarah USSR? Senajan ing Ukraina ngendi sampeyan bisa njaluk buku teks?
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 23 September 2015 05:59
        -12
        Kutipan saka Riv
        Lan sampeyan bisa uga ing wektu luang kanggo maca sajarah USSR?

        Apa sing salah karo sejarah?
        1. Barboskin
          Barboskin 23 September 2015 06:17
          + 17
          Iku berkembang kanti awon, ing negara normal, revolusi ora wareg. Lan umume, Bolshevik teka sawise Februari 1917, nalika padha wis matèni perwira, ngrusak ngarep lan ekonomi. Ya, iki cendhak, nanging umume sinau sejarah saka buku teks, lan dudu saka propaganda Sorros.
          1. mirag2
            mirag2 23 September 2015 06:21
            +6
            Iku berkembang kanti awon, ing negara normal, revolusi ora wareg.
            - tembung emas! Dijupuk inti.
            1. vlavek
              vlavek 23 September 2015 17:15
              +1
              Ing Prancis ana 5 révolusi, ing AS siji. Ingkang utama yaiku kesimpulan sing bener saka revolusi bakal digambar lan pelajaran kanggo masa depan
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 23 September 2015 07:25
            +1
            Kutipan: Barboskin
            Iku berkembang kanti awon, ing negara normal, revolusi ora wareg.

            Apa bener? Iku aneh, nanging wong manggon ing Libya, Gusti Allah ngalang-alangi kabeh wong ing kamakmuran lan keamanan sosial, nanging revolusi kedaden. Apa sampeyan bisa menehi conto liyane?
            Kutipan: Barboskin
            Lan umume, Bolshevik teka sawise Februari 1917, nalika padha wis matèni perwira, ngrusak ngarep lan ekonomi.

            Lan dumadakan, metu saka ngendi wae, Bolsheviks katon lan njupuk daya, ya ngguyu
            Kutipan: Barboskin
            Ya, iki cendhak, nanging umume sinau sejarah saka buku teks, lan dudu saka propaganda Sorros.

            Ya, sampeyan bakal lunga karo Soros sampeyan.
            1. Pdt.
              Pdt. 23 September 2015 13:58
              +1
              Inggih, bener, ya: iku. Padha teka lan njupuk. Nanging ora Bolsheviks, nanging Revolusioner Sosial, anarkis lan Bolsheviks. Para kru ing Aurora pancen anarkis. Penjaga, "sing kesel", uga. Bolshevik duweni dhukungan luwih akeh ing antarane para buruh tinimbang ing tentara. Iku banjur Trotsky wiwit secara harfiah saka ngeruk kanggo nggawe Tentara Abang, lan nganti 1918 Lenin dipeksa kanggo nyewa wong Latvia malah kanggo pengawal. Kanggo dhuwit, kanthi cara ...

              Sampeyan kudu paling sethithik maca Bushkov kanggo pendidikan umum. "Red Monarch" - Aku nyaranake.
              1. Tambov Wolf
                Tambov Wolf 23 September 2015 19:04
                0
                Nah, yen fiksi ilmiah lan penulis fantasi lan fiksi cilik minangka wewenang ing pendidikan, mula Nabiullina minangka Mama Roman, lan Chubais minangka Paus.
            2. fif21
              fif21 23 September 2015 14:19
              +4
              Kutipan: Alexander Romanov
              Apa bener? Iku aneh, nanging wong manggon ing Libya, Gusti Allah ngalang-alangi kabeh wong ing kamakmuran lan keamanan sosial, nanging revolusi kedaden. Apa sampeyan bisa menehi conto liyane?
              Carane kabeh mlaku! Sawise revolusi, sistem negara diganti. Ngganti pimpinan siji karo liyane kanthi cara bersenjata yaiku kudeta.
          3. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 07:53
            +7
            Kutipan: Barboskin
            nanging umume, sinau sejarah saka buku teks

            Buku teks uga ditulis kanthi cara sing isine cocog karo kursus saiki .... nglirik hi
          4. Ingvar 72
            Ingvar 72 23 September 2015 11:57
            +3
            Kutipan: Barboskin
            Iku dikembangaké kanti awon, ing negara normal revolusi ora wareg

            Miturut statistik, ing Kawa Perang Donya I, Rusia ana ahead saka negara kayata Jerman lan Inggris ing pembangunan. Pranyata metu sing padha dikembangaké malah Samsaya Awon. Lan babagan revolusi - apa sampeyan yakin manawa iki diatur dening wong Rusia sing prasaja?
            1. Paman Joe
              Paman Joe 23 September 2015 15:52
              +4
              Kutipan: Ingvar 72
              Miturut statistik, ing Kawa Perang Donya I, Rusia ana ahead saka negara kayata Jerman, Inggris ing pembangunan.
              Miturut statistik apa? ngguyu

              "Kasunyatan keterbelakangan ekonomi sing ekstrem ing Rusia dibandhingake karo donya budaya liyane ora ana keraguan. Miturut angka 1912, pendapatan nasional per kapita yaiku: ing AS 720 rubel (ing emas, pra-perang). istilah), ing Inggris - 500, ing Jerman - 300, ing Italia - 230 lan ing Rusia - 110.
              Dadi rata-rata Rusia, sanajan sadurunge Perang Donya I, meh 7 kali luwih mlarat tinimbang rata-rata Amerika, lan luwih saka 2 kali luwih mlarat tinimbang rata-rata wong Italia. Malah roti - kasugihan utama kita - langka. Yen Inggris ngonsumsi per kapita 24 poods, Jerman 27 poods, lan Amerika Serikat nganti 62 poods, mula konsumsi roti Rusia mung 21 poods, kalebu pakan sapi. Ing wektu sing padha, kudu dielingake yen roti manggoni papan ing diet Rusia sing ora dikuwasani ing ngendi wae ing negara liya. Ing negara-negara sugih ing donya, roti diganti karo daging lan produk susu lan iwak.
              Ivan Lukyanovich Solonevich "Monarki Rakyat"
          5. saturnus.mmm
            saturnus.mmm 23 September 2015 12:43
            +3
            Kutipan: Barboskin
            Iku berkembang kanti awon, ing negara normal, revolusi ora wareg.

            Sampeyan salah.
            Ing taun 1913, cabang utama ekonomi Rusia yaiku tetanèn, sing nyedhiyakake 55,7% saka pendapatan. Senadyan iki, ana wutah kanthi cepet ing produksi industri, kang Rusia peringkat kaping lima ing donya (USA - 35,8%, Jerman - 15,7%, Great Britain - 14% lan Prancis - 6,4%, Rusia - 5,3%). Ing wektu sing padha, Rusia terus-terusan nambah bagean iki amarga tingkat pembangunan sing ngluwihi, lan ing babagan konsentrasi produksi (bagean perusahaan modern gedhe), malah wis dadi peringkat pertama ing donya. (TSB. 3rd ed. 1975. Vol. 22. S. 226.)
            Lan rasio iki saya ganti. Ing babagan tingkat pertumbuhan produksi industri, Rusia tetep dadi pimpinan. Yen iki terus luwih, banjur ing kurang saka 10-12 taun wis dadi pimpinan donya.

            Kutipan: Barboskin
            Lan umume, Bolshevik teka sawise Februari 1917, nalika padha wis matèni perwira, ngrusak ngarep lan ekonomi.

            Lan padha lunga ing taun 1991 nalika ngrusak ekonomi lan ngrampok wong-wong, saliyane, padha kecanthol ing jarum lenga saka kang isih ora bisa mudhun.
            1. VEKT
              VEKT 23 September 2015 12:59
              +3
              Pameran tambah akeh, nanging saya suwe saya suwe. Perang Donya I nuduhake kanthi apik apa indikator pertumbuhan nalika peralatan militer kudu dituku saka Prancis lan Inggris.
              1. fif21
                fif21 23 September 2015 14:28
                +5
                Kutipan saka VEKT
                Perang Donya I nuduhake kanthi apik apa indikator pertumbuhan nalika peralatan militer kudu dituku saka Prancis lan Inggris.
                Borjuis rakus kita mutusake kanggo "anget tangane" ing perang, nggawe kekurangan gawean lan rega "inflated"! Kanggo sing padha kejem nanging cukup kaukum.
            2. Paman Joe
              Paman Joe 23 September 2015 15:58
              +6
              Kutipan saka: saturn.mmm
              ana wutah kanthi cepet ing produksi industri, ing ngendi Rusia peringkat kaping lima ing donya (AS - 35,8%, Jerman - 15,7%, Inggris - 14% lan Prancis - 6,4%, Rusia - 5,3%)
              Ngitung per kapita.

              "Modal manca sing nandur modal ing perusahaan Rusia tanggal 1 Januari 1902 yaiku 1.043.977.000 rubel.

              Ibukutha manca, Pak Taburno ngandika (bebarengan karo silihan), melu utang kita ing jumlah watara 5.800 yuta rubles; liwat periode 20 taun, Rusia wis mbayar bab 4.372 yuta rubles ing kapentingan lan kadewasan ing ibukutha manca nandur modhal ing kertas industri negara lan pribadi. Yen ditambahake ing angka iki, biaya Rusia ing luar negeri, kira-kira 20 yuta rubel sajrone 1.370 taun, pranyata Rusia sajrone periode 20 taun saka 1882-1901. mbayar ing luar negeri babagan 5.740 yuta rubles, utawa bab 15 1/2 milyar francs.

              Sing. kita mbayar wong manca saben 6 1/2 taun upeti witjaksono ing gedhene kanggo indemnity kolosal dibayar dening Prancis kanggo nelukake dheweke Jerman.

              Ing rong taun pungkasan (1900 lan 1901) pembayaran kita kanggo wong manca gunggungipun saben taun kanggo bab 380 yuta rubles, lan ing taun saiki 1903 jumlah iki bakal malah luwih pinunjul, supaya ing pungkasan 5 taun kita bakal mbayar manca bab 5 1 / 2 milyar francs. Banjur kabeh wong kepingin weruh saka ngendi Prancis bisa entuk dhuwit sing akeh banget.

              Ngendi kita entuk jumlah sing dibutuhake kanggo mbayar kewajiban kita dhewe? Iki bisa lan kudu dianggep. Tanpa perang, tanpa biaya, tanpa mundhut nyawa, wong manca saya tambah akeh ngalahake kita, saben 5-6 taun, nyebabake krisis finansial sing padha karo kekalahan Prancis ing taun 1870.

              "Pancen: babagan jumlah utang, kita wis dadi kekuwatan pertama ing jagad iki, lan ing wektu sing padha, kita mung siji-sijine kekuwatan sing duwe luwih saka setengah utang eksternal iki; utangan pungkasan 842.750.000. rubel digawe kanthi syarat sing ora cocog, mula kita langsung ilang luwih saka 120 yuta rubel; ing wektu sing padha, kita janji ora bakal nggawe silihan anyar sajrone rong taun, sanajan setengah saka utangan iki bakal nutupi kekurangan manca kita. kewajiban istilah rampung minangka asil saka perang, lan liyane kanggo nutupi defisit ing budget kanggo 1906 taun, kok ora siji kopeck bakal ngiwa kanggo mundhakaken kesejahteraan rakyat saka silihan iki, sanajan pembayaran wutah lan mbayar maneh. ing glethakaken mudhun ing Rusia beban anyar 49.200.000 rubles taun.

              Sing. jumlah 8 yuta rubles luwih saka prakiraan saka Departemen Pendidikan Nasional kanggo 1906, lan bab katelu saka kwartal utang iki kita utang ing luar negeri; mulane, pembayaran% lan mbayar maneh iku pump anyar kuat kanggo narik emas metu saka negara lan nemen worsening imbangan kita akun.

              ..Mulane, asil mlebune modal manca menyang Negara yaiku: ngedhunake kesejahteraan umum ing sekitare lan nyedhot emas metu saka negara.

              Alexander Dmitrievich Nechvolodov "Saka karusakan kanggo kasugihan" 1906
        2. mirag2
          mirag2 23 September 2015 06:18
          +6
          Rusia biyen ora gumantung marang ekspor minyak lan gas, nanging luwih maju nganti Bolshevik nganakake revolusi.
          Ya, ing kasus kasebut, sampeyan bisa nambah - Rusia sepisan ora gumantung ing ekspor sayuran lan woh-wohan ... Utawa hardware komputer - nganti Bolsheviks nganakake revolusi. apik
          1. rosarioagro
            rosarioagro 23 September 2015 07:27
            +3
            Kutipan saka mirag2
            biyen ora gumantung karo ekspor sayuran lan woh-wohan..

            ya, ya, dadi eksportir utama gandum
            1. vladim.gorbunow
              vladim.gorbunow 23 September 2015 08:09
              +5
              Ya, sing nggegirisi yaiku ekspor gandum Rusia. Kanggo ngatur kanggo njupuk adoh gandum saka kaliren. Saka kadhemen, kanthi produktivitas alam sing kurang saka negara, nyatane, dheweke ngekspor tenaga kerja petani sing ora efisien lan murah sing dikunci ing deso kanthi pembayaran tebusan. Lan iku perlu banget. supaya saka 1000 bayi 600 ora mati sadurunge taun. Ekspor minyak lan gas saiki saka negara gasifikasi cilik padha karo ekspor gandum sadurunge.
            2. fif21
              fif21 23 September 2015 14:34
              0
              Kutipan saka rosarioagro
              ya, ya, dadi eksportir utama gandum
              Iki isih dadi eksportir utama gandum. Media kasebut nyatakake yen penghasilan saka ekspor gandum Rusia taun iki ngluwihi penghasilan saka penjualan senjata.
        3. Komentar wis dibusak.
    2. str73
      str73 23 September 2015 06:52
      + 27
      Pitakonan: Sapa sing ngrusak negara Rusia ing taun 1917? Wangsulan: Menteri, jenderal, wakil Duma Negara - wong Kulon (Februari 1917) - Lenin sinau babagan iki nalika lungguh ing kafe nang endi wae ing Zurich, miturut pendapatku. Pitakonan: Sapa sing narik negara Rusia saka telek? Jawaban: Bolsheviks! (ya, kadhangkala kanthi cara sing kejam, nanging isih ...) Ya, dheweke narik banget supaya kita menang perang sing nggegirisi lan dadi sing pertama mabur menyang angkasa. Kaya iki...
      1. BMW
        BMW 23 September 2015 07:03
        + 19
        Kutipan saka str73
        Sapa sing narik negara Rusia saka telek? Jawaban: Bolsheviks!


        Kabeh ora tekan wong-wong mau yen kabeh alangan iku saka dominasi kapital, kapitalisme iku perbudakan, mung budak mangan awake dhewe, yen globalisasi ing istilah kapitalis iku pati kanggo manungsa. Donya impen lan bungkus permen sing apik banget nutup mripat. Ay, tangi, sampeyan vilifying lan cair banget.
      2. Bayonet
        Bayonet 23 September 2015 07:56
        0
        Kutipan saka str73
        lan padha pisanan mabur menyang angkasa. Kaya iki ...

        Kayane nganti 100 taun maneh iki bakal dadi argumentasi utama ... . hi
        1. V.ic
          V.ic 23 September 2015 11:04
          +3
          Quote: Bayonet
          Kayane 100 taun liyane iki bakal dadi argumen utama ...

          Lan apa, argumen iki ora bener utawa ...?
          1. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 14:06
            -1
            Kutipan saka Vic
            Lan apa, argumen iki ora bener utawa ...?

            Sing setia, maju terus... eseman
          2. vidmid
            vidmid 23 September 2015 15:18
            +1
            Kutipan saka Vic
            Lan apa, argumen iki ora bener utawa ...?

            apik lan
    3. ARES623
      ARES623 23 September 2015 06:52
      + 16
      Kutipan: Tatar 174
      Rusia biyen ora gumantung marang ekspor lenga lan gas, nanging luwih maju nganti Bolshevik nganakake revolusi. Mungkin mentri kita kudu bali menyang lemah sing padhet lan kita kudu sinau saka dheweke!

      Rusia, nalika iku, berkembang nalika Bolshevik dadi kuwasa, nganti 15% saben taun. Nganti satus pabrik, kanthi cara, sing gedhe-gedhe, diluncurake ing setahun. Produksi diluncurake, sing sadurunge ing negara kasebut ora ana. Wong-wong padha sregep dadi insinyur, pilot, pembalap traktor. Padha ndhudhuk batu bara lan bijih kanthi tangan. Lan sing paling penting, akeh sing percaya karo masa depan sing luwih cerah kanggo generasi sabanjure. Ya, ing kahanan sing angel iki, dheweke bisa nggawe lan ndhidhik ibu lan bapak, 4-6 saben kulawarga, mung sing isih urip. Sanajan, aku kudu ngakoni, nganti umur 35 taun dheweke nglawan Basmachi lan kontra-revolusi aktif. Tegese, wektu iku pancen kerusuhan, dudu apa sing ditampilake ing film.
      1. Bayonet
        Bayonet 23 September 2015 08:00
        -4
        Kutipan saka ARES623
        Rusia, nalika iku, berkembang nalika Bolshevik dadi kuwasa, nganti 15% saben taun.

        Kakaisaran Romawi, kanthi sistem budak, ing sawijining wektu uga berkembang lan berkembang kanthi apik eseman hi
        1. ARES623
          ARES623 23 September 2015 09:11
          +1
          Quote: Bayonet
          Kakaisaran Romawi, kanthi sistem budak, ing sawijining wektu uga berkembang lan berkembang kanthi apik

          Kakaisaran Romawi minangka bagéan integral saka sajarah kita lan tahap dialektik ing pangembangan peradaban. Apa sampeyan ora seneng karo dheweke? Perbudakan? Ya, kabeh ana wektune. Iku bisnis lan mangan saben liyane. Biyen, dheweke ora duwe wektu kanggo nggayuh pot. ora tanpa iku. Ora mungkin ora ngurmati masa kanak-kanak pembangunan manungsa.
          1. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 09:47
            -3
            Kutipan saka ARES623
            Apa sampeyan ora seneng karo dheweke?

            Aku seneng banget karo Kakaisaran Romawi! Perjalanan taun kepungkur menyang Italia pancen nyengsemake! hi
          2. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 14:03
            -3
            Kutipan saka ARES623
            Ora mungkin ora ngurmati masa kanak-kanak pembangunan manungsa.

            Sampeyan ndeleng carane akeh minus urya-patriots nyurung kita! eseman Mungkin meri, utawa mungkin amarga bodho ... hi
            1. ARES623
              ARES623 23 September 2015 14:54
              +4
              Mbokmenawa, angel ngakoni yen nalika isih cilik dheweke nesu ing celonone lan melu perkara sing ora sopan. Penerimaan sejarah minangka diwenehi, kanggo tujuan perbaikan diri, yaiku nasibe wong sing wani, duwe tujuan, minangka asil, individu sing wis kedadeyan ing urip.
            2. Kotvov
              Kotvov 23 September 2015 19:50
              +3
              Mungkin meri, utawa mungkin amarga bodho..,,
              bayonet, phrases Panjenengan ngelingake kula saka statements saka liberoids kita, kita entuk wong salah.
              utawa mungkin sampeyan isih salah nulis, utawa sampeyan, minangka Ulikaevy, mung ngakoni rong posisi: siji duweku, liyane salah.
              1. Bayonet
                Bayonet 23 September 2015 23:01
                0
                Kutipan saka: kotvov
                .sing ora setuju karo sampeyan langsung dadi ,, uryashniks ,,

                Yen sampeyan sijine minus - mbenerake! Nalika aku ngerti, nanging yen sampeyan ora seneng soko, sampeyan liberal, periode! Utawa luwih minus hiApa sing sampeyan ora seneng babagan Kekaisaran Romawi utawa perjalanan taun kepungkur? eseman
              2. Bayonet
                Bayonet 24 September 2015 15:28
                0
                Kutipan saka: kotvov
                bayonet, phrases Panjenengan ngelingake kula saka statements saka liberoids kita, kita entuk wong salah.

                Aku ora ngomong bab wong, lan sampeyan ora bisa ngadili wong dening conto statements individu tartamtu panah! hi
    4. VEKT
      VEKT 23 September 2015 09:33
      +5
      Rusia biyen ora gumantung marang ekspor lenga lan gas, nanging luwih maju nganti Bolshevik nganakake revolusi. Mungkin mentri kita kudu bali menyang lemah sing padhet lan kita kudu sinau saka dheweke!

      Padha ora gumantung ing lenga, nanging padha gumantung ing gandum, nalika wong padha kaliren, padha mangan Eropah, lan kaya saiki, padha ora duwe apa-apa, padha tuku kabeh ing luar negeri. wektu ilang sing bisa ngginakaken ing pembangunan, lan banjur Stalin kudu mbangun industri ing mode oval.
    5. 97110
      97110 23 September 2015 10:42
      +5
      Kutipan: Tatar 174
      Rusia biyen ora gumantung marang ekspor minyak lan gas,

      Ing separo pisanan abad kaping 20, armada kali nggunakake kayu bakar minangka bahan bakar. Banjur - batu bara. Mesin diesel wis akeh digunakake wiwit pertengahan 60-an. Nanging aku uga ketemu steamboat ing kali ing 90s. Apa sampeyan ngerti kapan lenga ditemokake ing Tatarstan? TK utawa Ukrainia Amerika nyritakake babagan ekspor gas menyang Republik Ingushetia. Kita ora perlu disimpen kanggo ndhuwur. Mudhun menyang bumi, perang nglawan Bolshevik.
      1. Bayonet
        Bayonet 23 September 2015 15:56
        +1
        Kutipan: 97110
        Ing separo pisanan abad kaping 20, armada kali nggunakake kayu bakar minangka bahan bakar. Banjur - batu bara. Mesin diesel wis akeh digunakake wiwit pertengahan 60-an.

        Kapal diesel pisanan ing donya muncul ing Rusia, thanks kanggo Nobel Brothers Partnership. Pambangunan kapal pisanan diwiwiti ing taun 1902 ing pabrik Sormovsky ing Nizhny Novgorod. Telung kapal saka jinis padha padha dhawuh bebarengan - Vandal, Sarmat lan Skif. Kapal kasebut minangka tanker sing dimaksudake kanggo transportasi minyak saka Rybinsk menyang St. Petersburg (liwat sistem Mariinsky). Lambung sing kuwat ngidini kapal-kapal kasebut bisa njelajah tlaga Onega lan Ladoga.
        Dibangun miturut proyek insinyur N.V. Kabachinsky kanggo kemitraan "Brothers Kamensky lan N. Meshkov" ing taun 1913, "Danilikha" cukup signifikan ing ukuran (280x48x11 m), kapal paling gedhe babagan kapasitas muatan (nganti 123 ewu kilogram). ), twin-screw, kanthi kapasitas 300 eff. pasukan, cethek, saged ngirim kargo kanggo Moscow. Iku dadi prototipe armada garing-kargo kapasitas gedhe lan kuat saka Bolshaya Volga lan jinis Rencana Lima-Taun Sixth, construction kang dibukak ing mangsa.
        Dadi, kita dhaptar kapal motor pisanan ing Rusia:
        • 1903 - "Vandal"
        • 1904 - "Sarmat"
        • 1907 - "Kolomensky"
        • 1908 - "Ilya Muromets"
        • 1908 - "Lezgin" (360 pasukan nominal)
        • 1908 - "Kasus"
        • 1910 - "Pengalaman" - kapal roda kanggo transportasi glepung, kanthi kapasitas 50 ton.
        • 1911 - "Ural" - kapal motor roda, kapal penumpang pisanan ing donya, 800 pasukan sing dirating (dibakar ing taun 1916)
        • 1912 - "Engineer Koreyvo" - kapal kargo kanthi kapasitas 600 pasukan nominal lan kapasitas muatan 70 ewu kilogram. Dibangun ing pabrik Kolomna
        • 1913 - "Danilikha" - kapal kargo garing,
        • 1915 - "Moskvich", kapal tunda pisanan ing donya kanthi mesin horisontal.

        Saliyane gedhe-gedhe, sawetara kang kacathet ing dhaftar, padha dibangun utawa diowahi dadi kapal motor lan prau cilik. Ing taun 1914, ana kira-kira rong atus ing Volga, lan jumlah kapal motor gedhe ana 48 (penumpang lan kargo-penumpang - 16, kargo - 12, tugboat - 20).
        Mangkono, ing wektu sing cendhak, industri Rusia nguwasani produksi kapal motor. Pengalaman sing dipikolehi nggawe bisa pindhah saka kapal tunggal eksperimen menyang produksi serial.
        Ing taun 1907, Kolomna Plant wiwit mbangun seri kapal motor penumpang karo screw drive (pelanggan ana perusahaan gabungan Kavkaz lan Mercury).
        Kapal pisanan saka seri, kang dijenengi "Borodino", wis siap ing taun 1911. Pambangunan seri kapal motor kuwi terus nganti taun 1917, total 11 kapal motor dibangun. Kapal sing paling awet saka seri iki, "Uritsky" (asli - "Tsargrad"), "Komune Paris" (asli - "Ioann the Terrible") lan bener "Memory of Comrade. Markina" (asli "Bagration") - makarya ing Volga nganti 1991. hi
    6. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 23 September 2015 11:08
      +2
      Iki dongeng. yen ing sangisore tsar ekonomi kita berkembang kanthi cepet, luwih saka setengah saka populasi buta huruf, ing 1913 Rusia ora ngasilake komersial pesawat, mobil, utawa traktor, sanajan ing Kulon kabeh iki diprodhuksi massal. Apa pancene dikembangaké iku ekspor gandum lan kayu, iku ngelingake sampeyan soko. Ing komunis, miskin banget, nanging kita ngekspor pesawat, alat mesin lan mesin menyang negara-negara Eropa Timur, Asia lan Afrika, umume ekspor dudu bahan mentah. Dadi ora ana lagu.
      1. Bayonet
        Bayonet 23 September 2015 16:03
        +1
        Quote: mikh-korsakov
        Iki dongeng. sing miturut tsar ekonomi kita berkembang kanthi cepet

        Aja ngidoni sejarah negara sampeyan. Isin sampeyan kanca!
        Ing taun 1913, cabang utama ekonomi Rusia yaiku tetanèn, sing nyedhiyakake 55,7% saka pendapatan. Senadyan iki, ana wutah kanthi cepet ing produksi industri, kang Rusia peringkat kaping lima ing donya (USA - 35,8%, Jerman - 15,7%, Great Britain - 14% lan Prancis - 6,4%, Rusia - 5,3%). Ing wektu sing padha, Rusia terus-terusan nambah bagean iki amarga tingkat pembangunan sing ngluwihi, lan ing babagan konsentrasi produksi (bagean perusahaan modern gedhe), malah wis dadi peringkat pertama ing donya. (TSB. 3rd ed. 1975. Vol. 22. S. 226.)
        Ing taun 1897, ruble emas dikenalaké, padha karo 2,16 Deutschmarks utawa $0,51. Ing taun 1913, cadangan emas Rusia luwih saka 100% ditutupi dhuwit kertas (dene mungsuh militèr utama, Jerman lan Austria-Hongaria, mung 50% jangkoan emas). Daya beli rubel sing bisa diowahi tetep ora bisa diowahi nalika perang, ngowahi dadi salah sawijining mata uang utama ing donya. Saka 1900 nganti 1913, ekspor barang-barang Rusia tikel kaping pindho, ngluwihi impor. Ing taun 1913, ekspor udakara 1,52 milyar rubel, dene impor udakara 1,37 milyar rubel (ing taun-taun sadurunge, bedane luwih gedhe). Minangka asil saka imbangan perdagangan positif, ana Tambah pancet ing cadangan emas (ing Kawa saka Perang Donya, iku 1,7 milyar rubles lan dadi katelu ing donya).
        Wiwit taun 1880 nganti 1917, 58 km sepur dibangun, mundhak saben taun 251 km. Kalebu Trans-Siberia Railway, sing isih sukses operasi, ora kaya BAM saiki. Jumlah kargo sing diangkut saben taun tambah 1575%. Armada pedagang kapal uap mundhak 7% sajrone sepuluh taun sadurunge perang, kapasitas dayane - 32,1%. Ing wektu sing padha ing pamrentahan Soviet, wiwit pungkasan perang sipil nganti 41, setengah saka ril sepur dibangun - 1956 km kanthi tambah tahunan 36 km.
      2. Bayonet
        Bayonet 23 September 2015 16:21
        -2
        Ing wiwitan abad kaping 25, mung 50% saka populasi sing melek - nanging maneh, iki rata-rata kanggo Kakaisaran; ing kutha-kutha ing Eropah Rusia, jumlah wong melek tekan 1908%; lan ing antarane wong enom isih ana liyane; malih, ing wektu iku, kesusastraan kanggo wanita saka kelas ngisor dianggep opsional - lan iki worsened tokoh rata-rata; populasi lanang wis persentasi luwih. Ing taun 10, pendidikan dhasar gratis universal dienalake lan 000 sekolah dibukak saben taun (wis ing taun 1911 ana luwih saka 100, sing 000 parochial), minangka asil, ing taun 38, buta huruf saka generasi mudha ana. mestine ilang. (Ing taun 000, miturut data Soviet, 1922% wong enom saka 1920 nganti 86 taun bisa maca lan nulis, lan padha sinau iki sadurunge revolusi, lan ora nalika perang sipil). Gymnasium kasedhiya ing kabeh kutha kabupaten, sing akeh negara Eropa ora bisa gumunggung. Ing babagan pendidikan menengah lan luwih dhuwur kanggo wanita, Rusia luwih dhisik tinimbang Eropah Kulon: ing taun 12 ana 16 gimnasium wanita lan Kursus Wanita sing luwih dhuwur (sajatine universitas) ing kabeh kutha utama.
        Ing Kawa perang ing Rusia ana luwih saka satus universities karo 150 mahasiswa (ing Prancis - bab 000 mahasiswa). Akeh universitas ing Rusia digawe dening kementerian utawa departemen (militer, industri lan komersial, agama, lan sapiturute). Pendhidhikan ora larang, contone: ing fakultas hukum sing bergengsi ing Rusia, regane 40 kaping luwih murah tinimbang ing AS utawa Inggris, lan siswa miskin dibebasake saka biaya lan nampa beasiswa.
        Ilmu kasebut.
        Cukup kanggo sebutno jeneng-jeneng sing misuwur ing donya kayata Mendeleev, Lobachevsky, Pavlov, Sechenov, Mechnikov, Timiryazev, Pirogov, penemu radio Popov ... Salajengipun, ilmuwan lan insinyur Rusia sing diasingake banget dihargai ing kabeh negara lan dadi misuwur ana kanggo akeh prestasi pinunjul donya, contone, V .TO. Zworykin (televisi), I.I. Sikorsky (helikopter), V.N. Ipatiev (bensin oktane dhuwur), P.A. Sorokin (sosiologi). "Kanggo pangembangan ilmu pengetahuan ing negara kasebut, penting banget yen ing dasawarsa pungkasan sadurunge Revolusi Sosialis Oktober Agung tingkat ilmu pengetahuan dhuwur banget ..." (BSE, 2nd ed. 1957, vol. 50, p. 434).
        1. Bayonet
          Bayonet 23 September 2015 22:57
          0
          Quote: Bayonet
          (TSB. 2nd ed. 1957. Vol. 50. C. 434).

          Ora sampeyan sing menehi minus, nanging Ensiklopedia Soviet Agung! eseman Nanging, misale jek sampeyan ora ngerti apa TSB. ngguyu
  3. Pdt.
    Pdt. 23 September 2015 05:51
    +4
    Aku ngguyu: "... regane bisa mudhun..." Lho, ya, mbok menawa. Menteri akhire entuk.
    1. mirag2
      mirag2 23 September 2015 06:08
      + 18
      Aku isih ora ngerti kenapa presiden kita butuh prediktor kasebut?
      - Umume aku disemat dening fitur kasebut sing wis ditetepake ing media resmi:
      Amerika Serikat bisa pecah dadi negara sing kapisah ...
      Pengungsi bisa uga mulai neror Eropa ...
      Ukraina bisa ditinggal tanpa panas ....
      lsp.
      Tembung kunci BISA, nanging nyatane kabeh iku utopia.
      1. Bayonet
        Bayonet 23 September 2015 08:02
        +6
        Kutipan saka mirag2
        Tembung kunci BISA, nanging nyatane kabeh iku utopia.

        Utawa, luwih gampang, obrolan kosong!
      2. vidmid
        vidmid 23 September 2015 15:22
        +2
        Kutipan saka mirag2
        Aku isih ora ngerti kenapa presiden kita butuh prediktor kasebut?

        Lho, kok?
        Putin ngandika setahun kepungkur. lenga sing ora bisa regane kurang saka $80 barel. lan ing 60 kabeh ekonomi donya bakal ambruk.
        Dheweke ora nggawe dhewe, para penasehat menehi saran
  4. vena
    vena 23 September 2015 05:52
    +3
    Rusia, sedhih bisa uga diakoni, wis dadi tambahan bahan mentah saka Kulon, lan gumantung banget marang Kulon. Impor substitusi mung tembung kosong.

    Iki minangka piala sing paling penting. Ing kene kabeh masalah diwiwiti. Ing taun 30-an, bahan mentah minangka sumber mung kanggo pangembangan produksi kita dhewe, nanging saiki kabeh wis owah sacara dramatis. Bahan mentah sing dadi siji-sijine sumber penghasilan kanggo "ekonomi" kita.
    1. 97110
      97110 23 September 2015 10:46
      +3
      Kutipan saka vena
      saiki kabeh wis owah kardinal

      Lan ing basa Rusia? Apa sampeyan nggunakake barbarisme iki kanthi "dramatis" utawa sampeyan wis nandur modal khusus? Aku wedi sampeyan bakal gelo karo "barbarism". Iku dudu kutukan, nanging tembung saka basa manca.
      1. vena
        vena 23 September 2015 12:33
        -3
        Kutipan: 97110

        Lan ing basa Rusia? Apa sampeyan nggunakake barbarisme iki kanthi "dramatis" utawa sampeyan wis nandur modal khusus? Aku wedi sampeyan bakal gelo karo "barbarism". Iku dudu kutukan, nanging tembung saka basa manca.

        Aku nyatakake solidaritas sing tulus karo sampeyan babagan panggunaan basa Rusia. Dhewe kaya ngono. Ana sing ora ngerti basa saru (wong manca), kudu ngalih basa manca sing ala.
        Ing kasus iki, loro mata lan keyboard padha macet, lan manungsa waé wis ilang.
        Lan makna umum kiriman kasebut yaiku pangembangan negara kasebut ngetutake dalan sing digambar dening Trotsky ing taun 20-an. Malah banjur dalan iki ketoke paling prasaja, nanging ora banget njanjeni, ora menehi lompatan ing pembangunan ekonomi. Umumé, topik kasebut ageng lan, miturut pendapatku, penting banget.
        1. fif21
          fif21 23 September 2015 14:45
          +1
          Kutipan saka vena
          Umumé, topik kasebut ageng lan, miturut pendapatku, penting banget.
          Apa sing kudu "nyelehake" menyang akun sampeyan? ngguyu Sampeyan mbokmenawa arep nulis "miturut pendapat sampeyan" hi
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Bayonet
          Bayonet 23 September 2015 19:07
          0
          Kutipan saka vena
          kudu ngalih menyang basa manca sing ora becik.

          Lan sampeyan ngerti akeh "basa manca ala", kajaba mat, mesthi?
  5. andrey
    andrey 23 September 2015 05:55
    + 19
    kudu ngumpulake kabeh wong sing adol lan ngompa lenga ("kita"), ngunci ing kamar, lan ngomong: ora ana lenga maneh! lan sampeyan uga ora duwe properti! gaji saiki bakal gumantung ing wutah saka ekonomi negara kang, lan wiwitan supaya adoh: 15t.r.-nguripake purun!
    1. Vitek
      Vitek 23 September 2015 07:09
      +5
      Serangan jantunge wis cukup!
      1. BMW
        BMW 23 September 2015 07:23
        +5
        Ing kono padha lunga.
    2. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 23 September 2015 08:46
      +2
      Kutipan: Andrey Yurievich
      kudu ngumpulake kabeh wong sing adol lan ngompa lenga ("kita"), ngunci ing kamar, lan ngomong: ora ana lenga maneh! lan sampeyan uga ora duwe properti! gaji saiki bakal gumantung ing wutah saka ekonomi negara kang, lan wiwitan supaya adoh: 15t.r.-nguripake purun!

      Kene sampeyan lan meneng!
    3. Bayonet
      Bayonet 23 September 2015 16:37
      0
      Quote: Andrey Yurievich
      kudu ngumpulake kabeh wong sing adol lan ngompa lenga ("kita"), ngunci ing kamar, lan ngomong: ora ana lenga maneh! lan sampeyan uga ora duwe properti!

      Ide apik, nanging kepiye babagan penegakan hukum? Yen kita nganggep awake dhewe minangka negara sing sah, beradab, lan ora setan ngerti apa sing urip "miturut aturan," banjur, sayangé, ora bakal bisa. hi
      1. Paman Joe
        Paman Joe 23 September 2015 17:18
        +4
        Quote: Bayonet
        Quote: Andrey Yurievich
        kudu ngumpulake kabeh wong sing adol lan ngompa lenga ("kita"), ngunci ing kamar, lan ngomong: ora ana lenga maneh! lan sampeyan uga ora duwe properti!

        Ide apik nanging kepiye carane aturan hukum? Yen kita nganggep awake dhewe minangka negara sing sah, beradab, lan ora setan ngerti apa sing urip "miturut konsep", banjur sayangé - ora bakal bisa..
        22 September 2015

        Moscow. 22 September. INTERFAX.RU - Taun kepungkur, luwih saka 60 wong dituntut amarga nyolong kanthi karusakan cilik, Irina Yarovaya (United Russia), kepala Komite Duma Keamanan lan Anti-Korupsi, marang wartawan, Selasa.

        Miturut dheweke, nyolong iki ora trampil, lan jumlah karusakan kisaran saka 1 kanggo 2,5 ewu rubles. Yarovaya nyathet yen 12 wong sing dituntut dijatuhi hukuman nyata.

        http://www.interfax.ru/russia/468328

  6. astronom1973n
    astronom1973n 23 September 2015 05:56
    + 10
    Ya, yen sampeyan ngerteni, ana cukup dhuwit ing negara! goyangake "maling ing kursi ing setir" lan sampeyan ndeleng budget bakal replenish! Banjur ora ana dhuwit, nanging kita tuku mobil ing luar negeri kanggo para birokrat! Lan dheweke bakal njagong dhewe lan mikir babagan industri mobil! Lan yen dheweke mulang bocah-bocah ora liwat gunung lan ora bakal diobati ing kono, mula pendidikan lan kesehatan bakal kebanjiran! mikir banget babagan rega tong minyak! Ya, ora perlu mikir babagan Rusia, nalika kewarganegaraan dual lan papan cadangan wis disiapake luwih dhisik! luwih saka cukup).
    1. BMW
      BMW 23 September 2015 07:07
      +5
      Kutipan saka astronom1973n
      Ya, yen sampeyan ngerteni, ana cukup dhuwit ing negara!


      Ana akeh sing ngidini ndhukung piramida dolar finansial sajrone 30 taun.
    2. wong
      wong 23 September 2015 08:02
      +3
      Kutipan saka astronom1973n
      Ya, yen sampeyan ngerteni, ana cukup dhuwit ing negara! goyangake "maling ing kursi ing setir" lan sampeyan ndeleng budget bakal replenish! .... Ya, mikir babagan Rusia, nalika kewarganegaraan dual lan papan nyisakke wis disiapake ahead wektu!

      kene ... lan sampeyan babagan "goyang".
      mulane padha nyiapake panggonan ing ndhuwur gunung, amarga dheweke ora yakin babagan masa depan ing Rusia.
      kahanan kaya mengkono wis digawe nalika sampeyan mung bisa nyekel lan mbukak, lan yen sampeyan ora duwe wektu ... "sapa sing ora ndhelikake, aku ora nyalahke ..."
      mulane, kita duwe bisnis paling duwe bathi, iku dadi pejabat-wakil, tetep irung kanggo angin lan ora ngangkat buntut, lan sampeyan bakal seneng yen sampeyan ngatur kanggo uwal.
      Ing kene sampeyan, contone, pipa ing apartemen sampeyan mili, sampeyan bakal terus-terusan nyopot banyu utawa sampeyan bakal ngganti pipa?
      uga, pemimpin kita pracaya sing luwih duwe bathi kanggo wong-wong mau kanggo "scoop metu banyu."
      yen ora bakal ana hukum lan badan sing ora ngidini pengayaan dening nyolong.
      arbitrariness saka hukum dumunung ora mung ing kasunyatan - "yen ana wong, bakal ana artikel", nanging uga ing kasunyatan - "Aku pengin eksekusi, nanging aku pengin siji dear."
      lan wong wis diatur supaya dheweke ngupayakake menyang ngendi dheweke bakal rumangsa luwih tenang lan yakin ing tembe mburi.
      dadi maling utawa pengusaha-dokter-ilmuwan-insinyur, lsp.
      1. SibSlavRus
        SibSlavRus 23 September 2015 08:52
        +3
        Rungokake sampeyan, banjur KUHP - apa iku pilihan saka aturan sing disaranake?
        Maling uga maling ing Afrika. Apa alesane?

        Aku ora ngerti wong sing ngungsi ing luar negeri, dolar ing negarane digunakake minangka mata uang nasional. Sapa wae ing babagan isi?
        Nanging berkembang lan mundhakaken maneh padha - patriotik lan ora wedi kangelan, siap perang lan mati kanggo tanah?
        Banjur sapa sing liyane - penyayang dolar lan hubungan komersial?
        1. wong
          wong 23 September 2015 10:51
          +5
          Kutipan: SibSlavRus
          Rungokake sampeyan, banjur KUHP - apa iku pilihan saka aturan sing disaranake?

          iki ora "ngrungokake aku", nanging ngelingi Taburetkin lan "battalion wanita"
          uga meh kabeh walikota-gubernur, lsp.
          Kutipan: SibSlavRus


          Aku ora ngerti wong sing ngungsi ing luar negeri

          nalika sampeyan duwe soko kanggo ilang, sampeyan bakal ngerti.
          Lan ana uga sing percaya yen dheweke bisa mbukak potensial ilmiah, profesional utawa bisnis kanthi luwih lengkap ing papan liya, ing endi kahanan kasebut luwih apik.
          Miturut cara, mayoritas pedunung saiki rumangsa ora perlu ...

          Kutipan: SibSlavRus

          Nanging berkembang lan mundhakaken maneh padha - patriotik lan ora wedi kangelan, siap perang lan mati kanggo tanah?

          wiwit jaman biyen, padha perang lan mati kanggo tanah sing kanggo nglindhungi wong lan, patut, wong-wong sing tresna saka panganiaya lan rampokan, kang tegese duwe standar urip sing luwih dhuwur, lan urip ing umum.
          patriotisme apa sing bisa kita ucapake yen sampeyan dirampok lan dipateni dening sabangsane dhewe lan umume ora ana sing "teka".
          contone,, sampeyan bakal seneng, apa jenis Rajapati sampeyan, wong bakal diwenehi 6-7 taun, lan banjur karo kemungkinan 1 ing 10, apa bakal padha menehi ing kabeh?
          Apa sampeyan seneng yen ing toko sampeyan bisa ngedol iwak bosok nalika ngapusi, tegese ngrampok lan ora bakal entuk apa-apa?
          Mungkin patriotisme sampeyan mundhak sawise saben underfilling bahan bakar ing pom bensin, sawise saben pembayaran kanggo layanan sarana lan nyuwek mati kanggo ndandani gedhe?
          Utawa Mungkin sampeyan utamané pengin mati kanggo Motherland nalika sampeyan ngadhepi (Gusti Allah mberkahi sampeyan) karo medicine kita saiki lan sampeyan ora duwe panggonan kanggo njaluk dhuwit kanggo nambani dhewe utawa wong sing dikasihi?
          hi
  7. Jarilo
    Jarilo 23 September 2015 06:05
    +1
    Mesthi ana keseimbangan antara produksi lan konsumsi. Produksi minyak lan gas luwih akeh tinimbang konsumsi. Apa sing didol ing luar negeri nggawe keluwihan likuiditas, sing, yen tekan pasar domestik, bakal nyebabake inflasi, yaiku. bakal ana dhuwit luwih akeh tinimbang barang. Mula, dhuwit iki dikubur ing luar negeri. Ora ana keuntungan saka wong-wong mau kanggo negara kita, mung sirah kanggo oligarki. Ing tembung liya, supaya kabeh kita bisa urip luwih apik, kita kudu ngembangake produksi, dudu produksi minyak lan gas, lan kita bakal berkembang ing wektu sing padha, ora butuh akeh intelijen kanggo ngompa minyak lan gas.
    1. Jarilo
      Jarilo 23 September 2015 06:28
      +1
      Kanggo wong sing milih: apa sing sampeyan ora setuju?
    2. BMW
      BMW 23 September 2015 07:34
      +3
      Kutipan saka jarilo
      Apa sing didol ing luar negeri mbentuk keluwihan likuiditas, sing, yen tekan pasar domestik, bakal nyebabake inflasi.


      Kesalahan - kanggo deflation.

      Kutipan saka jarilo
      Mula, dhuwit iki dikubur ing luar negeri.


      Dheweke nindakake, nanging salah.

      Kutipan saka jarilo
      Ora ana gunane kanggo negara kita,


      Salah, keuntungan gedhe, kabeh gumantung carane digunakake. Manawi dipun damêlakên sarana produksi, punapa paedahipun. Lan yen lagi nandur modal ing kertas, banjur ora ana keuntungan.
      PS. Minus dudu aku. Saka aku ora + utawa-.
      1. Jarilo
        Jarilo 23 September 2015 08:02
        0
        Kesalahan - kanggo deflation.

        yaiku, miturut pendapat sampeyan, kanthi nambah dhuwit, rega kudu mudhun?
        1. BMW
          BMW 23 September 2015 08:47
          +1
          Sampeyan nulis

          Kutipan saka jarilo
          Apa sing didol ing luar negeri mbentuk keluwihan likuiditas, sing, yen tekan pasar domestik, bakal nyebabake inflasi,


          Lan iki dolar utawa euro, kanggo pengaruhe prices padha kudu didol, kang tegese tuku rubles. Mulane kesimpulan - deflation. Mulane padha disimpen ing luar negeri. Negara kita licik, nampa pajak ing rubles lan ing mata uang asing, nanging utang mung ing rubles.
          1. Jarilo
            Jarilo 23 September 2015 08:53
            0
            Sijine dhewe ing panggonan negara. Apa sampeyan bakal tuku apa sing bisa dicithak? Mesthi ora. Sawise nampa mata uang, rubles dicithak. Mata uang kasebut ora digunakake ing pasar domestik.
        2. vidmid
          vidmid 23 September 2015 15:08
          0
          Kutipan saka jarilo
          Kesalahan - kanggo deflation.

          yaiku, miturut pendapat sampeyan, kanthi nambah dhuwit, rega kudu mudhun?

          Tambah ing sumber dhuwit (nalika njaga tingkat barang lan layanan) - ndadékaké kanggo prices luwih lan inflasi, mungguh
          1. Tambov Wolf
            Tambov Wolf 23 September 2015 19:15
            +1
            Nanging apa dheweke ora narik dhuwit kanggo pembangunan? Sampeyan entuk kesimpulan sing menarik, kaya pamrentah kita.
            1. vidmid
              vidmid 23 September 2015 20:05
              0
              Kutipan: Tambov Wolf
              Nanging apa dheweke ora narik dhuwit kanggo pembangunan? Sampeyan entuk kesimpulan sing menarik, kaya pamrentah kita.

              carane kanggo narik kawigaten dheweke? yen ora investasi, banjur print dhewe. lan ing iki kita bali menyang siji bab - Tambah ing sumber dhuwit.
              Ya, lan kabeh iki angel banget, ora cukup kanggo duwe dhuwit. kudu sinau luwih akeh babagan dheweke.
              Punika conto prasaja kanggo sampeyan. sampeyan duwe 100 milyar dolar lan kepinginan kanggo mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir (ing dhewe, mesthi 0 - ing zimbabwe? Inggih, carane 7 Get 7
              padha karo pembangunan pabrik lan pabrik.
              Coba miwiti sing endi. banjur gawe rencana bisnis, banjur tuku peralatan (yen diprodhuksi, lan yen ora ... banjur gawe pabrik liyane sing ngasilake. ya, aku lali - kudu dirancang, lan liya-liyane) - mulane, ana mung ora cukup dhuwit.
              Lan ing kasus nalika padha umume ora utamané ana - buntu.
    3. 97110
      97110 23 September 2015 11:06
      0
      Kutipan saka jarilo
      perlu kanggo ngembangake produksi

      opo? Where banjur kanggo nyelehake diprodhuksi?
      Kutipan saka jarilo
      ora butuh akeh otak kanggo ngompa lenga lan gas.
      Pancen ora ana sing bakal mbantah VO? Apa, sampeyan pancene ora perlu pikiran kanggo proyek "prasaja" kuwi?
      1. Jarilo
        Jarilo 23 September 2015 11:20
        +1
        Aku bakal ngomong luwih akeh, lan akeh wong sing ora dibutuhake, 15 yuta cukup, miturut Margaret Thatcher.
      2. Jarilo
        Jarilo 23 September 2015 11:36
        +1
        opo? Where banjur kanggo nyelehake diprodhuksi?

        Apa pasar kita wis ora ana maneh?
        1. vidmid
          vidmid 23 September 2015 15:09
          +1
          Kutipan saka jarilo
          opo? Where banjur kanggo nyelehake diprodhuksi?

          Apa pasar kita wis ora ana maneh?

          Sampeyan mbokmenawa lali babagan keanggotaan Rusia ing WTO
      3. Jarilo
        Jarilo 23 September 2015 12:16
        +2
        Pancen ora ana sing bakal mbantah VO? Apa, sampeyan pancene ora perlu pikiran kanggo proyek "prasaja" kuwi?

        Enumerate kula nomer operasi teknologi, please. Skema finansial, aku curiga yen rumit, aku setuju: Aku corak, corak, aku pengin bingung.
    4. Bayonet
      Bayonet 23 September 2015 19:13
      0
      Kutipan saka jarilo
      ora butuh akeh otak kanggo ngompa lenga lan gas.

      Ora perlu akeh pikiran? Nah, gawe bolongan ing pekaranganmu lan dadi sugih! Apa sing luwih gampang lan sampeyan ora butuh akeh pikiran! eseman
  8. fa2998
    fa2998 23 September 2015 06:19
    +3
    Kutipan: Andrey Yurievich
    kudu ngumpulake kabeh wong sing adol lan ngompa lenga ("kita"), ngunci ing kamar, lan ngomong: ora ana lenga maneh! lan sampeyan uga ora duwe properti! gaji saiki bakal gumantung ing wutah saka ekonomi negara kang, lan wiwitan supaya adoh: 15t.r.-nguripake purun!

    Aku bakal nambah bankir (tarif Bank Sentral suda, lan padha mbatalake kabeh margine, silihan ora dadi luwih murah). hi
  9. CAMLS
    CAMLS 23 September 2015 06:28
    -2
    Ing kene kabeh wong ngejar jarum lenga ...
    Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?
    Ngendi dhuwit bakal dijupuk kanggo pangembangan industri pertahanan? Utamane sawise karusakan Yeltsin ...
    Wis ing jaman Soviet, kita ketinggalan ing kualitas alat mesin. Aku kerja ing pabrik lan ngerti rasio alat mesin Jepang, Swiss lan Soviet.
    Dadi bungah yen ana jarum iki. Iku dheweke sing mbantu kita kanggo njaluk mati iku. Dheweke mung maling akeh ...
    1. Jarilo
      Jarilo 23 September 2015 06:38
      +7
      Takon dhewe pitakonan prasaja: ing ngendi sampeyan lan ing ngendi bathi lenga, utawa ing ngendi perusahaan sampeyan, sing, miturut sampeyan, kudu metu saka jarum lenga, lan ing ngendi, maneh, bathi lenga, lan umume ngendi bathi lenga, Mungkin pensiun wong kang ditambahake saka income saka lenga, ora. Kanggo kabeh kita, bathi lenga minangka konsep virtual.
    2. andrey
      andrey 23 September 2015 06:38
      +6
      Kutipan: KAMLS
      Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?

      menehi conto negara sing ora ana "jarum", lan ekonomine durung ambruk? (Ngomong-ngomong, mesine luwih apik ...)
      1. vidmid
        vidmid 23 September 2015 15:14
        +3
        Kutipan: Andrey Yurievich
        Kutipan: KAMLS
        Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?

        menehi conto negara sing ora ana "jarum", lan ekonomine durung ambruk? (Ngomong-ngomong, mesine luwih apik ...)

        Iku mung negara-negara kasebut. apa kasebut ing
        Kutipan: KAMLS
        Wis ing jaman Soviet, kita ketinggalan ing kualitas alat mesin. Aku kerja ing pabrik lan ngerti rasio alat mesin Jepang, Swiss lan Soviet

        Kutipan saka jarilo
        Mungkin pensiun ditambahake kanggo wong saka bathi lenga, ora.

        kok tambah pensiun?
        Tambah umur pensiun. Dina iki Silanov nuntut kanthi cepet ngunggahake umur pensiun
        http://news.rambler.ru/business/31324985/
      2. layangan
        layangan 23 September 2015 15:20
        -1
        Quote: Andrey Yurievich
        menehi conto negara sing ora ana "jarum" lan ekonomi ora ambruk ...

        - lan aku wonder ngendi iku? Endi kerajaan dongeng sing urip kanthi mandhiri nganti masalah njaba ora kena pengaruh? Ing Jerman lan Prancis, sanajan dheweke rumangsa kekurangan anggaran mung saka sanksi pembalasan Rusia kanggo 1-2% saka perdagangan manca.
        Mbok nglirik , volume ekonomi luwih gedhe tinimbang Rusia, saiki mbayangno yen wetenge diwenehi minyak lan gas saliyane produksi industri sing ana. Lan dumadakan, dheweke bakal kelangan bagean saka penghasilan saka operator energi. Apa sampeyan ora nggatekake pengurangan 1, 5, 10%? Apa sampeyan mikir yen ora ana pamrentah sing bakal mbukak cangkeme amarga sepele lan ora bakal sambat babagan kerugian? Sampeyan bakal grieving ing losses, nanging padha bakal ngomong sing kecanthol ing pipe jarum lenga. nglirik
    3. rate
      rate 23 September 2015 06:43
      0
      Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?


      Yen sampeyan pengin, luwih apik. "Ora masalah apa sing sampeyan produksi, sing penting sampeyan ngasilake."
      1. andrey
        andrey 23 September 2015 06:51
        +1
        Kutipan saka rait
        Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?


        Yen sampeyan pengin, luwih apik. "Ora masalah apa sing sampeyan produksi, sing penting sampeyan ngasilake."

        pancen tenan rate , bener. ing Stalin, industri cepet-cepet munggah banget (ya, angel banget) TAPI! yen kita maju lan luwih ing jangkah kaya mengkono, iku hard kanggo mbayangno carane negara bakal berkembang, lan standar urip mesthi wis wungu, Nanging, siji "Khrushch" ngandika cybernetics iku "cah wadon korupsi kapitalisme" lan Cut kabel kanggo pangembangan arah iki, minangka asil - entuk apa padha entuk ...
        1. Bayonet
          Bayonet 23 September 2015 08:37
          +4
          Quote: Andrey Yurievich
          Nanging, siji "Khrushch" ujar manawa cybernetics minangka "prawan kapitalisme sing korupsi" lan ngethok kabel kanggo pangembangan arah iki, ing pungkasan, dheweke entuk apa sing dipikolehi ...

          Penganiayaan cybernetics diwiwiti luwih awal tinimbang "Khrushch". 4 Mei 1950. Artikel dening Boris Agapov (1899-1973) "Mark III, Kalkulator" diterbitake ing Literaturnaya Gazeta. Alesan kasebut yaiku gambar komputer Harvard Mark III ing tutup angkatan laut, diselehake ing tutup majalah populer. Iki cukup kanggo nyimpulake sapa sing dadi "pahlawan minggu" elektronik.
          Utamane banget Agapov nolak gagasan nggunakake komputer kanggo ngolah informasi ekonomi. Artikel B. Agapov dadi wiwitan kampanye ideologi marang cybernetics. (Ing wektu sing padha, tembung cybernetics ora tau digunakake ing artikel kasebut!)
          Buku Wiener "Cybernetics" langsung ditransfer saka dana umum perpustakaan. Lenin ing pengawal khusus. Agapov nulis yen dheweke ora ngerti apa-apa babagan Wiener, kajaba dheweke wis tuwa, lemu banget lan ngrokok cerutu ... Kaget, cybernetics disimpen dening proyek atom lan roket. Kanggo implementasine dibutuhake telemetri lan peralatan kontrol otomatis remot, kang ora bisa dirancang lan diprodhuksi tanpa matématika lan software cocok. Iku cukup kanggo mesthekake yen teori bisa dianggo - lan kabeh claims ideologi marang langsung miber menyang jamban.
          Minangka kanggo "cah wadon sing korup", iki minangka mutiara saka Comrade Lysenko sing ana hubungane karo genetika hi
        2. 97110
          97110 23 September 2015 11:14
          +1
          Quote: Andrey Yurievich
          siji "Khrushch", ngandika yen cybernetics iku "cah wadon korup kapitalisme"

          Ora ketompo apa sing diomongake Nikita the Wonderworker. Sing penting apa sing ditindakake. Sawise iku, kabeh dadi bisa ing negara. Ora langsung. Iku wiwit kanggo kula karo pitakonan - kang pedestal kosong stands near sekolah kali. Padha bisik-bisik ora ngomong - ana dhadha Stalin. Banjur, kaya ing kawicaksanan sing kondhang. Tembak kepungkur nganggo bedhil - bakal mangsuli kanthi meriam.
        3. layangan
          layangan 23 September 2015 22:52
          +1
          Quote: Andrey Yurievich
          pancen rait, bener. ing Stalin, industri kesusu munggah banget

          Andrei, padha ndhudhuk jugangan ing situs construction karo shovels lan wheelbarrows. Apa sampeyan ngerti dhuwit apa sing digunakake kanggo tuku peralatan pabrik anyar? (elinga kok sepur-sepur gabah marani Jerman malah esuk-esuk perang karo Jerman wis wiwit) Puser ditarik, selokan didhudhuk, banjur tembok dibangun, lan peralatan tuku emas lan gandum. Ana emas saka gaji lambang, lan gandum saka farms bebarengan miturut urutan diklumpukake. Utawa apa sampeyan mikir yen peternakan kolektif minangka perusahaan komersial? Apa kita bakal mbaleni prestasi kasebut minangka ijol-ijolan kanggo perdagangan minyak?
    4. wong
      wong 23 September 2015 11:04
      -1
      Kutipan: KAMLS
      Ing kene kabeh wong ngejar jarum lenga ...
      Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?
      Ngendi dhuwit bakal dijupuk kanggo pangembangan industri pertahanan? Utamane sawise karusakan Yeltsin ...

      iya...
      dadi manawa kanggo matur nuwun kanggo wong-wong sing ngrampok sampeyan lan ngudani sampeyan menyang kathok dowo, kanggo ninggalake sepatu, yen ora, carane sampeyan bakal mulih!
      wassat
      yen ora kanggo jarum lenga iki, ora bakal ana karusakan!
      lan wong-wong sing nggawa iki bakal dawa ago wis sakabeheng adoh dening gelombang nesu populer mudhun jamban sajarah.
      hi
    5. DenBfrkas
      DenBfrkas 23 September 2015 11:27
      +2
      lan ing Jepang, USSR uga nyedhiyakake piranti mesin kanggo sawetara posisi.
    6. vidmid
      vidmid 23 September 2015 15:11
      +2
      Kutipan: KAMLS
      Ing kene kabeh wong ngejar jarum lenga ...
      Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?

      Jawaban aneh iku jarum lenga dudu penghasilan lenga. ciri ekonomi.
  10. parusnik
    parusnik 23 September 2015 06:29
    +2
    Kutipan: Tatar 174
    Rusia biyen ora gumantung marang ekspor lenga lan gas, nanging luwih maju nganti Bolshevik nganakake revolusi. Mungkin mentri kita kudu bali menyang lemah sing padhet lan kita kudu sinau saka dheweke!

    Inggih, ya, ing sangisore tsar, padha ngekspor mobil, traktor, kekuwatane ngadeg ing baris kanggo mbangun kapal ing galangan kapal Rusia ... Bolsheviks teka lan mandheg ngirim ing ndhuwur kanggo ekspor .. Simbahku .. dhawuh mesin tetanèn saka AS, luwih murah lan luwih apik. .
    1. andrey
      andrey 23 September 2015 06:56
      0
      Kutipan saka parusnik
      Ya, ing sangisore raja

      sajarah wis diganti, sistem wis diganti, tegesé raja kanggo elinga? ayo miwiti saka sajarah anyar Rusia.
      1. parusnik
        parusnik 23 September 2015 08:06
        +3
        Apa sampeyan bisa menehi jeneng tanduran traktor sajrone periode Republik Ingushetia. Tatar 174wrote: Rusia tau ora gumantung ing ekspor lenga lan gas .. gumantung ing produk lenga Amérika, padha luwih murah .. kaya teknologi Amérika .. Lan komentar sampeyan: sajarah wis diganti, sistem wis diganti, tegesé raja. kanggo ngelingi? ayo miwiti saka sajarah anyar Rusia ... iku luwih apik kanggo pangalihan menyang Tatar 174..lan aku uga nyathet manawa sumur minyak ing jaman Ingushetia dadi perusahaan manca .. Bagian saka Rusia ora gedhe ..
  11. parusnik
    parusnik 23 September 2015 06:32
    +2
    Impor substitusi mung tembung kosong.... Nganti saiki, kosong.. ora langsung dibangun Moskow.. Senadyan penulis bener, kekacoan ing pamaréntahan isih padha ...
    1. Bayonet
      Bayonet 23 September 2015 08:45
      +5
      Dadi kosong... eseman
  12. samarin1969
    samarin1969 23 September 2015 06:33
    +9
    "Nang endi wae sawise 2020, pamrentah setengah wuta pungkasane bakal weruh kekurangan model perdagangan lan bahan mentah saka" pembangunan "ekonomi" - apa dukun finansial kita bakal katon kanthi jelas? - meh ora

    Nawakake masalah finansial liwat tabungan pensiun lan statement simultaneous babagan kelanjutan tuku dening Bendahara AS ngomong babagan tingkat nistha pemerintah "kita" ...

    Gumilyov menehi definisi sing jelas babagan negara kasebut - CHIMERA!

    Pandu ing gulu kanthi nyita properti!
    1. 97110
      97110 23 September 2015 11:22
      +2
      Kutipan saka: samarin1969
      Pandu ing gulu kanthi nyita properti!

      Ora setuju banget karo "drive". Saliyane penyitaan properti, layanan alternatif kudu digunakake - ngrawat pasien hospice, contone. Kanthi nggunakake sakteruse saka wektu kaslametané ing panggonan sing padha. Supaya ora ana godha kanggo ndhelikake soko liwat gunung saka sita lan diusir metu nang endi wae liwat gunung, menyang sing ndhelik. Humanists, sampeyan ngerti.
  13. CAMLS
    CAMLS 23 September 2015 06:47
    -3
    Kutipan saka rait
    Lan ing ngendi kita bakal dadi yen ora kanggo jarum iki ?! Apa sampeyan luwih seneng urip?


    Yen sampeyan pengin, luwih apik. "Ora masalah apa sing sampeyan produksi, sing penting sampeyan ngasilake."

    Iki minangka komentar sing penting banget sing ditindakake dening kanca. Iku kabeh babagan kita. Dheweke mung kerja ing China. Lan aku wis ndeleng akeh wong enom sing pengin gaji gedhe, nanging ing wektu sing padha idling ing produksi.
    Minangka kanggo komentar ing ndhuwur, padha ngomong aku ora weruh income saka jarum iki. Dadi sayang, sampeyan ngerti sethithik.
    kasunyatan iku pajak saka jarum iki kanggo upgrade peralatan ing pabrik, wong njaluk gaji gedhe ing mesin anyar. Pesawat anyar, tank, kapal dituku saka perbendaharaan minyak negara, sing kita puji ing komentar kasebut. Inggih, lan sanes-sanesipun.
    1. andrey
      andrey 23 September 2015 07:03
      +2
      Kutipan: KAMLS
      Minangka kanggo komentar ing ndhuwur, padha ngomong aku ora weruh income saka jarum iki. Dadi sayang, sampeyan ngerti sethithik.

      lan yen ekonomi berkembang kanthi wicaksana, lan ora saka adol hidrokarbon? lan yen ora "apel" komputer padha kabeh ndonya, nanging karo nameplate "digawe ing Rusia"? lan dudu barang konsumen Cina sing ana ing endi wae, nanging barang kita? lan ing pom bensin, bahan bakar ing jero negara bakal regane sen? kok senengane ngono? nanging bisa uga.
      1. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 23 September 2015 09:41
        +2
        Quote: Andrey Yurievich
        lan yen ekonomi berkembang kanthi wicaksana, lan ora saka adol hidrokarbon?

        Perlu mbalekake rega minyak dadi $ 11 / bar supaya bisa berkembang "wicaksana"
        Quote: Andrey Yurievich
        lan yen ora amarga komputer "apel" ana ing saindenging jagad, nanging kanthi papan jeneng "digawe ing Rusia"

        Aja lali yen Kulon duwe kabeh kusut teknologi ing tangane lan dheweke ora bakal ngidinke kompetisi.
        Quote: Andrey Yurievich
        lan dudu barang konsumen Cina sing ana ing endi wae, nanging barang kita?

        Kenapa kolektivisasi ditindakake? Napa ngetung ing industri ringan?
        Kenapa, kenapa, kenapa...
      2. 97110
        97110 23 September 2015 11:46
        +1
        Quote: Andrey Yurievich
        nanging bisa uga.

        Ora, ora bisa. Lan sampeyan, Andrei Yurievich, ngerti banget. Napa ngisin-isini wong enom sing ora duwe pengalaman? Amarga ekonomi ora berkembang miturut pikiran, nanging miturut sawetara hukum liyane. Inti apel mlumpat metu saka garasi nalika jaman IBM, sing OS wis digunakake dening CMEA (mesin seri EC-360, banjur EC-370). Iku perlu ora nyerah IBM, kanggo nindakake dhewe? Kudu. Ora barang konsumen Cina, nanging barang kita nang endi wae? Mesthi wae. Bensin 6 Kab. saben liter? Gampang, aku isih ngelingi (lemonade - 22 kopecks 0,5 botol). Lan minangka apotheosis saka kabeh ndhuwur, aku elinga banget uga piramida ngemas saka uyah dekorasi counters kosong. Saiki, yen kaisar wis pinter, para elit uga patriotik, mesthi. Wiwit taun 1913, ora preduli carane dheweke cepet-cepet, ora ana wong Saxon sing sombong sing bakal nyekel kita. Lan wong Cina bakal diidak-idak, lan bensin bakal gratis, nanging nganggo kupon. Lan dening perang donya karo kuwi wicaksana, ing atine, Manajemen mesthi wis slipped liwat. Lan dheweke bakal mabur luwih adoh menyang angkasa, malah ngluwihi Mars. Lan minangka Kaisar Tsar kita dadi wong suci, banjur kanthi idin saka Gusti Allah ana revolusi ing Rusia karo liberal sing ora duwe dewa, sing banjur dipaku dening Bolshevik sing ora duwe dewa. Lan saiki kabeh Cina, malah apel digigit dening Ukrainians.
        1. Gardamir
          Gardamir 23 September 2015 16:09
          +4
          Ora, ora bisa.
          kene sampeyan kleru lan nyasarake generasi mudha. Saben kita duwe Uni Soviet dhewe. Dadi, ing periode saka 1984 nganti 1987, kita duwe kelas mastering komputer. Nalika sampeyan bisa guess, komputer padha Soviet!
          1. Bayonet
            Bayonet 23 September 2015 19:23
            -3
            Kutipan: Gardamir
            . Nalika sampeyan bisa guess, komputer padha Soviet!

            Inggih, maksud sampeyan ora bisa nyebut komputer minangka basa. Dadi - fun aneh ... eseman
          2. vidmid
            vidmid 23 September 2015 20:07
            +2
            Kutipan: Gardamir
            Saben kita duwe Uni Soviet dhewe. Dadi, ing periode saka 1984 nganti 1987, kita duwe kelas mastering komputer. Nalika sampeyan bisa guess, komputer padha Soviet!

            Inggih, ketoke mulane USSR wis tansah ahead saka liyane ing komputer.
      3. Manungsa Kucing Null
        Manungsa Kucing Null 23 September 2015 23:19
        +2
        Quote: Andrey Yurievich
        yen kanggo ekonomi ... lan yen ora kanggo "apel" komputer ... ora kanggo barang konsumen Cina ... bahan bakar ing negara bakal regane sen ...

        "Yen mung ya yen mung"..

        Quote: Andrey Yurievich
        nanging bisa uga.

        Ing alam semesta paralel, aku ngira? Sampeyan nyurung kanthi kuat - wis ana ing USSR ana masalah terus-terusan karo barang klompok B, mula "komputer" lan "barang konsumen" - wis istirahat 60 taun kepungkur ..

        Babagan bensin - Aku nemokake diagram sing apik, iki link:

        http://ru.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

        Rega rata-rata bensin (!) Saiki

        Ing Rusia, 0.56 mateni rakun saben liter
        Ing AS 0.68
        Ing Belarus 0.77
        Ing Ukraina 0.88
        Ing China 0.99
        Ing Spanyol 1.35
        Ing Prancis 1.50
        Ing Finlandia 1.62

        Maksimum - ing Hong Kong 1.90
        Minimal - Venezuela 0.02, Saudi 0.12, Libya 0.14, Kuwait 0.21

        Dadi, yen sampeyan ngetung dhuwit - regane cukup manungsa.. ing ngendi sampeyan bisa entuk akeh, dhuwit kasebut opo
        1. Paman Joe
          Paman Joe 24 September 2015 00:27
          0
          Kutipan saka Cat Man Null
          Dadi, yen sampeyan ngetung dhuwit
    2. Jarilo
      Jarilo 23 September 2015 07:11
      -1
      Saka treasury apa?
    3. Komentar wis dibusak.
    4. rosarioagro
      rosarioagro 23 September 2015 07:31
      +2
      Kutipan: KAMLS
      Lan aku wis weruh akeh wong enom sing pengin gaji gedhe

      A kepinginan normal, sampeyan ora bisa nggawe kulawarga tanpa gaji normal, sampeyan ora bakal Feed iku, lan karo devaluasi saiki, tokoh iki katon gedhe, daya tuku mung ngelawan, Kajaba iku, juragan kanggo paling. bagean ngevaluasi biaya pegawe pegawe adhedhasar keuntungan dhewe
      1. 97110
        97110 23 September 2015 11:58
        +4
        Kutipan saka rosarioagro
        Kajaba iku, juragan, kanggo sisih paling, ngira-ngira biaya karya pegawe adhedhasar keuntungan dhewe

        Biaya tenaga kerja? Apa iki tembung anyar ing ekonomi politik kapitalisme? K. Marx ngandika bab upah minangka PRICE saka pegawe. Sing adhedhasar biaya produksi lan reproduksi tenaga kerja. Lan kapitalis (dudu juragan babar pisan, nanging eksploitasi, ngombe getih) ora entuk keuntungan dhewe, nanging saka rega tenaga kerja sing wis berkembang ing pasar tenaga kerja. Nalika tuku tenaga kerja, nyoba ngedhunake rega sabisa. K. Marx wrote, mesthi, kurang sabar. Sampeyan wis kasil ngubengi pojok-pojok, lan kanthi malu menehi label eksploitasi proletariat, sing ora duwe apa-apa kajaba ranté, dening sing duwe alat produksi, minangka tuku tenaga kerja sing duwe bathi dening majikan.
  14. insinyur74
    insinyur74 23 September 2015 06:58
    +4
    "Taun ngarep, kita duwe akeh utangan sing diwenehake dening anggaran federal - 1 triliun rubel,"

    Iki mung 1000 "gubernur Sakhalin", kita duwe luwih akeh! Apa masalahe?! opo
  15. 71 rus
    71 rus 23 September 2015 07:16
    0
    "Pancen angel dadi tambahan bahan mentah" (c)
    Minangka V.S Vysotsky, dihormati dening kula, ngandika, "sabar, psychopaths lan sundel!"
    Pira penghasilan sampeyan saka ekspor sumber daya mineral, 40, 50, 70%?
    Miturut Federal Treasury of the Russian Federation, ora luwih saka 20% - data kanggo 2013.
    Sumber: http://www.moluch.ru/
    1. Jarilo
      Jarilo 23 September 2015 07:22
      +1
      Lan menehi kritik carane ruble wis Mudhun bebarengan karo rega lenga, supaya kabeh 100
      1. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 23 September 2015 09:43
        -3
        Kutipan saka jarilo
        Lan menehi kritik carane ruble wis Mudhun bebarengan karo rega lenga, supaya kabeh 100

        Kita isih begja yen ruble lemah - kanthi rubel sing kuwat, rubah kutub bakal bali ing Januari taun iki
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Mart
      23 September 2015 07:26
      +1
      Mangkene ketergantungan anggaran marang minyak lan gas: http://www.vestifinance.ru/infographics/4003. Nanging iki mung lenga lan gas; Rusia uga ngekspor bahan mentah liyane.
      1. Das Boot
        Das Boot 23 September 2015 09:00
        +3
        Kutipan saka Mart.
        Nanging iki mung lenga lan gas; Rusia uga ngekspor bahan mentah liyane.

        Kabeh mantra bodho babagan "jarum minyak lan gas" iki wis kesel. Ing taun 90-an, industri kasebut kasil mateni - apa dheweke wiwit urip luwih apik?
      2. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 23 September 2015 09:49
        0
        Kutipan saka Mart.
        Punika katergantungan anggaran ing lenga lan gas: http://www.vestifinance.ru/infographics/4003. Nanging iki mung lenga lan gas; Rusia uga ngekspor bahan mentah liyane.

        Ing 2014, bathi ekspor minyak mudhun 40% dibandhingake karo 2013.
        http://m.forbes.ru/news.php?id=296509
        1. Mart
          23 September 2015 09:59
          0
          Kutipan: Sukhoi_T-50
          Ing 2014, bathi ekspor minyak mudhun 40% dibandhingake karo 2013.
          http://m.forbes.ru/news.php?id=296509


          Nyatane, ora ana sing nyebutake taun 2013. Data diwenehake kanggo separo pisanan 2015:
          "Volume ekspor lenga mentah Rusia ing syarat-syarat regane mudhun ing Januari-Juni 2015 dibandhingake periode sing padha ing 2014 dening 40,7% lan gunggungipun $48,103 milyar, nderek saka bahan saka Federal Customs Service (FCS)."
          Uga, iku ing dolar. Coba ngira "income tiba" ing rubles. Budget digawe ing rubles.
          1. Das Boot
            Das Boot 23 September 2015 10:20
            0
            Kutipan saka Mart.
            Uga, iku ing dolar. Coba ngira "income tiba" ing rubles. Budget digawe ing rubles.

            ya, ya, ing kene rumus kanggo ngitung MET lan diusulake kanggo nindakake amandemen konversi. ngguyu VVP ngandika: "Ati-ati.." Ayo ndeleng ...
    4. vena
      vena 23 September 2015 07:49
      -3
      Kutipan: 71 rus
      ... Apa penghasilan sampeyan saka ekspor sumber daya mineral, 40, 50, 70%?
      Miturut Federal Treasury of the Russian Federation, ora luwih saka 20% - data kanggo 2013. ...

      Wis telat ngombe barjomi... Duwe utang ijo 600 milyar lan kelangan kesempatan kanggo restrukturisasi utang, meh kabeh dadi kanggo mbayar utang. Kuwi teknologi lan struktur perbudakan kabeh negara, ora mung Rusia. Tingkat rega minyak, ing kene kanggo wong sing gampang, minangka game gangguan sing gampang. Mulane, Soviet ngenalaken monopoli ing silihan financial saka luar negeri. Pranyata metu kanggo mbayar kanggo game wong liya kabeh padha kanggo negara, sing, kanggo kita.
      1. Vadim237
        Vadim237 23 September 2015 10:02
        +1
        $600 milyar dudu utang pemerintah.
        1. vena
          vena 24 September 2015 05:03
          +1
          Kutipan: Vadim237
          $600 milyar dudu utang pemerintah.

          Ora negara, lan apa gunane? Sapa sing bakal menehi?
          Kantor pribadi? Lan saka ngendi dheweke entuk dhuwit akeh?
          Ya, maneh, ora mung saka kita, nanging uga saka pemerintah, dheweke bakal nemokake celah. Dheweke ora duwe papan liya kanggo njupuk. Saka owah-owahan ing panggonan istilah, jumlah ora ngganti ing sembarang cara, sampeyan ora bisa ngarep-arep. Restrukturisasi uneg-uneg ora mung negara. utang, bank swasta isih kudu mbayar.
    5. wong
      wong 23 September 2015 11:14
      +1
      Kutipan: 71 rus
      "Pancen angel dadi tambahan bahan mentah" (c)
      Minangka V.S Vysotsky, dihormati dening kula, ngandika, "sabar, psychopaths lan sundel!"
      Pira penghasilan sampeyan saka ekspor sumber daya mineral, 40, 50, 70%?
      Miturut Federal Treasury of the Russian Federation, ora luwih saka 20% - data kanggo 2013.
      Sumber: http://www.moluch.ru/

      "Dhuwite endi, zine?"
      ngguyu
  16. SERGEI
    SERGEI 23 September 2015 07:24
    +5
    Apa padha nyolong akeh? Ora ana paribasan - kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong. Ing kene kita duwe Medvedev lan mung nyemburake pipi lan ngomong babagan istilah ekonomi sing angel diucapake. Wong lanang sing pinter banget. Lan carane padha wang ... Apa Yeltsin ngrusak? Ora tanpa iku. Nanging suwene 15 taun, rata-rata saben barel 100. Lan umume, ora ana pabrik alat mesin siji, ora ana industri alat mesin. redistribusi lengkap lan kabeh macem-macem produk. Dheweke lali carane nindakake lan ora ana spesialis lan ahli kimia maneh. Sing saiki kita duwe prestasi generasi kasebut, nanging sayange, dheweke dudu duweke maneh. Mentri kita mung entuk selfie sing apik. Ya, lan padha ora nyolong saka kita, sampeyan salah. Kita duwe Rosfinmonitoring, instrumen utama negara kanggo gerakan dhuwit. Dheweke bakal nglacak kaya ngono. Dheweke mung nglacak kita ing tahap pungkasan - kabeh wis disebarake maneh.
  17. adoh
    adoh 23 September 2015 07:26
    0
    Ora sijine pro lan cons. Nanging kanggo limalas taun, topik "jarum lenga" wis entuk, kaya nomer tanpa wates ahli ing topik iki. Saben uwong ngerti lan ngerti kabeh kanthi langsung, nanging ora menyang desa kanggo ngunggahake babi, nanging nulis artikel.
  18. gerilya ala
    gerilya ala 23 September 2015 07:28
    0
    Iku angel dadi tambahan bahan mentah
    Oalah, ya, aku setuju. Nanging iki mung siji sisih duwit receh. Nanging kanggo jangkep, aku ngusulake Uv. hi O. Chuvakin kanggo nulis artikel babagan topik (konvensional): "Apa gampang dadi importir sumber daya energi?" nglirik. Lan ora ing conto negara sing bisa mengaruhi reregan lenga, gas lan efisiensi energi, nanging ing conto negara t.s. "tingkat kapindho". Contone, umpamane: Polandia, Belgia, Finlandia utawa katelu: negara Baltik, Bulgaria, Romania, Serbia ... Aku ora ngomong babagan Ukraina, nanging sampeyan uga bisa ... sad
  19. nyembur89
    nyembur89 23 September 2015 07:33
    +5
    Kutipan saka astronom1973n
    Ya, yen sampeyan ngerteni, ana cukup dhuwit ing negara! goyangake "maling ing kursi ing setir" lan sampeyan ndeleng budget bakal replenish!

    Mesthi wae ana dhuwit, mung ing saindhenging negara, wiwit saka pengusaha cilik nganti Gazprom, pajak dibayar mung kanggo penampilan, lan iki paling sethithik sawetara anggaran negara. padha arep mundhakaken?! iku kabeh. Aku wis kringet kanggo urip lan ngencengi sabuk, lan ana mbokmenawa 80% saka buruh hard kuwi isih urip. Ora ketompo carane sabuk iki nguripake menyang nooses ing cagak.
    1. adoh
      adoh 23 September 2015 07:46
      -1
      Apa kabeh uga sedih ing Islandia?
      1. Jarilo
        Jarilo 23 September 2015 08:09
        -1
        Aja pracaya, nanging isih ya: Krisis finansial ing Islandia ing 2008-2009.
    2. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 08:51
      0
      Kutipan: smersh89
      pajak sing mbayar mung kanggo katon, lan iki paling sawetara anggaran negara.

      ya? Industri minyak - 48% saka anggaran. Kanthi "modernisasi" pajak ekstraksi mineral saiki, 600 milyar liyane bakal dibuwang saka industri minyak. Yen sampeyan ngencengi, sampeyan isih bisa ngetokake sawetara atus milyar. Investasi jangka panjang industri minyak? Ya, padha dibutuhake kabeh??? Mung 7% saka produksi celengan anyar, liyane isih Soviet. Ya, lan digunakake kanthi efisiensi, mula para Norg bakal nggegirisi. teknologi TRIZ? Ya, lan padha ora perlu. Che ana, Siberia Kulon kapindho bakal ngenteni - sampeyan ndeleng, sanksi bakal dicabut, kita bakal tuku teknologi .... Wong Cina wis tuku teknologi shale saka amers - apa asile? "Hibah saka sistem salah." Ora bisa. Lan kenapa kita butuh R&D dhewe? Ayo mumble babagan "kutuk sumber daya" lan masalah pensiunan. Apa kita ngompa metu weteng? We have iku liwat apik ... pranyata, ora mikir?
  20. Volzhanin
    Volzhanin 23 September 2015 08:06
    +7
    "Lan sampeyan, kanca-kanca, ora ketompo carane sampeyan lungguh, sampeyan ora pinter musisi."
    Siji-sijine kudu dingerteni kanthi jelas - kanthi kuwasa sing maju, negara ora bakal entuk apa-apa. Wong-wong iki ora mung ora ngerti carane, nanging uga ora pengin ngganti apa-apa. Dheweke isih ngarep-arep ngisi moshna pribadine, nalika isih diidini, sadurunge diwiwiti ...
    1. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 08:38
      +1
      Kutipan: Volzhanin
      Siji-sijine kudu dingerteni kanthi jelas - kanthi kuwasa sing maju, negara ora bakal entuk apa-apa.

      Lan apa, nuwun, sampeyan bakal nindakake karo "kesadaran sing cetha" iki? Tulis statement kanggo jaminan sosial? Utawa lady kanggo tweet?
      Kutipan: Volzhanin
      Padha ngarep-arep kanggo ngisi moshna pribadi

      anyaran. Apa ana pikiran sing luwih anyar?
  21. vladimirvn
    vladimirvn 23 September 2015 08:25
    +1
    Nurani - iku supaya ... Iku ora nyiksa sing kudu tormented, nanging sing duwe.
    1. anip
      anip 23 September 2015 09:30
      +1
      Kutipan saka vladimirvn
      Nurani - iku supaya ... Iku ora nyiksa sing kudu tormented, nanging sing duwe.

      Dheweke ngimbangi rasa sakit ati karo gaji lan nambah akun dolar ing bank asing. Lan saya suwe ati nurani disiksa, luwih akeh dhuwit sing dibutuhake kanggo nambani. ngguyu
  22. alam bébas
    alam bébas 23 September 2015 08:30
    +2
    Kanca-kanca siyap-siyap mbesuk rega bensin, motivasi lenga larang, bensin larang, apa sing bakal diganti ???
    1. Bayonet
      Bayonet 23 September 2015 08:50
      +2
      Quote: alam bébas
      Siapke kanggo mundhak sabanjuré ing prices gas

      Siapke? eseman Ing mratelakake panemume, iku wis dadi pakulinan - kanggo ndeleng prices anyar!
      1. Das Boot
        Das Boot 23 September 2015 10:17
        +2
        Quote: Bayonet
        Siapke? Ing mratelakake panemume, iku wis dadi pakulinan - kanggo ndeleng prices anyar!
  23. adoh
    adoh 23 September 2015 08:35
    0
    Kutipan: Volzhanin
    "Lan sampeyan, kanca-kanca, ora ketompo carane sampeyan lungguh, sampeyan ora pinter musisi."
    Siji-sijine kudu dingerteni kanthi jelas - kanthi kuwasa sing maju, negara ora bakal entuk apa-apa. Wong-wong iki ora mung ora ngerti carane, nanging uga ora pengin ngganti apa-apa. Dheweke isih ngarep-arep ngisi moshna pribadine, nalika isih diidini, sadurunge diwiwiti ...

    Sampeyan bisa uga mikir yen avant-garde anyar sing wis berkembang sajrone 25 taun kepungkur bakal luwih apik tinimbang taun 1917 utawa 1990.
  24. ZU-23
    ZU-23 23 September 2015 08:44
    +1
    Quote: Bayonet
    Lan dheweke dadi luwih MURAH!

    Muga-muga murah amarga ora ditambang kajaba wong sing kesed, kanthi rega 110-120 saben barel. Kanthi lenga sing murah, kabeh kantor cilik ditutup amarga ora entuk bathi, perusahaan gedhe nahan pasar lan njupuk pasar kantor cilik sing wis ilang, mula mesthi ana lompat-lompat supaya ora ana kantor sing duwe wektu kanggo mbenerake mburi. ISIS uga ngedhunake rega, lan mesthine Barat nglawan kita, mula kabeh iki bebarengan mbentuk rega minyak donya. Umumé, iki ora bisa diterangake ing sawetara aplikasi. eseman
    1. Kotvov
      Kotvov 23 September 2015 20:21
      0
      Kabeh iki bebarengan mbentuk prices lenga donya. ,,
      ya pitakonan ora, nanging sing langgeng, ngendi dhuwit, zine, iku kanggo 100, padha ora mbangun apa-apa, dadi kurang saka 50, kita tuku obligasi pemerintah saka wong-wong sing arep ngrusak negara. leren, banjur nganggo strategi pembangunan, maneh karo pangarep-arep investasi impor.Endi sing mandiri?
  25. adoh
    adoh 23 September 2015 08:44
    +1
    Quote: alam bébas
    Kanca-kanca siyap-siyap mbesuk rega bensin, motivasi lenga larang, bensin larang, apa sing bakal diganti ???

    Oh iya. Biyen luwih gampang wong awam mbela negara.
  26. Corsair0304
    Corsair0304 23 September 2015 08:47
    -2
    Kutipan: Barboskin
    Iku berkembang kanti awon, ing negara normal, revolusi ora wareg.


    Carane ngomong, carane ngomong ...
    "Majalah Nopember 1914 saka majalah Amerika sing serius lan populer The National Geographic Magazine, sing dikhususake kanggo Rusia, diarani" Rusia - negara kanthi kemungkinan tanpa wates. "Ing taun kaping 20 pemerintahan Nicholas II, negara kasebut tekan tingkat kamakmuran materi unprecedented.Jumlah barang sing dikonsumsi dening pasar domestik wis tikel kaping pindho ing taun.
    Panen sereal ing 1913-1914. ngrambah 40 milyar poods (ing awal pamaréntahan - udakara 20 milyar), negara peringkat pisanan ing donya ing ekspor gandum: seprapat saka roti Rusia menyang luar negeri (contone, ing 1913 panen sereal dhasar ana katelu liyane. tinimbang ing gabungan Argentina, Kanada lan Amerika Serikat).
    Simpenan ing bank tabungan negara tambah saka 300 yuta ing 1894 kanggo 2 milyar rubles. ing taun 1913. Pertumbuhan produksi indhustri kang akselerasi uga terus. Produksi batu bara wis empat kali lipat ing 20 taun, bijih mangan - kaping lima, lenga - rong pertiga, wesi babi wiwit dilebur kaping papat, lan tembaga kaping lima.
    Ibukutha tetep pabrik mesin-bangunan utama ing telung taun (1911-1914) tambah saka 120 kanggo 220 yuta rubles; produksi mesin tetanèn mundhak 1897% wiwit taun 659.
    Rusia ndarbeni setengah saka kabèh komplotan jaran donya, lan sumber daya negara ing 1913 tekan maneh mung ing 1970. Amarga panjaluk sing saya akeh, industri tekstil berkembang kanthi cepet; koleksi katun Turkestan tambah kaping enem lan nutupi kabutuhan pabrik Rusia setengah.
    Kabeh iki dibayangke ing bathi saka treasury - tanpa mundhakaken pajak, budget tekan 3,5 milyar rubles. (1200 yuta nalika Nicholas II diangkat dadi tahta); ing dasawarsa sadurunge perang, keluwihan bathi negara liwat pangeluaran gunggungipun 2 yuta rubles. Dana emas mundhak 400% dibandhingake taun 1894 lan gunggunge 146 ton. Sadurunge Perang Donya I, Rusia nduweni pajak paling murah ing donya; pajak langsung padha meh kaping papat kurang saka ing Prancis lan Jerman, lan 25 kaping kurang saka ing Inggris.
    Undang-undang tenaga kerja ing wektu iku paling maju. Presiden Amerika Taft ngakoni manawa Kaisar Rusia "nyiptakake undang-undang tenaga kerja sing sampurna sing ora ana negara demokratis sing bisa gumunggung."


    Mulane Amerika Serikat lan Inggris, kanthi ketekunan maniacal, nyurung Jepang perang karo Rusia, lan mung mediocrity Rozhdestvensky lan Kuropatkin sing ngidini dheweke (Jepang) menang perang iki. Lan sanajan, S.I. Witte mbatalake tuntutan sing ditindakake marang Rusia "Miturut perdamaian 1905 iki, Rusia entuk kerugian wilayah sing paling tithik - sisih kidul Pulo Sakhalin. Kajaba iku, dheweke nyerahake Port Arthur menyang Jepang. Witte bisa njaluk pihak Jepang supaya ora mbayar ganti rugi militer."
    1. adoh
      adoh 23 September 2015 08:54
      0
      Uga, aja lali nambahake buta huruf sing akeh banget ing kalangan petani. Iki minangka salah sawijining sebab ambruk kekaisaran, kaya literasi umum ora nyegah ambruk USSR.
    2. Stelth1985
      Stelth1985 23 September 2015 09:20
      -2
      Ya wis. Nanging kerugian utama nalika ambruk Kakaisaran yaiku Iman!
    3. VEKT
      VEKT 23 September 2015 09:58
      +1
      Iku kabeh apik, nanging kok mesin manca padha sijine ing bangga saka aviation domestik, pesawat Ilya Muromets, artikel apik iki ora mangsuli. Kerugian teritorial minimal, nanging kita uga kelangan kapentingan ing Korea.
      1. Stelth1985
        Stelth1985 24 September 2015 08:12
        +1
        Lan apa sampeyan mikir ... ing Uni, uga, kabeh iku apik utawa soko ??? Uni wiwit njupuk wangun kanthi minangka negara mung karo tekane saka Stalin. Lan sadurunge dheweke, apa sing kedadeyan ing negara kasebut? Kowe ngerti? Amarga alasan kasebut, taun 37 lan 38 muncul mengko! Iku padha karo Kakaisaran. Nang endi wae kita wis ngluwihi West, lan nang endi wae hopelessly lagged konco. Lan saiki uga. Aku bakal menehi informasi kuwi ... yen memori serves, ing mratelakake panemume, ing Tambov Bank ... Aku kudu njlentrehake, aku lali wis ... dadi, nalika RI dirusak, sampah liberal karo wong Farisi njupuk emas metu. saka bank iki kanggo MINGGU. Lan iki mung siji cabang. Ing RI ana akeh emas. Dadi nomer ora ngapusi. Kanggo wektu liyane, ing endi wae iku apik, nanging ing endi wae iku ala banget. Dadi aja ngremehake Kakaisaran utawa USSR. Bisa lan perlu kanggo ngremehake jaman saiki, amarga IT bisa diarani negara sing amba banget. Negara iki digawe dening wong, lan saiki ora ana wong, saiki wis ana populasi. Dill tetanggan minangka conto iki. Carane akeh crests mlayu nalika perang wiwit ana? Bener, kira-kira 2 lyam. Sisane wong bodho utawa pengecut zombie, amarga ora nglawan mungsuh. Lan saiki ngganti skenario sing padha menyang negara kita, apa sing bakal dadi asil? Contone, yen tekan wilayah kulon, banjur setengah saka populasi sing manggon ing kono bakal cepet-cepet menyang Siberia. Apa sampeyan mikir bakal mbela tanah air kanthi gaman ing tangane??? Sampeyan salah. Lan iki persis sing nemtokake massa wong sing manggon karo kita minangka wong utawa minangka populasi. Mula, kesimpulane: jaman saiki wujud negara sing ala. Iki dudu Kakaisaran lan dudu USSR. Yen mung amarga nalika Perang Donya I ana akeh sukarelawan lan nalika Perang Donya II, kabeh wong menyang ngarep kanggo mbela tanah air. Lan saiki sampeyan mikir bakal ana jutaan sukarelawan??? Aku ragu banget! Kabeh padha korup, anteng, malih dadi sekelompok pejalan kaki. Saka ngarsane mayit utawa getih, wong dadi lara utawa semaput. Kekuwatane negara ana ing RAKYAT, lan saiki kita ora duwe wong, lan iki sing dakkarepake kanggo ngbenerake kanthi kemampuan lan kemampuanku. Lan yen tembung-tembungku ngganggu sampeyan, banjur kandhanana paling ora siji kutha sing dibangun saka awal ing 25 taun utawa sawetara prestasi gedhe sing padha, contone, kanggo wong pisanan sing mlebu angkasa utawa diluncurake satelit buatan pisanan utawa pambangunan Krasnoyarsk. pembangkit listrik tenaga air???

        Kanggo kamulyan lan kamulyan para leluhur!
      2. Stelth1985
        Stelth1985 24 September 2015 08:20
        +1
        Lan kasunyatan sing padha pumped kathah sak Rusia-Jepang utawa Perang Donya I, dek ... nelpon, ana tansah cukup pengkhianat lan bodho. Yen ora, banjur kenapa USSR ambruk? Dadi ojo ngremehke RI. RI lan USSR padha superpowers kuat, sanajan padha disebut beda, nanging kabeh sing lawas, ilang Rusia, ngendi aku teka. Lan saiki aku ora bisa nelpon populasi saiki sing ana hubungane karo aku, amarga kabeh wong wis nyoba nyingkiri jaman kepungkur. lali. Wilayah, tanah, iki mine. Iku lan tetep mine, nanging wong ora. Aku ora duwe kepinginan kanggo nglindhungi scum, kabeh lanang pederast polesan. Aku luwih seneng ndeleng carane dheweke bakal mangan bumi tinimbang aku bakal nulungi dheweke. Iki wong sing ilang. ora dibutuhake dening negara.
  27. afrikanez
    afrikanez 23 September 2015 08:53
    +1
    Pira taun kepungkur wiwit krisis lan ora ana owah-owahan ing ekonomi. Hei sampeyan, ing ndhuwur, sampeyan mikir sethithik babagan wong lan ora mung babagan penghasilan sampeyan. Wis wektune kanggo ngganti jarum lenga dadi luwih efisien.
    1. adoh
      adoh 23 September 2015 09:03
      +1
      Ya, mentalitas "soviet" sampeyan wis dibuwang. Ora ana wong ing ndhuwur sing bakal mutusake apa wae kanggo masyarakat. Ora ana keputusan saka ndhuwur sing bisa meksa sampeyan nggawe domestik lan mandheg ndedonga kanggo sing diimpor. Nanging, iki cetha kanggo masyarakat ing "awal" Uni.
      1. anip
        anip 23 September 2015 09:26
        +3
        Quote: adoh
        Ora ana sing bakal mutusake apa wae kanggo masyarakat ing ndhuwur. Ora ana keputusan saka ndhuwur sing bisa meksa sampeyan nggawe domestik lan mandheg ndedonga kanggo sing diimpor.

        Iman marang raja-penjamin sing apik ora bisa dirusak.
        1. Das Boot
          Das Boot 23 September 2015 10:28
          0
          Kutipan saka anip
          Iman marang raja-penjamin sing apik ora bisa dirusak.

          hah, sakperangan alesan aku eling saka memoar saka von Lukas carane padha mandheg ing 1941 ing sawetara desa near Vyazma kanggo tarik banyu menyang radiators, lan wong-wong lokal marang wong-wong mau - Carane Tsar-rama kita mengkono ana?
          Dheweke ngapusi, mbokmenawa, dheweke wis suwe nerangake sapa Stalin lan ngapa padha kene eseman
  28. olimpiade15
    olimpiade15 23 September 2015 08:57
    +3
    Coba pikirake apa sing diomongake para panguwasa Rusia:
    1) ana ora cukup income, amarga rega lenga mudhun
    2) rega lenga mudhun, amarga dikarepake 3 kaping kurang saka pasokan
    Cara kanggo ngatasi masalah:
    pembangunan lapangan lenga anyar, masalah iku peralatan diimpor lan kita ora bisa tuku, amarga sanksi lan perlu kanggo golek dhuwit ing budget kanggo tuku peralatan.
    AU, SING NGERTI OPO OPO???
    Yen ana keluwihan lenga ing pasar, tambah produksi minyak bakal ngrusak kahanan lan ora bakal nyumbang kanggo ngatasi krisis kasebut.
    Cara metu saka kahanan liya yaiku pangembangan pasar domestik.
    Undang-undang kasebut nyedhiyakake:
    pajak kanggo adol PPN barang, biasane 18%,
    pajak penghasilan -13%,
    pajak sosial - 30% ing gaji nganti 52 ewu saben wulan lan 10% ing gaji> 52 ewu
    Dikarepake ing pasar domestik artificially diwatesi dening kurang income saka paling warga negara, sing, karo Tambah ing income, bakal tuku liyane barang, nalika Tambah ing dikarepake bakal diarahake kanggo barang diprodhuksi ing negara - pangan, sandhangan. , sepatu, bahan bangunan - kabeh sing bisa diprodhuksi ing negara kasebut.
    Aku wis ngira yen nganti 45% saka upah buruh ing produksi bali menyang perbendaharaan ing bentuk pajak, saka pambayaran keuntungan sosial -18% PPN - iki minangka cara metu saka krisis kasebut. .
    Sadurunge, statistik kalebu rong posisi ing pitungan saka gaji rata-rata - Manajemen lan karyawan - ketik accounting kuwi, amarga. iki ora mung injustice, nanging utamané karusakan kanggo ekonomi negara, nalika rolas pimpinan organisasi ing total nampa jumlah sing padha karo rong atus buruh liyane. Matesi gaji Managers kanggo 10 avg.
    Iku salah yen mung 10% saka pajak sosial sing dibayar saka gaji dhuwur - supaya 20% isih mbayar, nanging wis ing wangun nambah ing tax income.
    Aku ora ngomong babagan keadilan, nanging babagan kaslametane negara.
    Elit Rusia ora ngerti yen Rusia pungkasane dadi koloni, mula bakal dadi apa-apa, ora ana wong ing donya sing bakal nganggep dheweke dadi mitra sing padha, mung bakal dipanasake kaya sampah cilik saka feeder iki, sing digunakake kanthi ora bisa dipisahake. Rusia isih nduweni status negara.
    Mung rakyat sing bisa ngayomi negara, lan supaya iki bisa digunakake, rakyat kudu urip lan berkembang, lan kanggo iki kudu mandheg nggawe budak sing ora duwe hak saka rakyat, ora ana gunane kanggo nglindhungi para penindas.
    Panyengkuyung Departemen Luar Negeri ndominasi kepemimpinan negara minangka mantra ngetutake teori ekonomi dominasi negara sing nyithak dolar.
    Iki sing kita krungu:
    1) kanggo metu saka krisis sing disebabake keluwihan minyak ing pasar, perlu kanggo nambah produksi minyak
    2) supaya duwe dhuwit cukup ing treasury, iku perlu kanggo ngurangi pembayaran i.e. nyuda dikarepake domestik, kang bakal ngurangi bathi budget.
    1. anip
      anip 23 September 2015 09:22
      +2
      Kutipan saka: olimpiada15
      Elit Rusia ora ngerti yen Rusia pungkasane dadi koloni, mula bakal dadi apa-apa, ora ana wong ing donya sing bakal nganggep dheweke dadi mitra sing padha, mung bakal dipanasake kaya sampah cilik saka feeder iki, sing digunakake kanthi ora bisa dipisahake. Rusia isih nduweni status negara.

      Apa dheweke butuh? Dheweke bakal mangkat menyang villa sing dituku ing gunung lan bakal manggon ing ibukutha sing dicolong.

      Kutipan saka: olimpiada15
      Iki sing kita krungu:
      1) kanggo metu saka krisis sing disebabake keluwihan minyak ing pasar, perlu kanggo nambah produksi minyak
      2) supaya duwe dhuwit cukup ing treasury, iku perlu kanggo ngurangi pembayaran i.e. nyuda dikarepake domestik, kang bakal ngurangi bathi budget.

      Lan ana sawetara titik liyane sing ora kasebut kanthi langsung, nanging lagi dileksanakake: potongan upah (absolut, nyata, lan liya-liyane), mundhak rega, PHK.
      Bener, dheweke ngomong babagan poin-poin kasebut kanthi cara sing ditutupi, njaluk supaya "ngencengi sabuk", "sabar" lan "nuduhake patriotisme".
    2. Robinzon57
      Robinzon57 23 September 2015 19:25
      +1
      Tulisan sampeyan minangka jawaban kanggo sing takon apa sing kudu ditindakake? We duwe cukup wong sehat. Ora bakal larut dhewe. Matur nuwun kanggo cathetan sampeyan.
  29. Klim2011
    Klim2011 23 September 2015 09:00
    +5
    Saiki, critakna maneh babagan kepiye para ahli ekonomi gedhe, sing wis tuku emas, bakal nyuda dolar ing jagad iki. ngguyu
    1. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 09:06
      +7
      Kutipan saka Klim2011
      Saiki, critakna maneh babagan kepiye para ahli ekonomi gedhe, sing wis tuku emas, bakal nyuda dolar ing jagad iki. ngguyu

      Ing-in, sawetara uga pengin ngrungokake ....
  30. Stalnov I.P.
    Stalnov I.P. 23 September 2015 09:01
    +3
    Ora ketompo carane akeh kita wis ngandika, peran wong pisanan ing Rusia tansah luwih dhuwur tinimbang ing negara liyane, iku uga digawa metu peran positif - Ivan 3, Ivan the Terrible, Peter 1, Catherine Agung, Alexander 2, Alexander. 3, Lenin, Stalin. Utawa negatif. Apa perane wong pertama negara saiki, yen kabeh isih jelas karo kebijakan luar negeri, banjur kabijakan internal wong pertama pancen gagal, utamane ekonomi, personel, ideologi. Endhog pamrentah sing rusak, blok ekonomi sing dipimpin perdana menteri lan rong pipette saka Bank Sentral, ora bisa lan ora pengin ngrampungake masalah ekonomi, mung duwe rong titik program ing kabeh pidato - ngangkat sanksi lan munggah ing prices lenga, kang nuduhake lack lengkap profesionalisme, kang alamiah ndadékaké kanggo kesalahane lan miscalculations sing mengaruhi kabeh 147 yuta populasi Rusia, kok wong pisanan ora nggawe pancasan kanggo mbusak saka daya lan kontrol nimbulaké bewilderment antarane mayoritas. saka warga Rusia. Iku ya ora masrahake awake dhewe, apa pancen ora cetha yen saben dina wong-wong iki ngalang-alangi pembangunane negara, njalari kacingkrangane rakyat. Presiden ora weruh utawa ora gelem ndeleng, isin ndeleng BADUT iki, ora bisa ngembangake kebijakan sing koheren, progresif kanggo pembangunan negara, bodho lan biasa-biasa wae nyawang bokonge wong Barat. ekonomi, ekonomi iki wis nuduhake kabeh "pesona". Yen terus-terusan kaya ngono, mula bisa dadi kadurjanan marang RAKYAT lan NEGARA RUSIA, kita kudu nggawe keputusan babagan pimpinan kasebut, cukup kanggo nggeser beban ing pundhake rakyat biasa, parasit kudu ditumpes.
  31. avia1991
    avia1991 23 September 2015 09:04
    +4
    Menteri ngritik kebijakan nggawe cadangan finansial ing taun-taun sadurunge. Mratelakake panemume, potongan kanggo cadangan nalika rega minyak dhuwur ora cukup
    Omong kosong, Gusti!
    Sampeyan ora perlu nyuda cadangan - nanging kanggo nandur modal ing pangembangan industri kita dhewe! Investasi ing pangembangan teknologi anyar!..
    Lan kita kabeh ing cara lawas: "ing jar, sijine iku ing jar! Ayo padha ngapusi, kanggo dina udan .."
    Keparenga kula pitaken ingkang njlentrehaken, Bapak-bapak: LAN KANG SAPA ?
    1. Robinzon57
      Robinzon57 23 September 2015 19:32
      0
      Kanggo bankir sing terus-terusan dipasrahake triliun sajrone krisis. Sing banjur nandur modal dhuwit iki ing resort Mediterania
  32. adoh
    adoh 23 September 2015 09:09
    +1
    Kutipan saka Klim2011
    Saiki, critakna maneh babagan kepiye para ahli ekonomi gedhe, sing wis tuku emas, bakal nyuda dolar ing jagad iki. ngguyu

    Nanging kenapa tugas kasebut disetel - kanggo numpes dolar nganggo emas? Ayo Fed menehi hasil karo dolar.
    1. anip
      anip 23 September 2015 09:20
      +4
      Quote: adoh
      Nanging kenapa tugas kasebut disetel - kanggo numpes dolar nganggo emas? Ayo Fed menehi hasil karo dolar.

      Inggih, emas apa ora emas, nanging panguwuh saka kabeh limo ahli ekonomi lan jingoists sing "dolar bakal enggal ambruk" wis terus-terusan krungu kanggo 25 taun.
      1. Das Boot
        Das Boot 23 September 2015 10:31
        0
        Kutipan saka anip
        sing "dolar bakal ambruk rauh" wis terus-terusan krungu kanggo 25 taun.

        uh-uh, sampeyan nolak, aku mikir. Kapercayan ing dolar mudhun sithik amarga China mundhak 10% saben taun ngguyu
  33. akudr48
    akudr48 23 September 2015 09:11
    +3
    Nalika Capello dadi tanggung jawab tim bal-balan Rusia, sawise kalah karo tim yard liyane, kancaku, sing tau main lan duwe informasi cedhak bal-balan, ujar manawa sampeyan mbusak Don Fabio iki lan sijine liyane ing pos Ch. pelatih, banjur tim bakal miwiti kanggo menang.

    Ana apa.

    Dadi tokoh-tokoh sing kesel banget babagan pamikiran ekonomi liberal lan praktik penjarahan, Ulyukaevs, Naibulins, Siluanovs, lan Chuibass liyane, diiringi raksasa manajemen kaya Dvorkovich, kaya Don Fabio ing ekonomi Rusia.

    Wis wektune kanggo ngusir wong-wong mau metu saka kono lan bakal luwih apik.

    Sing durung kelakon.
    1. adoh
      adoh 23 September 2015 09:16
      -2
      Ayo Tante Zina saka toko pai ing Bank Sentral. Dheweke mesthi ngerti carane ngitung dhuwit. ngguyu
      1. Das Boot
        Das Boot 23 September 2015 10:41
        +1
        Quote: adoh
        Ayo Tante Zina saka toko pai ing Bank Sentral. Dheweke mesthi ngerti carane ngitung dhuwit. ngguyu
    2. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 11:39
      -1
      Kutipan saka akudr48
      Nalika Capello tanggung jawab kanggo tim bal-balan Rusia ... kancaku ... ngandika yen sampeyan njupuk siji iki metu ... lan sijine liyane ... tim bakal miwiti kanggo menang.
      Mangkono uga tokoh-tokoh ekonomi liberal sing ngganggu iki ....

      Wis wektune kanggo ngusir wong-wong mau metu saka kono lan bakal luwih apik.

      ya, ana rong perkara sing saben wong ngerti - bal-balan lan ekonomi. Kajaba iku, resep-resep kanggo sukses padha - bubar, rekrut anyar - iku ing tas.
  34. anip
    anip 23 September 2015 09:19
    +3
    Inggih, maneh, lenga, lenga, regane. Dhuwit diinvestasi ing dana stabilisasi bodho fiktif, substitusi impor dianggep ing konteks pambangunan lan ndandani platform pengeboran minyak ... Apa maneh bukti sing dibutuhake kanggo jingoists yen ekonomi Rusia minangka ekonomi bahan mentah sing nyata, yen Rusia minangka lenga, meh pisang, republik? Bener, gedhang, ora kaya lenga, ora suda, gedhang minangka produk sing bisa dianyari. Kanggo dana stabilisasi edan, apa ora luwih apik yen mbangun pabrik lan pabrik nganggo dhuwit iki? Sing bakal dadi dana stabilisasi nyata, industri, dudu kertas.
    1. layangan
      layangan 23 September 2015 23:25
      0
      Siji pitakonan cilik nanging angel: Dhuwit sampeyan Apa aku kudu menehi kanggo pambangunan pabrik "lilin"? Kanggo pabrik - kanggo bojomu? Aja mung njupuk iki minangka tantangan pribadi, sampeyan mung kasebut kanggo nyoba ing kahanan dhewe. Carane akeh futures bisa mbayangno?
  35. DOBROCOT
    DOBROCOT 23 September 2015 09:36
    +2
    Rusia minangka tanah piso sing ora diasah.
  36. mihasik
    mihasik 23 September 2015 10:26
    +2
    Lan saiki wektune kanggo sanksi, lan langsung ana masalah ing endi wae. Padha mengaruhi dina; padha bakal dibayangke ing mangsa.

    Nanging apa sing njerit-njerit, njerit-njerit menyang snot: "We e..li sanksi sampeyan!"? Mungkin e..t ora perlu sanksi, nanging Pamrentah Federasi Rusia?
  37. Horn
    Horn 23 September 2015 10:27
    +3
    Ing Inggris, penutur lenggah ing karung wulu wedhus, sing dadi simbol kamakmuran Inggris nalika jaman pager lan "perang tekstil". Lungguh secara harfiah. Booty ing tas.
    Iku bakal perlu kanggo kita Siluanovs lan menagers efektif liyane lan sarwa Greco-Kudrinomists kanggo secara harfiah njagong mudhun ing apa, ing mratelakake panemume, iku simbol saka Rusia kang kesejahteraan. Ing tong minyak. Lan nggawa gas menyang bagasi, supaya padha ambegan jero.
    Lan yen dheweke pengin metu saka tong minyak - mangga, mung "mbusak Rusia saka jarum minyak": ngeculake ekonomi lan keuangan saka industri minyak lan dolar.
    Ekonomi nyata kudu dikembangake, dhuwit kudu diinvestasikan ora ing proyek spekulatif virtual, nanging ing industri jangka panjang sing mbutuhake "rubel dawa". Sampeyan kudu kerja ora ing negara manca, nanging ing negara sampeyan! Lan yen kanggo Siluanoviz "dhewe" negara ora Rusia, banjur kick ing bokong lan pesawat seneng!
    1. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 11:42
      0
      Kutipan saka Horn
      Ing Inggris, penutur lenggah ing karung wulu wedhus, sing dadi simbol kamakmuran Inggris nalika jaman pager lan "perang tekstil". Lungguh secara harfiah. Booty ing tas.
      Iku bakal perlu kanggo kita Siluanovs lan liyane

      lan ing Australia aku weruh globes for sale, kang Antartika ing ndhuwur ... Mungkin nyoba kanggo nguripake soko liwat?
      1. Horn
        Horn 23 September 2015 12:38
        +1
        Aku ora bakal nguripake globe, nanging sijine Silanov ing tong minyak utawa ing tong minyak ...
        1. Das Boot
          Das Boot 23 September 2015 13:12
          -1
          Kutipan saka Horn
          sijine Silyanova ing tong minyak utawa ing tong minyak ...

          Kutipan saka Horn
          pisanan "nyopot Rusia saka jarum lenga":

          Kutipan saka Horn
          Ekonomi nyata kudu dikembangake

          Kutipan saka Horn
          lan ing jangka panjang, mbutuhake industri "rubel dawa".

          maneh semedi mantri iku. Aja kuwatir babagan "jarum" - industri minyak bakal rusak kanthi cepet. Dadi mudhun saka jarum bakal diiringi patah. Aku mung duwe sawetara mamang babagan investasi karo rubles dawa, ana prakara apa. Amarga tesis Demokrat sing kondhang "Sadurunge yayasan lan banjur ..." ing babagan bagean pisanan luwih apik tinimbang commies. Paling ora dheweke miwiti "... banjur" kanthi cara dhewe, nanging isih ... Lan lenga ibu, kanthi cara, mbantu dheweke akeh babagan iki.
          1. Horn
            Horn 24 September 2015 08:51
            -1
            Kejaba mantra "jarum lenga" iku pipa karo lenga, apa sampeyan ngerti?
            Jarum lenga, kanggo sing ora pinter, dudu pipa karo lenga. Lan ora malah platform lenga lan sumur karo menara. Jarum minyak yaiku ketergantungan kurs ruble marang rega minyak. Jarum minyak minangka tugas, kayane, Bank Sentral kita njaluk ijin saka Amerika Serikat kanggo ngetokake rubel. Lan kewajiban kanggo gawé ora luwih saka kasedhiya kertas Cut ijo.
            Lan "rubel dawa" iku dana sing ora mbalekake 15 menit sawise investasi, kaya ing adol meneh (spekulasi) ora diprodhuksi dening sampeyan, kaya ing industri pangan lan cahya, pungkasanipun, nanging dana nandur modhal ing industri sing bakal menehi bali. ing perspektif jangka panjang (industri berat, teknik mesin). Iki mung bisa diwenehake dening negara merdika, sing umume ora.
  38. 56_br
    56_br 23 September 2015 10:39
    +2
    Carane pucet mentri modern kita katon marang latar mburi Mentri Soviet, sing ngatur kanggo mundhakaken Negara kita sadurunge lan sawise Perang Donya II menyang paling ndhuwur ekonomi donya tanpa dhuwit lenga lan gas.
  39. 1964
    1964 23 September 2015 10:41
    0
    Artikel sing cerdas lan menarik. Penulis sensibly substantiated lan analisa masalah. Oleg, matur nuwun, iku menarik.
    apik
  40. valokordin
    valokordin 23 September 2015 11:05
    +5
    Kutipan: 56_br
    Carane pucet mentri modern kita katon marang latar mburi Mentri Soviet, sing ngatur kanggo mundhakaken Negara kita sadurunge lan sawise Perang Donya II menyang paling ndhuwur ekonomi donya tanpa dhuwit lenga lan gas.

    Dadi menteri ing USSR ora nyolong, amarga saiki (lan ing I.V. Stalin, kaya awake dhewe, ora nyolong), mula ana dhuwit ing anggaran. Lan yen iki nyolong, sing ngidini kanggo nyolong utawa ora 37 taun. Eh, aku wedi yen kita klelep ing ngisor, nanging wong-wong iki, nalika mangan lan nyolong, bakal terus kaya ngono. Lan Wong nyekel kabeh, yen ora ana perang.
    1. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 11:46
      0
      Kutipan saka valokordin
      Menteri Duc ing USSR ora nyolong

      lan ing lemah? Kabeh jinis Medunov lan liya-liyane? Ora perlu "ora nyolong". Padha wedi, nanging padha nyolong. Aku pracaya bayi.
      Kutipan saka valokordin
      Oh, aku wedi yen kita bakal klelep ing ngisor

      ayo break ngisor lan nerusake. Luwih optimistis, kanca!
    2. mihasik
      mihasik 23 September 2015 12:09
      +1
      Kutipan saka valokordin
      Eh, aku wedi yen kita klelep ing ngisor, nanging wong-wong iki, nalika mangan lan nyolong, bakal terus kaya ngono.

      Mulane, tren wis katon ing negara menyang pemugaran monumen kanggo I.V. Stalin. Lha, kanggo monumen-monumen... Nek aku sing dadi pejabat, aku mikir.
      1. Das Boot
        Das Boot 23 September 2015 12:19
        0
        Kutipan saka mihasik
        monumen kanggo I.V. Stalin. Lha, kanggo monumen-monumen... Nek aku sing dadi pejabat, aku mikir.

        pralna - dheweke bakal dadi wicaksana lan, amarga prospek kenalan sing akrab karo kekancan chainsaw, dheweke bakal mulai ndeleng rampokan kanthi energi sing dilipat.
  41. weksha50
    weksha50 23 September 2015 11:26
    +2
    "Kacarita ing taun 2020 kekurangan suku cadang kanggo platform pengeboran bisa luwih saka 150 ewu unit saben taun. Analog saka peralatan manca praktis ora diprodhuksi ing Rusia. Conto: ing platform Arktik Prirazlomnaya, bagean peralatan Rusia. kurang saka 10%. Lan miturut data sing kasebut dening Yerkov, bagean peralatan Rusia ing eksplorasi lepas pantai saiki kurang saka 1%!"...

    Mdaaaaa ... Sampeyan maca, lan rambut ing sirah gundul ngadeg ...

    Apa kahanan kasebut bisa ditindakake ing USSR ???

    Mabuk, utawa apa wae ... Dadi kasus iki ora bakal mbantu ...

    PS Ora kulon liar sing nyebar rot lan numpes Rusia, nanging "jinis" pengusaha, egoists, pejabat korup, kanggo sijine iku mung - maling sing bledosan menyang kuwasa !!!
    1. DenBfrkas
      DenBfrkas 23 September 2015 11:38
      +3
      Kutipan saka: veksha50
      "Kacarita ing taun 2020 kekurangan suku cadang kanggo platform pengeboran bisa luwih saka 150 ewu unit saben taun. Analog saka peralatan manca praktis ora diprodhuksi ing Rusia. Conto: ing platform Arktik Prirazlomnaya, bagean peralatan Rusia. kurang saka 10%. Lan miturut data sing kasebut dening Yerkov, bagean peralatan Rusia ing eksplorasi lepas pantai saiki kurang saka 1%!"...

      Mdaaaaa ... Sampeyan maca, lan rambut ing sirah gundul ngadeg ...

      Apa kahanan kasebut bisa ditindakake ing USSR ???

      Mabuk, utawa apa wae ... Dadi kasus iki ora bakal mbantu ...

      PS Ora kulon liar sing nyebar rot lan numpes Rusia, nanging "jinis" pengusaha, egoists, pejabat korup, kanggo sijine iku mung - maling sing bledosan menyang kuwasa !!!

      Ing USSR, kabeh diprodhuksi ing USSR saka pacifiers bayi kanggo roket angkasa.
  42. 1234567890
    1234567890 23 September 2015 11:30
    +3
    Warga Ulyukaev wis suwe ditepungi karo Comrade Makarov, sing ora ana silencer. Iki minangka kanibal Gaidar lawas. Lan pejabat Kementerian Keuangan lan Menteri Ekonomi - paling ora - njupuk diploma, ngrampas kabeh sing dipikolehi kanthi kerja keras, menehi sapu lan sekop lan dikirim kanggo ngresiki dalan. Yen kabeh goofs saka kantor diusir menyang karya sing migunani kanggo sosial, ora ana buruh tamu sing dibutuhake ing Moskow.
  43. weksha50
    weksha50 23 September 2015 11:31
    +2
    "Yen sanksi terus ing taun-taun sing bakal teka, industri minyak bakal nandhang sangsara tambahan amarga kegagalan peralatan: bakal ana kekurangan komponen asing sing akut" ...

    Lan tanduran kita, sing sadurunge makarya kanggo setengah donya lan nyedhiyakake katup mati sing abot kanggo industri minyak lan buruh gas, wis meh tiwas ... Lan lagi rampung kanthi cara ... Ora ana sing isih ana . ..

    Lan ceruk kasebut dikuwasani dening wong Tionghoa kanthi produk sing luwih murah, TAPI (!!!) produk sing ora bisa dipercaya lan murah ...

    Lan ing wektu sing padha, tangisan bungah liar krungu babagan substitusi impor ...

    Sapa sing entuk manfaat saka iki???!!! Aku ora duwe tembung ...
  44. loaln
    loaln 23 September 2015 11:32
    +1
    "... pamaréntah setengah wuta kita pungkasanipun bakal weruh kerugian saka model basis komoditas ekonomi" pembangunan sing pejabat financial Rusia lan manager ndhuwur lenga lan gas terus fokus ing dina iki.
    Apa pemerintah iki setengah wuta? Kita isih kudu katon. Kajaba iku, miturut skenario sing padha, dolar nguwasani kabeh.
    Ayo dadi miwiti karo kompor. Minyak minangka kasugihan nasional kita, lan bisa uga minangka bandha nasional. Simpenan kasebut diwenehake marang pemilik pribadi kanggo "gratis", kaya-kaya kanggo "eksploitasi efisien".
    Iku tetep kanggo katon ing kapentingan sing?
    1. valokordin
      valokordin 23 September 2015 17:13
      +1
      Kutipan saka lol
      Pamrentahan setengah wuta pungkasane bakal weruh kekurangan model "pembangunan" ekonomi berbasis komoditas, sing terus difokusake dening pejabat finansial Rusia lan manajer minyak lan gas saiki.

      Pamrentah kita ora setengah wuta, nanging anti-Soviet ing pangertèn lengkap tembung. Dheweke duwe kekuwatan Soviet, malah aspèk-aspèk positifé njalari keroting untu, luwih seneng matèni negara tinimbang mbalèkaké modhèl ekonomi sosialis, iki logikané, logika kapitalisme gangster.
  45. loaln
    loaln 23 September 2015 11:46
    +3
    Terusane.

    Kauntungan mesthi ana ing bathi. Kepiye cara disebarake? Pajak negara (lan potongan kosmetik liyane) ing rubel. Dolar didol sebagian menyang negara, kanthi bathi, temenan wis ana ing artikel sing beda.
    Sisane bathi kanggo para pemegang saham. Lan padha bengok-bengok, dheweke butuh investasi. Kanggo tuku teknologi lan peralatan (singa bagean - ing luar negeri). Lan dheweke terus-terusan njaluk bantuan negara ing babagan iki (apa ora kanthi tujuan njupuk potongan pajak sing diwenehake marang dheweke?).
    Apa output? Pemegang saham ing coklat, negara (wong), duwe bolongan donat. Ora, rintisan sing ngganti ukuran. Gumantung ing satiety saka shareholders.
    Lingkaran ditutup. Tangis industri (swasta) babagan kekurangan investasi tetep. Mung ing kasus.
    Dadi, ing algoritma iki, Rusia ora dadi tambahan bahan mentah. Dheweke dadi abdi. sapa? Temtokake dhewe.
  46. Komentar wis dibusak.
  47. dmb
    dmb 23 September 2015 12:03
    +2
    Aku nyoba mangertos, nanging aku ora bisa, apa persis sing diskusi? Sawise kabeh, liberal saka Pamrentah lan Bank Sentral beda karo "patriot" saka Pemerintah lan Administrasi sing padha mung amarga kabeh wong ing perusahaane menyang bathhouse (malah ora mesthi). Tujuane pancen padha; pisanan kabeh, kesejahteraan lan lingkungan sing cedhak. Iki hukum kapitalisme, sing mung ora bisa mlumpat. Glazyev lan Shoigu minangka pembela sing padha karo kapentingan ibukutha gedhe karo Ulyukaev lan Kudrin. Mulane, sanajan sesuk Putin mutusake yen dheweke iku Stalin (minangka impen warga negara sing paling sempit), dheweke bakal dadi Stalin mung kanthi cara, lan ora ana tujuane, lan dheweke bakal mbela kepentingan kelas penguasa. lan dudu kepentingane warga sing ciyut iki.
    1. Das Boot
      Das Boot 23 September 2015 12:23
      0
      Kutipan: dmb
      Aku nyoba mangertos, nanging aku ora bisa, apa persis sing diskusi?

      dadi...
      1937 - kita lungguh, scolding pamaréntah (ing bisik-bisik). Kita lungguh.
      1953 - kita lungguh, scolding pamaréntah (isih ing bisik-bisik). Kita lungguh.
      1964 - kita lungguh, scolding pamaréntah (wis banter). Kita ora lungguh.
      1978...1985...1991...2000...2005...
      2015 - kita njagong lan scold pamaréntah (bareng lan karo expression). Kita ora arep lungguh.
      1. Kotvov
        Kotvov 23 September 2015 20:38
        0
        2015 - kita njagong lan scold pamaréntah (bareng lan karo expression). Kita ora arep lungguh.
        nalika sawetara nampa subsidi ing milyar, tuku yacht ing mayuta-yuta sayuran ijo, padha ora bakal ndharat.
  48. Tektor
    Tektor 23 September 2015 12:07
    0
    "Lan siji maneh, sing diarani skenario baseline, miturut anggaran sing kudu diwilang. Beda karo rong kementerian: Kementerian Pembangunan Ekonomi percaya yen ing 2016 rata-rata rega minyak taunan bakal dadi $ 50 saben barel. Departemen Keuangan - $ 45 saben barel."
    Kayane aku yen nyetel rega tong minyak ing 50 ing rancangan anggaran, negara lan Saudi bakal entuk rega rata-rata 45, mung saka gawe piala. Mulane, aku ngusulake kanggo kalebu ing budget rega rata-rata kanggo taun $55 saben tong minyak (lan kanggo nglakokaké - ing tingkat saka $50), iki cocog karo plans kanggo strangle perusahaan shale. KMK, rega rata-rata ora bisa mudhun ing ngisor $ 40.
  49. krona
    krona 23 September 2015 12:41
    +2
    Pira taun, padha ngomong bab construction saka pabrik anyar, steamships, nanging kita isih lungguh ing sumber energi.
  50. soratnik
    soratnik 23 September 2015 12:59
    +3
    Umur dawa Rusia minangka "tambahan bahan mentah" saka Kulon wis nyebabake kasunyatan manawa anggaran kasebut terus-terusan digambar kanthi nggatekake rega minyak donya. Minyak dadi luwih murah - anggaran luwih tipis, lenga dadi luwih larang - ana keluwihan anggaran, lan dhuwit menyang dana cadangan.


    Setaun kepungkur, iki jelas malah kanggo "bodho" McCain, sing nyebut Rusia minangka "pom bensin karo rudal"; kabeh wong banjur banget gelo, mungkin amarga dheweke pancen bener. Saiki kita wiwit entuk keuntungan saka Putinomics, yaiku kanggo njagong ing pipa minyak lan tinimbang nandur modal ing ekonomi kita, ndhukung ekonomi AS nganggo petrodollar.
    Ing taun kepungkur aku wis ngyakinake masarakat lokal manawa pamrentah Federasi Rusia dikumpulake saka parasit bodho sing ing negara liya mesthi wis bubar. Dheweke nyebut awake dhewe minangka ahli ekonomi, sanajan dheweke ora bakal disewa dening perusahaan Kulon sing apik minangka akuntan. Nanging ing negara kita padha ketemu syarat dhasar kanggo pejabat Rusia - pengabdian pribadi, lan kawruh saka masalah sing kudu nyedhiyani pancen ora perlu, kaya ngarsane otak. Tinimbang miwiti ngrangsang ekonomi lan nindakake regulasi mata uang, para liberal iki kagum karo rega minyak lan terus-terusan ngucapake mantra babagan nyuda rega minyak. Wis suwe jelas yen para ahli ekonomi sing berpengalaman, sanajan ing kahanan ekonomi sing ora becik, golek cara kanggo nylametake ekonomi (elinga pamrentahan Primakov-Maslyukov), lan iki mung bisa njagong ing pipa minyak lan mbuwang petrodollar gratis. Kapan angsa Kremlin iki pungkasane ngerti yen dheweke wis entuk mediocrity sing bakal ngrusak negara?! Kayane wonge budheg utawa bisu.