Senapan Layanan Sniper Urban Taktis (TUS Mod.1)

6
Perusahaan Italia Tactical73 Srl, kantor pusat ing komune Venaria Reale ing Italia sisih lor (provinsi Turin), utamane dikenal ing komunitas penembak ing negarane dhewe minangka distributor lan importir senjata api. gaman lan aksesoris kanggo diprodhuksi dening sawetara merek Amérika misuwur ing donya, kang kalebu PWS, Masterpiece Arms, Strike Industries, Lucid, Arredondo lan akeh liyane. Perusahaan kasebut duwe spesialisasi ing distribusi macem-macem produk, wiwit saka bagean senjata nganti sandhangan. Ing pameran IWA OutdoorClassics 2015 ing Nuremberg, perusahaan iki nampilake pangembangan pertama senapan layanan, informasi babagan sing durung kasedhiya sanajan ing situs web resmi perusahaan.

Iki minangka bedhil layanan bolt-action. Model taktis nampa sebutan TUS Mod.1 "Tactical Urban Sniper", sing bisa diterjemahake kanthi harfiah saka basa Inggris minangka "sniper urban taktis", nyatane, definisi iki mbukak kabeh inti saka novelty sing diwenehi. Senapan kasebut wiwitane digawe kanggo tembak ing jarak sing adoh lan kanggo nyukupi kabutuhan polisi lan personel militer sing bisa digawa kanggo ngrampungake kahanan kritis ing lingkungan kutha.



Senapan kasebut nyukupi kritéria kanggo digunakake ing lingkungan kutha, cukup kompak, dawa laras mung 16 inci (406 mm) lan dilengkapi stok sing bisa dicopot. Senapan kasebut cocog karo kritéria supaya bisa digawa kanthi nyaman lan bisa gampang dipasang dening pasukan polisi khusus ing papan sing terbatas. Senapan prototipe, sing ditampilake ing pameran IWA ing Nuremberg, dilengkapi tabung keselak PWS FSC30. Ing wektu sing padha, threading standar ing moncong bedhil ngijini sampeyan kanggo nggunakake sembarang lampu kilat hider kompatibel utawa rem muzzle, kalebu silencers dirancang kanggo polisi lan personel militer. Wigati dicathet yen ing kahanan kutha, kanthi jarak sing cendhak kanggo nggunakake senjata penembak jitu, masalah nyamarake penembak jitu dadi penting banget, sing umume difasilitasi kanthi nggunakake silencer sing ora kalebu swara tembakan lan anane geni moncong. . Dampak psikologis maksimal ing mungsuh diwenehake dening shooting tanpa flameless lan bisu ing wayah wengi. Uga, spesialis Tactical73 nyathet yen sanalika bisa, dheweke bakal nyoba menehi pilihan liyane kanggo lampiran moncong kanggo senapan sniper taktis.

Senapan sniper bolt-action Tactical73 TUS Mod.1 adhedhasar grup aksi Remington 700. Senapan kasebut dilengkapi majalah sing bisa dicopot lan ril aluminium MDT TAC-21. Versi awal senapan, sing ditampilake ing pameran ing Jerman, kalebu nggunakake kartrij 7,62x51mm, nanging ing mangsa ngarep, miturut jaminan saka manufaktur, kaliber liyane bakal kasedhiya kanggo pelanggan. Umumé, kita bisa ngomong sing kaliber 7,62 mm cukup efektif ing kahanan kutha, gadhah daya mandeg perlu, akurasi lan kemampuan kanggo murub liwat alangan kutha alam. Ing sawijining wektu, kanggo nyukupi kabeh kritéria kasebut, senapan sniper semi-otomatis M110 SASS digawe ing AS.



Panggunaan stok aluminium MDT TAC-21 ngidini sampeyan nyelehake rel MIL-STD-1913 Picatinny ing gegaman, sing dumunung ing sadawane kabeh dawa ing ndhuwur lan nyedhiyakake kemampuan kanggo nginstal / mbusak kanthi cepet elektro-optik lan ndjogo optik. piranti. Kajaba iku, ril Picatinny cendhak dumunung ing ngarep-mburi bedhil ing posisi 3, 6 lan 9, padha dirancang kanggo tambahan "body kit" bedhil liwat nggunakake macem-macem aksesoris taktik.

Senapan sniper taktis Tactical73 Tactical Urban Sniper diarani kompatibel karo genggeman pistol M4 / M16 / AR-15 lan bakal dikirim saka pabrik kanthi stok sing bisa diatur saka HERA Arms sing dipasang ing krenjang lipat sisih. krenjang iki bisa dibusak lan diganti mengko kanggo mesthekake kompatibilitas gegaman karo bokong liyane, contone, bokong saka bedhil M4 / M16 / AR-15 wis kasebut ing ndhuwur.



Sumber informasi:
https://www.all4shooters.com/ru/spetsialnaya/vystavki-2015/IWA-2015/ruzhya/Tactical73-TUS-Model1-Tactical-Urban-Sniper-vintovka-s-povorotnym-prodolno-skolzyashchim-zatvorom
http://www.guns.yfa1.ru/poluavtomaticheskaya-snajperskaya-vintovka-m110-sass-semi-automatic-sniper-system-ssha-obzor-sovremennyx-zarubezhnyx-snajperskix-sistem-chast-1.html
http://otvaga2004.ru/armiya-i-vpk/armiya-i-vpk-concept/urban-weapon
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    24 September 2015 07:24
    Wiwit kapan sejatine sipil, mburu "taktis" sasis-platform MDT TAC-21 karo buttstock taktik MDT Skeleton Adjustable Rifle stock - V2, maneh saka MDT, wiwit ditawakake minangka layanan, lan malah luwih senapan sniper pertempuran? Gambar nuduhake versi "adat" cukup biasa saka Remington 700 SPS Tactical AAC senapan mburu karo tong minyak 20-inch karo moncong Utas kanggo lampiran rem muzzle utawa silencer. Lan sasis platform MDT wis diprodhuksi kanggo dangu utamané kanggo Pamburu lan mung penyayang shooting peluru sing seneng varian pseudo-militer saka bedhil mburu. Kabeh iki wis suwe didol sanajan ing Australia kanthi hukum moronic babagan kepemilikan senjata. Lan ora ana perusahaan Italia sing bisa lan ora duwe hak kanggo ngliwati perkembangan ALIEN lawas minangka sing pertama. Penulis opus ora ngerti basa Inggris utawa sengaja nyasarake penonton.
    1. +1
      24 September 2015 09:23
      Kabeh pancen bener. Italia iku importir, nanging supaya bisa didol, ya, sampeyan kudu nyetel iku kanggo kawentar, padha ora katon minangka dhewe-super pembangunan.
      kanggo dangu utamané kanggo Pamburu lan mung penyayang saka peluru shooting

      Ya, Orsis lan Sako sing padha mung ngalih menyang amben liyane lan voila - jancok alpine, jancok safari.
      ing Australia karo hukum gun moronic sawijining

      Bisa ngomong bab rincian, digunakake aku krungu akeh iki, nanging ora ana siji menyang rincian? Aku mung ngerti yen undang-undang "Inggris" ora setya marang pemilik bedhil, nanging ora luwih.
      1. 0
        24 September 2015 10:57
        Apa rincian spesifik sing sampeyan kasengsem? nulis ing sabun [email dilindhungi] Aku bakal seneng nuduhake informasi.
      2. 0
        24 September 2015 13:43
        Quote: slompret
        Undhang-undhang "Inggris" ora setya marang pemilik senjata

        Kerudung lan topi baseball ora diidini ana, amarga "wong ala" luwih seneng, lol ngguyu . Siji mung bisa nggawe asumsi saka iki, kaya apa karo senjata

        iku bab Inggris
    2. 0
      6 Oktober 2015 12:58
      Kutipan saka silver169
      sejatine sifate sipil, mburu "taktis" sasis platform MDT TAC-21

      Apa sampeyan bisa ngomong apa sing murni sipil, sing ora bisa digunakake kanggo tujuan militer?
      Kutipan saka silver169
      bedhil mburu Remington 700 SPS Tactical AAC

      Sing apa iku - sniper Amérika M24 lan M40, cukup aneh, padha 700 rem ing kaliber padha 308 anggur. Sing. kasunyatan sing ana ing wangun iki 700 rem ora ing layanan ngendi wae ora nggawe "murni" sipil. Lan aku setuju babagan usaha Italia kanggo ngliwati senapan sing dipasang saka komponen saka manufaktur sing beda kanggo pangembangane.
  2. +1
    24 September 2015 20:49
    Aku wonder nalika ing Rusia bakal "nglairake" kanggo senapan sniper semi-otomatis kanggo ngganti Dragunov?
    1. 0
      28 September 2015 13:46
      Apa rampung ngganti? Luwih apik kanggo modernisasi sing lawas, utamane amarga isih dianggep minangka salah sawijining NE sing paling apik kanggo deso lan ngluwihi. Iku bakal luwih trep kanggo sniper dhewe

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"