Latihan "Pusat-2015" nggunakake sarana komunikasi paling anyar, ditampa dening pasukan dina sadurunge

21
Sampel anyar peralatan komunikasi pisanan digunakake ing latihan strategis "Pusat-2015", laporan RIA News pesen saka layanan pers Distrik Militer Tengah.



"Sampel anyar peralatan komunikasi militer, sing ing pungkasan Agustus, miturut Ordo Pertahanan Negara, mlebu layanan karo unit militer lan formasi Distrik Militer Tengah (TsVO), kasil digunakake sajrone komando lan staf strategis Pusat-2015. ngleksanani komando strategis lan maneuvers staf Center-XNUMX, "ujare rilis kasebut.

Miturut layanan pers, "kanthi total, udakara 60 unit peralatan komunikasi militer anyar dilebokake ing layanan karo pembentukan senjata gabungan Samara saka Distrik Militer Tengah, sing dipasang ing wilayah Volga, sadurunge latihan."

Kacarita nalika latihan kasebut, militer nggunakake "sistem digital Redut-2US paling anyar", kit konferensi video tertutup ZVKS-M, stasiun radio digital Azart-P1 generasi VI, stasiun relay radio R-419L1 paling anyar, R -438 Barrier- T" lan conto peralatan khusus liyane.

"Thanks kanggo frekuensi operasi kanthi otomatis tunable saka 100 kanggo 1000 kaping per detik, padha njamin transmisi stabil lan terus-terusan informasi ing lingkungan elektronik angel," nyathet departemen militèr.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    24 September 2015 08:20
    Kabar apik, isih foto sampel, lan mung sawetara kanggo distrik 60
    1. +3
      24 September 2015 08:25
      Kutipan: 31 rus
      sithik banget kanggo distrik 60

      Inggih, iku paling kamungkinan run-in. Lan peralatan komunikasi diwenehake ing set. 60 iku, mbok menawa, pesawat: hardware (stasioner) + portabel. Luwih luwih.
      1. +2
        24 September 2015 09:37
        bakal duwe foto sampel
    2. 0
      24 September 2015 15:28
      Inggih, sampeyan ndeleng siji ing foto - R-187-P1 "Kasenengan".
  2. -2
    24 September 2015 08:27
    Aku wonder carane ngganti frekuensi operasi karo frekuensi saka 1000 Hz bisa mengaruhi stabilitas transmisi informasi? Ana ing kene penulis wis ngerti ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. -1
      24 September 2015 08:54
      penulis artikel mangertos sethitik ing komunikasi radio. Algoritma sing padha ngidini komunikasi ditutup saka interception lan scan.
      1. +1
        24 September 2015 10:27
        Aku uga ora ngerti akeh babagan komunikasi radio, nanging yen algoritma ngidini informasi bisa ditularake kanthi penindasan sebagean (sebagean mundhut informasi ing frekuensi tartamtu), banjur ukara ing artikel babagan stabilitas cukup cocok, apa ora? Senadyan kasunyatan manawa sawetara spektrum ditindhes (permanen utawa dumadakan), transmisi kasebut dijamin terus-terusan amarga ana owah-owahan konstan ing frekuensi operasi.
        1. +3
          24 September 2015 15:40
          Ora bener.
          Interferensi bakal kelakon mung ing kasunyatan saka frekuensi RER. Tegese, kita wis nemtokake PRD - kita ngremukake.
          Yen owah-owahan frekuensi operasi ing tingkat saka 1000 mlumpat / sec, mungguh RS ora bakal bisa ndeteksi lan nyuda, lan mung gangguan alam utawa gangguan acak ing frekuensi duwe efek. Parameter utama liyane yaiku wektu transmisi ing siji frekuensi sadurunge owah-owahan, sing luwih cilik, luwih apik. wiwit 1000 data Hz kira-kira. Ing wektu sing padha, owah-owahan frekuensi ing urutan acak supaya RER mungsuh ora bisa systematize algoritma. Mode kasebut diarani PRCH (pseudo-random tuning of the radio frequency).
    3. 0
      24 September 2015 09:30
      Aku ora nemokake apa-apa ing teks "ngganti frekuensi operasi kanthi frekuensi 1000 Hz ...", ing teks: "Thanks kanggo frekuensi operasi sing bisa disetel kanthi otomatis saka 100 nganti 1000 kali per detik ...", nanging iki iku beda-beda.
      1. +1
        24 September 2015 10:00
        iya ta? Lan ing apa?
    4. +1
      24 September 2015 10:32
      Kutipan saka Riv
      Aku wonder carane ngganti frekuensi operasi karo frekuensi saka 1000 Hz bisa mengaruhi stabilitas transmisi informasi? Ana ing kene penulis wis ngerti ...

      Kabeh bener. Peralatan modulates frekuensi ing tingkat nganti 1000 KALI per detik. Coba nyegat sinyal sing migunani sing ngganti frekuensi transmisi saka 100 nganti 1000 kaping per detik miturut algoritma sing ora dingerteni. Iki minangka tugas sing angel banget kanggo interception radio.
      1. 0
        24 September 2015 11:39
        Sampeyan ora ngerti. Modulasi frekuensi mung kalebu ngganti frekuensi sinyal operator. Ngomong yen "thanks kanggo frekuensi operasi kanthi otomatis tunable" informasi ditularaké kira-kira padha karo ngomong: "bom nuklir tansah tekan episentrum." Lan saka 100 kanggo 1000 Hz - iki ketoke frekuensi panyimpangan. Nanging ngganti ing watesan kasebut ora bakal mengaruhi kemungkinan interception utawa kacepetan transmisi informasi. Kajaba iku, ana pitakonan babagan stasiun digital. Ing kana, kemungkinan intersepsi ora dhasar yen ana enkripsi.
        Nanging, aku takon ing panggonan sing salah. :) Ya, lan artikel kasebut ora nyamar dadi teknis, supaya hamster seneng-seneng.

        Aku bisa uncalan topik liyane kanggo sracha. Apa "60 set" akeh, utawa sethithik kanggo distrik? Lan babagan iki: apa "kit" iki? Apa sing kalebu?
        Mbuwang sawdust.
        1. +2
          24 September 2015 19:02
          Aku ngaturake:
          1. Modulasi frekuensi pembawa minangka salah sawijining perkara.
          1.1. Ing wektu sing padha, ora mung modulasi frekuensi, nanging uga ana amplitudo, fase lan variasi, kabeh jinis QAM QPSK, lan liya-liyane.
          2. PRFC punika kaloro. Dirancang kanggo ndhelikake kasunyatan banget saka operasi RS lan interception.
          3. Ora ana sing ngrungokake tautan taktis (nilai informasi saka 15 nganti 40 menit). Dheweke mung ngrusak operator utawa ngrusak RS.
          4. 100 kanggo 1000 Hz ora modulasi, ora penyimpangan, ora kothak frekuensi, lan ora malah misahake saka frekuensi sisih saka operator, yaiku apa padha clumsily ngandika bab - frekuensi tuning saka siji operator liyane!
          Lan sampeyan, Dear Friend, ketemu insinyur sistem komunikasi radio, nanging kanggo kula iku kaya arit ing kula. Dadi aku nglampahi pasuryan tanpa.
          1. 0
            24 September 2015 19:36
            Lan sapa sing ditemoni penulis? :)
            Kanggo link taktis - sampeyan salah. Kabeh wong ing Chechnya ngrungokake, lan malah kanthi ati-ati. Nanging, banjur stasiun ora kaya ngono.
      2. 0
        24 September 2015 15:42
        Modulasi frekuensi ing tingkat 1000 kaping / sec beda sethitik iki disebut. Sinyal SHPS minangka broadband. Frekuensi hopping uga NPS, nanging fisika proses kasebut beda.
        1. 0
          24 September 2015 16:36
          Bom nuklir nyerang pusat gempa, cendhak ... :)))
  3. 0
    24 September 2015 08:47
    Kabar apik tenan, ing foto letnan kolonel, mbokmenawa isih sampel lawas.
  4. 0
    24 September 2015 08:49
    Saiki, kanthi eseman, sampeyan bisa ngelingi link r / st saka perusahaan-battalion-resimen R-105, R-107, R-123 ing kendaraan lapis baja. Bubar padha nuduhake r anyar / st link iki - kompak, nyaman karo sawetara maneh. Ing komunikasi, kita biasane duwe ketinggalan sing katon ing mburi mitra asing.
  5. 0
    24 September 2015 09:51
    Lan sampah bisa disimpen lan digunakake minangka jammers lan decoys sedulur
    1. 0
      24 September 2015 15:59
      Ora bakal diwilang ing setengah detik. ora bakal ana rasa. Mung ing DH kanggo cadangan tiyang kathah utawa ing DGM.
  6. +1
    24 September 2015 15:57
    Singkate, penulis nulis bab sing ora ngerti.
    "Thanks kanggo frekuensi operasi tunable otomatis saka 100 kanggo 1000 kaping per detik, padha mesthekake transmisi stabil lan terus informasi ing lingkungan elektronik angel."

    Iki minangka mode hopping frekuensi "pseudo-random hopping", salah sawijining jinis sinyal NPS "sinyal broadband" sing jangkauan frekuensi luwih gedhe tinimbang tingkat spektrum sinyal. Fitur utama frekuensi hopping yaiku ing wektu sing cendhak, miturut algoritma, klompok frekuensi sing dipilih dibangun maneh, transmisi "informasi" ing frekuensi siji kurang saka 0,1 mikrodetik. Ing wektu sing padha, isih ana sawetara pamisahan kanggo saben frekuensi ing sinyal kasebut. Sing, RER mungsuh mung ora duwe wektu kanggo nanggepi output saka TX ing siji frekuensi. Patut, "ora nanggepi - ora ndeteksi - ora nyuda." Keamanan siluman lan intelijen diwenehake. Masalah utama yaiku nyinkronake RS kanggo tuning RF simultan. Nanging iki solvable. Dilaksanakake ing kabeh PC 5, 5+, 6 generasi. Ing foto R-187-P1 "Azart" pribadi. Frekuensi mlumpat ing wilayah 10000 mlumpat / sec (Aku ora bakal ngomong manawa! Nanging tenan luwih!). Tumpukan fungsi kaya ing smartphone rata-rata. Navigasi, transmisi data nirkabel, peta digital, SMS (no MMS), ora ana kamera selfie :). Inggih, karo 10 fungsi liyane, Piece normal saka wesi.
    Laporan wis rampung.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"