Review militèr

Kepala Departemen Energi Federasi Rusia ujar manawa Naftogaz nguripake Gazprom kanggo diskon "musim dingin" kanggo gas.

169
Menteri Energi Rusia Alexander Novak ngumumake yen Naftogaz Ukrainia wis ngirim panjaluk menyang Gazprom kanggo diskon gas kanggo periode mangsa 2015-2016. Novak ora menehi katrangan babagan panjaluk saka perusahaan Ukraina, nanging ujar manawa pamrentah Rusia wis nyiapake rancangan resolusi kanggo menehi diskon gas menyang Ukraina. Efisiensi Pemerintah sing Luar Biasa!

Miturut informasi RIA News, diskon ing "bahan bakar biru" kanggo Ukraina kanggo periode mangsa bakal kira-kira $20 saben 1 meter kubik. Ing wektu sing padha, dicathet yen perjanjian kasebut wis disepakati karo Komisi Eropa.

Kepala Departemen Energi Federasi Rusia ujar manawa Naftogaz nguripake Gazprom kanggo diskon "musim dingin" kanggo gas.


Alexander Novak:
Kita sarujuk karo Komisi Eropa babagan prinsip kerja kita kanggo periode mangsa, prinsip iki nuduhake yen diskon bakal dianggep kanthi ngurangi tarif bea ekspor saben wulan. Ora kanggo kabeh mangsa, nanging kanthi kapisah kanggo kaping papat lan kanthi kapisah kanggo kuartal pisanan. Nganti saiki, draf resolusi sing cocog wis disiapake, diskon iki bakal kurang saka ing kuartal katelu. Saiki petungan pungkasan ditindakake babagan diskon apa, nanging rata-rata $ 20 plus utawa minus.


Elinga yen sadurungé Kyiv ngandika sing ora gelem tuku gas saka Rusia nganti Gazprom sadean "bahan bakar biru" ing kahanan sing kapentingan Kyiv. Ketoke, kahanan kanggo Kyiv wis digawe maneh ...
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
169 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Putinets
    Putinets 24 September 2015 19:34
    + 56
    Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon
    1. kekel 31
      kekel 31 24 September 2015 19:40
      + 14
      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon

      Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.
      1. MoOH
        MoOH 24 September 2015 19:45
        + 27
        Napa kita ora ngatur blokade umum ing Ukraina? Ayo Yanukovych lan Azarov nyekel katup lan mateni. Saora-orane kudu ana pangertèn saka wong-wong mau.
        1. Panco
          Panco 24 September 2015 20:23
          +8
          Kutipan saka MooH
          Napa kita ora ngatur blokade umum ing Ukraina? Ayo Yanukovych lan Azarov nyekel katup lan mateni. Saora-orane kudu ana pangertèn saka wong-wong mau.

          Kita isih nyedhiyakake bahan bakar lan pelumas, mula gawe kesimpulan dhewe.
          1. Alexander 2
            Alexander 2 25 September 2015 01:51
            +2
            Kang, dening cara, uga digunakake kanggo ngisi bahan bakar nawakke dill perang nglawan Novorossia. Apa wektu kanggo ngganti pamaréntahan?
      2. BRM 667
        BRM 667 24 September 2015 19:48
        + 20
        Kutipan: kel 31
        Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.


        Apa iku, ternyata, urkaina, bisa nggulung tali metu saka kita?

        Lan kita ora ana, lan ora ana cara kanggo nelpon kita?
        1. vadson
          vadson 24 September 2015 20:04
          +4
          Kutipan: BDRM 667
          Kutipan: kel 31
          Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.


          Apa iku, ternyata, urkaina, bisa nggulung tali metu saka kita?

          Lan kita ora ana, lan ora ana cara kanggo nelpon kita?

          yen ora ana siji, panguwasa bakal ngetung ing pedunung Crimea lan 404 "beku" kabeh semenanjung. uga kangelan sauntara. endi jaminan yen sawise pambangunan jembatan energi menyang Crimea, kabeh diskon kanggo reruntuhan bakal nguap lan regane bakal maksimal, lan nyolong gas bakal dadi masalah kanggo EU?
        2. go21zd45 sawetara
          go21zd45 sawetara 24 September 2015 20:23
          + 30
          Ukraina nenun tali saka pamaréntah kita, lan pamaréntah nenun tali saka wong.
          Kadhangkala aku mikir sapa sing luwih elek, Poroshenko sing mabuk utawa pamrentah sing biasa-biasa wae.
          1. gav6757
            gav6757 24 September 2015 21:33
            + 46
            Pamrentahan kita iku soko!
            Ora nggumunake yen manajer paling efektif kanggo perdana menteri yaiku Serdyukov!
            Kabeh blok ekonomi, mung liberal!
            Nalika rakyat rame, ing mangsa angel, pemerintah iki nuntut kanggo mundhakaken umur pensiun. Ora omong-omongan ngurangi gaji sing gedhe banget kanggo birokrasi sing paling dhuwur, ora ngomong babagan ngedhunake rega energi ing negarane dhewe, nyoba ngrusak uripe rakyate!!!
            Elinga laporan penghasilan Yakunin, tenaga kerja rata-rata bisa urip saka penghasilan saben dinane sajrone sewulan!
            Nanging iki pejabat sing mimpin negara. perusahaan.
            Iki apa pemerintah kita, carane ngrampog wong kita dhewe, lan padha ora menehi peduli bab aspirasi kita, ing beyo saka wong padha bakal "rampok" dhuwit diskon maneh.
            Padha saka EP, padha untouchables!!!
            1. ArhipenkoAndrey
              ArhipenkoAndrey 25 September 2015 09:03
              +1
              Aku setuju banget karo sampeyan, lan aku nganggep mutiara Siluyanov babagan ngisi anggaran kanthi biaya pensiunan lan tabungan minangka kejahatan, yen dheweke nemokake dhuwit saku milyar saka abdi negara nalika ditahan, mula ora ana kontrol saka Pak Siluyanov utawa teka ing bagean, nanging saka partai United Russia iki padha ora krungu bab replenishment dening nglereni mbuwang ing Duma inefficient utawa ing pemerintah daerah inefficient, ing umum, EP punika EP lan ora bakal ngganti kanthong.
        3. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 24 September 2015 20:50
          +2
          Kutipan: BDRM 667
          Lan kita ora ana, lan ora ana cara kanggo nelpon kita?

          Iki wis 24 taun. Matur nuwun kanggo maydauns, ing kene, dheweke pengin mbaleni acara 91.
        4. varov14
          varov14 24 September 2015 21:46
          +4
          Pungkasane, ora ana sing nindakake.
          1. Sukhoi_T-50
            Sukhoi_T-50 25 September 2015 10:28
            0
            Kutipan saka varov14
            Pungkasane, ora ana sing nindakake.

            Iku teka bali ing 90s
        5. Komentar wis dibusak.
        6. Bochik
          Bochik 24 September 2015 23:12
          -1
          Kutipan: BDRM 667
          Kutipan: kel 31
          Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.


          Apa iku, ternyata, urkaina, bisa nggulung tali metu saka kita?

          Lan kita ora ana, lan ora ana cara kanggo nelpon kita?

          Aha! Lan mentri kabeh tanpa kajaba Poroshenko telik lan omo. Lan ing "Gazprom" wong bodho lungguh lan negara, amarga kabodhoan mungsuh, didol kanthi regane.;)
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Bochik
            Bochik 26 September 2015 01:25
            0
            Quote: Bochik
            Kutipan: BDRM 667
            Kutipan: kel 31
            Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.


            Apa iku, ternyata, urkaina, bisa nggulung tali metu saka kita?

            Lan kita ora ana, lan ora ana cara kanggo nelpon kita?

            Aha! Lan mentri kabeh tanpa kajaba Poroshenko telik lan omo. Lan ing "Gazprom" wong bodho lungguh lan negara, amarga kabodhoan mungsuh, didol kanthi regane.;)

            Nah, sial, dheweke mbuwang kontra ... Apa sampeyan ngerti tembung sarkasme? ora? iya ta? Dadi iki dheweke! Dheweke ngrusak kabeh karma.
        7. Zoldat_A
          Zoldat_A 25 September 2015 01:38
          +4
          Kutipan: BDRM 667
          Apa iku, ternyata, urkaina, bisa nggulung tali metu saka kita?

          Pamrentah Rusia wis nyiapake rancangan resolusi babagan menehi diskon gas menyang Ukraina. Efisiensi Pemerintah sing Luar Biasa!
          Isih liwat, sundel reged ... negatif Lan kepiye carane Kuev mikir babagan kita sawise iku? "Ya, kita ing sirah ... kita ngomong, padha ora bakal menyang ngendi wae, padha bakal menehi bensin! Carane kita misuwur mbengkongaken wool!" - dadi ternyata? am
        8. ArhipenkoAndrey
          ArhipenkoAndrey 25 September 2015 08:56
          0
          Aku setuju karo sampeyan, lan paling ora kanca utawa sekutu bisa njaluk diskon, lan iki Fuhrers saka wong Ukrainia wis ngumumaké mungsuh negara kita, apa jenis discounts kita bisa ngomong bab? Utamane ing latar mburi screams sing padha ora bakal mbayar utang, lan yen mangkono, banjur rega gas kanggo Outskirts kudu kawangun adhedhasar konsep kanggo MUSUH, iku ora kita sing nyatakake wong-wong mau mungsuh. nanging padha nyatakake kita.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. vorobey
        vorobey 24 September 2015 20:22
        +9
        Kutipan: kel 31
        Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.


        Kaya-kaya ... ora lucu kanggo sampeyan? Truk menyang rod Crimea liwat feri saka Rostov ... ngguyu

        Blokade apa?
        1. kekel 31
          kekel 31 24 September 2015 20:47
          0
          Kutipan saka vorobey
          Kutipan: kel 31
          Mbokmenawa, dheweke nindakake blokade Crimea, kanggo nuduhake yen dheweke bisa mblokir kanthi luwih serius.


          Kaya-kaya ... ora lucu kanggo sampeyan? Truk menyang rod Crimea liwat feri saka Rostov ... ngguyu

          Blokade apa?

          Apa jenis ngguyu bisa ana. nangis Sajake wong-wong mau nganakake blokade, mula ya dadi. Aku ora weruh alesan ora dipercaya ukroSMI. Awit padha ngomong yen separatis Crimean bakal mati keluwen, mbokmenawa cara iku. ngguyu hi
          1. sevsor
            sevsor 24 September 2015 22:14
            + 16
            Apa sampeyan pracaya ukroSMI? Kene, ing Crimea, kita ora bakal mati ing kabeh, teh ora taun 41 ((Ana cukup kabeh, kita rampung nindakake tanpa produk dill, ana kathah dhewe. Minangka Professor Preobrazhensky ngandika: "Apa? ora maca koran Soviet (Khokhlyatsky)", ora sadurunge sarapan, utawa ing wayah awan, pikiran sing rapuh dikontraindikasi)))
            1. BRM 667
              BRM 667 24 September 2015 22:46
              0
              Kutipan saka sevsor
              Apa sampeyan pracaya ukroSMI?


              Aku ora nonton UkroSMI, lan sacoro prakteke ora maca, saluran TV sandi, kalebu Federal, kang dhewe inflate gelembung stasiun Ukrainia.
              1. sevsor
                sevsor 24 September 2015 23:48
                +4
                Aja nonton UkroSMI - iki kaputusan sampeyan, aku ora ngerti tembung: "saluran TV kita dhewe, kalebu federal, kang dhewe inflate gelembung stasiun Ukrainia" (Miturut pendapat, sawetara stasiun Federal tenan inflate gelembung, TAPI iki - "Echo Moscow", "Ser.Dozhd", "Lenta.Ru" lan liyane grant-mangan, nanging padha bisa tenan disebut kita?
                1. vorobey
                  vorobey 25 September 2015 09:42
                  +1
                  Kutipan saka sevsor
                  nanging kepiye carane bisa diarani kita?


                  iku ora padha kanggo saben wong aran
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 25 September 2015 00:49
            +7
            Kutipan: kel 31
            Wiwit padha ngomong yen separatis Crimean bakal mati keluwen, iki mbokmenawa cara iku.

            Ya bener nangis
        2. ArhipenkoAndrey
          ArhipenkoAndrey 25 September 2015 09:05
          0
          Sajrone ambruk Uni, saka independen, padha krungu sing M. grinned kabeh daging babi Zyila, lan saiki nezlezhny mutusaké sing lagi dipakani Crimea Russian - dhuwur saka cretinism, uga, ya, iki ora. surprise sapa, yen mung padha nindakake soko lan mesthi ana wong kanggo nyalahke.
      5. ty60
        ty60 24 September 2015 21:58
        +6
        Nalika Crimea nampa sumber energi liwat Ukraina, ana sawetara opsi.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. BRM 667
      BRM 667 24 September 2015 19:44
      + 10
      Sorry kanggo topik mati, nanging ora bisa nerbitaké, lan ora ana topik liyane utawa kurang cocok.

      Lan wiwit, artikel babagan Ukraina ...

      Jeblugan dumadi ing papan latihan ing Torez sajrone biathlon tank

      Subyek:
      Kahanan ing DNR lan LNR. September 2015 (471)
      17/5424.09.2015/19 19:24.09.2015 (dianyari: 222158587/XNUMX/XNUMX XNUMX:XNUMX)XNUMX
      Sajrone kompetisi antarane kru tank, piranti sing ora dingerteni njeblug ing situs pameran, bocah mati, sawetara wong sing tatu.
      Penetes. Foto arsip
      © RIA Novosti. Alexey Kudenko
      DONETSK, 24 September - RIA Novosti. Anak kasebut tiwas ing bledosan piranti sing ora dingerteni ing papan latihan ing Torez saka Republik Rakyat Donetsk, ing ngendi biathlon tank ditindakake, RIA Novosti dicritakake ing Kementerian Situasi Darurat DPR.

      "Ing Kamis, 24 September, ing papan latihan ing Torez, sajrone kompetisi antarane kru tank, piranti bledosan sing ora dingerteni njeblug ing situs pameran. Akibat bledosan kasebut, bocah mati, ana sing tatu, "ujare wakil kasebut. saka Kementerian Situasi Darurat.

      Kasunyatan negara darurat dikonfirmasi dening Menteri Situasi Darurat DPR Alexei Kostrubitsky. Dheweke nambahake, kahanan kedadeyan kasebut saiki lagi diselidiki. Wong-wong sing terlibat ing aksi teroris lagi diidentifikasi, pejabat sing wis nglakoni kelalaian lan kemungkinan nindakake sabotase lagi diwawancarai. http://ria.ru/world/20150924/1279563311.html



      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon



      Diskon, fasis, sub-negara teroris ...

      Sedhih banget yen para politisi sing sempit pikirane, kanthi ora tumindak, wis nyurung kita menyang pojok sing kudu kita "tari" miturut diktator junta ...

      Ora ana tembung, mung ekspresi ...
      1. Koshak
        Koshak 24 September 2015 20:51
        + 10
        Kutipan: BDRM 667
        Diskon, fasis, sub-negara teroris ...

        Apa sampeyan ora isin karo Ukrainia kuna kuna kanggo njaluk diskon saka negara aggressor, ngendi subhumans manggon?
        1. 2C5
          2C5 25 September 2015 04:52
          0
          ... padha ngarani "TERMS OF Kyiv" .... padha ora pengemis lol
      2. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 24 September 2015 20:53
        -23
        Kutipan: BDRM 667
        Sedhih banget yen para politisi kita sing sempit pikirane, amarga ora tumindak, wis nyurung kita menyang pojok, saka ngendi kita kudu "tari" miturut diktator junta ..

        Yeltsinoid mung ngrampungake apa sing diwiwiti ing taun 1924.
        Kanggo sing paling apik yen USSR ambruk - luwih gampang mbangun sistem anyar tinimbang mbangun maneh sing lawas.
      3. BRM 667
        BRM 667 24 September 2015 22:31
        +2
        Kutipan: BDRM 667
        Jeblugan dumadi ing papan latihan ing Torez sajrone biathlon tank

      4. Genry
        Genry 24 September 2015 22:54
        -5
        Kutipan: BDRM 667
        Sedhih banget yen para politisi sing sempit pikirane, kanthi ora tumindak, wis nyurung kita menyang pojok sing kudu kita "tari" miturut diktator junta ...

        Sampeyan wiyar-minded, iku perlu kanggo marang pamaréntah lan presiden ing proses pas wektune sing ana ora perlu kanggo njupuk Crimea. Lan saiki njupuk rap kanggo wong-wong mau.
        Utawa mungkin sampeyan kudu ngerti manawa kahanan kasebut ora ana kesalahane pemerintah lan lagi dirampungake. Lan ora ana apa-apa kanggo moan babagan "dheweke bajingan kabeh ...".
    4. Sith Gusti
      Sith Gusti 24 September 2015 19:45
      +7
      Pesen saka milisi kanthi tandha telpon "Arkangel".

      "Donetsk, "latihan" terus sedina muput. Mlebu lan metu menyang arah distrik Kalininsky, kira-kira 3 jam kepungkur, ambulans kanthi lampu sumunar gabung karo "latihan."

      Pesen saka penduduk Donetsk: "Saperangan bangs kuat, kuwi malah windows padha goyang. Mugi, maneh latihan. Mugi."

      Pesen saka Eduard Basurin: "Reconnaissance milisi DPR nemokake loro peluncur roket Grad MLRS anyar lan peluncur roket Uragan ing cedhak garis kontak. Ing wilayah pemukiman Rota, 15 km saka garis kontak, konsentrasi 9K57 Uragan MLRS dipasang; Cedhak desa Ivanovka, 29 km saka garis kontak (arah Donetsk), nganti rong baterei roket BM-21 Grad MLRS kacathet. Angkatan Bersenjata Ukraina terus mindhah klompok pasukan jero menyang zona buffer kanggo nglengkapi posisi lan muter unit.

      Pesen saka Alexei Kostrubitsky, Menteri Situasi Darurat DPR.

      "Dina iki, tanggal 24 September, piranti peledak sing ora dingerteni njeblug ing papan latihan Torez sajrone kompetisi biathlon tank ing situs pameran. kelalaian lan kemungkinan sabotase lagi diwawancarai. Komentar sing luwih rinci bakal dikarepake sawise nampa asil awal penyelidikan."

      Pesen saka koresponden militer: "Saksi mata nglaporake bledosan lan geni ing dek observasi ing lapangan latihan Torez sajrone Tank Biathlon. Miturut data awal, bocah mati - bocah wadon umur 8 taun, uga ana informasi babagan sawetara korban. . Lomba-lomba digantung."
      1. BRM 667
        BRM 667 24 September 2015 19:51
        0
        Quote: Gusti saka Sith
        Pesen saka milisi kanthi tandha telpon "Arkangel".


        Gusti hi , Apa sampeyan bisa menehi komentar babagan pesen RIA Novosti babagan serangan teroris ing biathlon tank DPR?

        http://ria.ru/world/20150924/1279563311.html

        "Post scriptum".

        Aku weruh sampeyan nambah komentar sampeyan karo kabar babagan serangan teroris.

        Apa sampeyan duwe gagasan sapa sing bisa melu? Mungkin ana sawetara versi awal?
        1. Sith Gusti
          Sith Gusti 24 September 2015 20:03
          +8
          Kutipan: BDRM 667
          Gusti hi , Apa sampeyan bisa menehi komentar babagan pesen RIA Novosti babagan serangan teroris ing biathlon tank DPR?

          http://ria.ru/world/20150924/1279563311.html

          "Post scriptum".

          Aku weruh sampeyan nambah komentar sampeyan karo kabar babagan serangan teroris.

          Apa sampeyan duwe gagasan sapa sing bisa melu? Mungkin ana sawetara versi awal?


          Aku mikir sing melu nulis "Donbass tse Ukraina" ing halte bis ing Donetsk uga melu - radishes Svidomo biasa ...
      2. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. siberalt
      siberalt 24 September 2015 19:53
      +5
      Ngemis kanggo freebie minangka hiburan favorit saka panguwasa Outskirts. ngguyu
    7. lor.56
      lor.56 24 September 2015 19:53
      +3
      http://topwar.ru/uploads/images/2015/598/blcc404.png
      1. KGB nonton sampeyan
        KGB nonton sampeyan 24 September 2015 19:58
        +8
        Kaya biasane ...
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 24 September 2015 20:55
          -3
          Kutipan saka KGB WATCH YOU
          Kaya biasane ...

          Sapa sing peduli, nanging wong-wong populis mung pengin poni. Apa sampeyan durung kesel, jeneng sing dikasihi?
      2. Kotvov
        Kotvov 24 September 2015 19:58
        +5
        utara.56,,
        ngerti, nanging aku duwe roso kesengsem sing padha nuduhake kita driji.
      3. Karasik
        Karasik 24 September 2015 20:19
        +5
        Kapethik saka: sever.56
        http://topwar.ru/uploads/images/2015/598/blcc404.png

        Aku ora ngerti kenapa artikel kasebut ditolak? Apa ora informasi iki migunani? "Hei aggressor! Menehi diskon!" Ana analogi sing padha: "Hei, tanggane! Suwene edan iki bakal terus?!
        1. Apik Aku
          Apik Aku 25 September 2015 01:20
          +2
          Kutipan saka Karasik
          Aku ora ngerti kenapa artikel kasebut ditolak? Apa ora informasi iki migunani?

          "Minus" kanggo "reaksi kilat" pemerintah kita menehi diskon ...

          Iku kabeh pitunjuk.
    8. Maiman61
      Maiman61 24 September 2015 20:02
      + 10
      Aja nyopir omong kosong! Gas ing mirah, listrik, batu bara, kita kabeh drive kanggo Ukraina! Apa durung wayahe ngurusi rakyatmu? Lan Ukraina adoh banget!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 23 wilayah
        23 wilayah 24 September 2015 20:36
        +6
        Kutipan saka maiman61
        Aja nyopir omong kosong! Gas ing mirah, listrik, batu bara, kita kabeh drive kanggo Ukraina! Apa durung wayahe ngurusi rakyatmu? Lan Ukraina adoh banget!

        Gas mung kanggo "sedulur"!

        Ayo Ukraina ora mbayar luwih. Ing wektu sing padha, kaya sing dikarepake, bagean masyarakat sing paling ora dilindhungi lan disenfranchised bakal dipilih minangka "kambing hitam", kanthi biaya masalah non-pembayaran bakal dirampungake. warga biasa saka Federasi Rusia.
      3. RED_ICE
        RED_ICE 24 September 2015 20:50
        0
        Siluanov wis ngurus kita. Wiwit taun ngarep, umur pensiun bakal mundhak.
        1. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 24 September 2015 21:00
          +5
          Kutipan saka RED_ICE
          Umur pensiun bakal diunggahake taun ngarep

          Aduh.. aku kangen soko urip iki..

          Link menyang hukum, please?
          1. vorobey
            vorobey 24 September 2015 22:41
            +4
            Kutipan saka Cat Man Null
            Kutipan saka RED_ICE
            Umur pensiun bakal diunggahake taun ngarep

            Aduh.. aku kangen soko urip iki..

            Link menyang hukum, please?


            kok pitakonan kaya ngono ... metu saka pojok kuping aku ora ngerti, nanging aku bajingan ... aku kudu nuduhake ... kabeh ala ... nangis
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 24 September 2015 23:14
              +2
              Kutipan saka vorobey
              saka pojok kuping aku ora ngerti, nanging aku bajingan ... aku kudu nuduhake ... kabeh ala ...

              A-ahh.. nggih, kulo jelas..

              Lagu iki kira-kira umur pensiun, wis telung taun, sing dakeling-eling..
          2. BRM 667
            BRM 667 24 September 2015 23:22
            +4
            Kutipan saka Cat Man Null
            Aduh.. aku kangen soko urip iki..

            Link menyang hukum, please?


            Nganti saiki, ora ana hukum sing diadopsi lan referensi kanggo wong-wong mau, mung ana niat lan pernyataan Siluanov babagan "perlu mbenakake umur pensiun FOR ...".

            Lan iki "KAnggo", Siluanov, mercilessly "udan" Dana Pensiun, struktur liyane, convincingly nuduhake yen ora Tambah ing penggalangan dana, kang Siluanov gumantung ing, ora bakal kelakon ing kasus iki ...
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 25 September 2015 00:24
              0
              Kutipan: BDRM 667
              Nalika ora ana undang-undang lan referensi sing diadopsi, mung ana maksud lan pernyataan Siluanov babagan "perlu ngowahi umur pensiun.

              Ya aku sadar.. Mung ana kanca ing kana kanthi yakin:

              Kutipan saka RED_ICE
              Siluanov wis ngurus kita. Umur pensiun bakal diunggahake taun ngarep

              dadi dosa yen ora guyon sithik.. nglirik

              Lan lagu iki - babagan ngunggahake umur pensiun - wis pirang-pirang taun kaya ngono.. nganti saiki ora sukses, kaya sing kita deleng ya
              1. Apik Aku
                Apik Aku 25 September 2015 00:58
                +1
                Kutipan saka Cat Man Null
                Lan lagu iki - babagan ngunggahake umur pensiun - wis pirang-pirang taun kaya ngono.. nganti saiki ora sukses, kaya sing kita deleng

                Lan kita weruh, lan kita krungu, iki LJJ saka Siluanov, kang mung bakal entuk sing wong bakal bungah kanggo apa-apa ...
                Pejabat kita nglanggar kesabaran rakyat kita ...

                Lan dheweke mung "reconciled" karo release saka Vasilyeva, padha mung "nguntal" gaji Yakunin, supaya padha "mbeta" irritant anyar kanggo sampeyan ...

                Dolanan geni...
                1. Komentar wis dibusak.
                2. Sling cutter
                  Sling cutter 25 September 2015 01:27
                  +1
                  Quote: Apik Aku
                  Lan dheweke mung "reconciled" karo release saka Vasilyeva, padha mung "nguntal" gaji Yakunin, supaya padha "mbeta" irritant anyar kanggo sampeyan ...

                  Inggih, pisanan kabeh, ora ana sing rukun
                  lan sareh, Aku ora dendam, Aku mung duwe memori apik. ya
      4. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 24 September 2015 20:56
        +4
        Kutipan saka maiman61
        Aja nyopir omong kosong! Gas ing mirah, listrik, batu bara, kita kabeh drive kanggo Ukraina! Apa durung wayahe ngurusi rakyatmu? Lan Ukraina adoh banget!

        Sampeyan kudu mikir ing Agustus 91st, nanging sosis dadi luwih penting kanggo sampeyan ..
      5. Yuyuka
        Yuyuka 25 September 2015 14:15
        0
        politik, pymashsh ... "dhuwur ... hubungan dhuwur!" (c) ditarik munggah karo crita babagan carane tariffs mundak akeh ana, "padha duwe"
    9. APASUS
      APASUS 24 September 2015 20:22
      +3
      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon

      Ora jelas ing ngendi kabel lan Gazprom kudu ditindakake?
      Kabel bakal lay sadurunge pungkasan taun.
      Nanging mung mokal kanggo mateni Crimea ing mangsa, Ukraina ngalami kekurangan energi lan nampa energi Rusian lan nransfer bagean menyang Crimea saldo masalah sing sethitik.
      1. Manungsa Kucing Null
        Manungsa Kucing Null 24 September 2015 21:03
        +3
        Kutipan saka APAS
        Kutipan: Putinets
        Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon
        Ora jelas ing ngendi kabel lan Gazprom kudu ditindakake?

        Ora kabel, mesthi .. anggere gas ing EU ngliwati Ukraina, kabeh bakal .. lan diskon, lan coklat karo teh ..
    10. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 24 September 2015 20:36
      +2
      miturutku wis luwih murah kanggo nyedhiyakake generator diesel kanggo saben omah
    11. RED_ICE
      RED_ICE 24 September 2015 20:48
      +4
      Kabel bakal cepet mudhun. Ing wilayah kita, saluran listrik lagi aktif dibangun menyang Selat Kerch.
      1. s-t Petrov
        s-t Petrov 24 September 2015 21:03
        + 13
        ora bakal ana masalah nalika Rusia mbangun cabang liyane menyang Jerman.
        Nalika iku kabeh wong bakal kebak. Loro-lorone Polandia lan Latvia. saben wong bakal ngumbah kanggo yapping


        Crimea, dheweke ora bakal ngalami alangan. Sampeyan ora perlu kuwatir, aku mikir iki bisa dingerteni kanthi cara Federasi Rusia nyedhaki masalah nguatake wilayah kasebut. Jembatan kasebut wis katon saka angkasa

        Khlopiteks pancen meres ora mung Federasi Rusia, nanging uga Eropa, sing didhukung dening pipa)
        Mesthi wae, dheweke pancen scumbags) Ana apa-apa, wong ora bakal dipateni - mesthi bakal luwih nyenengake.



    12. Dmitry_24rus
      Dmitry_24rus 24 September 2015 21:31
      +3
      Lan kiriman gas sing ditandatangani kanggo Eropa ing rute iki nganti 2019. Aku kudu .. Sayange, b.l.ya.
    13. varov14
      varov14 24 September 2015 21:44
      -8
      Ana sing nyekel GDP kanthi kuat.
      1. vorobey
        vorobey 24 September 2015 22:34
        +9
        Kutipan saka varov14
        Ana sing nyekel GDP kanthi kuat.


        ilatmu sing kosong tetep...lan ciyut pikiran.
      2. Karabin
        Karabin 24 September 2015 22:37
        -3
        Kutipan saka varov14
        kanggo endhog.

        Kanggo udder.
        1. BRM 667
          BRM 667 24 September 2015 22:41
          -4
          Kutipan saka Karabin
          Kanggo udder.

          Bantalan lenga lan gas?
        2. vorobey
          vorobey 24 September 2015 22:52
          +3
          Kutipan saka Karabin
          Kutipan saka varov14
          kanggo endhog.

          Kanggo udder.


          ambing bergantian karo tawon...
    14. paman VasyaSayapin
      paman VasyaSayapin 24 September 2015 21:57
      0
      Ayo kabel lay mudhun ing Kyiv. lol
      1. BRM 667
        BRM 667 24 September 2015 22:42
        +1
        Quote: paman Vasya Sayapin
        Ayo kabel lay mudhun ing Kyiv.

        Iku kudu wis sijine ing Kiev kanggo dangu, lan ora kabel.
    15. Karabin
      Karabin 24 September 2015 22:22
      -5
      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon

      Nganti kita nyurung LDNR menyang dill, kita kudu menehi diskon
      Nganti kita ngakoni awake dhewe minangka aggressor, kita kudu menehi diskon
      Nganti kita bali menyang Crimea, kita kudu menehi diskon aran
      1. vorobey
        vorobey 24 September 2015 22:44
        +6
        Kutipan saka Karabin
        Kutipan: Putinets
        Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon

        Nganti kita nyurung LDNR menyang dill, kita kudu menehi diskon
        Nganti kita ngakoni awake dhewe minangka aggressor, kita kudu menehi diskon
        Nganti kita bali menyang Crimea, kita kudu menehi diskon aran


        Aku ora ngerti logika sampeyan ... nanging yen kita nindakake kabeh iki banjur mandheg menehi diskon .. kok opus pinter iki ..
        1. vorobey
          vorobey 24 September 2015 23:06
          +3
          Alan, paling njlentrehke.. intine.. sijine minus, nanging intine durung dijlentrehake. Lha piye logikane pernyataan iki .. popiz ..t?
    16. iLiitisitch
      iLiitisitch 24 September 2015 22:30
      0
      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon


      Apa kita ora duwe apa-apa kanggo ngremukake bedbugs iki sing wis digali ing Ukraina ??? Ya, aja ngomong rake ing negara. We mbukak ing wong kabeh wektu. Saiki dheweke duwe diskon musim semi, banjur musim gugur. Saperangan mayit saka eselon kapindho kekurangan kekuwatan Ukrainia, kanggo wiwitan, bakal tekan sing paling bodho - nanging kenapa dheweke mati? Thrombus ... Inggih, kadhangkala kaping telu dina ing eselon kapindho. Iki, contone, yen ora, kenapa kita nyiapake peralatan khusus kanggo 8-10 taun? Bisa strangle ekonomi - ya, padha bakal FOREVER lali Crimea.
      1. Karabin
        Karabin 24 September 2015 22:39
        0
        Kutipan saka iliitchitch
        Apa sing kita duwe, ora ana sing bisa ngrusak bedbugs iki,

        Ana apa-apa. Mung ora ana siji.
        1. Loner_53
          Loner_53 24 September 2015 22:50
          +1
          Kutipan saka Karabin
          Ana apa-apa. Mung ora ana siji.

          Definisi paling akurat hi Yen aku bisa nambah, kanggo sing bisa, kuat iku sing paling penting.
    17. dvina71
      dvina71 25 September 2015 00:01
      0
      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon


      Nalika pipa menyang Eropah ngliwati wilayah U, Crimea ora ana hubungane. SP2 uga bakal nggarap UP, lan iki ora luwih awal saka 19 .., banjur sampeyan bisa lali babagan 404. Tangan GP bengkong dening Komisi Eropa, lan Eropa mbayar gas kanggo 404.
    18. EGOrkka
      EGOrkka 25 September 2015 05:26
      0
      .... sarujuk karo Eropah tho kanggo mbayar gas. eseman
    19. VadimSt
      VadimSt 25 September 2015 06:08
      +1
      Kutipan: Putinets
      Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon
      Menarik, sampeyan ngerti rega pungkasan dibandhingake karo rega Eropa? Utawa mung kanggo ngomong ...

      Perdhana Mentri Federasi Rusia Dmitry Medvedev nandatangani resolusi "Ing tingkat bea cukai ekspor kanggo pasokan gas alam saka wilayah Federasi Rusia menyang wilayah Ukraina." Iki diumumake dina Kamis dening situs web resmi Kabinet.
      "Miturut resolusi kasebut, rega gas kanggo Ukraina disetel ing tingkat rega gas kanggo negara-negara Uni Eropa sing cedhak karo Ukraina," ujare pernyataan kasebut. Keputusan kasebut ditrapake kanggo hubungan hukum sing muncul wiwit 1 Oktober 2015 lan berlaku nganti 31 Desember 2015.
  2. irokez
    irokez 24 September 2015 19:35
    +3
    Inggih, jenis.
    Kita ngerti yen pasukan Rusia kaya perang karo kita, nanging sampeyan isih ana, menehi diskon kanggo Nazim, uga, kita sedulur Slavs.
  3. KGB nonton sampeyan
    KGB nonton sampeyan 24 September 2015 19:36
    + 23
    Mmm, saiki ayo dipikirake apa dheweke bakal menehi diskon kanggo wong-wong sing nganakake kudeta, "junta getih", "fasis", sing mblokir Crimea, sing mateni warga Rusia ing wilayah Rostov ing musim panas. 2014, sing ora mbayar utang, ya? Mesthi bakal, amarga ana akeh-ho-to-watch-ka.

    Mungkin kita, minangka warga Rusia, uga kudu nulis menyang Gazprom lan njaluk diskon kanggo gas?
    1. asadov
      asadov 24 September 2015 19:49
      + 10
      lan ing wektu sing padha nyuda pajak lan mundhakaken pensiun karo beasiswa.
      Utawa kita dudu wong, lan ora ana apa-apa dibandhingake karo Ukrainians anyar?
      1. vadson
        vadson 24 September 2015 20:08
        +6
        lan pedunung Crimea ora wong? lan padha bisa Cut mati saka panas lan listrik?
        obahake otak sadurunge nulis
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 24 September 2015 21:00
          -3
          Kutipan saka vadson
          obahake otak sadurunge nulis

          Iku bakal dadi soko kanggo nglakoake
          Kadhangkala aku ngerti Russophobes Brzezinski lan Kissinger - ing Rusia umume ora bisa mbangun negara normal, mung ana kecenderungan sadomasochistic ing antarane populasi.
          1. vorobey
            vorobey 24 September 2015 22:39
            +7
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Kutipan saka vadson
            obahake otak sadurunge nulis

            Iku bakal dadi soko kanggo nglakoake
            Kadhangkala aku ngerti Russophobes Brzezinski lan Kissinger - ing Rusia umume ora bisa mbangun negara normal, mung ana kecenderungan sadomasochistic ing antarane populasi.


            Aku katon ing komentar lan mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing isi warta kuwi lagi aktif disiapake, kang menehi kritik dening carane akeh komentator protrude saka slot bebarengan, kang ora katon ing topik liyane ... yelp bab endhog GDP lan sing nyekel wong-wong mau. , bab ngiyanati lan urip sing luwih apik kanggo wong ... iku utamané nrenyuhake carane perusahaan iki bebarengan lan ing topik minuses sawetara lan pluses liyane ... panah-minded .. nanging kanggo ngetung apa diskon sadurunge lan apa sing ditawakake saiki, lan warta liyane babagan restrukturisasi utang padha karya .. iku luwih apik kanggo blather muspra. ngempet emosi.. ngguyu
            1. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 24 September 2015 23:01
              +1
              Kutipan saka vorobey
              lan ngitung apa diskon sadurunge lan apa sing ditawakake saiki,

              Mangkono! Sadurunge, dheweke mbuwang $ 150-200, saiki dudu kasunyatan yen dheweke bakal mbuwang $ 20.
              1. vorobey
                vorobey 24 September 2015 23:11
                +3
                Kutipan: Sukhoi_T-50
                Kutipan saka vorobey
                lan ngitung apa diskon sadurunge lan apa sing ditawakake saiki,

                Mangkono! Sadurunge, dheweke mbuwang $ 150-200, saiki dudu kasunyatan yen dheweke bakal mbuwang $ 20.


                Aku ora bisa nemokake link menyang video sing aku nonton wingi .. ing kono pamaréntah Ukraina wis kanthi terang-terangan ngelingake yen perlu kanggo rembugan lan mutusake saiki sadurunge wiwitan mangsa panas ... yen ora, yen kita (Rusia) ngatur kanggo babagan kabel ing wektu iki, kita (Ukraina) bakal fox .. .

                lan kanthi cara, sakperangan alesan, kabar yen Putin endhog iki nandatangani dekrit babagan ngurangi tarif energi kanggo warga Timur Jauh ora nyebabake diskusi sing panas banget ... ora katon ...
                1. Pakdhe Lee
                  Pakdhe Lee 25 September 2015 03:02
                  +7
                  Kutipan saka vorobey
                  pengurangan tarif energi kanggo warga Timur Jauh

                  Aku krungu bab SK, aku ngenteni asil.
                2. Sukhoi_T-50
                  Sukhoi_T-50 25 September 2015 09:15
                  0
                  Kutipan saka vorobey
                  lan kanthi cara, sakperangan alesan, kabar yen Putin endhog iki nandatangani dekrit babagan ngurangi tarif energi kanggo warga Timur Jauh ora nyebabake diskusi sing panas banget ... ora katon ...

                  Amarga kabar iki ora enak, ora trep yen bojo tambah entuk seneng, kene, saben wong sing ora setuju karo garis masyarakat, cepet diturunake dadi tengkorak, contone, aku diwenehi poin minus 21 kanggo bebener. , lan malah tanpa argumentasi
          2. iLiitisitch
            iLiitisitch 25 September 2015 00:12
            0
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Kutipan saka vadson
            obahake otak sadurunge nulis

            Iku bakal dadi soko kanggo nglakoake
            Kadhangkala aku ngerti Russophobes Brzezinski lan Kissinger - ing Rusia umume ora bisa mbangun negara normal, mung ana kecenderungan sadomasochistic ing antarane populasi.


            Nanging sing bakal psychos saka wong NORMAL sing wis tiba menyang rumah sakit jiwa count?
            Psiko, jelas. Pitakonan babagan titik referensi. Dadi dheweke (titik referensi kanggo sing normal) diwenehi 2015 taun kepungkur, nganti sepuluh lembar ... Aku ora minus wong miskin. Lan kasunyatan manawa kabeh jinis BZ lan Kissa nyebarake - supaya sampeyan ndeleng pasuryane - ora, ora saiki - sajrone periode "mekar". Akumulasi kejahatan - luh, cokotan, sting - mung kanggo ngrusak. Ora, iku ora mbangun. Kita arep dalan liyane.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. mordvin 3
        mordvin 3 24 September 2015 20:10
        +5
        Kutipan saka asadov
        lan ing wektu sing padha nyuda pajak lan mundhakaken pensiun karo beasiswa.
        Utawa kita dudu wong, lan ora ana apa-apa dibandhingake karo Ukrainians anyar?

        Menteri Keuangan, sing Siluyanov, kanthi nangis nyuwun marang para wakil kanggo ngunggahake umur pensiun, tk. ora ana denyuzhek ing budget, nanging lenga, bajingan kuwi, ora mikir munggah ing rega, nanging sampeyan pengin pensiun kanggo mundhakaken. Ngimpi.
    2. Maiman61
      Maiman61 24 September 2015 20:05
      +4
      Lan Gazprom bakal ngirim kita, kita ora "sadulur" Ukrainians. Gas mung kanggo "sedulur"!
    3. BRM 667
      BRM 667 24 September 2015 22:38
      +2
      Kutipan saka KGB WATCH YOU
      Mungkin kita, minangka warga Rusia, uga kudu nulis menyang Gazprom lan njaluk diskon kanggo gas?


      Kanggo ndeleng maneh?
      1. Dembel77
        Dembel77 25 September 2015 06:54
        0
        Diskon mung kanggo gas alam!
  4. ODERVIT
    ODERVIT 24 September 2015 19:36
    +3
    Utawa ana sing ora dicritakake marang kita, utawa kita bodho. Aku ora ngerti tumindake pemerintah iki, luwih becik yen padha meneng ing gombal.
    1. Vladimirets
      Vladimirets 24 September 2015 19:45
      0
      Kutipan saka ODERVIT
      kita ora marang soko

      ya
    2. huut
      huut 24 September 2015 22:27
      +1
      Kutipan saka ODERVIT
      utawa kita bodho

      ya
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Sling cutter
      Sling cutter 24 September 2015 22:40
      +2
      Kutipan saka ODERVIT
      utawa kita bodho.

      ya
  5. vit
    vit 24 September 2015 19:37
    +7
    Aku ora bakal dadi politisi ... amarga kanthi pribadi aku ora mung menehi diskon Kuev, aku uga bakal maksimal! terus terang duka karo kabar. duka
    1. kirill
      kirill 24 September 2015 19:43
      +2
      Banget padha karo prilaku USSR ing 39-41. Kita uga perdagangan karo Hitler!?
      1. 23 wilayah
        23 wilayah 24 September 2015 20:42
        +3
        Kutipan saka kiril
        Banget padha karo prilaku USSR ing 39-41. Kita uga perdagangan karo Hitler!?

        Ora mesthi ing cara sing. Karo Hitler- didol. Lan Ukraina - kita menehi.
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 24 September 2015 21:02
          +3
          Kutipan: 23 wilayah
          Traded karo Hitler.

          Nanging apa ana pilihan? Tanpa Jerman, dheweke ora bakal nindakake industrialisasi, banjur ngadili dhewe
          1. 23 wilayah
            23 wilayah 24 September 2015 21:04
            +2
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Kutipan: 23 wilayah
            Traded karo Hitler.

            Nanging apa ana pilihan? Tanpa Jerman, dheweke ora bakal nindakake industrialisasi, banjur ngadili dhewe

            Kaya ngono.
        2. vorobey
          vorobey 24 September 2015 22:56
          +1
          Kutipan: 23 wilayah
          Kutipan saka kiril
          Banget padha karo prilaku USSR ing 39-41. Kita uga perdagangan karo Hitler!?

          Ora mesthi ing cara sing. Karo Hitler- didol. Lan Ukraina - kita menehi.


          Yen kita ora nampa dhuwit, banjur kita menehi? logika wesi... Kuban..
          1. 23 wilayah
            23 wilayah 24 September 2015 23:26
            0
            Kutipan saka vorobey
            Kutipan: 23 wilayah
            Kutipan saka kiril
            Banget padha karo prilaku USSR ing 39-41. Kita uga perdagangan karo Hitler!?

            Ora mesthi ing cara sing. Karo Hitler- didol. Lan Ukraina - kita menehi.


            Yen kita ora nampa dhuwit, banjur kita menehi? logika wesi... Kuban..

            MEMBERI, menehi apa marang sapa, utawa karo apa; menehi salawas-lawase nyumbang, nyumbang, kanggo menehi minangka hadiah, kanggo menehi hadiah. (Kamus Dal)
            Inggih, inggih. Kita ing Kuban, yen kita menehi, banjur kita ora nampa dhuwit kanggo iku. Mangkene logika aneh sing kita duwe.
            Kampanye kita manggon ing Kuban beda.
            1. vorobey
              vorobey 24 September 2015 23:45
              +1
              Kutipan: 23 wilayah
              Inggih, inggih. Kita ing Kuban, yen kita menehi, banjur kita ora nampa dhuwit kanggo iku. Mangkene logika aneh sing kita duwe.
              Kampanye kita manggon ing Kuban beda.


              Ketoke ing beda ... wis adat kanggo kita mangsuli kanthi alesan lan ora menehi isyarat Dahl ..

              Aku pancene pengin krungu .. apa kita menehi kanggo Ukraina ...
              1. 23 wilayah
                23 wilayah 25 September 2015 00:30
                0
                Kutipan saka vorobey
                Aku pancene pengin krungu .. apa kita menehi kanggo Ukraina ...

                Bantuan kanggo Ukraina saka Rusia kanggo kabeh periode pasca-Soviet gunggunge $ 250 milyar. Iki nyatakake dening Perdana Menteri Rusia Dmitry Medvedev. "Sampeyan, Vladimir Volfovich (Zhirinovsky), ngomong babagan Ukraina. Angka sing sampeyan sebutake, kira-kira $ 250 milyar, iku adil. Iki minangka jumlah dhukungan sing diwenehake marang kanca-kanca lan sedulur-sedulur Ukraina ing kabeh sejarah pasca-Soviet liwat kabeh pilihan, kalebu kahanan non-pasar kanggo perdagangan gas, "ujare Medvedev.
                1. vorobey
                  vorobey 25 September 2015 00:55
                  +1
                  Kutipan: 23 wilayah
                  Kutipan saka vorobey
                  Aku pancene pengin krungu .. apa kita menehi kanggo Ukraina ...

                  Bantuan kanggo Ukraina saka Rusia kanggo kabeh periode pasca-Soviet gunggunge $ 250 milyar. Iki nyatakake dening Perdana Menteri Rusia Dmitry Medvedev. "Sampeyan, Vladimir Volfovich (Zhirinovsky), ngomong babagan Ukraina. Angka sing sampeyan sebutake, kira-kira $ 250 milyar, iku adil. Iki minangka jumlah dhukungan sing diwenehake marang kanca-kanca lan sedulur-sedulur Ukraina ing kabeh sejarah pasca-Soviet liwat kabeh pilihan, kalebu kahanan non-pasar kanggo perdagangan gas, "ujare Medvedev.


                  Loichno .. mung nganti bubar, helikopter mabur ing mesin, padha nyedhiyakake set roda kanggo sepur, lan akeh perkara - hadiah bebarengan? dadi apa salah?
          2. Komentar wis dibusak.
  6. AdekvatNICK
    AdekvatNICK 24 September 2015 19:38
    +7
    nganti kita wis ngrambah otonomi lengkap saka Crimea, bakal ana diskon, supaya kanggo saiki kita keno.
    1. vadson
      vadson 24 September 2015 20:10
      +1
      mung komentar nyoto ing artikel, plus sampeyan
  7. Igor39
    Igor39 24 September 2015 19:40
    +1
    Kepiye wong Ukrainia sing bangga bisa takon marang mosk.lei sing dikutuk, para agresor, kanggo diskon gas?
  8. ssn18
    ssn18 24 September 2015 19:41
    +3
    kabeh padha, Aku ora cukup ngerti, padha njaluk diskon saka negara aggressor. Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane Aloizych njaluk diskon saka Vissarionych. lol
    1. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 24 September 2015 21:08
      0
      Kutipan saka: ssn18
      . Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane Aloizych njaluk diskon saka Vissarionich

      Ora diskon, nanging freebies. Lan aku ora takon, nanging ditampa ing basis saka "bahan mentahan-mesin-alat / pabrik / peralatan / spesialis" alangi. Nganti dheweke mutusake kanggo nyerang USSR
      PS Aku ngusulake marang Staliniss kanggo mbandhingake standar urip lan potensi industri Jerman lan Federasi Rusia, mesthine, ekonomi sing direncanakake minangka ekonomi sing paling ramah lingkungan!
  9. fa2998
    fa2998 24 September 2015 19:43
    +8
    Ya, wiwit maneh! Gazprom bakal mikir lan menehi! Mesthine, "wong sedulur" ana ing "kahanan sing angel." Lan Rusia bakal ngunggahake tarif maneh. saka pipa transit. negatif hi
    1. vadson
      vadson 24 September 2015 20:15
      +3
      apa diwiwiti? ora tau rampung. diskon kanggo reruntuhan bakal nganti Crimea otonom ing syarat-syarat energi. lan ing beyo saka Manajemen - nguripake otak, kita manggon ing donya kapitalis, Manajemen gasprom supaya mung njupuk lan nolak dhuwit lan menehi diskon? mesthi karo meksa saka ndhuwur, kok? Crimea ora bisa ditinggalake dening x0hlov. Crimea bakal mandhiri, kabeh diskon bakal dipotong ing oyod amarga dhuwit ora gampang diampuni kanthi jumlah kasebut.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 23 wilayah
        23 wilayah 24 September 2015 20:53
        +6
        Kutipan saka vadson
        lan ing beyo saka Manajemen - nguripake otak, kita manggon ing donya kapitalis, Manajemen gasprom supaya mung njupuk lan nolak dhuwit lan menehi diskon? mesthi kanthi tekanan saka ndhuwur,

        Yevgeny Yasin ora sengaja nelpon Gazprom "dompet pamaréntah."
        1. Sling cutter
          Sling cutter 24 September 2015 21:21
          +4
          Kutipan: 23 wilayah
          Yevgeny Yasin ora sengaja nelpon Gazprom "dompet pamaréntah."

          51% "dompet pamrentah" lan wong liya, nanging sing dompete 49% liyane?
          Dadi sapa sing duwe Gazprom?
          Aku bisa ngomong siji bab - ora wong kanggo manawa!
          1. 23 wilayah
            23 wilayah 24 September 2015 21:38
            +1
            Quote: Sling cutter
            Kutipan: 23 wilayah
            Yevgeny Yasin ora sengaja nelpon Gazprom "dompet pamaréntah."

            51% "dompet pamrentah" lan wong liya, nanging sing dompete 49% liyane?
            Dadi sapa sing duwe Gazprom?
            Aku bisa ngomong siji bab - ora wong kanggo manawa!


            Gazprom minangka Harta Nasional Rusia"
            Ing taun 2005, negara bisa nguwasani Gazprom kanthi tuku babagan 11 persen saham monopoli saka anak perusahaan. Nanging, miturut sawetara ahli, kamenangan Kremlin sing diumumake sacara umum ing perang "kesepakatan bareng" ora liya mung minangka aksi hubungan masyarakat sing wis direncanakake kanthi apik sing dirancang kanggo ngyakinake rakyat. Kaya, kabeh wis rapi - "harta nasional" ana ing tangan sing apik. Sawise petungan sing ati-ati, para ahli ekonomi nemokake yen negara nduweni maksimal 40 persen perusahaan.
            Dhaptar resmi pamilik manca Gazprom kalebu E.ON Ruhrgas, distributor gas paling gedhe ing Jerman (kontrol 6,5 persen saham monopoli Rusia), klien Bank Deutsche Jerman (luwih saka 3 persen saham) lan Dana Swedia Vostok Nafta (1,3 persen). ). Sisa 13-14 persen, ketoke, dienggoni ing Amerika Serikat - khusus ing Bank of New York, tumindak ing kapentingan Departemen Keuangan AS. Kepiye lan kapan kedadeyan kasebut ora dingerteni.
            Miturut macem-macem prakiraan, investor asing bisa entuk akses langsung utawa ora langsung (liwat perusahaan cangkang) menyang aset Gazprom. Secara bertahap, dheweke bisa nambah saham ing perusahaan kasebut nganti udakara 25 persen.
            http://www.specletter.com/corruption/2009-09-09/krestnyi-otets-gazprom.html
            1. Sling cutter
              Sling cutter 24 September 2015 21:48
              +1
              23 wilayah.
              Hello, hi
              Aku malah ora mangu-mangu.
              Ingkang makatên wau, kawontênan ingkang kalihan “myasgaz” punika sagêd andhawahakên, punika tuladhanipun sintên ingkang sapunika sampun gadhah sadaya sumber daya alam ing negari.
              kene inten Debirs lan rak pecahan ing Timur Jauh lan langka bumi, etc., etc.
              nanging mokal kanggo nerangake iki kanggo uryakals, padha duwe HPP lan krymnyashnyash ....
              1. 23 wilayah
                23 wilayah 24 September 2015 22:02
                +3
                Quote: Sling cutter
                Aku malah ora mangu-mangu babar pisan, soale kahanan karo “daging lan gas” iku banget indikasi, iki minangka conto sapa sejatine sing duwe kabeh sumber daya alam negara kita saiki.

                Inggih, kula badhe nambahi.
                NAFTA-MOSCOW, perusahaan Siprus (tebak kenapa lan sapa digawe) - 5,3%
                NAFTA-VOSTOK, dana, maneh, ora pantes kanggo nerangake sapa sing digawe - 1,5%
                INTECO (ya, ya, Madame Baturina) - 1%
                5,5% isih disemprotake dening cabal, t.s. kanggo susu favorit.
                Ngomong-ngomong, kenapa persis 25% ditransfer menyang "mitra Amerika kita"?
                Nanging amarga saka 25 persen teka "vokalisasi" saham, i.e. pemilik iki 25% bisa Cut mudhun pancasan digawe dening Society.
              2. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      3. Kuzyakin15
        Kuzyakin15 24 September 2015 20:58
        +4
        Vadson:
        Ayo, sampeyan, kaya woodpecker, nutupi kabijakan pemerintah sing gagal lan pembantaian populasi sampeyan, ndhelikake keprihatinan kanggo Crimea. Gas ing Crimea akeh banget, miturut kepala Crimea. Lan kanggo kabel, soko panguwasa kita ora mindhah balok kanggo setengah taun.
        Paling kamungkinan maneh kickbacks lan ngethok. Lan kita bakal ninggalake diskon karo sampeyan.
        1. vadson
          vadson 24 September 2015 21:24
          +5
          Quote: Kuzyakin15
          Vadson:
          Ayo, sampeyan, kaya woodpecker, nutupi kabijakan pemerintah sing gagal lan pembantaian populasi sampeyan, ndhelikake keprihatinan kanggo Crimea. Gas ing Crimea akeh banget, miturut kepala Crimea. Lan kanggo kabel, soko panguwasa kita ora mindhah balok kanggo setengah taun.
          Paling kamungkinan maneh kickbacks lan ngethok. Lan kita bakal ninggalake diskon karo sampeyan.

          khusus kanggo sampeyan, minangka "woodpecker" kanggo anti-woodpecker, aku bakal menehi komentar ing ngisor iki:
          Nanging ... Apa sampeyan paling ora nemoni masalah pasokan energi, uga, paling ora, ayo ngomong, lantai pabrik? Lan ing kene ana wilayah gedhe kanthi 2 wong! Lan kanthi pepeteng obyek sing nggunakake energi sing kritis kanggo kekurangane! Apa sampeyan ngerti apa proyek? Apa sampeyan wis nemoni masalah kontrak karo pangguna tanah? Lan karo keahliane RTN, Kementrian Ekologi, Kementrian Kebudayaan, lsp? Ing mratelakake panemume, komisioning jembatan energi ing taun iki bisa dibandhingake karo prestasi. Insinyur lan tukang bangunan - busur jero.
          Lan iku dudu pendapatku, nanging ...
          nanging ing biaya saka pamaréntah, aku mbelo? utawa ngomong sing pasangan iki tandem apik? Yen dadi kekarepanku, aku bakal nyelehake Glazyev utawa analog saka Primakov minangka kepala pamaréntahan, nanging sayang, aku ora duwe daya ing kene
          kanthi biaya pembantaian populasi Federasi Rusia, apa sampeyan ngelingi taun nineties? tengah? Utawa sampeyan mlaku ing ngisor meja? banjur kahanane rakyat bisa diarani genosida.
          1. Tanaka Kenshin
            Tanaka Kenshin 25 September 2015 01:24
            +2
            Aku pribadi ketemu sing iki... Hewan.. Patang taun kepungkur (+/-) melu ngrancang gardu cedhak Kingisep lan kabel listrik sak kutha.
            Keahlian, geo-substantiation, rencana kadaster, sumpah selektif ing arah kantor sing disewa kanggo siji bisnis (mindhah rencana obyek sing wis ana dadi bentuk elektronik) saka Riga lan, minangka final, balapan saka Elektrozavodskaya menyang stasiun sepur Leningradsky kanthi loro kothak dokumentasi ing 10-12 menit supaya duwe wektu kanggo menehi kanggo kepala engineer kothak iki sadurunge Sepur ninggalake. Periode desain total yaiku setengah taun.
      4. Elk sing sopan
        Elk sing sopan 24 September 2015 21:53
        +3
        Kutipan saka vadson
        diskon kanggo reruntuhan bakal nganti Crimea otonom ing syarat-syarat energi.


        Aku melu pendapat sampeyan. Aku mung bakal nambah sing luwih dhuwur rega gas, sing luwih dhuwur pembayaran kanggo transit liwat Ukraina bakal. Sampeyan bisa mbuwang paling ora 100 dolar ing ndhuwur, crests bakal njupuk maneh tugas transit. Durung ana rute alternatif kanggo transit gas menyang Eropa. Lan, yen ora katon ing mangsa ngarep, mula kita kudu nandhang kahanan iki nganti 2019. nganti kontrak pasokan saiki kadaluwarsa. Nalika padha entek, banjur obrolan temen beda bakal diwiwiti karo crests. (yen padha isih tetep ing status negara ing wektu sing). Lan karo Geyropa uga. Dheweke kudu ngelingi kabeh.
        PS Aku ora males dendam, Aku melas kanggo Negara.
  10. twincam
    twincam 24 September 2015 19:44
    +8
    ya padha edan!!!
    dalan kanggo Crimea padha diblokir, padha njaluk 50 yard ganti rugi, padha ora bakal mbayar utang negara (kaya lagi restrukturisasi).
    lan diskon mangsa ing gas - ya, iku gampang epta !!

    nyedhot, licik * opye.
  11. IAlex
    IAlex 24 September 2015 19:46
    +5
    Apik banget, sing paling penting yaiku dheweke ora lali menehi diskon, yen ora, amarga dina iki mung kebetulan, negara kasebut mbatalake lisensi saka NPF lan mung ninggalake 29 kantor "dhewe". basa , kalebu. saben wong nggoleki bagean pensiun sing didanai dhewe, kaya ing negara wong bodho ing endi wae ing lapangan sing ora ana telas ing tanah air kita, lan sing ora bakal nemokake. lol , kanthi gawan, saka 2016 padha bakal kelangan bagean mbiayai lan tetep mung karo insurance wassat . Nanging sampeyan bisa mbayangno pira dhuwit sing bakal ana kanggo diskon kanggo Khokhlostana, kita uga bisa nggawe musim panas, landasan pacu kanggo Nazi Amerika kanthi biaya ora karuwan ... apik
  12. mamont5
    mamont5 24 September 2015 19:46
    0
    Kutipan saka Irokez
    Inggih, jenis.
    Kita ngerti yen pasukan Rusia kaya perang karo kita, nanging sampeyan isih ana, menehi diskon kanggo Nazim, uga, kita sedulur Slavs.

    Ora, wong Ukrainia ora bakal nyebutake "pasukan Rusia" ing rapat kasebut (iki kanggo konsumsi massal), lan ing kana dheweke bakal ngguyu babagan perkara kasebut.
  13. Komentar wis dibusak.
  14. ALEA IACTA EST
    ALEA IACTA EST 24 September 2015 19:47
    0
    Apa sampeyan ora pengin lobak, kanca-kanca dill? aran
    1. Kuzyakin15
      Kuzyakin15 24 September 2015 21:00
      +2
      Kita bakal njaluk horseradish saka pemerintah pribumi, lan dill diskon.
      1. Manungsa Kucing Null
        Manungsa Kucing Null 25 September 2015 16:54
        +2
        Quote: Kuzyakin15
        Jancok kita njaluk saka pemerintah pribumi, lan dill diskon

        - rega gas ing Federasi Rusia kanggo populasi - saka 70 nganti 90 rakun saben 1000 meter kubik.
        - rega gas kanggo Ukraina (ing diskon) - 232 (?) Raccoons saben 1000 meter kubik. Iku luwih larang kanggo populasi, isih ana mbeling, intra-Ukraina ..
        - rega gas kanggo EU .. sial, malah luwih (ora ana diskon)
        ora

        Kuzyakin, apa maneh, ing tunggul, diskon?

        Duwe kalbu Nyuwun
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 25 September 2015 17:00
          0
          Kutipan saka Cat Man Null
          Kuzyakin, apa maneh, ing tunggul, diskon?

          + apik
  15. dima-fesko
    dima-fesko 24 September 2015 19:48
    +6
    Basa Rusia sing sugih ora ngidini aku menehi komentar kanthi lengkap babagan warta iki ing situs kasebut.......
    1. Vladimirets
      Vladimirets 24 September 2015 19:49
      +6
      Kutipan saka: dima-fesko
      Basa Rusia sing sugih ora ngidini aku menehi komentar kanthi lengkap babagan warta iki .......

      Basa ngidini kula, moderator ora. recourse
      1. dima-fesko
        dima-fesko 24 September 2015 19:51
        +3
        Dadi moderator ora nglilani aku!
  16. Komentar wis dibusak.
    1. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 24 September 2015 21:10
      0
      Sampeyan katon minangka provokator. Ing darurat
      Lan ya, aku njaluk moderator kanggo ndeleng kanthi luwih rinci babagan topik iki
      1. vorobey
        vorobey 24 September 2015 22:58
        +1
        Kutipan: Sukhoi_T-50
        Sampeyan katon minangka provokator. Ing darurat
        Lan ya, aku njaluk moderator kanggo ndeleng kanthi luwih rinci babagan topik iki


        kita katon ... lan sampeyan uga ...
  17. 79807420129
    79807420129 24 September 2015 19:54
    + 12
    Aku ora ngerti pemerintah iki, mungsuh (yaiku pamaréntah junta musuhan) kanggo nggawe diskon, nanging padha ora menehi peduli bab wong-wong mau, supaya operator iPhone iki, Shuvalov, Dvorkovich lan sapi liberal liyane lunga. . , lan sapi-sapi iki, sampeyan mung ngremehake aku, aku isin karo pamrentahan sing kaya ngono, kaya sing diidoni.
    1. 23 wilayah
      23 wilayah 24 September 2015 21:03
      +5
      Kutipan: 79807420129
      .Aku isin karo pemerintah sing kaya ngono, kaya wong-wong sing ngidoni.

      A, ngomong B.
      Ketua Pemerintah Federasi Rusia diangkat dening Presiden Federasi Rusia sesuai karo prosedur sing ditetepake dening Konstitusi Federasi Rusia.

      Wakil Perdana Menteri Federasi Rusia lan menteri federal diangkat lan dipecat dening Presiden Federasi Rusia kanthi proposal saka Perdana Menteri Federasi Rusia.
      Ah wis! Raja iku apik, nanging wong lanang ...
      1. vorobey
        vorobey 24 September 2015 23:00
        +1
        Kutipan: 23 wilayah
        Ketua Pemerintah Federasi Rusia diangkat dening Presiden Federasi Rusia sesuai karo prosedur sing ditetepake dening Konstitusi Federasi Rusia.


        ngerti pesenan iki? milih kanthi keputusan pribadi? kok nggrundel saka Krasnodar ... saka kabeh negara padha kesusu ing Kuban kaya ing wilayah paling boat ... kok wis ora cukup maneh?
        1. 23 wilayah
          23 wilayah 24 September 2015 23:40
          0
          Kutipan saka vorobey
          kok nggrundel saka Krasnodar ... saka kabeh negara padha kesusu ing Kuban kaya ing wilayah paling boat ... kok wis ora cukup maneh?

          Aku cukup. Iku isin kanggo POWER!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Karabin
      Karabin 24 September 2015 21:34
      +7
      Kutipan: 79807420129
      Ya, operator iPhone iki, Shuvalov, Dvorkovich lan basis sapi liberal liyane bakal menyang kanca-kanca

      Lan apa sing arep sampeyan lakoni karo "raja sing apik"? Dipuntedahaken "boyars"? Utawa dheweke maneh ora relevan? Dheweke mbokmenawa sibuk banget ngomong karo Elton John, njaluk ngapura marang pederast kanggo trik saka pranksters lan ngatur rapat. Ora nganti diskon-shmidok.
  18. gerilya ala
    gerilya ala 24 September 2015 19:55
    0
    Yen mangsa iki ora malah abot, nanging ing paling mung biasa, Ukraina ora bakal disimpen dening sembarang discounts ing gas Nyuwun. Nanging batu bara bisa didol kanthi rega daging sapi marmer. ya
    1. perepilka
      perepilka 24 September 2015 20:32
      +5
      Quote: partisan jahat
      Ing kene batu bara bisa didol marang wong-wong mau kanthi rega daging sapi marmer. ya wis

      Sawise kabeh, dheweke bakal tuku kanthi kredit lan ora bakal mbayar, dheweke bakal ujar manawa amarga penerbangan satelit Rusia liwat Kiev, utawa amarga kita wis ngomong babagan basa Rusia Ukrainia sajrone sewu taun. wassat
      1. gerilya ala
        gerilya ala 24 September 2015 20:41
        -3
        Kutipan saka: perepilka
        lan ora bakal mbayar

        Szzzz.
        GDP ora ana maneh arep ngeculake wong-wong mau kanthi gratis.
        Kutipan saka: perepilka
        amarga liwat satelit Rusia liwat Kiev

        Vova. Yen kita njupuk saka wong-wong mau kanggo sunrise, banjur ... sad
        1. Tersky
          Tersky 24 September 2015 20:46
          +6
          Quote: partisan jahat
          Yen kita njupuk saka wong-wong mau kanggo sunrise, banjur ...

          recourse banjur liwat wektu padha bakal nindakake sunset kanthi manual ..... yaAsline wis tekan... nglirik
          1. gerilya ala
            gerilya ala 24 September 2015 20:58
            +1
            Kutipan: Tersky
            banjur liwat wektu padha bakal nindakake sunset kanthi manual .....

            opo
            Rem tangan...
            1. Tersky
              Tersky 24 September 2015 21:11
              +4
              Quote: partisan jahat
              Rem tangan...

              ora mung iku, nanging uga rodha mburi. ngguyu
            2. Yura
              Yura 24 September 2015 21:52
              +1
              Quote: partisan jahat
              Rem tangan..

              Onanis? Fu, bajingan . eseman
              1. gerilya ala
                gerilya ala 24 September 2015 21:58
                +2
                Quote: Yura
                Fu, bajingan

                Akhire- negatif
    2. Karabin
      Karabin 24 September 2015 21:40
      +6
      Quote: partisan jahat
      banjur Ukraina ora bakal disimpen dening sembarang discounts ing gas

      Kaya biyen ora disimpen, saiki uga ora bakal disimpen. wong bodho
      Quote: partisan jahat
      Nanging batu bara bisa didol kanthi rega daging sapi marmer.

      Muter lambemu, mas. Diskon kapisah lagi disiapake kanggo batu bara lan listrik kanggo "sedulur-mitra".
      1. vovanpain
        vovanpain 24 September 2015 23:28
        +9
        Sampeyan + kanca bisa lan bakal sijine liyane utamané kanggo discounts individu
  19. 31 rus
    31 rus 24 September 2015 19:56
    +6
    Lan apa hubungane Crimea?Adhedhasar logika iki, pranyata Yatsenyuk nindakake tugas sing apik, dheweke ora tuku bensin ing musim panas (kok bakal ana diskon ing musim dingin), lan kita duwe pamrentah. saka suckers, padha isih ora bisa ngatur keamanan energi saka Crimea
    1. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 24 September 2015 20:03
      +2
      Kutipan: 31 rus
      lan kita duwe pamaréntahan nyedhot, dheweke isih ora bisa ngatur keamanan energi Crimea

      Um .. Aku ora ngerti apa jenis pemerintah sampeyan ana, nanging:

      - Generators padha nyeret menyang Crimea ing spring. A katelu saka daya migunakaken, yen dumadakan soko - bisa diwenehake dening generator
      - jembatan energi (utawa, luwih gampang, kabel babagan .. fiendish, minangka akeh minangka 300 MW, EMNIP, sadawane ngisor Selat) bakal sijine menyang operasi ing November taun iki. Iki minangka baris pisanan
      - tataran kapindho bakal dikenalaké ing kuartal 1st 2016

      Kanthi komisioning tahap kaping kalih, kabutuhan listrik saka Ukraina ing Crimea sacoro prakteke bakal ilang (2 CHPP liyane dibangun ing kana, "Schaub Bulo", nanging dudu perkara sing cepet - miturut pendapatku, tekan kapasitas desain ing 2018. ).

      Mergo ngono..
      1. vadson
        vadson 24 September 2015 20:26
        +2
        nganti Nopember, lan ing paling nganti Desember, Crimeans isih kudu manggon, dills sing aneh, padha duwe wektu, ing umum padha bakal seneng-seneng ing Desember, yen maca artikel kasebut kanthi teliti, ngandika sing diskon kasedhiya seprapat. apa kita duwe ing Desember? taun anyar ing irung? ora, salah. kreteg energi lan pembayaran saka 3 lard kondom tau-mati. mulane wiwit tanggal 1 Januari - ora ana diskon wangyu!
      2. IAlex
        IAlex 24 September 2015 20:32
        0
        Apa sampeyan ndeleng dhewe utawa wong sing dipercaya bisa ndeleng? Utawa sampeyan mung maca lan krungu nang endi wae? Yen sing terakhir, aku kudu ngganggu sampeyan, amarga padha nggantung mie ing kupinge yen pasukan sepur wiwit mbangun sepur sing ngliwati Khokhlostan ing Mei, lan pesenan konstruksi ditandatangani mung dina sadurunge wingi :)))

        Kalebu ana kapercayan lengkap yen pembangkit listrik termal bakal sawise sarapan, generator mung cukup kanggo bank, administrasi lan tentara. Lan garis listrik bakal dilebokake suwe banget ... Ya, bener, ing Januari, taun katelu bakal lunga, nanging ora ana pembangkit listrik termal, ora ana kabel, ora ana generator, nanging sesuk bakal dadi, lan tepat. "sesuk sesuk"...
        1. Vadim237
          Vadim237 24 September 2015 20:53
          +2
          Kanthi biaya sepur bypass, iki dudu mie, nanging nyiapake kanvas kanggo sepur bakal dibangun kanthi tepat.
        2. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 24 September 2015 21:21
          +1
          Kutipan saka IAlex
          sampeyan mung maca nang endi wae

          Alamiah .. Aku malah bisa ngomong - ngendi:

          Kutipan: http://ria.ru/economy/20150913/1248727055.html
          Makarya ing pambangunan jembatan energi menyang Crimea saka Wilayah Krasnodar, sing kalebu, antara liya, nglebokake kabel ing sisih ngisor Selat Kerch, ana ing ayunan lengkap lan miturut jadwal, Menteri Bahan Bakar lan Energi Krimea Sergei Yegorov marang RIA Novosti.
          "Karya wis diwiwiti lan diterusake miturut jadwal. Pakaryan lagi ditindakake saka Wilayah Krasnodar lan ing Crimea. Utamane, ing sisih kita, kerjane ditindakake kanggo mbangun titik nyebrang kanggo kabel laut lan overhead. baris ing wilayah Kerch, 220 kilowatt garis overhead lagi dibangun, lan reconstruction lagi ditindakake. Gardu ing wilayah Kerch lan gardu Kafa dibangun ing wilayah Feodosia, "ujare Yegorov.

          Yaiku menteri ngapusi, ta?

          Kutipan saka IAlex
          Kalebu ana kapercayan lengkap yen pembangkit listrik termal bakal sawise sarapan, generator mung cukup kanggo bank, administrasi lan tentara. Lan garis listrik bakal dilebokake suwe banget ... Ya, bener, ing Januari, taun katelu bakal lunga, nanging ora ana pembangkit listrik termal, ora ana kabel, ora ana generator, nanging sesuk bakal dadi, lan tepat. "sesuk sesuk"...

          Nuwun sewu.. "Crimean, putri pejabat"?

          Kutipan saka IAlex
          pesenan kanggo construction iki mlebu mung dina sadurunge wingi

          Nyuwun link..
          1. IAlex
            IAlex 24 September 2015 22:21
            -1
            Yaiku menteri ngapusi, ta?


            Sampeyan saka TK?
            Sampeyan mbukak apa sing diomongake menteri, pejabat lan presiden setahun utawa luwih kepungkur lan mbandhingake karo saiki. Aku propose kanggo miwiti karo slogans Pemilu saka GDP

            Nyuwun link..

            http://www.youtube.com/watch?v=mYbWz_Gqlq0
            Iki minangka link kanggo sampeyan, lan supaya para patriot ora nyuwek saka jumlah huruf, aku malah menehi link menyang video ...
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 24 September 2015 22:42
              +2
              Kutipan saka IAlex
              Sampeyan mbukak apa sing diomongake menteri, pejabat lan presiden setahun utawa luwih kepungkur lan mbandhingake karo saiki. Aku propose kanggo miwiti karo slogans Pemilu saka GDP

              Aja bingung nganggo driji, ya..

              Ana ndhuwur - laporan mentri ing karya rampung, ing laku. Lan dudu "slogan pra-pemilihan" babar pisan, ing kene sampeyan bisa mlebu tanduk amarga ngapusi ..

              Ing kene, "kabar saka lapangan", contone, yen sampeyan ora percaya karo menteri:

              Kutipan saka RED_ICE
              Kabel bakal cepet mudhun. Ing wilayah kita, dheweke aktif mbangun saluran listrik menyang Selat Kerch

              Kutipan saka IAlex
              Punika link kanggo sampeyan

              Apik tenan, matur nuwun. Nanging iki bener laying path lan bakal ana liyane .. strapping.

              Apa sing ditindakake sadurunge - iki:

              Kutipan: http://ria.ru/defense_safety/20150822/1200742974.html
              KONSTANTINOVKA (wilayah Voronezh), 22 Agustus - RIA Novosti. Saiki, Pasukan Railway Rusia wis ngrampungake luwih saka 60% karya bumi ing pambangunan bagean sepur Zhuravka-Millerovo, ngliwati wilayah Ukraina, Jenderal Dmitry Bulgakov, Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia, sing teka kaping lima. wektu ing lelungan kerja menyang Wilayah Voronezh kanggo ngawasi kemajuan pembangunan dalan, marang wartawan

              Tegese, gawe bumi wis rampung, rel bisa ditata.

              Mergo iki..
              1. IAlex
                IAlex 24 September 2015 23:23
                +5
                Sampeyan masang driji bali saka ngendi sampeyan njupuk metu, digunakake iku mung kaya diwutahake sing ora bisa mungkasi.

                Ana situs putin2012.ru (lan kanthi cara aneh saiki ora bisa digunakake) kanthi slogan, yen sampeyan pengin, sampeyan bakal nemokake pranala saka Internet.

                Dadi aku 100% ngelingi apa sing dijanjikake:
                1. Ndhukung bisnis cilik. 400.000 wirausaha individu ilang bisnis.
                2. Pangembangan bisnis pribadi ing omah lan layanan komunal. Kejaba korupsi malah ora katon.
                3. Dheweke ngapusi babagan ngilangi ketergantungan utang, saiki kurang saka 500 milyar. $
                4. songs bab gaji prayoga lan pensiun. Kahanan sing lucu yaiku upah urip 5000 rubel - $ 130, kabeh barang diimpor ing dolar, saiki upah urip 5000 rubel - $ 80, i.e. upah urip kita dudu upah urip, nanging luwih dhuwur, kaya sing dadi kelas menengah.
                5. Kesehatan manungsa iku kabeh. Ngartekno suda 40.000 dokter, wektu diakoni, wektu prosedur lan rumah sakit tetep. Mung peduli babagan kesehatan.
                6. Target 25 yuta profesional IT. Ya, dheweke sukses karo spesialis, sayang banget yen dheweke kabeh ngladeni, ora ngasilake.
                7. Lan carane dheweke mbuwang tembung newfangled "modernisasi". Dadi modern, saiki mung kabeh wong sing ndeleng rega minyak.
                8. Dheweke mandheg nyanyi babagan inovasi. Oh ya, proyek Skolkovo lan kabeh wilayah inovatif liyane wis dadi mesin pembangunan negara. Sayange dheweke isih ana ing bah kanggo pembuangan ...
                9. Kebijakan pajak sing adil. Kabeh sing nyolong - amnesti. Sing nyolong dhuwit ing lepas pantai - amnesti. Saben uwong sing nyolong dhuwit negara tinimbang istilah didenda. Lan sing paling penting, sing ngasilake pajak padha karo sing dodol.
                10. Lan kepriye anggone nyambut gawe ing desa? Dheweke mung ngurmati, mikir carane nggawe panas produsen roti kanthi tiba saka ruble, supaya bisa tuku luwih murah lan langsung nyopir menyang pasar manca kanggo mbah-mbah, amarga mbah-mbah butuh, lan para pejabat wis lulus utang. kanggo pembangunan desa liwat bank-bank.
                11. Kemajuan dalan - oh ya padha ngrembaka kaya ngono, mung esuk nganti sore padha ngrembakakake, ora bisa turu, mung dipikir-pikir wae, ya ngono kuwi kanggo ngrembakakake supaya luwih murah lan aku pribadi duwe. dhuwit liyane. Nalika sampeyan ninggalake dalan gedhe, sampeyan ndharat ing rembulan. Menapa malih, sampeyan mbayar tax transportasi pindho: 1. Saka bensin, 2. Annual saka daya, kang Kudrin bengok-bengok sing bakal dibatalake, nanging banjur padha mikir ing pikiran lan mutusaké sing isi kanthong wong uga, kok mbatalake. Lan padha sibuk banget karo dalan sing dalan gedhe negara ngatur kanggo mbayar dalan free lan njaga ing biaya umum, lan dalan iki mbayar saka pajak wong sing ora duwe mobil lan saka tax transportasi.
                12. Dheweke wis mesthekake yen kekuwatan pancen tanggung jawab marang masyarakat sing ditindakake. Sayange dheweke lali nemtokake masyarakat sing ...
                13. Kabeh tagihan utama lan pancasan tundhuk diskusi umum prentah karo partisipasi saka pihak sing kasengsem. Sayange mung warga ora diklasifikasikake minangka pihak sing kasengsem, nanging nggunakake pendapat para ahli anonim, kaya klompok kanggo perawatan. Iku ora worth looking adoh kanggo conto, hukum ing hak kanggo kategori A, kang saiki mbutuhake latihan uga sopir truk profesional, kalebu bagean nggeret kendaraan. Ora pantes diomongake bab sogokan.

                Lan apa gambar kasebut ing pungkasan? Konstruksi benteng gedhe saka endhog-slinger? Kanggo wong sing cukup ngerti:
                1. Sing excavator ora pour lemah.
                2. Truk sing temenan njupuk wong metu.
                3. Rel dibangun ing embankments ndhuwur lemah, ora ngisor.
                1. Manungsa Kucing Null
                  Manungsa Kucing Null 24 September 2015 23:32
                  +1
                  Kutipan saka IAlex
                  (!!!!!!!!!!!!!!!!)

                  Wah...

                  - kita ngrembug rong perkara: kabel menyang Crimea (lepezdra) lan sepur Zhuravka-Millerovo ngliwati Ukria
                  - bab kabel, sampeyan ngandika sing bakal "kanggo dangu" .. Aku nuduhake yen iki ora supaya; kabel pisanan bakal ing pungkasan 2015, kaloro - kuartal pisanan 2016
                  - bab railway - Sampeyan ngandika sing "mung wingi pesenan ditandatangani kanggo mbangun iku." Aku laporan: aja mbangun, nanging lay cara. Sadurunge, dheweke perang karo medan, lan menang ..

                  Pitakonan, bantahan, tambahan?

                  Lan sakperangan alesan sampeyan diunekake dening janji Pemilu lan omong kosong liyane - carane ala iku kanggo manggon ing Rus '..

                  Ya, aku ora peduli kabeh iki, idu. Aku ngerti kabeh iki tanpa sampeyan, pracaya kula - aku manggon kene dhewe. Aku wis suwe urip, aku wis biasa.

                  Lan luwih-luwih amarga sing dadi dhiskusi kabeh - uga, ora miring.

                  Kanggo kula masalah wis ditutup. Jaga syarafmu, ora mari nglirik
                2. Manungsa Kucing Null
                  Manungsa Kucing Null 24 September 2015 23:37
                  0
                  Kutipan saka IAlex
                  Lan apa gambar kasebut ing pungkasan? Konstruksi benteng gedhe saka endhog-slinger?

                  Mdya.. kurang ngombé, lan nguripaké otak ing cangkir..

                  "Foto ing ngisor iki" - saka banget bypass Zhuravka-Millerovo. Apa sampeyan tau weruh carane potongan wesi digawe? Apa sampeyan wis nggawe dhewe?

                  Lan aku wis mbangun, mikir nglirik

                  Kutipan saka IAlex
                  Railway dibangun ing embankments ndhuwur lemah, ora ngisor

                  Ora mesthi. Lan uga - aku bakal ngandhani rahasia sing nggegirisi saiki - ana trowongan belay

                  Mung - shhh!! Ora ana siji! ngguyu
            2. vorobey
              vorobey 24 September 2015 23:24
              +3
              Kutipan saka IAlex
              http://www.youtube.com/watch?v=mYbWz_Gqlq0
              Iki minangka link kanggo sampeyan, lan supaya para patriot ora nyuwek saka jumlah huruf, aku malah menehi link menyang video ...


              Aku dipercaya mripatku luwih saka video YouTube ... Aku wis nulis kaping pirang-pirang carane aktif Power Lines lagi nyiyapake ing Crimea saindhenging semenanjung ... lan ing setengah taun karya, Crimea wis kesah kabeh bebarengan lan tengen. ...
    2. gerilya ala
      gerilya ala 24 September 2015 20:29
      +4
      Kutipan: 31 rus
      kita duwe pamrentah sing nyedhot, dheweke isih ora bisa ngatur keamanan energi Crimea

      Nanging, opo ... Apa sampeyan paling ora nemoni masalah pasokan energi, paling ora, umpamane, lantai pabrik? Lan ing kene ana wilayah gedhe kanthi 2 wong! Lan kanthi pepeteng obyek sing nggunakake energi sing kritis kanggo kekurangane! Apa sampeyan ngerti apa proyek? Apa sampeyan wis nemoni masalah kontrak karo pangguna tanah? Lan karo keahliane RTN, Kementrian Ekologi, Kementrian Kebudayaan, lsp? Ing mratelakake panemume, komisioning jembatan energi ing taun iki bisa dibandhingake karo prestasi. Insinyur lan tukang bangunan - busur jero.
      1. BRM 667
        BRM 667 24 September 2015 22:59
        -1
        Quote: partisan jahat
        Apa sampeyan wis nemoni masalah kontrak karo pangguna tanah? Lan karo keahliane RTN, Kementrian Ekologi, Kementrian Kebudayaan, lsp?


        Lan sapa sing kudu disalahake kanggo kita yen kita dhewe "mbusak" USSR, nyuwek negara kasebut, ngenalake faktor dominasi pribadi ing negara, lan ngasilake "RTN, Kementerian Ekologi, Kementerian Kebudayaan", karo birokrasi ageng, kang - "Menehi, Menehi, Menehi!"

        Aku kepengin weruh suwene "persetujuan" kanggo pambangunan pipa gas Baikonur, BAM, Druzhba lan Urengoy-Pomary-Uzhgorod?
        1. vorobey
          vorobey 24 September 2015 23:27
          +2
          Kutipan: BDRM 667
          Lan sapa sing kudu disalahake kanggo kita yen kita dhewe "mbusak" USSR, nyuwek negara kasebut, ngenalake faktor dominasi pribadi ing negara, lan ngasilake "RTN, Kementerian Ekologi, Kementerian Kebudayaan", karo birokrasi ageng, kang - "Menehi, Menehi, Menehi!"


          logika menarik ... kita kabeh nesu ing negara, nanging pungkasane mung siji sing kudu disalahake ... apik
          1. Komentar wis dibusak.
          2. BRM 667
            BRM 667 24 September 2015 23:53
            -1
            Kutipan saka vorobey
            logika menarik... kita kabeh nesu negara, nanging pungkasanipun salah siji ...


            Apa sampeyan karo logika, sing adoh saka sampeyan, clinging kanggo kabeh?
            Kutipan saka vorobey
            Alan, paling njlentrehke.. intine.. sijine minus, nanging intine durung dijlentrehake. Inggih apa logika konco statement iki. piye..t?


            Kutipan saka vorobey
            Aku ora ngerti logika sampeyan... lan yen kita nindakake kabeh iki banjur kita mandheg menehi diskon .. kok opus pinter iki ..


            Lan ing ngendi sampeyan ndeleng, ing komentarku, yen aku nyalahake wong siji? belay
  20. tissot72
    tissot72 24 September 2015 20:06
    + 13
    Lan bakal ana diskon ing gas kanggo mangsa mangsa iki kanggo warga Rusia - wong tuwa sing, ing pensiun saka 9000 rubles, suffocating saka claims saka keperluan umum ??? Malah 5% bakal seneng nangis. Lan apa purun iki, Mentri padha Novak, mikir sing ing wayah sore, nedha bengi ing tengah Moscow, ing restoran, lan wis diwenehi sepuluh dening Bill, sing wis mung diwenehi pensiun saben wulan saka pensioner RUSSIAN biasa. Mbokmenawa ora, ing panggonan sing padha ing kertu platinum padha ora bakal ngirim sing imbangan punika 200 rubles lan pembayaran ing silihan dening 01/10/2015 bakal 7000 rubles, lan silihan dijupuk kanggo stroller kanggo anak ? ??
    1. Thor5
      Thor5 24 September 2015 22:11
      0
      Kabel, kabel dibutuhake ing Crimea! Nalika dheweke ora ana, pemerasan bakal terus.
      ... lan apa sing sampeyan tulis adoh saka warta, sayang.
    2. IAlex
      IAlex 24 September 2015 22:29
      -2
      Apa, nalika pensiun, 85% cocog karo sampeyan? Yen ora, mula ora masalah dheweke ...
  21. kareta
    kareta 24 September 2015 20:12
    +1
    Kabeh kaya biasane
  22. Vasisualiy
    Vasisualiy 24 September 2015 20:13
    +2
    Langsung disiapake diskon! Mangkono, tuan-tuan, neoliberal, dheweke bakal ngurus wong tuwa, pensiunan, cacat, lan obat-obatan umume.
    Aku ora bisa nelpon wong liya, kajaba minangka wong karo orientasi seksual non-tradisional.
  23. Moscow
    Moscow 24 September 2015 20:13
    +7
    Dheweke entuk diskon, lan kanggo kita nambah umur pensiun lan kanggo pensiunan sing apes nyuda kompensasi inflasi ... Matur nuwun saka dhasaring ati ...
    Sepisan maneh, dheweke mbuktekake dhewe, lan RAKYAT bakal urip piye wae. Dheweke wis biasa ... "Yen ora ana perang ..."
    1. Vadim237
      Vadim237 24 September 2015 20:57
      -1
      Sawetara wong kita terus kerja lan entuk dhuwit ekstra sanajan wis pensiun.
  24. KRIG55
    KRIG55 24 September 2015 20:13
    +3
    Iku banget sedih sing sawise kabeh muntahake ing pasuryan saka Ukraina. kita kepeksa nggawe konsesi kaya ngono.
  25. mihasik
    mihasik 24 September 2015 20:14
    +6
    Novak ora menehi katrangan babagan panjaluk saka perusahaan Ukraina, nanging ujar manawa pamrentah Rusia wis nyiapake rancangan resolusi kanggo menehi diskon gas menyang Ukraina.

    Oh carane!
    Lan Pak Siluanov njerit nang endi wae yen pensiunan ora duwe dhuwit cukup lan umur pensiun kudu diunggahake kanthi cepet. Mula mbok Antosha Siluanov bakal takon marang Pak Shurik Novak menyang ngendi dhuwit pensiun? Utawa padha ing negara beda karo * ka, manggon?
    Aku ora ngerti siji bab: Pamrentah Federasi Rusia, dipimpin dening Dimusya guru, wis rampung edan!?
    1. Vadim237
      Vadim237 24 September 2015 21:04
      0
      Ora ana dhuwit sing cukup amarga saiki kahanan finansial ing negara kasebut ora paling apik, bathi pajak kanggo anggaran wis dadi kurang, lan kanggo diskon, kemungkinan ora ana diskon gas 20 dolar kanggo Ukraina.
      1. mihasik
        mihasik 24 September 2015 22:16
        0
        Kutipan: Vadim237
        lan kanggo diskon, paling kamungkinan bakal ora $20 diskon gas kanggo Ukraina.

        Kabeh sadurunge ora malah taun, nanging wis kwartal "paling kamungkinan" makarya mung kanggo nyedhiyani kabeh jinis discounts ora kanggo "wong" saka Ukraina, minangka Putin seneng sijine iku, nanging kanggo panguwasa Ukraina. Utawa apa Naftogaz minangka perusahaan rakyat? Dadi, apa sing kudu ditindakake ing jagad iki kanggo "paling kamungkinan" sampeyan bisa kerja ing arah sing ngelawan?
      2. Sling cutter
        Sling cutter 24 September 2015 22:31
        +2
        Kutipan: Vadim237
        Ora ana dhuwit sing cukup amarga saiki kahanan finansial ing negara ora paling apik, pendapatan pajak kanggo anggaran saya kurang.

        Apa jenis pajak iki?
        Apa kita wis mbatalake PPN utawa pajak penghasilan?
        Mung wae "rooks lemak" kita pengin nambah penghasilan.
        lan supaya Vanya ngencengi sabuk ing tenggorokan nganti mripate metu saka soket, supaya duroscope bisa katon luwih apik.
        1. Vadim237
          Vadim237 25 September 2015 00:16
          0
          Ya, apa sampeyan, mesthi, kita durung mbatalake PPN lan pajak penghasilan - mung ora kabeh wong mbayar.
          1. Sling cutter
            Sling cutter 25 September 2015 00:46
            0
            Kutipan: Vadim237
            Ya, apa sampeyan, mesthi, kita durung mbatalake PPN lan pajak penghasilan - mung ora kabeh wong mbayar.

            Pendapatan pajak kanggo separo pisanan taun iki mung mundhak dibandhingake 2014.
            Nanging sampeyan kaya ngomong babagan iki.
            lan ing kene negara kudu disalahake.
          2. Komentar wis dibusak.
  26. serzh savchenko
    serzh savchenko 24 September 2015 20:17
    +1
    Conto khas misinformation sing pancen ora perlu kanggo sapa wae. Ora ana informasi ing situs resmi Mnenergo Rusia, sing dibayangke ing RIA. kutipan: Dheweke (Novak) uga nambahake yen Naftogaz Ukrainy wis nguripake Gazprom kanthi panjaluk diskon, ora gelem menehi katrangan lan menehi saran kanggo hubungi Gazprom kanggo njlentrehake masalah iki.



    Ing seri kultus "Liquidation", episode 2, David Markovich mbuwang Fima setengah Yahudi: SHO, sampeyan coding Fima?
    Wong-wong sing lucu!
    1. Kuzyakin15
      Kuzyakin15 24 September 2015 21:08
      +1
      Deleng ing warta, Russia24", lan ing saluran liyane. Diskon bisa kira-kira 20 dolar. Biaya sewu meter kubik bisa kira-kira 236 rubel Amer.
      Ana sing mrono!
      1. vorobey
        vorobey 24 September 2015 23:21
        +1
        Quote: Kuzyakin15
        bisa uga

        Quote: Kuzyakin15
        bisa uga

        Quote: Kuzyakin15
        bisa uga


        tembung kunci ... durung ana sing nyedhiyakake ...
      2. mihasik
        mihasik 25 September 2015 00:25
        0
        Quote: Kuzyakin15
        Deleng ing warta, Russia24", lan ing saluran liyane. Diskon bisa kira-kira 20 dolar. Biaya sewu meter kubik bisa kira-kira 236 rubel Amer.
        Ana sing mrono!

        Aturan Gazprom!!!) Impen Ukraina dadi kenyataan!
  27. duschman80-81
    duschman80-81 24 September 2015 20:17
    +2
    Masalah sing ana masalah karo gas iki .... Siji pitakonan - kenapa ing Rusia ora nggawe diskon kanggo dhewe, nanging mung nambah?
    1. mihasik
      mihasik 24 September 2015 20:46
      +1
      Kutipan: duschman80-81
      Masalah sing ana masalah karo gas iki .... Siji pitakonan - kenapa ing Rusia ora nggawe diskon kanggo dhewe, nanging mung nambah?

      Amarga Banderland lagi mudhun. Apa sing ora bisa dingerteni ing kene.
      Teori kapal sing tumpang tindih: yen teka ing endi wae, tegese ilang persis ing endi wae.
  28. samarin1969
    samarin1969 24 September 2015 20:23
    0
    [quote=KGB TONTON KOWE] OFFTOP
    Tinimbang perang kanggo wilayah lan Novorossia, dheweke melu hu..y, kaya "tank biathlon" lan melu ing sirkus Minsk ...."

    Iki bakal dadi tembung sing bener saka rostrum Duma ... nganti saiki Kamentrian Luar Negeri, Duma Negara, Administrasi Presiden durung ujar apa-apa sing bisa dingerteni sajrone setengah taun kepungkur.
  29. bajak laut
    bajak laut 24 September 2015 20:25
    0
    Aku - loro TCTerms: pisanan, ana isih akeh Rusia ing Ukraina, lan "Rusia ora nglirwaaken dhewe"; kaloro (lan paling penting) iku politik, prakara iku adoh saka kang paling dihormati, iku mutusaké kabeh. Butuh, ing multi-cara pamindhahan, kanggo menehi wong diskon - padha nindakake. Kejuaraan Catur Dunia, sialan!
    1. Karabin
      Karabin 24 September 2015 21:58
      +1
      Quote: bajak laut
      Iku njupuk, ing multi-cara ...

      Wis dadi guyonan.
      Quote: bajak laut
      Kejuaraan Catur Dunia, sialan!

      Yen ilang Piece ing Papan, iku ora tansah ateges sing "kurban" kanggo nambah posisi. Luwih asring tinimbang ora, game sing ringkih nyebabake kelangan potongan. Nanging ing catur politik, malah pemain sing ringkih kaya Putin & Co bisa katon kaya grandmaster. Kasunyatane yen kita duwe "tokoh" menyang neraka, sawetara set wis "sumbang". Hooray kanggo klub papat jaran.
  30. Tur
    Tur 24 September 2015 20:32
    +2
    Aku ngusulake kanggo ndhaftar ing situs web Pemerintah Federasi Rusia minangka inisiatif kanggo nggawe "Kementrian kanggo nyedhiyakake diskon lan pilihan kanggo Ukraina."
    Calon kanggo posisi menteri bisa dipilih saka "kita" liberal.
  31. Lor
    Lor 24 September 2015 20:36
    -1
    Dadi nulis. Ukraina hehehe. Kita ora wani nolak. Aku elinga bengok generator roti panggang boshi. Saiki aku mikir ngirim kabeh diskon kanggo dhuwit lan banyu iki karo lanang, lan listrik karo tank bisa kasedhiya, ora ana pitakonan bab mangan lan klamben ing kabeh, ayo kang katon ing formidable lan nggawe kesimpulan kang wilayah perlu. gelombang liyane dina iki
  32. Wadim12
    Wadim12 24 September 2015 20:36
    0
    Kanggo wektu iki, Ukraina nyekel kita kanthi kenceng ing ya.tsa, nanging ora suwe. Crimea bakal mandhiri ora mung sacara politik lan ekonomi, nanging uga banyu lan listrik. nglirik
    1. mihasik
      mihasik 24 September 2015 20:53
      +1
      Kutipan saka Vadim12
      Saiki, Ukraina nyekel kita kanthi ketat kanggo Ya.tsa, nanging ora suwe

      Nanging apa padha ora wonder kok padha terus-terusan nyekeli kita dening testicles, lan kita nggawe konsesi lan ora kosok balene?
    2. Karabin
      Karabin 24 September 2015 22:00
      +1
      Kutipan saka Vadim12
      Kanggo wektu iki, Ukraina nyekel kita kanthi kenceng kanggo ya.tsa,

      Kita duwe endhog!
  33. sv68
    sv68 24 September 2015 20:42
    +1
    Ya, kabeh iku prasaja - iki dudu pamrentah kita, kaya dudu bank sentral kita, mulane dheweke nindakake mbah-mbah Amerika nalika ngguyu NPM ing pasuryan. wong sedulur" wong-wong bakal ngusap sikile babagan kita. karo pamrentahan iki kita lan ing satus taun ekonomi ora bakal maju.
    1. Karabin
      Karabin 24 September 2015 22:01
      0
      Kutipan saka: sv68
      nanging kabeh iku prasaja - iki dudu pamrentah kita, kaya dudu bank sentral kita

      Lan presiden kita?
      1. mihasik
        mihasik 24 September 2015 22:31
        +1
        Kutipan saka Karabin
        Kutipan saka: sv68
        nanging kabeh iku prasaja - iki dudu pamrentah kita, kaya dudu bank sentral kita

        Lan presiden kita?

        Presiden kita. Mung dheweke ora nyerah "wong" lan ora ngganti "jaran" ing nyebrang. Sing mung ngendi kanggo pindhah karo kuwi "jaran", pitakonan punika. Saiki kaya ing dongeng Krylov babagan angsa, kanker lan pike.
  34. serezhasoldatow
    serezhasoldatow 24 September 2015 20:43
    +3
    Aku tangi esuk lan mikir, apa sing durung ditindakake kanggo Ukraina? -Yeltsin, pah-Novak
    1. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 24 September 2015 21:14
      0
      Kutipan saka: serezhasoldatow
      Aku tangi esuk lan mikir, apa sing durung ditindakake kanggo Ukraina? -Yeltsin, pah-Novak

      DUDU
  35. Erg
    Erg 24 September 2015 20:45
    -2
    Sepisan maneh aku yakin karo kawicaksanan kita. Investigator ala (Kulon), investigator apik (Rusia). Iku cara sing bener. Pikiran flip 180. Wektu. Butuh wektu...
    1. proletar
      proletar 24 September 2015 22:09
      +3
      "eksentrik" karo huruf M, ing "tangan" kuwi Rusia bakal "disusu" nganti pungkasan, nganti wong "lolong" lan banjur katon lan "maidan" iku bungled banget sayang, aja nyanjung dhewe yen pimpinan. saka Federasi Rusia ora mungkasi "game" ing " giveaway "banjur ing wektu nalika iku bakal perlu kanggo menehi" perang pungkasan "ana mung bakal ora ana sumber daya utawa dhukungan saka wong kiwa kanggo wong.
      Yen aku salah, tulung tuduhake.
      1. Erg
        Erg 24 September 2015 23:36
        +1
        Aja kuwatir, Kapustin. Kabeh bakal dadi bundle. nglirik Kabeh sing cepet (ora ngomong bojomu?) iku ala. Delengen sethithik, kaya Vladimirovich. Lan dheweke ora tau ngaco. Lan menehi alesan kanggo bangga Rusia ora mung kanggo kita, nanging uga kanggo akeh wong manca. Lan apa sampeyan bisa? Mung kanggo ngina kolega? Oke, tiket. Pracaya ing Rusia, lan kabeh bakal bisa! ombenan
      2. proletar
        proletar 27 September 2015 23:30
        +1
        Wong lanang, aku dudu wong Rusia, mung nalika Internet kabel "dipotong" sampeyan kudu ngalih menyang "seluler" lan aku dadi "Moskvich", mula nelpon ale "bananiv" ing kono; nanging serius, Aku kanthi terang-terangan seneng yen dheweke nganggep aku wong Rusia, sing ora mungkin; kaya sing diucapake: Ing ngendi sampeyan lair ana lan ...
    2. Karabin
      Karabin 24 September 2015 22:10
      +1
      Kutipan saka Erg
      Sepisan maneh aku yakin karo kawicaksanan kita.

      Ya, yen sampeyan yakin, sampeyan bisa menehi dhaptar sawetara gaji kanthi diskon? Lan yen saben "multi-pindhah" nindakake? Apa, sampeyan ora pengin?
      1. Erg
        Erg 24 September 2015 23:40
        0
        Suwene suwene wong ngerti yen ora kabeh diukur nganggo dhuwit? Wong pinter iku luwih cilik tinimbang wong liya... ya
  36. msm
    msm 24 September 2015 21:07
    0
    Dadi-dadi. Gilyak diasah? Salom diolesi? Nah, sampeyan bakal entuk diskon ...
  37. Sukhoi_T-50
    Sukhoi_T-50 24 September 2015 21:13
    +1
    Diskon murah (kanthi cara, durung kasedhiya), sawise kabeh, padha nyewa setengah rega
    Lan ya, ekonomi Ukrainia ora bakal mati amarga kelangan dolar ekstra, ora preduli sepira gedhene wong-wong populis sing seneng.
  38. MAXUZZZ
    MAXUZZZ 24 September 2015 21:19
    0
    Aku ora ngerti carane bener iki, nanging yen bener, banjur wis katon kaya idu, yen ora ing pasuryan, banjur ing arah kita mesthi - padha ora bakal mbalekake utang umum, nanging minangka diskon, mangga.
    1. Karabin
      Karabin 24 September 2015 22:30
      +2
      Kutipan saka MAXUZZZ
      banjur wis katon kaya idu, yen ora ing pasuryan, banjur ing arah kita mesthi

      Ing sisih kita!? Ya, kita wis duwe pasuryan wutuh ing muntahake, diwiwiti saka puila lan kedutaan, pungkasan karo rapat-rapat Minsk. Kita mung ora pengin sok dong mirsani.
  39. kunstkammer
    kunstkammer 24 September 2015 21:24
    +3
    Isih ana kahanan aneh: fasis Ukrainia njerit yen dheweke perang karo Rusia, dheweke mateni wong Rusia ing Donbass lan ora ragu-ragu ngumumake wong Rusia minangka mungsuh ... pamaréntah caters iki mungsuh galak saka Fatherland kita. Apa ana wong Rusia ing pamrentahan kita iki? Putin, sampeyan nggoleki ing endi? Medvedev, sampeyan bakal dadi sapa?
  40. yowis
    yowis 24 September 2015 21:31
    +2
    Kyiv ndhikte rega kanggo Gazprom minangka pemenang. Dadi mungkin McCain bener?
  41. RUSIA
    RUSIA 24 September 2015 21:32
    0
    Kepala Kementerian Energi Federasi Rusia ngendika yen Naftogaz nguripake Gazprom kanggo diskon gas "musim dingin".
    Utawa Mungkin padha ora sumber gas ing pipo, nanging nggawa menyang sump, kang negara iki lan produk.
  42. sds87
    sds87 24 September 2015 21:50
    +4
    Para oligarki ora bakal ngeculake. Ukram -20% dipotong - ngenteni, wong Rusia sing dikasihi - pambayaran gas saka + 20%
  43. proletar
    proletar 24 September 2015 21:59
    +1
    Apa sampeyan edan utawa apa, apa sih diskon? Ora ana diskon, mung prepayment lengkap, lan malah mbayar utang sebagian kanggo kiriman sadurunge.
    Yen ing Ukraina dheweke pengin "mlumpat" menyang lagu Amerika Serikat, banjur aja jancok kanggo sponsor (supaya "XY saka XY" teka luwih cepet).
  44. proletar
    proletar 24 September 2015 22:00
    +1
    Apa sampeyan edan utawa apa, apa sih diskon? Ora ana diskon, mung prepayment lengkap, lan malah mbayar utang sebagian kanggo kiriman sadurunge.
    Yen ing Ukraina dheweke pengin "mlumpat" menyang lagu Amerika Serikat, banjur aja jancok kanggo sponsor (supaya "XY saka XY" teka luwih cepet).
  45. afrikanez
    afrikanez 24 September 2015 22:47
    0
    Yen ora kanggo Crimea, Aku wong malah ora bakal njagong mudhun kanggo poop ing lapangan padha karo crests! Zadolbali pengemis lan apa takon. duka
    1. Vadim237
      Vadim237 25 September 2015 00:25
      0
      Ing kana, masalah kasebut ora mung nyedhiyakake listrik menyang Crimea, nanging uga transit gas menyang Eropa, Ukraina bisa ngatur gangguan pasokan gas, lan ora mung Eropa, nanging uga kita bakal nandhang sangsara.
  46. Kucing Jahat
    Kucing Jahat 24 September 2015 23:05
    0
    Miturut RIA Novosti, diskon kanggo "bahan bakar biru" kanggo Ukraina kanggo mangsa mangsa bakal kira-kira $20 saben 1 meter kubik.
    Lan saka populasi njupuk 7 hryvnia saben meter kubik. Ora ala ushlepki mapan.
  47. Komentar wis dibusak.
  48. AVG
    AVG 24 September 2015 23:26
    +1
    Kutipan: Putinets
    Nganti kabel dumunung ing Crimea kudu menehi diskon

    Saka Agustus nganti Nopember 1942, ing ngisor geni mungsuh, 5 garis kabel dipasang ing sisih ngisor Ladoga kanggo ngepung Leningrad. Lan saiki, kanggo taun kapindho, "Gerasim lagi gelo", supaya Khozls dadi greyhound.
  49. atamankko
    atamankko 25 September 2015 00:10
    0
    Kabeh iki ora jelas kanggo aku.
  50. iLiitisitch
    iLiitisitch 25 September 2015 02:05
    0
    Kutipan saka asadov
    lan ing wektu sing padha nyuda pajak lan mundhakaken pensiun karo beasiswa.
    Utawa kita dudu wong, lan ora ana apa-apa dibandhingake karo Ukrainians anyar?


    Nanging ora, apa jenis wong kita? We are populasi, taxpayers, wedhus sing mestine bakal sheared ... Ing sekolah, loro tuwane padha dikembangke kanggo dhuwit, lan padha terus, sanajan kahanan wis owah banget dibandhingake 90s. Ya, nulis artikel kapisah babagan sekolah olahraga.
    1. perm23
      perm23 25 September 2015 06:17
      0
      Lan kita kabeh meneng, mesthi, ing forum ing pawon kita ngomong lan nesu, nanging kanggo njaluk bebarengan lan teka ing sekolah padha lan ngaku hak kita - ora. Ayo ana sing nindakake, mutusake, gelut, nanging aku bakal ngadeg ing kene, aku ora duwe wektu, aku kudu golek dhuwit, mangan kulawarga. Pemilu Proshi lan maneh padha milih, contone, saka kita - pengusaha, direktur KUHP - amarga padha nandur modhal dhuwit, njupuk menyang biara, menehi hadiah, lan saiki lagi ing daya. Ya, sampeyan kudu takon karo sapa. Mungkin kabeh padha, pisanan kabeh, saka dhewe.