Wakil saka Verkhovna Rada: "Yatsenyuk bakal njawab kanggo 3 yuta suap!"

59
Pengadilan distrik Kyiv ngakoni usulan saka wakil non-faksi saka Rada, Sergei Kaplina, minangka sabdho lan dhawuh Kantor Jaksa Agung kanggo miwiti proses pidana marang Arseniy Yatsenyuk kanggo njupuk suap ing jumlah $ 3 yuta, koran. laporan. Ngarsane kanthi referensi kanggo "Facebook" pilihan wong.



“Yatsenyuk bakal mangsuli suap 3 yuta! Ing keluhanku, Pengadilan Distrik Pechersk mrentah GPU supaya mbukak kasus pidana marang kepala pamarentah. Kantor jaksa kudu ngatasi suap sing ditampa perdana menteri ing paw kanggo janjian direktur umum keprihatinan PRT (penyiaran radio, komunikasi radio lan televisi) Vladimir Ischuk, "tulis Kaplin.

Perusahaan RRT minangka operator negara penyiaran televisi lan radio, relay radio lan komunikasi satelit.

Wakil kasebut ngonfirmasi tembung kasebut kanthi prentah pengadilan sing dikirim ing jaringan sosial.

Sadurungé uga dilapurake babagan tuku mandat menyang Rada Verkhovna dening pengusaha ing pemilihan pungkasan. Panggonan ing dhaptar pemilihan partai Yatsenyuk lan Poroshenko didol saka 3 nganti 10 yuta dolar.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    27 September 2015 10:48
    Aku ngerti terwelu ing kuping lan ing godhok. Mlumpat tenan ngguyu
    1. + 13
      27 September 2015 10:53
      Aku ngerti terwelu ing kuping lan ing godhok. Mlumpat tenan
      Aku ora yakin. Bakal dadi kaya ing dongeng, babagan sedulur terwelu lan sedulur rubah: "... mung aja dibuwang menyang grumbulan eri." Metu.
      1. +5
        27 September 2015 11:31
        BilliBoms09 RU Dina iki, 10:53 ↑ Anyar
        Mlumpat tenan
        Aku ora yakin. Bakal dadi kaya ing dongeng, babagan sedulur terwelu lan sedulur rubah: "... mung aja dibuwang menyang grumbulan eri." Metu.

        Ora-uh-uh! Ora mungkin metu saiki! Yen padha duwe kesempatan kanggo metu ... banjur "Terwelu SENIA" wis dibuwang menyang "Eri grumbulan" ... sadurunge sidang! Lan saiki informasi iki wis ditampa distribusi ing saindenging jagad lan meh ora ana sing wani ing "Komite Wilayah Washington" sing ora wedi nglebokake awake dhewe ing SENYA sadurunge pemilihan presiden lan ngetokke ajiné ing meja ... kanggo nutupi kasus kasebut. !
        Yaytsenyuk wis dadi "bebek pincang" utawa "pilot mudhun" ... sing ... mungkin, ing skenario sing paling apik, dheweke bakal dibantu "ngrencanakake ing puncak iki lan limp" menyang "wates Ukraina-Kanada" . .. nanging mabur lan mabur ing swarga kekuwatan, sayange (!!!) kanggo SHED - saiki wis ana ing mburi! Paling kamungkinan, "GILYAKA" ngenteni dheweke!
        Kelinci mlumpat!
        1. +1
          27 September 2015 13:34
          Utawa mungkin lagi nyiapake lowongan kanggo Khuseinych? Yen mangkono, banjur terwelu kudu pindhah menyang Kanada kanggo wortel.
        2. +1
          27 September 2015 19:07
          Wah, "pejuang korupsi" sing paling ora bisa dirundingake dadi pejabat sing korupsi? ngguyu
          Pranyata sing padha ngomong bener: "Sapa sing duwe soko babras, kang ngandika bab iku."

          Senajan, paling kamungkinan ing saperangan dina iku bakal nguripake metu sing iki "wani terwelu" njupuk suap ing waé: kang makarya undercover, supaya bisa ngomong. Ing geng, yaiku, dheweke dikenalake. Senajan, ngendi kanggo pindhah luwih jero banjur? Nyuwun lan wis ana ing kupinge ... ngguyu
      2. sag
        +1
        27 September 2015 13:53
        Ing mratelakake panemume, sampeyan ora ngerti yen "cross-eyed" wis lemes ing tingkat paling dhuwur ... kanggo apa?! iki kudu dipikirake. A pacangan saka hubungan abang wis disiapake ing panggonan kang (failsafe khaluy) Aku duwe rong pilihan kanggo "Seret nah otsten" utawa kanggo dodolan total non-perlu, kang luwih kamungkinan.
      3. +1
        27 September 2015 16:37
        Ora mung metu nanging uga nyekel.
    2. +6
      27 September 2015 10:53
      Ayo! Apa telung yuta iki kanggo Krol? Dheweke bubar ngrayakake milyar pisanane. dolar. Dadi, minangka pilihan pungkasan, dheweke bakal mbayar kaadilan Ukrainia sing paling ora bisa rusak.
      1. +2
        27 September 2015 11:12
        Kutipan saka Penetrator
        Ayo! Apa telung yuta iki kanggo Krol? Dheweke bubar ngrayakake milyar pisanane. dolar. Dadi, minangka pilihan pungkasan, dheweke bakal mbayar kaadilan Ukrainia sing paling ora bisa rusak.


        Sampeyan jahat, sampeyan ngumpulake wortel "rem" ing dalan menyang Kanada, lan sampeyan ...! Ora suwe dheweke bakal nggabungake wong-wong miskin, mula dheweke kesusu. negatif
      2. +5
        27 September 2015 11:55
        Kutipan saka Penetrator
        Ayo! Apa telung yuta iki kanggo Krol? Dheweke bubar ngrayakake milyar pisanane. dolar. Dadi, minangka pilihan pungkasan, dheweke bakal mbayar kaadilan Ukrainia sing paling ora bisa rusak.

        Persis! Yen malah Serdyukov ora melu karo kita, lan Vasilyeva "kompensasi" soko ana lan wis dadi resik, masalah iki bakal ditanggulangi malah luwih gampang lan luwih cepet. Iki lelucon, ora kudu dianggep serius.
    3. 0
      27 September 2015 10:54
      Punika video babagan:
      1. +4
        27 September 2015 11:10
        Pejabat sing korupsi ditemokake ing pamaréntahan Ukraina, ora apa-apa, ora bisa! wassat
        Sauntara kuwi... wassat Kebetulan... wassat

        Miturut media Ukrainia, dina Jumuah, petugas layanan patroli Kyiv nahan mobil amarga nglanggar aturan lalu lintas, ing ngendi pimpinan fraksi Batkivshchyna, Yulia Tymoshenko, karo pengawal keamanan. Rincian kedadeyan kasebut "Pengamat" marang sumber ing Kementerian Dalam Negeri. Utamane, dilaporake manawa mobil kasebut ditahan amarga nyebrang garis padhet ganda. Sawise mriksa mobil, sinyal khusus (lampu sumunar) ditemokake ing bagasi. Kajaba iku, sawise mriksa dokumen lan mbandhingake nomer awak mobil, ternyata mobil kasebut dikarepake lan sadurunge ana ing armada pribadi Presiden buronan Viktor Yanukovych.
        1. +3
          27 September 2015 11:53
          Pan Kaplin ngangkat tangane menyang wong suci kanggo Ukrainians .... Yatsenyuk froze ing "Maidan" lan ora matur nuwun. Wong kasebut mbebayani kesehatan, kamardikan, lan dheweke nandhang sangsara telung yuta. Rednecks Svidomo, ora ana cara kanggo pindhah menyang Moscow, lagi ngancam, nanging padha arep njupuk adoh pungkasan saka Arseniy apes.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +2
          27 September 2015 12:04
          Oke, kene sing nyenengake
        4. 0
          27 September 2015 12:19
          Apike, Viktor Yanukovych dhewe ora ana ing sangisore rok.
    4. +3
      27 September 2015 11:00
      Kutipan saka: pexotenec
      Aku ngerti terwelu ing kuping lan ing godhok. Mlumpat tenan ngguyu

      Kayane master ireng wis "bocor" kanopi.
      1. +3
        27 September 2015 11:04
        Ayo! Ora ana rahasia manawa Rada mung minangka tambahan kanggo nyurung kepentingan kabeh klompok sing wis lenggah ing dhampar. Inget voting by order? Dadi ing kana padha milih kaping telu nganti entuk nomer sing dikarepake.
        1. +1
          27 September 2015 11:26
          dadi kenapa mandheg? Ing canopy karo Petya, padha gratering antarane piyambak kanggo dangu. Amerika isih taruhan liyane ing Potroshenko. Lan kanopi minangka bahan sampah. Lan banjur ana "kamenangan" gedhe saka korupsi. Ora ana sing bakal kaget. Ukraina minangka negara sing ora bisa ditebak.
          1. jj
            +1
            27 September 2015 11:32
            Inggih, kasus sing diwiwiti ora bakal berlebihan. Saiki bakal luwih gampang kanggo ngapusi Pan Arseny
    5. +1
      27 September 2015 11:47
      Ya, nanging apa sampeyan lali babagan prinsip paukuman kanthi proporsi kuwalik karo ukuran suap? Kanggo 3 lemons 2 sasi penahanan. Iki kanggo 10 padha bakal menehi 000 taun, supaya prices ora knocked mudhun.
    6. Thor5
      +2
      27 September 2015 11:50
      Gagak ora bakal ngetok-ngetok mripat kelinci!
    7. Komentar wis dibusak.
    8. +2
      27 September 2015 11:50
      Mulane dheweke nggawe dhaptar partai kanggo ngedol mandat. Nanging nganti saiki ora ana sing dipenjara. Sampeyan ora bisa mbantah demokrasi ngguyu
    9. +1
      27 September 2015 11:58
      Kutipan saka: pexotenec
      Aku ngerti terwelu ing kuping lan ing godhok. Mlumpat tenan

      Kangge, Duta Besar AS kanggo Ukraina wis nyatakake yen Kantor Kejaksaan Agung sing ngalangi implementasine reformasi anti-korupsi ing negara kasebut. Yatsenyuk lagi direksa.
      http://vz.ru/news/2015/9/25/768920.html
    10. +1
      27 September 2015 14:04
      Nganti sanksi diwenehake ing Kedutaan Besar AS, ora ana sing bakal nandur Senya ("dheweke monumen" ngguyu )
  2. +3
    27 September 2015 10:49
    mung sawetara jenis zdobul, ora tato belay yen terwelu dikunjara, banjur sing bakal mindhah reformis? Sharply? utawa Mikha-Odessa?
    1. +1
      27 September 2015 13:06
      Kutipan saka: andrei332809
      yen terwelu dikunjara, banjur sing bakal mindhah reformis? Sharply? utawa Mikha-Odessa?

      Dadi sad. Aku ora ngerti, t. wong kang mimpin. Apa jenis mothballing iki? Kaya sapa?? wong bodho
      Ing ease. Kantorku sesuk. Kanthi kulit lan kabeh ya . Kita bakal mbatalake teguran kasebut nglirik ...
      1. 0
        27 September 2015 13:20
        Quote: partisan jahat
        Kita bakal mbatalake teguran kasebut

        Aku wedi soko ... iku ngelingaken kula sawetara Lyashkoisms recourse
        1. 0
          27 September 2015 13:48
          Kutipan saka: andrei332809
          iku ngelingaken kula saka sawetara jenis omong kosong

          Ora ana sing maca kabeh jinis omong kosong ing wayah wengi ...
  3. +2
    27 September 2015 10:49
    Inggih, saiki ahli Ukrainia ing "Minggu Petang" bakal poke kita karo iki. Kaya, ndeleng apa jenis demokrasi kita duwe, etc.
    1. +2
      27 September 2015 11:10
      Kutipan: maxim 1987
      Inggih, saiki ahli Ukrainia ing "Minggu Petang" bakal poke kita karo iki. Kaya, ndeleng apa jenis demokrasi kita duwe, etc.

      Lha piye. Bau sing padha karo europa. bangsa anyar. Bangga lan ora bisa rusak.
  4. +1
    27 September 2015 10:50
    Laba-laba aduk ing bank, mangsa wis ana ing irung lan episode anyar saka seri Bandera iki nunggu kita. Popcorn ing studio !!!
  5. +3
    27 September 2015 10:51
    Bubar, serangan ing Yatsenyuk wis dadi tradisi ... kita ngenteni premiership Miho!
    1. +1
      27 September 2015 11:34
      Kutipan saka: samarin1969
      Bubar, serangan ing Yatsenyuk wis dadi tradisi ... kita ngenteni premiership Miho!

      wah.
  6. +3
    27 September 2015 10:53
    Petunjuk, sampeyan kudu nuduhake. Siji bab, procurators mangsuli kurator saka Amerika Serikat, padha ngomong kita perang korupsi.
  7. +2
    27 September 2015 10:54
    Ana sing angel dipercaya babagan prospek pengadilan ing kasus iki. Kelinci a lard saka greenery ngatur kanggo njaluk snarled, apa iki jaksa lan pengadilan korup kanggo wong? Saiki, yen Departemen Luar Negeri mutusake "nggabung", mesthine. Mung sing kuping ora bakal urip kanggo ndeleng sidhang. Ngerti banget.
  8. +3
    27 September 2015 10:55
    3juta....ora cukup....nyolong negara kono bajingan.....
    1. 0
      27 September 2015 11:05
      Kutipan: Dimka999
      3juta....ora cukup....nyolong negara kono bajingan.....

      Lan iki mung pucuk buntut tikus, sing katon jelas ...
    2. 0
      27 September 2015 11:58
      Kutipan: Dimka999
      3juta....ora cukup....nyolong negara kono bajingan.....

      Iki ora nyolong, nanging suap prasaja. Meh kaya coklat bar, kanggo efforts nimbang request.
  9. vit
    +1
    27 September 2015 11:02
    ya wis! Aku mesthi ngerti-Terwelu minangka agen Kremlin !!!
    sial, utawa mungkin Kaplin minangka agen Kremlin (apa dheweke ngomong muspra babagan Kelinci dill-patriot nyata?) ??? recourse
    utawa Vova Ishchuk minangka agen Kremlin??? (nyoba kanggo njaluk liwat kanggo suap ing suci-of-holies-ing wong zombie???)
    lan bubar ana informasi yen Kejaksaan Agung Krayna sing disalahake kabeh ....
    mungkin padha agen Kremlin???
    pancake...
    bingung...
    maneh! wassat
  10. +2
    27 September 2015 11:02
    Kutipan: "Miturut keluhanku, Pengadilan Distrik Pechersk mrentahake GPU kanggo mbukak kasus pidana" ... Ninggalake singkatan GPU, ganti inti! Sing bakal dadi pesenan.
  11. +2
    27 September 2015 11:06
    Oh!
    1. +2
      27 September 2015 12:00
      Kutipan saka Andrea
      Oh!

      Dheweke bakal muter, carane menehi ngombe! Yen kabeh wong bakal nggabungake kolega, banjur apa sing kudu ditindakake kanthi gaji siji utawa liya-liyane?
  12. +1
    27 September 2015 11:06
    Aku ora guilty, padha nggawa dhewe
  13. +2
    27 September 2015 11:12
    Metu... Konyol mikir yen dheweke bakal diukum. Kajaba iku, dheweke isih akeh sing kudu ditindakake ...
  14. +3
    27 September 2015 11:12
    Ora ana sing bakal kelakon marang dheweke. Kayadene anggone nampani besel, iya mangkono uga kang bakal ditampani. Ing Washington, dheweke diangkat, lan nganti dheweke pengin dheweke ana, ora ana sing bakal ngilangi dheweke. Uga kabeh wong sing saiki kuwasa ing Ukraina.
  15. +2
    27 September 2015 11:13
    Inggih, geng punika kuwasa ing Dill. Putrane maling lan dheweke maling lepas pantai Poroshenko. The Komsomol agitator lan editor gagal Turchinov, sangsoro saka kertu partai. Siswa langgeng lan pelindung geng kriminal Yatsenyuk. Pionir pimpinan lan pedofil Tyagnibok. Kabeh padha rebutan lan dayung, negarane ora ana apa-apa, mung utang-utang lan serah-serah saka Kulon, mula ora isin-isin ngrampok rakyate, ing wektu sing nggegirisi sing digawe dhewe .... Pemerintah Dill kabeh kudu diadili, ora mung kanggo nyogok, nanging uga kanggo kejahatan perang marang bangsane dhewe.(Jebule ana arahan saka Washington babagan nguras Yaytsenyukh).
  16. +2
    27 September 2015 11:16
    Yen Senya luwih pinter, mesthi wis mbiyen ngulon. Lan apa, aku entuk dhuwit. Cukup kanggo awakku dhewe lan bocah-bocah! Negara iki ana ing bokong! Pesenan kanggo ngrusak NATO karo Rusia wis kebak kapenuhan! Bakal cepet banget kaya jamban. mung banjur wiwiti mbusak bagean ekstra awak kanthi alon-alon nganggo gergaji tumpul !!!
    1. +1
      27 September 2015 14:12
      [kutipan = VU 37] Yen Senya luwih pinter, mesthine wis suwe dheweke mbuwang kulon. Lan apa, aku entuk dhuwit. Cukup kanggo aku lan bocah-bocah! / Kutipan]
      Senya mesthi dibuwang, sanajan seneng banget. Nanging sapa sing bakal nguciwani dheweke. Ora, badut iki bakal muter perané nganti pungkasan. Lan ing kana, nalika kertu tiba, bisa uga dheweke bakal ngeculake, utawa bisa uga bakal nyumerepi kabeh, kanthi gampang, gagal. Dadi Senya saiki dadi sandera.
      Dheweke saiki mung ana ing Rostov (guyonan), karo tas cilik ing tangane, uga, kaya pengungsi.
  17. +2
    27 September 2015 11:17
    Che ora ngerti. Dheweke kanthi terang-terangan njupuk suap utawa sawetara dhaptar rega kanggo nyedhiyakake layanan sing diterbitake ing endi wae. Facebook? Lan kepiye carane mbuktekake yen dheweke njupuk suap lan apa dheweke njupuk kabeh? Ya, wah, aku maca sethithik ana: sing nyogok nyogok (dheweke ngakoni, yah, dheweke dudu dunce, dheweke uga nggantung artikel ing awake dhewe?), Siap ing poligraf (!, mung argumen sing mateni) kanggo mbuktekake kaluputane kelinci. Minangka adoh aku ngelingi, polygraph ora bukti langsung ing pengadilan. Kira-kira 15 taun kepungkur, aku nemoni dheweke, mula dheweke ngetokake sertifikat sing nyatakake yen kemungkinan dhuwur (ora "ya" utawa "ora") ana wong sing ngapusi pitakonan tartamtu. Sembarang pengacara qualified bakal break bukti kuwi ing limang detik. Cekakipun, PR babagan miturut omongane uwong demokrasi utawa gangguan saka masalah saiki. Wong ndhelik. Aku langsung ngelingi kahanan karo Monica - Yugoslavia dibom, protes diwiwiti, mula dheweke nggawe gerakan PR sing kompeten: sekas-skandal. Lan kabeh syshya seneng-seneng langsung lali bab Yugoslavs: uga, ing kene presiden sijine bolt ing counter, kabeh wong katon ing, lan sampeyan ngomong bab sawetara jenis bombing.
  18. 0
    27 September 2015 11:19
    Apa "bocah" iki pancen regane akeh?
  19. +1
    27 September 2015 11:22
    "Yatsenyuk bakal mangsuli suap 3 yuta!"...

    Yatsenyuk bakal mangsuli suap 3 yuta! -"Aku ora njupuk wong-wong mau!", lan langsung ngajokake tuntutan hukum marang wakil kasebut kanggo nglindhungi reputasi bisnis, kamulyan lan kamulyan ...
  20. +1
    27 September 2015 11:32
    Aku ora ngerti kenapa kabeh wong kaget? Malah wong wuta weruh yen kabeh ing ngendi wae "ing kono" wis dituku lan didol maneh, nanging apa ana suap? Pfff, dheweke malah ora "curiga" amarga impunitas sing iki piye wae "ora bener" paling ora ... mung njupuk lan iku - t.v.a.r.i negatif
  21. 0
    27 September 2015 11:38
    Aku kepengin weruh ing ngendi dheweke bakal mbuwang ... lelungan menyang Rostov, ing ngendi dheweke bakal tresna banget karo Rusia lan ngalahake awake dhewe kanthi tumit ing dhadhane yen dheweke pancen resik lan Petya meksa nindakake perkara sing ora becik marang kita ... ngguyu
  22. 0
    27 September 2015 11:48
    Ya, ing Ukraina, 3 yuta ora tanggung jawab, iki topik dina kanggo wong-wong mau! Tanggung jawab diwiwiti kanthi 3 milyar!
  23. + 10
    27 September 2015 11:51
    Kanca-kanca, kabeh ing donya iki ana gandheng cenenge, ing kawitan Sakashilo bared wortel, lan wingi esuk, Payette, sing katon ing mburi rusak, mlayu menyang Khokloprokuratura, padha ngomong korupsi, lan ing wayah sore ana panyuwunan iki. wakil chukhan katon.
  24. 0
    27 September 2015 11:57
    Kutipan: 79807420129
    Kanca-kanca, kabeh ing donya iki ana gandheng cenenge, ing kawitan Sakashilo bared wortel, lan wingi esuk, Payette, sing katon ing mburi rusak, mlayu menyang Khokloprokuratura, padha ngomong korupsi, lan ing wayah sore ana panyuwunan iki. wakil chukhan katon.


    Ya, kabeh iki minangka tautan rantai sing padha sing dibuwang ing "Senya Chukhan", lan ndadékaké menyang "watu gedhe" kanthi ajaib sing kejiret ing pojok jurang sing diarani - ipat-ipat wong Ukrainia (ing geni, dheweke). wis siyap) apik
  25. 0
    27 September 2015 12:08
    miwiti proses pidana marang Arseniy Yatsenyuk

    Iku misale jek sing Senya wis mandhek kanggo kasengsem ing master ireng
  26. +2
    27 September 2015 12:15
    Hmm. Kinerja terus. Lan, kaya, komedi lucu karo badut, nanging nyatane tragedi sing surem kanggo Ukraina, lan uga kanggo Rusia. Carane akeh hubungan kulawarga wis dipegat amarga kabeh trichomudia Ukrainia iki. Pira dhuwit sing wis (lan bakal) ditindakake dening Rusia kanggo pangopènan para pengungsi, bantuan kamanungsan kanggo Donbass, pambangunan jembatan menyang Crimea, substitusi impor saka Ukraina, transfer trek sepur menyang wilayahe. Aku ora ngomong babagan "voentorg" babar pisan. Sampeyan bisa terus kanggo dangu. Regane ageng. Ora, ora ana sangsi sing kabeh biaya aku wis kadhaptar ing ndhuwur perlu lan sampeyan ora bisa menyang ngendi wae tanpa wong. Nanging kita kudu ngatasi kabeh masalah kasebut ora kaya sing direncanakake lan mboko sithik, nanging kanthi cepet lan larang banget. Lan isih ora jelas kepiye kekacoan Ukrainia iki bakal rampung. Sapa sing bakal kita wewatesan?
  27. +1
    27 September 2015 13:56
    Senya. Mbalekake dhuwit, yen ora, Dzhamilev bakal njupuk.
  28. 0
    27 September 2015 14:37
    Sapa sing dadi pimpinan, sing dipasrahake marang negara? A maling kudu njagong ing kunjara
  29. 0
    27 September 2015 15:48
    "Yatsenyuk bakal mangsuli suap 3 yuta!"

    Dheweke mesthi bakal mangsuli. Lan ora mung IKI. Lan mesthi ora ing ngarep ASU saiki.
  30. 0
    27 September 2015 16:33
    Quote: ranger
    Apike, Viktor Yanukovych dhewe ora ana ing sangisore rok.


    Mishiko bakal ana luwih cepet.
  31. 0
    27 September 2015 20:23
    Kamulyan kanggo Gabon!
  32. +1
    27 September 2015 21:33
    "Dheweke ora njupuk tangan ..." Sapa sing bakal mangu-mangu ...
  33. 0
    27 September 2015 21:58
    internasionalisasi cabang pamaréntahan)) wis koma.
  34. 0
    27 September 2015 22:04
    Dheweke ora bakal mangsuli apa-apa, amarga. kaputusan saka pengadilan modern mung gumantung ing jumlah sing ditampa ing versi tax-free dening wong-wong sing ngetokake pendapat yudisial lan sawise iki, subyek ing pitakonan ora bakal "teyeng".
  35. 0
    27 September 2015 23:56
    Yaytsenyukh dudu bojone sing ditresnani maneh..?
    Utawa apa iku rencana licik kanggo nambah popularitas (yen bener bener, dheweke bakal metu saka ruang sidang minangka pahlawan) ..?
    Akibaté, kita bakal ngerti %)
  36. 0
    27 September 2015 23:58
    yen sampeyan ngrungokake kanthi teliti, iki minangka pamriksan sadurunge nyoba. Sing. Kelinci bakal metu ... mesthi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"