proyek ZZ. Lan kabeh babagan dheweke

62
Ing Kulon padha ngomong, ngomong, ngomong babagan Putin lan ora bisa mandheg. Iki malah nggumunake Putin dhewe, lan dheweke ujar: apa ora ana sing kudu ditindakake? Sawetara ahli nyinaoni "cara mikir" pimpinan Rusia, sing liya nyatakake yen ora bisa "pagar dhewe" saka Putin, nanging ing nalisir, siji kudu kerjo bareng karo wong, lan liyane ngelingake yen ing West Putin iki julukan. "Tsar". Profesor ilmu politik ing Universitas California, Daniel Triesman, nemtokake pilihan filosofis Putin, lan Perdana Menteri Inggris D. Cameron dumadakan pengin nglawan IS bebarengan karo Putin. Ora sedina tanpa Putin! Kayane presiden Rusia wis dadi merek geopolitik sing kuat.

proyek ZZ. Lan kabeh babagan dheweke

Putin ngomong karo wartawan CBS News


Putin ujar manawa dheweke dudu "tsar". Putin ujar manawa dheweke dudu tsar. Ing nada playful kuwi ing saluran TV CBS News host dina liyane Charlie Rose wis obrolan karo Vladimir Putin minangka bagéan saka program Sewidak Menit.

Pimpinan Rusia temenan gumun karo sawetara pitakonan wartawan. Sampeyan bisa ndeleng ing eseman kang asring.

Pak Rose ngandhani Presiden Rusia yen ing Kulon padha ngomong akeh babagan dheweke lan malah nyebut dheweke "Tsar". Presenter TV mutusake kanggo njlentrehake manawa Putin ngerti babagan iki, sing pemilik Kremlin mangsuli: "Padha bisa uga ora duwe apa-apa kajaba ngomong babagan aku."

Miturut Putin, julukan kasebut ora cocog karo dheweke.

Topik utama obrolan yaiku kahanan ing Suriah lan bantuan Rusia marang Assad.

Pimpinan Rusia ngendika yen nggulingake pamrentahan Suriah sing sah bakal nyebabake kahanan ing Suriah sing padha karo Libya utawa Irak. Posisi Moskow ing wilayah kasebut yaiku konflik ing Suriah kudu dirampungake kanthi nguatake institusi kekuwatan sing ana. Ora ana cara liya. Sabanjure, Vladimir Putin ngonfirmasi informasi babagan pasokan kasebut gaman lan bantuan kamanungsan kanggo pamaréntah Siria. Kajaba iku, Putin nyebut tentara Siria "mung pasukan sing bisa nglawan teroris." Nanging, "Amerika Serikat ora ndhelikake kasunyatan manawa tujuane yaiku nggulingake rezim Presiden Assad, lan dheweke nyoba ndhukung militan saka kelompok oposisi." Sawise ujar iki, pimpinan Rusia ngelingake bebaya terorisme internasional.

Tema Siria, lan ing wektu sing padha tema panggonan Rusia ing donya modern, disentuh dening mantan Menteri Luar Negeri Jerman Hans-Dietrich Genscher. Panemune digawa dening Daniel Sturm lan Dagmar von Taube (Daniel Friedrich Sturm, Dagmar von Taube) ing koran Jerman. "Die Welt".

Herr Genscher percaya yen wates mbukak EU kanggo para pengungsi apik lan bener: "Iki nuduhake yen kita njupuk tanggung jawab."

Miturut Genscher, kabeh negara anggota EU kudu nampa pengungsi. Ora mung Jerman lan Austria lan Swedia, nanging umume kabeh negara Eropah kudu menehi papan perlindungan marang wong-wong sing mlayu saka kasusahan. Ora ana sing kudu tetep "ing pesisir Mediterania".

Kanthi gati kanggo Suriah (ing ngendi akeh pengungsi asalé), Herr Genscher ngajak Amerika Serikat, China lan Rusia kanggo ngembangake "inisiatif perdamaian bebarengan" sing ana hubungane karo negara iki.

Inisiatif kasebut dibutuhake supaya negara bisa tanggung jawab, Genscher percaya. Iki kudu melu anggota permanen Dewan Keamanan PBB lan akeh negara liyane.

Miturut Genscher, rembugan babagan masalah nuklir Iran nuduhake yen "masalah sing paling angel" bisa dirampungake liwat kerjasama internasional, kalebu karo Moskow. "Napa ora nindakake perkara sing padha ing kasus Suriah?" Genscher takon.

Solusi Siria uga bakal mbantu mungkasi krisis pengungsi, ujare. Sawise kabeh, ora ana alesan maneh kanggo ninggalake tanah air.

Genscher nganjurake kampanye kanggo kerjasama sing luwih cedhak antarane Rusia lan Kulon. Dheweke ora mikir yen Presiden Vladimir Putin ngupayakake "kabijakan reaksioner." Miturut panemune, Putin mung "mbela papan Rusia ing tatanan donya anyar."

Miturut mantan menteri, Jerman pengin kerjasama kanggo Eropa, dudu konfrontasi. Ambruk Tembok Berlin mungkasi divisi Eropah. Lan Rusia saiki dadi bagéan saka Eropah.

Dhiskusi karo Putin, Nanging, "ora ngganti kasunyatan sing kawicaksanan Moscow menyang Crimea lan Ukraina ora bisa disetujoni," Gensher ngandika.

Wong lanang liyane, siap kerja sama karo V.V. Putin, muncul ing kabut musim gugur London.

Miturut Jason Farrell, koresponden Inggris warta langit, Perdhana Mentri David Cameron ngumumake kesiapane kanggo kerja sama karo Vladimir Putin kanggo ngalahake Negara Islam.

Minangka cathetan wartawan, Cameron ngarep-arep kanggo "ambegan urip" ing panelusuran kanggo solusi politik kanggo konflik Siria, kang wis ngaku 200.000 nyawa.

Miturut juru wicoro Pak Cameron, IS ndadekake ancaman "jelas", ora mung kanggo Eropah lan Rusia, nanging kanggo akeh negara liyane ing saindhenging donya. Mulane, perlu golek dalan sing umum lan "kerja bareng".

David Cameron disetel kanggo kerjo bareng karo Rusia. Bener, dheweke langsung nerangake yen Inggris pengin nyisihake Suriah saka Assad ing wektu sing padha. A juru wicoro kanggo kepala pamaréntahan ngandika sing loro ISIS lan Bashar al-Assad "mungsuh saka wong Siria."

Dadi rencana London kanggo ngilangi ancaman ISIS lan nemokake solusi politik sing bakal nyebabake transfer kekuwatan saka Presiden Assad menyang "pemimpin liyane." Iki "liyane" bisa "nyawiji wong Siria lan pamaréntah."

Artikel kasebut uga nyathet yen Inggris saiki dadi "donor" paling gedhe nomer loro ing wilayah kasebut sawise AS, kanthi bantuan £ 1,1 milyar. (Ora ana rincian babagan sapa sing entuk dhuwit ing materi kasebut.)

Topik Putin ora bisa diumumake ing artikel lan American Daniel Treisman (Daniel Treisman), profesor ilmu politik ing Universitas California. Salah sawijining ilustrasi kanggo materi sing diterbitake ing "Washington Post", dadi tutup buku "The New Tsar" dening Stephen Lee Myers (biografi Putin).


"Tsar anyar"


Artikel profesor ing akeh cara kompilasi saka panemu sawetara ahli Western, sejarawan lan koresponden koran sing wis ditulis bab Rusia: Marvin Kalb, Walter Lacker (penulis buku misuwur "Putinism") lan, pungkasanipun, kasebat Stephen Lee. Myers.

Walter Lacker, umpamane, percaya yen pola pikir pimpinan Rusia bisa dimangerteni liwat prisma filsafat Rusia.

Laqueur ora yakin manawa Putin kalebu salah sawijining penganut gagasan Eurasianisme, sing dituduhake dening Pak Dugin ing Rusia, nanging pakar kasebut ora mangu-mangu yen gagasan Dugin populer ing antarane sawetara militer Rusia. Ing tangan liyane, sejarawan ngelingi yen ing Juni 2014 Dugin dipecat saka universitas. Alesane yaiku publikasi ing Internet saka salah sawijining video skandal babagan tema Ukrainia. nyatane Dugin nuduh presiden Rusia "indecision patologis."

Lacker digali luwih jero. Miturut sawetara laporan, Putin tresna marang Ivan Ilyin: presiden Rusia ngutip karyane lan malah menehi saran marang gubernur supaya maca. Kajaba iku, sejarawan nglaporake, Putin ngatur panguburan maneh ing biara Moskow. Maneh, ora jelas kanggo sarjana apa ide Ilyin sing disenengi Putin. Sejarawan ngelingi yen ing Desember 2014, ngomong karo parlemen, presiden nyuarakan panggilan Ilyin kanggo "kebebasan kanggo wong Rusia, kebebasan kanggo kita kabeh: kebebasan iman, telusuran bebener, kreatifitas, tenaga kerja lan properti."

Tsar Anyar dening Stephen Lee Myers dudu biografi pisanan Putin, penulis artikel kasebut ngelingake, nanging "sing paling ngyakinake publikasi kasebut."

Myers ngira yen ing taun-taun awal kepresidenan, Putin kanthi temen-temen mutusake kanggo nggawa Rusia luwih cedhak karo Kulon. Dheweke lunga menyang Amerika Serikat kanggo ngucapake belasungkawa sawise serangan 11 September, dheweke nutup pangkalan militer ing Kuba lan Vietnam, dheweke malah meksa sekretaris pertahanan supaya setuju karo pangkalan militer AS ing Asia Tengah. Lan dheweke wis siyap ngadhepi anane blok NATO. "Kita ora weruh tragedi ing eksistensi dheweke," ujare ing taun 2001. Mengko, Putin menehi idin kanggo pesawat NATO mabur menyang Afghanistan liwat Rusia.

Masalah Putin yaiku dheweke "perunggu". Myers nganggep ekspresi iki minangka nasional, Rusia. Miturut dheweke, ing Rusia kriya iki digunakake kanggo njlèntrèhaké politisi sing wis dadi banget arrogant. Mentor Putin Anatoly Sobchak nate ujar marang Putin: "Volodya, aja dadi tembaga." Nanging, Putin "bronze," ujare Myers.

Miturut Daniel Triesman, kawicaksanan Myers dumunung ing kasunyatan manawa dheweke bisa nuduhake yen ora mung sawetara acara, nanging uga owah-owahan karakter Putin nyebabake krisis Ukraina. Tren sing kuwatir wis katon kanggo wektu sing suwe. Nanging Putin "mbutuhake pirang-pirang taun" nalika rasa ora puas dheweke pungkasane njeblug. Iki mung kedadeyan ing Februari 2014.

Profesor ora sijine Putin ing pedestal, nanging ngevaluasi dheweke minangka wong biasa karo shortcomings gawan. Nanging, wong iki "ing wayahe kritis" nggawe pilihan lan "dipengaruhi mesthi saka crita".

* * *


Mangkono, topik Putin ing Kulon ora ninggalake kaca publikasi utama lan njupuk wektu siaran populer ing saluran TV. Wong ngomong babagan Putin ing AS, Inggris Raya, Jerman, ing Brussels, ing Paris, nulis ing koran kertas lan media online. Tanpa Putin, politisi ora bakal ngerti apa sing kudu ditindakake ing ajang internasional, para wartawan bakal bosen banget, lan para ahli Rusia bakal ngeruk kuku ing ndhuwur sirah, nyoba nggawe topik kanggo monograf sabanjure. Putin menehi kabeh proyek.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

62 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    28 September 2015 09:31
    Kulon wis degradasi rampung. Ana akeh kapribaden pinunjul ing sajarah sawijining. Apa sampeyan ora bisa ngelingi lan nganalisa sejarah sampeyan? GDP duwe mentalitas sing beda. Puisi pancen bener - Sampeyan ora bisa ngerti Rusia kanthi pikiran ...
    1. + 15
      28 September 2015 09:37
      Inggih, ya, kanggo wong-wong mau saiki politisi sober-minded normal, lan malah ngidini piyambak ora setuju karo Amerika Serikat, iku eksklusif. Ing kene dheweke karo banyu sing nggodhok lan "metu" ngguyu
      1. + 45
        28 September 2015 10:00
        Aku isih ngenteni pidato ing PBB ... Apa bakal ana "Munich 2007" anyar? Ing kasus apa wae, V.V.P. saiki nyekel Obama kanggo "Faberge" lan wis nggunakake "putra haram demokrasi" - ISIS supaya bali menyang Middle-earth oh, Mediterania ngguyu
        "Elang botak" nganti suwe lan kanthi temen-temen nyepetake "sarang kekacauan sing dikontrol" ing sisih wétan, lempitan saka cabang-cabang negara sing rusak, lan banjur beruang Rusia teka lan kanthi ora sengaja lungguh ing sarang iki kanthi gedhe lan wulune . .. lan naga Cina njupuk Panggonan. Dheweke njagong ing bekas sarang "Elang botak" lan ndeleng reaksi kasebut ing ngendi rasa sengit wewatesan karo impotensi (dheweke ora bisa ngakoni yen sarang tangane minangka karyane ...)
        - Allo wulu! Apa sampeyan eyeballing? Ngandika ing sarang - ISIS, apa sampeyan utawa apa?
        - Ora, ora, ora, apa sampeyan mikir, kepiye sampeyan bisa mikir yen aku melu ing susuh iki?!.
        - Lho, kok bisa netes kaya ngono? Lunga, utawa mabur menyang ngendi sampeyan mabur ...
        1. + 18
          28 September 2015 11:01
          Ing dina iki, saben wong ngarep-arep pidato kaya Vladimir Vladimirovich, supaya, ngrungokake, manuk hering lan sing-along padha gumeter, yen ora wedi, nanging saka terus-terusan mangsuli tumindake.

          Lan aku kelingan banding Vasily Terkin marang Putin sadurunge pemilihan.

          "Enteni, Volodya... Ayo ngrokok ... Dina Senin sampeyan duwe dina sing angel. Ya, lan pirang-pirang taun sampeyan dadi Presiden kita, sampeyan ngalami dina sing angel. Mbokmenawa, ing wiwitan sampeyan dhewe ora ngerti sapa sampeyan. Sampeyan dadi pangarep-arep kanggo negara, ing taun-taun sing angel, nalika mungsuh nyuwek. Sampeyan nglawan mungsuh, nanging ora dipateni ... Dheweke ana ing kene, cedhak, ndhelik, ngenteni ... mungsuh mlaku-mlaku ngubengi kita, squeezing ring tau nyedhaki.Sampeyan dhewe weruh lan Lan, aku, saiki sampeyan éling sing ora mung pimpinan Negara Rusia... Sampeyan wis dadi soko liyane kanggo kita...
          Volodya... Apa sing kita perang ing Perang Patriotik, apa sing kita tempa nganti pirang-pirang abad, nyirami kringet lan getih generasi leluhur kita ... iku luwih saka mung negara. Iki omah kita umum. Lan sampeyan dadi pangreksane. Wong tuwa lan bocah-bocah, bojo lan adhine, sedulur padha ndeleng sampeyan ...
          Volodya... Iki tanggung jawab gedhe. Nanging kita pracaya marang kowé. Kita pitados lan ngarep-arep yen sampeyan ora bakal ngiyanati rakyat sampeyan ... Mungkin aku nggedhekake, nanging elinga "Paprangan sing nggegirisi, getihen, Peperangan mati ora kanggo kamulyan, Kanggo urip ing bumi ...»
          Sampeyan kudu ngerti iki. Ngenali lan nampa karo nyawa. Kita wis weruh sepira kerepe sampeyan salah sajrone pirang-pirang taun. Kita ngerti yen tanpa kesalahan ora bisa maju. Kita siap ngapura akeh, akeh. Nanging elinga wong ora bakal ngapura siji bab: Treason. Yen sampeyan dadi luwih ringkih tinimbang Mungsuh, yen sampeyan nglilani racun menyang nyawa sampeyan .... Kita ora bakal ngapura.
          Volodya... Percaya marang wong-wongmu. Kanggo Wong Rusia Agung. Amarga Rakyat percaya marang kowe. Yen sampeyan pancen percaya lan ngilangi keraguan, Mungsuh bakal tiba. Ora ana sing bisa ngalahake kita salawase kita bebarengan, anggere kita padha percaya. Bebarengan kita dadi kekuatan. Lan Iman kita bakal nguatake Uni iki.
          Sucina Jiwa, nolak mangu-mangu, nampa Iman lan Tresna marang Bangsa lan Negara ing atimu.

          …..Lan marani Gusti… Ndedonga… Kita karo kowe… Gusti mberkahi…”

          Vasily Terkin
        2. +2
          28 September 2015 13:33
          Mantan Menteri Luar Negeri Jerman Genscher ing hubungan kanggo Rusia lan pribadi V.V. Putin nyatakake, pokoke, padha karo praktis kabeh "MANTAN" politikus Eropah.
          yaiku, sing padha tansah "Aku pengin, lan tusukan - PAPA belang bintang ora pesen!"
        3. Komentar wis dibusak.
        4. 0
          28 September 2015 22:13
          Quote: Saiki kita bebas
          - Allo wulu! Apa sampeyan eyeballing? Ngandika ing sarang - ISIS, apa sampeyan utawa apa?
          - Ora, ora, ora, apa sampeyan mikir, kepiye sampeyan bisa mikir yen aku melu ing susuh iki?!.
          - Lho, kok bisa netes kaya ngono? Lunga, utawa mabur menyang ngendi sampeyan mabur ...

          uga ngandika ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 11
        28 September 2015 12:53
        Kutipan saka: marlin1203
        Inggih, ya, kanggo wong-wong mau saiki politisi sober-minded normal, lan malah ngidini piyambak ora setuju karo Amerika Serikat, iku eksklusif. Ing kene dheweke karo banyu sing nggodhok lan "metu"

        Lan yen dheweke ngerti apa jenis "hamster" sing manggon ing dacha VVP, mula dheweke ora mung nulis nganggo banyu sing nggodhok, nanging umume mandheg turu.
        1. 0
          28 September 2015 17:06
          Kutipan: Nyrobsky
          Lan yen dheweke ngerti apa jenis "hamster" sing manggon ing cedhak PDB ing negara kasebut,

          Lan yen kita ngerti apa jenis hamster Obama urip karo.
          Dina Selasa, 22 September, Presiden China Xi Jinping miwiti kunjungan kenegaraan pitung dina menyang Amerika Serikat.
      4. +2
        28 September 2015 12:56
        "Tanpa Putin, politisi ora bakal ngerti apa sing kudu ditindakake ing arena internasional, wartawan bakal bosen kaya neraka, lan para ahli ing Rusia bakal ngeruk kuku ing ndhuwur sirahe, nyoba nggawe topik kanggo monograf sabanjure. diwenehi karya kanggo kabeh wong."

        Ayo ngenteni nganti bengi. Sawise laporan Presiden Rusia ing Majelis Umum PBB, kabeh ahli, wartawan, politisi lan analis mesthi bakal duwe tugas liyane.
      5. Komentar wis dibusak.
    2. +7
      28 September 2015 09:44
      Kutipan saka: oleg-gr
      Apa sampeyan ora bisa ngelingi lan nganalisa sejarah sampeyan?


      Aja digali jero banget: liberal Rusia wis nyelidiki sejarah Rusia luwih saka seprapat abad (lan ora akeh ing sejarah kaya ing kain linen sing reged) lan iki menehi kesenengan sing ora jelas - lan apa gunane liberal iki. nyenengake?
      Wong wiwit urip luwih apik ing wektu iki?
      Ya, saiki urip luwih apik lan LEBIH STABIL: iki sing ora dikarepake para liberal, goyang prau ing wektu lan kanthi kekuwatan sing sithik, saengga para pemilih ora ngerti ...
      1. +2
        28 September 2015 16:20
        hidroks

        Ana panemu manawa jaman liberal wis ilang. Padha bakal mboko sithik diganti dening partai recreate statehood karo wutah saka pangayoman sosial warga sing.

        Contone, masyarakat adil bisa digawe tanpa massively nasionalisasi ibukutha pribadi. Nanging ibukutha negara kudu dominan.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +5
      28 September 2015 10:03
      Dina iki, ing saluran Rossiya1, wiwit jam 18:XNUMX kita wis nonton acara ing Majelis Umum PBB. Pimpinan Solovyov.
    5. +7
      28 September 2015 10:10
      Lan aku mikir Putin mung wong nyata, wong. Iku mung "zapadlo" kanggo dheweke, dadi presiden negara kaya Rusia, kanggo mlengkung ing kabeh jinis mongrels. Lan amarga ing akeh ing setir kekuwatan ana wong sing nduweni ciri seksual eksternal lanang, nanging karakter kaya ... , ora, ora bocah-bocah wadon, nanging "IT", padha ngomong bab Putin - tsar. Ora ana siji kanggo mbandhingaké karo.
      1. + 19
        28 September 2015 10:25
        Kepiye carane Putin ngojok-ojoki "bukit semut" iki, nanging dheweke "durung mlebu ing alas"! eseman
        Inggih, yen kita ngomong babagan raja: eseman
      2. +7
        28 September 2015 11:17
        Akeh sing ora ngerti kepiye carane ing jagad liar saiki bisa dipandu dening kebecikan, lan Putin malah menang kanthi kebecikan. Aku mirsani Interview karo Putin, uga, carane bodho pitakonan saka wong awam Western, padha ngomong sampeyan diwulang ing KGB kanggo Pesona wong, lan Rusia kepengin dadi panguwasa donya, ing umum, TK. Sing pinter Putin yaiku dheweke sing pertama ngerti manawa bisa ditindakake ing omah sing turu iki.
    6. +7
      28 September 2015 11:06
      Obrolan kasebut dhewe ... Putin, mesthi, minangka wong sing berpengalaman hi
      1. +3
        28 September 2015 11:35
        V.V.P. saiki ngemu Obama kanggo Faberge
        - Aku kaya angan-angan.
        Obama, kanggo bagean, ora nyekel tangan kita uga. OBAMA saiki wis mimpin ekonomi menyang krisis kanggo kita. Lan kita wis ora mimpin Obama menyang krisis, supaya discontent cahya internasional antarane kita "kanca" - kayata Seychelles.
        Aku uga ngenteni pidato Putin, lan yen ora ana sing ora dikarepake, mula kabeh wong bakal tetep "dhewe", lan iki minangka pilihan sing paling awon.
        1. +1
          28 September 2015 12:26
          Mungkin loro-lorone padha nyekel siji liyane kanggo panggonan menarik, mung genggeman kita kuwat. Kadadeyan anyar konfirmasi iki.(Pernyataan dening Cameron, Merkel, panjalukan saka Amerika kanggo rapat puncak) Mung aku ora seneng kasunyatan sing Amerika nyoba, tanpa weakening genggeman, kanggo nggunakake Rusia maneh kanggo tujuan dhewe karo ketepakan sawetara kapentingan.
          1. +3
            28 September 2015 18:25
            ora bisa klelep

            Punika ingkang kados makaten.

            GDP duwe pengalaman politik sing gedhe. Ing sakjeroning urip ora ana wong siji-sijia ing donya sing bisa sejajar karo dheweke.

            Carane alam ngerti. Negara lan jagad iki ora bisa dikontrol mung kanthi cara administratif kaya "Aku bos, sampeyan." Sampeyan perlu kanggo nggawe kahanan ing ngendi iki utawa kahanan bakal ditanggulangi.

            Contone, Islam ing Rusia nuduhke ancaman luwih saka iki sanksi apes lan sluggishly creeping ancaman Amerika. USSR ing wilayahe numpes kabeh pusat kontrol donya Islam. Rusia tak Islam unorganized semrawut kang kontrol dijupuk menyang tangan saka macem-macem poto-kapilih impostor sing ing sembarang wayahe bisa nguripake pikiran saka pracaya marang negara.

            VVP mbangun masjid gedhe ing tengah Moskow. Dheweke nggawe kebanggaan jagad Islam. Dheweke nggawe pusat jagad Islam, minangka link negara.
            Aku bakal ngomong yen mbukak masjid iki luwih penting tinimbang kabeh acara nyata.

            Ing kesimpulan, aku arep ngomong.
            Identitas GDP penting ing skala manungsa. Rusia mung kudu menehi lan nggawe kahanan kanggo dheweke bisa kerja. Iku bakal mbantu Amerika ngerti kepinginan, nglebokake otak Eropah, bakal ana tatanan ing Rusia.

            Yen sampeyan miwiti ing urutan mbalikke lan miwiti karo Rusia, sampeyan bisa mabur menyang Perang Donya 3rd. Lan miturut pitungan analis, iki 300 yuta nyawa.
      2. +3
        28 September 2015 13:47
        ngendi para dukun lokal kita ilang?! Ana ing kene sampeyan ora bisa krungu karo slogan bodho "Putin wis mapan" "Putin wis ilang kabeh lan teyeng", "Putin wis pindhah saka Siberia menyang China" .....
    7. +1
      28 September 2015 15:23
      Lan apa sing kudu ditindakake ... sing saka politisi lan pimpinan negara modern sing bisa dibandhingake karo VV ... aku ora weruh ... kanggo kabeh kekurangane, dheweke isih luwih cerah tinimbang wong liya ... Aku ora ngujo dheweke, nanging aku menehi dheweke hak ...
  2. +7
    28 September 2015 09:38
    Putin minangka tokoh sing ora bisa digayuh kanggo politisi Barat. Mula rasa cemburu lan wedi.
    1. +3
      28 September 2015 10:37
      Kutipan saka morpogr
      Putin minangka tokoh sing ora bisa digayuh kanggo politisi Barat. Mula rasa cemburu lan wedi.


      100% Lan luwih becik dadi perunggu tinimbang dadi bisu kaya wong-wong mau!
  3. + 13
    28 September 2015 09:39
    Raja, dudu raja, nanging nindakake pakaryan, lan nindakake kanthi bener (utamane karo latar mburi "pemimpin") liyane.
  4. +5
    28 September 2015 09:40
    Kepiye dheweke kabeh wedi karo Presiden lan kita ...
    Pancen ora ana sing bisa ditindakake.
    Bebek, iki tugas utama.. "Tren" lan Ngapusi ...
  5. +7
    28 September 2015 09:40
    Putin menehi kabeh proyek.

    Aku setuju banget karo sampeyan, Oleg. Ora mung wartawan mangan jeneng PDB, nanging uga politisi, kompleks industri militer (ancaman Rusia-Putin), pedagang (T-shirt, kacamata, boneka nesting ...) lan liya-liyane sing wis mambu merek lan nggunakake iki. iku kanggo tujuane dhewe-dhewe. Sampeyan bisa nggawe dhuwit ing GDP lan medeni ora mung anak, nanging kabeh negara karo. Ing kono sampeyan bisa ngilangi kabeh kegagalan, dudu profesionalisme lan mung kabodhoan sampeyan. Kulon wis adaptasi apik.
    1. +1
      28 September 2015 10:59
      Kutipan: rotmistr60
      Sampeyan bisa nggawe dhuwit ing GDP lan medeni ora mung anak, nanging kabeh negara karo. Ing kono sampeyan bisa ngilangi kabeh kegagalan, dudu profesionalisme lan mung kabodhoan sampeyan. Kulon wis adaptasi apik.


      Tanpa Putin, politisi ora bakal ngerti apa sing kudu ditindakake ing ajang internasional, para wartawan bakal bosen banget, lan para ahli Rusia bakal ngeruk kuku ing ndhuwur sirah, nyoba nggawe topik kanggo monograf sabanjure. Putin menehi kabeh proyek.

      Kanggo wong-wong mau, PDB ora mung raja, nanging sejatine Gusti Allah !!! ya
      Yen ora kanggo PDB, dheweke kudu nerangake marang wargane, kenapa dheweke nekad nendhang menyang jurang, lan dheweke kudu mlumpat ing kana. Nyuwun Nanging kamulyan kanggo Kang Maha Kuwasa, ana PDB, iku sabab saka ALL alangan !!! sedulur Atu, atu!!!! sedulur
  6. +5
    28 September 2015 09:42
    "Dadi sampeyan ngomong - Tsar, Tsar. Kita Tsar kudu menehi susu minangka mbebayani. Dina kerja kita ora standar."
    Wiwit jaman Alexander Pisanan, Donya ora duwe pimpinan kaya ngono.
  7. dsi
    +2
    28 September 2015 09:42
    Mangkono, topik Putin ing Kulon ora ninggalake kaca publikasi utama lan njupuk wektu siaran populer ing saluran TV.

    Yen ora ana banyu ing kran, banjur padha ngombe ...
  8. +1
    28 September 2015 09:43
    Kulon ora bisa nampa kasunyatan sing karo ambruk USSR, akeh quasi-negara saka tilas republik felt sing Gagal lan maneh ditarik menyang Rusia ... Menapa malih, kawicaksanan agresif lan bodho saka Kulon nyetel ing gerakan negara liyane sing. ora pengin koalisi sing ora padha karo Kulon, ekonomine wis berkembang lan ora butuh panyuwunan lan bengok saka mantan pemilik ..
  9. + 10
    28 September 2015 09:43
    Pak Rose ngandhani Presiden Rusia yen ing Kulon padha ngomong akeh babagan dheweke lan malah nyebut dheweke "Tsar"
  10. +1
    28 September 2015 09:46
    Mung ujar manawa ing jagad iki ora ana maneh, saiki, wong sing bisa dibandhingake karo Putin. Kemampuan kanggo dadi "ratu" ing tataran geopolitik wis salah siji wis rampung ilang dening Kulon, utawa padha pisanan ora nerbitaké luwih utawa kurang pamimpin merdika menyang ajang politik, amarga iki ancaman pisanan kanggo ibukutha (padha wedi. wedi lan maneh wedi yen bakal ngganggu arus kas).
    1. +1
      28 September 2015 17:02
      Kutipan saka Shooting
      utawa padha pisanan ora ngeculake luwih utawa kurang pemimpin independen menyang ajang politik, awit iki ancaman pisanan kanggo ibukutha

      ngguyu mesthi, padha ora supaya wong metu, sampeyan ndeleng carane padha enggal extinguish wong-wong sing babakan metu saka tune karo wedhus umum, Gadaffi wanted itungan lan manggon tanpa dollar inflated - padha enggal extinguished, nanging trampled mbukak. Uni Eropa wiwit ngomong babagan sanksi, ujare, bakal dadi wektu kanggo mbatalake - ing kene sampeyan duwe sawetara yuta pengungsi, lan sampeyan bakal diantemi sajrone jam liyane. Oligarki mancep Merkelyukha, supaya padha diwulang pawulangan dening denda kanggo Volkswagen, lan iki ora badhan cilik ing Eropah. Oland, uga, ing kawitan wanted kanggo menehi adoh menstruasi minangka ngirim miturut kontrak, nanging banjur dumadakan wong miwiti njupuk, sawetara bank-bank nampa denda gedhe kanggo sawetara jinis nglanggar xs-taun apa ...
  11. 0
    28 September 2015 09:46
    Ya, apa sing bisa dakkandhakake. Sampeyan aran saka kanak-kanak raos lali saka bangga ing negara lan pimpinan. Nanging, aku nolak pimpinan. Iki ora tau kedadeyan sajrone uripku. Lonjakan hasrat sing jelas. Putin punika passionary.
  12. 0
    28 September 2015 09:46
    Lan aku mikir yen VVP minangka dewa schenevmerlikov))))) Nanging ternyata kaya ngono))))) recourse ngguyu
  13. +8
    28 September 2015 09:53
    Wedi tegese padha ngormati, Putin mung politisi ing donya sing bisa kanggo unpredictably ngatasi masalah kanggo saben wong ing kapentingan dhewe lan ing kapentingan kaadilan, kang banget ngganggu kanggo wong-wong sing digunakake kanggo muter mung dening aturan dhewe tanpa. ngarepake jawaban sing angel, Rusia wis dadi siji-sijine negara sing wani ngadeg lan nuduhake kabeh parasit perdamaian donya sing ora bakal ana maneh amarga "luar biasa" pengin, kabeh jagad weruh kepiye kudu mbengkongake kanthi subtly lan kompeten. sing nate nganggep awake dhewe ora fleksibel.
  14. +1
    28 September 2015 09:54
    "Ing Kulon padha ngomong, padha ngomong, padha ngomong babagan Putin lan padha ora bisa mandheg. Iki surprises malah Putin piyambak, lan kang sok dong mirsani: apa, padha ora duwe apa-apa maneh kanggo nindakake? "- Comrade Presiden, sampeyan mbokmenawa ora. sok dong mirsani iki, Nanging Eropah wis mesthi wis f ** chickpeas ing sirah.
    1. 0
      28 September 2015 19:06
      Sanain

      Jujur, aku ora krungu obrolan. Mbok menawa dheweke ora ngrungokake kanthi becik, utawa obrolan kasebut disaring ing media lokal supaya ora kaget masarakat sing gampang rentan.

      Nanging yen artikel iki ngandika mangkono, banjur iki tandha apik banget. Ana pratandha liyane yen PDB wis nemokake cara kanggo nggawa jagad menyang titik keseimbangan. Nanging mesthine, kabeh iki sepele dibandhingake karo karya sing kudu ditindakake.
  15. 0
    28 September 2015 09:54
    Ing dhengkul, bocah-bocah wadon. Lan njaluk ing baris.
    (c) Lennon enom.
  16. +3
    28 September 2015 09:55
    Originally, nalika Putin
    kanthi tulus tekad kanggo nggawa Rusia luwih cedhak karo Kulon ...

    kanthi kabeh akibat sing sabanjure, kanggo Rusia lan Kulon, dheweke apik kanggo dheweke. Dheweke dhewe ora nindakake apa-apa ing babagan iki, kajaba mung ngidoni arah kita. Aku nganggep Siprus cukup indikatif. Lan sanalika kapentingan Rusia dilebokake ing ngarep (utawa paling ora diumumake), supaya oppanki, "tembaga". Aku mikir yen ing kahanan saiki, GDP nindakake apa sing kudu ditindakake. Lan yen ora kabeh bisa ditindakake, mula dheweke isih dadi wong, lan ora .... uga, sampeyan ngerti.
    1. +2
      28 September 2015 19:14
      Kolonel

      Nyatane, pancen ora ana owah-owahan ing pikirane enem sing ngidoni arah GDP. Pangenalan nyata GDP durung teka. Nanging mundhak emosi kasebut nuduhake manawa PDB diakoni dening kekuwatan sing ana. Lan padha menehi kesempatan kanggo mbenerake tumindake sing lumpuh. Ana pangarep-arep sing jero yen PDB ora bakal mandheg separo, nanging bakal diwenehi kesempatan kanggo nyetabilake sistem kasebut tanpa lonjakan sistemik. Nggawe jagad tanpa ancaman karusakan global.
  17. +6
    28 September 2015 09:56
    bodho majalah liyane utawa autorishka. Ora ana sing anyar, kabeh kaya biasane, kita kabeh dadi putih lan alus, nanging "tsar" ing Rusia "tembaga" lan mulane dumadakan dadi mbebayani kanggo NATO, sing diijini mabur liwat negarane, nanging saiki tanpa omah, nyedhaki. West, lan saiki krungu ora pengin .. Ing cendhak, yen padha kaya Yeltsin tahap, kabeh bakal super, lan yen ora, banjur Rusia elek lan elek! Ing ngendi kita nganti "putih lan gembur"!
  18. +1
    28 September 2015 10:11
    Putin punika agung, lan kabeh limo Merkels, Hollandes lan Camerons mung kapitunan sengsara lan enem saka tuan ireng.
  19. +4
    28 September 2015 10:19
    wah! "Rusia minangka bagéan saka Eropah!" Nanging babagan gerombolan wong Asia liar?
    Carane cepet panemu ngganti. Nanging ing kene sing kudu dieling-eling - panemu lan pernyataan bisa diganti, nanging KEPERCAYAAN - ora tau. Sanadyan Eropa, bebarengan karo Amerika Serikat, utawa, aku ngarep-arep, kita. Lan mulane, ora ketompo carane dheweke nyoba nyedhot saiki, sampeyan kudu ngadeg kanthi teguh.
  20. + 13
    28 September 2015 10:20
    Sampeyan bisa nindakake apa wae karo PDB lan kegiatane, aku ngormati dheweke minangka pimpinan nyata.
  21. +2
    28 September 2015 10:21
    Ora ana komentar.
  22. +1
    28 September 2015 10:24
    Rusia dudu Eropa (kulon), lan dudu Asia (wetan), Rusia iku Rusia!!!
  23. +2
    28 September 2015 10:34
    Yen Putin dumadakan mutusake kanggo paten merek Putin, dheweke bakal langsung dadi wong paling sugih ing donya. ya
    Apa sampeyan bisa nindakake dhewe? opo
  24. +2
    28 September 2015 10:37
    Kutipan saka andre
    Lan aku mikir Putin mung wong nyata, wong. Iku mung "zapadlo" kanggo dheweke, dadi presiden negara kaya Rusia, kanggo mlengkung ing kabeh jinis mongrels. Lan amarga ing akeh ing setir kekuwatan ana wong sing nduweni ciri seksual eksternal lanang, nanging karakter kaya ... , ora, ora bocah-bocah wadon, nanging "IT", padha ngomong bab Putin - tsar. Ora ana siji kanggo mbandhingaké karo.

    Bener ora ana sing nangis lan nandhang sangsara, sing alus sing enak dipangan, saiki wis dadi perunggu, lan aku bakal ngomong petrified saka impudence EU lan USA. Aku ngerti wong sing ditangani. !
  25. +1
    28 September 2015 10:47

    Mangkono, topik Putin ing Kulon ora ninggalake kaca publikasi utama lan njupuk wektu siaran populer ing saluran TV.


    Lan ora perlu iklan apa wae, wong Kulon nindakake GDP dhewe.
  26. +2
    28 September 2015 11:01
    Herr Genscher percaya yen wates mbukak EU kanggo para pengungsi apik lan bener: "Iki nuduhake yen kita njupuk tanggung jawab."... Iki carane bakal mungkasi kanggo sampeyan ... sampeyan wedi malah mbayangno .. Tetep pasuryan apik, karo game ala..
  27. 0
    28 September 2015 11:09
    The spinsters ngapusi jurnalisme Barat lan obtuse kanggo tingkat primata saka wong biasa terus nindakake omong kosong pakar kanggo "wong Samaria sing apik". Yen Putin wis "perunggu", kaya sing dicritakake, banjur Bandera, Balt lan pak liyane wis suwe nandhang jeblugan ing sirah kanthi tinju tembaga. Iku bakal dadi tumindak sing sempit, nanging adil. Nyatane, nganti saiki, Putin lan kanca-kancane wis sukses meksa wong-wong Barat sing degenerasi kanggo slurr sampah sing dirusak dhewe. Ora ana pilihan kanggo pour menyang tuwung Russian. Sing nggawe aku seneng ora bisa diucapake. Putin ora bakal nyetel awake dhewe, dheweke ora bakal ngenteni.
  28. +1
    28 September 2015 11:13
    Inggih, ya, wartawan mung ngeruk ilat, nanging utamane babagan Putin, ora ana sing minat karo wong liya amarga dheweke ora duwe wajah, tanpa inisiatif. Menapa malih, saben wong makarya kanggo bendarane, lan mulane Putin dadi umume negatif, nanging kanthi kepala sing cukup. Inggih, apa yen koran nerbitaké materi bab Putin positif, lan tumindak tansah mbantah shitokrasi Western, banjur iki wis agitation Putin.
  29. +2
    28 September 2015 11:33
    Inggih, isih, yen dheweke ngrembug sampeyan ing mburi sampeyan, mula urip sampeyan luwih menarik tinimbang dheweke, dheweke iri karo sampeyan, lan yen dheweke ngidoni sampeyan, mula sampeyan ana ing ngarep ..
  30. XYZ
    +3
    28 September 2015 11:48
    Bener, dheweke langsung nerangake yen Inggris pengin nyisihake Suriah saka Assad ing wektu sing padha. A juru wicoro kanggo kepala pamaréntahan ngandika sing loro ISIS lan Bashar al-Assad "mungsuh saka wong Siria."


    Ing menarik! Langsung nemtokake sing mungsuh, sing bronzed, sing kudu ninggalake. Lan ing basis apa? Napa lan adhedhasar kritéria apa sawetara perdana menteri Inggris saiki gampang ngilangi pimpinan negara liya saka jabatan sing dikuwasani kanthi sah. Ing wektu sing padha, kudu dikandhakake yen pernyataan kasebut kadhangkala ditindakake dening para pemimpin Barat, sing tingkat dhukungan populer mung sepuluh persen, utawa malah kurang, lan, kanthi mangkono, legitimasi minangka pitakonan gedhe. Nanging ora ana wong sing ngandhani wong-wong mau supaya "lunga", lan dheweke ora nolak apa-apa.
  31. +2
    28 September 2015 12:22
    Ayo padha sinau GDP kaya sing dikarepake. Ususe tipis kanggo mangerteni logika lan pikirane. Sekolah lawas KGB! Padha miskin 5 milyar lan ugrohali 20 taun ngarep-arep kanggo njaluk Crimea, lan Putin wis ditanggulangi masalah iki ing telung sasi, tanpa gangguan lan bledug! Apa logika dheweke!
  32. 0
    28 September 2015 12:28
    Sumangga kita ngaturaken sugeng riyadi dhumateng Presiden kita ing serpentarium menika
  33. 0
    28 September 2015 12:36
    Tanpa nyebutake Putin, warta internasional ora laris. Warta kanggo wong-wong mau minangka komoditas, lan Putin minangka merek sing paling keren karo dheweke, dheweke bakal tuku kain Western mossy. ya
  34. 0
    28 September 2015 13:14
    Lan, "Pakdhe Vova" pancen kuwat. Seneng wawancara ing ndhuwur. Trolling cahya "tingkat 80-th" - dideteksi.

    Kulon pancen duwe alesan kanggo gumeter.

    Aku elinga Brezhnev pikun lan goblok Gorby, ana soko kanggo mbandhingaké karo. Aku bangga.
    1. +1
      28 September 2015 19:19
      mungsuh

      Dheweke ora ngomong ala babagan Brezhnev. Lan mung warga USSR lan generasi sing duwe hak kanggo nelpon humpback pengkhianat.
  35. 0
    28 September 2015 14:56
    Ayo asu bark, kafilah maju! ngguyu nggih.
  36. 0
    28 September 2015 15:17
    Pack Western ngelingaken kula saka "lan aku pengin lan prick lan ibuku ora supaya."
  37. 0
    28 September 2015 15:34
    Ayo, Vladimir, tutup kabeh topi, pasang otak maneh!
    Ayo kabeh nonton moment of truth!
  38. +1
    28 September 2015 15:46
    Tsar Putin V.V. muni apik banget
  39. +2
    28 September 2015 16:37
    APA?? king biasa...
  40. 0
    28 September 2015 20:50
    Ukropropagandists online wis wiwit molak tembung Putin lan brainwash ing basis.

  41. 0
    28 September 2015 22:18
    iku perlu kanggo sijine piranti wis ing dill. Napa negativitas iki perlu? wis cukup. ayo padha mangan teleke dhewe.
    negativity cukup. sregep krungu positif

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"