Karya Jet S.V. Ilyushin. Bagean II. Ing layanan

23
Karya Jet S.V. Ilyushin. Bagean II. Ing layanan


Keandalan pengebom lan daya tahane wis dadi legendaris. Ing Chernyakhovsk, ana kasus nalika "rong puluh wolu", sawise kebangkrutan dipeksa ing lumahing segara, ngambang watara rong setengah jam, lan banjur ditarik menyang pantai dening prau, didandani ing lapangan udara. , banjur terus ngladèni. Para kru latihan Il-28U saka Stryi ngalami badai petir ing dhuwur udakara 6000 m. Mobil kasebut cukup battered, nanging pesawat kasebut bisa landing kanthi aman ing lapangan terbang. Nalika dideleng ing mobil, sawetara bolongan saka serangan kilat ditemokake, cat, lan ing sawetara panggonan ing lemah menyang logam, ambruk dening udan es ing kabeh lumahing sudhut anjog saka swiwi, stabilizer lan keel.

Iku worth kang lagi nyimak survivability unik saka mesin karo kompresor centrifugal awet lan unpretentious. Flights ing dhuwur banget kurang ing IL-28 wis dileksanakake cukup asring, mulane, manuk sing njaluk menyang intakes udhara, uga cabang saka treetops, padha kedadeyan umum. Nanging, meh tansah VK-1 kasil "dicerna" kuwi "hadiah".

Latihan kru pengebom ing jaman Soviet banget intensif. Awan lan wengi, penerbangan ditindakake ing kahanan cuaca sing prasaja lan angel. Perhatian khusus ing latihan dibayar kanggo pangembangan teknik lan perbaikan taktik kanggo panggunaan pertempuran. Ngrambah kumpul dhuwur ing kelompok. Pilot mabur ing formasi pertempuran sing ketat. Standar nyetel jarak antarane mesin ing link ora luwih saka 40 m. Kanthi wutah saka pengalaman ing resimen, padha miwiti latihan take-off simultaneous ing tatanan pertempuran saka wedge sawetara pesawat (saka 3 kanggo 9). saka jalur unpaved. Para kru padha nyiapake aksi saka lapangan terbang. Serangan global jangka panjang ora umum, contone, pengebom saka 63 Masehi saka distrik militer Carpathian mabur menyang lapangan udara Asia Tengah ing Mary lan Karshi.

Sajrone transfer, mesin kasebut dilayani dening kru penerbangan penerbangan pangkalan saka jinis sing padha saka pengebom, ing panggonan sing padha, latihan padha conducted ing latar latihan ora pati ngerti.

Peran penting ing latihan kasebut diwènèhaké marang penerbangan kanthi pangembangan ngatasi wates sistem pertahanan udara berbasis darat lan ngusir serangan para pejuang mungsuh. Minangka sing terakhir, MiG-15 lan MiG-17 digunakake. Minangka asil latihan perang udhara, iku ketemu sing arang banget angel kanggo fighter karo mung meriam armament kanggo ngrampungake karo Il-28. Nalika nindakake serangan saka zona belahan bumi ngarep, kacepetan dhuwur saka pendekatan karo sawetara efektif cukup cilik saka geni, njupuk menyang akun perlu kanggo supaya Mudhun ing geni saka stasioner HP-23s, ninggalake pejuang meh ora ana kasempatan kanggo sukses. Nalika nyerang saka wilahan mburi, IL-28, kanthi nggunakake kacepetan lan karakteristik maneuverabilitas sing apik, uga instalasi pertahanan mburi sing efektif banget, tetep status minangka "nut angel". Perlu dicathet yen ing kahanan kaya mengkono, American Sabers, mung bersenjata karo senapan mesin abot, bakal duwe kesempatan serangan sing luwih murah tinimbang MiG kita.



Lan malah karo tekane saka pejuang supersonik MiG-19, kahanan wis ora diganti radikal malih. Tambah ing kacepetan pesawat tempur, kanggo ombone malah luwih, suda wektu ngarahake. Kajaba iku, pilot Ilyushin digunakake rem banget èfèktif, kang luwih suda wektu kanggo nyerang ing kursus catch-up. Kahanan diganti mung sawise katon ing pasukan saka MiG-19PM, kang wis ngarsane radar lan papat rudal RS-2US.

Ing negara-negara Kulon, pangembangan pesawat tempur ngetutake dalan sing padha. Mulane, sanajan ing pungkasan taun seket, nalika wis ana jumlah pesawat sing cukup kaya F-100, F-105 lan J-35 Draken ing Eropa, kru kita ing Il-28 duwe kesempatan sing cukup kanggo nyingkirake. saka pejuang supersonik, utamane kanthi nggunakake papan sing dhuwur banget.

Divisi udara kanthi pengebom sing bisa nggawa bom atom sing disebar ing arah kulon katon ing Eropa minangka salah sawijining inkarnasi "ancaman Soviet" sing dikepengini ing pikirane warga kutha. Lan kita kudu ngakoni manawa rasa wedi kasebut bener. "Puluh wolu" duwe kesempatan kanggo ngirim kargo agawe ing ngendi wae. Kru operator senjata nuklir dipilih saka sing paling apik lan disiapake kanthi ati-ati. Kanggo saben kru, tujuan "pribadi" ditemtokake, ing wangun gudang nuklir gaman, pangkalan militer lan obyek strategis liyane.

Kanggo nyedhiyakake siji "nuklir" Il-28, klompok pesawat tutup lan perang elektronik melu. Iki carane grup ngarahke ing obyek ing Jerman wis mestine kanggo tumindak. Ing tlatah Uni Sovyèt, pesawat kasebut dhuwuré kira-kira 10000 m, sing nyedhiyakake ekonomi bahan bakar sing perlu kanggo penerbangan jarak jauh. Liwat sosialis Polandia, ing metu saka baris pisanan saka sistem radar NATO, klompok, ndhelikake konco gangguan, "nyilem" ing wilayah jangkoan saka radar paling kuat, kang dumunung ing West Berlin. Ing wayahe, bagean saka kendaraan nindakake maneuver distracting lan pindhah menyang sisih. Garis pertahanan udara sabanjure dilewati kanthi cara sing padha, sing bisa ngatasi akeh zona sing ditutupi Hawk, Nike Hercules, Nike Ajax lan sistem pertahanan udara liyane. Ing ngarepe, "mlumpat" ditindakake nganti dhuwur 28 m, akurasi metu saka obyek impact wis dicenthang, ngiring dening nempel bom, lan ninggalake karo nyuda ing arah saka Soviet. Uni.



Nanging, sanajan pesawat kasebut tetep utuh, meh ora ana kesempatan kanggo bali menyang omah. Nganggep maneuver kanggo ngatasi zona pertahanan udara, mung ana bahan bakar sing cukup ing siji arah. Nggawe lapangan udara mlumpat sing dibutuhake ing Polandia lan GDR ngrampungake masalah iki. Lan malah mengko, nalika kita Il-28s wiwit disebarake ing airfields saka negara iki, radius saka tumindak ndadekake iku bisa kanggo tekan ing pesisir Inggris.

Dhewe, kudu disebutake partisipasi IL-28 ing krisis Karibia. Tanggal 28 September 1962, pesawat pengintai Amerika njupuk foto "kalih puluh wolu" sing dibongkar ing dek kapal sing arep menyang Kuba. Mengko, 42 Il-28 iki ditemokake ing lapangan udara ing sisih kulon lan kidul pulo kasebut, mung 90 mil saka Florida. Ing operasi Soviet terus "Mongoose", tukang ngebom ditugasake peran sekunder, partai utama dimainake dening rudal balistik. Nanging, Il-28 ana ing dhaptar senjata nyerang sing bisa nyebabake serangan nuklir ing lemah AS. Begjanipun, krisis iki ditanggulangi kanthi tentrem, lan pengebom karo rudal bali menyang tanah air.

Iku misale jek sing mobil sukses lan perlu kuwi kudu urip dawa lan mulya. Nanging, ing awal suwidakan, pimpinan negara, lan utamané N.S. Khrushchev, mratelakake panemume yen penerbangan garis ngarep sing diawaki kanthi pangembangan pasukan rudal nuklir wis ilang maknane. Pengurangan gedhe ing resimen penerbangan bomber garis ngarep diwiwiti, lan formasi torpedo tambang dibubarake. Mobil sing mabur kurang saka 100 jam dirusak tanpa guna. Proses kasebut dilebokake ing stream. Contone, tukang ngebom torpedo Cut ing telung shift, padha ulig apa padha ora duwe wektu kanggo Cut tank. Mung ing Pasifik angkatan laut bab 400 kendaraan padha numpes. Iki minangka kekalahan lengkap saka penerbangan ngebom garis ngarep domestik, sing ora sopan lan ora sopan sing mung bisa diatasi ing taun 80-90an.

Kasunyatan manawa pimpinan Angkatan Udara ora antusias babagan vandalisme kasebut bisa nggawe gambar kasebut rada padhang. Cukup akeh Il-28 sing diowahi dadi target mabur. A nomer owahan ngatur kanggo wadi - mothballed ing akèh parkir mbukak. Kajaba iku, akeh kendaraan tempur lan latihan dikirim menyang sekolah penerbangan, ing ngendi dheweke bisa urip nganti pertengahan eighties lan tren anyar perestroika Gorbachev.



Saliyane USSR, pesawat Il-28 ana ing layanan karo Angkatan Udara lan Angkatan Laut Aljazair, Afghanistan, Bulgaria, Hongaria, Vietnam, Jerman Timur, Mesir, Indonesia, Irak, Yaman, China, Korea Utara, Maroko, Nigeria, Polandia, Rumania, Suriah, Somalia, Finlandia, Cekoslowakia. Pesawat kasebut diprodhuksi massal ing Republik Rakyat China lan Cekoslowakia. Ing negara-negara Timur Tengah lan Afrika, IL-28 njupuk bagéyan ing musuhan, ngendi padha dikonfirmasi ajining diri saka mesin dipercaya, ulet lan unpretentious. Nanging topik iki pantes artikel kapisah.

Kanggo latihan pilot pejuang lan kadet ing taun 1950, Biro Desain nggawe versi latihan Il-28U. Modifikasi iki beda karo fuselage maju dhasar. Tinimbang kokpit navigator, kursi pilot instruktur dilengkapi, dilengkapi peralatan sing perlu kanggo ngontrol mesin lan ngontrol tumindak siswa. IL-28U ora duwe gaman.



Ing pertengahan April 1950, pesawat pengintai Il-28R mabur. Iki dirancang kanggo nindakake pengintaian taktis lan operasional udara. Varian iki dilengkapi karo macem-macem peralatan pengintaian foto. Peralatan kasebut dipasang ing teluk bom, uga teluk foto khusus sing ana ing bagean buntut. Wadah kamera duwe sistem pemanas udara. Ing sambungan karo instalasi saka peralatan photographic lan LAS-3 ing pesawat wis digawe sawetara owah-owahan ing sistem bahan bakar: tank katelu dibusak, lan tambahan karo kapasitas 750 liter dipasang ing teluk bom. Amarga instalasi saka rong tank bahan bakar external saben 950 liter, sawetara saka pesawat pengintaian tambah. Ukuran roda bantalan utama uga tambah sesuai karo bobot take-off pesawat dadi 22760 kg. Amarga owah-owahan ing Alignment lan Tambah ing diameteripun gembong dening 110 mm, engine nacelle rampung redone. Kanggo nambah kemampuan lintas negara ing lapangan udara sing ora diaspal, nacelle mesin iki wiwit digunakake ing kabeh jinis pesawat Il-28 saka seri sabanjure. Mengko, ing basis saka Il-28R digawe pesawat pengintaian elektronik, kang nampa peralatan radio khusus tinimbang kamera aerial.



Ing awal taun 1951, torpedo bomber Il-28T kanthi teluk bom 4270 mm dites. Sewulan sabanjure, salinan kapindho dibangun, sing dirancang kanggo nggawa sepasang torpedo. Amarga Tambah ing dawa teluk bom dening 2,4 m, kapasitas tank bahan bakar fuselage suda dening 2230 liter. Kanggo njaga jarak penerbangan, tank outboard cantilever kanthi volume total 1900 liter digunakake. Ing kompartemen kargo pengebom torpedo, ana sepasang torpedo dhuwur 45-36 MAV lan siji 45-36 MAN kanggo discharge low-altitude (tinimbang 45-36, suspensi PAT-52 reaktif diidini. ). Tambang AMD-500, AMD-1000, Lira, Desna, lan liya-liyane uga bisa digunakake. Bomber torpedo diuji, nanging ora bisa diproduksi amarga pangembangan torpedo MAN 45-36 MAN.



Nanging armada kasebut ora ditinggal tanpa pengebom torpedo. Wiwit musim panas 1951, para pengebom serial sing diowahi dadi pengebom torpedo wiwit mlebu ing resimen penerbangan angkatan laut, saka ngendi sampeyan bisa nggunakake torpedo pesawat jet RAT-52. Torpedo kasebut dicemplungake saka dhuwur 1500 m (praktis ora beda karo bom) kanthi jarak tekan target 550-600 m. Ngelingi probabilitas nabrak target kanthi siji torpedo RAT-52 cukup sithik, mula diputusake. kanggo nambah jumlah torpedo ing pesawat Il-28T.



Kanggo maksud iki, pylons karo loro nduwèni beam BD-4 dipasang ing pinggir fuselage. Kanthi dheweke, Il-28T bisa nggawa telung torpedo RAT-52 lan loro torpedo 45-56 NT. Pemegang eksternal uga ngidini penundaan tambang. Tes mbuktekake kamungkinan nggunakake RAT-52 saka dhuwur saka 1500 m nganti 8400 m kanthi kecepatan udara nganti 500 km / jam. Ora ana watesan kacepetan ing papan sing dhuwur. Ing podo karo, NII-15 nguji upgrade RAT-52, panggunaan sing diijini ing dhuwur saka 1500 m tanpa watesan ing kacepetan operator maksimum. Low-altitude 45-36 MAN diidini nggunakake saka dhuwur 100-230 m lan nganti 600 km / h. Torpedo iki bisa kasil digunakake mung ing suhu udhara ndhuwur nol. Ing suhu sub-nol, sawetara unit lan mekanisme beku lan ora bisa digunakake. Tes bom torpedo rampung ing taun 1955. Sampeyan iki mestine kanggo ngowahi bagéan saka pesawat ngebom saka angkatan laut dadi tukang ngebom torpedo, nanging kaputusan iki rauh nilar. Varian torpedo-mbeta saka Il-28 saka separo kapindho sèket ora ketemu syarat armada, supaya ing taun 1956 mutusaké kanggo nglengkapi maneh resimen torpedo tambang Tu-16.

Kanthi tekane senjata nuklir taktis ing arsenal Uni Soviet, sawetara pengebom diowahi kanggo ngirim. Refinement saka ngebom Il-28 kalebu ing nglengkapi teluk bom karo sistem dadi panas perlu, nginstal peralatan perlu ing Papan lan lampu-protèktif langsir ing kaca kokpit. Desain pesawat dhasar liyane tetep ora owah.



Karya uga ditindakake kanggo ngowahi Il-28 dadi pesawat serangan. Ing taun 1952, siji Il-28 dilengkapi piranti underwing kanggo ngluncurake proyektil turbojet TRS-190. Kendaraan liyane bersenjata roket ARS-212. Pesawat loro kasebut lulus tes pabrik lan ditransfer menyang Institut Riset Angkatan Udara, ing ngendi dheweke nuduhake asil sing apik. Nanging ing wektu sing padha kacathet efek termal lan dinamis sing kuat saka jet gas roket ing struktur pesawat. Iki sing nyegah transfer mobil ing seri kasebut. Nanging, beban tempur sing kurang saka MiG-15, sing nalika iku dadi pejuang-bomber utama kita, meksa militer bali menyang gagasan versi serangan adhedhasar Il-28. Akibaté, diputusake kanggo ngowahi sawetara pengebom sing isih urip dadi pesawat serangan Il-28Sh, nglengkapi kendaraan kasebut kanthi rong baterei artileri ing busur (tinimbang kokpit navigator) lan ing teluk bom, uga masang 12 pylons. ing swiwi kanggo senjata bom lan rudal.



Ing spring saka 1967, TTTs padha digambar munggah, miturut kang pesawat Il-28, karo dipasang pylons underwing dirancang kanggo nindakake macem-macem gaman, iki mestine padha ambane operasi tempur Su-7 fighter-bomber, nanging. ing wektu sing padha ngluwihi sing terakhir saka segi jumlah dana pertempuran 2-3 kaping. Pesawat kasebut kudu beroperasi ing papan sing dhuwur lan dhuwur banget. Kanggo nyegah karusakan saka pesawat dening bom kaliber gedhe dhewe, sing terakhir padha dilengkapi piranti rem khusus.

Tes negara kanggo pesawat iki, kadhangkala disebut Il-28Sh, diwiwiti ing musim gugur taun 1967. Penguji banget ngormati karakteristik mesin kasebut lan menehi rekomendasi pesawat kanggo produksi. Kauntungan saka pesawat serangan iki yaiku tampilan sing apik banget saka kokpit, uga kemungkinan operasi tempur saka lapangan udara sing ora diaspal. Kacepetan Il-28Sh ing dataran rendah diwatesi nganti 660 km / jam, sing, kanthi cara kasebut, cocog karo kacepetan pesawat serangan Amerika A-10. Konsumsi bahan bakar cedhak lemah tambah 30-50%, iki suda sawetara karo mbukak pertempuran lengkap kanggo 295 km. Contone: indikator sing padha kanggo Su-25 yaiku 300 km.



Persiapan Il-28Sh kanggo sortie kurang saka 4 jam. Nanging, miturut Kepemimpinan Angkatan Udhara, pesawat serangan wis kurang pangayoman waja kanggo kru lan sistem vital (ing Uni Soviet, tradisional, faktor iki mbayar manungsa waé luwih saka ing Amerika Serikat lan Inggris). Sampeyan uga nyathet yen sarana ngluwari standar ora bisa nyedhiyakake mobil metu darurat ing papan sing dhuwur banget, ing ngendi pesawat kasebut bisa digunakake. Akibaté, iku dikenali sing Il-28Sh ora kebak syarat kanggo pesawat serangan, lan karya ing versi pesawat iki mandegake. Nganti 70 unit pengebom Il-28 sing isih disiapake kanggo konversi dadi pesawat serangan. Nanging nyatane, mung sawetara salinan sing diowahi ing pabrik ndandani pesawat. Bisa dipercaya manawa salah sijine dites ing PPI Lipetsk lan PLS, lan sing pungkasan, sing ora diragukan kanggo musium Rusia, nemokake pungkasan sing nggumunake ing latar mburi lapangan udara Berdsk ing pungkasan taun 90-an (periode taun). mriyang besi tua).

IL-28 uga aktif digunakake minangka laboratorium mabur. Salah sawijining mesin kasebut digunakake kanggo nindakake riset penerbangan babagan sistem pengisian bahan bakar ing pesawat. Lan ing laboratorium mabur Il-28R, mesin roket propelan cair RU-013 diuji. Jenis amunisi anyar diuji ing bom Il-28. Dadi, ing taun 748, ing Resimen Bomber Pengawal 1959 (lapangan udara udan, Zaporozhye), siji skuadron penerbangan nguwasani panggunaan bom sing dipandu UB-2F.



Ing pungkasan forties - awal sèket, ing basis saka riset Jerman ing USSR digawe torpedo jet aviation marine RAMT-1400 "Pike". Pangembang ngusulake rong modifikasi rudal: RAMT-1400-A kanthi sistem kontrol komando radio lan RAMT-1400B kanthi kepala panuntun radar. Sawise diluncurake saka pesawat Tu-2, rudal jelajah diowahi kanggo digunakake saka bom Il-28. Adhedhasar asil saka 14 diluncurake ing musim gugur 1952 karo Il-28, disimpulake manawa kemungkinan bisa nyerang kapal mungsuh, gumantung saka jarak menyang target, yaiku saka 0.51 nganti 0,57. Jarak tembak (RAMT-1400-A) ora luwih saka 30 km. Ing taun 1954, kumpulan Shchuk-A digawe kanggo uji coba militer. Kanggo maksud iki, direncanakake ngowahi 12 pesawat Il-28 dadi operator rudal. Nyatane, mung 2 mobil sing dilengkapi Pikes.

Ing taun 1952, sajrone pangembangan radar Sokol, sing dimaksudake kanggo nginstal interceptor rong kursi anyar sing digawe, kudu diuji ing pesawat sing wis ana. Il-28 dadi sing paling cocok. Kanggo tujuan iki, gandhewo rampung maneh lan dikuatake, ing ngendi radar lan operator dipasang. Program tes rampung kanthi sukses ing pungkasan taun 1952.

Ing taun 1955, Biro Desain Lavochkin wiwit ngrancang rudal anti-pesawat 400, dirancang kanggo nyedhiyakake pertahanan udara kanggo fasilitas strategis. Sistem pertahanan udhara mesthine bisa nyerang target udara sing nduweni permukaan dispersi efektif (EPR) cedhak karo Il. Kanggo nggarap sistem target roket, diputusake nggawe kendaraan udara tanpa awak - target - adhedhasar Il-28. Amarga karakteristik stabilitas banget, versi unmanned saka "rong puluh wolu", kang wis karakteristik pesawat stabil, digawe ing wektu paling cendhak.

Ing Il-28 sing diowahi khusus, macem-macem studi uga ditindakake kanggo nyempurnakake kompleks peralatan sing dibutuhake lan peralatan khusus kanggo pesawat ruang angkasa manungsa pisanan. Yaiku, ing Il-28 padha nindakake tes penerbangan lan nggarap piranti ejeksi lan sistem liyane kanggo nylametake astronot saka pesawat ruang angkasa Vostok.



Bagéyan saka Il-28 diowahi kanggo kabutuhan armada udara sipil. Ing pesawat kasebut, gaman lan peralatan penampakan dibongkar. Mesin kasebut dijenengi Il-20 utawa Il-28P.



Terus nggarap pembangunan Il-28, Biro Desain Ilyushin ngembangake varian sing dilengkapi mesin VK-5 anyar lan sayap sing disapu. Modifikasi kasebut dijenengi Il-28S. Nanging, sajrone proses desain, mesin anyar kasebut ora duwe kaluwihan penerbangan taktis khusus sajrone ngebom serial Il-28, lan karya iki mandheg.



Sumber:
Sergeev Yu. Klasik penerbangan garis ngarep. IL-28 diakoni minangka pengebom garis ngarep paling apik. // Wings of Motherland. 1999. Nomer 4. S. 10-14.
Egorov Yu., Kotlobovsky V. Pesawat sukses sing ora beruntung // Penerbangan lan Wektu. 1997. Nomer 1. P.2-12
Mekerdichan L., Pelekh A. Il-28 front-line bomber. Zaporozhye: "Wild Field", 2004. S. 5-17.
Bomber Yakubovich N. V. Il-28. Bagean 1. // Aviacollection. 2006. No. 5. S. 3-15, 18-23, 31.
Bomber Yakubov Yakubovich N. V. Il-28. Part 2. // Aviacollection. 2006. Nomer 6. S. 14-15,18-25.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    30 September 2015 06:20
    Interesting lan informatif.
  2. + 10
    30 September 2015 06:45
    Many thanks kanggo artikel. Kaya biasane, rinci banget, informatif lan sastra. IL-28 iku mobil gedhe. Pewaris nyata saka Ils Agung Perang Patriotik Agung. Lan garis kasebut nyebabake lara banget: "Nanging, ing awal taun suwidakan, pimpinan negara, lan utamane N.S. Khrushchev, duwe panemu manawa penerbangan garis ngarep wis ilang pentinge karo pangembangan pasukan rudal nuklir. Pengurangan gedhe ing resimen penerbangan bomber garis ngarep. wiwit, lan mine-torpedo sambungan.Mobil sing mabur kurang saka 100 jam padha senselessly numpes.Proses iki sijine ing stream.Contone, torpedo tukang ngebom Cut ing telung shift, apa padha ora duwe wektu kanggo Cut ulig dening tank. ing Armada Pasifik bab 400 mobil padha numpes. Iki minangka kekalahan lengkap saka penerbangan ngebom garis ngarep domestik, sing ora sopan lan ora sopan sing mung bisa diatasi ing taun 80-90an. " Sepira sungkowo wis digawa menyang negara kita dening lambang buta huruf ing kaos bordir. Miwiti saka Crimea lan jagung nganti tundra lan dipungkasi kanthi ngalahake Angkatan Udara lan artileri.
    1. 0
      1 Oktober 2015 11:51
      Kutipan: D-Master
      Sepira sungkowo wis digawa menyang negara kita dening lambang buta huruf ing kaos bordir.

      Aku ora bakal ngadili supaya unambiguously, pisanan, kang ora crest; sareh, iku ora kanggo apa-apa sing wis tugu rong bagéan - ireng lan putih. Jagung sing padha, ing dhawuhe, dipilih kanggo garis lintang lor, minangka bantuan gedhe ing tetanèn, sanajan saiki lagi aktif. Nanging iki dudu perkara utama, kabeh wong lali yen kamenangan ing ruang angkasa kabeh dadi kaluwihane. Meksa liwat lobi militèr (saka rudal balistik menyang rudal angkasa) ing wektu iku worth akèh.
      1. 0
        3 Oktober 2015 01:12
        saben wong lali yen kamenangan kita ing angkasa iku kabeh kaluwihane. Meksa liwat lobi militèr (saka rudal balistik menyang rudal angkasa) ing wektu iku worth akèh.

        Ngapunten, nanging iki omong kosong. Maca memoar saka associates S. Korolev lan sampeyan bakal ngerti kabeh. hi
        1. 0
          3 Oktober 2015 18:07
          Kutipan saka Firstvanguard.
          Ngapunten, nanging iki omong kosong.

          iki minangka imbalan kanggo sampeyan, statements sandi adhedhasar memoar saka Chertok, yen sampeyan ngerti bab kuwi. Yen ora, banjur maca kanthi teliti lan sampeyan bakal ngerti kabeh. Lan saiki bantahan sampeyan
      2. 0
        23. november 2015 11:52
        Apa Khrushchev duwe pilihan? ing 1962 ing Novocherkassk, buruh takon ora kanggo Cut prices, upah wis kaping pindho luwih murah tinimbang ing sangisore tsar!(Ana uga rapat umum padha ing Novokuznetsk lan Biysk) murid Stalin Kim No. tinimbang daging, roket tinimbang celana, wong mati keluwen, lan sing paling penting, imperialis ora arep nyerang USSR.
  3. +3
    30 September 2015 09:07
    Aku maca loro bagean karo kesenengan, thanks kanggo karya! Looking forward kanggo artikel sabanjuré.
  4. +1
    30 September 2015 10:33
    Iku misale jek sing mobil sukses lan perlu kuwi kudu urip dawa lan mulya. Nanging, ing awal suwidakan, pimpinan negara, lan utamané N.S. Khrushchev, mratelakake panemume yen penerbangan garis ngarep sing diawaki kanthi pangembangan pasukan rudal nuklir wis ilang maknane. Pengurangan gedhe ing resimen penerbangan bomber garis ngarep diwiwiti, lan formasi torpedo tambang dibubarake.
    Kabeh wis dicampur ing sirah saka penulis. Khrushchev entuk tentara limang yuta, sing ora bisa dijaga. Dheweke ora menehi prentah kanggo ngremuk pesawat kanthi tank. Iki minangka inisiatif saka pimpinan lokal.
    Lan yen kasus kasebut, ing pungkasan taun 60-an, serangan torpedo wis dadi latihan sing ora ana gunane. Kanggo nyelehake torpedo, pesawat kudu mabur kanthi horisontal ing sadhuwure permukaan banyu kanthi kecepatan 100 ... 150 km / jam ... Sistem pertahanan udara kapal anyar wis ngubur jinis penerbangan iki. Armada kasebut ora butuh pesawat kasebut.
    1. +7
      30 September 2015 11:24
      Inggih, ya, mesthi ... nanging kasunyatan sing ing wektu torpedo ngarep wis katon piye wae lali ... Apa Khrushch nindakake karo aviation ... wedhus kudu digoreng ing salawas-lawase ing wajan paling gedhe. Kanggo nyuda tentara ora ateges kabeh ana ing sangisore buldoser ...
      1. +1
        30 September 2015 13:16
        Kutipan: Taoist
        Ya, mesthine ... nanging kasunyatan manawa torpedo ngarep wis lali ...
        Prekara ora luwih saka tata letak.
        1. 0
          30 September 2015 16:28
          ora bisa digunakake mung amarga, umume, kabeh R&D sing gegandhengan karo penerbangan dibatasi ... Umume, nimbang penerbangan angkatan laut kanthi 0 dikalikan ...
          1. 0
            30 September 2015 18:45
            Kutipan: Taoist
            ora bisa digunakake mung amarga, umume, kabeh R&D sing gegandhengan karo penerbangan dibatasi ... Umume, nimbang penerbangan angkatan laut kanthi 0 dikalikan ...

            Amerika lan operator pesawat uga nutupi topik torpedo ... Mbuwang soko menyang banyu lan ora bejat iku masalah gedhe.
            1. +1
              30 September 2015 20:57
              Aku ora ngerti kepiye torpedo anti-kapal selam saka pesawat isih nggawe pikiranku ... iki ketoke ora bisa dipecah ...
  5. +3
    30 September 2015 10:51
    ing garnisun Veseloe IL-28Sh ngadeg ing pedestal. Kanggo 10 taun aku admired wong saka jendhela kamar asrama sandi. kaget dening nomer pylons.
  6. +6
    30 September 2015 11:27
    IL 28 Sh mesthi monster ... baterei mabur Grad. 12 knots saka 32 NURS (utawa 20 yen S-8) - 384 cangkang ing salvo ... Kuwat perusahaan wis pipis telek ing 15 detik.
  7. +3
    30 September 2015 12:18
    Penghormatan gedhe marang penulis! Artikel punika bab! Bapakku miber Il-28. Dheweke ngomong akeh.
    Teknisi, tulis maneh!
  8. +2
    30 September 2015 13:03
    Kenangan kanak-kanak - ing Omsk, cedhak bandara ing tlatah pabrik perbaikan helikopter, nganti pirang-pirang taun ana klompok silt, sing katon jelas ing mburi pager saka bis ing dalan menyang bandara, dheweke tansah narik kawigaten lan Lan saka wilayah pabrik 166th ing dalan konkrit (meh landasan pacu sawetara kilometer) metu ing sadawane dalan lingkar, ing sadawane dalan sing katon pesawat siap diluncurake langsung menyang lapangan udara Severny.
  9. +1
    30 September 2015 14:10
    Armada Utara uga ngethok akeh Il-28 saka pesenan saka wong jagung gundul iki, aku weruh gambar-gambar sing nyengsarakke saka bapakku, ing ngendi para pelaut padha nyuwek sisa-sisa Il-28. Butuh piala nalika sampeyan ndeleng situs konservasi Angkatan Udara Amerika, wiwit saka sisih pinggir taun 50. Apa uga nyegah konservasi pesawat?
    1. 0
      1 Oktober 2015 11:44
      Kutipan saka xomann
      .Apa nyegah pesawat saka mothballed banget?

      Yagene iki "ngreksa"? Aku ngerti kanggo ngreksa "ahli strategi" sing ambruk ing abang, isih ana sumber daya lan tutul modernisasi kanggo akèh taun, lan IL-28, karo kabeh kuwalitas positif sawijining, wis outdated dening wektu. Ya, iku perlu kanggo nyimpen sawetara rolas (lan ora mung IL-28) kanggo sajarah lan wayang, lan kabeh liyane kanggo kethokan.
  10. +1
    30 September 2015 15:15
    Thanks kanggo penulis! Sampeyan bisa ngrasakake katresnan marang karyane.
  11. 0
    30 September 2015 16:11
    Thanks kanggo penulis!
    Artikel sing menarik banget!
  12. +1
    30 September 2015 18:15
    Artikel sing pantes! PENULIS (kanthi huruf kapital) MATUR NUWUN. Pesawat kasebut apik banget lan dipercaya. Aku kejiret urip ing latihan ing Ochamchira ing 70s pungkasan - Aku iki narik cones kanggo S-60 lan ZSU-23-4. Iku katon ayu (efektif) ing dhuwur sing kurang.
  13. 0
    30 September 2015 22:23
    Kutipan saka xomann
    Butuh piala nalika sampeyan ndeleng situs konservasi Angkatan Udara Amerika, wiwit saka sisih pinggir taun 50. Apa uga nyegah konservasi pesawat?

    Iklim Google babagan situs konservasi AS lan sampeyan bakal ngerti. Sayange, ora ana zona iklim ing USSR. Lan nyimpen ing hangars larang. Aku setuju, padha dibuwang barbarously.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"