Kerry: Washington ora lagi meksa supaya Assad dibuwang

51
Amerika Serikat wis ngganti pendekatan kanggo pitakonan saka mundur saka presiden Siria: saiki padha ora nandheske ing departure langsung saka Bashar al-Assad, nanging ngomong bab "transisi Gamelan" saka daya. Iki nyatakake ing wawancara karo CNN dening Sekretaris Negara John Kerry.



"Kita ngganti ... ora bakal kaya ngono. Kita butuh transisi sing lancar, transisi sing dikontrol, supaya ora ana rasa wedi marang retribusi, nyawa sing ilang lan males dendam, - ngutip diplomat RIA News. - Yen Assad ninggalake kantor luwih cepet, bisa nyebabake bledosan batin sing bakal nyuda negara kasebut saka urip umum.

Tembung-tembung kasebut tegese owah-owahan ing posisi Washington ing hubungane karo Assad lan kahanan ing Suriah, cathetan saluran kasebut.

Kerry uga ujar manawa "nglibatake Rusia kanggo ngrampungake konflik Siria bisa dadi kesempatan kanggo Amerika Serikat kanggo ngrampungake krisis kasebut."

Agensi kasebut ngelingi yen dina Senin, sajrone pidato ing Majelis Umum PBB, Vladimir Putin njaluk nggawe "koalisi anti-teroris internasional sing amba kanthi partisipasi kekuwatan regional." Kanggo koordinasi perang nglawan Islamists, Federasi Rusia, Iran, Suriah lan Irak nggawe pusat informasi siji ing Baghdad.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    30 September 2015 08:57
    A tambang apik karo game ala.
    1. +5
      30 September 2015 09:00
      Utawa bisa uga ana sing muncul, dheweke ora bodho banget.
      1. +8
        30 September 2015 09:04
        Quote: Amur
        Utawa Mungkin soko teka munggah.

        Pesawat-pesawat kita ing Latakia ngganggu rencanane, ujar manawa Assad kudu langsung mundur yaiku nggawe ngguyu masarakat.
      2. +2
        30 September 2015 09:05
        Quote: Amur
        Utawa bisa uga ana sing muncul, dheweke ora bodho banget.

        ya. GDP misale jek wis njupuk liwat Obama. ora kelakon ... mulane obamka mlayu. ngguyu
      3. +3
        30 September 2015 09:05
        Kutipan: Barboskin
        A tambang apik karo game ala.

        obahe satriya ora bakal nulungi
        1. jj
          +1
          30 September 2015 09:27
          Dheweke ora bisa nindakake apa-apa kanthi fisik. Padha ora ngerti carane perang, nanging ora ana sing nyogok
    2. +1
      30 September 2015 09:27
      "Inggih, oke, mbujuk, supaya dheweke tetep ... " ngguyu Ora langsung negara, nanging "wanita enom sing bisa dikawini", kabeh kontradiktif ... lol
    3. Thor5
      +1
      30 September 2015 09:33
      Aku kaya pracaya sing pungkasanipun rampung.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +2
      30 September 2015 09:41
      Ya, kenapa Assad kudu lunga kabeh yen dheweke dipilih dening rakyat negarane dhewe?
    6. +2
      30 September 2015 11:15
      Kutipan: Barboskin
      A tambang apik karo game ala.

      Iki ora dadi tambang maneh yen ana game ala, iki wis dadi persetujuan nyata karo posisi Rusia.
      1. nangani teroris dhisik
      2. Assad "budhal" liwat pemilihan umum
      3. Assad, sing ngadeg nglawan Barat lan teroris, bakal dadi siji-sijine calon PEMIMPIN lan voting bakal milih dheweke, mung dheweke bakal bisa njaga kelompok politik cilik ing siji saluran hukum, lan mung dheweke sing bisa nindakake politik ing format wilayahe. Ora saben calon bakal cocog karo Iran sing padha, lan saiki ora ana sing bakal takon pendapat saka kartar, kartar kalah.
      Kanggo kula pribadi, pratelan saka Kerry iki minangka kasunyatan sing nyengkuyung. )))
  2. + 10
    30 September 2015 08:57
    Ngenteni sethitik liyane, lan Amerika umume bakal tresna Assad!
    1. + 11
      30 September 2015 09:08
      Kutipan saka pascal309
      Ngenteni sethitik liyane, lan Amerika umume bakal tresna Assad!

      Dheweke ora nyedhaki Putin kanthi bener.
      1. Tur
        +2
        30 September 2015 10:10
        Kanggo PDB, penampilan kasebut nyebabake hubunganku karo kucing predator sing ndeleng mouse, nanging ing umum isin kanggo ngilangi.
  3. +3
    30 September 2015 08:57
    Inggih, inggih! Ing kene, kaya-kaya, RUSIA rada campur tangan. Lan ya, kita ngomong sethithik.
  4. +4
    30 September 2015 08:57
    Kayane Rusia nginjak bal wong liya ...
  5. +6
    30 September 2015 08:58
    Kabeh padha, pendapat GDP ing donya tegese akeh.
    1. +6
      30 September 2015 09:02
      Ngerti kita, ing ngarep Rusia.
    2. +2
      30 September 2015 09:06
      Ya, iki ora mratelakake panemume ing kene, nanging komplek industri militer digunakake, Lan wong RUSIA biasa bisa tekan Berlin maneh supaya bisa tenang de.bilka Merkel. eseman
    3. +3
      30 September 2015 09:07
      Putin kudu nggawe pidato kasebut ing PBB luwih asring. Piye wae kabeh bertepatan - aku ora duwe wektu kanggo ngomong - Amerika lagged konco Ased, dill langsung sarujuk ing Minsk kanggo mbatalake senjata ing Donbass.
      1. +1
        30 September 2015 09:34
        Kutipan: Sharapov
        Putin kudu nggawe pidato kasebut ing PBB luwih asring. Piye wae kabeh bertepatan - aku ora duwe wektu kanggo ngomong - Amerika lagged konco Ased, dill langsung sarujuk ing Minsk kanggo mbatalake senjata ing Donbass.

        Idin saka puncak kanggo narik senjata durung dadi jaminan mundur - dheweke wis lulus
      2. +2
        30 September 2015 10:34
        Iki bisa uga ateges padha entuk manfaat saka campur tangan Rusia ing perang. Sampeyan ora bisa santai, nendos jahat lan wicaksana, sampeyan kudu tetep mbukak kuping.
      3. 0
        30 September 2015 10:36
        Nanging apa sing dijanjekake maneh?
  6. +3
    30 September 2015 08:58
    saiki dheweke ora ngeyel yen Bashar al-Assad langsung lunga, nanging ngomong babagan "transisi sing lancar" kekuwatan.

    Secara pribadi, aku wis bingung karo pernyataan lan pernyataan Kerry. Dina iki siji, sesuk liyane, lan kosok balene. Sabenere, Amerika wis rampung edan saka assertiveness lan unpredictability saka Rusia.
    1. +1
      30 September 2015 09:05
      Kutipan: rotmistr60
      Dina iki siji, sesuk liyane, lan kosok balene.

      Ya, ana pilihan yen dheweke salah ngetik teks.
      1. 0
        30 September 2015 10:07
        Yen kita kelingan Psaki lan panerusipun, iku ora ngagetne salah "teks".
  7. +5
    30 September 2015 08:58
    nanging padha ngomong bab "transisi Gamelan" saka daya

    A transisi lancar saka daya njupuk Panggonan. Putin aturan
  8. +2
    30 September 2015 08:58
    Nah iki hasil pertama pidato lan rembugan, iki tingkatan. Ora elek.
  9. +5
    30 September 2015 08:58
    Yen Assad ninggalake kantor luwih cepet, bisa nyebabake bledosan batin sing bakal nyuda negara kasebut saka urip umum.

    Yokarny babai, nanging nganti saiki sampeyan ora ngerti babagan iki?! Lan pranyata Bashar ora kaya "diktator getih"? Neng kene hlo bludnи amerika..
  10. +3
    30 September 2015 08:58
    Enteni luwih suwe lan Amerika umume bakal tresna marang Assad!
  11. +7
    30 September 2015 08:58
    Aku ora bakal kaget yen Assad enggal dipuji ....)))))
    1. +1
      30 September 2015 09:09
      Quote: MIKHAN
      Aku ora bakal kaget yen Assad enggal dipuji ....)))))

      Ora, dheweke bakal memuji Putin, nggawe dheweke dadi pahlawan
  12. +4
    30 September 2015 08:59
    Kerry uga ujar manawa "nglibatake Rusia kanggo ngrampungake konflik Siria bisa dadi kesempatan kanggo Amerika Serikat kanggo ngrampungake krisis kasebut."

    Waca, keterlibatan Rusia bisa dadi kesempatan kanggo para produsen kasur supaya ora ngganggu awake dhewe
  13. +2
    30 September 2015 08:59
    Freebie quietly kanggo tutup kasur ends!
  14. +1
    30 September 2015 09:01
    "Keterlibatan Rusia ing resolusi konflik Siria bisa dadi kesempatan kanggo AS kanggo ngrampungake krisis."
    Cukup ora butuh luwih akeh "kesempatan kanggo AS"! Biasa, u.rody, kanggo rake ing panas karo tangan salah! Kanggo konflik metu, iku cukup kanggo Amerika kanggo mungkasi nyediakke senjata kanggo ISIS, lan kanggo Turki kanggo "cuci" lenga ISIS! Lan sing bakal mutusake masalah konflik - lan supaya iku cetha! Aja jancok! duka
    1. +1
      30 September 2015 09:23
      Kutipan saka: avia1991
      Kanggo konflik metu, cukup kanggo Amerika mungkasi pasokan senjata menyang ISIS,

      ora bakal bisa maneh, dheweke wis entuk akeh sing ora bisa dicerna - Irak, Suriah, Libya ...

      Nanging
      Kutipan saka: avia1991
      "laundering" minyak ISIS!

      bisa kerja ing jangka panjang.

      Miturut cara, iku bakal seng di pengeni kanggo nyekel Kepemimpinan saka igil lan nggawe Tribunal kanggo kabeh kapribaden, supaya donya ngerti sawijining "pahlawan" dening jeneng (sanajan paling kamungkinan everyone bakal salah siji direndhem ing jamban utawa ngganti Champs karo ksivs. lan pindhah preian menyang pulo ing wilayah tropis, Ya, aku ora ngandel yen fanatik lungguh ing pimpinan IS, minangka aturan, kiriman kasebut digantung ing pragmatis lan sinis.).
      1. 0
        30 September 2015 09:34
        Kutipan saka PSih2097
        nyekel pimpinan igil lan nggawe Tribunal kanggo kabeh kapribaden, supaya jagad ngerti "pahlawan" kanthi jeneng

        Sing utama yaiku ing pengadilan iki dheweke terus terang "HTO LAN SKOKA" mbayar kanggo tumindak! ..Nanging, aku wedi yen dheweke mutusake jujur ​​kaya ngono, mesthine ora bakal urip ndeleng Pengadilan, "epidemi" bakal tiba. wassat
      2. 0
        30 September 2015 09:59
        Sapa sing bakal ngidini pengadilan pimpinan AS?
  15. +3
    30 September 2015 09:01
    Ora wonder Putin tindak menyang PBB .... Deleng carane padha miwiti ngomong! keprungu
  16. +1
    30 September 2015 09:01
    Kerry: Washington ora lagi meksa supaya Assad dibuwang
    Ya, karo Assad, ana sing jelas, nanging apa pendapat Washington babagan Putin? Apa dheweke isih "kudu lunga"? "Tuan-tuan ora apik" cukup kanggo sampeyan menek "moncong babi menyang baris kalashny donya"
  17. +9
    30 September 2015 09:03
    Oh, lan aku ora pracaya 3,14ndos, tembung padha dina iki, sesuk beda, mung goal tetep Assad kudu ninggalake.
  18. 0
    30 September 2015 09:05
    Efektif! Punika asilipun. Banjur kita bakal ngisolasi, nyuwek menyang shreds. Ya, kita nglamun...
  19. 0
    30 September 2015 09:15
    nanging padha ngomong bab "transisi Gamelan" saka daya.

    Mesthi, sanalika sawise karusakan saka ISIS. Kanthi voting langsung, wong Siria bakal milih kekuwatane saka calon, kalebu Bashar al-Assad, kanthi cara sing paling demokratis.
  20. 0
    30 September 2015 09:18
    Apa, ngeculake uap? Tanpa RUSIA, konflik ora bisa dirampungake, ora suwe bakal ana maneh "perubahan".
  21. 0
    30 September 2015 09:23
    Amerika Serikat wis ngganti pendekatan kanggo pitakonan saka mundur saka presiden Siria: saiki padha ora nandheske ing departure langsung saka Bashar al-Assad, nanging ngomong bab "transisi Gamelan" saka daya.


    Kaya asu ing jerami ... wassat
  22. 0
    30 September 2015 09:24
    Ya ... ing wiwitan kabeh wong nesu, lan saiki dheweke ora pengin "wedi babagan retribusi, nyawa sing ilang lan mbales dendam."
  23. 0
    30 September 2015 09:24
    "... Vladimir Putin disebut kanggo nggawe "koalisi anti-teroris internasional amba karo partisipasi saka kakuwasan regional." Kanggo koordinasi perang nglawan Islamists, Federasi Rusia, Iran, Suriah lan Irak digawe pusat informasi siji ing. Bagdad."
    Iran -?
    Suriah - militèr dibuktekake kanthi ngurangi garis ngarep dening pasukan Siria
    Irak - akeh militer wis suwe menyang sisih ISIS

    Inggih, prajurit
  24. +1
    30 September 2015 09:25
    Inggih, padha mbokmenawa mung ngganti Hawk. Saudis, sing saiki ana ing posisi sing ora bakal ngomong kasar tanpa Amerika (amarga Yaman wis njaluk bantuan militer urgent saka Amerika Serikat - bom wis entek, lan Oshkosh isih perlu) - padha sijine Pengunduran diri garpu utawa Operasi Dipaksa Dipindhah.

    Ngomong karo wartawan ing New York, Menteri Luar Negeri Saudi Adel al-Jubeir nyatakake yen Assad mung duwe rong pilihan: ninggalake kanthi sukarela utawa ngenteni operasi militer kanggo nggulingake dheweke.
    Menteri ora nemtokake kepiye Riyadh dhewe arep melu operasi kasebut, lan ora menehi katrangan babagan iki, mung nyathet yen pilihan kasebut kanggo ngganti kekuwatan ing Suriah bakal luwih dawa lan larang.
    Al-Jubeir nandheske yen dheweke ora ndeleng masa depan politik kanggo Assad lan nolak telpon Rusia kanggo mbentuk koalisi sing wiyar karo panguwasa Siria saiki kanggo nglawan organisasi radikal "Negara Islam".
  25. 0
    30 September 2015 09:29
    Amerika Serikat ora meksa nggulingake Assad???!!! belay Wong-wong Yahudi sing mlarat, sing pengin Assad mati, saiki wong-wong miskin ngrusak pola saka warta kasebut, AS sing ditresnani ora pengin nggulingake "diktator getih" sing nggegirisi. ngguyu
  26. 0
    30 September 2015 09:31
    padha ora kamungkinan kanggo lag konco Assad - yen wong Yahudi swelled akèh dhuwit kanggo ISIS, banjur padha "bakal lay mudhun balung" nanging bakal njaluk lenga Iran; banjur preman ISIS kudu tansah ing "kasus" yen sing duwe dhewe ora bakal apik
  27. 0
    30 September 2015 09:32
    Apa padha ngrungokake? belay
    Utawa padha nganti soko? opo
  28. +2
    30 September 2015 09:35
    Inggih, banjur padha bakal omong kosong ing sly. Assad kaya balung ing tenggorokan.
  29. +1
    30 September 2015 09:40
    Dhuh Allah, sampeyan Gusti Allah kawula))) Napa Putin ngomong karo nigga ing mburi lawang sing ditutup?))) Utawa mung nuthuk "moose"))))

    Sanajan, mesthi, kanthi serius, kabeh bisa dimangerteni. Yankees ora duwe pilihan. Federasi Rusia bakal miwiti mencet ISIS nganggo utawa tanpa dheweke, lan iki jaban rangkah saiki kepeksa kompromi supaya ora metu saka perang nglawan teror. Liyane babagan carane dheweke bakal nglawan dheweke? Yen cara sing ditindakake nganti saiki, banjur jancok langsung, yen ora duwe "sekutu" kaya ngono, sampeyan ora butuh mungsuh)))
    Amerika ora bisa maneh metu saka game iki kanggo apik - padha kompromi karo Federasi Rusia ing Suriah, mangkono pindhah menyang kategori pemain secondary, lan kanthi mangkono ngakoni Gagal kabeh kabijakan Timur Tengah. Utawa padha ora kompromi, lan banjur dadi cetha kanggo kabeh wong, ketok kanggo dangu - "kenapa kita kudu sawetara jinis gendarme donya sing mung nindakake karya reged, nanging ora bisa ngatasi masalah siji lan ora ngidini utawa nyegah masalah iki dirampungake dening wong sing bisa nindakake?"
    Lan iki cetha kanggo Yankees piyambak.
  30. 0
    30 September 2015 09:46
    Iku ora kaya VV Huseynych kasebar ing driji, kanggo apa? recourse ngguyu
  31. +2
    30 September 2015 09:52
    Quote: Amur
    Utawa bisa uga ana sing muncul, dheweke ora bodho banget.

    Aku mikir banget babagan talk show sing melu kasur, umume aku meneng, bubar aku ora sengaja nonton film DOKUMENTARI sing didedikasikan kanggo sejarah Rusia, mula profesor saka Universitas terkemuka melu ana, mula kanthi gampang, aku kaget dening pamikiran lan worldview ing tingkat komik, lan iki elit intelektual. Senajan suwe-suwe kita bakal "kejar" karo wong-wong mau, lan bisa uga "nyusul", Ujian Negara Bersatu, lho!
  32. +1
    30 September 2015 09:58
    Bab utama ing struktur pasca perang Suriah yaiku kanggo nguatake posisi kita supaya Amerika Serikat ora nyeret anak didik sabanjure ing pundhak kita. , supaya mengko kita bisa ngomong saka posisi kuwat, banjur bakal cetha sapa sejatine perang nglawan ISIS.
  33. 0
    30 September 2015 10:12
    Kaya dene raine Barak kleru. Kaya mangan telek kilo. Lan kita seneng. Dheweke entuk saka PDB.
  34. 0
    30 September 2015 10:19
    Muga-muga ing antarane wong-wong sing "ngrampungake" kahanan ing Suriah ana wong sing ngerti inti saka masalah lan ngerti makna nyata saka statements saka sponsor kabeh outrages diatur ing Suriah.
    Omongane Kerry ora ana gunane. Iki cetha banget kanggo saben siswa. Nanging mbokmenawa kahanan kanggo Amerika Serikat berkembang dadi stalemate lan wis kasil narik Federasi Rusia kanggo ngrampungake konflik kasebut. Apa tujuan sing ditindakake, kita isih kudu ngerteni lan kudu waspada. Kajaba iku, sampeyan ora perlu melu operasi lemah, lan sampeyan uga ora kudu digawa karo bom. Ana pengalaman sing diarani Koalisi, sing ngomong yen ora ana gunane. Nanging topik nggawe front umum nglawan ISIS, kanthi mungsuh Assad sing kurang luwih cukup, minangka langkah sing apik. Malah ora perlu perang nglawan wong-wong mau bebarengan karo tentara Assad, mung ayo padha lungguh ing wilayah sing direbut lan aja nganti ISIS lunga menyang kono lan aja ngganggu tentara Assad kanggo perang, kanggo sawetara jinis indulgensi ing. investigasi kejahatane mengko.
    Nanging umume, masalah paling gedhe yaiku Turki. Kita ora ngerti apa Rusia nindakake rembugan karo wong-wong mau utawa ora, nanging kita kudu rembugan karo Turki. Rembugan kanthi jujur ​​banjur kahanan bakal owah banget. Pancen yen Rusia, Turki lan Suriah wis gabung, mula mula ora ana perang, lan saiki isih ana kesempatan kanggo ngusir ISIS paling ora menyang Irak lan ngidini Amerika Serikat nglawan dheweke ing kana. Iki wilayahe.
    Umumé, babagan topik iki, aku mbantah saka sudut pandang logika, aku ora duwe informasi operasional lan aku bisa nggawe kesalahan ing penilaianku.
  35. 0
    30 September 2015 10:22
    We break - ing "Swedia" bend! (karo)
    Aja santai! Aja mundur! Aja marem!
  36. 0
    30 September 2015 11:41
    lan apa maneh sing kudu ditindakake dina iki (iki babagan Yankees), sing paling penting mengko, sawise kalah saka igils, supaya ora ana ing sikil lan nyegah pengadilan internasional nyoba kabeh penjahat perang saka igils lan koncone...
  37. 0
    30 September 2015 13:02
    Sapa sing ngira yen STGA kuwi provinsi Siria sing wargane ora diijini melu proses milih pemimpin Suriah! wassat
  38. 0
    30 September 2015 13:49
    Mungkin akhire wis tekan tenan...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"