Tim investigasi menehi jeneng tanggal "presentasi" asil investigasi babagan penyebab kacilakan MH-17

64
Layanan pers presiden Ukrainia nglaporake manawa Grup Gabungan kanggo Investigasi Penyebab Kacilakan Boeing Malaysia ing Donbass musim panas pungkasan "siap nampilake asil investigasi." "Presentasi" kasebut, miturut layanan pers Poroshenko, kudu ditindakake tanggal 13 Oktober.

Tim investigasi menehi jeneng tanggal "presentasi" asil investigasi babagan penyebab kacilakan MH-17


Saka pesen:
Peserta rapat saka Australia, Walanda, Belgia, Malaysia lan Ukraina sarujuk kanggo koordinasi luwih lanjut lan kerja bareng kanggo ngukum sing tanggung jawab kanggo tragedi pesawat Malaysian Airlines. Pihak Walanda ngendika yen tanggal 13 Oktober bakal dianakake presentasi asil penyelidikan independen internasional.


Kawigatosan bilih kita langsung ngomong babagan ngukum para pelaku, sanajan data babagan penyebab tragedi kasebut durung diterbitake.

Sadurungé, Menteri Luar Negeri Australia Julie Bishop ngandika yen pengadilan internasional kanggo downing saka MH-17 gagal maneh, banjur limang negara (padha kadhaptar ing ndhuwur) bakal nggawe "pengadilan dhewe", disebut Uskup "tribunal negara grieving. "

Perlu dicathet yen "investigasi" klompok gabungan wis luwih saka 14 sasi, lan ing wektu iki ora ana cathetan perekam penerbangan utawa data babagan penerbangan Ukrainia. penerbangan dina iku, ora ana informasi babagan aktivitas pertahanan udara Ukrainia ing wilayah kasebut lan babagan tujuan umum sing sisih Ukrainia mabur langsung liwat zona permusuhan aktif ... Kanthi kemungkinan sing dhuwur, bisa diarani " penyidik ​​grieving" ora duwe jawaban kanggo pitakonan iki bakal menehi ing Oktober 13 ing "presentasi".
  • http://www.president.gov.ua/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

64 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    30 September 2015
    lan babi akhire ditutup sawise tanggal 13???
    1. +7
      30 September 2015
      Deleng, ing foto, carane Petya ngetokake sikile - uga, mung Napoleon! Lan ketoke, dheweke duwe rencana Napoleon! lol
      1. + 10
        30 September 2015
        Aku yakin yen "militan Rusia ing DPR lan LPR, sing disponsori dening rezim berdarah saka diktator jahat Putin" bakal dadi guilty.

        100500%% menehi.

        Yen ngono, kudu nuntut "pengadilan" lan hakim kanggo fitnah lan nggawe kasus ...
        1. 0
          30 September 2015
          Kutipan saka Gxash
          Aku yakin yen "militan Rusia ing DPR lan LPR, sing disponsori dening rezim berdarah saka diktator jahat Putin" bakal dadi guilty.

          100500%% menehi.

          Yen ngono, kudu nuntut "pengadilan" lan hakim kanggo fitnah lan nggawe kasus ...


          Aku bakal menehi 1 yuta %% sing bakal dadi
        2. +3
          30 September 2015
          Kutipan saka Gxash
          Aku yakin yen "militan Rusia ing DPR lan LPR, sing disponsori dening rezim berdarah saka diktator jahat Putin" bakal dadi guilty.

          100500%% menehi.

          Yen ngono, kudu nuntut "pengadilan" lan hakim kanggo fitnah lan nggawe kasus ...

          Ha, lan dina iki aku mikir, kenapa dheweke nggawe undang-undang babagan tanggung jawab pengadilan kanggo fitnah negara? Kita uga ngerti carane ngetung ing ngarep. Ayo ndeleng kepiye cara kerjane sawise tanggal 13 ...
        3. +2
          30 September 2015
          Iki mbutuhake bukti kuwat kanggo nalisir. Aku isih ngenteni, apa wong kita ora nggawe kertu? Dheweke ngenteni apa-apa ... Ketoke, dheweke diwenehi kesempatan kanggo ngandhani kabeh wong sing bener, nanging sawise rapat, dheweke ora bakal nindakake iki. Dadi enggal wolung iki bakal cair.
          1. 0
            30 September 2015
            Kutipan saka evfrat
            Iki mbutuhake bukti kuwat kanggo nalisir. Aku isih ngenteni, apa wong kita ora nggawe kertu? Dheweke ngenteni apa-apa ... Ketoke, dheweke diwenehi kesempatan kanggo ngandhani kabeh wong sing bener, nanging sawise rapat, dheweke ora bakal nindakake iki. Dadi enggal wolung iki bakal cair.

            Ketoke lagi nunggu publikasi asil, lan perang umum isih ngarep, supaya kabeh pihak froze ing posisi "low start".
            Ing kene, awake dhewe ora kudu ngenteni pengumuman, wis wayahe nyiapake media lan posisine, amarga ora mung pengumuman asil, nanging aksi gedhe ing media.Kira-kira kaya saiki karo bom posisi ISIS. , wis ana akeh saksi carane mateni bocah-bocah
        4. WKS
          +1
          30 September 2015
          Kutipan saka Gxash
          Aku yakin yen "militan Rusia ing DPR lan LPR, sing disponsori dening rezim berdarah saka diktator jahat Putin" bakal dadi guilty.

          100500%% menehi.

          Yen ngono, kudu nuntut "pengadilan" lan hakim kanggo fitnah lan nggawe kasus ...

          Sampeyan salah. Yen iki dicethakaké, banjur wiwit wektu iku, kabeh propaganda Western wis trumpeting iku. Paling kamungkinan, asil investigasi ora bakal mbukak pelakune, nanging bisa menehi jeneng senjata sing nyebabake. Yen kita mbusak politik saka kene, Ukraina mesthi guilty, amarga kapal sipil ditembak mudhun ing wilayah sawijining, kang dispatchers Ukrainia menehi koridor liwat zona pertempuran.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. 0
          30 September 2015
          Kutipan saka Gxash
          Aku yakin yen "militan Rusia ing DPR lan LPR, sing disponsori dening rezim getih saka diktator jahat Putin" bakal dadi guilty. 100500%% Aku menehi


          Kanthi pilihan iki, keputusan kasebut wis digawe kaping sepuluh lan diterbitake. Amarga padha nyeret kaya ngono, tegese ora bisa menehi apa-apa. Kaputusan, paling kamungkinan, bakal ing wangun sing pesawat ditembak mudhun, paling kamungkinan dening rudal, iku ora bisa kanggo netepake persis, Rusia disalahake.
        7. 0
          30 September 2015
          pengadilan kang?
        8. 0
          30 September 2015
          Lan uga kanggo ndhelikake data kanggo investigasi !!! Negosiasi karo dispatcher lan sialan sialan ....
      2. +1
        30 September 2015
        Kutipan: SRTs P-15
        Deleng, ing foto, carane Petya ngetokake sikile - uga, mung Napoleon! Lan ketoke, dheweke duwe rencana Napoleon!

        - Ya, nalika nulis dongeng ... PSS, volume 48 ...
      3. +3
        30 September 2015
        Lha, susahe petyun bisa dimangerteni, dheweke dhewe ngethok berkah kasur, saiki dheweke kepengin banget, dheweke bakal nyerah, ora bakal nyerah? Lan Uskup iki, sing menang nomer loro ing kontes kecantikan kanguru, apa sing dibutuhake? Kasur ora nganti saiki, slimes, teka ing wektu sing wis ditemtokake! am
        1. +1
          30 September 2015
          Ya, kenapa sampeyan nyinggung kewan Australia sing paling lucu - wong iki kanggo Kabinet Penasaran
      4. 0
        30 September 2015
        Coba sapa sing bakal disalahake?
        1. zzz
          zzz
          0
          30 September 2015
          Kutipan: Linkor9s21
          Coba sapa sing bakal disalahake?


          Aku pengin iku bener sanadyan! Lan mesthi, Yatsenyuk wis ngomong babagan Suriah

          Idin saka Dewan Federasi Federasi Rusia kanggo ngirim pasukan Rusia menyang negara liya minangka langkah kanggo ngrusak sistem keamanan donya global, ujare Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk.

          "Aku percaya yen sawise Majelis Umum PBB, sawise sesi 70th, adopsi keputusan kasebut dening Federasi Rusia minangka langkah liya kanggo ngrusak kahanan global, kanggo ketegangan ing jagad iki, kanggo kelanjutan konflik militer, lan Rusia. tanggung jawab pribadi kanggo iki"

          - Yatsenyuk ngandika ing rapat Kabinet Menteri Rebo.

          "Keputusan kanggo ngirim pasukan lan menehi ijin marang presiden Rusia kanggo ngirim pasukan menyang negara apa wae ing donya minangka langkah kanggo ngrusak sistem keamanan donya global. Iki ora bisa ditampa. Lan reaksi masyarakat donya internasional kudu cepet banget. ing perkara iki"

          - ditekan kepala pamaréntahan Ukraina.
      5. 0
        30 September 2015
        Mesthi, mandhegkaya Napoleon, tentarané, utawa rodo, remnants lan mlayu saka Rusia! hi
      6. +4
        30 September 2015
        Mergane, raine banget marem dhewe, kaya-kaya ora nyelidiki patine wong, nanging padha gawe dhedheg. Ing dalan, bakal kaya ngono ...
        1. +1
          30 September 2015
          Mergo raine terlalu marem dewe..
          Ya-ah-ah .. Pasuryan ujar manawa dheweke entuk bonus sing akeh ...
          1. 0
            30 September 2015
            Sampeyan njupuk dhuwur banget - padha mikir / ngira yen teh / kopi bakal nganggo utawa tanpa krim ...
      7. 0
        30 September 2015
        Wajahe njijiki!!!
      8. 0
        30 September 2015
        Perlu dicathet yen "investigasi" klompok gabungan wis luwih saka 14 sasi, lan ing wektu iki. ora ana cathetan perekam penerbangan, utawa data babagan penerbangan penerbangan Ukrainia dina iku, utawa informasi babagan aktivitas pertahanan udara Ukraina ing wilayah kasebut lan babagan tujuan umum pihak Ukraina sing mabur langsung ing zona permusuhan aktif ora digawe umum. ... Kanthi kemungkinan dhuwur, bisa diarani manawa "penyidik ​​​​sedih" ora bakal menehi jawaban kanggo pitakonan kasebut sanajan ing 13 Oktober ing "presentasi".
        + Endi cathetan dispatcher Dnepropetrovsk (uga dheweke dhewe) ???
        + "BUK" sing diarani Avakyan ing twitter dheweke sejatine Ukrainia (ndeleng video sing cocog karo Shariy lan wawancara karo prajurit Ukrainia sing njabat ing BUK iki.
        + Napa isih ana serpihan Boeing ing DPR, kepiye carane bisa ngomong babagan obyektivitas ing investigasi kacilakan pesawat tanpa ana kabeh (utamane pecahan pesawat udara gedhe)
        + Ing endi publikasi informasi saka "Kothak Ireng" sing dijanjekake dening wakil Inggris ???
        + Ingkang pungkasan lan paling penting yaiku ngapa Poroshenko / Valtsman mabuk ing dina kacilakan Boeing ing ... ???
      9. Komentar wis dibusak.
      10. 0
        30 September 2015
        Kosok baline, dheweke squinted mripate, sijine metu sikile, dheweke kepengin mbucal ing nix pisanan.
      11. 0
        30 September 2015
        Nanging...
        Kabeh badut - sprei baris ing baris ...
        Ana sing bakal percaya ... Mung pikun.
      12. lor
        0
        30 September 2015
        Antarane wong-wong Eropa sing mesem ing tugas, Petsya sing mabuk katon kaya ditempelake ing Photoshop.
      13. 0
        30 September 2015
        Ora, dheweke muter metu kotoran.
    2. +1
      30 September 2015
      Ayo.....Iki bukti kompromi! wassat

      Nanging sing utama..!
      1. + 12
        30 September 2015
        Mikhan, nanging perlu kanggo sugih Putin ing seragam Nazi belay ? Utawa sampeyan ora nonton apa sing sampeyan kirim? Kayane dudu dina pisanan ing situs kasebut, nanging kaya..... wong bodho !
        1. +1
          30 September 2015
          Kutipan: kot28.ru
          Mikhan, nanging perlu kanggo sugih Putin ing seragam Nazi belay ? Utawa sampeyan ora nonton apa sing sampeyan kirim? Kayane dudu dina pisanan ing situs kasebut, nanging kaya..... wong bodho !

          ngguyu Nah, aku ngirim bukti kompromi kanggo Svidomo....! hi Sayange Waltzman ... Fotone dadi jelas! PBB bakal percaya ... nglirik
        2. +3
          30 September 2015
          Kutipan: kot28.ru
          Mikhan, nanging perlu kanggo sugih Putin ing seragam Nazi belay ? Utawa sampeyan ora nonton apa sing sampeyan kirim? Kayane dudu dina pisanan ing situs kasebut, nanging kaya..... wong bodho !

          Wong-wong ora ngurmati olok-olok halus keprungu Oh, plus kanggo Mihan, dheweke ora jahat ...
          1. 0
            1 Oktober 2015
            Aku uga ora downvote, nanging ana endhepan
    3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      30 September 2015
      Nggih mboten! Angkatan Bersenjata Ukraina lan Carbats siyap kanggo nyerang. Tanggal 13 bakal ngumumake, lan tanggal 14 bakal "ngukum". Dadi MH-17 bakal digunakake maneh. Muga-muga LDNR lan para "liburan" wis ngitung kabeh.
    5. +1
      30 September 2015
      Ora ... acarane bakal diterusake, mesthine wis ngrancang rampokan ... Plus, dheweke ngumumake jeneng acara anyar, pengadilan, apa wae ... negara sing sedhih ... saiki, mung pemain anyar. bakal disetujoni...
      1. +2
        30 September 2015
        Nah, dadi yen ...
    6. +1
      30 September 2015
      Aku padha bakal nongkrong kanggo marga saka tutup kasur.

      Sadurungé, Menteri Luar Negeri Australia Julie Bishop ngandika yen pengadilan internasional kanggo downing saka MH-17 gagal maneh, banjur limang negara (padha kadhaptar ing ndhuwur) bakal nggawe "pengadilan dhewe", disebut Uskup "tribunal negara grieving. "

      Petunjuk wis cetha, mbok menawa ana ing yurisdiksi pembuat kasur.
    7. 0
      30 September 2015
      Dideleng saka pasuryan lan komposisi = Aku malah ngerti (warta) "presentasi" Lan karo mabuk, anakan. Aku makili swara akting.
  2. +4
    30 September 2015
    Malah aku ora ngerti .... presentasi kaya bakal didol supaya ana sing tuku? ))))
    Kaya - ora ana bukti - nanging yen sampeyan percaya, sampeyan uga bakal entuk pilihan ing kana lan ing kana ...
    1. +1
      30 September 2015
      Kutipan saka GRDS
      Malah aku ora ngerti .... presentasi kaya bakal didol supaya ana sing tuku?

      Tarian ing kuburan. Saka tragedi acara kasebut, "presentasi" para badut. Tiyang Tionghwa anggènipun ngêjahi tiyang jalêr wau kêdah dipun atur, dipun damêl ing panci ngantos dumugi gulunipun, supados mayat punika pêjah, bosok ing lêrêsipun.
  3. +6
    30 September 2015
    Inggih, yen asil disuaraake dening Porosenkovits, banjur kabeh wis jelas karo kesimpulan.
  4. +2
    30 September 2015
    “Siap nampilake asil penyidikan»


    Iki bakal warisan ...
  5. +5
    30 September 2015
    .. limang negara (padha kadhaptar ing ndhuwur) bakal nggawe "pengadilan dhewe", disebut dening Uskup "pengadilan negara grieving."

    Ya, mung bakal dadi "pengadilan negara sing nyedhot." Sapa wae AS lan Federasi Rusia nemtokake guilty bakal dadi. Iku misale jek kula, ing cahya saka acara anyar, iki cetha dudu Rusia. Sayange yen Malaysia wis wormed menyang masyarakat kapitunan iki. Pranyata ora perlu nransfer "kothak ireng". Ora dihargai...
    Ngomong-ngomong, kepiye carane crests mlebu ing "penyakit"? Ora ana warga Ukraina ing kapal. Utawa padha sedhih yen Boeing nabrak ing wilayah DPR lan ora diijini marak, kabeh menyang Walanda minangka bukti materi? "Ay, gaya kabecikan ilang!"
  6. +1
    30 September 2015
    lan Parasha sedhih babagan
    1. +1
      30 September 2015
      Kutipan: mateni fasis
      lan Parasha sedhih babagan

      Mungkin babagan iki ...))))
    2. 0
      30 September 2015
      Dheweke duwe reaksi alkohol. Dheweke thumps - lan mourns. Apa sing kudu dijupuk saka dheweke - valtsman. Ing kene ana EBN - sanajan dheweke uga sampah 3.14 dosskaya, dheweke ngobong utamane ing hops - dheweke main rock and roll, utawa nindakake orkestra. Salah kontingen... ngguyu
      1. +4
        30 September 2015
        Iki EBN - paling ora dheweke uga sprei 3.14 dosskaya, dheweke diobong utamane ing hops ..
        Ing hop lan nesu kabeh..
  7. +4
    30 September 2015
    Rumangsane padha gawe pamer saka alangan, nyuguhake, ora bisa nyritakake satemene, mulane padha gawe apa-apa, mung supaya ora masang jambul. Aku ora bakal kaget yen Petunya dhewe nari ing angin topan mabuk ing "presentasi" iki
    1. +1
      30 September 2015
      Iki bakal dadi kertas tracing saka EBN "kita".
  8. +5
    30 September 2015
    Sarèhning badhe ngêdalakên asiling papriksan wau, têgêsipun sampun wontên ingkang dipun gêsang ing ngriku, sampun setaun langkung. Utawa maneh, sawetara jenis bodyaga, unaddressed. Nalika pesawat kasebut tiba ing Alpen, dheweke ngerti sajrone seminggu.
  9. 0
    30 September 2015
    Mungkin Petyunya bakal maju lan ujar, "Ngapunten, wong-wong sing apik, iki aku, bajingan, sing nembak Boeing" ...
    1. +1
      30 September 2015
      Optimis...
  10. +1
    30 September 2015
    sing 13 Oktober, Aku mangertos iki, nanging apa taun persis, kok padha ora ngandika?
  11. +1
    30 September 2015
    Peserta rapat saka Australia, Walanda, Belgia, Malaysia lan Ukraina sarujuk kanggo koordinasi luwih lanjut lan kerja bareng kanggo ngukum wong sing tanggung jawab kanggo tragedi pesawat Malaysian Airlines. KABEH JELAS, KITA NENGGO SANKSI ANYAR.
  12. +3
    30 September 2015
    Apa sing padha mesem?
  13. +5
    30 September 2015
    Yagene kabungahan kaya ing raine? We got baksheesh apik, ketoke!
  14. 0
    30 September 2015
    bakal nggawe "pangadilane dhewe," Uskup disebut "pengadilan bangsa grieving."

    Kasta wong sing dibuwang, meja wong sing ditindhes. Iki minangka syarat kanggo negara kasebut.
  15. +1
    30 September 2015
    Kita bakal ngenteni, siji sing jelas, ora ana sing bener, ana uga masalah gedhe babagan bukti, nanging sing "guilty" wis diangkat ...
  16. +3
    30 September 2015
    Tim investigasi menehi jeneng tanggal "presentasi" asil investigasi babagan penyebab kacilakan MH-17
    Apa dheweke ora salah ...
  17. Komentar wis dibusak.
  18. +4
    30 September 2015
    ... limang negara (padha kadhaptar ing ndhuwur) bakal nggawe "pengadilan dhewe", disebut dening Uskup "pengadilan negara grieving."

    Kowé padha sungkawa! Inggih, sampeyan nggambarake sawetara emosi karo pasuryan palsu, saiki kasunyatan! am
  19. 0
    30 September 2015
    Dina iki aku maca ing warta yen asil investigasi bakal dikirim menyang Dewan Keamanan PBB, lan Amerika Serikat bakal nampilake asil kasebut ing dewan kasebut.
  20. +4
    30 September 2015
    Presentasi!? Mungkin malah acara striptis?
    1. +2
      30 September 2015
      Kutipan saka: kirpich
      Presentasi!?

      Inggih, ya, karo sampanye, karo roti panggang.
  21. +1
    30 September 2015
    Klompok kanggo neliti sabab saka bilai (!!), nanging padha mesem, kaya arep pesta. Ugh!
  22. 0
    30 September 2015
    Mung setan sing manggon ing banyu sing lendhut. Lan yen Potroshenko muddied, banjur ana ora perlu ngenteni kajaba accusations.
  23. +1
    30 September 2015
    Presentasi ? PRESENTASI?! Apa sing salah karo wong-wong iki, umume?
  24. +2
    30 September 2015
    Ana kesalahan terjemahan. Ing cara sing bener ing asli: "pengadilan atine mournful." Tapi yo ngono kui...
  25. 0
    30 September 2015
    Ora ana keraguan manawa dheweke nyalahake Rusia lan DPR babagan iki ....
  26. +2
    30 September 2015
    Dheweke ora bakal nyalahake Rusia - medeni, Ukraina - aku ora pengin nyerahake enem, dheweke bakal ngumumake - ditembak dening alien.
  27. +1
    30 September 2015
    Dheweke duwe reaksi alkohol. Dheweke thumps - lan mourns.
    Lan reaksi kuwi bakal thump, blurt metu soko, mourned karo mabuk, lan banjur thump maneh lan luwih mudhun teks.
  28. +2
    30 September 2015
    Coba pikirake - PRESENTASI! Apa, tragedi? Iki wis nuduhake yen kita ngomong babagan aksi politik sing direncanakake. Sawise statement kasebut, statement saka subyek "liyane" sing kasengsem ing investigasi obyektif kudu langsung tindakake.
  29. 0
    30 September 2015
    Katon kaya mangkono.
    kita langsung ngomong babagan ngukum para pelaku, sanajan data babagan penyebab tragedi kasebut durung diterbitake
  30. +1
    30 September 2015
    Maneh, laporan bakal ora ana apa-apa. Ora ana sing ditembak, ora ana sing ditembak, lan kenapa investigasi sing luar biasa?
    Iku ora bisa kanggo "dasi" kanggo Rusia ing sembarang cara? Lan 14 sasi ora bisa digali? Dadi, ora bakal bisa.
  31. +1
    30 September 2015
    Apa karakter iki ana hubungane karo penyelidikan? Padha arep presents. Wong bodho kudu dielingake yen accomplices saka fasisme padha digantung.
  32. +1
    30 September 2015
    Bajingan iki disiksa dening bodho.
  33. +1
    30 September 2015
    Lan apa pasuryan sedih padha duwe ...
  34. 0
    30 September 2015
    Apa penyelidikan. Mangkene sapa sing kudu disalahake, pitakonan.
  35. 0
    30 September 2015
    Nanging misale jek kula sing bakal presented sing mokal kanggo mbuktekaken kok pesawat tabrakan, amarga. bukti materi "sengaja" teka ing shelling, padha bakal ngomong soko unsubstantiated bab Rusia lan LDNR, ing umum, padha bakal nggabung cilik.
  36. +1
    30 September 2015
    Sawise presentasi, dheweke ora pengin ngomong apa-apa. Aku mikir yen kasus kasebut menyang pengadilan, utamane ing hubungane karo Federasi Rusia, mula kasunyatan kasebut bakal teka yen "hakim" ora bakal nemokake cukup!
  37. 0
    30 September 2015
    ana aku weruh padha duwe kertas sampah lying watara lan dewan kutha sudo rencana koleksi kanggo kita
  38. 0
    30 September 2015
    Aksi publisitas liyane.
    Sayange, investigasi obyektif ora bisa ditindakake maneh amarga wektu sing suwe banget wiwit bencana, ora bisa nggawe gambar tragedi lan kemungkinan substitusi materi sing diteliti.
    Amarga sifat penyelidikan sing ditutup, ora nggatekake kasunyatan tartamtu, ora bisa ngilangi anané bahan palsu.
    Sapa sing ngganggu penyelidikan? Tansah pihak guilty, kang ngupaya kanggo mbusak bahan saka diselidiki sing nuduhake kaluputan lan masang sing ora related kanggo diselidiki, iki apa klasifikasi diselidiki kanggo.
    Cetha, karya babagan pemalsuan wis rampung, sing bakal diwartakake.
    Kapentingan khusus yaiku kasunyatan manawa bahan penyelidikan AS dikirim menyang PBB. Iku wakil sing waving tabung test karo mesthine bacteriological senjata kanggo numpes negara Irak. Ora ana negara, akeh wong sing tiwas lan tiwas, ISIS wis diasuh. Lan Amerika Serikat ora nandhang paukuman utawa censure lan kepengin mbaleni maksud pidana.
  39. Komentar wis dibusak.
  40. 0
    30 September 2015
    luwih saka setahun! pakare?!?!?! carane padha eksperimen supaya padha eksperimen. 3.14zduny lan mung.
  41. 0
    1 Oktober 2015
    konser sing adol saka ukrov direncanakake, nanging ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"