Eropa ora pengin dadi landasan peluncuran AS kanggo perang

58


Eropa pungkasane wiwit ndeleng kanthi jelas, grumble lan nekad nglawan kehadiran militer Amerika. Tren iki isih cukup tenang lan "patuh karo hukum", nanging, nanging, terus berkembang. Wigati dicathet menawa sikap negatif marang kehadiran militèr manca paling cetha dicethakaké saiki ing negara-negara Eropah sing diarani makmur, utamane ing Jerman. Indikatif babagan iki yaiku demonstrasi sing dianakake tanggal 26 September ing sekitar pangkalan udara AS Ramstein. Sawetara atus peserta melu ing dalan-dalan njaluk personel militer AS ninggalake negara kasebut.

Demonstrasi kasebut diatur dening para aktivis Stop Ramstein - No War drone”, lan ing antarane para peserta ana wakil saka macem-macem pasukan politik saka kabeh Jerman. Dikawruhi manawa salah sawijining tujuan acara kasebut yaiku protes babagan panggunaan stasiun relay satelit ing pangkalan udara minangka bagean saka program AS kanggo nggunakake drone ing luar negeri. Klompok kasebut wis nglumpukake luwih saka 5 tandha tangan kanggo ditutup.

Kanggo mbandhingake, populasi kutha Ramstein-Miesenbach, sing cedhak karo pangkalan udara, mung wolung ewu wong. Ketoke, bakal angel pimpinan militer-politik Jerman ora nglirwakake pendapat meh kabeh kutha.

Sebagéyan gedhé populasi sing ora ndhukung kehadiran militer Amerika ing negara kasebut, miturut penyelenggara demonstrasi, Distrik Brown, ndhukung penutupan lengkap fasilitas militer AS iki ing Jerman. Ing wawancara karo koran Rheinpfalz, Brown, utamane, nyebat pangkalan militer "anakronisme Perang Dingin."

Klompok aktivis Stop Ramstein - No Drone Wars, uga akeh gerakan sosial pasifis Jerman liyane, kanthi bener nganggep posisi kepemimpinan negara kasebut salah, sing, miturut pendapat umum, ngowahi Jerman "dadi landasan peluncuran NATO. perang global."

Siji ora bisa setuju karo argumentasi wakil liyane saka klompok penyelenggara protes, Pedram Shahiyar, sing ujar manawa pangkalan ing Ramstein minangka instalasi militer paling gedhe ing Amerika Serikat ing luar negeri. Sajrone perang ing Irak, dadi "titik transit" utama kanggo militer AS. Fasilitas kasebut uga dipercaya minangka pusat utama operasi drone AS, sing dilaporake mateni antarane lima nganti sepuluh ewu warga sipil. Mulane, Jerman, miturut aktivis Jerman, kanthi otomatis melu kabeh korban kasebut, amarga nyedhiyakake dhukungan logistik lan finansial kanggo fungsi pangkalan udara.

Manifestasi pasifisme kasebut, lan malah mung akal sehat, durung dikenal ing negara anggota NATO liyane, contone, negara Baltik, sing aktif ngundang AS lan Alliance kanggo nambah kehadiran militer ing wilayahe. Salah siji wuta politik lan budheg, saka ngendi Eropah Lawas diobati, nular, utawa ana gunane kanggo wong ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    3 Oktober 2015
    Ora pengin? Nanging dheweke dadi dheweke.
    1. + 14
      3 Oktober 2015
      Wong biasa ora gelem. Katon yen politisi Eropa dipilih saka wakil sing paling pincang saka populasi.
      1. +3
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka: oleg-gr
        Wong biasa ora gelem. Katon yen politisi Eropa dipilih saka wakil sing paling pincang saka populasi.

        Saben bangsa pantes dadi pemimpine.Eropah pantese!Arep nggemuk nganggo biaya wong liya,nanging kedadean iku ana ing grumbulan.Pendhudhuk biasa pancen pasif.Kepriye ing kartun?
        1. +3
          3 Oktober 2015
          Kutipan: Alex28
          Kepengin nglemu-nglemu nganggo biaya wong liya, nanging sing kedaden, padha menyang grumbul, warga biasa tanggung jawabe.



          Miturut cara, wong Jerman mung padha seneng reaped "woh saka kamenangan" saka Wehrmacht ing Eropah lan ing wilayah USSR ...

          Lan kanthi rasa ora seneng, pasukan Soviet ketemu ing wilayahe ...

          PS Dadi kabijakan standar ganda mesthi paling urip ...
      2. + 10
        3 Oktober 2015
        Klompok aktivis Stop Ramstein - No Drone Wars, uga akeh gerakan sosial pasifis Jerman liyane, kanthi bener nganggep posisi kepemimpinan negara kasebut salah, sing, miturut pendapat umum, ngowahi Jerman "dadi landasan peluncuran NATO. perang global."

        Nuwun sewu, nanging ing ngendi para aktivis kasebut sadurunge, pira pangkalan militer AS ing Jerman. Sadurunge, kabeh katon apik.
        Ya, lan ing ngisor gendera pederasts.
        1. +4
          3 Oktober 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          Nuwun sewu, nanging ing ngendi para aktivis kasebut sadurunge, pira pangkalan militer AS ing Jerman. Sadurunge, kabeh katon apik.
          Ya, lan ing ngisor gendera pederasts.

          Ora ana pangkalan siji sing ditutup. Ing Afganistan, Irak, lan liya-liyane. Aku ora bisa ngrokok iki nganggo catur apa wae. Aku bakal mbuwang foto kasebut.
        2. +4
          3 Oktober 2015
          Wong sing apik, mesthine, nanging masalahe ora ana sing bakal takon.
          1. +7
            3 Oktober 2015
            Kutipan: ZU-23
            Wong sing apik, mesthine, nanging masalahe ora ana sing bakal takon.

            Ya, cukup kanggo ngelingi pirang-pirang wong sing mogok ing Prancis nglawan Sodom sing padha karo jinis apa wae, lan apa sing dirungokake, ndeleng jutaan wong Prancis?
            Nanging "We are Charlie" ana ing kabeh kaca ngarep ing saindenging jagad. Ugh.
            1. +1
              3 Oktober 2015
              Kutipan saka manul
              Ya, cukup kanggo ngelingi pirang-pirang wong sing mogok ing Prancis nglawan Sodom sing padha karo jinis apa wae, lan apa sing dirungokake, ndeleng jutaan wong Prancis?

              Ya, iki disiarkan ing warta kita, nanging nyatane mung sawetara sing metu, nanging kanthi apik, kanthi agresif.
              1. +1
                3 Oktober 2015
                Kutipan: Alex28
                Ya, iki disiarkan ing warta kita, nanging nyatane mung sawetara sing metu, nanging kanthi apik, kanthi agresif.

                Bener, aku duwe kenalan saka Prancis, ora ana wong akeh ing dalan.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. 0
                3 Oktober 2015
                Kutipan: Alex28
                Ya, iki disiarkan ing warta kita, nanging nyatane mung sawetara sing metu, nanging kanthi apik, kanthi agresif.

                Jawaban sampeyan katon curiga kanggo kula. Iku painfully katon kaya nyoba dening "putri perwira" kanggo kinclong liwat objectivity. Iku migunani kanggo dipikir ing komentar sadurungé, lan manawa! Kayane sampeyan profesional ing bisnis sampeyan. Kandhaku - kita mesthi wis ketemu karo sampeyan. Apa sampeyan bisa ngelingake aku babagan reinkarnasi liyane? Ana limang tebakan.
        3. +4
          3 Oktober 2015
          Nuwun sewu, ing ngendi para aktivis kasebut sadurunge ...


          Jawaban gumantung carane luwih cepet!
          Sadurunge, loro cedhak Moscow lan cedhak Stalingrad.
          Banjur ing untu lan ngarep!
          Banjur ing ngisor amers.
          Jerman wis ora mikir babagan keamanan dhewe luwih saka satus taun!
          Nggolek ngulandara ing mburi. Biyen kiasan, saiki secara harfiah.
          Delengen foto kasebut, dheweke mesem! Akeh sing ora ngerti makna syarat kasebut. Kanggone, prosesi iki mung macem-macem rutinitas.
          1. +1
            3 Oktober 2015
            Kaya Titanic - gandhewo wis ana ing banyu, lan ing buritan dheweke mesem, nduduhake, ngarep-arep ...
            Eropa-s...
            Ugh!
        4. +5
          3 Oktober 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          pinten pangkalan militer AS ing Jerman.

          Ing Jerman, Amerika njaga luwih saka 100 ewu wong, sing unit infantri lan tank kanthi kekuatan total luwih saka 70 ewu wong. ; 15 pangkalan militer, 4 pangkalan penerbangan tentara lan siji pangkalan logistik - meh seprapat saka kabeh pangkalan Pentagon asing. Ana uga 2 pangkalan panyimpenan kanggo hulu ledak nuklir: a / b Fliegerhorst (distrik Büchel) lan Ramstein, ing ngendi nganti saiki 130 hulu ledak nuklir disimpen. Bom kasebut dibusak kanthi tenang, nanging fasilitas panyimpenan tetep. Lan saiki UAV wis diselehake ing kana ...
        5. 0
          3 Oktober 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ya, lan ing ngisor gendera pederasts.

          Ing foto kasebut, gendéra g_hey (piye - tembung kanthi huruf g kanthi otomatis diganti karo pederast. Apa wis dadi kasar lan ora sabar? keren! ngguyu ) kawitane.. Gagasan yen tumindak iki lan kabeh sing padha bakal diatur lan ditindakake liwat *opu ora lunga.
        6. +2
          3 Oktober 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          Nuwun sewu, ing ngendi para aktivis kasebut sadurunge,

          Kanca-kancaku Walanda nuduhake foto ENAM demonstran sing ngadeg ing gapura pangkalan ing Holland, sing disimpen kira-kira limang bom nuklir. Kanthi poster kaya "Metu"
          Aku marang wong, ing cilik saka masalah, basa iki bakal entuk dhewe, sampeyan manggon 100 km adoh. saka dheweke, kowe pancene ngarep-arep sing ora bakal tekan Amsterdam? Amerika nglindhungi kita, wangsulane. Lha kowe ora ngerti carane? Perang Donya II nuduhake apa sing apik kanggo sampeyan. gelo.
      3. lor
        +2
        3 Oktober 2015
        Eropa ora pengin Ngapunten, sapa sing takon? En masse lay mudhun ing "mitra NATO", nyebar sikil, apa maneh sawise sing "ora pengin"? Wis telat, NATO wis ditepangake kanthi maksimal ... Rakyat ora pengin, apa kabeh ndhuwur pemerintah? Jambon snot, bangsa apa wae sing pantes kanggo panguwasa. Saliyane ing landasan peluncuran kanggo perang, dheweke uga dadi target prioritas kanggo serangan nuklir, lan Sugeng. Padha klelep ing tingkat banderostan ing pangertèn saka kontrol external.
    2. +1
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka mirag2
      Ora pengin? Nanging dheweke dadi dheweke.

      Iki minangka viper utama Ramstein ing Jerman
      1. +6
        3 Oktober 2015
        Kutipan: Alex28
        Iki minangka viper utama Ramstein ing Jerman

        Viper utama ing sirah.
        1. 0
          3 Oktober 2015
          Kutipan: VseDoFeNi
          Viper utama ing sirah.

          Ana mung dhuwit ing sirahe, ora ana panggonan kanggo liyane.
          1. +2
            3 Oktober 2015
            Iki viper. Kita uga wis akeh kecanthol ing konsumerisme, sawetara dhuwit lan jimat ing pikiran kita.
            Kanggo ngerti Tsvetaeva salah nalika dheweke ngomong "Kesadaran babagan dhuwit sing ora bener ing jiwa Rusia ora bisa ditindakake".
            1. +1
              3 Oktober 2015
              Kutipan: VseDoFeNi
              Kanggo ngerti, Tsvetaeva salah nalika dheweke kandha yen "Kesadaran saka untruth dhuwit ing jiwa Rusia iku indelible."

              Dheweke ora salah. Wong-wong sing seneng banget babagan konsumerisme lan fetisisme dudu wong Rusia. Dheweke ora ngasilake apa-apa, mung nggunakake apa sing diasilake dening tangane para pekerja keras. Lan wong-wong sing melu produksi tartamtu tansah ngadhepi untruth dhuwit iki lan ndeleng ing laku.
              1. 0
                4 Oktober 2015
                Quote: Hedgehog
                Wong-wong sing seneng banget babagan konsumerisme lan fetisisme dudu wong Rusia.

                Inggih, startoooooo ... Rusia_Rusia, komunis, dudu_komunis, Kristen, dudu_Kristen ...

                Quote: Hedgehog
                Lan wong-wong sing melu produksi tartamtu tansah ngadhepi untruth dhuwit iki lan ndeleng ing laku.

                Aku bakal Quote Koshasty karo kang tembung aku setuju.
                Dadi. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing mbedakake downshifter saka wong normal iku ndadekke mudhun dewa disebut "tingkat konsumsi materi" saka pedestal lan sijine iku ing par karo nilai liyane. Utamane, kanthi nilai banal kayata kasedhiyan wektu luang ora sibuk karo karya. Uga, lan liya-liyane, kayata kesehatan.

                Wong normal ora nganggep tumindak iki minangka normal. Kanggo wong, tingkat konsumsi materi, ditulis ing jumlah dhuwit sing ngginakaken saben wulan (cathetan sing padha ora entuk ing kabeh, nanging ngginakaken - iki macem-macem iku) - iki bab PALING penting sing terkenal kanggo wong ing urip iki. Kabeh nilai liyane rame nang endi wae ing sikil, lan meh ora katon. Dadi ayo padha dhaptar. Iki wektu luang. kesehatan. Ngaso. Ngimpi. Tingkat pangembangan budaya lan intelektual. Komunikasi karo kanca-kanca (lan ngarsane banget). Komunikasi karo kulawarga (lan banget orane). Ngunggahake anak (lan anane). Lan akeh liyane. Wong normal siap ngorbanake kabeh iki, lan kanthi tekun kurban, kanggo nambah tingkat konsumsi materi kanthi jumlah tartamtu, ucapake, 20%, sajrone pertumbuhan karir. Dhuwit ing kasus iki nduweni makna mistis lan agama. Wong normal ora bisa nyoba mikir ing arah iki.

                Downshifter, ing tangan liyane, bali menyang dhuwit fungsi asli - ora gol, nanging tegese. Kang langsung sijine wong ing par karo nilai liyane, lan mulane meksa wong-wong mau kanggo ngatur ing urutan wigati, karo faktor bobot. Lan banjur langsung dadi metu sing mbuwang ALL wektu kanggo nggawe dhuwit, kanggo sijine iku mildly, rampung cecek. Luwih alamiah kanggo nyawisake proses sing nyenengake iki, umpamane, setengah wektu. Lan setengah liyane - kanggo liyane. Lan langsung ana kesempatan kanggo duwe kabeh sing kurang - lan turu cukup, lan maca buku, lan pindhah hiking, lan mundhakaken anak.


                Mergo iki. Aku kerep ngomong ngono kita padha ora lair kanggo nggawe dhuwit lan mbayar pajeg. Nanging nyatane, wong, kaya jaran sirkus, mlaku-mlaku ing bunderan, entuk dhuwit, ngidoni awake dhewe, bocah-bocah, wong sing dikasihi, lan ora nyoba mikir babagan urip.
                "Mikir minangka karya sing paling angel; mulane mung sithik sing nglakoni. » Henry Ford
      2. +2
        3 Oktober 2015
        Lan iki pemulihan:
    3. +1
      3 Oktober 2015
      Miturut TASS: Pengungsi mlebu trowongan sepur ing ngisor Selat Inggris, gerakan sepur kudu mandheg. Lalu lintas sepur ora bakal ditindakake nganti pirang-pirang jam nganti polisi ing situs kasebut ngilangi bebaya kahanan kasebut. Petugas penegak hukum Inggris lan Prancis ana ing papan kasebut. Dheweke nyoba meksa para pengungsi ninggalake wilayah kasebut. Para migran nyoba ngliwati trowongan menyang Inggris saka pelabuhan Prancis Calais. Iki minangka "kolom 5" lan ora perlu permusuhan ing Eropa "Invasi wis diwiwiti" .... hi
      1. +1
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka Appraiser
        lan ora perlu permusuhan ing Eropa "Invasi wis diwiwiti" ....

        Lan kanggo dangu, yen ing London jeneng paling populer kanggo lanang ana Muhammad ing variasi.
    4. 0
      4 Oktober 2015
      Ambruk Tembok Berlin lan mundurake pasukan Soviet saka Eropa minangka ambruk kabeh USSR. Sayange, mesthine. Nanging apa sing kedadeyan saiki ing arena DUNIA?
  2. +3
    3 Oktober 2015
    Eropa pungkasane wiwit ndeleng kanthi jelas, grumble ...

    Inggih, pungkasanipun, sepira kita ngarep-arep iki, ngenteni. Sewu taun perang tanpa telas mesthine bakal nggawa wawasan. Nanging nalika asil bakal katon? Lan pah, pah, ... ayo nuthuk kayu.
  3. + 10
    3 Oktober 2015
    Eropa ora pengin perang sedih, Eropa pengin katresnan (jinis padha) ... lol
    1. +1
      3 Oktober 2015
      Quote: Andrey Yurievich
      Eropa ora pengin perang sedih, Eropa pengin katresnan (sama-jinis) ..

      Oh, to the point.. Padha nggatekake gendera sing padha. Iki tujuan utama, lan liyane.. Ya, kanggo narik kawigaten.
    2. 0
      3 Oktober 2015
      Quote: Andrey Yurievich
      Eropa pengin katresnan (jinis padha) ...

      Iki Satanisme ing wangun murni. Mungsuh umat manungsa ngrusak wong ora mung ing perang, nanging uga kanthi nandur "kulawarga" sing ora menehi anak. Lan supaya para Satanis ora bakal bosen tanpa anak, bocah-bocah iki dijupuk saka kulawarga normal (saka normal?).
  4. +3
    3 Oktober 2015
    Muga-muga watu kasebut ilang.
  5. +2
    3 Oktober 2015
    Tikus!!! Nangis, nangis, nanging sampeyan bakal
    Mangan kaktus iki!

    Obama.
  6. +4
    3 Oktober 2015
    Jerman dikuwasani mung dening Amerika (wis 70 taun), lan bakal - uga dening Arab.
    Sampeyan bakal duwe urip sing tenang lan ORDNUNG sing misuwur, tutup kasur ...
  7. 2C5
    +2
    3 Oktober 2015
    ... Eropa ora pengin, nanging kuburan ngimpi! Ya, kanggo dhuwit, ya, kanggo ngganggu Rusia, nanging tansah please ... mung ngimpi pink-biru lol
  8. +5
    3 Oktober 2015
    Apa gunane? Ing Kulon sing demokratis lan beradab, panemu warga wis suwe ora ana kepentingan kanggo sapa wae ...
  9. +6
    3 Oktober 2015
    Lan sanajan urip ing Rusia dudu gula, nanging perasaan yen kita minangka negara sing merdika lan bangga banget!
  10. +2
    3 Oktober 2015
    Eropa pungkasane wiwit katon cetha, grumble lan stubbornly nolak ngarsane militèr Amérika.

    Aku kaya pracaya ing. Nanging, ana sing ngandhani yen Eropa bakal weruh cahya nalika wis kasep. Lan aku malah ora pengin ngomong bab negara Baltik - negara laying. Mula, sawise nggunakake negara kasebut kanggo tujuane dhewe, ora ana sing butuh.
    1. +1
      3 Oktober 2015
      Kutipan: rotmistr60
      Eropa pungkasane wiwit katon cetha, grumble lan stubbornly nolak ngarsane militèr Amérika.

      Aku kaya pracaya ing. Nanging, ana sing ngandhani yen Eropa bakal weruh cahya nalika wis kasep. Lan aku malah ora pengin ngomong bab negara Baltik - negara laying. Mula, sawise nggunakake negara kasebut kanggo tujuane dhewe, ora ana sing butuh.

      Ayo, yen ana apa-apa, polisi Jerman bakal mbubarake para demonstran kasebut, lan ora ana Departemen Luar Negeri sing bakal protes marang pambubaran kasebut. Pangkalan AS ing Jerman bakal tetep lan ngluwihi
  11. +3
    3 Oktober 2015
    Mula aku kudu tangi esuk. Saiki amers duwe klub anyar ing tangane - ancaman konflik antaretnis. Soko, nanging padha ngerti carane nindakake trik kuwi luwih saka wong.
  12. +2
    3 Oktober 2015
    Aja padha ndeleng cetha nifiga. Iki mung minangka alesan kanggo ngalihake perhatian saka masalah nyata, contone karo wong neneko.
    Dadi, aja nganggep manawa Eropa ndeleng kanthi jelas.
  13. +2
    3 Oktober 2015
    Seneng, ora seneng, Terry ayuku...
  14. 0
    3 Oktober 2015
    sampeyan ngerti ora..!
  15. 0
    3 Oktober 2015
    "Eropa ora pengin dadi landasan kanggo AS kanggo perang"

    Lan sing sehat. Napa mati ing geni perang nuklir?! Perlu urip lan perdagangan bebas, ora katon maneh ing rasa ora seneng "Pakdhe Sam".
  16. 0
    3 Oktober 2015
    Apa sing nggawe Eropa nggawe kesimpulan kaya ngono, apa pancen tumindak ing Suriah? Washington nggunakake kabeh upaya: diplomatik, agen ing elit Eropa, media, kanggo meksa negara-negara Eropa menyang konfrontasi angel bunuh diri karo Rusia.
    1. 0
      3 Oktober 2015
      sl22277
      Apa sing nggawe Eropa nggawe kesimpulan kaya ngono tenan tumindak ing Suriah?
      Tanpa mangu-mangu! Ing Eropah wong isih urip sing pribadi ngelingi asil ngancurake pait kanggo negara Eropah piyambak sak Perang Donya II lan dhawuhe para politisi MAJU ORA tau melu perang karo Rusia.
  17. 0
    3 Oktober 2015
    Dheweke ora gelem, nanging nganti saiki dheweke tumindak sebaliknya.Lan kaya biasane, panemune wong-wong ora ana sing menarik.
  18. +1
    3 Oktober 2015
    Aku tansah mikir: Apa Jerman diunekake?
    Dheweke ngidinke pangkalan Amerika ing wilayahe nganti pirang-pirang taun.
    Mesthi Bundeswehr-jenderal-pengkhianat, yen macan tutul disebarake
    trunks menyang pos papriksan lan ngandika: Endi emas kita? Tramps ...
    Aja menehi maneh, kita bakal ngganti bobot saben wong. Lan Prajurit Amerika
    sugih nanging ora duwe pendidikan.
  19. +1
    3 Oktober 2015
    Isih .... ing kasus bom lampus, dheweke bakal dadi sing pertama ....
  20. 0
    3 Oktober 2015
    Apa sing dikarepake ?, siji-sijine negara ing Eropa sing penduduke setuju karo pamrentah babagan kehadiran Amerika bisa uga Polandia lan Inggris ... sanajan Inggris minangka kasus khusus - yen negara iki bisa "kekancan" biasane. Persahabatan karo wong liya, sanajan sampeyan mikir babagan iki, mula Polandia uga saka seri kasebut ...
  21. +1
    3 Oktober 2015
    Eropa ora pengin dadi landasan peluncuran AS kanggo perang

    Nanging saka ora pengin kanggo ЅЅµµ ± ± ± adoh banget.

    Mesthi, iku apik kanggo kita yen ana akeh sing nglawan, ing demo, iku apik kanggo ndeleng ing TV.

    Nanging, divisi saka kapentingan antarane AS lan Eropah umume gawean, nanging iku siji, Westernized donya, lan ora ana panggonan kanggo Rusia ing kono.

    Yen mung minangka panyedhiya sumber daya kanggo urip sing sugih, nanging kanthi rudal lan untu nuklir Rusia ditarik metu, tanpa penerbangan, armada, lsp.

    Sing padha dikarepake dening komprador lan pengkhianat "kita", sing ora sethithik ing ndhuwur kekuwatan, ibukutha dicolong saka Rusia, real estate, kulawarga, aset, kabeh wis ana, ing Kulon.

    Iki masalah, ing owah-owahan dawa telat saka stratum ngatur.
  22. +2
    3 Oktober 2015
    Ora perlu ngapusi dhewe kanthi biaya Eropa. Dheweke malah luwih elek tinimbang AS. Amerika paling ora langsung ngomong apa sing dibutuhake. Wong Eropa paling ora kaping papat pengin ngrampungake kita lan kaping papat dheweke kena ing untu. Apa sampeyan mikir dheweke luwih tresna marang kita? Dheweke bakal dadi sing pertama nari
    1. -1
      3 Oktober 2015
      Simbah-simbah jenderal kita nggawe kesalahan ing taun 1945.
      Nalika ana kesempatan lan wayahe - iku perlu numpes kabeh populasi negara fasis ing kemah-kemah sing padha, ing ngendi wong-wong kita dipateni ...
  23. -1
    3 Oktober 2015
    Luwih sinis, rudo pekso wanita, aja ditawan...!
  24. -1
    3 Oktober 2015
    Luwih sinis, rudo pekso wanita, aja ditawan...!
  25. +1
    3 Oktober 2015
    Ketoke, bakal angel pimpinan militer-politik Jerman ora nglirwakake pendapat meh kabeh kutha.


    Dear penulis, apa sampeyan dhewe pracaya marang apa sing diterbitake. Oleg, nalika Kepemimpinan iki njupuk menyang akun pendapat saka sawijining populasi. Tumindak sing padha ing Eropa "lawas" dianakake saben akhir minggu, nanging mesthi ing macem-macem papan. Iki minangka ekspresi posisi sipil dening populasi, lan panguwasa nganggep dheweke kanthi setya.

    Soko kaya ngono, dear. hi
  26. +1
    3 Oktober 2015
    Ing bocah-bocah Eropa, ing endi wae sing adoh, diilhami dening naluri kanggo njaga diri, pitakonan kasebut wiwit katon ing jero kesadaran: "Apa sing bakal kelakon yen ...?"
  27. 0
    3 Oktober 2015
    Ana sing ora pengin, nanging ora mutusake apa-apa.
  28. +1
    3 Oktober 2015
    Napa wong homo ora pengin dadi pakan meriam? Apa ana sing tangi, utawa dadi medeni, ndeleng tumindake wong Rusia ing Suriah? Yen sampeyan ora tangi, wayahe tangi supaya ora mlebu litargi.
  29. +1
    3 Oktober 2015
    "Cukup nganggep posisi kepemimpinan negara salah, sing, miturut pendapat umum, ngowahi Jerman" dadi landasan peluncuran kanggo perang global NATO ""...

    Hmm ... padha mateng, nanging ora cukup ... Sing nalika padha éling sing Staff sing malih dados sasaran - banjur protes bakal dadi beda ...
  30. Komentar wis dibusak.
  31. 0
    3 Oktober 2015
    Strike ing Montenegro dina liyane. Leres, kanthi alesan sing beda, padha nglumpuk, mergo ora seneng karo pemilu.
  32. +1
    3 Oktober 2015
    Stop Ramstein - Ora ana klompok aktivis Perang Drone
    Deleng foto kanggo artikel kasebut (yen saka demonstrasi iki), banjur ngetung wong tuwa sing jenggot, A la McCain ... Demonstrasi iki pancen nglawan transfer pangkalan udara menyang kendaraan tanpa awak. Ing skenario iki, jumlah abdi saka populasi lokal suda banget. Ing wektu sing padha, operator drone ing negara sing padha duwe status Ch.M. Oshnik - sikap normal menyang pemain game ing tim serius. Nanging mbah jenggot, niru Hemingway, digawa ing cedhak pangkalan kasebut sajrone umur diwasa. Layanan buragozit, apa sing bisa dakkandhakake ...
  33. 0
    3 Oktober 2015
    Kabeh mung Eropa ing NATO lan kudu netepi syarat tartamtu, kalebu penyebaran senjata lan pangkalan ing wilayah kasebut. aliansi.
    Ora pengin dhasar. ninggalake NATO.
  34. 0
    3 Oktober 2015
    Sapa sing pengin dadi corong nuklir - kanggo nyinaoni akibat saka serangan nuklir AS.
  35. 0
    3 Oktober 2015
    Yen sampeyan ora pengin ora ateges sampeyan ora pengin. Perlu, Eropah, iku perlu.
  36. 0
    3 Oktober 2015
    Dear, ing EU, pasukan sing terus-terusan nglawan Amerika (nanging sing ngrungokake wong-wong mau) lan ana mayoritas sing wis biasa lan entuk manfaat saka ngarsane Amerika, ana sing tumindak mung kanggo ngomong metu lan ora. t Care apa (marang everyone), supaya sampeyan bisa nulis lan njupuk gambar kanggo saben rasa, nanging bebener EU wis "tiba" ing Amerika Serikat lan sing bakal ngrungokake wong saiki, nanging ora sing
  37. +1
    3 Oktober 2015
    Ketoke, bakal angel pimpinan militer-politik Jerman ora nglirwakake pendapat meh kabeh kutha.


    Ya, pimpinan Jerman wis suwe dadi kita ... apa sing dipikirake wong Jerman biasa
  38. 0
    3 Oktober 2015
    Carane dheweke ora pengin. Kabeh Eropah minangka negara kurang berkembang sing muncul sawise pungkasan Perang Donya II. Dadi ora ana pembangunan, mung sprats.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"