Bom beton saka Su-34 Rusia ngrusak pos komando teroris sing dilindhungi ing Suriah

302
Pesawat-pesawat Rusia saka pangkalan udara Khmeimim terus ngirim serangan sing dianggep apik marang target Negara Islam kanthi efisiensi dhuwur, ujare layanan pers dina iki. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia.



Rilis ngandika:
"Kendaraan tanpa awak ngawasi kahanan ing saindhenging jam ing wilayah ing ngendi bandit ISIS beroperasi. Kabeh target sing dideteksi bakal cepet kenek, preduli saka kahanan cuaca lan wektu.

Sajrone dina kepungkur, pesawat saka grup udara Rusia ing Suriah Su-34 lan Su-24M nggawe luwih saka 20 sorties nglawan 9 target kelompok teroris ISIS.

Ing wayah sore lan ing wayah wengi, minangka asil saka 6 sorties saka pangkalan udara HMEIMIM, serangan pinpoint ditindakake ing 3 fasilitas infrastruktur teroris.

Serangan sing tepat dening bom udara piercing beton BETAB-500 saka pesawat Su-34 ing wilayah pemukiman RAKKA ngrusak pos komando sing dilindhungi saka salah sawijining geng, uga bunker lemah kanthi gudang bahan peledak lan amunisi.

Ing provinsi IDLIB, ing wilayah JISR-ESH-SHUGUR, pengebom garis ngarep Su-24m ngrusak titik panyimpenan peralatan militer sing digunakake dening militan kanggo nyiapake serangan teroris.

Kajaba iku, serangan udhara ditindakake ing pangkalan militan sing ana ing wilayah sing padha, minangka akibat saka gudang senjata lan materi lan peralatan teknis sing ana ing fasilitas iki wis rusak.

Serangan langsung saka bom pangeboman numpes bengkel ing ngendi bedhil mesin kaliber gedhe lan gaman abot liyane dipasang ing kendaraan off-road.

Pengebom garis ngarep Su-34 ngirimake serangan presisi ing kamp militan ISIS ing wilayah MAARET-EN-NUUMAN, provinsi IDLIB, dikoreksi nganggo bom KAB-500. Miturut data kontrol objektif, benteng teroris dirusak, gudang amunisi, bahan bakar lan pelumas, uga 7 peralatan dirusak.




"Kita nyathet," ujare maneh, "yen kemungkinan panyimpangan bunder saka target bom aerial sing dikoreksi KAB-500 ora ngluwihi 5 meter. Ing sawetara dina kepungkur, iki lan senjata presisi dhuwur liyane digunakake ing target teroris ISIS: pos komando, depot amunisi lan bahan bakar lan pelumas, bengkel ing ngendi gaman tukang ngebom lampus.

Operasi sistem pertahanan udara ing wilayah panggunaan pesawat Rusia ing Suriah durung kacathet.

Senadyan iki, nalika nggawe kabeh sorties kita penerbangan sistem pangayoman onboard khusus digunakake.

Kita fokus ing kasunyatan manawa crosshair ing bingkai kontrol objektif sing diterbitake ora dadi titik tujuan kanggo nggunakake amunisi, nanging pusat fokus kamera video saka kendaraan udara tanpa awak sing ngawasi asil kekalahan.

Kabeh pesawat Rusia ing pangkalan udara HMEIMIM dilengkapi sistem target optoelektronik modern sing ngidini nggunakake amunisi penerbangan konvensional lan sing didandani, kanthi arah lan dijamin bisa nggayuh target.

  • Warta RIA. Dmitry Vinogradov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

302 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 128
    3 Oktober 2015
    We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".
    1. + 59
      3 Oktober 2015
      Ya, ora bakal lara kanggo muter ... opo
      1. + 88
        3 Oktober 2015
        Inggih, padha nyebul apik ... ombenan
        1. + 51
          3 Oktober 2015
          Quote: MIKHAN
          Inggih, padha nyebul apik ...

          Yen sampeyan ngrayakake saben bombardment sing sukses, mula sampeyan bakal cepet ngombe ati. ngguyu
          1. + 15
            3 Oktober 2015
            Kutipan: Krasmash
            Yen sampeyan ngrayakake saben bombardment sing sukses, mula sampeyan bakal cepet ngombe ati

            Saben bom sukses minangka pukulan kanggo dhuwit sing diinvestasikan ing ISIS dening Amerika Serikat.
            1. 0
              3 Oktober 2015
              Kutipan: Alexander Romanov
              Kutipan: Krasmash
              Yen sampeyan ngrayakake saben bombardment sing sukses, mula sampeyan bakal cepet ngombe ati

              Saben bom sukses minangka pukulan kanggo dhuwit sing diinvestasikan ing ISIS dening Amerika Serikat.

              Oh, Romanov sehat, takon marang Banshee apa denda aku, nanging ora ana liyane.
            2. -2
              3 Oktober 2015
              Kutipan: Alexander Romanov
              Kutipan: Krasmash
              Yen sampeyan ngrayakake saben bombardment sing sukses, mula sampeyan bakal cepet ngombe ati

              Saben bom sukses minangka pukulan kanggo dhuwit sing diinvestasikan ing ISIS dening Amerika Serikat.

              Inggih, ayo padha ngadhepi iku, kekacoan iki ora banget ala kanggo kita ing budget uga.
              1. + 13
                3 Oktober 2015
                Kutipan: Krasmash
                Inggih, mugi-mugi, kita uga duwe anggaran sing apik kanggo kekacoan iki

                ora, senjata kita wis suwe saya suwe lan umume luwih gampang kita mbuwang tinimbang mbuwang (minangka "mitra" kita ngomong) ngguyu Lan kasunyatan sing, uga, kanthi ora sengaja, tekan ing endi wae, uga, iku kacilakan, kedadeyan ... nglirik
                1. -13
                  3 Oktober 2015
                  Quote: Tukang Kunci
                  ora, senjata kita wis outdated

                  Pancen cara iku, scoop karat kurang ajar. hi
                  Quote: Tukang Kunci
                  umume luwih gampang kanggo kita mbuwang tinimbang mbuwang (kaya sing diarani "mitra" kita)

                  Chivo????? belay Langsung serahno menyang papan pangumpulan kethokan. Lavender kuwi bisa dijupuk. ngguyu
                  Quote: Tukang Kunci
                  Lan kasunyatan sing, uga, kanthi ora sengaja, tekan ing endi wae, uga, iku kacilakan, kedadeyan ...

                  Mungkasi ndhukung diktator getih Assad. mandheg
                  1. +4
                    3 Oktober 2015
                    Kutipan: Krasmash
                    Pancen cara iku, scoop karat kurang ajar.

                    Kutipan: Krasmash
                    Chivo????? Langsung serahno menyang papan pangumpulan kethokan. Lavender kuwi bisa dijupuk.

                    Kutipan: Krasmash
                    Mungkasi ndhukung diktator getih Assad.

                    Valera, uga, ngapura minusers-uryakalok iki. Dheweke bocah-bocah. Aku ngguyu ing kirim iki, lan nalika cheekbones dipindhah adoh, aku menyang kulkas lan tamparan 50 gram kanggo pangertèn saka banyolan. ombenan Lan kanggo juru kunci uga.
                    1. +1
                      3 Oktober 2015
                      Kutipan saka manul
                      Valera, uga, ngapura minusers-uryakalok iki. Dheweke bocah-bocah. Aku ngguyu ing kirim iki, banjur menyang kulkas lan mbanting kanggo pangertèn saka banyolan 50 gram

                      Ilya, minggu iki aku rumangsa dadi masokis ing papan kasebut. Lan entuk minus - ternyata apik banget, nyenengake lan lucu. Saiki aku duwe gelembung cognac sing disegel (puisi lurus). Ing dina liyane aku bakal entuk barbecue listrik favorit lan istirahat sing cerdas. ombenan
                      1. +1
                        3 Oktober 2015
                        Kutipan: Krasmash
                        Ing dina liyane aku bakal entuk barbekyu listrik favorit lan istirahat sing cerdas.

                        Listrik lan barbecue? belay Ayo dadi luwih apik ngumpul ing perusahaan karo VO, lan muter ing alam kabeh bebarengan. Yen mung pas karo geografi.
                      2. 0
                        3 Oktober 2015
                        Kutipan saka manul
                        Listrik lan barbecue?

                        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, aku bakal ngandhani sampeyan babagan sing apik tenan. apik
                        Kutipan saka manul
                        Ayo dadi luwih apik ngumpul ing perusahaan karo VO, lan muter ing alam kabeh bebarengan. Yen mung pas karo geografi.

                        Ya, r ... nanging pitakonan. Drive kanggo Krasnoyarsk. ombenan ngguyu keprungu
                      3. +1
                        3 Oktober 2015
                        Kutipan: Krasmash
                        ).Ing dina aku bakal entuk barbecue listrik favorit lan istirahat sing cerdas. ombenan

                        Pervert! Senajan aku insinyur tenaga, karo 20 taun pengalaman, daging ing areng, supaya mambu sethitik asap ombenan
                  2. +3
                    3 Oktober 2015
                    Kutipan: Krasmash
                    Mungkasi ndhukung diktator getih Assad. mandheg

                    Uh-huh, Sadama, Gaddafi... opo , ana saiki, mung sawetara banyu mili, ta?
                    Ya, ing drum, paling ora ana apa, nanging kanthi tenang, katon Nyuwun Anak-anak asuh iki ora sopan Saka, ora sopan, ora bocah, saiki, kajaba Timur Tengah, Eropah bakal tetep murub, lan ngluwihi genangan, tangan cahya iki panas lan bungah, kaping telune.
                    1. 0
                      5 Oktober 2015
                      Tekan San Andreas lan Yelstone.... am
              2. +5
                3 Oktober 2015
                Ngendi sampeyan entuk informasi sing ora lara, bisa uga dheweke mbenerake sawetara latihan Angkatan Udara lan ing perang nyata dheweke nindakake apa sing kudu ditindakake ing latihan kasebut, kabeh biaya, mula aja wedi babagan anggaran lan kabeh. yen infèksi iki ing tanah kita, dipercaya kula iku bakal biaya luwih.
                1. 0
                  3 Oktober 2015
                  Ayo, saka ngendi informasi kasebut. Ruang lingkup operasi tim + bantuan materi sing terus-terusan kanggo pasukan pemerintah lan warga sipil. Assad shish mbayar lan wis dikenal, hubungan iki isih ditindakake bapake. Wong Arab tansah nguwasani kita, lan sukses, lan mung saiki, wong Siria ngupayakake utang kanthi stamina, sing didhukung dening USSR kanggo awake dhewe lan kabeh sadulure.
                  1. +4
                    3 Oktober 2015
                    Ya, lan aku angker babagan jumlah serangan udara iki bakal biaya anggaran kita ... Ing kasus apa wae, bakal luwih murah tinimbang nglawan teroris ing Rusia. Nanging isih, jumlah kasebut bakal akeh banget. Lan wong Siria, nglawan teroris ing omah, perang ora mung kanggo negarane, nanging uga kanggo kita. Gusti Allah maringi wong-wong mau supaya bisa mbebasake kutha-kuthane saka infeksi ISIS! Sampeyan ora kudu skimp iki.
                    1. Komentar wis dibusak.
                    2. +3
                      4 Oktober 2015
                      Quote: starley saka kidul
                      Ya, lan aku angker babagan jumlah serangan udara iki bakal biaya anggaran kita ... Ing kasus apa wae, bakal luwih murah tinimbang nglawan teroris ing Rusia. Nanging isih, jumlah kasebut bakal akeh banget. Lan wong Siria, nglawan teroris ing omah, perang ora mung kanggo negarane, nanging uga kanggo kita. Gusti Allah maringi wong-wong mau supaya bisa mbebasake kutha-kuthane saka infeksi ISIS! Sampeyan ora kudu skimp iki.

                      ===
                      bahan bakar lokal, Aku. amunisi saka warehouses, ora rental kanggo basa, Mungkin mergo ing pros
                    3. +2
                      4 Oktober 2015
                      ora ana wektu!!!!! amunisi lungse kudu dibuwang kanthi cara iki, lan dudu pabrik sing dibangun khusus kanggo iki !!! plus latihan tempur!
              3. +7
                3 Oktober 2015
                Kutipan: Krasmash
                Saben bom sukses minangka pukulan kanggo dhuwit sing diinvestasikan ing ISIS dening Amerika Serikat.

                Kutipan: Krasmash
                Inggih, ayo padha ngadhepi iku, kekacoan iki ora banget ala kanggo kita ing budget uga.

                Saben bom sing kasil diluncurake ora mung dadi pukulan kanggo nenek-nenek negara sing wis nandur modal, nanging uga iklan sing apik kanggo senjata kita. Wangyu yen ing pameran militer sabanjure kita bakal ngalahake kabeh rekor kontrak.
                1. +7
                  3 Oktober 2015
                  Kutipan saka manul
                  Wangyu yen ing pameran militer sabanjure kita bakal ngalahake kabeh rekor kontrak.

                  Aku kanggo sembarang booze sing bakal bantuan enrich wong Rusia. ombenan
            3. + 17
              3 Oktober 2015
              Kutipan: Alexander Romanov
              Saben bom sukses minangka pukulan kanggo dhuwit sing diinvestasikan ing ISIS dening Amerika Serikat.

              Mulane, Amerika lan sycophants sing squealed ing kabeh tingkat bab illegality saka ngarsane pesawat Rusia ing wilayah Suriah.Ivan Rusian teka mlaku lan ayo kang ngobong apa kang squeezed metu dening overwork, dicolong, entuk ing getih anak lan wong wadon.
              Iskanders mesthi mlayu ing kono nganggo hulu ledak non-nuklir, supaya ISIS umume sedhih, lan para sponsor bakal nyuwek rambute.
              1. +1
                3 Oktober 2015
                Kutipan: NEXUS
                Iskanders uga bakal mbukak ing kono karo hulu ledak non-nuklir.

                Wah akeh sing pengen tak lakoni.. nglirik Mung kanggo ngerteni endi sing diumumake wis siyap tumindak. Ing Georgia, Su-34 uga diuji, sing sejatine minangka prototipe. Nanging kepiye carane, ayu!
            4. 0
              3 Oktober 2015
              Ha! Ya, p-i-n-d-s padha nyithak akeh banget ing wayah wengi ...
          2. + 23
            3 Oktober 2015
            Kutipan: Krasmash
            Quote: MIKHAN
            Inggih, padha nyebul apik ...

            Yen sampeyan ngrayakake saben bombardment sing sukses, mula sampeyan bakal cepet ngombe ati. ngguyu

            Diganti sithik...
            1. +5
              3 Oktober 2015
              Kutipan: Minsk
              Diganti sithik...

              Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ombenan keprungu ngguyu apik
          3. +1
            3 Oktober 2015
            Kanggo wong lanang lan pukulan kaya ngono, sampeyan bisa nyumbang ati!
          4. +3
            3 Oktober 2015
            Kutipan: Krasmash
            Yen sampeyan ngrayakake saben bombardment sing sukses, mula sampeyan bakal cepet ngombe ati.

            Aku bakal nulungi Meehan ombenan Aku bakal nuduhake urip saben dina sing angel nglirik
            Quote: MIKHAN
            Inggih, padha nyebul apik ...

            Kayane jagad iki bakal kaget saiki, bom udara sing apik banget. Bach - ora ana gudang. Bach - pos komando. Nanging ing Prancis ana, ing Amerika - bom luwih elek. Bom, bombing, nanging ora ana asil.
            Mung dina iki, ing diskon - FAB-500. Kanggo grosir gedhe - luwih diskon. Kanggo operator - mbayar miturut tarif.
            1. +2
              3 Oktober 2015
              Kutipan saka manul
              Lan aku bakal mbantu Mihan ngombe aku bakal nuduhake urip saben dina sing angel

              Psaki, uga, sampeyan bakal bantuan kanggo kapitalisasi? ngguyu
              1. +2
                3 Oktober 2015
                Kutipan: Krasmash
                Psaki, uga, sampeyan bakal bantuan kanggo kapitalisasi?

                Bajingan .. pitchfork. ngguyu Kita kudu nulungi, nanging mung Psaki. Kekuwatan ora bakal bisa ngombe maneh kanthi kabeh kemampuanku. Ora ana dosis kasebut kanggo aku.
                1. -1
                  3 Oktober 2015
                  Kutipan saka manul
                  Nanging mung Psaki.

                  Hehehehe, Mikhan isih arep nyebul tutup Savchenko belay
                  1. 0
                    3 Oktober 2015
                    Kutipan: Krasmash
                    Hehehehe, Mikhan isih arep nyebul tutup Savchenko

                    belay Hosp Isse ... Lan aku panginten sing aku iki maniac .. Aku ninggalake hak iki kanggo wong. (Senajan sampeyan wis ndeleng foto paling anyar saka Sava? Paling ora ing podium)))
            2. +1
              3 Oktober 2015
              Dadi, sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh kanggo senjata tinimbang minyak lan gas kanggo boot! apik
        2. + 56
          3 Oktober 2015
          Ya, kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina isih pengin perang karo Rusia lan entuk maneh Crimea?
          1. + 32
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka Lyton.
            Ya, kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina isih pengin perang karo Rusia lan entuk maneh Crimea?

            Ya, wis ana snots saka Ukraina (sawise serangan udara Rusia pisanan ing Suriah) babagan "non-nggunakake Angkatan Aerospace Rusia ing wilayah Ukraina." dituntut wong bodho jaminan...
            Kutipan: Observer2014
            We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".

            Inggih, yen mung ana gol kaya ngono. nanging tenan pengalaman tempur ing nggunakake aviation temenan ora superfluous ...
          2. mihasik
            +4
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka Lyton.
            Ya, kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina isih pengin perang karo Rusia lan entuk maneh Crimea?

            Ing dalan, dheweke duwe topik sing beda: "Dark Toby God, aku dudu ISIS" !!!)
          3. 0
            4 Oktober 2015
            Ora, Wishlist rusak, gee)))
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +9
          3 Oktober 2015
          Dina iki, sawetara media asing nglaporake kedadeyan antarane angkatan udara Rusia lan Israel ing langit ing Segara Mediterania ing wayah wengi tanggal 1-2 Oktober.

          2 gambar lan teks.

          Utamane, sumber Israel http://newsru.co.il, nyebutake edisi Libanon Ad-Diyar, nglaporake yen "6 pesawat Su-35 Angkatan Udara Rusia sing mangkat saka pangkalan udara Hamim cedhak kutha Siria Latakia menyang Siprus, ing awang-awang ing Segara Mediterania, dheweke ora sengaja nemoni papat pesawat F-15 Israel sing ngawasi penyebaran pasukan Rusia ing Latakia lan ngirim senjata.

          Miturut publikasi Libanon, sawise pesawat Rusia pindhah menyang mode pertempuran, pesawat Israel mundur.

          Ing wayahe, informasi iki ora dikonfirmasi dening sumber liyane.
          1. + 32
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka kimyth1
            Dina iki, sawetara media asing nglaporake kedadeyan antarane angkatan udara Rusia lan Israel ing langit ing Segara Mediterania ing wayah wengi tanggal 1-2 Oktober.

            2 gambar lan teks.

            Utamane, sumber Israel http://newsru.co.il, nyebutake edisi Libanon Ad-Diyar, nglaporake yen "6 pesawat Su-35 Angkatan Udara Rusia sing mangkat saka pangkalan udara Hamim cedhak kutha Siria Latakia menyang Siprus, ing awang-awang ing Segara Mediterania, dheweke ora sengaja nemoni papat pesawat F-15 Israel sing ngawasi penyebaran pasukan Rusia ing Latakia lan ngirim senjata.
            Miturut publikasi Libanon, sawise pesawat Rusia pindhah menyang mode pertempuran, pesawat Israel mundur.
            Ing wayahe, informasi iki ora dikonfirmasi dening sumber liyane.

            informasi durung dikonfirmasi (sanajan sing ngakoni), nanging ...
            foto Su-30SM ing udhara liwat Idlib katon ing twitter
            Ditilik saka peralatan karo rudal udara-ke-udara, Su-30SM saka Angkatan Udara Rusia ana mung ing kasus, nutupi pesawat serangan saka "mitra" cedhak tapel wates Turki.
            http://bmpd.livejournal.com/
            https://twitter.com/green_lemonnn/status/649925757716836352
            dadi apa wae bisa ...
            1. + 35
              3 Oktober 2015
              tetembungan: "ora dinyana-nyana kesandhung" ..... mesem !!! mung wong Arab sing tiba-tiba kesandhung ing tutup Israel, nanging ora duwe kita!
            2. + 14
              3 Oktober 2015
              Quote: self-propelled
              Ditilik saka peralatan karo rudal udara-ke-udara, Su-30SM saka Angkatan Udara Rusia ana mung ing kasus, nutupi pesawat serangan saka "mitra" cedhak tapel wates Turki.

              -------------------
              Nyerang pesawat militer negara liya minangka deklarasi perang de facto ing negara kasebut, pilot kudu diwenehi pitunjuk babagan iki ...
              1. + 14
                3 Oktober 2015
                Kutipan saka Altona
                Nyerang pesawat militer negara liya minangka deklarasi perang de facto ing negara kasebut, pilot kudu diwenehi pitunjuk babagan iki ...

                Sajrone perang Afghan, kita bingung dhasar roh lan pos tapel wates Iran, lan nalika Iran ngirim aviation kanggo ndeleng sing ping pingan jawata dening nol, padha sijine mudhun uga!!!Lan ora ana Iran dibusak mati.
                Aku ora mikir yen amarga kesalahan "sengaja" bakal ana sing liyane saka screech, uga, padha nyampur igil karo MIG21, iku saben dinten ..
                Sanajan aku mikir yen tangan kita lan Yusovites gatel, coba dolanan anyar!
                1. +4
                  3 Oktober 2015
                  ya ora! Pos luar Iran ora sengaja dipotong dening pasukan pendaratan kita, lan penerbangan Iran ora ngalami kerugian.
                  1. +5
                    3 Oktober 2015
                    Kutipan saka muhomor
                    ya ora! Pos luar Iran ora sengaja dipotong dening pasukan pendaratan kita, lan penerbangan Iran ora ngalami kerugian.

                    Aku ora ngerti apa-apa babagan iki lan angel kanggo aku ngadili acara iki. Nanging, aku duwe pendapat dhewe. Dasar "roh" dudu pos tapel wates Iran. Tentara Iran nganggo seragam militer saben wong. Dadi kanggo bingung Iranians ing seragam lan roh ing sandhangan Arab iku mung yen sampeyan nguripake adoh lan ora katon ing mungsuh. Utawa mungkin wong Iran wis nyiapake militan ing pos perbatasan? USSR kanggo Iran ing wektu iku mungsuh No.
                2. +6
                  3 Oktober 2015
                  Kutipan saka: serega.fedotov
                  Sajrone Perang Afghanistan

                  Mungkin nalika perang "Agustus"?
                  Sajrone Perang Korea, Amerika ngrusak pangkalan udara kita ing wilayah USSR. Uga ilang. Ing langit Korea, mbales.
                3. +2
                  3 Oktober 2015
                  Kutipan saka: serega.fedotov
                  Sanajan aku mikir yen tangan kita lan Yusovites gatel, coba dolanan anyar!

                  Iki ora kabeh bener: tangan kita bisa gatel, nanging Amerika gatel ing panggonan sing beda. Dheweke ora bakal menehi risiko nuduhake keunggulan lengkap pesawat kita. Nanging MANPADS cukup bisa dilebokake ing ISIS.
          2. + 17
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka kimyth1
            "6 pesawat Su-35 Angkatan Udara Rusia,

            Ayo bourgeoisie break mati! Wis kacarita luwih saka sepisan: ORA ana Su-35! Dheweke ora nggawa, panimash .. Su-34 saiki pantes hak. nglirik
            Ora ana perang udhara, matur nuwun marang Gusti Allah - lan kanggo kerja ing lapangan, "34s" luwih cocog ..
            1. +2
              3 Oktober 2015
              Kutipan saka: avia1991
              Ora ana Su-35!

              Sedhih mesthi. Iku bakal becik
          3. +5
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka kimyth1
            Utamane, sumber Israel http://newsru.co.il, nyebutake edisi Libanon Ad-Diyar, nglaporake yen "6 pesawat Su-35 Angkatan Udara Rusia sing mangkat saka pangkalan udara Hamim cedhak kutha Siria Latakia menyang Siprus, ing awang-awang ing Segara Mediterania, dheweke ora sengaja nemoni papat pesawat F-15 Israel sing ngawasi penyebaran pasukan Rusia ing Latakia lan ngirim senjata.

            Miturut publikasi Libanon, sawise pesawat Rusia pindhah menyang mode pertempuran, pesawat Israel mundur.

            Lan ing situs web "Ad-Diar" ditulis kanthi beda:
            1. Artikel kasebut ora ngemot tembung "ora dinyana-nyana";
            2. Ana 5 pesawat Israel;
            3. Salah pesawat Israel, sawise rapat iki, ambruk (ing short shot mudhun);
            4. Israel protes;
            5. Rusia mangsuli manawa pesawat kasebut mabur menyang papan sing dilindhungi Rusia.

            Nanging sawise kabeh, Israel kudu ngomong paling sethithik bab kedadean, supaya padha ngapusi babagan pesawat Rusia sing malah ora weruh Israel. Bayangna, ana perang ing langit, wong Israel ditembak, lan pesawat Rusia dumadakan weruh wong Israel. Yagene dheweke ora bisa nembak wong Rusia siji?
          4. +1
            3 Oktober 2015
            Sing nggumunake, nalika Su-24, Su-25, Su-34 mabur kanggo ngebom, langit ora dipantau kanggo anane pesawat "mitra" ing cedhak? Banjur, sampeyan ora ngerti apa, dheweke pengin nyegah pamboman pabrik sing digawe kanthi angel kanggo produksi bahan peledak kanggo teroris ... Utawa pengebom mabur diiringi pejuang?
            1. +2
              4 Oktober 2015
              Halo, ketemu sing arep diajak guneman. Pakar langsung. Sampeyan wis dikandhani manawa saben sortie kedadeyan ing posisi tempur, lan SU-30 ora muspra. Sawise kabeh, dheweke ngebom ora mung saben wong, nanging uga kanthi arah. Lan ora sawetara scumbags mati ana. Ora, spesialis sing manggon ing kono kanthi bebas bakal mati diserang. Koalisi praktis ngurusi wong-wong mau, sing diarani elit kabeh koalisi iki digawa mudhun ing kana, sing digawe Yankees. Ana sawetara spesialis militer saka negara kasebut. Ora suwe kita bakal krungu babagan kafilah sing bakal ditarik saka Suriah menyang papan asale. Kita ora perang miturut aturan. Mungsuh kudu ditumpes ora preduli dokumen Amerika Serikat, Turki, Kuwait lan negara liya. bakal krungu carane padha lunga. Wong-wong Rusia sing ora sopan ora nglawan konsep sing wis dikembangake dening Amerika Serikat ing kana, iki wedi karo koalisi sing digawe Yankees.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. Komentar wis dibusak.
        7. Komentar wis dibusak.
        8. + 32
          3 Oktober 2015
          Ora komentar..
        9. +2
          3 Oktober 2015
          Miturut cara, iki minangka tujuan sing padha sing wis ditindakake ing dina-dina sadurunge, nanging ora efektif, nanging saiki wis dadi banteng.
          1. +1
            3 Oktober 2015
            Quote: figwam
            Miturut cara, iki minangka tujuan sing padha sing wis ditindakake ing dina-dina sadurunge, nanging ora efektif, nanging saiki wis dadi banteng.


            Soko sampeyan piye wae andhap asor ... utawa isin saka past "statements" -."Aku ora mbingungake apa-apa, amarga" ngerti kabeh "Aku nandhani serangan sadurunge nganggo panah, (corong) mriksa wiwitan video, lan wong galak iki ora duwe pertahanan udara, mula serangan bisa diterusake nganti rampung. karusakan." wassat

            Inggih, kanggo wong liya ... "dibenturi watu" .. wiwit ana .. bab .. "kumelun saka doodlchek" lan liyane ... "omong kosong" ... apa sampeyan njaluk banyu menyang tutuk saiki? wassat
            1. +1
              3 Oktober 2015
              Soko sampeyan piye wae andhap asor

              Lan ing ngendi aku salah? Kaya sing dakkandhakake, serangan kasebut sadurunge diterbitake video lan terus, lan sampeyan mbuktekake manawa iki dudu jarak tembak lan ora bakal mabur maneh. "respon" bisa mabur, lan padha mabur lan kenek target sing padha nganti rusak. Dadi sampeyan kudu isin!
              1. +2
                3 Oktober 2015
                Quote: figwam
                Lan ing ngendi aku salah?


                Ing kasunyatan sing distorting! ombenan (sing, sampeyan molak jawaban sandi, sanajan iki ing semangat "normal" kanggo .. uga, ing cendhak kanggo sampeyan).
                Eling (amarga aku diwulang lan aku mulang). Target wis numpes saka pendekatan pisanan, amarga. bisa uga ora ana telpon kaping pindho. Muga-muga aku ora perlu ngucapake alasan maneh?
                Iki HUKUM kanggo IBA lan FBA!!! prajurit
                Lan padha fly lan kenek ing target padha, amarga. BZ durung rampung !!! prajurit

                Dadi sampeyan sabanjure ...".Dadi kowe kudu isin" belay Wis neng wae.. "gapurane ora menek" prajurit
                1. +1
                  4 Oktober 2015
                  Quote: kuna
                  Target wis numpes saka pendekatan pisanan, amarga. bisa uga ora ana telpon kaping pindho. Muga-muga aku ora perlu ngucapake alasan maneh?


                  !!! +++

                  Sing ora ngerti iki wis ora ana maneh ...
                2. +1
                  4 Oktober 2015
                  Iki HUKUM kanggo IBA lan FBA!!

                  Iki sing ditulis Deinekin ing artikelé, nganalisa kerugian sing luar biasa dhuwur saka Su-25 Angkatan Udara Ukraina. Yaiku, pendekatan kaping pindho minangka alasan kekalahan pesawat serangan kanthi bantuan MANPADS.
                  "Pilot ing kana ora bisa nyerang target kaya sing dikarepake lan lunga sawise ngrampungake tugas kasebut, utawa rute digunakake padha, utawa lagi ngenteni penembak MANPADS sing wis disiapake kanggo katon pesawat," - iki tembung mantan panglima Angkatan Udara Rusia, Kolonel Jenderal Petr Deinekin nerangake kerugian abot saka pesawat serangan Su-25 dening pasukan Ukraina.

                  Sampeyan ora bisa nggawe diagnosis. Nanging padha nyerang obyek sing padha. Dheweke pindhah menyang target sing padha, lan sistem pertahanan udhara wis ngerti saka ngendi dheweke kudu nyana serangan, ing ngendi pesawat serangan bakal pindhah. Dheweke ora terus mabur liwat wilayah Rusia yen nyedhaki target saka sisih kulon, nanging nguripake. Mulane, dheweke ngluwihi target kanggo wektu sing suwe.

                  Penembak anti-pesawat ngalami latihan pengiring khusus, dheweke wis ngerti jalur penerbangan. Saben kasus kudu ditliti.

                  Waca liyane http://vz.ru/society/2014/7/23/696931.html
                3. +1
                  4 Oktober 2015
                  Iki pesen pisananku, babagan pukulan pertama, sing langsung ditemokake salah.
                  Aku mirsani video kaping pirang-pirang, Aku ngerti sing bom free-mudhun nyimpang saka target, nanging aku manawa iki "pancake pisanan lumpy", banjur bakal sijine ing bull's-mripat.

                  Punika ingkang panjenengan tulis.
                  Apa iki jarak tembak kanggo sampeyan? .. Dipun "reloaded" lan .. maju maneh menyang stand? Aja bingung apa-apa?
                  Utawa ing pangarep-arep sing "respon" ora bakal fly saka kono, supaya sampeyan bisa .. "liwat moncong" .. sijine?

                  Aku mangsuli.

                  Aku ora bingung apa-apa, kanggo "ngerti-kabeh-kabeh" aku nandhani serangan sadurunge karo panah, (corong) mriksa wiwitan video, lan galak iki ora duwe pertahanan udara, supaya serangan bisa diterusake nganti karusakan lengkap. .

                  Akibaté, kabeh kedadeyan kaya sing dakkandhakake, wong galak ora duwe pertahanan udara, serangan terus nganti karusakan lengkap. Ya, lan aja bingung mlayu kaping pindho karo serangan kapindho, iki beda-beda.
            2. 0
              3 Oktober 2015
              Quote: kuna
              Inggih, kanggo wong liya ... "dibenturi watu" .. wiwit ana .. bab .. "kumelun saka doodlchek" lan liyane ... "omong kosong" ... apa sampeyan njaluk banyu menyang tutuk saiki?

              Inggih, aja nggegirisi wong. Dheweke pengin sing paling apik. Kanggo kita. aran
              1. +3
                3 Oktober 2015
                Kutipan saka manul
                Dadi ojo ngece wong.


                Ya, aku ora nggegirisi ... Gusti Allah mberkahi wong-wong mau .. ayo padha nindakake apa wae sing dikarepake, nanging .... ing artikel kasebut dheweke "memotong" aku luwih saka 300 minus, lan "akeh wong sing dibuang", trus saiki...sanajan isin-isin...dadi endi..maneh "ngembul pipi" wassat
            3. +3
              3 Oktober 2015
              Quote: kuna
              Soko sampeyan rada andhap asor ... utawa sampeyan rumangsa isin karo "pernyataan" sing kepungkur - "Aku ora bingung apa-apa, amarga "ngerti-kabeh" aku menehi tandha serangan sadurunge nganggo panah, (corong) mriksa wiwitan. video kasebut, nanging wong galak iki ora duwe pertahanan udara, mula, serangan bisa diterusake nganti karusakan lengkap. wassat

              Sampeyan ngerti, kanca, nyopot salib utawa nganggo celana jero, kita isih fokus ing awake dhewe, ing ngendi sampeyan, lan ing ngendi putrane, lan sing anyar lan luwih enom ... opo
            4. +1
              4 Oktober 2015
              Sadurunge nulis, sampeyan kudu ngrungokake apa sing diomongake para pimpinan operasi iki. Padha isi munggah soko penting banget jero lemah. sawise gropyokan, karya wiwit hastily ing bejat liwat trowongan kanggo ambane ana. Kita ngenteni lan maneh ngrusak kabeh karya kreatif iki, lan sampeyan lali utawa kantun sepisan maneh. Ing koperasi sing digawe Amerika Serikat kanthi jeneng Koalisi, tantrums kekerasan dumadakan diwiwiti. Kok ujug-ujug sepi lan saiki pratelan kabeh dicela. Aja ngolok-olok kukuku. Mesthi wae ana pejabat saka koalisi sing padha.
          2. 0
            4 Oktober 2015
            Persis! wingi wingi wis bener, ditutupi apik, ora bodho. Ora bakal ana sing ngirim video saiki
        10. +3
          3 Oktober 2015
          Dheweke ngiyanati kabar kasebut, dibom ing dina kaping 3, lan para militan wiwit mlayu, lan 500 militan wis nyerah))
        11. +5
          3 Oktober 2015
          Quote: MIKHAN
          Inggih, padha nyebul apik ...

          Mlaku!!! apik ombenan Padha mlaku, wong-wong sing dikasihi !!!! Miturut intelijen, luwih saka 600 militan wis ninggalake posisi lan mikir babagan Eropa !!! Telung taun, "pengeboman" Amerika Serikat lan koalisi ISIS mung tuwuh, lan sawise telung dina kerja, wong lanang kita pancen mlaku !!!
          Kene, kanggo kabeh donya, poke Obama karo moncong menyang kaku iki ombenan Nanging "donya sing padhang lan beradab" percaya karo goroh sing digantung ing kupinge. Utawa pengin pracaya?
        12. +1
          3 Oktober 2015
          Nyatane, ing foto liyane aku weruh carane kaya torpedo digantung ing ukuran SU. Apa iki bisa dibandhingake karo "bayi" ing Hiroshima? Utawa salah?
        13. +1
          4 Oktober 2015
          Iku ora kanggo wong-wong mau kanggo Cut sirahe tanpa gegaman.
        14. +1
          4 Oktober 2015
          Quote: MIKHAN
          Nah, padha nyebul apik..

          Inggih, sampeyan duwe tembung sing bener)) banjur gudang hamburger kamanungsan ngguyu Lan detonated - gas ing korek ing watchman. "Prihatin" ora bakal ngenteni sampeyan ya (ing urutan banter)
          py.sy. Lan sawise kabeh, akeh sing pracaya, ora ketompo.
      2. + 12
        3 Oktober 2015
        Ana buruh transportasi ing kana, mula bisa uga, bakal dimuat ing kapal lan ... sing ora ndhelikake yaiku ...)))
        1. 0
          3 Oktober 2015
          Lan kepiye carane ngarahake saka transporter?
          1. +6
            3 Oktober 2015
            Bapak kabeh bom bakal ditinggalake kanggo panganan cuci mulut.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +4
            3 Oktober 2015
            Ora ala ing kabeh! Navigator An-12 lan An-26 apik banget.
            1. +2
              3 Oktober 2015
              Kutipan saka gunter_laux
              Ora ala ing kabeh! Navigator An-12 lan An-26 apik banget.


              Aku taun 1973-74. Ing TPA Saldus lan Rudniki (Latvia lan Lithuania). Kanthi Yak-28L, dheweke mbuwang bom kaping pirang-pirang ing pita elastis saka celana jero. Lan sing menarik - luwih akurat tinimbang karo Lotos DBS (sistem pengebom rangefinder).
              Nalika aku krungu babagan pemandangan kaya ngono kanggo pisanan ing "bertingkat", aku ora mung kaget, nanging uga kaget ... nii ... nglirik
              1. +1
                3 Oktober 2015
                Kutipan: mik-51
                Kutipan saka gunter_laux
                Ora ala ing kabeh! Navigator An-12 lan An-26 apik banget.


                Aku taun 1973-74. Ing TPA Saldus lan Rudniki (Latvia lan Lithuania). Kanthi Yak-28L, dheweke mbuwang bom kaping pirang-pirang ing pita elastis saka celana jero. Lan sing menarik - luwih akurat tinimbang karo Lotos DBS (sistem pengebom rangefinder).
                Nalika aku krungu babagan pemandangan kaya ngono kanggo pisanan ing "bertingkat", aku ora mung kaget, nanging uga kaget ... nii ... nglirik


                Iki apa ... Ing kene, mbah kakung kita ngalahake tank fasis tanpa utawa ora bisa nggunakake pencari jarak, kanthi bantuan serif ing puncak tutupe.
                kita ora bakal bisa dikalahake, dheweke ora bisa perang tanpa gadget elektronik
              2. 0
                4 Oktober 2015
                Yen ora rahasia, CARA????? Teknologi???? belay belay belay
        2. + 18
          3 Oktober 2015
          Kabeh iki apik banget, teroris dudu manungsa sing nganggep wong sing beda agama kaya asu, mula ora ana. Nanging, misale jek kula, ing tumindak tentara kita lan pimpinan negara ana jumlah tartamtu saka iklan kanggo senjata Rusia. Apa ora kanggo iki sing mbukak lan terus-terusan, sanajan ora ana sing mbutuhake, jinis bom lan misil, jinis pesawat lan peralatan liyane dijenengi, supaya mengko bisa luwih sukses didorong ing pasar ???.. Sawise kabeh, wong awam lungguh ing TV ora banget- iku penting, lan iku ora menarik kanggo ngerti kabeh sawetara saka arsenal pasukan kita, asil luwih penting kanggo wong-wong mau! Ketoke, ing kahanan krisis ekonomi, emphasis ing sukses dodolan senjata. Aku ora nglawan, anggere mengaruhi kesejahteraan kabeh warga.
          1. + 15
            3 Oktober 2015
            Ora, mesthi sampeyan salah. Iki mung visi lan peperangan modern. Iki ditindakake kanggo warga biasa supaya ora ana salah paham, ora ana jeritan tentara Rusia sing mati ewonan, lsp. Iki minangka salah sawijining strategi GDP ( mung laporan babagan karya sing wis rampung) Lan kita seneng yen dheweke bareng karo kita lan ora nutup mripat kanggo kita kaya ing USSR, lan minangka asil, kapercayan ing Putin saka warga berkembang ora mung ing Rusia nanging uga ing luar negeri. .
          2. mihasik
            +7
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka aktanir
            Apa ora kanggo iki sing mbukak lan terus-terusan, sanajan ora ana sing mbutuhake, jinis bom lan misil, jinis pesawat lan peralatan liyane dijenengi, supaya mengko bisa luwih sukses didorong ing pasar ???.. Sawise kabeh, wong awam lungguh ing TV ora banget- iku penting, lan iku ora menarik kanggo ngerti kabeh sawetara saka arsenal pasukan kita, asil luwih penting kanggo wong-wong mau!

            Iki ditindakake supaya kabeh wong kacukan ing jagad iki ora nggantung "jambs" "koalisi AS" ing kita!
            Rumah sakit Afghan wis bajingan kanggo gabungan kita!
            Kita nindakake kabeh kanthi bener: kanthi fakta video, apa, kepiye lan kapan.
            1. -3
              3 Oktober 2015
              Aku kudu ngomong yen video ora cukup. Lan ora banget promosi! am
          3. +2
            3 Oktober 2015
            Ayo jagad ngerti senjata Rusia luwih apik! Amerika muji dhewe ing kabeh film, nanging ing film kita, nganti saiki, padha mung omong kosong ...
            Kanggo perdagangan senjata, ora ana iklan sing luwih apik tinimbang nggunakake pertempuran sing sukses! hi
            1. +1
              3 Oktober 2015
              Kutipan saka Hippopotut
              Kanggo perdagangan senjata saka iklan paling apik hi

              Lan kita duwe klien sing luwih sugih.
        3. +2
          3 Oktober 2015
          Kanca-kancaku ing WTA, kaya sing wis ana lan mesthi, ora bakal nguciwani sampeyan!
          1. +1
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka gunter_laux
            Kanca-kancaku ing WTA, kaya sing wis ana lan mesthi, ora bakal nguciwani sampeyan!

            apik
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +7
        3 Oktober 2015
        Nonton dill ing video - iku Rusia sing teka - apa sampeyan duwe? Yen ora, sampeyan durung duwe Rusia !!!!!! Lan kabeh omong kosong iki sing mimpin menyang sirah dening parasut lan whistling iku omong kosong lengkap !!! Nanging yen sampeyan takon banjur ... keprungu
        1. +2
          3 Oktober 2015
          ...kita bakal teka. Utawa kita bakal teka?
          1. 0
            4 Oktober 2015
            svn (1
            ...kita bakal teka. Utawa kita bakal teka?



            ...... ayo nulungi sedulur cedhak!!! ombenan
    2. + 29
      3 Oktober 2015
      ya wis. lan presentasi ora bakal lara, lan tes ing kahanan pertempuran nyata mung bakal entuk manfaat ....
      lan mesthi, pengalaman tempur sing dipikolehi dening pilot lan teknisi bakal ora ternilai .... Muga-muga rotasi militer kita bisa diatur kanthi kompeten supaya akeh wong sing entuk pengalaman sing padha ....
      1. + 16
        3 Oktober 2015
        Iki to the point, wis ana jadwale, kanggo awak pesawat --- tunjangan sing apik lan peningkatan profesionalisme.
        Quote: DanSabaka
        tes ing kahanan pertempuran nyata mung bakal entuk manfaat ....
    3. + 13
      3 Oktober 2015
      Kutipan: Observer2014
      We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".


      Rurikovich (4) BY Dina iki, 13:41 ↑ Anyar
      Ya, ora bakal lara kanggo muter

      Apa sampeyan mikir - apa sing sampeyan omongake???

      Sakharov meh ora mbujuk setengah saka "bapak" kabeh bom kanggo njeblug ing Novaya Zemlya, lan wong Skandinavia isih hiccuping ...

      Lan sapa sing butuh gurun sing garing nganti atusan mil watara ???
      1. +8
        3 Oktober 2015
        Uga rampung wong lanang, sampeyan ora bakal ngomong apa-apa, iku perlu carane kanibal iki entrenched piyambak ana, akeh dhasar lemah, temenan Assad ora bakal luwih saka setahun.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 31
        3 Oktober 2015
        Paling kamungkinan, padha ora ateges senjata nuklir, nanging bom vakum! hi
        1. -13
          3 Oktober 2015
          Kutipan: kot28.ru
          Paling kamungkinan, padha ora ateges senjata nuklir, nanging bom vakum!

          Ora ana bom kuwi Nyuwun
          1. +5
            3 Oktober 2015
            http://topwar.ru/67879-samye-moschnye-i-opasnye-bomby-v-mire.html Читаем и смотрим. На всякий случай.
          2. +3
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka Prometey
            Ora ana bom kuwi

            Dheweke pancen ora ngerti, uga wartawan, ngapura. nangis Nerangake, aja nerangake, yen prinsip bledosan iku thermobaric, padha ora pengin ngrungokake apa-apa - padha rampung minus. Inggih, aku gryu - iku tembung sing nglarani ayu, kaya lintang pati, utawa lightsaber. Lan para prajurit uga seneng, amarga dheweke dhewe nggawe leladen ing wawancara, katon mung bakal dadi jeneng omah, lan kita kudu sabar.
          3. +3
            3 Oktober 2015
            sinau bagean Mat iku supaya disebut-bom volume-detonating
            1. 0
              5 Oktober 2015
              Kutipan: Saratovets
              bom bledosan volumetrik

              Ing kene sampeyan bakal sinau. Lan babagan vakum?
        2. +9
          3 Oktober 2015
          ana bom detonasi volumetrik ODAB !!!
      4. + 18
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka: veksha50
        Apa sampeyan mikir - apa sing sampeyan omongake???

        Ya, ora ... Kita ora pengin bang "diwasa", nanging bocah aran
      5. + 42
        3 Oktober 2015
        Aja bingung "bapak kabeh bom" lan "bom tsar". Iki beda-beda. Bapak kabeh bom yaiku bom vakum bahan peledak kimia 3,5 ton. Bom Tsar minangka amunisi termonuklir 58 megaton kanthi ukuran sing padha karo TNT .
        1. Komentar wis dibusak.
        2. gjv
          + 15
          3 Oktober 2015
          Kutipan: shinobi
          Aja bingung "bapak kabeh bom" lan "raja bom." Iki beda-beda. Bapak kabeh bom yaiku bom vakum kanthi 3,5 ton bahan peledak kimia.

          Kutipan: K-50
          Mbokmenawa tegese ODAB saka daya dhuwur

          AVBPM - Bom vakum penerbangan kanthi daya tambah (detonasi volumetrik). Bobot mbledhos 7100 kg. Kekuwatan jeblugan kasebut kira-kira 44 ton TNT. Dijamin radius karusakan 300 m. Ngrusak struktur sing paling dikuatake ing radius 90 m. Meh karusakan struktur beton bertulang sing dikuatake banget lan karusakan lengkap struktur sing ora dikuatake (bangunan omah) ing radius 170 m. saka struktur sing ora dikuatake, karusakan sebagian saka struktur sing dikuatake ing radius 300 m Penghancuran sebagian saka struktur sing ora dikuatake ing radius 440 m Gelombang kejut mecah struktur kaca ing radius 1120 m Gelombang kejut bisa ngalahake wong ing radius 2290 m
          Kutipan: K-50
          Iku abot, kira-kira 8 ton bobot, misale jek, ing kono, akeh pesawat kudu mimpin kanggo iki.

          Ing video sing ditampilake
          Kutipan saka APAS
          Iki?

          siji angsa putih ditampilake.
          1. +3
            3 Oktober 2015
            Dadi? Apa kabeh mayit bakal ramah lingkungan? Apa ngimpi elek! wassat
          2. 0
            5 Oktober 2015
            senjata elek. Kita kudu milih, mung marang wong. Sawise kabeh, kewan sing ora salah nandhang sangsara.
        3. + 17
          3 Oktober 2015
          Kutipan: shinobi
          Rama kabeh bom iku bom vakum karo 3,5 ton saka bahan peledak kimia


          Yuri, mugi kula njlentrehake "Ibu saka kabeh bom" yaiku bom termobarik AVBPM. Ing proyektil kasebut, propylene utawa ethylene oxide, sing nduweni titik didih kira-kira 11 derajat, digunakake minangka bahan bakar. Sajrone detonasi muatan kasebut, awan aerosol dibentuk, sing bereaksi karo oksigen, nyebabake bledosan. Bom thermobaric Rusia AVBPM dikembangake ing taun 2007, bobote 7,1 ton, lan daya mbledhos tekan ton 44. Ing babagan daya rusak, amunisi iki bisa dibandhingake karo senjata nuklir taktis, nanging ing wektu sing padha, ngasilake mung 0,3. persen daya saka Amérika "Bayi" (Hiroshima utawa Nagosaki). Ora ana data khusus babagan AVBPM, amarga proyek iki diklasifikasikake ing Rusia.

          Dadi jinis bakal luwih akurat. hi
          1. +3
            3 Oktober 2015
            Aku ngomong babagan apa sing dakdeleng lan didemek karo tangane flyers, lan isih enom, ing USSR, mula aku nyopot topi menyang desainer produk anyar lan eseman kanthi seneng! apik
      6. +8
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka: veksha50

        Apa sampeyan mikir - apa sing sampeyan omongake???

        Sakharov meh ora mbujuk setengah saka "bapak" kabeh bom kanggo njeblug ing Novaya Zemlya, lan wong Skandinavia isih hiccuping ...

        Lan sapa sing butuh gurun sing garing nganti atusan mil watara ???

        Mbokmenawa tegese ODAB saka daya dhuwur, lan ora "ibu Kuzkin", kang dibuwang menyang Novaya Zemlya lol hi
      7. +4
        3 Oktober 2015
        ..
        - dadi lali - iku wektu kanggo ngelingake ....
      8. + 15
        3 Oktober 2015
        "veksha50"
        Kolega, ngapura kula kanggo impudence ditampilake kanggo marshal TAPI!
        Sampeyan mbingungake nuklir "ibu Kuzkina" lan vakum "bapak kabeh bom!"
        Minangka wong jujur, sampeyan mung kudu bali kabeh seneng
        Tulus Pengamat 2014
      9. jj
        +3
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka: veksha50
        Sakharov meh ora mbujuk setengah saka "bapak" kabeh bom kanggo njeblug ing Novaya Zemlya, lan wong Skandinavia isih hiccuping ...

        Ora ana setengah saka "bapak", nanging setengah saka "ibu Kuzka" ana
      10. +3
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka: veksha50
        Sakharov meh ora mbujuk setengah saka "bapak" kabeh bom kanggo njeblug ing Novaya Zemlya

        opo Georgy.. ah Sugeng siang, omong-omong! hi
        Dadi, kayane sampeyan lan "lawan" sampeyan ngomong babagan amunisi sing beda.. ing kene, kayane, ora ana sing aktif gagap babagan konfrontasi nuklir - sawise kabeh, kita isih kudu ngompa minyak Siria luwih saka sepuluh taun. ! Lan kepiye carane bisa ditindakake ing kahanan kontaminasi radioaktif? Nyuwun
      11. +2
        3 Oktober 2015
        Sampeyan mbingungake paus karo raja.

        Bom detonasi volumetrik pesawat kanthi daya tambah - sebutan resmi saka bom penerbangan Rusia saka jeblugan volumetrik. Jeneng ora resmi liyane - "Bapak kabeh bom" - nuduhake julukan Amérika GBU-43 / B "Mom of all bombs" (backronym Mother Of All Bombs saka Massive Ordnance Air Blast asli - amunisi bledosan dhuwur kaliber gedhe. ), sing dianggep minangka amunisi non-nuklir paling kuat sadurunge lan ana ing layanan karo Angkatan Udara AS
      12. +1
        3 Oktober 2015
        Bapak dudu ibune Kuzi, mung Maria http://www.tesla-tehnika.biz/most-engine-bomb-world.html. Ing kene bapak kita - Bapak kabeh bom

        Bom vakum sing paling kuat saiki nduweni kapasitas 44 ton setara TNT, sing njanjeni radius karusakan sing dijamin 300 meter. Sampeyan kudu ngarep-arep manawa senjata iki bakal diuji mung ing situs tes.
        Sumber: http://samiye.ru/post/samaya-bolshaya-i-moshchnaya-v-mire-bomba.html
        1. +3
          4 Oktober 2015
          Kita nemokake sing bisa diomongake, kita ana ing Suriah ora bakal nggunakake tujuan kasebut. Wis cukup, aku kasengsem banget ing salah sawijining aspek masalah Timur Tengah sing padha. Dheweke ujar yen ISIS nyolong produk minyak. Lan sampeyan ora sengaja krungu keluhan saka kartel minyak yen lagi ngompa minyak ing Irak yen ana sing dicolong saka dheweke. Aku ora. Ya, lan sampeyan mbokmenawa. Ana sing ora bisa nyukupi kebutuhan. Sawetara jinis game licik. Lan mesthi ora ana nyolong. Ana jelas perjuangan kanggo masa depan BV. Aku bakal nerangake. karo awal abad anyar, demokrasi lawas padha sibuk karo Afrika. Ana sawetara seri kudeta sing langsung diakoni dening demokrasi lawas. A bummer mung ing Mali, Prancis isih kekacauan ing kono. Sampeyan bisa ngelingi carane PBB (pasukan) langsung mbantu Prancis kanggo nyerang Istana Presiden ing Republik pulo, padha nyoba kanggo knocked mudhun Aljazair ora tuwuh bebarengan. Dhèwèké nanggulangi dhéwé lan ora gelem nulungi Prancis, nalika kabèh wong ngetutké kedadéan ing Aljazair, donya nyebar warta sing mbalikké kabèh. Ing dhasar Segara Mediterania, pengintaian nemokake cadangan gas sing gedhe banget. Ya, sing gedhe banget lan ing ngendi pesisir Timur Tengah sing bener. Sing duwe garis rak paling gedhe ing Timur Tengah. Bener, Suriah. Sawise kabeh, iki kabeh kedadeyan ing ngarep mata kita. Israel njupuk Lurung Gaza kanggo mulihake ketertiban lan ndhikte. Syekh-sheikh sing sugih padha kelingan yen wong-wong Arab padha cepet-cepet ngrusak kabeh Afrika sisih lor, nanging ing pengawasan saka Demokrat lawas Sawise pogrom lan ontran-ontran, para syekh ditawani kanggo ngatasi masalah kasebut luwih cedhak karo wates sampeyan. Elinga, sanajan ing Emirates, sawetara wong nyoba main miturut aturan kasebut. Wangsulane cepet lan kejam.Ya, lan kahanan ing wilayah kasebut dhewe wis owah banget. Bangsa Israel bisa nggawe kerjasama ing pirang-pirang wilayah. Ora ngiklanake, nanging iki nyatane. Dhuwite syekh lan ketekunan. wong Israèl wis metokaké woh. Kesatuan militer lan ekonomi alon-alon digawe ana ing sangisore bebaya saka Teheran, lan Emirat, sawise ngrasakake yen bisa ngganti kekuwatan ing negara-negara, banjur mata menyang Suriah lan Turki uga. padha (Turki) kasengsem ing sisih lor Suriah. Iku ora apik kanggo duwe garis pantai dawa kuwi. Cekakipun, padha digawe Komite kanggo Kawilujengan Suriah lan kita lunga. Lan Tentara Siria kanthi cepet ngirim demokrasi iki, sing ngormati nyawane akeh wong Siria, marang para leluhur. sesok. Lan ISIS minangka pasukan serangan. Nanging kontradiksi terus-terusan muncul. Amerika Serikat percaya yen bakal liwati wektu. Lan banjur Rusia wiwit badai salju ing kekacoan iki, ora digatekake babar pisan. Saiki ana kahanan sing kabeh panitia bakal cepet-cepet menyang pelanggan. Ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure. Lan ing kene ana wektu liyane lan Tehran uga wiwit nulungi para revolusioner kasebut. Masa depan bakal ditampilake.
      13. mihasik
        +1
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka: veksha50
        Lan sapa sing butuh gurun sing garing nganti atusan mil watara ???

        Lan sapa sing butuh ara-ara samun?) Tingkat siji),
      14. +2
        4 Oktober 2015
        Bener! Padha lan "ibu" (merikosovskaya) fatit aran Lan "bapak" isih kudu dijaluk ... Dheweke nemokake ch..n dheweke ora ana ing tong sampah, supaya dheweke bisa nyodok ing endi wae ...
        ombenan
    4. + 18
      3 Oktober 2015
      Kutipan: Observer2014
      We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".

      Iki?
      1. +7
        3 Oktober 2015
        "APASUS
        Iki?"
        Ya, dheweke!
      2. +6
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka APAS
        Iki?

        Dheweke banget prajurit
      3. +6
        3 Oktober 2015
        Ya Ya! Dheweke paling. hi
    5. +8
      3 Oktober 2015
      langsung potongan 10 karpet))
      Apa menarik kanggo nimbang kemungkinan bom karpet karo bom kuwi?
      1. +3
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka Molgro
        Apa menarik kanggo nimbang kemungkinan bom karpet karo bom kuwi?

        Iku abot, kira-kira 8 ton, misale jek.
        Ing kana, akeh pesawat kudu didorong kanggo iki.
        1. +1
          3 Oktober 2015
          Tu 160 bakal bisa njupuk 4 bom kuwi menyang teluk bom.
    6. +3
      3 Oktober 2015
      Aku menek maju, ora plus. Sampeyan bisa minus.
      ISIS nuduhake bunker sing dirusak dening VKS kita
      http://www.youtube.com/watch?v=3PGfUX4XWBg
      1. + 17
        3 Oktober 2015

        Punika video. Ora ana gambaran lengkap babagan wilayah kasebut.
        1. SSR
          0
          3 Oktober 2015
          Lan video iki umure kira-kira 3 dina, sawise pamboman pisanan.
        2. +5
          3 Oktober 2015
          Aku mangu-mangu manawa bolongan iki minangka jejak saka mlebu bom aerial. Biasane tilas saka amunisi iku bunder utawa meh bunder, nanging ing kene kaya bom ngubur dhewe nganggo pacul. Kapindho, menyang ngendi bledosan kasebut? Yen munggah, banjur corong bakal temen beda. Utawa ana opsi liyane?
      2. jj
        +3
        3 Oktober 2015
        Quote: Optimis waja
        ISIS nuduhake bunker sing dirusak dening VKS kita

        Wong mati ora kringet
    7. +2
      3 Oktober 2015
      Oh, saka sisih liyane aku pengin ndeleng video (
      1. 0
        4 Oktober 2015
        Quote: Sipil
        http://www.tesla-tehnika.biz/most-engine-bomb-world.html

        Sawetara wis weruh ...
        ombenan
    8. +3
      3 Oktober 2015
      Penerbangan militer Rusia nggunakake bom pangeboman sing dipandu presisi GLONASS paling anyar ing Suriah nglawan teroris Negara Islam (IS), ujare juru wicoro VKS, Sabtu.

      "Nalika nggarap infrastruktur militan, penerbangan Rusia nggunakake senjata tliti paling anyar, utamane bom aerial sing dikoreksi. Bom kuwi nindakake pangaturan sawise misahake saka swiwi liwat satelit GLONASS. Dheweke uga nampa koordinat saka pesawat. Mangkono, akurasi hit iku plus utawa minus rong meter, preduli saka kahanan cuaca lan mangsa. Iki ndadekake bisa numpes target militan kanthi akurat lan ora kalebu korban sipil, "ujare juru wicoro VKS, laporan RIA Novosti.

      Bom udara KAB-250 dicemplungake saka pengebom Su-34 saka dhuwur limang kilometer, tambahe.
      lan KAB-250S uga ing operasi.
      1. 0
        3 Oktober 2015
        sing paling penting karo dhuwur 5 km lan ora ana ula sing entuk - ora ana, Pak !!!
    9. -13
      3 Oktober 2015
      kita ora duwe, sawetara pamer
    10. 0
      3 Oktober 2015
      Kutipan: Observer2014
      "bapak kabeh bom".

      Sampeyan bisa mbayangno? Sialan, apa
    11. 0
      3 Oktober 2015
      We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".

      Dheweke ora bakal. Ya, lan kanggo penerbangan sing beroperasi ing kana, iku abot ...
    12. Komentar wis dibusak.
    13. 0
      3 Oktober 2015
      Ora apa-apa... Kerja ing proses.
    14. +3
      4 Oktober 2015
      Hello Saiki bakal ana lolongan sing demokrat bener rightly wis matèni. Lan iki, kanthi cara, bener. Bunker-bunker kasebut ora jenggot, nanging para priyayi sing katon saka negara-negara koalisi nglawan ISIS. Kita mung lan sembrono ngumumake dheweke nabrak obyek sing didhelikake lan dilindhungi banget. Penggalian sing mriyang ditindakake maneh. mbokmenawa spesialis saka Turki lan negara liyane ana. Iki sing diwedeni para kooperator yen dheweke nggawe Koalisi Anti-ISIS. Aku bisa prédhiksi yen eksodus massal kabeh sing diarani koordinator pasukan khusus menyang negarane bakal cepet diwiwiti. akeh kanca saka manca koalisi sing padha. Kabar ala cepet nyebar, ora suwe kafilah pasukan khusus bakal ditarik saka Suriah.
    15. +1
      4 Oktober 2015
      Ya, pilihan iki yen ing pungkasan periode operasi sing disetel dening presiden, dheweke ora bakal tepat wektu.
      1. 0
        4 Oktober 2015
        Lemah, ketoke, bunker, amarga mung siji bom ambruk dadi quanta cilik.
    16. 0
      5 Oktober 2015
      Lan apa "bapak kabeh bom"?
      1. 0
        9 Oktober 2015
        rama kabeh bom disebut bom vakum Rusia paling gedhe
    17. 0
      6 Oktober 2015
      dening fashington!

      ngakak, masih pagi...
  2. + 20
    3 Oktober 2015
    Singkatipun Allah Akbar...! hi
    1. + 20
      3 Oktober 2015
      Pancen, Akbar!
      1. +6
        3 Oktober 2015
        Quote: DanSabaka
        Pancen, Akbar!

        Iku meh sandhi nganti padha ngalih menyang numerik opo
        Ya dudu aku mandheg Bocah-bocah padha ngomong. ya
        1. 0
          17 Oktober 2015
          iki ing Chechnya, lan ing Afghanistan wis ing 1984 pangguna numerik!
    2. +4
      3 Oktober 2015
      Quote: MIKHAN
      Singkatipun Allah Akbar...!

      Mungkin wektune wong-wong mau padha nguwuh “Allah kerim”?
      1. +2
        3 Oktober 2015
        Quote: MIKHAN
        Singkatipun Allah Akbar...!
        Meehan,
        Sampeyan ngalih menyang hoki ..? Aku mung bungah, apik lan dipaku menyang titik (ayo, aku wis maca pikirane kanggo sawetara taun. Aku seneng banget --- capaciously lan filosofis))) ombenan
      2. +1
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka Castor
        Quote: MIKHAN
        Singkatipun Allah Akbar...!

        Mungkin wektune wong-wong mau padha nguwuh “Allah kerim”?


        Kanggo Muslim, saiki luwih cocog kanggo nguwuh Allayavbar!
  3. +8
    3 Oktober 2015
    Cantik!!! Pendekatan media uga nyenengake.
    1. + 17
      3 Oktober 2015
      Kutipan: Alexander2012
      ayu!!!

      Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nuduhake carane Su-34 karo bom beton-tindik BETAB-500 numpes militan ISIS

      Rincian panggunaan senjata marang teroris ISIS ing Suriah marang ing Kementerian Pertahanan Rusia
      1. +2
        3 Oktober 2015
        Iklan ing video "Antihemorrhoids - paling efektif kanggo dina iki." Lama nangis... apik
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 13
      3 Oktober 2015
      Ya. Lan padha menehi panjelasan pas wektune.
      Kita nandheske manawa crosshair ing bingkai kontrol objektif sing diterbitake ora dadi titik tujuan kanggo nggunakake amunisi.


      Wingi, "kuna" ngindhari bab sing padha.
      Murni intuisi aku bisa nyekel. Pigura sing kita deleng, kaya sing dakmangerteni, digawe dening UAV. Apa sing kita deleng? Crosshair ing tengah. Kenapa BP kudu mlebu? Sawise kabeh, miturut kabeh, njupuk ing mode otomatis. Yen UAV dipimpin dening operator (nalika njupuk), dheweke bakal kanthi otomatis, kanthi refleks, narik joystick utawa mouse (aku ora ngerti apa sing ana) menyang awake dhewe kanggo ndeleng pusat gempa. Aku bakal narik))) Nanging kita mung ndeleng "pecahan". Operator bisa ngerti ngendi hadiah kudu mabur. Dheweke mesthi bakal nggawa crosshair menyang titik kritis. Mesin kasebut mung menehi panorama kanthi situs kebangkrutan kira-kira kanggo PSU.
      Subyektif, mesthi, tanpa pratelan kanggo bebener.

      Choate ora nggatekake firasatku Nyuwun
      Kutipan: Alexander2012
      Cantik!!! Pendekatan media uga nyenengake.
      1. +4
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka Hariva
        Choate ora nggatekake firasatku


        Maksudku..digatekake? Wiwit dina pisanan, pas video pisanan ditampilake ... karo "kumelun" ... dheweke langsung ngomong ... sing padha "kerja" .. "liwat moncong" .... apa liyane petunjuk lan sawetara jenis "nglirwakake" bisa ana "?
        BP kudune kena target, lan "nyeleh" karo kekurangan 500 meter.. dadi mung pecahan sing mabur menyang slope.
        Apa crosshair UAV katon persis ing area target?

        Apa masalah utawa sawetara .. claims? Nyuwun
    4. + 17
      3 Oktober 2015
      Lan marketing uga. Macem-macem jinis amunisi digunakake kanthi panjelasan sing cocog babagan efektifitase.
      Wong sing sopan dihormati saben wong, lan wong sing sopan lan pinter dihormati.
  4. +1
    3 Oktober 2015
    apik tenan!! Aku wonder sing mbenerake bom iki ing lemah?!
    1. +6
      3 Oktober 2015
      Ora ana wong. Ing KAB 500 TV, laser lan bimbingan S-ke GLONASS. Ing cendhak, ayo lan lali, kabeh kajaba laser, ana operator PRnK utawa target laser saka lemah.
    2. +5
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka Izotovp
      apik tenan!! Aku wonder sing mbenerake bom iki ing lemah?!

      Intelijen Kurdi, intelijen Assad, intelijen Iran lan Irak.
      1. +2
        3 Oktober 2015
        Sebutan target wong liya ... iki ora apik ... Sampeyan ora ngerti gol apa sing bisa ditonjolake. Provokasi lan suap langsung ora dikecualian lan akeh banget (((
        1. 0
          3 Oktober 2015
          Aku ora paranoid, nanging rega dhuwur banget kanggo kita. Lan sanajan sampeyan duwe mania buron, iki ora ateges sampeyan ora dituruti.
          1. +6
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka Izotovp
            Sebutan target wong liya ... iki ora apik ... Sampeyan ora ngerti gol apa sing bisa ditonjolake. Provokasi lan suap langsung ora dikecualian lan akeh banget (((

            Kaping pisanan yaiku intelijen Assad saka Iran lan liya-liyane. Sawise iku, pengintaian tambahan saka target kasebut ditindakake kanthi UAV Rusia (lan setan ngerti apa maneh ...). Mung sawise iku, lan mung ora ana warga sipil ing sacedhake, VKS ngirim serangan bom pinpoint. Dadi, ora kabeh ala.
            Lan paranoia ing kasus kasebut mung migunani. ngguyu hi
        2. +1
          4 Oktober 2015
          Provokasi ora bakal bisa, sebutan target dudu penunjuk laser. Beam blinks cukup angel - sinyal dienkode. Loro-lorone kanggo nyegah gangguan sing ora disengaja utawa disengaja, lan kanggo pangenalan. Apa kode akses kanggo pangguna, lan langkah-langkah apa sing ditindakake nalika ditangkep dening mungsuh utawa ngiyanati peralatan - aku ora ngerti.
  5. +5
    3 Oktober 2015
    Kita mulang wong Jerman mangan kentang karo sauerkraut, kita bakal mulang iki keprungu
    1. +5
      3 Oktober 2015
      Ing salawas-lawase aku elinga, sanajan ing Ivan the Terrible, Jerman diundang kanggo mulang leluhurmu kanggo nalar.
      Lan sajian karo sauerkraut lan kentang diarani kentang kleis dening Jerman lan iki minangka sajian nasional paling ora wong Jerman Rusia.
  6. + 22
    3 Oktober 2015
    Su-34 dikirim langsung menyang Allah
    1. + 20
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka turbo
      Su-34 dikirim langsung menyang Allah

      Service - ing tingkat paling dhuwur.
    2. +2
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka turbo
      Su-34 dikirim langsung menyang Allah

      Aku kelingan. Biyen, pilot Irak mbajak pesawat tempur Soviet paling anyar. Kesimpulan: aja nganti wong-wong Yahudi cedhak lapangan udara. prajurit
    3. +4
      3 Oktober 2015
      Nanging ing pengebom kita wis wektu kanggo nggambar lintang abang miturut jumlah urutan sing sukses. Ing tingkat iki, layung bakal dadi warna utama kamuflase pesawat serangan kita.
  7. + 25
    3 Oktober 2015
    Mantap!!!!

    ps pasuryan nalika sampeyan fly kanggo jancok teroris.
    1. + 12
      3 Oktober 2015
      Quote: Kenji
      Mantap!!!!
      1. + 12
        3 Oktober 2015
        Apa sampeyan bisa mbayangno reaksi ISIS, dheweke ngira bakal dibom ala Yankees kanthi ngeculake amunisi lan amunisi, lan ing kene kita ngobong saka jantung kanthi piercing beton lan bom liyane)
        1. +5
          3 Oktober 2015
          Wingi, Yankees "wani" ngebom loro ekskavator ISIS. Iki ora guyon, iku presented ana minangka utama kamenangan .
    2. + 36
      3 Oktober 2015
      Quote: Kenji
      Inggih!!!!ps pasuryan nalika sampeyan fly kanggo jancok teroris.

      LAN aku! LAN aku! AKU JUGA PENGEN "SAYA PUTIN"!
      1. +1
        3 Oktober 2015
        Matur nuwun! Ngakak))))))
    3. Komentar wis dibusak.
  8. +3
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Observer2014
    We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".

    Apa sampeyan babagan?! Yen babagan "dheweke" - pip ing ilat!
    1. +1
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka asbond
      We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".
      alien ngguyu
  9. +8
    3 Oktober 2015
    Strictly, dingerteni lan cetha. Kepiye carane ora tuku senjata Rusia? Lan iki sawise bom rumah sakit dening Amerika.
  10. + 14
    3 Oktober 2015
    Informasi saben dina babagan sorties lan target target. Wong saka koalisi bisa gumunggung iki? Lan padha wani mbukak cangkeme kanggo tumindak Rusia.
    1. -6
      3 Oktober 2015
      Ya, sejatine bisa, nulis ing Google koalisi sing rusak lan sampeyan bakal weruh 100000 warta kaya ngono.
      1. + 20
        3 Oktober 2015
        Babagan excavator utawa pernikahan sing rusak, rumah sakit?
        1. Komentar wis dibusak.
        2. -1
          3 Oktober 2015
          Inggih, inggih

          "Dicathet yen wiwit 26 Agustus, wong Kurdi wis tumindak kanthi dhukungan saka koalisi internasional lan mbebasake luwih saka 200 meter persegi saka ISIS. km saka wilayah cedhak kutha Tuz-Khurmatu.

          ISIS nglawan kabeh wong: tentara koalisi mateni 9 ewu militan sajrone 10 wulan

          Drone AS mateni pimpinan ISIS ing Suriah

          AS mateni loro pimpinan ISIS ing Afghanistan


          Panguwasa Irak ujar manawa wis mbebasake kutha gedhe Tikrit, sing ana ing kontrol militan Negara Islam, kanthi dhukungan saka pasukan koalisi internasional sing dipimpin AS.
          1. +9
            3 Oktober 2015
            Lan iki kabeh ing 4 taun?
  11. + 26
    3 Oktober 2015
    Igil duwe tangisan anyar: -Duh Gusti, aku ana ing neraka.
    1. +2
      3 Oktober 2015
      Setuju))))))))))))))))))
  12. +9
    3 Oktober 2015
    "Operasi sistem pertahanan udara ing wilayah panggunaan pesawat Rusia ing Suriah durung kacathet" ...


    Nanging sawetara wartawan bisa ngumumake Su-25 sing mudhun ing wayah esuk ...

    Lan kabeh padha, langkah-langkah keamanan kudu ditindakake dening flyers ... Saiki AS, Turki, lan wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah bisa mbuwang MANPADS menyang militan, lan ora mung ...
    1. +2
      3 Oktober 2015
      Iku misale jek sing padha bisa karo limang ewu, supaya padha ora entuk MANPADS. Senajan ora cetha carane rooks bisa ing kono, padha isih kudu fly ngisor. Kayane ana "pembawa kargo garing" ing Sm-kah, miturut review saka Georgia, padha ora ala marang MANPADS, menyang wilahan mburi.
    2. +3
      3 Oktober 2015
      Kanggo sampeyan, dheweke nulis "sajrone komisi kabeh sorties dening pesawat kita, sistem perlindungan udhara khusus digunakake." Lan mbok menawa iki "Lever" utawa liya-liyane.
      1. +1
        3 Oktober 2015
        Quote: pemotong sekrup
        Kanggo sampeyan, dheweke nulis "sajrone komisi kabeh sorties dening pesawat kita, sistem perlindungan udhara khusus digunakake." Lan mbok menawa iki "Lever" utawa liya-liyane.

        Su-25SM "Vitebsk-25", Su-24M lan Su-34 - "Khibiny-u" ... Bener yen aku salah eseman
        1. 0
          4 Oktober 2015
          Su-24M lan Su-34 duwe "Khibiny-u" ... Bener yen aku salah

          "Khibiny" direncanakake dipasang ing Su-24MK. Proyek kasebut ora ditindakake, Khibiny ora tau ngadeg ing Su-24M.
          Sistem pertahanan udara kanggo Su-24M BKO-2 Karpaty kalebu SPO-15M Bereza, penemu peringatan peluncuran rudal Mak-UL, stasiun perang elektronik SPS-161/162 Geran, lan peralatan tembak kanggo DO lan LTC .

          http://www.modernforces.ru/su-24m/
    3. +5
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka: veksha50
      "Operasi sistem pertahanan udara ing wilayah panggunaan pesawat Rusia ing Suriah durung kacathet" ...


      Nanging sawetara wartawan bisa ngumumake Su-25 sing mudhun ing wayah esuk ...

      Lan kabeh padha, langkah-langkah keamanan kudu ditindakake dening flyers ... Saiki AS, Turki, lan wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah bisa mbuwang MANPADS menyang militan, lan ora mung ...

      Mbuwang meh 100% yakin. Istiméwa ora seneng nalika guano muzzle kanggo kabeh donya. Dheweke bakal ujar manawa ISIS direbut maneh saka Irak.
      1. +2
        3 Oktober 2015
        Yen "dibuwang", banjur sistem proteksi ing papan, sing kasebut ing artikel kasebut, bakal bisa digunakake)) keprungu Diverifikasi ing Georgia))
      2. +1
        4 Oktober 2015
        Lan yen padha uncalan munggah, ora Jarum karo Willows miwiti tengen ana ing Afghanistan?
        Aku krungu yen dina liyane padha duwe sawetara jenis Galaxy ambruk pas lepas landas. Mungkin kanthi ora sengaja, aku ora ana - aku ora ngerti. Ora ana sebabe wong-wong mau nesu banget, mula dheweke ngebom rumah sakit.
    4. +3
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka: veksha50
      Lan kabeh padha, langkah-langkah keamanan kudu ditindakake dening flyers ... Saiki AS, Turki, lan wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah bisa mbuwang MANPADS menyang militan, lan ora mung ...

      Padha bisa uncalan soko, nanging mung militan ora kamungkinan kanggo njamin sing nggunakake marang pesawat Russian, lan ora marang sipil sembarang, kalebu Kabeh padha, njupuk mudhun pesawat militèr cukup masalah, lan sipil, utamané nalika kebangkrutan karo 100% kemungkinan. Lan bisa dadi pesawat saka negara apa wae. Sapa sing pengin risiko kaya ngono?
    5. +9
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka: veksha50
      Nanging sawetara wartawan bisa ngumumake Su-25 sing mudhun ing wayah esuk ...

      Esuk aku maca ing UKROSMI babagan 2 loro ditembak mudhun.
      Nah, kanggo cemilan:
      (bisa diklik)
      1. +8
        3 Oktober 2015
        Kutipan: 23 wilayah
        Nah, kanggo cemilan:

        Dimuat ing galosh!
        Iki carane akeh pasukan khusus dilebokake ing Ka-50, mbokmenawa kabeh divisi kavaleri? opo
      2. +2
        3 Oktober 2015
        Ya, iki dibuwang dening spesialis. Ditulis kanggo seneng-seneng kanggo wong-wong sing ngerti masalah ing paling sethitik, nanging nyerat pancen ngelawan!
        Dadi ora ana regane. Luwih apik nulis babagan UFO.
    6. Komentar wis dibusak.
  13. + 14
    3 Oktober 2015
    Khokhlov padha begja, sanadyan...Gusti Allah mberkahi wong-wong mau lan Putin! hi
    1. + 27
      3 Oktober 2015
      Quote: MIKHAN
      Khokhlov padha begja, sanadyan...Gusti Allah mberkahi wong-wong mau lan Putin! hi
    2. + 30
      3 Oktober 2015
      Lawakan minangka lelucon, nanging ing dill terus menehi "sensasi delusional".
      Moscow ngerti babagan pertahanan udara Ukraina sing kuat, mula dheweke ora aktif nggunakake penerbangan ing perang ing Donbass. Pramila pesawat Rusia saiki ngoperasikake Suriah, lan ora liwat Ukraina, pakar politik Alexander Paly percaya.
      http://uapress.info/ru/news/show/98143

      Pertahanan udara Ukraina !!! Gusti Allah mboten sare! Iku ora kanggo apa-apa sing kabeh pesawat sipil wis mabur sak Ukraina!
      1. +7
        3 Oktober 2015
        Pertahanan udara Ukraina
        1. 0
          5 Oktober 2015
          amunisi akeh lemak?
  14. +3
    3 Oktober 2015
    Sabanjure ing baris punika amunisi bledosan volumetrik.
    1. +3
      3 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Sabanjure ing baris punika amunisi bledosan volumetrik.

      Dheweke ora bakal ditampilake.
  15. +9
    3 Oktober 2015
    Pengebom garis ngarep Su-34 ngirimake serangan presisi ing kamp militan ISIS ing wilayah MAARET-EN-NUUMAN, provinsi IDLIB, dikoreksi nganggo bom KAB-500. Miturut data kontrol objektif, benteng teroris dirusak, gudang amunisi, bahan bakar lan pelumas, uga 7 peralatan dirusak.

    Ing latar mburi serangan udara "presisi dhuwur" kanthi senjata "cerdas", Amerika Serikat ing rumah sakit lan warga sipil ing Afghanistan katon apik banget.
  16. + 16
    3 Oktober 2015
    Soko babagan pesen saka markas kita ngelingake swarane Levitan ing Perang Donya II. Aku ora ngerti kenapa ana asosiasi kasebut, nanging aku seneng banget kanggo persiapan kita (kanggo Krasmash - Rusia, amarga aku mung wong Belarusia) hi
    1. 0
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka nowar
      kanggo Krasmash - Russian, amarga aku mung Belarusian

      Apa sampeyan nelpon kula? aran
      1. +2
        3 Oktober 2015
        Kutipan: Krasmash
        Apa sampeyan nelpon kula?

        Disebutake mung kanggo wingi th
        Krasmash (9) Wingi, 10:45 ↑
        Kutipan saka nowar
        Ora ana sing narik kita, kahanan kasebut jelas - salah siji kita ndhukung Assad lan ngresiki BV saka geng teroris gedhe, utawa nggabungake kanthi mundhut kapentingan lan pengaruh kita ing saindhenging wilayah kanthi destabilisasi wates kidul kita.
        Nyuwun pangapunten, nanging carane Belarus mbantu Assad, mesthine aku ora ngerti apa-apa. Ora ana kesalahan, Sergey. ombenan
        1. +2
          3 Oktober 2015
          Kutipan saka nowar
          Disebutake mung kanggo wingi th

          Lan aku cepet-cepet, aku ngerti kabeh, leluhurku saka Belarus, kene.
      2. +7
        3 Oktober 2015
        Kita kabeh wong Rusia, sedulur nglirik Ngomong-ngomong, durung suwe aku maca maneh babagan carane angel wong Belarusia ing Perang Dunia II lan carane ngumbah getih wong-wong sing teka ora kurang kuat ... Kehormatan lan memori langgeng kanggo para leluhur kasebut!
        Good luck lan kesehatan kanggo loro hi
        1. 0
          3 Oktober 2015
          Kutipan: Baikal
          Good luck

          Aaaaaaaaaaaaa.. Bejo sampeyan, moderator ora ngganggu sampeyan saka pelanggaran hukum, kaya aku. nangis
      3. +2
        3 Oktober 2015
        Kutipan: Krasmash
        Apa sampeyan nelpon kula?

        "-Sapa jenengmu?
        - Dheweke ora nelpon aku, aku teka dhewe!
        Rubah gedhe." (c) ngguyu
        1. 0
          3 Oktober 2015
          Kutipan: K-50
          Dheweke ora nelpon aku, aku teka dhewe!

          Ing kene aku uga bakal duwe, rubah sing bentuke Banshee bakal teka.
        2. +1
          4 Oktober 2015
          Kutipan: K-50
          Kutipan: Krasmash
          Apa sampeyan nelpon kula?

          "-Sapa jenengmu?
          - Dheweke ora nelpon aku, aku teka dhewe!
          Rubah gedhe." (c) ngguyu

          "Kok lemu banget?"
          "Ora lemu, nanging KEPENUH"
          ombenan hi
    2. +1
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka nowar
      amarga aku mung Belarusian

      Iku ora kaya Rusia ing kabeh lan iku basa manca, lan sajarah ora umum, lan tanah wis rasa beda, lan wit-witan tuwuh beda, lan leluhur kita ora tau umum, lan ing umum apa kita duwe getih beda? Sampeyan wis rampung brainwashed. Eh...(((
      Nanging yen tanpa looking menyang passport, carane mbedakake Russian saka Belarusian? TAPI? ;)
      1. +3
        3 Oktober 2015
        Simbah, dheweke ora ngerti komentar kasebut, nanging sampeyan nyepetake. Ora apik.
  17. + 12
    3 Oktober 2015
    Kita fokus ing kasunyatan manawa crosshair ing bingkai kontrol objektif sing diterbitake ora dadi titik tujuan kanggo nggunakake amunisi, nanging pusat fokus kamera video saka kendaraan udara tanpa awak sing ngawasi asil kekalahan.
    Iki minangka klarifikasi sing kompeten, banjur sawise nembak sing dioyak wong sing padha ing TV kanggo dina katelu (Russia1, Live News), swara wis muni: - YEAH, LOST 100 meter !!! Dheweke ngarahake menyang desa, nanging dheweke tekan gunung, neraka ngerti ngendi !!! Obrolan kasebut lan, sing paling penting, tembakan sing ora diterangake menyang pamirsa sing prasaja nyebabake gosip sing ora perlu lan mbebayani. More openness - liyane supaya.
  18. +7
    3 Oktober 2015
    Aja padha ngomong yen Federasi Rusia nggunakake "sampah" kanggo nyerang ISIS lan warga sipil nandhang sangsara iki. SU24M2 lan SU25SM wis nganyari karo sistem penampakan modern, senadyan kasunyatan sing pesawat dhewe bisa digawe ing USSR. Titik serangan nyata. Ora ana alesan kanggo mangu-mangu. Koordinasi karo tentara SAR menehi asil militer sing apik banget. Mesthine teroris bakal nganyarke sistem pertahanan udara ... Ayo dipriksa efektifitas sistem perang elektronik sing ana. nyatane.
  19. +3
    3 Oktober 2015
    Quote: MIKHAN
    Singkatipun Allah Akbar...! hi


    Pancen akbar - kanggo ngalahake parasit, yen ora bakal apik kanggo sampeyan. Bajingan iki mlaku-mlaku ing dalan karo kita - aja kuwatir, ibu!
    1. +2
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka iliitchitch
      Bajingan iki mlaku-mlaku ing dalan karo kita - aja kuwatir, ibu!


      - Mesthi wae Rusia nindakake serangan udara ing Suriah, lan ora nyoba ngendhaleni kewan ing omah. Logika, sialan.
  20. +4
    3 Oktober 2015
    Serangan sing tepat dening bom udara piercing beton BETAB-500 saka pesawat Su-34 ing wilayah pemukiman RAKKA ngrusak pos komando sing dilindhungi saka salah sawijining geng, uga bunker lemah kanthi gudang bahan peledak lan amunisi.
    Kabeh apik. Nanging ing ngendi tentara Siria, sing numpes wong-wong ala nganggo roller wesi, sanalika sawise serangan udara dening pasukan udara kita, nyegah wong-wong mau supaya ora sadar lan kumpul maneh?
    Ing endi pasukan darat Siria sing nambah tekanan marang mungsuh?
    Endi militan IS lan "oposisi moderat" sing nyuwek posisi lan wilayah sing dicekel?
    1. + 12
      3 Oktober 2015
      Kutipan: wanderer_032
      Ing endi pasukan darat Siria sing wis nambah tekanan marang mungsuh?Endi militan IS lan "oposisi moderat" sing nyuwek posisi lan wilayah?
      Aja kesusu! Kabeh ana wektune. Kabeh kanthi ilmu. Ngalahake peralatan, personel, numpes pos komando, gudang, pangkalan ndandani ... Ngresiki wilayah kasebut kanthi infantri bermotor kanthi dhukungan saka penerbangan lan supremasi udara. Aja ngomong Khokhlami! Kabeh mau campur aduk.
      1. +8
        3 Oktober 2015
        Kajaba iku, perlu kanggo regroup, replenish, nemtokake ngendi iku bisa kanggo serangan paling èfèktif, diwenehi sing ora ana garis ngarep terus-terusan. Kabeh ana wektune. Wangsulan: Bab ingkang utama iku wong Siria pungkasanipun weruh ing laku sing padha ora piyambak marang fosterlings Amérika.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +5
      3 Oktober 2015
      Kutipan: wanderer_032
      Kabeh apik. Nanging ing ngendi tentara Siria, sing numpes wong-wong ala nganggo roller wesi, sanalika sawise serangan udara dening pasukan udara kita, nyegah wong-wong mau supaya ora sadar lan kumpul maneh?

      Saiki, serangan ditindakake ing pos komando, depot senjata lan amunisi, pusat pelatihan, titik komunikasi, yaiku, ing target mburi (cedhak lan adoh). Kanggo kepentingan garis kontak, mesthine bakal ana pukulan, supaya enggal-enggal nyepetake serangan kasebut, supaya ora wedi lan ngrusak utawa ngrusak. hi
  21. +1
    3 Oktober 2015
    Kepiye carane iki bisa dingerteni? Para teroris wis dibom nganti setaun, nanging ora keganggu kanggo ngatur pertahanan udara. Mula, dheweke ora ngarepake akibat saka bom kasebut. Lan aviation Siria ora utamané wedi (by the way, why?). Lan ing kene sampeyan, jotosan sawise jotosan, lan ing paling lara.
    Iku tetep kanggo mangerteni apa "jamming"? Mung bubar ana artikel sing katon yen KAB-500S ora ditampa, mula apa? Apa kita pancen mbuwang "besi tuang"?
    1. +7
      3 Oktober 2015
      Quote: penembak gunung
      Teroris wis dibom setaun, nanging ora keganggu kanggo ngatur pertahanan udara


      Dadi bisa dingerteni. Amarga "ora sengaja" bom-ma padama ing prajurit Siria, bos. eseman
      Adhedhasar kahanan, sing nganti saiki kacathet ing peta.
    2. -7
      3 Oktober 2015
      Quote: penembak gunung
      Para teroris wis dibom nganti setaun, nanging ora keganggu kanggo ngatur pertahanan udara.


      - Amarga pertahanan udara, sanajan ing bentuk sistem pertahanan udara, minangka barang sing angel dituku ing toko roti sing paling cedhak. Nanging dina iki kita wis bisa nyana yen teroris bakal duwe. Paling kamungkinan, Amerika Serikat, wedi mundhut saka sawijining posisi ing wilayah, bakal nyerahke marang prajurit saka Allah kumpulan Komplek kaya Stinger. Aku yakin dheweke uga bakal nyetel watesan teknis ing sistem kasebut supaya para militan ora bisa nembak kendaraan USAAF kanthi bantuan.

      Quote: penembak gunung
      Iku tetep kanggo mangerteni apa "jamming"? Mung bubar ana artikel sing katon yen KAB-500S ora ditampa, mula apa? Apa kita pancen mbuwang "besi tuang"?


      - Sing liyane "cast wesi", sing luwih apik. Aja lali yen sampeyan uga mbayar kabeh dolanan kasebut, saka kanthong sampeyan dhewe. Saka saben ruble pajak sampeyan, 80 kopecks menyang kanthong pejabat kabeh garis, lan 20 - kanggo kabutuhan negara liyane. Klebu gaman. Luwih akeh dolanan militer sing ilang ing Suriah, luwih akeh sampeyan mbayar negara kanggo tuku sing anyar.
      1. +1
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka Haettenschweiler
        Luwih akeh dolanan militer sing ilang ing Suriah, luwih akeh sampeyan mbayar negara kanggo tuku sing anyar.


        Sing luwih apik lan luwih akeh militèr bakal nggunakake "dolanan" (kaya sing sampeyan sebutake), luwih sithik bisa ndeleng mungsuh ing ambang omah kita.
        "...Lan kita butuh siji KEMENANGAN.
        Siji kanggo kabeh! Kita ora bakal ngadeg kanggo rega!"
        1. -14
          3 Oktober 2015
          Quote: mbah pribumi
          Sing luwih apik lan luwih akeh militèr bakal nggunakake "dolanan" (kaya sing sampeyan sebutake), luwih sithik bisa ndeleng mungsuh ing ambang omah kita.


          - ISIS ora nyebabake ancaman kanggo Rusia. Akèh-akèhé sing mlebu ing kana minangka sukarelawan minangka warga Eropah. Ing Rusia, ana sawetara kasus upaya kanggo gabung karo teroris. Kaukasus tansah murub, ISIS ana utawa ora ISIS, dheweke ora bakal duwe peran ing konflik sabanjure. Inggih, kajaba ana sawetara "komandan lapangan" sing mratelakake awake dhewe minangka pengikute. Inggih, tanpa iki, bakal tuwuh kapas lan mbangun omah? Mesthi ora.

          Quote: mbah pribumi
          "...Lan kita butuh siji KEMENANGAN.
          Siji kanggo kabeh! Kita ora bakal ngadeg kanggo rega!"


          - Pitung yuta jiwa sing ilang ... ojo rattle lagu-lagu iki kanthi alasan apa wae. Nduweni kalbu lan saora-orane ngurmati wong sing wis tiwas.
          1. +7
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka Haettenschweiler
            - Pitung yuta jiwa sing ilang ... ojo rattle lagu-lagu iki kanthi alasan apa wae. Nduweni kalbu lan saora-orane ngurmati wong sing wis tiwas.

            Lagu-lagu perang lan taun-taun sawise perang ana ing getihku. Lan sampeyan ora ngerti, temenan, sakabeheng adoh tembung iki. Lan alesan ing kene ora mung sembarang, nanging tartamtu. Karusakan wong sing nggawa pati, karusakan, kasangsaran. Karusakan wong-wong sing, ngidak-idak ing pangerten babagan kamanungsan, tumindak luwih ala tinimbang kewan galak, nalika ngadeg ing pedestal wong sing setya. Lan perlu kanggo numpes iki karo kabeh werna.
            Lan sampeyan melas kanggo dhuwit kanggo tentara kita. Sampeyan umume ngelingake aku babagan wong Prancis nalika Perang Dunia II, nalika Nazi nemoni dheweke. Dheweke terus mlaku-mlaku kanthi dasi, nalika ing Paris Nazi manggon ing omah lan nggawe anak kanggo wanita Prancis kanthi sukarela. Lan mesthi, korban gedhe ing pungkasan bisa nyingkiri.
            Lan kita RUSIA!!!
            1. -6
              3 Oktober 2015
              Kutipan saka Aspeed
              Aku ora weruh wong-wong mau. Mulane aku ora wedi. Nanging elinga yen Rusia nyedhiyakake sawetara perlawanan marang para bandit ing Ukraina. Ing Suriah uga.


              - Moscow wis bola-bali nyatakake yen ora dadi partai konflik ing Ukraina. Apa tegese resistensi? Maneh, posisi "Aku ora weruh - aku ora wedi" ora katon bener kanggo kula. Teroris saka "Sektor Tengen" luwih bisa sukses - Slavs ora ngadeg metu ing wong akeh, kaya ora ana apa-apa, padha bisa nindakake tas ransel karo bahan peledak ing stasiun metro, contone.



              Kutipan saka Aspeed
              Aku ora mikir sampeyan krungu aku. Nganti 2300 warga Rusia perang ing jajaran ISIS. Lan luwih becik supaya dikubur ana ing kono.


              - Nanging sing bisa njamin sing padha bakal bali? Lan kapan iki bakal kelakon? Lan ing ngendi para pengawal tapel wates lan FSB bakal katon ing wektu kasebut? Aku yakin satpam wis ngerti jenenge. Sawise kabeh, jumlahe wis ditemtokake.

              Kutipan saka Aspeed
              Sampeyan mung ora bisa mbayangno tingkat propaganda Islam ing Kaukasus, nanging aku bisa ndeleng.


              - Lan apa ana kanggo makili? Aksioma: Kaukasus murub tansah. Lan ISIS, crita medeni anyar, ora ana hubungane.
            2. -7
              3 Oktober 2015
              Quote: mbah pribumi
              Lagu-lagu perang lan taun-taun sawise perang ana ing getihku.


              - Aku wonder yen sampeyan bisa ninggalake paling siji saka pesen tanpa pathos childish iki?

              Quote: mbah pribumi
              Lan sampeyan ora ngerti, temenan, sakabeheng adoh tembung iki.


              - Temenan, aku ngerti tembung-tembung kasebut kanthi luwih lengkap lan luwih jero tinimbang sampeyan, mula aku nesu amarga cara sampeyan ngguyu tanpa guna.

              Quote: mbah pribumi
              Karusakan wong-wong sing, ngidak-idak ing pangerten babagan kamanungsan, tumindak luwih ala tinimbang kewan galak, nalika ngadeg ing pedestal wong sing setya. Lan perlu kanggo numpes iki karo kabeh werna.


              - Lan maneh pathos neraka. Kepiye carane ngancurake Angkatan Bersenjata Ukraina, bebarengan karo Pengawal Nasional Ukraina? Nyatane: nganti saiki, angkatan bersenjata Ukrainia saka kabeh jinis lan garis wis nindakake luwih akeh kejahatan marang manungsa tinimbang ISIS sajrone kabeh ana. Inggih, ing ngendi "karusakan iki kanthi kabeh oyod"?

              Quote: mbah pribumi
              Lan sampeyan melas kanggo dhuwit kanggo tentara kita.


              - Ora kanggo "tentara kita", nanging kanggo operasi ora jelas kanggo kula, setan ngerti ngendi.

              Quote: mbah pribumi
              Dheweke terus mlaku-mlaku kanthi dasi, nalika ing Paris Nazi manggon ing omah lan nggawe anak kanggo wanita Prancis kanthi sukarela.


              - Lan carane aku ngelingake sampeyan wong Prancis? Sing, ing omahku, ing Rusia, ana wong sing nyerbu lan nyoba rudo pekso bojoku? Ora. Ora ana sing nyerang lan, ing mangsa ngarep, ora bakal nyerang. Lan, aku mbaleni, aku melas kanggo dhuwit ora kanggo tentara.

              Quote: mbah pribumi
              Lan kita RUSIA!!!


              - Rusia, yen sampeyan ngomong babagan negara. Wong Soviet, yen sampeyan ngomong babagan kamenangan ing WWII.
              1. +2
                3 Oktober 2015
                Kutipan saka Haettenschweiler
                Kepiye carane ngancurake Angkatan Bersenjata Ukraina, bebarengan karo Pengawal Nasional Ukraina? Nyatane: nganti saiki, angkatan bersenjata Ukrainia saka kabeh jinis lan garis wis nindakake luwih akeh kejahatan marang manungsa tinimbang ISIS sajrone kabeh ana. Inggih, ing ngendi "karusakan iki kanthi kabeh oyod"?

                Alasan kanggo "ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina, bebarengan karo Pengawal Nasional Ukraina" - ing studio.

                Kanggo mbandhingake, ana dhasar ing Suriah.
                1. -3
                  3 Oktober 2015
                  Kutipan saka Cat Man Null
                  Alasan kanggo "ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina, bebarengan karo Pengawal Nasional Ukraina" - ing studio.


                  - Lan ora kabeh babagan kerjasama militer sing dibenerake dening perjanjian internasional. Pidhato ingkang kula pendhet mangkene: "Risakipun tiyang ingkang ndadosaken pejah, karusakan, kasangsaran. Rusakipun tiyang-tiyang ingkang ngidak-idak pangertosan kamanungsan, tumindakipun langkung ala tinimbang kewan rabid, ing wekdal ingkang sami mapanaken piyambak. pedestale wong-wong sing setya. Lan iki kudu ditumpes karo kabeh oyod. Apa tembung saka kutipan mega-pathos universal saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing ora ana?
                  1. 0
                    3 Oktober 2015
                    Kutipan saka Haettenschweiler
                    Lan ora kabeh babagan kerjasama militer sing dibenerake dening perjanjian internasional. Pidato sing dakkandhakake yaiku ...

                    Ahhh .. Maksude .. Sing ngelingi :

                    Kabungahan kanggo kabeh wong, ora ana gunane, lan aja nganti ana sing nyinggung

                    Brad, IKI.
                    1. -1
                      3 Oktober 2015
                      Kutipan saka Cat Man Null
                      Brad, IKI.


                      - Aku setuju.
          2. 0
            4 Oktober 2015
            Kutipan saka Haettenschweiler
            Ing Rusia, kasus upaya kanggo gabung karo teroris diisolasi

            Ora, ora kasus terisolasi, kasus iki mung ora digawe umum.
      2. +1
        3 Oktober 2015
        Kutipan saka Haettenschweiler
        Paling kamungkinan, Amerika Serikat, wedi mundhut saka sawijining posisi ing wilayah, bakal nyerahke marang prajurit saka Allah kumpulan Komplek kaya Stinger.


        MANPADS ora cukup kanggo ngatasi Su-24M utawa Su-34 kanthi efektif. Dheweke mung bakal ninggalake papan sing padha kerja saiki kanggo sing luwih adoh lan bakal menehi pukulan saka kana. Mung lan kabeh. Utawa taktik bom bakal diganti. :)))
        Kajaba iku, saiki ana akeh cara kanggo MANPADS. Diwiwiti saka perangkap panas, dipungkasi kanthi perkara sing luwih serius.
        MANPADS ora bakal mbantu ing kene. Perlu prekara sing luwih serius, sing ora bisa dikuasai dening militan semi-melek kanthi cara apa wae. Utamane kanggo wektu sing cendhak.
        1. -2
          3 Oktober 2015
          Kutipan: wanderer_032
          MANPADS ora bakal mbantu ing kene. Perlu prekara sing luwih serius, sing ora bisa dikuasai dening militan semi-melek kanthi cara apa wae. Utamane kanggo wektu sing cendhak.


          - Dadi, kaya ing Afghanistan utawa Vietnam, teroris sing menarik banget bakal katon sing ora nganggo basa Arab (mung Inggris), nanging lancar ing sistem senjata modern. Lan sistem pertahanan udara bakal katon yen Amerika aran ancaman nyata. Kajaba iku, iki bisa uga dudu kompleks Amerika, nanging cukup Soviet, dituku liwat sepuluh tangan saka negara-negara tilas kamp sosialis.
          1. +1
            4 Oktober 2015
            Haettenschweiler
            Iki tegese, kaya sing kedadeyan ing Afghanistan utawa Vietnam, bakal katon teroris sing menarik banget sing ora bisa basa Arab (mung Inggris), nanging fasih ing sistem senjata modern. Lan sistem pertahanan udara bakal katon yen Amerika aran ancaman nyata. Kajaba iku, iki bisa uga dudu kompleks Amerika, nanging cukup Soviet, dituku liwat sepuluh tangan saka negara-negara tilas kamp sosialis.

            Aku wis maca sawetara komentar sampeyan. Sampeyan dadi rada "sensibly" nyoba kanggo mbantah. Nanging, miturut argumentasi kasebut, sampeyan cukup adoh saka dheweke. Kayane sampeyan mung seneng ngomong.
            Dadi, sanajan sistem pertahanan udara (Amerika, Prancis, Rusia utawa Martian) katon ing Suriah, jumlah lan kualitase ora bakal cukup kanggo nggawe zona karusakan sing terus-terusan ing kabeh dhuwur. Sistem pertahanan udara individu pancen ora duwe peran penting ing perang iki, lan aktivasi lan kerja tempur sing pertama bakal dadi sing terakhir. Akuisisi sistem pertahanan udara Soviet lawas umume minangka usaha sing ora ana gunane, amarga saiki, umume, amarga ora ana komponen lengkap kanggo wong-wong mau lan mandek produksie, model kasebut ora bisa digunakake. Tuku sistem pertahanan udara uga nuduhake akuisisi basis teknis kanggo dheweke, misil, lan liya-liyane, yen ora ana sistem pertahanan udara bakal dadi usaha kosong. Lan iki cukup masalah. Kajaba iku, rudal kanggo komplek kasebut wis suwe kadaluwarsa lan 80 persen ora bisa digunakake.
            - Amarga pertahanan udara, sanajan ing bentuk sistem pertahanan udara, minangka barang sing angel dituku ing toko roti sing paling cedhak. Nanging dina iki kita wis bisa nyana yen teroris bakal duwe. Paling kamungkinan, Amerika Serikat, wedi mundhut saka sawijining posisi ing wilayah, bakal nyerahke marang prajurit saka Allah kumpulan Komplek kaya Stinger. Aku yakin dheweke uga bakal nyetel watesan teknis ing sistem kasebut supaya para militan ora bisa nembak kendaraan USAAF kanthi bantuan.

            Babagan panyiapan dening Amerika Serikat, kaya sing sampeyan ucapake, watesan teknis kanggo operasi tempur MANPADS. MANPADS minangka piranti paling gampang sing nduweni minimal sarana elektronik. Ana sawetara sing ora ana sing bisa diwatesi! Lan yen ana ing endi wae, mula aku njamin yen ora ana sing nggunakake amarga wektu cendhak sing ditindakake dening pesawat ing zona karusakan MANPADS. Ing wektu sing padha, spektrum IR saka kepala homing rudal MANPADS ora nuduhake yen sawise diluncurake, dheweke bakal nanggepi sinyal "mbatesi" saka pesawat AS, kalebu nglayangake bendera belang bintang pilot.
            1. +1
              4 Oktober 2015
              Matur nuwun kanthi sanget Kolonel Kolonel. Kanggo panjelasan sing wicaksana. Nanging sawetara penggemar percaya
              nguripake panah / jarum lan mungkasi nyekel lalat sedina muput ...
    3. +4
      3 Oktober 2015
      Quote: penembak gunung
      Apa kita pancen mbuwang "besi tuang"?

      Kanthi "Hephaestus" lan "besi tuang" pas.
  22. +3
    3 Oktober 2015
    Kita fokus ing kasunyatan manawa crosshair ing bingkai kontrol objektif sing diterbitake ora dadi titik tujuan kanggo nggunakake amunisi, nanging pusat fokus kamera video saka kendaraan udara tanpa awak sing ngawasi asil kekalahan.
    Iki nganyari pas wektune. Banjur aku "disiksa dening keraguan sing ora jelas."
    Kaya sing diucapake: "kita duwe granat saka sistem sing beda"
  23. +4
    3 Oktober 2015
    Kutipan: vch 72019
    Quote: MIKHAN
    Khokhlov padha begja, sanadyan...Gusti Allah mberkahi wong-wong mau lan Putin! hi


    Ora Putin, penjaga Planet saka kekacoan (ora luwih, ora kurang - iki Rusia - carane akeh cacing wis calmed mudhun, huh? Hitlers, Napoleons, etc., etc.).
    1. -13
      3 Oktober 2015
      Kutipan saka iliitchitch
      Ora Putin, penjaga Planet saka kekacoan (ora luwih, ora kurang - iki Rusia - carane akeh cacing wis calmed mudhun, huh?


      - Aku kudu ...
  24. Komentar wis dibusak.
  25. +7
    3 Oktober 2015
    Kutipan saka nowar
    Soko babagan pesen saka markas kita ngelingake swarane Levitan ing Perang Donya II. Aku ora ngerti kenapa ana asosiasi kasebut, nanging aku seneng banget kanggo persiapan kita (kanggo Krasmash - Rusia, amarga aku mung wong Belarusia) hi

    Ya, kita isih siji, bangsa beda-beda, lan wong-wong iku siji, sanajan saka karsane urip ing negara beda.
    1. +7
      3 Oktober 2015
      Kenji, aku lair ing Uni Soviet lan ora ana presiden lan wates sing bisa ngilangi masa lalu kita.
  26. +2
    3 Oktober 2015
    lan pusat fokus kamera video saka kendaraan aerial tanpa awak sing ngawasi asil kekalahan.


    Aku elinga telung taun kepungkur aku dipoyoki ing acara khusus nalika aku ujar manawa drone minangka masa depan pengintaian lan sebutan target.
  27. +6
    3 Oktober 2015
    Kita ora bakal natoni apa sing diarani "oposisi moderat" - serigala Amerika iki bakal dibom. Siji neraka, yen ISIS ilang, iki bakal nggawe "kekacauan sing dikontrol" ing Suriah kanthi prentah saka kasur. Sawise kabeh, iku ora rahasia kanggo sapa wae kok viper kublo iki kuwatir (sawise wiwitan pasukan aerospace anti-teroris kita. opera.). Apa sebabé awaké dhéwé kudu nganggep kapentingané wong-wong kuwi nèk dhèwèké ora nganggep kepentingané awaké dhéwé?
    1. +3
      3 Oktober 2015
      Ya aja kuwatir))) ing dalan, kabeh wong sing ora gelem kerja sama "kanggo kabecikan" dibom, kudu dingerteni yen bom karpet ora ditindakake. Nganti saiki, dheweke mung nyoba ngrusak target sing penting lan diteliti. Satemene aku ngerti, dheweke mung nuduhake kekuwatan lan kesungguhan niat. Mbokmenawa saiki dheweke nyoba ora ndemek apa sing diarani "moderat" dening pasukan Angkatan Udara Rusia, nanging ora ana sing duwe dekrit kanggo Angkatan Udara Siria - dheweke bisa hack sapa wae.
    2. +2
      3 Oktober 2015
      ISIS bakal cepet banget dicet maneh minangka "oposisi moderat" lan kanthi semangat sing luwih gedhe, dheweke bakal miwiti ngompa daging lan senjata. Dadi saiki wong PR bakal cepet nggambar maneh plot getih kanthi ngethok sirah, kanthi groans lan gasps saka serangan udara Rusia. iki bal ula, ora ana game langsung ing game karo Anglo-Saxon.
  28. +1
    3 Oktober 2015
    Lan carane nangis "mitra" Kulon lan Arab ngelus kuping.
  29. +5
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Nimp
    Kita ora bakal natoni apa sing diarani "oposisi moderat" - serigala Amerika iki bakal dibom.


    Dadi GDP cetha nyatakake: kanggo nyedhiyani pitulungan lengkap kanggo pamaréntah Suriah.

    Tegese: cipratane kabeh kang nglawan sah rezim.
    Katon yen tembung lan tumindak ora beda ing kono hi
    1. 0
      3 Oktober 2015
      Mugi!
  30. +5
    3 Oktober 2015
    bedhil mesin abot lan gegaman abot liyane padha dipasang ing kendaraan mati-dalan.


    Ketoke iki kendaraan off-road.
  31. +1
    3 Oktober 2015
    FALCONS Rusia sing apik !!! Pengalaman tempur minangka pengalaman tempur, lan ora bisa dibandhingake karo pengalaman ing wektu tentrem ing latihan. Lan supaya wong-wong mau nguwuh lan nguwuh ing Kulon lan ing Amerika Serikat, Rusia pisanan mbantu wong Siria, dipimpin dening pamrentah sing sah, nyingkirake teroris lan ancaman teroris.
  32. +1
    3 Oktober 2015
    Mungsuh kudu diantemi ing wilayah manca!
  33. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan saka Izotovp
    apik tenan!! Aku wonder sing mbenerake bom iki ing lemah?!


    Kutipan saka victor
    Ora ana wong. Ing KAB 500 TV, laser lan bimbingan S-ke GLONASS. Ing cendhak, ayo lan lali, kabeh kajaba laser, ana operator PRnK utawa target laser saka lemah.


    Iku misale jek sing panandha kanggo imbuhan bisa beda
    a) beacon radio - 2-3 potongan saben obyek (ing garis utawa segi telu)
    b) beacon radiasi
    c) mercusuar cat sing disemprotake ing permukaan
    1. neon
    2. phosphorescent
    3. ultraviolet
    Mung telung opsi sing diusulake. We kudu sepuluh. Mangga menehi saran.
  34. 0
    3 Oktober 2015
    Alexander III biyen kandha marang para menteri: "Ing saindenging jagad kita mung duwe rong sekutu sing setya - tentara lan angkatan laut. Kabeh liyane, ing kesempatan pisanan, bakal ngangkat senjata nglawan kita. Saiki Rusia duwe sekutu katelu saka Angkatan Udara Rusia lan, kaya ing legenda Rusia, telung ksatria-bogatyrs nglindhungi Ibu Rusia, lan yen perlu, mungsuh bakal diukum ing wates sing adoh, Mediterania.

  35. 0
    3 Oktober 2015
    Muga-muga Pak Banshee kanthi ati-ati maca komentar kasebut utawa pelanggaran hukum kasebut ditrapake khusus kanggo anggota forum tartamtu. Nanging, sampeyan pancen bias nindakake tugas sampeyan.
  36. +2
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Drunya2
    Kutipan: Alexander2012
    ayu!!!

    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nuduhake carane Su-34 karo bom beton-tindik BETAB-500 numpes militan ISIS

    Rincian panggunaan senjata marang teroris ISIS ing Suriah marang ing Kementerian Pertahanan Rusia

    Sampeyan kudu mbuwang bom kasebut ing dina pisanan, amarga benteng iki diserang ing dina pisanan.
  37. 0
    3 Oktober 2015
    Ya, kabar kasebut pancen nyengkuyung.
    Isih, iku apik nalika kita duwe kauntungan ing udhara.
    Kajaba iku, sah, lengkap lan tanpa syarat.
  38. +2
    3 Oktober 2015
    Mungsuh kudu diantemi ing wilayah sing!
  39. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan: 23 wilayah
    Quote: Kenji
    Inggih!!!!ps pasuryan nalika sampeyan fly kanggo jancok teroris.

    LAN aku! LAN aku! AKU JUGA PENGEN "SAYA PUTIN"!

    Yen ngguyu ndawakake umur, mula sampeyan mesthi nambah 5 taun kanggo aku)
  40. 0
    3 Oktober 2015
    Lan kepiye "prihatin" nanggepi iki? Mbokmenawa overworked? Iku hard kanggo éling sing padha bisa kuku iku!
  41. +1
    3 Oktober 2015
    Inggih rampung.
    Raqqa - 290 km saka Latakia.
    Maaret et Nuuman - 81 km.
    Jisr al-Shugun - 58 km.
  42. 0
    3 Oktober 2015
    Cedhak tetanggan.
  43. 0
    3 Oktober 2015
    Inggih, ibukutha negara shaitan.
  44. +1
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka Aspeed
    Ing kene, Tentara Islam tartamtu ngumumake perang kanggo nanggepi serangan marang bandit ing Suriah dening Rusia.

    Lan kenapa dheweke ora ngumumake Amerika Serikat dadi prajurit utawa Prancis? Mungkin AS lan Prancis ngebom sing salah utawa ora ngebom.

    Kepiye carane sampeyan ngumumake perang ing AS? Dheweke lagi mbayar gaji!
  45. +6
    3 Oktober 2015
    Quote: Balagan
    Inggih rampung.

    Bener!
    1. 0
      3 Oktober 2015
      Iki minangka kenangan kanggo turun-temurun, tinimbang reruntuhan Palmyra ...
  46. +7
    3 Oktober 2015
    Bakal ana efek enggal, amarga Yankees wis njerit ...

    Pancen angel njaga tentara 120.000 ing ara-ara samun, butuh panganan, gaman lan bahan bakar lan pelumas ... Kanggo iki, gudang lan pasokan konstan dibutuhake, gudang senjata larang lan bahan bakar lan pelumas saiki bakal dirusak dening penerbangan Rusia, padha bakal lumaku ing sikil lan nganggo senjata lawas, i.e. mobilitas bakal suda. Banjur Yankees bakal dipeksa kanggo nyuplai truk, sing meh ora bisa didhelikake ing kothong saka peralatan ndjogo ruang, minangka asil, gudang pangan uga bakal mandheg, lan tanpa banyu, ana uga panas ... Incl. tentara ISIS bakal cepet banget lan cepet banget dikurangi lan disintegrasi dadi segmen mandiri sing ora aktif ...

    Siji-sijine cara kanggo Yankees yaiku ndhukung teroris ing tapel wates Israel lan Turki kanthi pasokan normal, ujar manawa dheweke ndhukung oposisi, lan terus-terusan nyurung wilayah sing dikuasai ...
    1. +2
      3 Oktober 2015
      Logis - ora ana partisan ing kana (sing ujug-ujug uga kudu diwenehake) - ana tentara skala penuh .. serangan terus-terusan ing gudang lan pusat komando - iki mati kanggo tentara sing diatur ..
  47. +1
    3 Oktober 2015
    oh, Rusia iki ... ngebom ISIS tanpa idin saka negara .. luwih apik yen padha mbagekke bom iki kanggo pensiunan miskin lan kulawarga gedhe. nglirik
  48. 0
    3 Oktober 2015
    Sing paling disenengi yaiku Rusia dumadakan nuduhake tingkat operasi militer VKS sing dhuwur.
    Nanging "mitra" kita ngarep-arep banget supaya ekonomi Rusia "ambruk."
    Lan saiki, Rusia ngangkat tangane kanthi driji tengah munggah, kaya-kaya ngomong - "apa sampeyan ora ngenteni?"
  49. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Observer2014
    We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".

    Luwih becik ora. Gusti Allah ora, malah ngeculaké sawetara thread sipil bakal kecanthol, bau bakal munggah swarga.
    Ya, lan aku ora ngandel yen bakal ana target sing cocog, amarga dheweke wis mlayu liwat bolongan, ora rasional nggunakake amunisi kasebut.
    Sanajan mesthine kahanan kanggo aplikasi becik, cuaca apik, gurun, garing ... ngguyu
  50. +5
    3 Oktober 2015
    Wong wis nggawe gambar kanggo komentar ....)))
    1. msm
      msm
      0
      3 Oktober 2015
      Elang, Mugi, iku putih-maned - simbol, padha ngomong, saka FSA?
      1. 0
        4 Oktober 2015
        ya, ya, padha pemulung.
  51. +1
    3 Oktober 2015
    Quote: penembak gunung
    Kepiye carane iki bisa dingerteni? Para teroris wis dibom nganti setaun, nanging ora keganggu kanggo ngatur pertahanan udara. Mula, dheweke ora ngarepake akibat saka bom kasebut. Lan aviation Siria ora utamané wedi (by the way, why?). Lan ing kene sampeyan, jotosan sawise jotosan, lan ing paling lara.
    Iku tetep kanggo mangerteni apa "jamming"? Mung bubar ana artikel sing katon yen KAB-500S ora ditampa, mula apa? Apa kita pancen mbuwang "besi tuang"?

    1 -Sapa sing ngandhani yen sing dibom iku teroris? panitia regional Washington? Lan kenapa dheweke butuh pertahanan udara? Dina iki, ing dina kaping papat saka pengaruh kita, wong-wong sing ora sopan ngandhani yen "VERBATALLY" - sawetara senjata anti-pesawat dikirim menyang Afghanistan nalika anane Soviet.
    1-KAB-500(S) bakal ditampa utawa ora ditampa adhedhasar asil aplikasi.
    3-Babama ngendika marang para pamilih yen kita mbuwang "bom laras", dheweke mbingungake kita karo timun laras ... Dheweke ora ngucapake tembung vakum, utawa wedi nyuarakake kehadirane karo kita kanggo para pemilih sing ora ana maneh. .
  52. vit
    + 13
    3 Oktober 2015
    gambar keren liyane...)))
  53. 0
    3 Oktober 2015
    Iku mung sawetara jinis preian! Aku ora bisa luwih seneng.
  54. vit
    +4
    3 Oktober 2015
    Inggih, ibukutha negara shaitan.

    ayo dakbenerake...
    1. +2
      3 Oktober 2015
      Kutipan: vit
      ayo dakbenerake...

      mugi kula tuju
      1. +1
        3 Oktober 2015
        Kutipan: Krasmash
        Kutipan: vit
        ayo dakbenerake...

        mugi kula tuju

        Aku menehi idin ... kanggo nindakake. nglirik
        1. msm
          msm
          +3
          3 Oktober 2015
          Ayo kula nindakaken!
          1. +2
            3 Oktober 2015
            Kutipan saka msm
            Ayo kula nindakaken!

            Apa sampeyan isih kene? Begoooom.....
  55. +1
    3 Oktober 2015
    "Moscow duwe tangan dawa" - bisa tekan sampeyan ing endi wae. Iku bakal becik kanggo kabeh wong sing pengin main perang karo Rusia ngerti iki. Bom kita, ora kaya NATO, tiba ing target.
  56. -1
    3 Oktober 2015
    Kutipan saka: veksha50
    Sakharov meh ora mbujuk setengah saka "bapak" kabeh bom kanggo njeblug ing Novaya Zemlya, lan wong Skandinavia isih hiccuping ...

    Iki ora babagan sing.
    Iki nuduhake versi bom non-nuklir sing paling kuat.
  57. +2
    3 Oktober 2015
    Kamulyan kanggo senjata Rusia.
    Pakaryan gun lan pilot sing apik
    Presiden pancen hebat - dheweke nuduhake kekarepan politik
    1. 0
      3 Oktober 2015
      Kutipan: vivat_rossiya
      Presiden pancen hebat - dheweke nuduhake kekarepan politik

      Kepiye carane bisa mandhegake rega minyak? Dheweke ujar manawa anggota ISIS adol kanthi rega 20 dolar Amerov.
      Dheweke ora duwe pilihan liyane.
  58. +1
    3 Oktober 2015
    Maca, nonton lan wedi, tuan-tuan, tuan-tuan, lsp. . Rusia durung main kertu trump!
  59. +1
    3 Oktober 2015
    Kutipan saka LeeDer
    Luwih becik ora. Gusti Allah ora, malah ngeculaké sawetara thread sipil bakal kecanthol, bau bakal munggah swarga.
    Ya, lan aku ora ngandel yen bakal ana target sing cocog, amarga dheweke wis mlayu liwat bolongan, ora rasional nggunakake amunisi kasebut.
    Sanajan mesthine kahanan kanggo aplikasi becik, cuaca apik, gurun, garing ...

    Aku curiga ora bakal ana residu sing isih ana, supaya ora mambu))
  60. 0
    3 Oktober 2015
    "Operasi sistem pertahanan udara ing wilayah sing digunakake pesawat Rusia ing Suriah durung kacathet."
    Ora ketompo carane "mitra" saka luar negeri mbuwang babi ing wangun stingers utawa liyane.
  61. +1
    3 Oktober 2015
    Ing latar mburi akeh review sing antusias, komentarku bakal katon aneh ... Secara pribadi, gambar "kontrol operasional" iki ora ateges apa-apa kanggo aku. Inggih, ing pigura iki aku ora weruh sembarang dhasar, warehouses, utawa liyane ... Aku weruh soko kaya lanskap rembulan, lan bledosan ... Apa padha nyebul munggah ana - sing ngerti. Dadi kabeh sing isih ana, kaya ing lelucon babagan Petka, njupuk tembung kasebut ...))
    1. +4
      3 Oktober 2015
      Nah, ketoke sampeyan ora maca warta lan rada ora ngerti babagan politik. yen "mitra" melolong lan mambu ing saindenging jagad. iki tegese bom kenek Panggonan tengen. Tembakan iki dudu kanggo kita nindakake ujian.
      katon amba.
  62. +1
    3 Oktober 2015
    Kuwi butuhe....!
  63. -13
    3 Oktober 2015
    ...Perdana Menteri Dmitry Medvedev: "Amarga luwih becik nindakake ing luar negeri tinimbang nglawan terorisme ing negara kasebut"


    Dadi, ora perlu nglawan terorisme ing Kaukasus Lor, kita kudu mlebu neraka lan nyegah sawetara bandit (ISIS) mateni bandit liyane (Nusra).
    Yen Medvedev pancen mutusake kanggo nglindhungi wong Rusia saka teroris, mula kudu mateni Qatar lan Saudis.
    Aku duwe perasaan yen Medvedev ora ngerti apa sing diucapake, amarga yen iki ditindakake kanthi sengaja, mula miturut pendapatku, pilihan kasebut cilik - hama utawa.
    Salah siji utawa, utawa siji saka loro.
    Aku setuju yen mbuwang ing angkatan bersenjata negara iku sabdho lan perlu.
    PS
    Sapa sing ngerti pira biaya operasi tempur saben dina angkatan bersenjata (VKS) ing Siri (logistik, lsp)?
    Dikenal yen kompensasi kanggo pribadhi yaiku $ 43 / dina, kanggo perwira $ 62 / dina, kanthi jumlah sing nyatakake 1500 iku gampang kanggo ngetung rata-rata pembayaran tambahan minimal saben sasi, nanging iki minangka komponen cilik saka biaya.
    Kabeh iki bakal tiba ing pundhak wajib pajak, saiki wis jelas kenapa United Russia mblokir pembekuan tarif omah lan layanan komunal, lan kanthi cara iki, aku kelingan manawa salah sawijining legislator Okhotskaya Ryad ngusulake pungutan 500 rubel, kanggo wong sing pengin santai ing alas (goreng shish kebab), mung siji sing kudu ditindakake yaiku ngenalake pungutan ing udara:- (
    Aku malah ora arep kanggo pirembagan bab bisa losses.
    Ing cendhak, iki "perang nglawan terorisme" ora excite kula.
    1. +1
      3 Oktober 2015
      Kutipan: crita rakyat Rusia
      Sampeyan krungu muni, prajurit, nanging sampeyan ora ngerti ngendi iku

      Kutipan: Medvedev
      Luwih becik nglawan terorisme ing luar negeri tinimbang nindakake ing njero

      Apa sing dimaksud: luwih becik ngrusak ISIS lan roh-roh jahat liyane ing tanah air sejarah tinimbang ngenteni teka ing Federasi Rusia lan ngremukake ing kene.

      Lan ora ana liyane sing dimaksud ya

      Kutipan: Gunther
      Ora perlu nglawan terorisme ing Kaukasus Lor, kita kudu metu saka kene ...

      Wedi dhewe ... padha perang lan perang karo dheweke, iki mung rong proses sing beda.

      Kutipan: Gunther
      Yen Medvedev pancen mutusake kanggo nglindhungi wong Rusia saka teroris, mula kudu mateni Qatar lan Saudis.

      Padha Saudis, bener ... lan apa, nyuwun pangapunten, minangka basis kanggo Federasi Rusia kanggo "mateni" wong-wong mau? Lan apa sing bakal nyebabake "padam" iki?

      Kutipan: Gunther
      Aku malah ora arep kanggo pirembagan bab bisa losses

      Kanthi taktik kasebut - mung dhukungan udara lan ora ana operasi lemah - kemungkinan kerugian minimal. Sanajan, mesthi, ora ana sing dikecualake ...

      Kutipan: Gunther
      Ing cendhak, iki "perang nglawan terorisme" ora excite kula

      Kanthi apa sing dakkarepake tresna
    2. +2
      3 Oktober 2015
      Kutipan: Gunther
      Dadi, ora perlu nglawan terorisme ing Kaukasus Lor, kita kudu mlebu neraka lan nyegah sawetara bandit (ISIS) mateni bandit liyane (Nusra).

      Dheweke nglawan terorisme ing Kaukasus Lor. Lan dudu Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, nanging Kementerian Dalam Negeri Republik. Ing Chechnya, Chechen dhewe. Ing Ingushetia, Ingush dhewe. Ing Dagestan, Dagestans dhewe. Contone, kancaku sing apik Shamil manggon lan njabat ing Dagestan (petugas keamanan). Patriot sejati Dagestan lan Rusia. Tanpa konvensi. Lan dheweke mbuktekake patriotisme kanthi tumindak.
    3. Komentar wis dibusak.
  64. -7
    3 Oktober 2015
    ...Perdana Menteri Dmitry Medvedev: "Amarga luwih becik nindakake ing luar negeri tinimbang nglawan terorisme ing negara kasebut"


    Dadi, ora perlu nglawan terorisme ing Kaukasus Lor, kita kudu mlebu neraka lan nyegah sawetara bandit (ISIS) mateni bandit liyane (Nusra).
    Yen Medvedev pancen mutusake kanggo nglindhungi wong Rusia saka teroris, mula kudu mateni Qatar lan Saudis.
    Aku duwe perasaan yen Medvedev ora ngerti apa sing diucapake, amarga yen iki ditindakake kanthi sengaja, mula miturut pendapatku, pilihan kasebut cilik - hama utawa wong bodho (masalah pisanan ing paribasan babagan dalan).
    Salah siji utawa, utawa siji saka loro.
    Aku setuju yen mbuwang ing angkatan bersenjata negara iku sabdho lan perlu.
    PS
    Sapa sing ngerti pira biaya operasi tempur saben dina angkatan bersenjata (VKS) ing Siri (logistik, lsp)?
    Dikenal yen kompensasi kanggo pribadhi yaiku $ 43 / dina, kanggo perwira $ 62 / dina, kanthi jumlah sing nyatakake 1500 iku gampang kanggo ngetung rata-rata pembayaran tambahan minimal saben sasi, nanging iki minangka komponen cilik saka biaya.
    Kabeh iki bakal tiba ing pundhak wajib pajak, saiki wis jelas kenapa United Russia mblokir pembekuan tarif omah lan layanan komunal, lan kanthi cara iki, aku kelingan manawa salah sawijining legislator Okhotskaya Ryad ngusulake pungutan 500 rubel, kanggo wong sing pengin santai ing alas (goreng shish kebab), mung siji sing kudu ditindakake yaiku ngenalake pungutan ing udara:- (
    Aku malah ora arep kanggo pirembagan bab bisa losses.
    Ing cendhak, iki "perang nglawan terorisme" ora excite kula.
  65. 0
    3 Oktober 2015
    Lan apik yen kanggo saben peluncuran ana rekaman video kapan, apa lan ing ngendi dheweke kenek. Lan iku uga apik sing padha nerbitaké LANGSUNG, sampeyan ora bakal golek fault.
  66. CHF
    0
    3 Oktober 2015
    F-22 Raptor siluman gampang disorot dening radar Rusia, mbok menawa iki uga dipengaruhi retorika kasur.
  67. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan saka: veksha50
    Kutipan: Observer2014
    We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".


    Rurikovich (4) BY Dina iki, 13:41 ↑ Anyar
    Ya, ora bakal lara kanggo muter

    Apa sampeyan mikir - apa sing sampeyan omongake???

    Sakharov meh ora mbujuk setengah saka "bapak" kabeh bom kanggo njeblug ing Novaya Zemlya, lan wong Skandinavia isih hiccuping ...

    Lan sapa sing butuh gurun sing garing nganti atusan mil watara ???

  68. Komentar wis dibusak.
  69. Komentar wis dibusak.
  70. -3
    3 Oktober 2015
    Cat Man Null Quote: Padha Saudis, bener ... lan apa, nyuwun pangapunten, punika alesan kanggo Federasi Rusia kanggo "mateni" wong? Lan apa sing bakal nyebabake "padam" iki?


    paribasan rakyat Rusia:
    "Sampeyan krungu muni, nanging sampeyan ora ngerti ngendi iku."
    :-)
    Qatar lan Saudis minangka sponsor utama serangan teroris ing Rusia. mungsuh.

    Medvedev: "luwih becik nglawan terorisme ing luar negeri tinimbang nindakake ing njero negara"

    Cat Man Null Quote: Apa sing dimaksud: luwih becik ngremukake ISIS lan roh-roh jahat liyane ing tanah air sejarah tinimbang ngenteni teka ing Federasi Rusia lan ngremukake ing kene. Lan ora ana liyane sing dimaksud.


    Ya, sampeyan mung maca pikirane Medvedev ...
    Kaya saksi mata :-)
  71. -1
    3 Oktober 2015
    Cat Man Null Quote: Padha saudi, asline..


    Keahlian ejaan sampeyan apik tenan)))
    Bener kanggo Saudis lan Saudis:

    Saudis - WikipediaSaudis, Al Saud (Arab: آل سعود‎‎) (kurang umum - Saudis) - dinasti kraton sing ngatur ing Arab Saudi wiwit pambentukan negara, sing dumadi ing 23 September 1932.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8B
  72. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Gunther
    paribasan rakyat Rusia:
    “Kowe krungu, muni, sampeyan ora ngerti ngendi dheweke"

    Dering iku banding, utawa apa? Paribasan keren ngguyu

    Kutipan: Gunther
    Ya, sampeyan mung maca pikirane Medvedev.

    Inggih, apa omelan ... padha wis chewed liwat apa kang "dibuwang menyang granit" kaping rong puluh tanpa kula.

    Ing kasunyatan, ana apa-apa kanggo mbantah? Ora, cah cilik..

    Kutipan: Gunther
    Qatar lan Saudis minangka sponsor utama serangan teroris ing Rusia. mungsuh

    Bener.

    Nanging Federasi Rusia ora duwe alasan kanggo operasi militer nglawan Qatar lan Arab Saudi. Lan ora samesthine ing mangsa ngarep.

    Nanging ana alasan kasebut marang ISIS. ngrasakake bedane ya
  73. 0
    3 Oktober 2015
    Iku apik kanggo maca!
  74. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Anatole
    IS bakal cepet banget dicet maneh minangka "oposisi moderat"

    Apa Departemen Luar Negeri bakal ngetokake kertu pesta? Kanthi tandha ing tingkat moderat? Mateni bajingan nalika ora duwe sistem pertahanan udara militer, amarga ora suwe bakal ...
  75. -2
    3 Oktober 2015
    Cat Man Null Quote: Lan marang ISIS - ana alasan kuwi. ngrasakake bedane

    ISIS minangka mungsuh saka Saudi. Kenapa laba-laba ora mangan saben liyane?
    Babagan Medvedev, dheweke ngomong apa sing diomongake, ora luwih lan ora kurang. Terjemahan basa isyarat sing sampeyan lakoni yaiku kanggo wong tunanetra, elinga saka Shifrin, "seniman kasebut ora urip kanthi bener ngerti lukisane.
    Mergo iki.
  76. 0
    3 Oktober 2015
    Kutipan: Gunther
    Mergo iki

    Piye wae ora

    Kutipan: Gunther
    ISIS minangka mungsuh saka Saudi. Kenapa laba-laba ora mangan saben liyane?

    Amarga ISIS durung kepengin "mangan Saudi", nanging mangan sing paling cedhak lan luwih enak. Ora adoh saka wates Federasi Rusia, negara sing ana ... sial, aku ora bisa nyebut Tartus minangka "pangkalan angkatan laut" ... akeh liyane ngruwat sedhep ana, saliyane.

    Kutipan: Gunther
    Babagan Medvedev, dheweke ngomong apa sing diomongake, ora luwih lan ora kurang

    Kasunyatan yen dheweke ora ngerti apa-apa tanpa sampeyan ...

    Kutipan: Gunther
    Terjemahan basa isyarat sing sampeyan lakoni

    dudu aku sing nindakake iki.. maca pers, nguripake otak sampeyan..

    IMHO pitakonan wis rampung, kok sampeyan bejat menyang lawang mbukak?

    Saking bosen, mbokmenawa nglirik
  77. 0
    3 Oktober 2015
    Nemokake artikel menarik babagan swasana ati ing jajaran ISIS
    "Maneka sumber kita nglaporake penolakan gedhe dening pejuang ISIS ing Irak lan Levant kanggo ngadhepi pasukan Bashar al-Assad amarga campur tangan Rusia." - perusahaan televisi internasional Al-Jazeera (الجزيرة) lapor.
    "Ing Rusia, mayoritas Muslim yaiku Sunni, uga mayoritas pejuang ISIS, lan dheweke ora pengin nglawan negara sing akeh sedulur-sedulure. kamp sosialis ora gelem nglawan Rusia amarga posisi sing padha, tentara bayaran saka Jerman, Prancis, Italia, Spanyol lan Inggris uga ora gelem nglawan pimpinan ISIS Rusia ngadhepi sabotase pesenan, lan ing sawetara kasus kanthi ancaman nyata marang awake dhewe. .
    Rusia wis nuduhake ing saindenging jagad sapa sejatine sing dadi panguwasa kahanan ing Timur Tengah lan nyebarake goroh ing The New York Times, BBC lan publikasi pro-Amerika liyane.

    http://oppps.ru/al-dzhazira-bojcy-igil-ne-xotyat-voevat-s-russkimi.html?utm_camp
    aign=transit&utm_source=mirtesen&utm_medium=news&from=mirtesen
  78. 0
    3 Oktober 2015
    Cat Man Null Quote: Ora adoh saka wates Federasi Rusia, negara sing ana..

    Dikandhakake yen banjur adoh, ora komentar)))
    IMHO masalah wis rampung, aku setuju.
  79. +6
    3 Oktober 2015
    Rusia minangka kekuwatan sing sejatine.
  80. +2
    3 Oktober 2015
    Good luck wong lanang, lan supaya nomer lepas landas padha karo nomer landings.
  81. 0
    4 Oktober 2015
    Kutipan saka KazaK Bo
    kacepetan
    Minangka kanggo bom sukses ...

    Ing kene, kanggo nanggepi serangan marang bandit ing Suriah, Tentara Islam tartamtu ngumumake perang marang Rusia. ...

    Ing pengembangan topik sampeyan - AKU MACA ARTIKEL ... KOMENTAR ANGGOTA FORUM LAN AKU ORA NGERTI ... OPO YANKS ??? IG wis suwe banget "IRONED WITH AIR STRIKES" lan ora ana laporan media siji-siji babagan EFISIENSI Dhuwur ... kaya VKS!
    Bisa uga ana rong kesimpulan ing kene
    -- Utawa mesthekake nggunakake pengintaian kabeh jinis, anané sistem panuntun dhumateng, etc.) PENERBANGAN AS awon (sing banget, banget ora mungkin!)...
    -- Utawa wong-wong mau mung ngapusi masyarakat donya kanthi tiru perang nglawan ISIS. Dheweke nggawe swara propaganda ing media ... ngatur penerbangan kanggo ngebom gumuk pasir (supaya pilot entuk dhuwit tambahan lan pesenan anyar) ... lan sing paling penting, dheweke nglawan krisis overproduksi bom ... wong-wong mau pancen ngasilake akeh ... tegese ora bisa tuku sing dikarepake ... yen kompleks industri militer AS ora seneng banget!
    Opsi kaloro saka prilaku kita luwih nyata! Mula padha sumelang...yen saben dina pangkate “sing diduga mungsuh” saya tipis – kabeh, miturut panemune, tumindak salah! Pranyata kita pancen nindakake kabeh RIGHT!
    Lan kaya ngono, kepala Tentara Islam iki langsung mati. Saka ora sengaja tabrakan sirahe karo bom

    Kok kaget? Elinga "perang aneh" saka Inggris lan Prancis, nalika padha wani ngebom Nazi Jerman ..... karo leaflet, lan media bengok-bengok babagan serangan.
  82. 0
    4 Oktober 2015
    Kutipan saka: marlin1203
    Lan kabeh iku kersane Kang Maha Kuwasa! prajurit

    Kanthi ijin, aku bakal paraphrase - iki karsane sing Paling Gelap. eseman
  83. 0
    4 Oktober 2015
    Kita lagi ngebom kanthi apik.
    Nanging piye wae ora serius.
    Wingi Jenderal Rutskoi, kanthi cara jenderal penerbangan utama, kanthi cara Pahlawan Uni Soviet, ujar manawa yen kita ngebom ing tingkat iki, butuh 10 taun kanggo entuk sawetara tujuan. Lan sampeyan kudu nindakake ora 20 sorties dina, nanging 150. Banjur bakal ana sawetara pangertèn.
    Pranyata metu sing salah siji jenderal ora ngerti apa-apa bab nempel bom (sing dipercaya), utawa kabeh kene ora supaya prasaja - raid-serangan-kamenangan.
  84. 0
    4 Oktober 2015
    siji wong dill isih menek menyang situs kita lan sijine tandha minus))) aran
  85. 0
    5 Oktober 2015
    Kutipan saka Prometey
    Kutipan: kot28.ru
    Paling kamungkinan, padha ora ateges senjata nuklir, nanging bom vakum!

    Ora ana bom kuwi Nyuwun

    mangan. Lan wis ing layanan kanggo dangu, luwih saka 8 taun. Google teka kanggo mbantu sampeyan. Umumé, iki diarani bom detonasi volumetrik kanthi daya dhuwur. Ing babagan kekuwatan lan karusakan, bisa dibandhingake karo nuklir, nanging ora ngrusak lingkungan. Aku bakal nuduhake ing Suriah. Senjata kasebut dudu nuklir, bisa digunakake ing ngendi wae. Paling ora nglawan teroris Siria, paling ora nglawan ukrozhopy.
  86. BB
    0
    5 Oktober 2015
    Serangan Udara Angkatan Udara Rusia (lengkap)
  87. 0
    5 Oktober 2015
    Kutipan: Observer2014
    We are looking nerusake kanggo presentation saka "bapak kabeh bom".

    Paling kamungkinan, "bapak" bakal ditampilake nalika militan di-push metu menyang ara-ara samun.
  88. 0
    5 Oktober 2015
    Kutipan saka Aspeed
    Ing kene, Tentara Islam tartamtu ngumumake perang kanggo nanggepi serangan marang bandit ing Suriah dening Rusia.

    Inggih, iki wis diumumake menyang Rusia dangu! Lan sapa wae sing nglawan Rusia, Turki, Prancis, Jerman, lan Anglo-Saxon dhewe nyoba menang lan kabeh ora ana gunane! Saiki, mesthine, pandherekipun Islam pitted marang crests (nyatane, padha didol kanggo kertas potong ijo) lan isih padha ora bisa meden-medeni Rusia lan wong-wong mau, malah karo bantuan saka Pack saka liberal lan media sing! Malah model ekonomi liberal sing ora kasil lan sawetara apologists ing pamaréntahan Rusia ora mbantu! Maju Rusia, mulihake kedaulatan sampeyan minangka kekuwatan gedhe! ombenan

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"