Review militèr

Media: Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22

231
Angkatan Udara AS wedi yen Rusia sajrone operasi ing Suriah bisa nampa informasi rahasia babagan pejuang F-22, sing meh ora katon ing radar, nyerat majalah National Interest. Artikel sing diterbitake ing ndadékaké RIA News.



"Operasi ing Suriah bakal ngidini Rusia, ing tangan siji, kanggo nyoba pesawat Su-30SM lan Su-34 majeng ing kondisi pertempuran nyata. Kanggo tujuan sing padha, Amerika Serikat nyebarake F-22 Raptor dhewe ing wilayah kasebut, "ujare wakil saka badan intelijen Angkatan Udara AS marang publikasi kasebut.

Ing sisih liya, sumber kasebut nyathet, Su-30SM lan Su-34 bisa ditugasake "nggolek informasi babagan F-22."

"Nganggo penerbangan Radar Warning Station (SWS), sampeyan bisa entuk karakteristik emisi radar F-22 ing kahanan nyata. Iki dudu kumpul intelijen tradisional kaya ngono, nanging kanthi cara iki sampeyan bisa ngerteni kepiye PDF ngerteni lan nampilake radiasi radar F-22, " sumber marang majalah.

Panemu iki ora dituduhake dening wakil liyane saka badan intelijen. Miturut pendapate, "kanggo kumpul intelijen, militer Rusia, minangka aturan, nggunakake pesawat khusus, kayata Il-20M."

Dheweke uga ngusulake supaya Rusia ngirim jet tempur kanggo nyegah spionase dening pesawat Barat. "Mungkin, Su-30SM disebarake ora kanggo tujuan pertahanan udara, nanging kanggo medeni lan nyurung pesawat pengintaian sing bisa nyedhaki pangkalan operasi Rusia," ujare sumber kasebut.
Foto sing digunakake:
ru.wikipedia.org
231 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. oleg gr
    oleg gr 3 Oktober 2015 14:22
    + 181
    Yen padha wedi, kok padha ngirim pesawat ing mrana? Dadi F-22 sing dipamerake ora katon mung wong pribumi kanthi tumbak. Yen sampeyan pengin ndhelikake kahuripan sampeyan - tetep ing omah ing AS.
    1. Sipil
      Sipil 3 Oktober 2015 14:24
      + 115
      1. Su-34 digunakake ing Georgia.
      2. Sapa sing ngomong yen Rusia isih ora ngerti babagan Raptor?!
      3. Padha wedi, tegese padha ngerti yen Fe-22 duwe jambs.
      1. herruvim
        herruvim 3 Oktober 2015 14:31
        + 173
        Pitakonan Amerika:
        Napa sampeyan wong Amerika ora seneng karo wong Rusia?
        - Ya, sampeyan ndeleng, Rusia duwe akeh kompleks ...
        Sistem rudal anti-pesawat ...
        1. Baikonur
          Baikonur 3 Oktober 2015 14:33
          + 23
          Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22
          ... padha bisa mbuktekaken lan slompret kanggo kabeh donya sing iki omong kosong plywood! Kharchevsky mbuktekaken ing Sushka (goleki video ing YouTube) sing nyata (mesthi latihan, nanging ...) perang - sing "samziks" lan flyers sing darned bajingan !!! prajurit
          1. teater
            teater 3 Oktober 2015 16:41
            + 43
            Pesawate duwe kaluwihan lan kekurangane. Kita duwe dhewe.
            Yen pilot wis pengalaman lan cekap bisa nggunakake kaluwihan saka pesawat, iku banget bodho kanggo ngremehake mungsuh kuwi.
            Lan yen dheweke isih ngerti kekurangane pesawat mungsuh, kemungkinan sukses mundhak akeh.
            Mulane, Amerika pancen wedi banget. Banjur aku ngerti prihatine. Dheweke ora duwe apa-apa sing luwih apik tinimbang F-22.
            1. ARS56
              ARS56 3 Oktober 2015 17:01
              + 72
              Luwih ala tinimbang "pesawat AS paling apik" yaiku kolom kaping 5 ing pamrentah lan parlemen kita (http://topwar.ru/83581-pyataya-kolonna-imena-i-familii.html)...
              Nglawan dheweke, "kompleks" sing ayu kita ora duwe daya. Lan perlu kanggo ngatasi kolom 5th, yen ora, sawise menang perang ing Suriah, Irak lan Ukraina, kita bisa kelangan perang AS sakabèhé.
              1. teater
                teater 3 Oktober 2015 17:20
                + 26
                Ya, kolom kaping 5 minangka senjata paling kuat ing Amerika Serikat.
                Bingung rakyat mungsuh luwih efektif, luwih aman (kanggo Amerika Serikat), luwih murah lan luwih dawa tinimbang operasi militer lengkap.
                1. nggrundel
                  nggrundel 3 Oktober 2015 20:46
                  + 17
                  Iki mung minangka alesan sing apik kanggo mlayu saka Rusia saka Suriah kanthi sirah sing dhuwur, padha ngomong, kaya, kita ninggalake supaya wong Rusia ora ngobong rahasia utama raptor ... Kolom kaping 5 ing Rusia. Federasi mung ora mbenerake kapercayan ing wektu tartamtu lan ora ngetrapake biaya kasebut. Amerika miskin yakin yen Federasi Rusia ora bakal munggah, tegese ora perlu modernisasi pasukan strategis lan wis tekan titik ora bali, penerbangan sing padha, raptor sing padha - produk saka kesalahan sing padha, nalika padha ora ditentang dening sistem global pasukan angkasa militèr, karo sistem MRIS, lan supaya, sistem pertahanan udara lokal negara banana. Asil - kolom kalima kita nggawa karusakan elek kanggo Amerika Serikat, nanging nyatane sangsoro daya saka Anglo-Saxon liwat planet.
                  1. pinggiran
                    pinggiran 4 Oktober 2015 16:19
                    +1
                    Kutipan: hrych
                    Iku mung alesan sing apik kanggo mlayu saka Rusia saka Suriah

                    teka ..ki, lali yen bruwang sing ora klelep ing guwa dadi rod sambung: lan saiki mlaku nganti musim semi (mangsa, nanging). bakal nyuwek kabeh. Sing wis weruh gubug mangsa sawise ngunjungi bakal ngerti.
                2. Jan Ivanov
                  Jan Ivanov 4 Oktober 2015 00:26
                  +4
                  Dibagi lan aturan. Senjata setan sing paling penting.
                3. Kucing gelut
                  Kucing gelut 4 Oktober 2015 12:10
                  +2
                  kuldi sing diiseni emas asring mbukak gerbang benteng sing ora bisa ditembus tinimbang tentara sing paling kuat!
              2. NordUral
                NordUral 3 Oktober 2015 19:42
                0
                Sing mesthi. Luwih medeni tinimbang kabeh.
              3. zoluchok55
                zoluchok55 4 Oktober 2015 16:35
                -11
                Aku pancen setuju, aku maca lan nonton video babagan voting ing Duma babagan hukum iki. Cara United Russia tumindak bisa dingerteni, Departemen Luar Negeri ora bisa nindakake lan Barat bakal ora puas. Kolom EP-5 digawe dening Kulon ing ngisor tutup elegan UNITE RUSSIA lan kita bajingan nguntal maneh. Sanalika wong wiwit sober munggah lan ngerti ngendi padha njupuk kita maneh, Maksudku pendidikan, padha urgently mbuwang kita nangis; Game sanksi wis diwiwiti, kita nglarang kabeh, kita ora menehi apa-apa, nanging sampeyan bakal duwe kabeh. Lan maneh, kita bakal nulungi sedulur-sedulur Siria, kita urya maneh lan dheweke kanthi serius nglaporake menyang Anglo-Saxon, kabeh bakal mlaku miturut rencana, bos kabeh dadi akeh. Aku mung ora ngerti karo sapa Putin, pamrentah uga ngerti kolom 5th United Russia. Lan apa sing ditindakake partai liyane ????????????????????
                1. sinis
                  sinis 4 Oktober 2015 17:10
                  +6
                  Sampeyan lan wong kaya sampeyan mung bisa takon. Wong liya kudu kerja. Lan sampeyan ora kudu ngomong kanggo wong liya kanggo sampeyan dhewe. Biasane ends ala
            2. gilarom
              gilarom 3 Oktober 2015 18:35
              +4
              Bebek, siji-sijine rahasia F-22 yaiku bakal kalah ing perang sanajan pesawat generasi kaping 4 kita, kayata MiG-29 lan Su27 lan ndhuwur. Iku sabenere rahasia iki sing kasur paling wedi mbukak.
              1. sinis
                sinis 3 Oktober 2015 19:10
                + 11
                Kutipan saka crazyrom
                nyatane dheweke bakal kalah perang malah ...

                Ya, aku mung ndeleng Raptor saka Pengeringan kita ing langit sing cerah _ Aku arep menyang sampeyan! Tangi sayang! Nalika Yusovites perang kaya ngono! Ing sepuluh kanggo siji utawa saka sak sudhut karo klub saka konco ing sirah! Kanggo pilihan kapindho, 22 iku utamané apik!
                Lan kanthi langsung
                1. figwam
                  figwam 3 Oktober 2015 22:07
                  0
                  Katon ana sing ora lungguh
                  http://warfiles.ru/show-96801-v-nebe-sirii-rossiyskie-su-30-perehvatili-izrailsk
                  ie-f-15.html
                2. Manul
                  Manul 3 Oktober 2015 22:16
                  + 11
                  Quote: Sinis
                  Ya, aku mung ndeleng Raptor saka Pengeringan kita ing langit sing cerah _ Aku arep menyang sampeyan! Tangi sayang! Nalika Yusovites perang kaya ngono! Ing sepuluh kanggo siji utawa saka sak sudhut karo klub saka konco ing sirah! Kanggo pilihan kapindho, 22 iku utamané apik!
                  Lan kanthi langsung

                  Nanging miturut ciri-ciri kasebut (gambar), ora bisa dingerteni sapa sing bakal menang ing perang udhara. Banjur kesimpulan bisa dijupuk saka iki.
                  1. sinis
                    sinis 4 Oktober 2015 10:52
                    +2
                    Kutipan saka manul
                    .Saiki, yen sampeyan nggawa kemampuan radar, sawetara rudal udara-ke-udara, maneuvering, gaman ing jarak sing cedhak ..

                    Kok njupuk roti saka wong liya, wah, iki guyonan, yen ana.
                    Ing jaringan informasi iki ... Obrolan liyane carane sampeyan bisa pracaya.
                    Kayata
                    Dadi, ana akal kanggo mbandhingake kemampuan "dueling" saka sistem radar Su-35 lan F-22A Raptor. Kendaraan Rusia sing dilengkapi Irbis bisa ndeteksi target kanthi EPR 0.1-0.5 m2 (yaiku Raptor) kanthi jarak 165-240 km. Pejuang Amerika "ndeleng" mungsuh kanthi EPR sing luwih gedhe (kira-kira 1 m2) uga ing jarak udakara 200 km. Mangkono, "Raptor" inconspicuous karo AFAR ing syarat-syarat Komplek radar onboard ora duwe kaunggulan nyata saka "Garing" modern ing pertempuran udara rudal ing "non-visual" sawetara! Lan iki mung salah siji saka paramèter paling penting, kang militèr Amérika ngetang ing kauntungan tanpa syarat kang Raptor liwat sembarang mesin padha.
                    ...
                    Lan kita durung duwe kesempatan kanggo netepake kepiye bener - F-22 durung bisa "madhangi" urip. Amerika njaga pesawat kasebut adoh saka radar kita, njaga kerahasiaan babagan sifat siluman nyata saka "pejuang super". Data produsen kita babagan kemampuan radar udhara pesawat anyar uga bisa beda-beda. F-22 dilengkapi radar AN/APG-77:

                    Babagan kasunyatan manawa kita gagal madhangi Raptor. Inggih chesslovo sing bakal pracaya? Lan sapa sing ngomong !!!
                    Lan miturut iklan wis
                    F-35 JSF=0,005 EPR (m²)
                    F-117, B-2, F-22 = 0,01 - 0,001 EPR (m²)

                    Pranyata EPR suda sewu (!!!), nanging, miturut informasi saka panggonan-panggonan permusuhan ing Yugoslavia, misale jek sing obrolan mung bab 70% nyuda ing EPR.
                    Dadi peteng banyu ing mega!
                    1. Manul
                      Manul 5 Oktober 2015 19:18
                      0
                      Quote: Sinis
                      Babagan kasunyatan manawa kita gagal madhangi Raptor. Inggih chesslovo sing bakal pracaya? Lan sapa sing ngomong !!!
                      Lan miturut iklan wis
                      F-35 JSF=0,005 EPR (m²)
                      F-117, B-2, F-22 = 0,01 - 0,001 EPR (m²)
                      Pranyata EPR suda sewu (!!!), nanging, miturut informasi saka panggonan-panggonan permusuhan ing Yugoslavia, misale jek sing obrolan mung bab 70% nyuda ing EPR.
                      Dadi peteng banyu ing mega!

                      hi Matur nuwun! Informatif banget!
                3. Mikhail Krapivin
                  Mikhail Krapivin 3 Oktober 2015 22:26
                  0
                  Matur nuwun, cetha banget.
            3. ty60
              ty60 3 Oktober 2015 19:55
              0
              Yankees ora pengin nyorot kekurangane! Nanging, dheweke kudu. Ing proses aplikasi, kabeh kesalahan bakal muncul.
              1. sinis
                sinis 3 Oktober 2015 20:25
                0
                Kutipan saka ty60
                Yankees ora pengin nyorot kekurangane!

                Lan apa, apa sing ditinggalake? Sajrone pirang-pirang taun, mung wong sing kesed ora nyepak Raptor, tendhangan pungkasan kaya lapisan kasebut ora menehi indikasi panyerepan sing dibutuhake lan minangka persiapan kanggo serangan kasebut, amarga mbukak lawang, sing kaping 22 dadi katon banget.
                ngguyu
            4. Sterlya
              Sterlya 4 Oktober 2015 21:07
              0
              dadi cetha tanpa iku. Kok krungu omongane sing wedi. Dheweke mung ora perlu mabur ing kana, ayo padha ngebom ISIS ing Irak, sing, kita, durung mabur ana, Bye.
          2. bir yowes
            bir yowes 3 Oktober 2015 19:00
            0
            Inggih, sampeyan exaggerating. Pilot bisa uga ora bajingan, nanging apa
            fly ing dhingklik - sing kasunyatan!
            1. sinis
              sinis 3 Oktober 2015 20:27
              0
              Kutipan saka: beer-youk
              fly ing dhingklik - sing kasunyatan

              Apa wong Yusovites debug pasokan udara ing setelan kasebut utawa ora?
              hi
              1. sinis
                sinis 4 Oktober 2015 10:27
                +1
                Aku ngerti, minus saka sing ngerti pesenan iki wis dibatalake utawa apa?
                Angkatan Udara AS wis ngetrapake watesan ing dhuwur penerbangan maksimum F-22. Miturut urutan Komando Pertempuran Udara (ACC) Angkatan Udara AS, ketinggian penerbangan maksimal F-22 ora kudu ngluwihi 7,6 ewu meter, sanajan kasunyatane, miturut karakteristik teknis sing diumumake, "langit-langit" saka Raptor kira-kira 20 ewu meter. Alesan kanggo keputusan iki yaiku investigasi, tujuane kanggo nguji sistem generasi oksigen on-board (OBOGS)

                Wektu wis liwat oh-oh-oh!
                Inggih, kados pundi Raptor mabur ing 15.9 ewu meter kados ingkang dipunsebat, utawi 7.6 lan dipotong?
            2. sinis
              sinis 4 Oktober 2015 10:58
              +1
              Kutipan saka: beer-youk
              Inggih, sampeyan exaggerating.

              Ketik ing mesin telusur Kekurangan F-22 Raptor , dheweke kaget karo asile!
              Tenan mung kesed ora nendhang ! Nanging meh kabeh kicker duwe ciri _ (pensiun).
              hi
          3. vex
            vex 4 Oktober 2015 00:05
            +1
            Teknologi kasebut dadi rahasia, mula luwih becik ora adoh saka militer Rusia. tansah. Sakabehe. Saliyane CIS, saiki uga kudu didhelikake saka Suriah. Nanging ora ana apa-apa, isih akeh negara ing donya sing bisa mabur tanpa wedi mbukak rahasia.
          4. sedulur ora gelem
            sedulur ora gelem 5 Oktober 2015 08:24
            0
            Nah, umume kaya ngono. Sampeyan pancene ora perlu nganggo topi. Kharchevsky isih bakal dadi tingkat sing luwih dhuwur tinimbang pilot tempur rata-rata. Aku ngerti dheweke uga ora mateni kadet. Nanging angka, taruhan ing pertempuran udara jarak jauh bisa ngrusak getih. Aku pancen bener yen kita uga duwe jawaban babagan iki. Ya, lan gropyokan kita wis akeh, misale jek tekan meh kanggo tutup kasur.
        2. enot73
          enot73 3 Oktober 2015 15:38
          + 36
          Kutipan saka herruvim
          - Ya, sampeyan ndeleng, Rusia duwe akeh kompleks ..
        3. sinis
          sinis 3 Oktober 2015 16:21
          +3
          Ora sakabehe akurat, sing dakeling-eling, ana frasa pungkasan kanthi tandha pitakon, kaya dialog terus _
          Sistem rudal anti-pesawat ?

          ombenan
      2. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 3 Oktober 2015 14:35
        +1
        Media: Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22
        Mesthi kita bakal! Ayo ora sengaja mbuwang pasangan, banjur miturut skenario run-in, kaya f 15 ing Vietnam.
        1. VoronenoK
          VoronenoK 3 Oktober 2015 14:45
          + 33
          Kok langsung drop? Artikel kasebut uga ujar manawa piranti lunak sumber terbuka bakal ndeteksi tandha-tandha sing ora bisa dingerteni saka pesawat liyane sing kita kenal lan bakal nulis kanthi teliti ing SOK.))
          1. Pengamat 2014
            Pengamat 2014 3 Oktober 2015 15:11
            +5
            Oke, apa sing minus langsung?
            Dadi ing lemah kita bakal remet.
          2. Simon
            Simon 3 Oktober 2015 15:17
            +1
            Lha, apa sing sampeyan bantah! Aja wedi Amerika, kita wis suwe ngerti babagan pesawate. basa
          3. Pak22408
            Pak22408 6 Oktober 2015 11:06
            0
            Wong Tionghoa ujar - ora kabeh frekuensi bakal direkam (utamane ing ndhuwur) keprungu hi
        2. teater
          teater 3 Oktober 2015 16:45
          +5
          Lho... Lha kok mikir akibate. Ayo njupuk mudhun rong pesawat saka mungsuh Rusia paling mbebayani lan bisa diprediksi ora nyukupi lan ndeleng apa ing njero.
        3. Apik Aku
          Apik Aku 3 Oktober 2015 22:18
          0
          Kutipan: Observer2014
          Media: Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22
          Mesthi kita bakal! Ayo ora sengaja mbuwang pasangan, banjur miturut skenario run-in, kaya f 15 ing Vietnam.

          Kita kudu ngganggu sampeyan, babagan kasunyatan manawa McDonnell Douglas F-15 Eagle, sing nggawe penerbangan pertama ing taun 1972 lan mlebu layanan ing taun 1976, amarga "bayi", ora ana ing Vietnam ...

          Kabeh "urip heroik" diterusake utamane ing konflik sabanjure ing BV, ing ngendi dheweke cukup "dijepit". Sanajan Amerika lan "operator" liyane ujar manawa ora ana sing kaya ngono.


          Ngapusi, mbokmenawa ...
        4. Apik Aku
          Apik Aku 3 Oktober 2015 22:18
          +1
          Kutipan: Observer2014
          Media: Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22
          Mesthi kita bakal! Ayo ora sengaja mbuwang pasangan, banjur miturut skenario run-in, kaya f 15 ing Vietnam.

          Kita kudu ngganggu sampeyan, babagan kasunyatan manawa McDonnell Douglas F-15 Eagle, sing nggawe penerbangan pertama ing taun 1972 lan mlebu layanan ing taun 1976, amarga "bayi", ora ana ing Vietnam ...

          Kabeh "urip heroik" diterusake utamane ing konflik sabanjure ing BV, ing ngendi dheweke cukup "dijepit". Sanajan Amerika lan "operator" liyane ujar manawa ora ana sing kaya ngono.


          Ngapusi, mbokmenawa ...
      3. Temples
        Temples 3 Oktober 2015 14:51
        + 26
        Nemokake alesan!
        Sesuk dheweke bakal ngumumake: - "Kita mbuwang saka Suriah amarga Rusia bisa ngerteni rahasia kita! Lan iki maneh nuduhake kelemahane Rusia!" wassat
        1. Mikhail Krapivin
          Mikhail Krapivin 3 Oktober 2015 22:32
          +4
          Yen sampeyan tumindak miturut cara Cina, sampeyan ora perlu ngyakinake sapa wae babagan kekuwatan sampeyan. Kita kudu alon-alon nanging terus maju menyang tujuan kita, ora nggatekake komentator lan alangan. Tujuan utama yaiku nyetel dhewe sing pantes.
      4. figwam
        figwam 3 Oktober 2015 17:59
        +2
        Angkatan Udara AS wedi yen Rusia, sajrone operasi ing Suriah, bisa nampa informasi rahasia babagan pesawat tempur F-22, sing meh ora katon ing radar,

        Dheweke wedi yen bakal dipeksa ndharat ing Latakia ing pangkalan kita.
      5. Paninjau
        Paninjau 3 Oktober 2015 21:17
        +3
        Yen sampeyan wedi, banjur aja mabur ing langit Siria. Amerika, Prancis, Yahudi, Turki lan Saudis - ora ana sing diidini mabur ing kana!
        Ing sisih liya, intelijen iku normal. Sawise kabeh, ora ana negara sing padha duwe kompleks nalika ngirim pesawat pengintaian menyang arah kita ... nglirik
        Amerika ora nahan "strike back", padha ora nahan. Sanajan ora mlebu "perang" dheweke wis goyangake dhengkul.
        1. Mikhail Krapivin
          Mikhail Krapivin 3 Oktober 2015 22:35
          +2
          Nanging sampeyan ora kudu ngremehake wong-wong mau, padha sijine kabeh donya (kajaba kita, muga-muga) ing posisi sikut dhengkul sing menarik, sampeyan kudu njaga mripatmu!
      6. Dauria
        Dauria 3 Oktober 2015 21:56
        +2
        2. Sapa sing ngomong yen Rusia isih ora ngerti babagan Raptor?!


        Contone, sampeyan ngerti algoritma maneuvering (lan otomatis), miturut sing F-22 lan F-35 pindhah tanpa mbentuk "titik sarwa" ing radar sing dideteksi? Utawa apa kita ngerti teken piranti kasebut ing macem-macem kisaran lan saka sudut sing beda? Lan ing kene sampeyan bisa sinau tenan. Lan pangembang T-50 kita mbokmenawa duwe akeh pitakonan, lan padha bakal seneng malah karo Petunjuk kanggo ngrampungake sawetara masalah.
      7. Rostov Papa
        Rostov Papa 4 Oktober 2015 00:08
        0
        Su-34 digunakake ing Georgia.
        Waca liyane....

        http://www.proza.ru/2009/04/02/963
    2. Prajurit DIVAN
      Prajurit DIVAN 3 Oktober 2015 14:25
      +3
      Banjur, kaya kita, kanggo nyoba ing kahanan pertempuran.
      1. SRC P-15
        SRC P-15 3 Oktober 2015 14:27
        + 25
        Media: Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22

        Lan rahasia sing paling penting: ora katon ing endi pesawat Rusia - sing paling ora katon!
      2. jj
        jj 3 Oktober 2015 14:29
        + 12
        Nalika nindakake tugas ing jarak sing cedhak, sampeyan bisa entuk sawetara informasi sing ilang. Dadi ana alesan kanggo wedi Amerika. Kabeh kesenjangan ing panggunaan pertempuran langsung katon
        1. sir_obs
          sir_obs 3 Oktober 2015 15:00
          +5
          Ya, mung dongeng liyane babagan kahuripan bakal langsung dibuwang. Lan bakal ana pitakonan babagan apa sebabe dhuwit akeh banget, yen raja isih wuda.
      3. Andrea
        Andrea 3 Oktober 2015 14:30
        +6
        Kapindho luwih sober saka pisanan! ngguyu
    3. Rus2012
      Rus2012 3 Oktober 2015 14:30
      + 22
      "Koyone Su-30SMs disebarake ora kanggo tujuan pertahanan udara, nanging kanggo medeni lan nyurung pesawat pengintaian sing bisa nyedhaki pangkalan operasi Rusia," ujare.

      Kutipan saka: oleg-gr
      Yen padha wedi

      ... dheweke kandha pungkasane kanthi gupuh, amarga saka macem-macem struktur kekuwatane ana bedane babagan Rusia ing Suriah, kadhangkala kontradiktif:
      - "Pesawat Rusia bakal tiba" Kerry, Departemen Luar Negeri
      - "kita ora bakal tundhuk karo panjaluk saka Rusia kanggo mbebasake langit Suriah" Pentagon
      - Barack Obama pengin Rusia sukses ing perang nglawan teroris ISIS. Pernyataan iki digawe dening presiden Amerika ing konferensi pers ing Gedung Putih. Obama nandheske yen bakal dadi bodho perang kanggo kepemimpinan karo Moskow ing kahanan saiki. Nanging, AS arep kerja bareng.

      Mangkene pendapat liyane babagan tumindak Angkatan Udara Rusia ing Suriah -
      Gupuh sing ora bisa didhelikake wiwit ing AS - dheweke ora weruh pejuang Rusia ... Saben uwong weruh 8 pesawat ing landasan pacu ing Latakia, ing ngendi 20 liyane teka, padha ora ngerti. Saka tembung ing kabeh.

      Iki minangka panjelasan mung kanggo kabeh omong kosong sing ditindakake media kanggo nanggepi pitakonan babagan carane jet tempur Rusia rampung ing Suriah. Lan yen penerbangan kasebut ora katon dening radar militer NATO ing Turki lan Bulgaria, mula kabeh sistem udara-ke-udara ora katon. Lan tegese kabeh. KABEH! AS ora duwe pesawat tempur. Uga saka tembung rampung. Lan aku ngerti carane iki bisa. Yen ora kanggo ... banjur iki bisa wis rampung ing pungkasan 80s. Inggih, F-35 dudu pejuang babar pisan, nanging tukang ngebom, sing malah F-15 kalah perang udhara. Iki digawe kanggo ngebom pribumi sing ora duwe apa-apa kajaba sling, ngitung wektu nalika Rusia (lan China?) ora bakal ana maneh.
      ...
      Apa sampeyan seneng utawa ora, sampeyan bakal miwiti takon partner.

      Sumber: http://politikus.ru/events/59371-glavnaya-zagadka-mirovoy-politiki.html
      1. Rus2012
        Rus2012 3 Oktober 2015 14:40
        + 27
        lanjutane...
        Rusia nutup langit liwat Suriah
        Wawancara karo mantan Kolonel AS Jack Jacobs muncul ing koran Saudi wingi, ujar manawa Amerika Serikat ora bisa ngganggu Rusia ing Suriah amarga Rusia wis netepake "zona larangan" babagan iki.

        Iki tegese pesawat militer apa wae sing mlebu ing zona pertempuran bisa ditembak minangka ancaman kanggo Angkatan Udara Rusia.

        Ing wektu sing padha, sumber Amerika nyatakake yen Federasi Rusia wis nggawe zona tertutup ing kabeh wilayah udara Suriah, saliyane, pendekatan menyang pangkalan udara ing Latakia uga ditutup saka segara kanthi jarak nganti 100-250 km. saka pesisir ngleksanani armada Rusia. Mangkono, Amerika Serikat malah ora bisa nindakake pengintaian aerial saka pasukan Rusia, disebaraké sistem pertahanan udara.

        Sawijining sumber ing bunderan militèr saka kontingen Amérika ing Turki ngandhakake yen pesawat sing nyedhaki pasukan Rusia ing jarak sing cedhak karo pasukan Rusia padha disinari dening radar, dene sumber cahya ora bisa ditemtokake.

        "Wong Rusia nerangake manawa dheweke ndeleng kabeh, lan ora perlu nyedhaki, yen ora bakal ditembak."

        "Sajujure, kita kaget karo sistem pertahanan udara Rusia, paling kamungkinan dheweke duwe sistem S-400 paling anyar. Aku ora duwe ide maneh."
        Luwih adoh saka aku. Ketoke, "sabar diplomatik" sing dituduhake Obama nalika nggawe konsesi menyang Rusia ora sakabehe diplomatis, nanging disebabake kegagalan lengkap angkatan bersenjata AS, sing nalika ngebom wong Papua, lali apa sing kudu ditangani karo mungsuh nyata. bersenjata karo sistem penerbangan modern lan anti-pesawat.

        Amerika Serikat nyoba nylametake kanthi nyamar yen dheweke setuju ora ngganggu Rusia ing Suriah, nanging nyatane, dheweke ora bisa ngganggu Rusia ing Suriah, amarga dheweke luwih seneng ngganggu awake dhewe kanthi kelangan pesawat.

        http://warfiles.ru/show-96768-ssha-ne-mogut-meshat-russkim-v-sirii-tak-kak-russk
        ie-zakryli-sky.html
        1. Patriot22
          Patriot22 3 Oktober 2015 14:43
          -13
          ditutup banget nganti wingi koalisi ngebom ing kana?
          1. Rus2012
            Rus2012 3 Oktober 2015 14:52
            + 14
            Kutipan saka Patriot22
            ngebom koalisi?

            sampeyan ngomong babagan iki?
            02.10.2015
            Serangan udara ing rumah sakit MSF ing Afghanistan, sing diduga ditindakake dening pesawat AS, ora mung nglanggar hukum internasional.

            Warta RT asli ing basa Rusia:
            http://russian.rt.com/article/120977
            Utawa babagan 3,14ndosmi palsu liyane? keprungu ngguyu sedulur
            1. sinar utama
              sinar utama 3 Oktober 2015 15:12
              +5
              Kutipan: Rus2012
              Ing wektu sing padha, sumber Amerika nyatakake yen Federasi Rusia wis nggawe zona tertutup ing kabeh wilayah udara Suriah, saliyane, pendekatan menyang pangkalan udara ing Latakia uga ditutup saka segara kanthi jarak nganti 100-250 km. saka pesisir ngleksanani armada Rusia. Mangkono, Amerika Serikat malah ora bisa nindakake pengintaian aerial saka pasukan Rusia, disebaraké sistem pertahanan udara.

              Kita ora bakal krungu maneh babagan pamboman posisi ISIS dening pesawat AS.
          2. udincev
            udincev 3 Oktober 2015 14:57
            + 22
            Kutipan saka Patriot22
            ditutup banget nganti wingi koalisi ngebom ing kana?

            Inggih, dudu koalisi ... nanging negara. Ora ing Suriah, nanging ing Afghanistan. Dideleng saka laporan UkroSMI, ora dibom, nanging kaya-kaya nyerang rumah sakit nganggo senjata "intelektual" ...
            Kanthi amandemen kasebut, sampeyan duwe komentar sing apik!
            1. Patriot22
              Patriot22 3 Oktober 2015 15:02
              -9
              Koalisi ing Suriah

              """ Koalisi negara sing dipimpin dening Amerika Serikat terus nyerang posisi Negara Islam ing Suriah lan Irak, laporan DW, ngutip Reuters.

              Utamane, ing dina Jumuah, 2 Oktober, koalisi pimpinan AS nglawan Negara Islam nindakake 28 serangan ing posisi Islamis ing Suriah lan Irak.

              ps ya Rus palsu mi, Aku lali sing politikus minangka media paling jujur ​​ing donya
              1. Rus2012
                Rus2012 3 Oktober 2015 15:05
                +8
                Kutipan saka Patriot22
                DW kanthi referensi kanggo Reuters

                lan loro pungkasan iki "suci" saka Virgin Mary?
                Ojo gawe wong Pitriot 3,14ndosky ngguyu! ngguyu ngguyu ngguyu
                1. Patriot22
                  Patriot22 3 Oktober 2015 15:21
                  -3
                  Ya, kajaba wong Rusia, kabeh wong ngapusi
              2. avia1991
                avia1991 3 Oktober 2015 15:15
                +6
                Kutipan saka Patriot22
                Utamane, ing dina Jumuah, 2 Oktober, koalisi pimpinan AS nglawan Negara Islam nindakake 28 serangan ing posisi Islamis ing Suriah lan Irak.

                Apa ana bukti dokumenter? Kanthi koordinat tartamtu lan indikasi target - kaya kita?
                Dheweke wis "ngebom" nganti setaun - endi asile?!
                Dene wilayah Irak - aja lali yen durung ana omongan, mbok menawa ana bom ing kana.. kaya wong Jerman ing paruh kapindho Perang Dunia II: sanalika padha ndeleng pejuang kita - bom ing dhewe (!) Kepala, lan luh!
                1. Patriot22
                  Patriot22 3 Oktober 2015 15:24
                  -2
                  Kepiye carane kita duwe 2 video iki saka 30 urutan?
                  Apa asil sing dikarepake tanpa operasi lemah?
                  Ewonan militan tiwas, sawetara kutha ing ngendi pasukan darat dibebasake (ing ngendi ana Kurdi lan kutha ing Irak)
                  1. Alexander Romanov
                    Alexander Romanov 3 Oktober 2015 15:26
                    + 14
                    Kutipan saka Patriot22
                    Apa asil sing dikarepake tanpa operasi lemah?

                    Ora jelas apa asil sing dikarepake sajrone telung dina penerbangan.
                    1. Patriot22
                      Patriot22 3 Oktober 2015 15:34
                      -1
                      Apa aku ujar manawa serangan Rusia nindakake salah? Asil kanggo 3 dina penerbangan uga apik banget.
                  2. avia1991
                    avia1991 3 Oktober 2015 15:39
                    + 18
                    Kutipan saka Patriot22
                    Kepiye carane kita duwe 2 video iki saka 30 urutan?

                    Apa sampeyan malah ngetung budhal?! Ora muspra, aku - oh, ora muspra, sampeyan, tovarisch, murup kene! Siji ngrasa "Obkom" hardening! Fashingtonskaya.. Ora rong video - luwih akeh! Sampeyan mung ora ngerti carane nggoleki. Kajaba iku, akeh video palsu babagan sing diduga dipateni dening "warga sipil" kita.. mergo wong-wong ISIS ora nggegirisi Amerika kaya ngono, amarga "pengeboman"! Ora ngerti kenapa? wassat
                    Kutipan saka Patriot22
                    Apa asil sing dikarepake tanpa operasi lemah?
                    Lan dheweke ora bakal Presiden ngomong kanthi cetha babagan iki! Nanging sampeyan, ketoke, ora ngerti - Aku ngerti yen basa Rusia ora paling gampang kanggo sinau .. utamané yen kita uga melu verbiage, aku .. ngguyu
                    Dadi: ing telung dina "cerdas" lan "sopan" pamboman, Angkatan Aerospace Rusia duwe efek luwih akeh tinimbang "koalisi" sampeyan "malah saka 60 (!!!) negara" ing sawetara sasi! Apa ngandika sing Tujuan kita beda-beda. Lan sekutu uga. hi
                    1. Patriot22
                      Patriot22 3 Oktober 2015 16:01
                      -1
                      Ya, kutha sing dibebasake ora kaya bunker sing ora katon sing dibom
              3. ZAV69
                ZAV69 3 Oktober 2015 15:29
                +6
                Link menyang link lan link drive. Lan asline ngendi? Endi pesen saka layanan pers Departemen Pertahanan AS? Paling kamungkinan pesen saka grosir Inggris sing kadhaptar dening badan hak asasi manungsa Siria.
            2. Penjahat
              Penjahat 3 Oktober 2015 23:10
              +1
              Kutipan saka udincev
              Inggih, dudu koalisi ... nanging negara. Ora ing Suriah, nanging ing Afghanistan

              Lan dheweke ora ngebom, nanging ... nguripake wassat ngguyu belay
        2. avia1991
          avia1991 3 Oktober 2015 15:11
          +4
          Bagian iki utamané nyengsemaken:
          Kutipan: Rus2012
          Sawijining sumber ing bunderan militèr saka kontingen Amérika ing Turki ngandhakake yen pesawat sing nyedhaki pasukan Rusia ing jarak sing cedhak karo pasukan Rusia padha disinari dening radar, dene sumber cahya ora bisa ditemtokake.

          "Wong Rusia nerangake manawa dheweke ndeleng kabeh, lan ora perlu nyedhaki, yen ora bakal ditembak."
          apik
      2. AleksUkr
        AleksUkr 3 Oktober 2015 14:46
        + 21
        Kutipan: Rus2012
        - "kita ora bakal tundhuk karo panjaluk saka Rusia kanggo mbebasake langit Suriah" Pentagon


        Ya, aja ngeculake wong-wong mau. Dheweke mung bisa nulungi sampeyan lunga, tanpa ngganggu ...
        SANAYAN WIS WIS MEMBERI MEMBERI MARANSI, DUDU: 2.10.2015
        CNN: "Pesawat Rusia nyopir pesawat serangan AS metu saka langit Siria"

        "Pejuang Su-30SM Rusia, kanthi tumindak, meksa pilot pesawat serangan A-10 Amerika ninggalake wilayah udara liwat Suriah. "- kacarita ing udhara stasiun radio Amerika CNN

        "Nalika nindakake misi ing langit ing Suriah, pilot kita nemoni kahanan sing meksa dheweke ninggalake wilayah udara Siria lan bali menyang pangkalan Angkatan Udara AS. Ing menit kapindho penerbangan kasebut, dheweke "dicegat" dening Su-30SM Rusia. fighter, kang pilot digawe iku cetha sing iku perlu kanggo mungkasi pesawat lan ninggalake wilayah Siria. Aku wonder carane kuwi "coercive" tumindak Rusia bakal luwih reacted ing Washington?" ngandika inang CNN Wolf Blitzer.

        Sumber: http://fishki.net/photo/1683673-rossijskij-samolet-vytesnil-shturmovik-ssha.html
        © Fishki.net
        1. fif21
          fif21 3 Oktober 2015 16:08
          +6
          Kutipan: AleksUkr
          "Kita ora bakal nuruti panjaluk Rusia kanggo mbebasake langit Suriah" Pentagon
          Apa Pentagon duwe pilihan? Nyuwun Ora perlu nguji kesabaran wong Rusia! Ditakoni, aja ngganggu. Nanging syarat-syarat kasebut kudu ditindakake, Rusia ana ing Suriah kanthi panjaluk saka pamrentah sing sah, lan apa sing ditindakake para priyayi saka kasur ing kono? Lan sing paling penting, adhedhasar apa?
        2. Komentar wis dibusak.
    4. Pavel Vereshchagin
      Pavel Vereshchagin 3 Oktober 2015 14:41
      + 13
      Herald saka Rusia
      CNN: "PEMBANGUNAN RUSIA Ndorong PENERBANGAN STORM AS saka LANGIT SYRIA"

      "Pejuang Su-30SM Rusia, kanthi tumindak, meksa pilot pesawat serangan A-10 Amerika ninggalake wilayah udara liwat Suriah. "- kacarita ing udhara stasiun radio Amerika CNN

      "Nalika nindakake misi ing langit ing Suriah, pilot kita nemoni kahanan sing meksa dheweke ninggalake wilayah udara Siria lan bali menyang pangkalan Angkatan Udara AS. Ing menit kapindho penerbangan kasebut, dheweke "dicegat" dening Su-30SM Rusia. fighter, kang pilot digawe iku cetha sing iku perlu kanggo mungkasi pesawat lan ninggalake wilayah Siria. Aku wonder carane kuwi "coercive" tumindak Rusia bakal luwih reacted ing Washington?" ngandika inang CNN Wolf Blitzer.

      Aku seneng47Share9
      1. Patriot22
        Patriot22 3 Oktober 2015 14:43
        -11
        Ya, nanging CNN ora duwe, lan Wolf Blitzer ora ngomong.
        jaundice khas
        1. sinar utama
          sinar utama 3 Oktober 2015 14:55
          +1
          Kutipan saka Penetrator
          Kutipan saka mainbeam
          Apa tunggal pesawat nyerang Suriah? A-10 dudu pramuka. Yen siji, banjur ora ing misi. Aneh. Yen padha nulis pejuang Rusia meksa pesawat serangan Amerika ninggalake wilayah udara Siria, aku bakal percaya.

          Palsu, paling kamungkinan. "Ing menit kapindho penerbangan, dheweke" dicegat dening pejuang Rusia "- A-10 dicegat sawise lepas landas, cedhak pangkalan. Amerika wiwit mundhak, minangka conto - kaya pesen kasebut.
        2. udincev
          udincev 3 Oktober 2015 15:02
          +3
          Kutipan saka Patriot22
          Ya, nanging CNN ora duwe, lan Wolf Blitzer ora ngomong.
          jaundice khas

          Ya ... Banjur Buletin Rusia saka sumber rahasia nemokake apa sing dikarepake Wolf ing CNN lan nggawe umum. Saiki, mesthi, metu saka éwadéné ora bakal ngomong.
          1. Patriot22
            Patriot22 3 Oktober 2015 15:25
            -1
            Kabeh luwih gampang, ana sing nemokke lan situs kanthi reputasi sing ora sopan lan popularitas sing kurang.
            Utawa tembung Blitzer mung direkam dening situs oppps.ru?
      2. Ultra
        Ultra 3 Oktober 2015 15:40
        +2
        Kemungkinan palsu, Thunderbolts ora adhedhasar ing Incirlik saka ngendi pesawat koalisi mabur.
    5. REXSTORZ
      REXSTORZ 3 Oktober 2015 15:01
      0
      Ya, pungkasane, Amerika oborzel ngoyak-ngoyak ing endi-endi, banjur malah ujar manawa kita bisa nggoleki)) pungkasane, ayo Yankee mulih mabur)
      1. perepilka
        perepilka 3 Oktober 2015 15:38
        0
        Angkatan Udara AS wedi yen Rusia, sajrone operasi ing Suriah, bisa nampa informasi rahasia babagan pesawat tempur F-22, sing meh ora katon ing radar,

        Apa dheweke pancen naif? Wartawan, mbokmenawa opo Mesthi, kabeh bakal direkam lan dideleng lan kesimpulan bakal digambar, nanging yen ora, mesthine kaya ngono. Nyuwun
    6. Perang lan Perdamaian
      Perang lan Perdamaian 3 Oktober 2015 16:05
      -3
      lan ing ngendi f22, ing Turki, ing Arab? kaya obrolan ana sing pesawat iki dibuwang menyang Eropah. Lan apa sing bakal ditindakake f22 ing kana, nyopir pesawat IG? Sawetara mbuwang ...
      1. Oprychnik
        Oprychnik 3 Oktober 2015 16:49
        +2
        Iku misale jek sing ora ana siji maca pesen, lan padha teka kene kanggo paling ngomong soko.
        Aku duplikat bagean pesen maneh:
        "Operasi ing Suriah bakal ngidini Rusia, ing tangan siji, kanggo nyoba pesawat Su-30SM lan Su-34 majeng ing kondisi pertempuran nyata. Kanggo tujuan sing padha, Amerika Serikat nyebarake F-22 Raptor dhewe ing wilayah kasebut, "ujare wakil saka badan intelijen Angkatan Udara AS marang publikasi kasebut.

        Ing sisih liya, sumber kasebut nyathet, Su-30SM lan Su-34 bisa ditugasake "nggolek informasi babagan F-22."

        "Nganggo stasiun peringatan radar udara (STR), bisa entuk karakteristik emisi radar F-22 ing kahanan nyata. Iki dudu kumpul intelijen tradisional, nanging kanthi cara iki sampeyan bisa ngerteni kepiye PDF ndeleng lan nampilake radiasi radar F-22, "ujare sumber marang majalah kasebut.

        Panemu iki ora dituduhake dening wakil liyane saka badan intelijen. Miturut pendapate, "kanggo kumpul intelijen, militer Rusia, minangka aturan, nggunakake pesawat khusus, kayata Il-20M."

        Lan sepisan maneh, pesen saka RBC:
        Miturut RBC, "Pesawat pengintai Il-20 teka ing pangkalan udara ing Latakia tanggal 1 Oktober, nyerat The Financial Times"
    7. Smith713
      Smith713 3 Oktober 2015 17:31
      0
      Mulane, F-22 ora melu konflik apa wae. Dheweke ndhelik ing Amerika Serikat. Lan Amerika medeni kabeh wong kanthi ngarsane, nuduhake "video Hollywood" babagan pesawat iki. Aku mikir yen sawetara dina F-22 bakal ilang ing Suriah lan Irak, supaya Rusia ora nemokake rahasia rahasia F-22.
    8. Alexey_K
      Alexey_K 3 Oktober 2015 17:46
      +3
      Kutipan saka: oleg-gr
      Yen padha wedi, kok padha ngirim pesawat ing mrana? Dadi F-22 sing dipamerake ora katon mung wong pribumi kanthi tumbak. Yen sampeyan pengin ndhelikake kahuripan sampeyan - tetep ing omah ing AS.

      Padha wedi yen malah siji F-22 kanggo kita, banjur kita bakal ngenali sawetara teknologi ing siluman lan elektronik radio, kang padha pracaya sing Rusia wis ora tekan. Ya, fasilitas komunikasi lan input kanggo sistem kontrol, kabeh kudu diganti, lan iki biaya multimillion-dollar lan mundhut wektu gedhe.
      Lan padha nylametake F-22 yen Amerika ujug-ujug dhawuh kanggo nembak pesawat Rusia. Lan dheweke wis siyap perang lan ora perlu ngenteni pirang-pirang dina nganti tekan Amerika lan disiapake kanggo lepas landas.
      Mulane, komentar sampeyan "F-22 ora katon mung kanggo wong pribumi sing duwe tumbak" minangka salah paham sing LENGKAP babagan kahanan militer-politik ing wilayah iki.
      Nyuwun pangapunten amarga kasar, nanging F-22 perang kanthi sampurna ing Irak, sanajan ana sistem pertahanan udara Rusia ing Irak.
      Ya, durung, aja nganggep aku minangka panyengkuyung Amerika, malah sebaliknya, aku sengit karo dheweke, nanging sampeyan kudu mikir kanthi realistis, ana perang lan mbok menawa iki minangka kertu trump pungkasan kanggo mungkasi Rusia ing Suriah.
      1. Alexey_K
        Alexey_K 3 Oktober 2015 18:14
        +2
        Kutipan: Alexey_K
        nanging F-22 perang apik ing Irak

        Aku njaluk ngapura kanggo kabeh, aku ora sengaja nggawe kesalahan, F-117 perang ing Irak.
        1. lan j61
          lan j61 3 Oktober 2015 19:28
          +5
          Kutipan: Alexey_K
          Kutipan: Alexey_K
          nanging F-22 perang apik ing Irak

          Aku njaluk ngapura kanggo kabeh, aku ora sengaja nggawe kesalahan, F-117 perang ing Irak.

          Nalika F-117 perang ing Irak, ora ana kompleks Rusia, ana Soviet, lan sing paling ekstrim dikembangake ing taun 60-an. Nanging malah padha ora bisa perang biasane - padha ora bisa digunakake minangka bagéan saka sistem kontrol otomatis. Lan ing sadawane dalan - padha sacoro prakteke ora bisa ing kabeh - Amerika Serikat sarujuk karo bunder tartamtu saka militèr Irak - lan padha mung ora stupidly perang.
          Lan 117s saka radar lawas kita katon sampurna ing 80s, sanalika sawise padha dilebokake ing Amerika Serikat - iki kasunyatan nyata.
      2. sinis
        sinis 3 Oktober 2015 18:18
        -1
        Kutipan: Alexey_K
        iki kertu trump pungkasan kanggo mungkasi Rusia ing Suriah.

        Minangka banget, nuwun, abstrusely ngandika.
        hi
        1. Alexey_K
          Alexey_K 3 Oktober 2015 20:51
          +2
          Quote: Sinis
          Kutipan: Alexey_K
          iki kertu trump pungkasan kanggo mungkasi Rusia ing Suriah.

          Minangka banget, nuwun, abstrusely ngandika.
          hi

          Aku njupuk conto saka sampeyan. Iki salah sawijining komentar sampeyan: "Rahasia apa, yen mung CARA ORA _".
          Frasa iki mesthi ora bisa diterjemahake utawa mung dingerteni.
          1. sinis
            sinis 3 Oktober 2015 21:01
            0
            Halo maneh. Wis suwe ora omong-omongan. hi
            Kanggo sing ana ing tank
            Kutipan saka tjeck
            kita ora bisa nemokake informasi rahasia, Amerika isih bakal ngunggahake screech kanggo nyegah reruntuhan kasebut dijelajahi.

            Iki saka wreckage, sing paling ora bakal menehi pitutur marang kowe CARA ORA ngrancang lan nggawe pesawat kasebut.
            nglirik
            ombenan
          2. NEXUS
            NEXUS 3 Oktober 2015 21:01
            +4
            Kutipan: Alexey_K
            Iki salah sawijining komentar sampeyan: "Rahasia apa, yen mung CARA ORA _".
            Frasa iki mesthi ora bisa diterjemahake utawa mung dingerteni.

            Yen, banjur mesthi, amarga carane lan malah paling kamungkinan ngguyu wassat
    9. kulkas
      kulkas 3 Oktober 2015 18:45
      + 15
      Foto pisanan pilot Rusia sing sopan muncul ing jaringan! prajurit
      1. Jan Ivanov
        Jan Ivanov 4 Oktober 2015 00:27
        +1
        Lan, kaya adat karo wong sing sopan, tanpa pratandha. )
    10. Komentar wis dibusak.
    11. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Oktober 2015 20:28
      +3
      Kutipan saka: oleg-gr
      Yen sampeyan pengin ndhelikake kahuripan sampeyan - tetep ing omah ing AS.

      Piyé wong-wong sing ora kasat mata bisa "ngamuk" ing Yugoslavia? Dibandhingake karo pertahanan udara saiki - meh tombak. Lan ora ana apa-apa, malah wong pribumi bisa nolak ...
    12. Siji, loro, kiwa.
      Siji, loro, kiwa. 3 Oktober 2015 20:39
      0
      Butuh wektu suwe kanggo nindakake iki!!!!!!
    13. Lulus Huk
      Lulus Huk 3 Oktober 2015 23:49
      0
      Lan raja wuda!
    14. RUSIA
      RUSIA 3 Oktober 2015 23:57
      0
      Dheweke ora pengin ngirim dheweke menyang kana amarga dheweke ora katon, ora ana sing bisa ndeleng)))))
    15. Komentar wis dibusak.
  2. manguest
    manguest 3 Oktober 2015 14:24
    + 11
    Rahasia utama yaiku bakal katon) Dhuwit mudhun ...
    1. Hariva
      Hariva 3 Oktober 2015 14:28
      +6
      Ya, dheweke wis ngerti kabeh. Yen sadurunge padha ngandika F22 - pesawat siro, saiki iku pesawat inconspicuous.
      Angkatan Udara AS wedi yen Rusia sajrone operasi ing Suriah bisa nampa informasi rahasia babagan pesawat tempur F-22, sing meh ora katon ing radar.
      1. BlackNaga
        BlackNaga 3 Oktober 2015 14:34
        +5
        Kutipan saka Hariva
        Ya, dheweke wis ngerti kabeh. Yen sadurunge padha ngandika F22 - pesawat siro, saiki iku pesawat inconspicuous.

        ora ana statement babagan "kahuripan", iki wis disebarake dening pers, luwih-luwih kuning.
        1. Hariva
          Hariva 3 Oktober 2015 15:02
          +3
          Aku ngomong sapa???
          nyerat majalah National Interest
  3. bender8282
    bender8282 3 Oktober 2015 14:25
    +6
    lan "rahasia" saka raptor kanggo kita, aku percaya, ora dadi rahasia maneh)
  4. sinar utama
    sinar utama 3 Oktober 2015 14:25
    + 16
    Ing tabrakan langsung, karakteristik F-22 mesthi bakal katon.
    Dadi wong-wong mau bakal ngerti sapa sing ndeleng sapa lan saka kadohan apa; lan sing sadurunge wis rudal ngarahke ing target.
    Ya, lan sistem S-300 ing cruiser Moscow luwih nyenengake kanggo nunjukake F-22 "urip" tinimbang ing teori.

    Lan aku arep ngirim raptor menyang Siria; lan kita wedi yen kita bakal sinau akeh banget babagan dheweke.

    1. GRAy
      GRAy 3 Oktober 2015 14:35
      +3
      Kutipan saka mainbeam
      Lan aku arep ngirim Raptor menyang Suriah; lan kita wedi yen kita bakal sinau akeh banget babagan dheweke.

      Dheweke wis ana.
      Pesawat Amerika wiwit nyerang posisi militan "Negara Islam" ing Suriah, miturut "Blog Angkatan Laut" kanthi referensi ABC News lan Wall Street Journal.
      Kacathet yen pejuang multi-peran F-22 Raptor generasi kaping lima, sing sadurunge durung digunakake ing kondisi pertempuran nyata, melu operasi militer. Informasi iki dikonfirmasi dening pengamat sing berwibawa.

      http://topwar.ru/58734-f-22-nanesli-pervye-boevye-udary-v-sirii.html
      1. sinar utama
        sinar utama 3 Oktober 2015 14:40
        0
        Kutipan saka GREY
        Punika nyatet sing ing operasi militèr melu F-22 Raptor pejuang multirole generasi kaping lima, kang ora digunakake sadurunge ing kahanan pertempuran nyata.

        Mung amarga padha ana ora ateges padha nglamar. guyon.
        Aku ora ngerti carane adoh saka posisi kita.
        Padha mlaku ing pinggir kanthi tenang, kanthi tenang, tanpa tiba ing zona pengaruh kita.
    2. PSih2097
      PSih2097 3 Oktober 2015 14:37
      +3
      F-117 diturunake saka langit menyang Irak pisanan, seminggu sabanjure sebagian besar blok ana ing Moskow ...
    3. NEXUS
      NEXUS 3 Oktober 2015 16:46
      +5
      Kutipan saka mainbeam
      Ing tabrakan langsung, karakteristik F-22 mesthi bakal katon.

      Bentrokan langsung apa? Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa klompok udara kita ngebom ISIS, lan ing ngendi F-22 ora jelas.
      Kutipan saka mainbeam
      Dadi wong-wong mau bakal ngerti sapa sing ndeleng sapa lan saka kadohan apa; lan sing sadurunge wis rudal ngarahke ing target.

      Raptor, mesthine bisa kerja ing lemah, nanging amer duwe pesawat sing luwih adaptasi kanggo karya iki. Mulane, aku mikir pilot Raptors kita ora bakal ketemu ing langit Suriah.

      Kutipan saka mainbeam
      Ya, lan sistem S-300 ing cruiser Moscow luwih nyenengake kanggo nunjukake F-22 "urip" tinimbang ing teori.

      Kita perang karo sapa, karo ISIS utawa AS? Aku ngomong babagan konfrontasi sing mbukak ... F-22 iki, kaya Joe sing angel dipahami ing lelucon kasebut ... sapa sing butuh. Kabeh parameter wis suwe. wis dikenal kanggo spesialis kita, lan mulane iki wis mbukak rahasia. hi
      1. sinar utama
        sinar utama 3 Oktober 2015 17:25
        -6
        Kutipan: NEXUS
        Apa konfrontasi langsung?

        Nah, bubar ana informasi yen Su-30SM kita nyopir A-10. Kok ora tabrakan? Aku ora ngomong babagan pertempuran udara. F-22 bisa nutupi A-10, utawa kaya. Kanggo sawetara alasan, Yankees ngirim F-22, ora kanggo operasi serangan. Lan "benturan" ora mesthi "konfrontasi militer." Utawa conto liyane:
        Sawijining sumber ing bunderan militèr saka kontingen Amérika ing Turki ngandhakake yen pesawat sing nyedhaki pasukan Rusia ing jarak sing cedhak karo pasukan Rusia padha disinari dening radar, dene sumber cahya ora bisa ditemtokake.


        Kutipan: NEXUS
        Kutipan saka mainbeam
        Dadi wong-wong mau bakal ngerti sapa sing ndeleng sapa lan saka kadohan apa; lan sing sadurunge wis rudal ngarahke ing target.

        Raptor, mesthi, bisa kerja ing lemah,

        Babagan tabrakan udhara, aku mikir yen deteksi mungsuh bisa ditindakake ing bоjarak sing luwih dawa tinimbang akuisisi target dening kepala homing. Kanthi pesawat siluman, kahanan umume ora bisa dimangerteni amarga pesawat modern bisa nampa informasi saka sistem pertahanan udara adhedhasar lemah utawa saka pesawat AWACS, lan kepala rudal tumindak kanthi mandiri lan mandiri kanggo kepentingane dhewe.

        Kutipan: NEXUS
        Kita perang karo sapa, karo ISIS utawa karo AS?

        Aku ora mikir yen kompleks C300 / C400 kita duwe kesempatan nyata kanggo mirsani F-22 ing sawetara. Nanging ing Suriah, anane sistem sing nentang kasebut kedadeyan.
      2. sinis
        sinis 3 Oktober 2015 17:41
        -2
        Kutipan: NEXUS
        amers duwe pesawat luwih dicocogake kanggo karya iki

        Apa F-22 ngganti F-117?
        1. NEXUS
          NEXUS 3 Oktober 2015 17:47
          +3
          Quote: Sinis
          Apa F-22 ngganti F-117?

          Apa ora apa-apa yen iki minangka pesawat saka kelas lan spesialisasi sing beda-beda? Raptor minangka pejuang kanggo penaklukan ing udhara, lan F-117 minangka tukang ngebom kanthi unsur pesawat serang, lan mesthi adoh saka iku kanthi karakteristik kinerja. . hi
          1. sinis
            sinis 3 Oktober 2015 18:12
            +1
            Kutipan: NEXUS
            Nanging ora ana sing iki pesawat saka kelas beda lan

            Yah .
            Iki dudu kanggo aku, iki kanggo terapi, banjur Pentagon.
            Ora nyiksa mesin telusuran _
            Tanggal 23 September 2014, informasi muncul ing media babagan panggunaan tempur pisanan Angkatan Udara AS F-22 nglawan Islamis ing Suriah. Pesawat kasebut nyerang kutha Raqqa lan pinggiran kutha.[41] Ing Februari 2015, F-22 wis ngrampungake paling ora 112 misi tempur ing langit Siria[42]. Ing wulan Juni 2015, F-22 kalebu ing saben klompok pesawat mogok sing ngebom Suriah. Siji 11-jam sortie diterangake, kang F-22 cetha nduduhake versatility dening nindakake misi serangan, scouting pasukan darat mungsuh, pointing pesawat liyane ing target, lan pangebom ngiringan[43].

            Cukup utawa luwih?
            Spesialis ujar manawa kabeh masalah ing tanggal 22 teka saka kepinginan Yusovites kanggo ngisinake pesawat gedhe ing siji pesawat _ lan pesawat serangan, lan pejuang, lan pesawat pengintaian, lan ...
            1. NEXUS
              NEXUS 3 Oktober 2015 18:25
              +1
              Quote: Sinis
              Cukup utawa luwih?

              Lan ing endi sampeyan ndeleng ing kirimanku yen aku ngaku yen Raptor ora bisa kerja ing lemah? Utawa, kaya ing lagu kasebut, ana sing kedadeyan ing memoriku ...
              Aku mung ujar manawa dheweke bisa, nanging dheweke ora nindakake uga, ujar, "WARTER" ...
              Kajaba iku, iku incomparably luwih larang saka akeh mesin prasaja bisa digunakake ing lemah.
              Quote: Sinis
              Spesialis ujar manawa kabeh masalah ing tanggal 22 teka saka kepinginan Yusovites kanggo ngisinake pesawat gedhe ing siji pesawat _ lan pesawat serangan, lan pejuang, lan pesawat pengintaian, lan ...

              Apa iki mung masalah F-22? ... miturut pendapatku, masalah iki saya tambah akeh amarga F-35. hi
              1. sinis
                sinis 3 Oktober 2015 19:16
                +1
                Kutipan: NEXUS
                Ngendi sampeyan ndeleng ing kirimanku sing

                Dadi aku salah paham
                Kutipan: NEXUS
                Apa ora apa-apa yen iki pesawat saka kelas lan spesialisasi sing beda-beda? Raptor minangka pejuang kanggo nelukake ing udhara, lan F-117 yaiku ...
                1. NEXUS
                  NEXUS 3 Oktober 2015 19:19
                  +2
                  Quote: Sinis
                  Kutipan: NEXUS
                  Apa ora apa-apa yen iki pesawat saka kelas lan spesialisasi sing beda-beda? Raptor minangka pejuang kanggo nelukake ing udhara, lan F-117 yaiku ...

                  Lan tukang ngebom f-117 kanthi unsur pesawat serang ... nanging dudu pejuang babar pisan ... alon banget, kikuk lan katon sanajan mujahid sing wuta lan salib ing langit sing cerah ...
                  1. sinis
                    sinis 3 Oktober 2015 19:44
                    0
                    Kutipan: NEXUS
                    Lan bomber f-117 kanthi unsur pesawat serang ... nanging dudu pejuang ...

                    Obrolan kaya ngono babagan F-22/35, dudu F-117, lan dheweke teka kanggo ngganti dheweke ...
                    Utawa carane?
                    ngguyu
                    Kabeh _
                    Aku ngerti sampeyan ngerti yen aku ngerti sampeyan ngerti ...

                    ombenan
                    1. NEXUS
                      NEXUS 3 Oktober 2015 19:51
                      +2
                      Quote: Sinis
                      Aku ngerti sampeyan ngerti yen aku ngerti sampeyan ngerti ...

                      ombenan
                      Gusti mberkahi wong-wong mau karo Raptors lan Kilat ... kita kudu ngelingi PAK FA lan sijine menyang produksi, lan LFI saka generasi anyar Mikoyans bakal enggal bisa nggawe ... lan supaya prodigies Amer terus. kanggo "mangga" wajib pajak Amer. hi
                      1. sinis
                        sinis 3 Oktober 2015 20:38
                        0
                        Kutipan: NEXUS
                        Nggawa PAK FA ing atine lan sijine menyang seri, lan

                        Coba nimbang, kanggo kabeh wong, iku wis kedaden
                        Saiki PAK YES dadi kabeh!
                      2. NEXUS
                        NEXUS 3 Oktober 2015 20:42
                        +2
                        Quote: Sinis
                        Saiki PAK YES dadi kabeh!

                        Isih adoh saka PAK DA ... TU-160 anyar luwih cedhak ... luwih cedhak ... nanging aku luwih kasengsem ing rong topik liyane - iki pangembangan generasi kaping 5 dening MIG LFI, njupuk menyang akun pangembangan ing MIG-1.44 lan karya ing interceptor anyar ( conditionally MIG-41), bab kang ora kita, nanging Amerika ngomong sing bakal hyper sonic, nalika karakteristik kacepetan voiced - Mach 4,5- 5...
                      3. sinis
                        sinis 4 Oktober 2015 11:12
                        0
                        Kutipan: NEXUS
                        PAK YES isih adoh ... TU-160 anyar luwih cedhak ... luwih cedhak ...

                        Ana ekspresi paling apik mungsuh saka apik , lan kene ana rodo obrolan sing BEBAS IKU MUSUH LUWIH .
                    2. Thunderbolt
                      Thunderbolt 3 Oktober 2015 20:47
                      0
                      Nuwun sewu aku ngganggu, nanging 117 ora pesawat serangan ing kabeh (ora unsur siji). Malah dadi pesawat semi-eksperimen terobosan, kasil dilakokno tanpa akeh mundhut saka ancaman utama, iku ora kudu nyedhiyani. Strip kanggo break liwat pertahanan udara. ngunekke cr. .rudal lan tumindak pesawat EW 117 mlebu ing zona pertahanan udara Irak kanthi impunity, mbasmi pusat kontrol lan stasiun kontrol lan ninggalake kanthi impunitas. Amerika sing jahat lagi mbukak.!!! Dheweke nimbang pro lan kontra, mikir lan mutusake yen luwih gampang nggawe perkara sing angel tinimbang mbuwang anggaran kanggo popok lan ngapusi industri pesawat ing saindenging jagad --- pusat utama ing Moskow lan Beijing uga dadi warga siluman, sanajan dheweke ketinggalan, sawise kabeh, wong bodho wis akeh, akeh wong kanggo dangu. Lan saiki Amerika duwe program kanggo drone basis segara lan digandhengake karo 5 lan utamané 22 (Aku pengin mbayar manungsa waé kanggo iki ..) Bodho, padha mung kudu Cut budget, kita "teal" ing siji kanopi swiwine bakal ndharat. Sing utama yaiku wong Cina kudu nyuplai motor lan kabeh unsur unsur, yen ora, teal kita ora bakal mandheg. Mungkin takon kenapa aku takon cilik ( kurang). x lan ing Suriah. Bener, durung siap. Pitakonan? Kontra? Tembung?
                      1. NEXUS
                        NEXUS 3 Oktober 2015 20:58
                        +1
                        Kutipan: Thunderbolt
                        Nuwun sewu aku ngganggu, nanging 117 dudu pesawat serangan (ora ana unsur siji)

                        Apa aku ngomong yen F-117 iku pesawat serang, miturut pendapatku, bisa nindakake fungsi pesawat serang, amarga kacepetan kurang, banjur mung ing wayah wengi yen ora ana luwih utawa kurang maju. pertahanan udara...
                        Kutipan: Thunderbolt
                        .Ing sintesis karo kr ngalahaken. .rudal lan tumindak pesawat EW 117 mlebu zona pertahanan udara Irak kanthi impunity

                        Apa Irak duwe pertahanan udara multi-tingkat teknologi dhuwur? Hmm ... iki warta ...
                        Kutipan: Thunderbolt
                        Pentagon nemokke lan nggawe aliran industri F-z5.

                        Pangembangan siluman ing USSR wiwit dikuasai suwe sadurunge amers lan kabeh upaya kanggo nyipta prodigy super duper kanthi teknologi super siluman dikenal lan ditliti dening para spesialis kita nganti suwe ... pertahanan udara, sanajan paling ora kaping telu Raptor, kaping papat Hawk lan sepuluh Kilat ...
                        Kutipan: Thunderbolt
                        .Yagene ora ana Su-35 ing resimen kita lan ing Suriah.

                        SU-35 liwat GSI, nanging ora ana apa-apa ing Suriah. Mesin iki kanggo NANGLUkake DOMINASI ING UDARA. Sapa sing perang ing kana yen ISIS ora duwe Angkatan Udara?
                      2. sinis
                        sinis 4 Oktober 2015 11:21
                        0
                        Kutipan: Thunderbolt
                        Sing utama yaiku wong Tionghoa minangka motor lan ... dheweke nyedhiyakake kita,

                        Kanthi ciri kawruh sampeyan ing bidang konstruksi pesawat. Aku dhewe adoh saka pro ing prakara iki, aku mung tansah kasengsem lan nyoba kanggo weruh, nanging ora ngerti yen ing China, senadyan investasi edan, ENGINES NORMAL ora bisa nindakake ... Sampeyan kudu nggunakake soko saka lapangan profanity kanggo nunjukaké statements kaya Panjenengan.
              2. sinis
                sinis 3 Oktober 2015 19:31
                0
                Kutipan: NEXUS
                ing mratelakake panemume, masalah iki akeh aggravated dening F-35

                Penyakit turun temurun, yen ora ditambani, bakal saya tambah akeh ing generasi sabanjure. Lan ing ekspor ...
                Ya, wong Yusovites ora asing kanggo ngalahake rampasan, siji crita karo F-104 iku worth iku. Interceptor, sadurunge wektu, dicet maneh dadi bomber tempur lan didorong menyang Eropa ...
            2. clidon
              clidon 3 Oktober 2015 22:05
              0
              Spesialis ujar manawa kabeh masalah ing tanggal 22 teka saka kepinginan Yusovites kanggo ngisinake pesawat gedhe ing siji pesawat _ lan pesawat serangan, lan pejuang, lan pesawat pengintaian, lan ...

              Padha bisa ngandika bab Su-30 lan Su-35 lan T-50.
              1. NEXUS
                NEXUS 3 Oktober 2015 22:15
                +1
                Kutipan saka clidon
                Padha bisa ngandika bab Su-30 lan Su-35 lan T-50.

                Apa jenis wedi iki? Su-30 iku pesawat tempur-bomber, kaping 35, kaya PAK FA, minangka pesawat tempur superioritas udara ... Lan yen sampeyan ngomong babagan fleksibilitas pesawat Amer lan pesawat kita, nyuwun pangapunten. , tugas lan syarat kanggo mesin kita luwih cetha lan uga-kawangun.
                Lan yen kita ngelingi kepiye posisi F-35 sing padha lan apa sing dikandhakake Amerika saiki babagan konsep panggunaane, mula iki beda banget.
                1. clidon
                  clidon 3 Oktober 2015 23:07
                  0
                  Yaiku KAB lan Fabs ing Su-30/35, uga blok NURS ing Su-35, apa iki kanggo entuk keunggulan udara? ) Inggih, ing wektu sing padha ngrancang wadhah gantung kanggo pengintaian target lan sebutan target.
                  http://topwar.ru/uploads/images/2015/310/yioj421.gif

                  Ora ana bedane antarane pendekatan kita lan Amerika - kajaba kasunyatan sing bakal mbusak (nanging ora bakal mbusak kanthi cara apa wae) pesawat serangan A-10 (kanthi ngganti F-35 ing desain kang iki ora mengaruhi ing sembarang cara), nanging kita koyone ninggalake Su-25. Senajan ora kasunyatan.
                  Yen ora, kabeh padha kanggo saben wong (mesin universal sing larang, utawa sing murah banget khusus kanggo tugas tambahan) lan bakal ana mesin sing kurang khusus. Taman iki nyusut kanggo kabeh wong lan nomenklatur bakal tiba.
                  1. NEXUS
                    NEXUS 3 Oktober 2015 23:24
                    +1
                    Kutipan saka clidon
                    Yaiku KAB lan Fabs ing Su-30/35, uga blok NURS ing Su-35, apa iki kanggo entuk keunggulan udara? )

                    Nanging apa aku ngomong yen 30s lan 35s ora bisa digunakake ing lemah? Aku ngomong karo sampeyan babagan tujuan UTAMA pesawat iki ... tugas, sing digawe ...
                    1. clidon
                      clidon 3 Oktober 2015 23:37
                      +2
                      Yaiku, sampeyan mikir yen kabeh bebener didhelikake ing tembung "dhasar"? Nah, yen pesawat bisa ngluncurake rudal sing padha ing lemah, apa penting banget yen dilebokake minangka utama utawa minangka tambahan? )
                      Sampeyan mung kepepet ing aksioma (kanggo sawetara) "Wong bodho nggawe kabeh universal, nanging karo kita kabeh iku khusus lan bener". Senajan kita wis dawa wis dipeksa kanggo nggawe mesin adhedhasar kasunyatan sing padha kudu bisa nindakake meh kabeh WELL, lan banjur apa dibutuhake.

                      Inggih, njupuk conto saka F-16 kepungkur. Apa sing "utama" - nglawan udhara utawa ing lemah? Ya, ana ing kana. Sanajan syarat utama "kaya pejuang." Lan luwih migunani "minangka drummer." Lan meh dadi stormtrooper. )
                      Kanthi gati kanggo pesawat generasi kaping lima, kabeh, aku mbaleni, mung dadi Samsaya Awon - ana opsi luwih sithik, sanajan ana sing bakal dipindhah menyang UAV ing pungkasan.

                      PS Yen kita pirembagan bab versatility saka F-35, iku luwih apik kanggo fokus ing versi "vertikal".
                      1. NEXUS
                        NEXUS 3 Oktober 2015 23:49
                        +2
                        Kutipan saka clidon
                        Yaiku, sampeyan mikir yen kabeh bebener didhelikake ing tembung "dhasar"?

                        Persis.

                        Kutipan saka clidon
                        "Wong bodho nggawe kabeh universal, nanging karo kita kabeh iku khusus lan bener"

                        Wong gemblung, ketoke, durung ngerti, utawa angel mangertos manawa teknologi saiki ora ana ing level sing bisa nggawe mobil sing bisa nindakake fungsi sawetara kelas mobil, lan iki dikonfirmasi. dening fuss lan puffing saka amers karo F-35.
                        Untunge, ora ana sing mbatalake klasifikasi mobil ing negara kita lan konsep pasangan tempur isih urip, lan ana klasifikasi mobil sing jelas miturut tugas sing digawe, lan yen mobil kasebut isih bisa ditindakake. nindakake apa-apa, banjur ngurmati lan memuji marang perancang kita.
                      2. clidon
                        clidon 4 Oktober 2015 08:49
                        0
                        Iku tetep kanggo nggawa statements menyang mburi logis lan ngomong sing fungsi impact saka pesawat kita katon dening kasempatan. Ya, dheweke nindakake lan op, padha katon - ya, sampeyan bisa nggawe roket serangan ing kene! Lan Amerika nyoba nyepetake, nanging ora metu. Kene kita begja karo kawicaksanan desain.

                        PS Keributan lan celonone Amerika (uga keributan karo puff ing sekitar Su-35 utawa T-50) utamane amarga kerumitan teknologi sing dhuwur saka mesin kasebut.
                      3. NEXUS
                        NEXUS 4 Oktober 2015 10:09
                        +2
                        Kutipan saka clidon
                        Ya, dheweke nindakake lan op, padha katon - ya, sampeyan bisa nggawe roket serangan ing kene!

                        Ora ... Aja kleru tembungku. Ora kaya amers, desainer lan pelanggan ora tau nemtokake tugas nggawe mesin universal sing bakal ngganti telung kelas pesawat bebarengan. Kanggo PAK FA, dheweke uga nggawe arsenal anyar.
                      4. clidon
                        clidon 4 Oktober 2015 11:21
                        0
                        Ing mratelakake panemume, mesin universal digawe (sing bisa ngganti telu utawa papat kelas), nanging iki ora ana ing TOR lan ora ana tugas kuwi! Iku mung kedaden kanggo free. ) Ing wektu luang saka karya lan dhuwit saka subbotniks?
                        Lan PAK FA bakal padha stasiun titian. Lan mulane dheweke "nggawe" arsenal anyar kanggo telu utawa papat kelas bebarengan. Kanggo dhuwit lan kanggo TK.
                      5. sinis
                        sinis 4 Oktober 2015 11:43
                        +3
                        Kutipan: NEXUS
                        .Boten kados amers, desainer kita lan customer tau nyetel tugas nggawe mesin universal sing bakal ngganti telung kelas pesawat bebarengan.

                        Aku ndeleng carane nulari tumindak ing kabeh kanggo ndeleng maneh ing Yusovites lan ngukur kabeh miturut standar sing!
                        Dheweke ora bisa nggawe mesin kaya F-22/35, sing tegese clumsiness, nanging apa sing dicritakake ing karakteristik kinerja monster kasebut lan apa sing sejatine ora dadi masalah!
                        Lan kasunyatan manawa biaya mobil beda-beda miturut urutan gedhene, kanthi karakteristik kinerja sing padha, uga miring!
  5. kekel 31
    kekel 31 3 Oktober 2015 14:26
    +2
    Panemu iki ora dituduhake dening wakil liyane saka badan intelijen. Miturut pendapate, "kanggo kumpul intelijen, militer Rusia, minangka aturan, nggunakake pesawat khusus, kayata Il-20M." Kita bisa nyirnakake reruntuhan kanggo awake dhewe. Apa kita kudu IL supaya efektif. Banjur buktiake yen iku dudu ISIS. lol
  6. Alexander 2012
    Alexander 2012 3 Oktober 2015 14:26
    0
    Kutipan saka manguest
    Rahasia utama yaiku bakal katon) Dhuwit mudhun ...

    Aku mung pengin nulis padha!
  7. Optimis waja
    Optimis waja 3 Oktober 2015 14:28
    +4
    Aku mikir dheweke bakal ngirim drone menyang pangkalan kita. Iku aman, nanging sampeyan bisa njupuk gambar saka karakteristik RES kita, nelpon kanggo bisa lan murub. Lan yen kita entuk, banjur mundhakaken dhuwur.
    1. sinar utama
      sinar utama 3 Oktober 2015 14:46
      +5
      Quote: Optimis waja
      yen kita ngalahake, banjur munggah dhuwur

      Aku padha duwe persetujuan ing subyek, kaya, yen kita sok dong mirsani, banjur kita bakal nggawa mudhun lan banjur ora gelo.
    2. avia1991
      avia1991 3 Oktober 2015 15:23
      0
      Quote: Optimis waja
      Lan yen kita entuk, banjur mundhakaken dhuwur.

      Duc, sawise kabeh, kita ora mung bisa njupuk mudhun - padha sinau kanggo nyegat kontrol. Lan dheweke nggawe wong liyo kanthi tenang "kanggo awake dhewe" nglirik
    3. sinis
      sinis 3 Oktober 2015 16:39
      +1
      Quote: Optimis waja
      Aman nanging

      Persis apa nanging. Dheweke kenek lan ora mikir. Apa ora ana cangkang ing kana? Malah resmi padha ana, nanging kanggo nutupi dhewe, kita bakal paling ram S-400 ana!
      1. clidon
        clidon 4 Oktober 2015 08:51
        0
        Escalation ana maneh fraught. Mulane, aku ora mikir yen kita uga bakal nyuwek tuas pemicu tanpa perlu khusus.
        1. sinis
          sinis 4 Oktober 2015 11:58
          0
          Kutipan saka clidon
          Escalation ana maneh fraught.

          Iku kabeh gumantung ing maksud saka pihak
          Dheweke nelpon bapak lan anak menyang direktur sekolah _
          Direktur: - Aku kudu ngomong karo sampeyan bab prilaku amoral anakmu nalika istirahat. Kabeh sing ditindakake yaiku mlayu sawise bocah-bocah wadon!
          Bapak :
          - Coba pikirake, kabeh wong lanang normal ing umure ngoyak bocah-bocah wadon!
          Direktur:
          - Karo gergaji???!!!

          nglirik
  8. Karasev70
    Karasev70 3 Oktober 2015 14:28
    0
    Aja memuji dhewe ...
  9. 0255
    0255 3 Oktober 2015 14:29
    +6
    Ayo para raptor mabur saka Suriah kanthi kacepetan jelajah supersonik, luwih becik bali menyang negara, lan masalah karo deteksi raptor dening radar Su-30 bakal ditanggulangi. ngguyu Lan yen instruktur Amerika sing nglatih ISIS lan "oposisi moderat" dibuwang saka Suriah, umume ora becik, mula wong Siria bakal urip kanthi tentrem.
  10. roskot
    roskot 3 Oktober 2015 14:29
    +8
    Wedi kelangan rahasia? Tetep adoh saka pangkalan kita. Mergo ngono
  11. shinobi
    shinobi 3 Oktober 2015 14:29
    +6
    Kaya bocah-bocah, sialan. Wah, rahasia apa wae. Kabeh wis suwe dingerteni. Malah bahan sing digunakake lan karakteristik sistem on-board. Rahasia utama ing pabrik-pabrik ing rantai produksi, ya. Nanging critane beda banget. .
    1. sinar utama
      sinar utama 3 Oktober 2015 14:35
      +3
      Nggunakake stasiun peringatan radar aeronautika (SWS), bisa diwenehi karakteristik Radiasi radar F-22 ing kahanan nyata.
  12. Haettenschweiler
    Haettenschweiler 3 Oktober 2015 14:32
    +7
    - Bener, padha bener wedi. Ora ketompo apa tujuan nyata utama operasi Angkatan Bersenjata Rusia ing Suriah, ing proses entuk, cukup bisa kanggo ngrampungake sawetara tugas sing gegandhengan. Lan iki malah luwih manusiawi lan demokratis saka tumindak ing Amerika Serikat nalika Perang Dingin, nalika pesawat penumpang dikirim menyang tapel wates udhara USSR kanggo njupuk informasi babagan interaksi stasiun lemah, operator lan pesawat tempur. Informasi liyane sing diklumpukake tentara Rusia ing Suriah, langkah-langkah sing luwih efektif bakal ditindakake ing wilayah liyane, yen perlu.
  13. vfqjh
    vfqjh 3 Oktober 2015 14:33
    +2
    Dheweke pengin nambah pentinge perkembangane, lan "Donald Cook" ngrasakake kita ing Segara Ireng. Dadi mikir, sapa HU?
  14. rubah surem
    rubah surem 3 Oktober 2015 14:33
    +2
    Aku ngira yen F 22 sing dipuji, uga siluman F117 sing dipuji utamane. Kita uga ora weruh kanggo radar dhewe. Nanging, ditembak mudhun dening pertahanan udara lawas ing Yugoslavia! Sawise kabeh, ora ana sing mbatalake. korupsi ing Amerika, ana uga sing kasengsem ing Big Budget hi
  15. Sergey-8848
    Sergey-8848 3 Oktober 2015 14:33
    +4
    Intelligence iku intelijen. Iku dadi loro cara. Saben sisih ngupaya nggunakake paling mupangati saka kahanan sing muncul. Ora ana alesan kanggo staf Pentagon mlayu menyang majalah Kepentingan Nasional lan bengok-bengok.
  16. barclay
    barclay 3 Oktober 2015 14:36
    +5
    Dheweke uga ngusulake supaya Rusia ngirim jet tempur kanggo nyegah spionase dening pesawat Barat. "Mungkin, Su-30SM disebarake ora kanggo tujuan pertahanan udara, nanging kanggo medeni lan nyurung pesawat pengintaian sing bisa nyedhaki pangkalan operasi Rusia."
    Apa dheweke ragu yen pangkalan udara bakal dilindhungi ing kabeh babagan?
    1. Haettenschweiler
      Haettenschweiler 3 Oktober 2015 14:43
      +1
      Kutipan saka barclay
      Apa dheweke ragu yen pangkalan udara bakal dilindhungi ing kabeh babagan?


      - Lan dheweke isih ngelingi taun 90-an, nalika kabeh rahasia, militer, ekonomi, kabeh jinis peralatan sing dibutuhake mung bisa dituku, uga kanthi murah. Lan yen sampeyan ora pengin tuku, sampeyan bisa insolently fly UAV liwat dhasar kapentingan lan count paling crumbs ing meja ing kamar panedhaan, paling nomer, jinis lan peralatan saka mobil ing PPD. Lan saiki, sampeyan ndeleng, mung tuku.
  17. afrikanez
    afrikanez 3 Oktober 2015 14:40
    +2
    Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22
    Yen sampeyan wedi, banjur ngubur ing wilayah sampeyan, kaya-kaya ora ana sing bakal ngira. Celana belang ngguyu
  18. penyihir
    penyihir 3 Oktober 2015 14:41
    +1
    oh kok wedi
  19. HMR333
    HMR333 3 Oktober 2015 14:53
    +2
    sing butuh rahasia ana teknologi abad pungkasan))) malah ngrampungake sistem pasokan oksigen urip sawise tiba pilot amarga kekurangan oksigen!
  20. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 3 Oktober 2015 14:55
    +1
    Kutipan saka: oleg-gr
    ndhelikake ora katon sampeyan -

    Frasa sing menarik yaiku ndhelikake sing ora katon, lan carane nuduhake sing ora katon? Aku setuju karo sampeyan, iki kanggo wong pribumi.
  21. SERGEY UI
    SERGEY UI 3 Oktober 2015 14:59
    +9
    Foto pisanan pilot kita apik
  22. SERGEY UI
    SERGEY UI 3 Oktober 2015 15:01
    +7
    Iki foto liyane apik
    1. IAlex
      IAlex 3 Oktober 2015 16:22
      +3
      Lan ana maneh Putin??? nglirik
    2. IAlex
      IAlex 3 Oktober 2015 16:22
      0
      Lan ana maneh Putin??? nglirik
  23. Rusian
    Rusian 3 Oktober 2015 15:08
    +2
    Kutipan saka mainbeam
    Ing tabrakan langsung, karakteristik F-22 mesthi bakal katon.
    Dadi wong-wong mau bakal ngerti sapa sing ndeleng sapa lan saka kadohan apa; lan sing sadurunge wis rudal ngarahke ing target.
    Ya, lan sistem S-300 ing cruiser Moscow luwih nyenengake kanggo nunjukake F-22 "urip" tinimbang ing teori.

    Lan aku arep ngirim raptor menyang Siria; lan kita wedi yen kita bakal sinau akeh banget babagan dheweke.


    Lan apa sing kudu dingerteni ing sampah iki?
  24. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 3 Oktober 2015 15:09
    +1
    Gusti! Napa dheweke mikir F-22 minangka rahasia? Apa wis tiba? Lan apa sing diklumpukake? wassat
  25. tinibar
    tinibar 3 Oktober 2015 15:14
    +4
    Kutipan saka: oleg-gr
    Yen padha wedi, kok padha ngirim pesawat ing mrana? Dadi F-22 sing dipamerake ora katon mung wong pribumi kanthi tumbak. Yen sampeyan pengin ndhelikake kahuripan sampeyan - tetep ing omah ing AS.

    "Lan rahasia sing nggegirisi dicethakaké - ora ana f-22 sing ora katon!" ngguyu Lan dheweke ora wedi yen Rusia bakal ngerti babagan iki, dheweke wis ngerti cukup, nanging sing kudu mbayar pajak dhewe bakal ngerti babagan iki ... aran
  26. lintang pv
    lintang pv 3 Oktober 2015 15:18
    +1
    apa rahasiane? Kita ngerti kabeh kanggo dangu!
  27. iLiitisitch
    iLiitisitch 3 Oktober 2015 15:18
    0
    Kutipan: AleksUkr
    Kutipan: Rus2012
    - "kita ora bakal tundhuk karo panjaluk saka Rusia kanggo mbebasake langit Suriah" Pentagon


    Ya, aja ngeculake wong-wong mau. Dheweke mung bisa nulungi sampeyan lunga, tanpa ngganggu ...
    SANAYAN WIS WIS MEMBERI MEMBERI MARANSI, DUDU: 2.10.2015
    CNN: "Pesawat Rusia nyopir pesawat serangan AS metu saka langit Siria"

    "Pejuang Su-30SM Rusia, kanthi tumindak, meksa pilot pesawat serangan A-10 Amerika ninggalake wilayah udara liwat Suriah. "- kacarita ing udhara stasiun radio Amerika CNN

    "Nalika nindakake misi ing langit ing Suriah, pilot kita nemoni kahanan sing meksa dheweke ninggalake wilayah udara Siria lan bali menyang pangkalan Angkatan Udara AS. Ing menit kapindho penerbangan kasebut, dheweke "dicegat" dening Su-30SM Rusia. fighter, kang pilot digawe iku cetha sing iku perlu kanggo mungkasi pesawat lan ninggalake wilayah Siria. Aku wonder carane kuwi "coercive" tumindak Rusia bakal luwih reacted ing Washington?" ngandika inang CNN Wolf Blitzer.

    Sumber: http://fishki.net/photo/1683673-rossijskij-samolet-vytesnil-shturmovik-ssha.html

    © Fishki.net

    Carane liya kanggo nanggepi? Entuk neraka nganti pensiun mulih menyang randha, banjur ngobrol, ing California ora bakal ngalahake sapa wae (meh kita), maneh. Lungguh ing peternakan, anakan mustang... A-10... Ya. Kita bakal nyebar jagung karo jagung, sengsara (pesawat sing apik banget, kanthi cara).
  28. 1964
    1964 3 Oktober 2015 15:19
    +1
    Angkatan Udara AS wedi yen Rusia sajrone operasi ing Suriah bisa nampa informasi rahasia babagan pesawat tempur F-22, sing meh ora katon ing radar, nyerat majalah National Interest.


    Saka kesimpulan kasebut, kesimpulan kasebut nyatakake yen pesawat iki mung kanggo tujuan demonstratif (aku malah ora gagap babagan wong Papua), kesimpulan iki uga dikonfirmasi kanthi ora gelem ngedol menyang sekutu. Lha kok Kongres ora nimbang masalah penyalahgunaan dana anggaran. Senajan, mesthi, iki meh ora kamungkinan, amarga padha ora ngakoni yen iku lantai threshing karo wings, kanggo dhuwit astronomi.

    Kaya sing kaya ngono. ngguyu wassat keprungu
  29. NDR-791
    NDR-791 3 Oktober 2015 15:23
    +1
    Su-30SM lan Su-34 bisa uga ditugasake kanggo "entuk informasi babagan F-22".
    Bakal dikirim, kita bakal nampa. Bab liyane yaiku f-22 digawe adhedhasar data sing dicolong (dituku) ing MIG-144. Lan, mesthi, yen sampeyan mung mbandhingake tampilan f-22 lan f-117 (sing dudu pesawat tempur utawa pesawat serang), nalika S-125 vulgaris kanthi radar jarak meter ditembak mudhun, banjur cetha yen kita ora bakal duwe apa-apa anyar kajaba potret radio nyoba kanggo mangerteni - nafig ora perlu. Nanging amunisi sing digunakake minangka crita liyane. Ing kene, yen bisa, "kita bakal weruh."
  30. Abbra
    Abbra 3 Oktober 2015 15:30
    0
    Nah, apa sing kudu menehi saran marang Amerika? Apa bisa nyelehake kondom ing F-22 ...
  31. Komentar wis dibusak.
  32. seduluran
    seduluran 3 Oktober 2015 15:36
    +3
    Supaya Rusia ora sinau rahasia F-22, dheweke kudu disimpen ing lapangan udara ing Amerika Serikat lan ora diidini mlebu ing Suriah lan, umume, ing ngendi pesawat militer kita mabur.
  33. Kazak Bo
    Kazak Bo 3 Oktober 2015 15:37
    +7
    SERGEY UI
    Iki foto liyane

    Dear! Deleng situs sing ramah (pirsani PICTURE OF THE DAY) kanggo artikel "Laporan foto pisanan saka media Rusia saka pangkalan udara VKS ing wilayah L ...". Yen sampeyan nemokake foto paling sethithik salah sawijining pilot kita ing kana, aku bakal njaluk ngapura kanthi umum telung kaping! Coba pikirake kenapa media foto ora menehi foto siji pilot? Yen sampeyan ora nemokake (uga ing antarane informasi anggota forum liyane), banjur ngevaluasi dhewe kanthi kritis ... sisih moral tumindak sampeyan kanthi panggonan foto ...
    Nerangake apa?
    1. SERGEY UI
      SERGEY UI 3 Oktober 2015 15:40
      +1
      Foto-foto kasebut diterbitake dening koresponden Komsomolskaya Pravda
    2. SERGEY UI
      SERGEY UI 3 Oktober 2015 15:42
      0
      http://lenta.ru/news/2015/10/03/photo/
  34. Anconsha
    Anconsha 3 Oktober 2015 15:38
    +1
    Yen F-22 ora katon kanggo radar, banjur tutup kasur ora perlu kuwatir, dheweke ora bakal weruh, nanging yen radar F-22 palsu, mula padha wedi.
  35. Tusv
    Tusv 3 Oktober 2015 15:45
    0
    Hompodya. Inggih, ing dina Senin taun 1999 amers pancen ora katon. Terus tetep ora katon ing lemah, yen ora, kaya sing dideleng ing flyer kita, dheweke bakal ngangkat tangane, kayata pamit yen ora ...
  36. star123
    star123 3 Oktober 2015 15:51
    +2
    lan Amerika ing ngerti sanadyan.
  37. Nimp
    Nimp 3 Oktober 2015 15:59
    +2
    Merikasos nandhang khayalan keagungan. Dheweke lali manawa mayoritas inovasi militer teka kaya piala sawise kamenangan ing Perang Dingin (sing, kanthi cara, durung rampung, tegese mung menang perang pisanan) lan ora ana gunane kasur. produsen kene! Aja padha gumunggung karo Fuflom-22.
    1. star123
      star123 3 Oktober 2015 16:14
      +1
      Amerika paling ora ngerti babagan Pentagon
  38. Bogranz
    Bogranz 3 Oktober 2015 16:03
    0
    Lan ora anjir kanggo lumaku ngendi braid dadi.
  39. Tjeck
    Tjeck 3 Oktober 2015 16:12
    0
    kita ora bisa nemokake informasi rahasia, Amerika isih bakal ngunggahake screech kanggo nyegah reruntuhan kasebut dijelajahi. nanging sing luwih kamungkinan, yen sawetara jinis rook bersenjata rudal udara-ke-udara ngedhunaké dheweke menyang lemah, jotosan kanggo pamor ora bakal ringkih.
    1. sinis
      sinis 3 Oktober 2015 16:48
      +2
      Kutipan saka tjeck
      informasi klasifikasi

      Rahasia apa, yen mung ORA PERLU _
  40. Taman Hutan 86
    Taman Hutan 86 3 Oktober 2015 16:22
    0
    Admin, sampeyan kudu mbatalake komentar ing artikel kasebut. Kita nulis omong kosong kaya ngono ...
    1. sinis
      sinis 3 Oktober 2015 17:44
      +7
      Kutipan: taman hutan 86
      Kita nulis omong kosong kaya ngono ...

      Carane kritis dhewe. Sampeyan jarang ndeleng iki.
  41. Allexir
    Allexir 3 Oktober 2015 16:23
    +1
    Kutipan saka CERHJ
    Kutipan: Pavel Vereshchagin
    Pejuang Su-30SM Rusia, kanthi tumindake, meksa pilot pesawat serangan A-10 Amerika ninggalake wilayah udara ing Suriah. "- kacarita ing siaran radio Amerika CNN

    Iki palsu wis nang endi wae. Terus terang bodho bodho. Amerika mabur kanggo ngebom Suriah saka pangkalan ing Turki Indzherlik. Dadi ora ana A-10 lan tau ... lan "rong menit sawise lepas landas" nang endi wae liwat wilayah Turki ... lol


    Kedadeyan iki ora kedadeyan ing wilayah Turki, nanging ing tapel wates Irak. Saliyane ing Turki, pesawat serangan Amerika dipasang ing Irak.
  42. galak
    galak 3 Oktober 2015 16:26
    0
    Sayange, Yusei duwe siji pilihan lan mesthi bakal digunakake kanggo jenenge 60 negara sing diduga dadi anggota koalisi Yusei kanggo nglawan terorisme virtual - iki, mesthi, yaiku introduksi sanksi canggih lan isolasi sing luwih padhet saka Rusia.
  43. Shelva
    Shelva 3 Oktober 2015 16:36
    +3
    Apa sing diwedeni wong Amerika yen dheweke ora jelas karo dheweke?
  44. Manungsa Kucing Null
    Manungsa Kucing Null 3 Oktober 2015 16:36
    +4
    Kutipan: taman hutan 86
    Admin, sampeyan kudu mbatalake komentar ing artikel kasebut. Kita nulis omong kosong kuwi...

    Sampeyan iki dudu maksudmu, kebetulan?

    Kutipan: taman hutan 86
    We plunge menyang Suriah kanggo kebekan, Kasur isine wis ngrambah goal sing. Lan yen Mujahidin isih kesusu saka Afghanistan - apa sing bakal kita lakoni? Siji bungah ing Moskow bakal akeh wong Tajik, rega budak bakal tiba

    Utawa iki?

    Kutipan: taman hutan 86
    Lan yen penerbangan jarak adoh digunakake sethithik, utawa mung kanggo medeni Inggris?

    Melawan ISIS - Penerbangan jarak jauh .. ugh ..

    Kutipan: taman hutan 86
    Omong kosong lengkap

    Persis ya

  45. Thunderbolt
    Thunderbolt 3 Oktober 2015 16:37
    0
    Kanthi nggunakake Stasiun Peringatan Radar Udara (SWS), sampeyan bisa entuk karakteristik emisi radar F-22 ing kahanan nyata.
    Wis ana ciri-ciri kaya ngono, kabeh wis dicopot. Alaska diserbu, banjur sawise ndeleng F. Wis suwe ora rahasia.
  46. Thunderbolt
    Thunderbolt 3 Oktober 2015 16:42
    0
    Su-30SMs disebarake ora kanggo tujuan pertahanan udara, nanging kanggo medeni lan nyurung pesawat pengintaian sing bisa nyedhaki pangkalan operasi Rusia.
    Su-30, lan dudu Su-35.35, ora siap kanggo persenjataan lan radar.
  47. sinis
    sinis 3 Oktober 2015 16:46
    0
    Nah, kaya bocah, katon ora katon! Warga, katon ing endi wae, mung katon ala utawa apik. Kaping 117 ing Yugoslavia mbusak kompleks S-125! Apa Raptor beda banget karo tandha? Lan padha bakal bisa ing, paling kamungkinan, ora malah S-300, kang malah Urkaina duwe, nanging S-400!
  48. RUS69
    RUS69 3 Oktober 2015 16:51
    0
    Kabeh sing dibutuhake wis suwe direkam lan direkam nglirik
    Saiki aku mikir kita luwih kasengsem ing pangembangan generasi sabanjure piranti iki.
    1. sinis
      sinis 3 Oktober 2015 17:31
      0
      Kutipan: RUS69
      kita luwih kasengsem ing pangembangan generasi sabanjure piranti iki.

      Apa iki sing wis disemprotake karo cat? Dadi tumindak ala iku ora angel.
      Saiki Yusovites prihatin babagan carane, amarga dodolan F-35, kerugian finansial ing F-22 bakal dikompensasi. Tugas kasebut ora kanggo bocah sekolah!
  49. semuil
    semuil 3 Oktober 2015 17:01
    +2
    Media: Pentagon wedi yen Rusia ing Suriah bisa sinau rahasia F-22
    Sampeyan kudu njupuk wong-wong mau, iku kabeh.
  50. Spanduk
    Spanduk 3 Oktober 2015 17:01
    +1
    apa yen Amerika nemokake rahasia frets viburnum kita lan mbangun awake dhewe ... padha disiksa
    1. Nimp
      Nimp 3 Oktober 2015 17:17
      +1
      Dheweke bakal disiksa yen ora ngerteni mantra dening ibune kanthi bantuan sing didandani! Dheweke sawise kabeh Darling chatter kurang ajar sing ora ngerti! lol