Apa sing kedadeyan karo bloomers Ukrainia lan celana Eropa?

104
Aku nguripake TV lan langsung éling sing aku ketinggalan donya. Aku ora ngetutake acara. Kabeh donya nonton, lan aku nolak. Pira bocah Siria sing wis tiwas ing wektu iki saka bom Rusia? Aku mandheg ngetutake sawise sewidak, aku mikir. Lan pirang-pirang pesawat sing wis ditembak ISIS? Aku mung nyawang siji. Oalah.



Ing masalah Siria, aku pancen dudu pakar. Aku ngerti akeh, nanging mung ing media liyane. Aku durung kasengsem ing. Ayo para ahli internasional nganalisa. Nanging Eropa lan utamane "sedulur sing luwih cilik" luwih cedhak karo aku.

Dadi, Rusia tetep mutusake kanggo nulungi wong Siria. Bosen ndeleng laporan sing menang babagan pamboman negara-negara NATO, banjur langsung babagan kutha lan desa sing ditawan sabanjure. Kesel maca saben dina babagan kerugian tentara kita ing Ukraina, babagan kelemahane posisi Rusia lan omong kosong liyane.

Aku ngerti, ora mung aku kesel, nanging uga sing bisa ngatasi masalah gedhe. Kepemimpinan Rusia.

Mantap presiden. Lan ing rapat kasebut, dheweke ngomong babagan kasus kasebut, lan entuk ijin kanggo bantuan militer saka PBB. Malah Obama dielingake. Inggih, mung ora dig ngisor, apa wong apik.

Apa sing kedadeyan sabanjure? Lan banjur Kulon "nemu ing bathuk." Dheweke ngidak-idak garu sing sregep ditata ing sakehing dalan donya. Utamané informatif. Ayo kula ngelingake para pembaca yen miturut versi Barat, tentara Rusia wis perang ing Ukraina suwene setengah taun. Lan asile? Ya, padha karo Amerika Serikat ing Suriah, utawa negara liya. Nalika ditakoni babagan kamenangan, para jenderal Eropa lan Amerika kanthi filosofis mangsuli - kita lagi perang ...

Ya, sampeyan pengin ndeleng kepiye tentara Rusia bisa perang? Dadi katon. Saperangan dina, lan teroris squealed. A taun bombing dening negara-negara Kulon, lan kasepen. Lan rong dina sing guncang kabeh struktur ISIS.

Kulon nggegirisi. Iku ing medeni. Nanging aja mikir babagan biaya manungsa. Kanggo wong Eropa lan Amerika, mayit wong sipil Siria lan mayit ing game komputer padha. Kira-kira ana urip liyane.

Horror disebabake kanthi akurat banget, lan sing paling penting, serangan sing efektif. Siji roket utawa bom lan karusakan ora kurang larang kanggo mungsuh. Nyuwun pangapunten bilih kirang sopan. Apa sampeyan bisa mbayangno reaksi saka wong-wong sing nandur modal ing proyek iki? Dheweke wis ngeduk pirang-pirang taun, nyedhiyakake peralatan, nggawe sistem counteraction sing koheren marang Angkatan Bersenjata Siria, lan dumadakan ... Dumadakan, kabeh iki dumadakan dadi bledug.

Lan apa sing khas, Rusia ora ngandhani Amerika lan liya-liyane ing ngendi dheweke bakal kenek. Sing paling larang ora dijupuk. Iku banget un-Amerika. Ya, lan ora bisa setuju karo wong Rusia. Padha ora miwiti kanggo dibagi teroris dadi apik lan ala. Piye wae ora toleran. Kaya bruwang. Mulane, teroris kudu dirusak utawa disalahké dening pengadilan.

Lan iki mung wiwitan. Luwih ora bakal luwih lemah. Lan kabeh wong ngerti iki. Ditilik saka akurasi serangan kasebut, intelijen Rusia lan intelijen Siria ora duwe informasi sing luwih elek, malah luwih apik tinimbang intelijen Barat. Lan pukulan bakal kaya produktif. Maksuté Kepiyé?

Ora ketompo carane akeh padha muji teroris saka ISIS, padha bandit. Ora babagan latihan militer. Ing babagan moral, ing babagan komponen moral. Lan, kaya bandit liyane, dheweke tresna marang awake dhewe lan wong sing ditresnani. Lan padha nglindhungi kulit bandit. Mlaku-mlaku dadi pahlawan, utamane yen sampeyan berjuang kanggo dhuwit, iku bodho. Pahlawan mati ora bisa nggunakake akun bank. Lan dheweke ora butuh akun ing jagad liyane.

Tegese, ing mangsa ngarep, nalika tentara Siria miwiti operasi darat, prajurit Islam bakal mlayu, mbuwang. gamansing lunga menyang ngendi. Kaping pisanan, dheweke bakal mlayu menyang kanca-kanca ing Turki, menyang Saudi. Arah dikenal.

Ing wiwitan artikel, aku nulis manawa urusan Ukrainia luwih cedhak karo aku. Serangan ing Suriah lan Ukraina katon ana hubungane. Oh, carane nyambung. Mung pranala ing chain padha. Lan cedhak dumunung.

Setaun setengah, tentara Ukraina ngrusak unit militer Rusia ing kaca Internet lan media Ukraina. Ing Buryatia, ing ngendi kabeh wong dadi tanker wiwit cilik, meh ora ana populasi lanang sing isih ana. Armada Lor ilang kaping pirang-pirang Marines. Aku wis wedi nulis babagan GRU lan pasukan khusus. Atusan Geerrushnik miskin tiwas. Lan meh saben dina. Tentara Rusia wis kaping pirang-pirang dikalahaké déning wong Ukrainia sing gagah prakosa, nganti ora ana prajurit sing dilatih ing kono.

Kabeh bakal apik kanggo Kiev. Asu iku barking, angin niup ... Mung iki jotosan wis sobered munggah pamaréntah Ukraina uga. Apa yen Rusia pancen nggunakake tentara? Bayangake kanthi hipotesis yen ing panggonan teroris ISIS ing bom bakal ana APU lan punishers? Pilihan heroisme apa sing diduweni para pejuang iki? ora ana. Sanajan mung pesawat sing teka.

Ing cendhak, Poroshenko lan perusahaan ing bloomers independen felt sawetara jenis neoplasma. Lan, sakperangan alesan, rasa njijiki. Saka ngendi asale, ora ana sing ngerti, nanging ora nyenengake. Lan sirkus wiwit. Ngapunten seniman sirkus.

"Kamentrian Luar Negeri Ukraina nampa kanthi prihatin pesen babagan persetujuan tertutup dening Dewan Federasi Majelis Federal Federasi Rusia babagan resolusi panggunaan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing njaba negara. Kaputusan sing padha saka Federasi Rusia tanggal 1 Maret 2014 nyebabake pendhudhukan lan aneksasi Republik Otonomi Crimea lan kutha Sevastopol lan nyebabake krisis keamanan sing durung tau ana ing Eropa.

Iku lucu, nanging liwat tutuk saka kepala padha saka Kamentrian Luar Negeri Ukraina lan Presiden Ukraina, tesis bab perang karo Rusia wis bola-bali voiced ing tribunes paling dhuwur. Iku karo Rusia, kaya negara. Sembarang politisi Ukraina nganggep tugase kanggo ngomong babagan eksploitasi ing perang iki. Lan presiden uga menehi "bukti".

Lan dumadakan demarche kuwi. Aku mbayangno nang endi wae ing 1942-43, ana wong saka pimpinan Soviet utawa Jerman ngirim "prihatin" kasebut marang mungsuh.

Nanging Eropah dhewe, uga, ing sawetara panggonan "nampa neoplasma" ing celonone dhewe. Utamané kuwatir lan mambu ing sisih wétan EU. Iku apik banget sadurunge. Dadi cocog karo posisi "dolanan terrier." Lay ing sapa sing pengin. Sampeyan bisa malah cokotan, kajaba mesthi mungsuh nguripake adoh. Lan yen ana bebaya, supaya sing duwe ngerti. Lan kanggo "heroic barking" potongan tambahan saka permen dilebokake ing mangkuk.

Nanging sawise jotosan penerbangan Rusia ing ISIS, iku nguripake metu sing nduweni uga tumindak ing peran, sanajan luwih, nanging toychikov. Wong-wong mau padha nguyuh lan banjur ngobahake buntute. Iku misale jek kaya, kanggo formalitas, kita babakan. Kanggo ngerti apa.

Lan angkatan bersenjata ing pirang-pirang negara Eropa luwih seneng dolanan tinimbang bisa perang. Saiki ana sawetara petisi ing NATO kanthi panjaluk. Sawetara, kaya Bulgaria, njaluk bantuan babagan pesawat. MiG Soviet ora gelem mabur. Utamané sawise layanan Polandia. Liyane, kaya monsters Baltik, nindakake latihan terus-terusan ing wilayah kasebut lan ngancam bakal tuku tank.

Ing cendhak, dina iki mambu saka kulon lan saka kidul-kulon. Nanging apa sing khas, mambu saka celana harem Ukrainia lan celonone Eropa meh padha. Lan mambu iki katon meh bebarengan.

Rusia, kanthi serangan udara ing Suriah, ora mung numpes teroris saka arrogance. Ora mung nempatake prajurit Amerika lan Eropa ing posisi sing ora sopan. Nanging dheweke uga njupuk kerak garing saka tumpukan gedhe "tuwuhan anyar" Eropa lawas. Saiki, ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, sampeyan ora bakal bisa nglirwakake "bunch". Sampeyan kudu dibusak, utawa bisa digunakake kanggo urip kanthi rasa anyar.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

104 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 64
    5 Oktober 2015
    Celana harem Ukrainia lan celana gay Eropa ora bisa dicuci maneh karo isi kuning, lan iki ing salawas-lawase ana ing sejarah anal ....
    1. + 152
      5 Oktober 2015
      Eropa ora bakal ngumbah. Padha bakal ngumumake mambu minangka gaya anyar ing fashion mambu lan pindhah! Luwih ing mburi.
      1. + 29
        5 Oktober 2015
        Saiki bakal dadi fashion anyar. Kaya Chanel No ... utawa Dior. Iku menarik banget carane wong resik bakal miwiti kanggo nanggepi mambu iki?
        1. + 30
          5 Oktober 2015
          Carane, carane .. Kita bakal pucuk jendhela iki menyang taek lan iku.
          1. + 29
            5 Oktober 2015
            Aja wedi marang wong sing mangan hibah kepiye carane urip tanpa klambi ndhuwur.
            1. + 13
              5 Oktober 2015
              Ing angonan.
              Mungkin sinau kerja ...
            2. 0
              7 Oktober 2015
              Kutipan saka varov14
              Aja wedi marang wong sing mangan hibah kepiye carane urip tanpa klambi ndhuwur.


              Dheweke bakal nyedhot !! Padha ora digunakake kanggo!
          2. +3
            5 Oktober 2015
            Kita bakal nutup jendhela iki menyang telek lan iku.
            Ya ora-e-e-t!!! Ketoke sawise sawetara wektu, kabeh padha, liwat jendhela iki sampeyan kudu bisa ing peran Hercules - kanggo ngresiki munggah kandhang Augean iki !!! Yen dheweke ora gelem nari karo lagu kita ...
            1. +2
              5 Oktober 2015
              proses Moskitolo lan kabeh bisnis! ngguyu
              1. +3
                5 Oktober 2015
                Aha! Ketemu Pinokio!
                1. +1
                  6 Oktober 2015
                  Wah, ora kejem banget, mas! keprungu
                2. +3
                  6 Oktober 2015
                  Kanggo Iglu40. Ya, ora, apa jenis "Pinocchio"?! Dheweke duwe "Cheburashka" ing tren!

                  Umumé, sayangé para ukrovoyaks "wani" ora ngerti "Pinocchio" lan "Solntsepeki" kita ...! Sanajan, miturut retorika parAshenka, dheweke durung rampung perang, ora kabeh wilayah "dikuwasani" durung bali menyang Ruin! Ya, kaya sing dikandhakake, gendera ing tangan sampeyan, watu ing gulu lan sampeyan bisa kanthi aman menyang Sivash kanggo klelep dhewe! Sala menyang Hiroyam! ping telu amin!
                  1. +1
                    6 Oktober 2015
                    Lan padha ora kenal. Pabrik Omsktransmash bangkrut, mula ora mungkin wong Bandera bakal weruh "Pinocchio" lan "Solnepeki". Iki jenis pemerintah sing kita duwe. Iku katon kaya migran saka Bendera Ukraina.
          3. 0
            6 Oktober 2015
            Kita bakal ngumpulake kabeh wong ing cellophane lan ngemas ... am
        2. + 35
          5 Oktober 2015
          Kutipan saka: oleg-gr
          Saiki bakal dadi fashion anyar. Kaya Chanel No ... utawa Dior. Iku menarik banget carane wong resik bakal miwiti kanggo nanggepi mambu iki?

          Wong-wong sing resik pisanan bakal takon; -Endi dhuwit Zin? Koalisi sing dipimpin Amerika Serikat wis ngebom pernikahan, ekskavator, rumah sakit nganti pirang-pirang taun lan ISIS terus nambah kegiatane. Banjur Rusia teka lan sawise sawetara dina bom. ISIS wiwit ninggalake posisi lan pindhah menyang neraka, nanging kabeh wong entuk Nusram lan sampah liyane.
        3. PPD
          + 43
          5 Oktober 2015
          Haha! Dadi Chanel lan Dior kanggo alesan iki historis jumeneng. Ora ana sing wisuh ing Paris! Miturut logika, kok wisuh, wisuh. botol ing bang dhewe lan kabeh iku nggoleki Budaya! Ora kaya Muscovites! Padha wisuh kanggo sawetara alesan! Oh, iki adus Rusia alam bébas! Inggih, Barbarians, apa kanggo njupuk. ngguyu Ora ana sing diganti ing pirang-pirang abad!
          1. + 10
            5 Oktober 2015
            Sing nggumunake, ing arah sing ora sopan iki, Eropa alon-alon nanging mesthi mudhun saka tingkat kebersihan sing padha karo Rusia, sing diwarisake wiwit jaman kuna. Lan puncak najis ambruk nalika Abad Pertengahan lan Zaman Anyar. Mung ing wektu kanggo jaman Eropah penyihir-mburu, Reformasi-Counter-Reformasi lan sawise iku. Lan nganti tengah abad kaping 19.
            Dene Eropa mlebu ing Abad Pertengahan kanthi budaya higienis sing dikembangake sacara universal.
            Iki minangka "evolusi".
          2. +2
            6 Oktober 2015
            wis!!! Para penjaga mabuk tanpa dewa....lan nesu ing kabeh pojok Louvre... Istal Pangeran Potemkin luwih resik..!!! Referensi sajarah saka siji Jerman ... keprungu !!
        4. +4
          5 Oktober 2015
          In-in saka tembung DiOreya!
        5. +2
          5 Oktober 2015
          Apa sampeyan mikir yen roh-roh wong Eropa ora duwe apa-apa? Mbalik ing jaman REVOLUSI PERANCIS, rata-rata oligarki ing Eropah mambu supaya wong-wong sing ora duwe omah padha ngaso, mula dheweke nggawe rambut palsu lan minyak wangi kanggo nandheske bedane antarane petani sederhana lan bangsawan. Dadi carane kita nanggepi kanggo wong-wong mau isih bakal nanggepi
        6. +2
          5 Oktober 2015
          Aku ora ngerti bab bangsa, nanging mabur dung bakal langsung reaksi! ngguyu
      2. WKS
        +3
        5 Oktober 2015
        Kutipan: Candi
        Eropa ora bakal ngumbah. Padha bakal ngumumake mambu minangka gaya anyar ing fashion mambu lan pindhah! Luwih ing mburi.

        Aku mbayangno aroma apa sing bakal mlebu ing lingkungan udara kita kanthi angin kulon. Kita kudu nyediakake masker gas kanthi cepet.
      3. +2
        5 Oktober 2015
        Lan padha bisa nglakoake apa wae ing "tren anyar".
      4. +2
        5 Oktober 2015
        Padha ora tau wisuh, lan padha digunakake kanggo s..at ing Louvre saka windowsills lan ing sudhut. Lan mambu padha diantemi mati karo wangi. Dadi, biasakan karo bau ... Bangsa sing beradab, sialan ...
      5. 0
        6 Oktober 2015
        Lubricate nganggo Vaseline kanggo sopan santun.. ngguyu
      6. 0
        6 Oktober 2015
        Eropa - koprofil patologis!
    2. +4
      5 Oktober 2015
      Iki bakal dadi tren anyar ing donya parfum Eropa.
      1. +2
        5 Oktober 2015
        Quote: Amur
        Iki bakal dadi tren anyar

        Kabeh anyar uga lali lawas.
    3. +9
      5 Oktober 2015
      Artikel sing apik, katrangan ringkes lan jujur ​​babagan kabeh sing kedadeyan ing kana.
      1. +7
        5 Oktober 2015
        Umume. Aku setuju. Nanging, durung wektune kanggo laporan sing menang. Perang ora ping-pong, lan mulane, ora ketompo carane sukses serangan pisanan, iku worth ngenteni pungkasan game, asil, kang gumantung ora mung ing grup udhara saka Angkatan Aerospace Rusia ...
    4. +8
      5 Oktober 2015
      Lan sing wangkal isih ora mikir kenapa kita bisa mabur kanthi sukses ing Suriah lan kenapa kita ora bisa ngalahake "tentara sing paling siap tempur ing Eropa." Mungkin amarga kita ora perang karo dheweke?
      1. +5
        5 Oktober 2015
        Rusia maneh nuduhake kabeh donya carane ngalahake mungsuh kanggo nyata. Iki uga dingerteni ing Eropa, lan ing AS lan ing Ukraina! Empu mambu menowo! Medeni, Pak?
        1. +1
          6 Oktober 2015
          Pampers mesthi mundhak regane,,,, panjaluke akeh ... nanging bisnis iku bisnis ... ibu Jepang.!!!!! am
      2. 0
        5 Oktober 2015
        Inggih, pramila kanca "diplomat" Lyokha Perelygin (apa sampeyan ngerti dheweke?) ujar: "Auto da ffe", terjemahan apa, nanging apa kita butuh? PS Nyuwun pangapunten kanggo basa Prancis sing ala (iki Lyokha)
    5. +1
      5 Oktober 2015
      Iki ing gendéra Ukrainia, kabeh ing langit biru.
    6. +6
      5 Oktober 2015
      "Dinilai saka akurasi serangan, intelijen Rusia lan intelijen Siria duwe informasi sing ora luwih elek, lan luwih apik tinimbang intelijen Barat." Ya, Amerika ngerti. Dheweke mung ora bakal ngebom "anak-anake asu".
      1. +1
        5 Oktober 2015
        "Aja nganti tangan sing menehi gagal"? .Apa ana obamych mlebu babagan bantuan karo senjata? Lan kanggo kula: apa oposisi kanggo "kukaraba" karo Kalash?
    7. 0
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka: mig31
      Celana harem Ukrainia lan celana gay Eropa ora bisa dicuci maneh karo isi kuning, lan iki ing salawas-lawase ana ing sejarah anal ....

      ---------------------
      Ukraina kudu ing werna saka gendera nasional: Poroshenko direndhem bluish (bluky) moncong lan sikil ing kuning (kuning) fecal massa ... Nampa kita, Eropah-kaendahan, menehi kita Eureka kanggo hangover, sing carane kita ora kasil, omong kosong ... Aku, gagal ... Yen sampeyan mbayangno quintessence saka pidato Poroshenko ...
    8. +1
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka: mig31
      iku ing salawas-lawase ing sajarah silit
      Ngenteni, aja kesusu! Kene iku perlu kanggo mangerteni - ing anals utawa annals. Aku ngusulake: kanggo nyorong kathok dowo karo celonone menyang silit dill lan wong Eropa homo, lan nransfer crita sing bener babagan iki menyang sejarah Clio kanggo panyimpenan langgeng. Ingkang utama ing kene ora bingung.
    9. 0
      6 Oktober 2015
      Apike, kanggo 1,5 taun, Ukrainians ngaku yen padha perang karo Rusia, lan sawise serangan ing Suriah, padha takon Kementerian Pertahanan Rusia kanggo jaminan sing Rusia ora bakal nyerang wong-wong mau, sawetara jenis inconsistency. nglirik !!!
  2. + 17
    5 Oktober 2015
    Inggih Rusia. Kabeh iki whining lan whining sewengi sijine ing Panggonan. Lan panggonane, kaya sing wis suwe dikenal kabeh, cedhak ember.
    1. +6
      5 Oktober 2015
      Mungkin kita bakal menang dhisik, banjur kita bakal ngringkes asil? prajurit
  3. + 12
    5 Oktober 2015
    apik banget, aku seneng, kabeh tanpa snot lan saliva, utamane babagan tumpukan neoplasma Ukrainia lan Eropa ...
  4. + 23
    5 Oktober 2015
    Inggih, ya, ya ... kaya Psheks lan Balts, tansah semangat banget, lan saiki ISIS wis dibom pirang-pirang dina, lan padha katon njupuk banyu ing cangkeme, ora ana keprihatinan kanggo sampeyan babagan tumindak Rusia, ora. agresi kanggo sampeyan ing Wetan Ukraina, malah otoriterisme rezim Putin wis mandhek kanggo excite wong ... dumadakan!
    1. +3
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka kumelun
      Psheks lan Balts, tansah semangat banget, lan ing kene wis pirang-pirang dina saiki ISIS dibom, lan dheweke katon njupuk banyu ing cangkeme.


      Ora ana apa-apa nanging frost.
      Utawa mungkin d.e.r.m.o ing tutuk wis rampung, sing anyar lagi direkrut. keprungu
      1. +1
        5 Oktober 2015
        Inggih, ora bener. Kita wis kacathet (Inggih, kula bolos sekolah ing ngendi sampeyan kudu nyelehake "b", ing ngendi ora belay ) Bener, dheweke "ngomong".
  5. + 26
    5 Oktober 2015
    Matur nuwun penulis!
    Intelligibly, glethakaken metu ing rak-rak.
    Sepotong SARKASMA beracun dina Senin esuk!
    "MONSTERS Baltik!", dolanan terrier, "neoplasma kanthi mambu"...
    pengarang, WALK ESCHO! hi
  6. + 13
    5 Oktober 2015
    Dumadakan, kabeh iki dumadakan dadi bledug.

    Bener, penulis ngeweruhi sing saiki ora mung ISIS gerah losses, nanging uga wong-wong sing wis nandur modhal sumber daya financial ageng ing bisnis iki: SA, Qatar lan, mesthi, Amerika Serikat, sponsor sing disebut. "oposisi". Inggih, nggih, saben manut kaluwihanipun.
    Lan aku malah ora pengin nulis babagan reaksi Ukraina, apa sing kudu ditindakake ...
  7. +9
    5 Oktober 2015
    Seneng, patriotik, seneng
  8. Komentar wis dibusak.
  9. + 18
    5 Oktober 2015
    Artikel kasebut mesthi ditambah. Pancen, sapa sing saiki bakal percaya yen Rusia perang karo Ukraina. Aku mikir yen akeh wong Eropa wis weruh apa perang karo Rusia. Iku luwih apik kanggo ndeleng sapisan tinimbang krungu kaping satus.
    1. 0
      5 Oktober 2015
      Lan iki durung volleys saka pedhang lan iskanders, uga, folder durung teka, lan iku ndadekake ora pangertèn kanggo ngirim papan probe konco lemah lunar.
  10. +6
    5 Oktober 2015
    Rusia ora nampa ijin saka PBB. Rusia tumindak miturut Piagam PBB. Loro prabédan gedhe sing ana ing siji perkara, yaiku Rusia tumindak kanthi sah lan sah sah.
    Kaya ing lelucon:
    Pitakonan kanggo program "Apa? Where? Kapan?":
    "Dear para ahli!
    Ing wayahe, Arab Saudi ngebom Yaman, sing dadi kuwasa minangka asil saka revolusi, pemberontak Houthi, sing bubar nggawe koalisi sing ngatur. Secara resmi, operasi kasebut ditindakake kanthi panyuwunan Presiden Abd-Rabbu Mansour Hadi sing buron.
    Victor Fedorovich saka Rostov takon sampeyan: apa bisa, bener?
    Nanging pukulan perang informasi wis katon:
    1. +4
      5 Oktober 2015
      Kutipan: ImPertz
      Nanging pukulan perang informasi wis katon:

      Ya, supaya Kulon nulis apa sing dikarepake, wong sing cukup bodho bakal percaya saben kiriman kasebut ing jaringan sosial. Soko Barat ora nguwuh-uwuh babagan warga sipil sing tiwas nalika "demokrasi" Yugoslavia, Irak, Libya, Suriah
  11. + 29
    5 Oktober 2015
    "Monster Baltik" - kanggo penulis OFF! Lan aku duwe bobot ing celengan, kanggo slogan "bajingan" ... iku, Senin sukses. ombenan
    1. + 13
      5 Oktober 2015
      Tambah "kepunahan Baltik" ing kana wassat ngguyu
  12. + 15
    5 Oktober 2015
    Ing sawetara dina, kabeh donya weruh carane unit cilik saka tentara Rusia bisa perang. Bravo.
  13. + 11
    5 Oktober 2015
    Inggih, ora persis cilik. Nanging isih becik! Dill kanggo pemukim lan ISIS kanggo jenggot! Terusake, Tentara Rusia !!! Sinau "mitra"!
  14. -34
    5 Oktober 2015
    "... Nanging apa sing khas, mambu saka kathok dowo Ukrainia lan kathok dowo Eropah iku strikingly padha."

    sawetara jenis orientasi aneh saka kapentingan, kok nerbitaké inclinations Panjenengan?
    1. + 24
      5 Oktober 2015
      Kurang rasa humor, rosarioagro sing daktresnani, nyepetake persepsi urip. Aku kanthi tulus simpati karo sampeyan.
  15. + 15
    5 Oktober 2015
    Ya, aku ora ngerti kenapa Polandia lan Baltik tiba-tiba meneng? Salah siji padha kaget, utawa sing duwe ora menehi go-ahead (amarga dheweke dhewe kaget). Nanging sing paling penting sing bisa dingerteni yaiku yen barking ing Rusia ora aman.
  16. +7
    5 Oktober 2015
    Quote: Pengarang Alexander Staver
    Dadi cocog karo posisi "dolanan terrier." Lay ing sapa pengin. Sampeyan bisa malah cokotan, kajaba mesthi mungsuh nguripake adoh. Lan yen ana bebaya, supaya sing duwe ngerti. Lan kanggo "heroic barking" potongan tambahan saka permen dilebokake ing mangkuk.

    Nanging sawise serangan udara Rusia marang ISIS, ternyata sarwa dumadi uga tumindak ing peran kasebut, sanajan luwih akeh, nanging toychikov. Wong-wong mau padha nguwuh-uwuh lan banjur ngobahake buntute. Iku misale jek kaya, kanggo formalitas, kita babakan. Kanggo ngerti apa.

    Perbandhingan bener, iku))) Plus!
  17. +5
    5 Oktober 2015
    Rusia, kanthi serangan udara ing Suriah, ora mung numpes teroris saka arrogance. Ora mung nempatake prajurit Amerika lan Eropa ing posisi sing ora sopan. Nanging dheweke uga njupuk kerak garing saka tumpukan gedhe "tuwuhan anyar" Eropa lawas. Saiki, ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, sampeyan ora bakal bisa nglirwakake "bunch". Sampeyan kudu dibusak, utawa bisa digunakake kanggo urip kanthi rasa anyar.


    Artikel kasebut keren, penulis wis rampung kanthi apik, lan cukup ironi lan sarkasme. Nanging epilog, pungkasane aku seneng, Alexander kanthi akurat ngerteni kahanan Eropa saiki.

    Piye wae, penulis apik. apik hi
  18. +5
    5 Oktober 2015
    Panyerat kanthi humor ngati-ati babagan kahanan saiki, matur nuwun.
    Nanging, apa sabanjure, wis tanpa humor?
    Sawetara kesimpulan ditampilake:
    1. Bagean informasi perang nglawan Rusia bakal tuwuh, ora ketompo apa sing ditindakake dening Rusia, dheweke mung bakal ngrampungake strategi kasebut.
    2. Ora mungkin kanggo ngrampungake masalah kasebut kanthi radikal, yaiku, ora bisa ngalahake ISIS kanthi bantuan serangan udara, lan operasi kasebut paling mungkin winates ing wektu lan skala.
    3. Amerika lan Kulon sing kondisional ora bakal mundur, aku yakin, nganti tabrakan langsung karo Angkatan Bersenjata RF yaiku masalah wektu.
    4. Minangka asil saka kabeh iki, Assad isih bakal "ninggalake", lan negara Suriah ing wangun saiki paling kamungkinan bakal ora ana.
    Operasi Rusia ing Suriah mung siji perang, supaya bisa ngomong, donya 3 saiki, sing wis diwiwiti. Ya, nalika perang iki bisa menang, nanging sampeyan ora kudu mikir yen mungsuh ora bakal njupuk langkah retaliatory.
    Lan kabeh mongrels, sing saiki meneng, bakal melolong bebarengan sanalika pamindhahan bali saka pemilike.
  19. +7
    5 Oktober 2015
    penulis punika plus ageng!
    mung pleased karo Bunch wutuh saka rempah-rempah!
    "Monster Baltik" - OFF! "proyebalty" - OFF! "Sarwa dumadi uga tumindak ing peran, sanajan luwih, nanging Toys" - super OFF!
  20. +4
    5 Oktober 2015
    Dear penulis!
    Aku usaha kanggo njawab pitakonan pungkasan.
    Sawise nganalisa iklan parfum sing tambah akeh saka Eropa, aku ngerti yen "iku" bakal tetep ana ing celonone nganti suwe.

    R/S Nyuwun pangapunten, nanging amunisi sing boroske ing Suriah kudu ditata maneh ing ekonomi kita. Dhukungan pabrikan domestik, supaya bisa ngomong.
    1. +7
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka Oladushkin
      R/S Nyuwun pangapunten, nanging amunisi sing boroske ing Suriah kudu ditata maneh ing ekonomi kita. Dhukungan pabrikan domestik, supaya bisa ngomong.


      Saben amunisi duwe umur rak dhewe, sawise iku kudu dibuwang .... Aku ngira yen ing antarane sing dibom ana persentase tartamtu .. lan - ya, kanggo kompleks industri militer - bungah .. .
  21. + 14
    5 Oktober 2015
    Kutipan: ImPertz
    Rusia ora nampa ijin saka PBB. Rusia tumindak miturut Piagam PBB. Loro prabédan gedhe sing ana ing siji perkara, yaiku Rusia tumindak kanthi sah lan sah sah.



    Rusia tumindak tanpa ijin PBB mung amarga ana fad ing PBB - ijin ora dibutuhake yen siji negara (ing kang memungsuhan njupuk Panggonan) resmi takon negara liya kanggo bantuan (ing perang nglawan teroris). Pramila Rusia tumindak ON DASAR Piagam PBB (padha sarujuk kanggo mbantu mung sawise panjalukan resmi Assad lan ijin saka Dewan Federasi Federasi Rusia sing milih kanthi bulat, sing uga ditulis ing Piagam PBB) Sing jelas. . Kanggo wong pinter. hi
    1. +1
      5 Oktober 2015
      Apa aku nulis babagan. Idin bisa dipikolehi kanthi milih draf resolusi ing Dewan Keamanan PBB. Utawa ing Majelis Umum PBB.
      Ing kasus iki, ana paragraf ing Piagam PBB, sing nyatakake prosedur kanggo nindakake permusuhan kanthi idin saka pamrentah sing sah ing negara tartamtu.
      Ora dikalahake yen Yanukovych duwe kursi sing luwih kuwat, ora bakal ana kudeta. Yen sampeyan kepengin weruh kenapa, banjur waca maneh kirimanku sadurunge (utamane guyon) hi .
      1. +1
        5 Oktober 2015
        Miturut cara, babagan Yanukovych Ing jaringan, ing mratelakake panemume, ing Review Politik, padha dikirim artikel kang wis ditulis yen Putin, ninggalake kamar sawise obrolan dawa karo Yanukovych, wis karo kita, sawise pesawat, ngandika: "Aku mung ngomong karo pengkhianat" Nanging pramila kita disimpen reptil kuwi, iku ora cetha. Mungkin amarga saka = "legitimasi"?
        1. +2
          6 Oktober 2015
          ya wis. Pati bakal mimpin kanggo legitimasi otomatis saka Turchinov padha. Lan kabeh dadi bingung yen EU lan kasur Nicks kudu milih tokoh kompromi ing wangun Roshen. Lan Roshen luwih waras tinimbang pandhita.
  22. +4
    5 Oktober 2015
    Apa sing kedadeyan karo bloomers Ukrainia lan celana Eropa?


    "Penyakit beruang" kedadeyan.
  23. +3
    5 Oktober 2015
    - Menehi wong celonone coklat. Lan klambi abang.
  24. +3
    5 Oktober 2015
    "Kamentrian Luar Negeri Ukraina nampa kanthi prihatin pesen babagan persetujuan tertutup dening Dewan Federasi Majelis Federal Federasi Rusia babagan resolusi panggunaan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing njaba negara. "

    Miturut statement kuwi, free u.c.r.s. pengin narik kawigatosan Rusia.

    Inggih, gunakake Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing njaba negara, gunakake ing Ukraina, uga, gunakake, kita bakal nyerah ...
  25. +3
    5 Oktober 2015
    Ana perasaan yen provokasi gedhe-gedhe lagi disiapake ing Suriah nglawan Angkatan Bersenjata RF. Dheweke bisa nyelehake koordinat target sing tentrem - sekolah, rumah sakit, masjid - minangka "intelijen" kanggo serangan udara. Banjur padha nyampur karo rereget! Bajingan iki ora asing karo jinis nistha iki. Sampeyan kudu perang lan perang. Priksa kabeh kaping telu. Ing cendhak, ora kanggo kula kanggo mulang. Bakal isin yen kita teka ...
    1. 0
      5 Oktober 2015
      Dheweke bisa ngapusi babagan sekolah lan mesjid, nanging sing paling enak kanggo dheweke yaiku pesawat sing mudhun lan pilot sing ditangkap ing endi wae ing cedhak obyek "tentrem". Nanging kanggo nguripake iku perlu alat. Banjur kanca-kancane ISIS ora duwe. Ya, utawa minangka pilihan kanggo Hollywood nggambarake kahanan kasebut.
    2. 0
      6 Oktober 2015
      Dheweke bisa ngatur sabotase, dheweke bakal ngrusak barang - dheweke bakal nuding kita. Iku mitra.
  26. 0
    5 Oktober 2015
    Artikel sing apik banget lan bener.
    Ing kabeh sing ditulis ing kene, kita kabeh yakin.
    Ingkang utama yaiku "sinau" supaya ora nesu nanggepi bebek sabanjure lan ora bengok-bengok, kaya sadurunge: - "kok padha ngapusi kaya ngono ???!!!"
    Saiki kita ora bosen ngobati liyane:
    "Kepiye carane Amerika Serikat lan Eropa sinau ngapusi, ngapusi, ngapusi, nanging ORA BENER yen pitakonan liyane mulai muncul - apa kabeh karo otak lan nurani ..?"
  27. +3
    5 Oktober 2015
    Lan banjur wiwit esuke ing tokoh Eropah homo sing klumpukan mentri pertahanan karo ijol-ijolan pengalaman ing babaran lan nyusoni ora cukup ngiyataken kemampuan pertempuran saka tentara.
  28. +1
    5 Oktober 2015
    Penulis kanthi akurat lan kanthi humor sing akeh nggambarake reaksi Eropa lan Poroshenko lan Co marang tumindak VKS kita ing Suriah. Ukraina maneh prihatin: apa yen Rusia ngakoni DPR lan LPR, lan dheweke bakal njaluk bantuan militer. Banjur apa? Pungkasan kamenangan Angkatan Bersenjata Ukraina (pirsani kutipan ing ngisor iki)?

    Kutipan saka artikel: "Sajrone setengah taun, tentara Ukraina wis ngrusak unit militer Rusia ing kaca Internet lan media Ukraina. Ing Buryatia, ing ngendi kabeh wong wis dadi tanker wiwit cilik, meh ora ana populasi lanang sing isih ana. Armada Lor wis kaping pirang-pirang ilang marinir. Aku wis nulis babagan GRU lan pasukan khusus lan nulis "Aku wedi. Atusan geerushnik miskin tiwas. Lan meh saben dina. Tentara Rusia dikalahake kaping pirang-pirang dening wong Ukrainia sing gagah berani. ora ana prajurit sing dilatih ing kono."

    Kabeh bakal apik kanggo Kiev. Asu iku barking, angin niup ... Mung iki jotosan wis sobered munggah pamaréntah Ukraina uga. Apa yen Rusia pancen nggunakake tentara? Bayangake kanthi hipotesis yen ing panggonan teroris ISIS ing bom bakal ana APU lan punishers? Pilihan heroisme apa sing diduweni para pejuang iki? ora ana. Sanajan mung pesawat sing teka."
    1. +3
      5 Oktober 2015
      Mung pukulan kasebut nyebabake pamrentah Ukraina,
      Aku ora mikir sing jotosan padha sobering, mung padha wiwit mbayar manungsa waé kurang kanggo wong-wong mau, lan tanpa manungsa waé lan dhuwit (kreditor ora gelem nulis utang), dadi goyah banget kanggo njagong ing dhampar.
  29. 0
    5 Oktober 2015
    Dill pendekatan murni, "Yen aku ora njupuk cokotan, banjur aku bakal duwe cokotan!" Donadkusivalsya, saiki ora ngerti apa apa karo.
  30. +1
    5 Oktober 2015
    Bloomers Ukrainia lan celonone Eropa mung mambu ora enak. Nanging jubah rakyat Arab mung sepi kobong ing guwa-guwa.
  31. +7
    5 Oktober 2015
    komentar saka Lithuanians: "sampeyan weruh carane Angkatan Udhara Rusia cocog persis ing target, lan carane hard. Apa kita tuku howitzers ". sing ngerti, padha tuku howitzer ing Jerman kanggo ngusir "agresi Rusia". wong nulis sing loot swelled menyang kosong.
    1. +5
      5 Oktober 2015
      Aku wis nulis nang endi wae: nalika radar NATO 1st dipasang ing Estonia, aku ujar manawa 1 rudal wis dituju (lan ing jejere peternakan!) -, "nanging kenapa kita?. Iki minangka FAKTA.
  32. +2
    5 Oktober 2015
    Kanggo crests, crita serangan marang ISIS banget informatif. Ayo padha nyoba kanggo menang maneh Crimea, iku ora bakal cukup kanggo kabeh dill pro-fasis.
  33. +3
    5 Oktober 2015
    Kutipan saka vovanpain
    .Iku mambu kaya sawing grandiose dhuwit, Navalny mesthi metu karo kita

    Dadi dheweke, kanthi kabeh liberalisme sing dipimpin dening Hodor, wis suwe nerusake "formasi anyar" sing padha ing babagan ambruk, rampokan lan adol Rusia! Nanging jancok karo bolongan donat, lan ora nyerah menyang Rusia! Ing Rusia, purun, liberal toleran urip lan wong normal, ora mung penyayang saka "pembungkus permen" Amérika! am
  34. +3
    5 Oktober 2015
    Sawise maneh Ukraina "prihatin dening Honduras". wassat
  35. +3
    5 Oktober 2015
    Nah, yen ISIS pancen mlayu menyang Turki lan Saudi, iku bakal dadi film sing menarik.
  36. 0
    5 Oktober 2015
    Aku malah wedi mbayangno apa sing bakal diwiwiti nalika, saliyane Angkatan Bersenjata Rusia ing Suriah, Angkatan Bersenjata China bakal gabung lan nggawe geger. ngguyu Aku sawise iku bakal wiwit mambu malah ngluwihi segara-okian!!! keprungu
    1. -1
      6 Oktober 2015
      "Monyet wicaksana" - wong Tionghoa, luwih seneng yen "wong Rusia bodho iki" nindakake kabeh kanggo wong-wong mau, lan ing wektu iku bakal dadi kanca karo kabeh wong lan perdagangan "dhuwit cilik" lan eseman lan sujud (utamane kanggo Amerika) . ...
  37. +3
    5 Oktober 2015
    Foto apik tenan!
  38. +4
    5 Oktober 2015
    Rusia wis ngebom teroris Siria ing dina kaping papat, lan tentara Ukrainia ora nembak Donbass sajrone telung dina - kebetulan banget!
  39. +3
    5 Oktober 2015
    Ing mangsa ngarep, kita kudu nyana kejatuhan saham perusahaan kasebut, utamane Amer, sing ngilangi rampokan bom ing ara-ara samun, kayata General Atomics.
  40. 0
    5 Oktober 2015
    Kutipan saka vovanpain
    wong resik

    Aku kepengin banget ngerti pendapat sampeyan babagan sing terakhir, yaiku, sapa sing sampeyan pangkat ing antarane?
  41. +3
    5 Oktober 2015
    Mesthi, saiki wis jelas kanggo saben wong yen Rusia bakal menehi epal ing kesempatan.
  42. -6
    5 Oktober 2015
    SW. Bapak-bapak sekalian!
    Ayo kula ngelingake sampeyan babagan aturan rasa apik ing donya, kalebu. ing Rusia. Piye wae ora pantes ing masyarakat sing prayoga melu-melu ing wacana saru. Aku arep takon kabeh peserta forum supaya ora melu ing comparison dhasar. Pracayaa, iki ndadekake kesan sing ala ing masyarakat. Kanthi nindakake iki, sampeyan ngremehake dhewe ing mripate mungsuh, utamane amarga kabeh isine anonim lan deswegen dhewe ora pantes kanggo wong sing ngurmati awake dhewe, paling ora. Lan apa sing sampeyan wulang kanggo wong enom? Aku ora mulang wong urip, mung njijiki maca. Akibaté, kaca iki ora bakal mbukak maneh. Artikel kanggo vulgarity minus.
    Sincerely,
    Vladimir Vladimirovich
    Deutschland
    1. +4
      5 Oktober 2015
      Lan kita sinau saka Kulon! Lan kita uga pour slop ing wong-wong sing pour slop ing kita! Kanthi luwih tepat, sampeyan bakal mimpin karo sapa, mula sampeyan bakal ngetik! Senajan ing sawetara cara sampeyan bener lan basa (driji ing clave) kadhangkala worth ditahan maneh. hi
  43. +1
    5 Oktober 2015
    Alexander! Matur nuwun kanggo artikel! Apik lan apik!

    Matur nuwun khusus kanggo foto kasebut!
  44. Komentar wis dibusak.
  45. +1
    5 Oktober 2015
    Pederast iki bisa nindakake apa wae. Dheweke uga bisa nyedhiyakake ISIS nganggo MANPADS, utawa malah Buki. Amerika ora bakal nindakake iki, nanging fagots saka negara-404 gampang. Iki kuwatir.
  46. 0
    5 Oktober 2015
    yen khokhlopans ngerti carane nggunakake materi abu-abu sing sethitik, banjur padha bakal proyeksi kapabilitas angkatan bersenjata kita menyang awake dhewe, nanging kabodhoan alam, ditambah karo swagger gumunggung alam, ngidini wong kanggo mikir sing manuk pipit ISIS ora dipecat ing comparison. karo ukro-cyborgs sing ngalahake wong-wong mau karo tangan gundhul letaki Muscovites

    Oh, yen mung siji saka wong pisanan kita ngandika liwat kothak sing sawise ISIS, ing syarat-syarat pinunjul anti-manungsa lan bebaya, Panggonan liya dikuwasani dening organisasi teroris - Sektor tengen, karo kabeh jalaran ....
  47. 0
    5 Oktober 2015
    Dheweke bakal lali karo sampeyan. Bodho apa sing bakal kaget jagad iki, ahh? Lan Eropa bakal turu amarga para pengungsi.
  48. 0
    5 Oktober 2015
    Aku seneng banget karo artikel kasebut. Langsung - ing sepuluh! prajurit
  49. 0
    6 Oktober 2015
    Rusia, kanthi serangan udara ing Suriah, ora mung numpes teroris saka arrogance. Ora mung nempatake prajurit Amerika lan Eropa ing posisi sing ora sopan. Nanging dheweke uga njupuk kerak garing saka tumpukan gedhe "tuwuhan anyar" Eropa lawas. Saiki, ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, sampeyan ora bakal bisa nglirwakake "bunch". Sampeyan kudu dibusak, utawa bisa digunakake kanggo urip kanthi rasa anyar.


    Pungkasan sing apik banget! Ing memori, mesthi!
  50. 0
    6 Oktober 2015
    Aku iki kuning ing ngarep lan coklat ing mburi.
  51. 0
    6 Oktober 2015
    Artikel sing apik. Petunjuk sing lembut, elegan (Syria) babagan kahanan (Ukraina) ... apik
  52. 0
    6 Oktober 2015
    Thanks kanggo penulis!
  53. 0
    6 Oktober 2015
    artikel bener!!!! Aku setuju karo penulis!!!! Ya, lan dheweke mesem! Matur nuwun!
  54. 0
    6 Oktober 2015
    Aroma kasebut ora anyar ing Eropa! Lagi ngomong - kabeh anyar, uga lali lawas!
  55. 0
    6 Oktober 2015
    Ora ana apa-apa, ora suwe dheweke bakal weruh cahya ing pinggiran lan ing sisih kulon!
  56. 0
    7 Oktober 2015
    Artikel kasebut atos, nanging "kita mlaku kanthi bener, kanca-kanca ..." (I.V. Stalin)
  57. 0
    7 Oktober 2015
    Kutipan saka: oleg-gr
    Saiki bakal dadi fashion anyar. Kaya Chanel No ... utawa Dior. Iku menarik banget carane wong resik bakal miwiti kanggo nanggepi mambu iki?

    ngendi? Ing Eropah, sawise para pengungsi, mesthine ana ambar sing wangi anyar bakal dadi hit kanggo sawetara musim.
  58. 0
    7 Oktober 2015
    Iki mongrels wuta sethitik wis dawa wis rakulino kanggo werna, mambu, lan rasa Sing Master mambu ... Nanging Rusia nyampur menyang menu sing ora patogen, nanging tranquilizers saka rumus Rusia inovatif - Vlupidols lan Vlupilins karo Repeats ..
  59. 0
    7 Oktober 2015
    Artikel sing bener-bener bener lan ditulis kanthi jujur, mesthi ana unsur pernyataan sing kasar, nanging kaya sing diucapake, kasar nanging jujur. Ing kasus sing paling apik, Ukraina bakal ambruk sajrone setaun, utamane amarga Polandia duwe pemandangan ing wilayah kulon, banjur Romania, lsp. Ing sisih kidul-wétan alamiah bakal bali menyang Rusia, (kaya Crimea) iku ora diijini kanggo prajurit NATO lumaku watara ing tlatah Kievan Rus lan Bandera sampah kanggo gallop, sampeyan ora bisa uga ngulungaké sajarah, sajarah ora ngapura kesalahane! !!
  60. 0
    7 Oktober 2015
    Ora ana sangsi manawa sukses pisanan nyenengake Negara, nanging bisa uga penulis artikel kasebut ora kudu nggawe kesimpulan kanthi kategoris, dene masalah kasebut, sayangé, isih adoh banget saka dirampungake. Shpanov ora kudu dilalekake.
  61. 0
    7 Oktober 2015
    Bravo! Respect kanggo penulis! dheweke nulis kanthi cetha, yakin lan cetha banget. Lan sing paling penting, kabeh bener!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"