Review militèr

Militan mundur pasukane saka Suriah Idlib amarga serangan udara Rusia

394
Militan saka klompok koalisi Jaish al-Fatah wiwit mundur pasukane saka kutha Siria Idlib lan pemukiman liyane ing sisih lor-kulon Suriah menyang tapel wates Turki, laporan. kompleks industri militer karo referensi kanggo koran Libanon As-Safir.



"Mundur geng menyang tapel wates Turki wiwit dina Sabtu sawise para radikal ngrasa efektifitas serangan Angkatan Udara Rusia,"
nyerat publikasi.

Miturut koran kasebut, "koalisi iki dipimpin dening kelompok teroris sing gegandhengan karo al-Qaeda Jabhat al-Nusra, lan sponsor Jaysh al-Fatah, sing ngrebut provinsi Idlib ing musim semi, yaiku Arab Saudi, Turki lan Qatar. ."

Saksi mata uga ngandhani publikasi babagan mundur saka ekstremis saka kutha-kutha liyane: "Sawetara truk kanthi amunisi lan kolom kendaraan lapis baja dipindhah saka Erich, Sarakib, Maaret Naaman lan Abu Duhur. Umume wong-wong mau menyang wilayah pegunungan Jebel al-Zawiya, wewatesan karo Turki, ing ngendi markas mburi geng kasebut.

As-Safir, nyathet sumber-sumber kasebut, nyathet yen "komandan lapangan ngarepake serangan pasukan Siria, sing didhukung dening pesawat Rusia, ing kutha utama Jisr al-Shugur, sing ana ing dalan gedhe Latakia-Aleppo."

Kajaba iku, amarga kegiatan penerbangan bandit kudu mungkasi nyerang ing Sahl el-Gab dhataran (provinsi Hama). "Kaya samesthine, ing wilayah iki, tentara Siria lan milisi rakyat uga bisa pindhah ing counterattack ing jam teka," koran nyerat.

“Dataran cedhak Kali Orontes dadi medan perang utama ing wulan Agustus lan September. Ing ngarep wis cedhak karo wilayah sing didunungi dening Alawites (Presiden Bashar al-Assad kalebu minoritas agama iki), cathetan koran. "Mulane, serangan Angkatan Udara Rusia penting banget kanggo pasukan pemerintah lan bakal ngidini dheweke entuk inisiatif ing ngarep sawise perang sing kesel."
Foto sing digunakake:
http://ru.euronews.com/
394 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. irokez
    irokez 4 Oktober 2015 14:21
    + 153
    Wong-wong jahat padha ngguyu.
    Nalika karo dhuwit lan Bunch, banjur pisanan, nanging carane padha goreng kaya ing minks. Dadi sawise kabeh, iku mung kanggo minks lan mung wektu sing tepat kanggo goreng.
    Lan Turki lan Yordania koyone wis kenek, yen kabeh dadi kanggo wong-wong mau lan bali plus masalah karo Kurdi. A warga bisa kelangan lan showdown antarane fraksi ing Turki dhewe. Meh kaya ing Ukraina, kabeh batalyon nasional lan liya-liyane.
    1. ZU-23
      ZU-23 4 Oktober 2015 14:24
      + 53
      Lha kowe kok nang endi, kabeh pada manggon nang panggonane, aturan anti khilafah Rusia.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:26
        + 54
        Kutipan: ZU-23
        Kowe kok neng endi, kabeh pada manggon nang panggonane,

        Lajêng dhatêng ing tapel watesipun Turki, ananging punapa bangsa Turki sampun ngantos-ngantos, inggih punika pitakenanipun, sanadyan prajurit Allah ing Turki botên prajanji, bilih rusia badhe ngebom. Sawetara pitakonan bisa uga muncul kanggo wong Turki babagan iki, lan perselisihan kasebut bisa dadi tembak.
        1. b-612
          b-612 4 Oktober 2015 14:31
          + 12
          Sapa sing ngerti, matur nuwun: kenapa lintang ing pesawat kita diolesi? Kayane kabeh wis resmi?
          1. Dr. Bormenthal
            Dr. Bormenthal 4 Oktober 2015 14:36
            + 23
            Operasi "Y" - supaya ora ana sing ngira !! eseman
            Mbok kanggo tujuan unmasking. Ing udhara ana sistem pangenalan kanca-musuh, lan ing lemah bisa uga ana lintang abang - minangka umpan kanggo teroris, sapa ngerti. Aku ora ahli, aku mung menehi saran versi.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. sabakina
              sabakina 4 Oktober 2015 16:02
              + 22
              Kutipan: b-612
              Sapa sing ngerti, matur nuwun: kenapa lintang ing pesawat kita diolesi? Kayane kabeh wis resmi?

              Wong manungsa! Sampeyan ora manggon ing USSR?
          2. Komentar wis dibusak.
          3. kenig1
            kenig1 4 Oktober 2015 15:13
            + 32
            Pesawat kasebut dipindhah adoh sadurunge woro-woro resmi babagan wiwitan operasi, bisa uga amarga iki, nanging saiki ora ana gunane kanggo nggambar. Kabeh wong ngerti sapa sing kudu ngrasa)
            1. Mikhail Krapivin
              Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 15:35
              + 11
              Ya, lan aran kanggo inti! Dadi, sensasi sing pungkasan, nanging jero! :)
            2. 1964
              1964 4 Oktober 2015 17:36
              + 11
              Kutipan saka kenig1
              Pesawat pindhah adoh sadurunge woro-woro resmi wiwitan operasi


              Aku setuju banget karo sampeyan, Pavel. Lan aku isih ora ngilangi ide manawa ing pangembangan kahanan liyane, ora saiki, pesawat kasebut bisa digunakake ing sangisore "tandha" Angkatan Udara Siria. Panemu, mesthi, murni subyektif.

              Pikirane kaya ngono. nglirik hi
              1. BLACK-HIU-64
                BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 08:47
                +1
                bener pikire.. hi
            3. Sterlya
              Sterlya 4 Oktober 2015 20:49
              +2
              supaya padha mbukak, ngandika padha bakal terus kanggo nambah jangkah jotosan
              1. abrakadabre
                abrakadabre 5 Oktober 2015 08:45
                +4
                Iku Highly seng di pengeni kanggo nutupi ing Maret. Sawise kabeh, padha supaya compactly dikempalken menyang kolom. Luwih apik tinimbang mlaku lan ngilangi siji-siji
            4. Kent0001
              Kent0001 4 Oktober 2015 22:04
              +5
              Operasi iki disiapake luwih saka siji dina lan sasi. Intelijen Amerika maneh overslept kabeh ...
            5. imperialis
              imperialis 4 Oktober 2015 22:24
              +4
              Lintang lan nomer registrasi wis bali wingi.
          4. am808s
            am808s 4 Oktober 2015 16:02
            +3
            Kebiasaan nampa hadiah saka langit saka UFO. Ing kene kita terus kanthi semangat sing padha.
          5. Peterhof73
            Peterhof73 4 Oktober 2015 16:26
            + 21
            Dina iki aku takon pitakonan sing padha ing thread liyane (babagan SU-24). Aku diterangake kanthi jelas: iki amarga kasunyatane pesawat kita mabur ing udara. papan Iran (menyang pangkalan). Lan Iran ora ngidini dalan pesawat tempur angkatan udara asing. Inggih, ing subtleties hukum umum. Nanging, yen sampeyan pengin maca jawaban dhewe. Aku marem.
            1. b-612
              b-612 4 Oktober 2015 17:05
              +3
              Petergofsky73, matur nuwun!
              1. Peterhof73
                Peterhof73 5 Oktober 2015 11:47
                0
                Tansah ing layanan.
            2. Alexkorzun
              Alexkorzun 4 Oktober 2015 17:28
              + 12
              Malah yen tanda bintang wis glossed liwat, bom ora bakal bang weaker ... Aku mangkono!
            3. 1964
              1964 4 Oktober 2015 18:16
              +8
              Kutipan: Peterhof73
              Lan Iran ora ngidini dalan pesawat tempur angkatan udara asing.


              Nalika aku ngerti, Dmitry, ing wulan September, Iran resmi ngidini Angkatan Udara Rusia nggunakake koridor udara kanggo penerbangan menyang Suriah. Wis diterbitake ing akeh media.

              Piye wae luwih tepat. ya hi
              1. Peterhof73
                Peterhof73 5 Oktober 2015 12:01
                +2
                Ing kahanan nalika hukum internasional wis dadi sikat (Sharapov), saben wong nerak kabeh. Aku ngira yen aku wis ngerti babagan hukum internasional (pengacara), nanging aku salah.
                Contone, Kiselyov ing program Vesti Nedeli nduweni frasa ing ngisor iki: "Iki pilot kita bali saka sortie. Sampeyan ndeleng dagu lan overalls sing wani tanpa belang. Aku ora perlu nerangake apa sebabe? "Lan nggawe tampilan misterius. . Aku njagong lan mikir: Nanging tenan kok? Inggih, karo lintang lan Iran, iku malah luwih utawa kurang cetha. Lan loreng. Sawise kabeh, kita RESMI ing kono! Apa sing nyekel. Utawa "babah" kita disimpen kanggo wedhus. Ayo dadi. Nanging Rusian, ing kasus paling apik, ora bisa njaluk siji fren kanggo Amérika utawa sawetara wali. Kabeh iki mbalek maneh ing Korea, nanging kabeh padha, kabeh jagad ngerti WHO lungguh ing MIG. Sing, kanggo kula pitakonan tetep umum mbukak.
            4. Vladimirets
              Vladimirets 4 Oktober 2015 19:02
              +5
              Kutipan: Peterhof73
              Lan Iran ora ngidini dalan pesawat tempur angkatan udara asing.

              Ya, lintang kasebut langsung diolesi pesawat non-militer, trik kasebut. ngguyu
              1. abrakadabre
                abrakadabre 5 Oktober 2015 08:48
                +3
                Lan yen sampeyan nggambar portholes liyane ing sisih pinggir, lan nemtokake lawang mlebu, umume ...
              2. Peterhof73
                Peterhof73 5 Oktober 2015 12:07
                +1
                Iku misale jek kula sing kabeh iki mung subtleties legal. Sawise kabeh, umpamane, yen Amerika golek kesalahan, ujar, Iran: Apa ana Angkatan Udara Rusia ing langit sampeyan? Sampeyan ngandika kita ora bakal. Banjur kita uga mabur menyang sampeyan." Apa iki bisa? Saiki, apa wae bisa. Mulane, kemungkinan reasuransi murni "kanggo nutupi bokongmu." "Cialex, apa? nanging kepiye yen?
            5. Kent0001
              Kent0001 4 Oktober 2015 22:06
              +2
              Aku uga ... wareg karo karya pilot kita !!!
            6. abrakadabre
              abrakadabre 5 Oktober 2015 08:46
              0
              Iku ngelingaken kula saka perversions ing negara Muslim babagan views Islam ing tingkat kapentingan lan aktivitas saka bank-bank Islam.
            7. BLACK-HIU-64
              BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 08:48
              +1
              iku konspirasi ing Suriah, konspirasi .... keprungu
            8. solovald
              solovald 6 Oktober 2015 09:30
              0
              "... Iran ora ngidini pesawat tempur angkatan udara asing ..." Lan pesawat tempur kanthi lintang sing dicet iku dhewe (Iran), dudu wong liyo?
          6. Wilayah 23
            Wilayah 23 4 Oktober 2015 19:29
            +5
            Sapa sing ngerti, matur nuwun: kenapa lintang ing pesawat kita diolesi? Kayane kabeh wis resmi?

            Rusian SU-24 (karo lintang ing keel) ing pangkalan udara Siria "Khmeimim", nalika landing.
            1. Peterhof73
              Peterhof73 5 Oktober 2015 12:19
              0
              Saka kadohan, katon kaya lambang Angkatan Udara DPRK. korea maneh??? Deja vu.
          7. Nyrobsky
            Nyrobsky 4 Oktober 2015 21:28
            + 11
            Kutipan: b-612
            Sapa sing ngerti, matur nuwun: kenapa lintang ing pesawat kita diolesi? Kayane kabeh wis resmi?

            Apa sampeyan penasaran))) Saben uwong sing ana ing subyek kasengsem ing efektifitas sorties, lan sampeyan "konspirasi"))) Miturut cara, pitakonan iki ora ana maneh ing siji cabang dina)))

            Yen sampeyan wareg, banjur minangka pilihan;
            - sampeyan bisa nimbang kamungkinan saka nransfer pesawat menyang sisih Siria sawise ngrampungake tugas diutus (njupuk menyang akun laku pilot Siria karo instruktur Russian ing b / d nyata) Mungkin wong Siria ora Paint liwat lintang, perang, sampeyan ngerti...
            -lan pilihan liya kanggo ndhelikake sistem pangiriman pesawat. Dina iki, kabeh Pentagon lan NATO padha bingung babagan carane pesawat Rusia mlebu ing Suriah. Dheweke duwe gambar karo rolas pesawat, lan luwih saka 30 wis munggah menyang langit Siria !!! Carane padha teka ana pitakonan # 1 kanggo kasur. Pertahanan udhara ora nggatekake, mula celana kasebut teles)))
            Sawise kabeh, iku luwih menarik ora apa tanda bintang ing fuselage wis smeared utawa ora smeared, nanging CARA?
            1. retardu
              retardu 4 Oktober 2015 22:11
              -2
              Iki wis diterangake kaping pirang-pirang ing kene.
              Minangka kanggo break sirah, padha ngomong dhewe? Utawa sampeyan njupuk omong kosong iki saka ngendi wae? Omong kosong iki ora disebarake dening media, nanging sawetara situs web ibu rumah tangga.
              Saka ing kono, crita babagan a-10 sing dicegat
            2. Peterhof73
              Peterhof73 5 Oktober 2015 12:16
              0
              Ah, ngomongi aku. Sawise kabeh, AN-124 Ruslan, miturut pendapatku, bisa ngangkut 3-4 pesawat saka jinis SU-25 sekaligus (sebagean dibongkar). Aku mung eling sing sak bilai liwat Irkutsk ing (90s), tabrakan AN-124 diangkut minangka akeh minangka 4 MiG-29 kanggo sawetara pameran internasional. Mulane, Sushki-25 kanthi bintang ing lapangan udara ing Suriah bisa diangkut dening Ruslan? Lan kanthi smeared (luwih abot) ing daya dhewe (liwat Iran) padha mabur. Nanging kuwi mung versiku.
          8. olegnmnk
            olegnmnk 5 Oktober 2015 00:47
            0
            sawetara mesin UB mengko bisa ditinggalake minangka hadiah kanggo Suriah.
            uga, utawa ing "leasing"
          9. DenZ
            DenZ 5 Oktober 2015 13:05
            0
            Inggih, ora ing kabeh sisih padha smeared. Ing Su-24m, mung ing sawetara, lan ing sawetara, lintang maneh digambar ing ndhuwur smeared. Ing Su-25/34, umume, ora ana sing ditutupi.
          10. Komentar wis dibusak.
        2. Vitaly Anisimov
          Vitaly Anisimov 4 Oktober 2015 14:34
          + 51
          Allah Akbar .... Ora ana sing bisa nylametake dheweke saka beruang sing nesu ...!
          1. Apik Aku
            Apik Aku 4 Oktober 2015 15:09
            + 52
            Quote: MIKHAN
            Allah Akbar .... Ora ana sing bisa nylametake dheweke saka beruang sing nesu ...!


            Apa beruang nesu? Ora babar pisan...
            1. panemune
              panemune 4 Oktober 2015 15:20
              -69
              Mesem - ula rag.
              1. Apik Aku
                Apik Aku 4 Oktober 2015 15:22
                + 17
                Kutipan saka finderektor
                Mesem - ula rag.


                Lan kita nglirik ayo padha nyoba ngganggu.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
              4. Viktor Demchenko
                Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 20:34
                +1
                aja nganti gelo karo wong bodho. nalika beruang mesem banget ... ing umum, aku mung dina iki ing taiga (ing Urals kita, uga budheg banget), aku weruh trek ... sampeyan ngerti, sakperangan alesan aku ora pengin. tindakake jejak. (Aku ora duwe apa-apa kajaba piso.) aran
            2. Peterhof73
              Peterhof73 4 Oktober 2015 16:31
              +2
              Yen dideleng, dheweke mesem. Film "People in Black"
            3. evfrat
              evfrat 4 Oktober 2015 18:55
              -13
              Nanging kentut Mikhan muntah, dheweke gelut ing keyboard nganggo tombol.
              1. 740
                740 4 Oktober 2015 20:07
                +3
                Kutipan saka evfrat
                Nanging kentut Mikhan muntah, dheweke gelut ing keyboard nganggo tombol.

                Nyuwun agunging pangapunten, amargi kula tiyang enggal, ananging priya punika jejuluk Mikhan-Vitaly, kok mbengok-mbengok terus, dibom, ngalahna kabeh, aja nganti nesu, helme bolong. ora mung ing gambar, nanging uga ing urip nyata?
                1. sergio6769
                  sergio6769 4 Oktober 2015 21:17
                  +7
                  Aja ndemek Mihan, he Psaki yabdul kasil ngguyu
                  1. 740
                    740 4 Oktober 2015 21:26
                    +3
                    Kutipan saka: sergio6769
                    , dheweke Psaki yabvdul kasil

                    belay dadi aku bener
                  2. BLACK-HIU-64
                    BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 08:52
                    0
                    keren..bener lol
                2. retardu
                  retardu 4 Oktober 2015 22:12
                  +2
                  Yaiku, bolongan dudu tembung.
                  Sampeyan kudu entuk dhuwit kanggo tali bahu kanthi bodho.
                  0 informasi, lan 10000 kiriman gambar bodho
                  1. 740
                    740 4 Oktober 2015 22:16
                    +3
                    Kutipan saka: retardu
                    Yaiku, bolongan dudu tembung.
                    Sampeyan kudu entuk dhuwit kanggo tali bahu kanthi bodho.
                    0 informasi, lan 10000 kiriman gambar bodho

                    Wis pirang-pirang dina aku ngguyu dheweke, wonge keren.
                    1. Dali
                      Dali 4 Oktober 2015 22:42
                      +2
                      Kutipan: 740
                      Wis pirang-pirang dina aku ngguyu dheweke, wonge keren.

                      Lan sampeyan katon apik banget ... sing sampeyan wedged lan sampeyan setuju kanggo njerit ing arah liyane ...

                      Aku mikir iki wektu kanggo ngguyu sampeyan ... ngguyu ngguyu ngguyu
                      1. Komentar wis dibusak.
                  2. Dali
                    Dali 4 Oktober 2015 22:45
                    +3
                    Kutipan saka: retardu
                    Yaiku, bolongan dudu tembung.
                    Sampeyan kudu entuk dhuwit kanggo tali bahu kanthi bodho.
                    0 informasi, lan 10000 kiriman gambar bodho
                    Saenipun pundi pak? belay
                    Saka Jerman ... dadi Jerman sampeyan bakal dadi Wahhabia utawa Igilia, kaya sing dikarepake ... supaya sampeyan ora peduli karo Meehan sing padha, kaya sadurunge Beijing nandhang kanker ... ngguyu ngguyu ngguyu Ora suwe dheweke bakal nyuwek sampeyan ... ngguyu ngguyu ngguyu
                    1. BLACK-HIU-64
                      BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 09:03
                      +2
                      lan sunat ing Reichstag .... dheweke bakal nindakake .. wassat
                3. evfrat
                  evfrat 4 Oktober 2015 22:36
                  0
                  mung flat feet...
                4. BLACK-HIU-64
                  BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 08:52
                  0
                  ya badut seger... ngguyu
            4. BLACK-HIU-64
              BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 08:50
              0
              wong ganteng!!! keprungu
          2. Komentar wis dibusak.
          3. Klapa Tima
            Klapa Tima 4 Oktober 2015 15:58
            + 17
            Irak uga pengin pilot "sopan" saka Angkatan Udara Rusia. Perdhana Mentri Irak Heidar al-Abadi ngandhani pers yen dheweke ngirim surat menyang Moskow njaluk pasukan angkasa militer Rusia kanggo nyerang posisi Negara Islam ing Irak. Iki dilaporake dening TASS, kanthi referensi menyang saluran Al Jazeera.
            1. marlin1203
              marlin1203 4 Oktober 2015 17:14
              +5
              Isih, tradhisi sekolah penerbangan militer serius. Sampeyan ora bisa tuku kanggo sembarang dolar, ora kaya pesawat. Banjur mung getih. Lan karo iki, wong Arab duwe wektu angel.
              1. BLACK-HIU-64
                BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 09:04
                +6
                ora saben wong, Assad duwe Spartan lan dheweke ora ringkih ... pira sing dibela .. pahlawan. !!! duka
          4. Peterhof73
            Peterhof73 4 Oktober 2015 16:29
            + 23
            Tentara lan angkatan laut Rusia, sayangé, kakehan ing sajarah nylametake negara lan kabeh bangsa. Iku mung ora thanks ing pungkasan. (Istiméwa mung wong Serbia). Aku malah ora pengin ngelingi bab Bulgaria. Padha radishes.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Viktor Demchenko
              Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 20:38
              0
              padha ora radishes! padha ... uga, ora ana sebutan kasebut ing basa Rusia sing gedhe dhuwur mean... Aku maca komentar lan spat, carane gedhe lan kuwoso padha ngaco munggah!
        3. ZU-23
          ZU-23 4 Oktober 2015 14:34
          +9
          Kutipan: Alexander Romanov
          Padha nuthuk mudhun menyang tapel wates Turki, nanging Turki nunggu wong-wong mau, iku pitakonan.

          Pitakonan iku menarik, Aku umume ngimpi sing kita bakal rampung wong mati ing dalan, nanging minangka Turki ana akèh inconsistencies kontrovèrsial, amarga Erdogan tumindak kaya tutup kasur ing hubungan kanggo igil.
          1. hidroks
            hidroks 4 Oktober 2015 15:02
            +3
            Kutipan: ZU-23
            Kutipan: Alexander Romanov
            Padha nuthuk mudhun menyang tapel wates Turki, nanging Turki nunggu wong-wong mau, iku pitakonan.

            Pitakonan iku menarik, Aku umume ngimpi sing kita bakal rampung wong mati ing dalan, nanging minangka Turki ana akèh inconsistencies kontrovèrsial, amarga Erdogan tumindak kaya tutup kasur ing hubungan kanggo igil.


            Sapa sing ngerti, bisa uga tutup kasur mung ngenteni kita miwiti nyerbu kolom karo wanita, bocah lan barang-barang rumah tangga.
            Kita kudu ninggalake pitakonan iki kanggo wong Siria.
            Ing sisih liya: sawise kabeh, dheweke mbebasake wilayah kasebut - wektune mbantu Assad ngatasi oposisi bersenjata
            1. ZU-23
              ZU-23 4 Oktober 2015 15:38
              +4
              Kutipan saka: hydrox
              sing kita bakal miwiti kanggo badai kolom karo wanita, anak lan kluwarga barang

              Inggih karya intelijen
              1. BLACK-HIU-64
                BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 09:08
                0
                Intelijen kerja, nanging ig bakal ditutupi wong sipil, iki 100%. Teroris ora duwe ati nurani ...
            2. BLACK-HIU-64
              BLACK-HIU-64 5 Oktober 2015 09:06
              +1
              ing bumi, aku mikir, wong Siria, Iran lan Hizbullah sing angel dingerteni ... bakal luwih bener.!!! duka
          2. Mikhail Krapivin
            Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 15:37
            +4
            Dadi alas kasur, logat Turki kaya mesin tik Ostap Bender :)
          3. DrMadfisher
            DrMadfisher 4 Oktober 2015 16:19
            0
            supaya wong Turki rampung
          4. Karlovar
            Karlovar 4 Oktober 2015 17:36
            +7
            Pitakonan liyane bisa didebat: ing "panyuwunan" Erdogan ngatur aliran pengungsi menyang EU saka kemah Turki ... lan ing wektu! Ana rong pilihan: 1. Obama, 2. Pakdhe Vova ..
            1. APASUS
              APASUS 4 Oktober 2015 21:29
              +6
              Kutipan saka Karlovar
              Pitakonan liyane bisa didebat: ing "panyuwunan" Erdogan ngatur aliran pengungsi menyang EU saka kemah Turki ... lan ing wektu! Ana rong pilihan: 1. Obama, 2. Pakdhe Vova ..

              1 Obama - weaken EU, menehi vektor rapprochement karo Amerika Serikat adhedhasar masalah Eropah, padu karo Rusia
              2 Vova - Aku ora weruh kabeh alasan lan keuntungan kanggo Rusia saka kelemahane Eropa, mung yen sampeyan nyemplungake moncong menyang tai wong Eropa sing sombong? Nanging dheweke dhewe bisa nyilem guano kaya ngono ...... .. sampeyan uga kudu narik metu!
              1. mihasik
                mihasik 4 Oktober 2015 22:15
                +2
                Kutipan saka APAS
                nanging awake dhewe bisa nyemplung guano kaya ngono ........ sampeyan uga kudu narik metu!

                Dheweke nyilem, lan uga seneng!)
            2. alien
              alien 4 Oktober 2015 23:16
              +1
              Erdogan - kanthi cara dhewe, percaya marang aku.
          5. Oprychnik
            Oprychnik 4 Oktober 2015 22:13
            +1
            Kabeh luwih gampang. Wong Turki dielingake - mbusak antekmu, utawa liya ... Dadi padha mbuwang.
            1. Asadullah
              Asadullah 4 Oktober 2015 23:41
              +3
              Wong Turki dielingake - mbusak antekmu,


              Turki minangka penerima beasiswa ing kene. Dheweke kudu nyathet dhuwit sing ditampa. Saka ing kono padha mlayu-mlayu, kaya salmon spawning, saka Aliran Turki menyang Turan Agung. Sajrone istirahat, dheweke nyoba nemtokake lokasi. Singkatipun, manten Figaro Turki.....
              1. Manungsa Kucing Null
                Manungsa Kucing Null 5 Oktober 2015 00:00
                +1
                Quote: Asadullah
                Wong Turki ... mlayu-mlayu kaya salmon saka Aliran Turki menyang Turan Agung

                Frasa kandel. Kaya sing dakdeleng nganggo mripatku ngguyu
              2. Peterhof73
                Peterhof73 5 Oktober 2015 11:44
                +4
                Kanggo sawetara alesan, iku maca kanggo kula kabeh wektu tinimbang panampa Grant panampa GRANATE? Kaya "njaluk granat fasis!"
                1. Viktor Demchenko
                  Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 20:41
                  0
                  ... saka prajurit saka ... uga, banjur saka gedhene fantasi individu. tresna
        4. Komentar wis dibusak.
        5. figwam
          figwam 4 Oktober 2015 14:35
          +7
          Sponsor Jaish al-Fatah, sing ngrebut provinsi Idlib ing musim semi, yaiku Arab Saudi, Turki lan Qatar.

          Saiki isih ngenteni apa sing bakal ditindakake negara-negara kasebut, para patron teroris.
          1. cokolov
            cokolov 4 Oktober 2015 14:39
            + 13
            bakal padha diselehake ing panggonane.
            1. hidroks
              hidroks 4 Oktober 2015 15:04
              +1
              Kutipan saka cokolov
              bakal padha diselehake ing panggonane.


              Rusia ora kudu mbantah proposal kasebut ...
              1. cokolov
                cokolov 4 Oktober 2015 15:12
                +7
                Aku ora setuju yen dheweke manggon ing Turki, dheweke ora bisa tekan ing kana, iki pisanan, kaloro bakal duwe kesempatan kanggo mabur secara harfiah ing saindenging jagad!
                1. catalonec2014
                  catalonec2014 4 Oktober 2015 15:27
                  +2
                  Padha bakal buyar ing beyo, aku ora setuju, masalah iku sing teka dening pesawat, contone, kanggo Jerman, tundhuk deportasi langsung, nanging yen nyabrang segara, tuku passport ing Yunani padha bakal. ora angel, nanging sampeyan bisa meh bebas pindhah menyang tujuan ... sing paling menarik yaiku kabeh Timur Tengah wis ngerti babagan iki.
                  1. cokolov
                    cokolov 4 Oktober 2015 16:54
                    +3
                    Nanging apa bedane carane dheweke tekan target ing segara, kanthi pesawat ing pasangan kentut, sing paling penting yaiku ngalahake dheweke sabisa-bisa ing wilayah Suriah lan ora nglilani dheweke metu !!!
                2. kekel 31
                  kekel 31 4 Oktober 2015 16:34
                  + 12
                  Aku setuju karo sampeyan. Kita kudu nggawa wong-wong mau menyang Turki, amarga kita duwe rezim bebas visa karo Turki. Aku ora butuh wong-wong mau ing kene.
                  1. Karlovar
                    Karlovar 4 Oktober 2015 17:44
                    +7
                    Bakal lucu nalika rezim bebas visa karo Turki dibatalake! Lan yen Turki nampa teroris, ora ana cara liya! Lan ing segara kudu drive menyang Crimea, lan Turki kudu nutup katelu saka hotel ...
                3. Peterhof73
                  Peterhof73 4 Oktober 2015 16:38
                  +4
                  Aku uga bakal nambah manawa turis kita ing Turki bisa uga ora seneng. Lan iki minangka karusakan langsung kanggo ekonomi Turki. Dadi, supaya wong Turki mutusake sapa sing pengin dideleng ing negarane.
                  1. cokolov
                    cokolov 4 Oktober 2015 16:50
                    +1
                    Lha nek aku ora seneng njagong ngenteni hotel njeblug - muga-muga iki ora kedadeyan !!!
                4. Vitaly72
                  Vitaly72 4 Oktober 2015 18:30
                  +1
                  Yen padha tetep ing Siria, padha bakal buyar,,, dadi pecahan
            2. Karlovar
              Karlovar 4 Oktober 2015 17:40
              +3
              Dheweke ora bakal ngirim! Teroris iku penting kanggo wong-wong mau ing Suriah lan Irak, nanging ora ing Qatar, Arab Saudi minangka freeloader ...
        6. catalonec2014
          catalonec2014 4 Oktober 2015 14:38
          +2
          Akèh-akèhé militan teka saka tlatah Turki, nanging kanthi adil kudu dicathet menawa Turki nduweni kapentingan dhewe, karo Kurdi lan Assad, lan mulane, mesthine, dheweke bakal "ngunci" kanthi adil (saka Sudut pandang) percaya yen tugase ora rampung. Sing duwe dhuwit bakal nyukur jenggot lan cepet-cepet menyang pesisir, ngarep-arep bisa nyabrang menyang Eropa.
          1. figwam
            figwam 4 Oktober 2015 14:56
            +1
            Lan yen kabeh mung diwiwiti lan negara-negara kasebut bakal nyoba kanggo nglindhungi oposisi sing diarani ing Suriah, amarga Putin wis ngrusak game kabeh wong jahat iki.
        7. subbtin.725
          subbtin.725 4 Oktober 2015 14:38
          + 49
          Lan kepiye para liberal nyoba ngetrapake ide yen Putin bakal nyoba ngganti Assad kanggo kepentingane dhewe, kayata "Putin bocor Assad."

          Ora mine ngandika, nanging cetha ngandika kanggo dhewe.
          QUOTE :

          "" Saben pimpinan minangka refleksi lan kertu panggilan rakyate. Ing kasetyan ing dalan Bebener dumunung ing rahasia saka kamardikan bener Rusia. Iku ora masuk akal kanggo mikir yen sawetara ancaman, provokasi lan sanksi bisa mateni kita. Bebener menehi kekuatan kanggo ikhlas. Mung kita wis nemu wani kanggo mbukak nentang Amerika lan rapat umum padha-minded watara kita. Kita bisa diapusi kanthi njupuk kauntungan saka kapercayan kita, nanging kanthi cepet ngerteni umpan sing ditandur lan ora kena pengaruh pendapat wong liya.

          "Gusti Allah ana ing swarga, Rusia ana ing bumi" (paribasan Serbia).
          “Kekuwatane apa, Dhik? Sampeyan ngomong ing dhuwit. Nanging aku mikir yen kekuwatan ana ing bebener.

          Ing manca negara, kita ngucapake yen Rusia begja karo presiden, aku kudu setuju, kita isih kudu ngatur ekonomi, banjur kita bakal apik.
          1. ODERVIT
            ODERVIT 4 Oktober 2015 15:11
            + 22
            Ing kene, ekonomi uga saya kuwatir. Yen Supreme wis mutusaké operasi ing Suriah, banjur apa ora mutusaké ing reformasi ekonomi dhasar ing negara sampeyan, utamané amarga dhukungan saka wong, ora kanggo setahun.
            1. Rectus Jaktus
              Rectus Jaktus 4 Oktober 2015 15:18
              + 14
              Nasionalisasi Bank Sentral, iku kabeh reformasi, mung siji, reformasi iki minangka deklarasi perang langsung marang Amerika Serikat.
              1. Rectus Jaktus
                Rectus Jaktus 4 Oktober 2015 15:47
                + 25
                Jaman saiki masalah dhuwit bener kedaulatan, tanpa iki ora ana kamardikan sing lengkap, saiki kita main miturut aturan ekonomi sing berorientasi finansial, aturan kasebut ora diciptakake dening kita lan diciptakake marang kita, iku priori. mokal kanggo menang ing game iki .Mung tantangan langsung kanggo panguwasa donya, liwat nasionalisasi saka Bank Sentral, bakal mimpin kanggo kamardikan, nanging dalan iki liwat perang, wiwit padha ora bakal nyerah daya liwat donya tanpo pekso. Saiki awake dhewe ora kuwat nglakoni.
                Nazarbayev ing PBB ngetokake umpan kanthi biaya ekonomi sing berorientasi sumber daya lan luwih elek kanggo negara-negara tinimbang pidato PDB, sanajan GDP mesthi koordinasi serangan iki karo Nazarbayev.
                1. gelembung5
                  gelembung5 4 Oktober 2015 16:48
                  +1
                  Sampeyan kudu nasionalisasi kabeh, yen ora, dheweke menehi inspirasi yen mung properti pribadi sing ngasilake bathi
                2. Bayun
                  Bayun 4 Oktober 2015 17:51
                  +3
                  Ana hukum manca liyane, wiwit karo Konstitusi. Iki "hukum" ngalangi pembangunan kita ora Samsaya Awon saka "bunga utangan". Ing sawetoro wektu ... Dheweke butuh perang, lan kita, sedhih, nggunakake awake dhewe ...
                3. Karlovar
                  Karlovar 4 Oktober 2015 18:23
                  +3
                  Kanggo langkah kasebut, sampeyan kudu 1. ngrampungake persenjataan maneh tentara lan angkatan laut, kalebu triad nuklir, 2. modernisasi ekonomi, 3. ngenteni sekutu (China, India, Vietnam, Iran, Brazil, lsp. ) dadi luwih kuwat ing babagan ekonomi lan militer, masalah iki ora bisa dirampungake dhewe; 4. ngresiki sampah liberal ing njero negara .... Iki minimal ....
                  1. Sivan
                    Sivan 5 Oktober 2015 16:16
                    +1
                    Mung saiki, kanggo modernisasi ekonomi, perlu kanggo nasionalisasi Bank Sentral. A bunder ganas dijupuk.
              2. Karlovar
                Karlovar 4 Oktober 2015 18:06
                +5
                Pancen bener!!!!! Lan akeh sing kaget yen Putin ora nasionalisasi Bank Sentral .... Ora kabeh iku prasaja ing donya iki, Putin kudu njupuk menyang akun ewu nuansa !!!! Lan sampeyan kudu bisa ngayunake saber kanthi wicaksana, ing papan sing bener lan ing wektu sing tepat !!!
              3. DenZ
                DenZ 5 Oktober 2015 13:10
                0
                Oke, langsung. Kita reformasi Bank Sentral kita, dudu dheweke. Lan ing negara kita, kaya kita nindakake apa sing dikarepake. Dadi aku ora mikir yen iki minangka deklarasi perang langsung ing Amerika Serikat (malah ekonomi). Nanging iku cetha sing padha ora bakal seneng, nanging kita .. ing wong.
              4. Komentar wis dibusak.
            2. Karlovar
              Karlovar 4 Oktober 2015 18:02
              +7
              Muga-muga sampeyan ngerti yen ana perang, lan nganti suwe? Mungsuh, kaya sing dikandhakake, ana ing gapura, secara harfiah! Ing kahanan kaya mengkono, kabeh pasukan diarahake kanggo ngilangi ancaman eksternal, agresor! Kaya nalika Perang Donya II, ora ana wektu kanggo mikir babagan kesejahteraan materi, kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan! Lan sawise kamenangan, ana terobosan ekonomi sing apik banget! Ana panemu yen ing taun 1953 Stalin ngrancang pembersihan liyane saka wong sing ora duwe prestasi, sing diracun ...
          2. Peterhof73
            Peterhof73 4 Oktober 2015 16:41
            +3
            "Gusti Allah ana ing swarga, Rusia ana ing bumi" (paribasan Serbia).

            Lan saiki kaya mangkene: "Rusia ana ing langit, Suriah ana ing lemah"
            1. cokolov
              cokolov 4 Oktober 2015 16:56
              + 10
              Gusti Allah ngapura paribasan kaya ngono! "ing langit". Ing langit, sing bener!
          3. Karlovar
            Karlovar 4 Oktober 2015 17:54
            +4
            Sadurunge nliti kahanan ing njero negara, sampeyan kudu ngilangi ancaman eksternal !!! Yen ora, "mitra" ora bakal ngidini pembangunan normal lan tentrem!!! Minangka conto: yen Korea Utara mbubarake tentara, sing mangan bagean singa saka budget, lan ngarahake kabeh dana kanggo tentrem ekonomi, ilmu, pendidikan, medicine, budaya, teknologi, program sosial ...... sing bakal ngidini dheweke nindakake kabeh iki ????????????????????
          4. gispanec
            gispanec 4 Oktober 2015 18:19
            +2
            Kutipan saka: subbtin.725
            Ing manca negara, kita ngucapake yen Rusia begja karo presiden, aku kudu setuju, kita isih kudu ngatur ekonomi, banjur kita bakal apik.

            Aku langganan saben tembung!
        8. g1v2
          g1v2 4 Oktober 2015 15:32
          +5
          Ana informasi yen wong Turki wis nyiyapake benteng ing tapel wates lan ora bakal nglilani tambahan iki. Ora kanggo iki, sedulur Turki Muslim padha gegaman lan diwenehake marang wong-wong mau, supaya padha Hung watara ing mburi.
        9. Semyon Semenych
          Semyon Semenych 4 Oktober 2015 15:41
          +5
          Kutipan: Alexander Romanov
          Sanadyan prajurit Allah ing Turki ora dijanjikake yen bakal dibom dening Rusia.

          Kahanan sing ora dikarepake ngguyu Keamanan lengkap, kaya sing diterangake Ostap Bender kanthi jelas, mung dijamin karo kabijakan asuransi. hi
        10. dr.star75
          dr.star75 4 Oktober 2015 16:08
          +5
          Erotodogan mbokmenawa wis nimbang "aliran kidul" luwih teliti?
          1. ilmuwan
            ilmuwan 4 Oktober 2015 17:23
            +4
            Apa sampeyan ngomong babagan? Sing diarani oposisi Siria digawe lan didanai kanthi resmi dening Amerika Serikat. Tumindak militan kasebut dikoordinasi dening Israel lan Turki, mesthine dhewe-dhewe. Nanging dheweke duwe saluran pasokan sing padha liwat Yordania. Menapa malih, militan "apposition" iki mung sawetara taun kepungkur nggunakake senjata kimia lan asil diselidiki saka angkara iki stubbornly hushed munggah dening Turki lan Israel. Senajan cetha "saka ngendi sikil tuwuh."
        11. SibSlavRus
          SibSlavRus 4 Oktober 2015 16:08
          + 29
          Kanthi kapentingan gedhe, aku pengin mirsani masalah gedhe saka Ottoman. Dadi ora bakal luwih apik tinimbang ing Suriah. Pantes, Nanging. Lan kanggo kasunyatan sing flank kidul NATO, lan kanggo kasunyatan sing Serbia dibom (loro ing Bosnia lan ing Kosovo), padha melu ing ambruk tilas Yugoslavia. Kanggo Kaukasus Lor lan bantuan kanggo macem-macem (saka sponsor kanggo papan perlindungan) geng lemah.
          Kanggo kasunyatan manawa iki minangka mungsuh abadi Rusia, lan ora bakal beda karo kita. Kanggo gagasan pan-Turkisme lan Turan Agung (gagasan kasebut meh padha karo Khilafah ISIS, nanging kanthi basis sing beda) amarga ngilangi populasi Slavia ing negarane.
          Kanggo pembantaian Armenia, lan Transcaucasia. Utamane kanggo kabijakan Balkan Kakaisaran Ottoman (ing kene wong Serbia duwe akeh pitakonan kanggo "Turki"), pajak getih, pemukiman paksa bangsa Slavia menyang lingkungan etnis Turki lan kosok balene. Kanggo perang karo Rusia (oh, Anglo-Saxon ora nglilani ghouls iki rampung kaping pindho), kanggo karusakan saka Kristen.
          lsp. lsp. Umumé, ana akeh keluhan marang wong-wong mau, lan temenan ora mung saka Rusia.
          Wong Turki Ottoman ora luwih apik (lan kadhangkala luwih elek) tinimbang Amerika lan Inggris sing padha ing sajarah lan kabijakan luar negeri.
          Dadi ayo "Zames Agung" antarane Khilafah lan Turan diwiwiti ing kana!
          Kita mung kudu nglindhungi supaya ora nyebar, kita butuh.
          Banjur, piye wae, nglawan latar mburi umum, "kauntungan" saka Great Porte dilalekake.
          1. Peterhof73
            Peterhof73 4 Oktober 2015 16:43
            +6
            Nanging babagan liburan karo dheweke? Utawa saiki menyang Crimea? Inggih, mung nindakake soko perang iku perang.
          2. DarkOFF
            DarkOFF 4 Oktober 2015 17:32
            +5
            Aku ndhukung kanthi lengkap. Turki bakal dadi sing pertama nampa umpan balik saka dhukungan terorisme internasional.
          3. 740
            740 4 Oktober 2015 17:56
            +2
            Kutipan: SibSlavRus
            Kita mung kudu nglindhungi supaya ora nyebar, kita butuh.

            Bener, langsung saka kabeh bedhil ketemu "turis" ora diundang.
          4. Alexey Lobanov
            Alexey Lobanov 4 Oktober 2015 18:40
            0
            Kutipan: SibSlavRus
            Kanggo gagasan pan-Turkisme lan Turan Agung (gagasan kasebut meh padha karo Khilafah ISIS, nanging kanthi basis sing beda) amarga ngilangi populasi Slavia ing negarane.

            Turan, nanging, luwih cedhak karo Amu Darya, ing sisih ngendi wong Seljuk? Apa bab Kaganate Turkic? ngguyu Inggih, tanpa kaganates ing sajarah iku mung mboseni ... Lan banjur padha nyatet. ngguyu
        12. alien
          alien 4 Oktober 2015 22:34
          +2
          Ing kawitan, padha ngenteni, Erdogan diwutahake menyang kuping apa Merkelikha.
          Lan sawise Sushki ing Turki, gupuh. Iku salah siji bab kanggo nglatih asu saka satus kilo ing terwelu, lan bab liyane nalika dheweke seneng-seneng mlaku maneh ing sinetron lan sijine paws ing dodo.
          Aku ora apik banget ing basa Turki, sanajan aku minangka basa khusus, aku wis suwe ora latihan. Nanging dheweke mesthi ora apik.
          Wong enom ora ngerti sejarah babar pisan. Dheweke ora tau krungu babagan perang Eropa, yen dheweke perang karo Rusia - dheweke ora percaya. Ora kaya ngono kanggo wong-wong mau. Malah kasunyatan sing menang telu saka limang perang Rusia-Turki ora bungah. Dheweke ora ngerti makna kamenangan, ing basa apa wae. Globalists pichkomateri, minangka wong Serbia, squinting ing Kroasia :)
      2. Klapa Tima
        Klapa Tima 4 Oktober 2015 14:40
        + 32
        "Maneka sumber kita nglaporake penolakan gedhe dening pejuang ISIS ing Irak lan Levant kanggo ngadhepi pasukan Bashar al-Assad amarga campur tangan Rusia." - perusahaan televisi internasional Al-Jazeera (الجزيرة) lapor. Rusia wis nuduhake ing saindenging jagad sapa sejatine sing dadi panguwasa kahanan ing Timur Tengah lan nyebarake goroh ing The New York Times, BBC lan publikasi pro-Amerika liyane.
        1. Maiman61
          Maiman61 4 Oktober 2015 15:33
          + 23
          Iku perlu kanggo menehi kesempatan kanggo ISIS lan liyane saka rabble kanggo pindhah menyang Arab Saudi, kita durung takon Saudi kanggo ambruk USSR lan perang ing Kaukasus sing padha disponsori,
          1. Alexey Lobanov
            Alexey Lobanov 4 Oktober 2015 19:00
            +7
            Kutipan saka maiman61
            kita durung takon Saudis kanggo ambruk USSR lan kanggo perang ing Kaukasus sing padha disponsori

            Inggih, babagan "ambruk" saka USSR - ana akeh pakurmatan kanggo pangon unta, mesthi ora amarga saka wong-wong mau ... nglirik Lan, ing kene, kanggo loro Chechen kita ... mesthi bakal mangsuli. We are ora dendam, mung ala (nalika padha nggawa mudhun) lan duwe memori apik. Aku iki ngendi iku kabeh. Wong-wong mau bakal angon unta-unta ing gedung pencakar langit. Kaya sing dikarepake.
        2. Karlovar
          Karlovar 4 Oktober 2015 18:28
          +3
          Yen iki disiarake dening Al Jazeera, mula regane akeh !!! Al Jazeera minangka saluran pro-pemerintah Qatar!!! Ora gumun sheikhs nyopir menyang Pakdhe Vova !!!!!!
          1. Vladimirets
            Vladimirets 4 Oktober 2015 19:07
            0
            Kutipan saka Karlovar
            Yen iki disiarake dening Al Jazeera, mula regane akeh !!! Al Jazeera minangka saluran pro-pemerintah Qatar!!!

            Mung wae dheweke ora ngaturake. ya
      3. landak
        landak 4 Oktober 2015 14:41
        + 15
        Kutipan: ZU-23
        Kowe kok neng endi, kabeh pada manggon nang panggonane

        Akèh-akèhé menyang wilayah pegunungan Jebel al-Zawiya, wewatesan karo Turki, ing ngendi pangkalan mburi geng dumunung.

        Padha bosen, lan ing kono "Rooks" bakal dikreditake. Pangarep-arep!
        1. Kurou
          Kurou 4 Oktober 2015 15:21
          +1
          bakal ana saperangan angsa....
          supaya gunung dadi dataran rendah...
          1. Komentar wis dibusak.
          2. neri73-r
            neri73-r 4 Oktober 2015 16:23
            + 10
            Kurou RU Dina iki, 15:21 ↑ Anyar
            bakal ana saperangan angsa....
            supaya gunung dadi dataran rendah...


            Angsa menyang bawana liya......! Wektune durung teka, kabeh kudu diurutake, pisanan, banjur liyane.
        2. Peterhof73
          Peterhof73 4 Oktober 2015 16:45
          + 12
          Dheweke duwe "dokter tanpa wates" lan kita duwe "rooks" tanpa wates. Kamulyan kanggo falcons Putin!
      4. Lulus Huk
        Lulus Huk 4 Oktober 2015 15:10
        +3
        Kok peteng ndhedhet, Nunggu iku dhawuhe dokter!
      5. AlexTires
        AlexTires 4 Oktober 2015 16:31
        +1
        Luwih kemudi tinimbang kemudi!
      6. AlexTires
        AlexTires 4 Oktober 2015 16:47
        +1
        rollback militan menyang Turki uga fraught, diwenehi rezim visa-free antarane kita ... bakal ana liyane karya kanggo FSB ...
        1. alien
          alien 4 Oktober 2015 23:06
          +2
          Lan aja kuwatir. Dheweke bakal nulungi - aku bakal nulungi. We ngeweruhi pakulinan bali ing awal 80s. Padha pengecut ing perang, malah ing torture kanggo terus.
          Bapakku ngandhani babagan iki nalika isih cilik, miturut bapake. Perwira infantri. Nalika giliranku teka, pisanan aku wedi. Mungkin aku salah ngelingi, aku bisa nyampur. Ternyata - kabeh dadi.
          Aku ora perang karo Turki, yen ana. Kita ketemu ing bekas Yugoslavia.
      7. Terus-terusan
        Terus-terusan 4 Oktober 2015 20:03
        + 10
        Miturut laporan media Barat, wingi Angkatan Udara AS nggayuh target kanthi serangan presisi - rumah sakit lan taman kanak-kanak kanthi kanca-kanca ISIS sing jelas ...
        Ing wektu sing padha, sawise serangan biadab dening Angkatan Udara Rusia ing protes oposisi kanthi tentrem, markas kasebut dibom, pangkalan bahan bakar lan pelumas kanthi pitung tank sipil rampung diobong, lan gudang karo bantuan kamanungsan Amerika mbledhos ... ngguyu
      8. Terus-terusan
        Terus-terusan 4 Oktober 2015 20:03
        +1
        Miturut laporan media Barat, wingi Angkatan Udara AS nggayuh target kanthi serangan presisi - rumah sakit lan taman kanak-kanak kanthi kanca-kanca ISIS sing jelas ...
        Ing wektu sing padha, sawise serangan biadab dening Angkatan Udara Rusia ing protes oposisi kanthi tentrem, markas kasebut dibom, pangkalan bahan bakar lan pelumas kanthi pitung tank sipil rampung diobong, lan gudang karo bantuan kamanungsan Amerika mbledhos ... ngguyu
      9. Komentar wis dibusak.
    2. waterdolaz
      waterdolaz 4 Oktober 2015 14:41
      +9
      Saiki langsung dadi jelas sapa sing bener-bener ngebom teroris, lan sapa sing nggawe tampilan yen aku ora bakal nuding NATO.
    3. Sith Gusti
      Sith Gusti 4 Oktober 2015 14:45
      + 67
      Aku bakal ninggalake gambar kanggo ngguyu. RMB ing gambar lan "Bukak Gambar"
      PS Ya, aku jahat!
      1. Castor
        Castor 4 Oktober 2015 15:13
        + 40
        Quote: Gusti saka Sith
        ninggalake gambar

        Kanggo paraphrase lelucon jenggot:
        - Lan yen aku ngumumake perang ing Rusia?
        - Ing donya sabanjuré padha bakal persis sampeyan.
        Dadi kapan...
        - Dina iki sampeyan ngumumake perang - sesuk bakal ditindakake!
        1. Sid.74
          Sid.74 4 Oktober 2015 16:14
          +6
          Kutipan saka Castor
          - Dina iki sampeyan ngumumake perang - sesuk bakal ditindakake!

          Ing Kulon, pitakonan marang panguwasa uga muncul ... nglirik

          Miturut wartawan The New York Times, para pejuang sing dilatih dening spesialis Amerika ing negara-negara Timur Tengah gagal ing operasi militer lan ara-ara samun. Ing babagan iki, publikasi pitakonan efektifitas investasi milyar dolar ing program latihan.

          Mangkono, pasukan Afghan ing Kunduz dipeksa mundur ing serangan pasukan Taliban, laporan RIA Novosti, lan unit tentara Irak sing dilatih AS ing Anbar ora aktif.

          "Prestasi kita ing nggawe pasukan bantuan keamanan sajrone 15 taun kepungkur ora bisa ditindakake," koran kasebut ngutip tembung mantan duta besar AS kanggo Afghanistan Carl Eikenberry.
          http://russian.rt.com/article/121154

          NY lan takon pitakonan kuwi ... Aku aran ... rauh Serdyukovism ing rangking langsing saka Departemen Pertahanan AS bakal teka kanggo cahya ing takeran cyclopean! nglirik
          Lan Pentogon ora bisa nglaporake babagan penggelapan $ 8,5 triliun ... wiwit taun 1996 nganti saiki ...am
      2. Mikhail Krapivin
        Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 15:40
        +2
        Mula Allah bakal njlèntrèhaké apa sing dikira dhéwé ana ing kono, lan apa maksudé ing kana.
      3. kekel 31
        kekel 31 4 Oktober 2015 16:30
        +3
        Quote: Gusti saka Sith
        Aku bakal ninggalake gambar kanggo ngguyu. RMB ing gambar lan "Bukak Gambar"
        PS Ya, aku jahat!

        Sampeyan ora jahat, sampeyan mung ora apikan. hi
      4. Manul
        Manul 4 Oktober 2015 18:39
        +2
        Quote: Gusti saka Sith
        PS Ya, aku jahat!

        Ora jahat, nanging jahat. Saiki ana akeh sing, kaya sampeyan, Sergey triumphs hi .Kawula mboten uwal, muga-muga .., inggih punika nyuwun pangapunten Gusti.
    4. Kazak Bo
      Kazak Bo 4 Oktober 2015 14:49
      +4
      Irokez Adversaries diaduk.
      Nalika karo dhuwit lan Bunch, banjur pisanan, nanging carane padha goreng kaya ing minks. Dadi sawise kabeh, iku mung kanggo minks lan mung wektu sing tepat kanggo goreng.
      Lan wong Turki lan Yordania kayane wis kenek ...

      ... obah ... kaya kecoak ing ngisor sandal. Iku mung ala yen dheweke duwe "minks" ing wilayah Irak ... lan uga Turki ... Irak ora kepikiran ... VKS kita bakal "nyetrika" cache kasebut ... nanging nganti saiki ora ana idin resmi. wis diumumake...
      Pasukan oposisi sing moderat lan ora bisa dikonsiliasi mundur utamane kanthi orientasi pro-Saudi ... anak didik Qatar saka ISIS isih nolak ...
      Aku kepengin weruh ... apa VKS kita bakal meksa kabeh jinis kelompok oposisi (ing mburine Arab Saudi) kanggo ngurmati panguwasa sing sah ing Suriah utawa ora !? Sawise kabeh, Federasi Rusia ngumumake "jihad" marang IS Qatar, lan karo S.A. Akhir-akhir iki, dheweke pancen apikan ...
      1. nahalenok911
        nahalenok911 4 Oktober 2015 16:15
        +1
        Kutipan saka KazaK Bo
        Irak ora mikir ... VKS kita bakal "nyetrika" cache kasebut ... nanging nganti saiki ora ana idin resmi sing diumumake.

        Esuk banget. Ayo padha mapan, nanging nalika padha mapan, iku wektu kanggo nguripake kanggo Federasi Rusia.
    5. hidroks
      hidroks 4 Oktober 2015 14:56
      +4
      Iku cocog karo kita: nalika wong Turki lan Kurdi bakal ngatasi, Suriah bakal entuk istirahat lan bakal bisa mulihake fungsi negara kasebut.
      1. cokolov
        cokolov 4 Oktober 2015 15:01
        +5
        Sampeyan bisa uga bener, nanging aja lali babagan rereget ing sisih pinggir kasur!
        1. Komentar wis dibusak.
        2. nahalenok911
          nahalenok911 4 Oktober 2015 16:17
          +2
          Kutipan saka cokolov
          nalika Turki lan Kurdi bakal menehi hasil

          Erdogan mabur kanthi keras karo wong Kurdi. Aku ora bisa babar pisan.
    6. nggrundel
      nggrundel 4 Oktober 2015 15:46
      + 21
      Kutipan saka Irokez
      Wong-wong jahat padha ngguyu.
      1. nggrundel
        nggrundel 4 Oktober 2015 15:57
        + 26
        Versi lengkap, kanthi pangarep-arep anyar kanggo Britain Uzzy...
        1. catalonec2014
          catalonec2014 4 Oktober 2015 16:19
          +5
          Lizginka nari sawise perang!
    7. Wolverine
      Wolverine 4 Oktober 2015 15:58
      +1
      Inggih, pas, ing target mlaku lan lapangan mbukak malah luwih gampang kanggo numpes.
    8. APASUS
      APASUS 4 Oktober 2015 16:08
      +3
      Kutipan saka Irokez
      Wong Turki lan Yordania kaya-kaya wis kenek, yen kabeh padha bali, ditambah masalah karo Kurdi.

      Sampeyan salah banget.
      Intelijen Turki ora prihatin babagan "prinsip hukum" Jerman.
      Ing Turki, nalika ndhukung lan bersenjata, dheweke bisa nglucutake senjata, lan wong-wong sing sregep banget bisa ilang.
    9. Thor5
      Thor5 4 Oktober 2015 16:15
      0
      Ayo dadi!
    10. Komentar wis dibusak.
    11. Sith Gusti
      Sith Gusti 4 Oktober 2015 16:16
      + 12
      Peta serangan udara ing rong dina pisanan
      1. Igor39
        Igor39 4 Oktober 2015 17:01
        +1
        Lan dheweke bakal nesu ing wayah wengi, ngelingi carane bom kita mabur ngguyu
      2. Karabas
        Karabas 4 Oktober 2015 17:04
        0
        Ya, ora bisa dadi akeh! Kabeh titik abang? Iku angel pracaya
    12. marlin1203
      marlin1203 4 Oktober 2015 17:12
      +2
      Kabeh padha ngadeg! Ngadhepi lantai! Shoigu kerja!!! ngguyu
      1. subbtin.725
        subbtin.725 4 Oktober 2015 17:17
        + 20
        Cuplikan saka nyerah militan ing Suriah.

        1. wanderer_032
          wanderer_032 4 Oktober 2015 18:56
          -3
          Kutipan saka: subbtin.725
          Cuplikan saka nyerah militan ing Suriah.


          Ing ngendi para militan? Durung weruh siji siji. Ana senjata sing dipasang ing lemah, nanging ora ana militan dhewe. Aneh piye wae.
          Mungkin iki umume pasar loak lokal sing didol batang. Kepiye carane bisa ngerti?
          A kekacoan ing umum.
          1. subbtin.725
            subbtin.725 4 Oktober 2015 19:43
            0
            Kutipan: wanderer_032
            Kepiye carane bisa ngerti?

            Waca link kanggo sumber informasi.
            http://x-true.info/26209-sdacha-boevikov-v-sirii.html
          2. Alexey_K
            Alexey_K 4 Oktober 2015 23:03
            + 12
            Kutipan: wanderer_032
            Kutipan saka: subbtin.725
            Cuplikan saka nyerah militan ing Suriah.


            Ing ngendi para militan? Durung weruh siji siji. Ana senjata sing dipasang ing lemah, nanging ora ana militan dhewe. Aneh piye wae.
            Mungkin iki umume pasar loak lokal sing didol batang. Kepiye carane bisa ngerti?
            A kekacoan ing umum.

            Sampeyan mbokmenawa ora duwe idea carane nyerah Unit mungsuh ditampa.
            Iku kedadeyan ing garis perang. Pisanan siji utawa loro anggota parlemen. Persetujuan karo wong-wong mau kanggo nyerah marang panguwasa lan banjur metu bertahap saka liyane sing nyerah karo tambahan kabeh senjata ing numpuk. Salajengipun, kabeh wong sing nyerah ing pengawal dikirim menyang kamp khusus kanggo tawanan perang, ing ngendi dheweke diidentifikasi, yen bisa, kanggo ngenali mungsuh lan penjahat sing ala, sing banjur dieksekusi.
            Ora ana warga sipil sing diidini nyerah sajrone tumindak kasebut, supaya ora ana transfer informasi utawa ora ana sandera.
            Ing video kasebut, senjata kasebut wis ditata kanthi jinis lan ngapusi kanthi rapi, ora tumpukan, kanthi sengaja, supaya kabeh wong bisa ndeleng ukuran nyerahake para militan marang panguwasa. Apa kudu ana militan sing nyerah ing kene, sawetara sing nyerah bisa uga nyerah kanggo tujuan khusus? Apa sampeyan pengin ana provokasi ing pihake? Ing kene ana senjata - ing kene ana wong sing tentrem - iki kabeh sing dibutuhake para pelaku bom bunuh diri.
            Yen iki ora urutan, ing mratelakake panemume, banjur nulis carane militan nyerah ditampa ing Chechnya lan Dagestan. Enlighten kita.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. Alex20042004
            Alex20042004 6 Oktober 2015 19:42
            0
            Apa sampeyan aneh ing dina Sabtu utawa apa?! (Filatov).
            Sapa sing bakal teka nyerah menyang pusat kutha, utawa luwih, sapa sing bakal ngidini dheweke ana?
    13. teater
      teater 4 Oktober 2015 18:40
      +1
      Penarikan geng menyang tapel wates Turki

      Turki kudu nggegirisi.
      1. Alexey_K
        Alexey_K 4 Oktober 2015 23:10
        +7
        Kutipan saka theadenter
        Penarikan geng menyang tapel wates Turki

        Turki kudu nggegirisi.

        Apa sampeyan mutusake yen Turki nggegirisi. Tentara Turki lan wong Turki dhewe banget kejem lan nembak tanpa diadili. Ora ana ISIS sing nggegirisi kanggo dheweke - dheweke bakal nyerahake senjata, utawa bakal dirusak. Lan wong Turki, kanggo nylametake nyawane, bakal reorientasi militan ISIS kanggo nglawan Kurdi. Iki minangka pembunuh nasionalis gratis sing ora peduli karo sapa sing kudu dilawan.
    14. Sipil
      Sipil 4 Oktober 2015 19:50
      -3
      Nah, dk, ayo ngompa kamenangan ing TV)
    15. ChAK
      ChAK 4 Oktober 2015 21:14
      +2
      Wong Turki wis unbelting banget akhir-akhir iki, wong Siria lagi diserang, wong Armenia lan Kristen liyane padha disembelih. Iku wektu, mbok menawa, kanggo Feed Kurdi karo senjata, kanggo elinga kekancan Soviet-Kurdi lawas. banjur sing "mendhung" babar pisan ilang gandane.
    16. Oladushkin
      Oladushkin 5 Oktober 2015 08:18
      0
      Kanggo minks, iki mung proyek kanggo "Rooks". Nanging rada ora jelas, isih durung ana kabar babagan carane helikopter MI-24 digarap ing Suriah, nanging nganti saiki mung ana laporan babagan Su-25 lan pesawat liyane. Kita ngenteni pesen babagan kamenangan Mi-24
    17. vladnn2015
      vladnn2015 6 Oktober 2015 13:54
      0
      Nanging apa bab pati ing jeneng ... Dadi padha ora bakal nglilani sampeyan menyang swarga!
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 4 Oktober 2015 14:24
    +8
    "Sawetara truk kanthi amunisi lan kolom kendaraan lapis baja metu saka Erich, Sarakib, Maaret Naaman lan Abu Duhur. Umume wong-wong mau menyang wilayah pegunungan Jebel al-Zawiya, wewatesan karo Turki, ing ngendi markas mburi geng kasebut.


    Aja nganti padha ngumpulake ...

    Tresna serangan udara dadi kelompok cilik, lan pasukan ASADA wis bisa ngatasi.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:27
      + 28
      Quote: LYOKHA padha
      Aja nganti padha ngumpulake ...

      Apa ora, wong akeh padha lunga menyang Turki, Erdogan tresna marang wong-wong mau, supaya dheweke menehi pangan kabeh gopkompaniya.
      1. cokolov
        cokolov 4 Oktober 2015 14:41
        +1
        Kesenengan ing Turki bakal diwiwiti! lan ing kana sing tentrem bakal nandhang sangsara!
        1. teater
          teater 4 Oktober 2015 18:57
          +1
          Lan yen Turki gagal nglawan maneh, bakal dadi bilai kanggo Eropa lan malah Georgia lan Armenia (sing pisanan ora duwe apa-apa kanggo mbela awake dhewe), banjur Rusia.
      2. Mikhail Krapivin
        Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 15:43
        +1
        Apa ora feed wong? Saubengé wong-wong mau kanggo uga .. kathah, nyoba ora kanggo Feed wong, padha bakal njupuk dhewe!
      3. Radar
        Radar 4 Oktober 2015 23:03
        +1
        Kutipan: Alexander Romanov
        Quote: LYOKHA padha
        Aja nganti padha ngumpulake ...

        Apa ora, wong akeh padha lunga menyang Turki, Erdogan tresna marang wong-wong mau, supaya dheweke menehi pangan kabeh gopkompaniya.

        Kajaba iku, luwih adoh saka tapel wates karo Turki, dheweke luwih tresna marang dheweke. nglirik . Nanging yen dheweke mutusake teka ing negara sing menehi panganan, banjur Erdogan bakal menehi panganan mung nganggo timbal lan serpihan ... Sanajan, ing sisih liya, paling ora kanggo sing migunani, Erdogan bakal pas karo kasus iki. wassat
      4. Alexey_K
        Alexey_K 4 Oktober 2015 23:17
        +2
        Kutipan: Alexander Romanov
        Tentara Turki lan wong Turki dhewe banget kejem lan nembak tanpa diadili. Ora ana ISIS sing nggegirisi kanggo dheweke - dheweke bakal nyerahake senjata, utawa bakal dirusak. Lan wong Turki, kanggo nylametake nyawane, bakal reorientasi militan ISIS kanggo nglawan Kurdi. Iki minangka pembunuh nasionalis gratis sing ora peduli karo sapa sing kudu dilawan.

        Tentara Turki minangka tentara sing kuwat banget. Iki tentara sing kejem, wong Turki, tanpa ati nurani lan tanpa nyoba, ngethok, nembak lan nyirnakake wong sing mbantah. Ora ana ISIS sing nggegirisi kanggo dheweke - dheweke bakal nyerahake senjata, utawa bakal dirusak. Lan wong Turki, kanggo nylametake nyawane, bakal reorientasi militan ISIS kanggo nglawan Kurdi. Iki minangka pembunuh nasionalis gratis sing ora peduli karo sapa sing kudu dilawan, utamane amarga ISIS wis nglawan Kurdi.
    2. lan327
      lan327 4 Oktober 2015 14:28
      + 10
      Sing luwih gedhe konsentrasi militan, luwih gampang lan luwih ekonomis kanggo nutupi kanthi serangan udara.
      Banjur ATS bakal rampung.
      1. msm
        msm 5 Oktober 2015 10:10
        0
        Sing luwih gedhe konsentrasi militan
        Dadi luwih apik kanggo "Paus Kabeh Bom"
    3. atalef
      atalef 4 Oktober 2015 14:29
      + 23
      Quote: LYOKHA padha
      Aja nganti padha ngumpulake ...

      Tresna serangan udara dadi kelompok cilik, lan pasukan ASADA wis bisa ngatasi.

      Yagene padha ninggalake kutha-kutha?
      Sorry - Aku ora pracaya.
      Ngerti taktik kabeh geng kasebut saka Hamas nganti Hizbullah, dheweke ora nate ninggalake bom kutha.
      Lan umume, 100 utawa luwih sorties pesawat, ing umum, isih jumlah sengsara.
      Dheweke bakal pindhah menyang kutha-kutha, dheweke bakal lungguh ana ing antarane populasi sing ndhukung, lan bom bakal dadi masalah.
      Punika skenario sing luwih nyata, nanging kanggo mlayu saka kutha? Kanggo apa? Kutha-kutha wis dibom? nglirik
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:37
        +3
        Kutipan saka atalef
        Kepiye yen mlayu saka kutha? Kanggo apa?

        Sanya, apa wong Arab pancen pinter?
        1. atalef
          atalef 4 Oktober 2015 14:54
          +5
          Kutipan: Alexander Romanov
          Sanya, apa wong Arab pancen pinter?

          Mesthine, dheweke duwe pikiran sing cukup kanggo barang sing bakal diganti dadi sandhangan sipil, njagong ing kutha-kutha lan, sawise saben pamboman, njerit babagan kewan Rusia sing ngancurake warga sipil, utamane amarga taktik kasebut dikenal lan diuji.
          Kutipan saka AdekvatNICK
          Hollywood igil langgeng 3 dina.

          Iki sing aku ora seneng lan kaget - iki laporan mbuwang topi lan nari nganggo rebana, sing sawise 3 dina ngebom - kabeh wong mung ngobong celonone lan mbuwang popok sing teles mlayu menyang kabeh arah.
          Mungkin ndadekke munggah pitakonan paling prasaja.
          1. Yèn mangkono, banjur kepriye njlentrehake yèn Assad, perang 4 taun, ora bisa apa-apa - ana macem-macem - 30 pesawat lan 3 dina bombing.
          2. Laporan yen dheweke ngebom ISIS - lan ora ngebom dheweke (sanajan kanggo aku kabeh padha), nanging pamboman FSA nyebabake konfrontasi langsung karo Turki, Saudi lan Qatar - nalika ISIS terus ngethok sirah, kenapa?
          Ing pangertenku, ISIS dudu tujuane. Tujuan Rusia (umum, lali babagan Assad, dheweke minangka tokoh sing mati lan ora bakal tetep kuwasa ing acara apa wae) yaiku nggawa Amerika Serikat, Turki lan Arab Saudi menyang negosiasi maneh lan nggawe tawar-menawar.
          Crimea-Assad - sanksi.
          Mungkin, ing umum, iku cetha sing hubungan karo Novorossia wis teka menyang mburi logis
          3 Ana kahanan sing padha ing media kaya luwih saka setahun kepungkur ing Novorossia - laporan sing menang - lan asile Nyuwun
          Punika ingkang badhe kula waspada.
          Perang bakal dawa, 200-300 ton militan lan panyengkuyung minangka pasukan.
          Dheweke ana ing lemah lan ora bakal nglilani wong Alawit bali.
          Nalika aku weruh, ngarsane Rusia bakal nambah lan kontingen lemah bakal dienal kabeh padha (Amerika Serikat lan Turki bakal nindakake kabeh kanggo njaluk Rusia bogged mudhun ana).
          Umumé, taktik kasebut bisa dimangerteni lan bakal ditindakake ing wangun iki.
          1. Lair_ing_USSR
            Lair_ing_USSR 4 Oktober 2015 15:00
            + 13
            Lan sapa sing ngomong yen ana perang karo ISIS? ngguyu Ora, maksudku apa sing diomongake saben wong, kalebu Amerika Serikat, nanging kabeh wong percaya?
            Apa misi nyata Angkatan Udara Rusia ing Suriah? nglirik
            Iki lan akeh pitakon liyane bakal dijawab kanthi cepet ...
            Lagi ngomong - ora ngganti saluran lan tetep karo kita)))) Sampeyan katon, lan rega lenga bakal tuwuh, lan apa kemajuan bakal katon ing Ukraina, lan Turki, sampeyan ndeleng, bakal miwiti kanggo nglakoake ing prakara a hub gas... Sapa ngerti?
            1. g1v2
              g1v2 4 Oktober 2015 15:50
              + 43
              Misi punika prasaja. Kira-kira ing musim gugur, para militan kudu miwiti serangan saka Idlib menyang Latakia - menyang segara. Penerbangan Amerika mesthine ndhukung dheweke kanthi serangan udara marang Saa. Kita entuk pilihan - ninggalake Suriah, ninggalake sekutu sing setya, instalasi militer lan dhuwit lan sumber daya sing nandur modal ing Assad, lan ngilangke awake dhewe. Utawa pas karo sekutu kanggo kebekan. Aku mikir kabeh wong ngerti pilihan sing dipilih Putin. Kapal, pertahanan udara lan pesawat kita nutup langit ing wilayah sing dikuwasani Assad lan ing wayahe pungkasan nglindhungi saka pamboman NATO. Lan aviation garis ngarep kita wiwit nyerang knots Babahs nyiapake kanggo nyerang ing sisih lor Latakia, kidul Idlib lan ing enclave antarane Hama lan Homs, lan ing wektu sing padha bebarengan Igil (supaya ora fumble lan ora mindhah obyek reconnoitered). Aku mikir yen kabeh wong ngerti yen cruiser Moscow lan pertahanan udara ora njaga pangkalan kita saka igil lan su30 ora ana kanggo kaendahan. Saiki kasur sing frantically nyoba kanggo mangerteni apa apa - ora kanggo perang karo daya nuklir, nyatane. Dadi ing mangsa ngarep, wong Siria lan Persia karo Khezians bakal nglancarake serangan marang enclave antarane Hama lan Homs lan ing wilayah kidul Idlib. BABAHI MESTI dudu CORSES, nanging siji bab kanggo entuk rampokan nalika perang A ASSAD weakened, lan liyane mati ing bom RUSIA GRATIS. Dadi aku mikir yen sawetara bakal pindhah menyang papan sing luwih sepi kaya Irak, lan mung sing butuh kabeh iki bakal tetep. Ya, lan aja lali - kita sijine babi ageng ing bantalan kasur lan ora bakal lali kita.
              1. Lair_ing_USSR
                Lair_ing_USSR 4 Oktober 2015 15:57
                -9
                Kutipan saka: g1v2
                Misi punika prasaja.

                Kutipan saka: g1v2
                serangan saka militan saka Idlib kanggo Latakia bakal miwiti - menyang segara. Penerbangan Amerika mesthine ndhukung dheweke kanthi serangan udara marang Saa.

                Ya, aku ora mangu-mangu yen, nyatane, langit ditutup, lan bebarengan karo minyak lan gas "shale" kanggo Eropa, lsp. karo kabeh cacat sabanjure kanggo Federasi Rusia ing wangun njaga biaya lenga ing $ 20 kanggo dekade teka lan mbuwang saka stranglehold gas saka Eropah, lan mulane pungkasan Federasi Rusia ing 5-7 taun.
                1. g1v2
                  g1v2 4 Oktober 2015 16:21
                  + 37
                  Minyak malah ing $ 20 mesthi ora pati kanggo Rusia. Minyak duweni kira-kira 10 persen ing struktur PDB. Nanging ing struktur ekspor, wis kira-kira 60 persen. Alasane prasaja - saliyane kanggo ruang, kompleks industri militer lan energi nuklir, EU lan Asia Tenggara, sing ngasilake kabeh kanggo ndonya, ora bakal nglilani barang-barang kita ing pasar donya. Nanging, pangentukan devisa yen ana terobosan gas Qatari menyang Eropa bakal mudhun banget. Menawi rumiyin kita adol lenga satunggal tong, sapunika kangge pikantuk bathi ingkang sami kedah adol paling 4 tong. Nanging ing kasus pipa gas saka Qatar, mesthine, kita bakal kelangan akeh dhuwit, tegese karyawan negara kudu lali babagan indeksasi gaji sajrone sawetara taun. Iku lucu, nanging wong-wong kita ing Suriah berjuang, ing antarane liyane, kanggo ngindeks gaji karyawan negara taun ngarep. lol Sawise kabeh, ing kasus apa wae, tentara lan angkatan laut kudu dipersenjatai maneh lan jembatan menyang Crimea kudu dibangun lan 3 pelabuhan (Ust-Luga, Taman lan Sabetta), lan rute segara lor kudu disiapake, lan kosmodrom. , lan reaktor neutron cepet, lan kanggo Piala Donya 2018, mbangun lan meh ngganti impor ewu Enterprises Ukrainia lan ing. Apa sing kedadeyan ing negara kasebut cukup dibandhingake karo rencana limang taun Stalinis lan kabeh mbutuhake dhuwit - puluhan milyar dolar. Alasan ekonomi kanggo tumindak kita uga nduweni peran penting. Lan pungkasane, dolanan anyar sing muncul sawise 2008 kudu dipriksa ing tumindak. keprungu
                  1. dvina71
                    dvina71 4 Oktober 2015 18:10
                    +5
                    Kutipan saka: g1v2
                    Nanging ing struktur ekspor, kira-kira 60 persen

                    Salahmu. 50% penghasilan ekspor ora ana hubungane karo minyak lan gas.
                    1. g1v2
                      g1v2 4 Oktober 2015 19:20
                      +2
                      50 persen iki ngemot produk olahan kayata bahan bakar minyak lan bensin. PM ing jumlah gas + lenga + bahan bakar lenga + bensin, etc., nang endi wae ing 60 metu. Nomer bisa beda-beda amarga sumber beda mikir beda. Sawetara ora kalebu bensin lan lenga bahan bakar ing total, sawetara umume nyimpulake kabeh operator energi lan ekspor listrik. Petungan uga beda-beda - wong counts ing dolar, wong ing rubles, lan ing. Persentase sing diwenehake dening kula minangka salah sawijining sumber kasebut lan diwenehake minangka conto tanpa emphasis ing tokoh kasebut.
                  2. Karlovar
                    Karlovar 4 Oktober 2015 18:51
                    0
                    Bravo!!! Alasan ekonomi kanggo intervensi ing masalah Siria ora ana ing pungkasan!!!!!
                2. anti-Semit
                  anti-Semit 4 Oktober 2015 16:29
                  + 10
                  Rusia, kaya-kaya, wis urip 1000 taun lan wiwit jaman iki dagang lenga lan gas kira-kira 40 taun, mula ora ana sing ngucapke matur nuwun kanggo prédhiksi pungkasane.
                  1. Karlovar
                    Karlovar 4 Oktober 2015 18:54
                    +1
                    Ing wayahe, bagean saka lenga lan gas ing ekspor gedhe !!!Impor bakal munggah ing rega modal, banjur hucksters domestik bakal mundhakaken prices !!! Apa sampeyan pengin skenario kaya iki?
                3. gelembung5
                  gelembung5 4 Oktober 2015 17:02
                  +4
                  Wis wektune kanggo ngerti yen terminal minyak ISIS dibom, banjur lenga bakal bali menyang watesan 13-14 taun, nanging saiki Irak ora menehi go-ahead, nanging aku mikir bakal dibubarake kanthi ora sengaja.
                  1. Karlovar
                    Karlovar 4 Oktober 2015 18:56
                    0
                    Paling kamungkinan, iki "ora sengaja" mesthi bakal kelakon ... Ora ana sing mbatalake ekonomi ...
                4. Karlovar
                  Karlovar 4 Oktober 2015 18:48
                  +1
                  Ing lenga "shale", ing urip nyata, smuggled (penny) lenga saka Irak, Libya, Suriah ....... Kuwi kabeh "revolusi shale" ... Rega lenga mudun persis amarga lenga selundup , lan ora amarga oversupply ing pasar ing 3-5% (sing konyol dhewe, amarga prices wis tiba 50%) ...
                  1. atalef
                    atalef 4 Oktober 2015 19:46
                    +2
                    Kutipan saka Karlovar
                    .Iku kabeh "revolusi shale" ... Rega lenga mudhun persis amarga lenga selundupan,

                    lenga selundupan ora luwih saka 0.02% saka produksi donya saben dina lan ora ana pengaruh ing rega
                    1. lan j61
                      lan j61 4 Oktober 2015 20:09
                      +2
                      Kutipan saka atalef
                      Kutipan saka Karlovar
                      .Iku kabeh "revolusi shale" ... Rega lenga mudhun persis amarga lenga selundupan,

                      lenga selundupan ora luwih saka 0.02% saka produksi donya saben dina lan ora ana pengaruh ing rega

                      Prices kuwi bab: lan push sethitik prakara. Nanging sing paling penting yaiku kanggo dhuwit sing ditampa saka dodolan minyak, senjata dituku lan wong mati. Mesthine ora.
              2. wanderer_032
                wanderer_032 4 Oktober 2015 19:23
                +2
                Kutipan saka: g1v2
                Ya, lan aja lali - kita sijine babi ageng ing bantalan kasur lan ora bakal lali kita.

                bebener suci.
            2. Tusv
              Tusv 4 Oktober 2015 16:11
              +3
              Kutipan: Born_in_USSR
              Apa misi nyata Angkatan Udara Rusia ing Suriah?

              Aku dikirim ing thread liyane. Nord Stream-2. Inggih, Bardak Obama kesel kabeh Eropah
          2. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 4 Oktober 2015 15:14
            +6
            Kutipan saka atalef
            Iki sing ora dak senengi lan sing nggumunake - iki laporan sing ora nyenengake lan nari karo rebana sing sawise 3 dina bom -

            Ya, iku amuses kula nglirik
            Kutipan saka atalef
            , nanging pamboman FSA nyebabake konfrontasi langsung karo Turki, Saudi lan Qatar -

            Ya, iku apik lan padha ngethok kabeh sirah.
            Kutipan saka atalef
            Perang bakal dawa, 200-300 ton militan lan panyengkuyung minangka pasukan.

            Israel bakal nulungi ombenan
            1. romych
              romych 4 Oktober 2015 16:23
              +5
              Kutipan: Alexander Romanov
              Israel bakal nulungi ombenan


              Sapa sing ditulungi Israel, kaya sing wis dingerteni:

              https://www.youtube.com/watch?v=FPJHd7b_Q0A&feature=youtu.be&t=135
            2. Alexey_K
              Alexey_K 4 Oktober 2015 23:47
              +8
              Kutipan: Alexander Romanov
              Israel bakal nulungi

              Nalika Israel nulungi para militan, dheweke ngobati militan sing tatu ing rumah sakit. Kajaba iku, kanthi ilegal nyedhiyakake senjata kanggo militan sing perang ing Suriah.

              Ing Rusia, padha nglakokaké revolusi Bolshevik lan plunged negara menyang taun lam. Mung ora bisa kanggo ngatur kaganate dhewe ing Rusia, Georgians ngrebut daya lan dibuwang (nyirnakake) paling saka dreamers Yahudi. Lan sing manut - slamet lan putu sing biasa-biasa wae mlayu menyang Tanah Prajanjian.
          3. Castor
            Castor 4 Oktober 2015 15:25
            + 11
            Kutipan saka atalef
            200-300 ton militan

            pejuang ideologi tanpa perak, siap kanggo lay mudhun sirah kasar kanggo sabab? Ojo ngece sandalku! Kaya sing dikandhakake, "ora ana dhuwit - ora ana revolusi" lan "tanpa pangon bakal kasebar."
            1. Halo
              Halo 4 Oktober 2015 15:33
              +1
              Kutipan saka Castor
              Kutipan saka atalef
              200-300 ton militan

              pejuang ideologi tanpa perak, siap kanggo lay mudhun sirah kasar kanggo sabab? Ojo ngece sandalku! Kaya sing dikandhakake, "ora ana dhuwit - ora ana revolusi" lan "tanpa pangon bakal kasebar."

              Sampeyan kanthi muspra ngremehake kekuwatan idiologi ing babagan iki, sawetara sing melu kanthi sukarela ora mung entuk bathi. Dhuwit ing kasus iki penting nanging dudu faktor utama, sing utama yaiku PR lan propaganda.
              1. vorobey
                vorobey 4 Oktober 2015 15:37
                +5
                Quote: Hello
                Sampeyan kanthi muspra ngremehake kekuwatan idiologi ing babagan iki, sawetara sing melu kanthi sukarela ora mung entuk bathi. Dhuwit ing kasus iki penting nanging dudu faktor utama, sing utama yaiku PR lan propaganda.


                lan yen bodho kasebut cepet dibuwang lan pungkasane dadi perang mung kanggo dhuwit ...
                1. Halo
                  Halo 4 Oktober 2015 15:57
                  0
                  Supaya ideologi bisa dibuwang, paling sethithik generasi, utawa luwih, kudu liwat. Wong-wong kudu teka sing gagasan-gagasan kasebut minangka tembung-tembung kosong, lan padha pracaya mung amarga inersia. Elingi USSR, amarga wong-wong pracaya marang apa sing dilakoni lan mati kanggo gagasan kasebut, lan wong-wong sing gabung karo gagasan-gagasan kasebut saka Amerika, Inggris lan Jerman, dheweke yakin yen iki mung siji-sijine cara, kajaba wong-wong Inggris sing kerja ing serikat pekerja. 30s-40s nindakaken amarga kanggo dhuwit?
                  1. sabakina
                    sabakina 4 Oktober 2015 16:46
                    +2
                    Quote: Hello
                    Supaya ideologi bisa dibuwang, paling sethithik generasi, utawa luwih, kudu liwat.

                    Nyuwun pangapunten, nanging ideologi iki wis dibuwang wiwit musim semi 1945?
                    1. Halo
                      Halo 4 Oktober 2015 16:57
                      +2
                      Inggih, kanthi resmi ing 45, nanging ana sawetara pengikut ideologi sing isih urip saiki?
                      Aku pengin dicathet yen akeh Nazi sing durung rampung nemokake papan perlindungan ing Amerika Selatan lan Timur Tengah, ing ngendi dheweke ora mung dirusak, nanging uga disambut. Dadi karusakan fisik kabeh nguber iki ora bakal ngrusak gagasan dhewe, gagasan bisa dirusak dening gagasan liya utawa penganut ala.
                      1. Murking
                        Murking 4 Oktober 2015 17:13
                        0
                        Gagasan kabeh omong kosong, sandal ana enem ing game geopolitik. Mesthi, wong Yahudi ing situs kasebut mung bisa njerit, sampeyan ora bakal sukses, perang jihad karo jenggot murub ora bakal nyerah, operasi lemah bakal nggawe huru-hara. gurih spitting ing Israel, yen kabeh calms mudhun ana, Rusia bakal gain foothold ing pesisir lan nambah pengaruh.Alignment punika - Iran drive lan sadean lenga, amarga Obama, peacekeeper, mutusaké kanggo ningkataké piyambak ing pungkasan lan ngangkat. sanksi =) Rusia nampa dhuwit iki saka lenga lan ngedol senjata menyang Iran. Apa sing bakal kelakon ing Israel - Aku ora yakin yen tembung kapindho ing ukara kasebut dudu kesalahan wassat
                      2. Halo
                        Halo 4 Oktober 2015 17:22
                        +7
                        Kutipan saka murking
                        Gagasan kabeh omong kosong, sandal ana enem ing game geopolitik. Mesthi, wong Yahudi ing situs kasebut mung bisa njerit, sampeyan ora bakal sukses, perang jihad karo jenggot murub ora bakal nyerah, operasi lemah bakal nggawe huru-hara. gurih spitting ing Israel, yen kabeh calms mudhun ana, Rusia bakal gain foothold ing pesisir lan nambah pengaruh.Alignment punika - Iran drive lan sadean lenga, amarga Obama, peacekeeper, mutusaké kanggo ningkataké piyambak ing pungkasan lan ngangkat. sanksi =) Rusia nampa dhuwit iki saka lenga lan ngedol senjata menyang Iran. Apa sing bakal kelakon ing Israel - Aku ora yakin yen tembung kapindho ing ukara kasebut dudu kesalahan wassat

                        Apa aku ngomong yen sampeyan ora bisa nindakake apa-apa? Ayo ngenteni lan ndeleng, kaya sing dikandhakake, Israel luwih apik yen Rusia lan dudu Iran njupuk alih koordinasi tentara Siria. Kamungkinan proyektil mabur saka wilayah Suriah saya suda banget. Aku mung mratelakake panemume yen perang iki ora bakal gampang mlaku, kaya sing mbayangake sawetara wong.
                        Lan aja kuwatir banget babagan Israel, kita bakal urip piye wae hi
                      3. Murking
                        Murking 4 Oktober 2015 17:51
                        0
                        Inggih, sawise Obama mbuwang sampeyan supaya ninggalake paling sethithik sawetara warisan konco dheweke, minangka peacemaker lan mbecikake Bebungah Nobel, partai sampeyan lunga mriksa lan checkmate. Dadi kudu kuwatir yen kita nyedhiyakake akeh senjata menyang Iran, kanggo nenek. saka lenga Iku melas yen sampeyan mungsuh kita, kabeh padha, wong Yahudi kaya max decode bangsa, yen njupuk minangka kemajuan, pembangunan naluri gawan ing alam, rata-rata padha duwe sawetara kaluwihan ing Intelligence, iku bakal seneng melu sampeyan tresna
                      4. Halo
                        Halo 4 Oktober 2015 18:34
                        +7
                        Kutipan saka murking
                        Inggih, sawise Obama mbuwang sampeyan supaya ninggalake paling sethithik sawetara warisan konco dheweke, minangka peacemaker lan mbecikake Bebungah Nobel, partai sampeyan lunga mriksa lan checkmate. Dadi kudu kuwatir yen kita nyedhiyakake akeh senjata menyang Iran, kanggo nenek. saka lenga Iku melas yen sampeyan mungsuh kita, kabeh padha, wong Yahudi kaya max decode bangsa, yen njupuk minangka kemajuan, pembangunan naluri gawan ing alam, rata-rata padha duwe sawetara kaluwihan ing Intelligence, iku bakal seneng melu sampeyan tresna

                        Oh, sampeyan isih ndemek aku. Obama teka lan lunga, ayo ngenteni lan ndeleng.
                        Minangka kanggo mungsuh, sampeyan salah. Rusia lan Israel ora duwe apa-apa kanggo nuduhake ing pangertèn global, nanging sampeyan bisa tansah ngomong bab cilik. . Ora mungkin ana wong sing pengin ndeleng kekacauan liyane tinimbang negara sing bisa dingerteni kabeh wong.
                      5. Komentar wis dibusak.
                      6. lan j61
                        lan j61 4 Oktober 2015 20:12
                        +3
                        Quote: Hello
                        Minangka kanggo mungsuh, sampeyan salah. Rusia lan Israel ora duwe apa-apa kanggo nuduhake ing pangertèn global, nanging sampeyan bisa tansah ngomong bab cilik. .

                        apik Aku setuju banget! +++!
                      7. Alexey_K
                        Alexey_K 4 Oktober 2015 23:57
                        +1
                        Quote: Hello
                        Ora mungkin ana wong sing pengin ndeleng kekacauan liyane tinimbang negara sing bisa dingerteni kabeh wong.

                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah. Sadurungé, nalika Inggris Raya ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana sing bisa ngunggahake sirah, apamaneh némbak. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa.
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?
                      8. Manungsa Kucing Null
                        Manungsa Kucing Null 5 Oktober 2015 00:09
                        +2
                        Kutipan: Alexey_K
                        nalika Inggris ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana wong sing bisa ngunggahake sirahe, apa maneh moto. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa

                        Kutipan: Alexey_K
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?

                        Dheweke njupuk adoh saka Inggris, ora? belay

                        Kutipan: Alexey_K
                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah

                        Mungkin amarga ora "kabeh wong sing ora manut disirnakake", kaya sing kedadeyan ing Inggris?

                        Alexey, sampeyan, IMHO, mbantah dhewe nang endi wae opo
                      9. Alexey_K
                        Alexey_K 5 Oktober 2015 22:41
                        0
                        Kutipan saka Cat Man Null
                        Kutipan: Alexey_K
                        nalika Inggris ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana wong sing bisa ngunggahake sirahe, apa maneh moto. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa

                        Kutipan: Alexey_K
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?

                        Dheweke njupuk adoh saka Inggris, ora? belay

                        Kutipan: Alexey_K
                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah

                        Mungkin amarga ora "kabeh wong sing ora manut disirnakake", kaya sing kedadeyan ing Inggris?

                        Alexey, sampeyan, IMHO, mbantah dhewe nang endi wae opo

                        Apa sampeyan wong Amerika, apa komentar sampeyan meh padha karo kasur gendera?
                      10. Halo
                        Halo 5 Oktober 2015 17:55
                        0
                        Kutipan: Alexey_K
                        Quote: Hello
                        Ora mungkin ana wong sing pengin ndeleng kekacauan liyane tinimbang negara sing bisa dingerteni kabeh wong.

                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah. Sadurungé, nalika Inggris Raya ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana sing bisa ngunggahake sirah, apamaneh némbak. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa.
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?

                        Kita piye wae ngomong karo sampeyan babagan topik iki, aku ngelingake yen bagean Palestina dijupuk dening Yordania lan Mesir. Ing taun 1967, Israel njupuk tanah kasebut saka Yordania lan Mesir nalika perang, mula saiki dadi wong Israel. Aku uga pengin nyathet yen Yordania utawa Mesir ora ngaku tanah kasebut
                      11. Alexey_K
                        Alexey_K 5 Oktober 2015 22:46
                        0
                        Quote: Hello
                        Kutipan: Alexey_K
                        Quote: Hello
                        Ora mungkin ana wong sing pengin ndeleng kekacauan liyane tinimbang negara sing bisa dingerteni kabeh wong.

                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah. Sadurungé, nalika Inggris Raya ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana sing bisa ngunggahake sirah, apamaneh némbak. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa.
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?

                        Kita piye wae ngomong karo sampeyan babagan topik iki, aku ngelingake yen bagean Palestina dijupuk dening Yordania lan Mesir. Ing taun 1967, Israel njupuk tanah kasebut saka Yordania lan Mesir nalika perang, mula saiki dadi wong Israel. Aku uga pengin nyathet yen Yordania utawa Mesir ora ngaku tanah kasebut

                        Apa sampeyan pengin nggantung mie ing kuping maneh? Wiwit kapan Yerusalem dadi Yordania? Wiwit taun 1517 nganti 1917 dadi bagéan saka Kakaisaran Ottoman, sawisé iku dikuwasani Inggris.
                        Aja nganggep sing maca review nyedhot.
                      12. atalef
                        atalef 5 Oktober 2015 22:54
                        0
                        Kutipan: Alexey_K
                        Quote: Hello
                        Kutipan: Alexey_K
                        Quote: Hello
                        Ora mungkin ana wong sing pengin ndeleng kekacauan liyane tinimbang negara sing bisa dingerteni kabeh wong.

                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah. Sadurungé, nalika Inggris Raya ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana sing bisa ngunggahake sirah, apamaneh némbak. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa.
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?

                        Kita piye wae ngomong karo sampeyan babagan topik iki, aku ngelingake yen bagean Palestina dijupuk dening Yordania lan Mesir. Ing taun 1967, Israel njupuk tanah kasebut saka Yordania lan Mesir nalika perang, mula saiki dadi wong Israel. Aku uga pengin nyathet yen Yordania utawa Mesir ora ngaku tanah kasebut

                        Apa sampeyan pengin nggantung mie ing kuping maneh? Wiwit kapan Yerusalem dadi Yordania? Wiwit taun 1517 nganti 1917 dadi bagéan saka Kakaisaran Ottoman, sawisé iku dikuwasani Inggris.
                        Aja nganggep sing maca review nyedhot.

                        Kutipan: Alexey_K
                        Quote: Hello
                        Kutipan: Alexey_K
                        Quote: Hello
                        Ora mungkin ana wong sing pengin ndeleng kekacauan liyane tinimbang negara sing bisa dingerteni kabeh wong.

                        Dadi sawise kabeh, Israel nggawe kabeh kekacauan iki ing Timur Tengah. Sadurungé, nalika Inggris Raya ndarbeni tanah-tanah mau, ora ana sing bisa ngunggahake sirah, apamaneh némbak. Kabeh wong sing mbrontak ditumpes kanthi kekejeman sing luar biasa.
                        Israel njupuk wilayah Arab lan kepengin tresna?

                        Kita piye wae ngomong karo sampeyan babagan topik iki, aku ngelingake yen bagean Palestina dijupuk dening Yordania lan Mesir. Ing taun 1967, Israel njupuk tanah kasebut saka Yordania lan Mesir nalika perang, mula saiki dadi wong Israel. Aku uga pengin nyathet yen Yordania utawa Mesir ora ngaku tanah kasebut

                        Apa sampeyan pengin nggantung mie ing kuping maneh? Wiwit kapan Yerusalem dadi Yordania? Wiwit taun 1517 nganti 1917 dadi bagéan saka Kakaisaran Ottoman, sawisé iku dikuwasani Inggris.
                        Aja nganggep sing maca review nyedhot.

                        pikiran sampeyan, kang disebut iku, Aku ngomong bab bajingan
                        Mung nganti taun 1967, Yerusalem Timur lan kutha lawas kanthi Tembok Ratapan, Kuil Makam lan Gunung Kuil dadi kagungane Yordania.
                      13. Halo
                        Halo 5 Oktober 2015 23:55
                        0
                        Ya, ya, ya, nanging Israel uga ora ana. Sampeyan luwih ngelingake sapa sing ngrebut tanah Palestina ing taun 1948? Nanging, ya, Yérusalèm kuwi wong Yordania kanggo ngomong nalika sampeyan ngelingi dhewe? Sejarawan sampeyan dudu licikku
                      14. sabakina
                        sabakina 4 Oktober 2015 20:51
                        +1
                        Aku sebagian setuju, nanging sampeyan mbingungake ide babagan ideologi massa. Lan pandherekipun ... Inggih, pandherekipun "manual sunset" aku isih ana ...
                    2. Karlovar
                      Karlovar 4 Oktober 2015 19:05
                      +3
                      Dadi Hitler njanjeni wong gunung emas: haciendas ing Ukraina, budak Slavia, tas tangan, sarung tangan sing digawe saka kulit wong Yahudi lan gipsi, mobil rakyat, urip sewu taun !!!! Ing pondasi ideologi apa wae, ana kapentingan materi (sedhela utawa mengko, nalika kita ngalahake kabeh wong) ...
                2. Karlovar
                  Karlovar 4 Oktober 2015 18:59
                  +4
                  Wong Yahudi, nanging dheweke percaya ing dongeng babagan ideologi (gratis)!
                  1. Halo
                    Halo 4 Oktober 2015 19:11
                    +1
                    Oh, sampeyan isih nggawe aku lucu, akeh banget klise ing sirahmu. ya
              2. APASUS
                APASUS 4 Oktober 2015 16:49
                +1
                Quote: Hello
                Sampeyan kanthi muspra ngremehake kekuwatan idiologi ing babagan iki, sawetara sing melu kanthi sukarela ora mung entuk bathi. Dhuwit ing kasus iki penting nanging dudu faktor utama, sing utama yaiku PR lan propaganda.

                Mesthi wae, kabeh ideologis ing kana, mung tanpa dhuwit ora ana spesialis pariwara, psikolog, nggarap Internet uga biaya dhuwit, sing kudu mangan apa wae. ........kowe naif banget opo nutupi ideologi iki?
                1. Halo
                  Halo 4 Oktober 2015 17:09
                  0
                  Kutipan saka APAS
                  Quote: Hello
                  Sampeyan kanthi muspra ngremehake kekuwatan idiologi ing babagan iki, sawetara sing melu kanthi sukarela ora mung entuk bathi. Dhuwit ing kasus iki penting nanging dudu faktor utama, sing utama yaiku PR lan propaganda.

                  Mesthi wae, kabeh ideologis ing kana, mung tanpa dhuwit ora ana spesialis pariwara, psikolog, nggarap Internet uga biaya dhuwit, sing kudu mangan apa wae. ........kowe naif banget opo nutupi ideologi iki?

                  Inggih, sepisanan, sing ngomong yen kabeh spesialis bisa kanggo dhuwit lan ora kanggo idea. Kapindho, ISIS ora gumantung maneh marang sponsor eksternal, dheweke entuk upeti saka populasi kanthi ngedol wong lan barang langka, lan mesthine padha dagang ing lenga, supaya kabeh apik karo dhuwit, yen dipotong saka sponsor eksternal, kanthi cara, iku bakal nglarani nanging ora fatally.Malah yen sampeyan Cut mati kabeh sumber income, ana bakal tansah cukup sawetara wong sing pracaya ing bab padha. Wong-wong iki bakal menehi dhuwit, lan sawetara bakal mati, kanggo gagasan, ora kanggo dhuwit.
                  Aja naif lan percaya yen dhuwit minangka perkara utama ing urip iki.
                  1. APASUS
                    APASUS 4 Oktober 2015 17:39
                    +3
                    Quote: Hello
                    Aja naif lan percaya yen dhuwit minangka perkara utama ing urip iki.

                    Dhuwit lan kekuwatan, agama (ing kasus iki Islam), komunisme, kapitalisme mung minangka alat kanggo nggayuh tujuan kasebut.
                  2. Victor
                    Victor 4 Oktober 2015 19:17
                    +1
                    sing. Apa sampeyan ora tuku lenga maneh? Apa dheweke menehi ide kanggo sampeyan? Ngomong-ngomong, aku ora tuku kanggo pitakonan bodho. mriksa menyang studio>> Aku bakal menehi jawaban sing padha. Lan aku seneng babagan dhuwit, utamane saka wong Yahudi. utamané. amarga. yen aku manggon ing Ukraina ... Inggih, nggih ...
                2. Karlovar
                  Karlovar 4 Oktober 2015 19:07
                  0
                  Yen dheweke pancen ideologis, mula dheweke perang nganggo busur lan panah ...
              3. Victor
                Victor 4 Oktober 2015 19:57
                +4
                Sampeyan ora bakal mangan ideologi, lan malah luwih anak ... Lan nalika ana mung siji income ing negara - perang ... Ing Israel, iku ora kaya, aku ngerti, nanging ora mung ing Suriah, nanging uga ing Irak, Libya, Ukraina - iku wis kaya. Lan ideologi kene, kaya ing panggonan liya, bisa mbenerake 10-20 persen ... Liyane iku ekonomi murni, utawa perjuangan kanggo kaslametané.
              4. Viktor Demchenko
                Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 21:14
                0
                Quote: Hello
                Dhuwit ing kasus iki penting nanging dudu faktor utama, sing utama yaiku PR lan propaganda.

                oh iku bener? Nanging apa bab drap nah Turkey saka ing bombing? iki palsu liyane? dadi misale jek wong serius ngirim pesen, kayata Reuters lan liya-liyane ...
          4. Murking
            Murking 4 Oktober 2015 15:29
            + 12
            Apa neraka iku konfrontasi karo Turki lan Saudis, padha ndamel lan mbiayai militan menyang Chechnya, padha duwe basis ing Turki lan Georgia lan banjur entuk sawetara militan uga ing Turki, supaya perang proxy, kita wis waging dangu karo wong-wong mau. lan ora ana sing ngomong babagan tumindak, aku ora lali ing Chechnya.
            Novorossia umume omong kosong saka pemimpi, Rusia nindakake kabeh sing bisa ana, konflik beku kanthi analogi sing prasaja, ngrusak putri ayu sing ora bakal nikah karo penganten lanang ireng (yaiku, ing NATO).
            Bandhingake pesawat Siria lan pilot karo kita umume ngguyu, sawetara sasi saka bombing lan akeh teroris bakal mlayu menyang Irak.
            Mesthine, kabeh tumindake Israel bisa dimangerteni, yaiku nyoba ngrusak satelit Iran supaya bisa cedhak karo Iran, amarga uga pengin nyirnakake Israel. ing Israel karo persetujuan karo Iran =)
          5. anti-Semit
            anti-Semit 4 Oktober 2015 15:59
            +6
            Allavite Sunni ora bakal nglilani wong-wong mau mlebu ing tanahe, kaya wong Kurdi, ing kene dudu Assad, nanging nyatane yen ing kabeh aliran Islam, wong Sunni iku sing paling bandel lan ora toleran, tegese yen kedadeyan kasebut. kamenangan, padha bakal rampung Cut metu Kristen Kurdish, Syi'ah Druze, Alawites lan Sunni waras, lan kabeh padha ngerti banget, mulane, padha perang ora kanggo Assad, nanging kanggo urip lan urip sanak-sedulure.
          6. Andrew
            Andrew 4 Oktober 2015 15:59
            + 14
            "(Lali babagan Assad ing umum, dheweke pancen wis mati lan ora bakal tetep kuwasa ing acara apa wae)"

            Umumé, aku gumun karo pikiran sing sempit saka sawetara kanca. Sampeyan njaluk bolongan donat, ora Assad. Nasib Assad bakal diputusake dening wong Siria lan ora ana wong liya. Iki minangka pitakonan PRINCIPAL! Lan sapa wae sing ngomong bisa ngambung bokonge. Inggih, utawa perang karo Rusia. Soko sing dikarepake ing cakrawala ora katon. Ay ... Amerika, Israel, Prancis, Saudi, sampeyan ing ngendi ??? Kita ngenteni..
            PS Lan siji bisa nggumunake sikap kaya "para putra Israel" marang Asad. Ing ngisor dheweke, mabur ora mabur ing dhuwur Walanda ...
          7. Komentar wis dibusak.
          8. Tusv
            Tusv 4 Oktober 2015 16:25
            +4
            Kutipan saka atalef
            ing umum, lali bab Assad, iku tokoh rampung mati

            Dadi ana analisis sing menarik banget. Mesthi, sampeyan ngerti luwih apik ing sacedhake, nanging tema Vovochka piye wae dilalekake. Vaughn Nazarbayev mrentah moderat ing dalan sing bener (negosiasi lagi ditindakake ing Astana) iki wis babagan pemilihan pasca perang ing Suriah. Sapa sing bakal menang? Assad utawa moderat sing wis dipateni ing amben Procrustean. Rusia nggarap banget cetha ing Suriah. Kuat lan ing kabeh arah, kajaba kanggo operasi tanah. Sampeyan ngerti apa bab. Mung Rusia ora melu konflik, lan yen wis melu, banjur kamenangan bakal teka kanthi jelas. Cukup pikirake karo otak Yahudi sampeyan bakal dadi Assad sawise perang? Pahlawan nasional paling ora
            1. Andrew
              Andrew 4 Oktober 2015 16:50
              +4
              Persis. Lan ing kene pitakonan kasebut ora ana ing pribadine Assad dhewe, sanajan dheweke minangka wong sing pantes dihormati, nanging nyatane yen kertu-kertu kasebut wis ambruk, mula dheweke dadi tokoh kunci kanggo mbangun aturan anyar. game kanggo tatanan donya global. Kabeh iku! Kaya biyen: bom sapa sing dikarepake, nggulingake sapa sing dikarepake, ora bakal kaya mangkene maneh.... Welcome to the New World! Soko lawas lan dawa lali. :)
          9. dr.star75
            dr.star75 4 Oktober 2015 16:26
            +5
            Dear Atalef.
            1. Tujuan Rusia ing Donbas ora kamenangan milisi, nanging kabeh Ukraina. Durung tekan, nanging kita pindhah menyang arah sing bener.
            2. Bom ISIS, utawa ora ISIS? fic karo wong-wong mau, Allah piyambak bakal nemtokake. Wangsulan: Bab ingkang utama iku Rusia wis dikenali dhewe, iku cetha yen perang nglawan terorisme donya punika langgeng, kaya bangunan komunisme, saben wong pindhah menyang, nanging ilang akeh ing dalan. Igil, ing sadawane dalan, bakal kalah. Cetha kanggo kabeh wong yen ISIS bakal nyekel Rusia ing tengah bumi, lan dheweke (kita) ora bakal kelangan kesempatan kasebut.
          10. Lukas
            Lukas 4 Oktober 2015 16:33
            +4
            Ing pangertenku, ISIS dudu tujuane. Tujuan Rusia (umum, lali babagan Assad, dheweke minangka tokoh sing mati lan ora bakal tetep kuwasa ing acara apa wae) yaiku nggawa Amerika Serikat, Turki lan Arab Saudi menyang negosiasi maneh lan nggawe tawar-menawar.
            Crimea-Assad - sanksi.
            Aku ora ngerti, nanging dheweke ora bakal miwiti nindakake iki amarga Crimea. Luwih tepate, Crimea, kaya-kaya, wis ora dadi chip tawar-menawar sajrone setaun, nanging kasunyatane, sanajan nduweni ciri dhewe. Lan taun ora tundhuk penawaran. Nanging status quo Siria kudu dipulihake - kita duwe dhukungan apik ing kana lan akeh kapentingan, wiwit saka pangkalan angkatan laut nganti penolakan Assad kanggo narik benang (pipeline) saka Wahabi (SA, Qatar, lsp) menyang Eropa liwat wilayahe. Lan iki ekonomi global lan anggaran kita kanggo 2016,17,18...)))
          11. wanderer_032
            wanderer_032 4 Oktober 2015 19:21
            -1
            Kutipan saka atalef
            Punika ingkang badhe kula waspada.
            Perang bakal dawa, 200-300 ton militan lan panyengkuyung minangka pasukan.
            Dheweke ana ing lemah lan ora bakal nglilani wong Alawit bali.
            Nalika aku weruh, ngarsane Rusia bakal nambah lan kontingen lemah bakal dienal kabeh padha (Amerika Serikat lan Turki bakal nindakake kabeh kanggo njaluk Rusia bogged mudhun ana).
            Umumé, taktik kasebut bisa dimangerteni lan bakal ditindakake ing wangun iki.


            Sampeyan bener kanggo ngati-ati. Sayange ora kabeh wong bisa ngerti babagan iki.
            Paling ora dina iki.
          12. Viktor Demchenko
            Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 21:06
            0
            sampeyan mangan, ing siji wektu ing Afghanistan, nganti "imam" entuk, ora ana masalah karo populasi lan ora ana "shuravi". Ing mratelakake panemume, prinsip "ing perang kaya ing perang" iku aturan tanpa wates, lan yen kita njaluk menyang Suriah kanggo kebekan, banjur "imam" politisi kudu mimpin metu saka tatanan perang karo sapu reged! Sampeyan ora bisa "meteng sethithik" kaya ngono!
        2. Lair_ing_USSR
          Lair_ing_USSR 4 Oktober 2015 14:58
          + 13
          Kutipan saka atalef
          Yagene padha ninggalake kutha-kutha?
          Sampeyan ora bisa ndhelikake peralatan kanthi gampang ing kutha kaya Kalash dhewe ing rong. Dadi dheweke mlayu ing kana luwih cedhak lan ing ngendi pemilike.
          Kutipan saka atalef
          Ngerti taktik kabeh geng kasebut saka Hamas nganti Hizbullah, dheweke ora nate ninggalake bom kutha.

          Iki persis ing ngendi. Tikus bakal ndhelik ing kutha-kutha. Lan ing kana dheweke nyampur karo wong akeh utawa dadi pertahanan. Iki minangka taktik perang gerilya.
          Aku ora mikir ceruk ora ngira iki lan ora ana rencana sing pasti kanggo iki.
          Kutipan saka atalef
          Lan umume, 100 utawa luwih sorties pesawat, ing umum, isih jumlah sengsara.

          Kanggo nggawe "minus one" kanggo komandan lapangan lan meksa mundur, cukup.
          Kanggo mundur tegese nyuda kebebasan maneuver, lan iki wis ana. Banjur sampeyan bisa nindakake bisnis nyata. Ing kutha-kutha kono padha pasrah marang sapa?
          Kutipan: Alexander Romanov
          Sanya, apa wong Arab pancen pinter?

          Aja ngremehake. Aja wong-wong mau dadi jenius, nanging ana ing omah lan ora kabeh padha kobong karo kepinginan kanggo pindhah menyang swarga karo prawan, lan nalika sampeyan pengin urip, sampeyan ora bisa mikir apa-apa kaya.
          Lan ing Afganistan, perang gerilya luwih elek tinimbang bentrokan langsung, amarga ora ana garis ngarep siji.
          Kutipan saka atalef
          Sorry - Aku ora pracaya.

          Nanging sing bener, aja ngomong kabeh wong yen kanggo ngusir militan menyang kutha-kutha, cukup kanggo menehi Assad saperangan pengering lan tas FAB ... Nanging nyedhiyakake tutup saka kasur karo Angkatan Udara sampeyan. iku urusan liyane...
          Apa sampeyan mikir kabeh wong wis lali carane, kanthi pretext ngrusak konvoi, sampeyan ngebom Suriah? Ora, ora kabeh wong wis lali.
          1. atalef
            atalef 4 Oktober 2015 19:52
            0
            Kutipan: Born_in_USSR
            Sampeyan ora bisa ndhelikake peralatan kanthi gampang ing kutha kaya Kalash dhewe ing rong. Dadi dheweke mlayu ing kana luwih cedhak lan ing ngendi pemilike.

            entheng. utamané considering . yen teknik utama yaiku Toyota kanthi DShK
            Kutipan: Born_in_USSR
            Aku ora mikir ceruk ora ngira iki lan ora ana rencana sing pasti kanggo iki.

            Inggih, kanggo prédhiksi - sampeyan ora perlu akeh pikiran - wis ditulis ing tembok. lan jawabane?
            Lan apa bisa dadi jawaban liyane saka badai lan bom kutha?
            Kutipan: Born_in_USSR
            Kanggo mundur tegese nyuda kebebasan maneuver, lan iki wis ana. Banjur sampeyan bisa nindakake bisnis nyata. Ing kutha-kutha kono padha pasrah marang sapa?

            Kang padha pasrah ing kutha-kutha belay
            Kanggo kulawarga sampeyan - apa dheweke lokal, utawa sampeyan mikir yen ISIS minangka tentara sing diatur saka Irak?
            Kutipan: Born_in_USSR
            Nanging nyediakake tutup saka kasur karo Angkatan Udara sampeyan minangka masalah liyane ...

            Lha nek ngono masalahe. banjur oh
            Kanggo kabeh 4 taun, Israel nggebug Assad kaping 12. lan Amerika ora nindakake apa-apa - yen mung nyegah Assad menang - banjur ngguyu
            1. Dart2027
              Dart2027 4 Oktober 2015 21:08
              +1
              Kutipan saka atalef
              Lan apa bisa dadi jawaban liyane saka serangan lan bombing kutha

              Lawas minangka donya - pengepungan. Bom lan nyegat kabeh convoys menyang kutha, lan supaya padha liwat saka iku. Masalah, dawa, nanging efektif.
            2. Alexey_K
              Alexey_K 5 Oktober 2015 22:52
              0
              Kutipan saka atalef
              Kutipan: Born_in_USSR
              Sampeyan ora bisa ndhelikake peralatan kanthi gampang ing kutha kaya Kalash dhewe ing rong. Dadi dheweke mlayu ing kana luwih cedhak lan ing ngendi pemilike.

              entheng. utamané considering . yen teknik utama yaiku Toyota kanthi DShK
              Kutipan: Born_in_USSR
              Aku ora mikir ceruk ora ngira iki lan ora ana rencana sing pasti kanggo iki.

              Inggih, kanggo prédhiksi - sampeyan ora perlu akeh pikiran - wis ditulis ing tembok. lan jawabane?
              Lan apa bisa dadi jawaban liyane saka badai lan bom kutha?
              Kutipan: Born_in_USSR
              Kanggo mundur tegese nyuda kebebasan maneuver, lan iki wis ana. Banjur sampeyan bisa nindakake bisnis nyata. Ing kutha-kutha kono padha pasrah marang sapa?

              Kang padha pasrah ing kutha-kutha belay
              Kanggo kulawarga sampeyan - apa dheweke lokal, utawa sampeyan mikir yen ISIS minangka tentara sing diatur saka Irak?
              Kutipan: Born_in_USSR
              Nanging nyediakake tutup saka kasur karo Angkatan Udara sampeyan minangka masalah liyane ...

              Lha nek ngono masalahe. banjur oh
              Kanggo kabeh 4 taun, Israel nggebug Assad kaping 12. lan Amerika ora nindakake apa-apa - yen mung nyegah Assad menang - banjur ngguyu

              Ya, dheweke wiwit nglukis kasur belang maneh.
            3. Viktor Demchenko
              Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 21:26
              0
              lan kenapa pahlawan sampeyan narik kanthi pinter mung dielingake yen Pengeringan ana ing udhara? lol
        3. Komentar wis dibusak.
          1. Lair_ing_USSR
            Lair_ing_USSR 4 Oktober 2015 15:36
            +7
            Kutipan: Tatyana
            Efektivitas ngancurake mungsuh saka udhara luwih dhuwur.

            Apa ISIS yen dudu tentara bayaran?
            Aku ora mikir yen Federasi Rusia bakal nglawan ISIS kanthi cara klasik "Amerika".
            Nalika loro Prices lan Ukraina lan hub kanggo Eropah, kabeh bakal mutusaké, apa Amerika Serikat isih bakal duwe lenga shale saka ISIS "shale"? Apa bakal ana ISIS?
            ISIS minangka gejala. Pil kasebut ora perlu kanggo nyuda gejala (sanajan ora tanpa), nanging kanggo nambani penyakit kasebut. Penyakit iki minangka sumber energi gratis kanggo kabeh sing prihatin.
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 4 Oktober 2015 15:40
              -1
              Kutipan: Born_in_USSR

              Apa ISIS yen dudu tentara bayaran?

              Kanggo sisih paling, ora. Iki berjuang kanggo ide.
              Kutipan: Born_in_USSR
              ISIS minangka gejala.

              ISIS minangka ide cara urip anyar lan akeh sing ndhukung.
              1. Lair_ing_USSR
                Lair_ing_USSR 4 Oktober 2015 15:50
                +8
                Kutipan: Alexander Romanov
                Kanggo sisih paling, ora. Iki berjuang kanggo ide.

                Ide ... Dhuwit sing padha, nanging ora materi. Ana sing kudu nggawe ide iki, ngiklanake lan nyebarake. Banjur gagasan iki kudu diolah lan didhukung. Iki minangka mekanisme kabeh sekte.
                Ing sekte, wong ngganti dhuwit nyata kanggo dhuwit spiritual. Bener, iki ora mbantah kasunyatan sing ana mercenary. Copot pimpinan spiritual lan komplotan mlayu. - iku kaya semut, kang tanpa otak nanging karo pikiran bebarengan.
                Kutipan: Alexander Romanov
                ISIS minangka ide cara urip anyar lan akeh sing ndhukung.

                Sekte ing tembung liyane. Nanging umume aku setuju karo tembung kasebut apik
                Lan sampeyan mikir kita mung ngerti iki? Gusti Allah ngalang-alangi, ana ing Staff Umum Federasi Rusia, celonone sing ora dumber, lungguh watara lan mangan vodka ing dachas ... Oh, aku sangsi sing padha ora foresee iki ketok EVERYTHING.
                Mulane aku ora percaya laporan kasebut ing kamera penet, amarga sapa sing bakal mbukak kahanan nyata lan sukses nyata ing kene? Lan kanggo tambahan kuwi "Hurrah! kita poili ngendi perlu!" pas...Bakal ngundhakake patriotisme ing masyarakat kang kabebani sanksi.

                Nalika sukses Crimea wis? Kabeh maneh wiwit nggresula babagan "bocor.." lan liya-liyane. Lan kene maneh munggah kuwi! Lan kabeh wong lali babagan Ukraina, lan babagan Crimea, lan babagan sanksi ing warta.
                Dheweke mung ngelingi nalika menyang toko kanggo njupuk sosis lan luwih menyang kothak ... ana film babagan Suriah kanggo nonton lan babagan Putin ing PBB.

                Iki minangka visi uripku sing bengkok ...
              2. anti-Semit
                anti-Semit 4 Oktober 2015 16:35
                0
                gagasan iki ora anyar, padha nyoba kanggo ngleksanakake kanggo abad, khilafah ora mung mitos, iku memori saka periode sajarah nyata.
              3. Tusv
                Tusv 4 Oktober 2015 16:48
                +4
                Kutipan: Alexander Romanov
                Iki berjuang kanggo ide.

                Figase idea kanggo nyolong lenga saka pipa. Iki ora idea, iki gain short-term lan njupuk telek ing alah lan kabeh nilai abad-lawas. Bajingan iki ora duwe gagasan nanging dolar
              4. Victor
                Victor 4 Oktober 2015 20:05
                0
                Dheweke uga mangan ideologi tinimbang panganan ????Nanging kabeh wong ngakoni yen basis ISIS yaiku mantan militer Irak. Mula sukses. Lan apa sing kudu ditindakake mantan militer ing negara sing ekonomi rusak lan sampeyan kudu menehi panganan kulawarga sampeyan?
            2. atalef
              atalef 4 Oktober 2015 19:55
              +1
              Kutipan: Born_in_USSR
              Apa ISIS yen dudu tentara bayaran?

              ISIS minangka ide.
              Ana sawetara mercenary ing kono, lan malah banjur padha ora mercenary ing pangertèn sing bener, iki tembung - padha mbayar dhuwit - padha kudu manggon. nanging iki dudu sumber penghasilan
              Kutipan: Born_in_USSR
              Nalika loro Prices lan Ukraina lan hub kanggo Eropah, kabeh bakal mutusaké, apa sampeyan mikir Amerika Serikat isih bakal lenga shale saka ISIS "shale"?

              Apa ISIS duwe slate?
              1. lan j61
                lan j61 4 Oktober 2015 20:00
                0
                Kutipan saka atalef
                Apa ISIS duwe slate?

                Mesthi ana - sing diarani sandal. keprungu
                Bener, ngekstrak lenga saka dheweke pancen keren! apik
                Hello Alexander! hi
              2. Tusv
                Tusv 4 Oktober 2015 21:07
                0
                Kutipan saka atalef
                Apa ISIS duwe slate?

                ISIS duwe pipa wong liya, apa sing kudu ditindakake. Kita wis ngliwati jinis "Chechens" - endhog sing padha mung ing profil. Aku mbaleni padha duwe idea mung kanggo ngrampok
        4. Komentar wis dibusak.
        5. Tatiana
          Tatiana 4 Oktober 2015 16:02
          +7
          atalef (7)
          Yagene padha ninggalake kutha-kutha?
          Sorry - Aku ora pracaya.
          Ngerti taktik kabeh geng kasebut saka Hamas nganti Hizbullah, dheweke ora nate ninggalake bom kutha.
          Dear atalef (7)! Sampeyan bener!
          Ayo kita ngelingi pengalaman sajarah introduksi pasukan Rusia, contone, ing Grozny Dudayev, utawa perang kanggo Stalingrad nglawan penjajah Jerman!
          Jendral Lev Rokhlin uga narik kawigatosan babagan keanehan nindakake serangan lan pertempuran ing kutha-kutha.

          Ing asas, ora bisa mlebu kutha tanpa persiapan artileri! Kutha iki minangka papan sing paling apik kanggo ndhelikake pasukan mungsuh lan kerugian ing kekuwatan pertempuran saka pasukan sing maju.
          Apa pasukan pamrentah Siria setuju karo pamboman kutha-kutha Siria karo warga sipil? Sing pitakonan! Lan geng bakal WAJIB njaga populasi sipil ing kutha-kutha, ndhelik ing mburi kaya tameng!
          Sampeyan kudu rampung geng ing dalan, lan malah luwih apik, ing pendekatan klompok klempakan sing menyang kutha-kutha. Efektivitas ngancurake mungsuh saka udhara luwih dhuwur.
        6. Alexey_K
          Alexey_K 4 Oktober 2015 23:33
          0
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan saka atalef
          Kepiye yen mlayu saka kutha? Kanggo apa?

          Sanya, apa wong Arab pancen pinter?

          Nalika fasis Jerman nyerang USSR lan wiwit ngilangi Rusia, wong Yahudi lan kabeh wong ing umum, wong Soviet uga wiwit nindakake pemukiman maneh ing sisih wétan. Mayuta-yuta wong mlayu saka pendhudhukan fasis, saka demokrasi lan tatanan. Mbokmenawa dudu wong pinter uga.
      2. AwaZ
        AwaZ 4 Oktober 2015 14:43
        +3
        uga, kabar bisa dadi loro omong kosong lan provokasi lan apa wae, sampeyan ora bisa pracaya, nanging ana kamungkinan sing saliyane bombing, Angkatan Bersenjata Siria nyoba kanggo nyelehake meksa ing teroris: ing syarat-syarat kasunyatan sing rute pasokan tiba ing kontrol pasukan Assad utawa ancaman iki gedhe. Ing tangan liyane, iki isih ora organisme siji, nanging komunitas geng beda. Lan mbokmenawa ana sing mutusake kanggo mandheg gelut, rumangsa ora sopan. Salajengipun, saged dipunanggep bilih konvoi ingkang dipunsebat wonten ing ngajeng dipununduraken kanthi pangarep-arep serangan. Serangan ana ing mangu lan konvoi mutusaké kanggo ngirim nyedhaki gisik Turki. Ora akeh...
        Ya, ora ana sing mbatalake perang info.
      3. vorobey
        vorobey 4 Oktober 2015 14:43
        + 16
        Kutipan saka atalef
        Dheweke bakal pindhah menyang kutha-kutha, dheweke bakal lungguh ana ing antarane pendhudhuk sing ndhukung, lan bom bakal dadi masalah. Kanggo apa? Kutha-kutha mau wis dibom


        Lan ing kene pengalaman Sanya saka Chechen nomer loro disambungake ... dhukungan? entuk ... pemukiman rampung diblokir ... koridor wanita digawe lan bocah-bocah dibebasake, nanging ora diluncurake maneh .. dadi pilihan kanggo golek roti ora kalebu ... skema...sugeng siang... hi apa pers sampeyan nulis babagan Rusia sing agresif sing dicekel para pejuang sampeyan ...
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:52
          +2
          Kutipan saka vorobey
          koridor permen karet wanita digawe lan bocah-bocah dibebasake,

          Iki Sanya ora bakal dirilis.
          1. vorobey
            vorobey 4 Oktober 2015 15:05
            +3
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka vorobey
            koridor permen karet wanita digawe lan bocah-bocah dibebasake,

            Iki Sanya ora bakal dirilis.


            padha arep mangan, padha ngeculake ...
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 4 Oktober 2015 15:11
              +1
              Kutipan saka vorobey
              padha arep mangan, padha ngeculake ...

              Dheweke bakal miwiti mateni sandera lan sampeyan bakal ngeculake dhewe
              1. vorobey
                vorobey 4 Oktober 2015 15:15
                +8
                Kutipan: Alexander Romanov
                Kutipan saka vorobey
                padha arep mangan, padha ngeculake ...

                Dheweke bakal miwiti mateni sandera lan sampeyan bakal ngeculake dhewe


                Lulus... ora ono sing dukung... kowe dukung berarti terorise dewe... malah tembak kabeh... yo aku nesu lan ngelak...
              2. Apik Aku
                Apik Aku 4 Oktober 2015 15:18
                +5
                Kutipan: Alexander Romanov
                Dheweke bakal miwiti mateni sandera lan sampeyan bakal ngeculake dhewe


                Apa tegese "miwiti mateni"? Mungkin sampeyan temenan sing conveyor pati, padha bakal bisa karo redoubled, pasukan telung?
                1. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 4 Oktober 2015 15:19
                  -4
                  Quote: Apik Aku
                  Apa tegese "miwiti mateni"?

                  Iki tegese bakal miwiti mateni para sandera.
                  1. vorobey
                    vorobey 4 Oktober 2015 15:34
                    +5
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Quote: Apik Aku
                    Apa tegese "miwiti mateni"?

                    Iki tegese bakal miwiti mateni para sandera.


                    Inggih, ayo padha pipis ... banjur bakal katon pilihan ... a- mati saka bom, c - kaya wedhus, c- mandheg ndhukung lan nglawan.
              3. kuda nil
                kuda nil 4 Oktober 2015 18:59
                0
                Dheweke bakal mangan sandera ...
            2. atalef
              atalef 4 Oktober 2015 15:26
              -10
              Kutipan saka vorobey
              Kutipan: Alexander Romanov
              Kutipan saka vorobey
              koridor permen karet wanita digawe lan bocah-bocah dibebasake,

              Iki Sanya ora bakal dirilis.


              padha arep mangan, padha ngeculake ...

              Sial, sampeyan menarik, dheweke ora bakal nglilani sampeyan metu, nanging banjur metu menyang sapa? Kanggo Alawites lan Syiah?
              Sunni belay
              Apa ana sing ngerti babagan apa?
              PERANG AGAMA!
              Alawites lan Syi'ah ora bakal munggah menyang wilayah murni Sunni, lan malah luwih, padha ora bakal nyerah marang wong-wong mau. Utawi badhe kesusu dhatêng ing Turki utawi badhe pêrang, lajêng dhatêng para partisan.
              Assad ora duwe pasukan kanggo ngontrol wilayah kasebut lan ora bakal. Iki nglawan Assad - sukarelawan saka kabeh ndonya, nanging ana sing krungu babagan sukarelawan kanggo Assad?
              Lan kenapa? kok malah ana atusan wong Iran, lan ora puluhan ewu?
              Mikir - bisa uga sampeyan bakal entuk kesimpulan sing menarik
              1. vorobey
                vorobey 4 Oktober 2015 16:06
                +4
                Kutipan saka atalef
                PERANG AGAMA!


                iya ta? lan sing rong taun kepungkur ngandika kanggo reformasi demokratis, Assad diktator?

                Lan yen perang iku agama, banjur kang presiden luwih legal tinimbang Syi'ah Sunni Alawite, utawa isih akeh gerakan ing Islam, lan malah Kristen tak ing lengen ana ...
              2. anti-Semit
                anti-Semit 4 Oktober 2015 16:39
                0
                masalah iku, sawise dijupuk tanah Sunni, kéwan saiki climbing kanggo Allavites lan padha ngerti apa sing nunggu wong-wong mau yen kewan menang, lan sing ngandika sing goal kanggo mulihake kontrol Assad liwat kabeh Suriah? luwih kaya pembentukan 3 negara Kurdi Sunni lan Alawit
        2. atalef
          atalef 4 Oktober 2015 15:15
          -5
          Kutipan saka vorobey
          Kutipan saka atalef
          Dheweke bakal pindhah menyang kutha-kutha, dheweke bakal lungguh ana ing antarane pendhudhuk sing ndhukung, lan bom bakal dadi masalah. Kanggo apa? Kutha-kutha mau wis dibom


          Lan ing kene pengalaman Sanya saka Chechen nomer loro disambungake ... dhukungan? entuk ... pemukiman rampung diblokir ... koridor wanita digawe lan bocah-bocah dibebasake, nanging ora diluncurake maneh .. dadi pilihan kanggo golek roti ora kalebu ... skema...sugeng siang... hi apa pers sampeyan nulis babagan Rusia sing agresif sing dicekel para pejuang sampeyan ...

          Apa sing nyegah sampeyan nindakake sadurunge? (ing pangertèn kanggo mblokir pemukiman lan njupuk wanita metu liwat permen karet. Koridor)? 30 pesawat? Utawa apa?
          Jawa XNUMX: Aku pitutur marang kowé manèh, wong-wong mau padha lenggah ana ing kutha-kutha, lan bakal padha linggih luwih akèh lan kuwat ing kutha-kutha.
          lan iku, sampeyan bakal bom? Aku mesthi ora mangu-mangu, ta? Nanging pitakonane, kepiye warga sipil lan para korban? (apa sing bakal sampeyan ngerti, aku ora peduli, ing umum, amarga kanggo kula kabeh teroris utawa anak teroris utawa ibu lan garwane) nanging apa sing bakal sampeyan ucapake nalika ndeleng bocah-bocah mati ing TV ing jejere kawah bom Rusia? nglirik
          1. Lair_ing_USSR
            Lair_ing_USSR 4 Oktober 2015 15:18
            +8
            Apa kabeh iki ngganggu sampeyan ing Libanon?
            1. atalef
              atalef 4 Oktober 2015 15:40
              -9
              Kutipan: Born_in_USSR
              Apa kabeh iki ngganggu sampeyan ing Libanon?

              Ya wis biasa, pitakonane babagan sampeyan.
              1. vorobey
                vorobey 4 Oktober 2015 15:58
                +7
                Kutipan saka atalef
                Ya wis biasa, pitakonane babagan sampeyan.


                Kita bisa ndeleng kabeh saka ndhuwur. kowe ngerti ngono...

                Wong Siria mlaku-mlaku ing lemah ... Sampeyan dhewe ngusapi kita babagan presisi sing dhuwur lan manungsa ... karo pimply, aku kelingan aku mbusak ilatku ...
              2. nahalenok911
                nahalenok911 4 Oktober 2015 16:44
                +2
                Kutipan saka atalef
                Inggih, kita wis biasa

                Punika! Lan aja padha sumelang ing bab kita. Ayo ngerteni tanpa biasa.
              3. ARS56
                ARS56 4 Oktober 2015 19:27
                +3
                Lan kita uga wis biasa. Kita wis cukup ndeleng korban ukrofasis ing Novorossia. Akeh ewonan warga sipil sing tiwas ing kana. wong Rusia. Wanita, bocah, wong tuwa. Lan babagan ISIS, apa babagan ukrofasis. Aku ora weruh akeh bedane. Luwih tepate, Ukraina luwih cedhak. Lan padha menowo aturan saka propaganda Western ora dening hearsay. Dadi wis dingerteni sadurunge sapa sing bakal dilebokake ing corong kanggo syuting, lan sapa sing bakal dilebokake uga jelas. Bom informasi njeblug luwih dhuwur.
          2. Halo
            Halo 4 Oktober 2015 15:25
            + 12
            Aku mikir tugas njupuk kutha bakal diwènèhaké marang tentara Siria, negara lan panjaluk saka wong-wong mau.
            1. vorobey
              vorobey 4 Oktober 2015 15:32
              +9
              Quote: Hello
              Aku mikir tugas njupuk kutha bakal diwènèhaké marang tentara Siria, negara lan panjaluk saka wong-wong mau.


              nggih maturnuwun gusti... baleni maneh kanggo Sani sing Atalef apik
              1. Halo
                Halo 4 Oktober 2015 15:40
                -5
                Kutipan saka vorobey
                Quote: Hello
                Aku mikir tugas njupuk kutha bakal diwènèhaké marang tentara Siria, negara lan panjaluk saka wong-wong mau.


                nggih maturnuwun gusti... baleni maneh kanggo Sani sing Atalef apik

                Bakal padha ngatur dhewe iku pitakonan. Preduli saka partisipasi utawa non-partisipasi pasukan Rusia ing storming kutha, sampeyan bakal diwutahake karo telek, amarga losses sipil bakal ageng. Lan wong lanang kurang profesional bakal badai, luwih gedhe kerugian. Dadi pedhang loro.
                1. vorobey
                  vorobey 4 Oktober 2015 15:59
                  +9
                  Quote: Hello
                  , amarga kerugian sipil bakal gedhe


                  Kumis sipil ing Eropa wis ...

                  wis biasa disirami.. mung kene kripik.. ora kelet...
                  1. Halo
                    Halo 4 Oktober 2015 16:11
                    -1
                    Dadi iku kabeh? Apa sing ngalangi Assad ora ngrusak kutha-kutha kasebut amarga mung ana jenggot? Iku misale jek kanggo kula sing paling saka populasi sipil ditampa ISIS amarga wis ditampilake cetha apa bakal kelakon kanggo wong-wong sing ora bakal nampa.
            2. Maki Avellievich
              Maki Avellievich 4 Oktober 2015 16:22
              -1
              Aku mikir tugas njupuk kutha bakal diwènèhaké marang tentara Siria, negara lan panjaluk saka wong-wong mau.


              Mbayangno kontingen saka loro-lorone, "njupuk kutha" bakal dadi pengepungan abad pertengahan kanthi populasi sing mati keluwen
              (pisanan, bocah-bocah lan wong sing ringkih, kaya paman sing nganggo bedhil mesin mangan dhisik).
              1. Halo
                Halo 4 Oktober 2015 16:31
                +2
                Kutipan: Maki Avellievich
                Aku mikir tugas njupuk kutha bakal diwènèhaké marang tentara Siria, negara lan panjaluk saka wong-wong mau.


                Mbayangno kontingen saka loro-lorone, "njupuk kutha" bakal dadi pengepungan abad pertengahan kanthi populasi mati amarga keluwen
                (pisanan, bocah-bocah lan wong sing ringkih, kaya paman sing nganggo bedhil mesin mangan dhisik).

                Pramila sekutu Assad kudu campur tangan lan mbantu. Lan wartawan sing kepengin banget sensasi getih ora bakal liwat. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa nerangake marang wong awam yen storming ing kutha minangka operasi sing paling angel lan ora ana korban jiwa ing antarane warga sipil, penting yen kerugian kasebut diminimalisir.
                1. Victor
                  Victor 4 Oktober 2015 19:24
                  +1
                  Kelangan wartawan, pemilik sampeyan ora nglilani wong-wong mau menyang ngendi sampeyan ngrendhem batalyon wanita lan bocah-bocah ing ewonan ... Ngomong-ngomong, pirang-pirang taun kepungkur ???
                  1. Halo
                    Halo 5 Oktober 2015 17:59
                    +1
                    Kutipan: Victor
                    Kelangan wartawan, pemilik sampeyan ora nglilani wong-wong mau menyang ngendi sampeyan ngrendhem batalyon wanita lan bocah-bocah ing ewonan ... Ngomong-ngomong, pirang-pirang taun kepungkur ???

                    Ngomong babagan batalyon, aku kepengin banget
              2. vorobey
                vorobey 4 Oktober 2015 16:41
                +5
                Kutipan: Maki Avellievich
                Aku mikir tugas njupuk kutha bakal diwènèhaké marang tentara Siria, negara lan panjaluk saka wong-wong mau.


                Mbayangno kontingen saka loro-lorone, "njupuk kutha" bakal dadi pengepungan abad pertengahan kanthi populasi sing mati keluwen
                (pisanan, bocah-bocah lan wong sing ringkih, kaya paman sing nganggo bedhil mesin mangan dhisik).


                nanging ora bakal ana Rusia sing agresif ngebom kutha-kutha sing tentrem ....

                Duh Gusti (ngapunten babagan tembung kasebut), nanging kepiye Amerika ngebom rumah sakit ing subyek ...

                kita ngenteni reaksi wong umum lan resolusi ing PBB kanggo tawar-menawar ...
          3. vorobey
            vorobey 4 Oktober 2015 15:31
            +7
            Kutipan saka atalef
            nanging apa sing bakal sampeyan ucapake nalika sampeyan ndeleng bocah-bocah mati ing TV ing jejere kawah bom Rusia


            Lan apa sampeyan ngomong babagan rumah sakit sing dibom ing Ayganistan? ngendi sing diduga 10-15 Taliban ngungsi ing antarane 200 wong pincang sing lara?
            1. atalef
              atalef 4 Oktober 2015 15:41
              +2
              Kutipan saka vorobey
              Kutipan saka atalef
              nanging apa sing bakal sampeyan ucapake nalika sampeyan ndeleng bocah-bocah mati ing TV ing jejere kawah bom Rusia


              Lan apa sampeyan ngomong babagan rumah sakit sing dibom ing Ayganistan? ngendi sing diduga 10-15 Taliban ngungsi ing antarane 200 wong pincang sing lara?

              kita duwe? padha karo sampeyan, Amerika Serikat ngebom rumah sakit - iku rahasia?
              1. vorobey
                vorobey 4 Oktober 2015 16:00
                +4
                Kutipan saka atalef
                kita duwe? padha karo sampeyan, Amerika Serikat ngebom rumah sakit - iku rahasia?


                apa bedane?
                1. atalef
                  atalef 4 Oktober 2015 16:07
                  -1
                  Kutipan saka vorobey
                  Kutipan saka atalef
                  kita duwe? padha karo sampeyan, Amerika Serikat ngebom rumah sakit - iku rahasia?


                  apa bedane?

                  Aku ora ngerti pitakonan hi
                  1. Halo
                    Halo 4 Oktober 2015 16:16
                    -1
                    Kutipan saka atalef
                    Kutipan saka vorobey
                    Kutipan saka atalef
                    kita duwe? padha karo sampeyan, Amerika Serikat ngebom rumah sakit - iku rahasia?


                    apa bedane?

                    Aku ora ngerti pitakonan hi

                    Kekuwatane apa, cak? ya
                    1. vorobey
                      vorobey 4 Oktober 2015 16:46
                      +1
                      Quote: Hello
                      Kekuwatane apa, cak?


                      nggih, babagan .... Aku ngomong aku ngenteni reaksi ...
                  2. vorobey
                    vorobey 4 Oktober 2015 16:45
                    +2
                    Kutipan saka atalef
                    Kutipan saka vorobey
                    Kutipan saka atalef
                    kita duwe? padha karo sampeyan, Amerika Serikat ngebom rumah sakit - iku rahasia?


                    apa bedane?

                    Aku ora ngerti pitakonan hi


                    Ing reaksi Sanya ing reaksi ... Aku nulis ing ndhuwur, deleng ...
                    1. lan j61
                      lan j61 4 Oktober 2015 20:19
                      +3
                      Kutipan saka vorobey
                      Kutipan saka atalef
                      Kutipan saka vorobey
                      Kutipan saka atalef
                      kita duwe? padha karo sampeyan, Amerika Serikat ngebom rumah sakit - iku rahasia?


                      apa bedane?

                      Aku ora ngerti pitakonan hi


                      Ing reaksi Sanya ing reaksi ... Aku nulis ing ndhuwur, deleng ...

                      Bener. keprungu AS ngebom rumah sakit, sing malah Taliban ora ndemek, nyatakake penyesalan - lan iku! Saben uwong meneng utawa mratelakake pangerten - kadhangkala dheweke nggawe kesalahan. Lan ing Suriah, pesawat Rusia durung duwe wektu kanggo njupuk menyang udhara kanggo serangan, lan wis ing net ana lolongan bab losses antarane populasi sipil. Nanging nganti saiki ora ana sing rugi. Lan yen padha nindakake? Bisa mbayangno apa lolongan bakal munggah banjur?
              2. nahalenok911
                nahalenok911 4 Oktober 2015 16:49
                +3
                Kutipan saka atalef
                Amerika Serikat ngebom rumah sakit - apa iku rahasia?

                Iku ora rahasia. Iki minangka indikator tingkat kejahatan lan sinisme: sampeyan minangka pesawat kita - kita mung pusat kamanungsan sampeyan, ing ngendi kita ora mung nulungi wong sing lara lan lumpuh, nanging uga menehi karya pincang.
            2. Mikhail Krapivin
              Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 15:55
              +5
              Lan babagan bocah-bocah Palestina sing dipateni sing cukup apes manggon ing blok sing padha karo bengkel nggawe bom ...
          4. anti-Semit
            anti-Semit 4 Oktober 2015 16:04
            +3
            ora ana populasi sipil ing kana, ana sing mlayu, ana sing tiwas, lan liyane gabung karo ISIS, sing tegese pilihan sing paling efektif yaiku blokade lemah dening tentara Siria lan pamboman pembangkit listrik, stasiun pompa lan fasilitas perawatan, sawise a minggu tanpa banyu kalen, pasokan pangan, amunisi lan obat-obatan dhewe bakal ngaso
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Apik Aku
        Apik Aku 4 Oktober 2015 14:43
        + 19
        Kutipan: Alexander Romanov
        Apa ora, wong akeh padha lunga menyang Turki, Erdogan tresna marang wong-wong mau, supaya dheweke menehi pangan kabeh gopkompaniya.


        Kontak sampah? Uga, iki mbantah, kanthi latar mburi perhatian media donya kanggo proses iki.

        Lan Israel, uga, bakal wiwit alon-alon "reel ing rods fishing" ing "kamanusiaan", minangka sawetara commentators saka Prajanjian wrote, bantuan kanggo kelompok Jabhat an-Nusra.

        Amarga wong Israel ana ing topik kasebut, ayo padha ngevaluasi lan menehi komentar babagan informasi sing diwenehake ing video Life News (ing endi wae saka menit kaping 7)

        1. Mikhail Krapivin
          Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 16:12
          +5
          Malah Israel salah ... Inggih, ora kabeh tengen .. Koordinasi serangan teroris, nutupi karo meriem geni, nambani tatu sing, lan kabeh iki tumindak kaya negara demokratis beradab? Lan wong Yahudi ora wedi dadi sabanjure? Minangka salah siji saka warga Israel wrote sethitik luwih dhuwur, kang menehi kritik dening avatar, "ideologi punika daya gedhe." Sing, saiki iki 200-300 ton saka fanatik Arab ora badai Israel mung amarga padha ora sijine idea kuwi ing sirahe. Nanging bakal sesuk, lan sesuk, lan kabeh bisa diganti ...
          1. Halo
            Halo 4 Oktober 2015 16:23
            -10
            Kutipan: Mikhail Krapivin
            Malah Israel salah ... Inggih, ora kabeh tengen .. Koordinasi serangan teroris, nutupi karo meriem geni, nambani tatu sing, lan kabeh iki tumindak kaya negara demokratis beradab? Lan wong Yahudi ora wedi dadi sabanjure? Minangka salah siji saka warga Israel wrote sethitik luwih dhuwur, kang menehi kritik dening avatar, "ideologi punika daya gedhe." Sing, saiki iki 200-300 ton saka fanatik Arab ora badai Israel mung amarga padha ora sijine idea kuwi ing sirahe. Nanging bakal sesuk, lan sesuk, lan kabeh bisa diganti ...

            Aku isin takon sampeyan, mbok menawa ana conto koordinasi, perawatan lan shelling?
            1. lan j61
              lan j61 4 Oktober 2015 20:23
              +2
              Quote: Hello
              Aku isin takon sampeyan, mbok menawa ana conto koordinasi, perawatan lan shelling?

              Aku ora ngerti carane "koordinasi, perawatan lan shelling", sanajan nalika pasukan PBB nggawa tatu, kalebu. teroris saka Golan - padha dianggep ing Israel. Nanging ana kiriman gratis sumber energi menyang Gaza kanggo ndhukung pamrentahan Hamas ing kana. Sanajan, mesthi, sumber daya energi resmi diwenehake khusus kanggo tujuan kamanungsan. Nanging kanthi bantuan (kalebu) shelling saka wilayah Israel digawa metu. Kuwi quirks saka toleransi! keprungu
              1. Halo
                Halo 5 Oktober 2015 18:03
                0
                Aku setuju karo pasokan gas, nanging kepiye carane sampeyan ngusulake babagan iki? Ora mungkin ora ngirim, akeh sing ora melu Hamas. Miturut pendapatku, keputusan kanggo ninggalake sektor kasebut salah, saiki kita mangan kesalahan iki kanthi sendok lengkap.
          2. g1v2
            g1v2 4 Oktober 2015 16:31
            +6
            Negara demokratis sing beradab minangka tembung sing apik kanggo wong awam. Kabeh negara serius minangka predator. Israel duwe kesempatan kanggo nutup masalah Gollan lan dismember mungsuh lawas - Suriah. Dheweke percaya yen sisih kulon alam bébas luwih apik tinimbang negara sing cukup musuhan nanging kuwat. Hak sing. Senajan, ing mratelakake panemume, yen tinimbang ndhukung jihadists bakal bantuan Assad, banjur padha bisa njaluk tapel wates tenang padha karo Mesir. Mesir uga dadi mungsuh, nanging saiki wis kerja sama. Nanging, yen wong-wong Yahudi dadi petualang mburu z-tsu, banjur sapa kita kanggo nglarang wong-wong mau? Nanging kemungkinan sing bakal dilawan Assad mundhak saben dina lan wis luwih saka 50 persen. Lan Israel bakal mungkasi karo tapel wates lor musuhan karo basis Iran bisa ana ing mangsa ngarep. Lan misale jek kula sawise pungkasan perang, Hizbullah ora bakal duwe masalah karo senjata.
            1. Kaiten
              Kaiten 4 Oktober 2015 21:34
              -1
              Kutipan saka: g1v2
              Senajan, ing mratelakake panemume, yen tinimbang ndhukung jihadists padha bakal bantuan Assad, banjur padha bisa njaluk tapel wates tenang padha karo Mesir.

              Kita mung ditindhes dening perjanjian perdamaian, Assad nilar ing taun 2000.
              1. g1v2
                g1v2 4 Oktober 2015 22:01
                +2
                Aku ora maca teks saka prajanjèn, nanging aku Suspect sing minangka kondisi tentrem, Israel diwènèhaké ing iku penolakan Suriah saka Gollan. Mesthine, Assad ora nindakake perkara kasebut. Ora ana negara siji sing bakal ninggalake wilayah sing diakoni umume tanpa alesan sing apik. Nanging, aku yakin 120 persen yen dheweke pengin, dheweke bakal nemokake kompromi. Inggih, manawi pamukimanipun sami kabubrah ing satunggal-satunggaling wekdal kangge mujudaken prajanjian kaliyan Palestina, tamtu kemawon sampun sagêd mutusakên supados kalih-kalihipun botên kesasar.
                1. Kaiten
                  Kaiten 4 Oktober 2015 22:05
                  -1
                  Kutipan saka: g1v2
                  Israel nulis ing kono penolakan Siria saka Gollan

                  Barak siap nyerah, Assad ora gelem demiliterisasi Golan lan njaga stasiun peringatan dini Israel ing kana.
      7. Komentar wis dibusak.
      8. Alexey_K
        Alexey_K 4 Oktober 2015 23:29
        +1
        Kutipan saka atalef
        Dheweke bakal pindhah menyang kutha-kutha, dheweke bakal lungguh ana ing antarane populasi sing ndhukung, lan bom bakal dadi masalah.

        Yagene kowe mutusake mangkono? Nalika Tentara Abang ngusir Nazi metu saka kutha-kutha ing Perang Patriotik Agung, padha numpes kutha-kutha kasebut lan warga sipil uga mati. Mungkin ana cara liya kanggo ngatasi roh jahat bersenjata? Ing Libya, Irak, Yugoslavia, Afghanistan, Eropah lan Amerika nuduhake conto gagah saka karusakan saka sipil.
        Apa Israel tumindak beda kanggo nanggepi serangan ing kutha-kuthane? Iku uga nyerang kutha-kutha ing ngendi geng militan wis dienggoni.
        Dadi sampeyan, Israel, Amerika, Inggris, Prancis, Jerman lan malah Australia, lan liya-liyane, bisa numpes militan bebarengan karo populasi sipil, nanging Rusia ora bisa, ora, ora, iki kejahatan marang manungsa.
        1. Kaiten
          Kaiten 4 Oktober 2015 23:53
          0
          Kutipan: Alexey_K
          Kutipan saka atalef
          Dheweke bakal pindhah menyang kutha-kutha, dheweke bakal lungguh ana ing antarane populasi sing ndhukung, lan bom bakal dadi masalah.

          Yagene kowe mutusake mangkono? Nalika Tentara Abang ngusir Nazi metu saka kutha-kutha ing Perang Patriotik Agung, padha numpes kutha-kutha kasebut lan warga sipil uga mati. Mungkin ana cara liya kanggo ngatasi roh jahat bersenjata? Ing Libya, Irak, Yugoslavia, Afghanistan, Eropah lan Amerika nuduhake conto gagah saka karusakan saka sipil.
          Apa Israel tumindak beda kanggo nanggepi serangan ing kutha-kuthane? Iku uga nyerang kutha-kutha ing ngendi geng militan wis dienggoni.
          Dadi sampeyan, Israel, Amerika, Inggris, Prancis, Jerman lan malah Australia, lan liya-liyane, bisa numpes militan bebarengan karo populasi sipil, nanging Rusia ora bisa, ora, ora, iki kejahatan marang manungsa.


          Napa Rusia ndhukung kutukan Israel sajrone operasi kita. Aku kelingan laporan RT sampeyan, ora beda karo Al Jazeera lan perusahaan Arab liyane.
    4. Castor
      Castor 4 Oktober 2015 15:15
      +2
      Quote: LYOKHA padha
      Remuk serangan udara dadi kelompok cilik

      Aku suggest bejat mudhun menyang bêsik cilik.
  3. AdekvatNICK
    AdekvatNICK 4 Oktober 2015 14:25
    +4
    Hollywood igil langgeng 3 dina.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:29
      0
      Kutipan saka AdekvatNICK
      Hollywood igil langgeng 3 dina.

      Iki dudu ISIS.
      1. AdekvatNICK
        AdekvatNICK 4 Oktober 2015 14:33
        +1
        oke dadi mung teroris.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:36
          +1
          Kutipan saka AdekvatNICK
          oke dadi mung teroris.

          Kanggo sing maca ora liya mung judhul.Geng diarani ......
          "Jaysh al-fath"
          1. AdekvatNICK
            AdekvatNICK 4 Oktober 2015 14:37
            -6
            maturnuwun tetep minus.
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:47
              -3
              Kutipan saka AdekvatNICK
              maturnuwun tetep minus.

              Mangga, entuk minus ing minus 150 langsung lol
              1. andrey
                andrey 4 Oktober 2015 14:55
                -1
                Kutipan: Alexander Romanov
                Mangga, entuk minus ing minus 150 langsung

                300 ...
                1. Komentar wis dibusak.
                2. vorobey
                  vorobey 4 Oktober 2015 15:17
                  +3
                  Kutipan: Andrey Yurievich
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Mangga, entuk minus ing minus 150 langsung

                  300 ...



                  ora .. ora 300 nanging mung 221.

                  aku fix.. basa sayange, mung kuwi sing bisa aku.
                  1. vorobey
                    vorobey 4 Oktober 2015 15:24
                    +3
                    Kutipan saka AdekvatNICK
                    AdekvatNICK


                    Matur nuwun sanget... ngguyu

                    Gusti, bener Shapoklyak - Sapa sing nulungi wong mbuwang wektu ..
              2. Komentar wis dibusak.
      2. simargl
        simargl 4 Oktober 2015 14:34
        0
        ... tampilan sisih
      3. vorobey
        vorobey 4 Oktober 2015 14:46
        +3
        Kutipan: Alexander Romanov
        "Koalisi iki dipimpin dening kelompok teroris Jabhat al-Nusra sing gegandhengan karo al-Qaeda, lan sponsor Jaish al-Fatah, sing ngrebut provinsi Idlib ing musim semi, yaiku Arab Saudi, Turki lan Qatar."


        Kepiye ISIS?

        Kutipan - iki "koalisi dipimpin déning kelompok teroris Jabhat al-Nusra gadhah Al-Qaeda, sponsor Jaish al-Fatah, kang ngrebut provinsi Idlib ing spring, Arab Saudi, Turki lan Qatar."
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 4 Oktober 2015 14:51
          +3
          Kutipan saka vorobey
          Kepiye ISIS?

          Sanya ISIS digawe dening mantan prajurit Irak, Saudi lan Qatar ora sponsor, padha ora bisa dikendhaleni, amarga Amerika Serikat mlayu menyang wong. Ya, lan miturut ISIS, kita ora apik banget, sing nyenengake dhewe. Alnusra lan shushara liyane sing disponsori dening Demokrat entuk snot.
          1. vorobey
            vorobey 4 Oktober 2015 18:21
            +3
            Kutipan: Alexander Romanov
            Sanya ISIS digawe dening mantan prajurit Irak


            Ing jaman Saddam, Sunni lagi kuwasa, nanging sakperangan alesan Irak ora ngatur ISIS, lan sawise amers campur ing Irak, kahanan diganti dramatically ..
      4. Apik Aku
        Apik Aku 4 Oktober 2015 14:52
        +8
        Kutipan: Alexander Romanov
        Iki dudu ISIS.


        Kutipan saka AdekvatNICK
        oke dadi mung teroris.


        Dadi Putin (miturut Peskov), pengin, kanthi bantuan mitra Barat, ngerteni "xy saka xy" ...

        Aku ora bisa ... Kanthi kabeh kekarepanku.

        Aku kudu sopan "udan ing jamban", saben wong ing saurutan, tanpa arep menyang sapa "Jaysh al-Fatah" ... lol nglirik
        1. Komentar wis dibusak.
          1. lan j61
            lan j61 4 Oktober 2015 20:27
            +2
            Kutipan saka mainbeam
            Marang teroris biasa, kita mung nggunakake amunisi konvensional. Lan nglawan teroris moderat, kita nggunakake amunisi moderat. Dadi aja kuwatir, kita nimbang moderasi sawetara teroris lan ngatasi kanthi adil.

            apik Kelas! hi
    2. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 14:44
      +1
      Muga-muga dheweke ora langsung mlayu lan karo wong akeh, ora cukup, lan, sayangé, ana sing kudu dilawan!
      1. Apik Aku
        Apik Aku 4 Oktober 2015 14:59
        +1
        Kutipan saka cokolov
        Muga-muga dheweke ora langsung mlayu lan karo wong akeh, ora cukup, lan, sayangé, ana sing kudu dilawan!

        Ya, dheweke ora bakal mlayu. Nanging dheweke bakal tangi ing "kesiapan", saka "wiwitan sing sithik".

        Tentara Siria, mung kudu nendhang, hard, push ...
  4. Dr. Bormenthal
    Dr. Bormenthal 4 Oktober 2015 14:25
    +3
    Ana sing nglarani lancar ... Timur minangka masalah sing rumit. Apa kudu dipercaya?
  5. catalonec2014
    catalonec2014 4 Oktober 2015 14:25
    +6
    Saiki sing utama yaiku tentara Siria ora ketinggalan, nyopir menyang tumpukan lan ngebom.
    1. Dr. Bormenthal
      Dr. Bormenthal 4 Oktober 2015 14:28
      +3
      Wektu iku pas kanggo operasi lemah. Anggere ora misinformasi.
    2. Komentar wis dibusak.
  6. egor1712
    egor1712 4 Oktober 2015 14:29
    +3
    Nalika obah, sampeyan uga kudu mencet kolom. SU-25 bakal migunani ing kene.
    1. am808s
      am808s 4 Oktober 2015 16:50
      0
      Lan yen teroris nyamar kolom kasebut minangka awake dhewe, ngoyak warga sipil lan ndhelikake awake dhewe supaya bisa ngunggahake ombak?
  7. avt
    avt 4 Oktober 2015 14:29
    +5
    Kutipan saka Irokez
    Wong-wong jahat padha ngguyu.

    Nah, yen dheweke pancene dipencet menyang tapel wates Turki MUNG nganggo serangan udara, iki kuwat! Sayange, mesthi, dheweke bakal ndhelikake ing Turki, nanging saben awan duwe lapisan perak: Kaping pisanan, tas Idlib dibubarake lan wilayah kasebut kurang luwih diresiki; Kapindho, ngethok tapel wates Turki kanthi cara iki nyuda. teroris kidul bahan bakar tambahan lan padha bakal diwenehake mung saka Yordania lan Israel; katelu, iku bakal bisa, mesthi, yen Assad teka menyang persetujuan karo Kurdi lan mbalang soko ing wong saka senjata, paling lawas Soviet lan dijupuk, kanggo drive roh menyang ara-ara samun lan ngresiki munggah wilayah padhet pedunungé nggunakake. nyapu aktif.
  8. staryivoin
    staryivoin 4 Oktober 2015 14:31
    +4
    Lan apa karo wong-wong mau ing tapel wates karo Turki Erdogan bakal nindakake??? Cukup nonton utawa njupuk uga???
    1. AdekvatNICK
      AdekvatNICK 4 Oktober 2015 14:34
      +5
      waras, rearm lan bali.
    2. Vasyan1971
      Vasyan1971 4 Oktober 2015 14:38
      +7
      Kutipan saka staryivoin
      Lan apa karo wong-wong mau ing tapel wates karo Turki Erdogan bakal nindakake??? Cukup nonton utawa njupuk uga???

      Kaya apa? Feed, banyu, ngresiki, ngurmati lan netepake Wi-Fi gratis. Sawise kabeh, dheweke dadi PENGUNGSARI! Wong mlarat, apes lan mlarat!
      1. ARS56
        ARS56 4 Oktober 2015 19:54
        +2
        Ya, yen dheweke dadi pengungsi, mula dheweke duwe dalan langsung menyang Geyropa, menyang pencari nafkah utama ...
    3. avt
      avt 4 Oktober 2015 14:38
      0
      Kutipan saka staryivoin
      Lan apa sing bakal ditindakake Erdogan karo dheweke ing tapel wates karo Turki ???

      Nanging iki uga menarik! Aku ngaku ketinggalan. Anane penumpang kasebut ing Turki dhewe lan ing tapel wates minangka bisnis sing banget, banget, utamane ing kahanan saiki ing Turki lan sadurunge pemilihan.
      1. am808s
        am808s 4 Oktober 2015 16:56
        +5
        Iku bakal becik yen padha menyang Turki lan ngetutake liberal kita ana kanggo istirahat lan pendidikan.
    4. hidroks
      hidroks 4 Oktober 2015 15:16
      +1
      Dheweke nyiapake, nambani, nglumpukake, nyedhiyakake lan menehi koridor menyang metu.
      Saiki ayo dheweke ngurusi dhewe utawa ngatur ing Eropa.
  9. iLiitisitch
    iLiitisitch 4 Oktober 2015 14:32
    +1
    Ek panggang soko awal iki. Inggih rampung kita, efficiency banget.
  10. Cossack Ermak
    Cossack Ermak 4 Oktober 2015 14:34
    0
    Saksi mata uga ngandhani publikasi babagan mundur saka ekstremis saka kutha-kutha liyane: "Sawetara truk kanthi amunisi lan kolom kendaraan lapis baja dipindhah saka Erich, Sarakib, Maaret Naaman lan Abu Duhur. Umume wong-wong mau menyang wilayah pegunungan Jebel al-Zawiya, wewatesan karo Turki, ing ngendi markas mburi geng kasebut.

    Yagene padha ora dibom?
  11. sinar utama
    sinar utama 4 Oktober 2015 14:35
    +3
    Sawetara truk amunisi lan kolom kendaraan lapis baja dipindhah saka Ericha

    Kaya sing wis ditulis sadurunge: dalane sempit, dalane dawa. Turki bakal ngayomi Mujahidin. Sing utama yaiku ora ngidini dheweke tekan tapel wates Turki. Kanggo iki, drone karo sistem night vision, lan mulane Su-24 bisa nggawe nganti 30 sorties saben dina. 3 dina durung kliwat, tikus-tikus mlayu. Lan nalika lagi uwal kanthi cara sing terorganisir, perlu kanggo ngebom kanthi cara sing diatur ing klompok ekstremis sing diatur.

    Su-24 bisa mabur nganti kaping 30 saben dina, "Nanging, ora dingerteni jumlah pilot sing bisa ngoperasikake mesin kasebut ing pangkalan udara ing Latakia lan kepiye dhukungan teknis kanggo pesawat diwenehake"

    1. Vasily V
      Vasily V 4 Oktober 2015 15:09
      +4
      "Su-24 bisa menek nganti 30 kaping saben dina" Aku wonder sing ngomong omong kosong iki? Ana 8 urutan ing shift penerbangan biasa 6 jam, sing meh maksimal. Ayo 3 shift 8 jam, 18 sorties, tanpa owah-owahan shift, mati teknisi.
      1. sinar utama
        sinar utama 4 Oktober 2015 15:22
        0
        Kutipan: Vasily V
        Aku wonder sing ngandika omong kosong iki?

        diterbitake ing Kepentingan Nasional

        topwar.ru/83697-ni-ustarevshiy-vneshniy-vid-su-24-vesch-obmanchivaya.html
  12. askort154
    askort154 4 Oktober 2015 14:35
    +5
    Tas stasiun Turki: - USA, Inggris, Prancis, Jerman.
    1. k174un7
      k174un7 4 Oktober 2015 14:42
      0
      Sawise tekan, dheweke bakal ngucapake teroris gedhe "matur nuwun" marang para dermawan lan godfather. Minangka paribasan: "Ngenteni jawaban."
    2. Denis DV
      Denis DV 4 Oktober 2015 14:47
      0
      Dadi, kajaba Turki, dheweke bakal menyang Irak lan Saudis.
  13. Komentar wis dibusak.
    1. AdekvatNICK
      AdekvatNICK 4 Oktober 2015 15:16
      +1
      Aku dikirim video iki kanggo kula soldered "pelanggaran" kanggo mati ndhuwur. Carane ngerti iki. Carane kasus iki beda.
      1. Vitaly Anisimov
        Vitaly Anisimov 4 Oktober 2015 15:46
        +5
        Kutipan saka AdekvatNICK
        Aku dikirim video iki kanggo kula soldered "pelanggaran" kanggo mati ndhuwur. Carane ngerti iki. Carane kasus iki beda.

        Aku duwe komentar sing cocog karo ... Kita perang ing Suriah, nanging kabeh beda karo Ukraina! Aku mikir babagan topik ..))) Mungkin sampeyan salah nulis ... Nanging sampeyan ora perlu gelo .. (apa wae kedadeyan))))
        1. Komentar wis dibusak.
    2. Mikhail Krapivin
      Mikhail Krapivin 4 Oktober 2015 16:20
      0
      Ora, meneng - iki China. Iku pancene wong sing menehi skor ing kabeh kritik lan komentar lan meneng nindakake apa sing dianggep perlu. Kita kudu njupuk conto.
  14. Tusv
    Tusv 4 Oktober 2015 14:39
    +4
    Anak-anak Pike menyang Amerika, menyang Amerika - dheweke ngenteni sampeyan ing kana. hukum ditanggepi
  15. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 4 Oktober 2015 14:46
    + 16
    ISIS ngalami kerugian gedhe nalika nyoba nyerang pangkalan udara Rusia.
    Ing upaya kanggo nglindhungi awake saka serangan udara, militan ISIS nyoba nindakake serangan gedhe-gedhe marang pangkalan udara ing Deir ez-Zor. Ing dina Jumuah esuk, pasukan gedhe teroris saka sisih kidul-wétan nyoba nyerang wilayah kasebut supaya bisa mateni pesawat sing ngirim serangan presisi ing lokasi kasebut, laporan The Arab Source.

    Iki durung rugi ... Mung ndelok! Kita bakal ngusir setan iki ing saindenging Timur Tengah ...!
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 14:51
      +3
      Kene tumpukan kuwi lan liyane!
  16. 79807420129
    79807420129 4 Oktober 2015 14:48
    + 11
    Mlayu manuk dara, mlayu menyang kancamu Erdogan, aja nganti nemoni
  17. Kenji
    Kenji 4 Oktober 2015 14:50
    + 16
    Kayane wong jenggot mabur)
  18. tukang hutan
    tukang hutan 4 Oktober 2015 14:51
    +4
    Ing dalan bakal shred, padha bakal njaluk menyang camp gunung, padha bakal nutupi ana, nanging remnants saka Basmachi bakal teka Erdogan. Sampeyan perlu kanggo mblokir Segara Mediterania, supaya Turki saiki nampa kabeh scum iki.
  19. Tiheros
    Tiheros 4 Oktober 2015 14:53
    +8
    Yen kabeh wis rampung ing Suriah, Turki sabanjure bakal luwih sithik tinimbang Suriah utawa Irak.
    1. vorobey
      vorobey 4 Oktober 2015 15:26
      +5
      Kutipan saka tiheros
      Yen kabeh wis rampung ing Suriah, Turki sabanjure bakal luwih sithik tinimbang Suriah utawa Irak.


      Apa sampeyan mikir uga? Aku prédhiksi Turki sabanjure setahun kepungkur ..
    2. Komentar wis dibusak.
      1. atalef
        atalef 4 Oktober 2015 15:35
        -3
        Kutipan saka vorobey
        Kutipan saka tiheros
        Yen kabeh wis rampung ing Suriah, Turki sabanjure bakal luwih sithik tinimbang Suriah utawa Irak.


        Apa sampeyan mikir uga? Aku prédhiksi Turki sabanjure setahun kepungkur ..

        Turkey sabanjuré?
        Ing BV, ing antarane negara-negara Muslim, mung negara-negara kanthi sejarah sing dawa lan dibentuk minangka negara sing stabil
        Yaiku Turki, Mesir, Iran (sanajan dudu Timur Tengah), Israel, Arab Saudi lan sebagian Yaman.
        Kabeh liyane digawe kanthi artifisial bebarengan negara-negara sing wargane ora makili klompok etnis sing dibentuk,
        Mulane, ora ana sing bakal kelakon ing Turki, wong Turki monolitik lan ora ana alesan kanggo perang sipil lan ora ana prasyarat kasebut.
        Ramalanmu ora bakal kelakon, selyavi hi
        1. SibSlavRus
          SibSlavRus 4 Oktober 2015 16:47
          +4
          atalef!
          Lha kok ngerti sejarahe Timur kok kurang ngerti? Utamane babagan perang sipil. Utamané Turki. Mligine momen antar pengakuan lan antar etnis.1915-1916, paling ora eling. Utawa ing bekas darbeke Turki (Kakaisaran Ottoman), ing ngendi populasi ètnis Turki didominasi.
          Nanging, sampeyan ora keganggu sinau masalah genesis perang sipil (ya, paling ora ing wektu lan papan!)
          Kanggo pisanan aku krungu saka sampeyan yen "monolithism" minangka jaminan yen cataclysms sosial-politik ora bakal berkembang lan, minangka asil, perang sipil. Inggih, yen sampeyan mbenerake lan nyengkuyung kanthi luwih yakin tinimbang tembung sampeyan.
          Kepiye carane mentalitas lan psikologi ora kecanthol, ditambah karo naluri dhasar?
          Contone, babagan Ukraina-2014, malah ing ngipi elek, iku mokal kanggo mbayangno sawetara taun kepungkur. Lan kanggo Ottoman, sirah saka Kurdi wis ora lunga menyang ngendi wae. Sing utama yaiku miwiti. Bakal ana negara ing BV (utawa Asia Kulon), nanging bakal ana alesan.
        2. gelembung5
          gelembung5 4 Oktober 2015 17:10
          +3
          Lho yo yo, soal soliditase wong Turki yo keren, nek urip ora masalah
        3. sabakina
          sabakina 4 Oktober 2015 17:31
          +4
          Kutipan saka atalef

          Ing BV, antarane negara Muslim, mung negara karo sajarah dawa lan kawangun minangka bangsa
          Turki, Mesir, Iran (sanajan dudu Timur Tengah) Israel , Saudia lan sebagian Yaman.
          Kabèh liya minangka negara sing digawé sacara artifisialwong sing ora makili kelompok etnis sing dibentuk,

          Apa apa? Apa Israel negara mapan karo sajarah dawa? Apa umure kurang saka abad lan wis dadi "sajarah negara sing dawa?" belay
          Atalef .... Aku kaget! Nah, ing ngendi Rusia saiki kanthi sejarah 2000 taun? Aku bakal njaluk segelas rembulan, yen ora, sesuk bakal katon yen Rusia ora ana ... lan aku manggon ing negara manca ... nangis
          R.S. Kelalen takon. Apa Israel uga negara Muslim? Nah, sampeyan nulis dhewe ...
        4. lan j61
          lan j61 4 Oktober 2015 20:35
          +1
          Kutipan saka atalef
          Mulane, ora ana sing bakal kelakon ing Turki, wong Turki monolitik lan ora ana alesan kanggo perang sipil lan ora ana prasyarat kasebut.

          Turki duwe masalah gedhe - Kurdi. Ing Irak lan Suriah, dheweke pancen entuk kamardikan. Masalah penting sabanjure yaiku nggawe negara Kurdish. Lan Turki saiki nyoba ngrampungake masalah Kurdi iki kanthi kedok nglawan ISIS. Lan Turki sejatine bakal solidaritas karo Iran, sing uga ana akeh wong Kurdi. Alamiah, pasukan Turki ing confrontation nglawan Kurdi iku immeasurably luwih gedhe, nanging ora perlu ngandika 100% sing Turki bakal njaga integritas wilayah sawijining. Ing kene, malah sekutu ora bisa ndhukung Turki.
        5. Viktor Demchenko
          Viktor Demchenko 6 Oktober 2015 21:45
          +1
          San, apa perang karo Kurdi? Sing dakeling-eling, wis 40 taun kepungkur ...
  20. cokolov
    cokolov 4 Oktober 2015 14:56
    +3
    Muga-muga layanan khusus kita wis siyap!!!Yen ora, kabeh piala saiki bakal teka ing Rusia saka njaba lan saka njero!
    1. 740
      740 4 Oktober 2015 15:01
      +5
      Kutipan saka cokolov
      Muga-muga layanan khusus kita wis siyap!!!Yen ora, kabeh piala saiki bakal teka ing Rusia saka njaba lan saka njero!

      Kita uga kudu waspada! Tantangan sing serius banget wis dibuwang ing negara kita, lan ora mung gumantung marang para Chekist.
      1. cokolov
        cokolov 4 Oktober 2015 15:07
        -1
        Aku setuju banget! Nanging dibandhingake karo Chekists, kemampuan kita banget andhap asor!
        1. 740
          740 4 Oktober 2015 15:16
          +4
          Kutipan saka cokolov
          Aku setuju banget! Nanging dibandhingake karo Chekists, kemampuan kita banget andhap asor!

          Apa ora. Sampeyan kudu luwih ati-ati kanggo miwiti.
  21. MATROSKIN-53
    MATROSKIN-53 4 Oktober 2015 15:06
    +3
    Sampeyan perlu kanggo nyedhiyani ISIS karo watercraft kuwat (sampeyan bisa nggunakake Mistrals) supaya cepet nyabrang menyang Amerika Serikat. Sing ngendi padha bakal ngresiki munggah! ... Padha bakal urusan karo "wong tuwa" dening putra ... Nanging ing Turki iku ora menarik. Saka ing kono, dheweke uga bakal ngoyak ...
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 15:19
      +2
      Ora, ora, sijine ing mistral lan mung tenggelam! Dadi luwih manungsa!
  22. ZAV69
    ZAV69 4 Oktober 2015 15:09
    +2
    Iku bakal becik kanggo nyekel wong-wong mau ing Maret.
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 15:21
      +2
      Ya, ora bakal ana pawai kolom, dheweke bakal lunga kanthi kelompok cilik!
    2. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 15:25
      -1
      Dheweke ora bakal ngidak-idak akeh senjata karo dheweke! Aku manawa padha duwe kemah sumber kaya rereget!
  23. Komentar wis dibusak.
  24. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 4 Oktober 2015 15:15
    + 11
    Kita terus.. tenang, tenang, apik lan sopan!
    Bajingan ora bakal lunga....!,
  25. Zomanus
    Zomanus 4 Oktober 2015 15:24
    +3
    Rusia wis jelas mbatesi sawetara target kanggo penerbangan kasebut.
    Iki minangka gudang, pangkalan, markas, kemah.
    Ora ana karya ing kolom ing pawai ing antarane tujuan kasebut.
    Kene, ayo wong Siria ngresiki.
    1. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 4 Oktober 2015 15:28
      +8
      Kutipan saka Zomanus
      Rusia wis jelas mbatesi sawetara target kanggo penerbangan kasebut.
      Iki minangka gudang, pangkalan, markas, kemah.
      Ora ana karya ing kolom ing pawai ing antarane tujuan kasebut.
      Kene, ayo wong Siria ngresiki.

      Sing bener ... sanajan sampeyan bisa bang ing kolom! Nanging kanggo ngresiki kutha lan kutha, sing paling angel!
      1. Manul
        Manul 4 Oktober 2015 18:25
        0
        Quote: MIKHAN
        .sanajan sampeyan bisa bang ing kolom!

        Aku yen goal banget menginake, padha bisa bang. Nanging pos komando lan depot amunisi sing wis suwe digoleki, siji-sijine informasi babagan konvoi, nalika mriksa kaping pindho, konvoi wis tekan papan sing dituju.
    2. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 15:35
      +2
      Kanthi tekane kita, tentara Siria katon rame, pitakonane yaiku kepiye carane bisa nindakake sapuan!?
  26. Strezhevchanin
    Strezhevchanin 4 Oktober 2015 15:34
    +3
    Pubic kutu buyar, pemilik nggabung anak kang minangka tansah. Lan saiki kita kudu nyopir kabeh massa pungkasan ing BVR.
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 15:40
      +1
      Kasunyatane yaiku kita ora bisa mlebu operasi darat ing tahap iki, lan pancen ora butuh bantuan, lan dudu operasi militer skala penuh!
  27. Serg Koma
    Serg Koma 4 Oktober 2015 15:37
    -2
    "Sawetara truk kanthi amunisi lan kolom kendaraan lapis baja metu saka Erich, Sarakib, Maaret Naaman lan Abu Duhur. Umume wong-wong mau menyang wilayah pegunungan Jebel al-Zawiya, wewatesan karo Turki, ing ngendi markas mburi geng kasebut.

    "SEVERAL" - iki tegese luwih saka loro ... Inggih, saperangan kreta jihat menyang sisih menyang mburi (?????) konco BP - lan apa kesimpulan absurd saka iki. Ora ana fakta!!!
    Apa jenis "penerbangan", "gupuh" kita ngomong bab. Kanggo nyelehake ing slang, kita "bongkok", dene mayoritas sing ana ing kono kanthi seneng percaya karo omong kosong iki, keplok tangan lan nyanyi pujian marang Srengenge. Paling ora google - kutha sing ora ana (n.p.) dicithak ing artikel kasebut, mung kanggo ngisi ruang informasi.
    Siria: Abu-Neraka-Duhur; Erichа; Maarрem-enwoowong, coba goleki "Sarakiba" (Serakib belay )
    Mulane Infa palsu, ora luwih apik tinimbang "tim bal-balan Buryat" mandheg
    Aku takon sampeyan, komunitas sing dihormati, aja lali babagan jenderal "kita" - database iku wektu kanggo nggawe karir, nampa penghargaan ... Lan nyumerepi mie ing kuping AS. am Wis liwati nalika Perang Patriotik Agung, Afghanistan, Chechnya, lsp.
    PS Menehi kanyatan, ora statement saka jenderal!
    PPS "VPK kanthi referensi menyang koran Libanon As-Safir."
    "Miturut koran Libanon As-Safir, dikutip dening TASS,
    http://vpk-news.ru/news/27375"
    AS-Safir (Arab: السفير), yaiku duta, minangka koran harian utama ing basa Arab - http://assafir.com/Article/50/448261
    1. gropyokan14
      gropyokan14 4 Oktober 2015 16:14
      +3
      Provinsi Idlib Republik Arab Suriah ing kutha Erich, Saraqib ing Google Earth
      1. Serg Koma
        Serg Koma 5 Oktober 2015 02:24
        -1
        Pitakonan kanggo nemokake Saraqiba; Erichi lan liya-liyane ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
  28. pvv113
    pvv113 4 Oktober 2015 15:40
    +1
    Militan mundur pasukane saka Suriah Idlib amarga serangan udara Rusia

    Wong-wong mau mesthi bakal metu saka Irak
    Perdhana Mentri Huidar al-Abadi ngumumake persetujuan karo Pasukan Dirgantara Rusia sing nyebabake serangan udara ing posisi kelompok teroris Negara Islam ing Irak. Iki dilaporake dening saluran Al Jazeera.
    Miturut saluran kasebut, "al-Abadi ora mbantah manawa pihak Rusia ngluncurake serangan udara marang ISIS ing Irak sawise persetujuan karo pamrentahane." Minangka perdana menteri Irak dhewe nyathet, "dheweke ngirim panjaluk babagan perkara iki menyang Moskow." Al-Abadi percaya yen "kanggo kepentingan Irak kanggo mréntahake kabeh wong (kanthi panjaluk sing padha) kanggo nglawan ISIS."
    - Waca liyane ing: http://www.pravda.ru/news/world/asia/middleeast/04-10-2015/1276960-iraq-0/#sthas
    h.aBmphIEw.dpuf
  29. RUS69
    RUS69 4 Oktober 2015 15:41
    +1
    Aku kepengin weruh apa utawa apa sing dibom AS lan sekutu ??? katon kaya ara-ara samun
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 15:47
      +2
      Ora, padha ngalahake pasukan pemerintah lan warga sipil!
      1. ARS56
        ARS56 4 Oktober 2015 20:27
        +1
        Nanging kenapa? Ora mung. ISIS uga entuk. Awujud wadhah kanthi gaman lan amunisi.
  30. WARNA JAHAT
    WARNA JAHAT 4 Oktober 2015 15:48
    +4
    Ambune gorengan?...Enak.
    Ing mangsa ngarep, Irak uga bakal ngidini operasi khusus. salam panas lan geni iki!...
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 16:01
      0
      Ing wilayah kapentingan kurang ajar, mesthine perlu bantuan, nanging sampeyan ora bisa nesu banget, amarga apa sing kedadeyan ing cedhak (rusak, rodents, Negara Baltik)
  31. SERGEY UI
    SERGEY UI 4 Oktober 2015 15:54
    +2
    http://lenta.ru/news/2015/10/04/iraq_isil/ Ирак просит помочь belay
  32. kartalovkolya
    kartalovkolya 4 Oktober 2015 15:57
    +2
    Kasunyatan sing iki supaya disebut-"jihadists" drape apik, nanging kasunyatan sing tengen menyang wilayah pegunungan wewatesan Turki umume mung apik, amarga ana meh ora sipil ing gunung lan pesawat kita sampurna "udan" wong utamané ing gunung-gunung! Lan sing paling apik yaiku kesempatan kanggo wong Turki kanggo ndeleng dhewe efektifitas Angkatan Udara Rusia! Dadi sugeng rawuh ing swarga (secara harfiah lan kiasan) "prajurit agung" saka khalifah donya sing gagal!
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 16:06
      0
      Yen ing gunung, banjur apik! Iku mung takdir saka sembarang terrarista kanggo nutupi warga sipil lan padha bakal pindhah, kaya sing dakkarepake, menyang kutha-kutha !!!
  33. CHF
    CHF 4 Oktober 2015 15:58
    +1
    mundur menyang tapel wates Turki, yaiku, ing ngendi dheweke disponsori lan dilindhungi
    1. Belarus
      Belarus 4 Oktober 2015 16:17
      +1
      Ora mung iku, ora mung, yen owa nyedhaki wates Turki, banjur serangan udara bakal banget, angel banget.
  34. sounddoc
    sounddoc 4 Oktober 2015 16:08
    +7
    Mergo iki...
    1. cokolov
      cokolov 4 Oktober 2015 17:07
      +2
      Tanpa guna simbol iki digunakake! Iku mung ngelawan saka tentrem!
      1. ALEA IACTA EST
        ALEA IACTA EST 4 Oktober 2015 17:39
        0
        Iki vis pacem, kanggo bellum. ya
      2. Komentar wis dibusak.
      3. ARS56
        ARS56 4 Oktober 2015 20:30
        +1
        Pasukan sing sopan minangka simbol perdamaian.
        Ora ana liyane sing isih ana.
  35. Belarus
    Belarus 4 Oktober 2015 16:16
    +3
    Apa sing bisa dakkandhakake kajaba: Bravo VKS RF, bravo Mung sampeyan ora bisa mandheg tanpa nggawa kabeh nganti pungkasan lan sampeyan ora bisa ngidini "negosiasi" kasebut lan "perdamaian" kaya sawise Chechen pisanan.Negosiasi lan perdamaian dibutuhake mung ing syarat-syarat Federasi Rusia, periode.

    Lan ing kene, ing tumpukan kasebut, Perdhana Mentri Irak uga nguripake Rusia kanthi panjaluk kanggo ngluncurake serangan udara ing posisi ISIS. pranala: http://rusvesna.su/news/1443959809.
    Nanging karo Irak, kaya-kaya panyuwunan iki dudu penyergapan, amarga kontrol Amerika Serikat sing lengkap ing kabeh pamaréntahan Irak.
    1. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 4 Oktober 2015 16:35
      +3
      Kutipan: Belarus
      Apa sing bisa dakkandhakake kajaba: Bravo VKS RF, bravo Mung sampeyan ora bisa mandheg tanpa nggawa kabeh nganti pungkasan lan sampeyan ora bisa ngidini "negosiasi" kasebut lan "perdamaian" kaya sawise Chechen pisanan.Negosiasi lan perdamaian dibutuhake mung ing syarat-syarat Federasi Rusia, periode.

      Lan ing kene, ing tumpukan kasebut, Perdhana Mentri Irak uga nguripake Rusia kanthi panjaluk kanggo ngluncurake serangan udara ing posisi ISIS. pranala: http://rusvesna.su/news/1443959809.
      Nanging karo Irak, kaya-kaya panyuwunan iki dudu penyergapan, amarga kontrol Amerika Serikat sing lengkap ing kabeh pamaréntahan Irak.

      Kanggo sapa wae, kita bakal udan .... Ing Suriah, kita duwe pangkalan angkatan laut lan umume ... kita seneng ing kono! hi Banjur kita bakal weruh!
    2. ARS56
      ARS56 4 Oktober 2015 20:33
      +1
      Kontrol AS ing Irak ora lengkap. Irak, ora kaya Bulgaria, ora tunduk marang panjaluk Amerika Serikat kanggo nutup langit kanggo Rusia kanggo ngliwati pesawat kita menyang Suriah.
  36. chelovektapok
    chelovektapok 4 Oktober 2015 16:36
    +2
    "Ing ngisor langit sultry Palestina,
    Ing kutha-kutha Siria sing rame, -
    Prajurit Kalig stomping dimensi, -
    Bakal nggawe semangat mungsuh gumeter!
    Diobong ing wedhi Yerusalem
    Atos ing bengawan Efrat, -
    Kanggo ngurmati Kaisar lan Roma, -
    Legiun maju kaping wolu!" (c). Tembange kaya mangkene ...
  37. Volka
    Volka 4 Oktober 2015 16:38
    0
    saiki tugas kanggo Angkatan Aerospace Rusia kanggo nyegah ISIS saka tekan tapel wates karo Turki lan ndhelikake karo impunity ing wilayah lan proyek kanggo pemberontak Kurdish uga bakal ditambahake, kanggo numpes kelompok kasebar IS militan cepet-cepet menyang Turki ...
    1. g1v2
      g1v2 4 Oktober 2015 17:49
      +3
      Ig kamungkinan bakal squeezed menyang Irak. Lha kuwi menurutku. Padha ora bakal drive asu ajag menyang sudhut, nanging bakal menehi wong cara kanggo mundur, utamané ing Irak rookery kang. Lan dheweke bakal ngandhani kabeh wong - takon Suriah - kita nulungi dheweke, lan ing Irak supaya tutup kasur nuduhake awake dhewe. Lan negara, supaya ora tiba ing lendhut ing pasuryan, kudu grapple karo turunane. Kanggo kita, sing utama yaiku sekutu kita Suriah, lan supaya Irak ngresiki kasur utawa ngakoni kekalahan lan lunga saka kono. Wis ana informasi manawa kulawarga lan unit mburi IS bakal dipindhah menyang Irak yen ngono. Ing Irak, dheweke lokal, lan ing Suriah dheweke dadi pendatang anyar, mula kita bakal menehi tekanan marang dheweke - cepet utawa mengko.
  38. BoBkaTyumen
    BoBkaTyumen 4 Oktober 2015 16:40
    +1
    Apa sedih, pasuryan jenggot ...
  39. Komentar wis dibusak.
    1. AlexTires
      AlexTires 4 Oktober 2015 16:53
      +2
      Veteran isih dadi penasihat, amarga dheweke dhewe ora lungguh ing alas amarga padha mlayu menyang Kanada, lan alas-alas ana ing ancaman punah ing mangsa iki, malah dilebokake ing Red Book .....
    2. BoBkaTyumen
      BoBkaTyumen 4 Oktober 2015 16:56
      +3
      Ya, ayo padha tiba, luwih becik ing alas Lviv, utawa ing Taman Nasional Hainich (Jerman)
  40. Andryukha G
    Andryukha G 4 Oktober 2015 16:54
    0
    Kutipan saka vorobey
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka vorobey
    koridor permen karet wanita digawe lan bocah-bocah dibebasake,

    Iki Sanya ora bakal dirilis.


    padha arep mangan, padha ngeculake ...


    dheweke pengin mangan lan urip, dheweke bakal ngidini sampeyan metu ...
  41. fa2998
    fa2998 4 Oktober 2015 16:59
    +1
    Ora preduli, para pengungsi bakal nyukur jenggot lan ngidak-idak menyang Eropa. Lan sing tatu, umume, dadi korban saka pesawat Assad lan Rusia sing getihen! Kita ngenteni kabar saka Eropa. hi
  42. Andrewsir
    Andrewsir 4 Oktober 2015 17:13
    -1
    Bandyugans "geter"! Iki dudu ancaman Amerika-Eropa "carane menehi!"
  43. SAM 5
    SAM 5 4 Oktober 2015 17:23
    0
    Ngerti kita.
  44. ivanych
    ivanych 4 Oktober 2015 17:37
    +1
    .... kene, ternyata. kok Turki nglawan bombing, supaya ketemu ing tapel wates lan strangle, lagi prakteke ora dilindhungi.
  45. 1964
    1964 4 Oktober 2015 17:48
    +2
    Militan saka klompok koalisi Jaish al-Fatah wiwit mundur pasukane saka kutha Siria Idlib lan pemukiman liyane ing Suriah sisih lor-kulon.

    Saksi mata uga ngandhani publikasi babagan mundur saka ekstremis saka kutha liya.


    Minangka akeh kolega bener nyatet, tumindak kuwi mbantah taktik nyata saka operasi tempur kelompok teroris. Sawise maca artikel kasebut lan ndeleng komentar, ana rong pikiran:
    - pisanan: materi ora bisa dipercaya utawa dimaksudake kanggo tujuan propaganda;
    - kaloro, lan aku kurang, iku sawetara jenis game taktik utawa operasional diwiwiti dening ISIS, utawa kurator sing.

    Kaya iki pikirane. opo hi
  46. costolom
    costolom 4 Oktober 2015 17:49
    +2
    "efektivitas serangan saka Angkatan Udara Rusia" "Swara ayu !!!!
  47. Tujh
    Tujh 4 Oktober 2015 18:06
    +4
    Saksi mata uga ngandhani publikasi babagan mundur saka ekstremis saka kutha-kutha liyane: "Sawetara truk kanthi amunisi lan kolom kendaraan lapis baja dipindhah saka Erich, Sarakib, Maaret Naaman lan Abu Duhur. Umume wong-wong mau menyang wilayah pegunungan Jebel al-Zawiya, wewatesan karo Turki, ing ngendi markas mburi geng kasebut.
    Miturut cara, target sing apik banget. Blokir dalan menyang pangkalan, banjur kudu nyerah utawa nembus menyang Turki. Kasunyatan manawa "gitar" Rusia minangka mungsuh kanggo para Islamis ora jelas, nanging kepiye pendapat babagan wong Turki bakal owah sawise ketemu karo dheweke - sawise kabeh, wong Turki bakal ngadhepi pilihan sing angel: yen dheweke ketemu teroris "karo kembang. ", padha banget cetha katon kaya accomplices saka terorisme, yen padha ketemu karo geni, padha bakal njalari nesu ing antarane Islamists amarga ngiyanati.
  48. nazar_0753
    nazar_0753 4 Oktober 2015 18:14
    0
    Militan saka klompok koalisi Jaish al-Fatah wiwit mbatalake pasukane saka kutha Siria Idlib lan pamukiman liyane ing sisih lor-kulon Suriah menyang tapel wates Turki, laporan Komplek militèr-industri karo referensi kanggo koran Libanon As-Safir.
    Kajaba iku, amarga aktivitas penerbangan, para bandit kudu mungkasi serangan ing dataran Sahl el-Gab (provinsi Hama). "Kaya samesthine, ing wilayah iki, tentara Siria lan milisi rakyat uga bisa pindhah ing counterattack ing jam teka," koran nyerat.

    Koyone sliramu para Islamis pancen bakal mungkasi rada cepet, ora kaya p.i.n.d.o.s.o.v. Lan banjur padha bombing kanggo taun, nanging titik sethitik
  49. FEOLA
    FEOLA 4 Oktober 2015 18:25
    +4
    Ingkang utama yaiku perdamaian ing Suriah dibalekake sanalika bisa. Lan wong lanang kita kabeh bali menyang omah kanthi Kamenangan !!!
    1. AlexTires
      AlexTires 4 Oktober 2015 21:47
      0
      Sing paling penting, urip!
  50. 740
    740 4 Oktober 2015 18:44
    -1
    Quote: Hello
    Israel mupangati kabeh pemain utama

    Iki bener, Israel iku penganten mulya, milih calon penganten lanang dhewe, tinimbang nyerahake awake dhewe ing tangane pahlawan lor, sialan, dheweke milih penipu ing luar negeri.aran
    1. Victor
      Victor 4 Oktober 2015 19:12
      -1
      Gelembung, nanging ...
      1. 740
        740 4 Oktober 2015 19:23
        0
        Kutipan: Victor
        Gelembung, nanging ...

        Sarachku kudu reorient dhewe. eseman
        Bubar, Bibi nggawa kita konsultasi karo presiden kita. Mungkin, kepiye carane aku kudu ngomong, wong Israel mikir ngganti atap. Wong-wong Yahudi utamane sensitif nalika ana sing kudu diganti ing urip, yen ora sirah kapak. lan pungkasane urip sing ora seneng ing srengenge Mediterania sing lembut.
        1. Victor
          Victor 4 Oktober 2015 19:30
          0
          Aku njaluk sampeyan. Wong-wong iki, apa Hitler, apa Assad, apa Putin - ONLY PROFIT. Delengen Ukraina - wong-wong Yahudi ing kuwasa, Bandera ana ing wong - lan ora peduli ... d. Lan ewonan mayit ukrov, Rusia, Muslim - sing utama ora ana wong Yahudi sing mati, lan rampokan, rampokan, rampokan ...
          1. 740
            740 4 Oktober 2015 19:38
            0
            Kutipan: Victor
            sing paling penting, ora ana wong Yahudi siji sing mati

            Nanging ora perlu cepet-cepet. Wong-wong ing karusakan fraternal saya tambah nesu. Lan wakil saka wong-wong sing misuwur ora kabeh lunga menyang Amerika Serikat, Inggris, Kanada. Kristallnacht. Lan ora ana sing bisa ditindakake, nanging amarga iku ... wong Yahudi prayoga bakal nandhang sangsara.
            1. Victor
              Victor 4 Oktober 2015 20:12
              +1
              Dadi sing kita ngomong bab - kabeh scum bakal sakabeheng mati ... Aku ora ngomong bab kasunyatan sing wiwit wong Yahudi tegese ala, nanging kedaden karo kita ... Miturut cara, oligarki Rusia banget . .. Nanging sing paling akeh ora valtsmans lan Berezovsky .. ..
              1. 740
                740 4 Oktober 2015 20:21
                +1
                Kutipan: Victor
                Dadi sing kita ngomong bab

                Sampeyan ngerti, aku alon-alon ndeleng situs iki lan ngerteni manawa ana akeh wong Yahudi ing kene, dheweke menarik banget, malah guyon, mung jajahan Israel, aku rumangsa ora ngerti basa Rusia lan mula komunikasi karo pangguna forum lokal lol
                1. Kaiten
                  Kaiten 4 Oktober 2015 21:56
                  -1
                  Kutipan: 740
                  Aku padha kantun basa Rusia lan mulane komunikasi karo anggota lokal forum

                  Utawa mungkin mung ngumpulake informasi, kaya sampeyan babagan kita?
                  1. 740
                    740 4 Oktober 2015 21:58
                    0
                    Kutipan saka Kaiten
                    Kutipan: 740
                    Aku padha kantun basa Rusia lan mulane komunikasi karo anggota lokal forum

                    Utawa mungkin mung ngumpulake informasi, kaya sampeyan babagan kita?

                    Nuwun sewu, kula mboten ngertos info ingkang panjenengan omongaken.
                    1. Kaiten
                      Kaiten 4 Oktober 2015 22:08
                      -1
                      Kutipan: 740
                      Nuwun sewu, kula mboten ngertos info ingkang panjenengan omongaken.

                      Iki lelucon, aja nganti jero. Ya, kita kene kanggo nostalgia.
                      1. 740
                        740 4 Oktober 2015 22:14
                        +1
                        Kutipan saka Kaiten
                        Iki lelucon, aja nganti jero. Ya, kita kene kanggo nostalgia

                        guyonan lucu, aku seneng. ngguyu.sampeyan kabeh plowing kanggo intelijen Yahudi.
                      2. Kaiten
                        Kaiten 4 Oktober 2015 22:26
                        0
                        Kutipan: 740
                        guyonan lucu, aku seneng. .sampeyan kabeh plowing kanggo intelijen Yahudi.

                        Kabeh kajaba aku, aku kerja kanggo pengintaian Birobidzhan.
                      3. 740
                        740 4 Oktober 2015 22:31
                        +1
                        Kowé iku yahudi kang ora lumrah, tembang-tembangmu liya-liyané padha bengok-bengok, jogèd-jogèdan, utawa wong dibuwang ing Kabbalah, lan Kaiten ngluku tanah.
                      4. Kaiten
                        Kaiten 4 Oktober 2015 22:37
                        -1
                        Kutipan: 740
                        Kowé iku yahudi kang ora lumrah, tembang-tembangmu liya-liyané padha bengok-bengok, jogèd-jogèdan, utawa wong dibuwang ing Kabbalah, lan Kaiten ngluku tanah.

                        Ora ana alesan, aku uga, kaya wong liya, ngombe getih bayi-bayi Kristen lan nyurung wong dadi budak (wong dudu Yahudi ora ditawan).
                      5. 740
                        740 4 Oktober 2015 22:40
                        +1
                        Kutipan saka Kaiten
                        Aku ngombe getih bayi Kristen

                        + Bayi Palestina, wong Kristen wis sawetara.
                      6. Kaiten
                        Kaiten 4 Oktober 2015 22:50
                        -1
                        Kutipan: 740
                        + Bayi Palestina, wong Kristen wis sawetara.

                        Saka wong Palestina sing mlarat, sing mung ora ngombe getih: Israel, Assad ing kamp pengungsi, Yordania, Mesir, saiki sampeyan wis diwiwiti (utawa sampeyan mikir wong Palestina ora nglawan ISIS). Ngenteni, ora suwe sampeyan lan kita bakal nggawe alesan kanggo omah lan sekolah sing rusak lan ora ana sing bakal ngrungokake sampeyan yen ana fasilitas militer ing kana.
                      7. 740
                        740 4 Oktober 2015 22:54
                        +1
                        Kutipan saka Kaiten
                        Ngenteni, ora suwe sampeyan lan kita bakal nggawe alesan kanggo omah lan sekolah sing rusak lan ora ana sing bakal ngrungokake sampeyan yen ana fasilitas militer ing kana.

                        Sauntara saiki, kita menehi hadiah sing cerah kanggo sampeyan. Kita ora ngebom sekolah apa wae, kita kerja kanthi jelas miturut tenggat wektu.
                      8. Kaiten
                        Kaiten 4 Oktober 2015 22:59
                        -2
                        Kutipan: 740
                        Sauntara saiki, kita menehi hadiah sing cerah kanggo sampeyan. Kita ora ngebom sekolah apa wae, kita kerja kanthi jelas miturut tenggat wektu.

                        sampeyan ndawakake mangsa padhang kanggo mungsuh kita. Kita ora takon sampeyan iki.
                        Dene sekolah, enteni, isih ana maneh. Sampeyan dhewe durung curiga apa jinis viper (maksudku pers kiwa ing Eropa) sing wis rusak.
                      9. 740
                        740 4 Oktober 2015 23:27
                        +1
                        Kutipan saka Kaiten
                        Paduka mugi karsaa nglajengaken masa depan ingkang padhang tumrap mengsah kawula.

                        lan marang dheweke uga.
                      10. Kaiten
                        Kaiten 5 Oktober 2015 00:30
                        -2
                        Kutipan: 740
                        lan marang dheweke uga.


                        Perdhana mentri kita teka kanggo, kira-kira ngandika, dibagi langit Suriah, iki uga dikenal. Sampeyan bener-bener njupuk peran kita ing wilayah kasebut lan ngusir roh jahat Sunni menyang kandhang (iki minangka tambahan), sekutu paling cedhak sampeyan yaiku Iran (iki minus). Dadi, kita bakal weruh apa sing kedadeyan sabanjure.
                      11. 740
                        740 5 Oktober 2015 01:08
                        +3
                        Kutipan saka Kaiten
                        Kutipan: 740
                        lan marang dheweke uga.


                        Perdhana mentri kita teka kanggo, kira-kira ngandika, dibagi langit Suriah, iki uga dikenal. Sampeyan bener-bener njupuk peran kita ing wilayah kasebut lan ngusir roh jahat Sunni menyang kandhang (iki minangka tambahan), sekutu paling cedhak sampeyan yaiku Iran (iki minus). Dadi, kita bakal weruh apa sing kedadeyan sabanjure.

                        Mesthi wae, kabeh ora kaya ngono. Pacarmu nyurung kabeh wasir kanthi seneng marang kita. Minat bertepatan. ISIS katon luwih medeni kanggo Putin tinimbang Benya, lan dheweke mutusake. disservice kanggo wong-wong mau.
                      12. Kaiten
                        Kaiten 5 Oktober 2015 10:33
                        -2
                        Kutipan: 740
                        Wong lanang sampeyan nyopir kabeh wasir kanthi seneng karo awake dhewe. Kapentingan bertepatan.


                        Tulis lelucon, malah ora ana sing bisa dikomentari. Putin sampeyan ngadeg kanggo mungsuh kita Assad, lan sampeyan ngarepake matur nuwun saka kita kanggo iki???? Omong kosong. Mulane, sampeyan langsung wiwit nerjemahake menyang faktor nasional, padha ngomong, ing rasa sukur iku ciri wong Yahudi, amarga ana nol bantahan kanggo posisi sampeyan. Kita mutusake kanggo ngowahi obrolan kasebut dadi hasutan kebencian etnis.
                      13. 740
                        740 5 Oktober 2015 11:07
                        +3
                        Kutipan saka Kaiten
                        Kita mutusake kanggo ngowahi obrolan kasebut dadi hasutan kebencian etnis.

                        Apa sampeyan. Putin kita ngadeg kanggo mungsuhmu Assad, sing nggawe wong Siria rumangsa luwih apik kanggo sampeyan, amarga dheweke luwih apik tinimbang sekelompok bajingan agama sing nggawe ide nggawe khalifah ing jagad iki. temtunipun ora perlu iki, sampeyan sing pisanan sayangé numpes.
                      14. Kaiten
                        Kaiten 5 Oktober 2015 15:35
                        0
                        Kutipan: 740
                        Apa sampeyan. Putin kita ngadeg kanggo mungsuhmu Assad, sing nggawe wong Siria rumangsa luwih apik kanggo sampeyan, amarga dheweke luwih apik tinimbang sekelompok bajingan agama sing nggawe ide nggawe khalifah ing jagad iki. temtunipun ora perlu iki, sampeyan sing pisanan sayangé numpes.

                        Mung ing kene ana trifle, bapake Assad nglawan kita kaping pirang-pirang kanthi terang-terangan. Anakku masrahake RPG model canggih sampeyan menyang Hizbullah. Dheweke duwe penerbangan (ISIS ora duwe), dheweke duwe tank, lan ISIS duwe dumbbells. Iku luwih apik ora kanggo njaluk dijupuk dening salah siji utawa liyane, ing Assad Mukhabarat ngerti carane moyoki tawanan ora Samsaya Awon saka ISIS, padha mung ora pose kanggo kamera. Kesimpulan: Assad ora luwih disenengi ISIS. Nanging peran Rusia ing babagan iki positif. Rusia ndawakake kejang-kejang rezim Assad lan kanthi mangkono ngrusak ISIS. Kapentingan Israel ing wilayah tartamtu pas, nanging gol sing ditindakake dening Rusia jelas dudu pertahanan Israel, dheweke ora peduli karo Israel. Iku mung kedadeyan.
                      15. 740
                        740 5 Oktober 2015 16:52
                        +3
                        Kutipan saka Kaiten
                        Kesimpulan: Assad ora luwih disenengi ISIS. Nanging peran Rusia ing babagan iki positif. Rusia ndawakake kejang-kejang rezim Assad lan kanthi mangkono ngrusak ISIS. Kapentingan Israel ing wilayah tartamtu pas, nanging gol ngoyak dening Rusia cetha ora nimbali Israel, padha ora Care babagan Israel. Iku mung kedadeyan.

                        Sampeyan ora bisa ndeleng penerbangan Bashar ing jarak sing cedhak, sanajan sampeyan wis sober kaping satus
                        Betapa begja iku pas. Lan wong-wong Yahudi wis aman, lan para militan padha mati - iki sing paling apik kanggo perdana menteri Yahudi. Yen aku wong Israel, aku mesthi bakal ngunggahake roti panggang kanggo pilot Rusia sing gagah nggawa perdamaian. menyang wilayah masalah.. Sampeyan ora katon kaya wong Yahudi bali saka Ukraina .Felt cathetan matur nuwun kanggo Federasi Rusia.
                      16. Kaiten
                        Kaiten 5 Oktober 2015 17:10
                        -1
                        Kutipan: 740
                        Sampeyan ora katon kaya wong Yahudi sing bali saka Ukraina, ana cathetan matur nuwun kanggo Federasi Rusia.


                        Aku lair ing kutha cilik sing jenenge Golyanovo. Ana kahanan pidana paling apik ing Rusia.
                      17. 740
                        740 5 Oktober 2015 17:44
                        +3
                        Kutipan saka Kaiten
                        Kutipan: 740
                        Sampeyan ora katon kaya wong Yahudi sing bali saka Ukraina, ana cathetan matur nuwun kanggo Federasi Rusia.


                        Aku lair ing kutha cilik sing jenenge Golyanovo. Ana kahanan pidana paling apik ing Rusia.

                        Apa sampeyan wis mlayu saka kaadilan Rusia?
                      18. Kaiten
                        Kaiten 5 Oktober 2015 19:46
                        -1
                        Kutipan: 740
                        Apa sampeyan wis mlayu saka kaadilan Rusia?

                        Nalika aku lunga, isih ana kaadilan Soviet, lan yen ana kesempatan kanggo pancing kanggo kula, iku bakal kecanthol lan tinimbang Tengah, iku bakal ninggalake kanggo Timur Jauh.
                        Ora, aku ninggal urip ing Rusia, saka lendhut, saka lawang sing nesu, wong mabuk ing dalan, bolongan ing dalan, saka gopnik ing pekarangan, aku ora pengin anakku ngerti tembung kaya w * d, parky , lsp.
                      19. 740
                        740 5 Oktober 2015 20:06
                        +3
                        Kutipan saka Kaiten
                        Ora, aku ninggal urip ing Rusia, saka lendhut, saka lawang sing nesu, wong mabuk ing dalan, bolongan ing dalan, saka gopnik ing pekarangan, aku ora pengin anakku ngerti tembung kaya w * d, parky , lsp.

                        Aaaaaaaaa, dadi sampeyan estete.
                      20. Kaiten
                        Kaiten 5 Oktober 2015 20:08
                        -1
                        Kutipan: 740
                        Aaaaaaaaa, dadi sampeyan estete.

                        otozh
                      21. 740
                        740 5 Oktober 2015 20:11
                        +3
                        Kutipan saka Kaiten
                        Kutipan: 740
                        Aaaaaaaaa, dadi sampeyan estete.

                        otozh

                        Aku uga duwe cukup kenalan Yahudi sing kesusu kanggo sajarah, adhedhasar alasan padha, taun kepungkur, salah siji saka wong-wong mau menyang Gaza karo kolega kanggo mulihake ketertiban.
                      22. Halo
                        Halo 5 Oktober 2015 20:23
                        0
                        Kutipan: 740
                        Kutipan saka Kaiten
                        Kutipan: 740
                        Aaaaaaaaa, dadi sampeyan estete.

                        otozh

                        Aku uga duwe cukup kenalan Yahudi sing kesusu kanggo sajarah, adhedhasar alasan padha, taun kepungkur, salah siji saka wong-wong mau menyang Gaza karo kolega kanggo mulihake ketertiban.

                        Ora ana sing ngomong yen gampang.
                      23. 740
                        740 5 Oktober 2015 20:31
                        +2
                        Quote: Hello
                        Ora ana sing ngomong yen gampang.

                        Ing Course, wong lanang marang.
                      24. Komentar wis dibusak.
    2. Kaiten
      Kaiten 4 Oktober 2015 21:51
      0
      Kutipan: 740
      Iki bener, Israel iku penganten mulya, milih calon penganten lanang dhewe, tinimbang nyerahake awake dhewe ing tangane pahlawan lor, sialan, dheweke milih penipu ing luar negeri.

      Bisnis dokter. Amarga dheweke, Israel pindhah saka USSR.
      1. 740
        740 4 Oktober 2015 21:55
        +2
        Kutipan saka Kaiten
        Kutipan: 740
        Iki bener, Israel iku penganten mulya, milih calon penganten lanang dhewe, tinimbang nyerahake awake dhewe ing tangane pahlawan lor, sialan, dheweke milih penipu ing luar negeri.

        Bisnis dokter. Amarga dheweke, Israel pindhah saka USSR.

        Apa sampeyan isih tersinggung?
        1. Kaiten
          Kaiten 4 Oktober 2015 22:09
          -2
          Kutipan: 740
          Apa sampeyan isih tersinggung?

          Nanging kenapa sampeyan takon? (pitakonan ;))
          1. 740
            740 4 Oktober 2015 22:18
            +2
            Kutipan saka Kaiten
            Kutipan: 740
            Apa sampeyan isih tersinggung?

            Nanging kenapa sampeyan takon? (pitakonan ;))

            Yagene kowe mangsuli pitakon nganggo basa Ibrani? nglirik
            1. Kaiten
              Kaiten 4 Oktober 2015 22:23
              -1
              Kutipan: 740
              Yagene kowe mangsuli pitakon nganggo basa Ibrani?

              Inggih, mung kanggo sampeyan ing rahasia, Aku bakal mbukak rahasia elek: "Aku iki wong Yahudi." Punika ambush kuwi.
              1. 740
                740 4 Oktober 2015 22:26
                +1
                Kutipan saka Kaiten
                "Aku wong Yahudi". Punika ambush kuwi.

                Nuwun sewu tresna Kandhanana, apa ana wong ing kene sing ngumpulake informasi babagan wong Yahudi (sampeyan nggumunake komentar sampeyan)?
                1. Kaiten
                  Kaiten 4 Oktober 2015 22:32
                  -1
                  Kutipan: 740
                  Aku simpati, ujare, apa ana wong ing kene sing nglumpukake informasi babagan wong Yahudi (sampeyan nggumunake komentar sampeyan)?

                  akeh banget. Saka potongan informasi sing beda-beda, sampeyan bisa mbangun kabeh segmen informasi. Contone, siji nulis nomer unit, liyane jeneng komandan, gambar katelu ing latar mburi peralatan. Punika laporan menyang Mossad.
                  1. 740
                    740 4 Oktober 2015 22:35
                    +3
                    Kutipan saka Kaiten
                    Saka informasi sing beda-beda, sampeyan bisa mbangun kabeh segmen informasi, contone, nulis nomer unit, sing liyane jeneng komandan, gambar katelu dhewe ing latar mburi peralatan.

                    Lan papat grazes kabeh dhewe lan nggawe manawa padha ora ngandika kakehan.
                    1. Kaiten
                      Kaiten 4 Oktober 2015 22:45
                      -1
                      Kutipan: 740
                      Lan papat grazes kabeh dhewe lan nggawe manawa padha ora ngandika kakehan.

                      Rampung bener. sampeyan wis mbukak kita.
                      1. 740
                        740 4 Oktober 2015 22:48
                        +1
                        Ngomong babagan Mikhan, dheweke kaya kapal perang, mung komandan.
                      2. Kaiten
                        Kaiten 4 Oktober 2015 22:53
                        0
                        Kutipan: 740
                        Ngomong babagan Mikhan, dheweke kaya kapal perang, mung komandan.

                        Crypto-Yahudi utama ing situs kasebut. Dilarang takon babagan dheweke, supaya ora mbukak legenda.
                      3. 740
                        740 4 Oktober 2015 22:55
                        +1
                        Mesthi, aku bakal ngomong karo dheweke sesuk.
                      4. Kaiten
                        Kaiten 4 Oktober 2015 23:00
                        0
                        Kutipan: 740
                        Mesthi, aku bakal ngomong karo dheweke sesuk.

                        Ora ngaku, nyiksa karo daging babi.
                      5. kadipaten
                        kadipaten 5 Oktober 2015 10:58
                        +3
                        Ing endi sampeyan bisa nemokake daging babi kosher? recourse Saka biasane, dheweke bisa mbuwang sirip. aran