Pasukan keamanan Ukraina nampa kompleks anti-tank anyar

36
Kepala Departemen Dalam Negeri Ukraina, Arsen Avakov, ujar manawa kompleks anti-tank mobile anyar "Stugna-P" sing dikembangake dening Biro Desain Kyiv Negara "Luch" adhedhasar CF MOTO TRACKER wis mlebu layanan karo Angkatan Bersenjata. Pasukan saka Ukraina.



"Sistem kontrol lan navigasi semi-otomatis sing cepet lan gampang kanggo tembakan, mobilitas ndadekake bisa ngatasi misi pertempuran ngancurake peralatan lan tenaga musuh: ing lingkungan sing ganti kanthi cepet, medan kasar, nggunakake efek kejutan saka serangan sing nggegirisi. Durung dadi Javelin, nanging kanggo sawetara tugas, misil Ukrainia ora kalah karo misil Amerika. gaman", - koran kasebut ngutip pesen menteri ing Facebook. "Ndeleng".

Avakov nyathet yen komplek 100 mm nduweni jarak tembak maksimal 5 kilometer. Iki nggunakake amunisi 24.5 kilogram kanthi rating tembus waja paling sethithik 550 mm.

Wigati dicathet yen ing dina Jumuah, rembugan dianakake antarane para pamimpin Normandia Four, sajrone persetujuan kasebut ditindakake babagan penarikan senjata kanthi kaliber kurang saka 100 mm.

Presiden Ukraina Petro Poroshenko uga ujar manawa panguwasa AS mutusake kanggo nyedhiyakake militèr Ukraina nganggo model senjata pertahanan anyar.

"Dheweke (Barack Obama) ngandhani yen dheweke wis mlebu pesenan sing cocog babagan transfer senjata anyar menyang Ukraina, sing kita butuhake kaya udhara, amarga iki minangka senjata pertahanan, iki minangka stasiun baterei kontra jarak jauh sing ngidini kita nambah. kegiatan kemampuan pertahanan pasukan Ukrainia," ndadékaké tembung RIA "Kabar".
  • http://i.ytimg.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    5 Oktober 2015
    Durung Javelin, nanging kanggo sawetara tugas, senjata Ukrainia ora kalah karo misil Amerika, "koran Vzglyad ngutip pesen menteri ing Facebook.

    Iku bakal perlu kanggo milisi kanggo privatize saperangan saka iku kanggo sinau lan test ing laku.


    Iki minangka stasiun baterei kontra jarak jauh sing ngidini kita nambah kegiatan kemampuan pertahanan tentara Ukraina.

    Iki minangka sumber emisi radio sing kuat lan bisa dadi target serangan ...

    sing pengin bisa maca artikel bab wong-wong mau.

    http://army-news.ru/2015/02/o-vozmozhnostyax-kontrbatarejnoj-borby/

    .... lapisan peralatan militer sing menarik banget.
    1. +6
      5 Oktober 2015
      Ilustrasi kanggo artikel kasebut ora nuduhake inti saka warta kasebut. wassat
      Yen kita ngomong babagan "Stugna-P" adhedhasar CF MOTO TRACKER, mula foto kasebut kudu kaya mangkene:


      1. + 10
        5 Oktober 2015
        Lan asil iki
      2. +4
        5 Oktober 2015
        Kutipan saka: prosto_rgb
        Yen kita ngomong babagan "Stugna-P" adhedhasar CF MOTO TRACKER

        "Truk bermotor" kasebut ing situs pengeboran kita digunakake kanggo mindhah wilayah kasebut lan ngangkut kargo sing gedhe banget nganti 500 kg. Kacepetan nganti 60 km / h.
        Foto kaloro dadi, menyang "numpuk". Mungkin padha njupuk "mototruckers" iki saka toko dolanan?
      3. +2
        5 Oktober 2015
        Lara - dheweke uga lara ing Ukraina, musim dingin ana ing irung, lan dheweke ngimpi senjata - wong bodho .
      4. 0
        5 Oktober 2015
        tentara Ukraina

        pasukan Ukraina.....m-ya...prajurit dadi sampeyan lan razedak!!!
        Prajurit, kowe nglawan sapa...?! Marang wong wadon, bocah lan wong tuwa...?! Bravo! Wong lanang sejatine mung ..., kenapa sampeyan prajurit sing wani, apa sampeyan ora ngumumake perang marang Kita, "penjajah" Rusia ... ??? Dadi dheweke bakal perang ..., nyatane, kaya wong lanang (lan ora kaya wong Amerika), kanthi sikil sing padha, karo wong sing sehat kaya awake dhewe !!!
        Oh ya! Sampeyan bakal nuduhake kita luwih!
      5. +4
        5 Oktober 2015
        Ilustrasi kanggo artikel kasebut ora nuduhake inti saka warta kasebut. wassat
        Yen kita ngomong babagan "Stugna-P" adhedhasar CF MOTO TRACKER, mula foto kasebut kudu kaya mangkene:
        Kanggo Ukraina, iku larang, iki pilihan budget.
    2. +4
      5 Oktober 2015
      Quote: LYOKHA padha
      Iki minangka sumber emisi radio sing kuat lan bisa dadi target serangan ...

      Iku ora kasunyatan. Ana stasiun pasif sing nglacak jejak IR amunisi. Sampeyan ora bakal nemokake iki. Ora jelas stasiun endi sing bakal dipasang dening borjuis. Nyuwun
      1. +1
        5 Oktober 2015
        Quote: profesor
        Iku ora kasunyatan. Ana stasiun pasif sing nglacak jejak IR amunisi.

        Informasi cilik bocor menyang pers lan kita ngomong babagan radar AN / TPQ-36
    3. +1
      5 Oktober 2015
      Iku bakal perlu kanggo milisi kanggo privatize saperangan saka iku kanggo sinau lan test ing laku.

      Aku maca comparison saka Sugna karo Cornet dina liyane. Umumé, padha banget karo ciri lan prinsip operasi.
      Pitakonan mung linuwih lan kemampuan kanggo nggunakake.
      Komplek cukup abot kanggo nindakake, lan ing instalasi ing BM - kanggo nginstal quadric-tracker ora cukup ing kabeh. Kelas perlindungan kru - minus 5.

      Nanging versi Rusia saka instalasi seluler Komplek cukup apik:
  2. + 14
    5 Oktober 2015
    Menteri Menteri Dalam Negeri menehi senjata anyar kanggo tentara! Wong bodho!
    1. +6
      5 Oktober 2015
      Kutipan: Barboskin
      Menteri Menteri Dalam Negeri menehi senjata anyar kanggo tentara! Wong bodho!

      Inggih, inggih. Lan Senya wingi ngirim prvosecov menyang polisi anyar. Impor substitusi ing Ukrainia.
    2. +4
      5 Oktober 2015
      Negara Sakit! Lumayan lara ..... Jebule kabeh ana ing kono pancen ala, nganti para menteri semu ora ngerti apa sing kudu ditindakake!
      1. +2
        5 Oktober 2015
        Kutipan: Zyablitsev
        Ketoke kabeh dadi ala ana sing pseudo-menteri ora ngerti apa karo wong-wong mau!


        Inggih, Aku sing padha wis ora lali carane nyolong dhuwit. Dheweke nggawe telung komplek, lan ngethok adonan dadi 30 (iki aku, contone)
  3. +9
    5 Oktober 2015
    Komplek iki diadopsi dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2011, nanging durung dikirim wiwit wektu iku. Dadi meh padha karo desain "Cornet" kita, ora diprodhuksi sacara mandiri dening Ukraina, nanging mung karo Belarus.
    1. +5
      5 Oktober 2015
      [quote = svp67] Komplek iki diadopsi dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2011, nanging durung dikirim wiwit wektu iku. /kutipan]
      Opo sing iso tak unekke. Kabeh "anyar" wis lali lawas.
      1. +1
        5 Oktober 2015
        Kutipan: Kos_kalinki9
        Opo sing iso tak unekke. Kabeh "anyar" wis lali lawas.

        Pitakonan iku beda. Tegese Ukraina duwe dhuwit kanggo tuku ing Belarus, ya, dheweke ora nindakake kiriman kanthi gratis ...
        1. +7
          5 Oktober 2015
          tanke
          Kutipan saka: svp67
          Tegese Ukraina duwe dhuwit kanggo tuku ing Belarus, ya, dheweke ora nindakake kiriman kanthi gratis ...

          Apa sing durung "disedhiyakake" Petya? Lan operator personel lapis baja lan tank anyar. Bubar dheweke janji bakal mulihake armada lan Angkatan Udara, kanggo nggawe mesin kanggo misil Amerika. Wektu kanggo ngeculake buku janji sing dijenengi Poroshenko. Dadi sampeyan ora bisa ngelingi kabeh.
          1. +2
            5 Oktober 2015
            Wektu kanggo ngeculake buku janji sing dijenengi Poroshenko. Dadi sampeyan ora bisa ngelingi kabeh.
            Wis ana koleksi karya ing nomer n volume, utamané iki tyshshavden, nulis mudhun)))
        2. +3
          5 Oktober 2015
          Pitakonan iku beda. Tegese Ukraina duwe dhuwit kanggo tuku ing Belarus, ya, dheweke ora nindakake kiriman kanthi gratis ...
          Apa jenis dhuwit ana? kanggo kabeh telung conto ostentatious, supaya ora njupuk akeh, lan banjur song lawas bab utama bakal miwiti maneh - omeriga pamagi, menehi zhuvelins, uga, Panikovsky (menehi millen, uga, menehi kula yuta) ing wangun sing paling murni)))
    2. +2
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka: svp67
      Komplek iki diadopsi dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing 2011, nanging durung dikirim wiwit wektu iku. Dadi meh padha karo desain "Cornet" kita, ora diprodhuksi sacara mandiri dening Ukraina, nanging mung karo Belarus


      Ide kasebut narik kawigaten, mung komplek sing cocok kanggo wong Papua lan kanggo pameran, ing permusuhan nyata bakal nyebabake pati petungan utawa ninggalake instalasi menyang mungsuh. Ing kasunyatan, iku ora beda saka Komplek Soviet, mung karo remot kontrol, mung yen sawise dijupuk Cornet padha ngangkat munggah lan kiwa, sampeyan isih kudu bali menyang Stugna, lan iki nalika mungsuh shelling posisi ( Aku nimbang pilihan nalika posisi ditemokaké sawise dijupuk, karo opsi liyane aku ora weruh entuk manfaat liyane saka biaya lan kerumitan. Sing paling pinter ora bakal bali kanggo instalasi, nanging "cyborgs" - padha langgeng, bisa. Umumé, kanggo njaga gagasan desain dhewe lan ngembangake teknologi, perkara kasebut perlu, nanging liyane minangka pitakonan.
    3. Komentar wis dibusak.
  4. +3
    5 Oktober 2015
    Apa isih ana produksi ing Ruin??? Luwih kaya omong kosong liyane katon kaya.
  5. +4
    5 Oktober 2015
    PR, crita medeni liyane kanggo Rusia, tinimbang, iki mung salinan sing dilebokake ing Angkatan Bersenjata Ukraina lan dilebokake ing seri dhuwit sing dibutuhake lan ora cilik, sing mung ora ana ing dill ...
    1. +4
      5 Oktober 2015
      Kutipan: Volka
      Dilebokake ing Angkatan Bersenjata Ukraina lan dilebokake ing seri dhuwit sing dibutuhake lan ora cilik, sing ora ana dill kanggo iki ...
  6. +6
    5 Oktober 2015
    Avakov nyathet yen komplek 100 mm nduweni jarak tembak maksimal 5 kilometer. Iki nggunakake amunisi 24.5 kilogram kanthi rating tembus waja paling sethithik 550 mm.

    Kanggo asor manteb ing ati saka MBTs modern ing proyeksi frontal, seng nembus waja wis cetha ora cukup. ora
    Wigati dicathet yen ing dina Jumuah, rembugan dianakake antarane para pamimpin Normandia Four, sajrone persetujuan kasebut ditindakake babagan penarikan senjata kanthi kaliber kurang saka 100 mm.

    Apa hubungane karo ATGM, sing pancen durung ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina?
    Presiden Ukraina Petro Poroshenko uga ujar manawa panguwasa AS mutusake kanggo nyedhiyakake militèr Ukraina nganggo model senjata pertahanan anyar.

    "Dheweke (Barack Obama) ngandhani yen dheweke wis nandhatangani pesenan sing cocog babagan transfer senjata anyar menyang Ukraina, sing kita butuhake kaya udhara, amarga iki minangka senjata pertahanan, iki minangka stasiun baterei kontra jarak jauh sing ngidini kita nambah. kegiatan kemampuan pertahanan pasukan Ukrainia, "ujare marang RIA Novosti.

    Kabeh dicampur ing publikasi iki, lan wong lan jaran ... wassat

    Apa stasiun pengintaian artileri sing direncanakake Amerika bakal disedhiyakake karo adopsi ATGM anyar? wong bodho
  7. -1
    5 Oktober 2015
    Ya, sampeyan ndeleng instalasi lemah, ing instalasi kasebut ora bakal tahan siji tembakan.
    1. +3
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka Koronic
      Ya, sampeyan ndeleng instalasi lemah, ing instalasi kasebut ora bakal tahan siji tembakan.

      Anehe, iku slamet.
      Lan apa masalah karo bagean lemah? Yen bisa kanthi luwih rinci, apa kesalahan desain sing ora menehi kesempatan kanggo urip sanajan siji peluncuran?
      Liyane saka negara asal?
    2. +1
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka Koronic
      ing instalasi kuwi, iku ora bakal tahan siji dijupuk.

      Dadi awet. Siji dijupuk. Banjur TPK dibuwang, sing anyar dipasang. Lan apa masalahe?
  8. +2
    5 Oktober 2015
    Ing tembung, sanajan padha sarujuk kanggo mundur saka senjata, padha isih nyepakaké kanggo perang. Kanthi Rusia, mbokmenawa. Aja nguciwani pemimpi Kyiv. Lan supaya padha ora duwe apa-apa kanggo seneng. Delengen sedhih Petya mlaku-mlaku, jebule malah ora menehi mabuk.
  9. +4
    5 Oktober 2015
    Piye wae 9M135 katon luwih dipercaya.
  10. +3
    5 Oktober 2015
    Quote: LYOKHA padha
    Iku bakal perlu kanggo milisi kanggo privatize saperangan saka iku kanggo sinau lan test ing laku.

    Ing endi aku bisa njaluk mau? .. Salinan siji iku siji bab (pinten sing wis ana), lan kanggo nyebarake produksi massal, sampeyan kudu dhuwit + industri + tes ing pasukan lan maneh dhuwit + industri.
    1. +1
      5 Oktober 2015
      Ing UKRAINE, kabeh didol, loro nyawa lan awak saka Svidomo kanggo n ... th jumlah duwit.
  11. PiP
    +4
    5 Oktober 2015
    Iku dadi ridiculous nalika "Menteri Dalam Negeri" wuwus babagan senjata anti-tank, lan dudu wakil saka Departemen Pertahanan. Kayane senjata iki bakal digunakake karo polisi lalu lintas.
    1. +4
      5 Oktober 2015
      Lan ing antarane kaklovs, sapa sing pisanan mlebu ing Mordobook, dheweke tweets.
      negatif
  12. +3
    5 Oktober 2015
    "Stugna-P", digawe dening biro desain Kyiv "Luch" ing 2010. Ing 2013, desainer Luch ngembangake sistem rudal anti-tank portabel RK-3 Korsar. Sayange, ing taun 2014, nganti 10 komplek Stugna-P diprodhuksi, lan RK-3 Korsar ora dilebokake ing produksi (Kanggo mbandhingake: komplek Cornet Rusia, padha karo karakteristik Stugna-P, dirilis ing nomer. 35 ewu keping)
    rincian liyane ing https://inforesist.org/ubijcy-tankov-ptrk/
  13. +3
    5 Oktober 2015
    Mobilitas? Kuwat karo 50 kg ing mburi sampeyan ora bisa mbukak.
    1. +1
      5 Oktober 2015
      Sampeyan duwe prajurit ing ara-ara samun mlaku 40 kilometer karo peralatan kurang saka 60 kilogram.
      1. +1
        5 Oktober 2015
        Kutipan: Vadim237
        Sampeyan duwe prajurit ing ara-ara samun mlaku 40 kilometer karo peralatan kurang saka 60 kilogram.

        Padha mlaku luwih akeh, nanging ora 60 kg. Kira-kira 60 kg iku dongeng. Nanging, 50 kg kanggo sistem kasebut akeh banget. Relief dibutuhake kanthi cepet.
  14. +1
    5 Oktober 2015
    Barang normal. Dibukak, dheweke digs.
    1. 0
      5 Oktober 2015
      Kutipan saka roskot
      Barang normal. Dibukak, dheweke digs.

      Dig munggah kendaraan mungsuh, mbabarake ing lapangan.
  15. 0
    5 Oktober 2015
    Stugna-P nduweni kaliber 130mm, ora 100mm.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"