Militer Rusia lan Israel miwiti konsultasi babagan Suriah

81
Perdana Menteri Israel ujar manawa Israel ora bakal nyuda hubungane karo Rusia menyang negara perang dingin liyane. Mulane, miturut Benjamin Netanyahu, Kementerian Pertahanan Israel mutusake kanggo miwiti konsultasi karo struktur militer Rusia babagan kemungkinan tumindak kontra-terorisme bebarengan.

Militer Rusia lan Israel miwiti konsultasi babagan Suriah


Miturut Netanyahu, Israel "pengin operate bebas ing Suriah, nalika ora melu ing clashes acak karo klompok militèr Rusia operasi ing negara iki."

Elinga yen sadurunge tentara Israel, nanggepi shelling sing ditindakake saka wilayah Siria, nglakokake serangan artileri khusus ing posisi pasukan pemerintah Siria, nyatakake yen malah Bashar al-Assad tanggung jawab kanggo provokasi dening teroris.

RIA News nyathet pratelan dening pejabat Israel sing ngonfirmasi tembung yen militer Israel lan Rusia miwiti konsultasi:

Dina Selasa, 6 Oktober, Wakil Kepala Staf Israel Yair Golan bakal ketemu karo mitra Rusia Nikolai Bogdanovsky. Rapat kasebut bakal dianakake ing Tel Aviv lan bakal dadi bagean saka kunjungan rong dina dening delegasi militer Rusia menyang Israel. Bakal ngrembug, utamane, koordinasi tumindak ing wilayah kasebut.
  • www.youtube.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

81 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    6 Oktober 2015 06:37
    Militer Rusia lan Israel miwiti konsultasi babagan Suriah


    stlashnoo ..... dumadakan padha ora sengaja nembak pilot Israel liwat SYRIA ...

    Lan ana repes rolas sing pengin Fry pilot Yahudi ing kandhang.

    Aku gumun karo wong-wong Yahudi ... ing upaya kanggo ngganggu ASADA, dheweke siap nempelake sirahe menyang rahang setan lan nggawe kesepakatan karo dheweke.
    1. + 16
      6 Oktober 2015 07:02
      Sekutu utama ing wilayah AS. AS ora bakal nyetujoni serangan marang "oposisi moderat". Wong Israel ora bakal nyetujoni inaction. Dadi wong-wong mau nyerang pasukan pemerintah. Kabeh padha seneng. munafik!
      1. + 12
        6 Oktober 2015 07:18
        Lha wong Yahudi, mula kowé mesthi kudu dadi sisihanku, kajaba aku, ing jam X, bakal padha nulungi!
        1. +4
          6 Oktober 2015 08:05
          Kutipan saka: kod3001
          Saliyane kita, ing jam X, dheweke bakal menehi bantuan!

          Aku yakin dheweke ngerti. Nanging prioritas utama kanggo wong-wong Yahudi wis mesthi wis lan bakal dhuwit, lan mung sing duwe luwih saka iku, i.e. USA. Nyatane, dheweke kepengin ngidoni ora mung marang wong liya, nanging uga kanggo awake dhewe. Sayange, nganti saiki perang lan teroris luwih nguntungake kanggo kantong dhuwit Yahudi ing Washington tinimbang kerjasama damai karo jagad Arab.
          1. +3
            6 Oktober 2015 09:05
            Wong-wong Yahudi manggon ing panggonan sing luwih apik, yaiku. ing AS. Lan Israel, ketoke, mung instrument saka kawicaksanan Amérika lan panggonan kang paling "frostbitten". Dheweke kudu rembugan babagan kabutuhan apa wae karo Rusia.
        2. 0
          6 Oktober 2015 08:10
          Biasane jam siji X mau x sing bakal nyilihake tangan ngguyu ternyata lucu. Kaping pisanan organ kasebut nganggo huruf kapital, kaping pindho nganggo huruf cilik. ngguyu
        3. +4
          6 Oktober 2015 09:31
          Ing mratelakake panemume, anane khalifah donya, ing asas, ora kalebu eksistensi Israel ...
        4. +1
          6 Oktober 2015 11:10
          Lan padha pracaya yen kanca paling apik iku Amerika Serikat, ngendi wong Yahudi uga mrentah, lan kanggo dangu. Amerika Serikat nyedhiyakake senjata, kalebu teknologi nuklir, kanthi rutin mbantu dhuwit, nuduhake intelijen lan teknologi.
        5. -1
          6 Oktober 2015 16:33
          kita wis dianakaké ing taun Perang Donya II lan ing PBB nalika voting kanggo nggawe Israel lan sak perang pisanan karo Arab, lan saiki kita nampa ipat-ipat lan wishes kanggo pati cepet, aja nindakake kabecikan kanggo a Yahudi lan sampeyan ora bakal nampa piala ing bali!
      2. SSR
        +6
        6 Oktober 2015 07:20
        Kutipan saka obraztsov
        Sekutu utama ing wilayah AS. AS ora bakal nyetujoni serangan marang "oposisi moderat". Wong Israel ora bakal nyetujoni inaction. Dadi wong-wong mau nyerang pasukan pemerintah. Kabeh padha seneng. munafik!

        Dadi perasaan saka artikel kasebut yaiku Bibi pengin bebas nyerang Hizbullah lan dudu ISIS. Soko painfully licik kabeh katon.
        1. 0
          6 Oktober 2015 09:56
          Kutipan saka S.S.R.
          Bibi pengin bebas nyerang Hizbullah lan dudu ISIS.

          Mangkono uga. Hizbullah nolak, ora pengin manut Israel, nanging ISIS adoh lan ora ngganggu wong Yahudi. Kajaba iku, dheweke entuk impen sing padha karo FSA, lan antek-antek kaya Bibishka, nggulingake pamrentahan sing dipilih kanthi demokratis. Lan janjian anak didik.
      3. +4
        6 Oktober 2015 07:48
        Aja lali yen ing rembugan ing program nuklir Iran, Obama "nyerah" Israel, lan dipigura iku kaping pindho ing Eropah. nganti wektu iku nganti padha milih presiden anyar AS. Lan ing ngendi dheweke bakal ngowahi roda kebijakan luar negeri AS. Malah saiki, Obama ora duwe peran gedhe ing politik AS, lan ora suwe dheweke bakal dadi bebek pincang. Obama ora bakal nindakake. apa-apa saiki kanggo ngrusak Demokrat.
      4. +3
        6 Oktober 2015 08:58
        Benya sing sombong, sing janji bakal ngebom sistem pertahanan udara Rusia yen dikirim menyang Suriah, dumadakan ngganti nesu dadi welas asih lan ngobahake buntute kaya asu ...
        Aku temen maujud sing padha saiki dhawuh dalan menyang Suriah. Sirah bakal langsung dicopot.
        1. +1
          6 Oktober 2015 12:00
          Quote: Bison
          dumadakan diganti nesu dadi welas asih

          Cukup model prilaku normal saka "wong sing dipilih Gusti Allah". Yen impudence "ora saluran", mode licik diuripake.
      5. 0
        6 Oktober 2015 12:04
        Kutipan saka obraztsov
        Elinga yen sadurunge tentara Israel, nanggepi shelling sing ditindakake saka wilayah Siria, nglakokake serangan artileri khusus ing posisi pasukan pemerintah Siria, nyatakake yen malah Bashar al-Assad tanggung jawab kanggo provokasi dening teroris.

        wong Yahudi mangkono mung ndhukung ISIS kabeh wektu, ing pesenan saka sadulur ireng amba. Ya, kanthi cara liya, kayata nyegah panyedhiya senjata menyang Hizbullah
    2. 0
      6 Oktober 2015 07:38
      Quote: LYOKHA padha
      Aku gumun karo wong-wong Yahudi ... ing upaya kanggo ngganggu ASADA, dheweke siap nempelake sirahe menyang rahang setan lan nggawe kesepakatan karo dheweke.

      Wiwit jamané Musa, wong-wong mau saora-orané wis nggawé perjanjian karo Sétan, sing nyebut dhèwèké ”Gusti Allahé para leluhuré Israèl”, dadi pirantiné.

      Lan wong Turki, Kurdi, lan wong-wong Yahudi uga kepengin ngrusak Siria. Saben uwong ora gelem ngrebut sepotong Suriah yen bisa ngrusak.
      1. +1
        6 Oktober 2015 10:28
        Setan uga malaekat! Lan ora ana prejudis ing bab iki. Iblis iku malaekat ireng kaping 13, lan apa kita ora nggawe kesepakatan karo dheweke?
        1. +2
          6 Oktober 2015 12:32
          Quote: Amur
          Sétan uga malaékat, lan ora ana prejudis ing bab iki.

          Piye perasaanmu babagan homo, mabuk, pedofilia lan satanisme liyane?

          Quote: Amur
          Iblis minangka malaekat ireng kaping 13 lan apa awake dhewe nggawe kesepakatan karo dheweke?

          Setan, Gusti, Allah, Yehuwa, Yahweh, iki kabeh jeneng siji karakter ing crita rakyat Yahudi. Lan ora cocog karo wong Rusia kanggo nggawe kesepakatan karo dheweke.
          1. +2
            6 Oktober 2015 12:50
            Piye perasaanmu babagan homo, mabuk, pedofilia lan satanisme liyane?
            Negatif banget
            [quote = Amur] Iblis minangka malaikat ireng kaping 13 lan apa awake dhewe ora nggawe kesepakatan karo dheweke? [/ kutipan]
            Setan, Gusti, Allah, Yehuwa, Yahweh, iki kabeh jeneng siji karakter ing crita rakyat Yahudi. Lan ora cocog karo wong Rusia kanggo nggawe kesepakatan karo dheweke. [/ Quote]
            Nanging ing kene kabeh luwih rumit, yen Kitab Suci, Kitab Suci, Injil, Ortodoks ing basa Rusia iku dongeng Yahudi, mula aku ora bisa ngomong apa-apa, sanajan aku sesat lan atheis, aku wis biasa ngajeni wong liya iman lan panemune wong liya.
            1. 0
              6 Oktober 2015 15:39
              Quote: Amur
              Nanging ing kene kabeh luwih rumit.Yen Kitab Suci, Kitab Suci, Injil

              Lan sampeyan maca Prajanjian Lawas. Film horor Hollywood gugup ngrokok. Lan ya, ana akeh kitab suci. Tumrape wong-wong sing seneng nyemak Injil, sing kaya-kaya padha pracaya, aku bakal ngomong yen separo saka wong-wong suci saka Prajanjian Lawas. Ya, lan Gusti Yesus piyambak ing Injil ngandika - "30. Aku lan Sang Rama iku siji." ( Injil Yokanan 10:30 ).

              Quote: Amur
              Ortodoks ing Rusia

              Ortodoks wiwit diarani ing Rusia sawise reformasi Nikon. Sadurunge iku bener. Ya, lan sing, kaya sing dikandhakake, dileksanakake dening geni lan pedhang.

              Quote: Amur
              Senajan aku iki sesat lan atheis, aku wis biasa ngajeni iman lan pendapate wong liya.

              Dadi, sampeyan bakal ngurus Alkitab nganggo potlot lan stiker kanggo mbantu sampeyan.
    3. VP
      +1
      6 Oktober 2015 07:46
      Padha ora kuwatir bab Assad, nanging Hizbullah, karo kang Israel wis ramseys pancet.
      Masalahe yaiku Hizbullah ndhukung Assad lan Assad nyedhiyakake dheweke.
      1. SSR
        +4
        6 Oktober 2015 09:09
        Kutipan saka VP
        Padha ora kuwatir bab Assad, nanging Hizbullah, karo kang Israel wis ramseys pancet.
        Masalahe yaiku Hizbullah ndhukung Assad lan Assad nyedhiyakake dheweke.

        Banjur terus nganti pungkasan. Ora Assad, nanging Iran, lan bakal katon, kok Israel ana ing histeria anti-Iran, tangan histeris ing tangan karo monarki Arab? Kayane padha manunggal dening demokrasi!)))
  2. +3
    6 Oktober 2015 06:40
    Kita wis menehi tandha kaping pindho, mabur kanggo riko. Ngerti.)
    1. +4
      6 Oktober 2015 06:46
      Kita mabur kanggo ngunjungi Turki. Nanging wong Turki durung kesusu kanggo nuduhake pangerten babagan wayahe politik saiki. nglirik Padha wedi, panimaesh. Ya, ora ana apa-apa, ana dokter sing sabar, sopan lan gigih ing Angkatan Bersenjata VF.
  3. + 18
    6 Oktober 2015 06:44
    Siji bab sing nyenyamah wong Siria Assad, liyane kanggo njaluk balesan saka Rusia, kualitas tayangan beda.
    1. +6
      6 Oktober 2015 06:48
      Kutipan: shinobi
      Kualitas tayangan beda-beda.

      Saiki Profesor bakal nerangake kabeh babagan sampeyan ... nglirik
      1. + 13
        6 Oktober 2015 07:02
        Saiki Profesor bakal nerangake kabeh babagan sampeyan ...


        Aku tresna marang profesor ... senadyan posisi ngelawan ing akeh iku.

        Iki mbok menawa siji-sijine wong saka ISRAEL sing mbuktekake kanthi yakin marang kita babagan kasunyatan ...
        ojo nyinggung dheweke... tanpa dheweke forum bakal rada pucet.
    2. +3
      6 Oktober 2015 08:13
      Profesor minangka pribadine sing luar biasa lan perlu banget ing VO. Sampeyan kudu nulis layang kolektif marang dheweke, supaya dheweke ora mikir babagan ninggalake. Aku serius.
  4. +4
    6 Oktober 2015 06:44
    Mung kanthi njaga sikap sing angel ing Suriah, Rusia bakal meksa kabeh wong njupuk tindakan koalisi sing terkoordinasi.
    1. +7
      6 Oktober 2015 06:50
      Kutipan: GloomyHedgehog
      Rusia bakal meksa kabeh wong kanggo koordinasi aksi koalisi

      Mergo aku durung krungu bab tumindak koalisi Barat. Yen ana, mung ing tembung.
      1. 0
        6 Oktober 2015 08:14
        Boltology minangka ilmu sing ketagihan. ngguyu
      2. +3
        6 Oktober 2015 11:06
        Yen wong wuta ora weruh Srengenge, iki ora ateges ora ana.
        Sampeyan duwe memori cah wadon ... Lemah ngelingi bombing Serbia? Lan Libya?
  5. +7
    6 Oktober 2015 06:47
    Israel pengin tumindak kanthi bebas ing Suriah

    tentara Israel ... nindakake serangan artileri mung babagan posisi pasukan pamaréntah Siria

    Israel ngrebut Dataran Tinggi Golan saka Suriah ing Perang Enem Dina nalika Juni 1967. Wilayah kasebut sacara resmi dicaplok ing taun 1981. Alami, dheweke pengin luwih akeh. Lan dheweke ora ujar manawa bakal nglawan "terorisme" utawa ing sisih koalisi, nanging mung "pengin tumindak kanthi bebas" ing wilayah negara liya.
    1. +1
      6 Oktober 2015 12:08
      Kutipan saka mainbeam
      Lan dheweke ora ujar manawa bakal nglawan "terorisme" utawa ing sisih koalisi, nanging mung "pengin tumindak kanthi bebas" ing wilayah negara liya.

      Sampeyan uga weruh. apik hi
    2. +1
      6 Oktober 2015 12:09
      Lha, yen ngono, banjur lungguh ing meja rembugan karo wong sing salah.
    3. 0
      6 Oktober 2015 12:13
      Kutipan saka mainbeam
      Israel pengin tumindak kanthi bebas ing Suriah

      tentara Israel ... nindakake serangan artileri mung babagan posisi pasukan pamaréntah Siria

      Israel ngrebut Dataran Tinggi Golan saka Suriah ing Perang Enem Dina nalika Juni 1967. Wilayah kasebut sacara resmi dicaplok ing taun 1981. Alami, dheweke pengin luwih akeh. Lan dheweke ora ujar manawa bakal nglawan "terorisme" utawa ing sisih koalisi, nanging mung "pengin tumindak kanthi bebas" ing wilayah negara liya.

      Dadi kanggo olahraga, saka ngendi pratelan Bibi? Apa sing dakwaca ing koran saiki beda banget karo "pengin tumindak kanthi bebas"
      1. +1
        6 Oktober 2015 13:23
        Apa sampeyan pengin takon pitakonan iki? Ya, sampeyan setuju kanggo sesambungan karo Putin, karo Rusia, nanging apa karo Assad, Iran lan pungkasanipun Hezbollah? Ngerti, iki simpul kenceng banget sing angel banget kanggo mbukak ikatan? Lan Rusia diikat ing simpul iki.
        1. +1
          6 Oktober 2015 18:09
          Quote: Amur
          Apa sampeyan pengin takon pitakonan iki? Ya, sampeyan setuju kanggo sesambungan karo Putin, karo Rusia, nanging apa karo Assad, Iran lan pungkasanipun Hezbollah? Ngerti, iki simpul kenceng banget sing angel banget kanggo mbukak ikatan? Lan Rusia diikat ing simpul iki.

          Minat Takon. Nanging apa babagan panggilan Iran kanggo numpes kita?Kolaborasi? Apa sampeyan ngerti yen Hezbalah iku anak Iran? Kerjasama karo dheweke uga? Israel lan Suriah ing perang, apa jenis kerjasama ana
          1. +1
            7 Oktober 2015 00:13
            Ya, ing ngendi Inggris ana, akeh banget knot sing diikat, sing bakal mbutuhake luwih saka siji abad kanggo ngrampungake, iki ora mung Israel-Palestina.
      2. 0
        6 Oktober 2015 16:22
        Quote: Hello
        Apa sing dakwaca ing koran saiki beda banget karo "pengin tumindak kanthi bebas"

        Lan apa sing ditulis ing pers sampeyan?
        1. -1
          6 Oktober 2015 18:14
          Kutipan saka mainbeam
          Quote: Hello
          Apa sing dakwaca ing koran saiki beda banget karo "pengin tumindak kanthi bebas"

          Lan apa sing ditulis ing pers sampeyan?

          Aku dhewe maca kaya iki: Saiki kita wewatesan karo Rusia lan kudu digatekake, ora ana musuhan ing antarane negara kita, nanging ana kesalahpahaman sing serius babagan kepentingan. Kita kudu ngirim menyang Rusia pangerten babagan masalah kasebut lan nyoba mangertos sisih Rusia.
          Aku ora bisa njamin akurasi, nanging iki pesen.
          Sumber koran "Post".
  6. +7
    6 Oktober 2015 06:48
    Akhire!Alelujah! Sing pinter ngomong karo sing pinter lan sing wani.
    Amarga wong Yahudi ora nesu akeh lan kadhangkala sampeyan pengin tamparan
    cuffs, nanging sampeyan isih kudu ngomong BV karo wong-wong mau.
    Ya, sijine ing baris karo kabeh C BV. Lan takon dhewe karo kang sampeyan bisa
    pungkasane setuju? Mesthi karo Zyama, dheweke ngerti yen bakal lara, dheweke dadi dokter ...
  7. lex
    +4
    6 Oktober 2015 06:49
    Warta +.
    Nanging wong Yahudi aneh iki, Bashar al-Assad tanggung jawab kanggo provokasi saka (ISIL), utawa ora, padha duwe guru apik ing wangun amers, supaya sampeyan ndeleng, iku bakal rauh teka menyang titik sing meteorit bakal tiba ing. Tel Aviv lan B. Assad bakal disalahake.
    Jagad iki wis suwe saya edan. wong bodho
  8. +4
    6 Oktober 2015 06:50
    Israel "arep tumindak kanthi bebas ing Suriah...." - Ukara Benny nyentuh, mula Assad uga bebas tumindak ing Israel? Utawa ora halal?
    1. +2
      6 Oktober 2015 07:00
      Kambing uga
      kepengin tumindak kanthi bebas
      kebon, lan rubah ing kandhang pitik. Ngapa ora? Mung rong syarat: tali lan moncong.
  9. +4
    6 Oktober 2015 06:50
    Luwih becik yen Israel dadi sekutu, dudu mungsuh, amarga wong-wong kita ana seprapat Rusia ing kana. Aku Netanyahu ngerti yen ISIS uga ngancam dheweke.
    1. 740
      +5
      6 Oktober 2015 08:21
      Kutipan saka valokordin
      amarga ana seprapat wong Rusia kita.

      Inggih, sakcara langsung, mung Rusia sing isih ana yaiku vodka kanggo ngombe, lemak kanggo mangan lan paspor Rusia, supaya bisa ngomong. hi
    2. 0
      6 Oktober 2015 09:09
      Iku bakal becik kanggo njaluk Israel minangka sekutu, ora mungsuh


      Mesthine, "luwih ala tinimbang sekutu mung bisa absen lengkap" ... eseman
      Inggih, kanggo wong "Rusia kita", gampang kanggo nyetel Molitovsky ing Tagansky menyang stabbing (siji distrik siji kutha, tapel wates iku dalan). Vova ing awal 2014 uga nyatakake yen dheweke ora ngerti carane Rusia bakal perang karo Ukrainia. Kaya kulawarga, sekolah, perguruan tinggi, negara umum, lsp. sad
  10. +4
    6 Oktober 2015 06:51
    "Malah kanggo provokasi teroris, Assad tanggung jawab." 3 paragraf saka ngisor.
    Pikirane sing menarik, Piye wae argumentasi babagan Boying dieling-eling. Pikiran iki bisa diinterpretasikake kanthi cara sing beda-beda "" sing dakkarepake - aku menehi. " Utawa "tanganku dhewe yaiku gusti."
    1. +1
      6 Oktober 2015 07:33
      Minangka kanggo Boeing, wis ngeweruhi kanthi akurat, rauh laporan bakal voiced dening Bunch saka goroh, bantahan Israel bab kaluputan saka negara ing kabeh sing kelakon ing sawijining wilayah, minangka precedent ing laku internasional, bakal pas.
      Menapa malih, ing dina liyane, politikus Ukrainia padha ngangap bab njamin ora nggunakake VKV, lan pastur ngandika bab nguripake kanggo Federasi Rusia kanggo bantuan ing perang nglawan terorisme.
      Hubungan internasional isih nyedhaki kegilaan lengkap, terus-terusan nuduhake inkonsistensi mental lan psikis saka Ukropolitics, lan keraguan babagan kecukupan pasukan sing isih ndhukung.
  11. +5
    6 Oktober 2015 06:55
    Miturut Netanyahu, Israel "pengin operate bebas ing Suriah, nalika ora melu ing clashes acak karo klompok militèr Rusia operasi ing negara iki."- dadi kabeh bakal gumantung kenapa anak-anak Nabi Musa duwe kebebasan tumindak ing Siria ...
    1. +4
      6 Oktober 2015 07:35
      Kanggo apa kanggo numpes Assad, nanging Rusia ora ngganggu iki lan sijine Scarecrow awujud Scarecrow ing dhampar, lan nransfer perang menyang wilayah Rusia.
    2. 0
      6 Oktober 2015 09:03
      Lan apa sing padha lali ana ing Suriah?
  12. +5
    6 Oktober 2015 07:18
    Quote: LYOKHA padha
    Iki mbok menawa siji-sijine wong saka ISRAEL sing mbuktekake kanthi yakin marang kita babagan kasunyatan ...
    ojo nyinggung dheweke... tanpa dheweke forum bakal rada pucet.

    Ora ana wong sing sengit marang dheweke. Ya, murni ramah. nglirik
    Lan kanggo konsultasi Rusia-Israel, banjur ... kita kaya ora perlu perang karo Israel. Lan aku mikir dheweke uga ngerti. Lan yen Netanyahu duwe hubungan apik (loropaken) karo GDP, ora kaya hubungane karo Obama, mula kabeh bakal apik.
    1. +1
      6 Oktober 2015 08:18
      Kanca cilikku (dheweke wong Yahudi dening ibune, nanging nekad nganggep awake dhewe Rusia) mesthi ujar "kanca karo wong Yahudi, ngubur barang rampasan"
  13. +4
    6 Oktober 2015 07:46
    Apa tegese "gratis"? Go banjur rembugan karo Assad: iku bisa kanggo fly liwat Suriah utawa ora. Lan kenapa wong-wong Yahudi dumadakan kudu ngebom teroris (maca allies) sing weakened kabeh negara sak Israel?
  14. -6
    6 Oktober 2015 07:58
    Ayo mbebasake Suriah, banjur, bebarengan karo Israel, kita bisa jancok Turki. Kita bisa nindakake kanthi ngontrol selat.
    1. +1
      6 Oktober 2015 08:21
      Dadi apa? We jancok kabeh. Geopolitik jancok. Aku ora peduli suwene ekonomi kita bakal tetep. Kita bakal perang ing salawas-lawase (nang endi wae adoh) lan ngencengi sabuk. Sampeyan wis siyap?

      Yen Rusia sinau ora mangan utawa ngombe, dheweke bakal nguwasani jagad iki. (Tatarus)
  15. +1
    6 Oktober 2015 08:09
    Israel "arep operate bebas ing Suriah tanpa melu ing clashes acak karo kelompok militèr Rusia operasi ing negara."
    Inggih, apa. sampeyan kudu nindakake iku ana banjur, yen sampeyan pengin nindakaken piyambak, apa apa ana. Tanpa idin lan kawruh saka Rusia. Israel wis akeh sing kudu ditindakake.
  16. 0
    6 Oktober 2015 08:11
    Israel bisa dijupuk ing asas. Kanggo wong-wong mau, Hizbullah kaya balung ing tenggorokan. Shelling ditindakake ing wilayah Israel. Ing sisih liya, Hizbullah sing padha mbantu Assad ing perang nglawan oposisi, lan saiki nglawan ISIS. Ing wektu sing padha, Hizbullah sing padha didhukung lan dilengkapi dening Iran. Cekakipun. Node isih padha. Israel kepengin ngrampungake rong masalah bebarengan. Aja melu konflik karo Rusia lan ing wektu sing padha ngeculake tangan sampeyan ing tumindak nglawan Hizbullah. Inggih. Ayo ndeleng apa sing bisa disepakati
    1. +1
      6 Oktober 2015 09:03
      Volodya! Halo. Kita wis suwe ora ketemu ing forum. Pitakonan kasebut, ing prinsip, retorika, lan ora ana sing bakal menehi ramalan sing akurat. Ing asas, kita bakal ngrampungake konflik iki utawa ora? ing kesempatan iki?
    2. +2
      6 Oktober 2015 09:58
      "Simpul isih padha." ///

      Iket kasebut supaya tanpa setengah liter sampeyan ora bisa ngilangi eseman .
      Perang Sunni-Syiah intra-Islam ing Timur Tengah
      "saka peteng nganti peteng..." Perang agama "nganti kamenangan lengkap lan pungkasan"
      liwat "Muslim salah". Lan liyane wis ana ing distribusi.
      Mbantu salah sawijining klompok sing ora kaetung, pesta, sampeyan kanthi otomatis tangi
      sisih Syi'ah utawa Sunni. Israel palu Sunni ing Gaza, Syiah ing Libanon.
      Mulane, kita wis entuk paling ... ya, iku wis akrab kanggo 65 taun eseman .
      1. +1
        6 Oktober 2015 10:48
        Ya, amarga dogma agama, perang sing paling akeh getih sing kedadeyan. Lan setengah liter ing kene ora bakal cukup kanggo ngerteni.
      2. 0
        6 Oktober 2015 16:56
        Qatar lan Arab Saudi koyone Wahhabi nanging ora tahan, banjur ana Oman karo Muslim Ibadi, dadi setengah liter ora cukup.
  17. +1
    6 Oktober 2015 08:12
    Israel dudu sekutu Rusia. Ayo warga Israel dibebasake saka pamrentahane sing palsu lan rusak dhisik.
    1. +4
      6 Oktober 2015 08:30
      Kutipan saka regdan
      Ayo warga Israel dibebasake saka pamrentahane sing palsu lan rusak dhisik.

      Pikiran sing kuat. Neighing, makili Maidan ing Tel Aviv. Ditunjuk kanggo dina Sabtu, mula ora kedadeyan ...
      1. +2
        6 Oktober 2015 08:54
        Kowé bakal ngguyu nèk wong Israèl dibuwang menèh. Banjur ngguyu sak senengmu...
        1. +1
          6 Oktober 2015 09:14
          Israel saiki ana ing persimpangan. Lan Netanyahu mlayu menyang Watu kanthi arah menyang ngendi? Lan dheweke ngadhepi pilihan sing angel, sing ora mung nasib Israel, nanging uga nasib kabeh Timur Tengah. ing polit.ru lan situs warta liyane babagan iki ora perlu ndemek Saddam lan Gadaffi lan kekacoan iki.
          1. 0
            6 Oktober 2015 09:23
            Quote: Amur
            Miturut cara, ana uga politisi Kulon utama.

            Aku mikir Trump ngandika kaya iki. Mesthi, dheweke dadi politisi, nanging dheweke ngerti carane seneng-seneng kanthi cara dhewe.
            1. +1
              6 Oktober 2015 09:31
              Aku malah maca getun saka Hollande wingi, lan ora mung iku, uga ana wakil saka Parlemen Eropah.
              1. 0
                6 Oktober 2015 09:52
                Quote: Amur
                Aku malah maca getun saka Hollande wingi, lan ora mung iku, uga ana wakil saka Parlemen Eropah.

                Mungkin iku mung proyeksi ing Assad kanggo njaga pasuryan apik ing game ala?
                1. +1
                  6 Oktober 2015 11:10
                  Mungkin, nanging aku ora mikir. Paling kamungkinan, simpul karo pengungsi wiwit ngencengi kene. Lan Hollande uga wis tusukan karo Mistrals. karo bantuan saka Amerika Serikat, nanging karo bantuan saka Polandia. Ana komentar ing Financial Times sing ing India lan misale jek pesenan Brasil (Aku ora ngelingi persis) Prancis, miturut macem-macem prakiraan, ilang saka 3 kanggo lard 4. Wingi ing warta ing Yandex iku: Duda blathered soko Hollande bab Rusia lan diolok-olok. Hollande kandha yen ora kanggo pers, Duda karo usulane kudu mlebu neraka.
                  1. 0
                    6 Oktober 2015 11:46
                    Quote: Amur
                    .Wingi ing warta ing Yandex iku: Duda blurted metu soko kanggo Hollande bab Rusia lan entuk scolding.

                    xs, Aku cynic lawas lan ora pracaya ing kabeh iki curtsies Eropah menyang Rusia. Prancis serius ngaco munggah karo Mistrals, sanajan, IMHO, iku ora worth exaggerating sadurunge bencana nasional. Negara-negara kasebut nyurung perjanjian TPP (Obama ujar manawa, kaya, dheweke entuk papan ing sejarah Amerika kanggo awake dhewe. ngguyu), saiki bakal meksa transatlantik, nggunakake konfrontasi kita karo Eropa. Kapentingan ekonomi kita ing Eropah iku jembar lan penting kanggo kita, nanging anggere Hollandes-Merkels iki sibuk squeezing pimples lan scratching konco kuping kabeh limo Polandia-Baltik bodho, tinimbang hubungan mbangun, mung siji menang. Luwih tepaté - siji.
                    Kmk.
                    1. +1
                      6 Oktober 2015 12:35
                      Iki dudu manthuk-manthuk kanggo Rusia, nanging pratelan kasunyatan sing amarga sampeyan saiki kita nandhang kapitunan. Kayane wong-wong Eropa entuk angin babagan negosiasi Putin karo Obama. Kenapa aku nggawe kesimpulan kaya ngono? Mungkin aku salah, nanging wingi ing warta ana pesen yen kita wis miwiti produksi rig pengeboran lan alat pengeboran, kita ora bisa miwiti produksi iki tanpa Amerika, kita kudu mesin khusus, lan mung diprodhuksi dening Amerika lan mung 2 perusahaan. Mesin cilik nanging akurat banget, Amerika bakal mbuwang Eropa kanthi sanksi, amarga kaya Amerika Serikat nyoba mlebu perdagangan Rusia lan China kanthi posisi sing padha, luwih-luwih ing Timur Jauh. ana bahan mentah sing ora ditemokake ing ngendi wae ing donya utawa jumlah sing winates banget.
        2. 0
          6 Oktober 2015 09:20
          Kutipan saka regdan
          Kowé bakal ngguyu nèk wong Israèl dibuwang menèh.

          lan sing mung oke. Wong-wong Yahudi ora mlebu kanggo Assad, utawa kanggo oposisi, utawa kanggo wong liya. Umumé, padha ora menehi jancok sing kothong mabur menyang wong - padha bakal mangsuli, ora utamané ngrawat sing njupuk ing sisih liyane. Nanging koordinasi karo Angkatan Udara Rusia lan nyetel prioritas minangka perkara sing beda.
  18. 0
    6 Oktober 2015 08:44
    Benjamin, tenang, ora ana sing bakal ngebom sampeyan kapan wae ...
  19. +1
    6 Oktober 2015 08:55
    Saran lan pendekatan sing cukup apik. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo mungkasi laku gawe salah ngengingi mburi tentara Siria lan pungkasanipun melu perang nyata marang scum sing ditemokake ing kono. Ing kene Israel kebak tsimes lan ge sheft. Ana pilihan kanggo ngilangi alam bébas ing tapel watese, lan Suriah saiki ora ana konflik karo wong liya.
  20. +1
    6 Oktober 2015 09:20
    Saiki masalah liyane ...
    Perdamaian dibutuhake ing Timur Tengah, kalebu liwat rembugan karo Palestina.
  21. Komentar wis dibusak.
  22. +4
    6 Oktober 2015 09:49
    ora bakal ngurangi hubungan karo Rusia menyang negara perang dingin liyane

    Lan ing kene sampeyan bisa ngrasakake kepraktisan Yahudi. Kita mung bakal ndhukung.
  23. +2
    6 Oktober 2015 10:23
    Quote: Amur
    Volodya! Halo. Kita wis suwe ora ketemu ing forum. Pitakonan kasebut, ing prinsip, retorika, lan ora ana sing bakal menehi ramalan sing akurat. Ing asas, kita bakal ngrampungake konflik iki utawa ora? ing kesempatan iki?


    Halo. Ana patang dina ing Abkhazia. Latihan (seminar) plus dina
    wisata ing Abkhazia. Dheweke ora njupuk ponsel (kertu SIM kita ora bisa digunakake), Wi-Fi - liwat dek tunggul. Dadi aku ora bisa menyang VO ...

    Iket, mesthi, diikat ing kono, mula ora bisa diuculi, mung bisa dipotong. Aku sing konflik Sejatine unresolvable. Bakal tansah ana wong sing ora marem. Wiwit saka perang internecine antarane arus Islam lan pungkasan karo werna sajarah

    Kadhangkala kita ngilangi wektu sing ora trep ing sejarah. Njupuk piwulang sejarah kita. Kita tansah kadhawuhan bilih tiyang Arab ingkang mlarat punika dipun anggep Israel, ngrampas tanahipun lan sanes-sanesipun. Nanging luwih jero sampeyan nyoba mlebu sejarah, posisi sing luwih jelas. Sawise kabeh, perang pisanan ing BV ora diwiwiti amarga serangan Israel. Israel netepi keputusan PBB kanggo netepake negara. Wong Palestina malah durung miwiti nglakoni. Lan dina sawise woro-woro nggawe Negara Israel, kang diserang dening pasukan saka koalisi, kang kalebu Irak, Yordania, Suriah, Mesir, Arab Saudi lan Bunch saka macem-macem irregular.

    Ya, minangka akibat saka perang, Israel ora mung mbela kamardikane, nanging uga ngethok bagean saka wilayah tetanggan. Nah, ana perang ...

    Nah, banjur kabeh dicampur. Ing kasus iki, kahanan katon ora duwe pengarep-arep, ora duwe solusi. Iran tansah dadi mungsuh Israel. Lan ora kanggo apa-apa sing presiden Iran disebut kanggo wiping Israel saka peta donya. Lan Iran bakal tansah ndhukung pasukan sing nentang Israel (ora ana pribadi, geopolitik biasa). Lan tegese ndhukung Hizbullah. Lan yen Israel duwe kesempatan kanggo teka menyang persetujuan karo Suriah, sawise kabeh, iku isih negara, nanging ora kamungkinan karo tatanan bersenjata ilegal. Iki, yen sedhela lan mesthi iki IMHO
    1. +1
      6 Oktober 2015 11:41
      Ya, bab sing paling bosok, SEJARAH, sapa sing arep nulis. Sak elingku sejarah, lan aku ora sinau saka buku pelajaran, paling ora resmi, perang gedhe pisanan antarane Sunni lan Syiah yaiku ing taun 1513. Aku ora ngelingi saka sapa aku maca, nanging aku ngelingi kabeh. Perang sing paling berdarah terus amarga sawetara dogma iman sing ora ana gunane.
      1. +1
        6 Oktober 2015 12:29
        Perang amur diperang kanggo kepentingan ekonomi, lan agama, ideologi, warna kulit utawa identitas nasional minangka perkara tingkat katelu, kaya rempah-rempah sing dadi panganan utama, mung akeh kontradiksi ekonomi sing angel diilangi, amarga sapa bakal mangan aku utawa mungsuhku.
        1. +1
          6 Oktober 2015 13:55
          Nanging padha miwiti prakteke ing ideologis, politik. atas dasar religius, tapi akhire adu ekonomi, nek eling ideologi komunis, politik iku utami lan ekonomi iku sekunder. Dadi ojo golek salah karo omongan, tapi ndelok perkara sing realistis. masalah ekonomi.
    2. 0
      7 Oktober 2015 00:40
      Quote: lawas26
      Iran tansah dadi mungsuh Israel


      Lan ing kene, kanthi koreksi - mung sawise 1979. Sadurunge, Iran meh mung siji-sijine sekutu ing wilayah kasebut - mung Israel.
      1. 0
        7 Oktober 2015 12:26
        Kanggo iki, Israel mbantu nggulingake Shah, layanan keamanan Shah diawasi dening wong Yahudi.
        1. +1
          7 Oktober 2015 13:04
          Kutipan: apro
          Kanggo iki, Israel mbantu nggulingake Shah, layanan keamanan Shah diawasi dening wong Yahudi.

          Ora mungkin shah kasebut minangka i.d.i.o.t, kayata layanan keamanan wong pisanan ora diwenehake marang sapa wae.
          1. 0
            7 Oktober 2015 13:23
            Halo, waca Wikipedia, sing populer ditulis karo sapa Savak Shah kolaborasi, sing kudeta uga bisa dingerteni.
            1. +1
              7 Oktober 2015 20:12
              Kutipan: apro
              Halo, waca Wikipedia, sing populer ditulis karo sapa Savak Shah kolaborasi, sing kudeta uga bisa dingerteni.

              Kasunyatan sing padha kerjo bareng iku kasunyatan. Kasunyatan yen Israel melu kudeta ing Iran minangka fantasi sampeyan
        2. +1
          7 Oktober 2015 13:10
          Kutipan: apro
          Kanggo iki, Israel mbantu nggulingake Shah, layanan keamanan Shah diawasi dening wong Yahudi.


          Ya, pancen perlu ... Mesthine, ing kabeh "tangan Israel" ...
          1. 0
            7 Oktober 2015 13:38
            Mbokmenawa perlu, sawise kabeh, ing parade militèr pungkasan, Shah lungguh karo Podgorny.
  24. +2
    6 Oktober 2015 11:07
    Hubungan ala antarane wong Yahudi lan Arab wis ana 2000 taun kepungkur. Katon yen trik gedhe kanggo wong Yahudi lan Arab digawe dening wong-wong sing duwe ide nggawe negara Israel modern kanthi praktis ing jantung jagad Arab.
  25. +2
    6 Oktober 2015 11:09
    Israel dhewe minangka negara teroris lan perjanjian apa wae ora ana gunane, kepentingan lawan Rusia, wong Yahudi pengin Assad mati, Rusia butuh Assad urip.
  26. 0
    6 Oktober 2015 11:23
    anak-pembunuh-benya isih sing ngapusi; padha wis mrentah ing Rusia ing 90s lan nasionalis Ukraina rampaging ing beyo saka adonan saka wong Yahudi Amérika
    1. +1
      6 Oktober 2015 13:13
      Sampeyan salah, Dear. Pamrentahan Bolshevik pisanan kalebu akeh wong Yahudi; Trotsky, Sverdlov, Zemlyachka. Iki sing paling penting.
  27. +2
    6 Oktober 2015 11:31
    Wong-wong Yahudi iku bangsa sing licik lan ngrasakake keuntungane dhewe.
  28. +1
    6 Oktober 2015 11:57
    Amarga kahanan, aku saiki ana ing Israel. Iku menarik kanggo ndeleng negara saka njero. Meh saben penutur Rusia katelu. Tel Aviv, minangka ternyata, minangka kutha ing ngendi setengah saka omah modern lan setengah saka telung utawa papat lantai lawas ora katon sugih. Ya, lan wong Israel dhewe ora urip sugih banget lan kemewahan ora katon banget ing kene. Hubungan antarane populasi malah, preduli saka bangsa. Komunikasi karo wong lokal luwih nyenengake tinimbang karo wong Arab sing padha ing Mesir, ora ana sing nyekel tangane, ora njaluk tuku. Sing nggumunake, akeh sing dibangun ing kene kanggo nyenengake penduduk, jamban gratis ing tanggul, akeh bangku, banyu mancur, papan kanggo piknik ing pinggir segara.
    Aku nyiyapake Yandex kanggo warta lokal lan ing kene aku kaget: saben dina ana kedadeyan karo wong Palestina, banjur nyerang nganggo piso, dheweke mbuwang watu .. Lan kabeh wong Arab minangka instigator. Hubungan karo Palestina kaya kita karo Ukraina. Dheweke nyedhiyakake kabeh lan dheweke nanggapi. Kita saka Rusia ora weruh carane digawa metu kene lan ora diijini manggon ing tentrem.
    1. +1
      6 Oktober 2015 12:09
      Wong-wong Yahudi sing mlarat, sanajan ing Israel, ora diidini urip kanthi tentrem, ngusir Inggris Jerman Polandia metu saka Spanyol, ora bisa urip normal karo warga lokal ing ngendi wae. Mungkin uga dudu lokal ing Israel?
    2. -1
      6 Oktober 2015 12:28
      Kutipan saka sisa29
      ora ana sing nyekel tangan ora meksa tuku tuku

      Iku apik tenan carane negara bisa ngganti ing sawetara taun!
      1. +1
        6 Oktober 2015 13:11
        Kutipan saka Castor
        Kutipan saka sisa29
        ora ana sing nyekel tangan ora meksa tuku tuku

        Iku apik tenan carane negara bisa ngganti ing sawetara taun!

        lan apa, rong taun kepungkur padha nyekel? Ing Karmel utawa kutu ing Jaffa - bisa uga. Utawa sampeyan diganggu ing ijol-ijolan berlian?
        1. +1
          6 Oktober 2015 18:54
          Aku ora pengin mbantah karo sampeyan, mbokmenawa nang endi wae lan ing kene dheweke entuk obsesi, aku mung nuduhake kesanku.
    3. +1
      6 Oktober 2015 14:15
      Sampeyan ora nemokake apa-apa sing anyar kanggo aku, nanging sing paling penting yaiku saben negara dikenal saka njero. Bojoku maca novel roman modern dening penulis Amerika. Wong ing macem-macem negara ora beda ing saindenging jagad.
      1. 0
        6 Oktober 2015 15:31
        Quote: Amur
        Bojoku maca novel roman kontemporer dening penulis Amerika.

        wringing pulp paperback saka bojone minangka tumindak sing patut diajeni ...
      2. +1
        6 Oktober 2015 18:50
        Rampung kinurmatan, aku setuju karo sampeyan. Lan cathetan babagan Israel bakal nuduhake kesan sampeyan babagan negara kasebut
  29. -1
    6 Oktober 2015 23:35
    Quote: Hello
    Kutipan saka mainbeam
    Quote: Hello
    Apa sing dakwaca ing koran saiki beda banget karo "pengin tumindak kanthi bebas"

    Lan apa sing ditulis ing pers sampeyan?

    Aku dhewe maca kaya iki: Saiki kita wewatesan karo Rusia lan kudu digatekake, ora ana musuhan ing antarane negara kita, nanging ana kesalahpahaman sing serius babagan kepentingan. Kita kudu ngirim menyang Rusia pangerten babagan masalah kasebut lan nyoba mangertos sisih Rusia.
    Aku ora bisa njamin akurasi, nanging iki pesen.
    Sumber koran "Post".

    Bibi iku penipuan. Siji-sijine sing narik kawigaten yaiku papan kanggo nyerang Iran. Sampeyan kudu ngandika sing iku banget trep kanggo Israel mabur liwat sepi (ing mangsa) ara-ara samun Siria saka nyuwun monarki kanggo nyedhiyani overflight lan refueling, lan mengko nindakake karo wong-wong mau bab sing padha rencana kanggo nindakake karo Iran. Iku pancene menarik, paling ora ana wong ing Departemen Luar Negeri ing nomer? Iki bakal katon saka jumlah bantuan militer sing diwenehake marang Israel.
    Lan yen entuk pitulungan, dheweke bakal ngomong apa wae sing nyenengake. Nganti kasunyatan sing lintang ing ndhuwur Kremlin ngakoni padha enem-nuding.
    1. 0
      7 Oktober 2015 13:05
      Oh vey, kepiye Iran sawise Suriah? Apa sampeyan malah ndeleng peta?
      1. -1
        7 Oktober 2015 20:23
        Padha ing Suriah, banjur ngluwihi Siria, daging menyang wates Iran. Sampeyan kudu paling sethithik ndeleng peta. Lan nalika sawetara jinis wates mungkasi Zionis, utamane sing syarat?
  30. 0
    6 Oktober 2015 23:59
    Quote: Hello
    Kutipan saka mainbeam
    Israel pengin tumindak kanthi bebas ing Suriah

    tentara Israel ... nindakake serangan artileri mung babagan posisi pasukan pamaréntah Siria

    Israel ngrebut Dataran Tinggi Golan saka Suriah ing Perang Enem Dina nalika Juni 1967. Wilayah kasebut sacara resmi dicaplok ing taun 1981. Alami, dheweke pengin luwih akeh. Lan dheweke ora ujar manawa bakal nglawan "terorisme" utawa ing sisih koalisi, nanging mung "pengin tumindak kanthi bebas" ing wilayah negara liya.

    Dadi kanggo olahraga, saka ngendi pratelan Bibi? Apa sing dakwaca ing koran saiki beda banget karo "pengin tumindak kanthi bebas"

    Gratis tegese bebas mabur menyang Iran. Lan ana apa ing kene? Cetha banget carane oposisi liberal "Rusia" gagak babagan kahanan iki, sing tansah nglawan garis kekuwatan apa wae. Lan kene iku. Aku quote Nosik

    Sapa wae sing ngebom Suriah dina iki, aku nampani kanthi apik, lan yen wis dibuwang ing bumi, aku ora bakal kesel sanajan sapisan, aku mung matur nuwun.

    Begjanipun, Komite Investigasi Federasi Rusia ngancam bakal menehi pitutur marang dheweke ing ngendi jamban kasebut lan ing ngendi panggonane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"