Review militèr

CNN metu karo artikel sing ngomong babagan "persiapan Rusia kanggo operasi lemah ing Suriah"

59
saluran Amérika CNN - sing mentas ngenalaken Presiden Rusia Vladimir Putin, sing ngandika ing sesi mengeti Majelis Umum PBB, minangka ... Boris Yeltsin, wektu iki ngumumake yen Rusia nyiapake operasi lemah ing Suriah. Miturut koresponden CNN Ms. Starr, militer Rusia ing Suriah nampa sistem senjata kasebut sing ngidini dheweke miwiti operasi pertempuran darat. Ing wektu sing padha, Ms Starr nuduhake wakil saka departemen militer Amerika.

CNN metu karo artikel sing ngomong babagan "persiapan Rusia kanggo operasi lemah ing Suriah"


В Пентагоне заявили, что зафиксированы поставки в Сирию четырёх РСЗО «Смерч», нескольких артиллерийских установок, а также систем генерации радиопомех. При этом сотрудники Пентагона не смогли предоставить журналистке CNN информацию о том, где именно развёрнуты эти вооружения, и сколь эффективной, по мнению американских военных, может быть наземная операция, проводимая при поддержке 4-х РСЗО и пары гаубиц…

Siji entuk kesan yen Pentagon lan CNN nyoba sing paling apik kanggo angan-angan ...

Elinga yen sadurunge panguwasa resmi Federasi Rusia wis bola-bali nyatakake yen operasi darat Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Siria ora kalebu, lan bantuan bakal diwenehake marang tentara Siria kanthi nyedhiyakake peralatan militer, uga serangan udara. ing militan.

Dina sadurunge, pesawat Rusia nggawe 25 sorties lan numpes 9 obyek saka kelompok teroris operasi ing Suriah. Salah sawijining obyek yaiku kluster tank, sing tau dicekel militan saka pasukan pamaréntah Siria.
Foto sing digunakake:
CNN
59 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. hore
    hore 6 Oktober 2015 07:01
    + 32
    Tutup kasur ora bisa urip tanpa goroh, utawa iku warisan genetis, yen sampeyan ngelingi sing ngadegake Amerika Serikat.
    1. kode3001
      kode3001 6 Oktober 2015 07:14
      +5
      Wedi duwe mata gedhe!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Das Boot
          Das Boot 6 Oktober 2015 07:35
          0
          Kutipan saka kocclissi
          Cathetan kanggo militan):

          Aku ora ngerti - ing demotivator ana panorama kutha Rusia provinsi biasa karo jamur nuklir. Dadi, iki luwih cathetan kanggo wong awam. Sampeyan kudu kanthi ati-ati milih ilustrasi kanggo pikirane, kanca.
          1. koclissi
            koclissi 6 Oktober 2015 07:39
            0
            Sadar. Aku ngaku!
      2. oleg gr
        oleg gr 6 Oktober 2015 07:33
        +1
        Perang informasi ing tumindak. Kita bakal slamet.
      3. Kent0001
        Kent0001 6 Oktober 2015 10:00
        +1
        Enuresis karo diare saya maju banget ing Merikos saka warta kasebut ....
      4. Lelek
        Lelek 6 Oktober 2015 11:25
        +1
        Kutipan saka: kod3001
        Wedi duwe mata gedhe!


        Inggih, ing kasus iki ora kaya ngono. Negara-negara kasebut pancen pengin nyeret kita menyang perang skala lengkap, mula alesan CNN, sing nuduhake Pentagon, sing uga nuduhake YouTube. Kene sawetara pie.
      5. Sterlya
        Sterlya 6 Oktober 2015 11:47
        0
        Kita ora ngerti, PDB durung ngerti kabeh sing bakal kelakon, Yankees ngerti kabeh. Apa tegese dadi "Istimewa" belay
    2. finch
      finch 6 Oktober 2015 07:51
      +2
      Aku sing Lady iki dipercaya kanggo mbedakake gun mesin saka pistol, nanging kabeh padha - pakar! ngguyu
    3. wong Samaria
      wong Samaria 6 Oktober 2015 07:51
      +8
      Minangka Obama ngandika: yen kita ora ngontrol, liyane bakal!
      Mung wong liya kesel banget karo "manajemen" kasur!
    4. marlin1203
      marlin1203 6 Oktober 2015 09:29
      -2
      Elinga yen sadurunge panguwasa resmi Federasi Rusia wis bola-bali nyatakake yen operasi darat Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah Siria ora kalebu, lan bantuan bakal diwenehake marang tentara Siria kanthi nyedhiyakake peralatan militer, uga serangan udara. ing militan.
      Aja ngomong ora tau. Miturut cara, papat "Tornados" uga "Mama Aja Menangis" ... prajurit
    5. Gsh-18
      Gsh-18 6 Oktober 2015 17:28
      0
      Dina sadurunge, pesawat Rusia nggawe 25 sorties lan numpes 9 obyek saka kelompok teroris operasi ing Suriah. Salah sawijining obyek yaiku klompok tank sing tau dicekel militan saka pasukan pemerintah Siria.

      Lan aces kelangan Angkatan Udara AS numpes minangka akeh minangka TWO excavator unbelted! lol
  2. sinar utama
    sinar utama 6 Oktober 2015 07:01
    + 11
    kiriman kanggo Suriah saka papat MLRS "Smerch", sawetara instalasi artileri

    Luwih akeh kita nyengkuyung pasukan pamrentah Siria, luwih akeh teroris sing bakal kita tumpes sadurunge padha mlayu. Mesthi, kendaraan lapis baja kita ing abad pungkasan kudu diwenehake menyang Suriah lan Irak - padha ngerti carane nggunakake, lan Igiltsy, aku, senjata anti-tank ora bakal nambah amarga nutup langit - "unscheduled" mbuwang. saka senjata Yankos ora samesthine.

    1. Kornet77
      Kornet77 6 Oktober 2015 07:11
      +8
      Iki duweke sampeyan, kancaku, dudu foto saka pabrik perbaikan tank Kharkov, katon lara kaya ...
      1. inkass_98
        inkass_98 6 Oktober 2015 07:18
        +8
        Kutipan: Cornet77
        Apa ora foto saka ndandani tank Kharkov

        Iku sing wis roaming net kanggo sawetara taun.
        А по CNN - эти ребята могут что угодно говорить, у них и Донецк в Пакистане находился, да и прочие подвиги имеются, репутация характерная.
      2. DarkOFF
        DarkOFF 6 Oktober 2015 07:24
        +4
        Situs kasebut lan ing saindenging Rusia nyebarake pepeteng.
    2. hidroks
      hidroks 6 Oktober 2015 07:16
      +2
      Kutipan saka mainbeam
      . Mesthine, kendaraan lapis baja kita ing abad kepungkur kudu diwenehake menyang Suriah lan Irak - padha ngerti carane nggunakake,

      Penawaran sing cukup, mung pangiriman saiki larang ... lan ing kahanan Siria, T-54/55 lan T-64 sing paling penting, ora ana perang jaringan-sentris, nanging perang karo bandit.
  3. AYUJAK
    AYUJAK 6 Oktober 2015 07:01
    +8
    Wakil khas saka "sing dipilih".
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 6 Oktober 2015 07:13
      0
      Kutipan saka AYAJAK
      Wakil khas saka "sing dipilih".

      Psaki-2?
      1. hidroks
        hidroks 6 Oktober 2015 07:37
        0
        Kutipan: Kos_kalinki9
        Psaki-2?


        Lan apa sing dikarepake saka kaca tingal bodho, sing nyebut Krasukha minangka sistem generasi gangguan radio, lan ngaku yen ana luwih saka siji sistem kasebut (sanajan ing video aku mung weruh siji ing Khmeimim a / b)
  4. Rav075
    Rav075 6 Oktober 2015 07:04
    +4
    Sapa sing dadi Menteri Propaganda Reich saiki?
    1. gerilya ala
      gerilya ala 6 Oktober 2015 07:08
      +2
      Kutipan: Rav075
      Sapa sing dadi Menteri Propaganda Reich saiki?

      CNN. Dheweke dhewe. ya
  5. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 6 Oktober 2015 07:05
    +2
    CNN metu karo artikel sing ngomong babagan "persiapan Rusia kanggo operasi lemah ing Suriah"


    Aku ora ngerti yen CNN ngerti kabeh urusan ... heh heh Staff Umum kita.
    1. hidroks
      hidroks 6 Oktober 2015 07:19
      +2
      Quote: LYOKHA padha
      Aku ora ngerti yen CNN ngerti kabeh urusan ... heh heh Staff Umum kita.


      Ну да, если баба становится военным аналитиком - это страшная сила, выставленная подстилками против ВС РФ!
      Может заменить всю нашу ударную авиагруппировку на Хмеймим. ;-))
  6. B-3AKADE
    B-3AKADE 6 Oktober 2015 07:07
    +8
    Ya, ngenteni. Badut iki bakal nyeret foto Tsar Cannon.
    Nggawe mata ukuran inti lan nggero babagan
    senjata mateni anyar saka Rusia.
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 6 Oktober 2015 07:14
      0
      Kutipan: B-3ACADE
      Ya, ngenteni. Badut iki bakal nyeret foto Tsar Cannon.
      Nggawe mata ukuran inti lan nggero babagan
      senjata mateni anyar saka Rusia.

      Tsar lonceng kanggo wong-wong mau, tinimbang cekungan tembaga.
    2. Passer-bye
      Passer-bye 6 Oktober 2015 07:27
      +2
      Kutipan: B-3ACADE
      Ya, ngenteni. Badut iki bakal nyeret foto Tsar Cannon.
      Nggawe mata ukuran inti lan nggero babagan
      senjata mateni anyar saka Rusia.

      Lan dheweke bakal nulis manawa iku senjata nuklir. Lan, sing paling menarik, dheweke bakal bener.
  7. Reptiloid
    Reptiloid 6 Oktober 2015 07:07
    +2
    Aku ora krungu apa-apa bab Yeltsin. Nanging yen mangkono, wong ireng kudu butler, utawa resik, utawa wong liya kanggo makili.
  8. kolkulon
    kolkulon 6 Oktober 2015 07:07
    +1
    Pasuryan langsung kondusif kanggo dhewe. Dadi aku pengin dheweke ... percaya.
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 6 Oktober 2015 07:15
      +2
      Kutipan saka Kolkulon
      Pasuryan langsung kondusif kanggo dhewe. Dadi aku pengin dheweke ... percaya.

      Ora, sampeyan ora bisa pracaya. Bus no.
      1. hidroks
        hidroks 6 Oktober 2015 07:26
        0
        Kutipan: Kos_kalinki9
        Ora, sampeyan ora bisa pracaya. Bus no.


        Banjur apik kanggo ngidoni - saka kadohan bakal ngliwati manik-manik ...
    2. NEXUS
      NEXUS 6 Oktober 2015 09:04
      +1
      Kutipan saka Kolkulon
      Pasuryan langsung kondusif kanggo dhewe. Dadi aku pengin dheweke ... percaya.

      Не ему верить,а В ЭТО ЛИЦО,НЕ ОБЕЗОБРАЖЕННОЕ ИНТЕЛЛЕКТОМ пару раз ...поверить. ngguyu
  9. Vasyan1971
    Vasyan1971 6 Oktober 2015 07:08
    0
    Padha meden-medeni awake dhewe. Ya, jiwa film horor takon, nanging Hollywood ora bisa ngatasi ...
  10. Kradi
    Kradi 6 Oktober 2015 07:08
    +3
    Seneng banget krungu mutts melolong ing nesu impoten. Dadi apa sing kudu dibom. 4 Tornado kanggo operasi darat pasukan Rusia ora serius. Nanging kanggo tentara Siria, apa sing sampeyan butuhake ...
    1. Kornet77
      Kornet77 6 Oktober 2015 07:22
      +1
      Ngelingi sing voli ONE kendaraan ing sawetara optimal saka 70-90 km (max. - nganti 120 km) kalebu 67,2 hektar (672 meter persegi), lan padha ora njupuk piyambak, nanging dening baterei (000 kendaraan saben. )...
      Aku ora bakal ngomong yen iki ora serius ... Iki, sampeyan ngerti, VERY serius!
      Во второй половыине 90-х в ВСУ ВСЕГО было 2 дивизиона 9К58-один в Тернополе,один в Запорожье.
      1. tongilguk
        tongilguk 6 Oktober 2015 12:01
        0
        Miturut koresponden CNN Ms. Starr, militer Rusia ing Suriah nampa sistem senjata kasebut sing ngidini dheweke miwiti operasi pertempuran darat. Ing wektu sing padha, Ms Starr nuduhake wakil saka departemen militer Amerika.


        Pentagon ujar manawa papat Smerch MLRS, sawetara instalasi artileri, uga sistem generasi interferensi radio direkam ing Suriah.


        Saiki kita ngerti carane lan apa pasukan departemen militer AS miwiti operasi lemah. Utawa kanggo wong-wong mau, perlindungan lapangan udara minangka operasi lemah.
  11. vena
    vena 6 Oktober 2015 07:08
    0
    ... Pentagon lan CNN nyoba sing paling apik kanggo ngilangi angan-angan ...

    Kaya biasane provoke utawa bisa uga angen-angen. V. Matvienko langsung nolak lan nindakake perkara sing bener. Negarane akeh, malah tambah akeh, umume ana sing ngelawan, sing kepengen yo cukup, mung perlu nulungi sing butuh.
  12. Pulya
    Pulya 6 Oktober 2015 07:11
    0
    Chuyka nyaranake yen kita ora bakal ngalahake GIL, nanging nglakokake kasur !!!
    1. Gsh-18
      Gsh-18 6 Oktober 2015 17:35
      0
      Kutipan saka Pulya
      Chuyka nyaranake yen kita ora bakal ngalahake GIL, nanging nglakokake kasur !!!

      Ora babar pisan. Ora bakal kelakon. Sawise kabeh, ora ana wong bodho ing Staf Umum. Apa padha duwe kekacoan? Nanging padha bisa sijine teken ing gembong ora langsung. Lan sampeyan kudu siap kanggo iki.
  13. Alexander Romanov
    Alexander Romanov 6 Oktober 2015 07:12
    +3
    Dheweke duwe pasuryan sing cerdas banget, kaya Novovodrskaya, kurang 40 kg
    1. gerilya ala
      gerilya ala 6 Oktober 2015 07:16
      +1
      Kutipan: Alexander Romanov
      Ana sing ngelingake Novovodrskaya, minus 40 kg

      Sash. Sampeyan ora bisa ngethok apa-apa saka Baba Leri saiki Nyuwun Luwih Ksyusha S. + 40kg ya ...
      Halo terdakwa! ombenan
      1. Kos_kalinki9
        Kos_kalinki9 6 Oktober 2015 07:17
        +3
        Quote: partisan jahat
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ana sing ngelingake Novovodrskaya, minus 40 kg

        Sash. Sampeyan ora bisa ngethok apa-apa saka Baba Leri saiki Nyuwun Luwih Ksyusha S. + 40kg ya ...
        Halo terdakwa! ombenan

        40 ora bakal cukup.
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 6 Oktober 2015 07:31
        +1
        Quote: partisan jahat
        Halo terdakwa!

        Dudu terdakwa, nanging jaksa!
        Quote: partisan jahat
        Sampeyan ora bisa ngethok apa-apa saka Baba Leri saiki

        Novodvorskaya jenenge Lera, hmm, aku ora ngerti.
        Sehat bruising hi
      3. hidroks
        hidroks 6 Oktober 2015 07:32
        +1
        Quote: partisan jahat
        Luwih Ksyusha S. + 40kg


        Yen psyche duwe 40g otak (mung kanggo njaga keseimbangan vertikal), mula ora ana +40 sing bakal nulungi dheweke maneh ...
  14. Neophyte
    Neophyte 6 Oktober 2015 07:15
    +3
    Pasuryan ala, pikirane ala, wong ala!
  15. EvgNik
    EvgNik 6 Oktober 2015 07:15
    +1
    ""Saluran Amerika CNN iku padha sing bubar ngenalaken Presiden Rusia Vladimir Putin, sing ngandika ing sesi mengeti Majelis Umum PBB, minangka ... Boris Yeltsin""
    Yen dheweke ngidini kesalahan kasebut, mula ora perlu ngomong kanthi serius babagan apa sing disalahake minangka kasunyatan.
  16. Zomanus
    Zomanus 6 Oktober 2015 07:20
    +1
    Perang informasi...
    Saiki dheweke ora bakal ngomong.
    Kabeh pamboman lan serangan teroris ing Suriah bakal disalahake marang kita.
    Lan bisnis kita mung terus kerja, ngresiki Suriah saka sampah.
    Banjur Irak, banjur Afghanistan ...
    Kanthi biaya perang elektronik, aku seneng.
    Lan kanggo komunikasi skor lan mateni sekring radio.
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 6 Oktober 2015 07:31
      +2
      Kutipan saka Zomanus
      Banjur Irak, banjur Afghanistan ...

      Banjur Perang Donya 3 ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Langkawi
      Langkawi 6 Oktober 2015 11:31
      0
      Kutipan saka Zomanus
      Lan bisnis kita mung terus kerja, ngresiki Suriah saka sampah. Banjur Irak, banjur Afghanistan ...


      Sing nggumunake, suwene sampeyan nggarap ngresiki Suriah? Apa sampeyan pengin ngladeni ing resimen? Utawa apa tugas sampeyan bangga karo carane wong liya nindakake pakaryane?
      Kanggo Afghanistan, aku pengin ngelingake yen kita wis duwe lan kepiye pungkasane ...
      Nah, kaya TK ...
  17. f,hfrjlf,hf
    f,hfrjlf,hf 6 Oktober 2015 07:33
    0
    Aku entuk kesan yen sampeyan bisa ngomong apa wae ing media Amerika, ora ana sing ngrungokake utawa serius, uga, ngadili dhewe apa omong kosong sing diomongake, uga wakil sing tanggung jawab babagan apa media utawa Gedung Putih.
  18. APASUS
    APASUS 6 Oktober 2015 07:54
    +1
    Nanging CNN nahan informasi babagan carane ngebom rumah sakit ing Afghanistan, mula kudu dieling-eling liwat RT, lan umume, yen kita wis melu perang informasi, wektune kanggo nuduhake pasuryan oposisi demokratis iki ing jagad iki, kepiye carane dipotong. kepala, digunakake West ndadekake wong kabeh wektu Robin hoods
  19. stingers
    stingers 6 Oktober 2015 07:55
    +2
    CNN, это которые "освещали нападение России на Грузию, выдавая обстрел Цхинвала из РСЗО грузинами за бомбардировку русских? С них станется! Известные правдорубы.
  20. ruwet
    ruwet 6 Oktober 2015 07:56
    0
    Yen ana operasi lemah, banjur Flying Detachment saka Chechnya bakal melu. Lan semoga sukses.
  21. udincev
    udincev 6 Oktober 2015 08:25
    0
    Ing wektu sing padha, pejabat Pentagon ora bisa menehi informasi marang wartawan CNN babagan persis ing ngendi senjata kasebut disebarake, lan kepiye efektif, miturut pendapat militer AS, operasi darat sing didhukung dening 4 MLRS lan sepasang howitzer bisa ditindakake. ...
    CNN seneng nuansa (kabijakan editorial iki): dheweke ngerti kabeh, ujar kanthi yakin, mung rincian cilik sing tetep ana ing pedhut. Nanging sabanjure, rincian nemtokake rega materi lan CNN.
  22. yuta
    yuta 6 Oktober 2015 08:26
    0
    Barking, asu, supaya kita nindakake kabeh bener!
  23. Bison
    Bison 6 Oktober 2015 08:31
    0
    Nganti saiki, preman Siria durung nemoni infantri Rusia.
    Nanging, ora suwe dheweke kudu ngerti apa tegese serangan Rusia. Ora kabeh wong bisa nahan iki.
    Kaya sing diomongké, wedhus-wedhus sing apik-apik, lan sing apik-apik, dhèwèké uga dadi wedhus.
    Kita bakal nyapih wong-wong mau supaya ora ngethok sirahe para tahanan sing ora nganggo senjata!
    1. Stelth1985
      Stelth1985 6 Oktober 2015 09:29
      0
      Iki bener ngandika.
  24. mateni fasis
    mateni fasis 6 Oktober 2015 09:31
    0
    nanggapi kanthi serius babagan pernyataan kasebut lan mbantah - mung mbuwang wektu sampeyan. lagi perang informasi marang kita - wektu. Aku mikir kepemimpinan kita kudu kaya Vaska - ngrungokake lan mangan.
  25. rotmistr60
    rotmistr60 6 Oktober 2015 09:45
    0
    Что мы еще поставим в Сирию - этот наше дело. Правда в том, что Россия действительно начала бороться С ИГ в отличии от запада.
    1. Denis-Skif
      Denis-Skif 6 Oktober 2015 10:33
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Что мы еще поставим в Сирию - этот наше дело. Правда в том, что Россия действительно начала бороться С ИГ в отличии от запада.

      Ora, aku ora ngerti carane Kulon bisa perang karo awake dhewe utawa karo apa sing wis kerja keras kanggo nggawe. Wiwit awal, jelas kanggo kita sing nggawe game kasebut. Mangkene carane kita kudu nyebutake barang kanthi jeneng sing cocog. Lan umum sing ora ngerti, uga, dheweke ana ing sisih liya kanggo nunggu agresi Rusia. Padha ora efisien. Dheweke ora duwe tujuan kanggo ngethok tentakel sing tuwuh ing awak. Sawetara jinis diplomasi.
  26. Maks Repp
    Maks Repp 6 Oktober 2015 10:01
    0
    Aku iki non-tradisional oriented kanggo rasa seneng mung lack keterlibatan Rusia ing perang lemah, lan luwih ing reruntuhan, nanging ing kasus paling awon, Suriah bakal nindakake. Muga-muga dheweke ora ngenteni (uga, kajaba tumindak pasukan khusus kanggo ngrebut karakter lan bahan sing larang regane)
  27. Denis-Skif
    Denis-Skif 6 Oktober 2015 10:27
    0
    Kutipan saka mainbeam
    kiriman kanggo Suriah saka papat MLRS "Smerch", sawetara instalasi artileri

    Luwih akeh kita nyengkuyung pasukan pamrentah Siria, luwih akeh teroris sing bakal kita tumpes sadurunge padha mlayu. Mesthi, kendaraan lapis baja kita ing abad pungkasan kudu diwenehake menyang Suriah lan Irak - padha ngerti carane nggunakake, lan Igiltsy, aku, senjata anti-tank ora bakal nambah amarga nutup langit - "unscheduled" mbuwang. saka senjata Yankos ora samesthine.


    Ing, paling bagean saka peralatan menyang perang.
  28. petugas pers
    petugas pers 6 Oktober 2015 11:10
    0
    Kutipan: Rav075
    Sapa sing dadi Menteri Propaganda Reich saiki?



    kita uga bisa! ya teks iki kudu ditampilake ing TV lol ... ora sengaja kaya ... ayo jancok kabeh negara! ngguyu Utawa padha pracaya tenan? kakly manawa, nanging padha sengsara ing sirah ... lan iki uga? wong bodho keprungu
  29. chunga-changa
    chunga-changa 6 Oktober 2015 11:21
    0
    Langkah logis. Malah Amerika ora bisa nindakake karo pesawat piyambak, nanging padha duwe pesenan gedhene pengalaman lan kabisan. Sayange "Armata" lan barang anyar liyane ora bakal "dites".
  30. Taygerus
    Taygerus 6 Oktober 2015 11:36
    0
    "Rusia nyiapake operasi lemah ing Suriah"
    Perlu lan kita bakal nyiapake lan nindakake, lan kanthi sah, lan kita ora bakal takon manawa, amarga iki PBB wis
  31. roskot
    roskot 6 Oktober 2015 11:56
    0
    Starr bisa ndeleng kabeh saka mburi genangan. Dheweke ora bakal ngapusi. Dheweke maca ing internet.
    Lan ing kana informasi sing paling dipercaya dicithak dening rekan kerja Barat.
  32. skrabplus.com
    skrabplus.com 6 Oktober 2015 12:26
    0
    nyiapake lemah kanggo invasi lengkap menyang Siria. Dheweke ora duwe pilihan liyane. Dheweke ora bisa ninggalake serigala. bebendune pemimpine wis kebungkus ing Yuesei ... Assad (ora tanpa bantuan) perlu kanggo advance luwih cepet nalika Yankers swinging supaya kapentingan sing ora worth biaya perlu.
  33. dakty
    dakty 6 Oktober 2015 13:29
    +1
    Sing. 4 MLRS lan 2 meriam ing Suriah minangka persiapan Rusia kanggo perang darat, lan atusan tank lan ewu tentara NATO ing tapel wates kulon kita minangka keamanan Eropa Timur ??? Standar ganda dadi ganda !!!