Unit pertahanan udara saka Distrik Tengah wiwit maneh peralatan ing sistem pertahanan udara Triumph

32
Peralatan maneh formasi pertahanan udara Novosibirsk kanthi kompleks S-400 Triumph diwiwiti ing Distrik Militer Tengah, laporan. Warta RIA siaran pers kabupaten.



"Sistem pertahanan udara S-400 minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang sing sadurunge, S-300, babagan wilayah jangkoan sing luwih gedhe lan kekalahan saka macem-macem target serangan udara," ujare rilis kasebut.

Uga dilaporake manawa "posisi wis dilengkapi kanggo nampung kompleks anyar, personel militer minangka bagean saka kru tempur wis dilatih maneh ing pusat pelatihan Gatchina kanggo pasukan rudal anti-pesawat Angkatan Udara."

  • http://interpolit.ru/, http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    6 Oktober 2015 09:30
    Ganti kabeh sistem C 300! siji-siji, lan ora pracaya sing ngomong sing siji sistem C 400 ngganti sawetara C 300! Ngganti kabeh padha utawa mung mbangun munggah! Pertahanan udhara sing kuat, dhasar kasunyatan manawa dheweke wedi menek! Miturut cara, siji kompleks bisa dikirim menyang Suriah kanggo dites! Kanthi keamanan!
    1. + 10
      6 Oktober 2015 09:42
      Sistem S-400 minangka cara sing paling efektif, sejenis vaksinasi, nglawan virus permissiveness, saka sisih "mitra" lan "kanca sumpah" kita! Lan luwih akeh (kompleks), luwih sithik kepinginan bakal ngganggu urusan internal kita!
      P.S. sejarah wis nuduhake yen imposition saka demokrasi lan karsane wong liya BANGET banget ngalangi dening ngarsane saka sistem pertahanan udara efektif! prajurit
      1. +2
        6 Oktober 2015 12:13
        Kutipan saka: makst83
        P.S. sejarah wis nuduhake yen imposition saka demokrasi lan karsane wong liya BANGET banget ngalangi dening ngarsane saka sistem pertahanan udara efektif!


        Aku ora ngira yen USSR duwe pertahanan udara sing ala
        1. 0
          6 Oktober 2015 18:02
          Inggih, kene kita, pungkasanipun! +
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      6 Oktober 2015 10:04
      Ora ana sing duwe rencana kanggo ngganti siji-siji. Pengganti S-300 yaiku S-350.
      1. -1
        6 Oktober 2015 10:59
        Pengganti S-300 yaiku S-350.

        Gusti Allah mboten sare duka
    3. WKS
      +5
      6 Oktober 2015 10:25
      Kutipan saka fregina1
      Miturut cara, siji kompleks bisa dikirim menyang Suriah kanggo dites! Kanthi keamanan!

      Lan sapa sing kudu nyoba? Kanggo tujuan Israel, Turki utawa Amer? IS durung duwe penerbangan utawa barang mabur liyane.
      1. +1
        6 Oktober 2015 10:31
        Lha kok ora ana gol? Lan pesawat Turki ngebom Kurdi ing Suriah?
        1. +4
          6 Oktober 2015 10:35
          Apa sampeyan menehi saran yen Rusia nembak pesawat Turki nganggo S-400?
          1. 0
            6 Oktober 2015 11:24
            Iki minangka respon kita marang sembarang agresor potensial. Bear kita ora ompong!
  2. +3
    6 Oktober 2015 09:31
    Kabar apik! Warta liyane kaya iki!
  3. +8
    6 Oktober 2015 09:35
    Iki warta apik tenan.
  4. +1
    6 Oktober 2015 09:37
    Quote: Yarik
    Kabar apik! Warta liyane kaya iki!

    Apa sampeyan ora nulis komentar iki ing saben warta?
    1. +3
      6 Oktober 2015 10:07
      Kolonel, aja spam pitakonan lan jawaban.
  5. +5
    6 Oktober 2015 09:41
    menarik. Karakteristik kinerja nuduhake yen kompleks bisa ngiringi (serangan ing pusat kontrol) 300 lan nyerang (yen ana SM cocok) 72 target bebarengan. Ing wektu sing padha, pesawat standar kalebu 12 peluncur saka 4 misil. Iku 48 misil.
    Iki tegese sistem kasebut ora bisa digunakake kanthi kapasitas penuh babagan beban amunisi.
    Sapa sing bisa menehi katrangan rinci babagan iki?

    Iki tegese iku bisa kanggo nyambungake pindho triple pesawat saka nguripake kanggo siji pusat kontrol?
    Utawa kanthi cara iki sistem kasebut dilindhungi saka kakehan informasi sajrone dampak gedhe?
    Utawa kapasitas cadangan digunakake kanggo ngirim data / duplikat (ing kasus asor) pusat kontrol divisi tetanggan, ing ngendi beban amunisi durung entek?
    1. 0
      6 Oktober 2015 11:57
      umume, kabeh kaya iki:
      Sistem pertahanan udara S-400 disambungake karo radar Nebo-ME lan sistem kontrol otomatis Polyana D4M, sing milih lan nglacak nganti 500 target lan ngetokake pusat kontrol kanggo 250.
      - rudal anti-radar saiki akeh banget digunakake kanggo nyuda radar pertahanan udara.
      - ana duplikasi radar: divisi, resimen, brigade.
      Dadi kanggo ngurangi "nol" potensial tempur sistem pertahanan udara saka divisi, resimen ora bakal bisa. Dheweke isih bakal nampa pusat kontrol saka dana pihak katelu yen mundur saka radar dhewe lan sistem kontrol otomatis.
      1. 0
        6 Oktober 2015 12:27
        Matur nuwun kanthi sanget kanggo klarifikasi. Dadi guess sandi ing tujuan saka keluwihan daya saka pusat kontrol divisi padha bener.
  6. +1
    6 Oktober 2015 09:43
    Lan aku ngenteni S-350.
    Nanging, 12 rudal saben peluncur luwih apik tinimbang 4.
    Senajan saben sistem wis ngarang kanggo tugas dhewe, supaya ora ana gunane kanggo mbantah ing kene.
    S-400 piyambak uga ora bisa kerja kanthi dedikasi lengkap.
    Dadi ana, paling kamungkinan, Komplek bakal sijine ing tugas.
    1. +2
      6 Oktober 2015 10:55
      Lan aku ngenteni S-350.
      Nanging, 12 rudal saben peluncur luwih apik tinimbang 4.

      Luwih apik, nanging apa jenis rudal sing ana? 9m96m kanthi jarak 120-150 km lan bobot hulu ledak 24 kg? Rudal kasebut uga mlebu ing peluncur S-400, papat potongan tinimbang siji 48n6 / 40n6 - total 16 potongan.
      hi
      1. Lenivets
        0
        6 Oktober 2015 21:28
        "9m96m kanthi jarak 120-150 km lan massa hulu ledak 24 kg? Rudal kasebut uga munggah menyang peluncur S-400"

        Ya, padha munggah, nanging mung S-400 minangka urutan gedhene sing luwih larang lan, kanthi mangkono, bakal ana urutan gedhene luwih sithik ing pasukan kasebut. nglirik
        Mungkin sampeyan ora kudu ngganti siji karo liyane?
        Yen ana perlu kanggo sistem medium-range, iku luwih apik kanggo tuku 10 S-350 saka siji S-400 (long-range sistem, nanging karo kemampuan kanggo push roket saka tengah). hi
  7. +3
    6 Oktober 2015 09:51
    Kutipan saka fregina1
    Ganti kabeh sistem C 300!


    versi militèr (dirancang kanggo langsung nutupi pasukan sing dumunung cedhak karo mungsuh, utamané saka rudal balistik lan pesawat lan uga macem-macem target liyane) S-400 isih ora ana lan ketoke ora bakal. Nanging versi militer saka S -300V terus dimodernisasi lan dites (wis dadi varian C-300V4).
    1. +5
      6 Oktober 2015 10:02
      Kanggo versi militer S-400, sampeyan bisa njupuk modifikasi S-300V4 kanthi kondisional. Ciri-cirine kira-kira padha.
  8. +1
    6 Oktober 2015 10:03
    Seneng kanggo kita, lan medeni kanggo kabar "mitra".
  9. +1
    6 Oktober 2015 10:10

    Uga dilaporake manawa "posisi wis dilengkapi kanggo nampung kompleks anyar, personel militer minangka bagean saka kru tempur wis dilatih maneh. ing Gatchina Training Center Pasukan Rudal Anti-Pesawat Angkatan Udara.

    apa adhedhasar pertahanan udara LVVPU sing dijenengi miturut Yu.V. Andropov? ... iku sekolah sing apik ....
  10. +1
    6 Oktober 2015 10:12
    Lan sijine dibusak saka tugas C 300 ing Suriah.
  11. +1
    6 Oktober 2015 10:27
    "Pesenan magnitudo sing luwih dhuwur tinimbang S-300" - iki wis kaping 10 !!! Jam 1:10. Iki bener?
    1. +3
      6 Oktober 2015 10:32
      ora, ora jam 10. mung kadhangkala ora kabeh wong ngerti apa tegese "urutan gedhene" lan nulis kanggo kaendahan)))
    2. 0
      6 Oktober 2015 10:56
      "Pesenan magnitudo sing luwih dhuwur tinimbang S-300" - iki wis kaping 10 !!! Jam 1:10

      Halo fisikawan! hi
  12. +1
    6 Oktober 2015 10:29
    Kabar apik. S-400 nyengsemaken malah ing gambar. Luwih nglengkapi maneh. Mantan "kanca/mitra" bakal langsung nyuda rasa sombong.
  13. +3
    6 Oktober 2015 10:36
    Kita duwe jawaban kanggo kabeh.
  14. 0
    6 Oktober 2015 10:58
    Yagene dheweke nulis manawa sawetara karusakan saka target aerodinamis kanggo "patang atus" yaiku 250 km? Apa, kabeh dadi ala karo 40n6? Iku misale jek sing wis diadopsi, lan sijine iku ing conveyor ...
    Nyuwun
  15. +1
    6 Oktober 2015 11:14
    Kutipan saka Nik_One
    Kanggo versi militer S-400, sampeyan bisa njupuk modifikasi S-300V4 kanthi kondisional.


    Sampeyan bisa nampa apa wae. Mung iki ora bakal ngganti kasunyatan, lan kasunyatane ora ana versi militer S-400 lan ora dikarepake.
    Amarga ora ana analog militer karo S-300V4 sing ana, kompleks S-300V4 bakal digunakake nganti pirang-pirang taun.

    S-350 ora bakal dadi pengganti lengkap kanggo S-300. S-350 minangka alternatif sing murah (rudal sing luwih murah digunakake, sing cukup kanggo ngontrol langit ing versi militer). , karakteristik saka Buk katelu sing dikembangaké wis nyedhaki S-350.

    Ana mesthi prabédan ing ciri, yen ora ana siji bakal rivet akeh Komplek kanggo tugas padha Universalitas mbutuhake kurban sawetara ciri sing bisa dadi penting banget ing perang.
    1. 0
      7 Oktober 2015 01:21
      Kutipan saka lotvlad
      Amarga ora ana analog militer karo S-300V4 sing ana, kompleks S-300V4 bakal digunakake nganti pirang-pirang taun.

      Mesthi bakal. Kajaba iku, S-300V4 wiwit mlebu layanan luwih saka S-400. Aku mbaleni maneh yen ciri-cirine kira-kira padha.
      Kaya, Nanging, karakteristik S-350 lan Buk-M3 padha, sing bener nyatet.
      Kutipan saka lotvlad
      S-350 ora bakal dadi panggantos lengkap kanggo S-300. S-350 minangka alternatif sing murah

      Gumantung apa sing bakal dibandhingake, S-350 bakal ngganti S-300PS lawas.
  16. 0
    6 Oktober 2015 11:43
    Apa PBU karo peripheral wis ana ing nirkabel utawa kabel saingan kaya jaman biyen? Sampeyan uga menarik apa PU-shka siap tempur dhewe? Sanajan, Gusti Allah ngalang-alangi, kita ora kudu nggunakake kabeh trik taktik; lan kanggo "kanca" iku marketing militer.
  17. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"