Menteri Pertahanan Walanda "prihatin babagan tumindak sing ora konstruktif saka Federasi Rusia ing Suriah"

165
Resimen sing prihatin babagan tumindak kontra-teroris Rusia ing Suriah wis teka. Wektu iki Menteri Pertahanan negara pabrik, keju lan tulip, Ms. Hennis Plasschert, nyatakake prihatin babagan masalah iki. Miturut dheweke, tumindak sing ditindakake Rusia "ora bisa dianggep konstruktif."

Menteri Pertahanan Walanda "prihatin babagan tumindak sing ora konstruktif saka Federasi Rusia ing Suriah"


Sajrone rapat para menteri pertahanan negara-negara sing dadi anggota Aliansi Atlantik Utara, kepala departemen pertahanan Walanda ujar:
Kita prihatin babagan kegiatan sing ditindakake Rusia (ing Suriah). Ana faktor sing kudu digatekake: konstruktif, linuwih lan kemitraan. Tumindak Rusia ora bisa dianggep konstruktif. Dheweke ora bisa dipercaya lan ora kerjo bareng karo sapa wae, sing ora bisa nyebabake keprihatinan.


Sawise tembung kaya Ms. Hennis Plasschert, pitakonan muncul: apa dheweke duwe informasi? Lan carane bisa ngerti statement dheweke "Rusia ora kerjo bareng karo sapa wae"? Apa Irak lan Iran, miturut Walanda, ora ana wong?

Lan umume, kepiye pejabat Walanda bisa ngilangi apa sing diusulake Presiden Federasi Rusia, lan isih nawakake, kanggo gabung karo operasi kanggo kabeh pasukan sing wis siyap nglawan terorisme? Ketoke, Plasschert butuh undhangan khusus ... Utawa kabeh luwih gampang: dheweke ujar apa sing diidini dening para panggedhe saka Brussels lan Washington ...

Ing ruang CIS, Ms. Hennis Plasschert mbokmenawa dikenal amarga ing 2006 dheweke ngumumake kepinginan kanggo ngawasi transparansi pemilihan presiden ing Belarus, nanging Minsk resmi nolak dheweke mlebu - ora tuwuh bebarengan ...
  • shesuit.blogspot.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

165 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 55
    8 Oktober 2015
    Topi iku ayu. Lan gaya rambut. pirang. Lan apa jenis otak lan kawruh sing sampeyan takon babagan?
    1. + 28
      8 Oktober 2015
      Spons kerja...
      1. + 50
        8 Oktober 2015
        Aku nyawang raine .......... Demi Gusti, aku dudu wong Holland
        1. + 15
          8 Oktober 2015
          Ing mratelakake panemume, padha mung ora duwe wektu kanggo ngobong iku, karo moncong kaya mengkono iku medeni katon ing umum. Apa amarga iki sing pederasty wis dikembangke ing Eropah?
          1. +3
            8 Oktober 2015
            Kutipan saka: inkass_98
            lan, karo muzzle kuwi saka pasuryan lan ing umum misale jek medeni

            Ing ngisor iki ana foto tanpa make-up .......... Aku ora bakal ngombe saluran.
            1. +3
              8 Oktober 2015
              Hennis iki minangka penis Rusia sing apik ... aran
              1. + 11
                8 Oktober 2015
                Anekdot saka Walanda:

                -Sampeyan lelungan saka Jerman menyang Holland, kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan ngliwati tapel wates?
                -Nalika sapi dadi luwih cute tinimbang wanita!
                ngguyu
                1. +1
                  8 Oktober 2015
                  Lan apa maneh Holland bisa medeni mungsuh kajaba menteri dheweke?
                  (Inggih, aku ora mikir mesthi kekancan lanang panas.)
              2. +2
                8 Oktober 2015
                Nyatane, ora jelas - iki lanang apa WANITA!?!
                Apa wae bisa kedadeyan ing Walanda ...
                1. +1
                  8 Oktober 2015
                  Iku bener kentang sing diowahi sacara genetis.
          2. +1
            8 Oktober 2015
            Dicegat pitakonan. Kanthi pasuryan sing kaya ngono, dheweke ora duwe pilihan kajaba nyolong irung menyang urusan militer.
            1. +9
              8 Oktober 2015
              Quote: Mareman Vasilich
              Kanthi pasuryan sing kaya ngono, dheweke ora duwe pilihan kajaba nyolong irung menyang urusan militer.

              Apa kowe! Cukup wong wadon normal, lan malah yen ora, sampeyan kudu ora stoop kanggo ngeyek. Menapa malih, ing sudut normal, wanita cantik banget. Mung bisnis militer dudu urusan wanita.
              1. 0
                8 Oktober 2015
                Mugi printah kanggo lay mudhun performs bener.
          3. +2
            8 Oktober 2015
            Kutipan saka: inkass_98
            Ing mratelakake panemume, padha mung ora duwe wektu kanggo ngobong iku, karo moncong kaya mengkono iku medeni katon ing umum. Apa amarga iki sing pederasty wis dikembangke ing Eropah?

            Vain, sebaliknya - sing ayu diobong, lan sing elek ditinggal. Mangkono, para ulama lan Inkuisisi berjuang karo godaan kadagingan - piye wae, ora pantes kanggo wanita sing elek. ngguyu Lan kabeh amarga celibacy, lack of sex ing marriage sublimated kepinginan seksual saka ulama banjur menyang wangun aneh kaya mburu penyihir. Kaya "aja njaluk dhewe marang sapa wae." Nanging kasunyatan sajarah.
            1. 0
              8 Oktober 2015
              Ya wis.
              -Ora diwenehi? Kanggo totoan saka penyihir! ngguyu
            2. Alf
              0
              8 Oktober 2015
              Kutipan saka Penetrator
              Mangkono, para ulama lan Inquisition berjuang karo godaan kadagingan - piye wae iku ora worth iku kanggo wong wadon elek.

              Lan padha menang! Nanging paragraf kasebut nyusup saka sisih liyane ...
          4. +1
            8 Oktober 2015
            Inggih ... bener, padha ngobong kabeh sing ayu ...
            Kabeh sing isih ana yaiku ora sopan ...
          5. Komentar wis dibusak.
        2. + 11
          8 Oktober 2015
          Aku malah bisa mbayangno apa jenis konstruktivisme ing Holland, wanita iki tegese)))))
          Iku bener ing semangat:
          Delengen, kita lagi nggoreng kentang. Pranyata kita duwe "kentang goreng", karo siji "n", supaya. Kasus liyane: kita nggoreng kentang lan mutusake kanggo nambah jamur kanggo rasa. Banjur kita duwe tembung gumantung lan ternyata "kentang goreng karo jamur", kanthi rong "n", nanging kabeh katon logis. Utawa Mungkin cilik nalika kita goreng kentang, sijine ing piring lan mutusaké kanggo nambah jamur. Ternyata "kentang goreng karo jamur", lan ing kene maneh siji "n". Sampeyan ndeleng, kabeh gumantung ing wektu sampeyan nambahake jamur.
          1. + 12
            8 Oktober 2015
            Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
            Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
            Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

            Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

            ing Rusia murni ngandika marang petani:
            - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

            Sampeyan kudu njlentrehake yen adol obat-obatan alus diidini ing Holland, lan ana Coffeeshops kanggo iki.
            Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

            Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

            ngombe bir lan lungguh.

            Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

            - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

            Kain langsing
            1. 0
              8 Oktober 2015
              Kutipan saka bulvas
              Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).


              pts ... Dear, sampeyan bisa uga nelpon lemari garing ruangan "daya tarik utama." Ya ... Wektu lan tata krama ...
              Kutipan saka bulvas
              Kain langsing
          2. +3
            8 Oktober 2015
            Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
            Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
            Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

            Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

            ing Rusia murni ngandika marang petani:
            - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

            Sampeyan kudu njlentrehake yen ing Hollandos perdagangan suket banget diijini, lan iki ana "Warung Kopi" panyiapan.
            Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

            Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

            ngombe bir lan lungguh.

            Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

            - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

            Kain langsing
        3. +2
          8 Oktober 2015
          Dadi akeh dandanan ing pasuryan ..... nanging asile ZERO ....
        4. +1
          8 Oktober 2015
          Aku eling seri "Mati Kaya Aku", Aku wis tuwa, nanging wong mati ora umur!
        5. +1
          8 Oktober 2015
          Ya, dheweke mung dibenturi watu ...
          Kampanye ing Eropa nggunakake siji suket ...
          Manis padha nggawa omong kosong.
      2. +9
        8 Oktober 2015
        Quote: MIKHAN
        Spons kerja...
        Aku melu spons lan topi lan overslept kabeh. Rusia ngajak kabeh wong menyang dialog. Sapa sing kudu disalahake amarga ora ngumbah kuping.
      3. +5
        8 Oktober 2015
        Quote: MIKHAN
        Spons kerja...

        Meehan dudu es. Dheweke duwe untu kaya terwelu. Apa sampeyan wis weruh carane terwelu gnaws wortel? Aku ora nyaranake dheweke. hi
        1. +5
          8 Oktober 2015
          Ing kasus iki, untune dicopot dhisik ..............
          1. +1
            8 Oktober 2015
            Kutipan: kel 31
            untune kaya kelinci.

            Untune cukup normal.
            Kutipan: McLuha-MacLeod
            Ing kasus iki, untu dicabut dhisik.

            Inggih, umume, nuthuk metu untune wong wadon wis akeh banget.
        2. 740
          + 15
          8 Oktober 2015
          Kutipan: kel 31
          Meehan dudu es. Ing

          Mikhana pungkasane ngrusak menara. Saka persiapan medis, mesthine, dheweke milih wong Amerika sing rambut abang, banjur tanya-pelotchitsa, saiki, umume, sawetara pensiunan. belay
          Mangkene apa sing kudu sampeyan lakoni. Politisi Partai Konservatif Denmark, Nikita Klæstrup. tresnaNanging ora kanggo wong tuwa. ngguyu
          1. +3
            8 Oktober 2015
            Eh, enom!
            Meehan iku prajurit lawas! Lan dheweke ngerti piagam disiplin Angkatan Bersenjata USSR!
            - kanthi mantep nandhang kabeh kasangsaran lan kekurangan layanan militer, ora nyisihake getih lan urip dhewe sajrone nindakake tugas militer;

            Lan sampeyan ngomong! Iki panggilan tugas!
          2. +2
            8 Oktober 2015
            Lan aku seneng foto iki
            oh diva
        3. Komentar wis dibusak.
      4. +5
        8 Oktober 2015
        Sing prihatin ora ditakoni.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        8 Oktober 2015
        Quote: MIKHAN
        Spons kerja...

        ndeleng Gulchitay iki, aku mulai ngerti kenapa akeh gay ing Eropa ........
      6. 0
        8 Oktober 2015
        Spons kerja ... Kok ngono, nanging aku setuju karo sampeyan
        1. +2
          8 Oktober 2015
          Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
          Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
          Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

          Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

          ing Rusia murni ngandika marang petani:
          - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

          Sampeyan kudu njlentrehake yen adol obat-obatan alus diidini ing Holland, lan ana Coffeeshops kanggo iki.
          Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

          Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

          ngombe bir lan lungguh.

          Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

          - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

          Kain langsing
        2. -3
          8 Oktober 2015
          Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
          Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
          Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

          Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

          ing Rusia murni ngandika marang petani:
          - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

          Sampeyan kudu njlentrehake yen adol obat-obatan alus diidini ing Holland, lan ana Coffeeshops kanggo iki.
          Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

          Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

          ngombe bir lan lungguh.

          Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

          - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

          Kain langsing
        3. -1
          8 Oktober 2015
          Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
          Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
          Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

          Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

          ing Rusia murni ngandika marang petani:
          - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

          Sampeyan kudu njlentrehake yen adol obat-obatan alus diidini ing Holland, lan ana Coffeeshops kanggo iki.
          Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

          Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

          ngombe bir lan lungguh.

          Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

          - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

          Kain langsing
        4. 0
          8 Oktober 2015
          Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
          Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
          Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

          Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

          ing Rusia murni ngandika marang petani:
          - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

          Sampeyan kudu njlentrehake yen adol obat-obatan alus diidini ing Holland, lan ana Coffeeshops kanggo iki.
          Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

          Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

          ngombe bir lan lungguh.

          Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

          - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

          Kain langsing
        5. -1
          8 Oktober 2015
          Posting ora liwat
        6. 0
          8 Oktober 2015
          Posting ora liwat
        7. -1
          8 Oktober 2015
          Aku tau ana ing Amsterdam, mlaku ing tengah, ora adoh saka atraksi utama (sing ora ngerti, iki Red Light District).
          Aku weruh cafe karo meja ing dalan, aku mutusaké kanggo ngaso.
          Aku njupuk bir, lungguh ing meja, ndeleng watara.

          Saka sisih atraksi utama Amsterdam, saperangan bojo lan bojo katon, loro portly, dhuwur ing awak. Saw tongkat, bir, lady

          ing Rusia murni ngandika marang petani:
          - ayo ngaso, lungguh, ngombe bir

          Sampeyan kudu njlentrehake yen adol obat-obatan alus diidini ing Holland, lan ana Coffeeshops kanggo iki.
          Warung kopi dilarang adol alkohol, kalebu. bir.

          Ana warung kopi ing jejere aku lungguh, lan lawang mlebu luwih cedhak karo pasangan iki, mula dheweke mikir yen iki minangka institusi sing bisa

          ngombe bir lan lungguh.

          Dheweke mlebu ing Warung Kopi, sawetara wektu liwati, ana wanita abang sing ngamuk metu lan bengok-bengok ing dalan:

          - mu ... ki, sial, ing saben dalan ana bajingan telanjang ing jendhela, nanging sampeyan ora bisa ngedol bir! yo....

          Kain langsing
      7. 0
        8 Oktober 2015
        Ngeri banget brrr
      8. 0
        8 Oktober 2015
        Mergo ora nggumunake yen wong wadon Walanda kuwi lagi sibuk nggebug, umume seneng digebugi,,,, lan sesantie kok dibenturi watu. wassat
    2. +5
      8 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Topi iku ayu.

      Topi ya tapi raine bodho.. TP tenan! Yen iki menteri, banjur tentara apa? Sanajan, ing keadilan, Serdyukov kita uga minangka anti-simbol departemen pertahanan.
    3. +7
      8 Oktober 2015
      Apa tenan dheweke utawa iku? belay
      1. +3
        8 Oktober 2015
        Genych SU Dina iki, 13:11 ↑ Anyar
        Apa tenan dheweke utawa iku?


        Ing. ngguyu
        1. 0
          8 Oktober 2015
          Iku dheweke ombenan utawa yo-yo
      2. 0
        8 Oktober 2015
        Ora, aku prihatin banget ... wassat
    4. +3
      8 Oktober 2015
      Mbokmenawa saka distrik lampu abang - liwat sawetara pejabat CIA - lan langsung menyang menteri?
    5. +3
      8 Oktober 2015
      Apa bab liyane? Inggih, padha ngangkat munggah foto, misale jek kula sing bakal mlumpat metu lan cokotan.
      Lan ing umum, aku kejiret aku mikir sing aku ora ngerti apa Holland elek, kajaba kasunyatan sing ana narcs tuwuh roses lan nggawe pi .. er .. gay!
      Kepriye wae aku ora tau sinau, ketoke.
    6. +2
      8 Oktober 2015
      Yen sampeyan ora ngerti topik kasebut lan ora ana apa-apa sing kudu diomongake, lan pikirane ora dadi kamar, mula pernyataan sing bodho, skizofrenia lan ruwet kasebut mesthi katon.
      Punapa panjenengan tindak... menyang butik, kanggo nyoba topi.
    7. +2
      8 Oktober 2015
      Menteri Pertahanan saka "Distrik Lampu Merah" ...
    8. Tur
      +2
      8 Oktober 2015
      Yen ora kanggo komentar ing foto, Aku bakal panginten iku sawetara jenis beekeeper!
      1. +7
        8 Oktober 2015
        Ya, sampeyan lunga ... menyang ..., sing robot saka tentara bebas Siria mambu soko, padha arep rembugan, digunakake, digunakake ...
        1. + 12
          8 Oktober 2015
          Tutorial basa Rusia paling apik.
          1. Komentar wis dibusak.
        2. +6
          8 Oktober 2015
          Kutipan: Imperial
          iki robot saka tentara bebas Siria, padha mambu soko,

          Seminggu ngebom lan dheweke wis ngomong Rusia. Iki minangka cara paling cepet kanggo sinau basa ngguyu
          1. +3
            8 Oktober 2015
            Seminggu ngebom lan dheweke wis ngomong Rusia. Iki minangka cara paling cepet kanggo sinau basa
            Tutorial, aku lampirake foto)))
          2. +6
            8 Oktober 2015
            Kutipan: Alexander Romanov
            Seminggu ngebom lan dheweke wis ngomong Rusia. Iki minangka cara paling cepet kanggo sinau basa

            Aku ora ngerti apa-apa ing pidato karakter iki. Dheweke uga kudu sinau basa Rusia. Aku mikir yen sawetara minggu BSU intensif bakal nambah kosakata lan mbenerake fonetik.
            1. 0
              8 Oktober 2015
              Kutipan saka Penetrator
              Aku mikir yen sawetara minggu BSU intensif bakal nambah kosakata lan mbenerake fonetik.

              Ora akeh lan bakal bot sanajan tanpa aksen ngguyu
              Kutipan: Imperial
              Tutorial, aku lampirake foto)))

              Kabeh kloso bakal sinau tikar
              1. +1
                8 Oktober 2015
                Kutipan: Alexander Romanov
                Kabeh kloso bakal sinau

                Dheweke ngerti sampeyan, lan wis wiwit sinau babagan basa Rusia!
              2. +2
                8 Oktober 2015
                Lan video anyar bakal direkam nganggo blus lan tutup nganggo buket. Lan loro mesin gunner ing latar mburi bakal disandangi ing sundresses lan kokoshniks. Roti karo shaker uyah ing andhuk bakal diselehake ing meja ing jejere podium ...
                Mdyaya...
        3. +6
          8 Oktober 2015
          kene robot saka tentara bebas Siria, padha mambu soko, padha arep rembugan


          Nganti saiki, dheweke ngancam Afghanistan kaping pindho. Iki minangka tren saiki. Sakabehing Kulon ngeluh babagan Afghanistan sing kapindho, sanajan dheweke dhewe wis cukup karo sing pertama, dheweke isih ora bisa ngrusak organ kasebut saka kana, kabeh media liberal wis nggunakake slogan kasebut. Saiki kene ireng lan ijo, nanging piye wae ora yakin. Lan wong lanang iku Uzbek.

          Sing nggumunake, wong Assad ora ngadeg ing upacara karo wong manca .... lan tanpa kamera. Dadi ing pasuryan saka Uzbek, kuatir nemen.
          1. 0
            8 Oktober 2015
            Kok menurutmu wong Uzbek? Bisa wae sing duwe BV, mantan mahasiswa bahasa Lumumbaria contone ....
    9. +2
      8 Oktober 2015
      Dheweke kudu mbukak pabrik garmen, dudu angkatan bersenjata. Nyuwun
    10. +1
      8 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Topi iku ayu. Lan gaya rambut. pirang.

      Pirang ngira rambute wis peteng.
      1. +1
        8 Oktober 2015
        Kutipan saka Bort Radist
        Pirang ngira rambute wis peteng.

        Otak nglawan
        1. +1
          8 Oktober 2015
          Kutipan saka Penetrator
          Kutipan saka Bort Radist
          Pirang ngira rambute wis peteng.
          Otak nglawan

          Ing nguber:
          Menteri Pertahanan Walanda lungguh ing mobil. Swara keprungu saka panrima - "Sampeyan ngrungokake swarane Holland, wektu lokal 12-30.
          Ndadekake mripat kaget lan ngandika - "Inggih, carane padha ngerti kabeh!"
    11. +2
      8 Oktober 2015
      Secara struktur, mung bom NATO! Sapa sing bisa ngomong eseman? Biasane sundel nyengir kaya ngono nalika pengin cokotan.
    12. 0
      8 Oktober 2015
      "Pinter" rai, "susah ora setuju" karo Menteri Pertahanan kuwi.
    13. +1
      8 Oktober 2015
      Sing duwe isih kaget, lan pugs wis barking ngguyu

      Kongres AS wis ngluncurake penyelidikan babagan kemungkinan kesalahan intelijen negara kasebut, sing ora ngelingake tumindak Rusia sing bakal teka ing Suriah. Iki dilaporake menyang Reuters dening sumber ing legislatif Amerika Serikat.

      Kaya sing kacathet, panitia saka omah ndhuwur lan ngisor Kongres, sing tanggung jawab kanggo ngawasi karya lembaga intelijen, bakal nemtokake cara "bisa nglirwakake utawa ngremehake sinyal peringatan kritis" babagan maksud Rusia kanggo nindakake operasi ing Suriah.

      Miturut Reuters, pitakonan sadurunge kanggo perwira intelijen Amerika uga babagan "kantun" kayata "ora dikarepke" reunifikasi Krimea karo Rusia lan pambangunan pulo buatan dening China ing wilayah sengketa ing Segara China Kidul.

      Washington resmi nyoba ngindhari masalah serangan rudal dening armada Kaspia ing posisi teroris ISIS. Perwakilan Departemen Luar Negeri kaget karo pitakonan wartawan ing taklimane kasebut. Ora ana pernyataan resmi saka Pentagon. Mung ngerti yen Amerika isih ora pengin nggabungake pasukan ing perang nglawan ISIS. Ningali serangan rudal jelajah Rusia marang ISIS, juru bicara Departemen Luar Negeri Laksamana Muda John Kirby ora percaya karo mripate. "Aku ora bisa ngonfirmasi manawa Rusia nindakake kabeh, nanging Moskow ngaku persis kaya ngono. Deleng, aku wis nonton video kasebut. Lan luwih apik kanggo Moskow ngomong apa sing ditindakake militer.
    14. +1
      8 Oktober 2015
      Miturut physiognomy, menteri pertahanan (sha) dheweke, wis mbebasake cangkeme saka kesenengan wengi, nyatakake kabodhoan. Apa mentri, apa negara.
    15. +6
      8 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Topi iku ayu. Lan gaya rambut. pirang. Lan apa jenis otak lan kawruh sing sampeyan takon babagan?

      Shoigu?! Wong Kuwi!
      1. + 11
        8 Oktober 2015
        _________________
    16. +3
      8 Oktober 2015
      "Menteri Pertahanan negara pabrik, keju lan tulip", addicts tamba, lesbian, gay, biseksual lan transgenders ... (Aku wonder apa klan Lady iki belongs kanggo?), Bisa dadi banget kondisional kanggo pirembagan bab pertahanan dhewe, lan ora mung njaluk menyang politik amba! ngguyu
    17. +2
      8 Oktober 2015
      Tentara Walanda... hmmm... ora krungu... Nyuwun
      1. +6
        8 Oktober 2015
        Kutipan saka: marlin1203
        Tentara Walanda... hmmm... ora krungu... Nyuwun

        Lha piye!? belay
        Dheweke nglawan nganti rong dina nalika Nazi nyerang dheweke! lan padha dianggep minangka feat kanggo katon miring ing Trail patroli!
      2. +2
        9 Oktober 2015
        Kutipan saka: marlin1203
        Tentara Walanda... hmmm... ora krungu...

        Nanging-
    18. Komentar wis dibusak.
    19. +4
      8 Oktober 2015
      Yaiku, foto lan caption ing ngisor iki cukup: Iki Menteri Pertahanan Holland. Lan mekaten. Lan apa sing digawa ana ora penting maneh.
    20. +1
      8 Oktober 2015
      Luwih apik, Bu, tuwuh kembang.
    21. 0
      8 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Menteri Pertahanan Walanda "prihatin babagan tumindak sing ora konstruktif saka Federasi Rusia ing Suriah"

      Supaya ukara ing foto dheweke bisa dicekak
      Menteri Pertahanan Walanda "prihatin" ...
    22. 0
      8 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Topi iku ayu. Lan gaya rambut. pirang. Lan apa jenis otak lan kawruh sing sampeyan takon babagan?

      dheweke katon kaya sadulur Olsen ing umur, nanging tumindak padha ...
    23. 0
      9 Oktober 2015
      Lan apa dheweke lungguh ing, mugi kula ndeleng? =)
    24. +1
      9 Oktober 2015
      Quote: Optimis waja
      Topi iku ayu. Lan gaya rambut. pirang. Lan apa jenis otak lan kawruh sing sampeyan takon babagan?

      Kabeh ilang!!!! ngguyu
  2. +6
    8 Oktober 2015
    Dheweke ora bisa dipercaya lan ora kerjo bareng karo sapa wae, sing ora bisa nyebabake keprihatinan.

    Dhuh Gusti, dear dandelion, badhe tindak pundi? Sampeyan ora bisa kerjo bareng karo sampeyan, sampeyan kabeh manggon ing gelombang sing padha ing kana. Impregnated menyang ROOT saka otak karo meanness lan ngiyanati, sampeyan mung kudu nguripake adoh sing nyetel iku langsung.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      8 Oktober 2015
      Lan durung ana sawetara kuwatir. Minangka alesan kanggo mikir banget hard, utamané kanggo wong-wong sing manggon miturut bakal wong liya, Eropah padha. Ing kene Poroshenko nyebutake kemungkinan jagad katelu. Aneh, kanggo pisanan, aku wegah setuju.
      Yen kita nggawe gradasi tartamtu saka krisis ing Perang Dingin, banjur krisis Karibia mesthi manggoni tataran paling dhuwur, nanging ana uga krisis Berlin minangka tataran tengah saka kahanan lan liyane cilik.
      Apa sing kedadeyan saiki antarane Kulon lan Rusia yaiku tingkat krisis Berlin ing Perang Dingin. Kathah padha, kepinginan padha kanggo ngamanake garis demarkasi, nalika nawakke saka sisih ngelawan karo mesin mlaku ngadeg ing lurung-lurung tetanggan, nalika mung scaring. Mung saiki dheweke tambah akeh mesem lan mratelakake keprihatinan. Nanging ... Tingkat ancaman lan kenaikan tarif pancen padha ing Berlin.
      Aku Tambah ing gelar sarujuk karo China, Putin banget ngati-ati lan ora bakal pindhah ing serangan tanpa mburi ngalangi. Eskalasi ing Suriah kudu pas karo kesimpulan saka Kemitraan Pasifik.

      Lan mung mistisisme sethitik, carane kelangan iku dadi metu kanggo predictors - padha tansah duwe telung opsi kanggo acara, sawetara bakal kayektenan. Yen Obama minangka presiden pungkasan lan Eropa minangka kirdyk, mula kabeh ing Hemisfer Lor bakal mati amarga radiasi, mula Rusia ora bakal dadi pusat spiritual ing jagad iki.
      Nanging ayo ngarep-arep sing positif.
  3. +3
    8 Oktober 2015
    asep???
    1. 0
      8 Oktober 2015
      Utawa mungkin ing ngisor JAMUR?
  4. +4
    8 Oktober 2015
    Ora mung bodho, nanging uga negara kaya dosa mati!
  5. +2
    8 Oktober 2015
    Duh Gusti, copot mripatku.
  6. +2
    8 Oktober 2015
    Wektu iki Menteri Pertahanan negara pabrik, keju lan tulip, Ms. Hennis Plasschert, nyatakake prihatin babagan masalah iki.


    Dibuwang, bab miskin. Nanging ora tulip. lol
    1. +2
      8 Oktober 2015
      Miturut dheweke, tumindak sing ditindakake Rusia "ora bisa dianggep konstruktif."

      Ora, aku setuju karo Hennis. Sampeyan dhewe mikir, Kulon lan raja-raja Arab ora kesel nyambut gawe ing kene, nggawe khilafah teroris, lan dumadakan, Rusia wis teka lan mbubarake khilafah iki kanthi cara sing mbledhos. ya Wirang ing wong sanadyan nangis
      P.s. sanajan aku isih ora ngerti ngendi iku (ISIS, Rusia, USA) Menteri Pertahanan Negara Mills, Keju lan Tulip Ms. Hennis Plasschert
  7. +2
    8 Oktober 2015
    belay Liyane "prihatin". ana pira???
  8. + 10
    8 Oktober 2015
    Nalika wanita ngomong, sampeyan kudu cepet mandheg ngrokok sampeyan ayu, apa sing bisa dijupuk saka pirang, kaya jaran lik.
  9. +2
    8 Oktober 2015
    Ditilik saka pasuryane, dheweke mesthi sibuk, sanajan aku wonder wiwit nalika Holland kasengsem ing Suriah
  10. +1
    8 Oktober 2015
    Saiki, yen pamrentah utawa warga Suriah (kajaba ISIS) ngucapake iki, mula dheweke kudu ngrungokake lan nggawe kesimpulan, yen ora ....wong bodho

    P.S. Lan ing ngendi dheweke entuk "ayu", untune jelas goyang.
    1. +2
      8 Oktober 2015
      P.S. Lan ing ngendi entuk iki, untune jelas goyang.
      supaya ayu padha burned bali ing abad tengahan, supaya padha duwe apa kiwa
    2. 0
      8 Oktober 2015
      P.S. Lan ing ngendi entuk iki, untune jelas goyang.
      supaya ayu padha burned bali ing abad tengahan, supaya padha duwe apa kiwa
      1. +1
        8 Oktober 2015
        Kutipan: Vlastor
        supaya ayu padha burned bali ing abad tengahan, supaya padha duwe apa kiwa

        Wis!? belay
        Ya, akeh vodka ora bisa ditemokake lan ora mabuk!
  11. +4
    8 Oktober 2015
    Siji nemu roso kesengsem sing sembarang statements dening mentri pertahanan NATO digawe ing sesuai karo Rekomendasi unified ditulis dening tangan siji, lan pet tansah padha - kanggo nuduh Rusia sepisan maneh, malah ing éwadéné kasunyatan.
  12. +4
    8 Oktober 2015
    Apa dheweke duwe wong sing isih ana ing Kementerian Pertahanan? Holland duwe lik, Jerman duwe lik, Norwegia duwe lik, Swedia uga. Apa iki pilihan sadar wong Eropa?
    1. +3
      8 Oktober 2015
      "Muzhik" sing nate duwe macem-macem omong kosong, kayata pertahanan, sing kudu ditindakake - dheweke menehi barang sing luwih penting - sapa sing bakal nggosok rongga liyane? Baba, bener?
    2. 0
      8 Oktober 2015
      Ya, kaya kampanye, wong-wong mau dipindhah, dadi biru.
  13. +2
    8 Oktober 2015
    lan madam iki umume ngerti apa-apa bab angkatan bersenjata? ing foto dadi mung ing ganja (katon obat) lan ing topi renda.
  14. +2
    8 Oktober 2015
    Delengen pasuryane! Dheweke ngrokok! Dheweke bisa nindakake.
  15. +1
    8 Oktober 2015
    Moncong jaran iku wassat
  16. Komentar wis dibusak.
  17. +3
    8 Oktober 2015
    Apa iku Walanda utawa Walanda ngguyu
  18. +4
    8 Oktober 2015
    Punika mouse liyane kelalen takon apa dheweke mikir?
  19. 0
    8 Oktober 2015
    Aku ndeleng foto kasebut, maca statement lan .... Aku ngerti kabeh, nanging aku ora bakal kasar lan ora sopan, sampeyan ora bisa karo wanita sing sibuk. wassat sedulur mandheg
  20. +2
    8 Oktober 2015
    Liyane pengikut psaki. Psakisme minangka penyakit otak sing nular.
  21. +3
    8 Oktober 2015
    Sugeng tindak, boneka lawas! Ana wong lanang sing duwe endhog gedhe ..., bom lan roket, ngrampungake masalah global sing serius ... Sampeyan arep menyang endi? Ngapura aku wong wadon! Kita, ora kaya sing, kita setya gelut gendakan! tresna
  22. 0
    8 Oktober 2015
    Liyane pengikut psaki. Psakisme minangka penyakit otak sing nular.
  23. +1
    8 Oktober 2015
    Lan menyang ngendi wong iki? Panggonan sampeyan ing LGBT!
  24. +2
    8 Oktober 2015
    Supaya ora kuwatir saiki lan ora kuwatir banget, perlu kanggo nindakake operasi lemah rong taun kepungkur. Lan pancene nglawan terorisme, lan ora niru perang, dibagi dadi teroris "ala" lan "apik". mung mungkasi wong-wong mau.
  25. +1
    8 Oktober 2015
    bibi jelas pengin kerja sama karo militer kita :)
  26. +4
    8 Oktober 2015
    Kutipan: Alexander Romanov
    Aku nyawang raine .......... Demi Gusti, aku dudu wong Holland

    Shaw? Bukan Hohlyandets? ngguyu Ayo, wong wadon biasa, mung foto sing ala. Miturut cara, kene. sami mbak. nanging glamor
    1. +7
      8 Oktober 2015
      Kutipan saka Penetrator
      Shaw? Bukan Hohlyandets? Ayo, wong wadon biasa, mung foto sing ala. Miturut cara, mbak glamorized


      Kabeh wis jelas ... Saka mbak iki, sampeyan kudu mangkat sadurunge subuh, utawa nganti wayahe dandanan ing seprai ora dibusak ...
      1. +1
        8 Oktober 2015
        Quote: Apik Aku
        ... Saka mbak iki, sampeyan kudu lunga sadurunge subuh,

        Oh yo, aku luwih seneng nyiksa Sobchak ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 740
          +1
          8 Oktober 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          Quote: Apik Aku
          ... Saka mbak iki, sampeyan kudu lunga sadurunge subuh,

          Oh yo, aku luwih seneng nyiksa Sobchak ngguyu

          Dheweke mung menehi wong Yahudi hi
          1. +1
            8 Oktober 2015
            Kutipan: 740
            Dheweke mung menehi wong Yahudi


            Ya ngomong apa?!? belay Ta-ah-ah-k... Where Profesor ? lol
        3. +3
          8 Oktober 2015
          Kita ora duwe cukup dhuwit dosa kanggo Obshchak Alexander.
      2. 0
        9 Oktober 2015
        Aja kleru kasunyatan.
        Iki 2 wong temen beda. Sampeyan duwe aktris saka AI ing foto (keset banget kanggo ndeleng ing Internet, mung dudu penggemar dheweke)
    2. 0
      8 Oktober 2015
      Dadi dandani tunggul ing dina sing cerah ...
      Lan untune isih kenceng.
    3. +1
      8 Oktober 2015
      Iklan Deep Throat apik
    4. 0
      8 Oktober 2015
      Kutipan saka Penetrator
      . Miturut cara, kene. sami mbak. nanging glamor

      Apa ana foto ing swimsuit, kanggo mriksa metu?
  27. Ham
    +1
    8 Oktober 2015
    Ing Eropa, kaya wong lanang wis ilang, ing endi wae menteri pertahanan yaiku wanita! Dheweke menehi tandha manawa wanita mbela awake dhewe luwih apik ... ing punggung ???
  28. +1
    8 Oktober 2015
    Teroris uga nganggep tumindak Rusia ing Suriah ora mbangun. Lan kasunyatan manawa panemu para accomplices lan sponsor bertepatan karo pendapat para teroris wis suwe kita kenal.
  29. +2
    8 Oktober 2015
    Menteri Pertahanan negara pabrik, keju lan tulip ...

    Lan ora mung, padha nyenengi ing liyane (diijini). Iki asile... wassat
  30. 0
    8 Oktober 2015
    Ya, topi iku apik.
  31. +1
    8 Oktober 2015
    Saka kabeh calon sing bisa, pentil iki dipilih kanggo nyuarakake reaksi NATO omong kosong, sing luwih ayu tinimbang topi dheweke ..
  32. +1
    8 Oktober 2015
    Katon kaya ganja diudhunake ing Kementerian Pertahanan Walanda
  33. +1
    8 Oktober 2015
    Aku ora pengin nyinggung wong wadon, nanging ndeleng dheweke aku mung arep ngomong: "Inggih, slicer roti !!!"
  34. 0
    8 Oktober 2015
    Ngrokok udud am
  35. 0
    8 Oktober 2015
    Kanca-kanca Rusia wis wareg karo pukulan ing tamborin saka Igil, lan mungsuh padha prihatin, ketoke nyoba kanggo awake dhewe. Lan carane akeh screeching. ngguyu
  36. +9
    8 Oktober 2015
    S. Alekseev nduweni crita The Battle of Foksha. Ya, kanthi akurat nggambarake kabeh sing kedadeyan ing sekitar saluran pembuangan, pardorn, koalisi Suriah lan NATO:
    Wong Austria nglawan wong Rusia nglawan wong Turki. Urusane wong Austria iku ora penting, lan diancam bakal kalah ing cedhak Focsani.
    Wong Austria njaluk tulung marang Rusia. Suvorov teka kanggo ngluwari.
    Suvorov teka lan mandheg ora adoh saka kamp Austria. Komandhan wadyabala Austria, Pangeran Coburg, enggal-enggal ngirim utusan menyang Suvorov kanthi panyuwunan, supaya jendral Rusia enggal-enggal sowan ing Austria kanggo konsili militèr.
    Suvorov arep lunga, banjur mikir: kenapa? Dheweke ngerti yen ing dewan militer karo Austria, perselisihan lan keraguan bakal diwiwiti. Mung wektu bakal liwati. Kangge, wong Turki bakal sinau babagan tekane Suvorov.
    Utusan nitih munggah saka Pangeran Coburg menyang camp Russian.
    "Suvorov ndedonga marang Gusti Allah," ujare utusan kasebut.
    Sak jam mengko ana utusan anyar teka.
    "Suvorov lagi nedha bengi," wangsulane dheweke.
    Jam liyane liwat, lan utusan teka maneh.
    "Suvorov lagi turu," dheweke nerangake marang wong Austria. - Diprentah supaya ora ngganggu.
    Nanging Suvorov ora turu. Dheweke sinau posisi mungsuh. Disiapake kanggo perang.
    Ing wayah wengi, Pangeran Coburg wis tangi. Kurir teka saka Suvorov, nggawa layang saka jenderal Rusia.
    "Aku ngomong nglawan wong Turki," tulis Suvorov. - Mlaku ing sisih kiwa, mlaku ing sisih tengen. Serangan karo apa sing teka, apa sing dikirim dening Gusti Allah. Kavaleri, miwiti! Cepet, kenek, nyopir, potong, aja nganti ketinggalan, surak! Lan yen sampeyan ora teka, aku bakal mencet siji, "suvorov ngancam.
    Pangeran Coburg kaget. Kepiye carane - tanpa saran militer, tanpa diskusi, lan kanthi cepet! Nanging, ora ana sing kudu ditindakake, aku kudu manut.
    Rusia lan Austria nyerang wong Turki lan ngalahake mungsuh.
    Sawise kamenangan, sawetara wiwit reproach Suvorov: iku ora apik, padha ngomong, Suvorov urusan karo Austria.
    "Ora mungkin," jelas Suvorov. - Iku ora bisa digunakake. Austrian - padha seneng ngobrol. Dheweke bakal ngomong karo aku ing dewan. We mbantah. Sampeyan katon, lan perang Foksha ora bakal ing lapangan, nanging ing markas Austria.
    1. 0
      8 Oktober 2015
      Hei, iki minangka kutipan saka biografi sastra Suvorov L. Rakovsky!
  37. +1
    8 Oktober 2015
    Ing pitik. Dheweke katon luwih apik ing perch.
  38. 0
    8 Oktober 2015
    Sawise tembung kaya Ms. Hennis Plasschert, pitakonan muncul: apa dheweke duwe informasi?

    Ya, dheweke ngrokok kabeh jinis sampah. Sampeyan bisa nindakake iku ana ing Holland. Kene dheweke quietly dijamin
  39. 0
    8 Oktober 2015
    Apa ora bisa ngandika kanggo obkurki.
  40. +1
    8 Oktober 2015
    Nanging, yen sampeyan bisa .. Holland Nanging)))) keprungu
  41. 0
    8 Oktober 2015
    keprigelan sing berlebihan karo masalah wong liya minangka alasan serius kanggo njaluk bantuan saka psikiater, nanging skizofrenia ora diobati ...
  42. 0
    8 Oktober 2015
    Lan apa sing bisa dikarepake saka wanita yen dheweke sibuk ing urip.
  43. +1
    8 Oktober 2015
    uga, negara iki ora mung tulips, nanging uga soko saka kang sawetara khayalan kadhangkala njedhul, ketoke lady iki njupuk kauntungan.
  44. +1
    8 Oktober 2015
    Iki perlu ing basa Walanda: "menyang Popenhagen, liwat Rotterdam")))
  45. +1
    8 Oktober 2015
    scum elek
  46. +1
    8 Oktober 2015
    Madame Tulips snipped!
  47. +2
    8 Oktober 2015
    Damn, comrades, looking ing dheweke, aku njaluk koyo sing paling dheweke bisa ngangap bab iku pucuk rusak, utawa aku duwe pendapat prejudiced.
  48. 0
    8 Oktober 2015
    Ya, akibat saka nggunakake obat-obatan legal jelas ... utawa ing pasuryan ...
  49. 0
    8 Oktober 2015
    Lan aku seneng. Eh! Kanggo nyuwek Menteri Pertahanan ...
  50. 0
    8 Oktober 2015
    Ms. Hennis Plasschert saka tutuk ageng kanggo setengah saka pasuryan, wong wiwit nggegirisi!
  51. +3
    8 Oktober 2015
    Menteri diganti. Mentri ora nyata!!!
  52. +2
    8 Oktober 2015
    Kutipan saka shliapnik
    Lan aku seneng.
  53. 0
    8 Oktober 2015
    Cangkeme menteri Barat liyane wis bebas. Kayane aku ISIS ora gelut ing kana. Ing Eropa mesthi sukses.
  54. +1
    8 Oktober 2015
    Bulik, iki kayane ora dadi topik pitakonan. Apa aku kudu takon dheweke ngendi Suriah iki? Kayane para pejabat ing Kulon ora butuh intelijen lan pendidikan. Lan mulane pikirane nyusup babagan sawetara pamrentahan jagad bayangan sing butuh kepala ngomong.
  55. 0
    8 Oktober 2015
    Gusti Allah ngapura kita duwe Menteri Pertahanan kuwi, ana keju Walanda kualitas ing sirah. wassat
  56. +1
    8 Oktober 2015
    Kita prihatin babagan kegiatan sing ditindakake Rusia (ing Suriah). Ana faktor sing kudu digatekake: konstruktif, linuwih lan kemitraan. Tumindak Rusia ora bisa dianggep konstruktif. Dheweke ora bisa dipercaya lan ora kooperatif, sing kuwatir.
    Oh, mbak, mbak. Yen kita lungguh ing pawon kanthi gabungan, kita ora bakal katon bodho. Ing donya modhèrn, Rusia mung siji-sijine negara sing ngajak saben wong (uga, kajaba wong bodho kaya Mrs. Plasschaert) kanggo melu ing urusan tata donya kanthi padha.
    P.S. Sampeyan, mbak, ngumbah kuatir sampeyan lan aja nyisir, mbok menawa sampeyan bakal kepenak.
  57. 0
    8 Oktober 2015
    Kanthi pasuryan kaya ngono, dheweke ora perlu kuwatir babagan keprihatinan kita marang Suriah.
  58. 0
    8 Oktober 2015
    Apa dheweke ing foto? dibenturi watu?
  59. 0
    8 Oktober 2015
    Aku mikir, Holland wis nyedhiyakake pitulungan sing ora ana regane ing perang nglawan ISIS, amarga dheweke nesu banget. Paling kamungkinan, pasokan mariyuana menyang negara wis suda. mulane padha bengok-bengok. Ora apa-apa, dheweke bakal luwih sehat, wong kafir! duka
  60. 0
    8 Oktober 2015
    Nalika ndeleng foto kasebut, aku kelingan seri "Dead Like Me", gambar idu saka karakter utama, lan uga ujar manawa wong mati ora umur.
  61. 0
    8 Oktober 2015
    cah wadon mutusake kanggo narik kawigaten, bisa uga ana sing bakal nanggapi))
    1. 740
      0
      8 Oktober 2015
      Kutipan saka morozik
      cah wadon mutusake kanggo narik kawigaten, bisa uga ana sing bakal nanggapi))

      Ya, wis ana barisan wong sing ekstrem, dheweke ora ngerti yen dheweke bakal ngatur katresnan sing salah kanggo dheweke ing wayah wengi. Wong Rusia ora wedi apa-apa. aran
  62. 0
    8 Oktober 2015
    Mesem kepeksa, latihan, wow wow.
  63. +1
    8 Oktober 2015
    Mulut kerja...
  64. +1
    8 Oktober 2015
    Aku maca pisanan: "Ing bokong mesum.."
  65. +1
    8 Oktober 2015
    Apa pasuryan sampeyan, Pennis Hlaschert ...
    Kabeh iki minangka asil pilihan saka Inquisition. Kaya - sampeyan ora menehi kula, kaendahan - supaya ora menehi wong! Atu! Witch kanggo totoan!
  66. +1
    8 Oktober 2015
    Apa sampeyan menehi pangiris roti ing lantai? Apa kodok fisik, sampeyan ora bisa ngombe dadi akeh mung kanggo blurt metu, Ms. Hennis karo huruf "P", nindakake PR kanggo awake dhewe dening nggawe idu informasi ing arah Rusia, minangka badut Australia Abbott tau nyoba. kanggo nindakake.
    Lha wonge ora bisa terkenal kanthi cara liya, luwih seneng tumindak becik kanggo kepentingan negara, paling ora kanthi ngusulake solusi kanggo masalah kebanjiran pengungsi, utawa kanggo karyane, kepiye carane nambah. tingkat saka angkatan bersenjata Walanda, utawa kabeh urip kang bakal nepaki wishes saka NATO sanajan padha ngirim pasukan negara kanggo perang wong liya?!
    Saiki ora cukup kanggo wakil apa wae, umpamane, Monaco utawa sawetara negara kurang ajar liyane sing ora duwe peran ing politik donya kanggo nyatakake pikirane babagan masalah iki.

    PySy. Apa sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan ing Brussels wingi? Kayane NATO bakal ngganti ibukutha.
  67. +1
    8 Oktober 2015
    Lan sapa sing takon apa-apa marang dheweke, utawa supaya dheweke ngelingi yen ana negara kaya Holland?
  68. +1
    8 Oktober 2015
    Paling bodho kanggo nggawe statements kuwi, dheweke nuduhake yen dheweke ora duwe pegangan ing kahanan, nanging iku Menteri Pertahanan, piye wae ora pas.
  69. +1
    8 Oktober 2015
    Foto keren ing artikel! Tinimbang "keju", "gee". Siria iki wis nyerah marang dheweke, musim anyar saka fashion show lagi ditindakake, lan ing kene ana kelip-kelip kesadaran sing sibuk.
  70. 0
    8 Oktober 2015
    Muga-muga dheweke nindakake prentah turu kanthi bener, kaya sing didhawuhake dening Gusti Allah ora
  71. +2
    8 Oktober 2015
    Tumindak Rusia ora bisa dianggep konstruktif. Dheweke ora bisa dipercaya lan ora kooperatif, sing kuwatir.

    Apa ora apa-apa yen Rusia kerja sama karo pamrentah Suriah sing sah, lan kabeh wong Barat ngebom negara kasebut ora mung tanpa ijin (pamarentah), nanging uga tanpa sanksi Dewan Keamanan PBB? wong bodho
    Lan kegiatan sing banjur kudu nimbulaké kuwatir? belay wong bodho
    Bener, Barat tansah ora nggatekake panemune sapa wae sing beda karo dheweke.
  72. +1
    8 Oktober 2015
    Dhuh Gusti, nggegirisi, lan iki MENTERI???????????????? Aku luwih seneng lungguh ing kursi lan jahitan silang!
  73. 0
    8 Oktober 2015
    salib apa? sulaman apa? Dheweke kudu menyang Distrik Lampu Merah karo ngiris roti kuwi. Pompa vakum padhet mung ing mode mbalikke. Mungkin dheweke wong Amerika? Banjur cetha apa sing salah karo cangkeme. Jarene cangkeme diasah kanthi rapi kanggo hamburger.
  74. 0
    8 Oktober 2015


    - Kabeh wong wadon iku bodho!


  75. 0
    8 Oktober 2015
    MONYET karo granat!!!
  76. 0
    8 Oktober 2015
    Yen ana panel ... bisa dadi Menteri Pertahanan, banjur kenapa mekanik ora bisa dadi dokter kandungan?
  77. +1
    8 Oktober 2015
    Sawetara mimosa kurang ajar Walanda prihatin babagan tumindak Rusia, bisa uga diarani Lavrov
  78. 0
    8 Oktober 2015
    Warga Pennis Hlaschert, ayo!...Eh, luwih becik lunga dhewe...
  79. 0
    8 Oktober 2015
    Lan kok aku nyawang foto iki??? Yen aku ora ngimpi ing wayah wengi !!! Dadi apa, apa sampeyan ngarep-arep yen ana otak ing ngisor topi iki? Kepala ngomong liyane!
  80. uri
    +1
    8 Oktober 2015
    Tentara Walanda pancen nggegirisi!
    Tank Walanda mlumpat saka wit, njeblug, ngguyu, lan maneh ndhelik ing bolongan.
    Lan neraka ngerti carane nglawan wong-wong kuwi!
  81. 0
    8 Oktober 2015
    Mbak Tablet ngguyu ! Apa sampeyan ngrokok ing kono?
  82. 0
    8 Oktober 2015
    Menteri Pertahanan Negara Mills, Keju lan Tulip Ms. Hennis Plasschert

    Jeneng negara kasebut kudu kaya "negara pabrik, keju lan tulip, homoseksual lan pecandu narkoba." Iki ngendi Menteri Pertahanan bingung
  83. +2
    8 Oktober 2015
    Putin tau ngandika (kanggo referensi kanggo squealing Balto-Polandia preoccupied salah siji bab Georgia utawa sawetara alesan liyane): "Aku ora Care babagan uneg-uneg sapa, kita duwe akeh bab kita dhewe kanggo nindakake. Aku wiwit iku ora ana apa-apa. babagan masalah iki ora diganti.
  84. +1
    8 Oktober 2015
    Tembung kunci yaiku "PARTNERSHIP!", Kulon nesu yen Rusia wis mutusake kanggo nindakake tanpa ... amarga, kaya adat, siji mutusake ..., liyane setuju ..., banjur pesta pora kolektif diwiwiti lan yen dadi sawetara jenis gabungan, banjur lan sampeyan ora bakal ngerti sapa sing kudu disalahake ... nanging ing kene ... lan sanajan Rusia sukses ... piye wae ora bisa "demokrasi". .
  85. 0
    8 Oktober 2015
    Inggih, mugi-mugi piyambakipun nyambut damel kanthi konstruktif kanthi tutuk kangge sedaya Staf Umum kita
  86. 0
    8 Oktober 2015
    Ana faktor sing kudu digatekake: konstruktif, linuwih lan kemitraan.

    Apik banget prasaja, ngandika apik, nanging ana siji bab. Konstruktif mung teka saka Rusia, apa linuwih yen ora ana konstruktif bebarengan ing pihak sampeyan, lan kemitraan minangka kepercayaan konstruktif adhedhasar pangerten bebarengan.
  87. 0
    8 Oktober 2015
    warta sing diarani "ora ana", kaya Holland dhewe. Ana liyane sing nguciwani aku: transisi gregarious menyang kapribaden lan diskusi dening wong-wong sing jelas ora cocog karo tema situs web VO. Kaya apa bibi iki, terserah bojone (yen duwe) sing mutusake. Iku isin, tuan-tuan (c)
  88. 0
    8 Oktober 2015
    Delengen pasuryan iki, angel nyana kecukupan.
  89. 0
    8 Oktober 2015
    "Boneka" iki minangka MO. Saiki aku bisa mbayangno apa jenis angkatan bersenjata sing diduweni. (Shoigu ngrokok kanthi gugup ... ngguyu )
  90. +1
    8 Oktober 2015
    Yen sampeyan ndeleng menteri kaya ngono, sampeyan ora pengin nyerang negara ...
  91. 0
    8 Oktober 2015
    "Menteri Pertahanan Walanda" prihatin babagan tumindak sing ora konstruktif saka Federasi Rusia ing Suriah "
    Dheweke bakal mrihatinake dhewe ... liyane Psaki ... mung katon ing katon, iku cetha yen dheweke ora ngerti carane mikir ing kabeh, dheweke kudu lungguh ing ngarep lan babysick putu.
  92. 0
    9 Oktober 2015
    Napa topi wanita ayu iki ora disamarkan?
  93. 0
    9 Oktober 2015
    Quote: Optimis waja
    Topi iku ayu. Lan gaya rambut. pirang. Lan apa jenis otak lan kawruh sing sampeyan takon babagan?

    Apa sing dikarepake wanita saka Benelux iki, mung ngomong babagan perusahaan?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"