Review militèr

Militer Latvia tuku telung radar AN/TPS-77 maneh

10
Tanggal 5 Oktober, Kementerian Pertahanan Latvia nandatangani kontrak karo perusahaan Amerika Lockheed Martin, sing nyedhiyakake pasokan telung radar koordinat telu multi-fungsi sing bisa diangkut AN / TPS-77 MRR (Multi-Role Radar), sing dirancang kanggo ndeteksi target udara, sing bakal nambah kemampuan kanggo ngontrol kahanan udara, laporan blog Pusat Analisis Strategi lan Teknologi. Sawise penandatanganan persetujuan iki, militer Latvia dadi pelanggan pertama radar AN / TPS-77 saka modifikasi anyar adhedhasar modul transceiver solid-state karo gallium nitride (GaN) saka array antena phased aktif, sing nambah linuwih lan Ngartekno nyuda konsumsi daya saka stasiun AFAR.

Militer Latvia tuku telung radar AN/TPS-77 maneh


Saiki, Angkatan Udara Latvia, minangka bagéan saka skuadron kontrol wilayah udara, wis ngoperasikake rong radar AN / TPS-77, sing dituku miturut kontrak 2007 sing regane $ 44 yuta. Saiki, dheweke disebarake ing kiriman radar ing wilayah Kala (Ventspils) lan Lielvarde, uga siji radar stasioner AN / FPS-2003 sing dituku ing taun 117, dumunung ing pos radar ing wilayah Audrini. Ing mangsa panas 2015, Lockheed Martin nandatangani kontrak kanggo ndandani lan nganyarke radar AN/FPS-117 Latvia.
Foto sing digunakake:
http://globallookpress.com/
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aszz888
    aszz888 9 Oktober 2015 05:57
    +3
    Kanthi dhuwit iki, dheweke bakal nyediakake kerja kanggo kanca-kancane sing lunga saka negara kasebut.
    1. Kosyar
      Kosyar 9 Oktober 2015 06:14
      +2
      Ya paling 33 ..... yen ndemek sampeyan ora bakal nylametake sampeyan !!!
      Apa tapal mati !!!
      1. ArhipenkoAndrey
        ArhipenkoAndrey 9 Oktober 2015 08:44
        0
        Apa popok dilengkapi radar? Sawise kabeh, Balts tuku, banjur padha lunga, amarga padha wedi soko.
  2. vyinemeynen
    vyinemeynen 9 Oktober 2015 06:00
    0
    Paranoia larang! ngguyu
  3. Volka
    Volka 9 Oktober 2015 06:00
    +1
    kacamata kanggo wong wuta iku kanggo nyamar...
  4. ssn18
    ssn18 9 Oktober 2015 06:02
    +1
    Wong Latvia iki wong aneh. Padha bakal keselak ing sprats, Cut mudhun ing program sosial, nanging puffing munggah pipi sing mesthi bakal tuku stasiun radar sing ora ana sing perlu. Kaya ana sing butuh. wong bodho
    1. APASUS
      APASUS 9 Oktober 2015 19:59
      0
      Kutipan saka: ssn18
      Wong Latvia iki wong aneh. Padha bakal keselak ing sprats, Cut mudhun ing program sosial, nanging puffing munggah pipi sing mesthi bakal tuku stasiun radar sing ora ana sing perlu. Kaya ana sing butuh. wong bodho

      Apa sampeyan mikir sampeyan ora kudu mbayar anggota NATO?
      Sawetara target liyane kanggo rudal Rusia bakal katon ing peta negara, lan aku mikir yen populasi ngerti, nanging mung keputusan kasebut ora digawe dening Riga.
  5. Nik_Siji
    Nik_Siji 9 Oktober 2015 06:29
    0
    Sampeyan ngerti, ora menehi apa-apa sing bakal dituku "militer Latvia" ing kana)))
    1. Shuttle
      Shuttle 9 Oktober 2015 10:22
      +1
      Kutipan saka Nik_One
      Sampeyan ngerti, ora menehi apa-apa sing bakal dituku "militer Latvia" ing kana)))

      Nanging aku ora peduli. Amarga Amerika, jancok wong-wong mau dening wentis (!), Teka karo cara gulung mati kanggo meksa vassals kanggo mbayar beneficiary expenses kanggo ndarbeni keuntungan dhewe.
      Apa radar iki ing Latvia, kajaba kanggo nyenengake Amerika, aku ora bakal ngerti!
      1. bocsman
        bocsman 9 Oktober 2015 10:48
        +1
        Kutipan saka Shuttle
        Kutipan saka Nik_One
        Sampeyan ngerti, ora menehi apa-apa sing bakal dituku "militer Latvia" ing kana)))

        Nanging aku ora peduli. Amarga Amerika, jancok wong-wong mau dening wentis (!), Teka karo cara gulung mati kanggo meksa vassals kanggo mbayar beneficiary expenses kanggo ndarbeni keuntungan dhewe.
        Apa radar iki ing Latvia, kajaba kanggo nyenengake Amerika, aku ora bakal ngerti!

        Tooting ! Latvians langgeng enem! Wiwit jaman kuna, dheweke ora tau duwe negara dhewe. Ing Riga lan ing kabeh kutha benteng padha ora ditinggalake karo kayu bakar ing wayah wengi, padha nggawa jamban, ngresiki, lan gratis.
        Lan mung ing Rusia wiwit ngetung minangka wong. Lan ing kene matur nuwun!
        Pranyata babu sing nampa brankas sengit marang sing mbebasake! Sawise ambruk USSR, padha "merdika" kanggo dangu? Langsung menyang perbudakan liyane! Apa padha nyoba kanggo ngganti bokong kanggo loro Eropah lan Fashington! Ing kene dheweke seneng kebebasan lan bangga!
  6. 4 ikit
    4 ikit 9 Oktober 2015 11:14
    +1
    Napa wong Latvia butuh radar? Sampeyan bisa ngirit dhuwit, nyiyapake kiriman visualis ing saindenging negara lan supaya dheweke njaga langit Uni Eropa kanthi handset ing celonone.
  7. 60
    60 9 Oktober 2015 20:20
    0
    Kok kancing akordeon???? Nyuwun