India ngrancang tuku sistem pertahanan udara S-400 Triumph paling anyar saka Federasi Rusia

51
Koran Times of India nglaporake manawa panguwasa India nimbang tuku sistem rudal anti-pesawat S-400 Triumph Rusia paling anyar.



"Proyek kasebut saiki ing tahap awal. Nanging iki bakal dadi persetujuan antarpemerintah sing nyedhiyakake pasokan sistem S-400 sajrone sawetara taun sabanjure, "ujare RIA sumber ing Kementerian Pertahanan India. "Kabar".

Kacathet yen kita ngomong babagan kumpulan 12 komplek, lan proposal kasebut bisa dianggep "enggal" sajrone rapat Dewan Pengadaan Pertahanan, dipimpin dening Menteri Pertahanan Manohar Parrikara.
  • http://globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    12 Oktober 2015
    Penjualan senjata India apik. Umat ​​Hindu duwe pakulinan ngemis alih teknologi. Hadiah sing kaya ngono ora kudu diwenehake.
    1. -2
      12 Oktober 2015
      Aku penasaran sapa maneh sing melu tender ...
    2. +6
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka: oleg-gr
      Umat ​​Hindu duwe pakulinan ngemis alih teknologi. T

      Padha tuku lisensi, China stupidly salinan.
      Ya, lan iku banget awal kanggo ngomong bab Advertisement, yen ana apa-apa, banjur ing patang taun.
    3. + 13
      12 Oktober 2015
      Pisanan, sampeyan dhewe kudu rearm, banjur mikir babagan adol.
      1. 0
        12 Oktober 2015
        Yen persetujuan kasebut ditandatangani, iki tegese wong India minangka sekutu potensial kita, amarga teknologi kasebut ora bakal bisa didol marang sapa wae, lan iki minangka strategi kanthi perjanjian sing sah.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +3
          12 Oktober 2015
          Kutipan saka: subbtin.725
          India minangka sekutu potensial kita

          Panemu sing ngapusi. Dheweke ora sekutu, nanging mung mitra ing sawetara masalah.
    4. +1
      12 Oktober 2015
      Aku yakin yen India bener nandheske yen iku sekutu dipercaya kanggo Rusia lan ora, amarga saiki nyoba kanggo njagong ing loro kursi karo Rusia lan Amerika Serikat, banjur aku sampeyan bisa nyedhiyani senjata sampurna iki kanggo sekutu!
      1. +1
        12 Oktober 2015
        Kutipan saka: kod3001
        Aku yakin yen India bener nandheske yen iku sekutu dipercaya kanggo Rusia lan ora, amarga saiki nyoba kanggo njagong ing loro kursi karo Rusia lan Amerika Serikat, banjur aku sampeyan bisa nyedhiyani senjata sampurna iki kanggo sekutu!


        Iki minangka teori jagad multipolar sing nyenengake PDB.

        Dheweke ora sekutu sapa wae, dheweke tumindak mung kanggo kepentingane dhewe. Ora ana kursi...
    5. +1
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka: oleg-gr
      Penjualan senjata India apik. Umat ​​Hindu duwe pakulinan ngemis alih teknologi. Hadiah sing kaya ngono ora kudu diwenehake.

      Wong-wong India tansah dadi sekutu kita. Dheweke kanthi rela menehi pesenan ing pabrik-pabrik pertahanan kita lan ora nate ndhukung kita. Kajaba iku, India minangka anggota BRICS lan ekonomi saya mundhak. Apa ora? Ora suwe kita bakal duwe S- 500 kanggo panggunaan domestik. Kajaba iku, versi ekspor Triumph bakal dadi suda.
      1. -1
        12 Oktober 2015
        Wong Hindu, Nexus sing dikasihi, ora tau dadi sekutu kita, mung dadi mitra sing kasengsem. Sekutu kita yaiku Angkatan Darat lan Angkatan Laut, sing saiki wis biasa njarah, kanthi kedok tuku lan adol. Pira sing dikirim menyang Irak!? Lan ing endi jaminan manawa iki ora bakal ditrapake kanggo militer kita. Padha Azerbaijan lan sekutu liyane. Akeh sing ngalami euforia, kanthi basis iki. Nanging iki ora saka pikiran gedhe, wong zombified kanggo dhuwit. Amerika, minangka laku nuduhake, bisa gampang ngganti rezim sing padha ora seneng, lan banjur kabeh senjata sing kasedhiya bakal disebarake marang Rusia. Dadi hype perdagangan, bebarengan karo ngiyanati kapentingan Motherland, lan ora liya.
    6. -3
      12 Oktober 2015
      Hindhu lan liya-liyane padha, kabeh alas lan alas dadi rawa !!! pangiriman mung kanggo Federasi Rusia
    7. Komentar wis dibusak.
    8. +2
      12 Oktober 2015
      Pedagang sing paling mboseni yaiku wong India iki. Jiwa kabeh bakal kesel, bathi transaksi bakal mudhun nganti meh nol, banjur uga bakal njaluk transfer teknologi lan perakitan ing wilayahe.
  2. +2
    12 Oktober 2015
    India ngrancang akeh perkara, banjur mlumpat.
  3. +3
    12 Oktober 2015
    Apa ora awal banget kanggo ngedol senjata anyar, dumadakan bakal migunani.
    1. +1
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka bronik
      Apa ora awal banget kanggo ngedol senjata anyar, dumadakan bakal migunani.

      Ing kasus apa wae, peralatan kanggo ekspor ana ing modifikasi sing beda. Lan yen persetujuan wis ngrambah, banjur ora sadurunge katon saka s-500 utawa transisi lengkap tentara kanggo iki (s-400 - s-500) Komplek.
  4. +1
    12 Oktober 2015
    Ayo padha ngadeg ing baris. Iku apik kanggo gambar kita.
  5. +2
    12 Oktober 2015
    India ngrancang tuku sistem pertahanan udara S-400 Triumph paling anyar saka Federasi Rusia

    Ya, iki mbokmenawa rada prematur, amarga mesthi ana kompetisi. Kasunyatan manawa kita bisa menang kemungkinan dhuwur, sing utama ing kene yaiku kepiye Almaz-Antey bakal metu.
  6. 0
    12 Oktober 2015
    dheweke lan ora karo 400, kita ngedol lengkap karo MST, MIG, lan helikopter. Ora kapisah.
  7. -4
    12 Oktober 2015
    Kutipan saka Bongo.
    Akeh kaluwihan sistem pertahanan udara S-400 saiki lagi disusut amarga kasunyatane durung ana rudal jarak jauh anyar kanggo sistem iki ing pasukan kasebut.


    iki sistem nimbali udhara lan ora gegaman nyerang kanggo striking bali.
    Ing pertahanan udara, sing paling penting yaiku efektifitas intersepsi ing dhuwur sing beda, S-400 minangka pimpinan ing babagan iki.
    Sanadyan "Patriot" RAK-3 (100 km ing jangkoan) utawa HQ-9A Cina malah ora bisa nandingi dheweke ing babagan efisiensi interception utawa jangkauan.
    Jangkoan intersepsi anti-rudal nduweni peran yen kompleks kasebut diasah kanggo numpes target ing papan sing cedhak (sampeyan ora bisa ngangkat peluncur rudal kanthi bodho ing ndhuwur lemah), nanging cukup kanggo nggawa sistem pertahanan udara luwih cedhak karo tapel wates mungsuh. ing wilayah sampeyan dhewe.
  8. 0
    12 Oktober 2015
    Kutipan saka Bongo.

    Akeh kaluwihan sistem pertahanan udara S-400 saiki lagi disusut amarga kasunyatane durung ana rudal jarak jauh anyar kanggo sistem iki ing pasukan kasebut. Saiki, amunisi S-400 kalebu rudal sing dirancang kanggo S-300PM2.

    Mung sawetara sasi kepungkur, ing forum iki, kanthi serius, dheweke mbuktekake manawa kabeh kaluwihan KR Kaliber wis disusut kanthi jarak 300 km. Opsi yen Menteri Pertahanan Federasi Rusia ora nglaporake kabeh marang sampeyan ora dianggep?
    1. +1
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka Termit1309
      Mung sawetara sasi kepungkur, ing forum iki, kanthi serius, dheweke mbuktekake manawa kabeh kaluwihan KR Kaliber wis disusut kanthi jarak 300 km.

      Apa aku ngaku ngono? ora
      Kutipan saka Termit1309
      Opsi yen Menteri Pertahanan Federasi Rusia ora nglaporake kabeh marang sampeyan ora dianggep?

      Aku ora, nanging menehi kritik saka nada sampeyan, dheweke nglaporake sampeyan saben esuk lol Nuduhake informasi?
  9. -4
    12 Oktober 2015
    Kutipan saka Bongo.
    Mesthi, kanggo Rusia lan China. Nanging kanggo India, Angkatan Udara AS ora samesthine dadi mungsuh utama ing mangsa ngarep.


    khayalan sing jero. Jangkoan radar penting banget amarga sampeyan bisa nembak target udara wong liya mung ing wilayah udara sampeyan dhewe, nanging amarga jarak radar, sampeyan nambah wektu kanggo nyegat target.
    Yen negara ora arep perang karo wong, iki ora ateges ora ana sing bakal perang karo.

    Petriot Barat sing paling maju kurang saka segi efisiensi intersepsi http://www.rg.ru/2014/05/05/zrk-site.html

    Kanggo rudal, kompleks S-300V4 wis dikirim menyang pasukan kanthi rudal anyar (nganti 400 km), lan ing S-400 rudal iki dirampungake kanthi basis unsur.
    1. +3
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka lotvlad
      khayalan sing jero. Jangkoan radar penting banget amarga sampeyan bisa nembak target udara wong liya mung ing wilayah udara sampeyan dhewe, nanging amarga jarak radar, sampeyan nambah wektu kanggo nyegat target.

      Iku lucu, mesthi, nalika wong wiwit ngomong babagan sistem pertahanan udara sing ora ngerti prabédan antarane radar ndjogo lan SNR lan energi. Nyuwun pangapunten, apa hubungane sampeyan karo pertahanan udara?
      Kutipan saka lotvlad
      Kanggo rudal, kompleks S-300V4 wis dikirim menyang pasukan kanthi rudal anyar (nganti 400 km), lan ing S-400 rudal iki dirampungake kanthi basis unsur.

      Tenan? wassat Kepiye sampeyan ngusulake nggabungake SAM kanggo S-300V lan S-300P / S-400? Loro gambar khusus kanggo sampeyan.

    2. +2
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka lotvlad
      Kanggo rudal, kompleks S-300V4 wis dikirim menyang pasukan kanthi rudal anyar (nganti 400 km), lan ing S-400 rudal iki dirampungake kanthi basis unsur.


      Saka ngendi sampeyan entuk?
      S-300v4 nggunakake rudal 9m82 lan 9m83 kanthi dawane 8,5 lan 10m lan bobote 3600 lan 6000kg.
      S-400 nggunakake 48N6 dawane 7,5 m lan bobote 1900 kg. Rudal jarak jauh kudu ukurane ...

      MSNR S-400v4 9S32 mimpin ing jarak 150 km, kenapa dheweke butuh 40n6 lan apa sing bakal ditindakake ???
    3. 0
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka lotvlad
      Kutipan saka Bongo.
      Mesthi, kanggo Rusia lan China. Nanging kanggo India, Angkatan Udara AS ora samesthine dadi mungsuh utama ing mangsa ngarep.


      khayalan sing jero. Jangkoan radar penting banget amarga sampeyan bisa nembak target udara wong liya mung ing wilayah udara sampeyan dhewe, nanging amarga jarak radar, sampeyan nambah wektu kanggo nyegat target.
      Yen negara ora arep perang karo wong, iki ora ateges ora ana sing bakal perang karo.

      Petriot Barat sing paling maju kurang saka segi efisiensi intersepsi http://www.rg.ru/2014/05/05/zrk-site.html

      Kanggo rudal, kompleks S-300V4 wis dikirim menyang pasukan kanthi rudal anyar (nganti 400 km), lan ing S-400 rudal iki dirampungake kanthi basis unsur.



      Apa wae, Patriot duwe pesawat lan pluru sing nyata, dene S-300 lan S-400 ora. Sampeyan bisa ngrembug lan mbantah babagan karakteristik kinerja, nanging kasunyatan iki ora kudu dilalekake ...
  10. -4
    12 Oktober 2015
    Kutipan saka Bongo.
    Kepiye sampeyan ngusulake nggabungake SAM kanggo S-300V lan S-300P?


    ora usah nyodok wadhah roket marang aku, roket iku sing ana ing njero wadhah.

    Kutipan saka Bongo.
    Nyuwun pangapunten, apa hubungane sampeyan karo pertahanan udara?


    padha karo sistem pertahanan udara kulon, sampeyan krungu muni nanging ora ngerti ngendi iku.
    1. +3
      12 Oktober 2015
      Kutipan saka lotvlad
      ora usah nyodok wadhah roket marang aku, roket iku sing ana ing njero wadhah.

      Lan kasunyatan manawa ukuran rudal anti-pesawat lan wadhah beda-beda 1.5 kaping ora?
      Kutipan saka lotvlad
      padha karo sistem pertahanan udara kulon, sampeyan krungu muni nanging ora ngerti ngendi iku.
      tenan? Miturut komentar sampeyan, sampeyan mung ndeleng sistem pertahanan udara ing foto negatif
  11. 0
    12 Oktober 2015
    Kutipan saka aszzz888
    Ayo padha ngadeg ing baris. Iku apik kanggo gambar kita.

    Lan yen padha ora ngadeg ing baris, nanging tuku saka wong liya? Kepiye carane gambar kita? nggih?
  12. 0
    12 Oktober 2015
    ora bakal murah, akhir-akhir iki wong-wong India wis banget capricious lan insidious ing pikirane, lan utamané ing hubungan kanggo Rusia ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"