Review militèr

Lima prajurit NATO tiwas ing kacilakan pesawat Afghanistan

35
Dina Minggu, helikopter misi NATO kacilakan ing Kabul, lapor RIA. "Kabar" kanthi referensi menyang agensi DPA. Sajrone kedadean kasebut, limang prajurit NATO tiwas, loro sing njabat ing Royal Air Force of Great Britain (RAF), limang wong liyane sing tatu. Wigati dicathet menawa bilai kasebut dudu asil saka "kegiatan musuhan".



Panyebab kedadeyan kasebut saiki diselidiki. Miturut informasi sing diwenehake, helikopter kasebut nabrak nalika kebangkrutan ing markas misi NATO "Operation Resolute Support".

Perlu dieling-eling manawa ing wilayah Afghanistan asring ana bentrokan antarane pejuang organisasi Taliban radikal lan pasukan pemerintah, sing korban asring sipil.
Foto sing digunakake:
http://globallookpress.com/
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 12 Oktober 2015 08:17
    + 13
    Helikopter kasebut ambruk nalika ndharat ing markas misi NATO "Operation Resolute Support"

    Dheweke mung lungguh mantep. ya
    1. andrey
      andrey 12 Oktober 2015 08:35
      +1
      ngapunten... lol
      1. buntelan
        buntelan 12 Oktober 2015 08:48
        +3

        Dideleng saka foto kasebut, helikopter kasebut ditembak mudhun dening peluncur roket, luwih-luwih dening pasukan Afghan sing ramah.

        Nanging tembung


        Wigati dicathet menawa bilai kasebut dudu asil saka "kegiatan musuhan".


        kabeh wong bingung

        1. avt
          avt 12 Oktober 2015 08:59
          +2
          Kutipan saka bulvas
          Dideleng saka foto kasebut, helikopter kasebut ditembak mudhun dening peluncur roket, luwih-luwih dening pasukan Afghan sing ramah.

          Ora-e-e-e! Inggih, padha nulis - "decisively" ndharat, lan ing Kabul ing konvoi soko "nemtokake" mbledhos, mesthine bir ing komplong overheated ing panas ......
      2. gerilya ala
        gerilya ala 12 Oktober 2015 09:08
        +1
        Quote: Andrey Yurievich
        ngapunten...

        Lan aja ngomong kolega Nyuwun. Akordionku nangis lan nangis nangis . Lan beruangku ora nindakake lezginka kaya biasane, nanging sesuai karo kahanan: kanthi cara mourning sing ketat. recourse ...
        Halo wong ndeso! ombenan Apa sampeyan ngasah kerah? nglirik Banjur sampeyan lan aku duwe perang ing lonceng, misale jek, diutus nglirik. Apa ora owah pikiran?aran Ing asas, aku siyap kanggo njaluk ngapura lan marem ing jumlah 5l. milih Rezhevsky moonshine eseman ...
    2. INVESTOR
      INVESTOR 12 Oktober 2015 08:47
      +1
      Ngladeni wong lanangaran
      1. amirbek
        amirbek 12 Oktober 2015 08:59
        +2
        Kutipan saka INVESTOR
        Dheweke mung lungguh
    3. marlin1203
      marlin1203 12 Oktober 2015 09:40
      +3
      A bab umum ing militèr. Kabeh sing mabur cepet utawa mengko ... teknologi ... gravitasi ...
    4. waterdolaz
      waterdolaz 12 Oktober 2015 18:23
      +1
      Aku seneng banget karo ekspresi saka salah sawijining prajurit NATO, dheweke ujar manawa iki dudu serangan teroris. Apa jancok iku serangan teroris? Sampeyan lagi perang!
  2. Hubun
    Hubun 12 Oktober 2015 08:20
    +4
    Aku maca nang endi wae yen persentase utama kerugian ing NATO yaiku non-pertempuran. Dadi konyol yen dheweke munggah menyang kung truk lan ndemek kabel nganggo bedhil, lan liya-liyane.
    1. Gani
      Gani 12 Oktober 2015 08:31
      +6
      Operation Cottage minangka operasi Angkatan Darat AS kanggo mbebasake Pulo Kiska saka pasukan Jepang nalika Kampanye Pasifik nalika Perang Donya II. Tanggal 15 nganti 24 Agustus 1943.
      Ing esuk awal 15 Agustus, klompok pisanan saka pasukan Amerika ndharat ing pesisir kulon pulo, ing Agustus 16, Kanada ndharat sethitik ing sisih lor.

      Nanging, ora ana perlawanan, mung kerugian pertempuran saka pasukan terjun payung yaiku kerugian saka geni sing ramah.

      Pranyata printah Jepang, nyadari impossibility kanggo mbela pulo sacoro prakteke terpencil, mutusaké kanggo ngevakuasi garnisun. 28 Juli, rong minggu sadurunge Amerika ndharat

      Sajrone eksplorasi pulo kasebut (kalebu akeh terowongan ing njero lemah), Amerika kelangan 31 wong lan udakara 50 sing tatu, biasane amarga geni sing ramah; 130 prajurit nandhang kaki trench [1]. Kajaba iku, nalika pangrusak Abner Reed dijeblug ing tambang Jepang, 71 pelaut tiwas lan 47 tatu [1]
      . Dheweke perang karo awake dhewe sajrone seminggu ing pulo kosong!)
      iki kabeh saka Wiki, ing sumber liyane aku maca nomer malah adhem
      ... nanging bisa uga luwih utawa kurang normal, kasunyatan manawa ing operasi utama apa wae kerugian non-pertempuran lan geni sing ramah ora bisa dihindari, ditambah karo statistik "bener" uga nggawe kerugian pertempuran sing dicathet ing non-pertempuran - conto sing jelas saka ATO
  3. vovanpain
    vovanpain 12 Oktober 2015 08:20
    +9
    Kanggo sawetara alasan, aku luwih melas kanggo helikopter.
  4. EvgNik
    EvgNik 12 Oktober 2015 08:21
    +2
    "helikopter nabrak pas landing"
    Kita sinau carane njupuk - landing durung. Nanging dheweke tumindak kanthi tegas.
  5. ratfly
    ratfly 12 Oktober 2015 08:22
    +1
    Ana ing kana - dokter sing turu lan ngebom.
  6. LOKI
    LOKI 12 Oktober 2015 08:22
    + 11
    Грешно конечно так говорить, но не нужно гневить бога и предрекать с высоких трибун потери другим. Не суди, да не судим будишь..... Рано они себя к лику святых причислили.........
    1. amirbek
      amirbek 12 Oktober 2015 08:54
      0
      malaikat penjaga ora bisa digunakake
  7. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 12 Oktober 2015 08:22
    +4
    Lima prajurit NATO tiwas ing kacilakan pesawat Afghanistan
    Г

    Pangéran ALLAH ngukum pemboman rumah sakit ing KUNDUZ.
  8. slizhov
    slizhov 12 Oktober 2015 08:24
    0
    NATO mung wedi Rusia lan ... - minangka Solovyov ngandika: "Tu-yu-yuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyu ..."
  9. Ham
    Ham 12 Oktober 2015 08:26
    +4
    Empu kesimpulan: "aja tangi dashingly nalika iku sepi!" - iki ditrapake kanggo starball mentri pertahanan us, ala tansah bali menyang pemilik.
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 12 Oktober 2015 09:01
      0
      dadi helikopter iku Inggris aran
  10. Masya Masya
    Masya Masya 12 Oktober 2015 08:26
    +5
    Aja pengin ala, iku bakal bali kanggo sampeyan! Ora ana apa-apa kanggo kita ing Suriah sing pengin ala!
  11. Evilillion
    Evilillion 12 Oktober 2015 08:29
    +4
    Ing kasunyatan, iku posvidomite kanggo bungah ing bilai wong liya, sanajan iku mungsuh potensial. Nanging oskotinilis dadi luwih sing padha tamparan. Senajan wong mati, paling kamungkinan, padha karo sampeyan wong biasa, kang tentara nggawa menyang bokong donya iki.
    1. Masya Masya
      Masya Masya 12 Oktober 2015 08:36
      +3
      Aku ora gloating, aku nyatakake kasunyatan.
    2. LYOKHA padha
      LYOKHA padha 12 Oktober 2015 08:38
      +6
      Senajan wong mati, paling kamungkinan, padha karo sampeyan wong biasa, kang tentara nggawa menyang bokong donya iki.


      Nuwun sewu manungsa....

      nanging sawise kabeh, wong-wong iki ora mabur kanggo menehi kembang kanggo Afghans, nanging kanggo ngluncurake bom, roket lan cangkang ing pedunung AFGHANISTAN ... manungsa kudu ditampilake ing moderat.
    3. starley pribadi
      starley pribadi 12 Oktober 2015 08:47
      +2
      конечно же радоваться катастрофам это не наше! Вот я бы, например, пожелал всем потенциальным противникам, массовых эпидемий дизентерии по всем фронтам, да такой массовой, чтобы у них мозг прочистился наконец... думаю это гуманно hi
  12. aszz888
    aszz888 12 Oktober 2015 08:34
    +2
    Докаркался, Картер, по ожидаемым им нашим потерям в Сирии!Бог шельму метит! duka
  13. Monos
    Monos 12 Oktober 2015 08:37
    +6
    Apa Carter ngandika bab tiba pesawat kita?
  14. yuta
    yuta 12 Oktober 2015 08:43
    0
    Iku NATO kanggo sampeyan!
  15. afrikanez
    afrikanez 12 Oktober 2015 09:22
    0
    Inggih, padha ora ngatur kanggo njagong mudhun biasane, karo kang ora kelakon. A. Apa wae sing kedadeyan, sampeyan kudu sinau kanthi apik, sinau lan sinau maneh. Ing kene wong-wong sing ora ngerti mutusake kanggo ngajari kita babagan perang nglawan ISIS, nanging maneh ora kasil. wong bodho
  16. Victor-M
    Victor-M 12 Oktober 2015 09:26
    +1
    Dina Minggu, helikopter misi NATO tabrakan ing Kabul, laporan RIA Novosti kanthi referensi menyang agensi DPA. Sajrone kedadean kasebut, limang prajurit NATO tiwas, loro sing njabat ing Royal Air Force of Great Britain (RAF), limang wong liyane sing tatu. Wigati dicathet menawa bilai kasebut dudu asil saka "kegiatan musuhan".

    Sekretaris Pertahanan AS Carter snarled, lan liyane, jinxed, ngomong bab losses Rusia ing Suriah. ngguyu
    Ojo dumeh wong liya, kowe bakal tiba dhewe.
  17. Alexander 2012
    Alexander 2012 12 Oktober 2015 10:15
    +1
    padha adoh saka kita
    1. LYOKHA padha
      LYOKHA padha 12 Oktober 2015 11:11
      +1
      mesin ulet wis dadi akeh hits lan paling inai terus perang..... gedhe.
  18. roskot
    roskot 12 Oktober 2015 10:40
    +1
    Ana dhawuh supaya ora nyedhaki pesawat Rusia. Padha kawujud. Kita cepet-cepet mendarat ...
  19. Yun Klob
    Yun Klob 12 Oktober 2015 11:22
    0
    Liberoid, ing ngendi njerit babagan "... Obama nggawa ..."?
  20. Volka
    Volka 12 Oktober 2015 11:37
    0
    "не рой яму другому, сам в нее упадешь", это к недавно высказанным словам министра обороны США в адрес России, проводящей антитеррористическую операцию в Сирии...
  21. anti-Semit
    anti-Semit 12 Oktober 2015 16:45
    0
    numpuk, pisanan Hercules saiki dadi helikopter, foto kanggo artikel kasebut geni! kabel ags wassat