Media: Penasihat militer Iran tiwas ing Suriah

32
Wakil liyane saka Korps Pengawal Revolusi Islam, sing menehi saran marang Angkatan Bersenjata Siria, tiwas ing perang karo teroris, laporan. RIA News Kantor berita Fars.



"Kolonel Farshad Khasunizade, tilar donya nalika tugas minangka penasehat militer ing Suriah," ujare laporan kasebut. Ing wektu sing padha, panggonan mati pejabat Iran ora dituduhake.

Sadurungé, miturut laporan media, Jenderal Iran Hussein Hamdani tiwas ing sisih lor Suriah nalika perang.

Miturut Menteri Luar Negeri Iran Mohammad Zarif, "mung penasehat militer Iran sing ana ing Suriah."
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    14 Oktober 2015 11:01
    Manungsa kang merjuangake prakara kang adil lan mati kanthi kaluhuran, bumi ayem tentrem.
    1. +4
      14 Oktober 2015 12:11
      aku melu. Kolonel Farshad Khasunizade tilar donya kanthi heroik, kita nangisi seda sing durung wayahe lan ucapan belasungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca.
    2. Komentar wis dibusak.
  2. 0
    14 Oktober 2015 11:01
    Ya, wis ana kabar iki, lan ora ana konfirmasi saka Iran
    1. + 12
      14 Oktober 2015 11:08
      Ora, Jendral Hamedani wis dikubur kanthi pakurmatan.
      http://imp-navigator.livejournal.com/381260.html

      Kolonel pasukan KODS tiwas ing aksi wingi. Uga ing pengawasan mburi ngarep. Dheweke kudu dilarang kanthi sah. Akeh perwira senior sing pinter tiwas ing Suriah lan Irak amarga bodho.
    2. +2
      14 Oktober 2015 11:10
      Kutipan saka: fox21h
      Ya, wis ana kabar iki, lan ora ana konfirmasi saka Iran

      Lan ora bakal ... Timur minangka masalah sing rumit, lan kabeh iku! Ayo, Iran, nyambungake kanggo kepentingan sampeyan uga, udan ular berbisa setan iki ...
    3. +2
      14 Oktober 2015 11:12
      nanging ing panemuku Iran wis janji mbales
    4. Komentar wis dibusak.
  3. +3
    14 Oktober 2015 11:02
    Secara resmi, Iran durung ngonfirmasi sedane jenderal kasebut.
  4. +1
    14 Oktober 2015 11:03
    Semoga palsu.
  5. +2
    14 Oktober 2015 11:03
    Sing paling angel yaiku infantri, dheweke ndeleng mripate mungsuh, tentrem karo dheweke.
  6. +2
    14 Oktober 2015 11:04
    Apa dheweke arep nyerang wong Siria? Apa kaya aku?
    1. +6
      14 Oktober 2015 11:06
      Dadi penasehat militer dudu sofa: dheweke, bebarengan karo pasukan, ana ing garis ngarep utawa cedhak! :)
      1. +1
        14 Oktober 2015 11:11
        Kematian penasihat Iran sabanjure iki nuduhake manawa dheweke ora ndhelik ing mburi prajurit Siria, nanging ing pangkat sing padha, dheweke nglawan teroris sing didhukung dening AS, Israel, monarki PZ, lsp.
        1. +5
          14 Oktober 2015 11:19
          Yen Zhukov, Rokosovsky, Vasilevsky, Malinovsky lan Co. wis ngunggahake divisi lan tentara kanggo nyerang kanthi conto pribadi, ora ana sing apik sing bakal ditindakake ...

          Nilai pejabat senior sing dilatih pancen gedhe banget. Lan kelangan dheweke saka kabodhoan (kerugian utama yaiku pamriksan posisi maju lan papan papriksan sing adoh) mung ora bisa diapura.

          Hamedani sing padha, Takavi utawa kolonel iki mesthi bakal nindakake kaping pirang-pirang nalika ana ing jabatane.
          1. +1
            14 Oktober 2015 11:40
            Kutipan saka donavi49
            Hamedani sing padha, Takavi utawa kolonel iki mesthi bakal nindakake kaping pirang-pirang nalika ana ing jabatane.

            Inggih, aja exaggerate, aku ora ateges dheweke mimpin prajurit Siria ing serangan, nanging mung dheweke, ing ngarep, ora ndhelikake saka peluru, mimpin tumindak unit.
            Kutipan saka donavi49
            Yen Zhukov, Rokosovsky, Vasilevsky, Malinovsky lan Co. wis ngunggahake divisi lan tentara kanggo nyerang kanthi conto pribadi, ora ana sing apik sing bakal ditindakake ...

            Ing comparison punika Luwih exaggerated ana, ing perang ing sak panggonan kuwi Unit gedhe ora melu kang dipimpin déning komandhan militèr Soviet diwenehi dening sampeyan.
          2. 0
            14 Oktober 2015 11:45
            Kutipan saka donavi49
            Yen Zhukov, Rokosovsky, Vasilevsky, Malinovsky lan Co. wis ngunggahake divisi lan tentara kanggo nyerang kanthi conto pribadi, ora ana sing apik sing bakal ditindakake ...
            Inggih, paling ora Rokosovsky, asring ngunjungi garis ngarep hi
            Sukses uga digandhengake karo kehadirane sing terus-terusan ing garis ngarep. Panglima ora kantun kesempatan kanggo mudhun menyang trenches lan netepke kahanan ing panggonan, miturut wong, ing cara iki sambungan tartamtu digawe antarane komando lan pasukan.

            http://topwar.ru/13771-rokossovskiy-soldatskiy-dolg-eto-prosto-vsegda-voevat-luc

            hshe-protivnika.html

            Utawa crita misuwur babagan dheweke saka Finn
            Ing salah siji sektor ngarep, Jerman murub geni angin topan, artileri lan mortir. Para pejuang lan komandan kita ing wilayah iki ora bisa tangi lan nyerang. Padha secara harfiah pinned menyang lemah. Pati dipencet ing wong. Lan saka wilayah iki mungsuh kudu diserang. Banjur Jendral Rokossovsky teka ing kene. Dheweke nyusup menyang garis ngarep, ndeleng mubeng, mikir sawetara menit lan mutusake. Dheweke ora nguwuh-uwuh tembung inspirasi, dheweke ora nyoba nerangake perlune serangan kasebut. Ora. Dheweke mung ngadeg nganti dhuwur lan nyumet rokok. Kabeh ing saubengé ana neraka. Kerang bledosan, pecahan tambang singsot. Suket lan grumbul ing sakubenge padha goyang-goyang kaya ana angin. Kabeh kesusu ngubengi dheweke. Lan Rokossovsky ngadeg kanthi tenang, ngrokok, ora nggatekake apa-apa, kaya-kaya ora ana ing medan perang, ora ana ing geni angin topan, nanging ing kamar. Dheweke ora nggatekake bebaya kasebut. Dheweke nyamar ora nggatekake dheweke. Dheweke ngrokok lan kaya-kaya umume sibuk apa rokok wis ilang, rasane rokok.
      2. 0
        14 Oktober 2015 11:14
        Kutipan saka Horly
        Dadi penasehat militer dudu sofa: dheweke, bebarengan karo pasukan, ana ing garis ngarep utawa cedhak! :)

        Dadi dheweke kudu koordinasi lan nindakake operasi, lan ora terus nyerang. Aku mung duwe perasaan kaya ngono. Jendral kasebut ing sawetara dina, kolonel. Cetha yen jendral uga tiwas ing perang, nanging ora asring. hi
        1. +1
          14 Oktober 2015 11:24
          Iki mung ngomong babagan tingkat organisasi komando lan kontrol unit ing SAR, yaiku, ora ana (yen penasihat dipeksa tetep ing posisi lan koordinasi kabeh, mula sistem komando lan kontrol wis ora diatur. tingkat taktis (perusahaan-batalyon), ora kanggo sebutno tingkat sing luwih dhuwur). Kajaba iku, aku ora ngilangi manawa penasihat Iran diburu ing kana, amarga dheweke ngerti yen tanpa organisasi interaksi, pasukan ora bakal bisa perang kanthi efektif (nanging nyatane - ora kabeh!)
      3. 0
        14 Oktober 2015 11:33
        Kutipan saka Horly
        Dadi penasehat militer dudu sofa: dheweke, bebarengan karo pasukan, ana ing garis ngarep utawa cedhak! :)
        Sampeyan tepat nyathet lol mesthi ora nembak pesawat NATO saka kursi, nanging kanggo nglelebke kapal))
    2. avt
      +1
      14 Oktober 2015 11:11
      Kutipan: kel 31
      Apa dheweke arep nyerang wong Siria? Apa kaya aku?

      Kampanye, uga, menehi kritik saka frekuensi perwira senior sing tiwas ing dina-dina anyar lan khususe Hesballs, piye wae katon kaya shooting.
      Kutipan saka Horly
      Dadi penasehat militer dudu sofa: dheweke karo pasukan! :)
      Yah? Nanging kita malah ora ngerti - mbokmenawa kaya ing 41m perwira senior saka kolonel lan ndhuwur mundhakaken infantri saka trench kanggo nyerang ?? Kaya wong Siria sing turu lan kabeh padha mlayu menyang ngarep ing dina-dina pungkasanwassat
    3. +2
      14 Oktober 2015 11:14
      Padha nyopir ing garis ngarep, menyang checkpoints sing adoh. Dadi brigadir jenderal sing misuwur saka KODF Hamid Takawi, pahlawan Iran-Irak kanthi ironis ngatur milisi Syiah ing Irak.

      Posisi sing dipriksa ing dhuwur cedhak Samarra - kejiret peluru sniper ...

      Lan akeh pejabat tinggi Iran sing tiwas ing Suriah lan Irak.
      1. +1
        14 Oktober 2015 11:37
        Kutipan saka donavi49
        Padha nyopir ing garis ngarep, menyang checkpoints sing adoh.
        Serius, sapa ngerti. Nalika jenderal ing baris ngarep, iku apik kanggo ngunggahake semangat para prajurit. Ya, lan dheweke bakal bisa netepake kahanan sing luwih apik tinimbang saka tangan katelu lan keputusane cocog. Deleng, wong dill kabeh lungguh ing mburi, karo kamar adus lan fitness, lan soko saka efek ora katon saka jog iki. Suvorov tansah lumaku ing peluru. Itulah gunanya para pejuang...
        1. 0
          15 Oktober 2015 10:38
          Kanggo nambah semangat, ana wong sing dilatih khusus, lan pemeriksaan uga bisa ditindakake liwat kamera video ing helm lan cara remot liyane.
  7. +3
    14 Oktober 2015 11:08
    Ya, rakyat Iran ngalami kerugian gedhe amarga konfrontasi karo Arab Saudi lan Amerika Serikat. Lan sing kadhangkala bocor menyang media mung sekedhik informasi babagan iki. Nanging sing utama yaiku Iran lan rakyate wis siyap kanggo terus berjuang kanggo hak kanggo nggayuh kabijakan luar negeri sing mandiri.
  8. +2
    14 Oktober 2015 11:14
    Ngaso kanthi tentrem. Wong Iran bakal males dheweke.
  9. +1
    14 Oktober 2015 11:19
    Ing perang, penasehat uga mati, nalika ora perlu kanggo pindhah ing serangan (sing ngirim ora nindakake). Tambang utawa cangkang mabur ... Wong sing tiwas nalika nindakake tugas militer wis dadi pahlawan.
  10. 0
    14 Oktober 2015 11:40
    Iki minangka tugas militer - mati kanggo Tanah Air. Pitakonan apa? Umum, kolonel - salah siji informasi bocor utawa kurang disguised.
  11. +1
    14 Oktober 2015 11:42
    Soleimani, ati-ati, jaga awakmu lan komposisi Al-Quds sing paling dhuwur! Dheweke isih bakal migunani kanggo Iran lan Suriah.
  12. 0
    14 Oktober 2015 12:06
    Jendral ora ana apa-apa ing ngarep, dheweke dadi penasehat, lungguh ing markas lan menehi saran, lan supaya para perwira Siria munggah ing garis ngarep lan nambah semangat.
  13. Komentar wis dibusak.
  14. 0
    14 Oktober 2015 12:11
    Tiwas komandan divisi 60th saka Tentara Bebas Siria.
  15. +2
    14 Oktober 2015 12:11
    Dheweke isih urip
  16. +1
    14 Oktober 2015 12:13
    Bener, ora ana foto ing kene, nanging padha nglaporake yen iki komandan "Divisi Pusat" Abu Iskandar, lan ing dina liyane tentara Assad nginep.
    (Kaelih saka Kassad)
  17. +2
    14 Oktober 2015 12:29
    memori pahlawan iku langgeng, kita duwe iman beda, nanging konsep padha manungsa, thanks kanggo wong-wong kuwi, ig wis pinasthi senadyan kabeh efforts saka bendarane belang.
  18. +1
    14 Oktober 2015 13:35
    Sampeyan kudu nggoleki mole ing pimpinan tentara Siria.
    1. +1
      14 Oktober 2015 14:12
      Uh-huh .... Umumé - "ing perang ... kaya ing perang" ....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"