Reuters: Loro jenderal Iran liyane tiwas ing Suriah

78
Badan Informasi Reuters laporan yen loro jenderal Iran liyane dinuga tiwas ing Suriah. Panggonan patine jenderal Iran ora dilapurake, nanging jenenge disebutake ing pesen kantor berita Barat. Miturut Reuters, sing tiwas yaiku Mayor Jenderal Farshad Khasunizade lan Brigadir Jenderal Hamid Mokhtarband. Laporan kasebut ujar manawa jenderal loro kasebut mati "sajrone bentrokan karo militan ISIS tanggal 12 Oktober."

Reuters: Loro jenderal Iran liyane tiwas ing Suriah


Elinga yen sadurunge media Iran ngonfirmasi pati ing Suriah salah sawijining wakil jenderal negara kasebut, sing dadi penasihat militer.

Agensi warta padha nyebar informasi sing militan saka supaya disebut-"Negara Islam" ing pesen audio disebut ing Muslim kanggo ngatur jihad nglawan Rusia lan Amerika, wiwit Rusia lan Amerika "nyusun perang salib marang Islam." Kawigatosan ditarik kanggo kasunyatan manawa wong-wong sing ngatur aksi teroris ing mesjid nalika preian suci kanggo umat Islam lan ngethok sirahe Muslim ngomong iki ... Sing ndhelik ing mburi agama Muslim, militan sing ora ana hubungane karo Islam terus ngatur tumindak getih sing dituju. kanggo ngrusak tatanan lan perdamaian ing Timur Tengah lan liyane.
  • www.wired.co.uk
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

78 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    14 Oktober 2015 12:39
    Apa ora telu? Utawa sing liyane isih ing baris? Supaya ana liyane kanggo mbuwang peluru.

    Kaya, Rusia, mungkasi bombing, yen ora sepuluh jenderal liyane lan rong puluh taman kanak-kanak karo rumah sakit bakal mati.
    1. +8
      14 Oktober 2015 12:41
      Lha sak iki lak ketemu jendral iran kabeh nang facebook....sampe saiki yo mung golek loro...golek sing telu. Serius, katon palsu..
      1. +7
        14 Oktober 2015 12:48
        Kutipan: Kapten Angkatan Udara
        Serius, katon palsu..

        Bisa uga dudu dongeng, njeblug utawa njeblug mobil staf saka ambush, kene sampeyan duwe mayit pejabat tinggi. Yen perang ana ing pinggiran kutha Damaskus, kabeh bisa.
        1. 0
          14 Oktober 2015 20:50
          Iku ora kanggo apa-apa sing jenderal wetted. Salah siji mole ing antarane wong Iran, utawa, luwih cenderung, Amerika bocor data intelijen radio dening para militan, kanthi presisi. Lan Reuters minangka sing pertama nglaporake.
      2. +2
        14 Oktober 2015 12:51
        Kutipan: Kapten Angkatan Udara
        Lha sak iki lak ketemu jendral iran kabeh nang facebook....sampe saiki yo mung golek loro...golek sing telu. Serius, katon palsu..


        Sugeng Dmitry hi
        Iku misale jek sing ora, ora palsu, lan loro jenderal saka kaping perang Irak-Iran. Iki nuduhake yen tingkat intensitas pertempuran antarane ISIS lan Co lan IRGC + SA luwih dhuwur tinimbang sing dilindhungi ing media. (Ngomong-ngomong, ana sing ngomong yen tentara Irak gabung ing Amerika ... Nah, saiki sampeyan bisa ndeleng ISIS lan ngevaluasi efektifitas tentara Saddam, amarga perwira ISIS utamane saka mantan perwira tentara Saddam.) Ing kasus apa wae. , Aku pengin IRGC + SA minangka apik luck kanggo allies kita lan ilang kurang jenderal (utamané pertempuran).

        Ditilik saka intensitas pertempuran lan kerugian, bisa uga ngarepake entri awal (resmi) Angkatan Bersenjata Iran menyang wilayah Suriah ...
        1. +1
          14 Oktober 2015 15:45
          ora yakin babagan kabeneran laporan media, media uga dadi bagian saka perang. Nanging yen iki bener, iku menehi pakurmatan kanggo jendral mati: padha ora lungguh ing mburi ing markas, nanging mimpin ing baris ngarep.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +5
        14 Oktober 2015 12:55
        Mungkin iki dudu palsu - isih perang! Utawa bisa uga wong Amerika nggawe pigura supaya rada nyetel kabijakan Irak ing Suriah kanggo awake dhewe ....
      5. -4
        14 Oktober 2015 17:11
        Nalika Iran nglawan ISIS, aku pengin sukses kanggo loro-lorone ...
        1. 0
          14 Oktober 2015 20:52
          Ketoke, sampeyan uga pengin apik luck kanggo Rusia?
      6. 0
        14 Oktober 2015 19:40
        Kutipan: Kapten Angkatan Udara
        Lha sak iki lak ketemu jendral iran kabeh nang facebook....sampe saiki yo mung golek loro...golek sing telu. Serius, katon palsu..

        Koyone jendral-jendral Iran ing panggonan karo infantri menyang bayonet, sing ISIS ngrusak dheweke banget ........... kayane kolonel wis ngubur kabeh, mung jenderal sing tetep. ngguyu
    2. +7
      14 Oktober 2015 12:43
      Aku wis nulis lan bakal nulis maneh. Jendral Persia ana sing arep nyerang? Mugi sing palsu piye wae ora pracaya supaya akeh jenderal ing wektu cendhak. Aku bakal ngenteni rebuttal saka pengawal.
      1. +9
        14 Oktober 2015 12:46
        Pasukan terjun payung Kakly dipateni dening divisi, lan Igilovite dipateni dening jenderal ...
        Bau kasebut asale saka siji bolongan ...
      2. +2
        14 Oktober 2015 13:41
        Kutipan: keel 31
        Aku wis nulis lan bakal nulis maneh. Jendral Persia ana sing arep nyerang? Mugi sing palsu piye wae ora pracaya supaya akeh jenderal ing wektu cendhak. Aku bakal ngenteni rebuttal saka pengawal.

        Wah, tentara apa, jenderal peleton, jenderal kompi, marshal lapangan batalyon, lsp. Reiter ora duwe iman, ora ana pejabat.
      3. +3
        14 Oktober 2015 17:18
        Kutipan: kel 31
        Aku wis nulis lan bakal nulis maneh. Jendral Persia ana sing arep nyerang?


        Sawise kabeh, pati jenderal ing kasus pisanan dikonfirmasi.

        Aku ora pengin mbaleni maneh, nanging aku kudu. Tali bahu umum dudu simbol keabadian ing perang, jenderal bisa mati nalika ditembak, bisa mati ing penyergapan, saka bledosan ranjau darat, bisa mati. dening bom lampus.

        Jendral Tentara Chernyakhovsky uga ora tindak ing serangan ing Februari 1945. Dhèwèké mrentah ngarep, nanging uga tilar donya.
        1. +1
          14 Oktober 2015 23:08
          Quote: sepi
          Jendral Tentara Chernyakhovsky uga ora tindak ing serangan ing Februari 1945. Dhèwèké mrentah ngarep, nanging uga tilar donya.

          Chernyakhovsky mung mlaku. Ana uga telegram saka Stalin sing nyatakake yen Chernyakhovsky seneng nyerang, markas siap menehi komando tank tinimbang ngarep.
          1. 0
            15 Oktober 2015 17:15
            Kutipan saka tomket
            Chernyakhovsky mung mlaku. Ana uga telegram saka Stalin sing nyatakake yen Chernyakhovsky seneng nyerang, markas siap menehi komando tank tinimbang ngarep.

            Nanging dheweke mati amarga disergap dening saboteur Jerman.
    3. +1
      14 Oktober 2015 12:43
      Pancen angel mbedakake teroris karo wong biasa. Utamane nalika dheweke nyukur jenggot sadurunge tugas.

      Mungkin dheweke ora mateni ing medan perang, nanging nalika ninggalake kedutaan, ​​utawa dheweke ngenteni ing endi wae. Aku ngira intelijen saka para shaitan wis diadegake.

      Pinggiran kutha Damsyik ora sakabehe ing kontrol pasukan, lan aku ora bakal bisa kanggo njupuk kabeh ing kontrol kanggo dangu. Ana, tenan, ing gelombang saka perang sipil, didhukung saka njaba, rabble internasional ing nomer sawetara atus ewu wong ndamel menyang negara.

      Aku uga mikir ana cukup warga ing Damaskus sing empathize karo khalifah. Ing cendhak, bokong ana.

      1. avt
        +6
        14 Oktober 2015 12:53
        Kutipan: s-t Petrov
        Mungkin dheweke ora mateni ing medan perang, nanging nalika ninggalake kedutaan, ​​utawa dheweke ngenteni ing endi wae. Aku ngira intelijen saka para shaitan wis diadegake.

        Utawa Mossad?
      2. +1
        14 Oktober 2015 13:14
        Kutipan: s-t Petrov
        kanggo mbedakake teroris saka wong biasa. Utamane nalika dheweke nyukur jenggot sadurunge tugas.

        kosok baline. iki sing ngianati setan. ndhuwur pug ireng, lan ngisor cahya. mangkono uga karo kita ing Chechnya. mangkono uga ing Irak lan Afganistan.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      14 Oktober 2015 12:44
      Dakkira bebek, jendral-jendral ing barisan ngarep ora nglawan, nanging sadurunge markas ngarep, igil kaya kanker marang rembulan, mlaku-mlaku kaya tungkak.
    6. +1
      14 Oktober 2015 12:47
      Iki dudu carane ngerti jendral-jendral sing numpak jaran entheng ing ngarepe kabeh infantri utawa apa wae, aku rumangsa wis nasibe para senapati sing mimpin perang lan markas.
    7. Thor5
      +3
      14 Oktober 2015 13:24
      Yen bener, sayangé, Iran minangka sekutu kita.
    8. -3
      14 Oktober 2015 17:09
      Nalika Iran nglawan ISIS, aku pengin sukses kanggo loro-lorone ...
  2. +3
    14 Oktober 2015 12:40
    Padha mati ing perang kanggo sabab adil, kaya prajurit nyata ...
    Wong Siria sing ngucapke matur nuwun, lan kabeh wong sing sengit marang geng ISIS lan Basmachi liyane, bakal ngelingi apa sing ditindakake kanggo dheweke!
  3. +2
    14 Oktober 2015 12:41
    Ana sing bisa nerangake carane jenderal Iran mati kaya iki, meh saben dina?! Apa dheweke mimpin infantri ing serangan ?! Apa ana informasi sing luwih rinci babagan seda?
    1. +1
      14 Oktober 2015 12:44
      Apa dheweke mimpin infantri ing serangan ?!

      Miturut media, iki cara kerjane.
      Checker unsheathed - lan maju!
    2. +2
      14 Oktober 2015 12:44
      Kutipan saka Aroma77
      Ana sing bisa nerangake carane jenderal Iran mati kaya iki, meh saben dina?! Apa dheweke mimpin infantri ing serangan ?! Apa ana informasi sing luwih rinci babagan seda?

      -------------------
      Umumé, apa Iran duwe jenderal lan laksamana sing ora bisa diukur sing bisa dikirim menyang Suriah?
      1. 0
        14 Oktober 2015 13:43
        Eugene. Dadi ing Iran, kabeh divisi kalebu jenderal lan laksamana, mula pers tukang ngapusi Barat bakal nulis babagan atusan jenderal lan laksamana sing wis mati, asu-asu kasebut nguwuh, lan lolongan kasebut nyebar adoh.
    3. +1
      14 Oktober 2015 12:45
      Ing Suriah, tanah sing cilik banget tetep ana ing mburi Assad, Amerika saka satelit mata-mata, UAV lan perwira intelijen nemtokake lokasi markas lan ngirim sebutan target, lan serangan artileri ISIS ing markas sing mung ora cukup ambane saka garis kontak. supaya aman saka serangan ...
    4. 0
      14 Oktober 2015 23:13
      Kutipan saka Aroma77
      Ana sing bisa nerangake carane jenderal Iran mati kaya ngono, meh saben dina?! Apa dheweke mimpin infantri ing serangan ?!

      Umume, piye wae ana gagasan yen jenderal ora nyerang lan patine ora biasa. Umume, kaya ngono yen umume lungguh ing parit lan mburi. Yen katon ing statistik saka pati saka jenderal Soviet lan Jerman, iku dadi metu sing padha seda cukup asring ing ngarep. Chernyakhovsky padha kerep melu ing serangan tank. Siji bisa ngelingi jenderal Israel sing dhewe njupuk panggonan gunners ing tank.Ana akeh conto ing sajarah sing jenderal militèr lan dudu prajurit mburi lemu.
  4. 0
    14 Oktober 2015 12:41
    Aku iki wektu kanggo Iran kanggo pindhah menyang "spesifik" ing hubungan kanggo ig
  5. +1
    14 Oktober 2015 12:41
    Rotasi karyawan normal. Kolonel Iran sing wis suwe banget seneng karo kabar kasebut! :)
  6. +9
    14 Oktober 2015 12:42
    Nalika iku resmi Iran konfirmasi, banjur aku bakal pracaya. Reuters iku angel kanggo pracaya.
  7. +4
    14 Oktober 2015 12:43
    Ing kabeh umur, ing kedok agama, "tumindak kotor" digawe - jihad lan perang salib, sing ora ana hubungane karo Iman. Mung ngelak kanggo MediaWiki lan daya.
  8. 0
    14 Oktober 2015 12:43
    Persis, pin ... dosniki ngirim penembak jitu ing kana kanggo ngilangi komando Iran
  9. +2
    14 Oktober 2015 12:44
    Nah, saiki wis jelas sapa sing ngirim pengintaian lan koordinat kanggo artileri ISIS ...
  10. +2
    14 Oktober 2015 12:45
    Reuters njaga count siji-sisi.
    Mesthine, dheweke ora pengin nerbitake angka kerugian kanca-kancane saka ISIS. Lan banjur moral bakal mudhun.
  11. +2
    14 Oktober 2015 12:48
    Ana sing ora krungu saka Svidomo babagan karusakan dening ISIS saka sisa-sisa sing ora rampung nalika ing Donbas, polisi lapis baja Altai.
  12. +1
    14 Oktober 2015 12:52
    Resimen Umum Senapan Motor Iran? Reuters minangka sekumpulan enuresis.
    1. 0
      14 Oktober 2015 13:47
      Pavel, nanging ora enureznikov, nanging diarists. Padha pour diare ing kabeh lan saben wong.
    2. 0
      14 Oktober 2015 16:50
      Kutipan saka kenig1
      Resimen Umum Senapan Motor Iran? Reuters minangka sekumpulan enuresis.

      Waca ilat - aja mbuwang tas! Iku kabeh goroh!
  13. 0
    14 Oktober 2015 12:53
    Perang, apa wae bisa kedadeyan. Yen sampeyan ngerti target ing wong, penembak jitu siji cukup. Kennedy kebak, kabeh pengawal ora mbantu.
  14. +2
    14 Oktober 2015 12:58
    Jendral Iran katon kaya target ing garis ngarep. Lan Reuters nembak dheweke.
    uncalan normal. Bebek mabur...
  15. +1
    14 Oktober 2015 12:58
    Jenderal Iran kudu ndeleng Vasily Ivanovich Chapaev! Dheweke bakal nerangake ing ngendi lan kapan komandan kasebut!
  16. -2
    14 Oktober 2015 12:59
    Sekelompok wong jenggot sing luwih pinter lan kuwat tinimbang 3 tentara Iran, Suriah lan Rusia? Inggih, kados pundi kedadosanipun? Wong-wong jenggot kok nembak teknik Siria kaya-kaya ana ing telapak tangan, bocah-bocah, lan ora ngerti apa sing kedadeyan! Apa senjata mega sing sampeyan bisa ngilangi gerombolan tank? Aku bubar nonton video saka eksekusi kolom ing Homs minangka anak-anake. Apa ora ana taktik perjuangan? 2 taun ora kelakon? Dheweke ora ngerti ngendi posisi teroris, ora ana teropong utawa drone? Aku dudu wong militer lan aku ora ngladeni militer lan aku salah, nanging miturut pendapatku, wong Siria ora ngerti kepiye perang lan apa gunane. Iran ora ana ing endi wae!
  17. +2
    14 Oktober 2015 13:00
    Jihad apa? Kabeh perang iki mung ditujokake kanggo nylametake dolar lan njaga celana Amerika. Wong-wong sing belang entuk manfaat saka kabeh "jihad" iki, dheweke nglumpukake dhuwit akeh. Yen ora kanggo rampokan, banjur ora bakal ana jihad ing Suriah.
  18. +1
    14 Oktober 2015 13:05
    Jendral Iran kaya herring ing jar, konsultasi apa? Ora duwe pengalaman tempur babar pisan! Apa dheweke arep nyerang dhewe? saben dina jenderal dipateni ...
  19. +1
    14 Oktober 2015 13:11
    Ana perang Iran-Irak 2 ing Suriah. Ora mung mantan tentara Saddam ing ISIS, nanging yen ana Sunni lan Syiah ing tentara Irak, banjur mung Sunni sing ana ing ISIS. Dadi intensitas gelut ing kono serius.
  20. +2
    14 Oktober 2015 13:20
    Apike, akeh prajurit sing mati ing kana yen jenderal ditembak saben dina.
    1. 0
      14 Oktober 2015 13:34
      Jujur, siji wis entuk kesan yen dheweke kanthi sistematis mung "ditembak" (ketoke dening sawetara klompok pasukan khusus) sing operasi ing barisan teroris, bisa uga Israel utawa Amerika.
      1. -1
        14 Oktober 2015 15:33
        Quote: jaket empuk
        Jujur, siji wis entuk kesan yen dheweke kanthi sistematis mung "ditembak" (ketoke dening sawetara klompok pasukan khusus) sing operasi ing barisan teroris, bisa uga Israel utawa Amerika.

        Ketoke ZOG nyoba. sedulur
  21. -5
    14 Oktober 2015 13:26
    Loro jenderal Iran liyane tiwas ing Suriah

    Ngakak. Aku ora duwe wektu kanggo ngrameke acara sadurunge, nanging kabar apik terus mili. apik
    1. +1
      14 Oktober 2015 13:32
      Quote: profesor
      Loro jenderal Iran liyane tiwas ing Suriah

      Ngakak. Aku ora duwe wektu kanggo ngrameke acara sadurunge, nanging kabar apik terus mili. apik


      Wong menang Volga ing lotre, bali kabeh seneng banget, mlumpat kanthi bungah, muni bel lawang, bojoné mbukak karo pasuryan surem lan ngandika.
      - Vasya, ibuku seda nangis
      Wong lanang mlaku menyang kamar kanthi tenang lan kanthi rai seneng
      - Wis ilang, wis ilang!!! sedulur
    2. +4
      14 Oktober 2015 13:38
      Lha kowe kuwi wong apa. Banjur sampeyan bakal gelo.
    3. +1
      14 Oktober 2015 13:52
      Aja bungah Proffffesir! Ora suwe lan ya, jenderal sampeyan bakal teka ing kana !!!
    4. +2
      14 Oktober 2015 13:58
      Quote: profesor
      Loro jenderal Iran liyane tiwas ing Suriah

      Ngakak. Aku ora duwe wektu kanggo ngrameke acara sadurunge, nanging kabar apik terus mili. apik

      Sampeyan profesor ala. Apa sing ditulis pers sampeyan? Apa ana konfirmasi? Sampeyan kudune wis dipriksa saiki. hi
      1. -1
        14 Oktober 2015 14:18
        Kutipan: kel 31
        Sampeyan profesor ala. Apa sing ditulis pers sampeyan? Apa ana konfirmasi? Sampeyan kudune wis dipriksa saiki.

        Nganti saiki aku durung nemu apa-apa ing pers lokal. Ora kanggo jenderal mati. Ana prakara sing luwih penting.

        Kutipan saka SarS
        Lha kowe kuwi wong apa. Banjur sampeyan bakal gelo.

        Oh. nyuwun pangapunten. Kepiye carane aku bisa bungah amarga mati loro jenderal rezim sing ngancam bakal numpes kita? Iku ora manungsa banget kanggo kula. ngguyu
        1. +3
          14 Oktober 2015 15:25
          Quote: profesor

          Nganti saiki aku durung nemu apa-apa ing pers lokal. Ora kanggo jenderal mati. Ana prakara sing luwih penting.

          Banjur sampeyan ngomong babagan anti-simetisme ing situs. Sampeyan bisa mlaku-mlaku lan ora nulis apa-apa, nanging sampeyan ora nindakake. Sampeyan nindakake kanthi sengaja kanthi mesem, ya nglirik
          1. 0
            14 Oktober 2015 15:48
            Kutipan: Alexander Romanov
            Banjur sampeyan ngomong babagan anti-simetisme ing situs. Sampeyan bisa mlaku-mlaku lan ora nulis apa-apa, nanging sampeyan ora nindakake. Sampeyan nindakake kanthi sengaja kanthi mesem, ya

            Dheweke ora bakal nulis, aku bakal. Apa sampeyan kudu wedi nyatakake pendapat sampeyan (sanajan nglawan pendapat "anti-Oshists" sampeyan). Uragopota Aku pribadi kasengsem ing mratelakake panemume ora luwih saka 2 rolas peserta (kajaba compatriots, lan malah banjur ora kabeh).
            2 jenderal Iran tilar donya (mati ing Suriah). Ana luwih sithik wong sing sengit marang aku, anak-anakku, kanca-kanca, kanca-kancaku. ing Israel.
          2. -1
            14 Oktober 2015 16:21
            Kutipan: Alexander Romanov
            Banjur sampeyan ngomong babagan anti-simetisme ing situs. Sampeyan bisa mlaku-mlaku lan ora nulis apa-apa, nanging sampeyan ora nindakake. Sampeyan nindakake kanthi sengaja kanthi mesem, ya

            Ora karo eseman, nanging kanthi bungah banget. Warta liyane kaya iki. apik

            PS
            Lan kasunyatan manawa situs kasebut ditindakake kanthi apik kanthi tali bahu saka atalef lan jaket quilted. Muga-muga aku ora perlu nerangake.
            1. +2
              14 Oktober 2015 16:26
              Quote: profesor
              Ora karo eseman, nanging kanthi bungah banget. Warta liyane kaya iki.

              Babagan serangan teroris ing Israel?
              1. -2
                14 Oktober 2015 16:35
                Kutipan: Victor-M
                Babagan serangan teroris ing Israel?

                Warta babagan serangan teroris sing sukses ing wilayah sing ora kedadeyan ora nyenengake aku. Kayadene pawarta bab patine wong tuwa lan bocah-bocah iku ora nggumunake, ora preduli saka negarane. Mungkin sampeyan seneng karo, nanging aku ora. Aku seneng nalika jenderal, perwira utawa mung prajurit mungsuhku menyang jagad sabanjure. seneng amarga tegese luwih sithik bocah lan wong tuwa sing bakal mati.
            2. 0
              15 Oktober 2015 06:49
              Quote: profesor
              apa sing kedadeyan ing situs kasebut uga dituduhake dening tali bahu atalef

              jadi nulis kaya gini...
    5. 740
      -4
      14 Oktober 2015 14:02
      Quote: profesor
      Loro jenderal Iran liyane tiwas ing Suriah

      Ngakak. Aku ora duwe wektu kanggo ngrameke acara sadurunge, nanging kabar apik terus mili. apik

      Kanggo kasus kaya mengkono, Simpenan ing kasus bir. ngguyu
      1. -2
        14 Oktober 2015 16:00
        biar ga nakal....
    6. +2
      14 Oktober 2015 15:23
      Quote: profesor
      Aku ora duwe wektu kanggo ngrameke acara sadurunge, nanging kabar apik terus mili.

      Oleg, apa sampeyan krungu paribasan - Sampeyan ora bisa mlebu swarga ing punuk wong liya?
      1. +2
        14 Oktober 2015 16:20
        Kutipan: Alexander Romanov
        Oleg, apa sampeyan krungu paribasan - Sampeyan ora bisa mlebu swarga ing punuk wong liya?

        swarga apa? Swarga ora sumunar kanggo aku amarga dosa-dosaku kadonyan, lan apa sing kudu daklakoni ing kono bebarengan karo para shaid lan 72 prawan? wassat
        1. +1
          14 Oktober 2015 17:00
          Quote: profesor
          Kutipan: Alexander Romanov
          Oleg, apa sampeyan krungu paribasan - Sampeyan ora bisa mlebu swarga ing punuk wong liya?

          swarga apa? Swarga ora sumunar kanggo aku amarga dosa-dosaku kadonyan, lan apa sing kudu daklakoni ing kono bebarengan karo para shaid lan 72 prawan? wassat

          Lan sampeyan mimpin gaya urip sober, pindhah menyang olahraga. Mungkin banjur bakal cukup kekuatan kanggo prawan 72nd. ngguyu Mungkasi siji-sijine ing kana, yen ora ana kabar babagan Suriah lan babagan sampeyan lan Palestina. Saran gratis: wenehi akses menyang kuil Palestina, yen ora, sampeyan bakal ngethok saben setengah taun nganti sampeyan bosen. Melas liyane setengah taun kudu nonton warta sampeyan. hi
          1. 0
            14 Oktober 2015 17:16
            Aku ora ngerti apa sing dituduhake ing kana, nanging wong Arab ora nate nutup dalan menyang kuil-kuil kasebut, kanggo para prawan, aku bakal ngumbah lan sing kerja banget, sampeyan ngerti prosese. nglirik
          2. 0
            14 Oktober 2015 17:33
            Kutipan: kel 31
            Lan sampeyan mimpin gaya urip sober, pindhah menyang olahraga. Mungkin banjur bakal cukup kekuatan kanggo prawan 72nd.

            Duc iku duweke, prawane Shahid. Aku ora butuh wong-wong mau. Lan kanthi cara, aku olahraga. Konco sawetara maraton. Minggu ngarep ana lomba lintas negara 33 km.

            Kutipan: kel 31
            Mungkasi siji-sijine ing kana, yen ora ana kabar babagan Suriah lan babagan sampeyan lan Palestina.

            Ya, kita ora ndemek wong-wong mau. Kita ora perlu ngethok - iku ala kanggo bisnis. Bisnis seneng sepi.

            Kutipan: kel 31
            Saran gratis: wenehi akses menyang kuil Palestina, yen ora, sampeyan bakal ngethok saben setengah taun nganti sampeyan bosen.

            Sampeyan ora ngerti. Wong Arab duwe akses gratis menyang Gunung Temple. Beda karo wong Yahudi.

            Kutipan: kel 31
            Melas liyane setengah taun kudu nonton warta sampeyan.

            Ing kene aku setuju karo sampeyan. Ing Somalia, 500 wong dibantai, lan media ora bisu. Wong-wong mau bakal matèni salah siji saka wong-wong mau ana ing Yudéa, mulané kabèh media mung ngomongké bab iki.

            Kutipan: Alexander Romanov
            Ya, kabeh wong kaya ngono, aku nemokake sing kaget.

            Sampeyan iku sing wiwit wedi kula karo swarga. nglirik

            Quote: Hello
            Kanggo prawan, aku bakal wisuh lan siji liwat proses pegawe-intensif, ngerti.

            Kanthi prawan ing swarga, nyatane, ambush. Iki minangka prawan 72 sing tilar donya sacara alami minangka prawan amarga tuwa. Sawijining shaid menyang swarga, lan 72 wanita tuwa ngenteni dheweke ing kana, sing ora ana sing kepengin banget sanajan isih enom. wassat
            1. +1
              14 Oktober 2015 20:50
              Profesor
              Duc iku duweke, prawane Shahid. Aku ora butuh wong-wong mau. Lan kanthi cara, aku olahraga. Konco sawetara maraton. Minggu ngarep balapan lintas negara 33K
              Profesor Sampeyan nasionalis lan masochist. Wanita Arab sing gelo. Aku katon ing suhu ing sampeyan ing 30, 30 km ing sadawane prapatan, iki amatir. Aku ngerti yen sampeyan dhewe. Yen tentara ngandika nindakake iki, sampeyan bakal njlentrehake iki. Nalika sampeyan mlayu, gumunggung marang aku ing ngendi papan lan wilayah sing dilintasi. Tanpa bullying, iku pancene menarik carane sampeyan bisa nglampahi wektu luang lan iku worth iku. hi
              1. 0
                14 Oktober 2015 21:14
                Kutipan: kel 31
                Profesor Sampeyan nasionalis lan masochist.

                Ora. Aku patriot lan nemen.

                Kutipan: kel 31
                Wanita Arab sing gelo.

                Persetujuan ora ngomong apa-apa bab wong Arab. Iku mung babagan prawan sing ora ana gunane.


                Kutipan: kel 31
                Aku katon ing suhu ing sampeyan ing 30, 30 km ing sadawane prapatan, iki amatir. Aku ngerti yen sampeyan dhewe.

                Iki minangka acara budaya. Ana lomba kanggo 12, 21, 33, 61, 100, 133, 160 lan pungkasanipun 200 km. Kaya sing dikandhakake, saben wong dhewe. sedulur

                http://www.sovev-emek.org/en/biker/map-33-km-run
                1. 0
                  14 Oktober 2015 22:06
                  Oleg Batkovich. Ora perlu nuduhake foto sing elek. Wektu Moscow, aku arep turu saiki, lan sampeyan ngomong iki. Link sampeyan nuduhake carane ndhaptar maraton, dudu carane sampeyan mlayu maraton.
                2. +1
                  15 Oktober 2015 04:24
                  Quote: profesor
                  . Iku mung babagan prawan sing ora ana gunane.

                  Oleg, apa sampeyan mbukak mantan?
                  1. +1
                    15 Oktober 2015 06:56
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Oleg, apa sampeyan mbukak mantan?

                    Aku ngandika prawan. Aku ora duwe mantan prawan. Sampeyan ngerti kok. nglirik
        2. +1
          14 Oktober 2015 17:24
          Quote: profesor

          swarga apa? Swarga ora sumunar kanggo aku amarga dosa-dosaku kadonyan,

          Ya, kabeh wong kaya ngono, aku nemokake sing kaget.
          1. -1
            14 Oktober 2015 18:54
            Kutipan: Alexander Romanov
            Quote: profesor

            swarga apa? Swarga ora sumunar kanggo aku amarga dosa-dosaku kadonyan,

            Ya, kabeh wong kaya ngono, aku nemokake sing kaget.

            lan ing kene aku. suci ngguyu basa
            1. 0
              14 Oktober 2015 18:56
              Kutipan saka atalef
              santo

              suci belay suci belay Kudus aku lol
              1. +1
                14 Oktober 2015 19:06
                Kutipan: Alexander Romanov
                Kutipan saka atalef
                santo

                suci belay suci belay Kudus aku lol

                Inggih, Romanov teka lan vulgarized kabeh. ora
    7. 0
      14 Oktober 2015 23:16
      Quote: profesor
      Ngakak. Aku ora duwe wektu kanggo ngrameke acara sadurunge, nanging kabar apik terus mili.

      Apa sampeyan ngomong babagan serangan teroris ing Israel?
  22. +1
    14 Oktober 2015 13:35
    Spesialis Rusia, yen perlu, bisa nulungi korps pengawal revolusi Islam ... keprungu hi prajurit
  23. +1
    14 Oktober 2015 13:59
    Aku dudu ahli militer, aku ngakoni yen jenderal siji mati, luwih-luwih ana konfirmasi. Lan nalika Perang Donya II, jenderal mati, amarga perang iku perang, nanging iki bab liyane, iki paling kamungkinan kanggo mundhakaken semangat ISIS, kang saben dina tiba.
  24. +2
    14 Oktober 2015 14:20
    Aku uga kalah ... Telung jenderal. Deleng ing Ukraina, Poroshenko ngalahake 20 ewu pasukan payung Rusia, rong batalyon pasukan khusus Chechen, wow! Lemah pi "dyat media pseudo-Islam sing busuk lan korupsi!
  25. 0
    14 Oktober 2015 14:51
    Pati saka penasehat jenderal bisa nunjukake sapa sing perang minangka pasukan khusus ISIS. Ora angel banget dipercaya manawa para jenderal penasihat sing galak ngrusak awake dhewe.
  26. 0
    14 Oktober 2015 15:53
    Jendral-jendral ndhisiki numpak jaran? Nyuwun
  27. 0
    14 Oktober 2015 21:07
    Inggih, Reuters minangka juru wicara jamban sing misuwur, pratelan apa sing ora ditindakake, kotoran apa sing ora ditindakake, lan ora ana bantahan, mambu saka dheweke ora nyenengake.
  28. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"