Media Prancis: Arab Saudi lan Qatar nimbang kemungkinan nyedhiyakake MANPADS kanggo militan ing Suriah

59
portal prancis Intelligence nyerat yen Arab Saudi lan Qatar nimbang kemungkinan oposisi kanggo Rusia, sing nganakake operasi anti-teroris ing Suriah. Miturut portal kasebut, Riyadh lan Doha bisa miwiti ngirim sistem rudal anti-pesawat portabel menyang sawetara unit oposisi Suriah moderat, uga kelompok Jabhat al-Nusra lan Ahrar al-Sham sing didhukung Saudi lan Qatari ( "nurutake conto 80 -x lan Afghanistan").

Media Prancis: Arab Saudi lan Qatar nimbang kemungkinan nyedhiyakake MANPADS kanggo militan ing Suriah


Kacarita yen intelijen Saudi wis ngawasi aktivitas kelompok ekstremis radikal ing Suriah watara 4 taun, tujuan utama yaiku kanggo nggulingake Presiden Suriah saiki Bashar al-Assad. Sawise keterlibatan Federasi Rusia ing perang nglawan terorisme ing Suriah, rencana Saudis lan Qataris bisa uga jelas dadi crumpled, lan mulane Riyadh lan Doha, miturut Prancis. Intelligence, siap miwiti "nglindhungi pasukan sing disiapake kanggo nglawan Assad."

Elinga yen Menteri Pertahanan Saudi ngunjungi Moskow durung suwe. Media Barat ngumumake yen menteri (alias pangeran) negesake yen Rusia kudu mungkasi operasi ing Suriah.

Kaya sing dingerteni, Rusia ngusulake kabeh pasukan sing kasengsem kanggo tumindak minangka front united nglawan teroris ing Timur Tengah. Yen Arab Saudi utawa Qatar (utawa, Amerika Serikat) nganti saiki ora setuju karo proposal saka Federasi Rusia, tegese negara-negara kasebut duwe kepentingan sing nentang babagan terorisme ...
  • http://armamentresearch.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 37
    14 Oktober 2015 14:03
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/215/axlr595.png

    Tanpa guna, wong Saudi mikir manawa penipuan iki bisa ditindakake tanpa akibat kanggo dheweke ...
    1. + 41
      14 Oktober 2015 14:06
      Ing kasus kaya mengkono, perlu kanggo nyedhiyakake Houthi ing Yaman kanthi MANPADS lan ATGM sing padha
      1. + 27
        14 Oktober 2015 14:12
        Quote: jaket empuk
        Ing kasus kaya mengkono, perlu kanggo nyedhiyakake Houthi ing Yaman kanthi MANPADS lan ATGM sing padha


        Kabeh apik ing kana ... Iran kerja sama karo dheweke babagan pasokan senjata.
        Yen Saudis menyang mburi pesisir, Iran bisa miwiti pangiriman kanggo Syi'ah ing wilayah Saudi, ngendi ana 90%, lan ing ngendi meh kabeh lenga diprodhuksi. Mangkene iki bakal diwiwiti ing pasar minyak, sing regane satus dolar saben barel katon kaya dhuwit ...!!!
      2. +5
        14 Oktober 2015 14:21
        Mbayangno kahanan, padha nyekel semangat, karo wong sing nomer MANPADS, banjur konferensi pers, banjur apa sing bakal kita tindakake?
        1. +2
          14 Oktober 2015 15:54
          ngethok cacahe.., nulis marang Allah Akbar.
          1. jj
            +2
            14 Oktober 2015 16:33
            Ing Kulon, akuntansi wis mapan, nomer ora digergaji
      3. +3
        14 Oktober 2015 14:39
        Quote: jaket empuk
        Ing kasus kaya mengkono, perlu kanggo nyedhiyakake Houthi ing Yaman kanthi MANPADS lan ATGM sing padha

        Ana masalah karo pangiriman. Umume, luwih becik adol senjata liyane menyang Iran, lan anggarane apik kanggo Iran lan Houthi))
      4. +7
        14 Oktober 2015 14:47
        Lan ora mung iku, kanggo menehi Houthi kesempatan kanggo nyerang ing sumur lenga ing provinsi kidul SA, siji bab kita bakal mundhakaken rega lenga lan Cut dompet saka Wahabi. Qatar, ing umum, mesthine ora sengaja dirusak dening roket sing ora sengaja nyimpang saka arah penerbangan.
      5. +4
        14 Oktober 2015 15:11
        MANPADS menyang Kurdi, ATGM kanggo Houthis, lan saperangan beeches bobrok lawas kanggo Taliban !!! Rusia minangka jiwa sing loman.
        1. +1
          14 Oktober 2015 19:04
          Kutipan saka INVESTOR
          lan saperangan beeches decrepit lawas kanggo Taliban!!

          nek Taliban formasi lawas ya setuju, sing anyar mung ODAB 5 - 000 per ekor...
      6. +1
        14 Oktober 2015 19:18
        Quote: jaket empuk
        Ing kasus kaya mengkono, perlu kanggo nyedhiyakake Houthi ing Yaman kanthi MANPADS lan ATGM sing padha

        Arab Saudi nduweni prasarana ekspor sing wis dikembangake kanthi apik, dibentuk dening jaringan pipa minyak domestik lan 7 terminal muatan minyak segara. Ing wektu sing padha, kapasitas 3 terminal utama ing 2009 nutupi kabutuhan negara kanggo transshipment luwih saka 50%:
        – Ras Tanura, Teluk Persia (300 yuta ton);
        – Yanbu, Segara Abang (250 yuta ton);
        – Ras al-Juaima, Teluk Persia (150 yuta ton).

        Sawise kabeh, apa wae sing kedadeyan ing konflik militer, roket sing rusak bisa mabur menyang Yanbu
    2. +3
      14 Oktober 2015 14:08
      Arab Saudi lan Qatar nggambarake
      Dheweke ngeruk turnips (kaya sing dipikirake (nyoba)) - Amerika Serikat, lan iki para pemain. Mikir dudu hak prerogatif sampeyan!
      1. 0
        14 Oktober 2015 14:13
        Arab Saudi lan Qatar nimbang kemungkinan nyedhiyakake MANPADS kanggo militan ing Suriah

        Unta-untamu sing putih bakal ditembak, utawa diracuni ... lan kuldi putih uga ...! Iki serius...
      2. +4
        14 Oktober 2015 14:42
        Quote: Baikonur
        Dheweke ngeruk turnips (kaya sing dipikirake (nyoba)) - Amerika Serikat, lan iki para pemain. Mikir dudu hak prerogatif sampeyan!

        Muter saraf. Kremlin wis jelas nuduhake yen bakal nindakake apa sing dianggep cocog. Kajaba iku, cara lan alat sing adoh saka kesel. Lan Qatar lan Saudi ngerti iki. kasunyatan sing bisa ditebak, malah sebaliknya.
        1. 0
          14 Oktober 2015 17:22
          Ing Afghanistan, sing pisanan nyekel "Stinger" digawe dening Amerika Serikat diwenehi Bintang Pahlawan USSR ...
  2. +7
    14 Oktober 2015 14:04
    kita kudu mikir babagan pasokan MANPADS menyang Yaman Nyuwun
    1. + 16
      14 Oktober 2015 14:07
      Ora mung MANPADS ing Yaman, ana uga kekurangan ATGM anyar, Abrams kangen.
      1. 0
        14 Oktober 2015 23:17
        Sampeyan isih kudu bisa njupuk saka MANPADS, lan malah luwih kanggo ngawula, lan ing ISIS wong lanang kuwi worth bobot ing emas lan ana mung sawetara.
      2. +2
        15 Oktober 2015 08:34
        Abrams uga disabetake saka RPG-7 kanthi granat tandem anyar.
    2. + 13
      14 Oktober 2015 14:09
      Dheweke nuduhake wong bodho ... m sing sanajan tanpa penerbangan, lan malah saka Segara Kaspia kita bisa kerja lan ora mung kanggo ISIS, sawise kabeh .... l
      1. 0
        14 Oktober 2015 18:22
        Nang endi wae ing ara-ara samun saka Kaliber, nanging kanggo ngeweruhi. Luwih becik Qatari - dheweke durung mangsuli duta besar. Saudi wis dadi luwih kerep, supaya bisa dielingake. Lan wong Qatar "beku" - wektune kanggo mbukak dalan menyang Kremlin. wassat
  3. Komentar wis dibusak.
  4. + 10
    14 Oktober 2015 14:04
    Apa kita ora kudu nyelehake Yarsy ing Arab Saudi lan Qatar ?!
    1. +9
      14 Oktober 2015 14:07
      Ing dhewe? lol
    2. +5
      14 Oktober 2015 14:10
      Siji cukup kanggo loro. Ing ara-ara samun iku sepi, lan ora ana apa-apa kanggo mbangun kraton saka wedhi lan lempung.
      1. +6
        14 Oktober 2015 14:23
        Ing pendapat amatir - kita bisa!
        "Panggunaan senjata nuklir nalika ora mungkin kanggo nglawan ancaman kanthi cara konvensional," apa ditulis ing Doktrin Militer kita, kayane? Kita ora duwe wates umum karo SA, kita ora duwe tentara (kabeh mati ing bandara Donetsk), VKS minangka salah siji resimen pesawat Rusty, supaya ana alasan kanggo nggunakake senjata nuklir! wassat
        Lan pira, sawise iku, lenga bakal regane !!! sedulur
        1. +3
          14 Oktober 2015 15:16
          Kutipan: engineer74
          "Panggunaan senjata nuklir nalika ora mungkin kanggo nglawan ancaman kanthi cara konvensional," apa ditulis ing Doktrin Militer kita, kayane?

          Iki isih awal, sampeyan bakal duwe wektu karo senjata nuklir. Donya iki ora bakal suwe.
          1. +2
            14 Oktober 2015 15:43
            Kutipan: Alexander Romanov

            ... Ora suwe ditinggal menyang jagad iki.

            Sayange ... aku wis biasa, piye wae, nganti 40 taun, aku wegah "pindhah" ... sad
            Nanging, kanthi cara, Si vis pacem, para bellum! nglirik
            1. +1
              14 Oktober 2015 15:45
              Kutipan: engineer74
              , "obah" wegah.

              Saben uwong duwe rencana liyane, nanging Nyuwun
              Sanadyan ing kene akeh sing isih lungguh ing ekstasi kanthi bungah, tanpa mikir babagan langkah sing bakal ditindakake.
              1. 0
                14 Oktober 2015 16:10
                Mungkin bakal biaya, kabeh bakal mudhun ing rem, sadurunge "fase panas" bakal ana "perang saraf" - bisa uga menang! Nanging jagad iki, ing kasus apa wae, bakal akeh owah-owahan ...opo
    3. Komentar wis dibusak.
  5. + 13
    14 Oktober 2015 14:05
    Nanging apa sing bisa sampeyan ngarepake saka Wahabi? Sampeyan mung kudu ngusir setan-setan kasebut menyang lemah luwih akeh bebarengan karo instruktur.
    1. +3
      14 Oktober 2015 15:33
      Sing nggumunake, iki dudu sepisanan SA teka ing Rusia kanggo ngobong driji. Dheweke nindakake kanthi bener, nanging dheweke jelas. Dheweke ngerti yen Amerika ana ing mburine, lan duwe lenga berkualitas tinggi. Kene lagi squeezing. Kita maneh nolak dheweke, mula dheweke mutusake MANPADS. Kanggo kita, iki ala, kaya 50 senjata saka Amerika Serikat. Amerika ora bakal mundur. Tugase yaiku kanggo narik kita sedalam mungkin menyang konflik kasebut.
    2. Komentar wis dibusak.
  6. +7
    14 Oktober 2015 14:05
    Wektu kanggo tambang Teluk Persia, yen ora, tanker wiwit akeh ...
  7. +5
    14 Oktober 2015 14:07
    Pikiran sial. Nanging bisa dingerteni - Amerika ora kepikiran (nanging malah ndhukung), proyek pipa minyak mandheg, lan wong-wong Rusia sing ala mbantu Assad sing ora setya, numpes setan ...
  8. +2
    14 Oktober 2015 14:07
    Media Prancis: Arab Saudi lan Qatar nimbang kemungkinan nyedhiyakake MANPADS kanggo militan ing Suriah

    Ya, kaya wong Prancis karo mistral. Kanggo njupuk dhuwit saka ISIS, nanging ora kanggo nyuplai senjata, nalika bandit ngenteni senjata, Rusia bakal nutupi saka udhara lan ora perlu mbayar paukuman. Wektu sing angel kanggo wong Saudi, anggarane bledosan. )))
  9. 0
    14 Oktober 2015 14:08
    Nanging, ing sisih liya, kita duwe juara legalitas lan kejujuran, sing ngrampok lan ngrusak negara, sing ora bisa nyuplai jarum akeh kanggo saben wong sing kasengsem ing perang nglawan Qatar lan Arab, utamane amarga dheweke wis akeh. saka A380s ana $ 500 yuta .. .
  10. +1
    14 Oktober 2015 14:09
    Nanging Qatar lan Doha ora wedi yen ana kedadeyan ing pamrentahane? Sengaja njeblug tabung gas contone? Maneh, negara cilik, ora bakal angel kanggo moderat semangat kanthi saber sregep banget.
    1. 0
      14 Oktober 2015 15:42
      padha duwe akeh AC ana, apa giliran!
  11. +9
    14 Oktober 2015 14:12
    Kutipan saka madjik
    kita kudu mikir babagan pasokan MANPADS menyang Yaman Nyuwun


    Lan ora mung MANPADS ... Aku duwe soko karu kanggo surprise sing ndhukung teror. Padha isih kudu njawab kanggo Chechnya, Beslan, Nord Ost!
  12. +5
    14 Oktober 2015 14:14
    apa durung wektune Dewan Keamanan PBB nimbang-nimbang panyebab utama muncule ISIS lan ngetrapake sawetara sanksi marang negara-negara sing menehi bantuan militer marang organisasi teroris, yaiku marang Arab Saudi lan Qatar.?
    1. +3
      14 Oktober 2015 14:23
      PBB durung ngakoni ISIS minangka organisasi teroris, lan sampeyan ngomong babagan sponsor.
  13. +5
    14 Oktober 2015 14:19
    Kabar ala. Aku elinga carane ing Irak Mi-35 ditembak mudhun dening MANPADS Cina. Mesthi wae, aku ngerti manawa level pilot kita dipotong ing ndhuwur, nanging luwih becik yen ora ana duel kanggo pilot kita.
    1. +3
      14 Oktober 2015 14:39
      Lan Saudis manawa padha ora bakal miwiti nakal saka MANPADS iki ing koalisi elf cahya lan petani kolektif euro lan Saudis dhewe ora bakal goreng ing Yaman padha?
  14. +7
    14 Oktober 2015 14:32
    Dheweke ujar manawa "Kaliber" ora kena kanggo 1 km, nanging kanggo kabeh 500. Badui, apa dheweke ora bisa mati? Lahan lenga kobong bakal cepet mundhakaken rega lenga.
    1. +1
      14 Oktober 2015 14:59
      Aku kabeh gumantung ing path pesawat. Kaliber dudu pesawat penumpang. Yen bagean utama ana ing dhuwur 5000m, mula bisa mabur. Contone, yen saka kapal selam, nyerang saka segara. Lan yen saka Kaspia, banjur pinten gunung, pinten wilayah pertahanan udara sampeyan kudu mabur. Iki carane jarak bakal shortened.
    2. 0
      14 Oktober 2015 14:59
      Aku kabeh gumantung ing path pesawat. Kaliber dudu pesawat penumpang. Yen bagean utama ana ing dhuwur 5000m, mula bisa mabur. Contone, yen saka kapal selam, nyerang saka segara. Lan yen saka Kaspia, banjur pinten gunung, pinten wilayah pertahanan udara sampeyan kudu mabur. Iki carane jarak bakal shortened.
  15. 0
    14 Oktober 2015 14:33
    Iku wektu kanggo nyoba sistem President-S saka MANPADS.
  16. +5
    14 Oktober 2015 14:36
    Kita kudu mikir babagan serangan marang SA lan Qatar. Lan wingi.
  17. +1
    14 Oktober 2015 14:37
    Arab Saudi lan Qatar kaya-kaya langgeng .... lan ora wedi. Aku ngerti yen dhasar kasebut biaya AS lan Inggris, nanging ora akeh.
  18. Komentar wis dibusak.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. +2
    14 Oktober 2015 14:43
    "Arab Saudi lan Qatar nimbang kemungkinan nyedhiyakake MANPADS kanggo militan ing Suriah"

    Banjur, ayo padha langsung mikir babagan kemungkinan mateni sumur minyak sing kobong.
  21. +1
    14 Oktober 2015 14:44
    Inggih, ayo ndeleng, nalika miwiti aplikasi, kepiye cara perang elektronik kita.
    Ya, lan misale jek kula supplier bakal ngalami kegagalan.
  22. +1
    14 Oktober 2015 14:46
    Aku ora bakal kaget yen ing sawijining dina pilot kita, kesel karo penerbangan suwene jam, salah tekan istana ing Doha utawa Riyadh ...
  23. +1
    14 Oktober 2015 14:54
    Ora perlu kanggo kraton, nanging kanggo terminal lenga ... Mung supaya BMP 3 dibayar dhisik.
  24. +5
    14 Oktober 2015 15:04
    rjgxtyysq
  25. +2
    14 Oktober 2015 15:17
    Wektu kanggo mikir babagan ngenali oposisi moderat ing ngadhepi Houthi ing Yaman lan senjatane.
  26. +1
    14 Oktober 2015 15:51
    Iku kudu rampung karo siji jotosan. Scrap karo turnover. Sampeyan bisa tahan amirats iki kanggo liyane atus taun. Nanging omong kosong bakal terus-terusan.
  27. 0
    14 Oktober 2015 16:37
    Lan kanggo nanggepi, Rusia kudu nyedhiyakake Suriah lan Yaman, Iskander lan MANPADS sing luwih apik kanggo nglindhungi wilayahe!
  28. gdv
    +1
    14 Oktober 2015 19:40
    Aku ngusulake kanggo padar Arab Saudi menyang China.
  29. +1
    14 Oktober 2015 20:15
    Kontraksi sing paling efektif yaiku instalasi peralatan sing dituduhake dening pabrikan.
    http://www.sdelanounas.ru/blogs/51835
    Sawise video karo Gagal Bukak ngubengi kabeh feed warta, reputasi Stinger pungkasanipun bakal "tarnished", karo kabeh jalaran kanggo Departemen Negara lan lackeys sawijining.
  30. 0
    14 Oktober 2015 21:05
    Rusia wis mikir babagan nyediakake bom vakum kanggo Qatar lan Saudis kanthi nglukis kanthi warna pastel sing moderat lan nyelehake saka pesawat menyang situs panyimpenan ing mangsa ngarep.
  31. 0
    15 Oktober 2015 00:57
    jarene mobil kita dilengkapi penanggulangan MANPADS. ketoke ora muspra

    nanging nyatane isih ana pitakonan apa dheweke bakal mutusake langkah radikal kasebut, amarga ora mung pesawat Rusia sing mabur ing kana, kaya
  32. 0
    15 Oktober 2015 01:50
    Inggih, yen dheweke pancene mikir babagan-Welcome YOPYRMAY nglirik
  33. 0
    15 Oktober 2015 02:29
    nanging udakara 100 taun kepungkur, ora ana sing nganggep negara kayata Qatar utawa Saudi.
  34. 0
    15 Oktober 2015 02:29
    Ayo padha mikir sadurunge sing siji saka Kaliber, bisa uga kanthi ora sengaja, utawa bisa uga ora, nyimpang saka dalan lan kenek ing panggonan iki!
  35. 0
    15 Oktober 2015 09:59
    Houthi minangka respon asimetris marang Wahobit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"