Pasukan Dirgantara Rusia ing Suriah nyebabake 40 serangan marang militan saben dina. Video lan komentar babagan kontak visual para pilot Su-30SM Rusia lan pejuang Amerika

61
Miturut Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, penerbangan Klompok Rusia terus nyerang posisi militan ing Suriah. Serangan ing 40 target sing diduweni teroris ditindakake dening pesawat Su-24M, Su-25SM lan Su-34 ing provinsi Aleppo, Idlib, Hama, Latakia lan Deir ez-Zor. Gunggunge 41 penerbangan digawe.

Saka pesen layanan pers saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia:
Minangka asil serangan udara sing sukses, sumber amunisi liyane kanggo teroris sing beroperasi ing provinsi Aleppo diblokir.

Ing wilayah kutha Aleppo, pengebom Su-24M nyebabake serangan sing tepat ing obyek ing ngendi militan nglumpukake piranti peledak lan dipasang ing mobil pengebom bunuh diri. Mobil-mobil kasebut direncanakake digunakake kanggo nindakake serangan teroris ing kutha-kutha lan kutha-kutha Siria, uga nalika nyerang posisi tentara pemerintah.

Ing wilayah pemukiman Khraytan, pesawat serangan Su-25SM nyerang depot amunisi lan fasilitas panyimpenan bahan bakar kanggo teroris ISIS. Serangan bom sing mbledhos kanthi tepat ngrusak obyek kasebut.

Ing provinsi Idlib, pesawat serangan Su-25SM nyerang pusat pelatihan teroris ing wilayah pegunungan. Sarana kontrol objektif nyathet detonasi amunisi sing disimpen ing fasilitas kasebut. Objek wis dirusak.

Toko-toko ndandani, ing ngendi kerjane ditindakake kanggo mulihake kendaraan lapis baja lan nginstal mortir, bedhil mesin abot, lan bedhil anti-pesawat ZU-13, ditindakake 23 kilometer saka Aleppo saka udhara.


Akibat serangan udara sing ditindakake dening pengebom Su-34, pangkalan sing dilatih para teroris ing bahan peledak tambang dirusak.

Su-34 uga melu serangan ing salah sawijining pos komando militan ing wilayah Aleppo:



Video serangan ing depot senjata ing provinsi Idlib:


Militan nyerang ing provinsi Hama (cedhak desa Jubb el-Ahmar):


Ing wektu sing padha, Kementerian Pertahanan menehi komentar babagan keprihatinan sing disuarakake dening Washington babagan tumindak Federasi Rusia ing Suriah, uga babagan "kontak visual" antarane pilot Angkatan Udara Rusia lan Angkatan Udara AS.

Wakil resmi departemen pertahanan utama negara nyathet:
Kita ora ngerti alasan kanggo surprise saka wakil saka US Air Force.

Kaping pisanan, pesawat tempur Rusia ana ing wilayah udara Siria kanthi alasan sing sah kanthi panyuwunan panguwasa resmi Republik Arab Suriah.

Kajaba iku, kabeh penerbangan pesawat kita dikoordinasi karo panguwasa sing relevan ing negara iki.

Kapindho, babagan kontak visual ana ing antarane pesawat Amerika lan kita.

Pancen, ing tanggal 10 Oktober, klompok pesawat kita, ing tutup pesawat tempur Su-30SM, nindakake misi tempur kanggo numpes salah sawijining obyek kelompok teroris ISIS ing provinsi Aleppo.

Nalika maju menyang wilayah kasebut, sistem peringatan radiasi, sing kabeh pesawat kita dilengkapi, ngrekam radiasi saka obyek mabur sing ora dingerteni.

Pejuang kita nguripake lan mabur nganti jarak kira-kira rong utawa telung kilometer, ora kanthi tujuan kanggo medeni sapa wae, nanging kanggo ngenali obyek iki lan duweke. Sawisé iku, Rusian Su-30SM bali menyang grup perang kanggo ngrampungake tugas.

Aku uga kudu nyathet yen iki dudu kasus sing sepisanan. Pilot kita asring ngrekam visual ing wilayah udara ing Suriah ora mung penerbangan pesawat AS, nanging uga kendaraan udara tanpa awak, kalebu serangan UAV.

Aku pengin nandheske yen pungkasan wengi kita langsung ngirim kolega kita ing Pentagon usulan-usulan luwih lanjut kanggo ngilangi kemungkinan kedadeyan ing wilayah udara Siria.

Diskusi usulan-usulan kasebut karo Amerika direncanakake dina iki liwat konferensi video.
  • http://function.mil.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 38
    14 Oktober 2015 15:33
    Inggih rampung. Ayo wong Amerika mabur menyang omah.
    1. + 12
      14 Oktober 2015 15:38
      Kutipan: Mikhail Krapivin
      . Ayo wong Amerika mabur menyang omah.

      Dheweke ora bakal mabur menyang omah, nanging ing mangsa ngarep dheweke bakal dadi ora sopan, mabur menyang omah kita, saya suwe saya cedhak.
      1. + 37
        14 Oktober 2015 15:52
        Lha, ayo padha mabur munggah ... Ayo mriksa "usus" maneh!
      2. + 24
        14 Oktober 2015 15:55
        Alexander Romanov
        Dheweke ora bakal mabur menyang omah, nanging ing mangsa ngarep dheweke bakal dadi ora sopan, mabur menyang omah kita, saya suwe saya cedhak.

        Lan iki dudu kaluputan cilik kita - kabeh wis ngenteni nganti iki utawa alesan liyane, Amerika nyatakake prihatin utawa malah protes!
        Sampeyan uga kudu nggarap kurva ing perang informasi ... lan jawaban kanggo pernyataan amers dadi kaya alesan kita! Lan sabdho ... paling asring - guilty.
        WE ARE ORA GUILTY saka apa-apa lan WE duwe apa-apa kanggo mbenerake, supaya AMERIKA FLYING ilegal ing SAR AIRSPACE bakal samesthine!
        MAJU MASUKKAN INFORMASI - IKI SAIKI SENJATA, YEN KITA INGIN DIMAHERTI LAN DIDUKUNG KOMUNITAS DUNIA! Lan ora ngenteni nganti "panitia regional Washington" maneh wiwit nendhang kita kanggo soko!
        1. + 13
          14 Oktober 2015 16:17
          Tugas kita ing Suriah ora nembak pesawat NATO, nanging numpes pejuang ISIS sadurunge mlebu wilayah Rusia. Pesawat NATO durung ngancam kita. Dadi, kenapa konflik kasebut mundhak?
          Dheweke wis ambruk ing udhara:
          http://news.rambler.ru/incidents/31623593/
        2. +7
          14 Oktober 2015 17:20
          "Komunitas donya (yaiku, "penyiapan Kulon"), sing kanthi sukarela tiba ing sangisoré Amerika, ora bisa diyakini kanthi kasunyatan lan bantahan wesi sing menehi kesaksian marang "gendarme" donya. perang informasi nglawan kita.
        3. +6
          14 Oktober 2015 19:23
          Kutipan saka KazaK Bo
          Sampeyan uga kudu nggarap kurva ing perang informasi ... lan jawaban kanggo pernyataan amers dadi kaya alesan kita! Lan sabdho ... paling asring - guilty.

          nggih! Wektu kanggo ngunggahake pitakonan ing PBB, nanging apa sing ditindakake pesawat AS lan NATO ing papan kedaulatan negara Suriah? Ing basis apa padha ana? Nglanggar kedaulatan Suriah sing diakoni sacara umum saben dina. Lan kudu bengok-bengok saka tribune sing paling dhuwur ing PBB lan ing media.
          1. +1
            16 Oktober 2015 16:56
            Ora perlu takon ing PBB, nanging sistem pertahanan udara S-300 ing Suriah bisa dipercaya lan efektif, Amerika mung ngerti basa kekuwatan, sing wis kita deleng. Ayo padha ngunyah snot liyane!
            1. 0
              16 Oktober 2015 17:44
              Ya, tembung apik lan bedhil (pertahanan udara utawa pertahanan rudal) bisa ditindakake kanthi apik.
        4. +1
          14 Oktober 2015 21:22
          ora jelas apa sebabe kita terus-terusan nggawe alesan, malah dadi njijiki iki, negara gedhe, tumindak gedhe, lan politisi sing pinter, mesthine, nanging kondhang ... proyek sing, everyone bakal langsung ngerti iki lan dihormati .., amarga saka sawetara mumbles lan warta aku ora tenan nonton lan Stalin teka ing atine ... Plus kanggo sampeyan.
        5. Komentar wis dibusak.
      3. +7
        14 Oktober 2015 16:36
        Kutipan: Alexander Romanov
        Dheweke ora bakal mabur menyang omah, nanging ing mangsa ngarep dheweke bakal dadi ora sopan, mabur menyang omah kita, saya suwe saya cedhak.

        Oh, ing bolongan ... Eskalasi tartamtu wis katon, nanging aku mikir yen dheweke (klapa) ora bakal mandheg ing kono. Kita ngarep-arep kabeh bakal berkembang maneh miturut skenario kita.. Inisiatif kasebut ana ing sisih Kita.
        1. + 12
          14 Oktober 2015 17:03
          Kutipan: Alex28
          Eskalasi tartamtu wis katon, nanging aku mikir yen dheweke (klapa) ora bakal mandheg
          - ing taun-taun perang ing 1945, wong-wong Amerika dadi ora sopan, alon-alon dadi ora sopan, dadi ora sopan nganti loro Mustang mutusake kanggo njupuk pilot Rusia sing siji-sijine, sing, kanggo sawetara alasan sing ora dingerteni, rampung ing endi wae. Amerika ora ngerti yen Kozhedub sing mburu, nanging kanggo Jerman, ora kanggo Amer. Apa sampeyan ngira ending? Aku yakin langsung ngguyu ngguyu
          Aku yakin manawa iki kabeh bakal diulang kanthi akurasi lan tyutka ing tyutka, yen dheweke mutusake kanggo mbaleni trik sing ditindakake dening wong loro kasebut ing Mustang.
          1. +6
            14 Oktober 2015 22:40
            Ngomong-ngomong, ya!)
            Sapa sing ora ngerti - Ivan Nikitovich apik tenan ninggalake saperangan saka scaly pendos, sing ndadak bingung sing duwe lintang ing fuselage, lan sing wis nglintasi. Pendos padha prediksi tapped ing sopatka lan dikawal menyang lemah karo music. Komando militer UWB ngilangi awake dhewe lan nyebutake kedadeyan kasebut minangka "kesalahan" ... ngguyu
          2. +1
            16 Oktober 2015 21:38
            Iki minangka kamenangan Kozhedub kaping 63 lan 64. Nanging komandan nyerahake foto Mustang sing kobong menyang Kozhedub minangka kenang-kenangan lan ujar: "Aja ngandhani sapa wae."
      4. Ham
        +6
        14 Oktober 2015 17:13
        Aku ora setuju, kita sing bakal mabur luwih cedhak - Amerika ora bakal duwe kesehatan sing cukup, lan peraturan safety ora prentah ...
    2. + 16
      14 Oktober 2015 15:38
      Manuk bisa uga, nanging tutup kasur ora menehi peduli ngendi padha ora takon, ora ana excavator ana.
      1. + 11
        14 Oktober 2015 16:57
        Anggota NATO kudu ngerti manawa tentara Siria ngontrol lemah, sistem pertahanan udara bisa uga katon. Banjur mesthi bakal dadi masalah kanggo campur. Kanggo apik, padha kudu teka menyang persetujuan karo Rusia, lan padha melu "pamisah" karya. Paling kamungkinan ana hubungane karo "bantuan kamanungsan kanggo oposisi moderat." hi
        Kanggo saben kuwi "bantuan" volume-detonating. wassat
    3. 0
      17 Oktober 2015 14:41
      Njupuk mudhun saperangan saka pindyuks iki lan iku bakal nggoleki. Pasukan Aerospace Federasi Rusia resmi nglindhungi langit Suriah, sajrone penerbangan kasebut ana intruder, keputusan digawe kanggo ngusir dheweke saka Suriah, pilot kita nuduhake ngendi kanggo mabur, ora manut lan ditembak mudhun. nggih. Kabeh bakal sah lan pancen bener!
  2. + 21
    14 Oktober 2015 15:33
    Pakaryan apik!!!
    Lan kenapa Amerika wedi banget ... Ya, pesawat kita mabur, pilot ngacungake tangane, nuduhake yen iki wilayah tanggung jawab kita, kita kerja ing kene ... Yagene kabeh murka lan tantrums? Dheweke ditawani kerja sama, nanging ora gelem, lan luwih-luwih, dheweke nyelehake senjata menyang teroris. Dadi ayo padha tetep "prihatin" kanggo awake dhewe.
    Minangka kita makarya, supaya kita bakal bisa!
    1. +5
      14 Oktober 2015 15:38
      kita BEAUTIFUL, lan supaya Amerika tumindak apik, yen ora bakal nyekel wong-wong mau ing kuldi jaban rangkah.
    2. +8
      14 Oktober 2015 15:53
      Kapethik saka: sever.56
      Lan kenapa Amerika wedi banget ... Ya, pesawat kita mabur, pilot ngacungake tangane, nuduhake yen iki wilayah tanggung jawab kita, kita kerja ing kene ... Yagene kabeh murka lan tantrums? Padha nawarake kanggo kerjo bareng, nanging padha nolak, lan liyane, padha nyelehake senjata kanggo teroris

      Dadi dheweke bakal histeria amarga dheweke nganggep awake dhewe dadi pusar bumi lan meh diberkahi kanggo nguwasani jagad meh dening Gusti Allah piyambak !! nglirik Lan ing kene lan ing ... dheweke ora nyelehake dheweke, ora sujud, ora dilat sepatune kaya budak .... Masalah ... lol Dadi sampeyan kudu ngucapake rasa nesu kanthi cara sing kaya ngono. Kanggo yen kanggo wong diwasa, banjur sampeyan bisa mbukak menyang. Utamane saka wong sing ora nglebokake sampeyan ... prajurit hi
    3. +5
      14 Oktober 2015 16:06
      Babagan carane kita makarya lan makarya. Napa pertahanan udara lan angkatan udara mungsuh ora weruh pesawat sing nyerang kita. Kepiye arah rudal jelajah didandani, ing bagean pungkasan, lan kepiye rudal dituju menyang target.
      Carane target kanggo aviation disorot. Kepiye cara nemtokake koordinat radar lan stasiun radio lan langsung ditransfer menyang markas.
      Kepiye pejuang IS dipindai saka udhara: pesawat misteri Il-20 ing Suriah.
      http://tvzvezda.ru/news/forces/content/201510140813-h80f.htm
  3. +9
    14 Oktober 2015 15:34
    Sampeyan perlu kanggo nyolong ing paling siji UAV Amérika minangka liwat Crimea.
    1. 0
      14 Oktober 2015 22:15
      Apa sampeyan butuh konflik? Sampel teknis wis ditampa ing Ukraina lan papan liyane.
    2. 0
      17 Oktober 2015 13:27
      ... anachreon perlu - dheweke wis dipenjara lan sinau ...
  4. + 26
    14 Oktober 2015 15:37
    Oh, para pemberontak iki, para pemberontak sing apik banget ...
    Kepiye carane bisa mbedakake pemberontak radikal saka sing moderat?
    Miturut werna, aksen, mambu ...?
    1. + 17
      14 Oktober 2015 15:41
      Kutipan: ImPertz
      Oh, para pemberontak iki, para pemberontak sing apik banget ...
      Kepiye carane bisa mbedakake pemberontak radikal saka sing moderat?
      Miturut werna, aksen, mambu ...?

      Inggih, apa sampeyan, sepira cilik, dening Gusti Allah, radikal saka moderat dibedakake kanthi anane kamera ing cedhak lan wartawan Aljazira utawa sawetara saluran liyane.
      1. +8
        14 Oktober 2015 15:47
        Quote: Hello
        , radikal saka moderat dibedakake kanthi anane kamera ing cedhak lan wartawan saka Aljazeera utawa sawetara saluran liyane saka jinis iki.

        Aku ora ngerti, ISIS lagi syuting video kualitas apik banget nganti kita miwiti bombing. Aljazeera adoh saka wong-wong mau.
        1. + 11
          14 Oktober 2015 15:59
          Nanging ora ana wartawan nglirik Nalika wartawan teka lan wiwit takon, dumadakan dadi darlings, lan kasunyatan sing padha ngethok sirahe, supaya alas ditegor, kripik mabur, sampeyan ora bisa mbangun khilafah saka awal lan nyanyi babagan demokrasi. karo pemilihan supaya sampeyan wis krungu.Lan minangka reporter ninggalake, Moderate uga ilang nang endi wae .Ngomong-ngomong, iki ditrapake kanggo kabeh hares bearded lan teroris Chechen lan ISIS lan Hezbollah lan Al Qaeda lan Taliban.
          1. avt
            +7
            14 Oktober 2015 16:25
            Quote: Hello
            nanging nyatane kepala dipotong kanthi apik, supaya alas dipotong, kripik mabur, sampeyan ora bisa mbangun khilafah saka awal lan nyanyi babagan demokrasi karo pemilihan supaya sampeyan wis krungu.

            Kita duwe Geydar Jemal kaya ngono, mula dheweke wis serius ngobong apa-apa - Ora ana sing ngethok UTAWA KEPALA Kripik! wassat Kabeh iki minangka produksi studio. Bebener ora nemtokake - Hollywood, utawa Mosfilm. Nanging, sawise Crimea, tokoh iki njupuk Putin ditahan dening pasukan keamanan lan malah ngrayakake pengetan kanggo dheweke.
            1. +5
              14 Oktober 2015 17:05
              Apa ora iki pakdhe sing nyurung rembugan babagan khilafah anyar ing Rusia? Sing isih pigura
              1. avt
                +2
                14 Oktober 2015 17:34
                Quote: Hello
                Apa ora iki pakdhe sing nyurung rembugan babagan khilafah anyar ing Rusia?

                Njupuk luwih dhuwur - kang umume siaran bab ummah global, nanging wiwit impudently sawise nyetel geni kanggo mobil ing Paris, uga, nalika padha miwiti kobong, sawise loro maling saka polisi ndhelikake ing kothak trafo lan burned pati. Dadi dheweke nyebut iki ..... yen mobil-mobil kasebut diobong dening bocah-bocah Arab sing seneng banget.
                1. +3
                  14 Oktober 2015 18:15
                  Kutipan saka avt
                  Quote: Hello
                  Apa ora iki pakdhe sing nyurung rembugan babagan khilafah anyar ing Rusia?

                  Njupuk luwih dhuwur - kang umume siaran bab ummah global, nanging wiwit impudently sawise nyetel geni kanggo mobil ing Paris, uga, nalika padha miwiti kobong, sawise loro maling saka polisi ndhelikake ing kothak trafo lan burned pati. Dadi dheweke nyebut iki ..... yen mobil-mobil kasebut diobong dening bocah-bocah Arab sing seneng banget.

                  Iku aneh kok isih diijini kanggo siaran, karo kabeh hormat, wong melu propaganda teroris kudu takon pitakonan sah saka struktur tartamtu.
              2. +2
                14 Oktober 2015 17:45
                Babagan khalifah anyar ing Rusia? Lan ing ngendi? Tatarstan? Wilayah ing saubengé Rusia sing dikuwasani? Kaukasus?
                1. +1
                  14 Oktober 2015 22:01
                  Kadyrov resmi njaluk idin marang Putin kanggo pindhah menyang Suriah.
  5. Tur
    +5
    14 Oktober 2015 15:39
    Kapindho, babagan kontak visual ana ing antarane pesawat Amerika lan kita.

    Pancen, ing tanggal 10 Oktober, klompok pesawat kita, ing tutup pesawat tempur Su-30SM, nindakake misi tempur kanggo numpes salah sawijining obyek kelompok teroris ISIS ing provinsi Aleppo.

    Nalika maju menyang wilayah kasebut, sistem peringatan radiasi, sing kabeh pesawat kita dilengkapi, ngrekam radiasi saka obyek mabur sing ora dingerteni.

    Pejuang kita nguripake lan mabur nganti jarak kira-kira rong utawa telung kilometer, ora kanthi tujuan kanggo medeni sapa wae, nanging kanggo ngenali obyek iki lan duweke. Sawisé iku, Rusian Su-30SM bali menyang grup perang kanggo ngrampungake tugas.

    Aku seneng karo ungkapan "dipercaya".
    Senajan "ngaco" muni luwih nyengsemaken.
    1. 0
      16 Oktober 2015 21:48
      Lan aku luwih seneng:
      Kutipan saka demo
      ora kanggo medeni sapa wae

      Aku mbayangno setelan tekanan klapa saka rasa wedi yen Su-30 nyedhaki dheweke
  6. +7
    14 Oktober 2015 15:42
    Ing perang kaya perang, aku ora ngerti kenapa Amerika histeris ing ngendi dheweke ora diarani! Eksklusivitas kena otak? Nyuwun
  7. +4
    14 Oktober 2015 15:44
    Yusovets mbokmenawa diwenehi "medali kongres" amarga wis nandhang kontak mripat lan ora dicuci sadurunge. Utawa, bisa uga kosok balene, miturut kondisi pilot sawise bali menyang pangkalan, dheweke ngetokake dekrit sing luwih cedhak saka telung puluh km. aja mabur menyang pesawat Rusia!
  8. +5
    14 Oktober 2015 15:45
    Dheweke nindakake pakaryan sing apik, lan Amerika, kaya asu ajag, ngadeg ing pinggir lan alon-alon mirsani apa sing ditindakake dening Rusia .... kanggo medeni dheweke. Dakkira kita isih bakal tabrakan karo Amerika ing awang-awang....ora ing paprangan, mesthi, nanging bakal mabur bebarengan, supaya ana mriksa kutu.
    1. +3
      14 Oktober 2015 15:51
      Kutipan: Alexey-74
      lan Amerika, kaya asu ajag, ngadeg ing pinggir lan alon-alon mirsani apa sing ditindakake dening Rusia .... kanggo medeni dheweke.

      Dear, sampeyan bungah awal, Amerika ora bakal nonton ing sela-sela kanggo dangu, wis nandur modal milyar lan ora bakal menehi dhuwit kaya ngono.
      Lan babagan shuganut, shugalovo bisa miwiti supaya sampeyan ngangkat ponsel lan ngomong, OK GOOGLE, ing ngendi papan perlindungan bom sing paling cedhak.
      1. dsi
        +3
        14 Oktober 2015 16:35
        ngomong OK Google,

        Sampeyan njaluk bantuan menyang Google. Kita duwe YANDEX ing kulo.
        , Amerika ora bakal nonton ing sela-sela kanggo dangu.

        Bakal ana, dhuwit sing ilang ora poker kanggo sampeyan ...
        1. 0
          14 Oktober 2015 17:08
          Kutipan saka dsi
          Bakal ana, dhuwit sing ilang ora poker kanggo sampeyan ...

          Dideleng saka komentar, kita wis menang Amerika Serikat tanpa nembak.
          1. dsi
            0
            14 Oktober 2015 18:32
            Dideleng saka komentar, kita wis menang Amerika Serikat tanpa nembak.

            Ya ora .. Tembakan kasebut ngalahake kita tanpa komentar saka Amerika Serikat. Miturut ramalan sampeyan ...
  9. +3
    14 Oktober 2015 15:46
    "Pejuang kita nguripake lan mabur nganti jarak rong utawa telung kilometer ..."

    Saiki bayangake apa sing bakal kelakon karo pilot Amerika yen pilot kita luwih cedhak kanggo ndeleng pasuryane sing pucet ... :)
    1. +4
      14 Oktober 2015 16:04
      Kutipan saka triglav

      Saiki bayangake apa sing bakal kelakon karo pilot Amerika yen kita mabur nyedhaki kanggo ndeleng pasuryan pucet ...

      Ora ana sing bakal kelakon. Sampeyan nganggep dheweke pancen bajingan.
      1. dsi
        0
        14 Oktober 2015 18:47
        Ora ana sing bakal kelakon. Sampeyan nganggep dheweke pancen bajingan.

        Dheweke diwajibake ngrusak kita, nanging, stsuka, sepira lara ...
      2. 0
        16 Oktober 2015 21:51
        Ya, ora kanggo bajingan! lan pikiran pisanan saka klapa: "Sing mati aku ora butuh dhuwit !!"
  10. +3
    14 Oktober 2015 15:46
    Nah, kabeh wong wis ngerti iki.
    pilot sing sopan mung ngomong halo..
  11. +3
    14 Oktober 2015 15:48
    YuESEI mulih...
  12. +3
    14 Oktober 2015 15:56
    Ing perang kaya perang, aku ora ngerti kenapa Amerika histeris ing ngendi dheweke ora diarani! Eksklusivitas kena otak? Nyuwun
  13. + 11
    14 Oktober 2015 15:59
    Wong lanang lagi kerja...
  14. + 18
    14 Oktober 2015 16:04
    Hey ganteng))
    1. +6
      14 Oktober 2015 16:24
      Pitrilo saka pembalap traktor lan guru karo penambang entuk paling akeh tomat)))).
      prajurit uv.
    2. + 11
      14 Oktober 2015 16:46
      Kutipan saka mag-sp
      Hey ganteng))

      Petro Lekseich adoh saka kita ... lol
  15. +3
    14 Oktober 2015 16:20
    Aku duwe pitakonan. Pejuang tansah mabur ing pasangan, kok saiki padha diiringi siji (padha mung nuduhake mung siji ing pigura video) Mung mangga mangsuli normal, lan ora "sing kita worth rolas."
    1. +3
      14 Oktober 2015 16:35
      ana video, padha ndhukung rooks karo deuce a
      1. +1
        14 Oktober 2015 22:06
        ngguyu Inggih, piye wae sampeyan kudu nutupi pasangan ing sisih kiwa lan tengen, lan mung ana 4! ngguyu
        Inggih, ing umum - iku cukup kanggo nunjukaké ngarsane, 1st cukup, amarga ana akeh sorties, padha mbokmenawa umume barrage liwat wilayah, ing taek kanggo .. nguripake watara, contone,
    2. +2
      14 Oktober 2015 17:22
      Ya, ana akeh pilihan, saka lack prasaja saka sisih, kanggo ngawal sisih, kanggo kasunyatan sing fighter tutup nominal needed kanggo ngiringan SU-34s, uga, diwenehi hubungan karo project T-10; -) ... kabeh sing ditulis iku IMHO ;-)
    3. +2
      14 Oktober 2015 19:03
      Kutipan saka makarick
      Aku duwe pitakonan. Pejuang tansah mabur ing pasangan, kok saiki padha diiringi siji (padha mung nuduhake mung siji ing pigura video) Mung mangga mangsuli normal, lan ora "sing kita worth rolas."

      Cukup ora ana pesawat sing cukup kanggo operasi kasebut. Jumlah sorti saben pilot ngluwihi norma. Kita entuk informasi manawa kita uga bakal nggawa SU-35 kanthi pesawat mung siji-sijine.
      Sajrone operasi nyerang, Kapadhetan geni kudu nambah
    4. 0
      16 Oktober 2015 21:56
      Kanggo apa sing kapindho? nutupi buntut penyerang nalika sibuk ngarahake, lan saiki: "geni lan lali." Kajaba iku, misil bisa diluncurake maju, nuthuk mungsuh saka buntut. Dheweke, miturut prinsip "geni lan lali," bakal ngrampungake kabeh dhewe.
  16. +4
    14 Oktober 2015 16:24
    Amerika ora duwe tiket resmi kanggo sesi iki, mula dheweke ilegal ing langit Suriah, lan bisa rembugan kanthi resmi, mula sing paling penting yaiku pasukan pemerintah Siria ora ngebom.
  17. +4
    14 Oktober 2015 16:38
    kudu dikandhani, yen ora mandheg bau lan mati, langit Siria bakal ditutup kanggo dheweke lan dheweke bakal nembak sapa wae sing nerak, yen ora, dheweke wis ilang rasa wedi umume, dheweke mabur ilegal ing Suriah lan merengek babagan kontak visual! aja mabur ing papan sing ora dikarepake!
  18. +4
    14 Oktober 2015 16:49
    klompok pesawat kita ing tutup saka pesawat tempur Su-30SM nindakake misi pertempuran kanggo numpes salah siji obyek saka kelompok teroris ISIS ing provinsi Aleppo.

    kita tansah ngelingi "kanca-kanca" Amerika lan mulane para pengebom kita ora mabur tanpa tutup, ora perlu kanggo aggravate awake dhewe, supaya Amerika nesu lan aggravate.
  19. +8
    14 Oktober 2015 17:13
    Aku pengin nandheske yen pungkasan wengi kita langsung ngirim kolega kita ing Pentagon usulan-usulan luwih lanjut kanggo ngilangi kemungkinan kedadeyan ing wilayah udara Siria.
    Ing pangertèn sepisan maneh menehi saran ora kanggo menek ing lengen? Mesthi wae, ora ana gunane kanggo ngalahake AS, nanging kanggo nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo Damaskus supaya pamrentah resmi bisa njamin hak panguwasa kanggo ngontrol wilayah udara, mesthine bakal migunani.
  20. MUD
    +3
    14 Oktober 2015 17:24
    Pakaryan para pilot apik banget, mesthine, tujuane penting ... Nanging
    Nanging ing panemuku, bakal ana gambaran informasi sing beda yen laporan babagan serangan udara kalebu: jumlah bandit sing dipateni, lan serangan udara ngidini nyekel kutha utawa desa kasebut.
  21. +3
    14 Oktober 2015 18:04
    Yankees kita wisuh apik.
    Paling aku seneng panjelasan babagan ilegal penerbangan Amerika.
    Jawaban sing apik: saben tembung kaya tamparan ing pasuryan kanggo Amerika, padha ngresiki pasuryan. Dadi sadurunge mripatku ana gambar carane tamparan ing pasuryan sing njeblug ing pipiku.
  22. +2
    14 Oktober 2015 18:33
    Kanggo irradiate amers supaya ... "mitra" wis siji kurang bungah ing urip.
  23. +2
    14 Oktober 2015 19:23
    Kutipan saka lotvlad
    supaya Amerika nesu lan aggravate.

    Apa dheweke nyoba ngrusak dhukungan kanggo Angkatan Bersenjata SAR lan ngarep-arep supaya provokasi bakal diobong? am
  24. +3
    14 Oktober 2015 20:06
    Ringkesan asil serangan udara ing Suriah tanggal 14 Oktober ing siji klip kanthi musik latar mburi:
  25. +3
    14 Oktober 2015 21:32
    Nuwun sewu kanca-kanca, yen iki ora ana topik, nanging kahanan hubungan antarane Rusia lan Pindostan ngelingake aku banget babagan kedadeyan ing gambar iki: moose dadi angel.
  26. 0
    14 Oktober 2015 21:51
    Brigade tank Turki ngluncurake serangan ing provinsi Idlib Siria.
    http://warfiles.ru/show-97586-tankovaya-brigada-turcii-nachala-nastuplenie-v-sir
    iyskoy-provincii-idlib.html
    1. 0
      14 Oktober 2015 22:32
      Quote: Bison
      Brigade tank Turki ngluncurake serangan ing provinsi Idlib Siria.

      Kosong ing jaring .... Palsu ketoke.
  27. +1
    15 Oktober 2015 07:17
    Kontak visual, ora pertempuran katon ing saben liyane lan buyar, ora ana alesan kanggo badhan.
  28. 0
    16 Oktober 2015 17:43
    Sampeyan kudu nransfer sistem pertahanan udara sing dikirim menyang keseimbangan Suriah, kanthi resmi pesawat sing mudhun bakal dadi karya pamaréntahan Suriah sing sah. Mangkono, "jinis ora ana bisnis" kita uga bakal mandheg mabur prajurit
  29. 0
    16 Oktober 2015 19:16
    Idlers ing Suriah ora duwe apa-apa. Kanggo setaun wutuh dheweke narik kucing kanthi buntut - lan ing ngendi asile? Wong-wong sing nguwasani Siria dibubrahna.
  30. +1
    16 Oktober 2015 20:29
    Yagene pesawat kasebut mabur - dheweke bakal ngluncurake roket kanggo mriksa, lan dudu lemah sing wis ngerti yen dheweke nglayangake swiwine.
  31. 0
    16 Oktober 2015 22:22
    nanging aku liyane lan liyane nggawe percoyo sing bakal ana perang gedhe lan liyane kewan iki kita isi munggah ana, sing luwih gampang kanggo kita ing ngarep.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"