Review militèr

T-72 sing dimodifikasi mlebu ing unit bedhil bermotor Angkatan Pertahanan Udara

91
Kumpulan pertama T-72B3 mlebu ing salah sawijining unit bedhil bermotor ing Transbaikalia, laporan kompleks industri militer kanthi referensi kanggo layanan pers saka BVO.



"Ing babagan paramèter, tank kasebut meh padha tank T-90, nanging luwih ekonomis ing produksi lan ndandani, "ujare release.

"Persenjata tank kasebut kalebu meriam 125 milimeter lan rong bedhil mesin kanggo ngrusak tenaga kerja mungsuh lan target sing mabur. Awake ana 3 wong. Tank kasebut dilengkapi mesin multi-bahan bakar kanthi mesin 12-silinder kanthi bentuk V papat-stroke kanthi daya HP 840. Peralatan kasebut dilengkapi pemandangan Sosna-U kanthi mesin pelacak target lan imager termal. Sensor cuaca lan komputer balistik modern dipasang", - ngandika layanan penet.

Kacathet yen modifikasi tank iki beda karo sing sadurunge ing trek anyar sing dilacak kanthi engsel paralel, "sing nambah mobilitas lan mobilitas, lan uga nambah sumber daya peralatan."
Foto sing digunakake:
gurkhan.blogspot.com
91 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ilichstar
    ilichstar 16 Oktober 2015 09:18
    -14
    lan ngendi "Armata" ???
    1. Insinyur
      Insinyur 16 Oktober 2015 09:28
      + 15
      Armata durung lulus tes negara. Bakal liwati, dheweke bakal nyiapake produksi lan wiwiti ngganti tank kasebut ing Angkatan Darat. Sampeyan ora mikir yen sawetara ewu tank paling modern bisa digawe ing sawetara wulan, ta? Bakal ana rilis luwih saka setahun. Nanging tank kasebut isih bakal njaga kemampuan tempur unit tank.
      1. Vitaly Anisimov
        Vitaly Anisimov 16 Oktober 2015 09:38
        +9
        Ayo ndeleng.. Koyone tank apik!Lan arah iki, tank dibutuhake lan akeh, luwih apik kanggo muter aman.
        1. Jeneng pisanan Vanguard
          Jeneng pisanan Vanguard 16 Oktober 2015 10:00
          +7
          "Decollete" ngethok tryndets mripat sad
          Nanging luwih apik tinimbang T-72A, paling ora kaya ngono.
          1. GRAy
            GRAy 16 Oktober 2015 10:23
            +5
            Kutipan saka Firstvanguard.
            "Decollete" ngethok tryndets mripat

            Ing kana, bagean menara sing paling dilindhungi yaiku relung kanthi lapisan waja komposit sing ditumpuk.
            Blok DZ nutup saka pinggir, amarga jet kumulatif utawa inti proyektil sub-kaliber bisa ngliwati piring kasebut.
          2. Vadim237
            Vadim237 16 Oktober 2015 21:56
            0
            Bener, modernisasi iki gegayutan karo T 72B.
        2. Esso
          Esso 16 Oktober 2015 10:48
          + 21
          Kaleng timah iki sebagian, kudu dikirim maneh menyang pabrik kanggo modernisasi normal. Kontak pangayoman dinamis-5, ditampa ing 86. Paling ora sijine peninggalan. Tutup ndhuwur, bathuk lan pinggir. Lan supaya ora ana bolongan. Sabanjure, senapan mesin anti-pesawat kudu dikontrol saka jarak jauh lan kabeh tameng ing optik kudu mbukak adoh. Ayo Serdyukov lan Vasilyeva njupuk dhuwit.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 16 Oktober 2015 11:45
            0
            Kutipan saka Esso
            Kaleng timah iki sebagian, kudu dikirim maneh menyang pabrik kanggo modernisasi normal. Kontak pangayoman dinamis-5, ditampa ing 86. Paling ora sijine peninggalan. Tutup ndhuwur, bathuk lan pinggir. Lan supaya ora ana bolongan. Sabanjure, senapan mesin anti-pesawat kudu dikontrol saka jarak jauh lan kabeh tameng ing optik kudu mbukak adoh. Ayo Serdyukov lan Vasilyeva njupuk dhuwit.

            Sampeyan lali - nalika kaputusan digawe ing T-72B3.
            Ing dina iku, tentara nampa 65 tank saben taun. Senadyan kasunyatan sing perlu kanggo ngganti bab 2000. Lan nindakaken urgently - amarga ing wayahe akeh tank BTV saka Federasi Rusia morally lungse lan fisik worn metu. Oke, ana T-72A utawa B - ing wektu iku ana T-62 lan malah T-55AM ing unit kasebut. Lan kanthi tarif panggantos banjur kasedhiya, ing sawetara taun kita bakal nampa 2 divisi ing T-90 lan ... lan iku - liyane saka tatanan wis dissected ing peralatan jaman Soviet. Senajan padha ora kamungkinan kanggo Cut - padha bakal katahan ing kothak.

            Cukup, sampeyan kudu entuk paling sethithik 200 tank saben taun. Rego saben 50-60 yuta. Adhedhasar iki, padha milih opsi upgrade, mengko dijenengi T-72B3. Ya, iku luwih murah tinimbang T-90. Nanging carane akeh T-90s iki ing pasukan?
            Ing tangan liyane, T-72B3 anyar ngluwihi akeh tank sing sadurunge dheweke ing layanan karo BTV.
            1. tombok
              tombok 16 Oktober 2015 12:15
              +3
              Kutipan: Alexey R.A.
              Sampeyan lali - nalika kaputusan digawe ing T-72B3.

              Aja ngomong apa padha Cut T-80u banjur? Yen kita duwe akeh bagean saka t-55? Utawa kok padha mbubarake Unit pertempuran-siap ing t-80, nggawe basis panyimpenan metu saka wong-wong mau, tinimbang ngganti padha t-55s? Utawa Mungkin iku bakal luwih apik kanggo mbubarake Unit ing t-55 lan tetep t-80?
              1. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 16 Oktober 2015 12:27
                0
                Kutipan saka tomket
                Aja ngomong apa padha Cut T-80u banjur? Yen kita duwe akeh bagean saka t-55? Utawa kok padha mbubarake Unit pertempuran-siap ing t-80, nggawe basis panyimpenan metu saka wong-wong mau, tinimbang ngganti padha t-55s? Utawa Mungkin iku bakal luwih apik kanggo mbubarake Unit ing t-55 lan tetep t-80?

                Mbokmenawa amarga kahanan "tank turbin gas" ora apik kaya sing dikarepake para pendukung mesin iki kanggo kita. eseman

                Kajaba iku, biro desain lan pabrik kepala T-80 (luwih tepat, produksi tank LKZ) ambruk ing perang sing ora padha karo pasar.
                1. tombok
                  tombok 16 Oktober 2015 13:00
                  +1
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  Mbokmenawa amarga kahanan "tank turbin gas" ora apik kaya sing dikarepake para pendukung mesin iki kanggo kita.

                  Inggih, jelas yen ing konsep Serdyukov, sampeyan ora bakal entuk bahan bakar sing cukup kanggo tangki turbin gas. Lan umume kanggo kendaraan sing dilacak. Tolley kasus "centaurs"! Kanggo sawetara alesan, Amerika ora cepet-cepet kanggo massively nglengkapi "Abrams" karo mesin diesel. Kita wis nulungi akeh pabrik ing perjuangan sing ora padha karo pasar. malih, pitenah terus malah ing kaping uga-panganan. Elinga paling ora epik saka lair saka "alligator", kang katon ora thanks kanggo, nanging ing éwadéné efforts jenderal, sing ing wektu iku wis ora ana maneh Yeltsin-Grachev.
                  1. Alexey R.A.
                    Alexey R.A. 16 Oktober 2015 14:25
                    +1
                    Kutipan saka tomket
                    Inggih, jelas yen ing konsep Serdyukov, sampeyan ora bakal entuk bahan bakar sing cukup kanggo tangki turbin gas. Lan umume kanggo kendaraan sing dilacak. Tolley kasus "centaurs"!

                    Bggg ... bener, pitakonan babagan voracity saka T-80 muncul maneh ing USSR. Lan ora Serdyukov teka munggah karo versi diesel saka T-80. eseman
                    Miturut cara, miturut konsep Serdyukov, tentara wiwit nampa 3 kaping kendaraan anyar heavy dilacak saka sadurunge.

                    Dene "centaur" lan "petinju" liyane, bobot kendaraan roda diwiwiti maneh sadurunge tukang mebel. Elinga BTR-90 lan kabeh masalah sing ana gandhengane?
                    Kabeh tarian iki watara AFVs rodha diimpor ora bisa dihindari - biro desain domestik mbutuhake conto kerja lan nggarap sasis ing seri. ora reinvent setir.
                    Kutipan saka tomket
                    Kanggo sawetara alesan, Amerika ora cepet-cepet kanggo massively nglengkapi "Abrams" karo mesin diesel.

                    He-he-he ... ide mbuwang turbin saka MTO "Abram" lan ngganti karo mesin diesel saka Yankees muncul kanthi rutin. Lan ajeg klelep dening standar "ing ngendi rampasan"?
            2. Peteng
              Peteng 16 Oktober 2015 14:18
              +3
              Alexey RA, sampeyan bener ing nalar sampeyan, logika jelas lan ora ana sing mbantah yen tank lawas kudu diganti karo sing anyar, Nanging yen sampeyan wis wiwit nindakake modernisasi, banjur cukup apik kanggo nggawa menyang mburi lan nindakaken biasane. Nang endi wae ana bolongan ing DZ, sing budget 60 yuta ora pas menara biasane kanggo nutupi ?! (Aku ora ngomong babagan Kontak utawa Relik, mung nggawe pancake kaya manungsa) Apa sampeyan ngerti babagan perlindungan optik? Sampeyan ngerti yen sampeyan kudu menek metu saka tank karo tombol kanggo unscrew kacang pancake! Ngenteni, aja nembak, saiki aku bakal metu, mbukak optik, menek maneh banjur njupuk, ayo miwiti ... Iki ngluwihi apik lan ala, aku ora ngerti carane wong bisa nggawe kaya ngono. "modernisasi", nalika wong liya nampa. Ing 60 yuta pancake 4 kacang pas, tengen?
              Sampeyan ngerti, tank lawas kudu diganti, sing isih bisa ngawula kudu dimodernisasi, nanging ora apa-apa, lan ora liwat sak panggonan!
              Iku sing arep dakkandhakake, lan aku mikir akeh sing ngritik proyek modernisasi iki ngomong babagan iki, lan dudu babagan jumlah saben taun lan liya-liyane.
              Punika T-72B3
        3. Komentar wis dibusak.
      2. ZU-23
        ZU-23 16 Oktober 2015 09:40
        +1
        Iki dadi, murni poachers kanggo drive liwat alas ngguyu
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Gratis
        Gratis 16 Oktober 2015 14:29
        0
        Alas, tank dinosaurus wis telat ing wektu, sistem anti-tank modern bakal dibukak ing wektu, wektu wis liwati.
        Modernisasi b3 nggegirisi, kanthi sukses kanggo nyelehake bra ing mangsa lan lumaku ing kadhemen.

        Wong-wong sing legalize peralatan kuwi - sijine wong nang lan murub ing tank, ora karo senjata Soviet lawas, nanging karo modern.
    2. pelaut
      pelaut 16 Oktober 2015 10:06
      -3
      Sing saben dina mbokmenawa nulis babagan modernisasi tank, dheweke menehi pesen, lali babagan Armata sing dipuji saiki.
      1. Maxom75
        Maxom75 16 Oktober 2015 10:44
        +3
        Wis nulis babagan helikopter. Apa sampeyan kurban kabeh T-72s kanggo kethokan? Iku kesenengan larang. Tank kasebut kudu dipateni sawise Armata dilebokake ing layanan. Nanging supaya bisa dilestarekake, Armata kudu dieling-eling dhisik, supaya ora ngomong oops. T-72 sing dimodernisasi bakal didol menyang wong Siria, Afrika, Afghan utawa Persia sing padha. Dadi ora perlu nyopir gerbong sadurunge jaran, kabeh mlaku miturut jadwal.
    3. Gsh-18
      Gsh-18 16 Oktober 2015 10:06
      +6
      "Ing babagan paramèter, tank meh padha karo tank T-90, nanging luwih irit ing produksi lan ndandani," ujare rilis kasebut.

      Punika nomer! Pranyata T-90 padha T-72, saiki rada modern ??? Lan ing syarat-syarat pangopènan, T72 malah luwih apik tinimbang T90? belay Utawa iki minangka alesan kanggo ora ngirim tank saka modifikasi paling anyar kanggo pasukan?
      1. tombok
        tombok 16 Oktober 2015 10:48
        +4
        Kutipan: Gsh-18
        Utawa iki minangka alesan kanggo ora ngirim tank saka modifikasi paling anyar kanggo pasukan?

        Lan apa underdelivery saka modifikasi paling anyar iki? Pangiriman T-90, kalebu MS Serdyukov, disusupi nganti mati. Karyane urip. Kajaba saka B3, ora ana sing diwenehake. Kapal tanker isih bakal lair, lan anggaran Siluanov lan Ulyukaev dudu karet.
        1. Basarev
          Basarev 16 Oktober 2015 11:04
          +5
          ya. A modifikasi nakal, ora adoh saka tank basa, liwati mati minangka terobosan.
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 16 Oktober 2015 12:33
          +2
          Kutipan saka tomket
          Lan apa underdelivery saka modifikasi paling anyar iki? Pangiriman T-90, kalebu MS Serdyukov, disusupi nganti mati. Karyane urip. Kajaba saka B3, ora ana sing diwenehake. Kapal tanker isih bakal lair, lan anggaran Siluanov lan Ulyukaev dudu karet.

          Saiki ayo bayangake yen ora ana T-72B3. Apa sing bakal kelakon?

          Lan iki bakal kelakon: siji divisi ing T-80UD, loro divisi ing T-90MS lan 65-70 tank anyar saben taun. Kabeh. Kabeh divisi lan brigade liyane ana ing tank buatan Soviet. Maju, prajurit kanca, menyang perang ing T-72B kanthi peralatan lan perlindungan saka 80s. "Wong wadon nglairake anak anyar". sad

          Kanggo sawetara alasan, saben wong mbandhingake T-72BZ karo T-90. Lan sampeyan kudu mbandhingake karo tank sing diganti. Apa sing luwih disenengi kanggo perang - T-72A / B utawa T-72B3?
          1. tombok
            tombok 16 Oktober 2015 13:06
            +3
            Kutipan: Alexey R.A.
            Lan iki sing bakal kelakon: siji divisi ing T-80UD,

            UD minangka pangembangan Kharkov.
            Kutipan: Alexey R.A.
            rong divisi ing T-90MS lan 65-70 tank anyar saben taun. Kabeh.

            Pangiriman T-90 wis ditindakake wiwit jaman Yeltsin. Ora goyang utawa gulung nanging mlaku. Lan yen padha ora ngeklik ing sak panggonan, lan ora mbatesi pangiriman ing Serdyukov, banjur armada T-90 saiki bakal padha karo armada T-90 sing diekspor. supaya ora bedtime crita bab 60-75 taun. Tarif produksi dhuwur - nanging ora kanggo kita. Lan wektu wis boroske.
            Apa sampeyan luwih seneng perang ing I-15 utawa ing I-153? Nalika padha fly ing kabeh 109g-4. Malah T-90a ora cukup minangka tank. Lan kita dudu wingi, nanging dina sadurunge wingi ....
            1. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 16 Oktober 2015 14:43
              -1
              Kutipan saka tomket
              UD minangka pangembangan Kharkov.

              Saiki T-80UD minangka divisi Kantemirovskaya. Lan 61 operator waja kanggo mbantu dheweke.
              Kutipan saka tomket
              Pangiriman T-90 wis ditindakake wiwit jaman Yeltsin. Ora goyang utawa gulung nanging mlaku. Lan yen padha ora ngeklik ing sak panggonan, lan ora mbatesi pangiriman ing Serdyukov, banjur armada T-90 saiki bakal padha karo armada T-90 sing diekspor. supaya ora bedtime crita bab 60-75 taun.

              Lan iki dudu dongeng. Lan pesenan MO yaiku 195 T-90 sajrone 3 taun.
              Lan aku isih ora ngelingi bab munggah ing prices kanggo T-90 - saka 2007 kanggo 2011, rega pabrik saka T-90A luwih saka tikel kaping pindho.
              Kutipan saka tomket
              Apa sampeyan luwih seneng perang ing I-15 utawa ing I-153? Nalika padha fly ing kabeh 109g-4.

              10 skuadron luwih apik ing I-153 tinimbang siji ing MiG-3 lan 9 ing I-15 saka seri pisanan.
          2. g1v2
            g1v2 16 Oktober 2015 19:32
            0
            Ing wulan Agustus, ing rong pertiga taun 2015, udakara 600 tank ditingkatake. Ing pungkasan taun, aku kira bakal tekan 800. Ing TVD Eropa, tank-tank kasebut mung minangka pasukan sing kuat. Dill saiki duwe 450 tank, sing 350 ana ing layanan, miturut Mo Ukrainia. Yaiku, modernisasi sing murah bisa nggawa unit tank kita menyang negara sing siap tempur. Aku ora tanker lan dilayani ing abad. Dadi kita duwe BMP 2, BTR 70, BTR-80 lan malah sawetara BMD. Nalika kita wungu ing wayah wengi kanthi tandha latihan ing taun 2003, ora ana siji-sijine bmd sing mlaku, setengah saka peralatan liyane mandheg ing dalan, lan sawetara operator armor macet banjur behi ditarik metu. . Kajaba iku, pirang-pirang abad tetep luwih apik tinimbang tentara. Saiki mbayangno carane akeh tank lan unit bedhil motorized siap tempur sadurunge reformasi Serdyukov. Kita ora ngomong babagan unit sing perang ing Chechnya lan dumunung ing Kaukasus, nanging babagan bagean utama tentara ing kabeh wilayah Federasi Rusia. Pira persentasi peralatan sing bisa digunakake? T55, T62, T72 saka modifikasi pisanan, BMP1, BTR60 PB, BTR 70. Contone, kita duwe Zil 131 saka kendaraan, lan nalika Ural anyar teka, padha dianggep kaya kedatangan starships ing Angkatan Udara. lol Kanggo mangerteni apa kondisi bagean utama kendaraan lapis baja kita, sampeyan kudu katon ing Ukraina. Pira kendaraan lapis baja sing siap tempur ing wiwitan perang? Ing negara kita, yen kahanan luwih apik, mung ing sawetara bagean sing winates. Dadi modernisasi murah MASSIVE kanthi perombakan gedhe dadi pilihan kita. Yen paling sethithik setengah saka 10 ewu ton72 modernisasi ing pasukan lan ing panyimpenan, mula ora ana saingan kanggo unit tank kita ing TVD Eropa. 2 t72b3 siji abrams utawa macan tutul2 bakal diurutake metu kanggo sapa wae, yen ora rekrut lungguh ing wong. Lan 2 macan tutul bakal ngilangi 1 t90 ms lan kaunggulane liwat t72b3 ora bakal mbantu dheweke. Tch ing mratelakake panemume luwih apik tinimbang 2 t72b3 marang siji macan tutul2 saka siji t90ms marang loro macan tutul utawa abrams.
      2. vorobey
        vorobey 16 Oktober 2015 11:42
        +1
        Kutipan: Gsh-18
        Punika nomer! Pranyata T-90 padha T-72, saiki rada modern ??? Lan ing syarat-syarat pangopènan, T72 malah luwih apik tinimbang T90?


        Apa sampeyan mung ngerti? Kene T72 rong taun sadurungé, sanalika padha ora uncalan lendhut ing .. carane akeh salinan bejat lan vodka diombe karo valerian, lan saliva ing monitor .... ngguyu
    4. Homo
      Homo 16 Oktober 2015 11:28
      +1
      Kutipan saka ilichstar
      lan ngendi "Armata" ???

      Otakmu nang endi? am
      1. kayman4
        kayman4 16 Oktober 2015 16:17
        +1
        Carane akeh histeria. nanging ayo kang miwiti ing urutan

        mrikso lan modernisasi T-72B1 menyang T-72B3 biaya RF Kamentrian Pertahanan ing 12-13 taun 19 yuta, kang mung 7 yuta luwih saka, ngomong, mrikso saka T-72B. Sing, tinimbang 1 T-90A, 3 T-72B3 didandani lan dikapitalisasi

        Ing wektu kasebut, akeh peralatan siap tempur resmi wis diklumpukake ing Angkatan Bersenjata RF - amarga sawise 15-20 taun layanan mbutuhake paling ora RTS (de facto ing jumlah ibukutha) - T-72 normal ing dhasar lan ing pasukan dadi kurang lan kurang -T -80 kanggo alasan ketok (tank banget larang kanggo ibukutha - iku ora malah bahan bakar) Nyatane, potensial pertempuran pasukan tank cenderung nol.

        Dadi langkah darurat kanggo ngganti T-80 karo T-72, uga modernisasi T-72B3, menehi asil positif.

        Banjur negara njupuk alon-alon lan nggawa armada T-80U lan BV (luwih saka 2000 unit).

        Lan pungkasanipun, militèr positif kabiji Kapabilitas pertempuran T-72B3 dibandhingake, ngomong, padha T-72B lan B1. Yelling bab telek .. -sampeyan bisa nindakake iku minangka akeh sing kaya, nanging ora kanggo sampeyan menyang perang ing tank iki.
  2. penembake gunung
    penembake gunung 16 Oktober 2015 09:21
    + 11
    Kene, lan aja ngalahake botol ing sirah. Kabeh bakal - sing perlu - "Armata", sing perlu - T-72B3. Cukup gelut lan lincah.
    1. vorobey
      vorobey 16 Oktober 2015 09:24
      + 11
      Quote: penembak gunung
      Cukup gelut lan lincah



      Aku isih ora seneng yen bedhil mesin anti-pesawat kudu dikontrol saka njaba .. am
      1. i80186
        i80186 16 Oktober 2015 09:30
        +2
        Nanging aku ora seneng TKN-3, apa sing kudu ditindakake saiki? eseman
        1. vorobey
          vorobey 16 Oktober 2015 09:34
          +6
          Kutipan: i80186
          Nanging aku ora seneng TKN-3, apa sing kudu ditindakake saiki? eseman


          sampeyan nyoba nguripake turret komandan sing ora dikunci nganggo senapan mesin nganggo tangan, utamane nalika tumit.?. lan ora nyenengake kanggo ngawasi ... Ing umur 64 lan 80, masalah kasebut wis ditanggulangi suwe banget lan komandan dhewe bisa nggawe keputusan lan ngremukake target saka tong minyak tanpa ngganggu penembake ...
          1. i80186
            i80186 16 Oktober 2015 09:44
            +2
            Kutipan saka vorobey
            sampeyan nyoba nguripake turret komandan sing ora dikunci nganggo senapan mesin nganggo tangan, utamane nalika tumit.?. lan ora nyenengake kanggo ngawasi ... Ing umur 64 lan 80, masalah kasebut wis ditanggulangi suwe banget lan komandan dhewe bisa nggawe keputusan lan ngremukake target saka tong minyak tanpa ngganggu penembake ...

            Ya, aku nyoba. Bener, isih T-62 (ya, ya, kabeh karo TKN-3 padha), lan ora ana senapan mesin, nanging isih ora nyenengake. eseman
            1. vorobey
              vorobey 16 Oktober 2015 11:37
              +1
              Kutipan: i80186
              Bener, iku isih T-62


              Aku miwiti karo T62 ing sekolah ... mobil favorit .. sawise 72 ngguyu
              1. i80186
                i80186 16 Oktober 2015 12:27
                0
                Kutipan saka vorobey
                Aku miwiti karo T62 ing sekolah ... mobil favorit .. sawise 72

                Inggih, ing sisih liya, manggon ing 62 nyaman, amarga akeh papan. Pancen, ing tank siji ora mung perang, nanging asring urip. Telu, contone, turu tentrem, lan lying mudhun, pengawal papat. eseman
      2. serega.fedotov
        serega.fedotov 16 Oktober 2015 09:32
        +2
        Kutipan saka vorobey
        Aku isih ora seneng yen bedhil mesin anti-pesawat kudu dikontrol saka njaba ..

        Mratelakake panemume, senapan mesin anti-pesawat kudu suwe diganti karo sing luwih nyukupi, contone, kanthi sepasang senapan mesin abot sing padha dikontrol saka kompartemen tempur lan panah / jarum sing didhukung saka listrik.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Gsh-18
      Gsh-18 16 Oktober 2015 10:12
      +2
      Quote: penembak gunung
      Kene, lan aja ngalahake botol ing sirah. Kabeh bakal - sing perlu - "Armata", sing perlu - T-72B3. Cukup gelut lan lincah.

      T-72, apa wae sing bisa dikandhakake, minangka modifikasi lawas saka jaman desain Soviet. Iku cukup cocok kanggo tank biathlon. Nanging kanggo perang modern nyata ora ana maneh. Nanging yen sampeyan ora melas karo tanker, ya.
      1. vorobey
        vorobey 16 Oktober 2015 11:49
        +3
        Kutipan: Gsh-18
        Nanging kanggo perang modern nyata ora ana maneh.


        yen wong Siria pancen mbantah ...
        1. tombok
          tombok 16 Oktober 2015 12:18
          +2
          Kutipan saka vorobey
          yen wong Siria pancen mbantah ...

          Apa sing padha mbantah? Kasunyatan bilih armada T-72 dibuwang lan ditransfer menyang T-55?
          1. Halo
            Halo 16 Oktober 2015 15:01
            +2
            Kutipan saka tomket
            Apa sing padha mbantah? Kasunyatan bilih armada T-72 dibuwang lan ditransfer menyang T-55?

            Mung sawetara wong sing duwe bakat ngidinake tank menyang kutha tanpa infantri. Armata ora bakal nulungi kene, lan malah bintang pati. nglirik
            1. i80186
              i80186 16 Oktober 2015 17:05
              +1
              Quote: Hello
              Mung sawetara wong sing duwe bakat ngidinake tank menyang kutha tanpa infantri. Armata ora bakal nulungi kene, lan malah bintang pati.

              Dadi dheweke duwe 4000 tank, paling ora. Saka jumlah kasebut, ora kurang saka 1000 T-72. Aku ora mikir yen tank entek, nanging kru lan teknisi sing dilatih entek. T-72, kaya-kaya, rada rumit, lan ora trep kaya T-55, maneh, amunisi. Kene padha nggunakake. Maneh, apa prabédan tank yen sampeyan ngadhepi pribumi karo PG-7V minangka senjata anti-tank utama? eseman
      2. i80186
        i80186 16 Oktober 2015 17:11
        0
        Kutipan: Gsh-18
        T-72, apa wae sing bisa dikandhakake, minangka modifikasi lawas saka jaman desain Soviet. Iku cukup cocok kanggo tank biathlon. Nanging kanggo perang modern nyata ora ana maneh. Nanging yen sampeyan ora melas karo tanker, ya.

        T-90, apa wae sing bisa dikandhakake, yaiku T-72 kanthi sistem kontrol geni lan mesin anyar, contone. eseman
    4. Alexey-74
      Alexey-74 16 Oktober 2015 10:15
      +1
      Aku setuju, T-72B3 isih bisa nuduhake awake dhewe kanthi apik, nalika ngenteni Armata, isih bakal ngladeni tentara kanthi apik.
  3. V.ic
    V.ic 16 Oktober 2015 09:34
    +3
    Dadi apa? Nganyarke tegese sampeyan nyimpen dhuwit! A "ruzhzho" apik tau superfluous! Kanthong saham ora narik ... etc. Banjur mung sethithik, supaya langsung menehi "Armata"!
    1. tombok
      tombok 16 Oktober 2015 12:21
      +1
      Kutipan saka Vic
      Nganyarke tegese sampeyan nyimpen dhuwit! A "ruzhzho" apik tau superfluous! Kanthong saham ora narik ... etc. Banjur mung sethithik, supaya langsung menehi "Armata"!

      Padha dimodernisasi, lan saham ora ditarik, iki nalika T-80U mili ing USSR, T-72 ditarik munggah ing versi T-90, lan T-55 lan T-62 dianyari dadi. tingkat AM. Ing wektu sing padha, pangembangan t-95 ditindakake. Iki, ing pangerten, kanthong ora narik saham.
  4. Wedmak
    Wedmak 16 Oktober 2015 09:35
    +5
    Disimpen ing pesenan, akeh panggonan sing mbukak. Umumé, pilihan ekonomi kanggo nunggu tank anyar.
    1. sds555
      sds555 16 Oktober 2015 09:43
      +5
      Mung ing kasus iki sampeyan kudu nglawan tank iki, wis ana luwih akeh tinimbang T-90, ora kanggo sebutno T-90a, umume, modifikasi kanggo konflik regional, lan kanggo permusuhan serius ora. duwe sembarang generasi paling anyar (A Relic paling , nanging ana Kontak), ora kaz, punika modifikasi kuwi kanggo wong miskin (ora ana dhuwit, lan banjur, ing kasus iki, njerit bakal miwiti - lagi diijini, apa sing dipikirake sadurunge lan sampeyan ora bakal bali tanker, iku superpower kita, ing tandha petik)
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 16 Oktober 2015 12:42
        0
        Kutipan saka: sds555
        Mung ing kasus iki sampeyan kudu nglawan tank iki, wis ana luwih akeh tinimbang T-90, ora kanggo sebutno T-90a, umume, modifikasi kanggo konflik regional, lan kanggo permusuhan serius ora. duwe sembarang generasi paling anyar (A Relic paling , nanging ana Kontak), ora kaz, punika modifikasi kuwi kanggo wong miskin (ora ana dhuwit, lan banjur, ing kasus iki, njerit bakal miwiti - lagi diijini, apa sing dipikirake sadurunge lan sampeyan ora bakal bali tanker, iku superpower kita, ing tandha petik)

        Yen ora ana T-72B3, akeh tanker bakal perang ing T-72A / B utawa malah T-62.

        Perlu dimangerteni manawa T-72B3 minangka asil saka kasunyatan manawa ora ana peralatan maneh sing sistematis lan modernisasi armada tank sajrone 15 taun sadurunge. Akibaté, aku kudu nyilikake 15 + 5 taun dadi 5 lan nggawe peralatan miturut prinsip "akeh, cepet, murah lan luwih apik tinimbang sing ditinggalake para leluhur".
        Yen ora, akeh tanker ora bakal duwe kesempatan kanggo urip ing pertempuran modern - amarga bakal perang nganggo tank sing dilengkapi negara saka seni... saka 80s abad pungkasan. sad
        1. sds555
          sds555 16 Oktober 2015 14:34
          +1
          Alexey R.A. Ya, yen kita nerusake saka prinsip-t-72b3 - iki luwih apik tinimbang apa-apa, mula pikirane wis jelas, nanging apa sing nyegah MO wiwit miwiti T-72b2 Slingshot, sanajan kanthi jumlah sing luwih cilik (aku ora mikir. yen jumlah total produk rampung bakal dadi luwih cilik) Ya lan saiki dheweke bakal nggawe modifikasi kasebut lan bakal diarani t-72b4
    2. Bairat
      Bairat 16 Oktober 2015 09:50
      +3
      Aku ndeleng paling ora 5 lapisan cat, iki uga kudu dianggep piye wae)
      1. setan1978
        setan1978 16 Oktober 2015 10:28
        +3
        Kutipan saka Bairat
        Aku ndeleng paling ora 5 lapisan cat, iki uga kudu dianggep piye wae)

        Liyane kanggo nimbang !!! ya Iki minangka waja komposit multilayer anyar (paling ora ana 7 lapisan liyane ing njero) sedulur ngguyu
    3. Komentar wis dibusak.
  5. Mbebayani
    Mbebayani 16 Oktober 2015 09:36
    +2
    Ing babagan perlindungan, mesthine ora ana tank. Bathuk menara ora dijamin dening apa-apa, saka sisih lan supaya break liwat kabeh ATGMs. Siji pangarep-arep kanggo ukuran cilik lan mobilitas T-90 piye wae luwih padhet ing babagan iki lan katon cocok
    1. Gsh-18
      Gsh-18 16 Oktober 2015 10:21
      +4
      Quote: Mbebayani
      Siji pangarep-arep kanggo ukuran cilik lan mobilitas T-90 piye wae luwih padhet ing babagan iki lan katon cocok

      Nglawan ATGM modern, "mobilitas" kaya tapal mati. Yen sampeyan gelembung munggah parapet, lan tindakake bali lan kasebut lan njupuk saka konco iku, banjur bakal nindakake. Lan yen dheweke lunga menyang papan sing mbukak, dijamin telulas yen mungsuh duwe paling ora sarana portabel modern kanggo pertempuran tank. Aku ora ngomong bab tawuran tank nyata.
  6. kosmos-PS
    kosmos-PS 16 Oktober 2015 09:38
    +9
    Soko babagan pangayoman dinamis ing menara ora cukup. Ya, lan bolongan antarane DZ gedhe. Aku wedi yen ing operasi pertempuran nyata tank bakal nuduhake chewiness kurang. Amarga padha ngirit modernisasi, mula dadi murah. gagasan Serdyukov.
    1. Vadim237
      Vadim237 16 Oktober 2015 09:47
      +4
      Ing perang modern, tank iki ora dadi penyewa, saiki meh kabeh sistem anti-tank manca dilengkapi hulu ledak tandem utawa inti impact sing nyenggol atap menara.
    2. KGB nonton sampeyan
      KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 09:59
      0
      Siji gelut

      1. Rectus Jaktus
        Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:09
        +3
        Ukraina...
        ATGM 70-80s, lan ora T-72B3.
        Susah...
      2. vorobey
        vorobey 16 Oktober 2015 12:12
        +1
        Kutipan saka KGB WATCH YOU
        Siji gelut


        tepuk tangan karo seneng..
        1. KGB nonton sampeyan
          KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 12:47
          +1
          Kenapa aku kudu keplok? Clap Serdyukov, sing nindakake rencana licik sampeyan ngerti sapa, kanggo nglawan "mafia Soviet" ing tentara, Shoigu, sing ora mandheg tuku kreta "unparalleled" iki, amarga "ora bakal ana" lan ilang dalan ing Ukraina, etc miturut dhaftar.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 16 Oktober 2015 13:11
            +1
            Kutipan saka KGB WATCH YOU
            Kenapa aku kudu keplok? Clap Serdyukov, sing nindakake rencana licik sampeyan ngerti sapa, kanggo nglawan "mafia Soviet" ing tentara, Shoigu, sing ora mandheg tuku kreta "unparalleled" iki, lan liya-liyane ing dhaptar.

            Apa luwih gampang kanggo sampeyan yen tinimbang menara T-72B3 ana menara T-72B? Kasedhiya iki T-72B saka release saka kaping USSR umume tekan paprangan.

            Amarga kahanan ing BTV kaya ing ngisor iki:
            - salah siji kita duwe 3 divisi ing T-80/90, lan liyane makili meriam fodder ing T-72A / B;
            - utawa kita duwe 2-3 divisi ing T-90, lan liyane - ing T-72B3, rodok olo kanggo T-80/90, nanging unggul kanggo T-72 rilis sadurungé.

            Ing wektu sing padha, ing pilihan pisanan, ora mungkin kanggo nambah produksi T-90 - amarga sampeyan kudu nyedhiyakake dhuwit kanggo njaga armada T-72A / B sing rusak (kanggo njaga paling ora kesiapan tempur minimal sebagian besar TBN).
            1. KGB nonton sampeyan
              KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 13:23
              +1
              Kasedhiya iki T-72B saka release saka kaping USSR umume tekan paprangan.

              Dheweke arep menyang ngendi? Ing kana mesin padha karo ing B3.

              Amarga kahanan ing BTV kaya ing ngisor iki:
              - salah siji kita duwe 3 divisi ing T-80/90, lan liyane makili meriam fodder ing T-72A / B;
              - utawa kita duwe 2-3 divisi ing T-90, lan liyane - ing T-72B3, rodok olo kanggo T-80/90, nanging unggul kanggo T-72 rilis sadurungé.


              Saiki aku bakal ngandhani ide sing apik banget. Ora ana sing ngerti sadurunge. T-55, T-62, T-72A, T-80U / BV - kita nulis kabeh lan sijine ing panyimpenan. Kita mbusak pancen kabeh kajaba T-72B lan modifikasi kaping 17.

              Pranyata manawa pasukan kita kudu duwe sekitar 2000 tank ing negara kasebut (sawise reformasi). 500 pcs. T-90A lan 1.500 pcs. T-72B. Kita nyopir modernisasi 150-200 potongan sing padha. T-72B ing B3, nanging karo Relic, panorama, blackjack lan courtesans. Iki kudu nambah budget modernisasi, nanging menehi kritik dening distribusi taun pungkasan saka petrodollars kanggo "kanca" kanggo mbayar utang perusahaan (sing kudu mbayar dhewe, kita duwe kapitalisme), ora ana masalah karo dhuwit.
              1. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 16 Oktober 2015 14:48
                -1
                Kutipan saka KGB WATCH YOU
                Dheweke arep menyang ngendi? Ing kana mesin padha karo ing B3.

                Aku bakal tetep ing taman "amarga rusak" utawa "amarga kekeselen sumber daya."

                Ora kanggo apa-apa sing mrikso utama iki klebu ing modernisasi miturut pilihan B3.
                Kutipan saka KGB WATCH YOU
                Pranyata manawa pasukan kita kudu duwe sekitar 2000 tank ing negara kasebut (sawise reformasi). 500 pcs. T-90A lan 1.500 pcs. T-72B.

                2500. Lan iki mung ing baris pisanan.
                Kutipan saka KGB WATCH YOU
                Kita nyopir modernisasi 150-200 potongan sing padha. T-72B ing B3, nanging karo Relic, panorama, blackjack lan courtesans. Iki kudu nambah anggaran kanggo modernisasi

                Apike sehat lan sugih. Banjur luwih gampang ninggalake T-90A ing produksi - ora bakal luwih larang.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 16 Oktober 2015 12:58
      -1
      Kutipan: kosmos-PS
      Amarga padha ngirit modernisasi, mula dadi murah. gagasan Serdyukov.

      Nanging kabeh luwih apik tinimbang apa sing disedhiyakake dening mayoritas tbn sadurunge.
      Lan pangiriman - 200 potong saben taun, tinimbang 65-70.
      1. KGB nonton sampeyan
        KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 13:10
        0
        Lan pangiriman - 200 potong saben taun, tinimbang 65-70

        Ing pangertèn? Yen sampeyan sijine Relic lan panorama komandan saka B72M ing T-3B3, sampeyan uga bisa rivet 200 mobil saben taun. Mesthi, yen dana saka Dana Cadangan digunakake kanggo modernisasi tentara (infrastruktur, industri, dalan, ora masalah), lan ora mbayar utang perusahaan (sing kudu dibayar dhewe, kaya biasane. negara kapitalis) lan nyebarake silihan kanggo "kanca", saéngga nyelehake ruble kurs kaping pindho.

        Sanajan apa sing dakkandhakake. Ndhuwur, dheweke luwih ngerti.
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 16 Oktober 2015 13:18
          0
          Kutipan saka KGB WATCH YOU
          Ing pangertèn? Yen sampeyan sijine Relic lan panorama komandan saka B72M ing T-3B3, sampeyan uga bisa rivet 200 mobil saben taun.

          Iki bakal ana ing T-72B4.
          Lan ing wektu kaputusan ing T-72BZ, negara armada tank kaya sing ora nganti lemak - iku perlu kanggo urgent revive operator personel wojo ing tanduran ana lan sistem ana. Aku malah kudu tuku Thales.
          1. KGB nonton sampeyan
            KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 13:29
            +1
            Saiki wis ora lemu! Lan ing taun 2011, oh, ora ana sing ditindakake, ora ana reformasi, petrodollar sing netes. Ing 2011 dheweke ora ngasilake Relict? Utawa ora ana sing katon normal kanggo komandan? Sing mikir komandan kanggo menehi tampilan luwih elek tinimbang gunner ... Lan saiki dheweke bakal duwe ing sangisore sewu T-72B4 ...
  7. wulan 702
    wulan 702 16 Oktober 2015 09:42
    + 11
    Aku ngarep-arep banget yen "modernisasi" iki ora kudu dilawan, lan kabeh sumber daya mesin bakal digarap sajrone latihan ing lapangan latihan .. Ing tangan siji, jelas yen Armata katon, banjur sing paling anyar T-90m iki ora sakabeheng mati kanggo tuku (sanajan padha bisa uga wis didol mengko), nanging perang ing "iki" .. Gusti Allah ngalang-alangi!
    1. miv110
      miv110 16 Oktober 2015 11:06
      +1
      Kanggo landfills, iku ora perlu kanggo nglampahi dhuwit kanggo modernisasi, padha bakal lunga tho. Kabeh iku cukup ketok, lan topik iki wungu lan uga dijamin sabenere ing Military Review ing seri saka artikel ngendi kabeh iki glethakaken metu ing rak-rak. Modernisasi iki pancen ora ana apa-apa, nyimpen ing kasus kaya mengkono iku padha karo angkara, nanging pejabat saiki iki kanggo kita minangka sawetara jenis solusi inovatif. Iku kaya Leskov "Aja ngresiki bedhil karo bata, yen Gusti Allah ngalang-alangi bakal ana perang, nanging padha ora cocok kanggo njupuk - peluru dangle!"
  8. BNM
    BNM 16 Oktober 2015 09:51
    +2
    uga, karo mesin kuwi, kabeh pangarep-arep mung kanggo siasat uga-dipikir-metu lan Intelligence banget prajurit
  9. Vedun
    Vedun 16 Oktober 2015 09:55
    +5
    Proteksi dinamis kudu disetel miturut skema t-90ms, nanging ing kene aku ora ngerti apa, wis rampung ing mburi.
  10. KGB nonton sampeyan
    KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 09:56
    + 29
    Iku mung wiwit goyang kula nalika padha nulis bab T-72B3. Inggih, kula mboten saged. Ing panggonan Wilayah Moskow, aku umume bakal nglarang pers kanggo nyebutake entri B3 menyang pasukan.

    Dadi:
    - Kita bersenjata karo tank T-72B (sing paling gedhe, sing ngganti T-72B3), sing nduweni proteksi sing ora ana jaman (K-1), sistem kontrol sing wis lawas, mesin lawas (putu buyut saka V. -2, sing dipasang ing T-34).
    - Kita nandur modal ing "modernisasi" (ing tandha petik)
    - We njaluk ing output tank karo pangayoman saka tingkat 1989 (Kontak-5, plus instalasi sudhut mlengkung saka DZ pamblokiran), SLA rata-rata, lan padha karo 840 padha kuwat buyut saka V-2.

    Lan kanggo 3 taun. Logika? Aku weruh logika perang "daging", kaya ing abad rong puloh. Apa sedih.

    Apa sing kudu ditindakake (tanpa iki, modernisasi apa wae ing 2015 minangka sampah dhuwit):
    - Ganti lungse ing saben pangertèn (2015 ing yard) K-5 karo Relic lan nginstal manungsa, lan ora karo bolongan setengah meter cedhak bedhil.
    - Setel panorama komandan (kaya ing T-72B3M "biathlon"), amarga gunner diwenehi Sosna-U. Amarga iki, daya tembak saka tank ora diwujudake kanthi lengkap.

    Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan pengin / kemungkinan:
    - Pasang mesin 1130 hp
    - ZPU sing dikontrol saka jarak jauh.
    - Kabeh jinis barang cilik kayata AC, transmisi otomatis, sensor kesalahan, lsp.

    PS iki IMHO sandi
    1. kizhe
      kizhe 16 Oktober 2015 10:19
      +2
      Kanthi skill lan jiwa.
    2. Znayka
      Znayka 16 Oktober 2015 10:24
      +4
      Aku pancen setuju karo sampeyan, kanggo nyelehake "modernisasi" saka DZ "Kontak-5" (1989). sedulur ), kang ora nyedhiyani pangayoman marang sembarang amunisi tandem, iki ora upgrade, nanging angkara!
    3. KGB nonton sampeyan
      KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 10:31
      +5
      PPS Kelalen sing paling penting. Apa rana otomatis ing Sosna-U. Carane, CARA ???, iku bisa kanggo nginstal tutup bolted ing ngarsane tank ing abad XNUMX!? Ora tank, nanging sungkowo ngalangi.
    4. setan1978
      setan1978 16 Oktober 2015 10:41
      0
      Kutipan saka KGB WATCH YOU
      PS iki IMHO sandi

      Lan ora mung sampeyan ya Kabeh wis diciptakake sadurunge kita Nyuwun


      http://topwar.ru/16618-mnogokanalnoe-teplovizionnoe-pricelnoe-prisposoblenie-nav
      odchika-sosna-u.html
  11. Militer
    Militer 16 Oktober 2015 10:05
    +1
    Kutipan saka vorobey
    Quote: penembak gunung
    Cukup gelut lan lincah



    Aku isih ora seneng yen bedhil mesin anti-pesawat kudu dikontrol saka njaba .. am


    Kabeh wis didandani lan dikomputerisasi, nanging bedhil mesin durung tekan. Senajan iki bab pisanan apa.

    http://vk.com/video11023144_166461167

    http://www.youtube.com/watch?v=UpYBLxHaC5A
  12. gg.na
    gg.na 16 Oktober 2015 10:08
    +1
    Iku luwih apik tinimbang ora ana ing kabeh! Wektu bakal teka lan ngganti sing luwih apik!
  13. greshnik80
    greshnik80 16 Oktober 2015 10:11
    +1
    Iki tank paling elek aku wis tau weruh. Bathuk menara ora ditutupi babar pisan. Proyektil apa wae, kumulatif utawa sub-kaliber, yen kena bathuk tank, mesthi bakal numpes.
  14. BNM
    BNM 16 Oktober 2015 10:12
    +1
    Sosna-U kaya Belarus mrodhuksi, iku dadi metu maneh katergantungan ing wong, sanajan kanca apik sad
    1. setan1978
      setan1978 16 Oktober 2015 10:35
      0
      Kutipan: BNM
      Sosna-U kaya Belarus mrodhuksi, iku dadi metu maneh katergantungan ing wong, sanajan kanca apik


      TPV "Sosna-U" - pangembangan perancang Belarusian saka perusahaan "Peleng" (Minsk). Nanging, amarga macem-macem persetujuan, ngarsane diprodhuksi ing Rusia dening perusahaan Volgograd VOMZ.
      http://topwar.ru/16618-mnogokanalnoe-teplovizionnoe-pricelnoe-prisposoblenie-nav
      odchika-sosna-u.html
  15. divangeneral
    divangeneral 16 Oktober 2015 10:28
    0
    Kutipan: Gsh-18
    "Ing babagan paramèter, tank meh padha karo tank T-90, nanging luwih irit ing produksi lan ndandani," ujare rilis kasebut.

    Punika nomer! Pranyata T-90 padha T-72, saiki rada modern ??? Lan ing syarat-syarat pangopènan, T72 malah luwih apik tinimbang T90? belay Utawa iki minangka alesan kanggo ora ngirim tank saka modifikasi paling anyar kanggo pasukan?


    iku mung kita ora bakal weruh Almaty malah ing medium term ing baris Déwan. Industri pertahanan Rusia ora bisa ngasilake massal tank iki, mung salinan potongan, kanggo parade lan liya-liyane. klamben jendhela.
    iki salah siji saka jalaran saka draining Novorossia karo industri pertahanan.
    iki bebener apes urip
    supaya padha tenan bakal nggunakake nawakke lawas dening nganyarke mau.
    Ana akeh panemuan liyane sing nggumunake ing ngarep kita.
  16. divangeneral
    divangeneral 16 Oktober 2015 10:32
    -2
    Kutipan: BNM
    Sosna-U kaya Belarus mrodhuksi, iku dadi metu maneh katergantungan ing wong, sanajan kanca apik sad


    iku Nanging rama karo pendekatan multi-vektor lan penolakan demonstrative Belarus saka bagéan saka "donya Rusia" kanca apik kanggo sampeyan?
    Apa sampeyan ngerti yen ing Belarus proses sing padha kaya ing Ukraina? sing uga dipérang dadi Wétan lan Kulon? lan Litvins - wong Kulon sing padha karo sikap sing cocog karo Rusia?
    kahanan isih katahan ing kontrol dening tangan hard Rama. Kepiye yen, miturut skema Chavez, dheweke "tiba-tiba" ngalami kanker? putra cilik banget kanggo penerus.
    bakal skenario padha ing Ukraina.

    ana Makarevich, kok mikir dheweke dadi edan?
    lan sampeyan maca wiki, sapa dheweke lan saka ngendi
    leluhure saka Belarus kulon, mantan Persemakmuran, saka petani kraton Polandia. mbah kakungipun punika imam Katulik Yunani.
    Vakarchuk saka Okean Elzy - Svidomo saka Lviv - kanca paling apik, kanca lan wong sing padha
    iku kabeh siji jenis, mantan serfs saka priyayi

    1. van zai
      van zai 16 Oktober 2015 13:00
      0
      Kanca! Lunga menyang Belarus dhewe, guneman karo wong-wong ing kana. Lan aja flog omong kosong sing disedhot metu saka media.
  17. Trigger Happy
    Trigger Happy 16 Oktober 2015 10:33
    +2
    Pilihan ekonomi, ing cendhak. Malah ora ana KAZ. Ah, Staf Umum, wis ora ana dina nalika kita duwe akeh wong!
  18. Nik_Siji
    Nik_Siji 16 Oktober 2015 10:39
    +2
    Kanca-kanca sing ngritik tampilan T-72B3 ing prinsip, mung ngerti logika proses kasebut. Yen kita ngilangi kabeh tangisan media, mula intine yaiku:
    1. T-72B3 mung T-72B sing wis ngalami perbaikan lan modernisasi minimal, nanging ing wektu sing padha dikirim menyang pasukan ing kondisi apik, siap kanggo nggunakake.
    2. Program modernisasi T-72B diluncurake kanggo nyedhiyakake dhukungan negara kanggo Uralvagonzavod sajrone transisi menyang produksi tank anyar ing platform Armata. Kamentrian Pertahanan nolak T-90, nanging perusahaan kudu urip.

    Ing kasus apa wae, kendaraan siap tempur dibutuhake ing pasukan, T-72B lan T-90A isih bakal digunakake, kabeh ora bisa diganti karo T-14 bebarengan. Lan kanggo konflik regional, padha tetep relevan nganti saiki.
    1. KGB nonton sampeyan
      KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 10:52
      0
      T-72B3 mung T-72B sing wis ngalami perbaikan lan minimal upgrade, nanging ing wektu sing padha dikirim menyang pasukan ing kondisi apik, siap kanggo nggunakake.


      Ora ana bedane sing signifikan antarane B lan B3. Iku mung mbuwang dhuwit.
      Sampeyan ngerti yen gunner ndeleng target ing 2 km ing wayah wengi (amarga dheweke menehi Sosna-U), lan komandan sing nggoleki target ndeleng 1 km (amarga dheweke ora diwenehi pemandangan anyar)! Apa mbuwang dhuwit ing K-5 sing ora ana gunane (uga diinstal liwat sak panggonan), yen wis ana K-1 sing padha ora ana guna ing B-shka prasaja (paling ora biasane dipasang ing kene, bisa uga bakal nylametake sampeyan saka RPG-7 ing paling)?
      Dhuwit sing diwenehake dening Kementerian Pertahanan kanggo "iki" luwih apik kanggo tuku "Warriors", pemandangan kanggo senjata cilik, utawa apartemen kanggo personel militer, umpamane.
  19. Zomanus
    Zomanus 16 Oktober 2015 10:48
    +1
    Wong, lan sapa sing arep nyopir karo Armata ing mangsa ngarep?
    Sampeyan lagi kesusu ing ngendi? A trifle drive lan T-72 apik.
    Utamane yen kita ngomong babagan Trans-Ural, ora ana trifles.
    Yen Armata lunga, banjur luwih dhisik menyang Kulon.
    Lan iku ndadekake pangertèn kanggo ngirim tank ana mengko, nanging sing paling apik.
    Semono uga PAK FA. Kaping pisanan, kabeh ana ing sisih kulon, lan ora perlu akeh.
    Semono uga karo kapal-kapal Armada Pasifik, bebarengan karo pertahanan udara lan barang anyar liyane.
  20. Atlas
    Atlas 16 Oktober 2015 10:59
    +4
    Iki dudu tank, nanging UG !!! Upaya kanggo nggawe mirip mobil modern saka conto sing apik banget !!!!!! Aku ngerti sing marang sistem anti-tank modern, sing UG iki sing T-90 wis sethitik kasempatan , nanging IT IS IMPOSSIBLE kanggo SAVE ing gesang prajurit !!!!!!!!!!!!!!!!
    DZ iku ngipi elek, apa ora, yen grenade RPG malah ora tiba ing antarane pamblokiran, nanging langsung menyang wong-wong mau, banjur padha ora kamungkinan kanggo bantuan kene uga.
    Aku ora ngerti sapa sing kandha yen "luwih becik tinimbang ora ana apa-apa" - INI ORA ADA SING DUIT LAIN NGOMBONG!!!!!!
    IMHO, malah menara "Bulat" wis ngarang luwih apik tinimbang THIS ,,, Aku ora ngerti bab pangayoman, Aku padha duwe ngipi elek, nanging adonan Ukraina ngginakaken akeh kurang saka kita.
    1. Rectus Jaktus
      Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:15
      +1
      Sing "Bulat", sing "Oplot", temenan luwih apik tinimbang T-72B3.
      Nanging dheweke ora duwe, nanging kita duwe iki ... kaya rereget.
      Miturut cara, ing Ukraina padha diobong kanthi cara sing padha karo modifikasi lawas.
      1. Rectus Jaktus
        Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:23
        +3
        Iki liyane, analog super duper saka T-90 "
        1. Rectus Jaktus
          Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:25
          +1
          Lan uga "halo saka Serdukov"
          1. Rectus Jaktus
            Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:28
            +1
            "Tank modern sing ora bisa dikalahake" iki dijupuk dening Ukrainians.
            Pemandangan sing sedhih, nuduhake PALSU, ing kabeh pangertene.
            1. Rectus Jaktus
              Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:31
              +1
              Ing kene ana "tank sing bisa dipercaya", diobong kaya lilin.
              1. Rectus Jaktus
                Rectus Jaktus 16 Oktober 2015 12:36
                +7
                Saiki bayangake yen SHIT iki bakal ketemu ing perang, ora karo ATGM saka 70s lan ora karo T 64BV, nanging karo TOY modern utawa tank NATO.
                Ora ana watesan kanggo nesu nalika pujian ditembangake babagan ember warta lan kode iki.
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 16 Oktober 2015 14:54
        +1
        Kutipan saka JACTUS RECTUS
        Sing "Bulat", sing "Oplot", temenan luwih apik tinimbang T-72B3.
        Nanging dheweke ora duwe, nanging kita duwe iki ... kaya rereget.
        Miturut cara, ing Ukraina padha diobong kanthi cara sing padha karo modifikasi lawas.

        Nyuwun pangapunten, nanging menehi katrangan babagan perang Debaltsevo saka SW. Murza, kanthi taktik panggunaan kasebut, T-14 ora bakal mbantu milisi. Malah sawise nem sasi perang, tank ajeg kesusu menyang perang tanpa tutup infantri lan perawatan artileri posisi mungsuh - karo asil prediksi. Sawetara foto tank Augusta sing macet ing trenches Ukrainia ana regane.
        1. KGB nonton sampeyan
          KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 15:36
          +2
          Apa tank Agustus ora ilang ing pedhut?

          "Ihtamnet" perang ing B3, ora ana sing bakal menehi B3 kanggo wong sing kerja ing pabrik sewulan kepungkur. Miturut cara, padha perang cukup apik, amarga Ukrainians ngalahake metu mung siji + siji dijupuk lan nyebul nalika mundur. Apa sing bisa dakkandhakake, kamulyan kanggo tanker Rusia!
  21. Atlas
    Atlas 16 Oktober 2015 11:02
    +4
    Kanthi slingshot, piye wae dheweke bisa nutupi menara kanthi manungsa. Apa sing luwih larang?
  22. BNM
    BNM 16 Oktober 2015 11:24
    +2
    Inggih, bab utama kita luwih murah, banjur kita bakal modernisasi 34-ku, miturut tembung sampeyan " Wong, lan sapa sing arep nyopir karo Armata ing mangsa ngarep?
    Sampeyan lagi kesusu ing ngendi? A trifle drive lan T-72 apik.
    Utamane yen kita ngomong babagan Trans-Ural, ora ana sing sepele.

    Sampeyan aneh, kenapa Amerika modernisasi abroms?
    Lan kanggo nundha kanggo mengko, karo lomba kuwi, iku fraught karo pengalaman pait saka 90s. sad
  23. Seriomilander
    Seriomilander 16 Oktober 2015 15:25
    0
    Lan sing ngerti carane akeh wis nganyari kanggo T72B3? Yen ana udakara 2000 tank ing unit tempur, banjur kanthi kuitansi kasebut (200 unit saben taun) kabeh bakal rampung ... T72B3 bakal dadi tank utama. Padha ora nggawe kanggo panyimpenan? Lan ing bagean ana T90 sethitik. Dakkandhani, sapa ngerti?
    1. KGB nonton sampeyan
      KGB nonton sampeyan 16 Oktober 2015 15:37
      +1
      Miturut macem-macem sumber, saka 700 nganti 1000 pcs.
  24. TOP2
    TOP2 16 Oktober 2015 21:50
    +2
    Lan apa gunane nganyarke yen conto sing dianyarke bakal urip ing perang ora luwih saka "sederek" sing ora modern?
  25. k_ply
    k_ply 16 Oktober 2015 23:31
    +1
    Kutipan: Alexey R.A.
    Saiki T-80UD minangka divisi Kantemirovskaya. Lan 61 operator waja kanggo mbantu dheweke.

    Sing. turbin gas T-80U lan T-80UK saka tank Kantemirovskaya, iku padha T-80UD diesel (dibusak ing Federasi Rusia bali ing agêng-90s)?
    Kutipan saka tomket
    UD minangka pangembangan Kharkov.

    - Ketoke, banget "tipis", lan mbalek maneh "kaya kacang polong ing tembok."

    Lan bab 61. pabrik repair wojo, iku superfluous ngerti.
  26. Pukul
    Pukul 18 Oktober 2015 19:38
    0
    ZVO minangka distrik militer sing dilalekake dening Gusti Allah. Nalika padha ngirim kabeh limo sampah ana, supaya padha ngirim