Media sing nuduhake Kementerian Pertahanan Irak: Su-30 Angkatan Udara Irak nyerang posisi militan ISIS

68
Warta Informasi Shafaaq laporan yen jet tempur multi-peran Su-30 Rusia, sing diwenehake miturut kontrak Angkatan Udara Irak, ngluncurake serangan pisanan ing posisi militan Negara Islam sing disebut. Warta kasebut nuduhake pratelan saka perwakilan layanan pers Angkatan Udara Irak. Juru bicara kasebut nyathet yen serangan kasebut ditindakake ing telung pangkalan militan ISIS ing provinsi Salah al-Din (Irak sisih lor).

Kajaba iku, dilapurake kanthi bantuan pesawat Rusia, jeblugan ditindakake ing konvoi mobil teroris sing pindhah menyang kutha Mosul.

Media Barat cepet-cepet ngumumake yen bisa dadi wiwitan operasi Angkatan Udara Rusia ing wilayah Irak, nanging departemen militer Irak nuduhake foto pejuang kanthi tandha Irak.

Media sing nuduhake Kementerian Pertahanan Irak: Su-30 Angkatan Udara Irak nyerang posisi militan ISIS


Mantan editor-in-chief majalah Pertahanan Nasional Igor Korotchenko ngandika yen enem pesawat Su-30, sing lagi dimodernisasi ing fasilitas pabrik ndandani pesawat 558th ing kutha Baranovichi Belarusia, bisa uga dikirim menyang Irak.
  • http://www.iraqinews.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

68 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    16 Oktober 2015 15:26
    Ing ngarep udara kapindho apik.
    1. -18
      16 Oktober 2015 15:32
      Lan apa babagan ngarep udara kapindho? Iki ditulis nganggo ireng lan putih "Angkatan Udara Irak Su-30" wong bodho
      1. + 23
        16 Oktober 2015 15:33
        Lan apa babagan ngarep udara kapindho? Ngandika ing ireng lan putih "Su-30 Irak Angkatan Udara" bodho

        Nglawan ISIS. Amerika karo penjaga liyane ora bisa diitung, mung pura-pura.
        1. +4
          16 Oktober 2015 16:46
          Kutipan: serg1970
          Amerika karo penjaga liyane ora bisa diitung, mung pura-pura.

          Ora mung, paling padha uga nyelehake gaman lan persediaan, nanging bisa uga nindakake liya.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +4
        16 Oktober 2015 16:07
        Pejuang Angkatan Udara Vietnam uga mabur ing Vietnam, lan dheweke dadi pilot ... Nanging, aku bakal nulis mung siji jenenge Li-Si-Tsyn. nglirik
      4. +4
        16 Oktober 2015 16:28
        Waca artikel kasebut kanthi teliti - mungsuh iku umum.
        Kutipan saka Wiruz
        Lan apa babagan ngarep udara kapindho? Iki ditulis nganggo ireng lan putih "Angkatan Udara Irak Su-30" wong bodho
    2. +9
      16 Oktober 2015 15:32
      Kampanye, Irak sinau mabur sawise kabeh
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 31
        16 Oktober 2015 15:46
        Ora komentar...
    3. -34
      16 Oktober 2015 15:37
      Su-30 saka Angkatan Udara Irak nyerang posisi militan ISIS

      Apik banget. Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur. Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam. Dheweke duwe sebagian besar senjata rudal udara / udara.
      Saiki digunakake ing Suriah kanggo nutupi pesawat tempur Su-24 lan Su-25 lan pesawat serang.
      1. + 37
        16 Oktober 2015 15:41
        Apik banget. Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur. Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam. Dheweke duwe sebagian besar senjata rudal udara / udara.

        Kanca Marshal. Busak komentar sampeyan sadurunge kasep. Aja ngremehake awak dhewe hi
        1. +8
          16 Oktober 2015 16:37
          Iki "tali bahu" ora bisa diwarnai karo buta huruf sampeyan ... Umumé, miturut komentar, umume "jenderal lan marshals" sing dihormati ora malah dadi tentara. buta huruf. Dmitry, sersan cadangan (lan, ora maneh, dibusak saka register amarga umur)
          Kutipan saka Wiruz
          Apik banget. Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur. Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam. Dheweke duwe sebagian besar senjata rudal udara / udara.

          Kanca Marshal. Busak komentar sampeyan sadurunge kasep. Aja ngremehake awak dhewe hi
          1. +6
            16 Oktober 2015 16:51
            Kutipan saka: dmi.pris
            Asterisk njaluk kringet lan getih lan ora asring demonstrasi buta huruf.


            Aja nganti ora toleran, manungsa sing luput.
      2. + 13
        16 Oktober 2015 15:42
        Kutipan: Gsh-18
        Apik banget. Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur. Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam. Dheweke duwe sebagian besar senjata rudal udara / udara.

        Iku ora kanggo apa-apa sing iku multi-tujuan, uga bisa nggunakake bom lan gaman dipandu.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +7
            16 Oktober 2015 15:56
            ora bisa.

            Sapa sing ora bisa? Lan apa babagan OLS ing ngarep taksi? Lan radar?
      3. +3
        16 Oktober 2015 15:44
        ANKARA

        ВAngkatan Bersenjata Turki nembak pesawat sing ora dingerteni warga negara ing tapel wates karo Suriah, miturut pratelan sing diterbitake ing situs web Staf Umum negara kasebut.

        Miturut laporan Staf Umum, para pejuang Turki, sing padha patroli ing tapel wates, ngetokake telung bebaya marang pesawat sing ora dingerteni. Nanging, dheweke ora nggatekake peringatan kasebut, sawise dheweke ditembak? miturut aturan perang.


        Wakil Perdana Menteri Turki Numan Kurtulmus ngendika babagan kedadeyan ing tapel wates karo Suriah: "Yen sampeyan ora ninggalake wilayah Turki, syarat aturan keterlibatan bakal ditindakake. Miturut informasi sing kita duwe, pesawat sing ora dingerteni ditembak mudhun miturut aturan kasebut. Ing menit sabanjure, ing jam sabanjure, sanalika kahanan wis rampung, Angkatan Udara Turki bakal nggawe pratelan.


        ANKARA, 16 Oktober - RIA Novosti, Alena Palazhchenko. Gambar pisanan drone sing ditembak mudhun dening Angkatan Udara Turki ing dina Jumuah wis dirilis.

        Sadurunge, Staf Umum Turki nglaporake manawa pejuang F-16 Angkatan Udara Turki nyerang lan nembak drone sing ora dingerteni sing nglanggar wilayah udara negara kasebut kaping telu saka Suriah. Dheweke tiba ing provinsi Kilis, 2-3 kilometer saka tapel wates Siria.

        Gambar sing dirilis dening agensi Anadolu nuduhake drone kasebut nabrak ing wilayah alas. Situs kacilakan kasebut ditutup dening militer lan gendarmes.

        Drone abu-abu sing dawane ora luwih saka rong meter dumunung ing suket garing ing sangisore wit. Ing papan kasebut ana nomer 2203, ora ana prasasti liyane sing katon. Swiwi sing dipasang ing sisih ndhuwur fuselage dicopot saka UAV. Lambung kapal ora katon karusakan gedhe. Buntute ilang.
        1. +1
          16 Oktober 2015 15:51
          Katon kaya Orlan-10.
          1. +6
            16 Oktober 2015 16:05
            Pancen beda, Orlan duwe 10, siji keel, langsung katon kaya recess kanggo keel pindho, asupan udara saka sistem cooling lan Oralna dumunung ing sisih ngisor baling-baling, lan kene ing ndhuwur, lan fuselage Orlan. luwih didilat. Foto Orlan 10 ing ngisor iki.
            1. +1
              16 Oktober 2015 16:09
              Ya... aku setuju. Jenis katon ala. Soko aku ora bakal nemokake tampilan model iki. Kang produksi sapa?
              1. +1
                16 Oktober 2015 16:39
                Kutipan saka Wedmak
                Ya... aku setuju. Jenis katon ala. Soko aku ora bakal nemokake tampilan model iki. Kang produksi sapa?

                Ya, ing cangkir penerbangan apa wae, dheweke bisa nyithak ing printer 3D lan mulang mabur sajrone seminggu. Microcircuits khusus karo jeneng pabrikan lan tanggal yen dheweke nemokake ing njero, mula sampeyan bisa ngomong, ujare Rusia. ngguyu
                1. +1
                  16 Oktober 2015 17:14
                  Kutipan: i80186
                  Ya, ing cangkir penerbangan apa wae, dheweke bisa nyithak ing printer 3D lan mulang mabur sajrone seminggu.

                  Opanki ... ana curiga babagan "lingkaran penerbangan":
                  Andrey Vukolov, insinyur desain ing salah sawijining perusahaan Kazan ing ngendi sawetara model UAV Rusia digawe, nggawe asumsi sing ati-ati:
                  - Ditilik saka "irung prau" saka kendaraan, bisa dadi variasi saka kabeh kulawarga UAV jinis Heron Israel. Wong Israel seneng karo konfigurasi iki. Miturut cara, wong Turki ing sawijining wektu uga tuku drone sing padha saka Israel.

                  Mayor Vladislav Ostreiko, kepala grup pengintaian Angkatan Udara Federasi Rusia, ngeluh yen foto kasebut mung nuduhake bagean saka kendaraan bersayap lan sawetara fitur desain sing bisa dingerteni sapa sing bisa dadi kagungane. Senajan iku uga luwih kepekso kanggo pracaya sing UAV rusak "paling kamungkinan" Israel.

                  http://www.kp.ru/daily/26446/3317055/#close
                2. +1
                  16 Oktober 2015 18:15
                  Ing njero ana tulisan "bali menyang sing nemokake" lan nomer telpon 322223. wassat
              2. 0
                16 Oktober 2015 17:30
                ana kemungkinan gedhe yen RRC)))
                1. 0
                  16 Oktober 2015 17:34
                  Quote: BLONDE
                  ana kemungkinan gedhe yen RRC)))

                  Ya, kabeh luwih menarik. Iki bisa ditindakake "ing dhengkul" kanthi kawruh sing dibutuhake sajrone seminggu utawa rong minggu.
                  http://ria.ru/defense_safety/20150903/1227219076.html eseman
                  Dadi, informasi kaya - "kita nembak drone sing padha karo ..." minangka isi kanthi definisi, utamane yen sayap sayap kurang saka sawetara meter.
              3. Komentar wis dibusak.
        2. +8
          16 Oktober 2015 17:52
          Quote: Apik Aku
          Miturut Staf Umum, pejuang Turki, sing padha patroli ing tapel wates, ngetokake telung bebaya marang pesawat sing ora dingerteni.

          Dheweke mesem - padha menehi bebaya kanggo drone, dheweke uga bisa ngomong karo TV. lol
          1. +1
            16 Oktober 2015 18:08
            Kutipan saka GREY
            Dheweke mesem - padha menehi bebaya kanggo drone, dheweke uga bisa ngomong karo TV.

            Ya, ing drone "bener", paling ora ana sistem identifikasi kanca-musuh, kaya ngono. ngguyu
            1. 0
              16 Oktober 2015 18:18
              Kutipan: i80186
              Ya, ing drone "bener", paling ora ana sistem identifikasi kanca-musuh, kaya ngono.

              Iki cilik banget, mesthine ora ana jawaban babagan terdakwa kasebut. Lan ora ana gunane nelpon kanthi radio - operator ora bakal krungu.
              1. 0
                16 Oktober 2015 18:41
                Kutipan saka GREY
                Iki cilik banget, mesthine ora ana jawaban babagan terdakwa kasebut. Lan ora ana gunane nelpon kanthi radio - operator ora bakal krungu.

                Lan kanggo apa dheweke banjur dibutuhake dening Angkatan Udara Rusia? eseman
                1. +1
                  16 Oktober 2015 19:16
                  Kutipan: i80186
                  Lan kanggo apa dheweke banjur dibutuhake dening Angkatan Udara Rusia?

                  Apa kanggo Pasukan Aerospace Rusia drone Turki sing rusak? ngguyu
      4. Komentar wis dibusak.
        1. + 11
          16 Oktober 2015 15:53
          Iyo, monggo. Meh bab pisanan sing teka ing net ing panjalukan saka Su-30. Pojok tengen ngisor.
          1. +2
            16 Oktober 2015 15:56
            Kutipan saka Wiruz
            Iyo, monggo. Meh bab pisanan sing teka ing net ing panjalukan saka Su-30

            Yakin dheweke salah. Wis bungah! ombenan
            Nanging, kerja ing lemah ora dadi tujuan utama. Su-34 wuh!
            1. 0
              16 Oktober 2015 17:16
              Nanging, kerja ing lemah ora dadi tujuan utama. Su-34 wuh!

              SU-34 wis direncanakake kanggo wektu sing suwe, kanggo ngganti SU-24M, lan SU-30 metu saka SU-27UB (percikan) bisa dikandhakake kanthi kasempatan (kita nyoba kanggo India) lan sukses banget. bakal bodho ora nampa pesawat kuwi menyang layanan.
            2. 0
              16 Oktober 2015 21:44
              Kutipan: Gsh-18
              Nanging, kerja ing lemah ora dadi tujuan utama. Su-34 wuh!


              Sampeyan pancen salah hi

              Su-30 minangka konsep tempur serangan. Konsep iki tansah ana ing Kulon. Wong India seneng. Ana pilot lan navigator utawa operator senjata.
              Siji-sijine sing ana ing kono kudu dadi wadhah penampakan gantung.



              Konsep iki padha karo F/A-18, F-15 strike eagl, MiG-35.
              Co-pilot nglacak lan ngarahake target miturut data saka panel kontrol.

              Su-34 ing babagan iki beda-beda mung ing dibangun ing sistem ngarahake lan kabin wojo (kang titik moot). Ing wektu sing padha, Su-30 kalah ing fungsi tempur.

              Kutipan: Gsh-18
              Nanging, nanging, Su-30SM ing Suriah mung digunakake minangka tutup udara kanggo grup udara bomber, lan kanggo pengintaian.


              Ora saka urip sing apik, amarga ora duwe wadhah target.

              Contone, elang serangan F-15 minangka bom utama ing Teluk Persia - lan minangka analog langsung saka Su-30.

              Umumé, para pejuang kanggo nggayuh supremasi udara kudu nutupi. Kayata Su-35
        2. +4
          16 Oktober 2015 15:55
          Kutipan: Gsh-18
          Apa sampeyan bisa menehi komentar babagan minus sampeyan?

          Aku bisa:Multifungsi...Sabanjure terus?
        3. +1
          16 Oktober 2015 15:55
          Kutipan: Gsh-18
          Anane gantungan ing sangisore swiwi ora ateges sampeyan bisa nggantung kabeh sing ana ing pikirane. Mulane ana macem-macem jinis pesawat: interceptor, bom, pesawat serang, pejuang.


          Saliyane pesawat lan karakteristik pesawat liyane, iku worth ngelingi "nyambung" senjata karo sistem kanggo ndeteksi target lan ngarahke ing wong.

          Minangka laku nuduhake, iku bisa kanggo bom karo tong minyak, saka helikopter. Nanging akurasi ...
        4. +2
          16 Oktober 2015 16:09
          Aku upvoted loro sanadyan. Nanging... Iki kutipan saka wiki.

          Iki digawe kanthi basis latihan tempur Su-27UB (T-10U) kanthi rong kursi kanthi modernisasi sing jero. Digawe kanggo kontrol operasi tempur klompok para pejuang kanggo ngrampungake tugas kanggo nggayuh supremasi udara, njamin operasi tempur cabang penerbangan liyane, nutupi pasukan darat lan obyek, ngrusak pasukan serangan udara, uga kanggo nindakake pengintaian aerial lan ngrusak target lemah utawa permukaan. Ora kaya Su-27UB, Su-30 bisa nindakake operasi tempur sing ana gandhengane karo jarak dawa lan durasi penerbangan lan kontrol efektif saka klompok pejuang.

          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83-30
      5. +5
        16 Oktober 2015 15:53
        Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam

        Inggih, sampeyan bakal isin soko. Ing kana, ing sangisore swiwi, sampeyan bisa nggantung saliyane rudal udara-ke-udara.

        Bom sing tiba gratis bobote 500 kg saben (nganti 8 unit) utawa 250 kg saben (28 unit);
        Wadhah KMG-U (nganti 7 unit) utawa blok NAR S-13 lan S-8 (nganti 4 unit);
        Macem-macem kombinasi senjata sing dipandu lan ora dipandu saka macem-macem kelas bisa uga.
      6. +1
        16 Oktober 2015 16:12
        Iki minangka pejuang kabeh cuaca MULTI-PURPOSE. Lan SM super maneuverable
        1. +4
          16 Oktober 2015 16:19
          Kutipan saka Mujahiddin777
          Iki minangka pejuang kabeh cuaca MULTI-PURPOSE. Lan SM super maneuverable

          SM punika serial nganyari
        2. -1
          16 Oktober 2015 16:23
          Kutipan saka Mujahiddin777
          Iki minangka pejuang kabeh cuaca MULTI-PURPOSE. Lan SM super maneuverable

          pancen bener. Supermaneuverability kanggo tukang ngebom kaya bom teluk kanggo fighter lol Oke, dheweke MULTI-PURPOSE. Nanging, nanging, Su-30SM ing Suriah mung digunakake minangka tutup udara kanggo grup udara bomber, lan kanggo pengintaian.
      7. Komentar wis dibusak.
      8. +1
        16 Oktober 2015 17:44
        Kutipan: Gsh-18
        Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur. Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam. Dheweke duwe sebagian besar senjata rudal udara / udara.

        Iku dhasar kanggo golek informasi sethitik, lan banjur negesake
        1 Su-30SM (seri ditingkatake) - Su-30MKI kanggo Angkatan Udara Rusia.

        2 Su-30MKI (modernisasi, komersial, India; Flanker-H) - versi Su-30MK kanggo India, kanthi radar N011M anyar kanthi susunan antena fase pasif (PFAR) lan komposisi udara-ke-udara sing ditambahi. lan senjata saka udara menyang lumahing".
        1. 0
          16 Oktober 2015 18:52
          Kutipan saka APAS
          Iku dhasar kanggo golek informasi sethitik, lan banjur negesake

          Ayo, aku wis setuju yen BISA kerja ing lemah. Senajan categorically iki lan ora nolak ngendi wae.
      9. +1
        17 Oktober 2015 09:16
        Kutipan: Gsh-18
        Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur. Mulane, dheweke ora diasah khusus kanggo nabrak lemah ... kajaba nganggo meriam.

        SU-30 minangka pesawat tempur MULTI-PURPOSE sing nduweni keunggulan udara lan operasi darat, nduweni bom lan misil udara-ke-permukaan lan udara-ke-udara ing arsenal.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. uri
      + 14
      16 Oktober 2015 16:25
      ing musim semi Rusia
    7. +1
      16 Oktober 2015 19:38
      Saiki, gagak nyilem ing Timur Tengah bakal katon ing teroris minangka pejuang Rusia. ngguyu
  2. + 10
    16 Oktober 2015 15:27
    Perang aneh nglawan ISIS ditindakake sajrone setengah taun ing Suriah lan Irak dening Amerika lan sekutune ...
    Sèket pitung sorties pertempuran, lagi ngomong, lan asil - sparrow pooped! Sanalika Rusia dibukak operasi udhara ing Suriah, - tengen ana, marang latar mburi screams: - "Bom gedhe-gedhe salah ... Barbarians ... Stop matèni defenseless," Irak wiwit REALLY tumindak. Mungkin dheweke mung kesel amarga Amerika nglawan ISIS kanthi tangan siji, lan menehi panganan nganggo tangan liyane? Yen mangkono, banjur gedhe. Kayane aku bakal luwih cepet yen Barat, kaya-kaya, wis mandheg nglawan ISIS. Aja padha nulungi, aja nganti ngganggu!
    1. +1
      16 Oktober 2015 15:34
      Ora, oke, malah yen wadhah karo peralatan lan amunisi tiba langsung ing sirahe wong Islam ngguyu Tanpa parasut ngguyu
    2. +1
      16 Oktober 2015 15:50
      Nuwun sewu, kula kantun: seket pitung ewu sorties. hi
  3. +5
    16 Oktober 2015 15:28
    Iklan sing apik kanggo produk kompleks industri militer Rusia.
  4. +2
    16 Oktober 2015 15:28
    Apa wong Irak kudu ngenteni kita ing kana? Utawa padha pisanan katon ing efektifitas saka serangan kita?
    1. +2
      16 Oktober 2015 15:45
      Pranyata proses latihan pilot lagi mlaku.
    2. 0
      17 Oktober 2015 16:05
      Quote: lelikas
      Apa wong Irak kudu ngenteni kita ing kana? Utawa padha pisanan katon ing efektifitas saka serangan kita?

      Ora kaya negara sing bakal melu gelut dhewe..
  5. +1
    16 Oktober 2015 15:33
    Ing ngendi Irak entuk pilot sing ngerti carane mabur SU-30 lan nindakake serangan bom? Kajaba iku, sadurunge ora dikandhakake yen Irak duwe SU-30s kabeh ... Aktivitas Angkatan Udara Irak saiki wis tambah akeh ...
    1. +3
      16 Oktober 2015 15:37
      Taun kepungkur (utawa malah taun sadurunge) Irak mrentahake sawetara Mi-28N, Mi-35 lan Su-30 saka kita. Kajaba iku, aku njupuk sawetara Su-25 "saka tangan" ing kana. Kaya mangkono.
      1. +1
        16 Oktober 2015 15:52
        Mesthine ora babagan SU-30, mung babagan pesawat serang lan helikopter. Hakim dhewe, kenapa Irak butuh pejuang abot ing wektu kasebut kanggo nglawan pesawat ISIS?
        1. 0
          16 Oktober 2015 15:58
          Mesthine ora babagan SU-30, mung babagan pesawat serang lan helikopter. Hakim dhewe, kenapa Irak butuh pejuang abot ing wektu kasebut kanggo nglawan pesawat ISIS?

          Miturut pendapat sampeyan, Su-30 ora bisa digunakake ing lemah? Kajaba iku, dheweke duwe kaluwihan gedhe, sing ora ana helikopter utawa Su-25: dheweke "makarya" ing papan sing ora bisa tekan MANPADS lan bedhil anti-pesawat. hi
          1. 0
            16 Oktober 2015 16:05
            Kutipan saka Wiruz
            Miturut pendapat sampeyan, Su-30 ora bisa digunakake ing lemah? Kajaba iku, dheweke duwe kaluwihan gedhe, sing ora ana ing helikopter utawa Su-25: dheweke "makarya" ing dhuwur sing MANPADS lan bedhil anti-pesawat ora tekan.

            Ayo kula goyangake. Su-25 bisa munggah nganti dhuwur luwih saka 10 km. Iki disedot amarga kacilakan Boeing sing nandhang lara ing Bandershtat. Sawetara flyer ujar manawa sampeyan bisa munggah nganti 17 km kanthi topeng oksigen (kabin ora kedap udara, sayangé), nanging kabeh ana ing bunch!
            1. 0
              16 Oktober 2015 16:32
              Dhuwur kerja Su-25 nganti 7 km! Secara dinamis, dheweke bisa munggah 10km, nanging ora suwe, amarga dheweke ora bakal bisa tetep ing dhuwur iki! Sing, bakal nggawe "slide" lan mudhun! Dheweke ora duwe radar kanggo nangkep target udara, tegese yen ora bisa ditemokake kanthi visual, dheweke ora bakal bisa mlebu ing jalur nyebrang lan nggawe kunci nganggo sirah termal rudal! Dadi kesimpulan - kanggo njupuk Boeing ing dhuwur 10 km kanggo Su-25 minangka tugas sing angel! Meh ora nyata! Udakara 17km - umume lucu! Pesawat serang ing ketinggian stratosfer ...))
              1. 0
                16 Oktober 2015 16:33
                Dadi kesimpulan - kanggo nembak Boeing ing dhuwur 10 km kanggo Su-25 minangka tugas sing angel! Meh ora nyata!

                Yen sampeyan ora langsung saka lemah ....
              2. 0
                16 Oktober 2015 17:27
                Kutipan saka Shmal
                Dadi kesimpulan - kanggo nembak Boeing ing dhuwur 10 km kanggo Su-25 minangka tugas sing angel! Meh ora nyata! Udakara 17km - umume lucu!

                Oh iku? Boeing sing ambruk ora mabur ing 10 km, nanging sacara signifikan ing ngisor 6,5 km, miturut lompatan lan "instrumen". Kajaba iku, Su-25 bisa nggawa misil udara/udara biasa, kayata R-60 utawa 60-M, dideleng saka gambar ing Wikipedia.
          2. +3
            16 Oktober 2015 16:18
            Ing papan sing dhuwur, panggunaan bom sing tiba-tiba konvensional ora efektif, butuh amunisi sing dipandu, sing ora mung kudu dituku, nanging uga kudu sinau babagan nggunakake. Yen kita ngomong babagan dhuwur, mula kenapa SU-24 ora cocog?
            SU-30 luwih larang kanggo operate tinimbang SU-25. Kajaba iku, ana pilot ing Irak sing bisa mabur SU-25, nanging ora ana pilot sing bisa mabur SU-30. Amarga mundhut sapratelon saka wilayah kasebut, kenapa Irak kudu mbuwang dhuwit gedhe ing pesawat tempur, sing nduweni kemampuan kanggo nggarap lemah mung siji fungsi, lan dudu sing utama, ing wektu sing padha sampeyan bisa tuku. saperangan saka pesawat serangan ekstra karo dhuwit iki, kang dirancang khusus kanggo bisa ing gol lemah lan karo kang sampeyan bisa pindhah menyang perang malah sesuk?
            1. +1
              16 Oktober 2015 17:34
              Kutipan saka uhu189
              sing kemampuan kanggo nggarap lemah mung minangka salah sawijining fungsi, lan dudu fungsi utama,

              Aku setuju banget. Kuwi maksudku. Inggih, utawa Su-24 versi upgrade, tukang ngebom resik saged njupuk ing Papan malah luwih amunisi (bom) saka Su-25!
          3. +1
            16 Oktober 2015 16:43
            Makarya ing lemah kanthi amunisi gratis sing ora terarah ora gumantung ing jinis pesawat, nanging ing paramèter panggunaan amunisi kasebut. Contone, bom FAB-250 ora preduli saka ngendi dibuwang, saka Su-25 utawa saka Su-30. Dhuwur operasi gulung kanthi akurasi hit sing bisa ditampa yaiku 2-3 km. Lan iki sawetara MANPADS. Mulane, kita bisa dadi link lan njupuk supaya akeh LTCs sing langit katon kaya salam ing Dina Kamenangan!
  6. +2
    16 Oktober 2015 15:36
    Iki wis apik. Irak kepengin ngilangi ISIS lan koordinasi tumindake karo Suriah.
  7. +2
    16 Oktober 2015 15:50
    SU-27, uga ngerti carane uncalan mati NARs, lan SU-30, ing sembarang cara, uga ngerti carane uncalan metu, amarga iku mesin multifunctional.
    1. 0
      16 Oktober 2015 16:00
      Sa adoh aku ngerti, versi produksi pisanan saka Su-27 mung bisa digunakake ing lemah saka meriam. Miwiti karo Su-27SM, padha wiwit mboko sithik introduce kamungkinan kanggo bisa ing lemah. Senajan, aku bisa salah babagan NURs, sampeyan ora perlu akèh pikiran kanggo bisa karo wong-wong mau opo
  8. +1
    16 Oktober 2015 15:52
    Kutipan: Gsh-18
    Apik banget. Minangka umum dikenal, Su-30 (SM) minangka pesawat tempur.

    Multi-purpose, bisa digunakake, saliyane rudal, udara menyang udara, uga x-31, x-29, x-59, uga taksi-500 lan malah mung bunks lan wesi tuang.
  9. +2
    16 Oktober 2015 15:54
    Ing foto, Su-30 karo PGO, nanging tanpa lampu ing formasi penerbangan. Dadi dudu Malaysia (Su-30MKM). Iku tetep salah siji Su-30MKI utawa Su-30SM. Pesawat iki ora resmi dikirim menyang Irak, ora ana kontrak lan ora ana. Ing Belarus, Su-30K utawa Su-30KN dimodernisasi, nanging mesin iki tanpa PGO.
    1. +1
      16 Oktober 2015 16:04
      nanging mobil iki tanpa PGO.

      Nanging ing kene Wiki mbukak asal saka papan iki:
      Irak - 10 Su-30K, wiwit Juni 2014[62]. Militer Irak nampa Su-30K, sadurunge ing layanan ing India
      Ing India, MKI, nanging sadurunge, mung 10 Su-30K dikirim, sing banjur dijupuk, diganti MKI, amarga. ora bisa upgrade K kanggo MKI. Lan ing pungkasan padha rampung ing Irak.
    2. FBW
      +2
      16 Oktober 2015 16:39
      IKI SU-30MKI amarga ing keel nomer buntut saka INDIA AIR FORCE SB (angka angel kanggo nggawe metu), lan tandha identifikasi saka IRAQ AIR FORCE photoshop.
      1. 0
        16 Oktober 2015 18:37
        Mulane, kita bisa kanthi aman nyimpulake yen foto kasebut ora ana hubungane karo artikel berita. Su ya dudu Su. Foto kasebut kapisah, lan artikel kasebut kapisah.
  10. 0
    16 Oktober 2015 15:57
    Aku ngenteni Angkatan Udara Iran ... lan liya-liyane. sedulur
  11. +6
    16 Oktober 2015 15:57
    penemu sialan))

    1. +2
      16 Oktober 2015 16:07
      Kutipan saka AdekvatNICK
      penemu sialan))

      Kanggo iku, dheweke ora peduli babagan perang elektronik ... ngguyu wassat
      1. 0
        16 Oktober 2015 16:09
        lan pengawasan teknis ora bakal digali
    2. 0
      16 Oktober 2015 16:40
      Iku lucu, mesthi, nanging ing wektu sing padha, meh loro negara dijupuk.
      1. 0
        16 Oktober 2015 16:56
        Kutipan saka demel2
        Lucu mesthi

        Iku bakal lucu yen padha ora njupuk omong kosong iki ing wilayah omah, nanging kabeh iki sedih.
  12. +1
    16 Oktober 2015 16:02
    Miturut reaksi Amerika, iki ora dikarepke kanggo wong-wong mau, amarga ana ing Irak.
    Kesimpulan No.. 1: Iran mbayar kanggo tuku, lagi disebarake ing wilayah Iran, pilot Irak padha dilatih ing Rusia. Kemungkinan 0,3.
    Kesimpulan No.. 2: supaya ora nesu Amerika saka sisih Irak, operasi Angkatan Aerospace Rusia ing tutup jero bisa. Kemungkinan 0,7.
    1. 0
      16 Oktober 2015 22:09
      Kutipan saka ASG7
      Kesimpulan No.. 2: supaya ora nesu Amerika saka sisih Irak, operasi Angkatan Aerospace Rusia ing tutup jero bisa. Kemungkinan 0,7.


      Wah... Strategist... Wis wayahe munggah pangkat.
  13. SMS
    0
    16 Oktober 2015 16:06
    Sing paling menarik yaiku kita nyedhiyakake pesawat kasebut menyang Irak, banjur kita ngapura utang kanggo 8 milyar dolar.
    1. +5
      16 Oktober 2015 16:08
      Elingi. Ing tembung "ngapura utang" mesthi ana sing ora dingerteni. Utang dibuwang kanthi ijol-ijolan. Iki minangka hukum geopolitik.
  14. -1
    16 Oktober 2015 16:21
    Apa ora mbebayani kanggo ngedol peralatan kaya SU-30 utawa TOS-1A "Solntsepek" lan liya-liyane menyang negara kaya Irak? Negara-negara iki kerja sama karo Amerika Serikat, lan peralatan kasebut bisa diwenehake menyang Amerika kanggo riset. Apa iki bakal ngrusak kemampuan pertahanan Rusia? Mesthine kanca-kanca sing disumpah njelajah adoh, peralatan sing ditinggalake ing negara-negara Pakta Warsawa, SU-24, SU-25, MIG-29 lan liya-liyane.
    1. +1
      16 Oktober 2015 16:26
      Peralatan biasane didol akeh banget, lan malah karo peralatan manca. Ya, lan karakteristik kinerja asring disepelekake. Ing pesawat, ing umum, mung glider lan padha.
      Inggih, wong Tionghoa nyelidiki Su-33 sing didol dening Ukrainia. Mesthi, glider ditarik, padha duwe avionik dhewe, nanging mesin durung ... sumber daya banget kurang.
    2. 0
      16 Oktober 2015 16:54
      Inget Katyusha. Nanging Jerman duwe, ketoke, sampeyan uga nganggep Rusia minangka negara sing duwe bahan mentah.
  15. 0
    16 Oktober 2015 16:22
    Katon yen peserta "acara", ngrasakake tren sing cocog karo pilihane, saingan ing tumindak retribusi kanggo tumindak ora sopan sing ditindakake dening wong aneh. Ketekunan sing prayoga. Siji bab sing bisa dideleng kanthi ati-ati, mbales dendam yaiku panganan sing adhem.
  16. +1
    16 Oktober 2015 16:24
    Kutipan saka Mujahiddin777
    Lan SM super maneuverable

    Apa tegese SU-30SM? Yen mangkono, sampeyan salah.
    SU-30SM (seri modernisasi).

    Iku wiki padha.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83-30
  17. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      16 Oktober 2015 16:53
      Aku penasaran carane sampeyan mbedakake antarane Su-30K lan Su-30MKI.
  18. +4
    16 Oktober 2015 16:46
    Pangatusan kita angel banget kanggo wong
  19. 0
    16 Oktober 2015 16:48
    Portal informasi Shafaaq nglaporake Rusia Jet tempur multi-peran Su-30, dikirim miturut kontrak Angkatan Udara Irak, ngluncurake serangan pisanan ing posisi militan sing disebut Negara Islam.

    Iki kira-kira carane omong kosong lan desas-desus nyebar babagan partisipasi "Rusia" ing konflik iki utawa kasebut, lan banjur kita kabenerake: de, dheweke ujar manawa ora ana!
  20. 0
    16 Oktober 2015 16:50
    Sampeyan perlu kanggo palu lan ngremukake teroris ISIS iki kanthi kabeh cara !!! Aku mbaleni, ALL POSSIBLE!!!
  21. 0
    16 Oktober 2015 17:30
    Langkah sabanjure yaiku nggawe pangkalan militer ing Irak, banjur ing Iran lan ing saindenging Timur Tengah, supaya Amerika ora biasa nempelake irunge ing kana.
  22. 0
    16 Oktober 2015 17:34
    Kabar sing apik yaiku ing Irak, wong dushman ora diwenehi istirahat. Lan Irak, Iran utawa kita minangka pitakonan liyane

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"